Bestenu

Beste slaapmatten - okt. 2022

Met meer dan 382 slaapmatten op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste slaapmatten op een rij
01Score: 9.6
Dutch Mountains Zelfopblazende Slaapmat ‘Cumulus’ | Vernieuwd | 196 x 67 x 6.5 cm| Blauw
Dutch Mountains Zelfopblazende Slaapmat ‘Cumulus’ | Vernieuwd | 196 x 67 x 6.5 cm| Blauw
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
Bo-Camp
Bo-Camp
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
TravelMore Opblaasbaar Slaapmatje
TravelMore Opblaasbaar Slaapmatje
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.1
Redwood Stretch Limousine 10 II
Redwood Stretch Limousine 10 II
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
NOMAD
NOMAD
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.9
Opblaasbare slaapmat 198 cm x 71 cm x 11,5 cm
Opblaasbare slaapmat 198 cm x 71 cm x 11,5 cm
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.6
TravelMore Opblaasbaar Slaapmatje
TravelMore Opblaasbaar Slaapmatje
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
Dutch Mountains Zelfopblazende Slaapmat ‘Stratus’| Vernieuwd| 185 x 53 x 4 cm | Blauw
Dutch Mountains Zelfopblazende Slaapmat ‘Stratus’| Vernieuwd| 185 x 53 x 4 cm | Blauw
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.4
AirFeel opblaasbaar slaapmatje
AirFeel opblaasbaar slaapmatje
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.2
NOMAD®  Allround 10.0
NOMAD® Allround 10.0
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Slaapmat Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Je gaat backpacken of kamperen en bent op zoek naar een slaapmat. Waar je op let bij het kiezen van een goede slaapmat, leg ik je in onderstaande koopgids uit.

Wat is beter: een slaapmat of een luchtbed?

Welke beter is, hangt af van de omstandigheden waarin je ze gebruikt. Een goed luchtbed wordt over het algemeen als de meest comfortabele optie gezien waardoor deze vooral geschikt is als je bijvoorbeeld voor langere tijd gaat kamperen. Je gebruikt een luchtbed daarom ook als logeerbed. Er zijn verschillende maten en dikten te krijgen en je bepaalt zelf hoe hard je je bed wilt hebben.

Ga je backpacken, dan is een slaapmat een betere keuze: deze neemt niet alleen minder ruimte in beslag, maar is minder zwaar dan een luchtbed en gemakkelijker mee te nemen. Je hebt er bovendien geen pomp voor nodig. Verder is een slaapmat in de meeste gevallen beter geïsoleerd waardoor je, zeker in koudere gebieden, het minder snel koud hebt.

Slaapmatten zijn er in allerlei soorten en maten en vaak geld dat hoe beter de slaapmat geïsoleerd is, hoe zwaarder en dikker deze is. Let hier dus op bij aankoop. Als je midden in de zomer door Italië gaat hiken, dan heb je geen goed geïsoleerde slaapmat nodig: het is buiten warm genoeg en het koelt in de nacht niet veel af.

Hoe werkt een zelfopblaasbare slaapmat?

Een zelfopblaasbare slaapmat werkt erg eenvoudig: je draait het ventiel open en de mat blaast zichzelf als het ware op. Je vergelijkt een zelfopblaasbare slaapmat met een spons. Deze kun je ook heel erg klein maken, maar zodra je de spons de ruimte geeft, word de spons groter.

Om hem weer leeg te laten lopen, rol je hem simpelweg met het ventiel open, weer op. De kern van de slaapmat wordt weer samengeperst en is hierdoor weer klein (net als die spons die je fijnknijpt!)

Hoe bewaar ik een zelfopblaasbare slaapmat?

Veel mensen bewaren de slaapmat opgerold, zo leeg mogelijk, ergens op zolder. Dit is niet de juiste manier. Denk maar eens aan die spons. Als je een spons te lang in dezelfde, in elkaar gedrukte, positie laat liggen, dan neemt je spons deze vorm uiteindelijk aan.

Dit werkt bij een slaapmat net zo. Als je aan het reizen bent zorg je er natuurlijk voor dat deze zo leeg mogelijk is waardoor je hem klein op kunt rollen. Gebruik je daarentegen de slaapmat voor een langere tijd niet, laat hem dan vollopen met lucht en rol hem op, terwijl er lucht in zit. Zo behoudt de kern van de slaapmat zijn vorm.

