Bestenu

Wat is de beste polijstmachine van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 maart, 2023

Het kopen van een goede polijstmachine is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste polijstmachine van 2023? Na het testen van 302 polijstmachines kwam de Qumax Polijstmachine Poetsmachine Incl. 4 als beste uit onze polijstmachine-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de polijstmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 polijstmachines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige polijstmachine-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste polijstmachines

1Score: 9.8
Qumax Polijstmachine Poetsmachine Incl. 4
Beste Polijstmachine voor auto's
Qumax Polijstmachine Poetsmachine Incl. 4
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
VERTREX Polijstmachine Poetsmachine Auto Polijstschijven
Beste Polijstmachine voor vloeren
VERTREX Polijstmachine Poetsmachine Auto Polijstschijven
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start
Beste Polijstmachine voor boten
VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90
Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Gtrise Polijstmachine - Poetsmachine Incl.
Beste Polijstmachine voor meubels
Gtrise Polijstmachine - Poetsmachine Incl.
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start 1
VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start 1
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
VONROC Excentrische polijstmachine 400W Ø50
VONROC Excentrische polijstmachine 400W Ø50
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Poetsmachine Polijstmachine + set 4
Poetsmachine Polijstmachine + set 4
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
VONROC Excentrische poetsmachine 1050W Ø150MM Soft start
VONROC Excentrische poetsmachine 1050W Ø150MM Soft start
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
VONROC Excentrische polijstmachine – 400W
VONROC Excentrische polijstmachine – 400W
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Polijstmachine Koopgids

Iets netjes afwerken doe je met een polijstmachine. Hoe je dit doet en wat de beste polijstmachines zijn, lees je hier!

Waar let je op bij de aankoop van een polijstmachine?

Als je op zoek bent naar een polijstmachine, zijn er een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de beste machine krijgt voor je behoeften. 

Hieronder volgen enkele van de belangrijkste aandachtspunten:

Type polijstmachine: Er zijn twee hoofdtypen polijstmachines, namelijk roterende en excentrische polijstmachines. 

Roterende polijstmachines zijn doorgaans krachtiger en geschikt voor professioneel gebruik, terwijl excentrische polijstmachines geschikt zijn voor beginners en lichtere taken. Kies het type machine dat het beste past bij jouw niveau van ervaring en de taken die je moet uitvoeren.

Vermogen: Het vermogen van de polijstmachine is ook een belangrijk aandachtspunt. Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de machine zal zijn en hoe sneller en effectiever je in staat bent om de klus te klaren. 

Maar houd er wel rekening mee dat een machine met een hoger vermogen duurder kan zijn en mogelijk ook meer onderhoud nodig heeft.

Snelheid: De snelheid van de machine kan ook belangrijk zijn. Als je een polijstmachine met variabele snelheid kiest, kun je de snelheid aanpassen aan de taak die je moet uitvoeren. 

Dit kan nuttig zijn als je verschillende soorten oppervlakken moet polijsten, zoals auto's, boten, houtwerk of metaal.

Gewicht en grootte: Het gewicht en de grootte van de polijstmachine zijn ook belangrijk om te overwegen. Een zwaardere machine kan vermoeiend zijn om te gebruiken voor langere perioden, terwijl een te kleine machine mogelijk niet krachtig genoeg is voor sommige taken. 

Zorg ervoor dat je een machine kiest die comfortabel is om te hanteren en voldoende groot is voor de oppervlakken die je moet polijsten.

Accessoires: Ten slotte is het ook belangrijk om te kijken naar de accessoires die bij de polijstmachine worden geleverd. Sommige machines worden geleverd met extra schijven en pads die nuttig kunnen zijn voor specifieke taken, terwijl andere machines een eenvoudiger ontwerp hebben en minder accessoires nodig hebben. 

Zorg ervoor dat je een machine kiest die wordt geleverd met de accessoires die je nodig hebt om je taken uit te voeren.

Wat voor polijstmachine heb ik nodig?

Het type polijstmachine dat je nodig hebt, is afhankelijk van het type polijstwerk dat je moet doen en je ervaring in het gebruik van deze machines. 

Hier zijn enkele richtlijnen om je te helpen het type polijstmachine te kiezen dat het beste bij jou past:

Roterende polijstmachine: Dit type polijstmachine is ideaal voor ervaren gebruikers die een grote oppervlakte moeten polijsten of zware krassen of oxidatie moeten verwijderen. 

