Wat is de beste Tablet van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Tablet is een lastige opgave. Wat is de beste Tablet van 2024? Na het testen van 1020 Tablets kwam de Google Pixel Tablet (2023) als beste getest uit onze Tablet-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Tablets, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Tablets-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Tablet-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Tablets

1Score: 9.8
Google Pixel Tablet (2023)
Top keuze voor smart home integratie
Google Pixel Tablet (2023)
Google
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Amazon Fire HD 8 (2022)
Amazon Fire HD 8 (2022)
Amazon
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Amazon Fire HD 8 Kids
Amazon Fire HD 8 Kids
Amazon
4Score: 9.6
OnePlus Pad
OnePlus Pad
OnePlus
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.1
Apple iPad Pro 12.9 (M2,
Apple iPad Pro 12.9 (M2,
Apple
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Amazon Fire HD 10 (2021)
Grote waarde, groter premium scherm
Amazon Fire HD 10 (2021)
Amazon
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Amazon Fire 7-Inch Kids (2022)
Amazon Fire 7-Inch Kids (2022)
Amazon
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
Topkeuze voor Android-tablets met groot scherm
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
Samsung
9Score: 9
Amazon Kindle (11th Gen, 2022)
Amazon Kindle (11th Gen, 2022)
Amazon
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Microsoft Surface Pro 9 (Wi-Fi)
Eerste Windows 11 tablet-ervaring
Microsoft Surface Pro 9 (Wi-Fi)
Microsoft
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tablet Koopgids

Een tablet wordt steeds vaker niet alleen als aanvulling gebruikt op computers en smartphones, maar als vervanging voor laptops. Hieronder volgen een aantal veelvoorkomende vragen en de antwoorden hierop die je bij je keuze kunnen helpen.

Wat is het verschil tussen een iPad en een tablet?

Een iPad is een type tablet – en wel van het merk Apple. Deze loopt niet op Android, wat veel te zien is op andere tablets, maar op iOS of inmiddels op iPadOS.

Wat kun je met een tablet zonder abonnement?

Je hebt om een tablet te gebruiken geen abonnement nodig. Tablets worden geleverd met een vooraf geïnstalleerd besturingssysteem. Je moet alleen voor sommige (optionele) apps betalen.

Wanneer je een tablet koopt, heb je vaak de keuze tussen een tablet met alleen wifi, of een tablet met zowel wifi en mobiele internet. Heb je een tablet die via data ook toegang tot het mobiele internet heeft, dan ben je niet constant afhankelijk van wifi.

Tablets die ook mobiel internet hebben, hebben een sim-kaart nodig om verbinding te maken met het 4G of 5G-netwerk van een mobiele provider. Hou er rekening mee dat je voor zo’n simkaartje maandelijkse abonnementskosten betaalt. Je kunt ook voor een pre-paid sim-kaart gaan, maar die moet je wel regelmatig opladen om er gebruik van te kunnen blijven maken.

Het voordeel van een tablet met mobiel internet is dat je niet afhankelijk bent van wifi. Overal waar je bereik hebt met je mobiele telefoon, kun je ook je tablet gebruiken. Gebruik je je tablet veel onderweg, dan is een tablet met mobiel internet aan te raden. Gebruik je je tablet alleen maar thuis, dan is mobiel internet niet nodig.

Heeft een tablet een sim-kaart nodig?

Of een tablet een sim-kaart nodig heeft, hangt af van waar je de tablet vooral gebruikt. Gebruik je de tablet vooral thuis of in een andere omgeving waar er wifi aanwezig is, dan heb je geen sim-kaart nodig. Reis je veel en is er niet altijd een (stabiele) wifi-verbinding, dan is het handig om een tablet met een sim-kaart te hebben.

Een sim-kaart in een tablet zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van mobiel internet. Dit gebeurt via het netwerk van een provider. Hou rekening met extra maandelijkse abonnementskosten wanneer je voor een tablet met een sim-kaart kiest.

Hoelang gaat een tablet mee?

Afgezien van het feit dat dit deels afhankelijk is van hoe voorzichtig je ermee bent, is dit moeilijk te beantwoorden. Dit is namelijk afhankelijk van de specifieke tablet en de onderdelen die hierin zitten.

Daarnaast gaat het ook om of je software-updates belangrijk vindt of niet. Deze stoppen vaak na een aantal jaar (meestal tussen de twee en vier), omdat de hardware de nieuwere besturingssystemen niet meer bij kan houden. Helaas betekent dit ook vaak de je beveiligingsupdates ook wegvallen.

Maakt de software je niet veel uit en gaat het jou vooral om hoelang de hardware het volhoudt (als je oudere software blijft gebruiken)? Dan kan zo'n tablet gerust zes jaar of zelfs meer meegaan, mits je er zuinig op bent en je wellicht tussentijds de accu een keer laat vervangen.

Hoeveel opslag moet mijn tablet hebben?

De meeste tablets hebben niet de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden. Het is daarom belangrijk om een tablet te kiezen die de juiste hoeveelheid opslag heeft. Ben je een lichte gebruiker die alleen af en toe het internet gebruikt en films kijkt, dan is 32-62 GB voldoende.

Ben je iemand die graag foto’s en video’s bewerkt, dan kies je liever voor een tablet met 128 GB. Dit geeft je iets meer vrijheid: 128 GB is voldoende om 30.000 foto’s op te slaan. Film je veel? Dan heb je genoeg ruimte voor 1280 minuten aan video’s.

Maak je veel gebruik van grafische ontwerpprogramma’s als Photoshop of Adobe Illustrator, kies dan voor 512 GB. Deze programma’s en hun bestanden nemen veel ruimte in beslag, dus genoeg opslagruimte is dan belangrijk.

Het brein van de tablet: de processor

De processor is een van de belangrijkste onderdelen van je tablet. Hij bepaalt voornamelijk de snelheid van je tablet en dan vooral de hoeveelheid zware taken je tablet aankan.

Hoe krachtig de processor moet zijn, is afhankelijk van waar je je tablet voor gebruikt. Bewerk je bijvoorbeeld veel video’s en foto’s, dan heb je een krachtigere processor nodig dan wanneer je voornamelijk social media checkt en e-mails checkt.

Aan de kloksnelheid lees je af hoe snel de tablet is. De kloksnelheid wordt aangegeven met GHz. Hoe hoger het aantal GHz, hoe meer berekeningen de processor binnen één seconde uitvoert. Het aantal cores (kernen) bepaalt juist hoeveel taken het tegelijkertijd aan kan. Hoe meer cores, hoe beter – vooral als je veel video's bewerkt of aan 3D-ontwerp doet, want deze processen hebben veel baat bij meerdere kernen.

Is 2 GB werkgeheugen genoeg voor een tablet?

Voor de gemiddelde gebruiker is een tablet met 2 GB werkgeheugen voldoende. Gebruik je echter veel apps tegelijkertijd, en dan met name apps die veel geheugen gebruiken, dan is meer geheugen aan te raden.

Wanneer je tablet niet voldoende geheugen heeft, wordt deze langzamer. De consequentie? Frustratie. Bij de meeste tablets is het niet mogelijk om het geheugen uit te breiden. Daarom is het belangrijk om direct een tablet te kopen met de juiste hoeveelheid geheugen.

hero illustration

Hoe testen we Tablets?

Om de beste Tablet te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Tablet-test hebben we 1020 Tablets geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Tablet-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Tablet-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Tablet-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste Tablet in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1020 Tablets te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Tablets op een rij

1. Top keuze voor smart home integratie: Google Pixel Tablet (2023)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Pixel Tablet (2023)

 • list plusNaadloze integratie in slimme thuisopstellingen
 • list plusUnieke dock en exclusieve softwarefuncties
 • list plusBetrouwbare prestaties voor dagelijkse taken

Nadelen Google Pixel Tablet (2023)

 • list plusTrage 60Hz-display
 • list plusTensor G2-processor die oververhit raakt
 • list plusBeperkte videomogelijkheden

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.87
Functionaliteit
9.56
Gebruiksgemak
9.85
De Google Pixel Tablet, onthuld op Google I/O 2023, maakt indruk als de beste keuze voor integratie in een slim huis. Hij is verkrijgbaar in opslagopties van 128GB en 256GB, met 8GB RAM, geprijsd op respectievelijk $499 en $599. De tablet pronkt met een 11-inch 2560 x 1600 display, aangedreven door de Tensor G2 CPU en Wi-Fi 6. Hij wordt geleverd met een innovatief laadstation en heeft een basis bedekt met stof, een vingerafdrukscanner/aan/uit-knop en een USB-C poort. Het display van de tablet wordt geroemd om zijn helderheid en scherpte, vergezeld door bovengemiddeld geluid. Echter, uitgebreid typen op het toetsenbord is misschien niet ideaal. De tablet combineert indrukwekkend de functionaliteiten van een tablet en een slim display, met een goed uitgebalanceerd ontwerp en een veilige docking op een luidsprekerbasis, waarbij de veelzijdigheid en naadloze integratie in een slim huis benadrukt worden.

Volgens Tom's Guide "bevat het ontwerp een basis bedekt met stof, vingerafdrukscanner/aan/uit-knop, USB-C poort en frontcamera." PCMag benadrukt de prestaties ervan, door te zeggen dat het apps goed beheert, zelfs wanneer meerdere apps tegelijk draaien. Echter, de benchmark scores waren iets lager in vergelijking met andere apparaten in zijn categorie, zoals de Pixel 7 en iPad. Ondanks dit, biedt de Google Pixel Tablet een comfortabel ontwerp, goede displaykwaliteit en degelijke prestaties voor dagelijks gebruik, waardoor het een verleidelijke optie is voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdig en betrouwbaar apparaat voor verschillende taken.

De tablet wordt ook geleverd met exclusieve softwarefuncties, degelijke batterijduur en betrouwbaar opladen, zoals opgemerkt door Android Authority. Echter, hij valt op bepaalde gebieden tekort, zoals het trage 60Hz display, de opwarmende Tensor G2 processor en beperkte video-opties. De unieke Nest Hub-achtige docking is een opvallende functie, maar het mist enkele belangrijke Nest Hub-functies bij het docken, en de aanvullende docks zijn relatief duur zonder zelfstandige functionaliteit te bieden. Zoals Android Authority suggereert, als de unieke dock en Pixel-exclusieve functies essentieel voor je zijn, zou de Google Pixel Tablet een waardevolle investering kunnen zijn. Echter, als deze functies niet cruciaal zijn, kan het verkennen van alternatieven met betere algehele prestaties en waarde een praktischer keuze zijn.

In vergelijking met zijn concurrenten, valt de Google Pixel Tablet op door zijn naadloze integratie in slimme huisopstellingen, waardoor het een topkeuze is voor gebruikers die hun tablet willen samenvoegen met hun slimme huisecosysteem. Zijn unieke dock, exclusieve softwarefuncties en betrouwbare prestaties voor dagelijkse taken maken het een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdig en goed geïntegreerd apparaat. Hoewel het misschien niet de hoogste benchmark scores haalt of zelfstandige functionaliteit biedt voor zijn aanvullende docks, onderscheidt het zich door zijn focus op slimme huisintegratie en exclusieve functies in zijn niche.

Kortom, de Google Pixel Tablet schittert als de beste keuze voor integratie in een slim huis, met een naadloze combinatie van tabletfunctionaliteit en slimme displayfuncties. Zijn kracht ligt in zijn unieke dock, exclusieve softwarefuncties en betrouwbare prestaties voor dagelijkse taken. Echter, zijn beperkingen in benchmark scores en bepaalde hardwareaspecten kunnen potentiële kopers ertoe aanzetten om alternatieven te overwegen die beter aansluiten bij hun specifieke behoeften. Als integratie in een slim huis een prioriteit is, staat de Google Pixel Tablet zeker als een verleidelijke optie, met een naadloze overgang tussen een traditionele tablet en een slimme home hub.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Amazon Fire HD 8 (2022)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
10
Functionaliteit
9.84
Gebruiksgemak
9.53

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Amazon Fire HD 8 Kids

Loading ...