Bewaar de mat daarnaast op een warme, droge plaats. Als er vocht in je slaapmat komt, loop je het risico op schimmel met alle gevolgen van dien.

Wat is de R-waarde bij een slaapmat?

De R-waarde bij een slaapmat staat voor de isolatiewaarde. Dit is een van de belangrijkste kenmerken van een slaapmat, let hier dus goed op. Hoe hoger de isolatiewaarde van een slaapmat, hoe beter deze isoleert. Dit is vooral belangrijk als je gaat kamperen in koudere gebieden. Als je op een koude ondergrond slaapt, verliest je snel lichaamswarmte.

Naast het hebben van een goede slaapzak, is een goed isolerende slaapmat dus ook erg belangrijk. Als je van plan bent in een warm land te gaan kamperen waar het in de nacht niet zoveel afkoelt, dan maakt de R-waarde niet zoveel uit. Daarnaast zijn slaapmatten met een hogere R-waarde vaak zwaarder dan minder goed geïsoleerde slaapmatjes. Houd hier ook rekening mee.

Welke dikte slaapmat heb ik nodig?

De dikte van de slaapmat hangt meestal af van de R-waarde: deze staat voor hoe goed de slaapmat is geïsoleerd. Heb je een goed geïsoleerde slaapmat met een R-waarde van negen, dan is je mat dikker dan een minder geïsoleerde mat met een R-waarde van twee.

Als je ergens gaat kamperen waar het minder warm is, heb je een beter geïsoleerde slaapmat nodig dan wanneer je gaat kamperen in de tropen waar het 's nachts bijna niet afkoelt. Natuurlijk is de dikte van je slaapmat ook een persoonlijke keuze. Een dikkere slaapmat is vaak comfortabeler dan een minder dikke. Een dikkere ruimte neemt natuurlijk wel meer ruimte in beslag.

Wat zijn de voordelen van een slaapmat?

Het grootste voordeel van een slaapmat is dat deze vaak weinig ruimte in beslag nemen en erg licht van gewicht zijn. Hierdoor neem je ze gemakkelijk mee als je bijvoorbeeld gaat backpacken. Daarnaast ervaren de meeste mensen een slaapmat als een comfortabele manier om te slapen.

Bovendien zijn er slaapmatten verkrijgbaar die goed geïsoleerd zijn, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor koudere gebieden. Hou er wel rekening mee dat de beter geïsoleerde slaapmatten vaak meer plaats in beslag nemen en ook wat zwaarder zijn.

Waar let ik op bij een slaapmat als ik ga kamperen?

Als je gaat kamperen let je bij aankoop van een slaapmat op andere dingen dan wanneer je gaat trekken of backpacken. Als je gaat kamperen, blijf je vaak voor een langere tijd op een plaats waardoor het het pakvolume minder belangrijk is.

Daarentegen is comfort wel belangrijk. Juist omdat je voor langere tijd op dezelfde plaats blijft, wil je lekker slapen om de volgende dag goed uitgerust wakker te worden. Kijk ook naar de R-waarde. Staat je tent ergens in een gebied waar de temperatuur in de nacht flink daalt, koop dan een slaapmat met een hoger isolerend vermogen.

Waar let ik op bij een slaapmat als ik ga backpacken?

Als je gaat backpacken wil je niet teveel meenemen. Daarom is het pakvolume van een slaapmat erg belangrijk. Kies een slaapmat die niet te zwaar is en bovendien niet te dik. Je hebt weinig ruimte en deze ruimte wil je niet in beslag laten nemen door een slaapmat.

Behalve een goede slaapzak, neem je vaak ook een lichtgewicht tent mee als je gaat backpacken. Zorg ervoor dat je je backpack op een goede ergonomische manier indeelt. Vaak hang je je slaapmat aan je backpack: dit scheelt je weer ruimte aan de binnenkant. Hetzelfde geldt voor je tent.

Daarnaast is het belangrijk dat de slaapmat zichzelf opblaast. De meest slaapmatten zijn zelfopblazend, maar niet allemaal. Je wilt geen pomp meenemen in je rugzak. Omdat het pakvolume belangrijk is wanneer je gaat backpacken, lijdt het comfort er een beetje onder. Hoe dunner de slaapmat, hoe minder comfort deze biedt.

Het is natuurlijk altijd een persoonlijke keuze hoeveel plaats je je slaapmat in wilt laten nemen. Wil je liever een dikke slaapmat meenemen, dan is dit natuurlijk prima.

hero illustration

Hoe komt deze super slaapmat ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste slaapmat ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over slaapmatten, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle slaapmat die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke slaapmat het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Producten gerelateerd aan slaapmatten

De beste slaapmatten in een handige lijst

1 - Dutch Mountains Zelfopblazende Slaapmat ‘Cumulus’ | Vernieuwd | 196 x 67 x 6.5 cm| Blauw

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maximaal slaapcomfort en gebruiksgemak gaan hand in hand met de vernieuwde 2021 ‘Cumulus’ zelfopblazende slaapmat van Dutch Mountains®. Met een dikte van liefst 6.5 cm biedt de XL ‘Cumulus’ een fantastische isolerende waarde en alle slaapcomfort die je een logee (of natuurlijk jezelf!) van harte gunt. De nieuwe ‘Cumulus’ wordt geleverd inclusief ruime opberghoes en elastische banden. Zo simpel werkt deze fraaie zelfopblazende slaapmat: Zelfopblazende slaapmatten blazen zichzelf na het opendraaien van het ventiel op tot ongeveer 60%-70% van de maximale capaciteit. Hard genoeg voor je? Dan draai je simpelweg het ventiel dicht. Klaar! Liever harder? Blaas bij tot de mat precies naar wens is en zweef je welverdiende nachtrust tegemoet. Na gebruik laat je hem leeglopen en berg je hem opgerold op in de vernieuwde (extra ruime) opberghoes. Heerlijk comfortabel: XL, liefst 6.5 cm dik, een hoge isolerende waarde Met een afmeting van 1.96 x 67 x 6.5 cm is deze slaapmat gerust een XL model te noemen. De nieuwe 2021 ‘Cumulus’ is met 6.5 cm ook net iets dikker dan een gemiddelde zelfopblazende slaapmat en dat betekent extra slaapcomfort! Het hoogwaardige PU-schuim in de mat heeft een hoge isolatiewaarde levert een positieve bijdrage in ieder seizoen: warm in de winter en koel in de zomer. Gemaakt van hoogwaardige materialen: zeer sterk en duurzaam! Dit vernieuwde model is gemaakt van 2.7 kilo aan kwaliteitsmaterialen als 190T polyester en polyurethaanschuim. Dit maakt de ‘Cumulus’ ontzettend sterk (belastbaar tot 110 kilo) en duurzaam. Onze onderhoudstips voor maximale duurzaamheid? Houd de ‘Cumulus’ uit direct zonlicht, gebruik hem niet boven de 40 graden Celsius en reinig met een fris hygiënisch sopje. Specificaties en eigenschappen ✓ Afmeting uitgerold: 1.96 x 67 x 6.5 cm. (TIP: ook leverbaar in 185 x 53 x 4 cm.) ✓ Afmeting opgerold in hoes: 65x 20 x 20 cm. ✓ Gewicht: 2.7 kilogram. ✓ Tweeweg-ventiel: inflatie, bij-blazen en deflatie. ✓ Buitenzijde: 190T polyester. ✓ Binnenkant: duurzaam polyurethaanschuim. ✓ Inclusief hoes en twee elastische banden. ✓ Blaast automatisch op tot 60-70% van de maximale opblaascapaciteit. ✓ Hygiënisch: maak hem gerust schoon met een sopje. ✓ Zeer sterk: is belastbaar tot maximaal 110 kilogram. ✓ Inclusief Nederlandstalige instructies voor optimaal gebruik. ✓ Garantie: 2 jaar. TOPTIP: bestel je ook gelijk je nieuwe Dutch Mountains® slaapzak mee? Gebruik de zoekfunctie in deze webshop en zoek op ‘Dutch Mountains slaapzak’. We hebben een prachtig assortiment slaapzakken beschikbaar voor iedereen: van kind tot volwassene en van campingslaapzak tot serieuze outdoor-slaapzakken

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Bo-Camp

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bo-Camp isolatiemat van noppenschuim Een lichtgewicht schuimrubber noppenmatras. Dit comfortabele matras zorgt voor optimale isolatie en is hierdoor ook goed te combineren met luchtbedden of slaapmatjes. Na gebruik is dit schuimmatras compact op te rollen en mee te nemen. Ingepakt (Øxh): 17x61 centimeter. Waarom kiezen voor dit Bo-Camp noppenmatras: Lichtgewicht schuimrubber noppenmatras. Wordt ook wel gecombineerd met luchtbedden of matrasjes voor extra isolatie. Zorgt voor een optimale isolatie waardoor deze ook bruikbaar is tijdens koudere omstandigheden. Door zijn compactheid gemakkelijk mee te nemen voor onderweg of tijdens het backpacken. Afmeting in cm LxBxH: 190x60x6.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - TravelMore Opblaasbaar Slaapmatje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een comfortabel en compact slaapmatje die makkelijk in je rugzak past? Blaas de TravelMore slaapmat in 2 minuten op met de geïntegreerde voetpomp en kruip in bed! Heerlijk comfortabel en gemaakt van zacht en stevig 40D nylon. De slaapmat is 6 cm dik en is afgewerkt met een vochtbestendige TPU coating. Het hoofdkussen heeft een ideale hoogte voor je nek. Het honingraat ontwerp houdt je lichaamswarmte goed vast. Zo kun je er de volgende dag weer helemaal tegenaan! Geen pomp nodig Dankzij de geïntegreerde voet/handpomp hoef je nooit meer je longen uit je lijf te blazen. Binnen 2 min heb jij je bedje klaarliggen! Je kunt ook het opblaasventiel gebruiken. Dankzij het dubbel ventielsysteem laat je de mat ook supersnel leeg lopen. Zo kun je de slaapmat direct oprollen en weer op pad! Lichtgewicht (610 gram) Ooit op een wandelvakantie geweest? Dan weet je ongetwijfeld dat het meezeulen van een te zware tas geen pretje is! De TravelMore slaapmat weegt slechts 610 gram! Opgerold in de draagtas is de mat daarnaast niet veel groter dan een flesje water. Je merkt amper dat ie er is! Honingraat design Het honingraat ontwerp ligt niet alleen ontzettend comfortabel, het zorgt ook dat je lichaamswarmte niet de koude grond in ontsnapt. Het honingraat ontwerp creëert luchtcellen die met elkaar in verbinding staan. Het werkt hetzelfde als een pocket matras en zorgt dat de druk veel beter verdeeld wordt. Reparatieset Ondanks dat de TravelMore slaapmat gemaakt is van dik en duurzaam 40D nylon, krijg je er een gratis reparatieset bij. Mocht je per ongeluk in iets scherps liggen, dan plak je het gaatje eenvoudig af. TravelMore Slaapmat ✔ Geïntegreerde voet/handpomp ✔ Vochtbestendig TPU coating ✔ Binnen 2 min opgepompt ✔ Hoogwaardig 40D Nylon ✔ Ontzettend lichtgewicht ✔ Inclusief draagtas Natte of droge ondergrond Met deze vochtbestendige slaapmat gemaakt van sterk 40D nylon slaap je gerust op een natte ondergrond. Zelf blijf je helemaal droog! Wel raden wij aan om de slaapmat de volgende dag uit te hangen. Dit voorkomt schimmel en zorgt dat de mat langer mee gaat. Comfortabel hoofdkussen Na intensieve vakantiedagen heeft je lichaam rust nodig. Maar wie heeft er ruimte in z’n tas om een slaapkussen van thuis mee te nemen? Gelukkig heeft de TravelMore slaapmat een geïntegreerd hoofdkussen. Deze is de ideale hoogte en ondersteunt je schouders en nek tijdens het slapen. Zo kun je er de volgende dag weer helemaal tegenaan! Specificaties: ▶ Inhoud Verpakking: 1 x slaapmat, 1 x handleiding, 1 x reparatieset ▶ Merk: TravelMore ▶ Materiaal: 40D Nylon ▶ Kleur: Groen ▶ Gewicht: 610 gram ▶ Afmetingen (opgeblazen): 191 x 56 x 6 cm ▶ Afmetingen (opgerold): 28 x 15 cm ▶ Certificaten: RoHS ▶ Inclusief draagtas: Ja ▶ Geintegreerde pomp: Ja ▶ Geïntegreerd hoofdkussen: Ja ▶ Geschikt voor zwembad/water: Nee ▶ Geschikt voor natte ondergrond: Ja ▶ Reparatieset: Plakstickers ℹ Let op: Comfortabel voor mensen met een lengte van tot maximaal ~1.95m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - Redwood Stretch Limousine 10 II

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geniet van het comfort van deze luxe slaapmat van Redwood. De Stretch Limousine 10 II is heel makkelijk in gebruik. Het is namelijk een zelfopblazende slaapmat, waardoor jij niet veel meer hoeft te doen dan het ventiel openen. Je hebt dus geen pomp nodig. Nieuw bij de tweede versie van deze Redwood topper is het flipventiel, die je gebruikt wanneer je de mat oprolt. Dankzij deze handige functie loopt de mat niet vanzelf vol met lucht zodra je even stopt met oprollen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - NOMAD

Loading..
Ga naar laagste prjis

De NOMAD® Perth 10.0 is gemaakt van polyester en gevuld met speciaal schuim van een hoge dichtheid. Dat zorgt voor een perfecte isolatie en is uitstekend geschikt voor autokampeerders die niets aan het toeval overlaten. Stretch materiaal Extra breed Zacht aanvoelende bovenkant Uitstekende isolatie PFC-vrij

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - Opblaasbare slaapmat 198 cm x 71 cm x 11,5 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

EXTRA DIK & COMPACT. Met een afmeting van 198 x 71 x 11,5 cm is deze opblaasbare slaapmat dikker, langer en breder dan vergelijkbare producten op de markt. Terwijl het extra ondersteuning en bescherming biedt tegen koude en vochtige omstandigheden, is het in de verpakking ook supercompact. MULTIFUNCTIONEELE OPBLAASZAK! Het slaapmatje heeft een dubbelwerkende, niet-lekkende, luchtdichte luchtklep. Blaas hem gemakkelijk op in minder dan 2 minuten met de waterdichte opblaaszak, die ook gebruikt kan worden als waterdichte draagtas, waszak of om water mee te vullen voor een kampeerdouche! RUIMTEBESPAREND & AANSLUITBAAR. De lichtgewicht campingmatras van -1 kg heeft de grootte van een waterfles (in verpakkingen) en heeft zelfs een ingebouwd kussen om nog meer ruimte te besparen. Mee twee luchtmatrassen mee en gebruik de bevestigde zijknoppen om er een tweepersoonsbed van te maken voor een reis met een vriend of vriendin. EXTRA DUURZAAM. Gemaakt van superstevig 40D Ripstop-nylon met TPU-coating, de campingmat is lek-, water- en vochtbestendig, extra zacht en gemakkelijk schoon te maken. De dikte zorgt voor een 3-seizoenenisolatie tegen koud en ruw terrein. Comfortabel slapen gegarandeerd. DRAAGTAS & REPARATIESET. De slaapmat wordt geleverd in een comfortabele draagtas met plastic gespen die je gemakkelijk aan je rugzak of riem kunt bevestigen. En voor uw gemoedsrust hebben we niet 1 maar 2 reparatiesets meegeleverd. Zorgeloos genieten van het buitenleven!