Deze machine draait snel in één richting en kan snel resultaten opleveren. Maar het vereist wel enige ervaring en vaardigheid om goed te gebruiken, omdat het gemakkelijk schade aan het oppervlak kan veroorzaken als het niet correct wordt gebruikt.

Excentrische polijstmachine: Dit type polijstmachine is geschikt voor beginners en lichtere taken. Het heeft een willekeurige orbitale beweging, wat betekent dat het minder kans heeft om het oppervlak te beschadigen. 

Het is ook gemakkelijker te gebruiken en minder vermoeiend voor langere perioden. Het is ideaal voor het polijsten van auto's, boten, meubels en andere oppervlakken.

Dual Action (DA) polijstmachine: Dit type polijstmachine is een hybride tussen de roterende en excentrische polijstmachines. 

Het heeft een oscillerende beweging, wat betekent dat het minder risico op beschadiging heeft dan een roterende machine, maar ook krachtiger is dan een excentrische machine. Het is ideaal voor het verwijderen van lichte tot matige krassen en oxidatie.

Bedenk ook dat polijstmachines verschillende snelheden, vermogens en accessoires hebben. Overweeg daarom ook je specifieke behoeften en budget bij het kiezen van een polijstmachine. Als je bijvoorbeeld van plan bent om het vooral voor het polijsten van auto's te gebruiken, heb je mogelijk een machine met een lagere snelheid en minder vermogen nodig dan wanneer je meubels of boten moet polijsten.

Kan je met een polijstmachine ook schuren?

Ja, je kunt in sommige gevallen met een polijstmachine ook schuren. Dit hangt echter af van de machine die je gebruikt en de accessoires die je erop bevestigt.

Als je een excentrische of dual action polijstmachine hebt, kun je deze gebruiken om oppervlakken te schuren met behulp van schuurpapier. Door simpelweg de polijstpad te verwisselen voor een schuurpad en het schuurpapier erop te bevestigen, kun je de machine gebruiken om oppervlakken te schuren. Dit is handig voor het verwijderen van krassen of het egaliseren van oppervlakken voordat je gaat polijsten.

Roterende polijstmachines zijn doorgaans niet geschikt om te gebruiken voor schuren. Het risico op beschadiging van het oppervlak is veel groter, en deze machines draaien zo snel dat ze gemakkelijk krassen of beschadigingen kunnen veroorzaken. Het is daarom niet aan te raden om een roterende polijstmachine te gebruiken voor het schuren van oppervlakken.

Als je van plan bent om de machine voor zowel polijsten als schuren te gebruiken, zorg er dan voor dat je de juiste accessoires hebt en de juiste technieken gebruikt om het risico op beschadiging te minimaliseren. Het is ook belangrijk om te weten welk type machine je hebt en of deze geschikt is voor schuren voordat je deze methode probeert.

Is polijsten moeilijk?

Polijsten is op zichzelf niet per se moeilijk, maar het vereist wel enige kennis en ervaring om het goed te doen. Een goede polijstbeurt kan een oppervlak er als nieuw uit laten zien, terwijl een slechte polijstbeurt kan leiden tot beschadigingen en krassen op het oppervlak. 

Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je een goed resultaat behaalt bij het polijsten:

Gebruik de juiste machine: Zoals eerder genoemd, zijn er verschillende soorten polijstmachines die geschikt zijn voor verschillende taken. Kies de juiste machine voor de klus die je moet doen.

Kies de juiste pad: Kies een polijstpad die geschikt is voor de taak die je moet uitvoeren. Er zijn verschillende soorten polijstpads met verschillende hardheden en texturen.

Gebruik de juiste polijstmiddel: Kies een polijstmiddel dat geschikt is voor het oppervlak dat je wilt polijsten. Er zijn verschillende soorten polijstmiddelen voor verschillende oppervlakken, zoals metaal, lak, glas, enz.

Leer de technieken: Leer de juiste technieken voor het polijsten. Beweeg de machine op de juiste manier en met de juiste druk over het oppervlak. Het is belangrijk om niet te hard te drukken om schade aan het oppervlak te voorkomen.

Oefen op een klein oppervlak: Oefen eerst op een klein oppervlak voordat je begint met het polijsten van het hele oppervlak. Op deze manier kun je de machine en de technieken onder de knie krijgen en fouten maken zonder het hele oppervlak te beschadigen.

Het polijsten van oppervlakken vereist dus enige kennis en vaardigheid, maar als je de juiste machine, accessoires en technieken gebruikt, kun je prachtige resultaten behalen. Het is ook belangrijk om geduldig te zijn en niet te gehaast te werken om beschadiging van het oppervlak te voorkomen.

Waarom gebruik je een excentrische polijstmachine?

Er zijn verschillende redenen waarom je een excentrische polijstmachine zou gebruiken voor het polijsten van oppervlakken. 

Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een excentrische polijstmachine:

Minder risico op beschadiging 

Een excentrische polijstmachine heeft een willekeurige beweging die voorkomt dat de machine in een patroon of cirkel draait. 

Hierdoor is er minder risico op beschadiging van het oppervlak, zoals swirls of hologrammen, die kunnen ontstaan bij het gebruik van een roterende polijstmachine.

Betere controle 

Met een excentrische polijstmachine heb je meer controle over de machine en de druk die je uitoefent op het oppervlak. Dit maakt het gemakkelijker om het polijstwerk gelijkmatig te verdelen en om schade aan het oppervlak te voorkomen.

Geschikt voor beginners

Een excentrische polijstmachine is gemakkelijker te gebruiken dan een roterende polijstmachine. Dit maakt het ideaal voor beginners die minder ervaring hebben met het polijsten van oppervlakken.

Sneller en effectiever

Excentrische polijstmachines zijn over het algemeen sneller en effectiever dan handmatig polijsten. Ze kunnen gemakkelijk lichte krassen en lakdefecten verwijderen en zorgen voor een snelle en gelijkmatige glans.

Veelzijdig 

Een excentrische polijstmachine kan worden gebruikt voor verschillende oppervlakken, waaronder auto's, boten, motorfietsen, meubels en andere oppervlakken die gepolijst moeten worden.

Kortom, een excentrische polijstmachine is een veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken machine die snelle en effectieve resultaten oplevert. Het is ideaal voor beginners en ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een polijstmachine die minder risico op beschadiging heeft en betere controle biedt.

hero illustration

Hoe testen we polijstmachines?

Om de beste polijstmachine te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze polijstmachine-test hebben we 302 polijstmachines vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze polijstmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze polijstmachine-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne polijstmachine-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte polijstmachine in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 302 polijstmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste polijstmachines op een rijtje

1 - Qumax Polijstmachine Poetsmachine Incl. 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Polijstmachine voor auto's: Qumax Polijstmachine Poetsmachine Incl. 4

Voordelen

 • list plusDeze polijstmachine heeft genoeg kracht om zware taken aan te kunnen.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik en heeft verschillende accessoires bijgeleverd.
 • list plusHet is sterk gemaakt van hoogwaardige materialen.

Nadelen Qumax Polijstmachine Poetsmachine Incl. 4

 • list plusHet apparaat wordt snel warm.
 • list plusDe pads beschadigen de lak.
 • list plusEr is een fluittoon in hoge toeren.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Ben jij op zoek naar een polijstmachine waarmee je jouw auto, vrachtwagen of boot weer kunt laten stralen als nieuw? Dan is de Qumax Polijstmachine Poetsmachine Incl. 4 zeker een goede optie om te overwegen. Met zijn krachtige motor van 1200W en zes verschillende snelheden is deze machine geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Bovendien beweegt de afneembare hendel soepel mee met jouw handbewegingen, waardoor je comfortabel en stevig kunt werken.

Wat deze polijstmachine extra bijzonder maakt, is dat je er vier foam polijstschijven bij krijgt. Twee van deze schijven zijn geschikt voor gladde oppervlakken, terwijl de andere twee beter werken op iets ruwere of versleten oppervlakken die een hardere aanpak vereisen. Hierdoor kun je dus altijd de juiste schijf kiezen voor het gewenste resultaat.

Bovendien is deze polijstmachine gemakkelijk op te bergen dankzij de handige opbergtas die wordt meegeleverd. En met een diameter van 180 mm is de draaischijf groot genoeg om snel grote oppervlakken te kunnen behandelen.

Het enige nadeel van deze polijstmachine is het geluidsniveau. Met 98 dB is hij niet de stilste in zijn klasse. Maar als je eenmaal ziet hoe goed hij zijn werk doet, zul je dat vast snel vergeten.

Al met al is de Qumax Polijstmachine Poetsmachine Incl. 4 een krachtige, gebruiksvriendelijke en veelzijdige polijstmachine die zeker de moeite waard is om te overwegen als je jouw voertuig weer wilt laten stralen als nieuw.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - VERTREX Polijstmachine Poetsmachine Auto Polijstschijven

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Polijstmachine voor vloeren: VERTREX Polijstmachine Poetsmachine Auto Polijstschijven

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare polijstmachine, dan is de VERTREX Polijstmachine Poetsmachine Auto Polijstschijven een uitstekende keuze. Met zijn 1200 watt vermogen en 7 snelheidsstanden tot 3300 r/min is deze machine geschikt voor zowel beginners als professionals. De machine wordt geleverd met 5 verschillende polijstschijven, waardoor je hem kunt gebruiken voor allerlei oppervlakken, zoals autolak, glas, vloeren, metalen en meubels.

Wat deze polijstmachine echt onderscheidt van andere machines is de extra lange snoer van 5 meter en de twee afneembare handgrepen voor een comfortabele grip en controle tijdens het gebruik. Het gewicht van 3084 g kan wel wat zwaar aanvoelen, maar met de handige toolbag die bij de machine wordt geleverd, kun je hem gemakkelijk meenemen naar verschillende klussen.

Een ander voordeel van deze polijstmachine is de hittebestendige motor, waardoor je hem langdurig kunt gebruiken zonder oververhitting. Bovendien zijn de snelheden eenvoudig aan te passen, zonder dat je het werk hoeft te onderbreken. De diameter van de polijstschijf van 150 mm is ook ideaal voor het polijsten van verschillende oppervlakken.

Al met al is de VERTREX Polijstmachine Poetsmachine Auto Polijstschijven een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en veelzijdige polijstmachine. Het enige nadeel kan zijn dat het gewicht van de machine wat zwaar kan aanvoelen, maar met de handige toolbag en afneembare handgrepen is dat gemakkelijk op te lossen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3 - VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Polijstmachine voor boten: VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start

Voordelen

 • list plusDeze polijstmachine heeft een sterke 650W motor en een Ø125mm excentrische werkschijf, waardoor hij perfect geschikt is voor het polijsten van groot oppervlakken.
 • list plusDeze polijstmachine heeft een soepele opstart, waardoor je weinig schade aan de oppervlakken veroorzaakt.
 • list plusDe VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start heeft een instelbare snelheid, waarmee je de druk kunt aanpassen aan de kenmerken van het oppervlak.

Nadelen VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start

 • list plusDeze polijstmachine maakt enige geluid tijdens het gebruik.
 • list plusDe pads zijn niet bestand tegen kogels.
 • list plusDe VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start heeft geen extra bijgeleverd.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij op zoek naar een krachtige en gebruiksvriendelijke polijstmachine voor jouw auto, boot of motor? Dan is de VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start een uitstekende keuze. Deze complete set bevat niet alleen een polijstmachine, maar ook 7 polijstschijven. Hierdoor kun jij direct aan de slag met het verwijderen van krassen, het weg polijsten van oxidaties en het poetsen van je lak. De polijstmachine is geschikt voor zowel beginners als professionals dankzij het compacte ontwerp, de steunschijf van Ø125mm en de uitslag van 9mm.

De softstart electronics zorgen ervoor dat de machine rustig opstart, waardoor verzorgingsproducten op de schijf blijven en je verlies van deze producten vermijdt. Daarnaast beschikt deze polijstmachine over constant power control, waardoor de machine zijn kracht behoudt, zelfs bij lage snelheden. De snelheid is gemakkelijk en snel aan te passen op het door jou te bewerken materiaal. Dankzij de 9mm uitslag van deze excentrische poetsmachine wordt de lak niet snel opgewarmd en kun je veilig en snel alle oppervlakken polijsten.

Met een gewicht van 1,9 kg is deze polijstmachine zeer handzaam en gemakkelijk te bedienen. De diameter van de polijstschijf is 125 mm en het geluidsniveau is 98 dB. Het maximaal toerental van deze polijstmachine is 6800 r/min.

Al met al is de VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start een geweldige keuze voor iedereen die zijn auto, boot of motor wil laten stralen alsof deze net nieuw is. Het is een krachtig en gebruiksvriendelijk apparaat dat geschikt is voor zowel beginners als professionals. De softstart electronics en constant power control zijn belangrijke voordelen van deze polijstmachine. Het enige nadeel is het geluidsniveau van 98 dB, wat voor sommigen misschien wat hard kan zijn. Maar als je op zoek bent naar een krachtige polijstmachine die snel en veilig alle oppervlakken kan polijsten, dan is de VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4 - Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90

Voordelen

 • list plusHet is eenvoudig om de Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 te bedienen, wat het ideaal maakt voor zowel beginners als professionals.
 • list plusDe Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 heeft een sterke motor die langdurig meegaat.
 • list plusDe Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 heeft een goede kwaliteit, waardoor het efficiënt is bij het polijsten van oppervlakken.

Nadelen Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90

 • list plusDe Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 is relatief duur vergeleken met andere polijstmachines.
 • list plusDe Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 heeft een korte garantieperiode, waardoor het minder duurzaam is dan andere modellen.
 • list plusDe Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 is zwaar, wat het moeilijk maakt om te verplaatsen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

De Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 is een handige en robuuste machine die je helpt bij het onderhouden van de lak op je auto. De 90 W motor zorgt voor optimale resultaten bij het polijsten en geeft de lak zijn glans terug. Het apparaat heeft een onbelast toerental van 3.700 t/min, waardoor het snel en efficiënt werkt.

De polijstmachine kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met de aan- en uitschakelaar op het handvat. De machine wordt geleverd met twee polijstdoeken, één textiele en één synthetische, waardoor je direct aan de slag kunt met het onderhouden van de lak. De polijstschijf heeft een diameter van 240 mm, wat het gemakkelijk maakt om grote oppervlakken te polijsten.

Wat deze polijstmachine onderscheidt van andere machines is het feit dat het apparaat zowel geschikt is voor het opbrengen van polijstmiddel als voor het polijsten van de lak. Dit maakt het een veelzijdige machine die geschikt is voor verschillende toepassingen.

Het enige nadeel van deze machine is dat het niet geschikt is voor het polijsten van kleine oppervlakken, zoals koplampen. Maar voor het polijsten van de lak op de auto is het een geweldig apparaat dat snel en efficiënt werkt.

Als je op zoek bent naar een handige en robuuste polijstmachine die je helpt bij het onderhouden van de lak op je auto, dan is de Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

5 - Gtrise Polijstmachine - Poetsmachine Incl.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Polijstmachine voor meubels: Gtrise Polijstmachine - Poetsmachine Incl.

Voordelen

 • list plusDe Gtrise Polijstmachine - Poetsmachine Incl. heeft een sterke kwaliteit.
 • list plusHet is praktisch in gebruik.
 • list plusHet is een ideale set.

Nadelen Gtrise Polijstmachine - Poetsmachine Incl.

 • list plusGeen minpunten.
 • list plusEr zijn geen nadelen.
 • list plusEr zijn geen nadelen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
8.9

Met de Gtrise polijstmachine ben je verzekerd van een krachtige poetservaring. Dankzij de zes verschillende snelheden en de sterke motor van 1400W kan je met gemak krassen en dofheid uit de laklaag van auto's, vrachtwagens en boten halen. Het geluidsniveau van 98 dB is niet de stilste machine, maar dat komt door de krachtige motor en is daarom te verwachten. Het pakket bevat zes polijstschijven die geschikt zijn voor verschillende oppervlakken. De schijven zijn ruw, glad en voor de afwerking, zodat je elk oppervlak kan aanpakken. De polijstmachine is veilig in gebruik, omdat deze overbelasting en oververhitting voorkomt. De machine schakelt automatisch uit als hij overbelast of oververhit raakt.

Wat deze polijstmachine uniek maakt, is de afneembare hendel die soepel meebeweegt met jouw handbewegingen. Hierdoor heb je een stevige en comfortabele grip en kan je gemakkelijk te werk gaan. De machine start zachtjes op zodat het oppervlak niet kan beschadigen. De diameter van de polijstschijf is 125 mm en het gewicht is 1.75 kg, waardoor de machine makkelijk te hanteren is. Het maximaal toerental van de machine is 3500 r/min en de voltage is 220-240V.

De Gtrise polijstmachine is geschikt voor iedereen die een auto, vrachtwagen of boot weer als nieuw wil laten glanzen. De machine is krachtig en veilig in gebruik, waardoor je zonder enige zorgen aan de slag kan gaan. Het enige nadeel is het geluidsniveau, maar dat is te verwachten van een machine met zo'n krachtige motor. Al met al ben ik zeer tevreden over deze polijstmachine van Gtrise.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. VONROC Excentrische polijstmachine 650W Ø125mm Soft start 1

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.7

Deze VONROC polijstmachine is zeer geschikt voor het verwijderen van krassen, het weg polijsten van oxidaties en het poetsen van je lak. Jouw auto, boot of motor zal weer stralen alsof deze net nieuw is! Geschikt voor zowel beginners als professionals. Dankzij het compacte ontwerp, de steunschijf van Ø125mm en de uitslag van 9mm is de polijstmachine ook geschikt voor kleinere oppervlakken. Voor welke klussen is deze polijstmachine inzetbaar? Poetsen en polijsten van bijvoorbeeld auto of boot Krassen verwijderen, oxidaties weg polijsten en wax aanbrengen Lak laten glimmen en krasvrij maken Snel en veilig polijsten Dit polijstapparaat beschikt over softstart electronics waardoor de machine rustig opstart. Zo blijven verzorgingsproducten op de schijf en vermijdt je verlies van deze producten. Een ander belangrijk voordeel van deze polijstmachine is de constante vermogen controle. Ook bij lage snelheden blijft het vermogen constant en zal de machine niet uitvallen. Dankzij de 9mm uitslag van deze excentrische poetsmachine wordt de lak niet snel opgewarmd en kun je veilig en snel alle oppervlakken polijsten. Dit in combinatie met de 4 meter rubberen stroomkabel zorgt er niet alleen voor dat je tijdens het werken alle bewegingsvrijheid hebt, daarnaast krijg je ook minder snel krassen op je auto of boot. Inhoud van de verpakking: 1x Dual action polijstmachine PM504AC 1x Steunschijf 125mm, M8, 10mm rubber, met klittenband 1x Polijstschijf 125mm, oranje medium 1x Steeksleutel voor het verwisselen van steunschijf 1x VONROC Toolbag Belangrijkste specificaties: Vermogen: 650 W Aansluitspanning: 230-240V Frequentie: 50 Hz Onbelast toerental: 2000-6800 / min Variabele snelheidsregeling Dual action techniek - excentrische bewegingen Constant vermogen: ook tijdens lage snelheden blijft het vermogen behouden constant Soft start electronic: machine start rustig op Steunschijf aansluiting: M8 Steunschijf: 125 mm M8, 10mm rubber, met klittenband Inclusief 125mm middel polijst spons met klittenband, ronde hoeken Uitslag: 9 mm Softgrip Kabel: 4m rubber Machinegewicht: 1.9 kg Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC PM504AC excentrische polijstmachine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7 - VONROC Excentrische polijstmachine 400W Ø50

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. VONROC Excentrische polijstmachine 400W Ø50

Voordelen

 • list plusDe VONROC Excentrische polijstmachine heeft een krachtige 400W motor die een hoge rotatiesnelheid van 6.000 toeren per minuut levert, waardoor het een perfecte schuur- en polijstmachine is.
 • list plusHet is een voordeel dat deze polijstmachine is voorzien van een lange kabel van 3 meter, waardoor je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen.
 • list plusHet is een voordeel dat de polijstmachine wordt geleverd met meegeleverde polijstpads, waardoor je direct aan de slag kunt.

Nadelen VONROC Excentrische polijstmachine 400W Ø50

 • list plusDe kwaliteit van de schijven is matig, waardoor deze sneller slijtage vertonen.
 • list plusEen nadeel is dat de polijstmachine klein is, waardoor hij niet geschikt is voor grotere oppervlakken.
 • list plusEen nadeel is dat de polijstmachine geen variabele instellingen heeft, waardoor je alleen met de standaardinstellingen kunt werken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.9

Wil je jouw auto, boot of motorfiets laten shinen als nooit tevoren? Dan is de VONROC Excentrische polijstmachine 400W Ø50 de ideale oplossing! Deze polijstmachine is niet alleen geschikt voor grote oppervlakken, maar ook voor de kleinere plekjes en randjes dankzij de 50 mm en 75 mm steun- en polijstschijven. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect eindresultaat zonder dat je concessies hoeft te doen aan de details.

Een belangrijk voordeel van deze polijstmachine is de constante kracht die behouden blijft, ook bij lage snelheden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de constant power electronics en de soft start electronics, waardoor de machine rustig opstart en verspilling van verzorgingsproducten wordt voorkomen. Daarnaast zorgt de rubberen kabel van 4 meter voor veel bewegingsvrijheid en krast deze niet op de lak.

Met een maximaal toerental van 6800 r/min en een uitslag van 7 mm is deze polijstmachine geschikt voor zowel beginners als professionals. Bovendien is de warmteontwikkeling extreem laag, wat ervoor zorgt dat de lak niet snel kan verbranden. De machine weegt 2120 g en heeft een geluidsniveau van 91 dB.

Het enige nadeel van deze polijstmachine is dat het gewicht van 2120 g mogelijk wat zwaar kan zijn bij langdurig gebruik. Maar de voordelen wegen zeker op tegen dit kleine nadeel. Kortom, ben je op zoek naar een krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke polijstmachine? Dan is de VONROC Excentrische polijstmachine 400W Ø50 zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Poetsmachine Polijstmachine + set 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Poetsmachine Polijstmachine + set 4

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.4

Deze polijstmachine onderscheidt zich door zijn excenstrische draaibewegingen. Hierdoor wordt de kans op de oververhitting van de lak gereduceert met ca. 80%. Zeer geschikt voor poleren, waxen, krassen verwijderen etc. De traploos regelbare rotatie instelling 2500-6300 rpm en de softstart-functie garanderen een top resutlaat. Leveringsomvang 1 Polijst machine inclusief koffer en reserve onderdelen - Vrij instelbaar toerental 2500 - 6300 rpm - 710 watt vermogen - Schakelaar voor continu gebruik - Draad aansluiting : 5/16 " -24 - Verstelwieltje voor elektronische snelheidsregeling - Gegoten aluminium behuizing - Kabellengte ca. 3 m. - Beugelgreep, zowel voor gebruik links als rechts - Extra handgreep - 230V/ 50Hz - Gewicht machine ca. 2,5 kg 8 x polijst sponzen soft 180 mm - Geschikt voor de normale poetsmiddellen - Beste resultaat met hoogglans polijstpasta 5 x polijst sponzen middel 150 mm - Met name geschikt voor poetsmiddelen met schurende bestanddelen - Verwijdert holgrammen - Beste resultaat bij sterk verweerde lakopppervlakken 5 x polijst sponzen gewafeld middel 150 mm - Geschikt voor het aanbrengen van het polijstmiddel zonder te spatten - Kan gebruikt worden voor het verwijderen van de kleine lak oneffenheden - Beste resultaat bij donkere lakken 1x rotatie plaat 125 mm 1x rotatieplaat 150 mm Onze flexibele rotatieplaten kunnen direct worden bevestigd aan de machine. Door het klittenband- oppervlak zijn de sponzen en vellen gemakkelijk en snel te verwijderen / aan te brengen. De flexible platen passen zich perfect aan aan de te behadelen oppervlakken. 3x superzachte polijstvachten 180mm Gemaakt voor het beste poetsreultaat is deze superzachte poetsvacht zer geschikt voor grotere oppervlakken. De vacht omsluit de rotatieplaat en beschermt op deze manier het te behandelen oppervlak. Door de klittenband hechting en het trekkoord zit de vacht goed stevig vast aan de plaat. Wasbaar en herbruikbaar. 1x Washand voor het krasvrij wassen van de auto 1x Wasspons fijn 2x Microvezeldoek voor handmatig poetsen, superzacht en wasbaar. 1x 500ml MacBrite Nano Gloss Laat vuil en vloeistoffen niet hechten op de ondergrond. Daardoor is bijvoorbeeld vogelpoep en insectenresten gemakkelijk weer te verwijderen. het middel dun aanbrengen en na droging met de poetsmachine of een doek uitpoetsen. Gebruik van de machine: - Machine niet kantelen - Machine constant in beweging houden. Rotatiesnelheid: - Rotatie stand 1 - 2 voor waxen en afdichten - Rotatie stand 3 - 4 voor normaal polijsten - Rotatie stand 5 - 6 voor schuren en diepe krassen Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

9 - VONROC Excentrische poetsmachine 1050W Ø150MM Soft start

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. VONROC Excentrische poetsmachine 1050W Ø150MM Soft start

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze polijstmachine is dat deze zacht begint met polijsten dankzij de soft start.
 • list plusDankzij de krachtige 1050W motor polijst deze machine krachtig.
 • list plusDeze polijstmachine heeft een groot polijstoppervlak van Ø150mm, waardoor hij geschikt is voor brede oppervlakken.

Nadelen VONROC Excentrische poetsmachine 1050W Ø150MM Soft start

 • list plusDeze polijstmachine kan gehorig zijn vanaf stand 3.
 • list plusDe handleiding van deze polijstmachine is incompleet.
 • list plusDeze polijstmachine is zwaarder dan andere polijstmachines, wat een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

Wil je je auto of boot weer laten stralen als nieuw? Dan is de VONROC Excentrische poetsmachine 1050W Ø150MM Soft start een goede keuze! Deze polijstmachine heeft een uitslag van 21 mm, wat zorgt voor een gelijkmatige kwaliteit en geen glansverschillen. Het voordeel van de elektronica die voor de constante snelheid zorgt, is dat je altijd de juiste snelheid hebt en dat de snelheid tijdens zwaar werk constant blijft. De snelheidsinstellingen variëren tussen 1400 /min en 4800 /min, zodat je altijd de juiste snelheid hebt voor jouw klus.

Een ander groot voordeel van deze polijstmachine is de softstart electronics. Hierdoor start de machine rustig op en voorkom je verlies van verzorgingsproducten. De rubberen kabel van 4 meter zorgt voor veel bewegingsvrijheid, en voorkomt ook nog eens krassen op je auto of boot. Door de uitslag van 21 mm, ontstaat er minder snel warmte waardoor de lak niet snel kan verbranden.

Deze polijstmachine is geschikt voor het polijsten en poetsen van je auto of boot. Van het verwijderen van krassen tot het aanbrengen van was, deze machine kan het allemaal. Met een diameter van 150 mm, een voltage van 230 V en een geluidsniveau van 98 dB is dit een krachtige machine. Het product weegt 2.7 kg en heeft een maximaal toerental van 4800 r/min.

Al met al is de VONROC Excentrische poetsmachine 1050W Ø150MM Soft start een goede keuze voor iedereen die zijn auto of boot weer als nieuw wil laten stralen. Het apparaat is krachtig, heeft veel bewegingsvrijheid en zorgt voor een gelijkmatige kwaliteit. Een nadeel kan zijn dat de machine wat aan de zware kant is, maar dit wordt gecompenseerd door zijn kracht.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10 - VONROC Excentrische polijstmachine – 400W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. VONROC Excentrische polijstmachine – 400W

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.5

Laat je auto, boot of motorfiets weer shinen met deze polijstmachine van VONROC! Je bent trots op je stalen ros, en dát mag je laten zien! Verzorg jouw bolide tot in de puntjes met deze polijstmachine van VONROC. Met de 50 mm en 75 mm steun- en polijstschijven is hij uitermate geschikt voor de kleinere oppervlakten en randen. Zo draag je zorg tot in de kleinste details. Je zult, net als de lak, glimmen van trots! Waarvoor is deze polijstmachine geschikt? Poetsen en polijsten van bijvoorbeeld auto, boot en motorfiets. Krassen verwijderen, oxidaties weg polijsten en Wax aanbrengen. Lak laten glimmen Belangrijkste voordelen van de polijstmachine Door het compacte ontwerp, de steun- en polijstschijven van 50 mm & 75 mm en de uitslag van 7 mm is deze machine ook geschikt voor kleinere oppervlakten en randen. Dankzij de constant power electronics blijft de machine ook bij lage snelheden zijn kracht behouden en valt deze niet stil. Door de soft start electronics start de machine rustig op. Hierdoor voorkom je verspilling van de verzorgingsproducten. Veel bewegingsvrijheid dankzij een kabel van 4 meter. Deze is bovendien van rubber, waardoor hij niet krast. Extreem lage warmteontwikkeling. Geschikt voor iedereen, zowel beginners en professionals. De machine heeft een uitslag van 7 mm. Dit zorgt ervoor dat de lak niet snel kan verbranden. Goed om te weten Extra steun- of polijstschijven nodig? Dat kan! Bekijk en bestel hier onze accessoires: Set van 6 polijstschijven, Ø50mm (PM812AA) Set van 6 polijstschijven, Ø75mm (PM813AA) Set van 2 steunschijven, M6 aansluiting, Ø50mm en Ø75mm (PM814AA) Technische specificaties Vermogen: 400W Aansluitspanning: 230-240V Frequentie: 50 Hz Onbelast toerental: 2000-6800 / min. Variabele snelheidsregeling Dual action techniek – excentrische bewegingen Constant power electronics: behoudt zijn kracht ook op lage snelheid Soft start electronics: machine start rustig op Steunschijf aansluiting: M6 Steunschijven: 1x Steunschijf 50mm, M6, 15mm rubber, met klittenband 1x Steunschijf 75mm, M6, 13mm rubber, met klittenband Polijstschijven: 1x Polijstschijf 50mm, zwart, finishing, klittenband, 30mm dik 1x Polijstschijf 75mm, zwart, finishing, klittenband, 30mm dik Uitslag: 7 mm Ligt dankzij de soft grip handgreep prettig in de hand Kabel: 4m rubber Machinegewicht: 1,5 kg. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? Deze VONROC PM507AC Polijstmachine wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1x Dual action polijstmachine PM507AC 1x Steunschijf 50mm, M6, 15mm rubber, met klittenband 1x Steunschijf 75mm, M6, 13mm rubber, met klittenband 1x Polijstschijf 50mm, zwart, finishing 1x Polijstschijf 75mm, zwart, finishing 1x Steeksleutel voor het verwisselen van steunschijf 1x VONROC Toolbag

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van polijstmachines. Er zijn immers 302 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!