De Bestenu Pluizentondeuse Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/28/2020


Wacht nog even met weggooien, want een pluizentondeuse kan jouw oude lievelingstrui van de pluisjes en pillen redden! Alles wat je moet weten over de beste pluizentondeuse lees je in deze koopgids.

Welke soorten pluizentondeuses zijn er?

hide product content

Pluizentondeuses worden ook wel ontpillers of lint shavers genoemd en zijn er in handmatige en elektrische varianten. De handmatige pluizentondeuse heeft de vorm van een kleine hark. Aan het uiteinde van het harkje zit een soort horizontale schroef waar de pluisjes in blijven hangen en zo makkelijker loskomen van het kledingstuk.

De elektrische pluizentondeuse gebruikt batterijen, meestal in AA- of AAA-formaat. De vorm van elektrische pluizentondeuses is heel anders dan de handmatige variant en heeft een kleine handgreep met een cilindervormig of rond kopstuk.

In het kopstuk zit een plaatje met gaatjes. Die gaatjes worden ook wel mazen genoemd. In het kopstuk zitten achter de mazen mesjes. Als je de elektrische pluizentondeuse tegen het kledingstuk aan houdt, gaan de pluisjes door de gaatjes heen. De mesjes snijden de pluisjes af en de rest van de stof komt niet in de pluizentondeuse terecht.

Hoe gebruik je een pluizentondeuse?

hide product content

Je gebruikt de handmatige en elektrische pluizentondeuse allebei op een andere manier. De eerste stap is wel bij beide varianten gelijk: zorg altijd dat je de stof vlak en zonder vouwen of kreukels over de tafel of jouw werkoppervlak legt.

Met de handmatige pluizentondeuse maak je bewegingen over de stof alsof je het oppervlak kamt. Je veegt de schroef met snelle, rechte bewegingen in de breedte over de stof. Zo hechten de pluisjes zich aan de schroef, en door de snelle bewegingen komen ze makkelijk los van het kledingstuk.

De elektrische pluizentondeuse voorzie je eerst van batterijen en zet je vervolgens aan. Met dit type pluizentondeuse maak je juist rustige bewegingen, zoals je met een strijkijzer doet. Beweeg het apparaatje voorzichtig met het kopstuk over de stof en ondertussen verwijdert het apparaatje alle pluisjes en pillen.

Is een pluizentondeuse gevaarlijk?

hide product content

Elektrische en handmatige pluizentondeuses zijn allebei veilig om te gebruiken. De mesjes van de elektrische pluizentondeuse zitten veilig verstopt achter het roostertje met de gaatjes. De gaatjes zijn zo klein dat er bijna alleen pluisjes doorheen passen. Kleine kinderen kunnen dus niet hun vingers in de gaatjes steken.

Berg de pluizentondeuse alsnog op een veilige plek op, het liefst op een hoge plek of in een gesloten kastje. Zo voorkom je dat kinderen en/of huisdieren het apparaatje uit elkaar halen en alsnog in contact komen met de mesjes. De handmatige pluizentondeuse heeft helemaal geen mesjes of scherpe kanten en is dus altijd veilig.

Kan een pluizentondeuse je kleding kapot maken?

hide product content

Als je een pluizentondeuse verkeerd gebruikt is het mogelijk dat je de stof beschadigt. Lees dus altijd de instructies van de pluizentondeuse voordat je begint.

Tijdens het verwijderen van pluizen en pillen is het belangrijk om de stof die je behandelt vlak te houden. Plooien en vouwen in de stof staan omhoog en kunnen in de pluizentondeuse terecht komen, alsof het een pluisje is. Als vouwen of plooien in het apparaatje terecht komen, kan er een gaatje ontstaan.

Gebruik ook altijd de juiste pluizentondeuse voor de stofsoort die je behandelt. De ene stof is gevoeliger dan de ander, en een verkeerde keuze kan ook tot beschadiging leiden. Als je de juiste pluizentondeuse gebruikt en de adviezen opvolgt, beschadigt de stof niet en is het verwijderen van de pluizen juist een verbetering.

