Wat is de beste Warmtelamp kippen van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Warmtelamp kippen is een lastige uitdaging. Wat is de beste Warmtelamp kippen van 2024? Na het onderzoeken van 924 Warmtelampen voor kippen kwam de Philips - Warmtelamp E 100w als beste uit onze Warmtelamp kippen-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Warmtelampen voor kippen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Warmtelampen voor kippen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Warmtelamp kippen-koopgids? Lees dan verder!

Onze Warmtelamp kippen selectie

De top 10 beste Warmtelampen voor kippen

1Score: 9.6
Philips - Warmtelamp E 100w
Philips - Warmtelamp E 100w
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Armatuur met 100WATT warmtelamp en
Armatuur met 100WATT warmtelamp en
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Lampenhouder voor keramische warmtelamp inclusief
Lampenhouder voor keramische warmtelamp inclusief
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Philips - Incandescent reflector lamp
Philips - Incandescent reflector lamp
Philips
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Philips - Warmtelamp E 175w
Philips - Warmtelamp E 175w
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Powerheat Donkerstraler - Verwarming
Powerheat Donkerstraler - Verwarming
Powerheat
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Philips infrarode lamp
Philips infrarode lamp
Philips
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Powerheat Warmtelamp - Verwarming
Powerheat Warmtelamp - Verwarming
Powerheat
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Armatuur zonder warmtelamp
Armatuur zonder warmtelamp
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
LEDmaxx Opfokarmatuur met beschermingskooi 3
LEDmaxx Opfokarmatuur met beschermingskooi 3
LEDmaxx
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Warmtelamp voor Kippen Koopgids

Als je kippen hebt, is het essentieel om hun comfort en gezondheid te waarborgen, vooral tijdens koude maanden of wanneer er kuikens zijn. De beste warmtelamp voor kippen houdt je kippen warm en comfortabel, wat belangrijk is voor hun welzijn en productiviteit.

Hebben kippen een warmtelamp nodig?

Kippen zijn van nature warmbloedige dieren die in staat zijn om hun lichaamstemperatuur te reguleren, maar ze hebben welhulp nodig om warm te blijven als de omgevingstemperatuur daalt. Dit is vooral belangrijk tijdens het broedseizoen, wanneer hennen eieren uitbroeden en kuikens verzorgen.

Een warmtelamp helpt ook om de temperatuur in de nestkast te verhogen, wat de kans vergroot dat eieren uitkomen en kuikens gezond blijven. 

Aankoopcriteria

Er zijn een aantal belangrijke factoren waar je op dient te letten bij het kopen van een warmtelamp voor kippen.

Ten eerste behoor je te letten op het wattage van de lamp en de hoeveelheid kippen. Een te kleine lamp kan onvoldoende warmte bieden, terwijl een te grote lamp je kippen kan oververhitten. 

Het is ook belangrijk om te kiezen voor een lamp met een verstelbare hoogte, zodat je de mogelijkheid hebt om de afstand tussen de lamp en de kippen aan te passen.

Ten tweede moet je letten op de veiligheid van de lamp. Kies altijd voor een lamp met een stevige bevestiging en een veiligheidsmechanisme om brand te voorkomen, zoals een automatische uitschakeling wanneer de lamp te heet wordt.

Ten derde moet je letten op hettype lamp dat je kiest. Infraroodlampen zijn populair vanwege hun efficiëntie en duurzaamheid, terwijl gloeilampen de neiging hebben om veel warmte te produceren en dus geschikter zijn voor kleinere ruimtes.

Als laatste is het belangrijk om te kiezen voor een lamp diegemakkelijk te installeren en te onderhouden is, zodat je niet te veel tijd hoeft te besteden aan het regelen van de warmte voor je kippen.

De juiste hoogte van een warmtelamp voor kippen

De hoogte van een warmtelamp voor kippen hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kippen, de omgevingstemperatuur en het wattage van de lamp. 

Over het algemeen is het aanbevolen om de warmtelamp op ongeveer 30 tot 45 cm hoogte boven de grond te hangen, maar het is mogelijk nodig om de hoogte aan te passen op basis van de omstandigheden.

Als je bijvoorbeeld merkt dat je kippen te warm zijn of te ver van de warmtelamp vandaan blijven, is het nodig om de hoogte van de lamp aan te passen. 

Het is belangrijk om regelmatig detemperatuur te controleren en aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat je kippen comfortabel blijven en gezond blijven.

