Hoe komt deze super Kippendrinkbak reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de zoektocht naar de beste Kippendrinkbak ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Kippendrinkbaks, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Kippendrinkbaks die aangeboden worden in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Kippendrinkbaks het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Kippendrinkbaks stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde artikelen aan Kippendrinkbaks

De beste Kippendrinkbaks op een rij

Product informatiePlus or Show more

Deze compacte drinkfles is dankzij de innovatieve grote drinkcup zeer goed toepasbaar bij kippen en ander pluimvee. Deze grotere drinkcups werken met een vlotter: de naadloze drinkcup wordt gevuld met water en als de gele vlotter begint te drijven, wordt de toevoer afgesloten. Zo hebben de dieren altijd voldoende drinkwater. Dankzij de bevestigingsbeugel is deze drinker gemakkelijk te bevestigen aan nagenoeg elk type huisvesting. Deze gegarandeerd lekvrije oplossing houdt bovendien het strooisel hygiënisch en droog en gaat verspilling tegen. Pluspunten Drinkfles met klapdeksel 1L en grote drinkcup Geschikt voor kippen en ander pluimvee Gemakkelijk in het verblijf zelf bij te vullen dankzij klapdeksel Verzinkte montagebeugel Kleurvast dankzij UV-beschermende toevoeging aan PPC Drinkcup functioneert d.m.v. RVS lekvrije nippel van Europese kwaliteit in combinatie met vlottertje Vorstbestendig PPC kunststof Zeer goed schoon te maken door naadloos design drinkcup Water is van levensbelang voor alle dieren, dus ook voor pluimvee. Dit grote model drinkcup werkt met een vlotter; zodra de vlotter begint te drijven wordt de watertoevoer gesloten. Een vol bakje water biedt de dieren een gemakkelijke toegang tot goed drinkwater. Die gemakkelijke toegang zorgt ervoor dat nagenoeg alle dieren direct begrijpen hoe ze kunnen drinken uit dit drinksysteem. Geen leercurves dus, maar gewoon gemakkelijk voorzien in vers water. Met de standaard verzinkte bevestigingsbeugel is deze drinker gemakkelijk te bevestigen aan nagenoeg elk type huisvesting. Het systeem is tevens geschikt voor eendagskuikens en dieren die onbekend zijn met dit type drinksysteem.

1. Drinkfles 1L - met vlotter drinkcup - groen


Product informatiePlus or Show more

Makkelijk te vullen, schoon te maken en op iedere gewenste hoogte op te hangen of plaats hem op de grond met de bijgeleverde poortjes.

2. Beeztees plastic drinktoren wit 6 liter


Product informatiePlus or Show more

Deze 12 liter drinkemmer voor kippen is ideaal voor de knoeiers onder ons. De kippenemmer is zo gemaakt dat de kip niet in zijn schone water kan lopen of dit kan vervuilen, zo hebben de kippen altijd schoon en fris drinkwater. De emmer is voorzien van een handig hendel, zo kun je deze makkelijk oppakken, verplaatsen of vullen.

3. Flamingo Kippen drinkemmer 12ltr


Product informatiePlus or Show more

De Bajonetdrinker 3 liter is de bekende drinkbak voor kippen en ander pluimvee. Blijft goed onderste boven staan bij het vullen en is door het hengsel makkelijk te verplaatsen. Merk JUNAI Verkrijgbaar in Rood Groen (tijdelijk niet leverbaar) Ook verkrijgbaar in 1,5 liter 6 liter 12 liter

4. Bajonetdrinker 3 liter Rood


Product informatiePlus or Show more

De Bajonetdrinker 12 liter is de bekende drinkbak voor kippen en ander pluimvee.Blijft goed onderste boven staan bij het vullen en is door het hengsel makkelijk te verplaatsen. Merk JUNAI Verkrijgbaar in Rood Groen Ook verkrijgbaar in 1,5 liter 3 liter 6 liter

5. Bajonetdrinker inhoud 12 liter Groen


Product informatiePlus or Show more

Drinknippel voor kippen, Vers en schoon drinkwater is belangrijk voor de gezondheid van je kippen. Door het gebruik van deze drinknippels is vies water verleden tijd. Deze drinknippels zijn eenvoudig in diverse reservoirs (emmer/jerrycan/pvc buis) te bevestigen door een gaatje te boren en de drinknippel erin te schroeven. Deze drinknippels zijn voorzien van rubber o-ring om lekken te voorkomen. De zwartekracht alleen is al genoeg om de drinknippel te laten functioneren. Deze drinknippels dus niet op hoge druk gebruiken zoals rechtstreeks op de waterleiding. Kippen zijn nieuwsgierige dieren en zullen heel snel gewend zijn aan het gebruiken van de drinknippels. Mocht na verloop van tijd er toch vuil in komen dan zijn ze heel eenvoudig los te halen om te reinigen.

6. Drinknippels voor kippen, nooit meer zand in de drinkbak van de kippen


Product informatiePlus or Show more

Groene uitvoering van de 12 liter bajonetdrinker. Gemaakt van hoogwaardig kunststof (PP-Copolymer) waardoor minder kans op breuk ontstaat. Normaal PP gaat snel stuk en zeker tijdens een koude winter. De bodem en de cilinder zijn d.m.v. een bajonetsluiting aan elkaar bevestigd. Te gebruiken door op te hangen of op de bodem van het hok te plaatsen. Bij het vullen kunt u deze drinkbak op de kop zetten.

7. Bajonetdrinker 6 liter rood


Product informatiePlus or Show more

Deze drinkklok voor pluimvee is ook zeer geschikt voor kuikentjes en kwartels. De drinkklok is gemaakt van degelijke materialen en heeft een handig handvat waarme u deze gemakkelijk kunt ophangen of verplaatsen. 3 Liter

8. Drinkklok voor pluimvee met handvat 3 liter


Product informatiePlus or Show more

Drinkkfles met klapdeksel 1 l naturel. De fles is gemaakt van kunststof (pp) en de nippelhouder van een zeer sterk kunststof. de rvs nippel die hierin gedraaid is heeft een zeer lange levensduur. Lekkage kan eigenlijk niet voorkomen maar mocht dit toch gebeuren dan is het in 99% van alle gevallen vervuiling van de nippel. Schoonmaken met bijv. azijn werkt dan perfect. De fles heeft een vierkante deksel die afneembaar is om de fles te reinigen. Op deze deksel zit een ronde witte vulschuif of klapdeksel, deze wordt gebruikt voor het vullen van de fles. De fles word geleverd incl. een verzinkte beugel voor het vastzetten van de fles aan het gaas.

9. kuiken drinkfles met klepdeksel 1 l naturel incl.beugel


Product informatiePlus or Show more

Dit 1 liter kunststof drinkbankje kan in of aan kooien of binnen verblijven gehangen worden. Ook kan dit bij kleine dieren op de grond geplaatst worden. Standaard wordt een beugel meegeleverd waarmee deze aan het gaas of door de spijlen heen opgehangen kan worden. Eventueel is de beugel om het bakje in een kooi/hok te hangen bij te bestellen.De minimaal breedte van de maas van het gaas (of de afstand tussen de spijlen) is 3 cm en de hoogte 4 cm. Vooral geschikt voor kuikens (ivm verdrinking niet al te klein!), kwartels, kleine (kriel)kippen, en niet knagende vogels.Inhoud: 1 liter Wordt geleverd met ophangbeugel. Merk JUNAI Samenvattend Inclusief beugel. Voor verschillende doeleinden.

10. Kooi drinker 1 liter


Gerelateerde artikelen aan Kippendrinkbaks


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kippendrinkbaks er zijn namelijk 65 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Kippendrinkbak kopen.