Wat is de beste Roterende Laser van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Roterende Laser is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Roterende Laser van 2024? Na het analyseren van 441 Roterende Lasers kwam de Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser als beste getest uit onze Roterende Laser-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Roterende Lasers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Roterende Lasers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Roterende Laser-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Roterende Lasers

1Score: 9.7
Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser
Beste roterende laser
Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser
Kibani
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw
MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw
MAKR
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
AyeTools Kruislijnlaser - Bouwlaser
AyeTools Kruislijnlaser - Bouwlaser
AyeTools
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser
Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser
Premic
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Profeco kruislijnlaser 10m met statief
Profeco kruislijnlaser 10m met statief
Profeco
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Labirent Laserwaterpas 3 Verschillende Lasers
Labirent Laserwaterpas 3 Verschillende Lasers
Labirent
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.2
Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser
Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser
Premic
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Remma® kruislijnlaser Professionele Bouwlaser 4D
Remma® kruislijnlaser Professionele Bouwlaser 4D
Remma
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Kibani Kruislijnlaser 16 lijnen incl.
Kibani Kruislijnlaser 16 lijnen incl.
Kibani
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Remma® Kruislijnlaser met statief Professionele
Remma® Kruislijnlaser met statief Professionele
Remma
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Roterende Laser Koopgids

Met een roterende laser maak je duidelijke referentielijnen op oppervlakten voor bijvoorbeeld in de bouw. Benieuwd waar je op moet letten? Duik dan in de koopgids?

Wat kun je met een roterende laser?

Een roterende laser is een hulpmiddel dat vaak wordt gebruikt in de bouwsector. Het is een precisie-instrument dat een krachtige laserstraal uitzendt die 360 graden horizontaal om zijn as draait. Dit creëert een nauwkeurige, duidelijk zichtbare referentielijn op de muren of andere oppervlakken. 

De roterende laser wordt vaak gebruikt voor het uitlijnen van muren, het plaatsen van tegels, het installeren van plafonds of het ophangen van kasten.

Andere toepassingen van een roterende laser zijn onder meer het meten van hoogten, het controleren van de verticaliteit van wanden en het bepalen van de hellingsgraad van een helling. Het is een handig hulpmiddel dat zorgt voor nauwkeurigheid en tijdsbesparing bij bouwprojecten.

Op welke kenmerken moet je letten?

Bij het kiezen van een roterende laser zijn er enkele specificaties die je in overweging moet nemen. Ten eerste is de nauwkeurigheid van de laser een belangrijke factor om te overwegen. Dit wordt vaak uitgedrukt in termen van tolerantie of afwijking, bijvoorbeeld +/- 1 mm op 10 meter. Hoe kleiner de tolerantie, hoe nauwkeuriger de laser is.

Een andere belangrijke specificatie is de rotatiesnelheid. Dit is de snelheid waarmee de laserstraal rondom draait. Hoe hoger de rotatiesnelheid, hoe sneller je metingen kunt maken en hoe efficiënter je kunt werken.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het bereik van de laser. Dit is de afstand waarover de laserstraal kan worden gedetecteerd. Dit kan variëren afhankelijk van het model en kan variëren van enkele meters tot honderden meters.

Ten slotte moet je ook rekening houden met andere factoren, zoals de duurzaamheid van het apparaat, de batterijduur en het type ontvanger dat wordt gebruikt om de laserstraal te detecteren.

Welke soorten projecties kun je maken?

Een roterende laser is een handig hulpmiddel bij diverse bouwprojecten, zoals het plaatsen van muren, het leggen van vloeren en het installeren van plafonds. Bij het kiezen van een roterende laser zijn er enkele belangrijke specificaties om rekening mee te houden, zoals de nauwkeurigheid van de metingen en de rotatiesnelheid van de laser. 

Het is ook belangrijk om te kijken naar het bereik van de laser, de batterijduur en de mogelijkheid om de laser te kalibreren.

Met een roterende laser kunnen verschillende soorten projecties worden gemaakt, zoals horizontale en verticale lijnen. Sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid om projecties te maken in een kruispatroon, zodat je nog nauwkeuriger kunt werken. Ook zijn er modellen met verschillende kleuren laserlicht, wat handig kan zijn in situaties met minder goed zichtbare lijnen.

Hoe installeer je een roterende laser?

Het installeren van een roterende laser is over het algemeen vrij eenvoudig. Het eerste wat je moet doen is zorgen dat de laser waterpas staat, omdat dit cruciaal is voor de nauwkeurigheid van de projecties. Vervolgens kun je de laser op de gewenste hoogte plaatsen en de rotatiesnelheid en projectiemodus instellen. 

Het is belangrijk om te zorgen voor een stabiele en veilige bevestiging van de laser, om te voorkomen dat deze tijdens het gebruik beweegt of valt.

Bij het installeren van een roterende laser is het ook belangrijk om rekening te houden met de omgeving. De laserstraal kan bijvoorbeeld onbedoeld andere personen of objecten raken, dus het is belangrijk om een veilige afstand te bewaren en de laser te gebruiken in een afgesloten ruimte. 

Daarnaast moet je erop letten dat de omgeving niet te helder is, omdat dit de zichtbaarheid van de laser kan verminderen.

Het is aan te raden om de handleiding van de specifieke roterende laser die je gebruikt goed door te nemen voordat je hem installeert, om er zeker van te zijn dat je alle installatievereisten begrijpt en volgt. Als je twijfelt of hulp nodig hebt bij de installatie, kun je het beste advies vragen aan een professional.

hero illustration

Hoe testen we Roterende Lasers?

Om de beste Roterende Laser te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Roterende Laser-test hebben we 441 Roterende Lasers geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Roterende Laser-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Roterende Laser-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Roterende Laser-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Roterende Laser in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 441 Roterende Lasers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Roterende Lasers in een handige lijst

1. Beste roterende laser: Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser

 • list plusPrecieze nauwkeurigheid voor scherpe en rechte lijnen
 • list plusWerkt op oplaadbare accu, geen gedoe met batterijen
 • list plusWordt geleverd met handige accessoires zoals opberg box, beschermbril en opzetstuk voor het statief

Nadelen Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser

 • list plusMogelijke kans op beschadigde lasers

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.71
Functionaliteit
9.93
Gebruiksgemak
9.58
De Kibani kruislijnlaser met statief is echt een handige tool voor allerlei bouwprojecten. Met deze bouwlaser projecteer ik zowel verticale als horizontale lijnen in het rood, waardoor ik gemakkelijk kaarsrechte lijnen op de muur kan creëren zonder te hoeven tekenen. Met het bijgeleverde statief kan ik ook op hoogte werken, en dankzij de 180 graden kantelbaarheid van de bouwlaser kan ik zelfs schuine lijnen maken of werken op schuine oppervlaktes. Wanneer ik de bouwlaser monteer op het statief, kan ik hem ook nog eens 360 graden draaien. En door de 3-poots onderkant staat hij altijd stabiel.

Een van de voordelen van de Kibani bouwlaser is de precieze nauwkeurigheid, waardoor ik scherpe en rechte lijnen kan maken. De lijndikte varieert van 1 tot 2 mm, afhankelijk van de afstand tot het oppervlak. Wat ook super handig is, is dat deze bouwlaser werkt op een oplaadbare accu. Geen gedoe meer met batterijen! Met de meegeleverde oplader is de bouwlaser snel opgeladen en kan ik er ongeveer drie uur mee werken. Lekker lang dus!

De Kibani bouwlaser wordt geleverd met enkele handige accessoires. Zo zit hij verpakt in een zilveren opberg box, waardoor ik hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. En om mijn ogen te beschermen, bevat hij ook nog eens een sterke beschermbril die laserstralen tegenhoudt. Super belangrijk natuurlijk! Daarnaast zit er nog een opzetstuk voor het statief bij, waardoor ik de bouwlaser kan kantelen. Zo handig!

Het statief zelf is ook echt een topper. Ik kan het in hoogte verstellen en wanneer ik het inklap, is het lekker compact met een hoogte van 0,46 meter. Met de draaihendel kan ik de middelste stang van het statief omhoog draaien, waardoor werken op hoogte een eitje is. Geen gedoe meer met wiebelende ladders!

Wat betreft specificaties is de Kibani bouwlaser echt top. Hij heeft een meetbereik van 7 meter en een meetnauwkeurigheid van 1-2 mm. Ik kan hem gebruiken bij temperaturen van -10°C tot +40°C en hij heeft een beschermingsklasse van IP54. Hij weegt 2,5 kg en heeft een rode laserdiode van 660 nm. De volle accu heeft een werktijd van ongeveer 3 uur, en ik krijg er zelfs een garantie van één jaar bij. Dat geeft me echt een gerust gevoel.

Gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden met de Kibani bouwlaser. Een van de reviews noemt het zelfs een uitstekende laser voor een goede prijs en beveelt hem aan. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan, zoals een beschadigde laser die teruggestuurd moet worden, maar over het algemeen zijn de ervaringen positief. Een derde review is kort en simpelweg "goed". Dat zegt toch genoeg?

Al met al is de Kibani kruislijnlaser met statief echt een handig en betrouwbaar gereedschap voor bouwprojecten. De zelfnivellerende functie en de mogelijkheid om zowel horizontale als verticale lijnen te projecteren maken het gemakkelijk om nauwkeurig te werken. En met de handige accessoires, zoals de opberg box, de beschermbril en de oplaadbare accu, is het echt een complete set. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, de Kibani bouwlaser is een goede keuze voor iedereen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw

 • list plusGebruiksvriendelijk met slechts één knop om aan en uit te zetten.
 • list plusZelfnivellerend vermogen zorgt voor snelle en nauwkeurige resultaten.
 • list plusIndrukwekkend werkbereik van 400 meter met handontvanger.

Nadelen MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw

 • list plusMogelijke beperkingen die niet zijn vermeld in beschikbare informatie.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.96
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.24
Deze Zelfnivellerende laser - Roterende bouw laser - Waterpas laser SET is echt iets voor mij als professional in de bouw, hoveniers- en installatietechnieksector. Wat ik zo fijn vind aan deze laser, is het gebruiksgemak. Met slechts één druk op de knop zet ik hem aan en uit. En zodra hij aanstaat, begint hij meteen met nivelleren en roteren, klaar voor gebruik. En het beste is nog wel dat de laser is uitgerust met oplaadbare batterijen die ik gewoon in de laser zelf kan opladen. Zo kan ik ongeveer 20 uur lang zonder onderbreking werken.

Een echt unieke eigenschap van deze laser is zijn zelfnivellerende vermogen. Dankzij de servomotoren nivelleert de laser automatisch en razendsnel, wat zorgt voor nauwkeurige resultaten. Plaats de laser op het bijgeleverde statief, druk op de aan-knop en zodra de laserstraal begint te draaien, is hij volledig waterpas en klaar voor gebruik. En met een maximale afwijking van slechts 2 millimeter op 10 meter, volgens de fabrieksspecificaties, kan ik erop vertrouwen dat deze laser uiterst nauwkeurig is, perfect voor mijn professionele werkzaamheden.

Maar wat deze laser echt onderscheidt van zijn concurrenten, is het indrukwekkende werkbereik. In combinatie met de handontvanger kan ik tot wel 400 meter werken, waarbij het bereik tot de ontvanger zelfs 300 meter is. Dat is echt uniek in deze prijsklasse. En wat ik nog beter vind, is dat gebruikerservaringen aantonen dat de laser in de praktijk vaak nog nauwkeuriger is dan wat de specificaties aangeven. Dat is toch geweldig?

En er is nog meer! Deze laser biedt mij ook de mogelijkheid om dubbel afschot in te stellen met behulp van de afstandsbediening die erbij zit. Hiermee kan ik zowel de X-as als de Y-as in afschot stellen, waardoor ik tot wel 7% totaal afschot kan bereiken. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de laser ook een TILT-functie. Deze functie schakelt de laser automatisch uit wanneer hij een schok heeft gekregen of is bewogen, om meetfouten te voorkomen. Vooral handig als ik de laser niet constant in het zicht heb. En het beste is dat de TILT-functie altijd ingeschakeld is.

Gebruikers zijn echt enthousiast over deze Zelfnivellerende laser - Roterende bouw laser - Waterpas laser SET. Ze prijzen de nauwkeurige metingen, het gebruiksgemak en het feit dat de laser waterdicht is en dus bestand is tegen natte omstandigheden. En niet te vergeten, de goede prijs-kwaliteitverhouding die deze laser biedt.

Alles bij elkaar genomen is de Zelfnivellerende laser - Roterende bouw laser - Waterpas laser SET een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze voor professionals in verschillende industrieën. Met zijn zelfnivellerende vermogen, indrukwekkende werkbereik en handige functies onderscheidt deze laser zich van zijn concurrenten. Hoewel er geen negatieve aspecten worden genoemd in de gebruikersrecensies, is het belangrijk om op te merken dat het apparaat mogelijk beperkingen heeft die niet naar voren zijn gekomen in de beschikbare informatie. Maar al met al lijkt deze laser een uitstekende investering voor professionals die op zoek zijn naar een nauwkeurig en betrouwbaar hulpmiddel bij hun werkzaamheden. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

3. AyeTools Kruislijnlaser - Bouwlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AyeTools Kruislijnlaser - Bouwlaser

 • list plusSterk bereik van 25 meter
 • list plusKrachtige batterij met langdurig gebruik
 • list plusWater- en stofdicht

Nadelen AyeTools Kruislijnlaser - Bouwlaser

 • list plusGebruiksduur van de batterij kan langer zijn

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.02
Gebruiksgemak
9.53
De AyeTools Kruislijnlaser is een absolute must-have voor zowel doorgewinterde klussers als handige harry's zoals ik. Met zijn 16 lasers kan ik moeiteloos het snijpunt bepalen voor al mijn plafond- en muurklusjes. En het beste van alles? Deze kruislijnlaser draait 360 graden, waardoor ik elke ruimte perfect waterpas kan maken.

Wat de AyeTools Kruislijnlaser echt onderscheidt van de rest, is zijn indrukwekkende bereik van 25 meter. Dat betekent dat ik muren tot op wel 15 meter afstand kan uitlijnen, waardoor ik super flexibel ben bij allerlei klussen.

Maar er is meer! De AyeTools Kruislijnlaser heeft ook een krachtige batterij die me niet in de steek laat. Met zijn 4000 mAh lithium batterijen kan ik urenlang klussen zonder me zorgen te maken dat de batterij snel leeg raakt. Ideaal voor die intensieve klusdagen waarin ik het maximale uit mijn gereedschap wil halen.

En het wordt nog beter! Deze kruislijnlaser is water- en stofdicht, perfect voor gebruik in de bouw. Geen stress meer over stof en vuil tijdens het klussen, want dit apparaat kan er tegen.

En het gebruiksgemak? Daar hoef ik me ook geen zorgen over te maken. Met slechts drie knoppen kan ik de hele ruimte meten en krijg ik precieze uitlijningen, zonder dat ik me bezig hoef te houden met hoeken, plafonds of muren. Dat bespaart me tijd en zorgt voor perfecte resultaten.

En als kers op de taart is de AyeTools Kruislijnlaser ook nog eens super compact, zodat ik hem overal mee naartoe kan nemen. Of ik nu binnen of buiten aan het klussen ben, deze kruislijnlaser is altijd mijn trouwe metgezel.

Er is echter één klein puntje van kritiek. De batterijduur zou iets langer mogen zijn. Hoewel de batterij al behoorlijk krachtig is, zou een gebruiksduur van 4-8 uur ideaal zijn voor die extra lange klusdagen.

Al met al is de AyeTools Kruislijnlaser een betrouwbaar en handig gereedschap voor elke klusser. Met zijn indrukwekkende bereik, krachtige batterij en water- en stofbestendigheid is het een onmisbare tool voor al mijn nauwkeurige en professionele klussen. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

 • list plusEfficiënt en gemakkelijk te gebruiken voor nivelleren en ruimtes opmeten
 • list plusDuurzaam en water- en stofdicht, perfect voor gebruik in de bouw
 • list plusWordt geleverd met handige accessoires zoals draagtas en statief

Nadelen Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

 • list plusDesign kan als lelijk worden ervaren door sommige gebruikers

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.25
Functionaliteit
8.42
Gebruiksgemak
9.09
Als je op zoek bent naar een efficiënte en gemakkelijke manier om te nivelleren en ruimtes op te meten, dan is de Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser de perfecte keuze voor mij. Met deze roterende 4D lijnlaser kan ik waterpas meten en dankzij de groene straal ben ik verzekerd van een nauwkeurige meting. Met zijn 360° draaifunctie kan ik de laser instellen zoals ik wil, waardoor hij overal van pas komt, in alle ruimtes en op alle terreinen.

Wat deze kruislijnlaser voor mij onderscheidt van eerdere modellen, is zijn duurzaamheid en gebruiksgemak. Met slechts drie knoppen kan ik snel de ruimte nivelleren en mijn klusjes sneller en nauwkeuriger afwerken. Bovendien wordt de laser geleverd met een handige draagtas en een statief, waardoor ik hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen en mijn houding kan verbeteren.

Een ander opvallend kenmerk van de Premic Kruislijnlaser is dat hij waterdicht en stofdicht is. Dit maakt hem perfect voor gebruik in de bouw, waar ruimtes vaak vies en stoffig kunnen worden. Met deze laser hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken.

De Premic Kruislijnlaser heeft een meetbereik van 50 meter binnen en 5 meter buiten. Met een gewicht van slechts 2,2 kg is hij licht en draagbaar. Bovendien wordt hij geleverd met 2X 4800 mAh batterijen, zodat ik langdurig kan blijven werken zonder me zorgen te maken over het opladen van de batterij.

Deze kruislijnlaser heeft al veel tevreden gebruikers. Ze prijzen het mooie design, de nauwkeurige meting en het gebruiksvriendelijke materiaal. Een gebruiker merkt zelfs op dat de laser veel werk uit mijn handen neemt. Daarnaast wordt het meegeleverde statief geprezen als uitstekend en wordt de lage prijs van de laser als een groot voordeel genoemd.

Een mogelijke beperking van de Premic Kruislijnlaser is het design, dat door sommige gebruikers als lelijk wordt ervaren. Het is echter belangrijk op te merken dat het design geen invloed heeft op de functionaliteit en kwaliteit van het product.

Al met al is de Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser een uitstekende keuze voor iedereen die efficiënt wil nivelleren en ruimtes wil opmeten. Met zijn nauwkeurige meting, duurzaamheid en gebruiksgemak overtreft deze laser mijn verwachtingen. Hoewel het design misschien niet voor iedereen aantrekkelijk is, maakt de lage prijs en de meegeleverde accessoires dit product zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

5. Profeco kruislijnlaser 10m met statief

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Profeco kruislijnlaser 10m met statief

 • list plusBetrouwbare en gebruiksvriendelijke bouwlaser.
 • list plusZelfnivellerend vermogen met nauwkeurige metingen.
 • list plusRuim meetbereik en flexibel werken in verschillende situaties.

Nadelen Profeco kruislijnlaser 10m met statief

 • list plusNiet geschikt voor professioneel gebruik op grote bouwplaatsen.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.91
Functionaliteit
9.12
Gebruiksgemak
8.22
Deze Profeco kruislijnlaser is echt mijn maatje als het gaat om het precies uitlijnen van mijn projecten. Of ik nu een schilderij wil ophangen, tegels wil plaatsen of bouwconstructies waterpas wil zetten, deze laserwaterpas helpt me om foutloze en perfecte resultaten te behalen.

Wat deze kruislijnlaser echt uniek maakt, is zijn volledig zelfnivellerende vermogen, met een bereik van +/- 4 graden. Hierdoor kan ik snel en gemakkelijk een waterpas en loodrechte lijn creëren. Met een foutmarge van minder dan 0,5 millimeter weet ik zeker dat mijn metingen nauwkeurig zijn.

Daarnaast heeft deze bouwlaser een ruim meetbereik tot wel 10 meter, waardoor ik gemakkelijk grotere oppervlakken kan uitlijnen. De laser kan 360 graden draaien en heeft een hoek laserbereik van 110 graden, waardoor ik flexibel kan werken in alle situaties.

Bij de Profeco kruislijnlaser krijg ik een in hoogte verstelbaar aluminium statief, wat zorgt voor een stabiele plaatsing op mijn werkplek. Na gebruik kan ik de kruislijnlaser en het statief eenvoudig opbergen in de meegeleverde hardcase koffer, zodat alles netjes bij elkaar blijft en beschermd is tegen beschadigingen.

Deze kruislijnlaser van Profeco valt op door zijn uiterst nauwkeurige metingen, ruim meetbereik en de extra accessoires zoals het verstelbare statief en de hardcase opbergkoffer. Bovendien heeft de laserklasse II en een golflengte van 630-680 cm, wat zorgt voor veilig gebruik.

Uit de gebruikersreviews blijkt dat de Profeco kruislijnlaser zeer positief wordt ervaren. Gebruikers prijzen het mooie design, de nauwkeurige metingen en het gebruik van hoogwaardig materiaal. Ook het statief wordt als goed regelbaar en gemakkelijk af te stellen beschouwd.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat deze kruislijnlaser mogelijk niet geschikt is voor professioneel gebruik op grote bouwplaatsen, waar een groter meetbereik en hogere precisie vereist zijn.

Al met al is de Profeco kruislijnlaser 10m met statief een uitstekende keuze voor doe-het-zelvers en klussers die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke bouwlaser. Met zijn zelfnivellerende vermogen, nauwkeurige metingen en ruim meetbereik is deze laserwaterpas perfect voor het realiseren van foutloze uitlijningen. Het meegeleverde statief en de opbergkoffer maken het geheel compleet en zorgen voor handige opslag. Hoewel het mogelijk beperkingen heeft voor professioneel gebruik op grote bouwplaatsen, is dit product zeker een aanrader voor thuisgebruik en kleinere klussen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

6. Labirent Laserwaterpas 3 Verschillende Lasers

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Labirent Laserwaterpas 3 Verschillende Lasers

 • list plusVerstelbare laser met drie verschillende lijnen voor veelzijdigheid bij verschillende klussen
 • list plusBevat een rolmaat van 2.50 cm voor het meten van afstanden
 • list plusCompact en licht ontwerp voor gemakkelijk gebruik

Nadelen Labirent Laserwaterpas 3 Verschillende Lasers

 • list plusBeperkt in toepassingsgebied, voornamelijk geschikt voor klussen met nauwkeurige metingen en rechte lijnen

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.18
Functionaliteit
8.84
Gebruiksgemak
8.27
Als ervaren of beginnende klusser is de Laserwaterpas een geweldige toevoeging aan je gereedschapskist. Of je nu een kast wilt installeren, een boekenplank recht wilt ophangen of gewoonweg je schroeven in een rechte lijn wilt plaatsen, deze laserwaterpas maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze laserwaterpas is de verstelbare laser, waarmee je drie verschillende lijnen kunt projecteren. Dit geeft je veelzijdigheid bij verschillende klussen. Bovendien bevat de laserwaterpas een rolmaat van 2.50 cm, waarmee je ook afstanden kunt meten.

Het compacte en lichte ontwerp maakt de laserwaterpas gemakkelijk in gebruik. Het is bovendien een nieuw verbeterd model met een stevig design, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De laserwaterpas heeft een hoge precisie van ± 2MM, zodat je nauwkeurige metingen kunt uitvoeren. Met een laserkracht van 3.5mw zijn de laserlijnen duidelijk zichtbaar.

Gebruikers zijn over het algemeen tevreden met de Laserwaterpas. Ik gebruik de laser bijvoorbeeld voor kalligrafie en letters en de laser projecteert een goede, ononderbroken, rechte laserlijn. Een andere gebruiker prijst de laserwaterpas vanwege zijn handige en compacte formaat, en merkt op dat het zeer nauwkeurige metingen mogelijk maakt.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat de laserwaterpas mogelijk beperkt is in zijn toepassingsgebied. Het is voornamelijk geschikt voor klussen waarbij nauwkeurige metingen en rechte lijnen vereist zijn, zoals het installeren van kasten, ophangen van boekenplanken, schilderijen en het plaatsen van schroeven in een rechte lijn. Voor andere klussen, zoals het meten van hoogtes of werken met afwijkende hoeken, kan een andere laserwaterpas wellicht meer geschikt zijn.

Al met al is de Laserwaterpas - 3 Verschillende Lasers - Inclusief Rolmaat, Meetlint, Waterpassen - Kruislijnlaser - Klussen - Labirent een handig gereedschap voor klussers die nauwkeurige metingen en rechte lijnen nodig hebben. Met zijn verstelbare laser, compacte ontwerp en hoge precisie biedt deze laserwaterpas veel waar voor je geld. Hoewel het zijn beperkingen heeft, zoals elk gereedschap, biedt het een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor veel klussen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

 • list plusVeelzijdigheid: kan in alle ruimtes en op alle terreinen worden gebruikt dankzij de 360° draaifunctie en de goed zichtbare laserlijnen.
 • list plusGebruiksvriendelijk: kan snel en nauwkeurig de ruimte nivelleren met slechts drie knoppen en wordt geleverd met een handige draagtas.
 • list plusWaterdicht en stofdicht: perfect voor gebruik in bouwomgevingen waar de ruimte vaak vies en stoffig kan worden.

Nadelen Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

 • list plusDesign: sommige gebruikers vinden het er speelgoedachtig uitzien.

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.59
Functionaliteit
8.07
Gebruiksgemak
7.82
Ik ben enthousiast om je kennis te laten maken met de Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser, een geweldige tool voor het efficiënt nivelleren en opmeten van ruimtes. Met deze 360° draaibare laser krijg je de perfecte waterpasmetingen. En weet je wat het beste is? Hij heeft een groene straal die zorgt voor super nauwkeurige metingen. 📏

Een van de grootste voordelen van deze kruislijnlaser is zijn veelzijdigheid. Je kunt hem in elke ruimte en op elk terrein gebruiken, dankzij de 360° draaifunctie. En met 4, 8, 12 of 16 groene 4D laserlijnen, kun je elke lijn over 360 graden duidelijk zien. Geen gedoe meer met onduidelijke metingen!

Deze kruislijnlaser is ook super gebruiksvriendelijk. Met slechts drie knoppen kun je snel en precies je ruimte nivelleren. En om het nog beter te maken, wordt hij geleverd met een handige draagtas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Een ander voordeel is dat deze kruislijnlaser waterdicht en stofdicht is. Dit maakt hem perfect voor gebruik op bouwplaatsen waar het vaak vies en stoffig kan zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de laser beschadigd raakt. Hij kan tegen een stootje!️

Wat betreft duurzaamheid zit je ook goed met deze kruislijnlaser. Hij gaat maar liefst 8-9 jaar mee bij intensief gebruik. Dat is een investering waar je lang plezier van zult hebben.

Technisch gezien wordt deze kruislijnlaser gevoed door batterijen en heeft hij een meetbereik van 50 meter binnen en 5 meter buiten. Hij weegt slechts 1,7 kg, dus hij is lekker licht. Bij je aankoop ontvang je ook een draagtas met accessoires en 2x 4800 mAh batterijen. Alles wat je nodig hebt in één pakket!

De gebruikersreviews zijn over het algemeen positief. Mensen zijn vooral blij met de nauwkeurigheid van de metingen en de kwaliteit van de kruislijnlaser. Het meegeleverde statief wordt ook als uitstekend beoordeeld. Je kunt het statief gemakkelijk aanpassen zonder het te hoeven verplaatsen. Dat is nog eens handig!

Een klein minpuntje dat sommige gebruikers noemen, is het design van de laser. Ze vinden dat het er een beetje speelgoedachtig uitziet. Maar laten we eerlijk zijn, het gaat erom hoe goed de laser werkt, toch? En dat doet hij zeker goed!

Al met al is de Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser een uitstekende tool voor het efficiënt nivelleren en opmeten van ruimtes. Met zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak, duurzaamheid en nauwkeurigheid is het een goede investering voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Het enige kleine minpuntje is het design, maar dat heeft geen invloed op de functionaliteit en prestaties van de laser. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak je metingen perfect!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8. Remma® kruislijnlaser Professionele Bouwlaser 4D

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Remma® kruislijnlaser Professionele Bouwlaser 4D

 • list plusZelfnivellerend, waardoor gebruiksgemak en tijdsbesparing worden geboden
 • list plus360° groene laser voor maximale zichtbaarheid en nauwkeurigheid in veeleisende omgevingen
 • list plusUitgebreid meetbereik van 11 meter en vermogen om 16 laserlijnen te projecteren voor nauwkeurige metingen

Nadelen Remma® kruislijnlaser Professionele Bouwlaser 4D

 • list plusWordt geleverd zonder statief, wat een beperking kan zijn voor projecten die een hoger bereik vereisen

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.37
Gebruiksgemak
7.66
Met de Remma 4D kruislijnlaser heb ik een betrouwbare en veelzijdige bouwlaser in handen. De 16 laserlijnen en 360 graden bereik zorgen voor nauwkeurige metingen in verschillende projecten. Zelfnivellering en een 360° groene laser zorgen voor heldere projectie, zelfs in fel verlichte omgevingen. Met een lange accuduur en IPX 6 waterdichtheid is hij geschikt voor diverse omstandigheden.

De kruislijnlaser wordt geleverd met in hoogte verstelbaar platform, verstelbare muurbeugel, afstandsbediening, en een stevige opbergkoffer, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is en geschikt is voor verschillende toepassingen. Het zelfnivellerende vermogen bespaart tijd en zorgt voor direct gebruiksgemak. De groene laser zorgt voor maximale zichtbaarheid, wat de nauwkeurigheid van metingen bevordert, zelfs in veeleisende omgevingen.

De 4D kruislijnlaser van Remma onderscheidt zich door zijn uitgebreide meetbereik van 11 meter en het vermogen om 16 laserlijnen te projecteren, wat resulteert in een nauwkeurigere meting. De mogelijkheid om de laser overal te gebruiken, in combinatie met zijn multifunctionaliteit, maakt het een veelzijdig gereedschap voor een breed scala aan projecten.

Een mogelijke beperking is dat de kruislijnlaser wordt geleverd met een in hoogte verstelbaar hefplatform, maar niet met een statief. Voor projecten die een hoger bereik vereisen, kan een apart statief nodig zijn.

Over het algemeen biedt de Remma 4D kruislijnlaser uitstekende functionaliteit en nauwkeurigheid, waardoor het een waardevolle investering is voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met zijn zelfnivellerende vermogen, 360° groene laser en uitgebreide meetbereik onderscheidt het zich als een hoogwaardige bouwlaser die voldoet aan de eisen van veeleisende projecten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Kibani Kruislijnlaser 16 lijnen incl.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani Kruislijnlaser 16 lijnen incl.

 • list plusProjecteert 16 lijnen, zowel horizontaal als verticaal

Nadelen Kibani Kruislijnlaser 16 lijnen incl.

 • list plusGewicht van 2,5 kg kan als zwaar worden ervaren bij langdurig gebruik
 • list plusPrijs van het product kan een overweging zijn voor budgetbewuste kopers

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.01
Functionaliteit
8.04
Gebruiksgemak
7.08
Ik ben trots om de Kibani Kruislijnlaser te introduceren, een krachtig stuk gereedschap dat zowel professionals als doe-het-zelvers ten goede zal komen. Met de mogelijkheid om 16 lijnen zowel horizontaal als verticaal te projecteren, is het creëren van perfect rechte lijnen nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid van 1-2mm over een bereik van 20 meter, maakt deze bouwlaser zelfs de meest uitdagende projecten een fluitje van een cent.

Een opvallend kenmerk is het zelfnivellerend vermogen, waardoor je altijd verzekerd bent van precisie, zelfs op oneffen oppervlakken. De mogelijkheid om 180 graden te kantelen en 360 graden te draaien biedt ongekende flexibiliteit voor diverse toepassingen. Of je nu tegels legt of schilderijen ophangt, met deze bouwlaser ben je verzekerd van perfectie.

De overstap naar een oplaadbare accu is een welkome innovatie, waardoor je nooit meer afhankelijk bent van wegwerpbatterijen. Met 5 uur werktijd op een volle accu, kun je ongestoord doorwerken zonder je zorgen te hoeven maken over stroomuitval. En met de handige opbergbox en beschermbril is de draagbaarheid en veiligheid van het apparaat aanzienlijk verbeterd.

De specificaties van de Kibani Kruislijnlaser zijn even indrukwekkend als zijn prestaties. Met een laserdiode van 515 nm (rood) en een robuuste beschermingsklasse van IP54, is dit apparaat gebouwd om te presteren in veeleisende omgevingen. Bovendien getuigt de meegeleverde garantie van één jaar van het vertrouwen van de fabrikant in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit product.

Hoewel het gewicht van 2,5 kg voor sommigen als zwaar kan worden ervaren en de prijs een overweging kan zijn, blijven de voordelen van dit apparaat duidelijk opwegen tegen deze mogelijke nadelen.

Al met al is de Kibani Kruislijnlaser een uitzonderlijke investering voor iedereen die streeft naar precisie en efficiëntie in hun werk. Met zijn ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zelfnivellerende vermogen, oplaadbare accu en handige accessoires, vertegenwoordigt dit apparaat een vooruitgang in de wereld van bouw- en meetapparatuur.🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Remma® Kruislijnlaser met statief Professionele

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Remma® Kruislijnlaser met statief Professionele

 • list plusUitgebreid meetbereik van 11 meter

Nadelen Remma® Kruislijnlaser met statief Professionele

 • list plusMogelijk prijzig voor incidenteel gebruik

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.98
Functionaliteit
7.41
Gebruiksgemak
7.36
Ik ben super enthousiast over de Remma ® Kruislijnlaser met statief! Deze kruislijnlaser is echt een geavanceerd stuk gereedschap dat zowel doe-het-zelvers als professionals zal verbazen. Met maar liefst 16 laserlijnen en een bereik van 360 graden, biedt deze kruislijnlaser een indrukwekkend meetbereik van 11 meter. Dat maakt 'm echt veelzijdig en geschikt voor allerlei projecten. En weet je wat het nog beter maakt? De zelfnivellerende functie die automatisch zorgt voor perfect horizontale en verticale lijnen. Geen gedoe meer met handmatig afstellen, dat scheelt een hoop tijd en zorgt voor super nauwkeurige metingen.

Maar wat deze kruislijnlaser echt onderscheidt, is de 360° groene laser. Die zorgt ervoor dat de laserlijnen super goed zichtbaar zijn, zelfs in fel verlichte omgevingen. En geloof me, de groene laser is veel helderder dan de traditionele rode laser. Hoe cool is dat? En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je bij deze kruislijnlaser ook een in hoogte verstelbaar statief, een volledig verstelbaar hefplatform, twee krachtige accu's, een afstandsbediening, een verstelbare muurbeugel en een stevige opbergkoffer. Dat is echt een complete set waarmee je gelijk aan de slag kunt!

En weet je wat ik ook super handig vind? Deze kruislijnlaser is waterdicht en draagbaar, dus je kunt 'm echt overal gebruiken. Of je nou schilderijen wilt ophangen, muren wilt uitzetten of vloeren wilt leggen, deze kruislijnlaser is jouw ideale metgezel. Het zelfnivellerende vermogen, de heldere groene laser en de 16 lijnen maken 'm echt multifunctioneel. En met de meegeleverde accessoires, zoals het statief en de muurbeugel, kun je 'm voor allerlei klussen gebruiken.

Natuurlijk, ik begrijp dat de prijs misschien wat aan de hoge kant is als je 'm alleen incidenteel gebruikt. Maar voor professionals en serieuze doe-het-zelvers die op zoek zijn naar betrouwbare, nauwkeurige en multifunctionele apparatuur, is de Remma 4D kruislijnlaser met statief echt een uitstekende investering.

Kortom, deze kruislijnlaser excelleert in nauwkeurige metingen, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Dus als jij streeft naar professionele resultaten in jouw projecten, dan is de Remma 4D kruislijnlaser met statief echt de topkeuze voor jou.️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Roterende Lasers. Er zijn immers 441 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!