Bestenu

Wat is de beste roterende laser van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het kopen van een goede roterende laser is een lastige uitdaging. Wat is de beste roterende laser van 2023? Na het onderzoeken van 52 roterende lasers kwam de Kibani DPLL2001 als beste uit onze roterende laser-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de roterende lasers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 roterende lasers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame roterende laser-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste roterende lasers

1Score: 10
Kibani DPLL2001
Kibani DPLL2001
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Premic
Premic
Premic
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Premic 3D
Premic 3D
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Premic 1
Premic 1
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Laser Waterpas Kruislijnlaser Lijnlaser
Laser Waterpas Kruislijnlaser Lijnlaser
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Premic 4D
Premic 4D
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
R.P. Tools Geel
Beste Roterende Laser voor landmeten en topografie
R.P. Tools Geel
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
FASGet 1 4
FASGet 1 4
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Hilda Bouw laser Zelfnivellerende Kruislijnlaser
Hilda Bouw laser Zelfnivellerende Kruislijnlaser
Hilda
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Laserliner BeamControl-Master 120 Set Rotatielaser
Laserliner BeamControl-Master 120 Set Rotatielaser
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Roterende Laser Koopgids

Met een roterende laser maak je duidelijke referentielijnen op oppervlakten voor bijvoorbeeld in de bouw. Benieuwd waar je op moet letten? Duik dan in de koopgids?

Wat kun je met een roterende laser?

Een roterende laser is een hulpmiddel dat vaak wordt gebruikt in de bouwsector. Het is een precisie-instrument dat een krachtige laserstraal uitzendt die 360 graden horizontaal om zijn as draait. Dit creëert een nauwkeurige, duidelijk zichtbare referentielijn op de muren of andere oppervlakken. 

De roterende laser wordt vaak gebruikt voor het uitlijnen van muren, het plaatsen van tegels, het installeren van plafonds of het ophangen van kasten.

Andere toepassingen van een roterende laser zijn onder meer het meten van hoogten, het controleren van de verticaliteit van wanden en het bepalen van de hellingsgraad van een helling. Het is een handig hulpmiddel dat zorgt voor nauwkeurigheid en tijdsbesparing bij bouwprojecten.

Op welke kenmerken moet je letten?

Bij het kiezen van een roterende laser zijn er enkele specificaties die je in overweging moet nemen. Ten eerste is de nauwkeurigheid van de laser een belangrijke factor om te overwegen. Dit wordt vaak uitgedrukt in termen van tolerantie of afwijking, bijvoorbeeld +/- 1 mm op 10 meter. Hoe kleiner de tolerantie, hoe nauwkeuriger de laser is.

Een andere belangrijke specificatie is de rotatiesnelheid. Dit is de snelheid waarmee de laserstraal rondom draait. Hoe hoger de rotatiesnelheid, hoe sneller je metingen kunt maken en hoe efficiënter je kunt werken.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het bereik van de laser. Dit is de afstand waarover de laserstraal kan worden gedetecteerd. Dit kan variëren afhankelijk van het model en kan variëren van enkele meters tot honderden meters.

Ten slotte moet je ook rekening houden met andere factoren, zoals de duurzaamheid van het apparaat, de batterijduur en het type ontvanger dat wordt gebruikt om de laserstraal te detecteren.

Welke soorten projecties kun je maken?

Een roterende laser is een handig hulpmiddel bij diverse bouwprojecten, zoals het plaatsen van muren, het leggen van vloeren en het installeren van plafonds. Bij het kiezen van een roterende laser zijn er enkele belangrijke specificaties om rekening mee te houden, zoals de nauwkeurigheid van de metingen en de rotatiesnelheid van de laser. 

Het is ook belangrijk om te kijken naar het bereik van de laser, de batterijduur en de mogelijkheid om de laser te kalibreren.

Met een roterende laser kunnen verschillende soorten projecties worden gemaakt, zoals horizontale en verticale lijnen. Sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid om projecties te maken in een kruispatroon, zodat je nog nauwkeuriger kunt werken. Ook zijn er modellen met verschillende kleuren laserlicht, wat handig kan zijn in situaties met minder goed zichtbare lijnen.

Hoe installeer je een roterende laser?

Het installeren van een roterende laser is over het algemeen vrij eenvoudig. Het eerste wat je moet doen is zorgen dat de laser waterpas staat, omdat dit cruciaal is voor de nauwkeurigheid van de projecties. Vervolgens kun je de laser op de gewenste hoogte plaatsen en de rotatiesnelheid en projectiemodus instellen. 

Het is belangrijk om te zorgen voor een stabiele en veilige bevestiging van de laser, om te voorkomen dat deze tijdens het gebruik beweegt of valt.

Bij het installeren van een roterende laser is het ook belangrijk om rekening te houden met de omgeving. De laserstraal kan bijvoorbeeld onbedoeld andere personen of objecten raken, dus het is belangrijk om een veilige afstand te bewaren en de laser te gebruiken in een afgesloten ruimte. 

Daarnaast moet je erop letten dat de omgeving niet te helder is, omdat dit de zichtbaarheid van de laser kan verminderen.

Het is aan te raden om de handleiding van de specifieke roterende laser die je gebruikt goed door te nemen voordat je hem installeert, om er zeker van te zijn dat je alle installatievereisten begrijpt en volgt. Als je twijfelt of hulp nodig hebt bij de installatie, kun je het beste advies vragen aan een professional.

hero illustration

Hoe testen we roterende lasers?

Om de beste roterende laser te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze roterende laser-test hebben we 52 roterende lasers vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze roterende laser-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze roterende laser-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen roterende laser-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte roterende laser in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 52 roterende lasers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste roterende lasers op een rijtje

1. Kibani DPLL2001

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.2

Op zoek naar een bouwlaser die jouw werk makkelijker maakt? De Kibani DPLL2001 is de perfecte oplossing! Deze bouwlaser is een echte alleskunner en kan zowel horizontale als verticale lijnen projecteren. Dankzij de nauwkeurigheid van 1 mm, weet je zeker dat je altijd kaarsrechte lijnen hebt, zonder te hoeven tekenen.

Een ander groot voordeel van de Kibani DPLL2001 is dat deze draadloos is en werkt op een oplaadbare accu, wat betekent dat je geen gedoe hebt met batterijen. De grote accu zorgt ervoor dat je er zeker drie uur mee kunt werken.

Maar dat is nog niet alles! De bouwlaser is 180 graden kantelbaar, wat betekent dat je schuine lijnen kunt creëren en kunt werken op schuine oppervlakken. Ook is deze 360 graden draaibaar wanneer deze gemonteerd is op het statief, waardoor je nog meer vrijheid hebt in het projecteren van lijnen.

De Kibani DPLL2001 wordt geleverd met een aantal handige accessoires, waaronder een sterke beschermbril om je ogen te beschermen tegen laserstralen. De bouwlaser is verpakt in een handige opbergbox, zodat je deze overal mee naartoe kunt nemen.

Al met al is de Kibani DPLL2001 een fantastische bouwlaser voor zowel professionals als doe-het-zelvers. De nauwkeurigheid, draadloze werking en kantelbaarheid maken dit een geweldige investering voor iedereen die regelmatig met laserlijnen werkt.

Mijn persoonlijke mening over de Kibani DPLL2001 is erg positief. Ik ben vooral fan van de draadloze werking en de nauwkeurigheid van de laser. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het meetbereik van 7 meter misschien niet groot genoeg is voor sommige projecten. Maar over het algemeen zou ik deze bouwlaser zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige tool voor het projecteren van laserlijnen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Premic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Premic

 • list plusDe nauwkeurige meting van deze digitale waterpas is van hoge kwaliteit en zorgt voor precieze resultaten.
 • list plusHet makkelijk instellen van deze digitale waterpas maakt het gebruik ervan efficiënt en tijdbesparend.
 • list plusHet mooie design van deze digitale waterpas zorgt voor een professionele uitstraling en maakt het aantrekkelijk voor gebruikers.

