Bestenu

Beste contactgrills - nov. 2022

Met meer dan 492 contactgrills op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste contactgrills op een rij
01Score: 9.9
Princess Panini Grill Zwart
Princess Panini Grill Zwart
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Tefal GC241D12
Tefal GC241D12
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Tefal Snack Collection SW854D
Tefal Snack Collection SW854D
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.3
Tefal Minute GC205012
Tefal Minute GC205012
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
Tomado TGC4001S
Tomado TGC4001S
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Tristar GR-2650 Contactgrill – Antiaanbaklaag – Zwevend deksel
Tristar GR-2650 Contactgrill – Antiaanbaklaag – Zwevend deksel
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.2
Tefal Optigrill+ GC712D
Tefal Optigrill+ GC712D
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.1
Tomado TGC2001S
Tomado TGC2001S
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
Tefal GC3060
Tefal GC3060
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Princess 112536
Princess 112536
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Contactgrill Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Met een contactgrill kun je een stuk meer dan alleen een tosti maken of stukje vlees grillen. Ben je op zoek naar de beste contactgrill, maar weet je niet zo goed hoe je die kiest? In deze koopgids lees je alles wat je moet weten over een contactgrill.

Wat voor soorten contactgrills zijn er?

De grillplaten van een contactgrill zijn de belangrijkste onderdelen die bepalen wat je met de contactgrill gaat bereiden. Bepaalde contactgrills hebben uitneembare platen en anderen hebben een vaste set platen. Zijn de platen verwisselbaar, dan kun je de contactgrill omtoveren naar een andere soort. Met tosti platen maak je er bijvoorbeeld een tosti ijzer van!

Een contactgrill met vaste platen is wat eenduidiger: geribbelde platen duiden op een paninigrill en het tosti ijzer is ook een bekende en herkenbare soort contactgrill.

Wat kun je allemaal met een contactgrill maken?

Wat je per contactgrill met het apparaat kunt maken, hangt dus af van de platen. De meest voorkomende platen zijn de geribbelde platen, die op vlees de klassieke grillstrepen achterlaten. Dit zijn ook meteen de meest veelzijdige platen. Je kunt hier namelijk verschillende soorten vlees op grillen, maar ook panini's, tosti's, gegrilde groenten, vis en nog meer.

De tosti platen zijn een stuk minder veelzijdig; daar kun je bijna alleen tosti's mee maken. Gesneden groenten zou je er ook mee kunnen grillen, maar deze platen hebben eigenlijk alleen een fijne vorm om tosti's mee te maken. Hetzelfde geldt voor het wafelijzer: je maakt er wafels mee en voor andere etenswaren is de vorm een stuk minder geschikt.

Vlakke, gladde platen bieden op hun beurt wel een stuk meer mogelijkheden voor de contactgrill. Met vlakke platen kun je de contactgrill eigenlijk als een bakpan of gourmetplaat gebruiken: dat biedt dus enorm veel mogelijkheden. Je kunt dan zelfs pannenkoeken maken of een eitje bakken, en dat gewoon in de contactgrill.

Ten slotte is er nog een eigenschap die bepaalt wat je met een contactgrill kunt: de uitklapbare eigenschap. Als je een contactgrill helemaal uit kunt klappen, kun je die dus ook gebruiken om mee te gourmetten of om meerdere gerechtjes en snacks tegelijk mee te maken.

Welk vlees kan allemaal op een contactgrill?

Alle soorten vlees die je gewoonlijk in een pan bakt of op de barbecue doet, kunnen ook met een contactgrill worden bereid. Dat kan bijvoorbeeld kip zijn, maar ook biefstuk of een ander lekker stukje vlees. Je kunt zelfs vis met de contactgrill maken. Maak je kip op de contactgrill, let er dan goed op dat het vlees van binnen helemaal gaar is.

Vleessoorten als stoofvlees zijn aan de andere kant niet geschikt voor de contactgrill. Stoofvlees moet lang sudderen om zacht te worden, en de contactgrill doet het tegenovergestelde: die bakt in korte tijd een bijna knapperig laagje aan de buitenkant van het vlees. Het vlees wordt wel gaar, maar dit gebeurt op een heel andere manier dan je voor stoofvlees nodig hebt.

