Wat is de beste broodrooster van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het aanschaffen van een goede broodrooster is een moeilijke opdracht. Wat is de beste broodrooster van 2023? Na het testen van 690 broodroosters kwam de Philips HD2581/00 zwart als beste getest uit onze broodrooster-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de broodroosters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 broodroosters-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige broodrooster-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste broodroosters

1Score: 9.9
Philips HD2581/00 zwart
Philips HD2581/00 zwart
Philips
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Philips HD2590/90 Broodrooster zwart
Philips HD2590/90 Broodrooster zwart
Philips
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Tomado Broodrooster zwart
Tomado Broodrooster zwart
Tomado
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Tristar BR-1025 zwart
Tristar BR-1025 zwart
Tristar
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
KitchenBrothers Broodrooster Retro 7 Niveaus zilver
KitchenBrothers Broodrooster Retro 7 Niveaus zilver
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart
Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Tomado TBT2002S retro broodrooster 6 zwart/rvs
Beste Broodrooster voor designliefhebbers
Tomado TBT2002S retro broodrooster 6 zwart/rvs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
A3 Baby & Kids Soozly grijs
A3 Baby & Kids Soozly grijs
Soozly
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
MOA T3B zwart
MOA T3B zwart
MOA
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Princess 142353 Long Slot Toaster rood
Princess 142353 Long Slot Toaster rood
Princess
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Broodrooster Koopgids

Geniet je graag van vers en knapperig geroosterd brood bij je ontbijt? Dan wil je het beste broodrooster kiezen. In deze koopgids lees je alles wat je moet weten om een goed broodrooster in huis te halen.

Welke soorten broodroosters zijn er allemaal?

Het broodrooster is in de basis een simpel apparaat, maar toch zijn er allerlei verschillende varianten van dit apparaat. Het eerste wat opvalt, is het verschil in formaat en aantal gleuven. In een kleiner model passen 2 sneetjes brood, terwijl de grootste broodroosters wel 8 sneetjes tegelijk kunnen roosteren.

Niet alle broodsoorten hebben de vorm van perfecte sneetjes. Sommige broodroosters hebben daarvoor een flexibele opening, zodat de gleuf zich aanpast op de vorm van het te bakken broodje. Op deze manier kun je met een broodrooster dus ook bijvoorbeeld pita broodjes roosteren.

Veel broodroosters zijn uitgerust met een automatische stop, maar dit geldt niet voor alle modellen. Als het brood geroosterd is 'springt' het omhoog, zodat het niet verder roostert of verbrandt. Houd een broodrooster zonder automatische stop dus goed in de gaten.

Ten slotte is het fijn als een broodrooster een koele wand heeft, vooral met kinderen in de buurt. Een koele wand houdt de hitte binnen en zorgt ervoor dat de buitenkant van het apparaat altijd koel blijft, ook tijdens het roosteren. Mocht iemand het apparaat tijdens gebruik aan de buitenkant aanraken, dan verbrand je je handen in ieder geval niet.

Wat kun je maken met een broodrooster?

Afhankelijk van de meegeleverde accessoires en type gleuf kun je met een broodrooster meer doen dan alleen sneetjes brood roosteren. Als er tostiklemmen bij zitten, kun je jouw broodrooster bijvoorbeeld gebruiken als tostiapparaat. De tostiklemmen houden de sneetjes tegen elkaar gedrukt, en met deze tool haal je de tosti ook weer makkelijk uit het broodrooster.

Als er geen tostiklemmen bij zitten, is het niet aan te raden om alsnog een tosti in het broodrooster te maken. Het brood kan dan vast komen te zitten, kaas smelt het apparaat in en dit is allemaal niet bevorderlijk voor de levensduur van je broodrooster.

Heeft het broodrooster een flexibele opening, dan heb je meer opties. Naast sneetjes brood en de eerder genoemde pita kun je in sommige gevallen zelfs afbakbroodjes roosteren. Ook een eventuele ontdooi functie biedt meer mogelijkheden. Je kunt dan verschillende soorten brood ontdooien, zonder dat het geroosterd of gebakken wordt.

Hoe warm wordt een broodrooster?

Als je een broodrooster wel eens van de binnenkant hebt bekeken terwijl die aanstaat, heb je gezien dat de hitte elementen in het apparaat fel rood gloeiend worden. Voordat de hitte elementen die kleur bereiken, moeten ze minstens een temperatuur van honderden graden hebben.

Daarom is het ook belangrijk dat het brood niet in direct contact komt met de hitte elementen, maar op een klein afstandje blijft. Zou het brood direct op een hitte element liggen, dan verbrandt het meteen. De lucht om de hitte elementen heen is dan ook een stuk koeler dan de elementen zelf. Die temperatuur ligt rond de 200 graden en maakt jouw brood lekker krokant.

Welke extra functies kan een broodrooster hebben?

Broodroosters zijn meestal uitgerust met verschillende standen die allemaal het brood net even anders roosteren. Daar boven op kan een broodrooster leuke extra's hebben. De eerder genoemde tostiklem is daar een van, maar een warmhoudrooster is ook een mogelijkheid. Het warmhoudrooster zorgt ervoor dat het vers geroosterde brood niet direct afkoelt, maar knapperig blijft.

Je ziet het niet vaak, maar er zijn ook broodroosters de deels doorzichtig zijn. Je hoeft het brood niet uit het apparaat te halen om de voortgang te zien en kan live volgen hoe jouw brood geroosterd wordt.

Voor de liefhebber van een lekkere, verse bagel is de bagel functie ideaal. De sleuven zijn dan extra breed, zodat de bagel er netjes in past. Deze extra functie is ook handig om andere soorten bredere afbakbroodjes of zelfs croissantjes in te bereiden.

Ben je klaar met roosteren? Schoonmaken gaat een stuk makkelijker als er een opvanglade voor broodkruimels is. Niet elk broodrooster is hiermee uitgerust, dus zoek het op in de productspecificaties van je gewenste broodrooster.

Hoe maak je een broodrooster schoon?

Voordat je begint met het schoonmaken van een broodrooster of ander apparaat waar hitte bij komt kijken, schakel je het volledig uit en wacht je tot het afgekoeld is. Verzamel voor het reinigen een (bak)kwastje en een vochtige doek met een beetje allesreiniger.

Voordat je het apparaat ondersteboven houdt, kijk je of jouw broodrooster een opvanglade voor broodkruimels heeft. Die leeg je als eerste en neem je vervolgens af met een vochtige doek. Doe daarna de lade weer dicht en gebruik de kwast om kruimels in het apparaat los te vegen en zo te verwijderen.

De binnenkant van het broodrooster kun je afnemen met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel. Schoonmaakmiddel gebruik je alleen aan de buitenkant van het apparaat. Poets zo ook de behuizing op en het broodrooster is weer klaar voor de volgende rondes.

Hoe lang gaat een broodrooster mee?

Op de meeste broodroosters zit een garantieperiode van twee jaar, maar je mag verwachten dat het apparaat niet na de periode meteen stuk gaat. Ook verschilt de verwachte levensduur per merk en model. Een broodrooster dat van sterkere materialen is gemaakt, gaat logischerwijs ook weer langer mee.

Je hebt dus garantie dat het apparaat een paar jaar blijft werken. Daarna is het een kwestie van goed onderhoud en wat geluk. Een kwalitatief sterk broodrooster zou op die manier wel 5 jaar of langer mee kunnen gaan.

hero illustration

Hoe testen we broodroosters?

Om de beste broodrooster te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze broodrooster-test hebben we 690 broodroosters vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze broodrooster-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze broodrooster-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne broodrooster-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte broodrooster in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 690 broodroosters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste broodroosters in een oogopslag

1. Philips HD2581/00 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.7

Maak elke keer weer de lekkerste geroosterde broodjes met de Philips Daily HD2581/90 broodrooster. Dit compacte broodrooster wordt geleverd met 8 standen en 2 grote, variabele broodsleuven zodat jouw brood regelmatig wordt geroosterd, ongeacht de broodsoort. Met de ingebouwde opzethouder kun je ook jouw favoriete broodjes of gebak opwarmen. Het apparaat is eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade. Voordelen 4 functies in 1 apparaat (opwarmen / ontdooien / annuleren / 8 bruiningsniveaus) Uitschuifbare kruimellade Koele wand voor extra bescherming bij het gebruiken van de broodrooster Met de liftfunctie verwijder je eenvoudig kleine sneetjes brood Belangrijkste kenmerken van het Philips Broodrooster: Bruiningsniveaus Dit broodrooster heeft maar liefst 8 bruiningsniveaus. Tijdens het roosteren kan je de bruiningsstand aanpassen door aan de bruiningsknop te draaien. Zo wordt het brood ten alle tijden heerlijk geroosterd. Het bruiningsresultaat is namelijk afhankelijk van het soort brood, de dikte van de sneden en de toestand van het brood. Om optimaal gebruik te maken van de broodrooster, raden wij je aan om 1 soort brood tegelijkertijd te roosteren voor het gewenste bruiningsresultaat. 2 grote variabele sleuven 2 grote variabele sleuven voor verschillende groottes brood. Het brood wordt bewaard in het midden voor gelijkmatige bruiningsresultaten aan beide zijden, dankzij de zelfcentrerende functie. Annuleerfunctie Op elk gewenst moment kan je het broodrooster stoppen door de stopknop in te drukken. Ideaal als je het idee hebt dat je het bruiningsniveau al hebt bereikt. Geïntegreerde opzethouder Geïntegreerde opzethouder om jouw favoriete broodjes en gebak op te warmen. Ontdooi- en opwarmfunctie Ontdooi gemakkelijk bevroren brood met de broodrooster. Daarnaast is het ook mogelijk om geroosterd brood binnen seconden op te warmen in de broodrooster. Er wordt geen opzethouder meegeleverd waar je de broodjes op kan leggen. Uitneembare kruimellade Eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade. Uittilfunctie Liftfunctie om eenvoudig kleine sneetjes brood te verwijderen. Automatische uitschakeling Automatische uitschakeling beschermt het product tegen kortsluiting. Kenmerken Land van herkomst Geproduceerd in: China Ontwerp en afwerking Kleur(en): Zwart Materiaal hoofdunit: Plastic Algemene specificaties Aantal bruiningsniveaus: 8,0 Productkenmerken: Instelbare bruiningsniveaus, Automatische uitschakeling, Annuleerknop, Coolwall-behuizing, Ontdooifunctie, Uittilfunctie, Geïntegreerd opbergvak voor snoer Service 2 jaar wereldwijde garantie Duurzaamheid Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Technische specificaties Frequentie: 50-60 Hz Vermogen: 760-900 W Voltage: 220 - 240 volt Ontwerpspecificaties Productafmetingen (l x b x h): 18,8 x 27,5 x 15,6 cm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Philips HD2590/90 Broodrooster zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Elke dag goudbruin geroosterd brood met de Philips HD2590/90. Een broodrooster met een extra lange sleuf en 8 instellingen voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe jij jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder voor broodjes biedt plaats aan diverse soorten deegwaren en zelfs croissants. Belangrijkste kenmerken Philips HD2590/90 Lange sleuf De lange sleuf maakt het mogelijk om verschillende soorten en diktes brood te roosteren. Ontdooimodus Het apparaat beschikt over een ontdooimodus waardoor je ook diepgevroren brood kunt roosteren. Toastniveaus De broodrooster heeft 8 bruiningsinstellingen zodat jij zelf kunt bepalen hoe jij jouw geroosterde brood graag wilt eten. Lifthendel Door de lifthendel kun je ook kleinere etenswaarden eenvoudig uit de broodrooster halen. Eenvoudig schoonmaken De kruimellade is uitneembaar en daarom is het apparaat gemakkelijk schoon te maken. Maximale veiligheid - Koelblijvende behuizing isoleert tegen brandwonden - Annuleerknop voor direct uitschakelen - Automatische uitschakeling beschermt in geval van vastzittend brood Productpecificaties Kleur: zwart Materiaal: plastic 8 bruiningsniveaus Snoerlengte 0.85 m

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Tomado Broodrooster zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Elke dag een geroosterde boterham met de Tomado TBT2000B broodrooster. Hij heeft ruimte voor 2 sneetjes brood. De bruiningsgraad is in te stellen met de draaiknop aan de zijkant. Je kunt kiezen uit 6 bruiningsinstellingen. Op elk gewenst moment kan je het broodrooster stoppen door de draaiknop naar het cancel punt te draaien. Ideaal als je het idee hebt dat je het bruiningsniveau al hebt gehaald. Na het roosteren schuif je gemakkelijk de kruimellade eruit om deze gemakkelijk af te wassen. Productvoordelen van de Tomado TBT2000B: 6 bruiningsinstellingen Geschikt voor 2 sneetjes Uitneembare kruimellade Annuleerfunctie 700 watt vermogen 2 jaar garantie bij Tomado Zwart design De buitenkant van dit broodrooster is gemaakt van zwart kunststof. De binnenkant is volledig gemaakt van RVS. Deze combinatie geeft het broodrooster een strakke uitstraling. Aan de zijkant zie de draaiknop waar je de bruiningsgraad mee kunt instellen. 2 sneetjes brood Dit broodrooster kan 2 sneetjes brood roosteren tegelijk. Het brood wordt bewaard in het midden voor gelijkmatige bruiningsresultaten aan beide zijden. 6 bruiningsinstellingen 6 instellingen waarmee je verschillende soorten brood kunt roosteren zonder de risico's dat het brood verbrand. Pas de bruiningsgraad aan jouw voorkeur aan voor een geroosterd brood zoals jij hem lekker vindt. Annuleerfunctie Op elk gewenst moment kan je het broodrooster stoppen door de draaiknop naar het cancel punt te draaien. Ideaal als je het idee hebt dat je het bruiningsniveau al hebt bereikt. Uitneembare kruimellade voor de juiste reiniging Deze broodrooster is voorzien van een uitneembare kruimellade die je na gebruik gemakkelijk kunt legen in de prullenbak. Hiernaast kan je de kunststof behuizing eenvoudig schoonmaken met een lichtvochtig doekje. Gemakkelijk op te bergen Deze broodrooster is gemakkelijk op te bergen, omdat deze broodrooster is voorzien van een kabelopbergsysteem. Onder het broodrooster zitten haakjes waarmee je gemakkelijk en netjes het snoer kunt opbergen. Zo voorkom je dat het snoer door de hele kast ligt. Hiernaast is het broodrooster ook compact van formaat en neemt dus weinig ruimte in beslag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Tristar BR-1025 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.5

De compacte Tristar BR-1025 Broodrooster biedt ruimte aan twee sneetjes brood. De handige uitschuifbare kruimellade maakt het schoonmaken eenvoudig. Daarnaast kan je de broodrooster netjes opbergen door het snoeropbergsysteem. De glanzend zwarte behuizing maakt de Tristar Broodrooster een echte eyecatcher. Twee korte sleuven De korte sleuven maken het mogelijk om twee boterhammen tegelijkertijd te roosteren. Kies een van de zes bruiningsstanden van lichtgeroosterd tot goudbruin. Zodra de toast gereed is, springt de knop weer omhoog zodat je ze makkelijk kan pakken. Ontdooi- en opwarmfunctie De Tristar Broodrooster heeft ook een opwarmfunctie. Deze opwarmfunctie is heel handig als je harde broodjes die een beetje zacht zijn geworden toch nog even lekker krokant wil maken door ze bovenop het rekje te plaatsen. Makkelijk schoon te maken Alle kruimels worden opgevangen in de handige, uitschuifbare kruimellade waardoor je deze makkelijk kan verwijderen en je geen bodem met oude kruimels meer hebt. Mocht je tijdens het roosteren merken dat het te snel gaat, druk dan op de annuleerknop en de broodrooster stopt onmiddellijk. Wat vind je in de doos: Tristar Broodrooster, handleiding Redenen om voor de Tristar BR-1025 Broodrooster te kiezen: Zeer praktische broodrooster geschikt voor 2 boterhammen Met handige opwarmfunctie voor het krokant maken van harde broodjes Selecteer 1 van de 6 bruiningsstanden voor jouw favoriete geroosterde brood Eenvoudig schoon te maken dankzij de uitschuifbare kruimellade Compacte broodrooster met een hoog vermogen van 800 Watt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. KitchenBrothers Broodrooster Retro 7 Niveaus zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een broodrooster die je precies naar wens kan instellen? Een broodrooster die doet wat hij moet doen? Dan is de retro broodrooster van KitchenBrothers iets voor jou! De 7 instelbare hitte-niveaus roosteren je brood precies zoals jij dat wil, van heel licht tot heel donker. Met de knoppen kun je je brood ontdooien, opwarmen of met de speciale Bagel-functie alleen de gesneden kant laten roosteren! De ingebouwde kruimellade vangt alle restjes en kruimels op. Verberg het stroomsnoer eenvoudig in de opslagruimte en zet de compacte broodrooster in je keukenkastje. Zo heb je naast het perfecte stukje getoast brood ook een opgeruimde en schone keuken! KitchenBrothers Retro Broodrooster ✔ 4 knoppen (reheat, defrost, bagel, cancel) ✔ Opslagruimte voor stroomsnoer ✔ Hoogwaardig roestvrij staal ✔ Inclusief kruimellade ✔ Extra brede sleuven ✔ 7 hitte-niveaus ✔ LED display ✔ Compact 7 hitte-niveaus Met de retro broodrooster van KitchenBrothers kun je kiezen uit 7 verschillende hitte-niveaus. Draai aan de draaiknop en stel jouw gewenste bruiningsgraad in. Kies graad 1 voor een hele lichte bruining en graad 7 voor een hele donkere. Op het LED display lees je eenvoudig af welke instellingen je hebt gekozen. 4 knoppen (reheat, bagel, defrost, cancel) Gebruik de verschillende knoppen om verschillende functies te activeren. De broodrooster beschikt over 4 verschillende functies: Reheat: Gebruik deze knop om je brood op te warmen, maar niet te roosteren of te verbranden. Defrost: Deze functie ontdooit eerst je brood en roostert het daarna naar wens. Bagel: De bagel-functie roostert alleen de gesneden kant van je brood, de rest van je brood wordt alleen opgewarmd. Cancel: Gebruik de cancel-knop om het roosterproces te onderbreken. Gebruik de knoppen in combinatie met de 7 bruiningsgraden en geniet van het perfecte stukje brood! Extra brede sleuven De broodrooster heeft extra brede sleuven. Gebruik de broodrooster dus ook voor bagels, muffins, gebakjes en meer! De schuif tilt het voedsel extra hoog. Zo kun je dus ook veilig de kleinste stukjes uit de broodrooster halen! Hoogwaardig roestvrij staal De broodrooster is aan de binnen- en de buitenkant gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit geeft de broodrooster een zeer galante uitstraling. Geniet dus van een nieuwe en trendy look in je keuken! Daarnaast is de broodrooster hierdoor ook BPA-vrij. Er zullen dus geen schadelijke stoffen in het eten van jou of je familie komen! Gemakkelijk op te bergen De afmetingen van de broodrooster zijn 30 x 18,5 x 20 cm (lengte, breedte, hoogte). De broodrooster is dus zeer compact. Berg hem eenvoudig op in elk keukenkastje! De broodrooster heeft ook een ingebouwde opslag voor het stroomsnoer. Zo laat je dus altijd je keuken netjes en opgeruimd achter. Inclusief kruimellade De KitchenBrothers Retro Broodrooster beschikt over een ingebouwde kruimellade. Je schuift de lade eenvoudig uit de onderkant van het apparaat. Op de lade worden alle kruimels en restjes netjes opgevangen. Gooi de kruimels weg en schuif de lade terug. Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest! Specificaties: ► Merk: KitchenBrothers ► Inhoud verpakking: 1x Broodrooster - 1x Handleiding ► Materiaal: RVS ► Kleur: Zilver ► Afmetingen: 28.00 x 16.00 x 19.50 CM ► Gewicht: 1445 gr ► Snoerlengte: 75 cm ► Nominaal voltage: 220-240V~ ► Nominale frequentie: 50/60Hz ► Nominaal stroomverbruik: 725-925W ► Aantal sleuven: 2 ► Lengte sleuven: 138 mm ► Breedte gleuven: 36 mm ► Aantal standen: 7 ► Aantal knoppen: 4, Bagel; Reheat; Defrost; Cancel ► BPA-vrij: Ja ► Veiligheidsklasse stekker: 1 ► Kruimellade: Ja Geniet van een perfect geroosterd stukje brood met de broodrooster van KitchenBrothers!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart

 • list plusDeze broodrooster heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusDe broodrooster heeft een stijlvol design dat geschikt is voor elke keuken.
 • list plusDe broodrooster heeft meerdere standen waardoor je het brood precies kunt afstemmen op jouw wensen.

Nadelen Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart

 • list plusDe broodrooster is beperkt geschikt voor groter brood.
 • list plusDe broodrooster is niet duurzaam en kan snel kapot gaan.
 • list plusEen nadeel van deze broodrooster is dat het geen extra functies heeft zoals een ontdooistand of opwarmfunctie.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een handige manier om je dag te beginnen met heerlijk geroosterd brood? Dan is de Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart een goede keuze! Deze broodrooster heeft een verstelbare roostfunctie waardoor je je sneetjes brood precies de juiste gouden gloed kunt geven. Bovendien heeft het automatische uitwerpmechanisme een handige functie om het brood gemakkelijk te verwijderen en de kruimellade vangt kruimels op, waardoor je werkoppervlak schoon blijft.

Wat deze broodrooster ook onderscheidt van andere broodroosters is de hittebestendige behuizing en de anti-slip poten. Hierdoor kun je de broodrooster veilig en stabiel gebruiken. Daarnaast heeft deze broodrooster een geïntegreerd brood opwarmrek en een snoeroproller, wat het opbergen van de broodrooster gemakkelijker maakt.

De Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart heeft een maximaal vermogen van 750W, wat betekent dat het snel opwarmt en je je brood snel kunt roosteren. Het is geschikt voor 2 boterhammen en heeft een stopknop om het roosteren op elk moment te stoppen.

Hoewel deze broodrooster veel handige functies heeft, zijn er ook enkele nadelen. Zo heeft het geen ontdooifunctie en geen opzetrooster voor broodjes. Bovendien is het type niet gespecificeerd, wat het moeilijk maakt om te weten of het geschikt is voor alle soorten brood.

In het algemeen is de Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart een handige en betaalbare keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om hun brood te roosteren. Het heeft veel handige functies en is gemakkelijk te gebruiken en op te bergen. Echter, als je op zoek bent naar een broodrooster met meer geavanceerde functies, zoals een ontdooifunctie of opzetrooster voor broodjes, dan is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Broodrooster voor designliefhebbers: Tomado TBT2002S retro broodrooster 6 zwart/rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TBT2002S retro broodrooster 6 zwart/rvs

 • list plusHet retro design van deze broodrooster past goed in veel keukens.
 • list plusMet zes sleuven kunnen er meerdere boterhammen tegelijk geroosterd worden, wat tijd bespaart.
 • list plusDe instelbare temperatuur van deze broodrooster maakt het mogelijk om het roosteren aan te passen aan persoonlijke voorkeuren.

Nadelen Tomado TBT2002S retro broodrooster 6 zwart/rvs

 • list plusEen nadeel van deze broodrooster is dat het vrij groot is en daardoor veel ruimte in beslag neemt op het aanrecht.
 • list plusEen nadeel van deze broodrooster is dat het vrij zwaar is en daardoor minder makkelijk te verplaatsen.
 • list plusDeze broodrooster is vrij prijzig in vergelijking met andere broodroosters op de markt.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.6

Met de Tomado TBT2002S retro broodrooster haal je een echte topper in huis! Deze broodrooster heeft 7 verschillende bruiningsgraden, waardoor je jouw broodjes precies zo kunt roosteren als jij het lekker vindt. Ook handig: de ontdooi- en opwarmfunctie zorgt ervoor dat je broodjes direct uit de vriezer snel klaar zijn voor gebruik. Het opzetrooster voor broodjes ontbreekt, maar met de opzethouder houd je jouw broodjes wel langer warm. Bovendien is dit apparaat makkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade.

Wat deze broodrooster uniek maakt, is het RVS design met broodjeswarmer. De combinatie van kunststof en RVS geeft deze broodrooster een retro uitstraling die in iedere keuken zal opvallen. De 2 grote variabele sleuven zorgen ervoor dat je zowel dikke als dunne sneetjes brood kunt roosteren.

Als specialist in toasters kan ik je vertellen dat deze broodrooster zich zeker onderscheidt van andere modellen. Het vermogen van 850 watt is hoog in vergelijking met veel andere toasters, wat betekent dat het roosteren van jouw broodjes extra snel gaat. Daarnaast is het handig dat je de bruiningsgraad zelf kunt instellen, zodat je altijd de perfecte toast hebt.

Een nadeel van deze broodrooster is dat er geen opzetrooster voor broodjes aanwezig is, maar de opzethouder is wel handig om broodjes warm te houden. Ook is het jammer dat er geen extra functies aanwezig zijn, zoals een bagelfunctie of een stopknop.

Al met al is de Tomado TBT2002S retro broodrooster zeker een aanrader voor iedereen die houdt van een lekker geroosterd broodje. Het apparaat is snel, makkelijk in gebruik en heeft een uniek retro design dat perfect past in iedere keuken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 januari in huis

Bekijk prijs

8. A3 Baby & Kids Soozly grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.3

Geen gedoe om je kruik te vullen en geen risico van kokend water; dubbel beveiligde elektrische warmwaterkruik Soozly® is standaard gevuld met water, hoef je nooit meer bij te vullen en warmt op veilige afstand van jou en je kindje op aan de lader. Elektrische warmwaterkruik Soozly® is de ideale kruik om veilig en snel het bedje, de kinderwagen of autostoel van je baby voor te verwarmen. Veilig en snel Met de bijgeleverde oplader warmt de kruik in slecht 6-8 minuten op tot 65°C. Bij 65°C schakelt het verwarmingselement automatisch uit, waardoor de kruik niet warmer wordt dan 65°C. Leg de kruik horizontaal wanneer je hem oplaadt, zodat het verwarmingselement optimaal zijn werk kan doen. De kruik bestaat uit 4 lagen kunststof, waaronder een met kevlar versterkte buitenlaag. Kevlar is een stof die bekend staat om zijn hittebestendige en sterke eigenschappen; niet voor niets komt hier het gezegde ‘vijf keer sterker dan staal’ vandaan. De Soozly® elektrische kruik voldoet aan alle Europese veiligheidseisen die voor dit type product gelden. Soozly® adviseert de kruik enkel te gebruiken om het bedje, de autostoel en kinderwagen van je baby voor te verwarmen en de kruik niet naast je baby te laten liggen. De Soozly® elektrische warmwaterkruik heeft een garantietermijn van 2 jaar garantie en wordt geleverd met een zachte witte kruikenhoes. Menstruatiepijn & stijve spieren Wist je dat de Soozly® elektrische warmwaterkruik óók voor volwassene ideaal is gebleken? Veel moeders gebruiken de kruik na de kraam- en babytijd ter verzachting van menstruatiepijn. Ook bij stijve spieren en gewrichten biedt Soozly® verzachting. Plaats bij gebruik op het lichaam altijd een (hand)doek tussen de kruik met hoes en de huid om verbranding te voorkomen. Energiebesparing Wil je energie besparen tijdens de koudere dagen van het jaar? Plaats de Soozly-kruik onder je dekentje als je ’s avonds op de bank zit om warm te blijven zonder de verwarming hoog te zetten. Lees altijd voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing! Voordelen Binnen 8 minuten op temperatuur Geen gedoe met kokend water Urenlange behaaglijke warmte Bijvullen is niet nodig De kruik is gevuld met water, dus geen gevaarlijke chemische middelen Oplaadbaar en draadloos Automatische uitschakeling bij 65°C Dubbele beveiliging tegen oververhitting 2 jaar garantie Inclusief zachte kruikenhoes (wit met noppen) Afmetingen Afmetingen kruik: 26,5 cm x 13 cm Snoerlengte van de oplader: 75 cm Materiaal De kruik bestaat uit 4 lagen kunststof waaronder een met Kevlar versterkte buitenlaag. Eigenschappen De kruik laadt je via het stopcontact op (220 Volt) Wattage: 380 Watt Veelgestelde vragen Waar is de kruik mee gevuld? De kruik is gevuld met gewoon water. Dus geen gevaarlijke chemische middelen. Hoe word de veiligheid van de kruik gewaarborgd? Voor het produceren van een elektrische warmwaterkruik zijn zeer strenge veiligheidseisen opgesteld. De Soozly® voldoet aan al deze eisen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 30 augustus in huis

Bekijk prijs

9. MOA T3B zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.4

Ontdek een heerlijke ontbijtervaring met de MOA T3B broodrooster. Deze krachtige broodrooster combineert retro design met praktische functionaliteit, waardoor je elke ochtend kunt genieten van perfect geroosterd brood, smakelijke bagels en nog veel meer. Met een vermogen van 850 watt en een reeks handige functies, is de MOA T3B broodrooster een onmisbare aanvulling voor jouw keuken. Perfect Geroosterd Brood voor een Knapperige Start Laat je dag beginnen met een knapperige start dankzij de variabele bruiningsinstellingen van de T3B broodrooster. Met een retro design biedt deze broodrooster ruimte voor twee sneetjes brood tegelijkertijd, waarbij je zelf de gewenste mate van bruining kunt kiezen. Geniet van Diverse Broodsoorten Of je nu standaard sneetjes brood of dikkere sneden wilt roosteren, de extra brede sleuven van deze broodrooster kunnen alles aan. Geniet van je favoriete bagels en andere broodsoorten met gemak. Slimme Functies voor Optimaal Gemak De MOA T3B broodrooster is uitgerust met slimme functies om je roosterervaring te verbeteren. De ontdooifunctie zorgt voor snel en gelijkmatig ontdooien van bevroren brood, terwijl de opwarmfunctie je brood heerlijk warm maakt zonder extra bruining. Met de handige stopknop kun je het roosteren op elk moment onderbreken. Duurzaamheid en Stijl in Één Het hoogwaardige roestvrijstalen materiaal van de T3B broodrooster staat garant voor zowel stijl als duurzaamheid. Deze broodrooster is niet alleen een aanwinst voor je keuken, maar ook eenvoudig te reinigen en behoudt zijn uitstraling, zelfs na intensief gebruik. Veiligheid en Gemak De MOA T3B broodrooster is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. De automatische uitschakelfunctie stopt het roosteren zodra het brood klaar is, terwijl de handmatig bedienbare broodlift het veilig en eenvoudig maakt om de geroosterde sneetjes te verwijderen. Meer dan Alleen Ontbijt De veelzijdige T3B broodrooster is niet alleen geschikt voor je dagelijkse ontbijt, maar ook voor snelle snacks en lunches. Rooster panini's, croissants en zelfs wafels voor een heerlijke variatie. Belangrijkste Kenmerken van de MOA T3B Broodrooster: Retro design met stijlvolle uitstraling Vermogen van 850 watt voor efficiënt roosteren Geschikt voor twee sneetjes brood tegelijkertijd Variabele bruiningsinstellingen voor persoonlijke voorkeur Extra brede sleuven voor diverse broodsoorten Ontdooifunctie en opwarmfunctie voor gemak Automatische uitschakeling voor veiligheid Handmatig bedienbare broodlift voor eenvoudige verwijdering Hoogwaardig roestvrijstaal voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud Inclusief snoer opberg ruimte Met de MOA T3B broodrooster voeg je niet alleen stijl, maar ook gemak toe aan je ochtenden. Begin je dag met perfect geroosterd brood en laat deze broodrooster je culinaire avonturen verrijken. Eetsmakelijk! Wat Zit Er in de Doos? MOA T3B Broodrooster Handleiding MOA MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Princess 142353 Long Slot Toaster rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Princess 142353 Long Slot Toaster rood

 • list plusDeze broodrooster heeft een extra lange sleuf, waardoor het mogelijk is om grotere sneden brood te roosteren.
 • list plusDe broodrooster heeft een mooi design dat past in zowel moderne als klassieke keukens.
 • list plusDe broodrooster is duurzaam en van goede kwaliteit, wat zorgt voor een voordelige koop op de lange termijn.

Nadelen Princess 142353 Long Slot Toaster rood

 • list plusHet kan even duren voordat het toasten van het brood klaar is.
 • list plusDe randen van het brood kunnen snel verbranden.
 • list plusEr zijn geen extra functies, zoals een ontdooistand of opwarmfunctie, beschikbaar.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.5

De Princess 142353 Long Slot Toaster is een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken. Deze broodrooster heeft een extra lange sleuf, waardoor je gemakkelijk twee sneetjes brood of een snee rustiek vloerblood kunt roosteren. Daarnaast beschikt deze broodrooster over een opzetrooster voor broodjes én een handige ontdooifunctie. Zo kun je snel bevroren brood ontdooien en direct roosteren.

Met maar liefst 6 bruiningsstanden kun je jouw boterham precies zo roosteren als jij wilt. En mocht je per ongeluk teveel bruinen, dan kun je de roostercyclus eenvoudig stoppen met de annuleerfunctie. Ook handig: de Princess 142353 Long Slot Toaster heeft een snoeropbergsysteem, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen.

Wat deze broodrooster écht uniek maakt, is de stoere rode kleur van de behuizing. Zo voeg je een vleugje kleur toe aan jouw keuken, en maak je van de Princess 142353 Long Slot Toaster een echte eyecatcher.

Als ervaren Toaster-gebruiker kan ik met zekerheid zeggen dat deze broodrooster een goede keuze is voor iedereen die houdt van een lekker geroosterd broodje in de ochtend. De instelbare bruiningsniveaus zijn een groot pluspunt, net als de handige ontdooifunctie. En laten we eerlijk zijn: de rode kleur van de behuizing is gewoonweg fantastisch. Eén nadeel: de prijs is wat aan de hoge kant. Maar als je op zoek bent naar een broodrooster die écht goed werkt én er mooi uitziet, dan is de Princess 142353 Long Slot Toaster zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van broodroosters. Er zijn namelijk 690 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!