Hoe komt deze leuke Polijstmiddel ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Polijstmiddel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Polijstmiddels, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Polijstmiddels die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Polijstmiddels het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Polijstmiddels stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan Polijstmiddels

De beste Polijstmiddels op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Metaal polijstpasta van Autosol met slijpmiddel. Hiermee krijgt u alle metalen weer glanzend. Ideaal voor het poetsen van metaal dankzij de krachtige polijstende werking. Naast een prachtige glans, verwijdert de polijstpasta roest en aanslag (ook pekelaanslag) en laat een beschermlaag achter. Daarom is de polijstpasta ideaal voor gecorreerde en aangetaste oppervlakken. Daarnaast verwijdert het tevens kleine krasjes. De pasta is minder geschikt voor nieuw of kwetsbaar chroom omdat de polijstpasta ook slijpmiddel bevat.

1. Autosol Metal Polish Polijstpasta 75 ml


Product informatiePlus or Show more

De Burnus Polijstpasta is een speciaal voor het polijsten van plexiglas en andere soorten kunststof. Geschikt voor het verwijderen van krassen op plexiglas. The Burnus Polishing paste is a special for polishing of plexiglas and other types of plastic. Suitable for removing scratches on plexiglass. Features wax-free compound for polishing of PLEXIGLAS® and other plastics for removal of blind areas and smaller scratchescreates outstanding polishing results wipe moistly after application on PLEXIGLAS®

2. Burnus Acrylic glass polish & repair paste / Plexi Acrylaat Polijstpasta - 200 ml


Product informatiePlus or Show more

Hagerty Silver Dip 2lt

3. Hagerty Silver dip


Product informatiePlus or Show more

Fijne, blauwe pasta voor eindfase polijsten. Verwijdert bewegingsvlekken en oneffigheden voor een effen, glanzende afwerking van plastics, staal, ijzer, koper en de meeste metalen. Ideaal voor het aanzetten van messen voor een extra scherpe afwerking. Aangeraden te gebruiken op losse viltwielen en vilt polijstwielen. Aangeleverd als een 500g blok voor gemakkelijk aanbrengen en opbergen. Breng weinig en vaak aan voor het beste resultaat.

4. Silverline Blauwe polijstpasta 500g


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving In combinatie met je boor- of poets-machine breng je autolak in staat van nieuw! De set bestaat uit een zachte polijstschijf, 2 polijstschijven en een fiberschijf. De ideale acombinatie voor een grondige poetsbeurt van je auto. Geschikt voor 150mm steunschijf.

5. Poetsschijven set 150mm voor boor- of poets-machine 4 stuks


Product informatiePlus or Show more

Deze veelzijdige medium polish corrigeert, finisht en beschermt in één gemakkelijk stap. One-Step Polish 3in1 verwijdert swirls, oxidatie en andere lichte lakdefecten en laat een fraaie glans achter. Geschikt voor zowel roterende als excentrische polijstmachines.Gemakkelijk in gebruik, siliconenvrij en geeft een duurzame bescherming.Ook verkrijgbaar in 1000ml verpakking.

6. Menzerna One-Step Polish 3in1 - 250ml


Product informatiePlus or Show more

Met deze metaal polijstpasta van Autosol krijgt u alle metalen weer glanzend. Ideaal voor het poetsen van metaal dankzij de krachtige polijstende werking. Naast een prachtige glans, verwijdert de polijstpasta roest en aanslag (ook pekelaanslag) en laat een beschermlaag achter. Daarom is de polijstpasta ideaal voor gecorrodeerde en aangetaste oppervlakken. Daarnaast verwijdert het tevens kleine krasjes. De pasta is minder geschikt voor nieuw of kwetsbaar chroom omdat de polijstpasta ook slijpmiddel bevat. Speciale actieverpakking, inhoud: 350 ml + 150 ml GRATIS

7. Autosol Metal Polish Polijstpasta 350 + 150 ml


Product informatiePlus or Show more

Fijne pasta voor laatste polijstbewerking. Verwijdert bewegingsvlekken en oneffigheden en geeft een egale, spiegelachtige afwerking aan harde metalen zoals staal, roestvrij staal en ijzer. Ideaal om messen een super scherpe afwerking te geven. Aangeraden te gebruiken op losse viltwielen. Aangeleverd in een blok van 500g voor gemakkelijk aanbrengen en opbergen. Breng weinig en vaak aan tijdens gebruik voor het beste resultaat.

8. Silverline Witte polijstpasta 500g


Product informatiePlus or Show more

Metaal polijstpasta van Autosol met slijpmiddel. Hiermee krijgt u alle metalen weer glanzend. Ideaal voor het poetsen van metaal dankzij de krachtige polijstende werking. Naast een prachtige glans, verwijdert de polijstpasta roest en aanslag (ook pekelaanslag) en laat een beschermlaag achter. Daarom is de polijstpasta ideaal voor gecorrodeerde en aangetaste oppervlakken. Daarnaast verwijdert het tevens kleine krasjes. De pasta is minder geschikt voor nieuw of kwetsbaar chroom omdat de polijstpasta ook slijpmiddel bevat.

9. Autosol Metal Polish Polijstpasta 750 ml


Product informatiePlus or Show more

Flitz Polijstpasta - De klassieke polijstpasta in een tube. Geschikt voor een verscheidenheid aan materialen zoals metalen, kunststoffen, glasvezel, glas en veel meer. Reinigt, polijst, verwijdert corrosie en andere resten en laat een duurzame waterbestendige beschermende filmlaag achter. Niet giftig, niet brandbaar (USDA-goedgekeurd).

10. Flitz polijstpasta 150gr polijst pasta voor kunststof metaal fiberglass


Artikelen overeenkomstig aan Polijstmiddels


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Polijstmiddels. Er zijn immers 36 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Polijstmiddel kopen.