Wat voor extra functies kan een contactgrill allemaal hebben?

Elke contactgrill kan op zijn minst een lekkere tosti of stuk vlees grillen. Kijk je naar luxe en duurdere modellen, dan zie je dat er een stuk meer bij komt kijken. De temperatuur van een contactgrill is vaak instelbaar, maar uitgebreide modellen hebben daarnaast ook nog allerlei speciale grill standen.

In sommige gevallen kom je bijvoorbeeld een timer functie tegen. Dit werkt als een soort ingebouwde kookwekker: je stelt het aantal minuten in, zet de grill aan en wanneer de tijd afloopt, geeft de grill een signaal of schakelt zichzelf uit. Zo hoef je de grill tijdens het bereiden niet zo nauwlettend in de gaten te houden.

Het verschilt ook per contactgrill of er een vergrendeling op zit. Die vergrendeling zorgt ervoor dat de bovenste en onderste plaat aan elkaar vergrendeld zijn. Om tosti's te maken gebruik je bijvoorbeeld een vergrendeling: de platen worden dan tegen elkaar aangedrukt en zo krijgt de tosti een egale dikte.

De diktedetectie is ten slotte een luxe extra functie. Deze gebruik je alleen voor vlees. Is deze functie aanwezig, dan detecteert de contactgrill automatisch hoe dik het vlees is en past de baktijd daar op aan.

Hoe onderhoud je een contactgrill?

Omdat je met voedselwaren en hitte werkt, is het belangrijk om het apparaat regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden. Zie het als een koekenpan: die was je ook na gebruik af. Om vuil in de contactgrill te voorkomen kun je tijdens het grillen ook bakpapier gebruiken. Na gebruik hoef je alleen het vuile papier weg te gooien en blijven er geen resten achter op de platen.

Maak een contactgrill het liefst na elk gebruik schoon. Voedselresten krijgen dan minder kans hardnekkig te worden en het kost je zo minder tijd om het apparaat schoon te maken. De grillplaten zijn het belangrijkst om te reinigen. Zijn ze uitneembaar, dan was je ze makkelijk af. Sommige uitneembare platen zijn zelfs vaatwasserbestendig!

Zijn de platen niet uitneembaar, gebruik dan doekjes. Dompel het apparaat nooit onder. Je kunt een beetje afwasmiddel gebruiken, maar zorg er ook voor dat je de resten van het afwasmiddel ook verwijdert. Dit doe je met een vochtige doek en daarna met een droge doek of keukenpapier. Heeft jouw contactgrill een opvangbakje voor vet, vergeet die dan ook niet schoon te maken.

De buitenkant van de contactgrill hoef je niet per se na elk gebruik schoon te maken. Ook voor dit klusje heb je aan een vochtige doek meestal voldoende. Je kunt eventueel wat ontvetter of afwasmiddel gebruiken als de buitenkant echt vies is geworden. Neem af met een schone doek en je bent klaar!

Hoeveel stroom verbruikt een contactgrill?

Het vermogen van een contactgrill ligt ongeveer tussen de 900 en 2500 Watt. Dat zijn best grote verschillen. Een grote, luxe contactgrill verbruikt natuurlijk meer dan een simpel en compact tosti ijzer en het gemiddelde ligt rond de 1500 Watt.

Het verbruik van een contactgrill is vergelijkbaar met dat van een stofzuiger. Ze verbruiken relatief veel energie; een koelkast verbruikt bijvoorbeeld een stuk minder Watt. Aan de andere kant staat een apparaat als een koelkast altijd aan en gebruik je een contactgrill elke keer maar voor korte tijd. Op de energierekening zal het verschil dan ook hooguit een paar euro per maand zijn.

Hoe heet wordt een contactgrill en wat is de beste temperatuur?

De meeste contactgrills hebben een maximale temperatuur tussen de 180 en 250 graden. Enkele uitzondering kunnen zelfs 450 graden bereiken, maar deze zijn zeldzaam. Daarbij verschilt het per apparaat of de temperatuur verstelbaar is: sommige bereiken altijd een vaste temperatuur en de andere modellen stel je zelf de temperatuur in.

De beste temperatuur voor een contactgrill hangt af van wat je wilt bereiden. Denk ook aan de dikte van het vlees of gerecht. Hoe dunner, hoe lagere temperatuur je nodig hebt en andersom. Voor een tosti is bijvoorbeeld 200 graden meer dan genoeg. Wil je een dik stuk vlees alleen dichtschroeien? Dan gebruik je een hoge temperatuur.

Maakt de hoeveelheid vermogen uit bij het aanschaffen van een contactgrill?

Voor de verbruikskosten van een contactgrill maakt het vermogen niet veel uit. Je gebruikt het apparaat maar voor een korte tijd per keer en merkt daar weinig van op de energierekening. Waar je wel verschil in merkt, is de temperatuur: een contactgrill met een laag vermogen wordt minder heet en/of is een kleiner apparaat.

Andersom geldt hetzelfde: een contactgrill het een hoog vermogen is waarschijnlijk een groter model met meer standen en een hogere maximale temperatuur.

hero illustration

Hoe komt deze leuke contactgrill reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste contactgrill ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over contactgrills, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle contactgrills die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke contactgrills het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van contactgrills stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste contactgrills in een makkelijke lijst

1 - Princess Panini Grill Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Princess Panini Grill maak je gemakkelijk meerdere panini's tegelijkertijd. De bakplaat is namelijk iets groter dan die van de gemiddelde grill. Naast panini's bereid je ook vlees, vis of groente op deze grill. De geribbelde platen beschikken over een antiaanbaklaag en maak je dus eenvoudig met een zachte spons schoon. Het lekbakje vangt het overtollige vet op. Fijn, want zo druppelt het niet op het aanrecht en komt het niet in het eten terecht. Ben je klaar met de grill, maar heb je weinig ruimte in je keukenkastje? Zet de grill dan verticaal, zodat hij minder ruimte inneemt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Tefal GC241D12

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tefal GC241 Panini / Grill toestel is een multifunctionele panini grill geschikt voor panini's, tosti's, groenten, vis en vlees. Met deze krachtige, multifunctionele panini grill met RVS behuizing, geniet je van profwaardige panini's en perfect gegrild vlees. Dankzij het krachtige vermogen van 2000 Watt gaat het grillen snel en ligt er binnen no-time een heerlijke panini op je bord! Dankzij de grillplaten met anti-aanbaklaag, is schoonmaken erg eenvoudig. Ook is de toevoeging van olie of boter niet nodig. Dankzij het ontwerp voor verticale opslag, past hij gemakkelijk in elk keukenkastje. Dit Panini / Grill toestel wordt vaak groot bevonden. De afmetingen van de het bakoppervlak zijn: 29 x 26 cm en deze grill is geschikt voor 4 boterhammen. Productvoordelen: Speciale panini functie: voor het bereiden van profwaardige panini's. Eenvoudig op te bergen: dankzij het slanke ontwerp en speciaal design is verticaal opbergen mogelijk. Eenvoudig te reinigen: platen met anti-aanbaklaag. Uitneembare vaatwasmachinebestendige lekbak. Multifunctioneel: geschikt voor groenten, vlees, vis en tosti's/panini's. Onze Tefal Specialist adviseert: Deze panini-grill heeft geen afneembare platen voor bijvoorbeeld het maken van wafels. Productkenmerken van de Tefal GC241 Panini / Grill toestel: Vermogen 2000W Met bbq-stand Afmetingen grillplaten 29 x 26 cm RVS Met anti-aanbaklaag

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Tefal Snack Collection SW854D

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geniet nu elk moment van de dag van de Tefal SW854D Snack Collection Multisnack apparaat. Met vrienden, familie, met z’n tweeën of helemaal alleen, Snack Collection is geschikt voor iedere situatie. Met de Snack Collection kun je kiezen uit 12 verschillende platen, afhankelijk van jouw wensen. Verschillende apparaten zijn niet meer nodig, vanaf nu wissel je gewoon de platen om voor een smakelijk resultaat en berg je ze na gebruik snel en netjes op. Goed om te weten ℹ Belangrijk om te weten bij het maken van tosti's met Tefal SW854D gebruikt, is dat er twee kleine tosti's met dit apparaat gemaakt kunnen worden. De platen hebben namelijk de volgende afmetingen: 13,2 x 22,6 cm. Productvoordelen van de Tefal Snack Collection SW854D - Contactgrill: ✅ Gemakkelijk te gebruiken; aan-uit schakelaar voor veilig gebruik. ✅ LED verlichting geeft aan of de Snack Collection op temperatuur is. ✅ Voorzien van de Tefal anti-aanbaklaag zodat je lekkernij egaal bruin wordt en na gebruik de platen eenvoudig schoon te maken zijn. ✅ De platen zijn afneembaar en eenvoudig te vervangen door een andere plaat. ✅ Praktisch en netjes op te bergen met de bijgevoegde bewaardozen voor ruimtebesparing Bij de Tefal Snack Collection worden standaard vier verschillende platen meegeleverd voor het maken van tosti’s, wafels, poffertjes en panini’s. Verzamel 12 verschillende platen en verras jezelf, vrienden en familie met diverse lekkernijen. De platen hebben allemaal de volgende afmeting: 13,2 x 22,6 cm. Je kunt hiermee 2 (kleine) tosti's, 2 wafels, 1 panini of 11 poffertjes bereiden. Platen voor de Tefal SW854D Multisnack apparaat: Tostiplaten Driehoekige croque monsieur platen Grill-/ paniniplaten Wentelteefjesplaten Wafelplaten Hartwafelplaten Bloemvormige wafelplaten Empanadas platen Pannenkoekenplaten Donutplaten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Tefal Minute GC205012

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tefal Minute GC205012 - Contactgrill is een multifunctionele grill voor het bereiden van een waaier aan ingrediënten! Deze contactgrill is uitermate geschikt voor bereiding van vlees, vis, groenten en zelfs tosti's! De uitneembare en vaatwasmachinebestendig platen met anti-aanbaklaag zijn eenvoudig schoon te maken. Dankzij de regelbare thermostaat met 3 standen kunt u al uw voedsel snel bereiden. Met Minute Grill kun je het hele jaar door grillen! De Minute Grill maakt grillen gemakkelijk! Met de 2 standen (grill en barbecue) kun je alle soorten ingrediënten bereiden zodat elke maaltijd een feest wordt! Bovendien is het ook nog gezond, omdat vetten en jus via het randje het gerecht kunnen verlaten. En dankzij de platen van gegoten aluminium met anti-aanbaklaag hoef je bovendien geen vet of olie toe te voegen. Geschikt voor alle ingrediënten, de mogelijkheden zijn eindeloos! Makkelijk te gebruiken Het controlelampje geeft aan wanneer je mag beginnen met grillen. Stel de thermostaat in op de gewenste temperatuur. Makkelijk op te bergen Kan verticaal worden opgeborgen. Past in elke keuken! Makkelijk schoon te maken De uitneembare platen met anti-aanbaklaag mogen in de afwasmachine. 1600 W Gemaakt voor topprestaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Tomado TGC4001S

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze contactgrill TGC4001S van Tomado bereid je de lekkerste panini’s en tosti’s. De contactgrill heeft grote anti-aanbak grillplaten en een traploos regelbare temperatuur. Op de grill kan je naast brood ook groenten, vis én vlees grillen. Je zet de grill open of je legt hem helemaal plat als tafelgrill voor bijvoorbeeld een avondje gourmetten met vrienden en familie. De zwevende bovenplaat zorgt voor een gelijkmatige garing van je gerecht. Met behulp van het vaatwasbestendige vetopvangbakje is het schoonmaken van de contactgrill ook zo gepiept. Productvoordelen van de Tomado TGC4001S: ✔ Ook als tafelgrill te gebruiken ✔ Anti-aanbaklaag ✔ Vetopvangbakje aanwezig ✔ Regelbare thermostaat ✔ Controleverlichting ✔ Vermogen: 2000 watt ✔ 2 jaar garantie bij Tomado Luxe uitstraling Dankzij de RVS behuizing heeft deze contactgrill een luxe uitstraling. Hij is voorzien van een zwevende bovenkant, waardoor je allerlei verschillende etenswaren kunt grillen. De bovenkant past zich automatisch aan aan de dikte van bijvoorbeeld de hamburger. Anti-aanbaklaag en een vetopvangbakje Deze contactgrill is voorzien van een anti-aanbaklaag. Dit zorgt ervoor dat een lekker stukje vlees niet aan de grillplaat vast blijft plakken. Zo heb je geen olie of bakboter nodig, wel zo gezond. Om de anti-aanbaklaag te beschermen adviseren wij wel altijd houten spatels te gebruiken wanneer je het stukje vlees omdraaid of de tosti eraf wilt halen. De contactgrill is ook nog voorzien van een vetopbangbakje. Alle overtollige vetresten worden gelijk via de ribbels afgevoerd. Ook als tafelgrill te gebruiken Open het deksel en druk bij het scharnier rechtsachter de knop voor 180ᵒ openklappen in. Nu kun je de deksel verder open klappen, plat neerleggen en de contactgrill als tafelgrill gebruiken. Om ervoor te zorgen dat de warme onderkant van de grill de tafel niet raakt, steekt het handvat uit zodat de bovenkant van de grill daar op komt te liggen. Indicatielampjes Zodra je de stekker in het stopcontact steekt, gaat het rode lampje aan om aan te geven dat hij aanstaat en bezig is met voorverwarmen. Wanneer de contactgrill de juiste temperatuur heeft bereikt, wordt dit aangegeven met het groene indicatielampje. Veiligheid Het grote RVS handvat wordt niet heet tijdens het gebruik zodat je de contactgrill gemakkelijk omhoog en omlaag kunt doen tijdens het grillen. Voor extra veiligheid zorgen de antislipvoetjes ervoor dat de grill altijd stevig op het aanrecht blijft staan, terwijl de oververhittingsbeveiliging ervoor zorgt dat de grill niet te heet wordt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Tristar GR-2650 Contactgrill – Antiaanbaklaag – Zwevend deksel

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tristar GR-2650 Contactgrill is perfect voor het bereiden van tosti’s, panini’s, vlees, vis en groenten. Dankzij de zwevende deksel past de grill zich automatisch aan en kunnen er allerlei producten in de grill worden bereid. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je geen olie hoeft te gebruiken en dat de grill na gebruik eenvoudig schoon te maken is. Van alle markten thuis Met de Tristar contactgrill kun je de lekkerste maaltijden heel gemakkelijk bereiden. Hij is geschikt voor het bereiden van tosti’s en panini’s, maar ook perfect voor het grillen van vlees, vis of groenten. De Tristar contactgrill is namelijk voorzien van een zwevend deksel, waardoor je allerlei verschillende producten kunt grillen. Wat grotere of dikkere producten worden niet platgedrukt en door gelijke verhitting worden de producten gelijkmatig gaar. Praktisch in gebruik De Tristar contactgrill is erg praktisch in gebruik dankzij handige extra functies. Het geïntegreerde handvat maakt het eenvoudig om de contactgrill te verplaatsen of openen. De deksel is voorzien van vergrendeling en dankzij het indicatielampje zie je in één oogopslag of de grill al op de juiste temperatuur is. Daarnaast zorgen de antislipvoetjes ervoor dat de grill altijd stevig op het aanrecht blijft staan. Eenvoudig reinigen De GR-2650 contactgrill is voorzien van een hoogwaardige anti-aanbaklaag. Hierdoor is het niet nodig om olie of boter te gebruiken bij de bereiding, waardoor je een extra gezond resultaat hebt. Bovendien kun je na gebruik de contactgrill heel gemakkelijk schoonmaken door de platen met een doek te reinigen. Wat vind je in de doos: Tristar contactgrill, handleiding Redenen om voor de Tristar GR-2650 Contactgrill te kiezen: Geschikt voor allerlei verschillende soorten gerechten zoals panini’s, vlees en groenten Met een vermogen van 700W is de contactgrill snel op de juiste temperatuur Met een bakoppervlakte van 22.5 x 14 cm biedt de contactgrill veel ruimte Het zwevende deksel zorgt ervoor dat de grill geschikt is voor allerlei verschillende producten Dankzij de anti-aanbaklaag is het gebruik van olie of boter niet nodig en is de grill eenvoudig te reinigen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Tefal Optigrill+ GC712D

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tefal GC712D OptiGrill+ is het geheim voor steeds weer perfecte grillresultaten! Dankzij de zes automatische kookprogramma's is het mogelijk om vlees, vis, gevogelte of tosti's te bereiden. Ook andere ingrediënten als groenten en aardappels zijn eenvoudig te bereiden dankzij het manuele programma met vier temperatuurinstellingen. Zelfs bevroren ingrediënten zijn door gebruik te maken van de diepvriesstand een koud kunstje. De innovatieve kooksensor, past de bereidingscyclus automatisch aan op de dikte van de ingrediënten en grilt het precies zoals jij het wilt. Hiermee garandeert deze Tefal contactgrill perfecte grillresultaten. Goed om te weten: Geen verwisselbare platen voor het maken van wafels of donuts. Deze contactgrill valt groot uit. Productvoordelen: Zes automatische programma’s voor een perfect grillresultaat van elk ingrediënt. Extra manuele stand speciaal voor het grillen van groenten en fruit. Voorzien van een gaarheidsindicator, zodat je weet wanneer het gerecht naar jouw voorkeur gegrild is. Gebruiksvriendelijk: je kunt de ingrediënten op meerdere momenten van de contactgrill halen, waardoor je voor ieder een stuk vlees op het door hem/haar gewenste garingsniveau kunt bereiden. Productkenmerken van de Tefal Optigrill+ GC712D Contactgrill: 6 automatische programma’s Extra manuele stand Automatische kooksensor Gaarheidsindicator Anti-aanbaklaag Grillplaten zijn uitneembaar en vaatwasmachinebestendig Vetopvangbak is uitneembaar en vaatwasmachinebestendig Tefal Optigrill+ GC712D Contactgrill Automatische kooksensor Deze Tefal OptiGrill past automatisch de bereidingscyclus (tijd en temperatuur) aan op de dikte van het ingrediënt en het aantal stuks tussen de platen. Gaarheidsindicator De Tefal GC712D OptiGrill+ is ook voorzien van een gaarheidsindicator. Deze geeft het bereidingsproces weer met een geluidssignaal en kleur bij iedere fase, zodat je weet wanneer het gerecht naar jouw voorkeur gegrild is. Zes automatische programma’s Met de Tefal GC712D OptiGrill+ bereid je een grote variatie aan gerechten met de zes automatische programma’s. Zo kan je bijvoorbeeld heerlijke biefstukken grillen. Je bepaalt zelf of je de biefstuk rood, medium of doorbakken wilt hebben. Deze Tefal Grill geeft vervolgens aan wanneer de biefstuk voor jou perfect bereid is. De extra manuele stand De manuele stand is een extra feature op deze Tefal Contactgrill. De manuele stand gebruik je voor het grillen van groenten en/of fruit. Deze extra stand heeft vier verschillende temperatuurniveaus, waarmee je de ingrediënten (groenten en/of fruit) warm kan houden en zacht of geleidelijk kan grillen. Dit is een gevarieerde en gezonde manier van het bereiden van je diner. Makkelijk schoon te houden De anti-aanbaklaag voorkomt het aankoeken van ingrediënten aan je grillplaten. Hierdoor zijn de grillplaten gemakkelijker schoon te maken. Ook zijn de grillplaten afneembaar en vaatwasmachinebestendig evenals de vetopvangbak. Hierdoor is deze Tefal OptiGrill eenvoudig schoon te houden en gaat het langer mee.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Tomado TGC2001S

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze compacte contactgrill TGC2001S van Tomado bereid je de lekkerste tosti’s en groenten. De contactgrill heeft een grilloppervlak van 23 x 14,5 cm. Op de grill kan je naast brood ook groenten, vis én vlees grillen. Je zet de grill open of je legt hem helemaal plat als tafelgrill voor bijvoorbeeld een avondje gourmetten met vrienden en familie. De zwevende bovenplaat zorgt voor een gelijkmatige garing van je gerecht. De grillplaten zijn voorzien van een anti-aanbaklaag waardoor het schoonmaken ook zo is gepiept. Goed om te weten: Contactgrill van klein formaat Grilloppervlak 23 x 14,5 cm Ook als tafelgrill te gebruiken

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Tefal GC3060

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tefal Ultra Compact Comfort GC3060 Contactgrill is een veelzijdige grill die in drie standen te gebruiken is; dubbelzijdige grill, barbecuestand en mini-ovenstand. Deze Tefal contactgrill is snel opgewarmd, compact en gemakkelijk op te bergen. Met drie kookstanden (grill, bbq en mini oven) bereid je met deze Tefal contactgrill alle soorten gerechten. Deze fraaie contactgrill is uitermate geschikt voor de gezonde bereiding van vlees, vis, groenten en zelfs tosti’s. Dankzij de regelbare thermostaat kun je allerlei gerechten snel bereiden. Het ingebouwde opvangbakje voert het vet gemakkelijk af. Zo wordt koken nog gezonder. Dankzij de aluminium anti-aanbakplaten hoef je zelfs geen vet of olie toe te voegen. De uitneembare gegoten aluminium platen met anti-aanbaklaag en het opvangbakje zijn eenvoudig schoon te maken en kunnen zelfs in de vaatwasmachine. Deze Tefal contactgrill is groter en zwaarder dan een standaard tosti-apparaat. Goed om te weten: Geen verwisselbare platen voor het maken van wafels of het bakken van eitje's. Productvoordelen: Drie standen: grill, barbecue en oven. Gemakkelijk in gebruik: het indicatorlampje laat je weten wanneer je aan de slag kunt. 2000 Watt: lekkere maaltijden zijn klaar in een handomdraai. Eenvoudig op te bergen: kan verticaal worden opgeborgen. Past in iedere keuken! Gemakkelijk te reinigen: de uitneembare anti-aanbakplaten en het opvangbankje kunnen in de vaatwasmachine. Productkenmerken van de Tefal Ultra Compact Comfort GC3060 Contactgrill: Vermogen: 2000 Watt Regelbare thermostaat Indicatielampje "klaar voor gebruik" Uitneembare platen Verticaal opbergen is mogelijk Uitneembare platen en vetopvangbak zijn vaatwasmachinebestendig

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Princess 112536

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Princess 112536 Multi Grill 4-in-1 contactgrill is een multifunctionele grill waarmee je ‘s middags heerlijke panini’s maakt en ’s avonds kan gebruiken om te grillen aan tafel. Met de Princess 112536 Multi Grill 4-in-1 contactgrill kun je dankzij de verwisselbare platen wafels, tosti’s en is de contactgrill te gebruiken voor Teppan Yaki. De Princess 112536 Multi Grill 4-in-1 contactgrill heeft een instelbare thermostaat en afneembare platen. Productvoordelen van de Princess 112536 Multi Grill 4-in-1 contactgrill De Princess 112536 Multi Grill 4-in-1 contactgrill komt met 3 verschillende setjes bakplaten. De grillplaat kan je ook omgedraaid als vlakke plaat gebruiken. Kies daarnaast één van de andere planten om tosti’s bakken of wafels bereiden. Alle platen zijn gemaakt van aluminium en hebben een antiaanbaklaag waardoor je weinig tot geen olie hoeft te gebruiken. Dankzij het vetafdruipsysteem worden ook alle vetten die vrijkomen uit het voedsel verwijderd. De Princess 112536 Multi Grill 4-in-1 contactgrill kan ook uitgeklapt worden om met vier personen tegelijk gezellig te grillen. Dankzij het 1500 Watt vermogen warmt de Princess 112536 Multi Grill 4-in-1 contactgrill snel op en kan je zowel vlees, vis en groenten grillen. Het deksel kan niet alleen volledig open, maar is daarnaast in hoogte verstelbaar zodat je er gemakkelijk een goed gevulde panini of een lekkere biefstuk tussen bakt. Door de vormgeving van de handvatten is de Princess 112536 Multi Grill 4-in-1 contactgrill ook verticaal op te bergen. De regelbare thermostaat van de Princess 112536 Multi Grill 4-in-1 contactgrill kan ingesteld worden van laag naar hoog zodat je een visfilet op een lagere temperatuur kan bakken dan een panini. Verwissel eenvoudig de bakplaten en bak wafels op medium temperatuur. Goed om te weten: Deze grill heeft uitneembare platen maar deze zijn niet vaatwasserbestendig. Schoonmaken kan door de bakplaten schoon te vegen met een stuk keukenpapier of vochtige doek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van contactgrills. Er zijn immers 492 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste