Bestenu

Beste luchtbedden - dec. 2022

Met meer dan 353 luchtbedden op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste luchtbedden in een handige lijst
01Score: 9.8
Intex Ultra Plush Queen Luchtbed
Intex Ultra Plush Queen Luchtbed
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Intex Rising Comfort Luchtbed
Intex Rising Comfort Luchtbed
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Intex Downy Twin Luchtbed
Intex Downy Twin Luchtbed
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.1
Intex Ultra Plush Twin Luchtbed
Intex Ultra Plush Twin Luchtbed
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.8
Intex Downy Twin Luchtbed
Intex Downy Twin Luchtbed
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.5
Intex Twin Pillow Luchtbed
Intex Twin Pillow Luchtbed
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.4
Intex Deluxe High Luchtbed
Intex Deluxe High Luchtbed
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Intex Downy Twin Luchtbed
Intex Downy Twin Luchtbed
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
Intex Klassiek Luchtbed
Intex Klassiek Luchtbed
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Intex Classic Downy Queen Luchtbed
Intex Classic Downy Queen Luchtbed
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Luchtbed Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Een luchtbed is ideaal om in huis te hebben. Of je het nu gebruikt om op te slapen tijdens het kamperen, of als logeerbed, ze nemen weinig plaats in beslag en bieden toch een comfortabele nachtrust. In deze koopgids leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een luchtbed.

Hoe lang gaat een luchtbed mee?

Hoe lang je luchtbed meegaat, hangt volledig af van hoe vaak je dit luchtbed gebruikt. Gebruik je een luchtbed elke keer als er iemand komt logeren en is dit elke maand, dan gaat deze minder lang mee dan wanneer je het luchtbed twee keer drie weken per jaar gebruikt tijdens je kampeervakantie.

Het is daarentegen een goed idee als je je luchtbed zo af en toe eens gebruikt. Als deze maar één keer per jaar wordt gebruikt, of zelfs minder, dan kan je luchtbed poreus worden en lek gaan. Over het algemeen gesproken zou een luchtbed wat je gebruikt tijdens de vakantie, vier jaar mee moeten gaan.

Hoe plak ik een lek luchtbed?

Bij de luxere luchtbedden is vaak een plaksetje inbegrepen. Hierin vind je vaak een stukje vinyl en wat lijm. Als eerste moet je het gaatje vinden. Zodra je deze hebt gevonden, plak je het stukje vinyl over het gaatje met de bijbehorende lijm. Denk aan het plakken van een fietsband, maar dan een stuk eenvoudiger.

Wat is beter, een luchtbed of een slaapmat?

Wat er beter is, hangt af van waarvoor je de slaapmat of het luchtbed gebruikt. Een luchtbed heeft vrijwel altijd een pomp nodig om opgepompt te worden. Als je geen pomp nodig hebt, dan heb je elektriciteit nodig voor de ingebouwde pomp. Dit maakt een luchtbed ongeschikt om mee te gaan trekken. Een pomp neemt veel ruimte in beslag en elektriciteit is niet overal beschikbaar.

Ga je in koude gebieden kamperen? Kies dan voor een goede slaapmat. Een slaapmat werkt namelijk isolerend. Een luchtbed zorgt ervoor dat je het nog kouder krijgt. Veel mensen vinden daarentegen dat een slaapmat minder comfortabel ligt. Ze zijn minder zacht en je hebt eerder het gevoel dat je op de grond ligt. Dit is natuurlijk erg persoonlijk.

Een luchtbed gaat daarnaast minder lang mee dan een slaapmat, omdat deze lek kan gaan. Over het algemeen kun je zeggen dat een luchtbed geschikter is als je gaat kamperen, terwijl een slaapmat ideaal is als je gaat trekken met alleen een rugzak.

Hoe werkt een luchtbed met een ingebouwde voetpomp?

Als je een luchtbed hebt met een ingebouwde voetpomp, dan heb je altijd een pomp bij de hand. Hij werkt eigenlijk net als elk ander luchtbed, maar je hoeft niet te zoeken naar de pomp. Vouw het luchtbed eerst open en zorg dat er geen scherpe voorwerpen op de grond liggen. Sluit het ventiel aan de zijkant van het bed en draai vervolgens de dop van de voetpomp open.

Nu pomp je je luchtbed op. Als je klaar bent, sluit je de dop weer. Klaar is Kees!

Kan mijn baby op een luchtbed slapen?

Nee, je baby kan niet op een luchtbed slapen. Dit is onveilig door het materiaal waarvan een luchtbed is gemaakt. Dit materiaal laat geen lucht door en als je baby zich omdraait en met zijn gezichtje in het luchtbed terecht komt, dan kan dit de ademhaling blokkeren. Laat je baby dus nooit op een luchtbed slapen, maar in een speciaal, daarvoor bestemd bedje.

Kan elk luchtbed mee het water in?

Nee, niet elk luchtbed is geschikt om mee in het zwembad of de zee mee te nemen. De luchtbedden die hier geschikt voor zijn, zijn vaak van plastic gemaakt, terwijl de luxere luchtbedden van een ander materiaal zijn gemaakt.

Bovendien hebben veel luchtbedden een ingebouwde pomp die stuk gaat als deze in aanraking komt met water.

Ligt een luchtbed lekker?

De meeste mensen vinden de duurdere luchtbedden comfortabel om op te slapen, maar de dunnere luchtbedden die je mee op vakantie neemt worden vaak als minder comfortabel ervaren. Deze zijn vaak bedoelt om niet heel lang op te slapen en zijn een stuk minder hoog dan de duurdere luchtbedden. Deze zijn vaak van een ander materiaal gemaakt.

Het is wel zo dat je elk luchtbed met zoveel lucht vult als je wilt. Sommige mensen houden van een erg hard luchtbed, terwijl andere mensen liever op een zacht luchtbed slapen. Dit heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand bij een luchtbed.

hero illustration

Hoe komt deze super luchtbed reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste luchtbed ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over luchtbedden, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle luchtbedden die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke luchtbedden het best verkopen
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van luchtbedden stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

Artikelen die overeenkomstig zijn aan luchtbedden

De beste luchtbedden in een makkelijke lijst

1 - Intex Ultra Plush Queen Luchtbed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Het Intex Ultra Plush luchtbed is de perfecte slaapoplossing. Dit verhoogde bed combineert comfort, gemak en een geweldige uitstraling tot een luxueus luchtbed, met zijn unieke gestructureerde slaapoppervlak en opgeblazen buitenband voor superieure stabiliteit en ondersteuning. Inclusief ingebouwde elektrische pomp! Door de Fiber-Tech Technologie in combinatie met het zachte slaapoppervlak én de hoogte van 46 cm ligt het Intex Ultra Plush luchtbed fijn en comfortabel. + 203 x 152 x 46 cm + Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een zacht slaapoppervlak + De toplaag van het Intex luchtbed zorgt ervoor dat de hoeslakens op hun plek blijven zitten + De opgeblazen buitenband zorgt voor superieure stabiliteit en ondersteuning + Snel opblaasbaar door ingebouwde pomp + Ook inclusief een draagtas voor meer gemak bij opberging en transport. - Niet geschikt voor buitengebruik - Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Intex Rising Comfort Luchtbed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een luxe, comfortabel 2-persoons luchtbed. Dit bed is in 3 minuten opgeblazen met de ingebouwde elektrische pomp. Door de extra zachte en waterafstotende toplaag en het geïntegreerde hoofdkussen biedt dit luchtbed een hoge mate van comfort. Daarnaast is dit luchtbed extra stevig en sterk door het gebruik van Dura-Beam® tussenschotten. Hierbij zijn de tussenschotten vervangen door duizenden ijzersterke polyester draden waardoor de schotten niet kunnen breken. Wordt geleverd in een handige draagtas. - Een luxe 2-persoons luchtbed - Opgeblazen in 3 minuten met de ingebouwde elektrische pomp - Ingebouwd hoofdkussen voor een verhoogd comfort - Waterafstotende en extra zachte toplaag - Extra sterke Dura-Beam® tussenschotten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Intex Downy Twin Luchtbed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Comfortabel en licht luchtbed van het merk Intex. Het Intex Classic Downy 1-persoons luchtbed is voorzien van een zachte velours bovenkant waardoor bedlinnen goed blijft liggen. Deze laag is gemakkelijk schoon te houden en is waterbestendig. Het vinyl is van zware kwaliteit dus duurzaam en makkelijk te onderhouden. Het luchtbed is voorzien van een dubbel ventiel om leeglopen bij het opblazen te voorkomen en een speciaal ventiel voor het snel laten leeglopen van het luchtbed. Dit luchtbed is ideaal voor gebruik op de camping, festival of als logeerbed. ● 2-in-1 ventiel: snel oppompen + leeg laten leeglopen ● 25 cm dik voor extra comfort ● Compact op te vouwen ● Wave-Beam constructie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Intex Ultra Plush Twin Luchtbed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Intex Ultra Plush luchtbed is de perfecte slaapoplossing. Dit verhoogde bed combineert comfort, gemak en een geweldige uitstraling tot een luxueus luchtbed, met zijn unieke gestructureerde slaapoppervlak en opgeblazen buitenband voor superieure stabiliteit en ondersteuning. Inclusief ingebouwde elektrische pomp! Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Specificaties: Door de Fiber-Tech Technologie in combinatie met het zachte slaapoppervlak én de hoogte van 46 cm ligt het Intex Ultra Plush luchtbed fijn en comfortabel 191 x 99 x 46 cm Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een zacht slaapoppervlak De toplaag van het Intex luchtbed zorgt ervoor dat de hoeslakens op hun plek blijven zitten De opgeblazen buitenband zorgt voor superieure stabiliteit en ondersteuning Snel opblaasbaar door ingebouwde pomp Ook inclusief een draagtas voor meer gemak bij opberging en transport. Niet aanbevolen voor buitengebruik Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Intex Downy Twin Luchtbed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dit simpele maar comfortabele luchtbed is ideaal voor op de camping of als je gasten over de vloer krijgt. Ideaal voor een paar nachtjes. Comfortabel makkelijk te reinigen en waterproof. Dit luchtbed is het luchtbed voor iedereen die een simpel luchtbed zoekt tegen een superscherpe prijs.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Intex Twin Pillow Luchtbed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Het Intex Pillow Rest Raised luchtbed is de luxere versie van het Pillow Rest luchtbed. Overnachtende gasten zullen genieten van het extra comfort, de steun en de stevigheid die dit Intex luchtbed biedt. Inclusief een ingebouwde kussenrand én elektrische pomp. De kamerconstructie zorgt ervoor dat de hoeslakens op hun plek blijven zitten en door de zachte toplaag in combinatie met de Fiber-Tech Technologie biedt het Intex Pillow Rest Raised luchtbed meer comfort. 191 x 99 x 42 cm Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een velours beschermlaag De toplaag en de kamconstructie zorgen ervoor dat de lakens op hun plek blijven zitten Snel opblaasbaar met de ingebouwde pomp Na gebruik kan het geheel tot het formaat van een doos opgevouwen worden en in bijgeleverde draagtas opgeborgen worden Voor binnen- en buitengebruik Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Intex Deluxe High Luchtbed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Het Intex Deluxe Single-High luchtbed is de perfecte all-round slaapoplossing. Dit compacte luchtbed biedt zowel campers als in-home gebruikers het gemak van een lichtgewicht, comfortabel bed dat is gebouwd voor een lange levensduur. Met een aparte pomp is hij zo opgeblazen en door de zachte toplaag in combinatie met de Fiber-Tech Technologie biedt het Intex Deluxe Single-High luchtbed meer comfort. 203 x 152 x 25 cm Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een velours beschermlaag. De toplaag van Intex luchtbed voelt zacht aan en zorgt ervoor dat de lakens op hun plek blijven zitten Snel opblaasbaar Na gebruik kan het geheel tot het formaat van een doos opgevouwen worden. Voor binnen- en buitengebruik Wordt zonder pomp geleverd. Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Intex Downy Twin Luchtbed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Dit Intex Downy luchtbed met ingebouwde voetpomp is ideaal voor iedere kampeerder die licht gepakt wilt zijn. Dit luchtbed is zeer geschikt tijdens kampeervakanties maar ook voor feestjes en logeerpartijen. Naast de ingebouwde voetpomp biedt het luchtbed ook nog de mogelijkheid om met een externe, eventueel elektrische, pomp opgeblazen te worden. Hij zo opgeblazen en door de zachte toplaag ligt het luchtbed comfortabel voor een fijne nachtrust. 191 x 99 x 22 cm Inclusief ingebouwde voetpomp Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een velours beschermlaag. De toplaag van Intex luchtbed voelt zacht aan en zorgt ervoor dat de lakens op hun plek blijven zitten Snel opblaasbaar Na gebruik kan het geheel tot het formaat van een doos opgevouwen worden Voor binnen- en buitengebruik Heeft geen draagtas Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Intex Klassiek Luchtbed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Airbed uit de classic serie. Afmetingen: 137 x 191 cm. Met waterproof flocklaag. Geschikt voor indoor en outdoor gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Intex Classic Downy Queen Luchtbed

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Een van de best verkochte producten van Intex is dit klassieke luchtbed; het Intex Classic Downy Luchtbed. Dit luchtbed is ideaal tijdens kampeervakanties, feestjes en logeerpartijen. Met een aparte pomp is hij zo opgeblazen en door de zachte toplaag ligt het luchtbed comfortabel voor een goede nachtrust. 203 x 152 x 22 cm Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een velours beschermlaag De toplaag van Intex luchtbed voelt zacht aan en zorgt ervoor dat de lakens op hun plek blijven zitten Snel opblaasbaar Na gebruik kan het geheel tot het formaat van een doos opgevouwen worden Twee-in-een ventiel die op twee manieren open kan, om het bed snel leeg te laten lopen en op te blazen Voor binnen- en buitengebruik Word zonder pomp geleverd Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van luchtbedden. Er zijn namelijk 353 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste