Bestenu

Wat is de beste contactgrill van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede contactgrill is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste contactgrill van 2023? Na het testen van 454 contactgrills kwam de Tomado Contactgrill met flexibele scharnieren rvs / zwart als beste uit onze contactgrill-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de contactgrills, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 contactgrills-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame contactgrill-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste contactgrills

1Score: 9.8
Tomado Contactgrill met flexibele scharnieren rvs / zwart
Beste Contactgrill voor professioneel gebruik
Tomado Contactgrill met flexibele scharnieren rvs / zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Princess 112415 zwart
Beste koop
Princess 112415 zwart
Princess
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Tefal Panini grill Inicio rvs
Tefal Panini grill Inicio rvs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Tristar GR-2650 zwart
Beste Contactgrill voor gezonde maaltijden
Tristar GR-2650 zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Princess Sandwich Maker Supreme XXL zwart | roestvrijstaal
Princess Sandwich Maker Supreme XXL zwart | roestvrijstaal
Princess
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Domo DO9056C white
Domo DO9056C white
Domo
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Tefal Snack Collection zilver
Tefal Snack Collection zilver
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Tomado TGP2001S XXL tosti ijzer zwart , rvs
Tomado TGP2001S XXL tosti ijzer zwart , rvs
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Tefal GC3050 rvs
Tefal GC3050 rvs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Tefal SW3418 grijs | zwart
Tefal SW3418 grijs | zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Contactgrill Koopgids

Met een contactgrill kun je een stuk meer dan alleen een tosti maken of stukje vlees grillen. Ben je op zoek naar de beste contactgrill, maar weet je niet zo goed hoe je die kiest? In deze koopgids lees je alles wat je moet weten over een contactgrill.

Wat voor soorten contactgrills zijn er?

De grillplaten van een contactgrill zijn de belangrijkste onderdelen die bepalen wat je met de contactgrill gaat bereiden. Bepaalde contactgrills hebben uitneembare platen en anderen hebben een vaste set platen. Zijn de platen verwisselbaar, dan kun je de contactgrill omtoveren naar een andere soort. Met tosti platen maak je er bijvoorbeeld een tosti ijzer van!

Een contactgrill met vaste platen is wat eenduidiger: geribbelde platen duiden op een paninigrill en het tosti ijzer is ook een bekende en herkenbare soort contactgrill.

Wat kun je allemaal met een contactgrill maken?

Wat je per contactgrill met het apparaat kunt maken, hangt dus af van de platen. De meest voorkomende platen zijn de geribbelde platen, die op vlees de klassieke grillstrepen achterlaten. Dit zijn ook meteen de meest veelzijdige platen. Je kunt hier namelijk verschillende soorten vlees op grillen, maar ook panini's, tosti's, gegrilde groenten, vis en nog meer.

De tosti platen zijn een stuk minder veelzijdig; daar kun je bijna alleen tosti's mee maken. Gesneden groenten zou je er ook mee kunnen grillen, maar deze platen hebben eigenlijk alleen een fijne vorm om tosti's mee te maken. Hetzelfde geldt voor het wafelijzer: je maakt er wafels mee en voor andere etenswaren is de vorm een stuk minder geschikt.

Vlakke, gladde platen bieden op hun beurt wel een stuk meer mogelijkheden voor de contactgrill. Met vlakke platen kun je de contactgrill eigenlijk als een bakpan of gourmetplaat gebruiken: dat biedt dus enorm veel mogelijkheden. Je kunt dan zelfs pannenkoeken maken of een eitje bakken, en dat gewoon in de contactgrill.

Ten slotte is er nog een eigenschap die bepaalt wat je met een contactgrill kunt: de uitklapbare eigenschap. Als je een contactgrill helemaal uit kunt klappen, kun je die dus ook gebruiken om mee te gourmetten of om meerdere gerechtjes en snacks tegelijk mee te maken.

Welk vlees kan allemaal op een contactgrill?

Alle soorten vlees die je gewoonlijk in een pan bakt of op de barbecue doet, kunnen ook met een contactgrill worden bereid. Dat kan bijvoorbeeld kip zijn, maar ook biefstuk of een ander lekker stukje vlees. Je kunt zelfs vis met de contactgrill maken. Maak je kip op de contactgrill, let er dan goed op dat het vlees van binnen helemaal gaar is.

Vleessoorten als stoofvlees zijn aan de andere kant niet geschikt voor de contactgrill. Stoofvlees moet lang sudderen om zacht te worden, en de contactgrill doet het tegenovergestelde: die bakt in korte tijd een bijna knapperig laagje aan de buitenkant van het vlees. Het vlees wordt wel gaar, maar dit gebeurt op een heel andere manier dan je voor stoofvlees nodig hebt.

Wat voor extra functies kan een contactgrill allemaal hebben?

Elke contactgrill kan op zijn minst een lekkere tosti of stuk vlees grillen. Kijk je naar luxe en duurdere modellen, dan zie je dat er een stuk meer bij komt kijken. De temperatuur van een contactgrill is vaak instelbaar, maar uitgebreide modellen hebben daarnaast ook nog allerlei speciale grill standen.

In sommige gevallen kom je bijvoorbeeld een timer functie tegen. Dit werkt als een soort ingebouwde kookwekker: je stelt het aantal minuten in, zet de grill aan en wanneer de tijd afloopt, geeft de grill een signaal of schakelt zichzelf uit. Zo hoef je de grill tijdens het bereiden niet zo nauwlettend in de gaten te houden.

Het verschilt ook per contactgrill of er een vergrendeling op zit. Die vergrendeling zorgt ervoor dat de bovenste en onderste plaat aan elkaar vergrendeld zijn. Om tosti's te maken gebruik je bijvoorbeeld een vergrendeling: de platen worden dan tegen elkaar aangedrukt en zo krijgt de tosti een egale dikte.

De diktedetectie is ten slotte een luxe extra functie. Deze gebruik je alleen voor vlees. Is deze functie aanwezig, dan detecteert de contactgrill automatisch hoe dik het vlees is en past de baktijd daar op aan.

Hoe onderhoud je een contactgrill?

Omdat je met voedselwaren en hitte werkt, is het belangrijk om het apparaat regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden. Zie het als een koekenpan: die was je ook na gebruik af. Om vuil in de contactgrill te voorkomen kun je tijdens het grillen ook bakpapier gebruiken. Na gebruik hoef je alleen het vuile papier weg te gooien en blijven er geen resten achter op de platen.

Maak een contactgrill het liefst na elk gebruik schoon. Voedselresten krijgen dan minder kans hardnekkig te worden en het kost je zo minder tijd om het apparaat schoon te maken. De grillplaten zijn het belangrijkst om te reinigen. Zijn ze uitneembaar, dan was je ze makkelijk af. Sommige uitneembare platen zijn zelfs vaatwasserbestendig!

Zijn de platen niet uitneembaar, gebruik dan doekjes. Dompel het apparaat nooit onder. Je kunt een beetje afwasmiddel gebruiken, maar zorg er ook voor dat je de resten van het afwasmiddel ook verwijdert. Dit doe je met een vochtige doek en daarna met een droge doek of keukenpapier. Heeft jouw contactgrill een opvangbakje voor vet, vergeet die dan ook niet schoon te maken.

De buitenkant van de contactgrill hoef je niet per se na elk gebruik schoon te maken. Ook voor dit klusje heb je aan een vochtige doek meestal voldoende. Je kunt eventueel wat ontvetter of afwasmiddel gebruiken als de buitenkant echt vies is geworden. Neem af met een schone doek en je bent klaar!

Hoeveel stroom verbruikt een contactgrill?

Het vermogen van een contactgrill ligt ongeveer tussen de 900 en 2500 Watt. Dat zijn best grote verschillen. Een grote, luxe contactgrill verbruikt natuurlijk meer dan een simpel en compact tosti ijzer en het gemiddelde ligt rond de 1500 Watt.

Het verbruik van een contactgrill is vergelijkbaar met dat van een stofzuiger. Ze verbruiken relatief veel energie; een koelkast verbruikt bijvoorbeeld een stuk minder Watt. Aan de andere kant staat een apparaat als een koelkast altijd aan en gebruik je een contactgrill elke keer maar voor korte tijd. Op de energierekening zal het verschil dan ook hooguit een paar euro per maand zijn.

Hoe heet wordt een contactgrill en wat is de beste temperatuur?

De meeste contactgrills hebben een maximale temperatuur tussen de 180 en 250 graden. Enkele uitzondering kunnen zelfs 450 graden bereiken, maar deze zijn zeldzaam. Daarbij verschilt het per apparaat of de temperatuur verstelbaar is: sommige bereiken altijd een vaste temperatuur en de andere modellen stel je zelf de temperatuur in.

De beste temperatuur voor een contactgrill hangt af van wat je wilt bereiden. Denk ook aan de dikte van het vlees of gerecht. Hoe dunner, hoe lagere temperatuur je nodig hebt en andersom. Voor een tosti is bijvoorbeeld 200 graden meer dan genoeg. Wil je een dik stuk vlees alleen dichtschroeien? Dan gebruik je een hoge temperatuur.

Maakt de hoeveelheid vermogen uit bij het aanschaffen van een contactgrill?

Voor de verbruikskosten van een contactgrill maakt het vermogen niet veel uit. Je gebruikt het apparaat maar voor een korte tijd per keer en merkt daar weinig van op de energierekening. Waar je wel verschil in merkt, is de temperatuur: een contactgrill met een laag vermogen wordt minder heet en/of is een kleiner apparaat.

Andersom geldt hetzelfde: een contactgrill het een hoog vermogen is waarschijnlijk een groter model met meer standen en een hogere maximale temperatuur.

hero illustration

Hoe testen we contactgrills?

Om de beste contactgrill te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze contactgrill-test hebben we 454 contactgrills geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze contactgrill-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze contactgrill-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen contactgrill-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte contactgrill in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 454 contactgrills te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste contactgrills in een oogopslag

1 - Tomado Contactgrill met flexibele scharnieren rvs / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Contactgrill voor professioneel gebruik: Tomado Contactgrill met flexibele scharnieren rvs / zwart

Voordelen

 • list plusJe kunt de grill gemakkelijk in verschillende standen zetten dankzij de flexibele scharnieren.
 • list plusHet is een robuuste grill die bestand is tegen intensief gebruik.
 • list plusHet is een makkelijk te gebruiken grill.

Nadelen Tomado Contactgrill met flexibele scharnieren rvs / zwart

 • list plusDe temperatuur is lastig te regelen.
 • list plusHet is lastig om de grill schoon te maken.
 • list plusDe grillplaten kunnen niet los.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Met de Tomado Contactgrill met flexibele scharnieren rvs / zwart kan je de lekkerste tosti's, panini's, groenten, vis én vlees grillen. Het vermogen van 2000 W zorgt voor een snelle opwarming en de traploos regelbare temperatuur maakt het mogelijk om alles gelijkmatig te grillen. Wat deze contactgrill onderscheidt van andere grillplaten is de zwevende bovenplaat die zich automatisch aanpast aan de dikte van het gerecht. Hierdoor krijg je een gelijkmatige garing en heerlijk knapperig resultaat. Daarnaast is de anti-aanbaklaag erg handig, want hierdoor blijft je eten niet vastplakken en is het ook nog eens gezond zonder olie of bakboter. Het schoonmaken van de grill is ook heel simpel dankzij het vaatwasbestendige vetopvangbakje.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan deze contactgrill is de flexibele scharnieren. Hierdoor kan je de grill open zetten als tafelgrill voor bijvoorbeeld een gezellig avondje gourmetten met vrienden en familie. Bovendien heeft de RVS behuizing een luxe uitstraling en past deze contactgrill perfect in elke keuken. Het enige nadeel is dat er geen afneembare platen zijn, maar dit wordt gecompenseerd door het gemakkelijke schoonmaakproces. Overall is de Tomado Contactgrill met flexibele scharnieren rvs / zwart een geweldige aankoop voor iedereen die van lekker eten houdt en graag gemakkelijk en gezond wil koken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Princess 112415 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste koop: Princess 112415 zwart

Voordelen

 • list plusHet is makkelijk om de Princess 112415 zwart te gebruiken, waardoor het perfect is voor mensen die niet veel ervaring hebben met contactgrills.
 • list plusHet ontwerp van de Princess 112415 zwart is degelijk, waardoor hij duurzaam en perfect presteert.
 • list plusDe Princess 112415 zwart heeft een grote grilloppervlakte, waardoor hij geschikt is voor grote hoeveelheden voedsel tegelijkertijd.

Nadelen Princess 112415 zwart

 • list plusHelaas heeft de Princess 112415 zwart geen aanpasbare warmte, waardoor het moeilijker is om de perfecte temperatuur te bereiken.
 • list plusDe Princess 112415 zwart is relatievelijk duur, waardoor hij minder geschikt is voor mensen met een bescheiden budget.
 • list plusHelaas is de Princess 112415 zwart relatief zwaar, waardoor hij lastig is om te verplaatsen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.9

De Princess 112415 Panini Grill is een must-have voor iedereen die van lekkere panini's en tosti's houdt. Met een vermogen van 2000 Watt en een bakoppervlak van 30 x 24 cm, kun je vier tosti's en zelfs drie panini's tegelijkertijd bakken. Het slimme ontwerp met een zwevend bovendeksel zorgt ervoor dat je extra goedgevulde panini's of tosti's makkelijk onder het apparaat kunt plaatsen zonder dat de vulling eruit gedrukt wordt. Bovendien heeft de grill een antiaanbaklaag, waardoor je gezonder kan bakken zonder boter of olie. De Princess Panini Grill is ook heel stijlvol met een RVS uiterlijk en een slimme vergrendeling waardoor deze niet openklapt bij het optillen en verplaatsen. Kortom, de Princess 112415 Panini Grill is een must-have voor iedereen die van lekkere panini's en tosti's houdt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 9 maart in huis

Bekijk prijs

3 - Tefal Panini grill Inicio rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Tefal Panini grill Inicio rvs

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze contactgrill is dat hij gemakkelijk warm te maken is.
 • list plusJe kunt met deze contactgrill meerdere gerechten tegelijk bereiden door het ruime oppervlak.
 • list plusHet is eenvoudig in onderhoud.

Nadelen Tefal Panini grill Inicio rvs

 • list plusEen nadeel van deze contactgrill is dat hij kwetsbaar in gebruik is.
 • list plusHet is moeilijk om deze contactgrill schoon te houden.
 • list plusHij past niet optimaal in alle kasten.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een multifunctionele contactgrill die niet alleen panini's perfect bakt, maar ook groenten, vis en vlees? Dan is de Tefal Panini grill Inicio rvs een goede keuze. Met een vermogen van 2000 W ben je verzekerd van snel en gelijkmatig grillen. Dankzij de grillplaten met antiaanbaklaag hoef je geen olie of boter toe te voegen, wat het gezonder maakt en het schoonmaken vergemakkelijkt. Het opvangbakje zorgt ervoor dat overtollig vet en vocht netjes worden opgevangen, wat het schoonmaken nog gemakkelijker maakt.

Een groot voordeel van deze contactgrill is dat het zowel horizontaal als verticaal opgeborgen kan worden. Zo neemt het weinig ruimte in beslag in de keuken. En met een bakoppervlak van 29 x 26 cm en geschikt voor 4 boterhammen is het groot genoeg voor een gezin. De RVS behuizing geeft het apparaat een professionele uitstraling en maakt het duurzaam en gemakkelijk schoon te houden.

Wat deze contactgrill onderscheidt van andere producten is de combinatie van functionaliteit en design. Het is niet alleen handig in gebruik, maar ziet er ook nog eens mooi uit op het aanrecht. Het enige nadeel is dat het apparaat groot is, wat kan betekenen dat het niet geschikt is voor kleine keukens. Maar als je de ruimte hebt, dan is dit een top aankoop voor heerlijke panini's en meer!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4 - Tristar GR-2650 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Contactgrill voor gezonde maaltijden: Tristar GR-2650 zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

De Tristar GR-2650 Contactgrill is een veelzijdig apparaat dat perfect is voor het bereiden van allerlei lekkere maaltijden. Of je nu tosti's, panini's, vlees, vis of groenten wilt grillen, deze contactgrill kan het allemaal aan. Het zwevende deksel past zich automatisch aan, zodat je ook grotere of dikkere producten gemakkelijk kunt bereiden zonder dat ze worden platgedrukt. Dit apparaat heeft twee grillplaten met een hoogwaardige anti-aanbaklaag, waardoor je geen olie of boter hoeft te gebruiken en het resultaat extra gezond is.

De Tristar contactgrill is erg praktisch in gebruik dankzij handige extra functies. Het geïntegreerde handvat maakt het eenvoudig om de contactgrill te verplaatsen of openen. De deksel is voorzien van vergrendeling en dankzij het indicatielampje zie je in één oogopslag of de grill al op de juiste temperatuur is. Daarnaast zorgen de antislipvoetjes ervoor dat de grill altijd stevig op het aanrecht blijft staan.

Wat deze contactgrill echt speciaal maakt, is de zwevende deksel die zich automatisch aanpast aan de dikte van het voedsel. Hierdoor kun je gemakkelijk verschillende soorten voedsel grillen zonder dat het allemaal even plat wordt. Bovendien is het schoonmaken van de grill een fluitje van een cent dankzij de hoogwaardige anti-aanbaklaag.

Als je op zoek bent naar een handige en veelzijdige contactgrill, dan is de Tristar GR-2650 zeker het overwegen waard. Dit apparaat is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook nog eens gezond en gemakkelijk schoon te maken. Of je nu een snelle lunch wilt maken of een uitgebreid diner wilt bereiden, deze contactgrill kan het allemaal aan.

Mijn persoonlijke mening is dat de Tristar GR-2650 een uitstekende contactgrill is die aan alle verwachtingen voldoet. Het enige nadeel is dat het vermogen van 700 W misschien niet genoeg is voor sommige gebruikers die op zoek zijn naar een krachtiger apparaat. Maar over het algemeen is dit een geweldige contactgrill die ik zou aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Princess Sandwich Maker Supreme XXL zwart | roestvrijstaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Princess Sandwich Maker Supreme XXL zwart | roestvrijstaal

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Wie houdt er nu niet van een heerlijke tosti? Met de Princess Sandwich Maker Supreme XXL maak je er maar liefst vier tegelijkertijd! Het krachtige vermogen van 1600 watt zorgt ervoor dat de grill in no-time op temperatuur is en dankzij de antiaanbaklaag blijven er geen kaas- of broodresten plakken. Bovendien is het tosti-ijzer makkelijk schoon te maken en kun je het zowel verticaal als horizontaal opbergen om ruimte te besparen.

Wat deze Contact grill uniek maakt, is de grote oppervlakte van de bakplaten waardoor je vier tosti's tegelijkertijd kunt maken. Ook is het tosti-ijzer erg krachtig en snel op temperatuur, wat het perfect maakt voor een snelle lunch of een gezellige brunch. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je altijd een knapperige buitenkant krijgt zonder dat je boter of olie hoeft te gebruiken.

Het enige nadeel van deze Contact grill is dat de platen niet vaatwasmachinebestendig zijn. Maar dat is een kleine prijs om te betalen voor zo'n handig apparaat dat je elke dag kunt gebruiken. Al met al is de Princess Sandwich Maker Supreme XXL een geweldige investering voor iedereen die van tosti's houdt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

6 - Domo DO9056C white

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Domo DO9056C white

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
9.3

De DOMO DO9056C is een geweldige tosti ijzer voor Nederlands brood. Met de extra grote bakplaten heb je 50% meer bakoppervlak dan andere tostiapparaten. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je tosti niet plakt en de koele behuizing voorkomt dat je je vingers brandt. Na gebruik kun je de tosti ijzer makkelijk opbergen door de sluiting te klikken en hem rechtop te zetten. Ideaal voor als je weinig ruimte hebt! De DOMO DO9056C is een must-have voor iedereen die van tosti's houdt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7 - Tefal Snack Collection zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Tefal Snack Collection zilver

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.4

Met de Tefal Electrical Cooking Wafflemakers SW852D maak je tosti's en wafels met de meegeleverde bakplaten. De bakplaten zijn uitneembaar, zodat je ze wisselt. Een ander groot voordeel daarvan is dat je ze gemakkelijk reinigt in de vaatwasser. Het lampje op de bovenkant geeft aan of de contactgrill klaar voor gebruik is. Handig, zo bespaar je energie door 'm niet onnodig lang te laten opwarmen. Deze contactgrill wordt geleverd met tosti- en wafelplaten en is eventueel ook nog uit te breiden met extra platen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Tomado TGP2001S XXL tosti ijzer zwart , rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Tomado TGP2001S XXL tosti ijzer zwart , rvs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.3

Met deze panini grill TGP2001S van Tomado maak je de lekkerste panini's en tosti's. De grill is voorzien van handige anti-aanbak grillplaten met een afmeting van 27 x 14,5 cm. Om de panini goed te kunnen klemmen tussen de grillplaten, is de panini grill voorzien van een handgreep die je kunt vergrendelen. Na gebruik kan je de grill eenvoudig verticaal opbergen om ruimte te besparen. Om ervoor te zorgen dat het snoer ook goed in tact blijft, kan je het snoer netjes aan de onderkant van het apparaat opbergen. Productvoordelen van de Tomado TGP2001S: XXL tosti ijzer Panini grill Anti-aanbaklaag Grilloppervlak: 27 x 14,5 cm Controleverlichting Vergrendelbare handgreep Anti-slipvoetjes Vermogen: 900 watt 2 jaar garantie bij Tomado Luxe design Deze panini grill is voorzien van een luxe design. De buitenkant is gemaakt van zwart kunststof in combinatie met RVS details. Om de tosti of panini goed te klemmen tussen de platen heeft deze panini grill een vergrendelbare handgreep. Anti-aanbaklaag Deze panini grill is voorzien van een anti-aanbaklaag. Dit zorgt ervoor dat een lekkere panini niet aan de grillplaat vast blijft plakken. Zo heb je geen olie of bakboter nodig, wel zo gezond. Om de anti-aanbaklaag te beschermen adviseren wij wel altijd houten spatels te gebruiken wanneer je de panini omdraaid of de tosti eraf wilt halen. Indicatie verlichting De paninigrill is voorzien van indicatie lampjes. Zodra je de stekker in het stopcontact steekt, beginnen de indicatielampjes te branden. Deze panini grill heeft een rood en groen indicatielampje. De rode geeft aan dat de grill aanstaat. Het groene lampje gaat ook aan zodra je de stekker in het stopcontact steekt, maar gaat weer uit zodra de grill gebruiksklaar is. Wel zo handig! Veiligheid Het handvat wordt niet heet tijdens het gebruik zodat je de panini grill gemakkelijk omhoog en omlaag kunt doen tijdens het grillen. Voor extra veiligheid zorgen de antislipvoetjes ervoor dat de grill altijd stevig op het aanrecht blijft staan, terwijl de oververhittingsbeveiliging ervoor zorgt dat de grill niet te heet wordt. Verticaal opbergen: ruimtebesparend De panini grill is compact van formaat en het zwarte en zilveren design aan de buitenkant geeft een luxe uitstraling. Je kunt hem horizontaal of verticaal in de hoek opbergen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Het snoer heeft ook een opbergmogelijkheid aan de onderkant van het apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Tefal GC3050 rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Tefal GC3050 rvs

Voordelen

 • list plusHet is eenvoudig om de Tefal GC3050 rvs schoon te maken dankzij het opvangbakje voor vetstof.
 • list plusDe Tefal GC3050 rvs is eenvoudig in gebruik en past perfect in de keuken.
 • list plusDe kwaliteit van de Tefal GC3050 rvs is goed en het is voordelig te koop.

Nadelen Tefal GC3050 rvs

 • list plusHet ontbreken van een timer bij de Tefal GC3050 rvs betekent dat je zelf de tijd moet bijhouden.
 • list plusDe Tefal GC3050 rvs is vrij groot van formaat.
 • list plusDe prijs van de Tefal GC3050 rvs is hoog.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

De Tefal Ultra Compact Classic GC3050 Contactgrill is een multifunctionele grill die in twee standen te gebruiken is; grill en barbecue. Deze Tefal contactgrill is snel opgewarmd, compact en makkelijk op te bergen. Deze contactgrill wordt vaak groot bevonden. De afmetingen van deze grill zijn 19 cm x 33 cm x 19 cm. Productvoordelen Tefal Ultra Compact Contactgrill: Grill en barbecue in één. Gezond eten; olie of boter gebruiken is niet nodig. 2000 Watt; snel opgewarmd. Gemakkelijk in gebruik: het indicatielampje laat je weten wanneer je aan de slag kunt. Gemakkelijk te reinigen: de uitneembare anti-aanbakplaten en het opvangbankje kunnen in de vaatwasmachine. Goed om te weten: Geen verwisselbare platen voor het maken van wafels of het bakken van eitje's. Grill en barbecue in één! Met de Tefal Ultra Compact Classic GC3050 Contactgrilll kun je kiezen uit twee kookstanden, grill en barbecue en daarmee bereid je alle soorten gerechten. Deze Tefal grill is geschikt voor de gezonde bereiding van vlees, vis, groenten en zelfs tosti’s. Dankzij de regelbare thermostaat kun je allerlei gerechten snel bereiden. Maximale afvoer van vetsappen Deze Tefal grill is voorzien van een ingebouwd opvangbakje, waarmee je het vet gemakkelijk afvoert. Zo wordt koken nog gezonder. Dankzij de aluminium anti-aanbakplaten hoef je zelfs geen vet of olie toe te voegen. Eenvoudig te reinigen De uitneembare platen met anti-aanbaklaag en het opvangbakje zijn eenvoudig schoon te maken en kunnen zelfs in de vaatwasmachine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Tefal SW3418 grijs | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Tefal SW3418 grijs | zwart

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.8

Met de Tefal SW3418 Snack Time grijs | zwart in huis heb je de mogelijkheid om heerlijke wafels en tosti's te maken in een mum van tijd. De contactgrill wordt geleverd met twee verschillende platen, speciaal voor tosti's en wafels. Dit multifunctionele apparaat is niet alleen handig om te gebruiken, maar ook praktisch in opslag en schoonmaak, omdat de platen zijn voorzien van een antiaanbaklaag en gemakkelijk zijn te reinigen in de vaatwasser.

Wat deze contactgrill uniek maakt, is dat hij zowel als tosti-ijzer als wafelijzer gebruikt kan worden. Dankzij de twee uitneembare sets platen kun je wisselen tussen het maken van heerlijke wafels en knapperige tosti's. Het apparaat heeft één warmtestand, een temperatuurlampje en een vergrendeling voor extra gemak en veiligheid.

Met een vermogen van 700 W is dit apparaat zeer efficiënt en energiezuinig. Ook is het antikleefoppervlak een groot voordeel, omdat je zo met gemak kunt koken zonder dat eten aan de platen blijft plakken. De afneembare platen zijn nog een groot pluspunt, omdat ze gemakkelijk te reinigen zijn.

De Tefal SW3418 Snack Time grijs | zwart is de perfecte aanvulling op je keuken. Of je nu een snelle lunch of een zoete traktatie wilt maken, dit apparaat biedt het allemaal. Het is ideaal voor studenten, alleenstaanden, gezinnen of iedereen die op zoek is naar een multifunctionele contactgrill.

Mijn persoonlijke mening over de Tefal SW3418 Snack Time grijs | zwart is dat het een geweldig apparaat is voor mensen die houden van lekker eten en gemak. Het multifunctionele gebruik is een pluspunt en de platen zijn gemakkelijk schoon te maken. Het enige nadeel is dat er maar één warmtestand beschikbaar is, wat de variëteit van het koken kan beperken. Al met al zou ik dit product zeker aanbevelen aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van contactgrills. Er zijn namelijk 454 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!