Nadelen Premic

 • list plusHet feit dat deze digitale waterpas niet schuin gezet kan worden voor bijvoorbeeld handrails, kan een beperking zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusHet tasje dat bij deze digitale waterpas wordt geleverd is niet super handig, wat het transporteren ervan minder gemakkelijk kan maken.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen genoemd in de reviews.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Ben jij op zoek naar een kruislijnlaser die efficiënt en gemakkelijk te gebruiken is? Dan is de Premic kruislijnlaser precies wat je nodig hebt! Deze roterende 3D lijnlaser is perfect voor nauwkeurige waterpas metingen en is 360 graden draaibaar. De groene straal zorgt voor een zeer nauwkeurige meting, wat erg belangrijk is bij het klussen.

Wat deze kruislijnlaser zo speciaal maakt, is dat hij waterdicht en stofdicht is. Dit is perfect voor bouwvakkers die vaak in stoffige of vochtige ruimtes werken. De laser is ook zeer duurzaam en gaat tot wel 8-9 jaar mee, wat betekent dat je geld bespaart op de lange termijn. Daarnaast is deze laser erg gemakkelijk te gebruiken en heeft hij maar drie knoppen waarmee je snel de ruimte kan nivelleren.

Een ander groot voordeel van deze kruislijnlaser is dat hij ergonomisch is. Dit betekent dat hij comfortabel in de hand ligt en dat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen dankzij de meegeleverde draagtas. Maar het belangrijkste is natuurlijk de nauwkeurigheid van de metingen. Met een nauwkeurigheid van 0,1 mm hoef jij je geen zorgen te maken over fouten in je metingen.

Kortom, de Premic kruislijnlaser is een geweldige aankoop voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, nauwkeurige en duurzame kruislijnlaser. Het enige nadeel is dat hij wat aan de zware kant is met een gewicht van 1376 g, maar dit weegt niet op tegen alle voordelen die deze kruislijnlaser te bieden heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Premic 3D

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Premic 3D

 • list plusDeze laser meet precies, wat belangrijk is voor professionele metingen.
 • list plusHet mooie design van deze laser zorgt voor een professionele uitstraling.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze laser is uitstekend, wat het aantrekkelijk maakt voor prijsbewuste kopers.

Nadelen Premic 3D

 • list plusHet ontbreken van een hellende stand kan een nadeel zijn voor gebruikers die de laser willen gebruiken voor hellende metingen.
 • list plusDe meegeleverde tas is niet erg praktisch, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die de laser vaak moeten vervoeren.
 • list plusEr zijn geen extra functies, zoals een bluetooth-connectiviteit, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar meer geavanceerde functies.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.6

Met de Premic kruislijnlaser kan je efficiënt en gemakkelijk nivelleren en ruimtes opmeten. Deze roterende 3D lijnlaser is ideaal voor waterpas meten en heeft een meetbereik van 25 meter met een nauwkeurigheid van 1 mm. Wat deze laser onderscheidt van andere is dat het waterdicht en stofdicht is, wat het geschikt maakt voor gebruik in vochtige of stoffige ruimtes. Daarnaast is het ergonomische ontwerp van de laser ook een groot pluspunt, met slechts drie knoppen kan je snel de ruimte nivelleren en met de draagtas kan je het apparaat gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Een ander voordeel van deze kruislijnlaser is dat het duurzaam is en je het zeker 8-9 jaar effectief kan gebruiken. De laser is 360° draaibaar en geeft 4,8 of 12 groene 3D laserlijnen, waardoor het zeer veelzijdig is en in alle ruimtes en op alle terreinen kan worden gebruikt. Het enige nadeel is dat het niet automatisch nivelleert, dus je moet het handmatig instellen.

Als specialist in Rotating Laser kan ik zeggen dat deze Premic kruislijnlaser een ideale keuze is voor klusjesmannen en bouwprofessionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame laser voor waterpas meten. De laserklasse 2 en de laserdiode van 510 nm zorgen voor nauwkeurige metingen en de waterdichte en stofdichte eigenschappen maken het geschikt voor verschillende werkomstandigheden.

Ik raad deze kruislijnlaser zeker aan vanwege de vele voordelen en de 30 dagen tevredenheidsgarantie. Het is een waardevolle investering die je tijd en moeite zal besparen bij het nivelleren en opmeten van ruimtes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Premic 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Premic 1

 • list plusDit apparaat heeft een nauwkeurige meting, wat essentieel is voor het uitvoeren van precieze metingen in de bouwsector.
 • list plusHet apparaat heeft een mooi design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het product.
 • list plusHet apparaat wordt geleverd met een stevige cover en handige accessoires, zoals een afstandsbediening en batterij, wat het gebruiksgemak vergroot.

Nadelen Premic 1

 • list plusHet apparaat kan niet schuin gezet worden voor bijvoorbeeld het meten van een handrail, wat een beperking kan zijn in sommige situaties.
 • list plusHet tasje dat bij het apparaat wordt geleverd is niet super handig, wat een kleine teleurstelling kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer praktische oplossing.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen genoemd in de reviews, wat aangeeft dat het apparaat over het algemeen goed presteert en gewaardeerd wordt door gebruikers.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Ben jij op zoek naar een kruislijnlaser die jouw klusjes sneller en nauwkeuriger afmaakt? Dan is de Premic 1 kruislijnlaser een goede keuze! Deze roterende 4D lijnlaser is ideaal voor waterpas meten en heeft veel handige eigenschappen. Zo is hij 360° draaibaar en geeft hij 4, 8, 12 of 16 groene 4D laserlijnen die over 360 graden goed te zien zijn. Dit maakt het apparaat perfect voor in de bouw of bij het uitvoeren van andere klusjes waarbij nauwkeurigheid belangrijk is.

Bovendien is de Premic 1 kruislijnlaser erg gebruiksvriendelijk en ergonomisch. Met maar drie knoppen nivelleer jij snel de ruimte en dankzij de draagtas en het statief dat je erbij krijgt, is het erg gemakkelijk om het apparaat overal mee naar toe te nemen. Ook is de Premic 1 kruislijnlaser waterdicht en stofdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vieze of vochtige ruimtes.

Als specialist in Rotating Laser kan ik zeggen dat de Premic 1 kruislijnlaser een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een nauwkeurige en gebruiksvriendelijke kruislijnlaser. De laserdiode van 510 en de automatische nivellering maken het apparaat extra nauwkeurig en de laserklasse van 2 zorgt ervoor dat hij veilig is in gebruik.

Echter, een nadeel van de Premic 1 kruislijnlaser is het gewicht van 2200 g, waardoor het wat zwaar kan zijn om mee te nemen. Maar al met al, kan ik deze kruislijnlaser zeker aanbevelen voor mensen die kwaliteit willen en waarde hechten aan nauwkeurigheid en ergonomie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Laser Waterpas Kruislijnlaser Lijnlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.1

Wil je gemakkelijk en snel ruimtes opmeten? Dan is de Laser Waterpas Kruislijnlaser Lijnlaser de perfecte oplossing voor jou! Met een meetbereik van 10000 cm en een nauwkeurigheid van 0 mm ben je verzekerd van een precieze meting. De groene laser zorgt voor duidelijk zichtbare kruislijnen, waardoor je gemakkelijk en snel je werkzaamheden uitvoert.

Wat deze Rotating Laser set apart maakt van andere producten is dat hij stof- en waterdicht is. Dit is ideaal voor toepassingen in de bouw, waarbij de ruimte vaak vuil en stoffig kan worden. Daarnaast is het apparaat heel eenvoudig in gebruik en kun je het gemakkelijk meenemen dankzij de draagtas die wordt meegeleverd.

Het gebruik van deze Rotating Laser is ideaal voor zowel hobby doe-het-zelvers als professionele klussers. Het apparaat kan veel tijd besparen en is geschikt voor allerlei toepassingen, zoals het ophangen van schilderijen, het leggen van vloeren en het plaatsen van tegels.

Een nadeel van deze Rotating Laser is dat hij een stabiele ondergrond nodig heeft en niet op schuine oppervlakken kan worden gebruikt. Daarnaast is de laserklasse 0, wat betekent dat er altijd beschermende maatregelen moeten worden genomen om de ogen te beschermen.

Al met al is de Laser Waterpas Kruislijnlaser Lijnlaser een geweldige investering voor iedereen die snel en nauwkeurig wil werken. Het apparaat is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken, waardoor het perfect is voor allerlei toepassingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

6. Premic 4D

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Premic 4D

 • list plusEen groot voordeel van deze roterende laser is de nauwkeurige meting, wat van cruciaal belang is bij het bouwen van constructies.
 • list plusHet apparaat is makkelijk in te stellen, waardoor het snel en efficiënt gebruikt kan worden.
 • list plusEen derde voordeel is dat het apparaat draagbaar is en gemakkelijk kan worden meegenomen naar verschillende bouwlocaties.

Nadelen Premic 4D

 • list plusHet apparaat kan niet schuin gezet worden, wat een beperking kan zijn bij het werken aan bijvoorbeeld een handrail.
 • list plusHet design van het apparaat wordt als lelijk beschouwd, wat voor sommige gebruikers een afknapper kan zijn.
 • list plusEen derde nadeel is dat het tasje dat bij het apparaat wordt geleverd niet super handig is, wat het transporteren van het apparaat kan bemoeilijken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Ben jij op zoek naar een kruislijnlaser die nauwkeurig en efficiënt kan meten? Dan is de Premic 4D kruislijnlaser de perfecte match voor jou! Met een meetbereik van 50 meter en een laserklasse van 2 ben je verzekerd van een nauwkeurige meting tot op 1 mm. Wat deze kruislijnlaser uniek maakt, is dat hij 360 graden draaibaar is en waterdicht en stofdicht. Dit maakt hem perfect voor zowel binnen- als buitengebruik, zelfs in vochtige of stoffige omstandigheden.

Wat ik vooral waardeer aan deze kruislijnlaser is het gebruiksgemak. Met slechts drie knoppen kan je snel en gemakkelijk de ruimte nivelleren en meten. Daarnaast is deze kruislijnlaser ergonomisch en licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Een ander groot voordeel van de Premic 4D kruislijnlaser is dat hij vier 4D laserlijnen geeft, die allemaal goed zichtbaar zijn over 360 graden. Dit maakt de kruislijnlaser ideaal voor het meten en nivelleren van grote ruimtes.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat deze kruislijnlaser geen automatische nivellering heeft. Dit betekent dat je handmatig moet nivelleren, maar dit is snel en gemakkelijk te doen met de drie knoppen.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Premic 4D kruislijnlaser. Hij is nauwkeurig, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Ik zou deze kruislijnlaser zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier van meten en nivelleren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Roterende Laser voor landmeten en topografie: R.P. Tools Geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Als je op zoek bent naar een professionele Rotatielaser die gemakkelijk te gebruiken is, dan is deze laser van R.P. Tools Geel een echte aanrader. De laser is zelfnivellerend en heeft een groot werkbereik van 400 meter. Dit maakt de laser uniek in zijn prijsklasse. De laser heeft ook een maximale afwijking van slechts 2 millimeter op 10 meter, waardoor je altijd nauwkeurige metingen kunt doen.

Wat deze Rotatielaser nog beter maakt, is dat je deze in dubbel afschot kunt stellen. Dit betekent dat je de laser in twee verschillende richtingen kunt laten draaien, waardoor je nog preciezer kunt werken. Het instellen van het afschot kan simpel gedaan worden met de bijgeleverde afstandsbediening.

Een ander voordeel van deze Rotatielaser is dat deze is voorzien van oplaadbare batterijen die via de laser op te laden zijn. De ingebouwde batterijen gaan gemakkelijk 20 uur mee. Dit betekent dat je de laser langdurig kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterijen.

Een nadeel van deze Rotatielaser is dat deze niet geschikt is voor gebruik in direct zonlicht. De laserstraal kan dan minder goed zichtbaar zijn, waardoor je niet nauwkeurig kunt werken. Het is dan ook aan te raden om de laser te gebruiken in een omgeving met weinig tot geen direct zonlicht.

Al met al is deze Rotatielaser van R.P. Tools Geel een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een nauwkeurige en gemakkelijk te gebruiken laser. De laser heeft een groot werkbereik, is zelfnivellerend en kan in dubbel afschot worden gesteld. Het nadeel van minder zichtbaarheid in direct zonlicht wordt gecompenseerd door de vele voordelen die deze laser biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8. FASGet 1 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FASGet 1 4

 • list plusEen belangrijk voordeel van dit product is de zeer nauwkeurige meting, wat van groot belang is voor een roterende laser.
 • list plusHet stevige materiaal waarvan dit product is gemaakt, zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat belangrijk is voor een roterende laser.
 • list plusHet mooie design van dit product maakt het niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk om te gebruiken, wat belangrijk is voor een roterende laser die vaak gebruikt wordt op bouwplaatsen.

Nadelen FASGet 1 4

 • list plusHet niet functioneren van dit product is een groot nadeel en kan leiden tot vertragingen op de bouwplaats, wat zeer ongewenst is.
 • list plusHet ontbreken van zowel positieve als negatieve beoordelingen maakt het moeilijk om de kwaliteit van dit product te beoordelen.
 • list plusHet ontbreken van nadelen van dit product maakt het moeilijk om een weloverwogen beslissing te nemen over de aanschaf ervan, omdat er geen informatie beschikbaar is over mogelijke problemen die kunnen optreden.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.2

Ben jij op zoek naar een nauwkeurige en efficiënte manier om ruimtes op te meten en te nivelleren? Dan is de FASGet 1 4D Rotating Laser wellicht iets voor jou! Deze kruislijnlaser heeft een groene straal waardoor je een zeer nauwkeurige meting krijgt. De automatische zelfnivellerende functie zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk aan de slag kunt. Bovendien is deze Rotating Laser voorzien van een touchscreen-ontwerp, waardoor je hem gemakkelijk kunt bedienen en altijd de juiste metingen krijgt.

Wat deze Rotating Laser echt onderscheidt van andere lasers is de 4D 16/12/8 lijnbestraling. Hierdoor kun je deze laser op verschillende manieren gebruiken en aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Bovendien is hij crashbestendig en anti-klop, waardoor je hem zonder zorgen kunt gebruiken op verschillende bouwplaatsen.

De FASGet 1 4D Rotating Laser heeft ook een lange levensduur. Met een standby-tijd van meer dan 72 uur en een werktijd van 12-16 uur kun je hem gemakkelijk twee dagen gebruiken zonder op te laden. Bovendien is hij IP54 waterdicht en stofdicht, waardoor hij ook geschikt is voor ruwe omgevingen.

Als je op zoek bent naar een nauwkeurige, gemakkelijk te gebruiken en duurzame Rotating Laser, dan is de FASGet 1 4D Rotating Laser zeker iets voor jou! Een nadeel kan zijn dat deze laser relatief zwaar is met een gewicht van 1475 gram.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over deze Rotating Laser vanwege zijn nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Ik zou hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige Rotating Laser.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

9. Hilda Bouw laser Zelfnivellerende Kruislijnlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een handige doe-het-zelf tool die meten en markeren gemakkelijk maakt? Dan is de Hilda Bouw laser Zelfnivellerende Kruislijnlaser jouw nieuwe beste vriend! Deze roterende laser is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook nauwkeurig tot wel 0,02 mm en heeft een meetbereik van 35 meter. Dat betekent dat je snel en efficiënt ruimtes kunt opmeten en oppervlakken kunt markeren met een oogvriendelijke laserstraal.

Het beste van deze roterende kruislijnlaser is dat het gelijktijdig horizontale en verticale laserlijnen projecteert, waardoor het perfect is voor het rechttrekken van foto's, schilderijen, tegels en meer. En als je het nog gemakkelijker wilt maken, kun je het handmatig of op afstand bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

Maar de Hilda Bouw laser is niet alleen handig, het is ook stofdicht en waterproof, wat betekent dat het in alle omstandigheden kan worden gebruikt. En met de stevige opbergtas kun je het gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Als specialist in roterende lasers kan ik je vertellen dat deze Hilda Bouw laser een uitstekende keuze is voor zowel hobbyisten als professionele doe-het-zelvers. Het is perfect voor het snel en efficiënt meten en markeren van oppervlakken en het projecteren van rechte lijnen. Het enige nadeel is dat het gewicht van 1,4 kg een beetje zwaar kan zijn als je het langere tijd moet gebruiken.

Overall, ben ik erg tevreden met deze roterende kruislijnlaser en zou het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een handige en betrouwbare doe-het-zelf tool.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 februari in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 13 februari in huis

Bekijk prijs

10. Laserliner BeamControl-Master 120 Set Rotatielaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Laserliner BeamControl-Master 120 Set Rotatielaser

 • list plusDeze roterende laser heeft een hoge nauwkeurigheid, wat essentieel is voor het uitvoeren van precieze metingen.
 • list plusEen ander voordeel van deze roterende laser is het grote bereik, waardoor het mogelijk is om grotere oppervlakken te meten.
 • list plusDeze roterende laser wordt geleverd als een set, inclusief statief en ontvanger, wat handig is voor gebruikers die alles in één keer willen aanschaffen.

Nadelen Laserliner BeamControl-Master 120 Set Rotatielaser

 • list plusDeze roterende laser heeft een lelijk design, wat voor sommige gebruikers een afknapper kan zijn.
 • list plusDeze roterende laser heeft een onnauwkeurige meting, wat kan leiden tot fouten in de metingen.
 • list plusDeze roterende laser is gebruikt gekregen, wat voor sommige gebruikers een probleem kan zijn.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige rotatielaser? Dan is de Laserliner BeamControl-Master 120 Set Rotatielaser een uitstekende keuze! Met een meetbereik van maar liefst 120 meter en een nauwkeurigheid van 2mm/10m, kun je er zeker van zijn dat je de juiste metingen krijgt.

Wat deze rotatielaser echt bijzonder maakt, is het speciale spuitgietzink-platform dat zorgt voor duurzame stabiliteit. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de laser altijd stabiel blijft en je nauwkeurige metingen kunt maken. Daarnaast heeft de BeamControl-Master verschillende lasermodi, waaronder punt-, scan-, rotatie- en handontvangermodus. Dit maakt het apparaat zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende werkzaamheden.

Een ander handig kenmerk is de afstandsbediening, waarmee je alle functies van de rotatielaser gemakkelijk kunt aansturen. En met de SensoCommander 120, die beschikt over lichtdioden aan de voor- en achterzijde en over een hechtmagneet, kun je vanaf een afstand de laser bedienen.

De Laserliner BeamControl-Master 120 Set Rotatielaser is een geweldig apparaat voor iedereen die op zoek is naar nauwkeurige metingen en stabiliteit. Het is geschikt voor zowel professionele als doe-het-zelfklussen, en biedt verschillende handige functies. Wel kan het apparaat vrij zwaar zijn met een gewicht van 7.24 kg, wat enige vermoeidheid kan veroorzaken bij langdurig gebruik.

Al met al is de Laserliner BeamControl-Master 120 Set Rotatielaser een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en nauwkeurige rotatielaser.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van roterende lasers. Er zijn immers 52 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!