Bestenu

Beste pluizentondeuses - dec. 2022

Met meer dan 423 pluizentondeuses op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste pluizentondeuses in een handige lijst
01Score: 10
Philips GC026/30
Philips GC026/30
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Pluizenverwijderaar
Pluizenverwijderaar
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.4
ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0
ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.2
|Twinza| Pluizenverwijderaar
|Twinza| Pluizenverwijderaar
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.9
Hoogwaardige Huisdierhaar Verwijderaar
Hoogwaardige Huisdierhaar Verwijderaar
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.7
Kleding rollers
Kleding rollers
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.3
LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar
LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar
Ga naar laagste prjis
08Score: 8
Philips GC026/80
Philips GC026/80
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.8
Salincio kledingroller
Salincio kledingroller
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.1
Lint remover / Kledingontpluizer | Ontpluizer |Pluizenverwijderaar
Lint remover / Kledingontpluizer | Ontpluizer |Pluizenverwijderaar
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Pluizentondeuse Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Wacht nog even met weggooien, want een pluizentondeuse kan jouw oude lievelingstrui van de pluisjes en pillen redden! Alles wat je moet weten over de beste pluizentondeuse lees je in deze koopgids.

Welke soorten pluizentondeuses zijn er?

Pluizentondeuses worden ook wel ontpillers of lint shavers genoemd en zijn er in handmatige en elektrische varianten. De handmatige pluizentondeuse heeft de vorm van een kleine hark. Aan het uiteinde van het harkje zit een soort horizontale schroef waar de pluisjes in blijven hangen en zo makkelijker loskomen van het kledingstuk.

De elektrische pluizentondeuse gebruikt batterijen, meestal in AA- of AAA-formaat. De vorm van elektrische pluizentondeuses is heel anders dan de handmatige variant en heeft een kleine handgreep met een cilindervormig of rond kopstuk.

In het kopstuk zit een plaatje met gaatjes. Die gaatjes worden ook wel mazen genoemd. In het kopstuk zitten achter de mazen mesjes. Als je de elektrische pluizentondeuse tegen het kledingstuk aan houdt, gaan de pluisjes door de gaatjes heen. De mesjes snijden de pluisjes af en de rest van de stof komt niet in de pluizentondeuse terecht.

Hoe gebruik je een pluizentondeuse?

Je gebruikt de handmatige en elektrische pluizentondeuse allebei op een andere manier. De eerste stap is wel bij beide varianten gelijk: zorg altijd dat je de stof vlak en zonder vouwen of kreukels over de tafel of jouw werkoppervlak legt.

Met de handmatige pluizentondeuse maak je bewegingen over de stof alsof je het oppervlak kamt. Je veegt de schroef met snelle, rechte bewegingen in de breedte over de stof. Zo hechten de pluisjes zich aan de schroef, en door de snelle bewegingen komen ze makkelijk los van het kledingstuk.

De elektrische pluizentondeuse voorzie je eerst van batterijen en zet je vervolgens aan. Met dit type pluizentondeuse maak je juist rustige bewegingen, zoals je met een strijkijzer doet. Beweeg het apparaatje voorzichtig met het kopstuk over de stof en ondertussen verwijdert het apparaatje alle pluisjes en pillen.

Is een pluizentondeuse gevaarlijk?

Elektrische en handmatige pluizentondeuses zijn allebei veilig om te gebruiken. De mesjes van de elektrische pluizentondeuse zitten veilig verstopt achter het roostertje met de gaatjes. De gaatjes zijn zo klein dat er bijna alleen pluisjes doorheen passen. Kleine kinderen kunnen dus niet hun vingers in de gaatjes steken.

Berg de pluizentondeuse alsnog op een veilige plek op, het liefst op een hoge plek of in een gesloten kastje. Zo voorkom je dat kinderen en/of huisdieren het apparaatje uit elkaar halen en alsnog in contact komen met de mesjes. De handmatige pluizentondeuse heeft helemaal geen mesjes of scherpe kanten en is dus altijd veilig.

Kan een pluizentondeuse je kleding kapot maken?

Als je een pluizentondeuse verkeerd gebruikt is het mogelijk dat je de stof beschadigt. Lees dus altijd de instructies van de pluizentondeuse voordat je begint.

Tijdens het verwijderen van pluizen en pillen is het belangrijk om de stof die je behandelt vlak te houden. Plooien en vouwen in de stof staan omhoog en kunnen in de pluizentondeuse terecht komen, alsof het een pluisje is. Als vouwen of plooien in het apparaatje terecht komen, kan er een gaatje ontstaan.

