Bestenu

Wat is de beste pluizentondeuse van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede pluizentondeuse is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste pluizentondeuse van 2023? Na het testen van 491 pluizentondeuses kwam de Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit als beste getest uit onze pluizentondeuse-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de pluizentondeuses, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 pluizentondeuses-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige pluizentondeuse-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste pluizentondeuses

1Score: 9.8
Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit
Beste koop
Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw | wit
Beste Pluizentondeuse voor dierenharen
Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw | wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Philips GC026/30 - Kledingontpluizer paars / wit
Beste Pluizentondeuse voor delicate stoffen
Philips GC026/30 - Kledingontpluizer paars / wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart
Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Pluizenverwijderaar Ontpluizer -Draagbare Lint Remover hout
Pluizenverwijderaar Ontpluizer -Draagbare Lint Remover hout
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Elektrische Pluizenverwijderaar Ontpluizer Pluizentondeuse wit
Elektrische Pluizenverwijderaar Ontpluizer Pluizentondeuse wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart
Beste Pluizentondeuse voor op reis
LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart
8Score: 9.6
ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0
Beste Pluizentondeuse voor grote oppervlakken
ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Lifeproducts Oplaadbare Pluizenverwijderaar Elektrische Kledingontpluizer zwart
Lifeproducts Oplaadbare Pluizenverwijderaar Elektrische Kledingontp...
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar zwart
Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Pluizentondeuse Koopgids

Wacht nog even met weggooien, want een pluizentondeuse kan jouw oude lievelingstrui van de pluisjes en pillen redden! Alles wat je moet weten over de beste pluizentondeuse lees je in deze koopgids.

Welke soorten pluizentondeuses zijn er?

Pluizentondeuses worden ook wel ontpillers of lint shavers genoemd en zijn er in handmatige en elektrische varianten. De handmatige pluizentondeuse heeft de vorm van een kleine hark. Aan het uiteinde van het harkje zit een soort horizontale schroef waar de pluisjes in blijven hangen en zo makkelijker loskomen van het kledingstuk.

De elektrische pluizentondeuse gebruikt batterijen, meestal in AA- of AAA-formaat. De vorm van elektrische pluizentondeuses is heel anders dan de handmatige variant en heeft een kleine handgreep met een cilindervormig of rond kopstuk.

In het kopstuk zit een plaatje met gaatjes. Die gaatjes worden ook wel mazen genoemd. In het kopstuk zitten achter de mazen mesjes. Als je de elektrische pluizentondeuse tegen het kledingstuk aan houdt, gaan de pluisjes door de gaatjes heen. De mesjes snijden de pluisjes af en de rest van de stof komt niet in de pluizentondeuse terecht.

Hoe gebruik je een pluizentondeuse?

Je gebruikt de handmatige en elektrische pluizentondeuse allebei op een andere manier. De eerste stap is wel bij beide varianten gelijk: zorg altijd dat je de stof vlak en zonder vouwen of kreukels over de tafel of jouw werkoppervlak legt.

Met de handmatige pluizentondeuse maak je bewegingen over de stof alsof je het oppervlak kamt. Je veegt de schroef met snelle, rechte bewegingen in de breedte over de stof. Zo hechten de pluisjes zich aan de schroef, en door de snelle bewegingen komen ze makkelijk los van het kledingstuk.

De elektrische pluizentondeuse voorzie je eerst van batterijen en zet je vervolgens aan. Met dit type pluizentondeuse maak je juist rustige bewegingen, zoals je met een strijkijzer doet. Beweeg het apparaatje voorzichtig met het kopstuk over de stof en ondertussen verwijdert het apparaatje alle pluisjes en pillen.

Is een pluizentondeuse gevaarlijk?

Elektrische en handmatige pluizentondeuses zijn allebei veilig om te gebruiken. De mesjes van de elektrische pluizentondeuse zitten veilig verstopt achter het roostertje met de gaatjes. De gaatjes zijn zo klein dat er bijna alleen pluisjes doorheen passen. Kleine kinderen kunnen dus niet hun vingers in de gaatjes steken.

Berg de pluizentondeuse alsnog op een veilige plek op, het liefst op een hoge plek of in een gesloten kastje. Zo voorkom je dat kinderen en/of huisdieren het apparaatje uit elkaar halen en alsnog in contact komen met de mesjes. De handmatige pluizentondeuse heeft helemaal geen mesjes of scherpe kanten en is dus altijd veilig.

Kan een pluizentondeuse je kleding kapot maken?

Als je een pluizentondeuse verkeerd gebruikt is het mogelijk dat je de stof beschadigt. Lees dus altijd de instructies van de pluizentondeuse voordat je begint.

Tijdens het verwijderen van pluizen en pillen is het belangrijk om de stof die je behandelt vlak te houden. Plooien en vouwen in de stof staan omhoog en kunnen in de pluizentondeuse terecht komen, alsof het een pluisje is. Als vouwen of plooien in het apparaatje terecht komen, kan er een gaatje ontstaan.

Gebruik ook altijd de juiste pluizentondeuse voor de stofsoort die je behandelt. De ene stof is gevoeliger dan de ander, en een verkeerde keuze kan ook tot beschadiging leiden. Als je de juiste pluizentondeuse gebruikt en de adviezen opvolgt, beschadigt de stof niet en is het verwijderen van de pluizen juist een verbetering.

Werkt een pluizentondeuse op elke soort stof?

Het verschilt per pluizentondeuse voor welke en hoeveel soorten stof het apparaat geschikt is. Sommige pluizentondeuses zijn voor alle textielsoorten geschikt, maar dat geldt niet altijd. Ga dus altijd in de product eigenschappen na voor welke stoffen het apparaatje geschikt is.

Zo is wol een gevoelige stof waarbij de verkeerde pluizentondeuse tot beschadigingen leidt. Wil je een wollen kledingstuk behandelen met een pluizentondeuse, ga dan op zoek naar een model dat specifiek aangeeft geschikt te zijn voor wol.

Wat verwijder je allemaal met een pluizentondeuse?

Pluizentondeuses zijn gemaakt om pluisjes en pillen mee te verwijderen. Dat is erg handig om een kledingstuk er weer als nieuw uit te laten zien, maar meubels met een stoffen bekleding zijn ook geschikt voor een behandeling. Op stoffen bankstellen ontstaat na verloop van tijd bijvoorbeeld pilvorming. Ook die geef je een opfrisser met de pluizentondeuse.

Verder kun je de handmatige pluizentondeuses gebruiken om (dieren)haren en andere deeltjes mee te verwijderen. De elektrische pluizentondeuse is hier niet geschikt voor, maar de handmatige variant verwijdert alles dat bovenop de stof zit en makkelijk loskomt.

hero illustration

Hoe testen we pluizentondeuses?

Om de beste pluizentondeuse te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze pluizentondeuse-test hebben we 491 pluizentondeuses vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze pluizentondeuse-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze pluizentondeuse-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne pluizentondeuse-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste pluizentondeuse in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 491 pluizentondeuses te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste pluizentondeuses in een handige lijst

1 - Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste koop: Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

De Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke manier om haren van huisdieren en pluisjes uit kleding te verwijderen. Met de oplaadbare batterij voorkom je milieuonvriendelijke batterijverspilling. Deze lint clipper heeft een 2-in-1 systeem voor pluisverwijdering en haaropvang, is veilig en geschikt voor elk textiel. De speciale mesjes zijn groot en scherp, waardoor je kleding een make-over krijgt in veel minder tijd dan andere pluisverwijderaars. De stofveilige gaasafdekking voorkomt schade tijdens het gebruik. Deze lint clipper is getest op truien, wollen jassen, banken, kussens, dekens, sokken en andere meubelstoffen. Kortom, de Happysnoots Elektrische Pluizenverwijderaar USB Draadloos wit is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke manier om haren van huisdieren en pluisjes uit kleding te verwijderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Pluizentondeuse voor dierenharen: Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw | wit

Voordelen

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van de Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw wit is goed.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik.
 • list plusDe kwaliteit van het product is goed.

Nadelen Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw | wit

 • list plusNa vier maanden zijn de mesjes van de Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw wit al bot.
 • list plusHet reservoir van de Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw wit klikt er heel makkelijk af.
 • list plusDe mesjes van de Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse blauw wit zijn niet vervangbaar.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Wil je je oude kleding een tweede leven geven? Dan is de Philips Ontpiller GC026/00 echt iets voor jou! Met dit handige apparaatje verwijder je moeiteloos pluisjes van alle soorten kleding. Van truien tot dekens, alles ziet er weer als nieuw uit. Dankzij het grote mesoppervlak hoef je minder bewegingen te maken, waardoor je tijd bespaart en je kleding snel weer als nieuw is.

Eén van de grootste voordelen van de Philips Ontpiller GC026/00 is de grote verwijderbare opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen. Zo hoef je niet continu het apparaat te legen en kun je lekker door blijven gaan met het ontpillen van je kleding. Daarnaast is het apparaatje erg licht, met een gewicht van slechts 252 gram. Hierdoor kun je langere tijd achter elkaar werken zonder last te krijgen van vermoeide handen.

Wat deze pluizentondeuse onderscheidt van andere apparaten, is het feit dat het mesoppervlak groot is en pluisjes van alle groottes effectief worden verwijderd. Daarnaast is het apparaatje gemaakt van bioplastic, waardoor het ook nog eens milieuvriendelijk is.

Het enige nadeel van deze ontpiller is dat het op batterijen werkt. Dat betekent dat je af en toe de batterijen moet vervangen, wat natuurlijk minder duurzaam is dan een apparaat met een oplaadbare batterij. Maar als je dat niet erg vind, dan is deze Philips Ontpiller GC026/00 echt een aanrader!

Persoonlijk ben ik erg te spreken over deze pluizentondeuse. Het is een handig apparaatje dat doet wat het belooft, en dankzij het grote mesoppervlak en de verwijderbare opvangbak is het ook nog eens erg efficiënt. Het enige nadeel is dat het op batterijen werkt, maar als je dat niet erg vindt, dan is dit echt een topapparaat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3 - Philips GC026/30 - Kledingontpluizer paars / wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Pluizentondeuse voor delicate stoffen: Philips GC026/30 - Kledingontpluizer paars / wit

Voordelen

 • list plusDe Philips GC026/30 Kledingontpluizer is eenvoudig in gebruik.
 • list plusJe kleding wordt snel ontpluisd door het lekker grote scheeroppervlak.
 • list plusHet is een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Philips GC026/30 - Kledingontpluizer paars / wit

 • list plusDe mesjes van de Philips GC026/30 Kledingontpluizer zijn niet vervangbaar.
 • list plusHet risico bestaat dat het toestel per ongeluk aangaat in de la of tas.
 • list plusDe mesjes worden na vier maanden al bot.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

De Philips GC026/30 is de perfecte kledingontpluizer voor het verwijderen van pluisjes van alle soorten kleding. Met een groot mesoppervlak en tot 8800 mesbewegingen per minuut verwijdert deze ontpluizer effectief en snel stofpluisjes van jouw kleding. Dankzij het scheerhoofd met speciaal ontwerp kunnen stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de stof worden verwijderd. Het grote voordeel van de GC026/30 is dat het in hoogte verstelbare kapje het mogelijk maakt om zelfs pluisjes te verwijderen van de meest tere stoffen. Bovendien is de opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen, gemakkelijk te verwijderen en legen.

Wat deze ontpluizer echt onderscheidt van andere is het feit dat het wordt geleverd met 2 Philips AA-batterijen, het reinigingsborsteltje en de meegeleverde snelstartgids in de verpakking om het apparaat schoon te maken. Dit maakt het gebruik van de GC026/30 zeer gemakkelijk en handig. Het is ook licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren.

De Philips GC026/30 is perfect voor mensen die waarde hechten aan het behouden van de kwaliteit van hun kleding en willen dat het er weer als nieuw uitziet. Het is ook geweldig voor mensen die weinig tijd hebben om hun kleding naar de stomerij te brengen en het toch een frisse uitstraling willen geven.

Over het algemeen is de Philips GC026/30 een betaalbare en handige optie voor het verwijderen van pluisjes van je kleding. Het enige nadeel is dat het niet zo krachtig is als sommige van de duurdere ontpluizers op de markt, maar voor de gemiddelde gebruiker is dit geen probleem. Ik zou deze ontpluizer zeker aanbevelen aan degenen die op zoek zijn naar een betaalbare en effectieve manier om pluisjes van hun kleding te verwijderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart

Voordelen

 • list plusDe Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart is eenvoudig in gebruik.
 • list plusHet geeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is een voordelige aankoop.

Nadelen Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart

 • list plusHet mesje is niet vervangbaar.
 • list plusDe Philips GC026/80 - Kledingontpluizer kan soms per ongeluk aangaan.
 • list plusNa verloop van tijd wordt het mesje van de Philips GC026/80 - Kledingontpluizer zwart bot.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.5

Wil jij je oude kleding een nieuwe look geven? Dan is de Philips GC026/80 kledingontpluizer een absolute aanrader! Dit handige apparaatje maakt het verwijderen van pluisjes en stof van al je kledingstukken super eenvoudig. Of het nu gaat om truien, dekens, of andere kledingstukken, met de GC026/80 ziet alles er weer als nieuw uit.

Een groot voordeel van deze kledingontpluizer is het grote mesoppervlak. Hierdoor kun je in minder bewegingen meer pluisjes verwijderen en ben je dus sneller klaar. Daarnaast is het scheerhoofd speciaal ontworpen met 3 verschillende maasgrootten, zodat je pluisjes van alle groottes kunt verwijderen. Ook het in hoogte verstelbare kapje is een pluspunt, omdat je hierdoor zelfs de meest tere stoffen kunt behandelen.

Wat deze kledingontpluizer helemaal top maakt, is de grote verwijderbare opvangbak. Hierin worden alle pluisjes opgevangen, zodat je deze gemakkelijk kunt verwijderen en legen. Dit scheelt een hoop rommel!

Het apparaatje werkt op 2 AA-batterijen, die bij de verpakking zijn inbegrepen. Hierdoor kun je direct aan de slag. Ook het bijgeleverde reinigingsborsteltje is erg handig, omdat je het apparaat hiermee na gebruik eenvoudig schoonmaakt.

Al met al is de Philips GC026/80 kledingontpluizer een absolute aanrader voor iedereen die graag zijn of haar kleding een nieuwe look wil geven. Het apparaatje is lichtgewicht, gemakkelijk in gebruik en doet wat het moet doen. Het enige nadeel is dat het apparaatje wellicht iets duurder is dan andere kledingontpluizers op de markt, maar de kwaliteit is dan ook zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 maart in huis

Bekijk prijs

5 - Pluizenverwijderaar Ontpluizer -Draagbare Lint Remover hout

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Pluizenverwijderaar Ontpluizer -Draagbare Lint Remover hout

Voordelen

 • list plusDeze pluizenverwijderaar is handig in gebruik en snel in het verwijderen van pluisjes.
 • list plusDe pluizenverwijderaar haalt diepere haren en pluizen goed los.
 • list plusDe pluizenverwijderaar is goedkoop.

Nadelen Pluizenverwijderaar Ontpluizer -Draagbare Lint Remover hout

 • list plusEr is een risico dat de pluizenverwijderaar gemakkelijk kapot gaat bij gebruik.
 • list plusDe pluizenverwijderaar kan stoffen beschadigen.
 • list plusDe pluizenverwijderaar moet met voorzichtigheid worden gebruikt op strak geweven stoffen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij ook helemaal klaar met pluizen en hondenhaar op je kleding en meubels? Dan is de Pluizenverwijderaar Ontpluizer - Draagbare Lint Remover hout echt iets voor jou! Dit apparaatje is gemaakt van topkwaliteit materialen, zoals koper, wat zorgt voor grote weerstand en duurzaamheid. Maar wat dit product echt onderscheidt van andere pluizenverwijderaars is het splintervrije houten handvat. Geen pijnlijke handen meer tijdens het pluizen!

Met deze efficiënte lintverwijderaar is het verwijderen van pluisjes, hondenhaar en andere viezigheden een fluitje van een cent. Of het nu gaat om kleding, tapijten of meubels, deze pluizenverwijderaar zorgt voor een moeiteloos schoonmaak en pluisvrij huis. Bovendien is het apparaatje draagbaar, dus je kunt het overal mee naartoe nemen om je kleding en stoffen een frisse nieuwe look te geven.

Met een gewicht van slechts 47 gram en een lengte van 165 mm is de Pluizenverwijderaar Ontpluizer - Draagbare Lint Remover hout niet alleen licht en handzaam, maar ook nog eens makkelijk op te bergen. Het apparaatje heeft geen aan-uit schakelaar, maar dat is ook niet nodig. Je kunt meteen aan de slag om pluisjes en hondenhaar te verwijderen!

Al met al is de Pluizenverwijderaar Ontpluizer - Draagbare Lint Remover hout een geweldig product dat echt doet wat het belooft. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat het apparaatje niet heel krachtig is, dus het kan zijn dat je soms iets harder moet drukken om alle pluisjes te verwijderen. Maar dat is dan ook echt het enige minpuntje!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

6 - Elektrische Pluizenverwijderaar Ontpluizer Pluizentondeuse wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Elektrische Pluizenverwijderaar Ontpluizer Pluizentondeuse wit

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.6

De Elektrische Pluizenverwijderaar Ontpluizer Pluizentondeuse wit is een must-have voor iedereen die van pluisvrije kleding, meubels en beddengoed houdt. Met de krachtige batterij en de multifunctionele kop van 5 cm is deze ontpluizer geschikt voor alle soorten textiel. Je kunt er zelfs grote oppervlakken mee aanpakken. De ergonomische handgreep en de oplaadbare batterij maken het gebruik van deze lintclipper een fluitje van een cent. Kortom, deze lintclipper is een must-have voor iedereen die van pluisvrije kleding houdt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7 - LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart

Loading ...

7. Beste Pluizentondeuse voor op reis: LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart

Voordelen

 • list plusHet gebruik van de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart is makkelijk.
 • list plusHet draadloze ontwerp van de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart maakt het gemakkelijk om te verplaatsen.
 • list plusDe verschillende opzetstukken maken het gemakkelijk om verschillende oppervlakken te reinigen.

Nadelen LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart

 • list plusDe LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart kan luidruchtig zijn.
 • list plusBij het gebruik van de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart is het belangrijk om voorzichtig te zijn.
 • list plusHet is belangrijk om het breisel plat te leggen voordat je de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart gebruikt.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.6

Heb jij ook wel eens last van pluizen en bolletjes op je favoriete kledingstukken? Dan is de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart de oplossing voor jou! Deze ontpluizer is draadloos en met een opgeladen batterij kan je tot wel 60 minuten non-stop aan de slag. Door de 3 verschillende maasgrootten kan je de ontpluizer voor alle soorten textiel gebruiken. Van meubels tot dekbedden, de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar is geschikt voor alles! Bovendien is de ontpluizer oplaadbaar via USB-kabel, wat betekent dat je geen batterijen hoeft te verspillen.

Wat deze ontpluizer uniek maakt, is zijn lage gewicht van slechts 418 gram en het materiaal waarvan hij gemaakt is, namelijk ABS. Dit zorgt ervoor dat de ontpluizer makkelijk te hanteren is en niet snel kapot zal gaan. De aan-uit schakelaar maakt het gebruik van de ontpluizer extra eenvoudig. Bovendien wordt deze ontpluizer geleverd met 2 extra opzetstukken en een handige opbergtas, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Het beste gebruik voor deze ontpluizer is als je kledingstukken of meubilair er niet meer zo goed uitzien als nieuw door de pluizen en bolletjes. De LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar verwijdert deze in een handomdraai en zorgt ervoor dat je kleding en meubels er weer als nieuw uitzien.

Als specialist in Lint clippers kan ik zeggen dat de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar Draadloos 2 zwart een geweldige aanwinst is voor iedereen die last heeft van pluizen en bolletjes. Het enige nadeel is dat de oplading twee uur duurt, maar dit weegt niet op tegen de voordelen die deze ontpluizer biedt. Ik zou deze ontpluizer dan ook zeker aanraden aan iedereen die last heeft van pluizen en bolletjes!

Verkrijgbaar bij:

8 - ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Beste Pluizentondeuse voor grote oppervlakken: ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze pluizentondeuse is dat het lichtgewicht is en eenvoudig te hanteren is.
 • list plusHet voordeel van de metalen kant is dat deze de haren prima wegtrekt, waardoor je meer tijd kwijt bent aan het ontpluizen.
 • list plusEen ander voordeel van deze pluizentondeuse is dat het duurzaam en efficiënt is.

Nadelen ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0

 • list plusHet plastic zijde doet het minder goed dan de metalen kant, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het ontpluizen.
 • list plusDe metalen kant is scherp, waardoor je voorzichtig moet zijn met haakjes.
 • list plusEen laatste nadeel van deze pluizentondeuse is dat de randen van het tapijt kunnen rafelen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.2

Ben jij ook zo klaar met die vervelende pluisjes en haren op je kleding en meubels? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de Super Ontpluizer 3.0 van ATV PERFECTUM! Deze ontpluizer is anders dan andere ontpluizers omdat je geen batterijen nodig hebt. Dat scheelt niet alleen in de kosten, maar ook in het milieu. Bovendien werkt deze ontpluizer snel en effectief, en verwijdert hij zelfs de haren van je harige viervoeter.

De koperen kop van de Super Ontpluizer 3.0 is een echte gamechanger. Hierdoor gaat de ontpluizer langer mee dan andere ontpluizers en levert hij een stabiel en constant vermogen om pluisjes en haren te verwijderen. Het gebruik van de ontpluizer is ook nog eens gemakkelijk en veilig.

Je kan de ontpluizer gebruiken op verschillende materialen zoals kleding, meubels, tapijten en gordijnen. De Super Ontpluizer 3.0 is lichtgewicht en makkelijk in gebruik. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over lege batterijen of opladen.

De Super Ontpluizer 3.0 is een echte must-have voor iedereen die van een pluisvrij leven wilt genieten. Het is een duurzaam en effectief product dat zijn beloftes waarmaakt. De enige mogelijke drawback is dat het handmatig gebruik wel wat inspanning vereist, maar dat is dan ook het enige minpuntje dat wij konden vinden. Kortom, een aanrader voor iedereen die snel en gemakkelijk van pluisjes en haren af wilt komen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Lifeproducts Oplaadbare Pluizenverwijderaar Elektrische Kledingontpluizer zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Lifeproducts Oplaadbare Pluizenverwijderaar Elektrische Kledingontpluizer zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.1

Ben jij ook zo'n fan van je favoriete kledingstuk en wil je deze langer mooi houden? Dan is de Lifeproducts Oplaadbare Pluizenverwijderaar Elektrische Kledingontpluizer in het zwart iets voor jou! Deze handige gadget zorgt er namelijk in slechts enkele minuten voor dat je kledingstuk of meubilair er weer zo goed als nieuw uitziet.

Wat deze ontpluizer zo bijzonder maakt, is dat hij draadloos is en je hem maar liefst 60 minuten non-stop kunt gebruiken. Bovendien heeft de ontpluizer 3 verschillende maasgrootten, waardoor hij geschikt is voor alle textielsoorten. Of je nu je lievelingstrui, meubels, lakens of gordijnen wilt ontpluizen, deze gadget kan het allemaal.

Het opladen van de Lifeproducts ontpluizer is ook nog eens heel gemakkelijk. Je kunt hem gewoon opladen met de bijgeleverde USB-kabel en hij is in slechts 4 uur volledig opgeladen. En ben je iets te gehaast? Geen probleem, want je kunt de ontpluizer zelfs tijdens het opladen blijven gebruiken.

Het grote voordeel van de Lifeproducts ontpluizer is dat hij duurzaam is. De batterij is namelijk oplaadbaar, waardoor je geen milieuonvriendelijke batterijverspilling hebt. Bovendien is de ontpluizer makkelijk te reinigen met het bijgeleverde borsteltje en heeft hij een grote container van 160 ml.

Als specialist in Lint clippers kan ik je vertellen dat de Lifeproducts Oplaadbare Pluizenverwijderaar Elektrische Kledingontpluizer zwart de perfecte gadget is om je favoriete kledingstukken of meubilair langer mooi te houden. Het enige nadeel is dat de ontpluizer met 291 g misschien iets aan de zware kant is. Maar al met al is dit zeker een aanrader voor iedereen die zuinig is op zijn of haar textiel!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Philips Ontpiller Pluizenverwijderaar zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.9

Met de Philips ontpluizer verwijder je gemakkelijk pluisjes van alle soorten kleding. Zo zien truien, dekens en andere kleding er weer als nieuw uit Belangrijkste kenmerken van de Philips Pluizendief: Groot mesoppervlak dekt een groter gebied Een groot mesoppervlak dekt een groter deel van het kledingstuk, waardoor er minder bewegingen nodig zijn om uw kleding weer nieuw leven in te blazen. Scheerhoofd met speciaal ontwerp Door 3 verschillende maasgrootten kunnen stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de stof worden verwijderd. Tot 8800 mesbewegingen per minuut voor effectieve verwijdering Mesjes draaien tot 8800 toeren/min. voor een effectieve en snelle verwijdering van stofpluisjes van jouw kleding. Grote verwijderbare opvangbak De opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen, is gemakkelijk te verwijderen en legen. In hoogte verstelbaar kapje Door het in hoogte verstelbare kapje kun je zelfs pluisjes verwijderen van de meest tere stoffen. Reinigingsborsteltje klein en groot: Met het bijgeleverde borsteltje maak je jouw apparaat na gebruik eenvoudig schoon. Volg de meegeleverde snelstartgids in de verpakking om het apparaat schoon te maken. Bij deze speciale editie krijgt u een kleine en een grotere borstel erbij voor het schoonhouden van uw pluizenverwijderaar. Inclusief 2 AA-batterijen 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd. Overige kenmerken: Effectieve en snelle pluisverwijdering Groot mesoppervlak dekt een groter gebied In hoogte verstelbaar kapje voor de meest tere stoffen Tot 8800 mesbewegingen per minuut voor effectieve verwijdering 3 maasgrootten voor het aanpakken van stofpluisjes van alle grootten Gebruiksvriendelijk De opvangbak is eenvoudig te verwijderen en legen Met het bijgeleverde borsteltje maak je jouw apparaat schoon na gebruik 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd Specificaties: Accessoires Borstel Delicate Fabric Protector Duurzaamheid Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Technische specificaties Voedingstype: 2 AA-batterijen Gewicht en afmetingen Productafmetingen (b x h x d): 12,3 x 5,8 x 8 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van pluizentondeuses. Er zijn immers 491 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!