Wat is de beste Broodrooster van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 februari, 2024

Het kopen van een goede Broodrooster is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Broodrooster van 2024? Na het onderzoeken van 1746 Broodroosters kwam de Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster als beste uit onze Broodrooster-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Broodroosters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Broodroosters-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Broodrooster-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Broodroosters

1Score: 9.7
Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster
Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster
Philips
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster
Beste broodrooster
Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster
Philips
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
KitchenBrothers Broodrooster Toaster 6 Warmteniveaus
KitchenBrothers Broodrooster Toaster 6 Warmteniveaus
KitchenBrothers
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Tomado TBT2000B Broodrooster 2 grote
Tomado TBT2000B Broodrooster 2 grote
Tomado
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Estus Iconic Broodrooster Zwart Broodrooster
Estus Iconic Broodrooster Zwart Broodrooster
Estus
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Bourgini Tosti Toaster Broodrooster Tostiklemmen
Bourgini Tosti Toaster Broodrooster Tostiklemmen
Bourgini
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
SMEG TSF01BLEU Zwart
SMEG TSF01BLEU Zwart
SMEG
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
SMEG TSF01CREU Creme
SMEG TSF01CREU Creme
SMEG
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Severin AT 2509 Broodrooster toaster
Severin AT 2509 Broodrooster toaster
Severin
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
The Kitchen Guild® Broodrooster met
The Kitchen Guild® Broodrooster met
The Kitchen Guild
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Broodrooster Koopgids

Geniet je graag van vers en knapperig geroosterd brood bij je ontbijt? Dan wil je het beste broodrooster kiezen. In deze koopgids lees je alles wat je moet weten om een goed broodrooster in huis te halen.

Welke soorten broodroosters zijn er allemaal?

Het broodrooster is in de basis een simpel apparaat, maar toch zijn er allerlei verschillende varianten van dit apparaat. Het eerste wat opvalt, is het verschil in formaat en aantal gleuven. In een kleiner model passen 2 sneetjes brood, terwijl de grootste broodroosters wel 8 sneetjes tegelijk kunnen roosteren.

Niet alle broodsoorten hebben de vorm van perfecte sneetjes. Sommige broodroosters hebben daarvoor een flexibele opening, zodat de gleuf zich aanpast op de vorm van het te bakken broodje. Op deze manier kun je met een broodrooster dus ook bijvoorbeeld pita broodjes roosteren.

Veel broodroosters zijn uitgerust met een automatische stop, maar dit geldt niet voor alle modellen. Als het brood geroosterd is 'springt' het omhoog, zodat het niet verder roostert of verbrandt. Houd een broodrooster zonder automatische stop dus goed in de gaten.

Ten slotte is het fijn als een broodrooster een koele wand heeft, vooral met kinderen in de buurt. Een koele wand houdt de hitte binnen en zorgt ervoor dat de buitenkant van het apparaat altijd koel blijft, ook tijdens het roosteren. Mocht iemand het apparaat tijdens gebruik aan de buitenkant aanraken, dan verbrand je je handen in ieder geval niet.

Wat kun je maken met een broodrooster?

Afhankelijk van de meegeleverde accessoires en type gleuf kun je met een broodrooster meer doen dan alleen sneetjes brood roosteren. Als er tostiklemmen bij zitten, kun je jouw broodrooster bijvoorbeeld gebruiken als tostiapparaat. De tostiklemmen houden de sneetjes tegen elkaar gedrukt, en met deze tool haal je de tosti ook weer makkelijk uit het broodrooster.

Als er geen tostiklemmen bij zitten, is het niet aan te raden om alsnog een tosti in het broodrooster te maken. Het brood kan dan vast komen te zitten, kaas smelt het apparaat in en dit is allemaal niet bevorderlijk voor de levensduur van je broodrooster.

Heeft het broodrooster een flexibele opening, dan heb je meer opties. Naast sneetjes brood en de eerder genoemde pita kun je in sommige gevallen zelfs afbakbroodjes roosteren. Ook een eventuele ontdooi functie biedt meer mogelijkheden. Je kunt dan verschillende soorten brood ontdooien, zonder dat het geroosterd of gebakken wordt.

Hoe warm wordt een broodrooster?

Als je een broodrooster wel eens van de binnenkant hebt bekeken terwijl die aanstaat, heb je gezien dat de hitte elementen in het apparaat fel rood gloeiend worden. Voordat de hitte elementen die kleur bereiken, moeten ze minstens een temperatuur van honderden graden hebben.

Daarom is het ook belangrijk dat het brood niet in direct contact komt met de hitte elementen, maar op een klein afstandje blijft. Zou het brood direct op een hitte element liggen, dan verbrandt het meteen. De lucht om de hitte elementen heen is dan ook een stuk koeler dan de elementen zelf. Die temperatuur ligt rond de 200 graden en maakt jouw brood lekker krokant.

Welke extra functies kan een broodrooster hebben?

