De Bestenu Tripod Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/24/2019


Het kiezen van een Tripod kan een overweldigende ervaring zijn, gezien het grote aantal verschillende soorten en keuzes dat ons te wachten staat. Aan de ene kant is een tripod een zeer eenvoudig hulpmiddel om onze camera's stabiel te houden wanneer we ze in moeilijke omstandigheden gebruiken. Aan de andere kant zijn er zoveel verschillende variabelen die een rol spelen bij het kiezen van een statief: Hoe groot moet het zijn? Hoe licht moet het zijn? Hoe stabiel moet het zijn? Wat voor gewicht kan het ondersteunen? Dit zijn slechts enkele van de vragen die naar voren kunnen komen als je kijkt naar de aanschaf van een nieuw statief. Deze koopgids geeft je alle in- en outs voor het aanschaffen van een Tripod!

Het gewicht van een Tripod

Een van de eerste dingen om op te letten bij het aanschaffen van de juiste tripod voor je camera is het maximale gewicht dat deze kan dragen. Als je een zware DSLR uitrusting hebt, zou het een vergissing zijn om een statief te kopen dat slechts een paar kilo kan dragen. Zoek uit hoeveel je apparatuur weegt en winkel voor een statief dat minstens twee keer het gewicht van je apparatuur kan dragen. Vergeet niet dat je soms druk kunt uitoefenen op de camera of zelfs je handen op het statief kunt laten steunen, waardoor je meer gewicht op de tripod kunt leggen.

Het gewicht dat het statief kan dragen staat vaak vermeld op de gedetailleerde specificaties pagina. Zorg ervoor dat je rekening houdt met toekomstige upgrades van je apparatuur - wanneer je grotere accu's, langere lenzen voor je camera krijgt, of wanneer je omvangrijke flitsers koopt voor je DSLR, wat het gewicht van de camera verhoogt.

Tripod hoogte

Het is aan te raden een tripod te kopen dat overeenkomt met je lengte om te voorkomen dat je moet buigen om in de zoeker van je camera te kijken. De zoeker van de camera moet zich op ooghoogte bevinden als hij eenmaal op het statief is geplaatst. Het is nog steeds prima als het hoger is omdat de poten van het statief verstelbaar zijn.

Als je op zoek bent naar een statief met een bevestigde kop, moet de punt van het statief op het niveau van je kaak liggen. Als je een modulair statief met een apart hoofd krijgt, moet de punt van het statief op schouderhoogte liggen als je rechtop staat.

Nog steeds op hoogte, houd rekening met de hoogte van het statief wanneer het volledig is opgevouwen voor opslag en transport. Past het in uw handbagage? Als de poten afneembaar zijn, dan is dit misschien geen serieuze zaak om te overwegen.

Tripod materialen

Het gewicht van het statief is een zeer belangrijke factor bij het kopen van een Tripod. Je zou geen tripod willen hebben dat te zwaar is, want dit is een stuk artillerie dat je mee moet nemen.

Gewoonlijk hangt het gewicht van het statief af van de keuze van het gebruikte materiaal.

De meest populaire materialen zijn:

Aluminium

Vóór de opkomst van koolstofvezel was aluminium het sterkste en lichtste materiaal waarvan de meeste tripods werden gemaakt. Aluminium is lichter dan staal en bijna even sterk. Aangezien het echter nog steeds metaal is, is het zwaarder in vergelijking met andere materialen op de markt. Het beste aan aluminium statieven is dat ze stabiel genoeg zijn om zelfs zeer zware tv-camera's te ondersteunen, en ze zijn zeer betaalbaar.

Basalt

Basalt is een relatief nieuw materiaal voor het maken van statieven. De tripods die van deze materialen zijn gemaakt hebben glasvezel aan de binnenkant van de kern voor de stevigheid en zijn aan de buitenkant gelaagd met basaltlagen. Ze zijn een goed alternatief voor koolstofvezel statieven, vooral vanwege de lagere prijs. Wat betreft stijfheid en stabiliteit zijn ze echter niet te vergelijken met statieven van aluminium en koolstofvezel.

