Bestenu

Beste speenkoorden - dec. 2022

Met meer dan 1898 speenkoorden op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste speenkoorden in een handige lijst
01Score: 9.6
Set 3 stuks speenkoord
Set 3 stuks speenkoord
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
States&Klein Speenkoord
States&Klein Speenkoord
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
Speenkoord Lalieloe
Speenkoord Lalieloe
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
Speenkoord Lalieloe
Speenkoord Lalieloe
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
States&Klein Speenkoord
States&Klein Speenkoord
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Speenkoord Lalieloe
Speenkoord Lalieloe
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.6
Set van 4 stuks fopspeenkoord
Set van 4 stuks fopspeenkoord
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
Fopspeenkoord grijze badstof
Fopspeenkoord grijze badstof
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
Kralen Fopspeenkoord met houten clip | Speenkoord
Kralen Fopspeenkoord met houten clip | Speenkoord
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Babybeads- Speenkoord met naam
Babybeads- Speenkoord met naam
Ga naar laagste prjis
hero illustration

Hoe komt deze fantastische speenkoord opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste speenkoord ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over speenkoorden, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle speenkoorden die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke speenkoorden het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van speenkoorden stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste speenkoorden in een makkelijke lijst

1 - Set 3 stuks speenkoord

Loading..
Ga naar laagste prjis

Set van 3 speenkoorden in een supervrolijk en trendy dierenthema. Een prachtige set van goede kwaliteit en hoog originaliteitsgehalte. Een speenkoord is een hippe maar ook enorm handige oplossing voor een bekend probleem. De kleine die de fopspeen steeds op de grond laat vallen. (of het enorm leuk vindt om ermee te gooien!). Met deze slimme oplossing los je dit probleem slim en efficient op. Deze speenkoorden zijn voorzien van een handige "krokodillebek" sluiting die je met 1 hand eenvoudig open en dicht doet. Voorzien van een lus zodat je alle types fopspenen (inclusief de populaire Difrax speentjes) eenvoudig kunt bevestigen. Kenmerken Voorzien van een handige kunststofclip voor veilige en makkelijke “Snap-On” bevestiging. Voorzien van lusje voor bevestiging van fopspeen of tut (dus ook geschikt voor Difrax fopspenen) Geschikt voor praktisch alle kledingstukjes 100% BPA vrij en veilig voor jouw kleine spruit Veiligheid Een fopspeenkoord is niet bedoeld als speelgoed Alleen onder ouderlijk toezicht te gebruiken Nooit een fopspeenkoord tijdens het slapen in wiegje of bedje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - States&Klein Speenkoord

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de speenkoorden van States&Klein raakt je kindje nooit meer een speen kwijt. De speenkoorden zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en beschikken over zowel houten als siliconen kralen. Eenvoudig te bevestigen op kleding of kinderwagen, dankzij een stevige sluiting. Dankzij de mooie sobere kleuren zijn deze mooi te combineren met verschillende kledingstijlen. Deze speenkoorden matchen altijd met de hippe looks van je kindje en zijn uiteraard ook leuk om te geven bij een babyshower of als kraamcadeau! Uiteraard zijn de handgeknoopte speenkoorden duurzaam geproduceerd en BPA-vrij. De speenkoorden van States&Klein worden geproduceerd conform de Europese NEN-EN 12586+A1 norm voor veiligheid. Eigenschappen: - Verkrijgbare kleuren: Chalk Blue, Powder Pink, Dust Grey, Soft Brown, Natural Silk en Pure Sand; - Handgeknoopt; - Siliconen- en houten kralen; - Houten clip met ventilatiegaten; - Duurzaam geproduceerd (BPA-vrij); - CE gecertificeerd; - Totale lengte maximaal 22 cm. Hoe een speenkoord veilig te gebruiken: - Het speenkoord is enkel te gebruiken onder toezicht van een volwassene; - Geef het speenkoord nooit mee in de wieg, ledikant of bed; - Een speenkoord is bedoeld voor het niet kwijtraken van de speen en het is geen speelgoed of bijtring; - Maak de bevestigingsknopen nooit los of het koord langer; - Controleer voor ieder gebruik of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten; - Controleer voor ieder gebruik het product op beschadigingen welke mogelijk een risico kunnen vormen; - Bij beschadigingen of wanneer onderdelen van dit speenkoord los van elkaar komen te zitten dient het speenkoord niet meer gebruikt te worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Speenkoord Lalieloe

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met het speenkoord van LaLieLoe ben je het speentje nooit meer kwijt, je maakt het vast aan de jas, autostoel of kinderwagen en het speentje valt nooit meer op de grond. Onze speenkoorden zijn verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren, zodat je ze leuk kunt matchen met de kleding van je baby. Veiligheid Onze gecertificeerde producten zijn gemaakt van siliconen die 100% vrij zijn van BPA en andere schadelijke stoffen. Het zijn handgemaakte producten die kleine kralen bevatten die verstikking kunnen veroorzaken. Houdt je daarom altijd aan de veiligheidsregels: Laat je kindje een speenkoord alleen gebruiken onder toezicht, geef het bijvoorbeeld nooit mee naar bed Maak een speenkoord nooit langer en bevestig een speenkoord nooit aan loszittende delen van kleding zoals linten of veters, dit kan verstikking veroorzaken Controleer regelmatig op slijtage, beschadigingen en loszittende onderdelen, is dit het geval dan mag het speenkoord niet meer gebruikt worden LaLieLoe is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Speenkoorden die volledig gemaakt zijn van siliconen kralen kunnen met een sopje gereinigd worden. Spoel ze daarna goed af met water en laat drogen. De plastic clip en eventueel houten bijtfiguur kan afgenomen worden met een vochtige doek. Het is niet verstandig een houten bijtfiguur onder de kraan of in een sopje te reinigen omdat het hout gaat “werken” en hierdoor kan gaan splijten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Speenkoord Lalieloe

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met het speenkoord van LaLieLoe ben je het speentje nooit meer kwijt, je maakt het vast aan de jas, autostoel of kinderwagen en het speentje valt nooit meer op de grond. Onze speenkoorden zijn verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren, zodat je ze leuk kunt matchen met de kleding van je baby. Veiligheid Onze gecertificeerde producten van zijn gemaakt van siliconen die 100% vrij zijn van BPA en andere schadelijke stoffen. Het zijn handgemaakte producten die kleine kralen bevatten die verstikking kunnen veroorzaken. Houdt je daarom altijd aan de veiligheidsregels: Laat je kindje een speenkoord alleen gebruiken onder toezicht, geef het bijvoorbeeld nooit mee naar bed Maak een speenkoord nooit langer en bevestig een speenkoord nooit aan loszittende delen van kleding zoals linten of veters, dit kan verstikking veroorzaken Controleer regelmatig op slijtage, beschadigingen en loszittende onderdelen, is dit het geval dan mag het speenkoord niet meer gebruikt worden LaLieLoe is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Speenkoorden die volledig gemaakt zijn van siliconen kralen kunnen met een sopje gereinigd worden. Spoel ze daarna goed af met water en laat drogen. De plastic clip en eventueel houten bijtfiguur kan afgenomen worden met een vochtige doek. Het is niet verstandig een houten bijtfiguur onder de kraan of in een sopje te reinigen omdat het hout gaat “werken” en hierdoor kan gaan splijten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - States&Klein Speenkoord

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de speenkoorden van States&Klein raakt je kindje nooit meer een speen kwijt. De speenkoorden zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en beschikken over zowel houten als siliconen kralen. Eenvoudig te bevestigen op kleding of kinderwagen, dankzij een stevige sluiting. Dankzij de mooie sobere kleuren zijn deze mooi te combineren met verschillende kledingstijlen. Deze speenkoorden matchen altijd met de hippe looks van je kindje en zijn uiteraard ook leuk om te geven bij een babyshower of als kraamcadeau! Uiteraard zijn de handgeknoopte speenkoorden duurzaam geproduceerd en BPA-vrij. De speenkoorden van Sant&Klein worden geproduceerd conform de Europese NEN-EN 12586+A1 norm voor veiligheid. Eigenschappen: - Verkrijgbare kleuren: Chalk Blue, Powder Pink, Dust Grey, Soft Brown, Natural Silk en Pure Sand; - Handgeknoopt; - Siliconen- en houten kralen; - Houten clip met ventilatiegaten; - Duurzaam geproduceerd (BPA-vrij); - CE gecertificeerd; - Totale lengte maximaal 22 cm. Hoe een speenkoord veilig te gebruiken: - Het speenkoord is enkel te gebruiken onder toezicht van een volwassene; - Geef het speenkoord nooit mee in de wieg, ledikant of bed; - Een speenkoord is bedoeld voor het niet kwijtraken van de speen en het is geen speelgoed of bijtring; - Maak de bevestigingsknopen nooit los of het koord langer; - Controleer voor ieder gebruik of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten; - Controleer voor ieder gebruik het product op beschadigingen welke mogelijk een risico kunnen vormen; - Bij beschadigingen of wanneer onderdelen van dit speenkoord los van elkaar komen te zitten dient het speenkoord niet meer gebruikt te worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Speenkoord Lalieloe

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met het speenkoord van LaLieLoe ben je het speentje nooit meer kwijt, je maakt het vast aan de jas, autostoel of kinderwagen en het speentje valt nooit meer op de grond. Onze speenkoorden zijn verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren, zodat je ze leuk kunt matchen met de kleding van je baby. Veiligheid Onze gecertificeerde producten zijn gemaakt van siliconen die 100% vrij zijn van BPA en andere schadelijke stoffen. Het zijn handgemaakte producten die kleine kralen bevatten die verstikking kunnen veroorzaken. Houdt je daarom altijd aan de veiligheidsregels: Laat je kindje een speenkoord alleen gebruiken onder toezicht, geef het bijvoorbeeld nooit mee naar bed Maak een speenkoord nooit langer en bevestig een speenkoord nooit aan loszittende delen van kleding zoals linten of veters, dit kan verstikking veroorzaken Controleer regelmatig op slijtage, beschadigingen en loszittende onderdelen, is dit het geval dan mag het speenkoord niet meer gebruikt worden LaLieLoe is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Speenkoorden die volledig gemaakt zijn van siliconen kralen kunnen met een sopje gereinigd worden. Spoel ze daarna goed af met water en laat drogen. De plastic clip en eventueel houten bijtfiguur kan afgenomen worden met een schone vochtige doek. Het is niet verstandig een houten bijtfiguur onder de kraan of in een sopje te reinigen omdat het hout gaat “werken” en hierdoor kan gaan splijten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Set van 4 stuks fopspeenkoord

Loading..
Ga naar laagste prjis

Set van 4 mooie moderne speenkoorden met karakter. Vervaardigd uit een mooie kwaliteit zacht en glanzend textiel. Voorzien van een stevig stalen clip voor eenvoudige bevestiging aan de bovenkleding. TIP: deze set is ook erg geschikt als origineel kraamcadeau! Kenmerken Voorzien van een handige stalen clip voor veilige en makkelijke “Snap-On” bevestiging. Voorzien van lusje voor bevestiging van fopspeen of tut (dus ook geschikt voor Difrax fopspenen) Geschikt voor praktisch alle kledingstukjes 100% BPA vrij en veilig voor jouw kleine spruit Let op Een fopspeenkoord is niet bedoeld als speelgoed Alleen onder ouderlijk toezicht te gebruiken Nooit een fopspeenkoord tijdens het slapen in wiegje of bedje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Fopspeenkoord grijze badstof

Loading..
Ga naar laagste prjis

Mooi en lekker knuffel zacht speenkoord gemaakt van gevlochten badstof. Afgewerkt met een stevige en superhandige handige clipsluiting. Door het zachte materiaal zal dit speenkoord zeker in de smaak vallen Kenmerken Voorzien van een handige stalen clip voor veilige en makkelijke “Snap-On” bevestiging Geschikt voor praktisch alle kledingstukjes 100% BPA vrij en veilig voor jouw kleine spruit Let op Een fopspeenkoord is niet bedoeld als speelgoed Alleen onder ouderlijk toezicht te gebruiken Nooit een fopspeenkoord tijdens het slapen in wiegje of bedje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Kralen Fopspeenkoord met houten clip | Speenkoord

Loading..
Ga naar laagste prjis

Handig koordje waar je een fopspeen aan kan bevestigen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Babybeads- Speenkoord met naam

Loading..
Ga naar laagste prjis

Speenkoord "Noah". Heb jij al een speenkoord? Super handig voor onderweg! Jouw kleintje raakt zijn/haar speentje niet meer kwijt. Mooie mintkleuren gecombineerd met houten ringen. De ringen zijn niet groot genoeg om over de kralen heen te komen en zitten daardoor vast. Dan blijf je dus het mooie effect van het speenkoord zien. Speenkoord Noah past goed bij wagenspanner Noah. Een speenkoord is om de speen van je kindje aan vast te maken. Een echte musthave voor je kindje! Baby's spugen vaak het speentje uit. Hoe handig is het dan als deze vast blijft zitten aan de kleding van je baby. We verkopen speenkoorden met naam naar keuze. Leuk om te geven of om lekker voor jezelf te houden. De speenkoorden zijn (zonder clip) maximaal 22cm lang. Alle voorbeelden zijn met namen met vier letters. Is de naam die u op het speenkoord wil langer. Dan vallen er andere kralen af. Babybeads doet haar best het speenkoord in dezelfde stijl te maken als het voorbeeld. Wij hebben onze letterkralen alleen in het Nederlandse alfabet. Letters met puntjes, streepjes etc zijn helaas niet leverbaar. De houten letter kralen zijn gemaakt van onbewerkt beukenhout. Ze kunnen daarom verschillen in kleur. Dit maakt juist elk speenkoord uniek! De naam kun je aangeven door een Klantvraag in te vullen of te mailen naar beadsforyourbeebs@gmail.com. Vergeet niet je ordernummer erbij te vermelden. Al onze producten worden met veel liefde en zorg samengesteld. Vergeet echter nooit dat het gaat om handmade producten. Lees daarom altijd eerst de onderstaande veiligheidsvoorschriften voordat je een product gaat gebruiken. # Geef het koord nooit mee tijdens het slapen. # Het speenkoord is geen speelgoed en is alleen te gebruiken om de speen niet kwijt te raken. # Maak het koord niet langer en maak de knopen nooit los. # Gebruik het koord altijd onder toezicht. # Wanneer er ruimte tussen de kralen ontstaat gebruik het koord dan niet meer. # De lengte van een speenkoord is maximaal 22 cm. (NEN-norm 12586) # Bevestig de clip altijd aan de kleding. # Controleer altijd voor gebruik de stevigheid van het product. # Maak het koord uitsluitend schoon met een vochtige doek en lauw water, pas op dat de clip niet nat wordt. # Vervang het koord na verloop van tijd. Je zult zien dat het koord na intensief gebruik wat slijtage krijgt en er tussen de kralen wat ruimte kan ontstaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van speenkoorden. Er zijn immers 1898 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste