Hoe komt deze geweldige Polijstmiddel lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Polijstmiddel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Polijstmiddels, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Polijstmiddels die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Polijstmiddels het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Polijstmiddels stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Polijstmiddels

De beste Polijstmiddels op een rij

Product informatiePlus or Show more

Metaal polijstpasta van Autosol met slijpmiddel. Hiermee krijgt u alle metalen weer glanzend. Ideaal voor het poetsen van metaal dankzij de krachtige polijstende werking. Naast een prachtige glans, verwijdert de polijstpasta roest en aanslag (ook pekelaanslag) en laat een beschermlaag achter. Daarom is de polijstpasta ideaal voor gecorreerde en aangetaste oppervlakken. Daarnaast verwijdert het tevens kleine krasjes. De pasta is minder geschikt voor nieuw of kwetsbaar chroom omdat de polijstpasta ook slijpmiddel bevat.

1. Autosol Metal Polish Polijstpasta 75 ml


Product informatiePlus or Show more

Hagerty Silver Dip 2lt

2. Silver dip


Product informatiePlus or Show more

Fijne pasta voor laatste polijstbewerking. Verwijdert bewegingsvlekken en oneffigheden en geeft een egale, spiegelachtige afwerking aan harde metalen zoals staal, roestvrij staal en ijzer. Ideaal om messen een super scherpe afwerking te geven. Aangeraden te gebruiken op losse viltwielen. Aangeleverd in een blok van 500g voor gemakkelijk aanbrengen en opbergen. Breng weinig en vaak aan tijdens gebruik voor het beste resultaat.

3. Silverline Witte polijstpasta 500g


Product informatiePlus or Show more

Langblijvende glans. Reinigt, herstelt en beschermt. Zorgt in een handomdraai voor schitterende glans. Werkt perfect op: aluminium, chroom, RVS, koper, brons. Vuil en water afstotend. Product bevat metal sealant voor een langer resultaat. Extreme Metal Polish Bent u opzoek naar die extreme spiegelglans, gebruik voor nabewerking de Extreme metal Polish. Extremer kan niet!De Extreme Metal Polish is een metal polish die geschikt is voor het fijne werk. Met deze metal polish zult u een glans en spiegel-effect bereiken die u nog nooit heeft gerealiseerd. De Extreme Metal Polish is een stukje techniek dat voorloopt op alle producten die op de markt te verkrijgen zijn.Deze polish polijst tot een extreem diepe glans, uw metalen veranderen letterlijk in een spiegel. Met deze metal polish worden de normaal nog zichtbare polijstlijnen tot een minimum beperkt, hierdoor is deze metal polish ook erg goed te gebruiken op uw meest dierbare eigendommen. Bij het metaal polijsten kunt u dan denken aan metalen onderdelen van exclusieve motoren, boten, oldtimers, vrachtwagens en veel meer.Tip: je bespaart meer tijd als je de delen eerst voorbehandelt met onze Ultra Metal Polish. De Ultra Metal Polish werkt nog sneller door oxidatie en vuil heen.

4. Great Lion Extreme Metal Polish 250 ml


Product informatiePlus or Show more

De Burnus Polijstpasta is een speciaal voor het polijsten van plexiglas en andere soorten kunststof. Geschikt voor het verwijderen van krassen op plexiglas. The Burnus Polishing paste is a special for polishing of plexiglas and other types of plastic. Suitable for removing scratches on plexiglass. Features wax-free compound for polishing of PLEXIGLAS® and other plastics for removal of blind areas and smaller scratchescreates outstanding polishing results wipe moistly after application on PLEXIGLAS®

5. Burnus Acrylic glass polish & repair paste / Plexi Acrylaat Polijstpasta - 200 ml


Product informatiePlus or Show more

Polijstpastaset, 2 delig. Inhoud: 1 polijstpasta, bruin en 1 polijstpasta, wit.

6. Polijstpasta 2 delig


Product informatiePlus or Show more

3M Extra Fine Plus 1 liter

7. 3M Extra Fine Plus


Product informatiePlus or Show more

Het complete en super voordelige pakket van Zvizzer, de 1000,2000,3000, 4000 & 5000 in 1, met microvezeldoek 40x40 1000: Zvizzer Ultra Fine Cut 1000 is een streepvrije polish & verzegeling dient om de fijnste microkrassen te verwijderen, om een perfecte, diepglanzende finish en een uiterst duurzame lakbescherming te verkrijgen. De fijnste microschuurkorrels van aluminiumoxide van de nieuwste generatie garanderen een perfect oppervlak. De aanwezige ceramic coat emulsie verzegelt en beschermt de lak maandenlang. Te gebruiken op alle uitgeharde lakken. 2000: Zvizzer Fine Cut 2000 is een anti-hologram polish om hologrammen doeltreffend te verwijderen. Intelligente zichzelf fijnmalende schuurkorrels van aluminiumoxide van de nieuwste generatie garanderen een 100% hologramvrij oppervlak. Zonder oplosmiddelen en siliconen. Te gebruiken op alle verse en uitgeharde lakken. 3000: Zvizzer Medium Cut 3000. Eén stap schuur-/hoogglans polijstmiddel om fijne krassen en schuursporen vanaf korrel P3000 in slechts één bewerking te verwijderen. Hologramvrij! De in de polish aanwezige unieke schuurkorrel vermaalt zich tijdens de verwerking voortdurend zo fijn dat ondanks de hoge schuurprestaties in slechts één polijstbewerking een perfect lakoppervlak verkregen wordt. Zonder siliconen en oplosmiddelen. MC3000 is onbeperkt voor alle laksystemen geschikt, incl. krasbestendige lakken. 4000: Zvizzer Heavy Cut 4000 is een grofkorrelige moderne polijstpasta voor een snelle werking op verweerde lakken. Op basis van de hoeveelheid en de zeer homogene schuurkorrel garandeert deze polish snelle en hoge schuurprestaties voor de betrouwbare verwijdering van krassen vanaf korrel P1500. Te gebruiken op alle verse en uitgeharde lakken. Zonder siliconen en oplosmiddelen 5000: ZviZZer PC 5000 Pre Cut Deep Scratch Remover is een hard polijstmiddel met een hoge abrasiviteit van Duitse makelij dat het mogelijk maakt om snel en effectief vernissen te corrigeren met uitgesproken microkrasjes en aanzienlijke gebreken. Dankzij de samenstelling die rijk is aan schurende en homogene deeltjes, zorgt deze polijst voor snelle en hoge correctieprestaties voor het effectief verwijderen van krassen en schuurvlekken van P1500-korrel. In tegenstelling tot de HC 4000 Heavy Cut Scratch Remover, is hij ontworpen om de snit op te halen en geeft hij geen afwerking. Het vereist daarom het gebruik van een medium en finishing polish. Ten slotte stoot de PC 5000 Pre Cut Deep Scratch Remover heel weinig stof uit tijdens gebruik. Voor professioneel gebruik

8. Zvizzer 1000 / 2000 / 3000 / 4000 / 5000 - Voordeelpakket (5x 750ml en 1x microvezeldoek)


Product informatiePlus or Show more

Fijne, blauwe pasta voor eindfase polijsten. Verwijdert bewegingsvlekken en oneffigheden voor een effen, glanzende afwerking van plastics, staal, ijzer, koper en de meeste metalen. Ideaal voor het aanzetten van messen voor een extra scherpe afwerking. Aangeraden te gebruiken op losse viltwielen en vilt polijstwielen. Aangeleverd als een 500g blok voor gemakkelijk aanbrengen en opbergen. Breng weinig en vaak aan voor het beste resultaat.

9. Silverline Blauwe polijstpasta 500g


Product informatiePlus or Show more

Grove pasta voor eerste-fase, ruwe voorbereiding. Verwijdert zichtbare krassen, putten, roest en rommel van zachtere metalen zoals koper, messing en aluminium. Voor het beste restultaat wordt aangeraden te gebruiken op spiraal genaaide polijstwielen voor krachtig snijwerk. Aangeleverd in een blok van 500g voor het gemakkelijk aanbrengen en eenvoudige opberging. Breng regelmatig kleine hoeveelheden aan voor het beste resultaat.

10. Silverline Bruine polijstpasta 500g


Soortgelijke artikelen aan Polijstmiddels


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Polijstmiddels er zijn namelijk 36 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Polijstmiddel kopen.