Koolstofvezel

Het bezit van een statief van koolstofvezel is trendy geworden, en om vele goede redenen. Dit materiaal is tot 30 procent lichter dan aluminium, plakt niet aan je hand als het erg koud is en zet niet uit als het warm is. Hoewel ze het duurst zijn, is koolstofvezel een zeer sterk materiaal dat veel gewicht kan dragen. Als je serieus wilt investeren in een Tripod die je jarenlang zult gebruiken, dan zou een koolstofvezel materiaal je eerste keuze moeten zijn.

De verschillende tussen Tripod koppen

De Tripod kop van het statief is een van de belangrijkste onderdelen van het statief. De kop is verantwoordelijk voor het vastzetten van de camera en voor het regelen van de camerabewegingen. Wanneer u een modulair statief systeem koopt, wordt het niet met een hoofd geleverd en moet u het afzonderlijk aanschaffen.

Bij het kiezen van een statief of een Tripod kop, zorg ervoor dat het zoveel mogelijk gewicht kan dragen als de poten van het statief. De drie meest voorkomende typen Tripod koppen die op de markt verkrijgbaar zijn:


Pan-Tilt Head

Deze kop wordt geleverd met een enkele hendel die de horizontale beweging van de camera regelt, of dubbele hendels die zowel horizontale als verticale bewegingen regelen. Het is het meest voorkomende type hoofd dat bij de meeste statieven wordt geleverd.

Ball-kop

Een Ball-kop heeft slechts één bedieningselement dat de grip los- of verstrakt. Het is een zeer flexibele kop die soepel werkt terwijl de camera of lens stevig op zijn plaats wordt vastgezet.

Gimbal kop

De Gimbal kop is een speciale Tripod kop, ideaal voor zware en lange 300mm+ lenzen. Deze koppen vormen een perfecte balans tussen de DSLR camera en zijn perfect voor snelle fotografie. Dit type kop is zeer eenvoudig te gebruiken, hoeft niet telkens te worden aangespannen als de camera beweegt en kan aan elke richting worden aangepast.

Tripod functies

Wel of geen middenstatief

Sommige camerastatieven worden geleverd met een middenstatief en andere niet. Met een middenstatief kun je de hoogte van het statief eenvoudig aanpassen, maar veel gebruikers zullen merken dat het statief daardoor minder stabiel wordt. Wanneer het statief op zijn laagst is en goed vergrendeld, is het geen probleem. Het kan echter een beetje onbetrouwbaar worden en het kan zijn dat het niet bestand is tegen trillingen wanneer het omhoog wordt gezet. De keuze voor een statief met of zonder middenzuil is puur gebaseerd op persoonlijke voorkeur.

Geïntegreerde koppen

Een statief dat wordt geleverd met een geïntegreerde kop kan je leven heel gemakkelijk maken. De koppen zijn bevestigd aan het statief en zijn veilig genoeg om trillingen en ontkoppelingsproblemen te elimineren. Deze koppen zijn echter vaak zeer eenvoudig van ontwerp en maken geen gebruik van standaard montageplaten. Aan de goede kant zijn dergelijke driepoten goedkoper en financieel zinvol wanneer je stabiliteit en flexibiliteit wilt tegen een goede prijs.

Potenvergrendeling

Statiefpoten worden uitgeschoven en vergrendeld met behulp van de draaigreep of de veerbelastingshendelmechanismen. Een draaigreep is netter en veiliger van de twee, maar het kan een gedoe zijn als het erg koud is of als je handschoenen draagt. Het vergrendelingsmechanisme van de verende hendel heeft metalen componenten die een vinger kunnen vangen als deze niet goed wordt gebruikt, maar het biedt een duurzaam beveiligingssysteem dat de levensduur van het statief lang meegaat.

Onafhankelijke poten

De meeste statieven hebben een ontwerp waarmee je de hoeken van de poten in twee tot drie standen kunt instellen. Als je een statief nodig hebt voor sommige veeleisende gebieden van de fotografie, zoals macro's, moet je misschien een statief vinden met een creatievere beeninstelling, zodat je zelfs elk been afzonderlijk kunt bewegen. Wanneer een enkele hendel de beweging van de benen controleert, is het gemakkelijker om de beweging van de benen aan te passen, maar het risico bestaat dat ze in elkaar klappen als je vergeet ze te vergrendelen.

Hoe komt deze geweldige Tripod ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Tripod ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Tripods, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Tripods die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Tripods het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Tripods stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Tripods

De beste Tripods op een rij

Product informatiePlus or Show more

Wil jij een compact en lichtgewicht statief dat makkelijk is om overal naartoe te nemen? De flexibiliteit om te schieten met een spiegelreflexcamera, een compact camera of je smartphone? Dit camerastatief van LifeGoods is voor jou! Het statief is in hoogte verstelbaar van 60 tot 156 cm, weegt slechts 1100 gram en heeft een statiefkop die alle kanten op draait. Inclusief smartphone houder en luxe draagtas! Stabiele beelden Wil je experimenteren met langere sluitertijden, fotograferen in het donker of interesse in macrofotografie? Dan is een stabiel statief essentieel. Schiet met een tripod statief en voorkom onscherpe foto’s door kleine bewegingen of trillingen. Smartphone houder In sommige situaties schiet je liever met je smartphone fotografeert dan met je spiegelreflexcamera. Het LifeGoods camera statief heeft een ontzettend handige adapter voor je smartphone. Deze draai je eenvoudig op de snelkoppelingsplaat van het statiefkop. Deze adapter is geschikt voor alle camera’s en smartphones tussen de 55 en 90 mm. Ideaal om snel te wisselen tussen je smartphone en (spiegelreflex)camera! Pannen, tilten, kantelen De statiefkop is ontzettend functioneel en flexibel. Draai de camera 360° en tilt 180° naar voor en achter. Schiet in landschap of portret stand door de camera zijwaarts in een kantelhoek tot 90° vast te zetten. LifeGoods Statief ✔ Snelkoppelingsplaat bevestiging (quick release) ✔ Waterpas op statief en op statiefkop ✔ Ophanghaak voor meer stabiliteit ✔ In hoogte verstelbaar tot 156cm ✔ Inclusief smartphone houder ✔ 360° draaien en 180° tilten ✔ Inclusief luxe draagtas Hoogte verstelbaar De lengte van het statief varieert van 60 tot 156 cm. Met de draaihendel van de kop verstel je de hoogte exact af. De 2 secties van de poten verstel je makkelijk met de klemvergrendelingen. De poten zijn individueel verstelbaar en hebben een speciaal draaikogel mechanisme waardoor de het statief altijd stevig staat. Waterpas Het statief is voorzien van twee waterpas meters. Je ziet binnen no-time of het statief gelijk staat aan de grond. De tweede waterpas meet of de camera zelf ook waterpas staat. Met dit statief weet je zeker dat je beelden er altijd strak uit zien! Specificaties: ▶ Inhoud Verpakking: 1 x statief, 1 x smartphone houder, 1 x draagtas, 1 x handleiding ▶ Merk: LifeGoods ▶ Materiaal: Aluminium en kunststof ▶ Kleur: Zwart / Aluminium ▶ Gewicht: 1100 gram ▶ Afmetingen Ingeschoven: 60 x 10 x 11 cm ▶ Afmetingen Uitgeschoven: 156 x 10 x 11 cm ▶ Afmetingen Telefoonhouder: 55 tot 90 mm ▶ Afmetingen Draagtas: 63 x 16,5 cm ▶ Certificaten: RoHS ▶ Maximaal belastbaar gewicht: 3 kg ▶ Aantal poten: 3 ▶ Verstelbaar: Ja ▶ Draaibaar: Ja ▶ Geschikt voor: alle camera’s en smartphones tussen de 55 en 90 mm ▶ Aantal secties: 3 ▶ Verstelmechanisme: Klemvergrendeling ▶ Inclusief snelkoppelplaat: Ja ▶ Inclusief handgreep: Ja

1. LifeGoods Tripod Statief - (Spiegelreflex) Camera of Telefoon - Incl. Smartphone Houder - Zilvergrijs


Product informatiePlus or Show more

Het Hama Star 61 Camerastatief in de kleur champagne is geschikt voor zowel foto- als videocamera's. Het statief creëert een stevige basis voor zowel foto- als videocamera's. Het voorkomt schokkerige beelden en zorgt voor een stevige grip, zelfs op oneffen oppervlakken. De vergrendelbare beensteunen en flexibele rubberen voetjes zorgen voor stevig grip op oneffen oppervlaktes. De statiefbenen kunnen makkelijk en snel vastgeklemd worden bij de gewenste hoogte en positie dankzij de functionele beenklemmen. Het kantelbare 3D-hoofd maakt een perfecte alignering mogelijk voor landschap- en portretopnames. Dankzij de plaat voor snelle loskoppelling kan men de camera snel verwisselen. Het statiefhoofd is ingebouwde met waterpas en waterpasbuisje aan het voetstuk, zo zijn jouw beelden altijd recht. Met de krukas kan je de voortdurende hoogteverstelling van de centrale buis regelen. Met handvat en tas Het statief is voorzien van een handvat met haakje waaraan men een gewicht kan hangen. Zo blijft het statief staan bij hevige wind of op een ruw oppervlak. Het statief is ook voorzien van handige opbergtas. Zodat je het statief overal makkelijk mee naar toe neemt. ℹ Goed om te weten Het statief heeft een werkhoogte van 60 tot en met 163 cm. En een gewicht van 1220 gram.

2. Hama Star 61 - Camerastatief - 60 tot 153 cm - Champagne


Product informatiePlus or Show more

Dit statief kun je gebruiken voor een compact camera en alle smartphones. Hij is perfect voor het maken van scherpe foto's en video's. Dankzij de 3 secties, met rubberen voet, zet je het statief gemakkelijk op de juiste hoogte. Dit statief heeft een maximale werkhoogte van 200 cm en is in te klappen tot 55 cm. Hierdoor is het statief makkelijk mee te nemen. Kenmerken: 1. 55 cm - 200 cm verstelbare statief. 2. Hoge dichtheid aluminium buis, duurzaam en stabiel. 3. Antislip rubberen voeten Specificaties: Materiaal: Aluminium Ingeklapte lengte: 55 cm Statief maximale hoogte: 200 cm Lagen: 3 secties Maximum aantal kilo's: 3 kg/6.6 Lb Pakket gewicht: 0.9 kg Meegeleverd: 1 x statief stand voor compactcamera en telefoon 1 x balhoofd 1 x telefoonhouder 1 x bluetooth afstandsbediening

3. Statief smartphone en camera met telefoonhouder / statief telefoon en camera - 2 meter hoog - inclusief bluetooth afstandsbediening


Product informatiePlus or Show more

✅ De handigste tripod voor foto, video, entertainment & much more! Stevig en duurzaam ontwerp. Qualico heeft geluisterd naar de consument en brengt dit stijlvolle, compacte en ijzersterke statief op de markt. De hoogte is instelbaar van 75 tot wel 175 cm. Alle posities zijn mogelijk dankzij de 360° draaibare klem en het plooibare uiteinde. Kortom het meest ergonomische en veelzijdigste statief in aanbieding. We gooien er tot slot ook nog eens 2 jaar garantie bovenop! Twijfelen hoeft dus echt niet! VOEG HEM NU TOE AAN JE WINKELWAGEN! ! ONTDEK ALLE VOORDELEN ! JOUW SMARTPHONE OF TABLET STEVIG EN VEILIG VASTGEKLEMD De krachtige en universele houders zijn geschikt voor smartphones tot 11 centimeter en tablets tot 20 centimeter. Bruikbaar voor onder andere iPhone, iPad, Huawei, Xiaomi, Samsung,.... Dankzij de innovatieve houders blijft je mobiele telefoon of tablet zeer stevig vastzitten in elke situatie. OVERAL INZETBAAR, ZOWEL INDOOR ALS OUTDOOR Draagbaar, compact en overal inzetbaar. Dankzij de innovatieve bouw van de aluminium poten is deze standaard bijzonder snel opgezet. De poten komen met antislip rubberen voetjes waardoor het geschikt is voor alle ondergronden... Creëer, deel en connecteer! COMPACT, STABIEL EN BETROUWBAAR Het driepoot statief is door zijn compacte inklapbare formaat en gewicht (1,2 kg) eenvoudig mee te nemen. De afstand tussen de uitgeklapte antislip pootjes is 52 centimeter waardoor hij uiterst stabiel is, zelfs bij veel wind. Dankzij het lichte en sterke aluminium is hij ook bestendig tegen schokken, vallen en slijtage. IN DE DOOS Je ontvangt een kwalitatieve doos met daarin de uitklapbare driepoot, de klem voor mobiele telefoons én de klem voor tablets. Via het meegeleverde kaartje met QR code activeer je de levenslange garantie en download je eenvoudig de handleiding. 2 JAAR NO QUESTIONS ASKED GARANTIE Wij streven met onze statieven naar kwaliteit en geloven in de duurzaamheid van onze artikelen. Om deze reden bieden wij op alle Qualico-statieven 2 jaar ''no questions asked'' garantie aan. Wij weten dan ook dat je tevreden zult zijn met jouw aankoop! DE ALLERSNELSTE LEVERTERMIJN Directe levering. Onze statieven liggen steeds op voorraad bij Bol.com, waardoor wij de allersnelste levering kunnen garanderen. Voeg het nu toe aan je winkelmandje, en heb het morgen in je handen! TWIJFELEN BIJ QUALICO IS NIET NODIG! ONZE QUALITEIT EN SERVICE ZIJN 100% GEGARANDEERD! VOEG HEM NU TOE AAN JE WINKELWAGEN!

4. Universeel Tablet & Smartphone Statief Tot 175 cm Hoogte - Standaard Telefoon houder - Tripod & Staander voor Ipad, Iphone, GSM. Stevig Design!


Product informatiePlus or Show more

Professioneel Smartphone telefoon houder voor Zelf Statief Statiefgondel Voor Iphone, Samsung, HTC, etc breedte tussen 55mm en 105mm De schroefdraad is een standaard 1/4 inch statief schroefdraad. Keurmerk: MSV

5. Smartphone telefoon houder | Mobiele Telefoon Clipper met grip | Zelf Statief Statiefgondel voor mobiel | Apple - Samsung


Product informatiePlus or Show more

Dit statief kun je gebruiken voor een spiegelreflexcamera, een compact camera en alle smartphones. Hij is perfect voor het maken van scherpe foto's en video's. Dankzij de 3 secties, met rubberen voet, zet je het statief gemakkelijk op de juiste hoogte. Bij stevige wind of ongelijk terrein kan je een gewicht aan de stabilisatiehaak hangen, maar ook kun je deze haak gebruiken om je (camera)tas aan te hangen. Dit statief heeft een maximale werkhoogte van 140 cm en is in te klappen tot 52 cm. Hierdoor is het statief makkelijk mee te nemen. Kenmerken: 1. 52 cm - 140 cm verstelbare statief. 2. Hoge dichtheid aluminium buis, duurzaam en stabiel. 3. Antislip rubberen voeten, zelfs op een berg te gebruiken. 4. Ingebouwde waterpas, 3-sectie knoppen ontwerp demping effect bal hoofd, realiseren elke hoek schieten, nauwkeurige en efficiënt. Specificaties: Materiaal: Aluminium Ingeklapte lengte: 50 cm Statief maximale hoogte: 140 cm Lagen: 3 secties Maximum aantal kilo's: 3 kg/6.6 Lb Pakket gewicht: 0.9 kg Meegeleverd: 1 x statief stand voor camera, telefoon en GoPro 1 x statief draagtas 1 x telefoonhouder 1 x Bluetooth afstandsbediening

6. Statief camera & smartphone met afstandsbediening / Tripod smartphone / Tripod camera / statief voor smartphone - verstelbaar - tot 140 cm hoog - statief iPhone - statief telefoon - statief voor telefoon en camera


Product informatiePlus or Show more

Maak een einde aan onscherpe foto's met de Hama Star 5 Statief. Het creëert een stevige basis voor zowel foto- als videocamera's. Het statief is voorzien van een snelkoppelingsplaat die het monteren van camera's eenvoudig maakt en wordt geleverd met een driewegstatiefkop die onder verschillende hoeken kan worden verplaatst. Dit compacte statief is met zijn vier poten extra stabiel. Het statief is ideaal voor de mooiste nachtfoto's wanneer je gebruik maakt van een lange sluitertijd. Ook wanneer je een film opneemt resulteert dit in schitterende scenes vanwege het stabiele beeld. ℹ Goed om te weten Het camerastatief heeft een werkhoogte van 36,5 tot en met 106,5 cm. Kenmerken Snelwisselplaat voor het snel verwisselen van de camera Waterpas geïntegreerd in de statiefkop Progressieve hoogte van de middelste kolom Poten met beugels en rubberen voetjes voor een stevige en stabiele grip Met de grote, functionele quick-action-legs kunnen de statief poten eenvoudig en snel op de gewenste hoogte of positie worden vast gezet

7. Hama Star 5 - Cameratatief - 36,5 tot 106,5 cm


Product informatiePlus or Show more

De Hama Statief Star 63 is compact en simpel. Het is een goede hulp bij het maken van goede en onbewogen foto's. Het champagnekleurige statief is geschikt voor zowel foto- als videocamera's en beschikt over een 'quick release' systeem waarmee je de camera snel kunt bevestigen en verwijderen. Het statief bestaat uit meerdere delen waarmee verschillende instellingen mogelijk gemaakt worden. Je neemt het statief eenvoudig mee met de meegeleverde statieftas.

8. Hama Statief Star 63


Product informatiePlus or Show more

Dit fijne statief is zowel een driepoot als monopod. Ideaal om stabiele foto’s of video’s te maken met je telefoon of camera. Voordelen Uitneembare monopod. De middenkolom van het statief is tegelijkertijd een monopod. Die kun je uitschuiven tot 165 cm. Ideaal als je flexibel wilt bewegen. Draaibare statiefkop met snelkoppelplaat. De kop van het statief (met snelkoppelplaat) kan in alle kanten bewegen. Je kunt de statiefkop ook kantelen voor verticale video’s. Uitschuifbaar tot 177 cm hoogte. Hoog genoeg voor interviews, zelfs met lange mensen. Stevig en licht. Slechts 1,7 kg, dus makkelijk mee te nemen. Met stevige aluminium poten voor een lange levensduur. Inclusief premium telefoonhouder. Monteer je smartphone in een handomdraai, plus een extra accessoire (lampje, microfoon, etc.) met de cold shoe-mount. Je kunt ook makkelijk een compactcamera of spiegelreflexcamera op het statief bevestigen. Beschrijving Wil je graag stabiele beelden maken met je smartphone, compactcamera of DSLR-camera? Het MOJOGEAR 177cm 2-in-1 statief is ideaal voor foto’s en video’s. Het statief is uit te schuiven tot maar liefst 177 cm hoogte. Dat is hoog genoeg voor interviews, zelfs met lange mensen. De middenkolom van het statief is tegelijkertijd een monopod. Die kun je uitschuiven tot 165 cm. Ideaal als je flexibel wilt kunnen bewegen. De monopod is ook goed bruikbaar als superstevige selfiestick of voor drone-achtige shots. Draaibare statiefkop De kop van het statief kan in alle kanten bewegen. Je kunt de statiefkop ook kantelen voor verticale video’s. Met de hendel en knop kun je de weerstand aanpassen en de statiefkop vastzetten. Voor camera & smartphone Met de meegeleverde premium telefoonhouder (ter waarde van € 9,49) bevestig je in een handomdraai je smartphone. Een extra accessoire (lampje, microfoon) monteren kan in de cold shoe-mount op de telefoonhouder. Ook een camera monteren is geen enkel probleem. Bevestig je camera aan op de universele 1/4" schroef op de snelkoppelplaat. Het statief kan tot 4 kg gewicht dragen, dus ook grotere camera’s zijn geen enkel probleem. Stevig en licht Door het beperkte gewicht (1,7 kg) is het statief makkelijk mee te nemen. Het statief heeft een robuust ontwerp met aluminium poten, wat zorgt voor een lange levensduur. Om het statief gemakkelijk te kunnen vervoeren, leveren we een draagtas mee. MOJOGEAR MOJOGEAR is een Nederlands merk gespecialiseerd in accessoires voor smartphones. We leveren kwalitatief hoogstaande producten voor een schappelijke prijs. We werken nauw samen met onze fabriek, waar onze producten geproduceerd worden onder goede werkomstandigheden. Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Specificaties Geschikt voor DSLR-camera, compactcamera, videocamera, smartphone, actioncam Minimale werkhoogte 54 cm Maximale werkhoogte 177 cm Maximale werkhoogte monopod 165 cm Maximaal belastbaar gewicht 4 kilogram Maximale breedte smartphone 9,5 cm Inhoud verpakking Statief, snelwisselplaat, draagtas, telefoonhouder Inclusief snelkoppelplaat Ja Inclusief statiefkop Ja Stabilisatiehaak Ja Waterpas Ja Verwijderbare middenkolom Ja Materiaal Aluminium Kleur Zwart Afmetingen 56,3 x 9,8 x 9,8 cm Gewicht 1,7 kilogram Handleiding Engels Garantie 2 jaar Merk MOJOGEAR

9. MOJOGEAR 177cm 2-in-1 Statief: Driepoot & Monopod – met premium telefoonhouder


Product informatiePlus or Show more

Je hebt net de perfecte locatie gevonden voor een prachtige foto. Het uitzicht is fantastisch en alles past perfect in het plaatje, maar toch valt het resultaat van jouw foto erg tegen. Na een aantal foto’s krijg je al gauw een lamme arm van die zware camera en de foto’s worden alsmaar slechter. Dan is de Camerastatief van Picca de oplossing! Met de Picca Camerastatief heb je geen last meer van een zware camera die je altijd maar moet tillen. Je plaatst de camera op het statief en draait eenvoudig 360 graden rondom om elke omgeving vast te leggen vanaf een punt. Het professionele Picca camerastatief: ▶ Voor zowel beginners als professionals ▶ Statief in hoogte verstelbaar tot 102 cm ▶ 360 graden draaibaar ▶ Zowel verticaal als horizontaal draaien ▶ Geen last meer van een zware camera Altijd waterpas foto’s of video’s Doordat er ook een waterpas op zit heb je geen last meer van schuine foto’s of video’s. De poten zijn ook eenvoudig te verstellen zodat je het statief altijd waterpas staat. Zelfs al is de ondergrond ongelijk dan kunnen de poten zo ingesteld worden dat het statief weer perfect staat. Wel zo handig als je een perfecte foto probeert te maken! Voor ieder moment en iedereen Het statief is gemaakt van lichtgewicht materiaal waardoor je hem altijd en overal mee naar toe kan nemen. Er wordt ook een handige tas bijgeleverd, zodat je niet hoeft te sjouwen met alle apparatuur. Voor zowel beginners als professionals hebben veel plezier van het Picca camerastatief! Specificaties: ✔ Maximale werkhoogte: 102cm ✔ Aantal secties: 3 ✔ Inhoud: - 1x Picca camerastatief - 1x telefoonhouder - 1x Bluetooth afstandsbediening - 1x tas 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over ons Picca camerastatief hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid! Bestel je Picca camerastatief nu voor 23:59 en leg vanaf morgen ieder uniek moment vast!

10. Picca Camera statief voor spiegelreflexcamera en telefoon – 102 cm


Producten overeenkomstig aan Tripods


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tripods. Er zijn immers 1530 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Tripod kopen.