Bestenu

Beste broodroosters - dec. 2022

Met meer dan 894 broodroosters op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste broodroosters op een rij
01Score: 9.9
Philips Daily HD2581/90
Philips Daily HD2581/90
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
Philips Daily HD2590/90
Philips Daily HD2590/90
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.1
Tristar BR-1025 Broodrooster – 2 Sleuven – 6 Standen en Kruimellade
Tristar BR-1025 Broodrooster – 2 Sleuven – 6 Standen en Kruimellade
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.7
Bourgini Panter Broodrooster
Bourgini Panter Broodrooster
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
Bourgini Tosti Toaster
Bourgini Tosti Toaster
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Severin AT 2509
Severin AT 2509
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Estus Iconic Broodrooster Zwart
Estus Iconic Broodrooster Zwart
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.8
Philips Daily HD2581/00
Philips Daily HD2581/00
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
Tomado TBT2002S
Tomado TBT2002S
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Philips Viva HD2692/90
Philips Viva HD2692/90
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Broodrooster Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Geniet je graag van vers en knapperig geroosterd brood bij je ontbijt? Dan wil je het beste broodrooster kiezen. In deze koopgids lees je alles wat je moet weten om een goed broodrooster in huis te halen.

Welke soorten broodroosters zijn er allemaal?

Het broodrooster is in de basis een simpel apparaat, maar toch zijn er allerlei verschillende varianten van dit apparaat. Het eerste wat opvalt, is het verschil in formaat en aantal gleuven. In een kleiner model passen 2 sneetjes brood, terwijl de grootste broodroosters wel 8 sneetjes tegelijk kunnen roosteren.

Niet alle broodsoorten hebben de vorm van perfecte sneetjes. Sommige broodroosters hebben daarvoor een flexibele opening, zodat de gleuf zich aanpast op de vorm van het te bakken broodje. Op deze manier kun je met een broodrooster dus ook bijvoorbeeld pita broodjes roosteren.

Veel broodroosters zijn uitgerust met een automatische stop, maar dit geldt niet voor alle modellen. Als het brood geroosterd is 'springt' het omhoog, zodat het niet verder roostert of verbrandt. Houd een broodrooster zonder automatische stop dus goed in de gaten.

Ten slotte is het fijn als een broodrooster een koele wand heeft, vooral met kinderen in de buurt. Een koele wand houdt de hitte binnen en zorgt ervoor dat de buitenkant van het apparaat altijd koel blijft, ook tijdens het roosteren. Mocht iemand het apparaat tijdens gebruik aan de buitenkant aanraken, dan verbrand je je handen in ieder geval niet.

Wat kun je maken met een broodrooster?

Afhankelijk van de meegeleverde accessoires en type gleuf kun je met een broodrooster meer doen dan alleen sneetjes brood roosteren. Als er tostiklemmen bij zitten, kun je jouw broodrooster bijvoorbeeld gebruiken als tostiapparaat. De tostiklemmen houden de sneetjes tegen elkaar gedrukt, en met deze tool haal je de tosti ook weer makkelijk uit het broodrooster.

Als er geen tostiklemmen bij zitten, is het niet aan te raden om alsnog een tosti in het broodrooster te maken. Het brood kan dan vast komen te zitten, kaas smelt het apparaat in en dit is allemaal niet bevorderlijk voor de levensduur van je broodrooster.

Heeft het broodrooster een flexibele opening, dan heb je meer opties. Naast sneetjes brood en de eerder genoemde pita kun je in sommige gevallen zelfs afbakbroodjes roosteren. Ook een eventuele ontdooi functie biedt meer mogelijkheden. Je kunt dan verschillende soorten brood ontdooien, zonder dat het geroosterd of gebakken wordt.

Hoe warm wordt een broodrooster?

Als je een broodrooster wel eens van de binnenkant hebt bekeken terwijl die aanstaat, heb je gezien dat de hitte elementen in het apparaat fel rood gloeiend worden. Voordat de hitte elementen die kleur bereiken, moeten ze minstens een temperatuur van honderden graden hebben.

Daarom is het ook belangrijk dat het brood niet in direct contact komt met de hitte elementen, maar op een klein afstandje blijft. Zou het brood direct op een hitte element liggen, dan verbrandt het meteen. De lucht om de hitte elementen heen is dan ook een stuk koeler dan de elementen zelf. Die temperatuur ligt rond de 200 graden en maakt jouw brood lekker krokant.

Welke extra functies kan een broodrooster hebben?

Broodroosters zijn meestal uitgerust met verschillende standen die allemaal het brood net even anders roosteren. Daar boven op kan een broodrooster leuke extra's hebben. De eerder genoemde tostiklem is daar een van, maar een warmhoudrooster is ook een mogelijkheid. Het warmhoudrooster zorgt ervoor dat het vers geroosterde brood niet direct afkoelt, maar knapperig blijft.

Je ziet het niet vaak, maar er zijn ook broodroosters de deels doorzichtig zijn. Je hoeft het brood niet uit het apparaat te halen om de voortgang te zien en kan live volgen hoe jouw brood geroosterd wordt.

Voor de liefhebber van een lekkere, verse bagel is de bagel functie ideaal. De sleuven zijn dan extra breed, zodat de bagel er netjes in past. Deze extra functie is ook handig om andere soorten bredere afbakbroodjes of zelfs croissantjes in te bereiden.

Ben je klaar met roosteren? Schoonmaken gaat een stuk makkelijker als er een opvanglade voor broodkruimels is. Niet elk broodrooster is hiermee uitgerust, dus zoek het op in de productspecificaties van je gewenste broodrooster.

Hoe maak je een broodrooster schoon?

Voordat je begint met het schoonmaken van een broodrooster of ander apparaat waar hitte bij komt kijken, schakel je het volledig uit en wacht je tot het afgekoeld is. Verzamel voor het reinigen een (bak)kwastje en een vochtige doek met een beetje allesreiniger.

Voordat je het apparaat ondersteboven houdt, kijk je of jouw broodrooster een opvanglade voor broodkruimels heeft. Die leeg je als eerste en neem je vervolgens af met een vochtige doek. Doe daarna de lade weer dicht en gebruik de kwast om kruimels in het apparaat los te vegen en zo te verwijderen.

De binnenkant van het broodrooster kun je afnemen met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel. Schoonmaakmiddel gebruik je alleen aan de buitenkant van het apparaat. Poets zo ook de behuizing op en het broodrooster is weer klaar voor de volgende rondes.

Hoe lang gaat een broodrooster mee?

Op de meeste broodroosters zit een garantieperiode van twee jaar, maar je mag verwachten dat het apparaat niet na de periode meteen stuk gaat. Ook verschilt de verwachte levensduur per merk en model. Een broodrooster dat van sterkere materialen is gemaakt, gaat logischerwijs ook weer langer mee.

Je hebt dus garantie dat het apparaat een paar jaar blijft werken. Daarna is het een kwestie van goed onderhoud en wat geluk. Een kwalitatief sterk broodrooster zou op die manier wel 5 jaar of langer mee kunnen gaan.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische broodrooster ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de het winkelonderzoek naar de beste broodrooster ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over broodroosters, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle broodroosters die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke broodroosters het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van broodroosters stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Producten die soortgelijk zijn aan broodroosters

De beste broodroosters op een rij

1 - Philips Daily HD2581/90

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak elke keer weer de lekkerste geroosterde broodjes met de Philips Daily HD2581/90 broodrooster. Dit compacte broodrooster wordt geleverd met 8 standen en 2 grote, variabele broodsleuven zodat jouw brood regelmatig wordt geroosterd, ongeacht de broodsoort. Met de ingebouwde opzethouder kun je ook jouw favoriete broodjes of gebak opwarmen. Het apparaat is eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade. Voordelen 4 functies in 1 apparaat (opwarmen / ontdooien / annuleren / 8 bruiningsniveaus) Uitschuifbare kruimellade Koele wand voor extra bescherming bij het gebruiken van de broodrooster Met de liftfunctie verwijder je eenvoudig kleine sneetjes brood Belangrijkste kenmerken van het Philips Broodrooster: Bruiningsniveaus Dit broodrooster heeft maar liefst 8 bruiningsniveaus. Tijdens het roosteren kan je de bruiningsstand aanpassen door aan de bruiningsknop te draaien. Zo wordt het brood ten alle tijden heerlijk geroosterd. Het bruiningsresultaat is namelijk afhankelijk van het soort brood, de dikte van de sneden en de toestand van het brood. Om optimaal gebruik te maken van de broodrooster, raden wij je aan om 1 soort brood tegelijkertijd te roosteren voor het gewenste bruiningsresultaat. 2 grote variabele sleuven 2 grote variabele sleuven voor verschillende groottes brood. Het brood wordt bewaard in het midden voor gelijkmatige bruiningsresultaten aan beide zijden, dankzij de zelfcentrerende functie. Annuleerfunctie Op elk gewenst moment kan je het broodrooster stoppen door de stopknop in te drukken. Ideaal als je het idee hebt dat je het bruiningsniveau al hebt bereikt. Geïntegreerde opzethouder Geïntegreerde opzethouder om jouw favoriete broodjes en gebak op te warmen. Ontdooi- en opwarmfunctie Ontdooi gemakkelijk bevroren brood met de broodrooster. Daarnaast is het ook mogelijk om geroosterd brood binnen seconden op te warmen in de broodrooster. Er wordt geen opzethouder meegeleverd waar je de broodjes op kan leggen. Uitneembare kruimellade Eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade. Uittilfunctie Liftfunctie om eenvoudig kleine sneetjes brood te verwijderen. Automatische uitschakeling Automatische uitschakeling beschermt het product tegen kortsluiting. Kenmerken Land van herkomst Geproduceerd in: China Ontwerp en afwerking Kleur(en): Zwart Materiaal hoofdunit: Plastic Algemene specificaties Aantal bruiningsniveaus: 8,0 Productkenmerken: Instelbare bruiningsniveaus, Automatische uitschakeling, Annuleerknop, Coolwall-behuizing, Ontdooifunctie, Uittilfunctie, Geïntegreerd opbergvak voor snoer Service 2 jaar wereldwijde garantie Duurzaamheid Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Technische specificaties Frequentie: 50-60 Hz Vermogen: 760-900 W Voltage: 220 - 240 volt Ontwerpspecificaties Productafmetingen (l x b x h): 18,8 x 27,5 x 15,6 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Philips Daily HD2590/90

Loading..
Ga naar laagste prjis

Elke dag goudbruin geroosterd brood met de Philips HD2590/90. Een broodrooster met een extra lange sleuf en 8 instellingen voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe jij jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder voor broodjes biedt plaats aan diverse soorten deegwaren en zelfs croissants. Belangrijkste kenmerken Philips HD2590/90 Lange sleuf De lange sleuf maakt het mogelijk om verschillende soorten en diktes brood te roosteren. Ontdooimodus Het apparaat beschikt over een ontdooimodus waardoor je ook diepgevroren brood kunt roosteren. Toastniveaus De broodrooster heeft 8 bruiningsinstellingen zodat jij zelf kunt bepalen hoe jij jouw geroosterde brood graag wilt eten. Lifthendel Door de lifthendel kun je ook kleinere etenswaarden eenvoudig uit de broodrooster halen. Eenvoudig schoonmaken De kruimellade is uitneembaar en daarom is het apparaat gemakkelijk schoon te maken. Maximale veiligheid Koelblijvende behuizing isoleert tegen brandwonden Annuleerknop voor direct uitschakelen Automatische uitschakeling beschermt in geval van vastzittend brood Productpecificaties - Kleur: zwart - Materiaal: plastic - 8 bruiningsniveaus - Snoerlengte 0.85 m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Tristar BR-1025 Broodrooster – 2 Sleuven – 6 Standen en Kruimellade

Loading..
Ga naar laagste prjis

De compacte Tristar BR-1025 Broodrooster biedt ruimte aan twee sneetjes brood. De handige uitschuifbare kruimellade maakt het schoonmaken eenvoudig. Daarnaast kan je de broodrooster netjes opbergen door het snoeropbergsysteem. De glanzend zwarte behuizing maakt de Tristar Broodrooster een echte eyecatcher. Twee korte sleuven De korte sleuven maken het mogelijk om twee boterhammen tegelijkertijd te roosteren. Kies een van de zes bruiningsstanden van lichtgeroosterd tot goudbruin. Zodra de toast gereed is, springt de knop weer omhoog zodat je ze makkelijk kan pakken. Ontdooi- en opwarmfunctie De Tristar Broodrooster heeft ook een opwarmfunctie. Deze opwarmfunctie is heel handig als je harde broodjes die een beetje zacht zijn geworden toch nog even lekker krokant wil maken door ze bovenop het rekje te plaatsen. Makkelijk schoon te maken Alle kruimels worden opgevangen in de handige, uitschuifbare kruimellade waardoor je deze makkelijk kan verwijderen en je geen bodem met oude kruimels meer hebt. Mocht je tijdens het roosteren merken dat het te snel gaat, druk dan op de annuleerknop en de broodrooster stopt onmiddellijk. Wat vind je in de doos: Tristar Broodrooster, handleiding Redenen om voor de Tristar BR-1025 Broodrooster te kiezen: Zeer praktische broodrooster geschikt voor 2 boterhammen Met handige opwarmfunctie voor het krokant maken van harde broodjes Selecteer 1 van de 6 bruiningsstanden voor jouw favoriete geroosterde brood Eenvoudig schoon te maken dankzij de uitschuifbare kruimellade Compacte broodrooster met een hoog vermogen van 800 Watt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Bourgini Panter Broodrooster

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Bourgini Panter Broodrooster geeft je keukenblad een wilde look met zijn unieke panterprint. Je bepaalt zelf eenvoudig hoe bruin je sneetjes eruit komen dankzij de instelbare bruiningsgraad. Door de ontdooifunctie stop je ook bevroren brood in de broodrooster. Handig, wanneer je snel na het ontbijt weer door moet. De toaster beschikt over een hoge broodlift, zodat je de sneetjes veilig uit de broodrooster haalt. Ben je uitgegeten? De uitneembare kruimellade vangt alle kruimels op. Zo maak je `m na afloop eenvoudig schoon.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Bourgini Tosti Toaster

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Bourgini 14.0001.02.00 - Tosti Toaster kan je niet alleen heerlijke tosti’s maken, want dit apparaat is ook als broodrooster te gebruiken. Je hebt op deze manier nog maar één apparaat nodig om het perfecte broodje te serveren. Sommige dagen heb je misschien meer trek in een tosti, bijvoorbeeld met ham en kaas, en de andere dag geniet je voorkeur een getoast sneetje brood met jam. Met dit keukenapparaat kan je het allemaal maken. In het broodrooster passen twee sneetjes brood. Heerlijke tosti’s maak je met behulp van de meegeleverde tosti-klemmen. Waar je ook voor kiest, het werkt simpel, snel en intuïtief. Extra brede broodsleuf Het fijne aan de Bourgini Tosti Toaster, naast het feit dat je er brood mee kan toasten en tosti’s mee kan maken, is dat de broodsleuf extra breed is. De sleuf heeft een totale breedte van 3,6 cm. Het maakt het apparaat geschikt om zelfs het meest dikke plak brood, een brood dat je misschien wel zelf hebt gebakken, mee te bereiden. Tel daar een apparaat bij op met een stijlvolle, witte behuizing met zwarte elementen, prachtige lichtgevende knoppen, een ontdooifunctie en een vermogen van 850 W en je krijgt dit schitterende en handige keukenapparaat van het merk Bourgini. Een apparaat dat in geen enkele keuken misstaat. Belangrijkste kenmerken Te gebruiken als tostimaker en broodrooster Aantal boterhamen: 2 Afmetingen: 23 cm bij 15,5 cm bij 16 cm Materiaal: Polypropyleen Behuizing: wit Brede broodsleuf van 3,6 cm Vermogen: 850 watt 240 v Bruiningstand instelbaar Ontdooifunctie: ja Opwarmfunctie: ja Uitneembare kruimellade Verlichte knoppen Tosti-klemmen: 2 Bourgini Simpel en snel een smakelijke maaltijd op tafel zetten, dat is het doel van Bourgini. Wij zijn een echt familiebedrijf en hebben Bourgini in 2014 opgericht, maar we hebben al meer dan 35 jaar ervaring in SDA en dat is te merken. Onze huishoudelijke apparaten combineren stijlvolle vormgeving, kwaliteit en vindingrijkheid, zonder daarbij de betaalbaarheid uit het oog te verliezen. Wij vinden namelijk dat iedereen een lekkere en gezonde maaltijd op tafel moet kunnen zetten, zonder gedoe en met een product dat als een sieraad is voor de keuken. Koken moet leuk zijn voor iedereen, voor jong en oud, en daar helpen onze producten u mee. Zelfs de allerkleinsten worden niet vergeten, want we hebben een speciale lijn producten die volledig door kinderen is ontworpen, namelijk de Bourgini Kids Design lijn, met ontwerpen die aansluiten bij de behoeften van de kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Severin AT 2509

