De Bestenu Broodrooster Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/29/2020


Geniet je graag van vers en knapperig geroosterd brood bij je ontbijt? Dan wil je het beste broodrooster kiezen. In deze koopgids lees je alles wat je moet weten om een goed broodrooster in huis te halen.

Welke soorten broodroosters zijn er allemaal?

Het broodrooster is in de basis een simpel apparaat, maar toch zijn er allerlei verschillende varianten van dit apparaat. Het eerste wat opvalt, is het verschil in formaat en aantal gleuven. In een kleiner model passen 2 sneetjes brood, terwijl de grootste broodroosters wel 8 sneetjes tegelijk kunnen roosteren.

Niet alle broodsoorten hebben de vorm van perfecte sneetjes. Sommige broodroosters hebben daarvoor een flexibele opening, zodat de gleuf zich aanpast op de vorm van het te bakken broodje. Op deze manier kun je met een broodrooster dus ook bijvoorbeeld pita broodjes roosteren.

Veel broodroosters zijn uitgerust met een automatische stop, maar dit geldt niet voor alle modellen. Als het brood geroosterd is 'springt' het omhoog, zodat het niet verder roostert of verbrandt. Houd een broodrooster zonder automatische stop dus goed in de gaten.

Ten slotte is het fijn als een broodrooster een koele wand heeft, vooral met kinderen in de buurt. Een koele wand houdt de hitte binnen en zorgt ervoor dat de buitenkant van het apparaat altijd koel blijft, ook tijdens het roosteren. Mocht iemand het apparaat tijdens gebruik aan de buitenkant aanraken, dan verbrand je je handen in ieder geval niet.

Wat kun je maken met een broodrooster?

Afhankelijk van de meegeleverde accessoires en type gleuf kun je met een broodrooster meer doen dan alleen sneetjes brood roosteren. Als er tostiklemmen bij zitten, kun je jouw broodrooster bijvoorbeeld gebruiken als tostiapparaat. De tostiklemmen houden de sneetjes tegen elkaar gedrukt, en met deze tool haal je de tosti ook weer makkelijk uit het broodrooster.

Als er geen tostiklemmen bij zitten, is het niet aan te raden om alsnog een tosti in het broodrooster te maken. Het brood kan dan vast komen te zitten, kaas smelt het apparaat in en dit is allemaal niet bevorderlijk voor de levensduur van je broodrooster.

Heeft het broodrooster een flexibele opening, dan heb je meer opties. Naast sneetjes brood en de eerder genoemde pita kun je in sommige gevallen zelfs afbakbroodjes roosteren. Ook een eventuele ontdooi functie biedt meer mogelijkheden. Je kunt dan verschillende soorten brood ontdooien, zonder dat het geroosterd of gebakken wordt.

Hoe warm wordt een broodrooster?

Als je een broodrooster wel eens van de binnenkant hebt bekeken terwijl die aanstaat, heb je gezien dat de hitte elementen in het apparaat fel rood gloeiend worden. Voordat de hitte elementen die kleur bereiken, moeten ze minstens een temperatuur van honderden graden hebben.

Daarom is het ook belangrijk dat het brood niet in direct contact komt met de hitte elementen, maar op een klein afstandje blijft. Zou het brood direct op een hitte element liggen, dan verbrandt het meteen. De lucht om de hitte elementen heen is dan ook een stuk koeler dan de elementen zelf. Die temperatuur ligt rond de 200 graden en maakt jouw brood lekker krokant.

Welke extra functies kan een broodrooster hebben?

Broodroosters zijn meestal uitgerust met verschillende standen die allemaal het brood net even anders roosteren. Daar boven op kan een broodrooster leuke extra's hebben. De eerder genoemde tostiklem is daar een van, maar een warmhoudrooster is ook een mogelijkheid. Het warmhoudrooster zorgt ervoor dat het vers geroosterde brood niet direct afkoelt, maar knapperig blijft.

Je ziet het niet vaak, maar er zijn ook broodroosters de deels doorzichtig zijn. Je hoeft het brood niet uit het apparaat te halen om de voortgang te zien en kan live volgen hoe jouw brood geroosterd wordt.

Voor de liefhebber van een lekkere, verse bagel is de bagel functie ideaal. De sleuven zijn dan extra breed, zodat de bagel er netjes in past. Deze extra functie is ook handig om andere soorten bredere afbakbroodjes of zelfs croissantjes in te bereiden.

Ben je klaar met roosteren? Schoonmaken gaat een stuk makkelijker als er een opvanglade voor broodkruimels is. Niet elk broodrooster is hiermee uitgerust, dus zoek het op in de productspecificaties van je gewenste broodrooster.

Hoe maak je een broodrooster schoon?

Voordat je begint met het schoonmaken van een broodrooster of ander apparaat waar hitte bij komt kijken, schakel je het volledig uit en wacht je tot het afgekoeld is. Verzamel voor het reinigen een (bak)kwastje en een vochtige doek met een beetje allesreiniger.

Voordat je het apparaat ondersteboven houdt, kijk je of jouw broodrooster een opvanglade voor broodkruimels heeft. Die leeg je als eerste en neem je vervolgens af met een vochtige doek. Doe daarna de lade weer dicht en gebruik de kwast om kruimels in het apparaat los te vegen en zo te verwijderen.

De binnenkant van het broodrooster kun je afnemen met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel. Schoonmaakmiddel gebruik je alleen aan de buitenkant van het apparaat. Poets zo ook de behuizing op en het broodrooster is weer klaar voor de volgende rondes.

Hoe lang gaat een broodrooster mee?

Op de meeste broodroosters zit een garantieperiode van twee jaar, maar je mag verwachten dat het apparaat niet na de periode meteen stuk gaat. Ook verschilt de verwachte levensduur per merk en model. Een broodrooster dat van sterkere materialen is gemaakt, gaat logischerwijs ook weer langer mee.

Je hebt dus garantie dat het apparaat een paar jaar blijft werken. Daarna is het een kwestie van goed onderhoud en wat geluk. Een kwalitatief sterk broodrooster zou op die manier wel 5 jaar of langer mee kunnen gaan.

Hoe komt deze super Broodrooster lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Broodrooster ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Broodroosters, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Broodroosters die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Broodroosters het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Broodroosters stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Broodroosters

De beste Broodroosters in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Philips Viva HD2650/80 Broodrooster maak je heerlijk knapperig geroosterd brood, zelfgesneden of voorgesneden Brede sleuven waarin dik, dun, vers en bevroren brood past. Volledig metalen broodrooster met extra brede sleuf en zelfcentrerende functie voor gelijkmatige bruining ongeacht de dikte van het brood. Kies uit verschillende bruiningsopties en gebruik de geïntegreerde opzethouder. Zo geniet je van knapperig geroosterd brood, warme gebakjes en afgebakken broodjes. Eenvoudig te realiseren · Opzethouder waarmee je broodjes en croissants kunt opwarmen · Uitneembare kruimellade waardoor je het apparaat eenvoudig kunt schoonmaken · 10% bredere sleuf* voor dikke of dunne sneden Maximale veiligheid · Annuleerknop om op elk gewenst moment het roosteren te stoppen · Extra automatische uitschakeling beschermt in geval van vastzittend brood · Liftfunctie om kleinere sneetjes veilig te verwijderen Eenvoudig te bedienen · Ontdooimodus · Opwarmmodus · 8 bruiningsinstellingen voor individuele voorkeuren Kenmerken · Annuleerknop: om op elk gewenst moment het roosteren te stoppen · Uitneembare kruimellade: Eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade. · Opzethouder Opzethouder waarmee je broodjes en croissants kunt opwarmen. · Liftfunctie voor veilig verwijderen: Dankzij deze functie kunt je kleinere sneetjes brood veilig omhoog tillen Automatische uitschakeling · Automatische uitschakeling: beschermt het product tegen kortsluiting · 8 bruiningsinstellingen: Stel de roostertijd in voor elk type brood, zoals je het wilt. · Ontdooimodus: In de ontdooimodus roostert je moeiteloos bevroren brood in één keer met één druk op de knop. · 10% bredere sleuf*: Dankzij het zelfcentrerende mechanisme worden zowel dunne sneetjes brood als dikkere handgesneden sneeën altijd perfect in het midden vastgehouden en gelijkmatig geroosterd. · Opwarmmodus: In de opwarmmodus warmt je eerder geroosterd brood in een paar seconden met één druk op de knop op Specificaties · Accessoires: Broodjeswarmer · Afwerking Kleur(en): Titanium Materiaal · Aantal bruiningsniveaus: 8,0 Instelbare bruiningsniveaus · Opbergvak voor snoer · 2 jaar wereldwijde garantie · Vermogen: 950 W · Afmetingen van verpakking (l x b x h): 22,1 x 20 x 33,4 millimeter · Afmetingen van product (l x b x h): 20,10 x 17,20 x 30,00 millimeter · Sleufgrootte (L x B x H): 38 x 33 x 122 millimeter · Gewicht (incl. verpakking): 1,570 kg / Productgewicht: 1,552 kg

1. Philips Viva HD2650/80 - Broodrooster - Titanium


Product informatiePlus or Show more

Maak elke keer weer de lekkerste geroosterde broodjes met de Philips Daily HD2581/90 broodrooster. Dit compacte broodrooster wordt geleverd met 8 standen en 2 grote, variabele broodsleuven zodat jouw brood regelmatig wordt geroosterd, ongeacht de broodsoort. Met de ingebouwde opzethouder kun je ook jouw favoriete broodjes of gebak opwarmen. Het apparaat is eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade. Voordelen 4 functies in 1 apparaat (opwarmen / ontdooien / annuleren / 8 bruiningsniveaus) Uitschuifbare kruimellade Koele wand voor extra bescherming bij het gebruiken van de broodrooster Met de liftfunctie verwijder je eenvoudig kleine sneetjes brood Belangrijkste kenmerken van het Philips Broodrooster: Bruiningsniveaus Dit broodrooster heeft maar liefst 8 bruiningsniveaus. Tijdens het roosteren kan je de bruiningsstand aanpassen door aan de bruiningsknop te draaien. Zo wordt het brood ten alle tijden heerlijk geroosterd. Het bruiningsresultaat is namelijk afhankelijk van het soort brood, de dikte van de sneden en de toestand van het brood. Om optimaal gebruik te maken van de broodrooster, raden wij je aan om 1 soort brood tegelijkertijd te roosteren voor het gewenste bruiningsresultaat. 2 grote variabele sleuven 2 grote variabele sleuven voor verschillende groottes brood. Het brood wordt bewaard in het midden voor gelijkmatige bruiningsresultaten aan beide zijden, dankzij de zelfcentrerende functie. Annuleerfunctie Op elk gewenst moment kan je het broodrooster stoppen door de stopknop in te drukken. Ideaal als je het idee hebt dat je het bruiningsniveau al hebt bereikt. Geïntegreerde opzethouder Geïntegreerde opzethouder om jouw favoriete broodjes en gebak op te warmen. Ontdooi- en opwarmfunctie Ontdooi gemakkelijk bevroren brood met de broodrooster. Daarnaast is het ook mogelijk om geroosterd brood binnen seconden op te warmen in de broodrooster. Er wordt geen opzethouder meegeleverd waar je de broodjes op kan leggen. Uitneembare kruimellade Eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade. Uittilfunctie Liftfunctie om eenvoudig kleine sneetjes brood te verwijderen. Automatische uitschakeling Automatische uitschakeling beschermt het product tegen kortsluiting. Kenmerken Land van herkomst Geproduceerd in: China Ontwerp en afwerking Kleur(en): Zwart Materiaal hoofdunit: Plastic Algemene specificaties Aantal bruiningsniveaus: 8,0 Productkenmerken: Instelbare bruiningsniveaus, Automatische uitschakeling, Annuleerknop, Coolwall-behuizing, Ontdooifunctie, Uittilfunctie, Geïntegreerd opbergvak voor snoer Service 2 jaar wereldwijde garantie Duurzaamheid Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Technische specificaties Frequentie: 50-60 Hz Vermogen: 760-900 W Voltage: 220 - 240 volt Ontwerpspecificaties Productafmetingen (l x b x h): 18,8 x 27,5 x 15,6 cm

2. Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Elke dag goudbruin geroosterd brood met de Philips HD2590/90. Een broodrooster met een extra lange sleuf en 8 instellingen voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe jij jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder voor broodjes biedt plaats aan diverse soorten deegwaren en zelfs croissants. Belangrijkste kenmerken Philips HD2590/90 Lange sleuf De lange sleuf maakt het mogelijk om verschillende soorten en diktes brood te roosteren. Ontdooimodus Het apparaat beschikt over een ontdooimodus waardoor je ook diepgevroren brood kunt roosteren. Toastniveaus De broodrooster heeft 8 bruiningsinstellingen zodat jij zelf kunt bepalen hoe jij jouw geroosterde brood graag wilt eten. Lifthendel Door de lifthendel kun je ook kleinere etenswaarden eenvoudig uit de broodrooster halen. Eenvoudig schoonmaken De kruimellade is uitneembaar en daarom is het apparaat gemakkelijk schoon te maken. Maximale veiligheid Koelblijvende behuizing isoleert tegen brandwonden Annuleerknop voor direct uitschakelen Automatische uitschakeling beschermt in geval van vastzittend brood Productpecificaties - Kleur: zwart - Materiaal: plastic - 8 bruiningsniveaus - Snoerlengte 0.85 m

3. Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Severin AT 2509 is een RVS-design, automatische ‘long-slot’ broodrooster, geschikt voor het roosteren van 4 sneetjes tegelijk! Deze is namelijk voorzien van 2 extra lange roostersleuven. Daarnaast beschikt deze moderne broodrooster over een ontdooistand, opwarmstand zonder extra bruining, liftfunctie voor makkelijk uitnemen van brood, geïntegreerd opzetstuk voor het opwarmen van broodjes en broodcentrering voor gelijkmatige bruining aan beide zijden. De bruiningsgraad en roostertijd kun je naar wens zelf elektronisch instellen. De kruimellade vangt alle kruimels op en kun je na gebruik dus zeer eenvoudig legen en reinigen. De koele wanden aan de buitenkant maken dit product veilig voor kinderhandjes. Kortom, een zeer veelzijdig apparaat! Voor de techniek fans onder ons: -Vermogen: 1400 watt -Automatische broodcentrering -Koele wand -Kruimellade -Ontdooi-functie -Opwarm-functie -Opzethouder voor broodjes -Aantal sneden: 4 -Temperatuurregeling -Flexibele broodopening -Kleur: geborsteld rvs-zwart -Garantietermijn: 2 jaar -Afmeting (hxbxd): 18.8x39.4x15.7 cm -Gewicht: 2.034 kg

4. Severin AT 2509 - Broodrooster Long-slot


Product informatiePlus or Show more

Er is iets wat geroosterd brood onweerstaanbaar maakt. Lekker warm krokant brood krijg je eenvoudig en snel met de Princess 142354 Broodrooster. Deze elegante broodrooster heeft twee korte sleuven om twee sneetjes brood tegelijkertijd te roosteren. Met een annuleer-, ontdooi en verwarmfunctie is deze broodrooster zeer compleet. Twee korte sleuven en opzetrek De Princess broodrooster is compact qua formaat waardoor er twee korte sneden brood in de sleuven passen. Bij de broodrooster ontvang je ook twee tostiklemmen om makkelijk tosti’s te kunnen maken. Op het opzetbare broodjesrek kan je een broodje plaatsen om deze te verwarmen. Goed om te weten De sleuven zijn te klein voor het roosteren van een tosti. Zes bruiningsstanden Van licht geroosterd tot donker. Je selecteert eenvoudig jouw favoriete bruining met de draaiknop op de voorkant van de Princess Broodrooster. Daarnaast heeft de broodrooster ook een ontdooi- en verwarmfunctie. Ontdooi zo snel bevroren brood of verwarm broodjes op het broodjesrek. Gaat het roosteren toch te snel? Gebruik dan de annuleerfunctie om het roosteren direct te stoppen. Makkelijk op te bergen De Princess broodrooster heeft niet alleen een compact formaat, maar ook een handig snoeropbergsysteem zodat je het apparaat netjes op kan bergen. De uitneembare kruimellade maakt het eenvoudig om de kruimels te verwijderen waardoor je ook geen restjes in je kast hebt.

5. Princess 142354 Broodrooster – Zilver


Product informatiePlus or Show more

Elke dag goudbruin geroosterd brood met de Philips HD2590/00. Een broodrooster met een extra lange sleuf en 8 instellingen voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe jij jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder voor broodjes biedt plaats aan diverse soorten deegwaren en zelfs croissants. Belangrijkste kenmerken Philips HD2590/00 Lange sleuf De lange sleuf maakt het mogelijk om verschillende soorten en diktes brood te roosteren. Ontdooimodus Het apparaat beschikt over een ontdooimodus waardoor je ook diepgevroren brood kunt roosteren. Toastniveaus De broodrooster heeft 8 bruiningsinstellingen zodat jij zelf kunt bepalen hoe jij jouw geroosterde brood graag wilt eten. Lifthendel Door de lifthendel kun je ook kleinere etenswaarden eenvoudig uit de broodrooster halen. Eenvoudig schoonmaken De kruimellade is uitneembaar en daarom is het apparaat gemakkelijk schoon te maken. Maximale veiligheid Koelblijvende behuizing isoleert tegen brandwonden Annuleerknop voor direct uitschakelen Automatische uitschakeling beschermt in geval van vastzittend brood Productpecificaties - Kleur: wit - Materiaal: plastic - 8 bruiningsniveaus - Snoerlengte 0.85 m

6. Philips Daily HD2590/00 - Broodrooster - Wit


Product informatiePlus or Show more

Met dit Philips Daily HD2581 broodrooster maak je elke keer weer de lekkerste geroosterde broodjes. Dankzij de twee grote broodsleuven van instelbare breedte en de functie voor variabele bruining ben je altijd verzekerd van gelijkmatig, perfect geroosterd brood. Het apparaat is eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade. Voordelen 4 functies in 1 apparaat (opwarmen / ontdooien / annuleren / 8 bruiningsniveaus) Uitschuifbare kruimellade Koele wand voor extra bescherming bij het gebruiken van de broodrooster Met de liftfunctie verwijder je eenvoudig kleine sneetjes brood Bruiningsniveaus Dit broodrooster heeft maar liefst 8 bruiningsniveaus. Tijdens het roosteren kan je de bruiningsstand aanpassen door aan de bruiningsknop te draaien. Zo wordt het brood ten alle tijden heerlijk geroosterd. Het bruiningsresultaat is namelijk afhankelijk van het soort brood, de dikte van de sneden en de toestand van het brood. Om optimaal gebruik te maken van de broodrooster, raden wij je aan om 1 soort brood tegelijkertijd te roosteren voor het gewenste bruiningsresultaat. Annuleerfunctie Op elk gewenst moment kan je het broodrooster stoppen door de stopknop in te drukken. Ideaal als je het idee hebt dat je het bruiningsniveau al hebt bereikt. Ontdooi- en opwarmfunctie Ontdooi gemakkelijk bevroren brood met de broodrooster. Daarnaast is het ook mogelijk om geroosterd brood binnen seconden op te warmen in de broodrooster. Er wordt geen opzethouder meegeleverd waar je de broodjes op kan leggen. Kenmerken Aantal sleuven: 2 Vermogen: 830 Watt Aantal bruiningsniveaus: 8 Ontdooifunctie: Ja Annuleerfunctie: Ja Opwarmfunctie: Ja Opzethouder: Nee Eenzijdig roosteren: Nee Tostiklem: Nee Automatisch centreersysteem: Nee Lengte snoer: 0.85 meter Antislipvoetjes: Ja Koelblijvende behuizing: Ja Liftfunctie: Ja Uitschuifbare kruimellade: Ja

7. Philips Daily HD2581/00 - Broodrooster - Wit


Product informatiePlus or Show more

Als je iedere ochtend je lievelingsbrood op een andere manier wilt bereiden, dan is het Russell Hobbs Colours Plus broodrooster een goede aanwinst. Het broodrooster heeft 2 extra brede sleuven, zodat je ook dikke sneetjes roostert. Niet alleen rooster je brood met dit broodrooster, je warmt ook broodjes op met het opwarmrekje en je ontdooit bevroren brood met de ontdooifunctie. Dit apparaat is er dus voor al jouw ontbijtwensen. Door de instelbare bruiningsgraad maak je iedere dag jouw favoriete toast. Je verwijdert veilig je geroosterde sneetjes dankzij de extra hoge liftfunctie. De verwijderbare kruimellade zorgt ervoor dat je het broodrooster snel en gemakkelijk reinigt.

8. Russell Hobbs Colours Plus+ Flame Red Broodrooster 23330-56


Product informatiePlus or Show more

Geschikt voor meerdere soorten brood Rooster je brood 50% sneller en kies zelf hoe krokant je hem wilt. De Colours Plus+ 2 Sleuven Broodrooster neemt al je kookstress weg. Maar als sereniteit en stijl niet genoeg zijn om je over te halen, dan is de snelle roostertechnologie dat misschien wel. Deze broodrooster roostert namelijk tot wel 50% sneller. En voor die ochtenden dat je smaakpapillen niet op geroosterd brood zitten te wachten, leg je voor wat afwisseling gewoon een bagel, croissant of iets lekkers van de banketbakkerij op het opwarmrek. Op en top genieten staat voorop. Snel van je geroosterde boterham genieten Je hebt misschien niet altijd haast, maar wie wil er nou lang wachten als je trek hebt? Daarom hebben we een innovatieve, snelle roostertechnologie ontwikkeld, waardoor je tot 50% sneller roostert*. Extra brede broodsleuven, geschikt voor verschillende soorten brood Van dik brood met een knapperige korst tot zacht wit brood waar je kinderen zo dol op zijn, de broodrooster weet tot maximaal 17 cm overal raad mee en kan een dikte aan van maximaal 2,5 cm. Met de handige broodcentrering en instelbare bruiningsgraad, wordt je brood overal gelijkmatig geroosterd; precies zoals jij dat het lekkerst vindt. Tussentijds je toast bekijken Twijfel je of je de broodrooster wel op de juiste stand hebt ingesteld? Maak dan gebruik van de lift & look-functie met extra hoge lift om te kijken hoe bruin je brood al is. Zo hoef je de broodrooster niet opnieuw in te stellen en ook niet bang te zijn dat je brood verbrandt. Schoon en netjes Nooit meer last van broodkruimels die over het hele aanrecht verspreid liggen. Je kunt de uitneembare kruimellade eenvoudig verwijderen en in de prullenbak legen. Makkelijker kan niet. Word je gek van de rommel? Berg het snoer na gebruik op in de voet van de broodrooster. Zo houd je je keuken opgeruimd en netjes. De antislippootjes zorgen dat de broodrooster stevig staat en veilig kan worden bediend. Alle voordelen op een rij: ✔ Crèmekleurige afwerking ✔ Roestvrijstalen behuizing ✔ Snelle roostertechnologie ✔ Lift & Look-functie ✔ Uitneembare kruimellade ✔ Extra brede broodsleuven - 17 cm lang en maximaal 2,5 cm dik ✔ Opwarmrek ✔ Variabele instelling van de bruiningsgraad ✔ Ontdooi- en annuleerfunctie ✔ Geïntegreerde snoeropbergruimte ✔ Antislippootjes ✔ 1100 Watt

9. Russell Hobbs 23334-56 Colours Plus+ - Broodrooster - Crème


Product informatiePlus or Show more

Voor lekker geroosterd brood heb je niet veel ruimte nodig. Ruimtebesparend, elegant en handig: succes gegarandeerd met de Tefal Ultra Mini TL330D! Dit Tefal broodrooster heeft een compact design en is belangrijk om je keuken op orde te houden. Dit broodrooster met 2 lange sleuven is dankzij zijn geringe formaat zeer handig op te bergen. Ideaal voor geroosterd brood, want je kunt 4 sneetjes tegelijkertijd bereiden. Bovendien heb je keuze uit 6 warmtestanden om te kunnen bepalen hoe bruin je ze wilt roosteren. Je kunt het roosteren op elk gewenst moment onderbreken. De uitneembare kruimellade zorgt ervoor dat je het broodrooster makkelijk schoon kunt houden. De hi-lift maakt het makkelijk om de sneetjes uit te nemen. De behuizing, die volledig van geborsteld roestvrij staal is, is een stijlvolle aanwinst voor je keuken. Productvoordelen: ✅ Dit Tefal broodrooster past in elke keuken door het compacte formaat. ✅ Met maar liefst 6 bruiningsniveaus zodat je altijd het perfecte roosterniveau hebt. ✅ Door de uitneembare kruimellade is dit broodrooster makkelijk schoon te houden. ✅ De Hi-lift zorgt ervoor dat je je toast altijd makkelijk kunt uitnemen. Productkenmerken van de Tefal Ulta Mini TL330D: Stop-ejectknop Geschikt voor 4 sneetjes brood Afwerking van roestvrij staal Makkelijk schoon te maken

10. Tefal Ultra Mini TL330D - 4 sneden - Broodrooster


Producten overeenkomstig aan Broodroosters


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Broodroosters. Er zijn immers 587 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Broodrooster kopen.