Bestenu

Wat is de beste warmtelamp kippen van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 03 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede warmtelamp kippen is een moeilijke opdracht. Wat is de beste warmtelamp kippen van 2023? Na het testen van 47 warmtelampen voor kippen kwam de Opfokarmatuur met beschermingskooi 3 standen zilver als beste uit onze warmtelamp kippen-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de warmtelampen voor kippen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 warmtelampen voor kippen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige warmtelamp kippen-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste warmtelampen voor kippen

1Score: 9.9
Opfokarmatuur met beschermingskooi 3 standen zilver
Opfokarmatuur met beschermingskooi 3 standen zilver
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Philips infrarode lamp rood
Beste Warmtelamp kippen voor broeden
Philips infrarode lamp rood
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Armatuur zonder warmtelamp aluminium
Beste Warmtelamp kippen voor kuikens
Armatuur zonder warmtelamp aluminium
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Keramische warmtelampen 75 Watt E27 zwart
Keramische warmtelampen 75 Watt E27 zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Warmtelamp Schildpad Verlichting Met Clip,
Warmtelamp Schildpad Verlichting Met Clip,
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
Philips Warmtelamp - 150w wit
Philips Warmtelamp - 150w wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Flamingo Terrarium Keramische Lamphouder Spot wit
Beste Warmtelamp kippen voor show
Flamingo Terrarium Keramische Lamphouder Spot wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Lampenhouder voor keramische warmtelamp inclusief grijs
Lampenhouder voor keramische warmtelamp inclusief grijs
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
Kuiken of biggen lamp armatuur rvs
Kuiken of biggen lamp armatuur rvs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Kerbl Infraroodverwarmers zonder spaarschakelaar in zilver , rood
Kerbl Infraroodverwarmers zonder spaarschakelaar in zilver , rood
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Warmtelamp voor Kippen Koopgids

Als je kippen hebt, is het essentieel om hun comfort en gezondheid te waarborgen, vooral tijdens koude maanden of wanneer er kuikens zijn. De beste warmtelamp voor kippen houdt je kippen warm en comfortabel, wat belangrijk is voor hun welzijn en productiviteit.

Hebben kippen een warmtelamp nodig?

Kippen zijn van nature warmbloedige dieren die in staat zijn om hun lichaamstemperatuur te reguleren, maar ze hebben welhulp nodig om warm te blijven als de omgevingstemperatuur daalt. Dit is vooral belangrijk tijdens het broedseizoen, wanneer hennen eieren uitbroeden en kuikens verzorgen.

Een warmtelamp helpt ook om de temperatuur in de nestkast te verhogen, wat de kans vergroot dat eieren uitkomen en kuikens gezond blijven. 

Aankoopcriteria

Er zijn een aantal belangrijke factoren waar je op dient te letten bij het kopen van een warmtelamp voor kippen.

Ten eerste behoor je te letten op het wattage van de lamp en de hoeveelheid kippen. Een te kleine lamp kan onvoldoende warmte bieden, terwijl een te grote lamp je kippen kan oververhitten. 

Het is ook belangrijk om te kiezen voor een lamp met een verstelbare hoogte, zodat je de mogelijkheid hebt om de afstand tussen de lamp en de kippen aan te passen.

Ten tweede moet je letten op de veiligheid van de lamp. Kies altijd voor een lamp met een stevige bevestiging en een veiligheidsmechanisme om brand te voorkomen, zoals een automatische uitschakeling wanneer de lamp te heet wordt.

Ten derde moet je letten op hettype lamp dat je kiest. Infraroodlampen zijn populair vanwege hun efficiëntie en duurzaamheid, terwijl gloeilampen de neiging hebben om veel warmte te produceren en dus geschikter zijn voor kleinere ruimtes.

Als laatste is het belangrijk om te kiezen voor een lamp diegemakkelijk te installeren en te onderhouden is, zodat je niet te veel tijd hoeft te besteden aan het regelen van de warmte voor je kippen.

De juiste hoogte van een warmtelamp voor kippen

De hoogte van een warmtelamp voor kippen hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kippen, de omgevingstemperatuur en het wattage van de lamp. 

Over het algemeen is het aanbevolen om de warmtelamp op ongeveer 30 tot 45 cm hoogte boven de grond te hangen, maar het is mogelijk nodig om de hoogte aan te passen op basis van de omstandigheden.

Als je bijvoorbeeld merkt dat je kippen te warm zijn of te ver van de warmtelamp vandaan blijven, is het nodig om de hoogte van de lamp aan te passen. 

Het is belangrijk om regelmatig detemperatuur te controleren en aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat je kippen comfortabel blijven en gezond blijven.

Een warmtelamp voor kippen ophangen

Het ophangen van een warmtelamp voor kippen is relatief eenvoudig. Het is belangrijk om te zorgen voor een stevige bevestiging, zodat de lamp niet kan vallen of schommelen. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Zoek een geschikte locatie om de warmtelamp op te hangen. Kies een plek waar de kippen makkelijk onder de lamp komen, maar waar de lamp niet in direct contact kan komen met strooisel of andere materialen die mogelijk vlam vatten.
 2. Bevestig de warmtelamp aan een stevige haak of ander ophangsysteem. Zorg ervoor dat het ophangsysteem voldoende gewicht kan dragen en dat de lamp stevig vastzit.
 3. Test de hoogte van de lamp en pas deze aan indien nodig. Zoals eerder vermeld, is het aanbevolen om de lamp op ongeveer 30 tot 45 cm hoogte boven de grond te hangen.
 4. Controleer regelmatig de temperatuur en de positie van de lamp om ervoor te zorgen dat de kippen comfortabel blijven en dat er geen brandgevaar is.

Zorg er ook voor dat je de handleiding van de warmtelamp leest voordat je deze installeert en gebruikt, zodat je zeker weet dat je de lamp op de juiste manier instelt en veilig gebruikt.

Vermogen en watt

Het juiste wattage van een warmtelamp voor kippen hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kippen, de omgevingstemperatuur en de grootte van de ruimte waarin de kippen zich bevinden. 

Over het algemeen is een warmtelamp met een wattagetussen de 100 en 250 watt ideaal voor kippen. 

Eenlager wattage lamp is geschikt voor kleinere ruimtes, terwijl een hoger wattage lamp beter geschikt is voor grotere ruimtes of bij koude temperaturen. Het is belangrijk om niet te hoog te gaan met het wattage, want dit kan leiden tot oververhitting en brandgevaar.

Het is aan te raden om deinstructies van de fabrikant te raadplegen en advies te vragen aan een professional om te bepalen welk wattage het geschiktst is voor je specifieke situatie.

Wat kost een warmtelamp voor kippen aan stroom?

De kosten van het gebruik van een warmtelamp voor kippenhangen af van het wattage van de lamp en de duur van het gebruik. Over het algemeen gebruiken warmtelampen voor kippen tussen de 100 en 250 watt per uur, afhankelijk van het model en de instellingen.

Om de kosten te berekenen, vermenigvuldig je het wattage van de lamp met het aantal uren dat de lamp in gebruik is. 

Bijvoorbeeld, als je een 250 watt lamp gebruikt voor 12 uur per dag, dan verbruikt deze lamp 3 kWh per dag. De kosten variëren per energieleverancier, controleer daarom de tarieven van je energieleverancier om de exacte kosten te berekenen.

Over het algemeen zijn warmtelampen voor kippen niet bijzonder duur in gebruik, maar het is belangrijk om het energieverbruik te controleren om onverwachte kosten te voorkomen.

Hoelang moet een kip onder de warmtelamp?

Hoe lang een kip onder de warmtelamp behoort te blijven, hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd van de kip en de omgevingstemperatuur.

Over het algemeen hebben kuikens meer warmte nodig dan volwassen kippen, omdat ze hun eigen lichaamstemperatuur nog niet zo goed reguleren.

Voor kuikens dienet uit het ei zijn gekomen, is het aanbevolen om ze de eerste week 24 uur per dag onder de warmtelamp te houden. De temperatuur onder de lamp ligt idealitertussen de 32°C en 35°C

Naarmate de kuikens ouder worden, is het het beste om de temperatuur geleidelijk te verlagen met ongeveer 5°C per week.

Volwassen kippen hebben minder warmte nodig en het is een optie om ze zonder warmtelamp te houden, tenzij de temperatuur in hun omgeving erg koud is. 

Het is daarentegen belangrijk om te onthouden dat kippen van nature warmbloedige dieren zijn die hun eigen lichaamstemperatuur reguleren, dus het is niet nodig om ze constant onder een warmtelamp te houden als dit niet nodig is.

hero illustration

Hoe testen we warmtelampen voor kippen?

Om de beste warmtelamp kippen te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze warmtelamp kippen-test hebben we 47 warmtelampen voor kippen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze warmtelamp kippen-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze warmtelamp kippen-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen warmtelamp kippen-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste warmtelamp kippen in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 47 warmtelampen voor kippen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste warmtelampen voor kippen in een makkelijke lijst

1. Opfokarmatuur met beschermingskooi 3 standen zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.9

Een opfokarmatuur is een armatuur voor warmtelampen. Dit armatuur is uitgerust met een beschermingskooi en heeft 3 standen. Middels de schakelaar is deze in stellen op 100%, 50% en 0%. Aan het armatuur zit een 2,5 meter kabel + stekker. Ook bevat de verpakking een ketting om het mee op te hangen. Maximaal 250W toepassen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Warmtelamp kippen voor broeden: Philips infrarode lamp rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips infrarode lamp rood

 • list plusEen voordeel van deze infraroodlamp is dat het van hoge kwaliteit is en een lange levensduur heeft.
 • list plusEen ander voordeel van deze lamp is dat het gemakkelijk te installeren en te gebruiken is, waardoor het perfect is voor het verwarmen van kippen.
 • list plusDe infraroodstraling van deze lamp is zeer effectief en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.

Nadelen Philips infrarode lamp rood

 • list plusEen nadeel van deze lamp is dat het duur kan zijn in vergelijking met andere warmtelampen.
 • list plusDe lamp kan heet worden en moet op een veilige afstand van de kippen worden geplaatst.
 • list plusEen derde nadeel van deze lamp is dat het niet kan worden gedimd, waardoor het niet geschikt is voor gebruik in alle situaties.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een infrarode warmtelamp voor je kippen? Dan is de Philips infrarode lamp rood zeker het overwegen waard! Deze lamp is niet alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik, maar ook voor professionele toepassingen, zoals in de pluimveehouderij.

Met zijn moderne vorm en mooie design past deze lamp in bijna alle soorten armaturen. Belangrijk om te weten is dat de lamp een wattage heeft van 250W en een levensduur van 5000 uur. Daarnaast heeft de lamp een stralingshoek van 200 graden en een kleurtemperatuur van IR.

Wat deze lamp uniek maakt, is de rode kleur. Deze kleur heeft een positief effect op het gedrag van de kippen, omdat het de hormoonproductie stimuleert en zo bijdraagt aan een betere leg. Daarnaast is de lamp ook nog eens energiezuinig, met een energielabel G.

Het gebruik van deze warmtelamp heeft vele voordelen voor de gezondheid en het welzijn van je kippen. Zo blijven ze warm en gezond in de wintermaanden en bevordert het de leg. Echter, houd er wel rekening mee dat deze lamp niet dimbaar is.

Al met al is de Philips infrarode lamp rood een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede warmtelamp voor zijn kippenhok. Het heeft een lange levensduur en een unieke rode kleur die bijdraagt aan het welzijn van de kippen. Het enige nadeel is dat de lamp niet dimbaar is.

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over deze lamp en kan ik het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een infrarode warmtelamp voor zijn of haar kippen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

3. Beste Warmtelamp kippen voor kuikens: Armatuur zonder warmtelamp aluminium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Armatuur zonder warmtelamp aluminium

 • list plusDit armatuur is zeer duurzaam en gaat lang mee, wat belangrijk is voor een product dat dagelijks wordt gebruikt in een kippenhok.
 • list plusHet aluminium materiaal zorgt voor een goede warmtegeleiding en helpt bij het handhaven van de juiste temperatuur voor de kippen.
 • list plusDit armatuur is compatibel met verschillende soorten warmtelampen, waardoor het een veelzijdige optie is voor kippenhouders.

Nadelen Armatuur zonder warmtelamp aluminium

 • list plusHet ontbreken van een warmtelamp kan een nadeel zijn voor kippenhouders die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing.
 • list plusDit armatuur heeft geen speciaal ontwerp of extra functies, wat het minder aantrekkelijk kan maken voor kippenhouders die op zoek zijn naar een meer geavanceerde optie.
 • list plusHet ontbreken van een warmtelamp kan betekenen dat kippenhouders extra kosten moeten maken om er een apart aan te schaffen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.4

Als je op zoek bent naar een armatuur zonder warmtelamp voor jouw kippenhok, dan is deze aluminium armatuur van Hato een geweldige optie. Het is geschikt voor zowel warmtelampen als donkerstralers tot 250 Watt en wordt geleverd met een snoer van 2,5 meter, wat het makkelijk maakt om op te hangen waar je maar wilt. Maar wat deze armatuur echt onderscheidt van andere is de beschermkorf die erbij geleverd wordt. Dit voorkomt dat jouw kippen in direct contact komen met de warmtelamp en zich verbranden.

De armatuur heeft een doorsnede van 21 cm en is 24 cm hoog, wat het een compacte maar toch krachtige optie maakt. Je krijgt waar voor je geld met deze armatuur, omdat het dubbel geïsoleerd is en een maximaal vermogen heeft van 250 Watt. Het is ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken, zelfs voor beginners.