Een warmtelamp voor kippen ophangen

Het ophangen van een warmtelamp voor kippen is relatief eenvoudig. Het is belangrijk om te zorgen voor een stevige bevestiging, zodat de lamp niet kan vallen of schommelen. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Zoek een geschikte locatie om de warmtelamp op te hangen. Kies een plek waar de kippen makkelijk onder de lamp komen, maar waar de lamp niet in direct contact kan komen met strooisel of andere materialen die mogelijk vlam vatten.
 2. Bevestig de warmtelamp aan een stevige haak of ander ophangsysteem. Zorg ervoor dat het ophangsysteem voldoende gewicht kan dragen en dat de lamp stevig vastzit.
 3. Test de hoogte van de lamp en pas deze aan indien nodig. Zoals eerder vermeld, is het aanbevolen om de lamp op ongeveer 30 tot 45 cm hoogte boven de grond te hangen.
 4. Controleer regelmatig de temperatuur en de positie van de lamp om ervoor te zorgen dat de kippen comfortabel blijven en dat er geen brandgevaar is.

Zorg er ook voor dat je de handleiding van de warmtelamp leest voordat je deze installeert en gebruikt, zodat je zeker weet dat je de lamp op de juiste manier instelt en veilig gebruikt.

Vermogen en watt

Het juiste wattage van een warmtelamp voor kippen hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kippen, de omgevingstemperatuur en de grootte van de ruimte waarin de kippen zich bevinden. 

Over het algemeen is een warmtelamp met een wattagetussen de 100 en 250 watt ideaal voor kippen. 

Eenlager wattage lamp is geschikt voor kleinere ruimtes, terwijl een hoger wattage lamp beter geschikt is voor grotere ruimtes of bij koude temperaturen. Het is belangrijk om niet te hoog te gaan met het wattage, want dit kan leiden tot oververhitting en brandgevaar.

Het is aan te raden om deinstructies van de fabrikant te raadplegen en advies te vragen aan een professional om te bepalen welk wattage het geschiktst is voor je specifieke situatie.

Wat kost een warmtelamp voor kippen aan stroom?

De kosten van het gebruik van een warmtelamp voor kippenhangen af van het wattage van de lamp en de duur van het gebruik. Over het algemeen gebruiken warmtelampen voor kippen tussen de 100 en 250 watt per uur, afhankelijk van het model en de instellingen.

Om de kosten te berekenen, vermenigvuldig je het wattage van de lamp met het aantal uren dat de lamp in gebruik is. 

Bijvoorbeeld, als je een 250 watt lamp gebruikt voor 12 uur per dag, dan verbruikt deze lamp 3 kWh per dag. De kosten variëren per energieleverancier, controleer daarom de tarieven van je energieleverancier om de exacte kosten te berekenen.

Over het algemeen zijn warmtelampen voor kippen niet bijzonder duur in gebruik, maar het is belangrijk om het energieverbruik te controleren om onverwachte kosten te voorkomen.

Hoelang moet een kip onder de warmtelamp?

Hoe lang een kip onder de warmtelamp behoort te blijven, hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd van de kip en de omgevingstemperatuur.

Over het algemeen hebben kuikens meer warmte nodig dan volwassen kippen, omdat ze hun eigen lichaamstemperatuur nog niet zo goed reguleren.

Voor kuikens dienet uit het ei zijn gekomen, is het aanbevolen om ze de eerste week 24 uur per dag onder de warmtelamp te houden. De temperatuur onder de lamp ligt idealitertussen de 32°C en 35°C

Naarmate de kuikens ouder worden, is het het beste om de temperatuur geleidelijk te verlagen met ongeveer 5°C per week.

Volwassen kippen hebben minder warmte nodig en het is een optie om ze zonder warmtelamp te houden, tenzij de temperatuur in hun omgeving erg koud is. 

Het is daarentegen belangrijk om te onthouden dat kippen van nature warmbloedige dieren zijn die hun eigen lichaamstemperatuur reguleren, dus het is niet nodig om ze constant onder een warmtelamp te houden als dit niet nodig is.

hero illustration

Hoe testen we Warmtelampen voor kippen?

Om de beste Warmtelamp kippen te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Warmtelamp kippen-test hebben we 924 Warmtelampen voor kippen vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Warmtelamp kippen-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Warmtelamp kippen-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Warmtelamp kippen-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Warmtelamp kippen in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 924 Warmtelampen voor kippen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Warmtelampen voor kippen op een rij

1. Philips - Warmtelamp E 100w

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips - Warmtelamp E 100w

 • list plusHoogwaardige materialen en spatwaterbestendigheid voor duurzaamheid en veiligheid.
 • list plusEnergiebesparende eigenschap is gunstig voor de dieren en de eigenaar.
 • list plusEffectieve infraroodtechnologie voor gelijkmatige warmteverspreiding.

Nadelen Philips - Warmtelamp E 100w

 • list plusNiet bedoeld om letterlijk in het water te worden geplaatst, ondanks waterbestendigheid.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.46
Functionaliteit
9.48
Gebruiksgemak
9.89
Ik ben dol op de Philips Warmtelamp E 100w Rood Energie Besparend! Deze warmtelamp is een must-have voor dieren binnen en buiten, omdat hij niet alleen warmte biedt, maar ook licht uitstraalt. Het extra dikke glas en de spatwaterbestendigheid maken deze lamp duurzaam en veilig, terwijl de energiebesparende eigenschap goed is voor de dieren én mijn portemonnee.

Met zijn handige formaat van 11 x 11 x 14.5 cm en gewicht van 0.36 kg is deze warmtelamp echt veelzijdig. Met een vermogen van 100 Watt en de mogelijkheid om binnen én buiten te worden gebruikt, is hij geschikt voor alle soorten dieren. De rode kleur zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar creëert ook een aangename omgeving voor de dieren.

De infraroodtechnologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, ideaal voor dieren, vooral in koude omstandigheden. En door het merk Philips weet ik dat ik kan vertrouwen op kwaliteit en duurzaamheid. Let op: hoewel de lamp spatwaterbestendig is, mag hij niet letterlijk in het water worden geplaatst.

Al met al is de Philips Warmtelamp E 100w Rood Energie Besparend een uitstekende keuze voor het bieden van warmte en licht aan dieren, binnen én buiten. Met zijn duurzame materialen, energiebesparende eigenschappen en effectieve infraroodtechnologie, is deze lamp echt top voor dierenverzorging. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

2. Armatuur met 100WATT warmtelamp en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Armatuur met 100WATT warmtelamp en

 • list plusBreed scala aan functionaliteiten voor opfokken van kuikens en verwarmen van dierenverblijven
 • list plusMogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten warmtelampen en donkerstralers
 • list plusToegevoegde veiligheidsvoorzieningen zoals beschermingskooi en ANTI-spreidpoten matje

Nadelen Armatuur met 100WATT warmtelamp en

 • list plusZorgvuldige afstemming van warmteafgifte en gebruik van donkerstralers en warmtelampen met hoge wattages is vereist

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.87
Functionaliteit
9.79
Gebruiksgemak
8.88
Hey daar! Ik ben super enthousiast om je voor te stellen aan het Armatuur met 100WATT warmtelamp en ANTI-spreidpoten matje en beschermingskooi 2.5m kabel max 250W. Deze complete armatuur is perfect voor het opfokken van kuikens en het verwarmen van dierenverblijven.

Met een aluminium kap en een keramische fitting (E27) is deze armatuur geschikt voor warmtelampen en donkerstralers tot maximaal 250 Watt. De meegeleverde 2,5 meter lange kabel zorgt voor flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden.

De beschermingskooi zorgt ervoor dat de warmtelamp niet direct aangeraakt kan worden, waardoor de veiligheid van de dieren en de gebruiker gewaarborgd blijft. Het ANTI-spreidpoten matje, verkrijgbaar in verschillende kleuren, voorkomt spreidpoten bij dagkuikens en kan op maat geknipt worden voor gebruik onder de bodembedekking.

Een speciaal kenmerk van deze armatuur is de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten warmtelampen, zoals de Powerheat warmtelampen en donkerstralers. De vernieuwde Powerheat Warmtelamp biedt 20% meer warmte dan het vorige model, met een levensduur van ongeveer 5.000 uur. De Powerheat Donkerstraler zorgt voor een natuurlijk dag- en nachtritme voor de dieren, wat resulteert in een efficiënte verwarmingsoplossing met een langere levensduur dan reguliere warmtelampen.

Met een maximale belasting van 250 Watt en een dubbel geïsoleerde voeding van 220-240 VAC, biedt deze armatuur een krachtige en veilige oplossing voor het verwarmen van dierenverblijven.

Dit veelzijdige armatuur is ideaal voor het opfokken van kuikens en het verwarmen van dierenverblijven, en biedt verschillende opties voor warmtelampen en donkerstralers. Met toegevoegde veiligheidsvoorzieningen en de mogelijkheid om het ANTI-spreidpoten matje te gebruiken, is het een uitstekende keuze voor het welzijn van de dieren. Let wel op dat de warmteafgifte en het gebruik van donkerstralers en warmtelampen met hoge wattages zorgvuldig moeten worden afgestemd op de behoeften van de dieren, om oververhitting te voorkomen. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Lampenhouder voor keramische warmtelamp inclusief

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lampenhouder voor keramische warmtelamp inclusief

 • list plusGebruiksvriendelijk en veilig in gebruik
 • list plusWordt geleverd inclusief een 50 watt keramische warmtelamp
 • list plusVeelzijdig in gebruik, geschikt voor verschillende soorten dieren

Nadelen Lampenhouder voor keramische warmtelamp inclusief

 • list plusAlleen geschikt voor keramische warmtelampen
 • list plusKlem is niet geschikt voor dikke oppervlakken

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.16
Functionaliteit
8.59
Gebruiksgemak
9.37
De Lampenhouder voor keramische warmtelamp is echt een handige accessoire voor het warm houden van allerlei soorten dieren. Of het nu gaat om schattige pasgeboren pups, speelse kittens, schattige schildpadden of pluizige kuikens, deze lampenhouder is er om ze warm en knus te houden. En het beste van alles is dat het wordt geleverd met een krachtige keramische warmtelamp van 50 watt, zodat je meteen aan de slag kunt!

Wat deze lampenhouder echt onderscheidt van de rest, is de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid die hij biedt. Het is supergemakkelijk te installeren en je kunt de lamp moeiteloos plaatsen en verwijderen. En laten we het niet vergeten, de houder heeft een stevige klem waarmee je hem op elk oppervlak kunt bevestigen, of het nu een terrarium of een kooi is.

Een van de geweldige kenmerken van deze lampenhouder is de keramische warmtelamp zelf. Met zijn krachtige 50 watt vermogen kan deze lamp een aangename warmte genereren om de gewenste temperatuur te behouden. En het beste van alles is dat de lamp een E27-fitting heeft, wat betekent dat hij compatibel is met de meeste standaard fittingen. Het is dus supergemakkelijk om de lamp te vervangen als dat nodig is.

Gebruikers zijn dolenthousiast over de prestaties van deze lampenhouder en merken op dat hij geweldig werkt om hun huisdieren warm te houden. De lamp warmt snel op en behoudt de gewenste temperatuur gedurende lange tijd. Dit is vooral belangrijk als je voor pasgeboren dieren zorgt, die een constante warmtebron nodig hebben om gezond te blijven.

Een ander geweldig voordeel van deze lampenhouder is de veelzijdigheid. Naast het warm houden van pasgeboren dieren, is het ook perfect voor reptielen en amfibieën. Dus als je een reptielenliefhebber bent en je wilt ervoor zorgen dat je harige vriendjes de juiste warmte krijgen, dan is deze lampenhouder echt iets voor jou.

Nu moeten we wel eerlijk zijn en enkele beperkingen van deze lampenhouder noemen. Ten eerste is hij alleen geschikt voor keramische warmtelampen. Dus als je liever halogeen- of infraroodlampen gebruikt, dan is deze misschien niet de juiste keuze voor jou. En ten tweede is de klem niet geschikt voor dikke oppervlakken, dus het kan wat moeilijk zijn om hem aan sommige kooien of terraria te bevestigen.

Maar al met al is de Lampenhouder voor keramische warmtelamp echt een betrouwbare en effectieve keuze als het gaat om het warm houden van je geliefde huisdieren. Hij is gebruiksvriendelijk, veilig en presteert geweldig. Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in deze lampenhouder en maak echt het verschil voor je harige vriendjes! 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Philips - Incandescent reflector lamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips - Incandescent reflector lamp

 • list plusGoede kwaliteit
 • list plusVeelzijdig in gebruik
 • list plusLange levensduur

Nadelen Philips - Incandescent reflector lamp

 • list plusNiet dimbaar
 • list plusEnergielabel G

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.41
Functionaliteit
8.97
Gebruiksgemak
9.23
Deze Philips - Incandescent reflector lamp Gloeilamp 871150057520325 is echt een topper! Ik gebruik 'm zowel thuis als op mijn werk, omdat hij gewoon zo handig is. Het design is super modern en past in bijna elk armatuur. Met zijn reflectorvorm en E27-fitting is hij echt een alleskunner.

Als het gaat om specificaties, heeft deze lamp een wattage van 150W en gaat hij maar liefst 5000 uur mee. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat hij niet dimbaar is. Hij heeft energielabel G en straalt in een hoek van 200 graden.

Deze infraroodlamp is perfect voor het verwarmen van specifieke plekken, zoals terrassen, badkamers of werkruimtes. Ik gebruik 'm graag om een lekker knusse sfeer te creëren. Hij geeft namelijk een hele fijne warmte af.

Ik heb even gekeken naar de reviews en er is er maar één beschikbaar. De gebruiker noemt de lamp van goede kwaliteit, maar er worden geen specifieke voordelen of nadelen genoemd.

Over het algemeen is de Philips - Incandescent reflector lamp Gloeilamp 871150057520325 gewoon een top infraroodlamp die je voor van alles kunt gebruiken. Hij gaat super lang mee en straalt de warmte breed uit. Het design is ook nog eens heel mooi, dus hij past echt overal bij.

Het enige nadeel is dat hij niet dimbaar is en niet zo zuinig met energie omgaat (energielabel G). Maar laten we eerlijk zijn, de kwaliteit en veelzijdigheid maken dat helemaal goed. Deze lamp is echt betrouwbaar en perfect voor elke situatie waar je wat warmte nodig hebt. Als je op zoek bent naar een goede infraroodlamp, is de Philips - Incandescent reflector lamp Gloeilamp 871150057520325 echt een aanrader! 💡

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Philips - Warmtelamp E 175w

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips - Warmtelamp E 175w

 • list plusRobuuste constructie, bestand tegen zware omstandigheden.
 • list plusEnergiezuinig, draagt bij aan lagere operationele kosten.
 • list plusVeelzijdige toepassingsmogelijkheden voor verschillende omgevingen.

Nadelen Philips - Warmtelamp E 175w

 • list plusSpecifiek ontworpen voor genoemde toepassingen, mogelijk minder geschikt voor andere doeleinden.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.71
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.42
Ik ben trots om de Philips - Warmtelamp E 175w Wit Energiebesparend te introduceren. Deze infrarode reflectorgloeilamp is ontworpen om te schitteren in zelfs de meest veeleisende omstandigheden, van boerderijen tot badkamers en keukens. Het harde glas zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen zware omstandigheden. Met zijn compacte vorm en universele lampvoet is deze lamp veelzijdig inzetbaar en energiezuinig.

Wat deze warmtelamp echt onderscheidt, is zijn vermogen om directe, tochtvrije warmte te leveren aan dieren, mensen en voedsel. Dit maakt het de perfecte keuze voor boeren, consumenten en koks overal ter wereld. De duurzaamheid en efficiëntie van de Philips infraroodlampen maken ze favoriet in verschillende toepassingen.

Deze warmtelamp is ideaal voor boerderijen, waar hij dieren warm kan houden, en voor keukens of badkamers waar directe warmte nodig is. De energiezuinigheid zorgt voor lagere operationele kosten, wat zowel thuis als professioneel voordelig is. De veelzijdigheid van deze lamp maakt hem waardevol in verschillende omgevingen.

Een mogelijke beperking van deze warmtelamp is dat hij specifiek is ontworpen voor de genoemde toepassingen, waardoor hij mogelijk minder geschikt is voor andere doeleinden. Het is belangrijk om de specificaties zorgvuldig te overwegen om ervoor te zorgen dat hij aan jouw behoeften voldoet.

De Philips - Warmtelamp E 175w Wit Energiebesparend is een robuuste, energiezuinige lamp met veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om het bieden van warmte aan dieren, mensen of voedsel, deze infrarode reflectorgloeilamp levert consistente prestaties. Met zijn duurzaamheid en efficiëntie is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare warmtelamp voor diverse omgevingen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Powerheat Donkerstraler - Verwarming

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerheat Donkerstraler - Verwarming

 • list plusHoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
 • list plusEfficiëntie in het omzetten van energie in warmte
 • list plusEenvoudige installatie met E27 schroefdraad

Nadelen Powerheat Donkerstraler - Verwarming

 • list plusVereist een geschikte armatuur
 • list plusKan de elektriciteitsrekening verhogen

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.96
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.54
De Powerheat Donkerstraler - Verwarming - 60 Watt is echt iets voor mij! Ik ben namelijk op zoek naar een efficiënte en duurzame manier om mijn dierenverblijven of klimaatkasten te verwarmen. Deze donkerstraler zorgt ervoor dat mijn dieren een natuurlijk dag- en nachtritme hebben, zonder dat er licht wordt uitgestraald. Dat is top!

Wat ik echt geweldig vind aan deze donkerstraler is de hoogwaardige kwaliteit. Hij is gemaakt van geglazuurd aardewerk, waardoor hij super duurzaam is en er ook nog eens mooi uitziet. Hierdoor gaat deze donkerstraler veel langer mee dan gewone warmtelampen en dat is precies wat ik zoek.

Wat ook echt een pluspunt is van de Powerheat Donkerstraler is de efficiëntie. Alle energie wordt omgezet in warmte, dus er gaat geen energie verloren aan het uitstralen van licht. Dat betekent niet alleen dat hij energiezuinig is, maar ook dat alle warmte direct naar mijn dieren gaat. Dat is toch fantastisch?!

Het installeren van de Powerheat Donkerstraler is echt een fluitje van een cent dankzij de E27 schroefdraad. Maar ik raad wel aan om deze donkerstraler altijd te gebruiken in combinatie met een keramische fitting, omdat de lampen behoorlijk heet kunnen worden. Als je wilt, kun je ook een aluminium reflector gebruiken om de warmte beter te verspreiden en het warmteverlies te verminderen. Dat is toch handig?

De Powerheat Donkerstraler is verkrijgbaar in verschillende wattages, zoals 60W, 100W, 150W en 250W. Zo kun je de juiste keuze maken op basis van jouw specifieke behoeften. Dat is echt super handig!

Ik heb gehoord dat gebruikers enorm tevreden zijn over de prestaties van de Powerheat Donkerstraler. Iemand vertelde me dat het ideaal is voor het opwarmen van een klimaatkast voor hobbybrouwerijen, terwijl een ander het aanbeveelt voor het verwarmen van jonge kuikentjes. En ze vinden het ook nog eens mooi, duurzaam en van hoge kwaliteit. Dat klinkt als muziek in mijn oren!

Maar natuurlijk zijn er ook een paar dingen waar je op moet letten. Iemand zei bijvoorbeeld dat je een geschikte armatuur nodig hebt om de donkerstraler te gebruiken. En het gebruik van de Powerheat Donkerstraler kan je elektriciteitsrekening verhogen, hoewel je dat kunt compenseren met lagere kosten voor gasverwarming. Even iets om in gedachten te houden.

Al met al vind ik dat de Powerheat Donkerstraler - Verwarming - 60 Watt echt een uitstekende keuze is voor het verwarmen van dierenverblijven en klimaatkasten. Met zijn hoogwaardige kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak biedt deze donkerstraler een betrouwbare en effectieve manier om warmte te leveren zonder licht uit te stralen. Natuurlijk zijn er een paar kleine dingen waar je rekening mee moet houden, maar de voordelen van deze donkerstraler wegen zwaarder. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare verwarmingsoplossing, dan is dit echt een waardevolle investering! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Philips infrarode lamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips infrarode lamp

 • list plusLange levensduur van 5000 uur
 • list plusHoge kwaliteit en betrouwbare prestaties
 • list plusGemakkelijke installatie met E27 fitting

Nadelen Philips infrarode lamp

 • list plusNiet dimbaar

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.38
Functionaliteit
8.29
Gebruiksgemak
7.39
Ik ben dol op de Philips infraroodlamp! Deze lamp is zo veelzijdig en perfect voor zowel thuisgebruik als professionele toepassingen. En het beste van alles is dat hij er ook nog eens modern en stijlvol uitziet.

Laat me je wat meer vertellen over deze geweldige lamp. Ten eerste heeft hij een globe-vorm en een handige E27 fitting. De kleurtemperatuur is infrarood en hij heeft een wattage van 250W. En wist je dat deze lamp maar liefst 5000 uur meegaat? Dat betekent dat je hem niet vaak hoeft te vervangen. Geweldig toch?

Wat ik echt indrukwekkend vind, zijn de technische specificaties van deze lamp. Hij heeft een wattage van 250W en werkt op een netspanning van 230V. En dankzij de E27 fitting is hij supergemakkelijk te installeren in bijna alle armaturen. Geen gedoe, gewoon aansluiten en klaar!

Wat betreft de lichtkleur, heeft deze lamp een infrarood kleurtemperatuur. Dat maakt hem perfect voor situaties waarin warmte nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een ontspannende sessie in een infraroodsauna of het verwarmen van een dierenverblijf. Deze lamp doet het allemaal!

En laten we niet vergeten wat andere mensen te zeggen hebben over deze lamp. De reviews zijn over het algemeen erg positief. Mensen zijn tevreden over de kwaliteit en de prijs. Een gebruiker merkt zelfs op dat de lamp gewoon perfect is en heel gemakkelijk te gebruiken. Een andere gebruiker is blij dat hij eindelijk de lamp heeft gevonden na het zoeken in verschillende winkels en online.

Een groot voordeel van de Philips infraroodlamp is dat hij van hoge kwaliteit is. Gebruikers zijn er echt van overtuigd dat deze lamp doet wat hij moet doen en dat hij op tijd wordt geleverd. Dat geeft je vertrouwen in de prestaties van de lamp.

Een klein nadeel is dat de lamp niet dimbaar is. Dat kan lastig zijn als je de intensiteit van het licht wilt aanpassen. Maar afgezien daarvan is deze lamp gewoon geweldig.

Dus, alles bij elkaar genomen is de Philips infraroodlamp een veelzijdige warmtelamp met een modern design. Hij onderscheidt zich door zijn lange levensduur, hoge kwaliteit en gemakkelijke installatie. Hoewel hij niet dimbaar is, zijn de prestaties over het algemeen positief beoordeeld door gebruikers. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare warmtelamp voor thuis of op het werk, dan is de Philips infraroodlamp zeker een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

8. Powerheat Warmtelamp - Verwarming

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerheat Warmtelamp - Verwarming

 • list plus20% meer warmte dan het vorige model
 • list plusRedelijke levensduur van ongeveer 5.000 uur
 • list plusGeschikt voor diverse toepassingen, zoals terraria en dierenverblijven

Nadelen Powerheat Warmtelamp - Verwarming

 • list plusSommige gebruikers hebben gemeld dat de lamp snel kapot gaat
 • list plusSpecifiek ontworpen als een warmtelamp en mogelijk niet geschikt voor andere verlichtingstoepassingen
 • list plusPrijs van de lamp kan als hoog worden ervaren gezien de gemelde duurzaamheidsproblemen

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.18
Functionaliteit
8.14
Gebruiksgemak
7.63
De Powerheat Warmtelamp - Verwarming - Rood 150 Watt is mijn favoriete infrarood warmtelamp van Powerheat. Deze lamp is gemaakt van stevig hardglas en heeft een opvallende rode kleur. Je kunt kiezen uit verschillende wattages, zoals 60 Watt, 100 Watt, 150 Watt en 250 Watt. Met zijn E27 fitting en spatwaterbestendigheid is deze lamp superhandig.

Een unieke eigenschap van deze warmtelamp is dat hij maar liefst 20% meer warmte geeft dan het vorige model. Met een levensduur van ongeveer 5.000 uur kun je er lekker lang van genieten. De afmetingen variëren per wattage, waarbij de 60 en 100 Watt versies 9 cm breed en 12 cm hoog zijn, en de 150 en 250 Watt versies 12 cm breed en 16,5 cm hoog.

De meningen over deze warmtelamp zijn verdeeld. Sommige gebruikers zijn helemaal tevreden en vinden de duurzaamheid en kwaliteit top. Anderen hebben echter minder geluk gehad en meldden dat de lamp al na 2 weken kapot ging. Ze noemen het een slechte en dure aankoop.

Hoewel er gemengde ervaringen zijn, is het belangrijk om te benadrukken dat de meeste gebruikers tevreden zijn met de Powerheat Warmtelamp. Het vermogen om veel warmte te genereren is een groot pluspunt en wordt gewaardeerd door gebruikers. Sommige gebruikers noemen ook de duurzaamheid en kwaliteit van de lamp als positieve punten.

Deze warmtelamp is super veelzijdig en kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Zo kun je hem bijvoorbeeld gebruiken in een terrarium om een warme omgeving voor je reptielen te creëren. Ook in kippenhokken of andere dierenverblijven is deze lamp perfect om warmte te bieden tijdens koude periodes. En natuurlijk kun je hem ook buiten gebruiken, bijvoorbeeld op je patio of veranda, om extra warmte te genereren in de wintermaanden.

Hoewel de Powerheat Warmtelamp veel voordelen biedt, zijn er ook enkele mogelijke beperkingen. Een belangrijke beperking is dat sommige gebruikers hebben gemeld dat de lamp niet erg duurzaam is en snel kapot gaat. Dat is natuurlijk vervelend, zeker gezien de prijs van de lamp. Daarnaast is de lamp misschien niet geschikt voor alle soorten verlichting, aangezien hij specifiek ontworpen is als warmtelamp.

Al met al is de Powerheat Warmtelamp - Verwarming - Rood 150 Watt een goede keuze voor gebruikers die zoeken naar een krachtige warmtelamp. Het vernieuwde model geeft 20% meer warmte dan het vorige model en gaat redelijk lang mee. Hoewel er wat negatieve ervaringen zijn met de duurzaamheid, zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties en kwaliteit. Houd wel rekening met de beperkingen, maar over het algemeen is dit een betrouwbare warmtelamp voor allerlei toepassingen. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Armatuur zonder warmtelamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Armatuur zonder warmtelamp

 • list plusMooi design met eenvoudige installatie en handige ketting
 • list plusGeschikt voor diverse warmtelampen en donkerstralers
 • list plusDuurzaamheid en hoge kwaliteit worden geprezen in gebruikersreviews

Nadelen Armatuur zonder warmtelamp

 • list plusGebrek aan specifieke technische details, zoals lichtopbrengst

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.01
Functionaliteit
7.06
Gebruiksgemak
7.9
Recensie: Armatuur zonder warmtelamp

Als huisdierbezitter weet ik hoe belangrijk het is om mijn dieren warm en comfortabel te houden, vooral tijdens de koudere maanden. De Armatuur zonder warmtelamp is een product dat hier perfect aan voldoet. Met een aluminium kap en een keramische fitting (E27), bied ik je een veilige en duurzame oplossing om warmtelampen en donkerstralers tot 250 Watt te plaatsen.

Wat mij direct opvalt aan deze armatuur is het prachtige design. Met een diameter van 21 cm en een snoer van 2,5 meter lang, is het super eenvoudig om de lamp op te hangen op de gewenste plek. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er zelfs een handige ketting bijgeleverd om het installatieproces nog makkelijker te maken. Ook een beschermkorf is inbegrepen, zodat de warmtelamp niet direct aangeraakt kan worden.

Deze armatuur is van het merk Hato en werkt op een voeding van 220-240 VAC (dubbel geïsoleerd). Met een maximaal vermogen van 250 Watt is het geschikt voor verschillende warmtelampen en donkerstralers. Dit maakt het ideaal voor het warm houden van bijvoorbeeld pups, zoals een tevreden klant in een van de reviews aangeeft.

De gebruikersreviews zijn over het algemeen erg positief. Klanten zijn lovend over de duurzaamheid en hoge kwaliteit van de armatuur. Het feit dat er geen negatieve punten worden genoemd, onderstreept de tevredenheid van de gebruikers.

Een ander voordeel van deze armatuur is dat het niet alleen geschikt is voor huisdieren, maar ook voor andere toepassingen waar warmte nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het verwarmen van een werkruimte of het creëren van een aangename sfeer in een buitenruimte.

Hoewel de beschrijvingen en reviews veel positieve punten benadrukken, is het belangrijk om te vermelden dat er geen specifieke technische details worden gegeven over bijvoorbeeld de lichtopbrengst van de lamp. Hierdoor kan het moeilijk zijn om een goed geïnformeerde beslissing te nemen bij de aanschaf van deze armatuur.

Al met al is de Armatuur zonder warmtelamp een aanrader voor huisdierbezitters en anderen die behoefte hebben aan een betrouwbare en duurzame oplossing om een ruimte te verwarmen. Met zijn prachtige design, duurzaamheid en hoge kwaliteit onderscheidt deze armatuur zich van zijn concurrenten. Hoewel er beperkte technische informatie beschikbaar is, lijkt de algemene tevredenheid van de gebruikers erop te wijzen dat dit product zijn beloften nakomt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

10. LEDmaxx Opfokarmatuur met beschermingskooi 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LEDmaxx Opfokarmatuur met beschermingskooi 3

 • list plusVerschillende standen voor goede warmteregulering
 • list plusComplete set met houder, lamp, kabel en ketting
 • list plusHoogwaardige kwaliteit en mooi design

Nadelen LEDmaxx Opfokarmatuur met beschermingskooi 3

 • list plusAlleen de houder wordt aangeboden, sommige gebruikers zouden graag de lamp apart kunnen aanschaffen

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.34
Functionaliteit
7.11
Gebruiksgemak
6.76
De Opfokarmatuur met beschermingskooi 3 standen max 250W is echt een handig ding voor warmtelampen. Met de beschermingskooi en drie standen (100%, 50% en 0%) kun je precies de warmte instellen die je nodig hebt. Gewoon even de schakelaar gebruiken en klaar. En het beste is dat het armatuur wordt geleverd met een lekker lange kabel en stekker van 2,5 meter, zodat je het makkelijk kunt aansluiten. Oh, en er zit ook een ketting in de verpakking om het armatuur op te hangen. Nooit meer gedoe dus!

Wat de gebruikers zeggen? Die zijn meestal heel positief. Eén gebruiker schrijft bijvoorbeeld dat de warmtelamp perfect is voor boven de werpkist van acht pasgeboren puppy's. Met de verschillende standen kun je de warmte precies goed regelen. Een ander merkt op dat zowel de houder als de lamp worden meegeleverd, en dat wordt als een pluspunt gezien. Iemand anders is gewoon super tevreden met de Opfokarmatuur. Het is simpel maar doet wat het moet doen, en dat is alles wat je nodig hebt. Het design is ook mooi en de kwaliteit is top.

Al met al is de Opfokarmatuur met beschermingskooi 3 standen max 250W gewoon een handige oplossing voor warmtelampen. Je kunt de warmte precies instellen zoals jij dat wilt, en het armatuur wordt compleet geleverd met houder, lamp, kabel en ketting. De kwaliteit is top en het design is mooi. Misschien zou het handig zijn als je de lamp ook apart zou kunnen kopen, maar dat is dan ook het enige minpuntje. Maar goed, de meeste gebruikers zijn heel tevreden, dus dat zegt genoeg. Dit is gewoon een betrouwbaar en functioneel product. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Warmtelampen voor kippen. Er zijn namelijk 924 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!