Gebruik ook altijd de juiste pluizentondeuse voor de stofsoort die je behandelt. De ene stof is gevoeliger dan de ander, en een verkeerde keuze kan ook tot beschadiging leiden. Als je de juiste pluizentondeuse gebruikt en de adviezen opvolgt, beschadigt de stof niet en is het verwijderen van de pluizen juist een verbetering.

Werkt een pluizentondeuse op elke soort stof?

Het verschilt per pluizentondeuse voor welke en hoeveel soorten stof het apparaat geschikt is. Sommige pluizentondeuses zijn voor alle textielsoorten geschikt, maar dat geldt niet altijd. Ga dus altijd in de product eigenschappen na voor welke stoffen het apparaatje geschikt is.

Zo is wol een gevoelige stof waarbij de verkeerde pluizentondeuse tot beschadigingen leidt. Wil je een wollen kledingstuk behandelen met een pluizentondeuse, ga dan op zoek naar een model dat specifiek aangeeft geschikt te zijn voor wol.

Wat verwijder je allemaal met een pluizentondeuse?

Pluizentondeuses zijn gemaakt om pluisjes en pillen mee te verwijderen. Dat is erg handig om een kledingstuk er weer als nieuw uit te laten zien, maar meubels met een stoffen bekleding zijn ook geschikt voor een behandeling. Op stoffen bankstellen ontstaat na verloop van tijd bijvoorbeeld pilvorming. Ook die geef je een opfrisser met de pluizentondeuse.

Verder kun je de handmatige pluizentondeuses gebruiken om (dieren)haren en andere deeltjes mee te verwijderen. De elektrische pluizentondeuse is hier niet geschikt voor, maar de handmatige variant verwijdert alles dat bovenop de stof zit en makkelijk loskomt.

hero illustration

Hoe komt deze super pluizentondeuse opsomming tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste pluizentondeuse ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over pluizentondeuses, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle pluizentondeuses die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke pluizentondeuses het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van pluizentondeuses stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

Producten overeenkomstig aan pluizentondeuses

De beste pluizentondeuses in een handige lijst

1 - Philips GC026/30

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Philips GC026 ontpluizer verwijder je gemakkelijk pluisjes van alle soorten kleding. Zo zien truien, dekens en andere kleding er weer als nieuw uit! Belangrijkste kenmerken van de Philips GC026/30: Groot mesoppervlak dekt een groter gebied Een groot mesoppervlak dekt een groter deel van het kledingstuk, waardoor er minder bewegingen nodig zijn om uw kleding weer nieuw leven in te blazen. Scheerhoofd met speciaal ontwerp Door 3 verschillende maasgrootten kunnen stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de stof worden verwijderd. Tot 8800 mesbewegingen per minuut voor effectieve verwijdering Mesjes draaien tot 8800 toeren/min. voor een effectieve en snelle verwijdering van stofpluisjes van jouw kleding. Grote verwijderbare opvangbak De opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen, is gemakkelijk te verwijderen en legen. In hoogte verstelbaar kapje Door het in hoogte verstelbare kapje kun je zelfs pluisjes verwijderen van de meest tere stoffen. Reinigingsborsteltje Met het bijgeleverde borsteltje maak je jouw apparaat na gebruik eenvoudig schoon. Volg de meegeleverde snelstartgids in de verpakking om het apparaat schoon te maken. Inclusief 2 AA-batterijen 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd. Overige kenmerken: Effectieve en snelle pluisverwijdering Groot mesoppervlak dekt een groter gebied In hoogte verstelbaar kapje voor de meest tere stoffen Tot 8800 mesbewegingen per minuut voor effectieve verwijdering 3 maasgrootten voor het aanpakken van stofpluisjes van alle grootten Gebruiksvriendelijk De opvangbak is eenvoudig te verwijderen en legen Met het bijgeleverde borsteltje maak je jouw apparaat schoon na gebruik 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd Specificaties: Accessoires Borstel Delicate Fabric Protector Duurzaamheid Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Technische specificaties Voedingstype: 2 AA-batterijen Gewicht en afmetingen Productafmetingen (b x h x d): 12,3 x 5,8 x 8 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Pluizenverwijderaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

Pluizenverwijderaar Superieure kwaliteit Ons pluisscheerapparaat is gemaakt met materialen van topkwaliteit die zorgen voor een grote weerstand en duurzaamheid.De pluisborstel bevat een splintervrije houten handvat en een duurzame kop gemaakt van koper, wat een milieuvriendelijk materiaal is dat enige weerstandstest zal passeren. Efficiënte lintverwijderaar De pluizenverwijderaar is een uitstekende oplossing om Fuzz, Lint of honden haar snel en gemakkelijk te verwijderen.Gebruik het voor elke stof, van kleding, jassen, tot tapijten, bekleding en meubels en geniet van een moeiteloos schoonmaak en pluisvrij huis. Draagbaar Lint Remover Herstelt je kleding en stoffen naar een frisse nieuwe lookl Verwijder gemakkelijk stof pluizen, dieren haren, fuzz, pil, pluis en bobbles uit alle soorten kleding en stof, zoals sweaters, sofa, gordijn, dekens. Inhoud verpakking 1 stuk pluizenverwijderaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0

Loading..
Ga naar laagste prjis

Op zoek naar een pluisjesverwijderaar? Of het nou gaat om (dieren)haren of pluisjes: met deze ontpluizer ben je daar snel van af! Met deze pluizenverwijderaar hoef je je nooit meer zorgen te maken om lege batterijen, opladen of vervangen van plakkertjes! DE SUPER ONTPLUIZER 3.0, voor nog beter resultaat! ⭐Nu tijdelijk afgeprijsd!⭐ Blaas je kleding/stoffen nieuw leven in door ze snel en makkelijk te behandelen. Zo blijven ze schoon, zacht en zien ze als nieuw uit. Verwijder pluisjes en ) (dieren)haren van gordijnen, tapijt, stoffering en meer. Voordelen van de Super Ontpluizer 3.0 van ATV PERFECTUM ✅ GEEN BATTERIJEN NODIG ✅ WERKT EFFECTIEF EN SNEL ✅ VERWIJDERT OOK HONDEN- EN KATTENHAREN ✅ ECHTE KOPEREN KOP! ✅ GENIETEN VAN EEN PLUISVRIJ LEVEN De ontpluizer 3.0 staat bekend om zijn sterke en effectieve werking. In tegenstelling tot vele andere ontpluizers heeft deze ontpluizer een lange levensduur. ●Herstel uw kleding en stoffen. Uitstekend voor het verwijderen van dierenhaartjes op kleding en zelfs van de bank. ●Zonder batterijen -Geen batterijen verspillen in tegenstelling tot elektrische ontpluizers, die niet altijd krachtig vermogen leveren. Deze Ontpluizer levert een stabiele en constante vermogen om pluisjes en donshaartjes te verwijderen. ● Snel en gemakkelijk te gebruiken -Het verwijdert veilig en efficiënt dons en pluisjes van dekens, gordijnen, tapijten en meer, zonder dat je zorgen hoeft te maken over minder stroomverbruik. ●Geen gedoe met het vervangen van plakkertjes. Altijd gereed voor gebruik. Deze ontpluizer laat daarnaast geen (lijm)resten achter zoals de meeste rol-ontpluizers. Niet gebruiken op gebreide en dunne stoffen. Test de ontpluizer daarom altijd eerst op onbruikbaar materiaal voor resultaat. ⭐Al honderden klanten genieten van de voordelen van de Super Ontpluizer, waar wacht jij nog op?⭐ In de verpakking: 1 x Super Ontpluizer 3.0

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - |Twinza| Pluizenverwijderaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