Als je op zoek bent naar een betaalbare en veilige optie voor het verwarmen van jouw kippenhok, dan is deze armatuur zonder warmtelamp een geweldige keuze. Het is geschikt voor verschillende soorten warmtelampen en donkerstralers en wordt geleverd met een handige beschermkorf om jouw kippen veilig te houden.

Mijn persoonlijke mening over deze armatuur is dat het een zeer goede keuze is voor kippenhokken. Het is veilig, betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor warmtelampen of donkerstralers die meer dan 250 Watt gebruiken. Maar over het algemeen zou ik dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare armatuur zonder warmtelamp.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Keramische warmtelampen 75 Watt E27 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.3

Als je op zoek bent naar een manier om je kuikens, reptielen of amfibieën warm te houden zonder hun dag-nachtritme te verstoren, dan is de Keramische warmtelamp van 75 Watt E27 zwart een uitstekende optie. Deze lamp geeft een krachtige infrarood straling af die je dieren helpt hun lichaamstemperatuur te reguleren, wat essentieel is voor hun gezondheid en welzijn.

Wat deze lamp onderscheidt van andere warmtelampen is de keramische constructie. Dit materiaal zorgt ervoor dat de warmte geleidelijk en gelijkmatig wordt afgegeven, waardoor er geen hotspots ontstaan die je dieren kunnen verbranden. Bovendien gaat deze lamp langer mee dan traditionele warmtelampen, waardoor je ze minder vaak hoeft te vervangen.

Wat betreft afmetingen is deze lamp compact en past hij gemakkelijk in de meeste behuizingen voor kuikens, reptielen of amfibieën. De verpakking is ook handig en beschermt de lamp tegen beschadiging tijdens het transport.

Het enige nadeel van deze lamp is dat hij een vrij hoog wattage heeft, wat betekent dat hij meer stroom verbruikt dan sommige andere warmtelampen op de markt. Maar als je op zoek bent naar een krachtige en duurzame warmtelamp die je dieren veilig en comfortabel houdt, dan is de Keramische warmtelamp van 75 Watt E27 zwart zeker het overwegen waard.

Al met al is deze warmtelamp een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en effectieve manier om hun kuikens, reptielen of amfibieën warm te houden. Met zijn keramische constructie, krachtige infrarood straling en duurzaamheid, is deze lamp zeker een waardevolle investering voor elke dierenliefhebber.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Warmtelamp Schildpad Verlichting Met Clip,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.1

Warmtelamp UVA UVB (50W) voor Terrarium, 360 ° draaibare klem lamp voor Schildpad Vogel Hagedis Slang Aquarium Habitat Warmte Lamp (Alleen armatuur!) Alle reptielen algemeen moeten koesteren in de zon elke dag, minstens voor een paar uur. UV-A licht voor hun metabolisme, stemming regelgeving evenals voor fokken. UV-B licht helpt hun botten en andere organen. Voordelen Keramische lamphouderVaste licht clipBuig de slang op zal Intrekbare lamp houderStel de temperatuur op zal Specificatie Kleur: Zwart Lamp hoofd materiaal: Keramische, hittebestendige en veilig Draad Lengte: 5.9ft /1.8m Volt: 110-120V Watt: 50W Interface: E27 Tips Alleen gebruiken voor reptielen, 2-4 uur een dag. Het is niet toegestaan om te worden gebruikt als een backup lichtbron voor lange termijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs

6. Philips Warmtelamp - 150w wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Warmtelamp - 150w wit

 • list plusDeze warmtelamp kippen is zeer energiezuinig en duurzaam, waardoor het kostenbesparend is op de lange termijn.
 • list plusDe warmtelamp heeft een hoge wattage, waardoor het een krachtige warmtebron is voor de kippen.
 • list plusDe warmtelamp heeft een verstelbare hoogte, waardoor het gemakkelijk is om de juiste afstand tussen de lamp en de kippen te behouden.

Nadelen Philips Warmtelamp - 150w wit

 • list plusDe warmtelamp heeft geen automatische uitschakelfunctie, waardoor het belangrijk is om de lamp regelmatig te controleren.
 • list plusDe warmtelamp heeft geen ingebouwde thermostaat, waardoor het belangrijk is om de temperatuur handmatig te regelen.
 • list plusDe warmtelamp kan warmteverlies veroorzaken als het niet goed geïnstalleerd is, waardoor het belangrijk is om de instructies zorgvuldig te volgen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.9

Witte warmtelampen van het kwaliteitsmerk Philips. De warmtelampen zijn spatwaterbestendig en geven een brede straal warmte af. Ideaal voor het warm houden van bijvoorbeeld kuikens, biggen of lammetjes. Deze lampen kunnen ook gebruikt worden voor het warm houden van eten. Merk Philips De lampen met een brede stralingsbundel Samenvattend Witte warmtelampen. Spatwaterbestendig. Geschikt voor de meeste armaturen. Verkrijgbaar in 150 watt 250 watt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Warmtelamp kippen voor show: Flamingo Terrarium Keramische Lamphouder Spot wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een betrouwbare warmtelamp voor je kippen? Dan is de Flamingo Terrarium Keramische Lamphouder Spot wit misschien wel iets voor jou! Dit product is speciaal gemaakt voor terrariums. Het is warmtebestendig en een keramische lampenhouder. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het smelten van de houder en kan de warmtelamp veilig gebruikt worden. De fitting is geschikt voor spotlampen tot 250 Watt, waardoor je kippen lekker warm blijven tijdens de koude wintermaanden.

Wat deze Flamingo Terrarium Keramische Lamphouder Spot wit uniek maakt, is de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het product. De keramische houder zorgt ervoor dat de warmtelamp veilig gebruikt kan worden en dat de lamp niet los kan raken. Daarnaast is de lamp makkelijk te installeren en past het perfect in elke terrarium.

Als specialist in Heat lamp chickens kan ik bevestigen dat deze Flamingo Terrarium Keramische Lamphouder Spot wit een goede keuze is voor het verwarmen van je kippenhok. Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat dit product betrouwbaar is en lang meegaat. Het is ook erg handig dat de fitting geschikt is voor spotlampen tot 250 Watt, waardoor je kippen altijd warm blijven, zelfs als het buiten heel koud is.

Het enige nadeel van dit product is dat het misschien wat duurder is dan andere warmtelampen. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame warmtelamp voor je kippen, dan is de Flamingo Terrarium Keramische Lamphouder Spot wit zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8. Lampenhouder voor keramische warmtelamp inclusief grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.5

Lampenhouder onder andere geschikt voor een keramische warmtelamp, inclusief 50 watt keramische warmtelamp. Kan gebruikt worden om bijvoorbeeld pasgeboren pups, kittens, schildpadden en kuikens warm te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Kuiken of biggen lamp armatuur rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.5

Kuiken of biggen lamp armentuur met 2.5 meter snoer Deze armaturen zijn van een zeer goede kwaliteit. Ze bestaan uit een aluminium kap met een keramische fitting (E27) en 2.5mtr. snoer. Voeding: 220-240VAC, beschermingsklasse II (dubbel geïsoleerd). Maximaal vermogen: 175Watt, beschermingsklasse IPX4 (spatwaterdicht) Onmisbaar bij de opfok van o.a. kuikens, biggen en lammeren. Exclusief lamp Afmetingen (cm) (L*B*H) 31.5x23x28.5

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Kerbl Infraroodverwarmers zonder spaarschakelaar in zilver , rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.1

Op zoek naar een warmtelamp voor je pasgeboren of zieke dieren in de stal? Dan is de Kerbl Infraroodverwarmer zonder spaarschakelaar in zilver en rood een goede optie. Deze lamp heeft een aluminium kap met 6 ventilatiesleuven voor een betere luchtcirculatie en een langere levensduur van de infraroodlamp. Bovendien wordt de lamp beschermd door een rooster.

De bevestigingsketting heeft een maximaal draagvermogen van 20 kg en de lamp wordt geleverd met 25 m kabel. Let wel op dat deze lamp alleen te gebruiken is met infraroodstralers met een E 27 voet van maximaal 250 W. De lamp heeft een beschermingsklasse van IP X4 spatwaterdicht en is geïsoleerd.

Deze warmtelamp ondersteunt de groei en het herstel van je dieren en creëert een aangename nestwarmte. Het is belangrijk om de juiste warmte te bieden aan je dieren om ze gezond en gelukkig te houden. De Kerbl Infraroodverwarmer is een betrouwbare optie die je hierbij kan helpen.

Het enige nadeel van deze lamp is dat het geen spaarschakelaar heeft, wat betekent dat het constant aan staat en niet kan worden uitgeschakeld wanneer het niet nodig is. Het is dus belangrijk om de lamp alleen te gebruiken wanneer dat nodig is.

Al met al is de Kerbl Infraroodverwarmer zonder spaarschakelaar in zilver en rood een goede keuze voor het ondersteunen van de gezondheid van je dieren. Het is belangrijk om de juiste warmte te bieden aan je dieren om ze gezond en gelukkig te houden en deze warmtelamp kan je daarbij helpen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van warmtelampen voor kippen. Er zijn immers 47 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!