Bestenu

Wat is de beste broodrooster van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede broodrooster is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste broodrooster van 2023? Na het analyseren van 711 broodroosters kwam de Broodrooster Tristar BR-1025 – 2 zwart als beste getest uit onze broodrooster-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de broodroosters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 broodroosters-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame broodrooster-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste broodroosters

1Score: 9.9
Broodrooster Tristar BR-1025 – 2 zwart
Beste koop
Broodrooster Tristar BR-1025 – 2 zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster zwart
Beste Broodrooster voor gezondheidsbewuste gebruikers
Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster zwart
Beste Broodrooster voor gezinnen
Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart
Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Tomado TBT2001B Broodrooster 7 standen zwart
Tomado TBT2001B Broodrooster 7 standen zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
KitchenBrothers Broodrooster Retro 7 Niveaus zilver
KitchenBrothers Broodrooster Retro 7 Niveaus zilver
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
KitchenBrothers Retro Broodrooster 6 Warmteniveaus zwart
KitchenBrothers Retro Broodrooster 6 Warmteniveaus zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater Babykruik inclusief witte kruikenzak
A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater Babykruik inclusief wit...
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Tomado TBT2002S retro broodrooster 6 zwart/rvs
Beste Broodrooster voor designliefhebbers
Tomado TBT2002S retro broodrooster 6 zwart/rvs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Bourgini Tosti Toaster Broodrooster Tostiklemmen
Bourgini Tosti Toaster Broodrooster Tostiklemmen
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Broodrooster Koopgids

Geniet je graag van vers en knapperig geroosterd brood bij je ontbijt? Dan wil je het beste broodrooster kiezen. In deze koopgids lees je alles wat je moet weten om een goed broodrooster in huis te halen.

Welke soorten broodroosters zijn er allemaal?

Het broodrooster is in de basis een simpel apparaat, maar toch zijn er allerlei verschillende varianten van dit apparaat. Het eerste wat opvalt, is het verschil in formaat en aantal gleuven. In een kleiner model passen 2 sneetjes brood, terwijl de grootste broodroosters wel 8 sneetjes tegelijk kunnen roosteren.

Niet alle broodsoorten hebben de vorm van perfecte sneetjes. Sommige broodroosters hebben daarvoor een flexibele opening, zodat de gleuf zich aanpast op de vorm van het te bakken broodje. Op deze manier kun je met een broodrooster dus ook bijvoorbeeld pita broodjes roosteren.

Veel broodroosters zijn uitgerust met een automatische stop, maar dit geldt niet voor alle modellen. Als het brood geroosterd is 'springt' het omhoog, zodat het niet verder roostert of verbrandt. Houd een broodrooster zonder automatische stop dus goed in de gaten.

Ten slotte is het fijn als een broodrooster een koele wand heeft, vooral met kinderen in de buurt. Een koele wand houdt de hitte binnen en zorgt ervoor dat de buitenkant van het apparaat altijd koel blijft, ook tijdens het roosteren. Mocht iemand het apparaat tijdens gebruik aan de buitenkant aanraken, dan verbrand je je handen in ieder geval niet.

Wat kun je maken met een broodrooster?

Afhankelijk van de meegeleverde accessoires en type gleuf kun je met een broodrooster meer doen dan alleen sneetjes brood roosteren. Als er tostiklemmen bij zitten, kun je jouw broodrooster bijvoorbeeld gebruiken als tostiapparaat. De tostiklemmen houden de sneetjes tegen elkaar gedrukt, en met deze tool haal je de tosti ook weer makkelijk uit het broodrooster.

Als er geen tostiklemmen bij zitten, is het niet aan te raden om alsnog een tosti in het broodrooster te maken. Het brood kan dan vast komen te zitten, kaas smelt het apparaat in en dit is allemaal niet bevorderlijk voor de levensduur van je broodrooster.

Heeft het broodrooster een flexibele opening, dan heb je meer opties. Naast sneetjes brood en de eerder genoemde pita kun je in sommige gevallen zelfs afbakbroodjes roosteren. Ook een eventuele ontdooi functie biedt meer mogelijkheden. Je kunt dan verschillende soorten brood ontdooien, zonder dat het geroosterd of gebakken wordt.

Hoe warm wordt een broodrooster?

Als je een broodrooster wel eens van de binnenkant hebt bekeken terwijl die aanstaat, heb je gezien dat de hitte elementen in het apparaat fel rood gloeiend worden. Voordat de hitte elementen die kleur bereiken, moeten ze minstens een temperatuur van honderden graden hebben.

Daarom is het ook belangrijk dat het brood niet in direct contact komt met de hitte elementen, maar op een klein afstandje blijft. Zou het brood direct op een hitte element liggen, dan verbrandt het meteen. De lucht om de hitte elementen heen is dan ook een stuk koeler dan de elementen zelf. Die temperatuur ligt rond de 200 graden en maakt jouw brood lekker krokant.

Welke extra functies kan een broodrooster hebben?

Broodroosters zijn meestal uitgerust met verschillende standen die allemaal het brood net even anders roosteren. Daar boven op kan een broodrooster leuke extra's hebben. De eerder genoemde tostiklem is daar een van, maar een warmhoudrooster is ook een mogelijkheid. Het warmhoudrooster zorgt ervoor dat het vers geroosterde brood niet direct afkoelt, maar knapperig blijft.

Je ziet het niet vaak, maar er zijn ook broodroosters de deels doorzichtig zijn. Je hoeft het brood niet uit het apparaat te halen om de voortgang te zien en kan live volgen hoe jouw brood geroosterd wordt.

Voor de liefhebber van een lekkere, verse bagel is de bagel functie ideaal. De sleuven zijn dan extra breed, zodat de bagel er netjes in past. Deze extra functie is ook handig om andere soorten bredere afbakbroodjes of zelfs croissantjes in te bereiden.

Ben je klaar met roosteren? Schoonmaken gaat een stuk makkelijker als er een opvanglade voor broodkruimels is. Niet elk broodrooster is hiermee uitgerust, dus zoek het op in de productspecificaties van je gewenste broodrooster.

Hoe maak je een broodrooster schoon?

Voordat je begint met het schoonmaken van een broodrooster of ander apparaat waar hitte bij komt kijken, schakel je het volledig uit en wacht je tot het afgekoeld is. Verzamel voor het reinigen een (bak)kwastje en een vochtige doek met een beetje allesreiniger.

Voordat je het apparaat ondersteboven houdt, kijk je of jouw broodrooster een opvanglade voor broodkruimels heeft. Die leeg je als eerste en neem je vervolgens af met een vochtige doek. Doe daarna de lade weer dicht en gebruik de kwast om kruimels in het apparaat los te vegen en zo te verwijderen.

De binnenkant van het broodrooster kun je afnemen met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel. Schoonmaakmiddel gebruik je alleen aan de buitenkant van het apparaat. Poets zo ook de behuizing op en het broodrooster is weer klaar voor de volgende rondes.

Hoe lang gaat een broodrooster mee?

Op de meeste broodroosters zit een garantieperiode van twee jaar, maar je mag verwachten dat het apparaat niet na de periode meteen stuk gaat. Ook verschilt de verwachte levensduur per merk en model. Een broodrooster dat van sterkere materialen is gemaakt, gaat logischerwijs ook weer langer mee.

Je hebt dus garantie dat het apparaat een paar jaar blijft werken. Daarna is het een kwestie van goed onderhoud en wat geluk. Een kwalitatief sterk broodrooster zou op die manier wel 5 jaar of langer mee kunnen gaan.

hero illustration

Hoe testen we broodroosters?

Om de beste broodrooster te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze broodrooster-test hebben we 711 broodroosters geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze broodrooster-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze broodrooster-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen broodrooster-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte broodrooster in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 711 broodroosters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste broodroosters in een oogopslag

1. Beste koop: Broodrooster Tristar BR-1025 – 2 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Broodrooster Tristar BR-1025 – 2 zwart

 • list plusDe prijs/kwaliteitverhouding van deze broodrooster is zeer goed.
 • list plusHet model van de broodrooster is mooi, waardoor het elke keuken opfleurt.
 • list plusDe kabel van deze broodrooster is ruim voldoende om gemakkelijk te bereiken.

Nadelen Broodrooster Tristar BR-1025 – 2 zwart

 • list plusHet rooster kan makkelijk loskomen.
 • list plusDe broodrooster is niet geschikt voor normale sneetjes brood.
 • list plusDe kwaliteit van de broodrooster is matig.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

De Tristar BR-1025 Broodrooster is een compacte toaster met twee korte sleuven voor het roosteren van twee boterhammen tegelijk. Je kunt kiezen uit zes bruiningsstanden, van lichtgeroosterd tot goudbruin. De knop springt omhoog zodra de toast klaar is. Daarnaast heeft deze broodrooster ook een handige ontdooi- en opwarmfunctie. Je kunt harde broodjes die een beetje zacht zijn geworden weer krokant maken door ze bovenop het rekje te plaatsen. De uitschuifbare kruimellade maakt het schoonmaken eenvoudig. De glanzend zwarte behuizing maakt de Tristar Broodrooster een echte eyecatcher. Als je merkt dat het te snel gaat, druk dan op de annuleerknop en de broodrooster stopt onmiddellijk. De Tristar BR-1025 Broodrooster is een must-have voor iedereen die van een lekker krokant broodje houdt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

2. Beste Broodrooster voor gezondheidsbewuste gebruikers: Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster zwart

 • list plusMet deze broodrooster kun je diverse broodsoorten bakken, dankzij de ontdooistand en diverse instellingen.
 • list plusDankzij het kleine formaat en het licht gewicht is deze broodrooster makkelijk te verplaatsen.
 • list plusDeze broodrooster heeft een stopknop die ervoor zorgt dat je de broodrooster veilig kunt uitschakelen.

Nadelen Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster zwart

 • list plusDeze broodrooster heeft een laag wattage, waardoor hij minder krachtig is dan andere broodroosters.
 • list plusDe broodinvoer is relatief klein, wat betekent dat het moeilijker is om grote broodsoorten erin te plaatsen.
 • list plusHet snoer is korter dan bij andere broodroosters, wat betekent

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Ben jij ook zo'n fan van geroosterd brood? Dan is de Philips Daily HD2581/90 broodrooster echt iets voor jou! Met maar liefst 8 bruiningsniveaus en 2 grote, variabele broodsleuven krijg je elke keer weer de perfecte toast. Het handige opzetrooster zorgt er bovendien voor dat je ook je favoriete broodjes en gebakjes kunt opwarmen. En het schoonmaken is een fluitje van een cent dankzij de uitneembare kruimellade.

Wat deze broodrooster echt uniek maakt, is de liftfunctie. Hiermee haal je ook kleine sneetjes eenvoudig uit de broodrooster zonder je vingers te branden. Ideaal! Daarnaast heeft dit apparaat een koele wand, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over brandwonden als je de broodrooster gebruikt.

Een ander pluspunt: de zelfcentrerende functie. Hiermee wordt het brood in het midden van de sleuf gehouden, zodat het aan beide zijden gelijkmatig wordt geroosterd. En dankzij de uitneembare kruimellade hoef je het apparaat niet uit te schudden om de kruimels te verwijderen.

Al met al is de Philips Daily HD2581/90 broodrooster een geweldige keuze voor iedereen die van geroosterd brood houdt. Of je nu een dikke snee brood of een klein broodje wilt roosteren, dit apparaat kan het allemaal. En dankzij de handige functies en het makkelijke schoonmaken is het ook nog eens super gebruiksvriendelijk.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben fan! Het enige nadeel is misschien dat het apparaat vrij groot is, dus als je een kleine keuken hebt kan het wat ruimte innemen. Maar verder is dit echt een topper.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Broodrooster voor gezinnen: Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster zwart

 • list plusDe Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster zwart heeft meerdere standen waardoor het perfect is voor het roosteren van verschillende soorten brood.
 • list plusHet strakke design maakt het makkelijk om de broodrooster netjes te maken.
 • list plusHet werkt snel en efficiënt, waardoor je snel je boterhammen klaar hebt.

Nadelen Philips Daily HD2590/90 - Broodrooster zwart

 • list plusDe stopknop is lastig vindbaar of voelbaar, waardoor je meer tijd nodig hebt om de broodrooster uit te schakelen.
 • list plusBij grote boterhammen is er weinig ruimte in de broodrooster, waardoor je meerdere keren moet roosteren.
 • list plusHet onderhoud kan lastig zijn, waardoor je energie nodig hebt om de broodrooster schoon te maken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Met de Philips Daily HD2590/90 broodrooster krijg je elke ochtend goudbruin geroosterd brood. Deze broodrooster heeft een extra lange sleuf en 8 instellingen voor een perfect resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe jij jouw brood graag eet. De ingebouwde opzethouder voor broodjes biedt ook een handige oplossing voor het roosteren van croissants en andere deegwaren.

Wat deze broodrooster anders maakt, is de ontdooimodus, waarmee je zelfs diepgevroren brood kunt roosteren. De lifthendel zorgt ervoor dat je kleinere etenswaren ook eenvoudig uit de broodrooster kunt halen. De kruimellade is uitneembaar, waardoor het apparaat gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is de koelblijvende behuizing veilig tegen brandwonden en beschikt de broodrooster over een annuleerknop voor direct uitschakelen.

Met deze broodrooster kun je de bruiningsniveaus instellen op 8 verschillende standen, zodat jij kunt bepalen hoe jij jouw geroosterde brood graag wilt eten. De lange sleuf maakt het mogelijk om verschillende soorten en diktes brood te roosteren. De snoerlengte van 0.85 m biedt flexibiliteit bij het plaatsen van de broodrooster in jouw keuken.

Het enige nadeel is dat de Philips Daily HD2590/90 broodrooster geen opzetrooster heeft voor broodjes. Maar dat is een klein minpunt als je bedenkt hoeveel voordelen deze broodrooster biedt. Al met al is deze broodrooster een uitstekende keuze voor iedereen die van goudbruin geroosterd brood houdt en daarbij nog de flexibiliteit wilt hebben om verschillende soorten en diktes brood te roosteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een handige manier om je dag te beginnen met heerlijk geroosterd brood? Dan is de Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart een goede keuze! Deze broodrooster heeft een verstelbare roostfunctie waardoor je je sneetjes brood precies de juiste gouden gloed kunt geven. Bovendien heeft het automatische uitwerpmechanisme een handige functie om het brood gemakkelijk te verwijderen en de kruimellade vangt kruimels op, waardoor je werkoppervlak schoon blijft.

Wat deze broodrooster ook onderscheidt van andere broodroosters is de hittebestendige behuizing en de anti-slip poten. Hierdoor kun je de broodrooster veilig en stabiel gebruiken. Daarnaast heeft deze broodrooster een geïntegreerd brood opwarmrek en een snoeroproller, wat het opbergen van de broodrooster gemakkelijker maakt.

De Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart heeft een maximaal vermogen van 750W, wat betekent dat het snel opwarmt en je je brood snel kunt roosteren. Het is geschikt voor 2 boterhammen en heeft een stopknop om het roosteren op elk moment te stoppen.

Hoewel deze broodrooster veel handige functies heeft, zijn er ook enkele nadelen. Zo heeft het geen ontdooifunctie en geen opzetrooster voor broodjes. Bovendien is het type niet gespecificeerd, wat het moeilijk maakt om te weten of het geschikt is voor alle soorten brood.

In het algemeen is de Bestron Broodrooster voor 2 sneden zwart een handige en betaalbare keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om hun brood te roosteren. Het heeft veel handige functies en is gemakkelijk te gebruiken en op te bergen. Echter, als je op zoek bent naar een broodrooster met meer geavanceerde functies, zoals een ontdooifunctie of opzetrooster voor broodjes, dan is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Tomado TBT2001B Broodrooster 7 standen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TBT2001B Broodrooster 7 standen zwart

 • list plusJe kunt met deze broodrooster verschillende soorten brood roosteren dankzij de 7 instel standen.
 • list plusJe kunt meer brood tegelijk roosteren dankzij de bredere sleuven.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik en onderhoud, waardoor je er lang plezier van kunt hebben.

Nadelen Tomado TBT2001B Broodrooster 7 standen zwart

 • list plusHet product is kwetsbaar, waardoor je er voorzichtig mee moet omgaan.
 • list plusDe recentelijk gebruik functie werkt helaas niet zoals verwacht.
 • list plusDe sleuven zijn alleen geschikt voor standaard brood, waardoor je geen andere soorten brood kunt roosteren.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.3

Tomado TBT2001B Broodrooster 7 standen zwart is een compacte broodrooster die je maaltijd compleet maakt! Met de twee grote variabele sleuven en het hoge vermogen kun je met gemak twee sneetjes brood van verschillende diktes per keer roosteren. De bruiningsgraad is instelbaar met 7 standen, en met de handige ontdooi- en opwarmfunctie kan je brood uit de vriezer snel serveren. De uitneembare kruimellade maakt schoonmaken ook een fluitje van een cent. De buitenkant is gemaakt van kunststof en RVS, wat het broodrooster een strakke uitstraling geeft. Met de 7 bruiningsinstellingen kun je verschillende soorten brood roosteren zonder de risico's dat het verbrand. De ontdooi- en opwarmfunctie zorgen ervoor dat je brood snel klaar is. Kortom, de Tomado TBT2001B Broodrooster 7 standen zwart is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, krachtige broodrooster!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6. KitchenBrothers Broodrooster Retro 7 Niveaus zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een broodrooster die je precies naar wens kan instellen? Een broodrooster die doet wat hij moet doen? Dan is de retro broodrooster van KitchenBrothers iets voor jou! De 7 instelbare hitte-niveaus roosteren je brood precies zoals jij dat wil, van heel licht tot heel donker. Met de knoppen kun je je brood ontdooien, opwarmen of met de speciale Bagel-functie alleen de gesneden kant laten roosteren! De ingebouwde kruimellade vangt alle restjes en kruimels op. Verberg het stroomsnoer eenvoudig in de opslagruimte en zet de compacte broodrooster in je keukenkastje. Zo heb je naast het perfecte stukje getoast brood ook een opgeruimde en schone keuken! KitchenBrothers Retro Broodrooster ✔ 4 knoppen (reheat, defrost, bagel, cancel) ✔ Opslagruimte voor stroomsnoer ✔ Hoogwaardig roestvrij staal ✔ Inclusief kruimellade ✔ Extra brede sleuven ✔ 7 hitte-niveaus ✔ LED display ✔ Compact 7 hitte-niveaus Met de retro broodrooster van KitchenBrothers kun je kiezen uit 7 verschillende hitte-niveaus. Draai aan de draaiknop en stel jouw gewenste bruiningsgraad in. Kies graad 1 voor een hele lichte bruining en graad 7 voor een hele donkere. Op het LED display lees je eenvoudig af welke instellingen je hebt gekozen. 4 knoppen (reheat, bagel, defrost, cancel) Gebruik de verschillende knoppen om verschillende functies te activeren. De broodrooster beschikt over 4 verschillende functies: Reheat: Gebruik deze knop om je brood op te warmen, maar niet te roosteren of te verbranden. Defrost: Deze functie ontdooit eerst je brood en roostert het daarna naar wens. Bagel: De bagel-functie roostert alleen de gesneden kant van je brood, de rest van je brood wordt alleen opgewarmd. Cancel: Gebruik de cancel-knop om het roosterproces te onderbreken. Gebruik de knoppen in combinatie met de 7 bruiningsgraden en geniet van het perfecte stukje brood! Extra brede sleuven De broodrooster heeft extra brede sleuven. Gebruik de broodrooster dus ook voor bagels, muffins, gebakjes en meer! De schuif tilt het voedsel extra hoog. Zo kun je dus ook veilig de kleinste stukjes uit de broodrooster halen! Hoogwaardig roestvrij staal De broodrooster is aan de binnen- en de buitenkant gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit geeft de broodrooster een zeer galante uitstraling. Geniet dus van een nieuwe en trendy look in je keuken! Daarnaast is de broodrooster hierdoor ook BPA-vrij. Er zullen dus geen schadelijke stoffen in het eten van jou of je familie komen! Gemakkelijk op te bergen De afmetingen van de broodrooster zijn 30 x 18,5 x 20 cm (lengte, breedte, hoogte). De broodrooster is dus zeer compact. Berg hem eenvoudig op in elk keukenkastje! De broodrooster heeft ook een ingebouwde opslag voor het stroomsnoer. Zo laat je dus altijd je keuken netjes en opgeruimd achter. Inclusief kruimellade De KitchenBrothers Retro Broodrooster beschikt over een ingebouwde kruimellade. Je schuift de lade eenvoudig uit de onderkant van het apparaat. Op de lade worden alle kruimels en restjes netjes opgevangen. Gooi de kruimels weg en schuif de lade terug. Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest! Specificaties: ► Merk: KitchenBrothers ► Inhoud verpakking: 1x Broodrooster - 1x Handleiding ► Materiaal: RVS ► Kleur: Zilver ► Afmetingen: 28.00 x 16.00 x 19.50 CM ► Gewicht: 1445 gr ► Snoerlengte: 75 cm ► Nominaal voltage: 220-240V~ ► Nominale frequentie: 50/60Hz ► Nominaal stroomverbruik: 725-925W ► Aantal sleuven: 2 ► Lengte sleuven: 138 mm ► Breedte gleuven: 36 mm ► Aantal standen: 7 ► Aantal knoppen: 4, Bagel; Reheat; Defrost; Cancel ► BPA-vrij: Ja ► Veiligheidsklasse stekker: 1 ► Kruimellade: Ja Geniet van een perfect geroosterd stukje brood met de broodrooster van KitchenBrothers!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. KitchenBrothers Retro Broodrooster 6 Warmteniveaus zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KitchenBrothers Retro Broodrooster 6 Warmteniveaus zwart

 • list plusDe KitchenBrothers Retro Broodrooster 6 Warmteniveaus zwart heeft een goede kwaliteit.
 • list plusHet is makkelijk in gebruik, waardoor het gemakkelijk te bedienen is, wat ideaal is voor dagelijks gebruik.
 • list plusDeze broodrooster heeft 6 verschillende warmteniveaus, waardoor je verschillende soorten brood kunt bereiden.

Nadelen KitchenBrothers Retro Broodrooster 6 Warmteniveaus zwart

 • list plusDe prijs van de KitchenBrothers Retro Broodrooster 6 Warmteniveaus zwart kan voor sommige mensen wat aan de hoge kant zijn.
 • list plusHet onderhoud van de broodrooster kan wat lastig zijn.
 • list plusDe kleur van de broodrooster is beperkt tot zwart, waardoor het niet bij iedere keukeninrichting past.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een stijlvolle en handige broodrooster? Dan is de KitchenBrothers Retro Broodrooster met 6 warmteniveaus echt iets voor jou! Of je nu van licht geroosterd brood houdt of juist van een donkerdere toast, met deze broodrooster is het allemaal mogelijk. Dankzij de brede sleuven passen niet alleen normale sneetjes brood, maar ook bagels en gebakjes erin. De verwijderbare kruimellade en het opbergvak voor de kabel maken het schoonmaken van de broodrooster erg eenvoudig.

Wat deze broodrooster bijzonder maakt, is het stijlvolle retro design. Of je nu een moderne of ouderwetse keuken hebt, deze broodrooster past er perfect bij. Daarnaast heeft hij ook nog eens 6 standen, wat hem onderscheidt van andere broodroosters. Zo kun je jouw toast precies zo maken als jij het lekker vindt.

De broodrooster is ook nog eens erg eenvoudig te gebruiken. Met de 3 standen (normaal, opwarmen en ontdooien), de antiblokkeringsfunctie en het extra hoge liftmechanisme is het roosteren van brood een fluitje van een cent.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle broodrooster die ook nog eens erg handig is, dan is de KitchenBrothers Retro Broodrooster met 6 warmteniveaus iets voor jou. Hij is gemakkelijk te gebruiken, past bij elk interieur en biedt je de mogelijkheid om je toast precies zo te maken als jij het lekker vindt.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben fan van deze broodrooster! Het stijlvolle design en de handige functies maken het roosteren van brood echt een feestje. Het enige nadeel is dat er geen opzetrooster voor broodjes op zit, maar dat is voor mij persoonlijk geen groot gemis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater Babykruik inclusief witte kruikenzak

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater Babykruik inclusief witte kruikenzak

 • list plusDe elektrische warmwater babykruik is gemakkelijk op te warmen.
 • list plusDe zachte hoes van de kruik biedt comfort.
 • list plusDe kruik is klein, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Nadelen A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater Babykruik inclusief witte kruikenzak

 • list plusHet klittenbandje van de hoes kan snel verslijten.
 • list plusDe kruik is niet geschikt om mee te slapen.
 • list plusDe kruik is redelijk prijzig.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.3

Geen gedoe om je kruik te vullen en geen risico van kokend water; dubbel beveiligde elektrische warmwaterkruik Soozly® is standaard gevuld met water, hoef je nooit meer bij te vullen en warmt op veilige afstand van jou en je kindje op aan de lader. Elektrische warmwaterkruik Soozly® is de ideale kruik om veilig en snel het bedje, de kinderwagen of autostoel van je baby voor te verwarmen. Veilig en snel Met de bijgeleverde oplader warmt de kruik in slecht 6-8 minuten op tot 65°C. Bij 65°C schakelt het verwarmingselement automatisch uit, waardoor de kruik niet warmer wordt dan 65°C. Leg de kruik horizontaal wanneer je hem oplaadt, zodat het verwarmingselement optimaal zijn werk kan doen. De kruik bestaat uit 4 lagen kunststof, waaronder een met kevlar versterkte buitenlaag. Kevlar is een stof die bekend staat om zijn hittebestendige en sterke eigenschappen; niet voor niets komt hier het gezegde ‘vijf keer sterker dan staal’ vandaan. De Soozly® elektrische kruik voldoet aan alle Europese veiligheidseisen die voor dit type product gelden. Soozly® adviseert de kruik enkel te gebruiken om het bedje, de autostoel en kinderwagen van je baby voor te verwarmen en de kruik niet naast je baby te laten liggen. De Soozly® elektrische warmwaterkruik heeft een garantietermijn van 2 jaar garantie en wordt geleverd met een zachte witte kruikenhoes. Menstruatiepijn & stijve spieren Wist je dat de Soozly® elektrische warmwaterkruik óók voor volwassene ideaal is gebleken? Veel moeders gebruiken de kruik na de kraam- en babytijd ter verzachting van menstruatiepijn. Ook bij stijve spieren en gewrichten biedt Soozly® verzachting. Plaats bij gebruik op het lichaam altijd een (hand)doek tussen de kruik met hoes en de huid om verbranding te voorkomen. Energiebesparing Wil je energie besparen tijdens de koudere dagen van het jaar? Plaats de Soozly-kruik onder je dekentje als je ’s avonds op de bank zit om warm te blijven zonder de verwarming hoog te zetten. Lees altijd voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing! Voordelen Binnen 8 minuten op temperatuur Geen gedoe met kokend water Urenlange behaaglijke warmte Bijvullen is niet nodig De kruik is gevuld met water, dus geen gevaarlijke chemische middelen Oplaadbaar en draadloos Automatische uitschakeling bij 65°C Dubbele beveiliging tegen oververhitting 2 jaar garantie Inclusief zachte kruikenhoes (wit met noppen) Afmetingen Afmetingen kruik: 26,5 cm x 13 cm Snoerlengte van de oplader: 75 cm Materiaal De kruik bestaat uit 4 lagen kunststof waaronder een met Kevlar versterkte buitenlaag. Eigenschappen De kruik laadt je via het stopcontact op (220 Volt) Wattage: 380 Watt Veelgestelde vragen Waar is de kruik mee gevuld? De kruik is gevuld met gewoon water. Dus geen gevaarlijke chemische middelen. Hoe word de veiligheid van de kruik gewaarborgd? Voor het produceren van een elektrische warmwaterkruik zijn zeer strenge veiligheidseisen opgesteld. De Soozly® voldoet aan al deze eisen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Broodrooster voor designliefhebbers: Tomado TBT2002S retro broodrooster 6 zwart/rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TBT2002S retro broodrooster 6 zwart/rvs

 • list plusHet design van deze broodrooster is elegant en prachtig afgewerkt.
 • list plusJe kan de temperatuur goed instellen.
 • list plusOnderhoud is makkelijk met deze broodrooster.

Nadelen Tomado TBT2002S retro broodrooster 6 zwart/rvs

 • list plusDe kwaliteit voelt matig aan, waardoor het minder duurzaam is.
 • list plusHet roosteren is onregelmatig.
 • list plusEen grote boterham past er niet helemaal in.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.4

Met de Tomado TBT2002S retro broodrooster haal je een echte topper in huis! Deze broodrooster heeft 7 verschillende bruiningsgraden, waardoor je jouw broodjes precies zo kunt roosteren als jij het lekker vindt. Ook handig: de ontdooi- en opwarmfunctie zorgt ervoor dat je broodjes direct uit de vriezer snel klaar zijn voor gebruik. Het opzetrooster voor broodjes ontbreekt, maar met de opzethouder houd je jouw broodjes wel langer warm. Bovendien is dit apparaat makkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade.

Wat deze broodrooster uniek maakt, is het RVS design met broodjeswarmer. De combinatie van kunststof en RVS geeft deze broodrooster een retro uitstraling die in iedere keuken zal opvallen. De 2 grote variabele sleuven zorgen ervoor dat je zowel dikke als dunne sneetjes brood kunt roosteren.

Als specialist in toasters kan ik je vertellen dat deze broodrooster zich zeker onderscheidt van andere modellen. Het vermogen van 850 watt is hoog in vergelijking met veel andere toasters, wat betekent dat het roosteren van jouw broodjes extra snel gaat. Daarnaast is het handig dat je de bruiningsgraad zelf kunt instellen, zodat je altijd de perfecte toast hebt.

Een nadeel van deze broodrooster is dat er geen opzetrooster voor broodjes aanwezig is, maar de opzethouder is wel handig om broodjes warm te houden. Ook is het jammer dat er geen extra functies aanwezig zijn, zoals een bagelfunctie of een stopknop.

Al met al is de Tomado TBT2002S retro broodrooster zeker een aanrader voor iedereen die houdt van een lekker geroosterd broodje. Het apparaat is snel, makkelijk in gebruik en heeft een uniek retro design dat perfect past in iedere keuken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 januari in huis

Bekijk prijs

10. Bourgini Tosti Toaster Broodrooster Tostiklemmen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.2

De Bourgini Tosti Toaster is een geweldig apparaat dat niet alleen heerlijke tosti's maakt, maar ook als broodrooster kan dienen. Het apparaat heeft tostiklemmen waarmee je eenvoudig en snel een heerlijke tosti kunt maken. De broodsleuf is extra breed en kan zelfs dikke plakken brood aan. Het apparaat heeft ook een instelbaar bruiningsniveau en een ontdooifunctie die perfect is voor diepvriesbrood.

Wat dit apparaat onderscheidt van andere toasters is de combinatie van tostiklemmen en broodrooster. Je hebt slechts één apparaat nodig om zowel getoast brood als heerlijke tosti's te maken. Dit maakt het een geweldige aanvulling voor elke keuken. Het apparaat is ook zeer eenvoudig en intuïtief te gebruiken en heeft een stijlvolle, witte behuizing met zwarte elementen en prachtige lichtgevende knoppen.

Als ik dit apparaat zou gebruiken, zou ik het gebruiken voor het maken van heerlijke tosti's en getoast brood. Het apparaat is perfect voor diegenen die een snelle en gemakkelijke manier willen om lekker eten te bereiden. Het nadeel is dat het slechts twee sneetjes brood tegelijk kan bereiden. Als je een groot gezin hebt, kan het zijn dat je meerdere batches moet maken om iedereen tevreden te stellen.

Kortom, de Bourgini Tosti Toaster is een geweldig apparaat dat gemakkelijk te gebruiken is en perfect is voor het maken van heerlijke tosti's en getoast brood. Het is een geweldige aanvulling voor elke keuken, maar als je een groot gezin hebt, kan het zijn dat je meerdere batches moet maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van broodroosters. Er zijn immers 711 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!