Broodroosters zijn meestal uitgerust met verschillende standen die allemaal het brood net even anders roosteren. Daar boven op kan een broodrooster leuke extra's hebben. De eerder genoemde tostiklem is daar een van, maar een warmhoudrooster is ook een mogelijkheid. Het warmhoudrooster zorgt ervoor dat het vers geroosterde brood niet direct afkoelt, maar knapperig blijft.

Je ziet het niet vaak, maar er zijn ook broodroosters de deels doorzichtig zijn. Je hoeft het brood niet uit het apparaat te halen om de voortgang te zien en kan live volgen hoe jouw brood geroosterd wordt.

Voor de liefhebber van een lekkere, verse bagel is de bagel functie ideaal. De sleuven zijn dan extra breed, zodat de bagel er netjes in past. Deze extra functie is ook handig om andere soorten bredere afbakbroodjes of zelfs croissantjes in te bereiden.

Ben je klaar met roosteren? Schoonmaken gaat een stuk makkelijker als er een opvanglade voor broodkruimels is. Niet elk broodrooster is hiermee uitgerust, dus zoek het op in de productspecificaties van je gewenste broodrooster.

Hoe maak je een broodrooster schoon?

Voordat je begint met het schoonmaken van een broodrooster of ander apparaat waar hitte bij komt kijken, schakel je het volledig uit en wacht je tot het afgekoeld is. Verzamel voor het reinigen een (bak)kwastje en een vochtige doek met een beetje allesreiniger.

Voordat je het apparaat ondersteboven houdt, kijk je of jouw broodrooster een opvanglade voor broodkruimels heeft. Die leeg je als eerste en neem je vervolgens af met een vochtige doek. Doe daarna de lade weer dicht en gebruik de kwast om kruimels in het apparaat los te vegen en zo te verwijderen.

De binnenkant van het broodrooster kun je afnemen met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel. Schoonmaakmiddel gebruik je alleen aan de buitenkant van het apparaat. Poets zo ook de behuizing op en het broodrooster is weer klaar voor de volgende rondes.

Hoe lang gaat een broodrooster mee?

Op de meeste broodroosters zit een garantieperiode van twee jaar, maar je mag verwachten dat het apparaat niet na de periode meteen stuk gaat. Ook verschilt de verwachte levensduur per merk en model. Een broodrooster dat van sterkere materialen is gemaakt, gaat logischerwijs ook weer langer mee.

Je hebt dus garantie dat het apparaat een paar jaar blijft werken. Daarna is het een kwestie van goed onderhoud en wat geluk. Een kwalitatief sterk broodrooster zou op die manier wel 5 jaar of langer mee kunnen gaan.

hero illustration

Hoe testen we Broodroosters?

Om de beste Broodrooster te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Broodrooster-test hebben we 1746 Broodroosters geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Broodrooster-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Broodrooster-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Broodrooster-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Broodrooster in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1746 Broodroosters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Broodroosters in een makkelijke lijst

1. Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster

 • list plusLange sleuf voor verschillende soorten en diktes brood
 • list plusGemakkelijk schoon te maken met uitneembare kruimellade
 • list plusMaximale veiligheid met koelblijvende behuizing en automatische uitschakeling

Nadelen Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster

 • list plusUiteinde van boterhammen kan ongeroosterd blijven als twee boterhammen naast elkaar worden geroosterd
 • list plusOnhandig ontwerp met aansluiting van het snoer aan hetzelfde uiteinde als de bedieningsknoppen
 • list plusMogelijke problemen met duurzaamheid na garantieperiode

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.67
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
10
De Philips Daily HD2590/90 is mijn go-to broodrooster voor het perfecte goudbruine geroosterde brood, elke dag weer. Met een extra lange sleuf en 8 instellingen, kan ik altijd genieten van een gelijkmatig resultaat, ongeacht het soort brood dat ik rooster of hoe ik het graag eet. En het beste is, ik kan zelfs mijn favoriete deegwaren zoals croissants roosteren dankzij de ingebouwde opzethouder voor broodjes.

Een van de beste features van de Philips HD2590/90 is absoluut de lange sleuf. Hierdoor kan ik verschillende soorten en diktes brood roosteren zonder gedoe. En als ik haast heb en diepgevroren brood wil roosteren, is dat geen probleem dankzij de handige ontdooimodus. Met 8 bruiningsinstellingen kan ik precies bepalen hoe ik mijn geroosterde brood het liefst eet. En met de lifthendel kan ik zelfs kleinere lekkernijen gemakkelijk uit de broodrooster halen.

Wat ik ook geweldig vind aan de Philips HD2590/90 is hoe gemakkelijk hij schoon te maken is. De uitneembare kruimellade maakt het een fluitje van een cent om alle kruimels weg te gooien en het apparaat schoon te houden. En als het op veiligheid aankomt, stelt deze broodrooster zeker niet teleur. De koelblijvende behuizing voorkomt brandwonden en de annuleerknop zorgt ervoor dat ik het apparaat direct kan uitschakelen als dat nodig is. En als er ooit een stukje brood vast komt te zitten, schakelt de broodrooster automatisch uit om ellende te voorkomen.

Nu moet ik eerlijk zijn en zeggen dat er enkele negatieve ervaringen zijn van gebruikers. Een gebruiker merkte op dat als je twee boterhammen naast elkaar roostert, het uiteinde van beide boterhammen boven het apparaat uitsteekt en zacht en ongeroosterd blijft. Dat is natuurlijk niet ideaal. Daarnaast is het ontwerp van het apparaat een beetje onhandig, omdat de aansluiting van het snoer aan hetzelfde uiteinde zit als de bedieningsknoppen. Dit maakt het lastig om het apparaat goed neer te zetten. En een andere gebruiker meldt dat de broodrooster na een half jaar buiten garantie helemaal stopte met werken. Dat is zeker niet wat je wilt.

Maar laten we niet vergeten dat er ook positieve reviews zijn van tevreden gebruikers. Een gebruiker noemt de Philips HD2590/90 een geweldige broodrooster die snel roostert en waarin twee boterhammen naast elkaar passen. De kruimels worden goed opgevangen en kunnen gemakkelijk worden weggegooid. En het beste van alles is de goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat is altijd mooi meegenomen.

Dus, in conclusie, de Philips Daily HD2590/90 is een broodrooster met enkele geweldige functies, zoals een lange sleuf en 8 instellingen voor bruiningsniveaus. Hij is gemakkelijk schoon te maken en biedt maximale veiligheid. Maar ik moet eerlijk zijn over de nadelen, zoals het onhandige ontwerp en mogelijke problemen met de duurzaamheid. Ondanks deze nadelen kan deze broodrooster een goede keuze zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare optie met enkele handige functies. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs

2. Beste broodrooster: Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster

 • list plusCompact en handig
 • list plus8 bruiningsniveaus
 • list plusVerschillende broodgleufmaten

Nadelen Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster

 • list plusDe meeste sneetjes brood passen niet liggend

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.24
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.57
De Philips Daily HD2581/90 broodrooster is mijn favoriete keukenhulpje om elke ochtend heerlijke geroosterde broodjes te maken. Met 8 verschillende standen en 2 grote, verstelbare broodsleuven, kan ik erop vertrouwen dat mijn brood altijd gelijkmatig geroosterd wordt, ongeacht welke soort ik gebruik. En als ik zin heb in een warm broodje of gebak, kan ik ze eenvoudig opwarmen met de handige opzethouder.

Wat ik echt geweldig vind aan deze broodrooster is het grote aantal bruiningsniveaus. Met 8 verschillende standen kan ik precies de juiste bruiningsstand instellen, afhankelijk van mijn persoonlijke voorkeur en het type brood dat ik gebruik. En dankzij de grote en verstelbare broodsleuven kan ik brood van verschillende groottes gelijkmatig roosteren. Als ik op elk moment wil stoppen met roosteren, kan ik dat ook gemakkelijk doen met de annuleerfunctie.

Deze broodrooster heeft ook handige extra functies, zoals de mogelijkheid om bevroren brood te ontdooien en geroosterd brood op te warmen. En als ik kleine sneetjes brood wil verwijderen, kan ik dat eenvoudig doen met de uittilfunctie. Ik hoef me geen zorgen te maken over kortsluiting, want het apparaat schakelt automatisch uit om zichzelf te beschermen.

De broodrooster heeft een stijlvol ontwerp met hoogwaardig zwart plastic, waardoor hij er netjes uitziet op mijn aanrecht. En met zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag. Het is gewoon perfect!

Hoewel sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de meeste boterhammen niet liggend in de broodsleuven passen, draai ik ze gewoon om en rooster ik ze nog een keer voor een perfect resultaat. En eerlijk gezegd, voor de betaalbare prijs en goede prestaties, vind ik het geen groot probleem.

Al met al is de Philips Daily HD2581/90 broodrooster mijn beste vriend in de keuken. Met zijn veelzijdige functies, verstelbare broodsleuven en stijlvolle design is het een geweldige keuze voor iedereen die van geroosterd brood houdt. Dus waar wacht je nog op? Haal deze geweldige broodrooster vandaag nog in huis en geniet van heerlijke geroosterde broodjes elke ochtend! 🍞

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. KitchenBrothers Broodrooster Toaster 6 Warmteniveaus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KitchenBrothers Broodrooster Toaster 6 Warmteniveaus

 • list plusStijlvol ontwerp
 • list plus6 hitteniveaus voor aanpassing aan voorkeur
 • list plusHandige functies zoals Reheat, Defrost en Cancel

Nadelen KitchenBrothers Broodrooster Toaster 6 Warmteniveaus

 • list plusGebrek aan geavanceerde functies en extra opties

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.34
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
8.59
De KitchenBrothers Broodrooster is een geweldige toevoeging aan mijn keuken. Met zijn stijlvolle ontwerp en functionaliteit is het de perfecte keuze voor mij als liefhebber van geroosterd brood. Het apparaat heeft 2 brede sleuven die geschikt zijn voor verschillende soorten brood. Met 6 hitteniveaus kan ik het roosteren aanpassen aan mijn voorkeur, of ik nu licht goudbruin of heerlijk knapperig brood wil. Zo kan ik altijd het perfecte geroosterde brood krijgen, precies zoals ik het wil.

De KitchenBrothers Broodrooster heeft ook een aantal handige functies die het gebruiksgemak vergroten. Met de 'Reheat'-functie kan ik mijn toast opnieuw opwarmen, terwijl de 'Defrost'-functie mijn brood ontdooit en direct roostert. En als ik het roosteren wil stoppen, kan ik gewoon de 'Cancel'-functie gebruiken. Deze slimme functies maken het roosteren van brood nog gemakkelijker en handiger voor mij.

Veiligheid staat voorop bij de KitchenBrothers Broodrooster. Met de 'High-lift'-functie voorkom ik verbrande vingers bij het verwijderen van kleiner brood of wafels. Daarnaast schakelt de Anti-jam functie het roosteren uit als het brood vast komt te zitten, waardoor het risico op brandgevaar wordt verminderd. Dat geeft mij extra gemoedsrust tijdens het gebruik van het apparaat.

Een ander voordeel van de KitchenBrothers Broodrooster is het gemakkelijke schoonmaakproces. Dankzij de uitneembare kruimellade hoef ik nooit meer met kruimels te rommelen. Gewoon eruit halen, schoonmaken en klaar! Dat bespaart mij tijd en moeite bij het schoonmaken van het apparaat.

De gebruikersreviews bevestigen de positieve eigenschappen van de KitchenBrothers Broodrooster. Gebruikers prijzen het apparaat om zijn eenvoudige gebruik en onderhoud. Daarnaast wordt de goede prijs-kwaliteitverhouding vaak genoemd. Het apparaat doet precies wat het moet doen: brood roosteren, zonder poespas.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk op te merken dat de KitchenBrothers Broodrooster mogelijk niet geschikt is voor gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde functies of extra opties. Het is een eenvoudige en betrouwbare broodrooster die zijn werk goed doet, maar het ontbreekt aan luxe functies die sommige andere modellen wel kunnen bieden.

Kortom, de KitchenBrothers Broodrooster is een uitstekende keuze voor liefhebbers van geroosterd brood, zoals ik. Met zijn stijlvolle ontwerp, 6 hitteniveaus en handige functies biedt het apparaat alles wat ik nodig heb voor een perfect geroosterde boterham. De positieve gebruikersreviews benadrukken de eenvoudige bediening, het gemakkelijke onderhoud en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel het misschien niet de meest geavanceerde broodrooster op de markt is, is het zeker een betrouwbare en functionele keuze. 🍞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Tomado TBT2000B Broodrooster 2 grote

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TBT2000B Broodrooster 2 grote

 • list plusMakkelijk in onderhoud
 • list plusEenvoudig in gebruik
 • list plusGoede prijs/kwaliteitverhouding

Nadelen Tomado TBT2000B Broodrooster 2 grote

 • list plusRoosteren kan wat lang duren

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.85
Functionaliteit
8.87
Gebruiksgemak
8.71
Ik ben dol op de Tomado TBT2000B! Deze broodrooster heeft een strak zwart design en kan maar liefst 2 sneetjes brood tegelijk roosteren. Met 6 bruiningsinstellingen kun je verschillende soorten brood perfect roosteren, zonder dat het verbrandt. Het instellen van de bruiningsgraad is supergemakkelijk dankzij de handige draaiknop aan de zijkant. En als je op elk moment wilt stoppen met roosteren, draai je gewoon de knop naar het cancel punt. 🍞

Wat ik echt geweldig vind aan de Tomado TBT2000B is de uitneembare kruimellade. Geen gedoe meer met kruimels die overal rondvliegen, want je kunt het apparaat heel gemakkelijk schoonmaken. En laten we het kabelopbergsysteem niet vergeten! Geen rommelig snoer meer dat door je hele kast slingert. Alles netjes opgeborgen.

De gebruikersreviews zijn echt positief. Mensen vinden het apparaat eenvoudig in gebruik en het onderhoud is een fluitje van een cent. En ik moet zeggen, de prijs/kwaliteitverhouding is top! Een gebruiker merkte wel op dat het roosteren misschien iets langer duurt, maar hij is nog steeds tevreden over de gelijkmatigheid en kwaliteit van het roosteren.

Al met al lijkt de Tomado TBT2000B precies te doen wat het moet doen: heerlijk brood roosteren. En het heeft nog handige extra's ook, zoals die handige uitneembare kruimellade en het slimme kabelopbergsysteem. De prijs/kwaliteitverhouding is gewoon top! Het enige waar je misschien rekening mee moet houden, is dat het roosteren iets langer kan duren als je haast hebt in de ochtend.

Maar over het algemeen denk ik dat de Tomado TBT2000B een geweldige keuze is als je op zoek bent naar een broodrooster met een strak design en basisfuncties. Het apparaat doet gewoon wat het moet doen en biedt handige extra's, zoals die uitneembare kruimellade. Dus waar wacht je nog op? Tijd om je brood te roosteren en te genieten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Estus Iconic Broodrooster Zwart Broodrooster

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Estus Iconic Broodrooster Zwart Broodrooster

 • list plusGeschikt voor verschillende soorten brood
 • list plusVeelzijdig met verschillende toast- en warmtestanden
 • list plusDuurzaam en stijlvol design

Nadelen Estus Iconic Broodrooster Zwart Broodrooster

 • list plusTostiklemmen kunnen te smal zijn

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.81
Functionaliteit
8.93
Gebruiksgemak
8.07
De Estus Iconic Broodrooster is echt een must-have voor in elke keuken. Ik ben zelf een grote fan van brood en dit broodrooster maakt het roosteren van mijn favoriete sneetjes wel heel gemakkelijk. Het heeft ruimte voor twee boterhammen en wordt geleverd met twee RVS tostiklemmen, zodat ik zelfs mijn favoriete tosti's kan maken. 🥪

Wat dit broodrooster echt uniek maakt, is dat het ontworpen is om verschillende soorten brood te roosteren. Met de extra brede sleuven kan ik niet alleen boterhammen, maar ook broodjes, sandwiches en zelfs croissants roosteren. Het is echt super veelzijdig en perfect voor allerlei soorten lekkernijen.

Het Estus broodrooster heeft drie verschillende toaststanden en zes verschillende warmtestanden, zodat ik mijn toast precies kan roosteren zoals ik het lekker vind. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het ook handige functies zoals reheat, waarmee ik snel mijn toast kan opwarmen, en de ontdooifunctie, waarmee ik bevroren boterhammen kan roosteren. Met de cancel functie kan ik het roosteren op elk gewenst moment stoppen. Het is echt super handig!️

Naast al die geweldige functies heeft de Estus Iconic Broodrooster ook nog eens een duurzaam en strak design. Het is gemaakt van RVS, dus het gaat echt extra lang mee. En het retro design geeft een stijlvolle touch aan elke keuken. Het is gewoonweg een eyecatcher!

En als je nog niet overtuigd bent, luister dan naar de gebruikersreviews. Mensen zijn echt tevreden over de kwaliteit van het geroosterde brood en de tostiklemmen. Een gebruiker merkte zelfs op dat er twee tostiklemmen werden meegeleverd, terwijl anderen dachten dat er maar één bij zat. Het is altijd mooi meegenomen als je meer krijgt dan je verwacht, toch?

Een andere gebruiker noemde de Estus Iconic Broodrooster een van zijn beste aankopen van de laatste tijd. Hij vond het apparaat eenvoudig in gebruik, van degelijke kwaliteit en mooi vormgegeven. Hij raadt het broodrooster zeker aan boven andere opties. Dat zegt toch wel wat, toch?

Oké, laten we eerlijk zijn, er is één klein dingetje waar sommige gebruikers over klagen. De tostiklemmen zijn een beetje smal, dus je moet soms wat proppen om je brood erin te krijgen. Niet ideaal, maar ik kan ermee leven.‍️

Al met al is de Estus Iconic Broodrooster gewoon een geweldige keuze voor broodliefhebbers zoals ik. Met zijn veelzijdige functies, duurzame design en positieve gebruikersbeoordelingen is dit broodrooster gewoon een must-have in elke keuken. Ja, er zijn een paar kleine nadelen, zoals de smalle tostiklemmen, maar de voordelen wegen hier zeker tegenop. Ik kan dit broodrooster echt aanraden als je op zoek bent naar kwaliteit. Je zult er geen spijt van krijgen!

# Missie volbracht!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Bourgini Tosti Toaster Broodrooster Tostiklemmen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bourgini Tosti Toaster Broodrooster Tostiklemmen

 • list plusGebruiksvriendelijk, snel en intuïtief
 • list plusVeelzijdig in gebruik, kan zowel tosti's maken als brood roosteren
 • list plusStijlvol design en een extra brede broodsleuf

Nadelen Bourgini Tosti Toaster Broodrooster Tostiklemmen

 • list plusHet brood wordt niet gelijkmatig bruin, moet worden omgedraaid
 • list plusDe kaas wordt niet altijd goed gesmolten
 • list plusMogelijke veiligheidsrisico's, zoals kortsluiting en hete haakjes aan de bovenkant van de klemmen

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.87
Functionaliteit
7.73
Gebruiksgemak
8.69
De Bourgini Tosti Toaster - Broodrooster - Tostiklemmen - Wit is mijn ideale keukenmaatje. Met dit veelzijdige apparaat kan ik zowel brood roosteren als heerlijke tosti's maken. Of ik nu zin heb in een klassieke ham en kaas tosti, of geroosterd brood met een laagje jam, met de Bourgini Tosti Toaster is alles mogelijk.

Een echte topper van de Bourgini Tosti Toaster is de extra brede broodsleuf. Met een indrukwekkende breedte van 3,6 cm past zelfs het dikste plakje brood er moeiteloos in, zelfs zelfgebakken brood. En laten we het niet vergeten, de strakke witte behuizing met zwarte elementen en de prachtige lichtgevende knoppen maken dit apparaat ook nog eens een plaatje om naar te kijken. Met zijn krachtige 850 W vermogen kan hij razendsnel en efficiënt brood toasten of tosti's maken.

De Bourgini Tosti Toaster zit boordevol handige functies, zoals een instelbare bruiningsstand, een ontdooifunctie en een opwarmfunctie. En dankzij de uitneembare kruimellade is het schoonmaken een fluitje van een cent. De meegeleverde tosti-klemmen zorgen ervoor dat ik veilig en gemakkelijk tosti's kan maken.

Helaas zijn er enkele minpuntjes naar voren gekomen in de gebruikersreviews. Sommige mensen klagen dat het brood niet gelijkmatig bruin wordt en dus moet worden omgedraaid. Ook smelt de kaas niet altijd goed. Daarnaast hebben sommige gebruikers problemen gehad met kortsluiting en hete haakjes aan de bovenkant van de klemmen. Dit is natuurlijk niet ideaal en vraagt om extra voorzichtigheid tijdens het gebruik.

Maar ondanks deze kleine nadelen heeft de Bourgini Tosti Toaster ook veel positieve eigenschappen. Hij is gebruiksvriendelijk, snel en intuïtief in gebruik. Hij kan zowel tosti's maken als brood roosteren, wat hem enorm veelzijdig maakt. En laten we ook niet vergeten dat hij er ook nog eens stijlvol uitziet en die extra brede broodsleuf heeft.

Al met al is de Bourgini Tosti Toaster een geweldig keukenapparaat voor alle tosti- en geroosterd brood liefhebbers. Hij heeft een paar kleine tekortkomingen, zoals het niet gelijkmatig bruinen van het brood en mogelijke veiligheidsrisico's, maar hij biedt ook veel voordelen, zoals zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Dus als je op zoek bent naar een handige broodrooster en tostimaker in één, dan is de Bourgini Tosti Toaster zeker de moeite waard om te overwegen. 🍞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. SMEG TSF01BLEU Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SMEG TSF01BLEU Zwart

 • list plusMooi retro design en zwarte kleur voegen een vleugje vintage glamour toe aan je keuken.
 • list plusKrachtig vermogen van 950 watt zorgt voor snel en perfect geroosterd brood.
 • list plusVerschillende instellingen voor bruiningsniveaus en automatische programma's bieden veel flexibiliteit.

Nadelen SMEG TSF01BLEU Zwart

 • list plusBroodjes worden mogelijk niet gelijkmatig verwarmd, waarbij de onderkant kan verbranden en de bovenkant onvoldoende wordt getoast.
 • list plusHoge prijs kan een overweging zijn.

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.93
Functionaliteit
8.29
Gebruiksgemak
7.54
De SMEG TSF01BLEU Zwart broodrooster is echt een eyecatcher in elke keuken. Met zijn retro jaren '50 stijl en prachtige zwarte kleur voeg ik een vleugje vintage glamour toe aan je interieur. Maar deze broodrooster is niet alleen mooi om naar te kijken, ik presteer ook uitstekend.

Met mijn vermogen van 950 watt is je brood in een mum van tijd perfect geroosterd. Je kunt kiezen uit 6 verschillende bruiningsniveaus, zodat je je toast precies naar wens kunt maken. Daarnaast bied ik 3 automatische programma's, waaronder verwarmen, ontdooien en eenzijdig roosteren. Deze laatste functie is ideaal voor het maken van bagels.

Ik heb 2 brede sleuven waarin je verschillende soorten brood kunt plaatsen. Met mijn hendel duw je het brood omlaag, en wanneer het klaar is, wordt het automatisch omhoog geduwd. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak.

Een handige kruimellade zorgt ervoor dat je keuken altijd netjes blijft. Na gebruik kun je de kruimellade eenvoudig schoonmaken. Ook mijn stroomsnoer kan netjes worden opgeborgen aan de achterkant.

De gebruikersreviews zijn over het algemeen positief. Een gebruiker merkt op dat de broodjes niet gelijkmatig worden verwarmd, waarbij de onderkant verbrandt en de bovenkant onvoldoende wordt getoast. Dit kan een aandachtspunt zijn bij het gebruik van mij.

Een andere gebruiker is echter zeer tevreden over mij. Hij prijst mijn mooie design en goede kwaliteit. De verschillende instellingen voor de bruiningsgraad zorgen ervoor dat iedereen tevreden is. Daarnaast ben ik gemakkelijk schoon te houden. Hoewel ik een hoge prijs heb, vindt de gebruiker mij het geld waard.

Een derde gebruiker is vooral enthousiast over mijn design. Hij noemt mij een blikvanger in de keuken en vindt het geweldig dat zijn kind er zo blij van wordt. Daarnaast is hij tevreden over mijn regelbaarheid en de slede voor de kruimels.

Al met al ben ik een mooie en functionele toevoeging aan je keuken. Ik combineer stijl en kwaliteit in een compact en gebruiksvriendelijk apparaat. Hoewel er enkele opmerkingen zijn over de gelijkmatigheid van het roosteren, lijken de meeste gebruikers tevreden met mijn prestaties en functionaliteiten. Mijn hoge prijs kan een overweging zijn, maar voor liefhebbers van design en kwaliteit ben ik zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. SMEG TSF01CREU Creme

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SMEG TSF01CREU Creme

 • list plusStijlvol retro design

Nadelen SMEG TSF01CREU Creme

 • list plusHoge prijs
 • list plusNiet gelijkmatig verwarmen van broodjes

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.59
Functionaliteit
7.34
Gebruiksgemak
7.93
De SMEG TSF01CREU Creme broodrooster is echt een pareltje voor in je keuken. Met een krachtige 950 watt vermogen tover je je broodjes in no time om tot heerlijk knapperige toast. Dankzij de 6 verschillende standen kan je je brood precies zo roosteren als jij lekker vindt. En als kers op de taart heeft deze broodrooster ook nog eens 3 automatische programma's, waarmee je kan opwarmen, ontdooien en zelfs bagels kan maken. Ja, echt waar! Gewoon je broodje erin schuiven, hendeltje omlaag en wachten tot het perfecte moment. Als je broodje klaar is, wordt het automatisch omhoog geduwd. Handig toch?

En laten we het even hebben over het prachtige retro design van deze broodrooster. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals crème, zwart, pastelblauw en roze. En geloof me, hij zal zeker niet misstaan in je keuken. Met zijn brede sleuven en automatische pop-up functie kan je niet alleen toast maken, maar ook je broodjes opwarmen, ontdooien en bagels bereiden. En met de 6 bruiningsniveaus en 4 standen kan je je toast helemaal naar wens instellen. Perfectie, toch?

Wat zeggen andere gebruikers over deze broodrooster? Nou, over het algemeen zijn de reviews positief. Sommige gebruikers merken op dat de broodjes niet altijd gelijkmatig worden verwarmd, waarbij de onderkant soms iets te bruin wordt en de bovenkant niet genoeg. Maar er zijn ook gebruikers die juist het design van deze broodrooster prijzen en de vele instellingen om je toast precies te roosteren zoals jij het wilt. Het feit dat je je broodje warm kan houden en kan opwarmen wordt ook zeker gewaardeerd. En niet te vergeten, deze broodrooster is ook nog eens makkelijk schoon te maken. Altijd een pluspunt, toch? Het enige minpuntje dat genoemd wordt, is de prijs. Hij is niet de goedkoopste, dat moet gezegd worden.

Al met al is de SMEG TSF01CREU Creme broodrooster een prachtige en functionele toevoeging aan je keuken. Met zijn krachtige vermogen van 950 watt zorgt hij voor snel en gelijkmatig geroosterd brood. En dankzij de verschillende standen en automatische programma's kan je je toast helemaal naar wens bereiden. En laten we eerlijk zijn, met zijn retro design is deze broodrooster gewoonweg een eyecatcher. Dus ja, sommige gebruikers merken op dat de broodjes niet altijd gelijkmatig worden verwarmd, maar over het algemeen zijn de meeste gebruikers tevreden over de prestaties van deze broodrooster. Het enige minpuntje is de prijs. Maar als je bereid bent om iets meer te betalen voor een stijlvolle en goed presterende broodrooster, dan is de SMEG TSF01CREU Creme zeker het overwegen waard. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. Severin AT 2509 Broodrooster toaster

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Severin AT 2509 Broodrooster toaster

 • list plusIdeaal voor gezinnen of mensen die graag stevig ontbijten
 • list plusZes verschillende roosterstanden voor gepersonaliseerd roosteren
 • list plusHandige kruimellade voor eenvoudige reiniging

Nadelen Severin AT 2509 Broodrooster toaster

 • list plusIets langzamer met roosteren in vergelijking met andere merken

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.02
Gebruiksgemak
7.47
De Severin AT 2509 broodrooster is echt iets voor mij als ik van perfect geroosterd brood houd. Met z'n twee extra lange roostersleuven is deze broodrooster ideaal voor mij, vooral omdat ik graag stevig ontbijt. En het beste is dat het niet alleen geschikt is voor casinobrood, maar ook voor andere broodformaten!

Ik kan kiezen uit zes verschillende roosterstanden, van licht geroosterd tot krokant en goudbruin. En als ik me zorgen maak over de rommel, geen zorgen! Deze broodrooster heeft een handige kruimellade, dus opruimen is een eitje. Oh, en laten we de ontdooifunctie niet vergeten! Ik kan mijn brood rechtstreeks uit de vriezer roosteren en tijd besparen op drukke ochtenden.

Met een vermogen van 1400 watt kan de Severin AT 2509 snel en efficiënt roosteren. En dankzij de automatische broodcentrering wordt mijn brood altijd gelijkmatig geroosterd. Het heeft zelfs een geïntegreerd opzetstuk, zodat ik ook gemakkelijk broodjes kan roosteren. Handig, toch?

De reviews van andere gebruikers zijn echt positief. Ze zijn allemaal dol op het heerlijk krokante en zachte geroosterde brood. Veel mensen zeggen zelfs dat het beter is dan hun vorige broodroosters. Dat klinkt veelbelovend!

En weet je wat nog handiger is? Deze broodrooster heeft een geïntegreerd rekje om broodjes te verwarmen. Geen gedoe met losse rekjes meer, gewoon schakelen met een schuifknop. En als kers op de taart, brandt er ook een mooi blauw lichtje wanneer het apparaat aan staat. Dat geeft het een stijlvolle uitstraling!

Er is één klein minpuntje dat ik moet noemen. Sommige reviewers zeggen dat deze broodrooster iets langzamer is dan een ander merk. Dat kan een beetje vervelend zijn als ik haast heb, maar voor mij is het geen dealbreaker.

Al met al is de Severin AT 2509 broodrooster perfect voor mij. Met z'n extra lange roostersleuven en de mogelijkheid om verschillende broodformaten te roosteren, is dit een betrouwbare en veelzijdige broodrooster die zeker aan mijn verwachtingen zal voldoen. Ik kan niet wachten om mijn perfect geroosterde broodjes te proeven! 🍞

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. The Kitchen Guild® Broodrooster met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen The Kitchen Guild® Broodrooster met

 • list plusVeelzijdig apparaat dat zowel als broodrooster als tostiapparaat kan worden gebruikt
 • list plusStijlvol retro design dat perfect past in elke keuken
 • list plus4 extra brede sleuven, waardoor het hele gezin kan genieten van getoast brood of tosti's

Nadelen The Kitchen Guild® Broodrooster met

 • list plusTosti klemmen kunnen te smal zijn voor sommige gebruikers

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.02
Functionaliteit
7.06
Gebruiksgemak
7.37
Als een echte liefhebber van toast en tosti's was ik op zoek naar een broodrooster die aan al mijn wensen voldeed. En ik kan met zekerheid zeggen dat ik mijn perfecte match heb gevonden in de Kitchen Guild broodrooster met 4 tostiklemmen. Dit apparaat is niet alleen een broodrooster, maar ook een tostiapparaat, waardoor het een veelzijdige toevoeging is voor elke keuken.

Wat meteen opvalt aan dit apparaat is het klassieke Retro Zwart Design. Het hoogwaardige RVS-materiaal zorgt voor een stijlvolle uitstraling die perfect past in elke keuken. En met 4 extra brede sleuven kan het hele gezin genieten van heerlijk getoast brood of smakelijke tosti's. Geen gedoe meer met ruzie over wie als eerste iets mag maken, want met de Kitchen Guild broodrooster kunnen toast en tosti's tegelijkertijd bereid worden.

De broodrooster biedt maar liefst 6 verschillende warmteniveaus, van super licht toast tot knapperige tosti's. Dit geeft je de flexibiliteit om het perfecte resultaat te bereiken, ongeacht je persoonlijke voorkeur. Daarnaast heeft het apparaat handige functies zoals een ontdooifunctie en verwarmfunctie. Zo kun je bevroren brood ontdooien en vervolgens roosteren, en je toast warm houden totdat je klaar bent om te serveren.

Wat ik persoonlijk erg handig vind, zijn de bijgeleverde tostiklemmen en kruimellades. De tostiklemmen zorgen ervoor dat de tosti's stevig op hun plaats blijven tijdens het roosteren, en de kruimellades vangen eventuele kruimels op, waardoor het apparaat gemakkelijk schoon te maken is.

De gebruikersreviews bevestigen mijn positieve ervaringen met de Kitchen Guild broodrooster. Klanten waarderen vooral het eenvoudige gebruik, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het aantrekkelijke design. Er zijn geen negatieve punten genoemd, wat suggereert dat dit apparaat aan de verwachtingen van de gebruikers voldoet.

Kortom, de Kitchen Guild broodrooster met 4 tostiklemmen is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat. Met zijn retro design, brede sleuven en verschillende warmteniveaus biedt dit apparaat alles wat je nodig hebt voor heerlijk getoast brood en smakelijke tosti's. Het enige mogelijke nadeel zou kunnen zijn dat de tostiklemmen voor sommige gebruikers te smal zijn, waardoor de tosti's na het roosteren moeilijk uit de klemmen komen. Desondanks is dit een klein minpuntje in vergelijking met de vele voordelen die dit apparaat te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Kitchen Guild broodrooster en geniet snel van heerlijke toast en tosti's!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Broodroosters. Er zijn namelijk 1746 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!