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - TravelMore Opblaasbaar Slaapmatje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een comfortabel en compact slaapmatje die makkelijk in je rugzak past? Blaas de TravelMore slaapmat in 2 minuten op met de geïntegreerde voetpomp en kruip in bed! Heerlijk comfortabel en gemaakt van zacht en stevig 40D nylon. De slaapmat is 6 cm dik en is afgewerkt met een vochtbestendige TPU coating. Het hoofdkussen heeft een ideale hoogte voor je nek. Het honingraat ontwerp houdt je lichaamswarmte goed vast. Zo kun je er de volgende dag weer helemaal tegenaan! Geen pomp nodig Dankzij de geïntegreerde voet/handpomp hoef je nooit meer je longen uit je lijf te blazen. Binnen 2 min heb jij je bedje klaarliggen! Je kunt ook het opblaasventiel gebruiken. Dankzij het dubbel ventielsysteem laat je de mat ook supersnel leeg lopen. Zo kun je de slaapmat direct oprollen en weer op pad! Lichtgewicht (610 gram) Ooit op een wandelvakantie geweest? Dan weet je ongetwijfeld dat het meezeulen van een te zware tas geen pretje is! De TravelMore slaapmat weegt slechts 610 gram! Opgerold in de draagtas is de mat daarnaast niet veel groter dan een flesje water. Je merkt amper dat ie er is! Honingraat design Het honingraat ontwerp ligt niet alleen ontzettend comfortabel, het zorgt ook dat je lichaamswarmte niet de koude grond in ontsnapt. Het honingraat ontwerp creëert luchtcellen die met elkaar in verbinding staan. Het werkt hetzelfde als een pocket matras en zorgt dat de druk veel beter verdeeld wordt. Reparatieset Ondanks dat de TravelMore slaapmat gemaakt is van dik en duurzaam 40D nylon, krijg je er een gratis reparatieset bij. Mocht je per ongeluk in iets scherps liggen, dan plak je het gaatje eenvoudig af. TravelMore Slaapmat ✔ Geïntegreerde voet/handpomp ✔ Vochtbestendig TPU coating ✔ Binnen 2 min opgepompt ✔ Hoogwaardig 40D Nylon ✔ Ontzettend lichtgewicht ✔ Inclusief draagtas Natte of droge ondergrond Met deze vochtbestendige slaapmat gemaakt van sterk 40D nylon slaap je gerust op een natte ondergrond. Zelf blijf je helemaal droog! Wel raden wij aan om de slaapmat de volgende dag uit te hangen. Dit voorkomt schimmel en zorgt dat de mat langer mee gaat. Comfortabel hoofdkussen Na intensieve vakantiedagen heeft je lichaam rust nodig. Maar wie heeft er ruimte in z’n tas om een slaapkussen van thuis mee te nemen? Gelukkig heeft de TravelMore slaapmat een geïntegreerd hoofdkussen. Deze is de ideale hoogte en ondersteunt je schouders en nek tijdens het slapen. Zo kun je er de volgende dag weer helemaal tegenaan! Specificaties: ▶ Inhoud Verpakking: 1 x slaapmat, 1 x handleiding, 1 x reparatieset ▶ Merk: TravelMore ▶ Materiaal: 40D Nylon ▶ Kleur: Blauw ▶ Gewicht: 610 gram ▶ Afmetingen (opgeblazen): 191 x 56 x 6 cm ▶ Afmetingen (opgerold): 28 x 15 cm ▶ Certificaten: RoHS ▶ Inclusief draagtas: Ja ▶ Geintegreerde pomp: Ja ▶ Geïntegreerd hoofdkussen: Ja ▶ Geschikt voor zwembad/water: Nee ▶ Geschikt voor natte ondergrond: Ja ▶ Reparatieset: Plakstickers ℹ Let op: Comfortabel voor mensen met een lengte van tot maximaal ~1.95m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Dutch Mountains Zelfopblazende Slaapmat ‘Stratus’| Vernieuwd| 185 x 53 x 4 cm | Blauw

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heerlijk licht, compact op te bergen, supermakkelijk in gebruik en heel erg sterk: maak kennis met de nieuwe 2021 ‘Stratus’ zelfopblazende slaapmat van Dutch Mountains®. Waar ons ‘Cumulus’ XL model met 6.5 cm dikte staat voor maximaal comfort, biedt de nieuwe ‘Stratus’ juist een slimme compacte en extra lichte oplossing. Ideaal voor wie graag kampeert, de natuur in trekt, motortochtjes maakt of regelmatig logeert.Licht en compact mee te nemen: tegelijk toch erg comfortabel! De nieuwe 2021 ‘Stratus’ weegt nog geen 1200 gram en neemt opgerold slechts 53 x 15 x 15 cm aan ruimte in beslag. Dat maakt hem de ideale opblaasbare slaapmat voor iedereen die er graag op uit trekt en tegelijk graag over comfort beschikt. Met een dikte van 4 cm en royale PU-foam vulling zorgt de ‘Stratus’ goed voor je en ontwaak je fris en fruitig na een goede nachtrust. Zo werkt deze fraaie zelfopblazende slaapmat: Zelfopblazende slaapmatten blazen zichzelf na het opendraaien van het ventiel op tot ongeveer 60%-70% van de maximale capaciteit. Hard genoeg voor je? Dan draai je simpelweg het ventiel dicht. Klaar! Liever harder? Blaas bij tot de mat precies naar wens is en zweef je welverdiende nachtrust tegemoet. Na gebruik laat je hem leeglopen en berg je hem opgerold op in de vernieuwde (extra ruime) opberghoes. Gemaakt van hoogwaardige materialen: zeer sterk en duurzaam! De vernieuwde 2021 ‘Stratus’ is gemaakt van kwaliteitsmaterialen als 190T polyester en polyurethaanschuim. Dit maakt deze fraaie mat ontzettend sterk (belastbaar tot 110 kilo) en duurzaam. Onze onderhoudstips voor maximale duurzaamheid? Houd de ‘Stratus’ uit direct zonlicht, gebruik hem niet boven de 40 graden Celsius en reinig na gebruik met een fris hygiënisch sopje. Specificaties en eigenschappen ✓ Afmeting uitgerold: 185 x 53 x 4 cm. (ook leverbaar in 1.96 x 67 x 6.5 cm, zie ‘Cumulus’ XL slaapmat.) ✓ Afmeting opgerold in hoes: 53 x 15 x 15 cm. ✓ Gewicht: 1242 gram. ✓ Tweeweg-ventiel: inflatie, bij-blazen en deflatie. ✓ Buitenzijde: 190T polyester. ✓ Binnenkant: duurzaam polyurethaanschuim. ✓ Inclusief hoes en twee elastische banden. ✓ Blaast automatisch op tot 60-70% van de maximale opblaascapaciteit. ✓ Hygiënisch: maak hem gerust schoon met een sopje. ✓ Zeer sterk: is belastbaar tot maximaal 110 kilogram. ✓ Inclusief Nederlandstalige instructies voor optimaal gebruik. ✓ Garantie: 2 jaar. TIP: bestel je misschien ook gelijk je nieuwe Dutch Mountains® slaapzak mee? Gebruik de zoekfunctie in deze webshop en zoek op ‘Dutch Mountains slaapzak’. We hebben een prachtig assortiment slaapzakken beschikbaar voor iedereen: van kind tot volwassene en van campingslaapzak tot serieuze outdoor-slaapzakken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - AirFeel opblaasbaar slaapmatje

Loading..
Ga naar laagste prjis

Opzoek naar een comfortabele nachtrust tijdens jouw avontuur? De AirFeel slaapmat is een speciaal ontwikkeld lichtgewicht slaapmatje met een unieke structuur voor de beste nachtrust. Vind je opblazen met de mond ook zo vervelend? De AirFeel slaapmat heeft naast het ventiel ook een ingebouwde voetpomp, waarmee je het slaapmatje in minder dan 2 minuten volledig hebt opgepompt. Voordelen Een ingebouwd voetpomp en een blaasventiel Honinggraat structuur voor extra comfort Extra sterk HP nylon Opgevouwen 11x25cm en 850 gram Opblaastijd met de ingebouwde voetpomp < 2 minuten Comfortabel kussen Altijd een hoofdkussen bij de hand! De slaapmat heeft een ingebouwd kussen, waardoor je extra ruimte bespaard en je nek en ruggenwervel beter tot rust komen. Specificaties Afmetingen: 196 x 60 x 6 cm Opgevouwen: 23 x 11 cm Gewicht: ~850 gram Opblaastijd met voetpomp: 2min Opblaastijd via de mond: 1min Kleur: Gray

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - NOMAD® Allround 10.0

Loading..
Ga naar laagste prjis

De ALLROUND 10.0 is gemaakt van polyester en gevuld met speciaal schuim met een hoge dichtheid. Dat zorgt voor een perfecte isolatie en is uitstekend geschikt voor autokampeerders die niets aan het toeval overlaten. Zacht geborstelde stof bovenkant Uitstekende isolatie Duurzame polyester buitenkant

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slaapmatten. Er zijn namelijk 382 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste