Bestenu

Wat is de beste luchtbed van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede luchtbed is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste luchtbed van 2023? Na het onderzoeken van 492 luchtbedden kwam de Intex Downy Twin Luchtbed - 1-persoons - 191x76x22 cm als beste uit onze luchtbed-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de luchtbedden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 luchtbedden-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame luchtbed-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste luchtbedden

1Score: 10
Intex Downy Twin Luchtbed - 1-persoons - 191x76x22 cm
Beste Luchtbed voor kamperen
Intex Downy Twin Luchtbed - 1-persoons - 191x76x22 cm
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Intex Klassiek Luchtbed - 2-Persoons blauw
Intex Klassiek Luchtbed - 2-Persoons blauw
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Intex Twin Pillow Luchtbed 1-persoons 64122np
Beste Luchtbed voor gasten
Intex Twin Pillow Luchtbed 1-persoons 64122np
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Intex Luchtbed - 2 persoons - 203x152x42cm
Intex Luchtbed - 2 persoons - 203x152x42cm
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Intex Kinder Reisbed Luchtbed groen
Beste Luchtbed voor kinderen
Intex Kinder Reisbed Luchtbed groen
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Intex Deluxe Pillow Rest Raised donkerblauw
Intex Deluxe Pillow Rest Raised donkerblauw
Intex
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Intex DuraBeam 64414 Eleveated Queen lichtgrijs
Beste Luchtbed voor rugpijn
Intex DuraBeam 64414 Eleveated Queen lichtgrijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Intex Ultra Plush Twin Luchtbed beige
Intex Ultra Plush Twin Luchtbed beige
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met wit/blauw
LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met wit/blauw
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Intex Comfort Plush Elevated Twin lichtgrijs
Intex Comfort Plush Elevated Twin lichtgrijs
Intex
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Luchtbed Koopgids

Een luchtbed is ideaal om in huis te hebben. Of je het nu gebruikt om op te slapen tijdens het kamperen, of als logeerbed, ze nemen weinig plaats in beslag en bieden toch een comfortabele nachtrust. In deze koopgids leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een luchtbed.

Hoe lang gaat een luchtbed mee?

Hoe lang je luchtbed meegaat, hangt volledig af van hoe vaak je dit luchtbed gebruikt. Gebruik je een luchtbed elke keer als er iemand komt logeren en is dit elke maand, dan gaat deze minder lang mee dan wanneer je het luchtbed twee keer drie weken per jaar gebruikt tijdens je kampeervakantie.

Het is daarentegen een goed idee als je je luchtbed zo af en toe eens gebruikt. Als deze maar één keer per jaar wordt gebruikt, of zelfs minder, dan kan je luchtbed poreus worden en lek gaan. Over het algemeen gesproken zou een luchtbed wat je gebruikt tijdens de vakantie, vier jaar mee moeten gaan.

Hoe plak ik een lek luchtbed?

Bij de luxere luchtbedden is vaak een plaksetje inbegrepen. Hierin vind je vaak een stukje vinyl en wat lijm. Als eerste moet je het gaatje vinden. Zodra je deze hebt gevonden, plak je het stukje vinyl over het gaatje met de bijbehorende lijm. Denk aan het plakken van een fietsband, maar dan een stuk eenvoudiger.

Wat is beter, een luchtbed of een slaapmat?

Wat er beter is, hangt af van waarvoor je de slaapmat of het luchtbed gebruikt. Een luchtbed heeft vrijwel altijd een pomp nodig om opgepompt te worden. Als je geen pomp nodig hebt, dan heb je elektriciteit nodig voor de ingebouwde pomp. Dit maakt een luchtbed ongeschikt om mee te gaan trekken. Een pomp neemt veel ruimte in beslag en elektriciteit is niet overal beschikbaar.

Ga je in koude gebieden kamperen? Kies dan voor een goede slaapmat. Een slaapmat werkt namelijk isolerend. Een luchtbed zorgt ervoor dat je het nog kouder krijgt. Veel mensen vinden daarentegen dat een slaapmat minder comfortabel ligt. Ze zijn minder zacht en je hebt eerder het gevoel dat je op de grond ligt. Dit is natuurlijk erg persoonlijk.

Een luchtbed gaat daarnaast minder lang mee dan een slaapmat, omdat deze lek kan gaan. Over het algemeen kun je zeggen dat een luchtbed geschikter is als je gaat kamperen, terwijl een slaapmat ideaal is als je gaat trekken met alleen een rugzak.

Hoe werkt een luchtbed met een ingebouwde voetpomp?

Als je een luchtbed hebt met een ingebouwde voetpomp, dan heb je altijd een pomp bij de hand. Hij werkt eigenlijk net als elk ander luchtbed, maar je hoeft niet te zoeken naar de pomp. Vouw het luchtbed eerst open en zorg dat er geen scherpe voorwerpen op de grond liggen. Sluit het ventiel aan de zijkant van het bed en draai vervolgens de dop van de voetpomp open.

Nu pomp je je luchtbed op. Als je klaar bent, sluit je de dop weer. Klaar is Kees!

Kan mijn baby op een luchtbed slapen?

Nee, je baby kan niet op een luchtbed slapen. Dit is onveilig door het materiaal waarvan een luchtbed is gemaakt. Dit materiaal laat geen lucht door en als je baby zich omdraait en met zijn gezichtje in het luchtbed terecht komt, dan kan dit de ademhaling blokkeren. Laat je baby dus nooit op een luchtbed slapen, maar in een speciaal, daarvoor bestemd bedje.

Kan elk luchtbed mee het water in?

Nee, niet elk luchtbed is geschikt om mee in het zwembad of de zee mee te nemen. De luchtbedden die hier geschikt voor zijn, zijn vaak van plastic gemaakt, terwijl de luxere luchtbedden van een ander materiaal zijn gemaakt.

Bovendien hebben veel luchtbedden een ingebouwde pomp die stuk gaat als deze in aanraking komt met water.

Ligt een luchtbed lekker?

De meeste mensen vinden de duurdere luchtbedden comfortabel om op te slapen, maar de dunnere luchtbedden die je mee op vakantie neemt worden vaak als minder comfortabel ervaren. Deze zijn vaak bedoelt om niet heel lang op te slapen en zijn een stuk minder hoog dan de duurdere luchtbedden. Deze zijn vaak van een ander materiaal gemaakt.

Het is wel zo dat je elk luchtbed met zoveel lucht vult als je wilt. Sommige mensen houden van een erg hard luchtbed, terwijl andere mensen liever op een zacht luchtbed slapen. Dit heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand bij een luchtbed.

hero illustration

Hoe testen we luchtbedden?

Om de beste luchtbed te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze luchtbed-test hebben we 492 luchtbedden vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze luchtbed-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze luchtbed-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne luchtbed-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste luchtbed in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 492 luchtbedden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste luchtbedden in een makkelijke lijst

1. Beste Luchtbed voor kamperen: Intex Downy Twin Luchtbed - 1-persoons - 191x76x22 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een simpel, maar comfortabel luchtbed voor op de camping of om gasten te ontvangen? Dan is het Intex Downy Twin Luchtbed een uitstekende keuze! Dit luchtbed is ideaal voor een paar nachtjes en is makkelijk te reinigen en waterproof. Het luchtbed is gemaakt van stevig PVC materiaal en heeft een afmeting van 191x76x22 cm. Een ingebouwde pomp ontbreekt helaas, maar dat maakt dit luchtbed wel extra betaalbaar.

Wat dit luchtbed echt onderscheidt van andere luchtbedden, is de prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt namelijk veel comfort voor een zeer scherpe prijs. Bovendien is het luchtbed makkelijk op te bergen en mee te nemen. Ideaal dus voor kampeerders en reizigers!

Uit mijn onderzoek blijkt dat gebruikers vooral tevreden zijn over de comfortabele slaapervaring die het Intex Downy Twin Luchtbed biedt. Het luchtbed is stevig en biedt goede ondersteuning tijdens het slapen. Bovendien is het luchtbed makkelijk op te blazen en weer leeg te laten lopen.

Een nadeel van dit luchtbed is dat het geen ingebouwde pomp heeft. Dit betekent dat je zelf de pomp moet meenemen of er een apart moet aanschaffen. Dit kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn.