Pluizenverwijderaar Efficiënte lintverwijderaar De pluizenverwijderaar is een uitstekende oplossing om Fuzz, Lint of honden haar snel en gemakkelijk te verwijderen.Gebruik het voor elke stof, van kleding, jassen, tot tapijten, bekleding en meubels en geniet van een moeiteloos schoonmaak en pluisvrij huis. Met gladde kant kunt u gemakkelijk wol ontpluisen zonder het te beschadigen. Draagbaar Lint Remover Herstelt je kleding en stoffen naar een frisse nieuwe lookl Verwijder gemakkelijk stof pluizen, dieren haren, fuzz, pil, pluis en bobbles uit alle soorten kleding en stof, zoals sweaters, sofa, gordijn, dekens. Inhoud verpakking 1 stuk pluizenverwijderaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Hoogwaardige Huisdierhaar Verwijderaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben jij op zoek naar een haar verwijderaar? Dan ben je hier aan het goede adres! Waarschijnlijk heb je een hond of kat en ben je hier natuurlijk erg blij mee! Liefde voor een hond of kat is daarom ook niet in woorden uit te drukken. Maar de trouwe viervoeters laten ook genoeg haren achter op plekken waar je het niet wilt. Een bank of bed vol met haren is dan natuurlijk niet fijn. Voorkom dit probleem met deze borstel. Lees hieronder meer! Heb jij last van haren en pluizen in je huis? De vacht van je hond of kat zegt veel over hoe ze zich voelen. Maar elke keer de haren en pluizen opruimen met je hand is veel gedoe. Met deze hoogwaardige huisdierhaar verwijderaar ben je binnen een paar minuten klaar met het haarvrij maken van je bank. De hondenhaar verwijderaar is het meest praktische systeem om je huis haarvrij te maken. Hierdoor kun je nóg meer genieten van de liefde van je prachtige huisdier. Hoe werkt het? Zoals je kunt zien op de foto's zie je dat er een opvangbakje aanwezig is in de roller. Wanneer je snel op en neer beweegt op een plek waar haren liggen komen de haren terecht in het opvangbakje. Pak nu gemakkelijk de katharen en hondenharen direct van alle banken, bedden, tapijten, dekens, dekbedden en nog veel meer. Wanneer het opvangbakje vol is kun je het bakje openen en vervolgens de haren deponeren in de afvalbak. Zo Simpel is het. In de afbeeldingen vind je een handig voorbeeld hoe je de borstel het beste kunt gebruiken. Grootste voordelen Haar verwijderaar ✔ Diervriendelijk ✔ Strak design ✔ Kwaliteitsgarantie ✔ Schoner huis ✔ Optimaal genieten van je schone huis Let op: dit is een korte opsomming, er zijn veel meer voordelen! Krijg de perfecte band met je huisdier en maak een eind aan alle haren die in je huis liggen. Lees de gebruiksaanwijzing goed voor gebruik. De gebruiksaanwijzing vind je boven deze beschrijving.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Kleding rollers

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je ook zo zat van pluisjes of haren op je kleding of bankstel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze rollers komen in een set van 6 stuks. De rollers zijn makkelijk en regelmatig te gebruiken. Voordelen ✅Geen pluisjes of haren meer op de kleding of bankstel ✅Makkelijk mee te nemen of op te bergen ✅Geschikt voor regelmatig gebruik Inhoud 1x roller met 6x navulling

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

De LifeGoods ontpluizer maakt je favoriete kledingstukken of meubilair in 3 minuten weer zo goed als nieuw. Draadloos en 60 minuten non-stop te gebruiken. Van meubels tot dekbedden, door de 3 verschillende maasgrootten is de LifeGoods ontpluizer overal voor in te zetten. Makkelijk schoon te maken met het borsteltje en mee te nemen in de bijgevoegde opbergtas. De batterij van de ontpluizer is gewoon oplaadbaar, dus geen milieuonvriendelijke batterij verspilling! Voor alle textielsoorten Kan je lievelingstrui een oppepper gebruiken, of heeft de kat weer de pluizen aan je bank gekrabd? De LifeGoods ontpluizer heeft een scheerkop met 3 verschillende maasgrootten, waardoor hij voor elk soort textiel gebruikt kan worden. Kleding, meubels, lakens of gordijnen, noem maar op. De LifeGoods ontpluizer verwijdert overal zowel de dikke pluizen als de kleine bolletjes. Oplaadbaar en draadloos Met de LifeGoods ontpluizer hoef je je geen zorgen te maken over lege batterijen of snoeren die in de weg zitten. De ontpluizer is draadloos en makkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Zo beperkt de LifeGoods ontpluizer onnodige batterijverspilling, goed voor je portemonnee en het milieu! In 2 uur volledig opgeladen en 60 minuten non-stop te gebruiken. Iets meer haast? Ook tijdens het opladen is de ontpluizer gewoon te gebruiken. Makkelijk te reinigen De LifeGoods ontpluizer heeft een grote container van 160 ml. Druk de hendel naar beneden en de container komt gemakkelijk los. Terwijl je de ontpluizer gebruikt wordt het losse pluis direct weggezogen, waardoor de messen niet verstopt raken. Haal de maaskap er na gebruik af en maak de roestvrijstalen messen snel en goed schoon met het bijgevoegde borsteltje. Berg de ontpluizer op in de speciale opbergtas en hij is de volgende keer gelijk weer te gebruiken. LifeGoods Ontpluizer ▶ Geschikt voor elke textielsoort ▶ Oplaadbaar via USB-kabel ▶ 2 extra opzetstukken ▶ 6,5 CM scheerkop ▶ Draadloos 3-kleurig laadlampje Weet je niet meer zeker of je de ontpluizer hebt opgeladen? Geen probleem: het laadlampje onder de startknop geeft middels 3 kleuren aan wat de status van de ontpluizer is. Groen licht: opgeladen Rood licht: aan het opladen Blauw licht: in gebruik Knipperend blauw licht: batterij bijna leeg 3-voudige bescherming De LifeGoods ontpluizer is uitgerust met 3 verschillende beschermingsfuncties. Als eerste voorkomt het honingraatontwerp van de maaskap eventuele schade bij gebruik. Zit de kap niet goed vast, dan stopt de ontpluizer direct. Als tweede heeft de ontpluizer een ingebouwde oplaadcontrole en is zo veilig tijdens het opladen te gebruikt. Tenslotte heeft de ontpluizer een kinderslot om nieuwsgierige kinderen op een afstand te houden. Specificaties ✔ Merk: LifeGoods ✔ Inhoud: 1x Ontpluizer - 1x Pluizenborstel - 2x extra opzetstukken - 1x draagtas - 1x handleiding - 1x borsteltje - 1x USB kabel 1x EU stekker ✔ Materiaal: ABS ✔ Kleur: Zwart, hendel is zilver ✔ Gewicht: 320 GR ✔ Afmeting: 16,00 x 8,50 x 12,50 CM ✔ Oplaadtijd: 2 uur ✔ Accuduur: 60 minuten ✔ Accu Notificatie: ja ✔ Lengte USB-kabel: 130 CM ✔ Gebruiken tijdens laden: ja ✔ Grootte scheerkop: 6,50 CM ✔ Soort mes: 6 bladen 400T3 roestvrij staal, 9000-rpm ✔ Geschikt voor kleding: Ja ✔ Geschikt voor meubels: Ja ✔ Inclusief meubilair opzetstuk: Ja ✔ Zuigapparaat: ja ✔ Formaat reservoir: 160 ml ✔ Input: DC 5V 1A ✔ Output: 3.7V ✔ Power: LI-ion Batterij 3.7V 800 mAh ✔ 180-graden draaiende hendel ✔ Certificatie: CE - ROHS Opmerkingen: Plaats de kledingstukken op een platte oppervlakte voordat je de ontpluizer gebruikt. Zorg ervoor dat je kledingstuk niet gekreukt is, hierdoor kan het beschadigen. Leeg de container als deze 70% vol is. Vergeet niet de roestvrijstalen messen schoon te maken. Gebruik de ontpluizer voorzichtig op kledingstukken om beschadigingen te voorkomen Verwijder nu gemakkelijk al het onnodige pluis uit je leven met de oplaadbare LifeGoods ontpluizer. Vandaag bestelt, morgen in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Philips GC026/80

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geef je oude kleding direct een nieuw leven. Met de Philips Ontpiller verwijder je gemakkelijk pluizen van alle soorten kleding. Alles van truien tot dekens ziet er weer als nieuw uit. Belangrijkste kenmerken van de Philips GC026/80: Inclusief 2 AA-batterijen 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd. Reinigingsborsteltje Met het bijgeleverde borsteltje maak je jouw apparaat na gebruik eenvoudig schoon. Volg de meegeleverde snelstartgids in de verpakking om het apparaat schoon te maken. Grote verwijderbare opvangbak De opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen, is gemakkelijk te verwijderen en legen. 8800 mesbewegingen per minuut Mesjes draaien tot 8800 toeren/min. voor een effectieve en snelle verwijdering van stofpluisjes van jouw kleding. Scheerhoofd met speciaal ontwerp Door 3 verschillende maasgrootten kunnen stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de stof worden verwijderd. Groot mesoppervlak Een groot mesoppervlak dekt een groter deel van het kledingstuk, waardoor er minder bewegingen nodig zijn om jouw kleding weer nieuw leven in te blazen. In hoogte verstelbaar kapje Door het in hoogte verstelbare kapje kun je zelfs pluisjes verwijderen van de meest tere stoffen. Overige kenmerken: Effectieve en snelle pluisverwijdering Groot mesoppervlak dekt een groter gebied Tot 8800 mesbewegingen per minuut voor effectieve verwijdering In hoogte verstelbaar kapje voor de meest tere stoffen 3 maasgrootten voor het aanpakken van stofpluisjes van alle grootten Gebruiksvriendelijk De opvangbak is eenvoudig te verwijderen en legen Met het bijgeleverde borsteltje maakt u uw apparaat schoon na gebruik 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Salincio kledingroller

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Salincio kledingroller met 2 handvatten en 6 navullingen is het meest ideale product, als het gaat om het verwijderen van dierenharen, pluizen en stof op uw kleding. Deze pluizenroller is ook geschikt voor uw autostoelen, meubilair en vloerkleden. Elke rol bevat 60 kleefvellen met de beste kwaliteit lijm, waardoor u elke haar of pluis meeneemt op het papier. Dankzij deze kleefroller is uw kledij binnen enkele seconden haar of pluis vrij. Grote aantallen! De Salincio kledingroller set bestaat uit 2 comfortabele handvatten en 6 navullingen. Elke navulling heeft 60 kleefvellen. Dit betekent dat u in totaal 360 kleefvellen heeft, zodat u lang profijt heeft van dit product. Onze handvatten liggen comfortabel en stevig in de hand, hierdoor hoeft u geen extra kracht te zetten, om het vieze oppervlak schoon te maken. Kortom, met de Salincio Kledingroller set krijgt u de beste kwaliteit en meeste kwantiteit tegen de scherpste prijs. Milieuvriendelijke verpakking De Salincio kledingrollers worden geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Deze verpakking heeft een FSC-kwalificering en het materiaal komt van een verantwoorde locatie. Daarnaast is de verpakking gemaakt van 100% gerecycled karton en is aan het einde van zijn levenscyclus. Dit houdt in dat het hout als afval of energieopwekking gebruikt zou worden. Met deze verpakking proberen wij ook een steuntje bij te dragen aan het klimaatprobleem. Salincio kledingroller ✔ Verwijdert dierenharen, stof en pluis ✔ Behoudt de kwaliteit van kleding en meubilair ✔ Comfortabele en stevige handvatten ✔ Milieuvriendelijke verpakking ✔ 60 kleefvellen per rol ✔ Kleefvel makkelijk te verwijderen ✔ Compact formaat ✔ Makkelijk op te bergen ✔ 100% Waterbestendig Kies voor Salincio kleefrollen! Salincio kleefrollen bestaan uit milieuvriendelijk papier waar hotmelt lijm op verwerkt is. Dit is synthetische lijm die voor 100% uit een vaste stof bestaat en door verhitting vloeibaar wordt. Deze lijm is goed modificeerbaar, waardoor men een hechting kan bereiken op vrijwel alle materialen. De lijm is dan ook goed verspreid over elk vel zodat je met 1 keer rollen elke haar of stofje meeneemt. 100% Waterbestendig De Salincio kledingrollers zijn 100% waterbestendig. Als u de kledingroller onder de kraan houdt of per ongeluk in het water laat vallen, zal alleen het bovenstaande vel zijn werk niet volledig doen. De vellen onder het bovenste vel zullen niet nat zijn. U kunt gemakkelijk het natte vel verwijderen en doorgaan met schoonmaken. Specificaties: ► Merk: Salincio ► Inhoud: 2 handvatten, 6 navullingen ► Materiaal: Plastic, papier ► Kleur handvat: Zwart ► Kleur papier: Wit ► Gewicht set: 480g ► Gewicht handvat: 22g ► Gewicht kleefrol: 62g ► Afmeting handvat: 22x3.5x3.5cm ► Afmeting kleefrol: 5x5x5cm ► Waterbestendig: Ja Salincio biedt altijd een 100% tevredenheidgarantie. Wij van Salincio bieden een klantenservice voor, tijdens en na de aankoop. Bent u niet tevreden of heeft u vragen over dit product? Deze kunt u altijd sturen naar info@salincio.com of via het vragenpanel van Bol.com.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Lint remover / Kledingontpluizer | Ontpluizer |Pluizenverwijderaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving Snel scheren zonder de stof te beschadigen, oude stoffen nieuwe vitaliteit te brengen en ze schoon, zacht en fris te houden. * Herstel kleding en stoffen in een nieuwe look, zeer geschikt voor het verwijderen van pluizige ballen uit kleding, zelfs op de bank. * Gebruik het geld dat u bespaart op deze kleine obscure dingen om een aantal nieuwe kleding te kopen om uw leven gemakkelijker te maken. * Anders dan elektrische scheerapparaten op batterijen verspilt dit elektrische scheerapparaat geen batterijen meer omdat het scheerapparaat continu vermogen biedt. * Deze draagbare wattenverwijderaar kan stabiele en constante kracht bieden om pluis- en kogellagers te verwijderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van pluizentondeuses. Er zijn immers 423 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste