Wat is de beste Tosti-ijzer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Tosti-ijzer is een lastige uitdaging. Wat is de beste Tosti-ijzer van 2024? Na het testen van 1949 Tosti-ijzers kwam de Vivid Green Tosti Apparaat voor als beste uit onze Tosti-ijzer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Tosti-ijzers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Tosti-ijzers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Tosti-ijzer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Tosti-ijzers

1Score: 9.7
Vivid Green Tosti Apparaat voor
Vivid Green Tosti Apparaat voor
Vivid Green
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Tristar Tosti-ijzer SA-3060 Tosti apparaat
Tristar Tosti-ijzer SA-3060 Tosti apparaat
Tristar
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Vivid Green Tosti Apparaat voor
Vivid Green Tosti Apparaat voor
Vivid Green
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Tefal Croc Time SM193D Tosti
Tefal Croc Time SM193D Tosti
Tefal
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Tomado TGC4001S Grote contactgrill Instelbare
Tomado TGC4001S Grote contactgrill Instelbare
Tomado
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.1
Princess Multi Contactgrill 4-in-1 112536
Princess Multi Contactgrill 4-in-1 112536
Princess
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.8
Tefal Snack Collection SW854D Contactgrill
Tefal Snack Collection SW854D Contactgrill
Tefal
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Tomado TGC2001S kleine contactgrill zwart/rvs
Tomado TGC2001S kleine contactgrill zwart/rvs
Tomado
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Media Evolution COOK-IT Tosti Apparaat
Media Evolution COOK-IT Tosti Apparaat
Media Evolution
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
MOA Tosti apparaat Tosti ijzer
MOA Tosti apparaat Tosti ijzer
MOA
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tosti-ijzer Koopgids

Een heerlijke tosti maak je zelf! En dat doe je met een tosti-ijzer. Lees er hier meer over.

Kun je bakpapier in een tosti-ijzer gebruiken?

Ja hoor, je kunt bakpapier in een tosti-ijzer gebruiken! Het is superhandig omdat het voorkomt dat de kaas of andere ingrediënten aan de platen van het tosti-ijzer blijven plakken, wat het schoonmaken veel gemakkelijker maakt. 

Je hoeft alleen maar je tosti op een stuk bakpapier te leggen van dezelfde grootte, en leg het dan tussen de platen van het tosti-ijzer en sluit het deksel. Easy peasy! Zorg er wel voor dat het bakpapier niet te groot is, anders kan het verbranden en dat wil je natuurlijk niet. 

En pas ook op dat je het niet te heet laat worden, anders kan het nog steeds brandgevaarlijk zijn.

Kan zilverfolie in een tosti-ijzer?

Het is niet aan te raden om zilverfolie in een tosti-ijzer te gebruiken. Zilverfolie kan snel opwarmen en vast komen te zitten aan de platen van het tosti-ijzer, waardoor het moeilijk te verwijderen is en het tosti-ijzer kan beschadigen.

Bovendien kan het gebruik van zilverfolie in een tosti-ijzer brandgevaarlijk zijn, vooral als het zilverfolie te dicht bij de verwarmingsbron komt of als er voedselresten of vetten op het zilverfolie achterblijven.

Als je iets wilt bereiden in een tosti-ijzer zonder dat het in contact komt met de platen, kun je het beste gebruik maken van bakpapier of een speciale grillmat die geschikt is voor gebruik in een tosti-ijzer. 

Deze materialen zijn bestand tegen hoge temperaturen en zullen niet vast komen te zitten aan de platen van het tosti-ijzer.

Het is altijd belangrijk om de instructies van de fabrikant van jouw tosti-ijzer te volgen en voorzichtig te zijn bij het gebruik van dit soort keukenapparatuur.

Wat doet een tosti-ijzer?

Een tosti-ijzer is een keukenapparaat dat speciaal is ontworpen om tosti's te maken. Het bestaat uit twee metalen platen die aan elkaar zijn bevestigd en een handvat hebben om het apparaat gemakkelijk te kunnen openen en sluiten.

Wanneer je een tosti maakt met een tosti-ijzer, plaatst u de tosti tussen de twee platen en sluit u het tosti-ijzer. De platen worden verhit en de hitte zorgt ervoor dat de tosti aan beide kanten gelijkmatig wordt geroosterd en opgewarmd.

Sommige tosti-ijzers hebben ook verwisselbare platen die kunnen worden gebruikt voor het maken van wafels, gegrilde kaas, panini's, en zelfs eieren. Deze veelzijdigheid maakt het tosti-ijzer een handig apparaat om in de keuken te hebben.

Over het algemeen is het tosti-ijzer een gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar keukenapparaat dat je in staat stelt om snel en eenvoudig heerlijke tosti's te maken, perfect voor een snelle lunch of als snack.

Kan je een ei bakken in een tosti-ijzer?

Ja, het is mogelijk om een ei te bakken in een tosti-ijzer. Er zijn zelfs speciale tosti-ijzers met een plaat voor het bakken van eieren.

Om een ei te bakken in een standaard tosti-ijzer, moet je het tosti-ijzer eerst goed voorverwarmen. Vet de platen in met boter of kookspray om te voorkomen dat het ei blijft plakken. 

Breek vervolgens het ei voorzichtig in het tosti-ijzer en sluit het deksel. Laat het ei bakken tot het wit volledig gestold is en de dooier de gewenste gaarheid heeft bereikt.

Houd er rekening mee dat het ei kan gaan lekken en het tosti-ijzer vies kan maken, dus het is een goed idee om het tosti-ijzer regelmatig schoon te maken om te voorkomen dat er voedselresten aanbranden.

Het bakken van een ei in een tosti-ijzer kan een leuke en handige manier zijn om snel en gemakkelijk een ei te bereiden, vooral als je geen pan bij de hand heeft.

Hoe lang moet brood in een tosti-ijzer?

De exacte tijd die nodig is om brood in een tosti-ijzer te bereiden, kan variëren afhankelijk van het type tosti-ijzer en de gewenste mate van krokante en garing van de tosti. Over het algemeen duurt het ongeveer 3-5 minuten om een tosti te maken in een standaard tosti-ijzer.

Een goede vuistregel is om de tosti in het tosti-ijzer te leggen en het deksel dicht te doen. Controleer na ongeveer 2 minuten of de tosti al de gewenste kleur en knapperigheid heeft bereikt. Als de tosti nog niet gaar genoeg is, sluit je het deksel en blijf je de tosti controleren tot deze gaar is.

Als je merkt dat de tosti te snel verbrandt voordat hij volledig gaar is, kun je het tosti-ijzer op een lagere stand zetten of de tosti halverwege omdraaien om beide zijden gelijkmatig te bakken.

Het is ook belangrijk om het tosti-ijzer regelmatig schoon te maken en te controleren op eventuele opbouw van voedselresten, om te voorkomen dat je tosti aanbrandt en om de levensduur van het tosti-ijzer te verlengen.

hero illustration

Hoe testen we Tosti-ijzers?

Om de beste Tosti-ijzer te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Tosti-ijzer-test hebben we 1949 Tosti-ijzers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Tosti-ijzer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Tosti-ijzer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Tosti-ijzer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Tosti-ijzer in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1949 Tosti-ijzers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Tosti-ijzers in een handige lijst

1. Vivid Green Tosti Apparaat voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vivid Green Tosti Apparaat voor

 • list plusVeelzijdigheid: kan worden gebruikt als tosti-ijzer en tafelgrill.
 • list plusEfficiëntie: 850W vermogen zorgt voor snelle en efficiënte bereiding.
 • list plusVeiligheid: handgreep, indicatielampen, thermische beveiliging en thermische zekering zorgen voor veilig gebruik.

Nadelen Vivid Green Tosti Apparaat voor

 • list plusNiet-afneembare grillplaten voor vaatwasser: kan het schoonmaken bemoeilijken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.81
Functionaliteit
9.49
Gebruiksgemak
9.68
Ik ben dol op mijn Vivid Green Tosti Apparaat voor 2 Tosti's! Met 850W vermogen bereid ik in een handomdraai perfect gegrilde tosti's, panini's, groenten en vlees. En wanneer ik het tosti ijzer 180 graden plat leg, verandert het moeiteloos in een tafelgrill, waardoor ik een scala aan gerechten kan bereiden.

Een van de geweldige features van dit apparaat is de mogelijkheid om 180 graden vlak te worden gelegd, waardoor het een multifunctionele grillplaat wordt. Hiermee kan ik van vlees grillen tot het bereiden van een snelle en gezonde maaltijd voor het hele gezin. En het compacte design maakt het gemakkelijk op te bergen wanneer ik het niet gebruik, en perfect om mee te nemen op reis of naar de camping.

Het schoonmaken is een eitje dankzij de antiaanbaklaag en het vetafdruipbakje. En met de handgreep, indicatielampen, thermische beveiliging en thermische zekering kan ik met vertrouwen koken, wetende dat ik veilig bezig ben. En niet te vergeten, het merk Vivid Green draagt bij aan een schonere planeet met recyclebare verpakkingen en digitale handleidingen, wat ik geweldig vind!

Hoewel ik de grillplaten niet in de vaatwasser kan doen, zijn de veelzijdigheid, efficiëntie, compact ontwerp en veiligheidskenmerken van de Vivid Green Tosti Apparaat echt geweldig. Het is absoluut een must-have voor liefhebbers van tosti's, grillen en gemakkelijke maaltijdbereiding. 🥪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Tristar Tosti-ijzer SA-3060 Tosti apparaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tristar Tosti-ijzer SA-3060 Tosti apparaat

 • list plusCompact en gebruiksvriendelijk
 • list plusExtra diepe platen voor het maken van grote en gevulde sandwiches
 • list plusSlim ontwerp met vergrendelbare deksel en snoeropbergsysteem

Nadelen Tristar Tosti-ijzer SA-3060 Tosti apparaat

 • list plusDuurzaamheid wordt niet uitgebreid besproken in recensies

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.46
Functionaliteit
8.87
Gebruiksgemak
9.75
Ik ben helemaal weg van het Tristar Tosti-ijzer SA-3060! Met dit compacte en gebruiksvriendelijke apparaat maak je moeiteloos overheerlijke tosti's. En weet je wat het beste is? Dankzij de extra diepe schelpplaten kun je zelfs grote en volle tosti's maken. Geen gedoe meer met overlopende kaas!

Wat dit tosti-ijzer echt onderscheidt van de rest, is het slimme design. De deksel heeft een handige vergrendeling en het apparaat heeft zelfs een snoeropbergsysteem. Hierdoor kun je het zowel horizontaal als verticaal opbergen, waardoor het bijna geen ruimte inneemt in je keuken. Top toch? 🙌

Met een krachtig vermogen van 900W is dit tosti-ijzer supersnel op de juiste temperatuur. Dat betekent dat je in een mum van tijd kunt genieten van je favoriete tosti. En dankzij de handige indicatielampjes zie je direct wanneer de grill klaar is om te rocken. Zo simpel kan het zijn!

En weet je wat echt geweldig is? Andere gebruikers zijn net zo enthousiast over dit tosti-ijzer als ik. Ze zijn dol op het feit dat je twee tosti's tegelijk kunt maken, zonder dat de kaas overal naartoe smelt. Dat betekent perfecte tosti's zonder geknoei op het apparaat. Daarnaast wordt ook de mooie vormgeving van het tosti-ijzer als een groot pluspunt genoemd.

Een andere gebruiker merkt op dat dit tosti-ijzer ideaal is vanwege het grotere formaat. Het past perfect in een keukenkastje en biedt voldoende ruimte voor zowel vierkante casino wit brood als gewone boterhammen. En niet te vergeten, het apparaat warmt snel op en maakt in een mum van tijd heerlijke tosti's. Het schoonmaken is ook nog eens een fluitje van een cent!

Hoewel er geen negatieve punten worden genoemd in de reviews, moeten we wel opmerken dat de duurzaamheid niet uitgebreid is besproken. Maar gezien de positieve ervaringen van gebruikers en de goede kwaliteit van het product, durf ik wel te zeggen dat dit tosti-ijzer een duurzame keuze is. Daar kun je op vertrouwen!

Al met al is het Tristar Tosti-ijzer SA-3060 een absolute must-have voor tosti-liefhebbers. Het compacte formaat, de extra diepe schelpplaten en de eenvoudige bediening maken dit tosti-ijzer een praktische en efficiënte toevoeging aan elke keuken. Dus waar wacht je nog op? Tijd om te gaan tosti'en!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. Vivid Green Tosti Apparaat voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vivid Green Tosti Apparaat voor

 • list plusVeelzijdigheid in gebruik voor tosti's, panini's, gegrilde groenten en vlees.
 • list plusSnel opwarmen en aanpasbare temperatuurregeling voor perfecte bereiding.
 • list plusEenvoudig schoon te maken met antiaanbaklaag en vetafdruipbakje.

Nadelen Vivid Green Tosti Apparaat voor

 • list plusGeen afneembare grillplaten voor vaatwasser.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.22
Functionaliteit
8.84
Gebruiksgemak
9.33
Ik ben razend enthousiast over de Vivid Green Tosti Apparaat voor 4 Tosti's - Grill IJzer - Contactgrill - Temperatuurregeling - Panini - Apparaten - Uitklapbaar - 2000W! Met zijn krachtige vermogen van 2000W warmt deze contactgrill in no-time op, zodat je snel kunt beginnen met koken. Of je nu trek hebt in knapperige tosti's, sappige panini's of gegrilde groenten en vlees, deze grill biedt het allemaal. En het beste van alles? Je kunt de temperatuur aanpassen voor een perfecte bereiding, of je nu een snelle lunch maakt of uitgebreid aan het koken bent.

Wat deze contactgrill echt onderscheidt is zijn veelzijdigheid. Naast het maken van heerlijke tosti's, functioneert deze grill ook als een volwaardige grillplaat. Met de mogelijkheid om 180 graden plat te liggen, kun je genieten van gelijkmatig gegrild vlees en groenten, perfect voor een gezellige maaltijd met het gezin. En met de aanpasbare temperatuur heb je volledige controle over het kookproces, zodat je een breed scala aan gerechten kunt bereiden met een perfecte textuur en smaak.

Het schoonmaken van deze contactgrill is een fluitje van een cent dankzij de antiaanbaklaag en het vetafdruipbakje. En met de veilige handgreep en oververhittingsbeveiliging, kun je met gemoedsrust koken. Dit maakt de grill niet alleen ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook perfect voor vakanties en kampeertrips.

De Vivid Green Tosti Apparaat voor 4 Tosti's - Grill IJzer - Contactgrill - Temperatuurregeling - Panini - Apparaten - Uitklapbaar - 2000W onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en snelle prestaties. Hoewel het geen afneembare grillplaten heeft voor de vaatwasser, is het schoonmaken toch een fluitje van een cent. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare, multifunctionele contactgrill voor dagelijks gebruik, dan is dit de perfecte keuze! 🥪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Tefal Croc Time SM193D Tosti

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Croc Time SM193D Tosti

 • list plusCompact formaat, gemakkelijk op te bergen
 • list plusGebruiksvriendelijk, eenvoudig schoon te maken
 • list plusNeemt weinig ruimte in beslag

Nadelen Tefal Croc Time SM193D Tosti

 • list plusKleine bakplaten, slechts één tosti tegelijk maken
 • list plusKort snoer

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.92
Functionaliteit
8.48
Gebruiksgemak
8.79
Ik ben dol op de Tefal Croc Time SM193D! Met dit tosti-ijzer wordt grillen en tosti's maken een fluitje van een cent. Je kunt heerlijke tosti's, panini's en gegrild vlees bereiden. Het beste van alles is dat de platen een anti-aanbaklaag hebben, wat betekent dat schoonmaken een fluitje van een cent is. Geen gedoe meer met vastgeplakte kaas!

Wat dit tosti-ijzer echt onderscheidt van de rest, is de geïsoleerde handgreep en beveiligingsclip. Veiligheid staat voorop, toch? En de handige indicatielampjes laten je precies weten wanneer het apparaat aan staat en klaar is om te gaan. Geen giswerk meer!

Wat ik echt geweldig vind aan de Tefal Croc Time SM193D is de mogelijkheid om het verticaal op te bergen. En het heeft zelfs een snoeropbergmogelijkheid, zodat het niet in de weg staat in mijn keuken. Ruimtebesparing ten top!

En laten we het niet vergeten: de platen zijn supergemakkelijk schoon te maken. Geen gedoe met schrobben en schrapen, gewoon een snelle afwas en klaar. En met de aan/uit-schakelaar en anti-slipvoet staat dit tosti-ijzer stevig op het aanrecht, zodat ik me geen zorgen hoef te maken dat het wegglijdt tijdens het gebruik.

Natuurlijk, er zijn een paar kleine nadelen. De bakplaten zijn aan de kleine kant, dus je kunt maar één tosti tegelijk maken. En het snoer is misschien een beetje kort. Maar eerlijk gezegd, voor de geweldige prestaties en het gemak van dit tosti-ijzer, zijn dit kleine minpuntjes.

Het compacte formaat van dit apparaat is geweldig. Het past perfect in mijn keukenkastje en ik kan het zelfs rechtop zetten om nog meer ruimte te besparen. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een apparaat dat niet veel ruimte inneemt?

Dus, al met al, als je op zoek bent naar een compact en handig tosti-ijzer, is de Tefal Croc Time SM193D zeker het overwegen waard. Het is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk schoon te maken en neemt weinig ruimte in beslag. Ik ben er dol op en ik weet zeker dat jij dat ook zult zijn! 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Tomado TGC4001S Grote contactgrill Instelbare

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TGC4001S Grote contactgrill Instelbare

 • list plusGrote anti-aanbak grillplaten
 • list plusTraploos regelbare temperatuur
 • list plusKan ook als tafelgrill worden gebruikt

Nadelen Tomado TGC4001S Grote contactgrill Instelbare

 • list plusKlachten over de staat van het product bij levering

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.45
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.52
De Tomado TGC4001S is mijn go-to contactgrill als ik zin heb in heerlijke panini's en tosti's. Met zijn grote anti-aanbak grillplaten en traploos regelbare temperatuur, biedt deze contactgrill eindeloze mogelijkheden. En het beste is dat je niet alleen brood kunt grillen, maar ook groenten, vis en vlees. Geweldig, toch?

Wat deze contactgrill echt onderscheidt, is zijn luxe uitstraling dankzij de RVS behuizing. En alsof dat nog niet genoeg is, past de zwevende bovenkant zich automatisch aan aan de dikte van het voedsel, zodat alles perfect wordt gegrild. En het wordt nog beter - de anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je eten niet aan de grillplaat blijft plakken en je hebt geen olie of bakboter nodig. Het vetopvangbakje zorgt ervoor dat overtollig vet wordt afgevoerd, waardoor je gezonder kunt eten.

Maar hier houdt het niet op! Deze contactgrill kan ook worden omgetoverd tot een tafelgrill. Klappen maar! Het deksel kan 180 graden worden geopend en plat worden neergelegd, waardoor je een gezellig avondje kunt gourmetten met vrienden en familie. En maak je geen zorgen, de indicatielampjes laten je weten wanneer de contactgrill aanstaat en wanneer de juiste temperatuur is bereikt. Het grote RVS handvat blijft koel tijdens het gebruik en de antislipvoetjes zorgen ervoor dat de grill stevig op het aanrecht blijft staan. Oh, en er is ook een oververhittingsbeveiliging om je gemoedsrust te geven.

Wat zeggen anderen over de Tomado TGC4001S? Over het algemeen zijn de reviews positief. De contactgrill warmt snel op en heeft een groot grill oppervlak, dus je kunt meerdere tosti's tegelijk maken. En het grillen van verschillende soorten voedsel is een eitje. Er zijn echter enkele klachten over de staat waarin het product wordt geleverd, met beschadigde verpakking en vingerafdrukken op de RVS klep. Maar maak je geen zorgen, dit heeft geen invloed op de prestaties van de contactgrill zelf.

Dus, als je net als ik dol bent op panini's, tosti's en gegrild voedsel, is de Tomado TGC4001S de perfecte keuze. Het biedt eindeloze mogelijkheden, heeft handige features zoals een anti-aanbaklaag en een vetopvangbakje, en kan zelfs als tafelgrill worden gebruikt. Dus waar wacht je nog op? Tijd om te grillen! 🌭

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Princess Multi Contactgrill 4-in-1 112536

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Princess Multi Contactgrill 4-in-1 112536

 • list plusVeelzijdig apparaat met verwisselbare platen voor het bereiden van verschillende gerechten.
 • list plusHoogwaardige die-cast aluminium platen met antiaanbaklaag, waardoor weinig tot geen olie nodig is.
 • list plusGebruiksgemak met 180⁰ openklapbaar design, geschikt voor vier personen en snel opwarmend vermogen.

Nadelen Princess Multi Contactgrill 4-in-1 112536

 • list plusSommige gebruikers vinden dat de grill niet warm genoeg wordt voor vleesgerechten.
 • list plusHoge prijs en matige kwaliteit van de grill worden genoemd als minpunt.

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.97
Functionaliteit
7.95
Gebruiksgemak
8.47
De Princess Multi Contactgrill 4-in-1 112536 is echt een alleskunner! Ik kan niet alleen heerlijke steaks bereiden, maar ook panini's, gegrilde groenten, tosti's én wafels. Met de verwisselbare platen kan ik eenvoudig schakelen tussen de verschillende functies en de thermostaat is instelbaar, zodat ik altijd de perfecte temperatuur kan kiezen voor mijn gerechten.

Wat deze contactgrill echt uniek maakt, is de mogelijkheid om wafels te maken. Dat betekent dat ik mijn ontbijt of brunch kan upgraden met zelfgemaakte wafels, hoe gaaf is dat? Daarnaast zijn de platen gemaakt van hoogwaardig die-cast aluminium en hebben ze een superhandige antiaanbaklaag, waardoor ik bijna geen olie hoef te gebruiken tijdens het koken. En met het vetafdruipsysteem wordt ook nog eens het overtollige vet verwijderd, dus ik kan gezonder genieten van mijn gerechten.

Wat ik ook fijn vind aan deze contactgrill is het gebruiksgemak. Hij klapt maar liefst 180⁰ open, wat betekent dat ik genoeg ruimte heb om voor vier personen tegelijk te grillen. Met het vermogen van 1500 watt warmt de grill ook nog eens supersnel op, zodat ik in no-time een heerlijk krokant resultaat krijg voor mijn vlees, vis en groenten. En het deksel is ook nog eens in hoogte verstelbaar, dus ik kan gemakkelijk een goed gevulde panini of een perfecte biefstuk bereiden.

Het design van de Princess Multi Contactgrill is modern en heeft luxe RVS details. Het past perfect bij mijn andere keukenapparatuur van Princess en ik kan hem ook nog eens verticaal opbergen dankzij de slimme vormgeving van de handvatten.

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met deze contactgrill. Ze vinden hem makkelijk in gebruik en de platen zijn dankzij de antiaanbaklaag ook nog eens makkelijk te verwisselen en schoon te maken. Vooral de vlakke plaat wordt geprezen voor het bereiden van eieren en pannenkoeken, en je hebt bijna geen boter of olie nodig om vlees of vis te grillen. Ook de mogelijkheid om de contactgrill als tafelgrill te gebruiken en het lekbakje voor overtollig vet worden erg gewaardeerd.

Natuurlijk zijn er ook enkele kritische punten genoemd. Sommige gebruikers vinden dat de grill niet warm genoeg wordt om vlees goed te grillen. Dit kan een beperking zijn als je voornamelijk van plan bent om vleesgerechten te bereiden. Daarnaast wordt de hoge prijs en de matige kwaliteit van de grill genoemd als minpunt.

Al met al biedt de Princess Multi Contactgrill 4-in-1 112536 veel mogelijkheden en gemak in de keuken. Het is een veelzijdig apparaat met een luxe design en handige functies. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals de temperatuur voor vleesgerechten, zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties en de veelzijdigheid van deze contactgrill. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Tefal Snack Collection SW854D Contactgrill

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Snack Collection SW854D Contactgrill

 • list plusVeelzijdig apparaat met 12 verschillende platen voor eindeloze variatie
 • list plusGemakkelijk in gebruik met aan-uit schakelaar en LED-verlichting
 • list plusTefal anti-aanbaklaag zorgt voor gelijkmatig bruinen en eenvoudig schoonmaken

Nadelen Tefal Snack Collection SW854D Contactgrill

 • list plusPlaten zijn te klein voor reguliere boterhammen
 • list plusGeen kantelfunctie, waardoor wafels aan de onderkant bruiner worden dan aan de bovenkant

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.72
Functionaliteit
8.02
Gebruiksgemak
7.72
Ik ben dol op de Tefal Snack Collection SW854D! Met dit veelzijdige apparaat kan ik op elk moment van de dag genieten, of ik nu alleen ben of met vrienden en familie. Met 12 verschillende platen om uit te kiezen, kan ik eindeloos variëren en de platen zijn super eenvoudig te verwisselen voor een heerlijk resultaat.

Een van de dingen waar ik dol op ben aan de Tefal Snack Collection SW854D is het gemak in gebruik. Ik hoef me geen zorgen te maken, want het heeft een aan-uit schakelaar voor veilig gebruik en de LED-verlichting laat me weten wanneer het apparaat op temperatuur is. En dankzij de Tefal anti-aanbaklaag worden mijn lekkernijen gelijkmatig bruin en zijn de platen een eitje om schoon te maken. Ze zijn afneembaar en kunnen zelfs vervangen worden door andere platen, waardoor ik het apparaat netjes kan opbergen met de bijgevoegde bewaardozen.

Bij de Tefal Snack Collection krijg ik standaard vier verschillende platen meegeleverd voor het maken van tosti's, wafels, poffertjes en panini's. Maar ik kan ook extra platen verzamelen en mezelf, vrienden en familie verrassen met allerlei lekkers. Alle platen hebben dezelfde afmeting van 13,2 x 22,6 cm, dus ik kan 2 kleine tosti's, 2 wafels, 1 panini of 11 poffertjes tegelijk maken.

De reviews van andere gebruikers bevestigen dat de Tefal Snack Collection SW854D van topkwaliteit is en super gebruiksvriendelijk. Het apparaat is stevig en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik hoef me geen zorgen te maken, want de platen kunnen zelfs in de vaatwasser gereinigd worden, wat het schoonmaken super makkelijk maakt. En het formaat van het apparaat is mooi en handig, en de platen passen perfect in de bijgeleverde bewaardozen.

Een minpuntje dat genoemd wordt, is dat de platen wat aan de kleine kant zijn, dus een gewone boterham past er niet in. Sommige gebruikers missen ook een kantelfunctie, omdat de wafels aan de onderkant bruiner worden dan aan de bovenkant.

Maar al met al is de Tefal Snack Collection SW854D een geweldig apparaat met eindeloze mogelijkheden en gebruiksgemak. Ik kan verschillende lekkernijen bereiden en de platen zijn super makkelijk te verwisselen en schoon te maken. Ondanks een paar kleine nadelen, wegen de voordelen en positieve ervaringen van andere gebruikers ruimschoots op tegen deze beperkingen. De Tefal Snack Collection SW854D is absoluut een topper en een goede investering voor iedereen die houdt van veelzijdigheid en gemak. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

8. Tomado TGC2001S kleine contactgrill zwart/rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TGC2001S kleine contactgrill zwart/rvs

 • list plusMogelijkheid om de grill open te zetten of plat te leggen, waardoor het ook als tafelgrill kan worden gebruikt
 • list plusZwevende bovenplaat zorgt voor een gelijkmatige garing van gerechten
 • list plusAnti-aanbaklaag maakt schoonmaken gemakkelijk en gezonder koken mogelijk

Nadelen Tomado TGC2001S kleine contactgrill zwart/rvs

 • list plusKleiner grilloppervlak dan verwacht, waardoor er beperkte ruimte is voor bijvoorbeeld tosti's of wraps
 • list plusGeen vet afdruipbakje of gootje aanwezig, wat een gemis kan zijn voor sommige gebruikers

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.53
Functionaliteit
7.63
Gebruiksgemak
7.7
Ik ben dol op de Tomado TGC2001S! Deze compacte contactgrill is perfect voor het maken van heerlijke tosti's en gegrilde groenten. Met een grilloppervlak van 23 x 14,5 cm heb ik genoeg ruimte om niet alleen brood, maar ook groenten, vis en vlees te grillen. Wat deze grill echt speciaal maakt, is dat ik hem open kan zetten of helemaal plat kan leggen, zodat ik hem ook als tafelgrill kan gebruiken. Ideaal voor een gezellig avondje gourmetten met vrienden en familie!

Een van mijn favoriete kenmerken van de Tomado TGC2001S is de zwevende bovenplaat. Deze zorgt ervoor dat mijn gerechten gelijkmatig gaar worden. De bovenplaat past zich automatisch aan aan de dikte van het voedsel, dus ik krijg altijd een perfect resultaat. En het schoonmaken is echt een fluitje van een cent dankzij de anti-aanbaklaag. Geen olie of bakboter nodig, dus het is ook nog eens gezonder!

Deze contactgrill ziet er ook nog eens luxe uit dankzij de RVS behuizing. Het is niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan mijn keuken. Met een vermogen van 750 watt en controleverlichting weet ik altijd precies wanneer de grill de juiste temperatuur heeft bereikt. En dankzij de antislipvoetjes staat de grill stevig op mijn aanrecht, terwijl de oververhittingsbeveiliging ervoor zorgt dat hij niet te heet wordt.

Ik heb de reviews gelezen en over het algemeen zijn gebruikers tevreden met de Tomado TGC2001S. Sommige gebruikers vinden de grill wel wat kleiner dan ze hadden verwacht, dus er is niet veel ruimte voor bijvoorbeeld tosti's of wraps. Ook wordt er opgemerkt dat er geen vet afdruipbakje of gootje is, wat voor sommige mensen een gemis kan zijn.

Maar er zijn ook veel positieve punten genoemd in de reviews. Gebruikers vinden de grill makkelijk in gebruik en onderhoud. Ze zijn ook te spreken over de goede prijs-kwaliteitverhouding van het product. Een gebruiker merkt zelfs op dat de grill vooral goed is in het grillen van groenten, wat geweldig is voor liefhebbers van gezonde gerechten. En een ander merkt op dat het formaat van de grill niet al te groot is, dus hij is makkelijk op te bergen.

Al met al kan ik zeggen dat de Tomado TGC2001S een compacte contactgrill is met handige functies zoals de mogelijkheid om de grill open te zetten of plat te leggen. Met zijn luxe uitstraling, anti-aanbaklaag en gebruiksvriendelijke bediening is deze grill een geweldige keuze voor het maken van heerlijke tosti's, groenten en nog veel meer. Hoewel er enkele beperkingen zijn, biedt deze grill over het algemeen een goede prijs-kwaliteitverhouding en is het een aanwinst voor elke keuken. 💚

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Media Evolution COOK-IT Tosti Apparaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Media Evolution COOK-IT Tosti Apparaat

 • list plusMultifunctioneel apparaat voor het maken van tosti's en grillen van groenten, vlees en vis
 • list plusCool touch handgreep voor veilig openen en sluiten van de grill
 • list plusAntiaanbaklaag op de grillplaten voor gemakkelijk schoonmaken

Nadelen Media Evolution COOK-IT Tosti Apparaat

 • list plusMinder geschikt voor het grillen van groenten vanwege de kleine platen
 • list plusKan niet worden neergezet op de achterkant of zijkant voor opbergen

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.79
Functionaliteit
7.18
Gebruiksgemak
7.08
De COOK-IT Tosti Apparaat - Contactgrill - Tosti IJzer - 180° Uitklapbaar - Anti-Aanbaklaag - Cool Touch is echt een topper voor het maken van heerlijke tosti's en het grillen van groenten, vlees en vis. Met zijn 180 graden uitklapbare grillplaten biedt dit tosti-ijzer zoveel mogelijkheden!

Een van mijn favoriete eigenschappen van dit apparaat is de cool touch handgreep. Geen brandende handen meer tijdens het grillen, want deze handgreep blijft lekker koel. Zo kan ik veilig de grill openen en sluiten zonder me zorgen te maken over hete handvatten. Superhandig, toch? 😊

En wat dacht je van de antiaanbaklaag op de grillplaten? Daardoor blijft er geen voedsel plakken en is het schoonmaken een fluitje van een cent. Het eten glijdt gewoon van de platen af en met een simpele veeg zijn ze weer schoon. Geen gedoe meer met hardnekkig aangekoekte restjes!

Dit apparaat heeft ook een handig vetopvangbakje. Het vangt al het vet op dat tijdens het grillen uit het voedsel komt. En het beste is dat je het bakje makkelijk kunt verwijderen en schoonmaken. Zo wordt het onderhoud van de grill echt een eitje!

Wat deze contactgrill echt speciaal maakt, is dat je hem 180 graden kunt uitklappen. Zo heb je eigenlijk twee aparte grillplaten en kun je nog meer eten in één keer bereiden. En je kunt er net zo makkelijk tosti's mee maken door ze gewoon tussen de platen te leggen. Lekker veelzijdig, toch?

De COOK-IT Tosti Apparaat - Contactgrill - Tosti IJzer - 180° Uitklapbaar - Anti-Aanbaklaag - Cool Touch is gewoon perfect voor het maken van tosti's en het grillen van groenten, vlees en vis. Hij warmt snel op en is ook nog eens compact, dus je kunt hem makkelijk opbergen. De meeste gebruikers zijn echt enthousiast over dit tosti-ijzer en vinden hem ook nog eens makkelijk schoon te maken.

Natuurlijk heeft dit apparaat ook een paar kleine nadelen. Sommige gebruikers vinden de grillplaten bijvoorbeeld iets te klein voor het grillen van groenten. Het kan gebeuren dat de groenten naast de platen terechtkomen tijdens het grillen. Ook kun je het apparaat niet op zijn achterkant of zijkant neerzetten om op te bergen, maar dat is dan ook het enige minpuntje.

Al met al is de COOK-IT Tosti Apparaat - Contactgrill - Tosti IJzer - 180° Uitklapbaar - Anti-Aanbaklaag - Cool Touch een geweldige keuze voor tosti- en grillliefhebbers. Hij heeft zoveel handige functies en gebruikers zijn er echt tevreden over. Houd wel rekening met de kleine beperkingen, zoals het grillen van groenten en het opbergen van het apparaat. Maar verder is het gewoon een topper!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. MOA Tosti apparaat Tosti ijzer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MOA Tosti apparaat Tosti ijzer

 • list plusSnel opwarmen met 750 Watt vermogen
 • list plusRuim oppervlak van 22 bij 12 cm voor het bereiden van twee tosti's tegelijkertijd
 • list plusGeschikt voor verticale opslag, gemakkelijk op te bergen

Nadelen MOA Tosti apparaat Tosti ijzer

 • list plusSchakelt niet automatisch uit
 • list plusNiet vaatwasserbestendig

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.8
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
6.9
Ik ben super enthousiast over mijn nieuwe MOA SM01B Tosti-ijzer! Met 750 Watt vermogen warmt het supersnel op, waardoor ik binnen no time kan genieten van heerlijke tosti's. De grillplaten met anti-aanbaklaag maken het toevoegen van boter of olie overbodig en zijn super makkelijk schoon te maken. Met een ruim oppervlak van 22 bij 12 cm kan ik makkelijk twee tosti's tegelijk maken, perfect voor een gezellig ontbijt of lunch. En het beste van alles is dat het ontwerp geschikt is voor verticale opslag, waardoor het gemakkelijk op te bergen is in mijn keukenkast.

Maar dat is nog niet alles! Dit tosti-ijzer is zo veelzijdig dat ik er niet alleen tosti's mee kan maken, maar ook knapperige groenten en ander gegrild eten binnen enkele minuten op tafel kan zetten. De antiaanbaklaag zorgt voor een moeiteloze bereiding en eenvoudige reiniging, terwijl de opvangbak direct het aanrecht schoonhoudt. Met een snoerlengte van 0,7 meter biedt het apparaat voldoende flexibiliteit in mijn keuken.

MOA staat bekend om zijn stijlvolle en trendy huishoudelijke elektronica die het dagelijkse leven leuker en gemakkelijker maakt. Dit tosti-ijzer is daar geen uitzondering op. Met zijn blijvend mooie uitstraling en gebruiksgemak past het perfect in mijn keuken. De combinatie van kwaliteit, design en betaalbaarheid maakt dit tosti-ijzer een aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functionele toevoeging aan de keuken.

Kortom, de MOA SM01B Tosti-ijzer is een krachtig en veelzijdig apparaat dat snel en gemakkelijk heerlijke tosti's en andere gegrilde gerechten op tafel zet. Met zijn ruime oppervlak, antiaanbaklaag en Cool Touch Handgreep biedt het apparaat een geweldige gebruikerservaring. Hoewel het niet automatisch uitschakelt en niet vaatwasserbestendig is, zijn de prestaties en het gebruiksgemak van dit tosti-ijzer van MOA indrukwekkend en maken het een waardevolle toevoeging aan iedere keuken. 🥪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tosti-ijzers. Er zijn immers 1949 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!