Werkt een pluizentondeuse op elke soort stof?

hide product content

Het verschilt per pluizentondeuse voor welke en hoeveel soorten stof het apparaat geschikt is. Sommige pluizentondeuses zijn voor alle textielsoorten geschikt, maar dat geldt niet altijd. Ga dus altijd in de product eigenschappen na voor welke stoffen het apparaatje geschikt is.

Zo is wol een gevoelige stof waarbij de verkeerde pluizentondeuse tot beschadigingen leidt. Wil je een wollen kledingstuk behandelen met een pluizentondeuse, ga dan op zoek naar een model dat specifiek aangeeft geschikt te zijn voor wol.

Wat verwijder je allemaal met een pluizentondeuse?

hide product content

Pluizentondeuses zijn gemaakt om pluisjes en pillen mee te verwijderen. Dat is erg handig om een kledingstuk er weer als nieuw uit te laten zien, maar meubels met een stoffen bekleding zijn ook geschikt voor een behandeling. Op stoffen bankstellen ontstaat na verloop van tijd bijvoorbeeld pilvorming. Ook die geef je een opfrisser met de pluizentondeuse.

Verder kun je de handmatige pluizentondeuses gebruiken om (dieren)haren en andere deeltjes mee te verwijderen. De elektrische pluizentondeuse is hier niet geschikt voor, maar de handmatige variant verwijdert alles dat bovenop de stof zit en makkelijk loskomt.

Hoe komt deze geweldige Pluizentondeuse opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Pluizentondeuse ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Pluizentondeuses, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Pluizentondeuses die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Pluizentondeuses het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Pluizentondeuses stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Pluizentondeuses

De beste Pluizentondeuses in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Philips GC026 ontpluizer verwijder je gemakkelijk pluisjes van alle soorten kleding. Zo zien truien, dekens en andere kleding er weer als nieuw uit! Belangrijkste kenmerken van de Philips GC026/30: Groot mesoppervlak dekt een groter gebied Een groot mesoppervlak dekt een groter deel van het kledingstuk, waardoor er minder bewegingen nodig zijn om uw kleding weer nieuw leven in te blazen. Scheerhoofd met speciaal ontwerp Door 3 verschillende maasgrootten kunnen stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de stof worden verwijderd. Tot 8800 mesbewegingen per minuut voor effectieve verwijdering Mesjes draaien tot 8800 toeren/min. voor een effectieve en snelle verwijdering van stofpluisjes van jouw kleding. Grote verwijderbare opvangbak De opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen, is gemakkelijk te verwijderen en legen. In hoogte verstelbaar kapje Door het in hoogte verstelbare kapje kun je zelfs pluisjes verwijderen van de meest tere stoffen. Reinigingsborsteltje Met het bijgeleverde borsteltje maak je jouw apparaat na gebruik eenvoudig schoon. Volg de meegeleverde snelstartgids in de verpakking om het apparaat schoon te maken. Inclusief 2 AA-batterijen 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd. Overige kenmerken: Effectieve en snelle pluisverwijdering Groot mesoppervlak dekt een groter gebied In hoogte verstelbaar kapje voor de meest tere stoffen Tot 8800 mesbewegingen per minuut voor effectieve verwijdering 3 maasgrootten voor het aanpakken van stofpluisjes van alle grootten Gebruiksvriendelijk De opvangbak is eenvoudig te verwijderen en legen Met het bijgeleverde borsteltje maak je jouw apparaat schoon na gebruik 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd Specificaties: Accessoires Borstel Delicate Fabric Protector Duurzaamheid Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Technische specificaties Voedingstype: 2 AA-batterijen Gewicht en afmetingen Productafmetingen (b x h x d): 12,3 x 5,8 x 8 cm

1. Philips GC026/30 - Kledingontpluizer


Product informatiePlus or Show more

De LifeGoods ontpluizer maakt je favoriete kledingstukken of meubilair in 3 minuten weer zo goed als nieuw. Draadloos en 60 minuten non-stop te gebruiken. Van meubels tot dekbedden, door de 3 verschillende maasgrootten is de LifeGoods ontpluizer overal voor in te zetten. Makkelijk schoon te maken met het borsteltje en mee te nemen in de bijgevoegde opbergtas. De batterij van de ontpluizer is gewoon oplaadbaar, dus geen milieuonvriendelijke batterij verspilling! Voor alle textielsoorten Kan je lievelingstrui een oppepper gebruiken, of heeft de kat weer de pluizen aan je bank gekrabd? De LifeGoods ontpluizer heeft een scheerkop met 3 verschillende maasgrootten, waardoor hij voor elk soort textiel gebruikt kan worden. Kleding, meubels, lakens of gordijnen, noem maar op. De LifeGoods ontpluizer verwijdert overal zowel de dikke pluizen als de kleine bolletjes. Oplaadbaar en draadloos Met de LifeGoods ontpluizer hoef je je geen zorgen te maken over lege batterijen of snoeren die in de weg zitten. De ontpluizer is draadloos en makkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Zo beperkt de LifeGoods ontpluizer onnodige batterijverspilling, goed voor je portemonnee en het milieu! In 2 uur volledig opgeladen en 60 minuten non-stop te gebruiken. Iets meer haast? Ook tijdens het opladen is de ontpluizer gewoon te gebruiken. Makkelijk te reinigen De LifeGoods ontpluizer heeft een grote container van 160 ml. Druk de hendel naar beneden en de container komt gemakkelijk los. Terwijl je de ontpluizer gebruikt wordt het losse pluis direct weggezogen, waardoor de messen niet verstopt raken. Haal de maaskap er na gebruik af en maak de roestvrijstalen messen snel en goed schoon met het bijgevoegde borsteltje. Berg de ontpluizer op in de speciale opbergtas en hij is de volgende keer gelijk weer te gebruiken. LifeGoods Ontpluizer ▶ Geschikt voor elke textielsoort ▶ Oplaadbaar via USB-kabel ▶ 2 extra opzetstukken ▶ 6,5 CM scheerkop ▶ Draadloos 3-kleurig laadlampje Weet je niet meer zeker of je de ontpluizer hebt opgeladen? Geen probleem: het laadlampje onder de startknop geeft middels 3 kleuren aan wat de status van de ontpluizer is. Groen licht: opgeladen Rood licht: aan het opladen Blauw licht: in gebruik Knipperend blauw licht: batterij bijna leeg 3-voudige bescherming De LifeGoods ontpluizer is uitgerust met 3 verschillende beschermingsfuncties. Als eerste voorkomt het honingraatontwerp van de maaskap eventuele schade bij gebruik. Zit de kap niet goed vast, dan stopt de ontpluizer direct. Als tweede heeft de ontpluizer een ingebouwde oplaadcontrole en is zo veilig tijdens het opladen te gebruikt. Tenslotte heeft de ontpluizer een kinderslot om nieuwsgierige kinderen op een afstand te houden. Specificaties ✔ Merk: LifeGoods ✔ Inhoud: 1x Ontpluizer - 1x Pluizenborstel - 2x extra opzetstukken - 1x draagtas - 1x handleiding - 1x borsteltje - 1x USB kabel 1x EU stekker ✔ Materiaal: ABS ✔ Kleur: Zwart, hendel is zilver ✔ Gewicht: 320 GR ✔ Afmeting: 16,00 x 8,50 x 12,50 CM ✔ Oplaadtijd: 2 uur ✔ Accuduur: 60 minuten ✔ Accu Notificatie: ja ✔ Lengte USB-kabel: 130 CM ✔ Gebruiken tijdens laden: ja ✔ Grootte scheerkop: 6,50 CM ✔ Soort mes: 6 bladen 400T3 roestvrij staal, 9000-rpm ✔ Geschikt voor kleding: Ja ✔ Geschikt voor meubels: Ja ✔ Inclusief meubilair opzetstuk: Ja ✔ Zuigapparaat: ja ✔ Formaat reservoir: 160 ml ✔ Input: DC 5V 1A ✔ Output: 3.7V ✔ Power: LI-ion Batterij 3.7V 800 mAh ✔ 180-graden draaiende hendel ✔ Certificatie: CE - ROHS Opmerkingen: Plaats de kledingstukken op een platte oppervlakte voordat je de ontpluizer gebruikt. Zorg ervoor dat je kledingstuk niet gekreukt is, hierdoor kan het beschadigen. Leeg de container als deze 70% vol is. Vergeet niet de roestvrijstalen messen schoon te maken. Gebruik de ontpluizer voorzichtig op kledingstukken om beschadigingen te voorkomen Verwijder nu gemakkelijk al het onnodige pluis uit je leven met de oplaadbare LifeGoods ontpluizer. Vandaag bestelt, morgen in huis!

2. LifeGoods - Elektrische Pluizenverwijderaar - Oplaadbaar en Draadloos - Zwart


Product informatiePlus or Show more

✔️ Kleeft goed ✔️ Makkelijk af te halen (vellen zijn voorgesneden en zitten niet aan elkaar, zodat je de rol niet doortrekt) ✔️ 60 Vellen Ook zoon last van kattenharen of hondenharen op uw kleding voordat u de deur uit gaat en u wilt er toch snel netjes uit zien? Deze Kleefroller verwijderd gemakkelijk en snel al uw problemen. Voor het snel verwijderen van vlekken , pluizen , haren , roos. Ook is de kleefroller te gebruiken op meubels en autostoelen! Wat zit er in de verpakking; - 1 kleefroller met een geinstalleerde rol - 2 navul rollen

3. Kleefroller - Kledingroller - 3 Rollen


Product informatiePlus or Show more

Oplaadbare Pluizendief, geen gedoe met batterijen! Kies voor het beste en kies voor de Pillerkiller. Jouw kleding of meubilair als nieuw met onze oplaadbare pluizentondeuse. Inmiddels zijn we tot conclusie gekomen dat we niet zo blij zijn met pillen op onze stof kwaliteiten, u waarschijnlijk ook niet daarom willen we u graag uitnodigen om ons ontpiller te gebruiken. Pillen zijn bolletjes lint en pluis op uw stof kwaliteiten deze kunnen ontstaan bij het wassen, drogen of dragen of wrijving van de kwaliteiten. Hoe wolliger, hariger of volumineuzer de stof of het breisel is, hoe groter het risico tot pillen. Ook slijtage speelt een rol dit heeft niets te maken met de kwaliteiten van uw stof maar met de eigenschappen van het materiaal. Zet de Pillerkiller rustig op het kwaliteit en beweeg geleidelijk zonder kracht te zetten met de Pillerkiller van Killyourpill over u verschillende stoffen, de bolletjes zullen los komen en worden opgevangen in het apparaat. Uw kwaliteit is weer als nieuw! Het voorkomen van pillen begint met goed onderhoud van uw kwaliteiten, dat kan zijn uw bank en of stoelen, kleed, gordijnen autobekleding of willekeurige kledingstuk zoals u Trui, Muts, sjaal en handschoenen, sokken en nog veel meer. Verwijdert lint en pluizen van alle soorten kwaliteiten. Ons pluizenverwijderaar is heel gemakkelijk in gebruik.

4. Ontpluizer – Pluizenverwijderaar – Pluizentondeuse oplaadbaar Elektrisch – Wit - De Pillerkiller!


Product informatiePlus or Show more

Geef je oude kleding direct een nieuw leven. Met de Philips Ontpiller verwijder je gemakkelijk pluizen van alle soorten kleding. Alles van truien tot dekens ziet er weer als nieuw uit. Belangrijkste kenmerken van de Philips GC026/80: Inclusief 2 AA-batterijen 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd. Reinigingsborsteltje Met het bijgeleverde borsteltje maak je jouw apparaat na gebruik eenvoudig schoon. Volg de meegeleverde snelstartgids in de verpakking om het apparaat schoon te maken. Grote verwijderbare opvangbak De opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen, is gemakkelijk te verwijderen en legen. 8800 mesbewegingen per minuut Mesjes draaien tot 8800 toeren/min. voor een effectieve en snelle verwijdering van stofpluisjes van jouw kleding. Scheerhoofd met speciaal ontwerp Door 3 verschillende maasgrootten kunnen stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de stof worden verwijderd. Groot mesoppervlak Een groot mesoppervlak dekt een groter deel van het kledingstuk, waardoor er minder bewegingen nodig zijn om jouw kleding weer nieuw leven in te blazen. In hoogte verstelbaar kapje Door het in hoogte verstelbare kapje kun je zelfs pluisjes verwijderen van de meest tere stoffen. Overige kenmerken: Effectieve en snelle pluisverwijdering Groot mesoppervlak dekt een groter gebied Tot 8800 mesbewegingen per minuut voor effectieve verwijdering In hoogte verstelbaar kapje voor de meest tere stoffen 3 maasgrootten voor het aanpakken van stofpluisjes van alle grootten Gebruiksvriendelijk De opvangbak is eenvoudig te verwijderen en legen Met het bijgeleverde borsteltje maakt u uw apparaat schoon na gebruik 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd

5. Philips GC026/80 - Kledingontpluizer


Product informatiePlus or Show more

Geef je oude kleding direct een nieuw leven. Met de Philips Ontpiller verwijder je gemakkelijk pluizen van alle soorten kleding. Alles van truien tot dekens ziet er weer als nieuw uit. Productvoordelen Philips GC026/00: Inclusief 2 AA-batterijen. Met het bijgeleverde borsteltje maak je je apparaat na gebruik eenvoudig schoon. Grote verwijderbare opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen. Stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de stof verwijderd. Een groot mesoppervlak dekt een groter deel van het kledingstuk waardoor er minder bewegingen nodig zijn om je kleding weer nieuw leven in te blazen.

6. Philips GC026/00 - Pluizentondeuse - blauw


Product informatiePlus or Show more

ideaal voor alle soorten stoffen; voor het reinigen van meubels dekbedden kledingstukken vloeren en stoffering verwijdert uitstekend dierenharen, pluizen, waaiers en nog veel meer; verticaal geperforeerd; eenvoudig te vervangen; ideaal voor huisdiereigenaars. Afmetingen; 22 cm in hoogte met houder 10cm in hoogte per rol overig; 20 vellen per rol (Totaal 80 vellen per verpakking)

7. Fussel Kledingroller - Kleefroller of plakroller met 3 navulverpakkingen ( Totaal 4 rollen )


Product informatiePlus or Show more

Of het nou gaat om (dieren)haren of pluisjes op je kleding of meubels: met deze ontpluizer ben je daar snel van af! Met deze ontpluizer hoef je nooit meer zorgen te maken om lege batterijen, opladen of het vervangen van plakkertjes! DE SUPER ONTPLUIZER 3.0, voor nog beter resultaat! Blaas je kleding/stoffen nieuw leven in door ze snel en makkelijk te behandelen. Zo blijven ze schoon, zacht en zien ze als nieuw uit. Verwijder pluisjes en (dieren)haren van gordijnen, tapijt, stoffering en meer. Jouw voordelen: ✅ GEEN BATTERIJEN NODIG ✅ WERKT EFFECTIEF EN SNEL ✅ VERWIJDERT OOK HONDEN- EN KATTENHAREN ✅ ECHTE KOPEREN KOP! De Super Ontpluizer 3.0 staat bekend om zijn sterke en effectieve werking. In tegenstelling tot vele andere ontpluizers heeft deze ontpluizer een lange levensduur. ●Herstel uw kleding en stoffen. Uitstekend voor het verwijderen van dierenhaartjes op kleding en zelfs van de bank. ●Zonder batterijen -Geen batterijen verspillen in tegenstelling tot elektrische ontpluizers, die niet altijd krachtig vermogen leveren. Deze Ontpluizer levert een stabiele en constante vermogen om pluisjes en donshaartjes te verwijderen. ● Snel en gemakkelijk te gebruiken -Het verwijdert veilig en efficiënt dons en pluisjes van dekens, gordijnen, tapijten en meer, zonder dat je zorgen hoeft te maken over minder stroomverbruik. ●Geen gedoe met het vervangen van plakkertjes. Altijd gereed voor gebruik. Deze ontpluizer laat daarnaast geen (lijm)resten achter zoals de meeste rol-ontpluizers. Niet gebruiken op gebreide en dunne stoffen. Test de ontpluizer daarom altijd eerst op onbruikbaar materiaal voor resultaat. Let op: Nu krijg je de ATV PERFECTUM mini ontpluizer cadeau!

8. ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0 - Pluizenverwijderaar - Inclusief Mini Ontpluizer


Product informatiePlus or Show more

De perfecte pluisjesverwijderaar. De pluizenverwijderaar is eenvoudig te gebruiken en makkelijk om mee te nemen. Geschikt voor: - - Bankstel - Gordijnen - Wol - Katoen Verwijder heel eenvoudig: - Pluisjes - Haren - Stof - Roos De haar verwijderaar zorgt voor een prachtig nieuwe look aan uw producten.

9. Ontpluizer - Pluizenverwijderaar - Verwijdert dierenharen


Product informatiePlus or Show more

-ECHTE KOPEREN KOP - WEG MET (DIEREN)HAREN EN PLUISJES OP KLEDING EN BANKEN Of het nou gaat om (dieren)haren of pluisjes, met deze ontpluizer ben je daar snel van af! Blaas je kleding/stoffen nieuw leven in door ze snel en makkelijk te behandelen. Zo blijven ze schoon, zacht en zien ze als nieuw uit. Verwijder pluisjes en (dieren)haren van gordijnen, tapijt, stoffering en meer. X GEEN BATTERIJEN NODIG X WERKT EFFECTIEF EN SNEL X VERWIJDERT OOK HONDEN- EN KATTENHAREN De ontpluizer staat bekend om zijn sterke en effectieve werking. In tegenstelling tot vele andere ontpluizers heeft deze ontpluizer een lange levensduur. ●Herstel uw kleding en stoffen. Uitstekend voor het verwijderen van (dieren)haartjes op kleding en zelfs van de bank. ●Zonder batterijen -Geen batterijen verspillen in tegenstelling tot elektrische ontpluizers, die niet altijd krachtig vermogen leveren. Deze Ontpluizer levert een stabiele en constante vermogen om pluisjes en donshaartjes te verwijderen. ● Snel en gemakkelijk te gebruiken -Het verwijdert veilig en efficiënt dons en pluisjes van dekens, gordijnen, tapijten en meer, zonder dat je zorgen hoeft te maken over minder stroomverbruik. ●Geen gedoe met het vervangen van plakkertjes en altijd gereed voor gebruik. Deze ontpluizer laat geen (lijm)resten achter zoals de meeste rol-ontpluizers. +Velen gingen u voor+ *Altijd eerst testen op onbruikbaar materiaal voor resultaat.

10. Wooden Handle Ontpluizer - Pluizenverwijderaar - Kopere kop


Producten overeenkomstig aan Pluizentondeuses


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Pluizentondeuses. Er zijn namelijk 158 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Pluizentondeuse kopen.