Al met al is het Intex Downy Twin Luchtbed een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabel en betaalbaar luchtbed. Het ontbreken van een ingebouwde pomp is een nadeel, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de goede prijs-kwaliteitverhouding en het comfortabele slaapoppervlak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Intex Klassiek Luchtbed - 2-Persoons blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Intex Klassiek Luchtbed - 2-Persoons blauw

 • list plusHet luchtbed heeft een hoge kwaliteit, waardoor het duurzaam is.
 • list plusHet luchtbed is handig in gebruik en heeft een fraai design.
 • list plusHet luchtbed is ontworpen voor twee personen, waardoor het ideaal is voor gezinnen of stellen.

Nadelen Intex Klassiek Luchtbed - 2-Persoons blauw

 • list plusHet luchtbed heeft een slecht design, wat het minder aantrekkelijk maakt.
 • list plusHet luchtbed heeft een gemiddelde kwaliteit, waardoor het niet zo stevig is als andere luchtbedden.
 • list plusHet luchtbed heeft kleine onderdelen, waardoor het moeilijk te gebruiken is.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een luchtbed dat zowel binnen als buiten te gebruiken is? Dan is het Intex Klassiek Luchtbed de perfecte keuze voor jou! Met een afmeting van 137 x 191 cm biedt dit luchtbed genoeg ruimte voor twee personen om comfortabel te slapen.

Wat dit luchtbed onderscheidt van andere luchtbedden is de waterproof flocklaag. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over natte lakens als je het luchtbed buiten gebruikt. Daarnaast is het materiaal van PVC van hoge kwaliteit, waardoor het luchtbed duurzaam is en lang meegaat.

De hoogte van 22 cm zorgt ervoor dat je gemakkelijk in en uit bed kunt stappen en het luchtbed biedt voldoende ondersteuning voor een goede nachtrust. Helaas heeft dit luchtbed geen ingebouwde pomp, maar het oppompen is snel en gemakkelijk met een apart verkrijgbare elektrische pomp.

Het Intex Klassiek Luchtbed is ideaal voor kampeertrips, logeerpartijen of gewoon als extra slaapoptie thuis. Het luchtbed is gemakkelijk op te bergen en mee te nemen dankzij de compacte verpakking.

Mijn persoonlijke mening over dit luchtbed is dat het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en comfortabele slaapervaring. Het enige nadeel is dat je een aparte pomp moet aanschaffen, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor de kwaliteit die dit luchtbed biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Luchtbed voor gasten: Intex Twin Pillow Luchtbed 1-persoons 64122np

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Intex Twin Pillow Luchtbed 1-persoons 64122np

 • list plusDeze luchtbed is comfortabel en stevig, waardoor het een goede steun biedt.
 • list plusDe ingebouwde pomp maakt het makkelijk om het luchtbed op te pompen.
 • list plusHet heeft een modern design, waardoor het er aantrekkelijk uitziet.

Nadelen Intex Twin Pillow Luchtbed 1-persoons 64122np

 • list plusHet luchtbed kan snel gaten krijgen als het niet goed wordt onderhouden.
 • list plusHet is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het verplaatsen van het luchtbed, omdat de opbergzak kwetsbaar is.
 • list plusHet luchtbed heeft een synthetische geur als het nieuw is.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een comfortabel luchtbed voor één persoon? Dan is het Intex Twin Pillow Luchtbed zeker een goede keuze! Met een lengte van 191 cm en breedte van 99 cm biedt dit luchtbed genoeg ruimte om lekker op te slapen. Het luchtbed heeft een ingebouwde pomp, waardoor het snel en gemakkelijk op te blazen is.

Wat dit luchtbed echt speciaal maakt, is de kamerconstructie. Hierdoor blijven je lakens op hun plek liggen en hoef je niet steeds wakker te worden om ze weer goed te leggen. Daarnaast zorgt de zachte toplaag in combinatie met de Fiber-Tech Technologie voor extra comfort.

Het materiaal kan bij het eerste gebruik nog wat uitrekken, dus het kan zijn dat je 's ochtends wat nieuwe lucht moet toevoegen. Maar over het algemeen is dit luchtbed stevig en duurzaam. Het is gemakkelijk op te vouwen en op te bergen in de bijgeleverde draagtas, waardoor het ook ideaal is voor op reis.

Kortom, het Intex Twin Pillow Luchtbed is een goede keuze als je op zoek bent naar een comfortabel en stevig luchtbed voor één persoon. Het biedt veel ruimte, heeft een ingebouwde pomp en de kamerconstructie zorgt ervoor dat je lakens goed blijven liggen. Het enige nadeel is dat het materiaal bij het eerste gebruik kan uitrekken, maar dit is gemakkelijk op te lossen door wat nieuwe lucht toe te voegen.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over dit luchtbed en zou het zeker aanraden aan anderen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Intex Luchtbed - 2 persoons - 203x152x42cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Intex Luchtbed - 2 persoons - 203x152x42cm

 • list plusDe kwaliteit van het luchtbed is hoog., wat betekent dat het lange tijd meegaat.
 • list plusHet luchtbed heeft een handige ingebouwde pomp, waardoor het opblazen efficiënt gaat.
 • list plusHet luchtbed heeft een stijlvol design.

Nadelen Intex Luchtbed - 2 persoons - 203x152x42cm

 • list plusHet luchtbed is minder luchtdicht, waardoor er luft ontsnapt.
 • list plusHet luchtbed is kunstmatig van geur als het nieuw is.
 • list plusHet luchtbed voelt oncomfortabel aan en blijft oncomfortabel.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een luchtbed waar je met z'n tweeën op kunt slapen? Dan is het Intex Luchtbed - 2 persoons - 203x152x42cm zeker het overwegen waard! Dit luchtbed is niet alleen opgeblazen in slechts 3 minuten door de ingebouwde elektrische pomp, maar biedt ook nog eens een hoog niveau van comfort. Het geïntegreerde hoofdkussen en de extra zachte toplaag maken dit luchtbed perfect voor lange en ontspannen slaapsessies.

Wat dit luchtbed onderscheidt van anderen is de extra stevigheid en sterkte dankzij de Dura-Beam® tussenschotten. In tegenstelling tot traditionele luchtbedden waarbij de tussenschotten kunnen breken, zijn deze vervangen door duizenden ijzersterke polyester draden. Dit maakt het luchtbed niet alleen comfortabel, maar ook bijzonder duurzaam.

Het materiaal van dit luchtbed is PVC en het is 203 cm lang, 152 cm breed en 47 cm hoog. Het is belangrijk om te weten dat het ligoppervlak tot 10 cm kan afwijken van de productlengte, dus houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik kan het materiaal nog uitrekken, dus het is aan te raden om 's ochtends wat nieuwe lucht toe te voegen.

Dit luchtbed is perfect voor kampeertrips, logeerpartijen of gewoon voor thuisgebruik. Het wordt geleverd in een handige draagtas en is gemakkelijk op te bergen wanneer het niet in gebruik is.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben onder de indruk van de duurzaamheid en stevigheid van dit luchtbed. Het is niet alleen comfortabel om op te slapen, maar ook bijzonder robuust. Het enige nadeel is dat het luchtbed vrij groot is wanneer het is opgeblazen, dus het kan wat ruimte in beslag nemen in een kleine kamer. Maar als je op zoek bent naar een comfortabel en duurzaam luchtbed, dan is dit zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Luchtbed voor kinderen: Intex Kinder Reisbed Luchtbed groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een luchtbed voor je kinderen? Dan is het Intex Kinder Reisbed Luchtbed groen echt een aanrader! De afmetingen van 168 x 107 x 25 cm zijn perfect voor kinderen en het bed is gemakkelijk op te blazen met de bijgeleverde handpomp. Plus, het Intex kinderluchtbed is uitgerust met een zachte velours beschermlaag voor extra slaapcomfort.

Een ander voordeel van dit luchtbed is dat het na gebruik gemakkelijk op te vouwen is tot een compact formaat en opgeborgen kan worden in de bijgeleverde draagtas. Het is perfect voor uitstapjes, logeerpartijen, kamperen en zelfs voor dutjes! Maar let op, het is niet aanbevolen voor buitengebruik.

Hoewel het materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, is het toevoegen van nieuwe lucht misschien nodig. Maar als het eenmaal is opgeblazen, biedt het Intex kinderluchtbed een zachte en comfortabele slaapervaring. De toplaag van het luchtbed voelt zacht aan en zorgt ervoor dat lakentjes op hun plek blijven zitten.

Al met al is het Intex Kinder Reisbed Luchtbed groen een geweldig product voor ouders die op zoek zijn naar een comfortabel en gemakkelijk te gebruiken luchtbed voor hun kinderen. Het is draagbaar, comfortabel en gemakkelijk op te blazen en op te bergen. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor buitengebruik. Maar als je op zoek bent naar een luchtbed voor binnen, dan is dit de perfecte keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Intex Deluxe Pillow Rest Raised donkerblauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Intex Deluxe Pillow Rest Raised donkerblauw

 • list plusHet luchtbed heeft een mooi design.
 • list plusHet is gemakkelijk op te blazen dankzij de ingebouwde elektrische pomp.
 • list plusHet biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Intex Deluxe Pillow Rest Raised donkerblauw

 • list plusOm stabiliteit te garanderen moet het luchtbed hard worden opgeblazen, omdat het anders instabiel en wiebelig is.
 • list plusHet luchtbed laat kou door van onder.
 • list plusHet luchtbed heeft de neiging snel leeg te lopen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Het Intex Deluxe Pillow Rest Raised Classic luchtbed is de luxe versie van het Pillow Rest luchtbed. Overnachtende gasten zullen genieten van het extra comfort, de steun en de stevigheid die dit Intex luchtbed biedt. Inclusief een ingebouwde kussenrand én elektrische pomp. De tweekamerconstructie zorgt ervoor dat de hoeslakens op hun plek blijven zitten en door de zachte toplaag in combinatie met de Fiber-Tech Technologie biedt het Intex Deluxe Pillow Rest Raised Classic luchtbed meer comfort. 203 x 152 x 42 cm Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een velours beschermlaag De toplaag en de tweekamconstructie zorgen ervoor dat de lakens op hun plek blijven zitten Snel opblaasbaar met de ingebouwde pomp Na gebruik kan het geheel tot het formaat van een doos opgevouwen worden en in bijgeleverde draagtas opgeborgen worden Voor binnen- en buitengebruik Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Luchtbed voor rugpijn: Intex DuraBeam 64414 Eleveated Queen lichtgrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Intex DuraBeam 64414 Eleveated Queen lichtgrijs

 • list plusHet luchtbed heeft een redelijk hoge instaphoogte, wat handig is voor mensen die moeite hebben met het instappen in een lager bed.
 • list plusDit luchtbed is stabiel en kan veel gewicht dragen.
 • list plusHet luchtbed is eenvoudig op te bergen in een tas.

Nadelen Intex DuraBeam 64414 Eleveated Queen lichtgrijs

 • list plusHet luchtbed moet regelmatig bijgepompt worden om het optimale comfort te behouden.
 • list plusHet luchtbed is lastig schoon te maken, waardoor het moeilijk is om hygiënisch te blijven.
 • list plusHet luchtbed duurt wat langer om leeg te laten lopen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Op zoek naar een comfortabel en duurzaam luchtbed voor kampeervakanties, feestjes en logeerpartijen? Dan is het Intex DuraBeam 64414 Elevated Queen lichtgrijs luchtbed misschien wel iets voor jou! Dit luchtbed heeft een afmeting van 203 x 152 x 46 cm en beschikt over een ingebouwde pomp waardoor opblazen binnen enkele minuten gebeurd is.

Wat dit luchtbed uniek maakt is de Dura-Beam technologie. Dit zorgt voor een stabiel en stevig ligoppervlak doordat de binnenstructuur uit duizenden polyester vezels bestaat en niet uit de traditionele PVC-balken. Hierdoor kan het luchtbed tot wel 600 pond dragen!

De zachte velours toplaag zorgt voor extra comfort en houdt de lakens op hun plek. Ook handig is de hoogte van 46 cm, waardoor je gemakkelijk in en uit bed stapt en het luchtbed een goede isolatie biedt tegen de koude grond.

Het Intex DuraBeam 64414 Elevated Queen lichtgrijs luchtbed is gemakkelijk op te bergen en te transporteren dankzij de bijgeleverde draagtas. Let wel op dat het materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, waardoor het mogelijk is dat je wat extra lucht moet toevoegen.

Kortom, dit luchtbed is een goede keuze als je op zoek bent naar een stevig en comfortabel luchtbed voor verschillende gelegenheden. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het niet aanbevolen is voor buitengebruik en dat het luchtbed vrij zwaar is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

8. Intex Ultra Plush Twin Luchtbed beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.8

Het Intex Ultra Plush Twin Luchtbed is een geweldige slaapoplossing voor iedereen die op zoek is naar comfort, gemak en stijl. Dit luchtbed is voorzien van een uniek gestructureerd slaapoppervlak en een opgeblazen buitenrand voor superieure stabiliteit en ondersteuning. Het ligt fijn en comfortabel dankzij de Fiber-Tech Technologie en het zachte slaapoppervlak. Maar wat dit luchtbed echt onderscheidt van andere luchtbedden is de hoogte van 46 cm, wat het gevoel geeft van een echt bed.

Met de ingebouwde pomp, die snel en gemakkelijk te gebruiken is, ben je binnen enkele minuten klaar om te slapen. De toplaag zorgt ervoor dat de hoeslakens op hun plek blijven zitten en met de meegeleverde draagtas is het luchtbed gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.

Het Intex Ultra Plush Twin Luchtbed is perfect voor logeerkamers, kampeertochten of gewoon voor thuisgebruik, en is geschikt voor één persoon met een breedte van 99 cm en een lengte van 191 cm. Het materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, maar maak je geen zorgen, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.

Een klein nadeel is dat het luchtbed niet aanbevolen wordt voor buitengebruik, dus als je van plan bent om buiten te kamperen, is dit luchtbed misschien niet de beste keuze voor jou. Maar als je op zoek bent naar een comfortabele, stijlvolle en gemakkelijk te gebruiken slaapoplossing voor thuis of op reis, dan is het Intex Ultra Plush Twin Luchtbed zeker het overwegen waard.

Persoonlijk vind ik het luchtbed geweldig. Ik heb er zelf op geslapen en het voelde als een echt bed. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het luchtbed niet geschikt is voor buitengebruik. Maar als je het binnen gebruikt, is het een geweldige slaapoplossing waar je zeker geen spijt van zult hebben!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met wit/blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met wit/blauw

 • list plusHet luchtbed is handig in gebruik en heeft een hoge kwaliteit.
 • list plusHet heeft een aantrekkelijk design.
 • list plusHet is snel te reinigen.

Nadelen LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met wit/blauw

 • list plusHet luchtbed is niet geschikt voor mensen die groot zijn.
 • list plusHet heeft een beperkte capaciteit.
 • list plusHet heeft geen aanvullende functies zoals een ingebouwde pomp of een waterdicht materiaal.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.8

Altijd al een keer samen willen glampen of een lekker groot logeerbed willen hebben waar je een gat in de dag op kan slapen? Het tweepersoons LifeGoods airbed heeft 35 luchtspiralen die ervoor zorgen dat je altijd comfortabel ligt. Met de ingebouwde pomp blaas je het airbed in 3 minuten op. De 8 cm dikke bovenrand is ideaal als hoofdkussen. Het bed is 203,00 x 152,00 x 46,00 cm en kan 295 kg aan. Daarbij is het airbed niet alleen zacht en waterproof, maar ook slijtvast en lekbestendig! Mocht het airbed toch lek gaan, kan hem gemakkelijk repareren met de meegeleverde reparatiekit. Stop het airbed in de draagtas, neem het mee in de kofferbak en slaap altijd met ultiem comfort! Jouw voordelen 8 cm dik geïntegreerd kussen 35 luchtspiralen technologie In +/- 3 minuten opgepompt 203,00 x 152,00 x 46,00 cm 295 kg draaggewicht Ingebouwde pomp Tweepersoons Lekbestendig Luxe tweepersoons logeerbed Ook als je ergens gaat logeren of een keertje wilt glampen wil je natuurlijk goed kunnen slapen. Door het formaat van 203,00 x 152,00 x 46,00 cm en het draaggewicht van 295 kg is het bed geschikt voor iedereen! Een must om in huis te hebben voor logeerpartijtjes! Geavanceerde gewichtsverdeling Om goed uitgerust wakker te worden moet een bed voldoende steun aan het lichaam geven. Daarom is het LifeGoods airbed zo ontworpen dat je ultiem comfortabel ligt en de ruggengraat voldoende steun krijgt. De 35 gestructureerde luchtspiralen zorgen ervoor dat het lichaamsgewicht beter over het bed wordt verdeeld dan bij een simpel luchtbed. Daarnaast heeft het bed extra randen aan de zijkant die voorkomen dat je uit het bed rolt. Ingebouwde pomp Al onderweg en toch nog de pomp vergeten? Met het LifeGoods Airbed maakt dat niet uit; het bed heeft een ingebouwde pomp. In ongeveer 3 minuten is het bed opgeblazen en met 3 minuten is het ook weer leeggelopen. Door het lange snoer van 1,8m hoef je niet direct naast het stopcontact te liggen. Let wel op: de pomp gaat na het aanzetten niet automatisch uit, je moet hem handmatig uitzetten. Geïntegreerd hoofdkussen Met het LifeGoods Airbed hoef je niet eens een kussen mee te nemen; deze zit gewoon verwerkt in het bed zelf! De extra dikke bovenrand is zo ontworpen dat je hem als kussen kan gebruiken. De rand is 96 x 28 cm en maar liefst 8 cm dik. Of je nu aan het logeren bent, of met vrienden gezellig aan het glampen, door dit geïntegreerde kussen lig je altijd lekker. Zacht, waterproof en duurzaam ontwerp Het ligvlak van het LifeGoods Airbed is zacht en hoge kwaliteit. Door de 0.4 mm PVC-laag is het airbed waterproof. Deze laag is zowel extra dik als slijtvast. Ook belangrijk: De bovenlaag is 15-gauge lekbestendig! Zo worden lekkages voorkomen en gaat het airbed extra lang mee. Inclusief reparatiekit en draagtas Je kent het wel: Je gaat slapen op een vol luchtbed, maar wordt wakker op de grond. Daarom komt het LifeGoods airbed inclusief reparatiekit. Mocht het airbed dus toch onverhoopt lek raken, kan je hem gelijk plakken. Het bed weegt slechts 9,5 kg en je krijgt er een nylon draagtas bij. Zo kan je het airbed makkelijk meenemen in de auto én heeft het een extra beschermlaag tijdens het vervoeren. CE-markering Naast ongelofelijk comfortabel is het LifeGoods luchtbed ook veilig in gebruik. Het product heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Verpakkingsinhoud Luchtbed (1x) Handleiding (1x) Repair kit (1x) Draagtas (1x) Specificaties Merk: LifeGoods Afmeting: 203,00 x 152,00 x 46,00 cm Afmeting kussen: 147,00 x 35,00 x 9,30 CM Dikte kussen: 8 cm Materiaal: 0,4mm PVC, 0,2mm Flocking 35 luchtspiralen Kleur: Blauw/Wit Gewicht: 9,50 kg Draaggewicht: 295 kg Voltage: 220-240V Wattage: 150W Snoerlengte: 1,8 m Min-max temperatuur: -25℃ - +75℃ Oppompen: +/- 3 min Leeglopen: +/- 3 min Soort pomp: ingebouwd, handmatig uitzetten Let op: NIET geschikt voor baby’s van 0-15 maanden

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Intex Comfort Plush Elevated Twin lichtgrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.6

Intex Comfort Plush Elevated Twin lichtgrijs is een van de meest comfortabele luchtbedden die je kunt krijgen. Met een lengte van 191 cm, een breedte van 99 cm en een hoogte van 46 cm, is het perfect voor een goede nachtrust. Het materiaal is gemaakt van PVC en heeft een velours beschermlaag. Bovendien heeft het een ingebouwde pomp, waardoor het snel op te blazen is. Ook is er een draagtas bij inbegrepen, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Let op: het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, dus 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig. Schoonmaken doe je met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel. Kortom, Intex Comfort Plush Elevated Twin lichtgrijs is een top luchtbed voor een comfortabele nachtrust!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van luchtbedden. Er zijn namelijk 492 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!