Wat is de beste pluizentondeuse van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede pluizentondeuse is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste pluizentondeuse van 2023? Na het onderzoeken van 581 pluizentondeuses kwam de Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit als beste getest uit onze pluizentondeuse-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de pluizentondeuses, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 pluizentondeuses-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame pluizentondeuse-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste pluizentondeuses

1Score: 9.8
Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit
Beste koop
Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Philips GC026/30 - Kledingontpluizer paars / wit
Beste Pluizentondeuse voor delicate stoffen
Philips GC026/30 - Kledingontpluizer paars / wit
Philips
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Elektrische Pluizenverwijderaar Ontpluizer Pluizentondeuse wit
Elektrische Pluizenverwijderaar Ontpluizer Pluizentondeuse wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart
Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw | wit
Beste Pluizentondeuse voor dierenharen
Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw | wit
Philips
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart
Beste Pluizentondeuse voor op reis
LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart
7Score: 9.6
Smilegoods SM811NL zwart
Smilegoods SM811NL zwart
Smilegoods
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar zwart
Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
levanda elektrische pluizenverwijderaar kleding wit
levanda elektrische pluizenverwijderaar kleding wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Pluizenverwijderaar Ontpluizer -Draagbare Lint Remover hout
Pluizenverwijderaar Ontpluizer -Draagbare Lint Remover hout
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Pluizentondeuse Koopgids

Wacht nog even met weggooien, want een pluizentondeuse kan jouw oude lievelingstrui van de pluisjes en pillen redden! Alles wat je moet weten over de beste pluizentondeuse lees je in deze koopgids.

Welke soorten pluizentondeuses zijn er?

Pluizentondeuses worden ook wel ontpillers of lint shavers genoemd en zijn er in handmatige en elektrische varianten. De handmatige pluizentondeuse heeft de vorm van een kleine hark. Aan het uiteinde van het harkje zit een soort horizontale schroef waar de pluisjes in blijven hangen en zo makkelijker loskomen van het kledingstuk.

De elektrische pluizentondeuse gebruikt batterijen, meestal in AA- of AAA-formaat. De vorm van elektrische pluizentondeuses is heel anders dan de handmatige variant en heeft een kleine handgreep met een cilindervormig of rond kopstuk.

In het kopstuk zit een plaatje met gaatjes. Die gaatjes worden ook wel mazen genoemd. In het kopstuk zitten achter de mazen mesjes. Als je de elektrische pluizentondeuse tegen het kledingstuk aan houdt, gaan de pluisjes door de gaatjes heen. De mesjes snijden de pluisjes af en de rest van de stof komt niet in de pluizentondeuse terecht.

Hoe gebruik je een pluizentondeuse?

Je gebruikt de handmatige en elektrische pluizentondeuse allebei op een andere manier. De eerste stap is wel bij beide varianten gelijk: zorg altijd dat je de stof vlak en zonder vouwen of kreukels over de tafel of jouw werkoppervlak legt.

Met de handmatige pluizentondeuse maak je bewegingen over de stof alsof je het oppervlak kamt. Je veegt de schroef met snelle, rechte bewegingen in de breedte over de stof. Zo hechten de pluisjes zich aan de schroef, en door de snelle bewegingen komen ze makkelijk los van het kledingstuk.

De elektrische pluizentondeuse voorzie je eerst van batterijen en zet je vervolgens aan. Met dit type pluizentondeuse maak je juist rustige bewegingen, zoals je met een strijkijzer doet. Beweeg het apparaatje voorzichtig met het kopstuk over de stof en ondertussen verwijdert het apparaatje alle pluisjes en pillen.

Is een pluizentondeuse gevaarlijk?

Elektrische en handmatige pluizentondeuses zijn allebei veilig om te gebruiken. De mesjes van de elektrische pluizentondeuse zitten veilig verstopt achter het roostertje met de gaatjes. De gaatjes zijn zo klein dat er bijna alleen pluisjes doorheen passen. Kleine kinderen kunnen dus niet hun vingers in de gaatjes steken.

Berg de pluizentondeuse alsnog op een veilige plek op, het liefst op een hoge plek of in een gesloten kastje. Zo voorkom je dat kinderen en/of huisdieren het apparaatje uit elkaar halen en alsnog in contact komen met de mesjes. De handmatige pluizentondeuse heeft helemaal geen mesjes of scherpe kanten en is dus altijd veilig.

Kan een pluizentondeuse je kleding kapot maken?

Als je een pluizentondeuse verkeerd gebruikt is het mogelijk dat je de stof beschadigt. Lees dus altijd de instructies van de pluizentondeuse voordat je begint.

Tijdens het verwijderen van pluizen en pillen is het belangrijk om de stof die je behandelt vlak te houden. Plooien en vouwen in de stof staan omhoog en kunnen in de pluizentondeuse terecht komen, alsof het een pluisje is. Als vouwen of plooien in het apparaatje terecht komen, kan er een gaatje ontstaan.

Gebruik ook altijd de juiste pluizentondeuse voor de stofsoort die je behandelt. De ene stof is gevoeliger dan de ander, en een verkeerde keuze kan ook tot beschadiging leiden. Als je de juiste pluizentondeuse gebruikt en de adviezen opvolgt, beschadigt de stof niet en is het verwijderen van de pluizen juist een verbetering.

Werkt een pluizentondeuse op elke soort stof?

Het verschilt per pluizentondeuse voor welke en hoeveel soorten stof het apparaat geschikt is. Sommige pluizentondeuses zijn voor alle textielsoorten geschikt, maar dat geldt niet altijd. Ga dus altijd in de product eigenschappen na voor welke stoffen het apparaatje geschikt is.

Zo is wol een gevoelige stof waarbij de verkeerde pluizentondeuse tot beschadigingen leidt. Wil je een wollen kledingstuk behandelen met een pluizentondeuse, ga dan op zoek naar een model dat specifiek aangeeft geschikt te zijn voor wol.

Wat verwijder je allemaal met een pluizentondeuse?

Pluizentondeuses zijn gemaakt om pluisjes en pillen mee te verwijderen. Dat is erg handig om een kledingstuk er weer als nieuw uit te laten zien, maar meubels met een stoffen bekleding zijn ook geschikt voor een behandeling. Op stoffen bankstellen ontstaat na verloop van tijd bijvoorbeeld pilvorming. Ook die geef je een opfrisser met de pluizentondeuse.

Verder kun je de handmatige pluizentondeuses gebruiken om (dieren)haren en andere deeltjes mee te verwijderen. De elektrische pluizentondeuse is hier niet geschikt voor, maar de handmatige variant verwijdert alles dat bovenop de stof zit en makkelijk loskomt.

hero illustration

Hoe testen we pluizentondeuses?

Om de beste pluizentondeuse te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze pluizentondeuse-test hebben we 581 pluizentondeuses geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze pluizentondeuse-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze pluizentondeuse-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne pluizentondeuse-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste pluizentondeuse in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 581 pluizentondeuses te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste pluizentondeuses in een oogopslag

1. Beste koop: Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

De Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke manier om haren van huisdieren en pluisjes uit kleding te verwijderen. Met de oplaadbare batterij voorkom je milieuonvriendelijke batterijverspilling. Deze lint clipper heeft een 2-in-1 systeem voor pluisverwijdering en haaropvang, is veilig en geschikt voor elk textiel. De speciale mesjes zijn groot en scherp, waardoor je kleding een make-over krijgt in veel minder tijd dan andere pluisverwijderaars. De stofveilige gaasafdekking voorkomt schade tijdens het gebruik. Deze lint clipper is getest op truien, wollen jassen, banken, kussens, dekens, sokken en andere meubelstoffen. Kortom, de Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke manier om haren van huisdieren en pluisjes uit kleding te verwijderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Pluizentondeuse voor delicate stoffen: Philips GC026/30 - Kledingontpluizer paars / wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips GC026/30 - Kledingontpluizer paars / wit

 • list plusDe Philips GC026/30 Kledingontpluizer is eenvoudig in gebruik.
 • list plusJe kleding wordt snel ontpluisd door het lekker grote scheeroppervlak.
 • list plusHet is een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Philips GC026/30 - Kledingontpluizer paars / wit

 • list plusDe mesjes zijn niet vervangbaar.
 • list plusHet toestel gaat per ongeluk aan in de la of tas.
 • list plusDe mesjes worden na vier maanden al bot.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.9

De Philips GC026/30 is de perfecte kledingontpluizer voor het verwijderen van pluisjes van alle soorten kleding. Met een groot mesoppervlak en tot 8800 mesbewegingen per minuut verwijdert deze ontpluizer effectief en snel stofpluisjes van jouw kleding. Dankzij het scheerhoofd met speciaal ontwerp kunnen stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de stof worden verwijderd. Het grote voordeel van de GC026/30 is dat het in hoogte verstelbare kapje het mogelijk maakt om zelfs pluisjes te verwijderen van de meest tere stoffen. Bovendien is de opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen, gemakkelijk te verwijderen en legen.

Wat deze ontpluizer echt onderscheidt van andere is het feit dat het wordt geleverd met 2 Philips AA-batterijen, het reinigingsborsteltje en de meegeleverde snelstartgids in de verpakking om het apparaat schoon te maken. Dit maakt het gebruik van de GC026/30 zeer gemakkelijk en handig. Het is ook licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren.

De Philips GC026/30 is perfect voor mensen die waarde hechten aan het behouden van de kwaliteit van hun kleding en willen dat het er weer als nieuw uitziet. Het is ook geweldig voor mensen die weinig tijd hebben om hun kleding naar de stomerij te brengen en het toch een frisse uitstraling willen geven.

Over het algemeen is de Philips GC026/30 een betaalbare en handige optie voor het verwijderen van pluisjes van je kleding. Het enige nadeel is dat het niet zo krachtig is als sommige van de duurdere ontpluizers op de markt, maar voor de gemiddelde gebruiker is dit geen probleem. Ik zou deze ontpluizer zeker aanbevelen aan degenen die op zoek zijn naar een betaalbare en effectieve manier om pluisjes van hun kleding te verwijderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. Elektrische Pluizenverwijderaar Ontpluizer Pluizentondeuse wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.6

De Elektrische Pluizenverwijderaar Ontpluizer Pluizentondeuse wit is een must-have voor iedereen die van pluisvrije kleding, meubels en beddengoed houdt. Met de krachtige batterij en de multifunctionele kop van 5 cm is deze ontpluizer geschikt voor alle soorten textiel. Je kunt er zelfs grote oppervlakken mee aanpakken. De ergonomische handgreep en de oplaadbare batterij maken het gebruik van deze lintclipper een fluitje van een cent. Kortom, deze lintclipper is een must-have voor iedereen die van pluisvrije kleding houdt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart

 • list plusDeze kledingontpluizer is zeer effectief in het verwijderen van pluisjes en pillen van kleding, waardoor kleding er weer als nieuw uitziet.
 • list plusHet apparaat is gemakkelijk te gebruiken en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusDe kledingontpluizer is duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een goede investering is voor de lange termijn.

Nadelen Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart

 • list plusHet apparaat werkt op batterijen, wat betekent dat het regelmatig vervangen van de batterijen nodig is.
 • list plusHet apparaat kan soms te hard drukken op de kleding, waardoor het beschadigd kan raken.
 • list plusHet apparaat kan soms luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat storend kan zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.3

Wil jij je oude kleding een nieuwe look geven? Dan is de Philips GC026/80 kledingontpluizer een absolute aanrader! Dit handige apparaatje maakt het verwijderen van pluisjes en stof van al je kledingstukken super eenvoudig. Of het nu gaat om truien, dekens, of andere kledingstukken, met de GC026/80 ziet alles er weer als nieuw uit.

Een groot voordeel van deze kledingontpluizer is het grote mesoppervlak. Hierdoor kun je in minder bewegingen meer pluisjes verwijderen en ben je dus sneller klaar. Daarnaast is het scheerhoofd speciaal ontworpen met 3 verschillende maasgrootten, zodat je pluisjes van alle groottes kunt verwijderen. Ook het in hoogte verstelbare kapje is een pluspunt, omdat je hierdoor zelfs de meest tere stoffen kunt behandelen.

Wat deze kledingontpluizer helemaal top maakt, is de grote verwijderbare opvangbak. Hierin worden alle pluisjes opgevangen, zodat je deze gemakkelijk kunt verwijderen en legen. Dit scheelt een hoop rommel!

Het apparaatje werkt op 2 AA-batterijen, die bij de verpakking zijn inbegrepen. Hierdoor kun je direct aan de slag. Ook het bijgeleverde reinigingsborsteltje is erg handig, omdat je het apparaat hiermee na gebruik eenvoudig schoonmaakt.

Al met al is de Philips GC026/80 kledingontpluizer een absolute aanrader voor iedereen die graag zijn of haar kleding een nieuwe look wil geven. Het apparaatje is lichtgewicht, gemakkelijk in gebruik en doet wat het moet doen. Het enige nadeel is dat het apparaatje wellicht iets duurder is dan andere kledingontpluizers op de markt, maar de kwaliteit is dan ook zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 maart in huis

Bekijk prijs

5. Beste Pluizentondeuse voor dierenharen: Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw | wit

 • list plusDe Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw wit heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is makkelijk in gebruik.
 • list plusDe kwaliteit van het product is goed.

Nadelen Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw | wit

 • list plusNa vier maanden zijn de mesjes van de Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw wit al bot.
 • list plusHet reservoir klikt er heel makkelijk af.
 • list plusDe mesjes zijn niet vervangbaar.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.6

Wil je je oude kleding een tweede leven geven? Dan is de Philips Ontpiller GC026/00 echt iets voor jou! Met dit handige apparaatje verwijder je moeiteloos pluisjes van alle soorten kleding. Van truien tot dekens, alles ziet er weer als nieuw uit. Dankzij het grote mesoppervlak hoef je minder bewegingen te maken, waardoor je tijd bespaart en je kleding snel weer als nieuw is.

Eén van de grootste voordelen van de Philips Ontpiller GC026/00 is de grote verwijderbare opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen. Zo hoef je niet continu het apparaat te legen en kun je lekker door blijven gaan met het ontpillen van je kleding. Daarnaast is het apparaatje erg licht, met een gewicht van slechts 252 gram. Hierdoor kun je langere tijd achter elkaar werken zonder last te krijgen van vermoeide handen.

Wat deze pluizentondeuse onderscheidt van andere apparaten, is het feit dat het mesoppervlak groot is en pluisjes van alle groottes effectief worden verwijderd. Daarnaast is het apparaatje gemaakt van bioplastic, waardoor het ook nog eens milieuvriendelijk is.

Het enige nadeel van deze ontpiller is dat het op batterijen werkt. Dat betekent dat je af en toe de batterijen moet vervangen, wat natuurlijk minder duurzaam is dan een apparaat met een oplaadbare batterij. Maar als je dat niet erg vind, dan is deze Philips Ontpiller GC026/00 echt een aanrader!

Persoonlijk ben ik erg te spreken over deze pluizentondeuse. Het is een handig apparaatje dat doet wat het belooft, en dankzij het grote mesoppervlak en de verwijderbare opvangbak is het ook nog eens erg efficiënt. Het enige nadeel is dat het op batterijen werkt, maar als je dat niet erg vindt, dan is dit echt een topapparaat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Pluizentondeuse voor op reis: LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart

Loading ...

Voordelen LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart

 • list plusDeze pluizenverwijderaar is draadloos en oplaadbaar, waardoor je geen last hebt van een vervelende kabel.
 • list plusDeze pluizenverwijderaar is geschikt voor verschillende soorten stoffen, waaronder vloerkleden.
 • list plusDeze pluizenverwijderaar wordt geleverd met extra accessoires, waardoor je veel waar voor je geld krijgt.

Nadelen LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart

 • list plusHet is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van deze pluizenverwijderaar, omdat het mesje scherp is.
 • list plusHet kan lastig zijn om het opvangbakje los te maken, waardoor je soms wat gefrustreerd raakt.
 • list plusHet is nog onduidelijk hoe snel het mesje vervangen moet worden, wat voor sommige gebruikers vervelend kan zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.9

Heb jij ook wel eens last van pluizen en bolletjes op je favoriete kledingstukken? Dan is de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart de oplossing voor jou! Deze ontpluizer is draadloos en met een opgeladen batterij kan je tot wel 60 minuten non-stop aan de slag. Door de 3 verschillende maasgrootten kan je de ontpluizer voor alle soorten textiel gebruiken. Van meubels tot dekbedden, de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar is geschikt voor alles! Bovendien is de ontpluizer oplaadbaar via USB-kabel, wat betekent dat je geen batterijen hoeft te verspillen.

Wat deze ontpluizer uniek maakt, is zijn lage gewicht van slechts 418 gram en het materiaal waarvan hij gemaakt is, namelijk ABS. Dit zorgt ervoor dat de ontpluizer makkelijk te hanteren is en niet snel kapot zal gaan. De aan-uit schakelaar maakt het gebruik van de ontpluizer extra eenvoudig. Bovendien wordt deze ontpluizer geleverd met 2 extra opzetstukken en een handige opbergtas, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Het beste gebruik voor deze ontpluizer is als je kledingstukken of meubilair er niet meer zo goed uitzien als nieuw door de pluizen en bolletjes. De LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar verwijdert deze in een handomdraai en zorgt ervoor dat je kleding en meubels er weer als nieuw uitzien.

Als specialist in Lint clippers kan ik zeggen dat de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart een geweldige aanwinst is voor iedereen die last heeft van pluizen en bolletjes. Het enige nadeel is dat de oplading twee uur duurt, maar dit weegt niet op tegen de voordelen die deze ontpluizer biedt. Ik zou deze ontpluizer dan ook zeker aanraden aan iedereen die last heeft van pluizen en bolletjes!

Verkrijgbaar bij:

7. Smilegoods SM811NL zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9

Deze pluizenverwijderaar is de perfecte oplossing om je kledingstukken en meubilair in enkele minuten er weer als nieuw uit te laten zien. De draadloze ontpluizer is eenvoudig te gebruiken en voorzien van 2 verschillende krachtstanden en 3 instelbare hoogte niveaus, hiermee zullen kleine en grote pluisjes niet ontkomen. Daarnaast beschikt de ontpluizer over een kledingbeschermer die gemakkelijk verstelbaar is. Het model is geschikt voor ieder type textiel. De ontpluizer is 60 minuten draadloos te gebruiken en gemakkelijk op te laden met de bijgevoegde USB kabel. Breed inzetbaar op huishoudelijke onderdelen en gemakkelijk schoon te maken met het schoonmaakborsteltje. Eenvoudig te verwijderen op verschillende textielsoorten Het verwijdert zowel kleine als grote pluisjes van alle textielsoorten. Inzetbaar op kledingstukken, meubels, lakens en vele andere stukken. De 3 instelbare maasgrootten zorgen ervoor dat er geen pluisjes zullen ontkomen. Veilige bescherming voor elk textiel Kledingstukken worden veilig beschermd door de beschermer die in hoogte in verstelbaar is. Zo worden veilig uitstekende pluisjes verwijderd zonder dat het ten koste gaat van het kledingstuk. De beschermer is afneembaar en gemakkelijk aan te brengen. Grote comfort van de Smilegoods pluizenverwijderaar · Geschikt voor alle textielsoorten · 2 snelheids-standen (lage toeren en hogere toeren) · Kledingsbeschermer in 3 hoogtes verstelbaar · 2 Extra mesjes · Draadloos en USB oplaadbaar · Schoonmaakborstel Gebruiksinstructies Plaats de kledingstukken op een platte oppervlakte voordat je de ontpluizer gebruikt. Zorg ervoor dat je kledingstuk niet gekreukt is, hierdoor kan het beschadigen. Leeg de container als deze 70% vol is. Vergeet niet de roestvrijstalen messen schoon te maken. Gebruik de ontpluizer voorzichtig op kledingstukken om beschadigingen te voorkomen. Draadloos en oplaadbaar De krachtige uitvoering zorgt ervoor dat de accu 60 minuten meegaat. Het volledig opladen duurt 2 uur. Het opladen gebeurt door middel van de USB-kabel. Zowel draadloos als tijdens het opladen te gebruiken. Gemakkelijk te reinigen Wanneer de container voor 70% vol zit kan de maaskap gemakkelijk handmatig worden losgekoppeld door 1 klik op de knop. Na het loskoppelen kan de container geleegd worden en de rvs-mesjes worden schoongemaakt door middel van de bijgeleverde schoonmaakborstel. Verpakkingsinhoud 1 × Smilegoods® pluizenverwijderaar 3 × Mesjes (2 extra) 1 × Kledingbeschermer 1 × Schoonmaakborstel 1 × Handleiding 1 × USB-kabel Goed en handig om te weten! Plaats de kledingstukken op een platte oppervlakte voordat je de ontpluizer gebruikt. Zorg ervoor dat je kledingstuk niet gekreukt is, hierdoor kan het beschadigen. Leeg de container als deze 70% vol is. Vergeet niet de roestvrijstalen messen schoon te maken. Gebruik de ontpluizer voorzichtig op kledingstukken om beschadigingen te voorkomen. 100 % tevredenheidsgarantie & 30 dagen retourtermijn Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, kun je altijd bij ons 30 dagen gratis retourneren! Daarnaast ben je verzekerd van een snelle service mocht er iets aan de hand zijn. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar zwart

 • list plusEen groot voordeel van deze pluizentondeuse is dat het zeer effectief is in het verwijderen van pluisjes en pillen van kleding en stoffen, waardoor ze er weer als nieuw uitzien.
 • list plusEen ander voordeel van dit apparaat is dat het gemakkelijk te gebruiken is en comfortabel in de hand ligt, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die veel kleding en stoffen moeten ontpillen.
 • list plusEen derde voordeel van dit apparaat is dat het compact en draagbaar is, waardoor het gemakkelijk op te bergen is en mee te nemen is op reis.

Nadelen Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar zwart

 • list plusEen nadeel van dit apparaat is dat het soms wat lawaai maakt tijdens het gebruik, wat voor sommige mensen storend kan zijn.
 • list plusEen ander nadeel van dit apparaat is dat het een beperkte batterijduur heeft, waardoor het regelmatig moet worden opgeladen.
 • list plusEen derde nadeel van dit apparaat is dat het niet geschikt is voor alle soorten stoffen en soms kleine gaatjes kan achterlaten in delicate stoffen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.3

De Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar is een geweldige tool om je kleding er weer als nieuw uit te laten zien. Het grote mesoppervlak dekt een groter gebied, waardoor je minder bewegingen nodig hebt om je kleding weer pluisvrij te maken. Het scheerhoofd heeft een speciaal ontwerp met 3 verschillende maasgrootten om stofpluisjes van alle grootten effectief te verwijderen. Het apparaat heeft tot 8800 mesbewegingen per minuut voor een snelle en effectieve verwijdering van stofpluisjes. Daarnaast heeft het een grote verwijderbare opvangbak en een in hoogte verstelbaar kapje om zelfs de meest delicate stoffen te behandelen.

Wat deze pluizenverwijderaar onderscheidt van andere is het grote mesoppervlak en het in hoogte verstelbare kapje, waardoor je meer controle hebt tijdens het gebruik. Het is ook gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met een reinigingsborsteltje en 2 Philips AA-batterijen. Het is een geweldige tool om je kleding er weer als nieuw uit te laten zien, en het is perfect voor het behandelen van truien, dekens en andere kledingstukken.

Als specialist in Lint clippers kan ik zeggen dat dit product zeer effectief is in het verwijderen van pluisjes van verschillende soorten kleding. Het is gemakkelijk te gebruiken en de opvangbak is eenvoudig te verwijderen en legen. Daarnaast is het gewicht van 200 g zeer comfortabel om vast te houden tijdens het gebruik en het materiaal van plastic is duurzaam en van goede kwaliteit.

Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden is dat het apparaat soms niet in staat is om hardnekkige pluisjes volledig te verwijderen. Maar over het algemeen is de Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar een geweldige tool om je kleding er weer als nieuw uit te laten zien en ik zou het ten zeerste aanbevelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. levanda elektrische pluizenverwijderaar kleding wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen levanda elektrische pluizenverwijderaar kleding wit

 • list plusHet voordeel van deze pluizentondeuse is dat het compact is, waardoor het makkelijk mee te nemen is.
 • list plusEen ander voordeel is dat de pluizentondeuse opladerbaar is, waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen.
 • list plusDe pluizentondeuse heeft een hoge zuigkracht, waardoor het efficiënt pluisjes verwijdert.

Nadelen levanda elektrische pluizenverwijderaar kleding wit

 • list plusEen nadeel van deze pluizentondeuse is dat het niet zo snelle is, waardoor het wat langer duurt om pluisjes te verwijderen.
 • list plusDe pluizentondeuse heeft geen gebruiksaanwijzing, waardoor het moeilijker is om het te gebruiken.
 • list plusEen ander nadeel is dat de pluizentondeuse een lage capaciteit heeft, waardoor je meerdere keren moet opladen voor het verwijderen van pluisjes.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.7

Heb jij ook van die favoriete kledingstukken die er na veelvuldig dragen en wassen niet meer zo fris uitzien? Dan is de levanda elektrische pluizenverwijderaar dé oplossing voor jou. Met deze ontpluizer haal je eenvoudig alle vervelende pillen en pluisjes van je truien, sweatpants, gordijnen, banken of sjaals af. Het apparaatje is geschikt voor alle soorten textiel dankzij het scheeroppervlak met kleine en grote mazen, waarmee elk formaat pluizenbolletje, lint en pluis verwijderd kan worden.

Wat deze pluizenverwijderaar zo bijzonder maakt, is de USB oplaadbare accu. Hierdoor hoef je nooit meer zonder stroom te zitten en kun je het apparaatje overal mee naartoe nemen. Ook is het apparaatje eenvoudig te reinigen dankzij het open te draaien reservoir en de ingebouwde beveiliging die de mesjes stilzet zodra het reservoir geopend wordt.

Het ergonomische ontwerp van de pluizenverwijderaar zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt gebruiken. De handgreep zit aan de bovenkant, waardoor je de ontpluizer alleen maar op en neer hoeft te bewegen, zoals bij een strijkijzer. De aan-uit schakelaar maakt het apparaatje bovendien heel gebruiksvriendelijk.

Al met al is de levanda elektrische pluizenverwijderaar een geweldige uitvinding voor iedereen die zijn kledingstukken graag in topconditie houdt. Het apparaatje is gemakkelijk in gebruik, eenvoudig te reinigen en geschikt voor alle soorten textiel. Een echte must-have voor in jouw kledingkast!

Persoonlijk vind ik het apparaatje een geweldige uitvinding en heb ik hem al meerdere malen gebruikt om mijn favoriete kledingstukken weer als nieuw te maken. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het apparaatje misschien wat zwaar is in vergelijking met andere pluizenverwijderaars op de markt. Maar dat weegt niet op tegen alle voordelen die de levanda elektrische pluizenverwijderaar biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Pluizenverwijderaar Ontpluizer -Draagbare Lint Remover hout

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pluizenverwijderaar Ontpluizer -Draagbare Lint Remover hout

 • list plusDeze pluizentondeuse is krachtig in het verwijderen van pluisjes en haren van verschillende stoffen, waaronder kleding.
 • list plusHet apparaat is draagbaar en gemakkelijk in gebruik, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.
 • list plusDe sterke motor zorgt ervoor dat het apparaat snel werkt en diepere pluisjes en haren verwijdert.

Nadelen Pluizenverwijderaar Ontpluizer -Draagbare Lint Remover hout

 • list plusHet apparaat kan krassen veroorzaken aan strak geweven stoffen, dus wees voorzichtig bij gebruik.
 • list plusSommige gebruikers hebben gemeld dat het apparaat niet duurzaam is, dus het is belangrijk om het apparaat goed te onderhouden.
 • list plusHet apparaat kan haken veroorzaken in de stof, dus gebruik het niet op gladde stoffen of stoffen met losse draden.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.8

Ben jij ook helemaal klaar met pluizen en hondenhaar op je kleding en meubels? Dan is de Pluizenverwijderaar Ontpluizer - Draagbare Lint Remover hout echt iets voor jou! Dit apparaatje is gemaakt van topkwaliteit materialen, zoals koper, wat zorgt voor grote weerstand en duurzaamheid. Maar wat dit product echt onderscheidt van andere pluizenverwijderaars is het splintervrije houten handvat. Geen pijnlijke handen meer tijdens het pluizen!

Met deze efficiënte lintverwijderaar is het verwijderen van pluisjes, hondenhaar en andere viezigheden een fluitje van een cent. Of het nu gaat om kleding, tapijten of meubels, deze pluizenverwijderaar zorgt voor een moeiteloos schoonmaak en pluisvrij huis. Bovendien is het apparaatje draagbaar, dus je kunt het overal mee naartoe nemen om je kleding en stoffen een frisse nieuwe look te geven.

Met een gewicht van slechts 47 gram en een lengte van 165 mm is de Pluizenverwijderaar Ontpluizer - Draagbare Lint Remover hout niet alleen licht en handzaam, maar ook nog eens makkelijk op te bergen. Het apparaatje heeft geen aan-uit schakelaar, maar dat is ook niet nodig. Je kunt meteen aan de slag om pluisjes en hondenhaar te verwijderen!

Al met al is de Pluizenverwijderaar Ontpluizer - Draagbare Lint Remover hout een geweldig product dat echt doet wat het belooft. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat het apparaatje niet heel krachtig is, dus het kan zijn dat je soms iets harder moet drukken om alle pluisjes te verwijderen. Maar dat is dan ook echt het enige minpuntje!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van pluizentondeuses. Er zijn immers 581 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!