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Severin AT 2509 is een RVS-design, automatische ‘long-slot’ broodrooster, geschikt voor het roosteren van 4 sneetjes tegelijk! Deze is namelijk voorzien van 2 extra lange roostersleuven. Daarnaast beschikt deze moderne broodrooster over een ontdooistand, opwarmstand zonder extra bruining, liftfunctie voor makkelijk uitnemen van brood, geïntegreerd opzetstuk voor het opwarmen van broodjes en broodcentrering voor gelijkmatige bruining aan beide zijden. De bruiningsgraad en roostertijd kun je naar wens zelf elektronisch instellen. De kruimellade vangt alle kruimels op en kun je na gebruik dus zeer eenvoudig legen en reinigen. De koele wanden aan de buitenkant maken dit product veilig voor kinderhandjes. Kortom, een zeer veelzijdig apparaat! Voor de techniek fans onder ons: -Vermogen: 1400 watt -Automatische broodcentrering -Koele wand -Kruimellade -Ontdooi-functie -Opwarm-functie -Opzethouder voor broodjes -Aantal sneden: 4 -Temperatuurregeling -Flexibele broodopening -Kleur: geborsteld rvs-zwart -Garantietermijn: 2 jaar -Afmeting (hxbxd): 18.8x39.4x15.7 cm -Gewicht: 2.034 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Estus Iconic Broodrooster Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben jij een liefhebber van brood? Dan wil je ze deze roosten met een geschikt broodrooster. Estus biedt broodroosters aan speciaal geschikt voor elke gangbare soort brood en zelfs ruimte voor twee boterhammen. Voor onder andere tostiliefhebbers is een tostiklem inbegrepen van RVS materiaal. Daarnaast beschikt het broodrooster over drie handige brood accessoires en extra brede sleuven voor broodjes, sandwiches, croissants en meer! Dankzij het duurzame RVS en Retro design gaat het broodrooster extra lang mee en is het een smaakvolle aanwinst voor elke keuken. Ontdek de handige verwarm en ontdooi functies Het Estus Broodrooster bevat veel handige extra functies. Zo zorgt de reheat functie er voor dat de toast snel opgewarmt kan worden wanneer nodig. Heb je voorgesneden brood in de vriezer? Geen probleem, zelfs bevroren boterhammen kunnen worden geroosterd dankzij de handige ontdooifunctie. Bent je tevreden over de goud-bruine kleur van het brood? Stop met roosten door gebruik te maken van de Cancel functie. Geef een draai aan de zes verschillende warmtestanden om je toast naar jouw persoonlijke droom toast te roosten! ✓ Extra brede sleuven ✓ 3 verschillende toast standen ✓ Volledig RVS design ✓ 6 verschillende warmtestanden ✓ Uitneembare kruimellade ✓ Antislip onderzijde ✓ Handige opbergruimte voor stekker Duurzaam en strak design Tevens is dit retro broodrooster een aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol retro design. Daarbij is het broodrooster van RVS, waardoor u nog langer van het broodrooster kan genieten! Inclusief verschillende broodaccessoires Warm ook croissantje, sandwiches of tosti's gemakkelijk op met de handige inbegrepen accessoires van RVS materiaal. Reinig het broodrooster gemakkelijk Door de extra brede sleuven en uitneembare kruimellade reinigt u het broodrooster met gemak. Reinig de kruimmela in de vaatwassser of met de hand! Specificaties ✔ Merk: Estus ✔ Inhoud verpakking: 1x Estus Broodrooster, 3x Broodaccessoires, 1x Sleufdeksel, 1x Handleiding (NL,ENG) ✔ Kleur: Zwart ✔ Afmetingen: 27,5 x 17,5 x 19 cm ✔ Materiaal: Staal (RVS) ✔ Gewicht: 1,40 kg EAN: 8720299161160

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Philips Daily HD2581/00

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met dit Philips Daily HD2581 broodrooster maak je elke keer weer de lekkerste geroosterde broodjes. Dankzij de twee grote broodsleuven van instelbare breedte en de functie voor variabele bruining ben je altijd verzekerd van gelijkmatig, perfect geroosterd brood. Het apparaat is eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade. Voordelen 4 functies in 1 apparaat (opwarmen / ontdooien / annuleren / 8 bruiningsniveaus) Uitschuifbare kruimellade Koele wand voor extra bescherming bij het gebruiken van de broodrooster Met de liftfunctie verwijder je eenvoudig kleine sneetjes brood Bruiningsniveaus Dit broodrooster heeft maar liefst 8 bruiningsniveaus. Tijdens het roosteren kan je de bruiningsstand aanpassen door aan de bruiningsknop te draaien. Zo wordt het brood ten alle tijden heerlijk geroosterd. Het bruiningsresultaat is namelijk afhankelijk van het soort brood, de dikte van de sneden en de toestand van het brood. Om optimaal gebruik te maken van de broodrooster, raden wij je aan om 1 soort brood tegelijkertijd te roosteren voor het gewenste bruiningsresultaat. Annuleerfunctie Op elk gewenst moment kan je het broodrooster stoppen door de stopknop in te drukken. Ideaal als je het idee hebt dat je het bruiningsniveau al hebt bereikt. Ontdooi- en opwarmfunctie Ontdooi gemakkelijk bevroren brood met de broodrooster. Daarnaast is het ook mogelijk om geroosterd brood binnen seconden op te warmen in de broodrooster. Er wordt geen opzethouder meegeleverd waar je de broodjes op kan leggen. Kenmerken Aantal sleuven: 2 Vermogen: 830 Watt Aantal bruiningsniveaus: 8 Ontdooifunctie: Ja Annuleerfunctie: Ja Opwarmfunctie: Ja Opzethouder: Nee Eenzijdig roosteren: Nee Tostiklem: Nee Automatisch centreersysteem: Nee Lengte snoer: 0.85 meter Antislipvoetjes: Ja Koelblijvende behuizing: Ja Liftfunctie: Ja Uitschuifbare kruimellade: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Tomado TBT2002S

