De Bestenu Tripod Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/24/2019


Het kiezen van een Tripod kan een overweldigende ervaring zijn, gezien het grote aantal verschillende soorten en keuzes dat ons te wachten staat. Aan de ene kant is een tripod een zeer eenvoudig hulpmiddel om onze camera's stabiel te houden wanneer we ze in moeilijke omstandigheden gebruiken. Aan de andere kant zijn er zoveel verschillende variabelen die een rol spelen bij het kiezen van een statief: Hoe groot moet het zijn? Hoe licht moet het zijn? Hoe stabiel moet het zijn? Wat voor gewicht kan het ondersteunen? Dit zijn slechts enkele van de vragen die naar voren kunnen komen als je kijkt naar de aanschaf van een nieuw statief. Deze koopgids geeft je alle in- en outs voor het aanschaffen van een Tripod!

Het gewicht van een Tripod

hide product content

Een van de eerste dingen om op te letten bij het aanschaffen van de juiste tripod voor je camera is het maximale gewicht dat deze kan dragen. Als je een zware DSLR uitrusting hebt, zou het een vergissing zijn om een statief te kopen dat slechts een paar kilo kan dragen. Zoek uit hoeveel je apparatuur weegt en winkel voor een statief dat minstens twee keer het gewicht van je apparatuur kan dragen. Vergeet niet dat je soms druk kunt uitoefenen op de camera of zelfs je handen op het statief kunt laten steunen, waardoor je meer gewicht op de tripod kunt leggen.

Het gewicht dat het statief kan dragen staat vaak vermeld op de gedetailleerde specificaties pagina. Zorg ervoor dat je rekening houdt met toekomstige upgrades van je apparatuur - wanneer je grotere accu's, langere lenzen voor je camera krijgt, of wanneer je omvangrijke flitsers koopt voor je DSLR, wat het gewicht van de camera verhoogt.

Tripod hoogte

hide product content

Het is aan te raden een tripod te kopen dat overeenkomt met je lengte om te voorkomen dat je moet buigen om in de zoeker van je camera te kijken. De zoeker van de camera moet zich op ooghoogte bevinden als hij eenmaal op het statief is geplaatst. Het is nog steeds prima als het hoger is omdat de poten van het statief verstelbaar zijn.

Als je op zoek bent naar een statief met een bevestigde kop, moet de punt van het statief op het niveau van je kaak liggen. Als je een modulair statief met een apart hoofd krijgt, moet de punt van het statief op schouderhoogte liggen als je rechtop staat.

Nog steeds op hoogte, houd rekening met de hoogte van het statief wanneer het volledig is opgevouwen voor opslag en transport. Past het in uw handbagage? Als de poten afneembaar zijn, dan is dit misschien geen serieuze zaak om te overwegen.

Tripod materialen

hide product content

Het gewicht van het statief is een zeer belangrijke factor bij het kopen van een Tripod. Je zou geen tripod willen hebben dat te zwaar is, want dit is een stuk artillerie dat je mee moet nemen.

Gewoonlijk hangt het gewicht van het statief af van de keuze van het gebruikte materiaal.

De meest populaire materialen zijn:

Aluminium

Vóór de opkomst van koolstofvezel was aluminium het sterkste en lichtste materiaal waarvan de meeste tripods werden gemaakt. Aluminium is lichter dan staal en bijna even sterk. Aangezien het echter nog steeds metaal is, is het zwaarder in vergelijking met andere materialen op de markt. Het beste aan aluminium statieven is dat ze stabiel genoeg zijn om zelfs zeer zware tv-camera's te ondersteunen, en ze zijn zeer betaalbaar.

Basalt

Basalt is een relatief nieuw materiaal voor het maken van statieven. De tripods die van deze materialen zijn gemaakt hebben glasvezel aan de binnenkant van de kern voor de stevigheid en zijn aan de buitenkant gelaagd met basaltlagen. Ze zijn een goed alternatief voor koolstofvezel statieven, vooral vanwege de lagere prijs. Wat betreft stijfheid en stabiliteit zijn ze echter niet te vergelijken met statieven van aluminium en koolstofvezel.

Koolstofvezel

Het bezit van een statief van koolstofvezel is trendy geworden, en om vele goede redenen. Dit materiaal is tot 30 procent lichter dan aluminium, plakt niet aan je hand als het erg koud is en zet niet uit als het warm is. Hoewel ze het duurst zijn, is koolstofvezel een zeer sterk materiaal dat veel gewicht kan dragen. Als je serieus wilt investeren in een Tripod die je jarenlang zult gebruiken, dan zou een koolstofvezel materiaal je eerste keuze moeten zijn.

De verschillende tussen Tripod koppen

hide product content

De Tripod kop van het statief is een van de belangrijkste onderdelen van het statief. De kop is verantwoordelijk voor het vastzetten van de camera en voor het regelen van de camerabewegingen. Wanneer u een modulair statief systeem koopt, wordt het niet met een hoofd geleverd en moet u het afzonderlijk aanschaffen.

Bij het kiezen van een statief of een Tripod kop, zorg ervoor dat het zoveel mogelijk gewicht kan dragen als de poten van het statief. De drie meest voorkomende typen Tripod koppen die op de markt verkrijgbaar zijn:


Pan-Tilt Head

Deze kop wordt geleverd met een enkele hendel die de horizontale beweging van de camera regelt, of dubbele hendels die zowel horizontale als verticale bewegingen regelen. Het is het meest voorkomende type hoofd dat bij de meeste statieven wordt geleverd.

Ball-kop

Een Ball-kop heeft slechts één bedieningselement dat de grip los- of verstrakt. Het is een zeer flexibele kop die soepel werkt terwijl de camera of lens stevig op zijn plaats wordt vastgezet.

Gimbal kop

De Gimbal kop is een speciale Tripod kop, ideaal voor zware en lange 300mm+ lenzen. Deze koppen vormen een perfecte balans tussen de DSLR camera en zijn perfect voor snelle fotografie. Dit type kop is zeer eenvoudig te gebruiken, hoeft niet telkens te worden aangespannen als de camera beweegt en kan aan elke richting worden aangepast.

Tripod functies

hide product content

Wel of geen middenstatief

Sommige camerastatieven worden geleverd met een middenstatief en andere niet. Met een middenstatief kun je de hoogte van het statief eenvoudig aanpassen, maar veel gebruikers zullen merken dat het statief daardoor minder stabiel wordt. Wanneer het statief op zijn laagst is en goed vergrendeld, is het geen probleem. Het kan echter een beetje onbetrouwbaar worden en het kan zijn dat het niet bestand is tegen trillingen wanneer het omhoog wordt gezet. De keuze voor een statief met of zonder middenzuil is puur gebaseerd op persoonlijke voorkeur.

Geïntegreerde koppen

Een statief dat wordt geleverd met een geïntegreerde kop kan je leven heel gemakkelijk maken. De koppen zijn bevestigd aan het statief en zijn veilig genoeg om trillingen en ontkoppelingsproblemen te elimineren. Deze koppen zijn echter vaak zeer eenvoudig van ontwerp en maken geen gebruik van standaard montageplaten. Aan de goede kant zijn dergelijke driepoten goedkoper en financieel zinvol wanneer je stabiliteit en flexibiliteit wilt tegen een goede prijs.

Potenvergrendeling

Statiefpoten worden uitgeschoven en vergrendeld met behulp van de draaigreep of de veerbelastingshendelmechanismen. Een draaigreep is netter en veiliger van de twee, maar het kan een gedoe zijn als het erg koud is of als je handschoenen draagt. Het vergrendelingsmechanisme van de verende hendel heeft metalen componenten die een vinger kunnen vangen als deze niet goed wordt gebruikt, maar het biedt een duurzaam beveiligingssysteem dat de levensduur van het statief lang meegaat.

Onafhankelijke poten

De meeste statieven hebben een ontwerp waarmee je de hoeken van de poten in twee tot drie standen kunt instellen. Als je een statief nodig hebt voor sommige veeleisende gebieden van de fotografie, zoals macro's, moet je misschien een statief vinden met een creatievere beeninstelling, zodat je zelfs elk been afzonderlijk kunt bewegen. Wanneer een enkele hendel de beweging van de benen controleert, is het gemakkelijker om de beweging van de benen aan te passen, maar het risico bestaat dat ze in elkaar klappen als je vergeet ze te vergrendelen.

Hoe komt deze geweldige Tripod opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Tripod ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Tripods, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Tripods die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Tripods het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Tripods stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan Tripods

De beste Tripods in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Wil jij een compact en lichtgewicht statief dat makkelijk is om overal naartoe te nemen? De flexibiliteit om te schieten met een spiegelreflexcamera, een compact camera of je smartphone? Dit camerastatief van LifeGoods is voor jou! Het statief is in hoogte verstelbaar van 60 tot 156 cm, weegt slechts 1100 gram en heeft een statiefkop die alle kanten op draait. Inclusief smartphone houder en luxe draagtas! Stabiele beelden Wil je experimenteren met langere sluitertijden, fotograferen in het donker of interesse in macrofotografie? Dan is een stabiel statief essentieel. Schiet met een tripod statief en voorkom onscherpe foto’s door kleine bewegingen of trillingen. Smartphone houder In sommige situaties schiet je liever met je smartphone fotografeert dan met je spiegelreflexcamera. Het LifeGoods camera statief heeft een ontzettend handige adapter voor je smartphone. Deze draai je eenvoudig op de snelkoppelingsplaat van het statiefkop. Deze adapter is geschikt voor alle camera’s en smartphones tussen de 55 en 90 mm. Ideaal om snel te wisselen tussen je smartphone en (spiegelreflex)camera! Pannen, tilten, kantelen De statiefkop is ontzettend functioneel en flexibel. Draai de camera 360° en tilt 180° naar voor en achter. Schiet in landschap of portret stand door de camera zijwaarts in een kantelhoek tot 90° vast te zetten. LifeGoods Statief ✔ Snelkoppelingsplaat bevestiging (quick release) ✔ Waterpas op statief en op statiefkop ✔ Ophanghaak voor meer stabiliteit ✔ In hoogte verstelbaar tot 156cm ✔ Inclusief smartphone houder ✔ 360° draaien en 180° tilten ✔ Inclusief luxe draagtas Hoogte verstelbaar De lengte van het statief varieert van 60 tot 156 cm. Met de draaihendel van de kop verstel je de hoogte exact af. De 2 secties van de poten verstel je makkelijk met de klemvergrendelingen. De poten zijn individueel verstelbaar en hebben een speciaal draaikogel mechanisme waardoor de het statief altijd stevig staat. Waterpas Het statief is voorzien van twee waterpas meters. Je ziet binnen no-time of het statief gelijk staat aan de grond. De tweede waterpas meet of de camera zelf ook waterpas staat. Met dit statief weet je zeker dat je beelden er altijd strak uit zien! Specificaties: ▶ Inhoud Verpakking: 1 x statief, 1 x smartphone houder, 1 x draagtas, 1 x handleiding ▶ Merk: LifeGoods ▶ Materiaal: Aluminium en kunststof ▶ Kleur: Zwart / Aluminium ▶ Gewicht: 1100 gram ▶ Afmetingen Ingeschoven: 60 x 10 x 11 cm ▶ Afmetingen Uitgeschoven: 156 x 10 x 11 cm ▶ Afmetingen Telefoonhouder: 55 tot 90 mm ▶ Afmetingen Draagtas: 63 x 16,5 cm ▶ Certificaten: RoHS ▶ Maximaal belastbaar gewicht: 3 kg ▶ Aantal poten: 3 ▶ Verstelbaar: Ja ▶ Draaibaar: Ja ▶ Geschikt voor: alle camera’s en smartphones tussen de 55 en 90 mm ▶ Aantal secties: 3 ▶ Verstelmechanisme: Klemvergrendeling ▶ Inclusief snelkoppelplaat: Ja ▶ Inclusief handgreep: Ja

1. LifeGoods Tripod Statief - (Spiegelreflex) Camera of Telefoon - Incl. Smartphone Houder - Zilvergrijs


Product informatiePlus or Show more

Dit stevige statief voorkomt schokkerige beelden en zorgt voor een goede grip, zelfs op oneffen oppervlakken. Met de kantelbare 3D-neigkop maak je simpel de beste landschap- en portretopnames. De Hama Star 63 is jouw hulp bij het maken van kwalitatief goede en onbewogen foto's. Het statief beschikt daarnaast over een aantal handige functies. Zo helpt de snelwisselplaat bij – de naam zegt het al – het snel verwisselen van je camera. De ingebouwde waterpas en het waterpasbuisje aan het voetstuk zorgen ervoor dat je statief altijd recht staat. De krukas helpt bij de hoogteversnelling van de centrale buis. Ook beschikt het statief over vergrendelbare beensteunen en flexibele rubberen voetjes voor stevige grip of oneffen oppervlaktes. Met de beenklemmen klem je het statief makkelijk en snel vast op de gewenste hoogte en positie. Waait het buiten stevig? Hang een gewicht aan het haakje bij het handvat en zorg dat je statief stevig blijft staan! Dit statief wordt geleverd inclusief een stevige draagtas. Kenmerken: Voor foto en video 3-wegs driepootkop met snelontspanner en luchtbelwaterpas Met knop op verschillende hoogtes te verstellen Met rubberen voet Aluminiumpoten, dia.26,7 mm Opgevouwen lengte: 66 cm Maximale lengte: 166 cm Gewicht: 1740g Houdt tot ongeveer 4 kg Inclusief tas Kleur: champagne Je bekijkt een tof product, maar het kan altijd beter: Dit is jouw hulp bij het maken van goede onbewogen foto’s en video’s. Dit statief is relatief hoog met een max werkhoogte van 185 cm.

2. Hama Star 63 - Statief


Product informatiePlus or Show more

Professioneel Smartphone telefoon houder voor Zelf Statief Statiefgondel Voor Iphone, Samsung, HTC, etc breedte tussen 55mm en 105mm De schroefdraad is een standaard 1/4 inch statief schroefdraad. Keurmerk: MSV

3. Smartphone telefoon houder | Mobiele Telefoon Clipper met grip | Zelf Statief Statiefgondel voor mobiel | Apple - Samsung


Product informatiePlus or Show more

Je hebt net de perfecte locatie gevonden voor een prachtige foto. Het uitzicht is fantastisch en alles past perfect in het plaatje, maar toch valt het resultaat van jouw foto erg tegen. Na een aantal foto’s krijg je al gauw een lamme arm van die zware camera en de foto’s worden alsmaar slechter. Dan is de Camerastatief van Picca de oplossing! Met de Picca Camerastatief heb je geen last meer van een zware camera die je altijd maar moet tillen. Je plaatst de camera op het statief en draait eenvoudig 360 graden rondom om elke omgeving vast te leggen vanaf een punt. Het professionele Picca camerastatief: ▶ Voor zowel beginners als professionals ▶ Statief in hoogte verstelbaar tot 102 cm ▶ 360 graden draaibaar ▶ Zowel verticaal als horizontaal draaien ▶ Geen last meer van een zware camera Altijd waterpas foto’s of video’s Doordat er ook een waterpas op zit heb je geen last meer van schuine foto’s of video’s. De poten zijn ook eenvoudig te verstellen zodat je het statief altijd waterpas staat. Zelfs al is de ondergrond ongelijk dan kunnen de poten zo ingesteld worden dat het statief weer perfect staat. Wel zo handig als je een perfecte foto probeert te maken! Voor ieder moment en iedereen Het statief is gemaakt van lichtgewicht materiaal waardoor je hem altijd en overal mee naar toe kan nemen. Er wordt ook een handige tas bijgeleverd, zodat je niet hoeft te sjouwen met alle apparatuur. Voor zowel beginners als professionals hebben veel plezier van het Picca camerastatief! Specificaties: ✔ Maximale werkhoogte: 102cm ✔ Aantal secties: 3 ✔ Inhoud: - 1x Picca camerastatief - 1x telefoonhouder - 1x Bluetooth afstandsbediening - 1x tas 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over ons Picca camerastatief hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid! Bestel je Picca camerastatief nu voor 23:59 en leg vanaf morgen ieder uniek moment vast!

4. Picca Camera statief voor spiegelreflexcamera en telefoon – 102 cm


Product informatiePlus or Show more

Of u nu een beginnende of professionele fotograaf bent, u zult in veel gevallen een stabiel statief nodig hebben om de mooiste opnames met uw smartphone of camera te maken. Deze lichte maar stevige aluminium tripod statief met panhoofd ontwerp is een goede keuze voor uw outdoor foto-activiteiten. Met ingebouwde waterpas en rubberen anti-slip voetjes waardoor uw statief perfect genivelleerd staat. Deze statief wordt geleverd inclusief universele telefoonhouder compatibel met alle smartphones tot 9 cm breedte en Bluetooth Remote Shutter (afstandsbediening) voor iOS en Android. Kenmerken: • Draagbaar, compact en flexibel, ideaal voor indoor & outdoor activiteiten. • Ingebouwde waterpas, om uw statief perfect waterpas te plaatsen. • Eenvoudig uit te zetten en weer op te bergen in slechts enkele seconden. • Inclusief universele telefoonhouder compatibel met alle smartphones tot 9 cm breedte. • 360 ° horizontaal en 90 ° verticaal draaibaar met 3-wegs hoofd. • Met draaigreep voor het aanpassen van positie van het hoofd. • Robuuste, verstelbare aluminium poten in tripod design met rubberen anti-slip voetjes. • Bluetooth Remote Shutter voor iOS en Android Specificaties: • Maximum Hoogte: 1020 mm • Minimum Hoogte: 340 mm • Opgevouwen Lengte: 360 mm • Max. Buis diameter: 16,8 mm • Maximale laadgewicht: 2.5 kg • Materiaal: Aluminium • Schroefdiameter: 1/4 Inch

5. Smartphone Tripod Camera Statief 102 Cm Zwart voor Fotocamera en Smartphone - iPhone - Canon – Nikon - Spiegelreflexcamera + Bluetooth Remote Shutter – HiCHiCO


Product informatiePlus or Show more

De handigste tripod voor foto's, video & entertainment! Qualico heeft geluisterd naar de consument en brengt dit stijlvolle, handige en ijzersterke statief op de markt. De hoogte is instelbaar van 75 tot wel 175 cm. Alle posities zijn mogelijk dankzij de 360° draaibare klem en het plooibare uiteinde. Kortom het meest ergonomische en veelzijdigste statief in aanbieding. We gooien er tot slot ook nog eens levenslange garantie bovenop! Twijfelen hoeft dus echt niet! ! ONTDEK ALLE VOORDELEN ! JOUW SMARTPHONE OF TABLET STEVIG EN VEILIG VASTGEKLEMD De krachtige en universele houders zijn geschikt voor smartphones tot 11 centimeter en tablets tot 20 centimeter. Bruikbaar voor onder andere iPhone, iPad, Huawei, Xiaomi, Samsung,.... Dankzij de innovatieve houders blijft je mobiele telefoon of tablet zeer stevig vastzitten in elke situatie. OVERAL INZETBAAR, ZOWEL INDOOR ALS OUTDOOR Draagbaar, compact en overal inzetbaar. Dankzij de innovatieve bouw van de aluminium poten is deze standaard bijzonder snel opgezet. De poten komen met antislip rubberen voetjes waardoor het geschikt is voor alle ondergronden... Creëer, deel en connecteer! COMPACT, STABIEL EN BETROUWBAAR Het driepoot statief is door zijn compacte inklapbare formaat en gewicht (1,2 kg) eenvoudig mee te nemen. De afstand tussen de uitgeklapte antislip pootjes is 52 centimeter waardoor hij uiterst stabiel is, zelfs bij veel wind. Dankzij het lichte en sterke aluminium is hij ook bestendig tegen schokken, vallen en slijtage. IN DE DOOS Je ontvangt een kwalitatieve doos met daarin de uitklapbare driepoot, de klem voor mobiele telefoons én de klem voor tablets. Via het meegeleverde kaartje met QR code activeer je de levenslange garantie en download je eenvoudig de handleiding. LEVENSLANGE FABRIEKSGARANTIE Wij streven met onze statieven naar kwaliteit en geloven in de duurzaamheid van onze artikelen. Om deze reden bieden wij op alle Qualico-statieven een levenslange fabrieksgarantie aan. Wij hopen dan ook dat je tevreden bent met jouw aankoop! Ben je ontevreden? Graag kijken we samen naar een oplossing. DE ALLERSNELSTE LEVERTERMIJN Directe levering. Onze statieven liggen steeds op voorraad bij Bol.com, waardoor wij de allersnelste levering kunnen garanderen. TWIJFELEN IS DUS ECHT NIET NODIG, VOEG HEM NU TOE AAN JE WINKELWAGEN!

6. Universeel Tablet & Smartphone Statief - De Standaard Telefoonhouder - De Tripod voor elke Ipad & Iphone - Instelbaar van 75 tot 175 cm!


Product informatiePlus or Show more

Of u nu een beginnende of professionele fotograaf bent, u zult in veel gevallen een stabiele en robuuste statief nodig hebben om de mooiste opnames met uw smartphone te maken. Deze stevige aluminium travel tripod statief met panhoofd ontwerp is in die gevallen de beste keuze voor outdoor foto-activiteiten. Deze statief wordt geleverd inclusief universele telefoonhouder compatibel met alle smartphones tot 9 cm breedte. Met ingebouwde waterpas en anti-slip rubberen voetjes waardoor uw statief perfect genivelleerd staat. Let op! Deze statief is enkel geschikt voor telefoon of lichtgewicht camera's. Kenmerken: Premium kwaliteit duurzaam product. Draagbaar, compact en flexibel, ideaal voor indoor & outdoor activiteiten. Ingebouwde waterpas, het maken van uw statief perfect waterpas. Eenvoudig in te stellen en op te slaan in slechts enkele seconden. Inclusief universele telefoonhouder compatibel met alle smartphones tot 9 cm breedte. 360 ° horizontaal en 90 ° verticaal draaibaar met 3-wegs hoofd. Met greephandvat voor het aanpassen van positie van het hoofd. Robuuste, verstelbare aluminium poten in tripod design met anti-slip rubberen voetjes. Inclusief nylon opbergtas. Specificaties: Maximum Hoogte: 1020mm Minimum Hoogte: 345mm Opgevouwen Lengte: 350mm Max. Buis diameter: 16,8 mm Maximale laadgewicht: 2,5kg Materiaal: Aluminium Schroefdiameter: 1/4 Inch Levering: 1 x Compact Light Camera Tripod Statief 1 x Nylon opbergtas. 1 x Universele telefoonhouder Je bekijkt een tof product, maar het kan altijd beter: Dit is jouw hulp bij het maken van goede onbewogen foto’s en video’s. Dit statief is relatief hoog met een max werkhoogte van 185 cm.

7. Large Smartphone Tripod Camera Statief - Universeel Reis Statief Balhoofd


Product informatiePlus or Show more

Statief voor foto- en videocamera's. Met hendel voor verstelbare hoogte en rubberen voeten voor extra stabiliteit en een krasvrije ondergrond. Hoogte: 60 cm ingeklapt, 153 cm maximaal. Kleur:Champagne Materiaal: Aluminium Type: Hama Star Geschikt voor: Fotografie / Video (3D) Max. Hoogte: 153 cm Gewicht: 1220 g Max. Belastbaarheid: 3000 g Incl. Statief tas: Ja Min. Hoogte: 60 cm Incl. Statiefkop: Ja Statiefpoot: 3 delen (2-Uitschuifbaar) Nivellering: Ja In hoogte verstelbare middenkolom: Middelste kolom met zwengel Handgreep: Kunststof Grip Schroefdraad:1/4" (6,4 mm) Profieldikte: 20 mm

8. Hama Star 61 - Statief


Product informatiePlus or Show more

Uitschuifbaar telefoon statief Heeft u ook altijd problemen met het maken van een rechte foto? Of wil jij graag professionele foto’s maken met jouw telefoon? De Tripod met E shape telefoonhouder is dan een ideaal product voor jou. Met deze tripod is het namelijk mogelijk om je telefoon vast te zetten in een telefoonhouder die op een 360° draaibaar balhoofd staat. Met de telefoonhouder die kan uitrekken tot wel 8,5 cm, kan de telefoon in de perfecte houding gezet worden voor de foto. Door middel van de waterpas die op dit balhoofd gemonteerd zit is het mogelijk om te checken of de foto wel helemaal recht gemaakt gaat worden. Om de tripod helemaal af te maken is de tripod zelf verlengbaar tot wel 150 cm hoog en is het uitgerust met een anti-slip ontwerpen wat zorgt voor stabiliteit. Specificaties Merk: FEDEC Type: Tripod Minimum hoogte: 51cm Maximum hoogte: 150cm Gewicht 450 Gram Max te houden gewicht: 2kg Materiaal: Aluminium Kleur: Zilver / Zwart

9. Telefoon Tripod - Telefoonstatief - Verstelbaar tot 150 CM - Extra grip telefoonhouder - Waterpas - Opbergzak


Product informatiePlus or Show more

Deze Statief Smartphone en Selfie stick – Zorgt er voor dat jij onder alle omstandigheden door gebruik van de Bluetooth afstandsbediening overal foto's kunt maken vanuit alle hoeken die je maar wilt! De statief met telefoonhouder is uitermate geschikt voor live opnamen, live vlogs, selfies en het maken van de mooiste foto's en video's. Ook geschikt voor de Iphone De Statief Smartphone is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Doordat hij compact, opvouwbaar en van lichtgewicht materiaal gemaakt is stop je hem gemakkelijk in je tas, jas of broekzak. Voordelen ✔ 2 in 1: Selfiestick en Mini statief ✔ Horizontaal als verticaal filmen ✔ Met uitneembare Bluetooth Afstandsbediening tot 15M ✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Geschikt voor o.a. Iphone, Samsung, Huawei, LG ✔ Lichtgewicht en compact design ✔ Opvouwbaar Specificaties Kleur: Zwart Afmetingen: 19 cm – 66 cm Gewicht: 130 Gram Maximale belastbaarheid: 300 Gram Heb je dat ook wel eens, dat je op je Social media van die prachtige foto’s of video’s ziet die vanuit onmogelijke hoeken gemaakt zijn? En vraag jij je dan ook wel eens af hoe ze dit nou echt doen? Met de Statief Smartphone – Met Gratis Afstandsbediening -Selfie Stick – Tripod

10. Statief Smartphone - Met Gratis Bluetooth Afstandsbediening - Tripod Smartphone - Tripod - Selfie Stick - Lengte 66 cm - 3 in 1 - Telefoon Statief - Mini Statief – Zwart


Artikelen overeenkomstig aan Tripods


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tripods. Er zijn immers 1530 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Tripod kopen.