Voordelen Amazon Fire HD 8 Kids

 • list plusGoede kernhardware

Nadelen Amazon Fire HD 8 Kids

 • list plusBeperkte snelheid voor veeleisende apps en games
 • list plusSaaie, vlakke kleuren en reflectie

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.99
Functionaliteit
9.28
Gebruiksgemak
9.5
Ik ben enthousiast om de Amazon Fire HD 8 Kids Pro (2022) aan te kondigen, een betaalbare tablet speciaal ontworpen voor pre-tieners. Deze tablet biedt solide hardware, een dunne maar stevige beschermhoes, effectieve ouderlijke controle en kindvriendelijke software en browser. Voor $149,99 krijg je verbeterde interne hardware, wat zorgt voor betere prestaties en minder haperingen tijdens het gebruik. Met een 8" HD-scherm, 32GB opslag (uitbreidbaar tot 1TB), een quad-core 2.0 GHz CPU, 2GB RAM en 2MP camera's aan de voor- en achterkant, is deze tablet zeker het overwegen waard.

De "Pro" modus introduceert een meer volwassen gebruikersinterface, vergelijkbaar met die van volwassen modellen, met beter gedefinieerde categorieën voor inhoud. Ondanks zijn sterke punten heeft het apparaat ook nadelen, zoals beperkte snelheid voor veeleisende apps en games en de noodzaak om apps te installeren voor content van Amazon Prime Music of Video. Daarnaast vertoont het scherm doffe, vlakke kleuren en reflectiviteit, hoewel het wel geschikt is voor het kijken van kinder-tv-programma's en films.

In vergelijking met zijn voorgangers markeert het 2022-model een verbetering in interne hardware, met betere prestaties en een meer volwassen gebruikersinterface. Bovendien bieden de nieuwe leuke hoesjes in Cyber Sky, Rainbow Universe en Hello Teal een verfrissende touch, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor kinderen. Toch heeft het apparaat nog steeds beperkingen, vooral op het gebied van schermhelderheid en app-prestaties.

In vergelijking met andere betaalbare tablets valt de Amazon Fire HD 8 Kids Pro op vanwege zijn op maat gemaakte gebruikersinterface en robuuste ouderlijke controle. Maar op het gebied van prestaties voor veeleisende apps en games kan het achterlopen op sommige concurrenten. Desalniettemin maken de stevige beschermhoes en effectieve ouderlijke controle het een aantrekkelijke keuze voor ouders die op zoek zijn naar een geschikte tablet voor hun kinderen.

Kortom, de Amazon Fire HD 8 Kids Pro (2022) biedt een uitgebreid pakket voor kinderen, met de nadruk op ouderlijke controle, een stevige beschermhoes en een meer volwassen gebruikersinterface. Ondanks beperkingen op het gebied van schermhelderheid en app-prestaties, maakt de betaalbare prijs en op maat gemaakte functies het een sterke kanshebber voor ouders die op zoek zijn naar een geschikte tablet voor hun kinderen.

Verkrijgbaar bij:

4. OnePlus Pad

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen OnePlus Pad

 • list plusGeweldig display met 144Hz 11,6-inch scherm

Nadelen OnePlus Pad

 • list plusOnnatuurlijk zware zijkanten en asymmetrisch ontwerp door stylusbevestiging
 • list plusOntbrekende functies bij lancering

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.28
Functionaliteit
9.29
Gebruiksgemak
10
De OnePlus Pad is een opvallende nieuwkomer op de tabletmarkt, met een geweldige display, stijlvol design en een scherpe prijs. Als topkeuze voor Android tablets blinkt het uit in entertainment, webbrowsen en alledaagse taken. "De display en speakers van de tablet springen er echt uit, waardoor het een geweldige optie is voor thuisgebruik," met een 144Hz 11,6-inch display voor een levendige, kleurrijke kijkervaring. Met een prijs van $479 concurreert het gunstig met het basismodel iPad 10.9 en biedt het een enkele configuratie met 8GB RAM en 128GB opslag, met een perfecte 5/5 waardebeoordeling. Er zijn echter zorgen geuit over de onnatuurlijk zware zijkanten en asymmetrische design door de stylusbevestiging, evenals het ontbreken van functies bij de lancering, waardoor het voor sommigen geen optie is. Het design van de tablet omvat gebogen randen, een opvallende 13MP camera aan de achterzijde en een dunne, lichte behuizing in Halo Green, wat zorgt voor een unieke en indrukwekkende display en waardoor het opvalt in de Android tabletmarkt.

In vergelijking met high-end tablets kan de OnePlus Pad misschien niet op tegen hun kracht, maar het concurreert gunstig met zijn geweldige display, stijlvol design en agressieve prijsstelling, waardoor het een sterke speler is op de tabletmarkt. Ten opzichte van budgetopties zoals Amazon Fire-tablets overtreft de OnePlus Pad op het gebied van entertainment, webbrowsen en alledaags gebruik, met een balans tussen prestaties en betaalbaarheid. De levendige groene afwerking en geborsteld metalen look, samen met accessoires zoals het OnePlus Magnetische Toetsenbord, Stylo en Folio Case, voegen toe aan de aantrekkingskracht. Gebruikers kunnen echter de zware zijkanten en asymmetrische design als een nadeel ervaren, samen met zorgen over ontbrekende functies bij de lancering. Daarom, hoewel de OnePlus Pad een overtuigende optie biedt voor degenen die een balans zoeken tussen prestaties en betaalbaarheid, is het misschien niet de beste keuze voor gebruikers die symmetrie en geoptimaliseerde functies bij de lancering prioriteren.

Tot slot, de OnePlus Pad schittert met zijn indrukwekkende display, stijlvol design en agressieve prijsstelling, waardoor het een sterke speler is op de Android tabletmarkt. De opvallende kenmerken, waaronder het 144Hz 11,6-inch display en levendige kleuren, maken het een uitstekende keuze voor thuisgebruik en alledaagse taken. Echter, zorgen over de onnatuurlijk zware zijkanten, asymmetrische design door de stylusbevestiging en ontbrekende functies bij de lancering kunnen potentiële kopers doen aarzelen. Daarom is de OnePlus Pad het meest geschikt voor gebruikers die een geweldige display en stijlvol design zoeken tegen een betaalbare prijs, maar misschien niet de ideale keuze voor degenen die vanaf het begin een perfect gebalanceerde en volledig geoptimaliseerde tabletervaring willen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

5. Apple iPad Pro 12.9 (M2,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apple iPad Pro 12.9 (M2,

 • list plusKrachtige M2-chipset voor uitstekende prestaties
 • list plusPrachtig mini-LED-scherm met uitzonderlijk HDR-contrast en 120Hz verversingssnelheid
 • list plusVerbeterde interactie met Apple Pencil voor serieuze digitale kunstenaars

Nadelen Apple iPad Pro 12.9 (M2,

 • list plusPrijsverhoging rechtvaardigt mogelijk de kosten niet voor casual gebruikers
 • list plusErvaart throttling onder belasting en heeft dure accessoires
 • list plusSlechts 12 maanden garantie en trage display-responstijden

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.34
Functionaliteit
8.75
Gebruiksgemak
9.33
Ik ben enthousiast om de Apple iPad Pro 12.9 (M2, 2022) te introduceren, een krachtige tablet met immense power, luxe functies en een prachtig mini-LED-scherm. Met een nieuwe M2-chipset, uitzonderlijk HDR-contrast en een verversingssnelheid van 120 Hz, biedt het top prestaties en interactie met de Apple Pencil 2nd Gen. Maar voor de meeste gebruikers rechtvaardigt de prijsstijging de kosten niet, behalve voor serieuze digitale kunstenaars. Vanaf $1.099 voor 128GB opslag, is het meer geschikt voor professioneel gebruik dan voor casual entertainment of tekenen.

De krachtige prestaties van de tablet maken het geschikt voor gaming, maar het ondervindt prestatieproblemen onder belasting en heeft dure accessoires. Het biedt ook slechts 12 maanden garantie en trage weergaveresponstijden, wat misschien niet ideaal is voor gamers. Ondanks deze beperkingen wordt de iPad Pro 12.9 (M2, 2022) beschreven als een klassieke productupdate, waarbij het zijn status als de beste tablet behoudt met een snellere M2-chip en nieuwe Apple Pencil Hover-functie. Het ontwerp blijft ongewijzigd ten opzichte van het vorige model, met Space Gray en Silver kleuropties, en het behoudt een comfortabel gewicht voor langdurig gebruik.

Vergeleken met de 11-inch iPad Pro en iPad Air (2022), valt de iPad Pro 12.9 (M2, 2022) op met zijn grotere display en hogere prestatiecapaciteiten. Hoewel het misschien geen significante verbeteringen biedt buiten de nieuwe M2-processor, blijven de dunne randen en strakke aluminium behuizing opvallend. De tablet behoudt dezelfde grootte en gewicht als zijn voorganger, ongewijzigde knoppenplaatsing en poorten, en is verkrijgbaar in de Apple online store, waardoor het een consistente en betrouwbare keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar high-end prestaties en interactie met de Apple Pencil 2nd Gen.

Samengevat blinkt de Apple iPad Pro 12.9 (M2, 2022) uit als een high-performance tablet geschikt voor professioneel gebruik en serieuze digitale kunstenaars. Zijn prachtige display, krachtige M2-chip en verbeterde interactie met de Apple Pencil maken het een topkeuze in de tabletmarkt. Potentiële kopers moeten echter de kosten van accessoires en de beperkingen van de tablet voor gaming overwegen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Grote waarde, groter premium scherm: Amazon Fire HD 10 (2021)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.04
Functionaliteit
9.81
Gebruiksgemak
9.38

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Amazon Fire 7-Inch Kids (2022)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.49
Functionaliteit
9.09
Gebruiksgemak
9.89

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Topkeuze voor Android-tablets met groot scherm: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Loading ...

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.94
Functionaliteit
9.11
Gebruiksgemak
9.1

Verkrijgbaar bij:

9. Amazon Kindle (11th Gen, 2022)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.41
Functionaliteit
8.63
Gebruiksgemak
8.87
Amazon InStock -- Kindle black

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs

10. Eerste Windows 11 tablet-ervaring: Microsoft Surface Pro 9 (Wi-Fi)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.37
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
8.52

De krachtigste Pro doet het allemaal

Surface Pro 9 geeft je de tabletflexibiliteit die je wenst en de laptopprestaties en batterijduur(4) die je nodig hebt om je dag door te komen, en dat alles in één ultra-draagbaar apparaat.

2-in-1 veelzijdigheid, één ongelooflijk touchscreen

 • Eenvoudig scrollen met het 13" PixelSense™-touchscreen
 • Overal neer te zetten met verstelbare ingebouwde kickstand
 • Onmiddellijke laptopproductiviteit met Surface Pro Signature Keyboard(1)
 • Ondertekenen, schetsen of navigeren met Surface Slim Pen 2(1)

De prestaties op laptop-niveau die je nodig hebt

Surface Pro 9 levert razendsnelle Pro-prestaties met 12e generatie Intel® Core™-processors(2) op bepaalde configuraties en tot 15.5 uur batterijduur.(4)

Open je ogen voor de verbluffende Dolby Vision®(7)

Bij een verbluffende beeldkwaliteit krijg je een sterkere band met de personages en werelden die door filmmakers, gameontwerpers en andere creatievelingen voor jouw entertainment zijn gecreëerd.

Vloeiendere ervaringen op het scherm

Schrijf vloeiend op je scherm en geef je gaming een boost met een dynamische vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz.

Gebouwd voor desktop-productiviteit

Gebruik of laad eenvoudig accessoires op, dock naar krachtige beeldschermen en zet grote creatieve bestanden snel over met Thunderbolt™ 4-poorten.

Meer apps, meer leuke dingen

Van je favoriete apps en de nieuwste games tot het streamen van series en films, Windows 11 biedt meer keuze dan ooit tevoren.

 • Microsoft Journal Maak aantekeningen en schetsen.(1)
 • Adobe Photoshop Breng je ideeën tot leven.(1)
 • Microsoft Teams en Edge Blijf op de hoogte van wat je het belangrijkst vindt.
 • Xbox Game Pass Ultimate Een hele nieuwe manier om te gamen.(6)

Personaliseer je Pro

Maak je Surface Pro 9 helemaal de jouwe met levendige kleuren, zoals het nieuwe Saffier en Bosgroen, plus accessoires om je ervaring aan te passen.(3)

Koppelt perfect

Maak je ervaring compleet met Surface-accessoires.

 • Surface Pro Signature Keyboard met Slim Pen 2
 • Ongekende veelzijdigheid met dit perfecte duo: Surface Slim Pen 2 kan veilig worden bewaard en opgeladen in het premium toetsenbord. Nu in de nieuwe kleuren Saffier en Bosgroen, plus Papaverrood, Platina en Zwart.(1)
 • Surface Headphones 2
 • Beleef je muziek, programma’s en gesprekken als nooit tevoren dankzij het spectaculaire Omnisonic-geluid en aanpasbare ruisonderdrukking.(1)
 • Surface Dock 2
 • Maak van je Surface een krachtige desktop-pc, met alle next-gen-poorten die je nodig hebt, inclusief USB-C®. Sluit monitoren, accessoires en meer aan en laad je apparaat op met de Surface Connect-kabel.(1)
 • Surface Slim Pen 2
 • Schrijf, schets, navigeer en laad op met hetzelfde gevoel dat je krijgt met pen op papier, met uitzonderlijke nauwkeurigheid en een nieuw opbergbaar ontwerp.(1)

[1] Sommige accessoires en software worden afzonderlijk verkocht. Surface Slim Pen 2 is afzonderlijk verkrijgbaar. Surface Pro Signature Keyboard en Surface Pro Keyboard worden afzonderlijk verkocht. Alleen Surface Pro Signature Keyboard beschikt over de opslag- en oplaadmogelijkheden van Surface Slim Pen 2.

[2] Surface Pro 9 met 12e generatie Intel® Core™-processors en opslagruimte van 256 GB en meer zijn gebouwd op het Intel® Evo™-platform.

[3] Beschikbare kleuren voor accessoires, Surface Pro Signature Keyboard (afzonderlijk verkrijgbaar) en Surface Pro 9 en Surface Pro 9 met 5G] kunnen per regio en configuratie verschillen.

[4] De batterijduur varieert aanzienlijk afhankelijk van gebruik, netwerk- en functieconfiguratie, signaalsterkte, instellingen en andere factoren.

[5] Pen-opslag en -opladen beschikbaar op bepaalde toetsenborden.

[6] Xbox-app voor Windows pc's is niet beschikbaar op ARM-apparaten. Toegankelijk via Xbox Cloud Gaming (beta) op xbox.com/play: Xbox Game Pass Ultimate-abonnement vereist. Streamingbeperkingen en wachttijden kunnen van toepassing zijn. Bepaalde apparaten en regio's. De gamecatalogus verandert van tijd tot tijd.

[7] Vereist voor Dolby Vision® [en Dolby Vision IQ™] gecodeerde content en video.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tablets. Er zijn namelijk 1020 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!