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze luxe retro broodrooster TBT2002S van Tomado maak je je maaltijd compleet! Door de grote variabele sleuven en het hoge vermogen rooster je met gemak 2 sneetjes brood van verschillende diktes per keer. De bruiningsgraad is in te stellen met 6 standen en met de handige ontdooi- en opwarmfunctie kan je brood uit de vriezer snel serveren wanneer je haast hebt. Wil je je broodjes langer warm houden? Dat kan! Met de opzethouder is dit geen enkel probleem. Als je uitgegeten bent is het schoonmaken naderhand ook een fluitje van een cent! Het snoer kan je praktisch opbergen aan de onderzijde. Productvoordelen van de Tomado TBT2002S: ✔ 7 bruiningsinstellingen ✔ Broodjeswarmer ✔ 2 grote sleuven ✔ Uitneembare kruimellade ✔ Ontdooi- en opwarmfunctie ✔ Broodrooster vermogen: 750 watt ✔ 2 jaar garantie bij Tomado RVS design met broodjeswarmer De buitenkant van de broodrooster is gemaakt van kunststof en RVS. De binnenkant is volledig gemaakt van RVS. Deze combinatie geeft het broodrooster een strakke uitstraling. Aan de zijkant zie de draaiknop waar je de bruiningsgraad mee kunt instellen. Bovenop bevindt zich de broodjeswarmer. 2 grote variabele sleuven 2 grote variabele sleuven voor verschillende groottes brood. Het brood wordt bewaard in het midden voor gelijkmatige bruiningsresultaten aan beide zijden. 7 bruiningsinstellingen 7 instellingen waarmee je verschillende soorten brood kunt roosteren zonder de risico's dat het brood verbrand. Pas de bruiningsgraad aan jouw voorkeur aan voor een geroosterd brood zoals jij hem lekker vindt. Ontdooi- en opwarmfunctie Dit broodrooster heeft ook een ontdooi- en opwarmfunctie. De functie ontdooien kan je gebruiken om bevroren brood te ontdooien en direct te roosteren. Mocht je het brood, nadat het geroosterd is, weer warm willen maken, gebruik dan de knop opwarmen. Deze functies zijn in te stellen via de druktoesten aan de zijkant van het broodrooster. Op deze manier kan je het sneetje brood gemakkelijk snel ontdooien of opwarmen. Uitneembare kruimellade voor de juiste reiniging Deze broodrooster is voorzien van een uitneembare kruimellade die je na gebruik gemakkelijk kunt legen in de prullenbak. Hiernaast kan je de kunststof behuizing eenvoudig schoonmaken met een lichtvochtig doekje. Gemakkelijk op te bergen Deze broodrooster is gemakkelijk op te bergen, omdat deze broodrooster is voorzien van een kabelopbergsysteem. Onder het broodrooster zitten haakjes waarmee je gemakkelijk en netjes het snoer kunt opbergen. Zo voorkom je dat het snoer door de hele kast ligt. Hiernaast is de broodrooster ook compact van formaat en neemt dus weinig ruimte in beslag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Philips Viva HD2692/90

Loading..
Ga naar laagste prjis

Roestvrijstalen broodrooster met lange sleuf en 8 instellingen en een extra brede sleuf voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe je jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder van de Philips Viva HD2692/90 - Broodrooster - Zwart voor broodjes biedt plaats aan diverse soorten deegwaren en zelfs croissants. Belangrijkste kenmerken Phillips HD2692/90: Veelzijdig, precies en gelijkmatig roosteren Door de extra brede sleuf kun je dikke of dunne sneden brood kwijt in de broodrooster. Er zijn 8 bruiningsinstellingen zodat je zelf kunt instellen hoe jij jouw geroosterde brood het liefst eet. Ontdooimodus De broodrooster beschikt over een ontdooimodus met een LED-indicator waardoor je ook diepgevroren brood kunt roosteren. Opwarmmodus De broodrooster heeft een opwarmmodus en geeft daarbij aan wanneer het apparaat is opgewarmd en geschikt voor gebruik. Broodjes bovenop Met de ingebouwde opzethouder kun je broodjes, croissants en nog veel meer bovenop de broodrooster plaatsen. Lifthendel Er is een lifthendel aanwezig waarmee kleinere etenswaren veilig kunnen worden uitgenomen. Eenvoudig schoonmaken Door de uitneembare kruimellade onderin de broodrooster zijn kruimels eenvoudig te verwijderen. Veiligheid Koelblijvende behuizing isoleert tegen brandwonden Annuleerknop voor direct uitschakelen Automatische uitschakeling beschermt in geval van vastzittend brood Productspecificaties Philips HD2692/90 - Kleur: zwart - Materiaal: Metaal en plastic - Snoerlengte 0.85 m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van broodroosters. Er zijn namelijk 894 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste