Bestenu

Beste Contactgrill - Jan. 2022

Met meer dan 413 contactgrills op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste contactgrills in een handige lijst
01Score: 9.2
Tefal Grill Panini Grill GC241D12
Tefal Grill Panini Grill GC241D12
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.1
Tefal Snack Collection SW854D
Tefal Snack Collection SW854D
Ga naar laagste prijs
03Score: 8.9
Tefal OptiGrill+
Tefal OptiGrill+
Ga naar laagste prijs
04Score: 8.8
Princess Panini Grill Zwart
Princess Panini Grill Zwart
Ga naar laagste prijs
05Score: 8.4
Tefal Minute GC205012
Tefal Minute GC205012
Ga naar laagste prijs
06Score: 8.1
Princess 117002 Multi Sandwich Grill Compact Pro
Princess 117002 Multi Sandwich Grill Compact Pro
Ga naar laagste prijs
07Score: 7.7
Tristar GR-2650 Contactgrill – Anti-aanbaklaag – Zwevend deksel
Tristar GR-2650 Contactgrill – Anti-aanbaklaag – Zwevend deksel
Ga naar laagste prijs
08Score: 7
Tristar GR-2854 Contactgrill
Tristar GR-2854 Contactgrill
Ga naar laagste prijs
09Score: 6.9
Tefal GC3060
Tefal GC3060
Ga naar laagste prijs
10Score: 6.8
KitchenBrothers Contactgrill
KitchenBrothers Contactgrill
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Contactgrill Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Met een contactgrill kun je een stuk meer dan alleen een tosti maken of stukje vlees grillen. Ben je op zoek naar de beste contactgrill, maar weet je niet zo goed hoe je die kiest? In deze koopgids lees je alles wat je moet weten over een contactgrill.

Wat voor soorten contactgrills zijn er?

De grillplaten van een contactgrill zijn de belangrijkste onderdelen die bepalen wat je met de contactgrill gaat bereiden. Bepaalde contactgrills hebben uitneembare platen en anderen hebben een vaste set platen. Zijn de platen verwisselbaar, dan kun je de contactgrill omtoveren naar een andere soort. Met tosti platen maak je er bijvoorbeeld een tosti ijzer van!

Een contactgrill met vaste platen is wat eenduidiger: geribbelde platen duiden op een paninigrill en het tosti ijzer is ook een bekende en herkenbare soort contactgrill.

Wat kun je allemaal met een contactgrill maken?

Wat je per contactgrill met het apparaat kunt maken, hangt dus af van de platen. De meest voorkomende platen zijn de geribbelde platen, die op vlees de klassieke grillstrepen achterlaten. Dit zijn ook meteen de meest veelzijdige platen. Je kunt hier namelijk verschillende soorten vlees op grillen, maar ook panini's, tosti's, gegrilde groenten, vis en nog meer.

De tosti platen zijn een stuk minder veelzijdig; daar kun je bijna alleen tosti's mee maken. Gesneden groenten zou je er ook mee kunnen grillen, maar deze platen hebben eigenlijk alleen een fijne vorm om tosti's mee te maken. Hetzelfde geldt voor het wafelijzer: je maakt er wafels mee en voor andere etenswaren is de vorm een stuk minder geschikt.

Vlakke, gladde platen

bieden op hun beurt wel een stuk meer mogelijkheden voor de contactgrill. Met vlakke platen kun je de contactgrill eigenlijk als een bakpan of gourmetplaat gebruiken: dat biedt dus enorm veel mogelijkheden. Je kunt dan zelfs pannenkoeken maken of een eitje bakken, en dat gewoon in de contactgrill.

Ten slotte is er nog een eigenschap die bepaalt wat je met een contactgrill kunt: de uitklapbare eigenschap. Als je een contactgrill helemaal uit kunt klappen, kun je die dus ook gebruiken om mee te gourmetten of om meerdere gerechtjes en snacks tegelijk mee te maken.

Welk vlees kan allemaal op een contactgrill?

Alle soorten vlees die je gewoonlijk in een pan bakt of op de barbecue doet, kunnen ook met een contactgrill worden bereid. Dat kan bijvoorbeeld kip zijn, maar ook biefstuk of een ander lekker stukje vlees. Je kunt zelfs vis met de contactgrill maken. Maak je kip op de contactgrill, let er dan goed op dat het vlees van binnen helemaal gaar is.

Vleessoorten als stoofvlees zijn aan de andere kant niet geschikt voor de contactgrill. Stoofvlees moet lang sudderen om zacht te worden, en de contactgrill doet het tegenovergestelde: die bakt in korte tijd een bijna knapperig laagje aan de buitenkant van het vlees. Het vlees wordt wel gaar, maar dit gebeurt op een heel andere manier dan je voor stoofvlees nodig hebt.

Wat voor extra functies kan een contactgrill allemaal hebben?

Elke contactgrill kan op zijn minst een lekkere tosti of stuk vlees grillen. Kijk je naar luxe en duurdere modellen, dan zie je dat er een stuk meer bij komt kijken. De temperatuur van een contactgrill is vaak instelbaar, maar uitgebreide modellen hebben daarnaast ook nog allerlei speciale grill standen.

In sommige gevallen kom je bijvoorbeeld een timer functie tegen. Dit werkt als een soort ingebouwde kookwekker: je stelt het aantal minuten in, zet de grill aan en wanneer de tijd afloopt, geeft de grill een signaal of schakelt zichzelf uit. Zo hoef je de grill tijdens het bereiden niet zo nauwlettend in de gaten te houden.

Het verschilt ook per contactgrill of er een vergrendeling op zit. Die vergrendeling zorgt ervoor dat de bovenste en onderste plaat aan elkaar vergrendeld zijn. Om tosti's te maken gebruik je bijvoorbeeld een vergrendeling: de platen worden dan tegen elkaar aangedrukt en zo krijgt de tosti een egale dikte.

De diktedetectie is ten slotte een luxe extra functie. Deze gebruik je alleen voor vlees. Is deze functie aanwezig, dan detecteert de contactgrill automatisch hoe dik het vlees is en past de baktijd daar op aan.

Hoe onderhoud je een contactgrill?

Omdat je met voedselwaren en hitte werkt, is het belangrijk om het apparaat regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden. Zie het als een koekenpan: die was je ook na gebruik af. Om vuil in de contactgrill te voorkomen kun je tijdens het grillen ook bakpapier gebruiken. Na gebruik hoef je alleen het vuile papier weg te gooien en blijven er geen resten achter op de platen.

Maak een contactgrill het liefst na elk gebruik schoon. Voedselresten krijgen dan minder kans hardnekkig te worden en het kost je zo minder tijd om het apparaat schoon te maken. De grillplaten zijn het belangrijkst om te reinigen. Zijn ze uitneembaar, dan was je ze makkelijk af. Sommige uitneembare platen zijn zelfs vaatwasserbestendig!

Zijn de platen niet uitneembaar, gebruik dan doekjes. Dompel het apparaat nooit onder. Je kunt een beetje afwasmiddel gebruiken, maar zorg er ook voor dat je de resten van het afwasmiddel ook verwijdert. Dit doe je met een vochtige doek en daarna met een droge doek of keukenpapier. Heeft jouw contactgrill een opvangbakje voor vet, vergeet die dan ook niet schoon te maken.

De buitenkant van de contactgrill hoef je niet per se na elk gebruik schoon te maken. Ook voor dit klusje heb je aan een vochtige doek meestal voldoende. Je kunt eventueel wat ontvetter of afwasmiddel gebruiken als de buitenkant echt vies is geworden. Neem af met een schone doek en je bent klaar!

Hoeveel stroom verbruikt een contactgrill?

Het vermogen van een contactgrill ligt ongeveer tussen de 900 en 2500 Watt. Dat zijn best grote verschillen. Een grote, luxe contactgrill verbruikt natuurlijk meer dan een simpel en compact tosti ijzer en het gemiddelde ligt rond de 1500 Watt.

Het verbruik van een contactgrill is vergelijkbaar met dat van een stofzuiger. Ze verbruiken relatief veel energie; een koelkast verbruikt bijvoorbeeld een stuk minder Watt. Aan de andere kant staat een apparaat als een koelkast altijd aan en gebruik je een contactgrill elke keer maar voor korte tijd. Op de energierekening zal het verschil dan ook hooguit een paar euro per maand zijn.

Hoe heet wordt een contactgrill en wat is de beste temperatuur?

De meeste contactgrills hebben een maximale temperatuur tussen de 180 en 250 graden. Enkele uitzondering kunnen zelfs 450 graden bereiken, maar deze zijn zeldzaam. Daarbij verschilt het per apparaat of de temperatuur verstelbaar is: sommige bereiken altijd een vaste temperatuur en de andere modellen stel je zelf de temperatuur in.

De beste temperatuur voor een contactgrill hangt af van wat je wilt bereiden. Denk ook aan de dikte van het vlees of gerecht. Hoe dunner, hoe lagere temperatuur je nodig hebt en andersom. Voor een tosti is bijvoorbeeld 200 graden meer dan genoeg. Wil je een dik stuk vlees alleen dichtschroeien? Dan gebruik je een hoge temperatuur.

Maakt de hoeveelheid vermogen uit bij het aanschaffen van een contactgrill?

Voor de verbruikskosten van een contactgrill maakt het vermogen niet veel uit. Je gebruikt het apparaat maar voor een korte tijd per keer en merkt daar weinig van op de energierekening. Waar je wel verschil in merkt, is de temperatuur: een contactgrill met een laag vermogen wordt minder heet en/of is een kleiner apparaat.

Andersom geldt hetzelfde: een contactgrill het een hoog vermogen is waarschijnlijk een groter model met meer standen en een hogere maximale temperatuur.

hero illustration

Hoe komt deze super contactgrill lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste contactgrill ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over contactgrills, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle contactgrills die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke contactgrills het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van contactgrills stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste contactgrills in een handige lijst

1 - Tefal Grill Panini Grill GC241D12

Loading..
Ga naar laagste prijs

Gebruik de Tefal Grill Panini Grill GC241D12 om thuis panini's te grillen. De contactgrill beschikt over geribbelde platen met antiaanbaklaag, hierdoor koeken je panini's niet aan. Je panini's worden mooi plat door het deksel met vergrendeling. Overtollig vet en vocht komt terecht in het opvangbakje, zodat je aanrecht niet vies wordt en de contactgrill ook een stuk schoner blijft. Als je hebt genoten van je zelfgemaakte panini's, reinig je de bakplaten eenvoudig en doe je het uitneembare opvangbakje in de vaatwasmachine. Je bergt de contactgrill zowel horizontaal als verticaal op, hierdoor neemt die weinig ruimte in beslag.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Tefal Snack Collection SW854D

Loading..
Ga naar laagste prijs

Geniet nu elk moment van de dag van de Tefal SW854D Snack Collection Multisnack apparaat. Met vrienden, familie, met z’n tweeën of helemaal alleen, Snack Collection is geschikt voor iedere situatie. Met de Snack Collection kun je kiezen uit 12 verschillende platen, afhankelijk van jouw wensen. Verschillende apparaten zijn niet meer nodig, vanaf nu wissel je gewoon de platen om voor een smakelijk resultaat en berg je ze na gebruik snel en netjes op. Goed om te weten ℹ Belangrijk om te weten bij het maken van tosti's met Tefal SW854D gebruikt, is dat er twee kleine tosti's met dit apparaat gemaakt kunnen worden. De platen hebben namelijk de volgende afmetingen: 13,2 x 22,6 cm. Productvoordelen van de Tefal Snack Collection SW854D - Contactgrill: ✅ Gemakkelijk te gebruiken; aan-uit schakelaar voor veilig gebruik. ✅ LED verlichting geeft aan of de Snack Collection op temperatuur is. ✅ Voorzien van de Tefal anti-aanbaklaag zodat je lekkernij egaal bruin wordt en na gebruik de platen eenvoudig schoon te maken zijn. ✅ De platen zijn afneembaar en eenvoudig te vervangen door een andere plaat. ✅ Praktisch en netjes op te bergen met de bijgevoegde bewaardozen voor ruimtebesparing Bij de Tefal Snack Collection worden standaard vier verschillende platen meegeleverd voor het maken van tosti’s, wafels, poffertjes en panini’s. Verzamel 12 verschillende platen en verras jezelf, vrienden en familie met diverse lekkernijen. De platen hebben allemaal de volgende afmeting: 13,2 x 22,6 cm. Je kunt hiermee 2 (kleine) tosti's, 2 wafels, 1 panini of 11 poffertjes bereiden. Platen voor de Tefal SW854D Multisnack apparaat: Tostiplaten Driehoekige croque monsieur platen Grill-/ paniniplaten Wentelteefjesplaten Wafelplaten Hartwafelplaten Bloemvormige wafelplaten Empanadas platen Pannenkoekenplaten Donutplaten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Tefal OptiGrill+

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de Tefal Optigrill+ grill je elk stuk vlees precies goed gaar. De kookindicator op deze grill geeft met een kleur- en geluidssignaal aan wanneer het vlees de gewenste bereiding heeft bereikt. Zo haal je het vlees altijd op tijd van de grill en smaakt hij precies zoals jij dat wilt. Gebruik de 6 automatische bereidingsprogramma's voor bijvoorbeeld gevogelte, vis en groente. Je bereidt zelfs bevroren ingrediënten met de diepvriesstand. Wil je zelf de temperatuur bepalen? Deze Tefal grill heeft 4 verschillende temperatuurstanden om ingrediënten op te grillen. Na gebruik reinig je de grillplaat en de opvangbak gemakkelijk in de vaatwasser.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Princess Panini Grill Zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de Princess Panini Grill maak je gemakkelijk meerdere panini's tegelijkertijd. De bakplaat is namelijk iets groter dan die van de gemiddelde grill. Naast panini's bereid je ook vlees, vis of groente op deze grill. De geribbelde platen beschikken over een antiaanbaklaag en maak je dus eenvoudig met een zachte spons schoon. Het lekbakje vangt het overtollige vet op. Fijn, want zo druppelt het niet op het aanrecht en komt het niet in het eten terecht. Ben je klaar met de grill, maar heb je weinig ruimte in je keukenkastje? Zet de grill dan verticaal, zodat hij minder ruimte inneemt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Tefal Minute GC205012

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Tefal Minute GC205012 - Contactgrill is een multifunctionele grill voor het bereiden van een waaier aan ingrediënten! Deze contactgrill is uitermate geschikt voor bereiding van vlees, vis, groenten en zelfs tosti's! De uitneembare en vaatwasmachinebestendig platen met anti-aanbaklaag zijn eenvoudig schoon te maken. Dankzij de regelbare thermostaat met 3 standen kunt u al uw voedsel snel bereiden. Met Minute Grill kun je het hele jaar door grillen! De Minute Grill maakt grillen gemakkelijk! Met de 2 standen (grill en barbecue) kun je alle soorten ingrediënten bereiden zodat elke maaltijd een feest wordt! Bovendien is het ook nog gezond, omdat vetten en jus via het randje het gerecht kunnen verlaten. En dankzij de platen van gegoten aluminium met anti-aanbaklaag hoef je bovendien geen vet of olie toe te voegen. Geschikt voor alle ingrediënten, de mogelijkheden zijn eindeloos! Makkelijk te gebruiken Het controlelampje geeft aan wanneer je mag beginnen met grillen. Stel de thermostaat in op de gewenste temperatuur. Makkelijk op te bergen Kan verticaal worden opgeborgen. Past in elke keuken! Makkelijk schoon te maken De uitneembare platen met anti-aanbaklaag mogen in de afwasmachine. 1600 W Gemaakt voor topprestaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Princess 117002 Multi Sandwich Grill Compact Pro

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Princess 117002 Multi Sandwich Grill Compact Pro contactgrill is dankzij de verwisselbare platen handig voor het bakken van tosti's, hamburgers en wafels. De Princess Multi Grill heeft drie verwisselbare platen die je via een kliksysteem heel eenvoudig kan verwisselen en zo snel van de grill een tosti- of wafelijzer maakt. De Princess 117002 Multi Sandwich Grill Compact Pro contactgrill komt met een bakoppervlak van 23 x 13 cm. Hierdoor is de Princess 117002 contactgrill handig voor 1 tosti gemaakt van een gemiddelde boterham (14 x 9.5) of 2 kleine casino boterhammen. De Princess 117002 Multi Sandwich Grill contactgrill heeft een vermogen van 700 watt. Goed om te weten: Deze bakplaten van deze grill zijn niet vaatwasserbestendig. Schoonmaken kan door de bakplaten schoon te vegen met een stuk keukenpapier of vochtige doek. Deze contactgrill is voorzien van een vergrendeling. Na het grillen dient de vergrendeling weer los gemaakt te worden voordat het open gemaakt kan worden. De contactgrill heeft een bakoppervlak van 23 x 13 cm. Productvoordelen van de Princess 117002 Multi Sandwich Grill Compact Pro contactgrill De Princess 117002 Multi Sandwich Grill Compact Pro contactgrill is voorzien van een roestvrij staal design en is dankzij het compacte formaat zowel horizontaal als verticaal op te bergen. Om de verwisselbare platen met anti-aanbaklaag goed te kunnen beschermen, kunnen ze het beste met keukenpapier gereinigd worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Tristar GR-2650 Contactgrill – Anti-aanbaklaag – Zwevend deksel

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Tristar GR-2650 Contactgrill is perfect voor het bereiden van tosti’s, panini’s, vlees, vis en groenten. Dankzij de zwevende deksel past de grill zich automatisch aan en kunnen er allerlei producten in de grill worden bereid. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je geen olie hoeft te gebruiken en dat de grill na gebruik eenvoudig schoon te maken is. Van alle markten thuis Met de Tristar contactgrill kun je de lekkerste maaltijden heel gemakkelijk bereiden. Hij is geschikt voor het bereiden van tosti’s en panini’s, maar ook perfect voor het grillen van vlees, vis of groenten. De Tristar contactgrill is namelijk voorzien van een zwevend deksel, waardoor je allerlei verschillende producten kunt grillen. Wat grotere of dikkere producten worden niet platgedrukt en door gelijke verhitting worden de producten gelijkmatig gaar. Praktisch in gebruik De Tristar contactgrill is erg praktisch in gebruik dankzij handige extra functies. Het geïntegreerde handvat maakt het eenvoudig om de contactgrill te verplaatsen of openen. De deksel is voorzien van vergrendeling en dankzij het indicatielampje zie je in één oogopslag of de grill al op de juiste temperatuur is. Daarnaast zorgen de antislipvoetjes ervoor dat de grill altijd stevig op het aanrecht blijft staan. Eenvoudig reinigen De GR-2650 contactgrill is voorzien van een hoogwaardige anti-aanbaklaag. Hierdoor is het niet nodig om olie of boter te gebruiken bij de bereiding, waardoor je een extra gezond resultaat hebt. Bovendien kun je na gebruik de contactgrill heel gemakkelijk schoonmaken door de platen met een doek te reinigen. Wat vind je in de doos: Tristar contactgrill, handleiding Redenen om voor de Tristar GR-2650 Contactgrill te kiezen: Geschikt voor allerlei verschillende soorten gerechten zoals panini’s, vlees en groenten Met een vermogen van 700W is de contactgrill snel op de juiste temperatuur Met een bakoppervlakte van 22.5 x 14 cm biedt de contactgrill veel ruimte Het zwevende deksel zorgt ervoor dat de grill geschikt is voor allerlei verschillende producten Dankzij de anti-aanbaklaag is het gebruik van olie of boter niet nodig en is de grill eenvoudig te reinigen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Tristar GR-2854 Contactgrill

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Tristar GR-2854 Contactgrill is perfect voor het maken van de lekkerste tosti’s en panini’s, maar ook voor een lekker stuk vlees of vis. Dankzij de goede antiaanbaklaag hoef je geen olie of boter te gebruiken en kun je gezonder grillen, bovendien maak je de grill na gebruik eenvoudig weer schoon. Luxe uitstraling Het moderne design heeft de Tristar contactgrill een luxe uitstraling. De contactgrill is voorzien van een zwevend deksel, waardoor je allerlei verschillende producten kunt grillen terwijl de deksel zich automatisch aan de dikte van het product aanpast. Daarnaast maakt het geïntegreerde handvat het eenvoudig om de contactgrill te verplaatsen of openen. Van alle gemakken voorzien De GR-2854 contactgrill heeft een indicatielampje waardoor je in één oogopslag ziet of de grill al op de juiste temperatuur is. Daarnaast zorgen de antislipvoetjes ervoor dat de grill altijd stevig op het aanrecht blijft staan. De deksel van de Tristar contactgrill is voorzien van vergrendeling en dankzij het snoeropbergsysteem kun je de contactgrill zowel horizontaal als verticaal opbergen. Met een vermogen van 1000 Watt kun je de contactgrill ook op de camping gebruiken. Antiaanbaklaag De Tristar contactgrill is voorzien van een hoogwaardige antiaanbaklaag waardoor er niets aan de grillplaten blijft kleven. Hierdoor is het niet nodig om olie of boter te gebruiken bij de bereiding, waardoor je een extra gezond resultaat hebt. Bovendien kun je na gebruik de contactgrill heel gemakkelijk schoonmaken door de platen met een doek af te nemen. Al het vet wordt opgevangen in het vetopvangbakje voor een makkelijke schoonmaak en gezond grillen. Wat vind je in de doos? Tristar contactgrill, handleiding Redenen om voor de Tristar GR-2854 Contactgrill te kiezen: Met een vermogen van 1000 Watt is de contactgrill snel op de juiste temperatuur maar ook geschikt voor op de camping Het zwevende deksel zorgt ervoor dat de grill geschikt is voor allerlei verschillende producten Dankzij de antiaanbaklaag is het gebruik van olie of boter niet nodig en is de grill eenvoudig te reinigen Door middel van de deksel met vergrendeling en het snoeropbergsysteem kun je de grill zowel horizontaal als verticaal opbergen De Tristar contactgrill heeft een luxe uitstraling dankzij het modern design

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Tefal GC3060

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Tefal Ultra Compact Comfort GC3060 Contactgrill is een veelzijdige grill die in drie standen te gebruiken is; dubbelzijdige grill, barbecuestand en mini-ovenstand. Deze Tefal contactgrill is snel opgewarmd, compact en gemakkelijk op te bergen. Met drie kookstanden (grill, bbq en mini oven) bereid je met deze Tefal contactgrill alle soorten gerechten. Deze fraaie contactgrill is uitermate geschikt voor de gezonde bereiding van vlees, vis, groenten en zelfs tosti’s. Dankzij de regelbare thermostaat kun je allerlei gerechten snel bereiden. Het ingebouwde opvangbakje voert het vet gemakkelijk af. Zo wordt koken nog gezonder. Dankzij de aluminium anti-aanbakplaten hoef je zelfs geen vet of olie toe te voegen. De uitneembare gegoten aluminium platen met anti-aanbaklaag en het opvangbakje zijn eenvoudig schoon te maken en kunnen zelfs in de vaatwasmachine. Deze Tefal contactgrill is groter en zwaarder dan een standaard tosti-apparaat. Goed om te weten: Geen verwisselbare platen voor het maken van wafels of het bakken van eitje's. Productvoordelen: Drie standen: grill, barbecue en oven. Gemakkelijk in gebruik: het indicatorlampje laat je weten wanneer je aan de slag kunt. 2000 Watt: lekkere maaltijden zijn klaar in een handomdraai. Eenvoudig op te bergen: kan verticaal worden opgeborgen. Past in iedere keuken! Gemakkelijk te reinigen: de uitneembare anti-aanbakplaten en het opvangbankje kunnen in de vaatwasmachine. Productkenmerken van de Tefal Ultra Compact Comfort GC3060 Contactgrill: Vermogen: 2000 Watt Regelbare thermostaat Indicatielampje "klaar voor gebruik" Uitneembare platen Verticaal opbergen is mogelijk Uitneembare platen en vetopvangbak zijn vaatwasmachinebestendig

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - KitchenBrothers Contactgrill

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de KitchenBrothers Contactgrill kan je verschillende kanten op. Zo kan je heerlijke panini’s grillen, maar ook kiezen om de grillplaten 180° horizontaal te kantelen voor een gourmet-opstelling. De krachtige 1000 Watt Contactgrill wordt 230°C, zodat ook vlees, vis of groente perfect gegrild kan worden. Dankzij de non-stick coating zijn de grillplaten eenvoudig afneembaar met een doekje. Daarnaast is de KitchenBrothers Contactgrill eenvoudig op te bergen dankzij het compact design. Haal gemak, comfort en kwaliteit in huis met de KitchenBrothers Contactgrill. 180° Openklappen De KitchenBrothers Contactgrill is openklapbaar tot 180° horizontaal. Hiermee kan de contactgrill door meerdere personen gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan gourmetten. Eenvoudig schoonmaken Dankzij de non-stick coating zijn de grillplaten van de contactgrill eenvoudig schoon te maken met een doekje. Al het overtollig vet wordt afgevoerd naar het afdruipbakje, hierdoor wordt het eten nooit te vet en kunnen de grillplaten eenvoudig schoongemaakt worden. Krachtige 1000W Contactgrill De contactgrill van KitchenBrothers kan, dankzij de 1000W grillplaten, een temperatuur van wel 230° bereiken. Hiermee zijn beide grillplaten snel en gelijkmatig warm. Naast panini’s zijn ook vlees, vis, kip of groente geen enkel probleem voor deze krachtige contactgrill. KitchenBrothers Airfryer ✔ 180° Openklapbaar ✔ Krachtige 1000W contactgrill ✔ Non-stick coating ✔ Grill op 230°C ✔ Afdruipbakje ✔ Zwevend scharnier Non-stick coating Bang dat je biefstuk of vis aanbakt? Geen zorgen, de speciale anti-aanbaklaag van de contactgrill zorgt ervoor dat je alles perfect kan grillen en je eten niet aanbakt. Hierdoor kan je heerlijke biefstuk, groente of vis grillen op de KitchenBrothers Contactgrill. Gezond eten Dankzij het handige afdruipbakje zal al het overtollig vet van de grillplaat verdwijnen. Dit vet wordt opgevangen in het afdruipbakje. Hierdoor kan je het na het grillen eenvoudig weggooien en schoonmaken. Met het afdruipbakje blijft je grillplaat schoner en het eten gezonder! Specificaties: ▶ Merk: KitchenBrothers ▶ Inhoud: 1x KitchenBrothers Contactgrill - 1x Handleiding ▶ Afmeting: 30,5 x 23,0 x 13,0 cm ▶ Gewicht: 1,50 kg ▶ Kleur: Zwart/RVS ▶ Materiaal: Plastic, Aluminium ▶ Snoerlengte: 80 cm ▶ Input: 220-240V ▶ Frequentie: 50/60 Hz ▶ Vermogen: 1000 W ▶ Grill-temperatuur: 230℃ ▶ Vaatwasserbestendig: Nee ▶ Keurmerk: CE + ROHS ▶ BPA-vrij: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van contactgrills. Er zijn immers 413 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste contactgrill kopen.