De Bestenu Pluizentondeuse Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/28/2020


Wacht nog even met weggooien, want een pluizentondeuse kan jouw oude lievelingstrui van de pluisjes en pillen redden! Alles wat je moet weten over de beste pluizentondeuse lees je in deze koopgids.

Welke soorten pluizentondeuses zijn er?

Pluizentondeuses worden ook wel ontpillers of lint shavers genoemd en zijn er in handmatige en elektrische varianten. De handmatige pluizentondeuse heeft de vorm van een kleine hark. Aan het uiteinde van het harkje zit een soort horizontale schroef waar de pluisjes in blijven hangen en zo makkelijker loskomen van het kledingstuk.

De elektrische pluizentondeuse gebruikt batterijen, meestal in AA- of AAA-formaat. De vorm van elektrische pluizentondeuses is heel anders dan de handmatige variant en heeft een kleine handgreep met een cilindervormig of rond kopstuk.

In het kopstuk zit een plaatje met gaatjes. Die gaatjes worden ook wel mazen genoemd. In het kopstuk zitten achter de mazen mesjes. Als je de elektrische pluizentondeuse tegen het kledingstuk aan houdt, gaan de pluisjes door de gaatjes heen. De mesjes snijden de pluisjes af en de rest van de stof komt niet in de pluizentondeuse terecht.

Hoe gebruik je een pluizentondeuse?

Je gebruikt de handmatige en elektrische pluizentondeuse allebei op een andere manier. De eerste stap is wel bij beide varianten gelijk: zorg altijd dat je de stof vlak en zonder vouwen of kreukels over de tafel of jouw werkoppervlak legt.

Met de handmatige pluizentondeuse maak je bewegingen over de stof alsof je het oppervlak kamt. Je veegt de schroef met snelle, rechte bewegingen in de breedte over de stof. Zo hechten de pluisjes zich aan de schroef, en door de snelle bewegingen komen ze makkelijk los van het kledingstuk.

De elektrische pluizentondeuse voorzie je eerst van batterijen en zet je vervolgens aan. Met dit type pluizentondeuse maak je juist rustige bewegingen, zoals je met een strijkijzer doet. Beweeg het apparaatje voorzichtig met het kopstuk over de stof en ondertussen verwijdert het apparaatje alle pluisjes en pillen.

Is een pluizentondeuse gevaarlijk?

Elektrische en handmatige pluizentondeuses zijn allebei veilig om te gebruiken. De mesjes van de elektrische pluizentondeuse zitten veilig verstopt achter het roostertje met de gaatjes. De gaatjes zijn zo klein dat er bijna alleen pluisjes doorheen passen. Kleine kinderen kunnen dus niet hun vingers in de gaatjes steken.

Berg de pluizentondeuse alsnog op een veilige plek op, het liefst op een hoge plek of in een gesloten kastje. Zo voorkom je dat kinderen en/of huisdieren het apparaatje uit elkaar halen en alsnog in contact komen met de mesjes. De handmatige pluizentondeuse heeft helemaal geen mesjes of scherpe kanten en is dus altijd veilig.

Kan een pluizentondeuse je kleding kapot maken?

Als je een pluizentondeuse verkeerd gebruikt is het mogelijk dat je de stof beschadigt. Lees dus altijd de instructies van de pluizentondeuse voordat je begint.

Tijdens het verwijderen van pluizen en pillen is het belangrijk om de stof die je behandelt vlak te houden. Plooien en vouwen in de stof staan omhoog en kunnen in de pluizentondeuse terecht komen, alsof het een pluisje is. Als vouwen of plooien in het apparaatje terecht komen, kan er een gaatje ontstaan.

Gebruik ook altijd de juiste pluizentondeuse voor de stofsoort die je behandelt. De ene stof is gevoeliger dan de ander, en een verkeerde keuze kan ook tot beschadiging leiden. Als je de juiste pluizentondeuse gebruikt en de adviezen opvolgt, beschadigt de stof niet en is het verwijderen van de pluizen juist een verbetering.

Werkt een pluizentondeuse op elke soort stof?

Het verschilt per pluizentondeuse voor welke en hoeveel soorten stof het apparaat geschikt is. Sommige pluizentondeuses zijn voor alle textielsoorten geschikt, maar dat geldt niet altijd. Ga dus altijd in de product eigenschappen na voor welke stoffen het apparaatje geschikt is.

Zo is wol een gevoelige stof waarbij de verkeerde pluizentondeuse tot beschadigingen leidt. Wil je een wollen kledingstuk behandelen met een pluizentondeuse, ga dan op zoek naar een model dat specifiek aangeeft geschikt te zijn voor wol.

Wat verwijder je allemaal met een pluizentondeuse?

Pluizentondeuses zijn gemaakt om pluisjes en pillen mee te verwijderen. Dat is erg handig om een kledingstuk er weer als nieuw uit te laten zien, maar meubels met een stoffen bekleding zijn ook geschikt voor een behandeling. Op stoffen bankstellen ontstaat na verloop van tijd bijvoorbeeld pilvorming. Ook die geef je een opfrisser met de pluizentondeuse.

Verder kun je de handmatige pluizentondeuses gebruiken om (dieren)haren en andere deeltjes mee te verwijderen. De elektrische pluizentondeuse is hier niet geschikt voor, maar de handmatige variant verwijdert alles dat bovenop de stof zit en makkelijk loskomt.

Hoe komt deze handige Pluizentondeuse lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Pluizentondeuse ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Pluizentondeuses, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Pluizentondeuses die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Pluizentondeuses het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Pluizentondeuses stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan Pluizentondeuses

De beste Pluizentondeuses in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Geef je oude kleding direct een nieuw leven. Met de Philips Ontpiller verwijder je gemakkelijk pluizen van alle soorten kleding. Alles van truien tot dekens ziet er weer als nieuw uit. Belangrijkste kenmerken van de Philips GC026/80: Inclusief 2 AA-batterijen 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd. Reinigingsborsteltje Met het bijgeleverde borsteltje maak je jouw apparaat na gebruik eenvoudig schoon. Volg de meegeleverde snelstartgids in de verpakking om het apparaat schoon te maken. Grote verwijderbare opvangbak De opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen, is gemakkelijk te verwijderen en legen. 8800 mesbewegingen per minuut Mesjes draaien tot 8800 toeren/min. voor een effectieve en snelle verwijdering van stofpluisjes van jouw kleding. Scheerhoofd met speciaal ontwerp Door 3 verschillende maasgrootten kunnen stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de stof worden verwijderd. Groot mesoppervlak Een groot mesoppervlak dekt een groter deel van het kledingstuk, waardoor er minder bewegingen nodig zijn om jouw kleding weer nieuw leven in te blazen. In hoogte verstelbaar kapje Door het in hoogte verstelbare kapje kun je zelfs pluisjes verwijderen van de meest tere stoffen. Overige kenmerken: Effectieve en snelle pluisverwijdering Groot mesoppervlak dekt een groter gebied Tot 8800 mesbewegingen per minuut voor effectieve verwijdering In hoogte verstelbaar kapje voor de meest tere stoffen 3 maasgrootten voor het aanpakken van stofpluisjes van alle grootten Gebruiksvriendelijk De opvangbak is eenvoudig te verwijderen en legen Met het bijgeleverde borsteltje maakt u uw apparaat schoon na gebruik 2 Philips AA-batterijen zijn in de verpakking meegeleverd

1. Philips GC026/80 - Kledingontpluizer


Product informatiePlus or Show more

Met de ontpluizer verwijder je gemakkelijk pluisjes van alle soorten kleding. Zo zien je truien, dekens en andere kleding er snel weer uit als nieuw! Doordat deze daarnaast oplaadbaar is zonder batterijen, is deze ontpluizer, de allerbeste keuze! Extra informatie Groot mesoppervlak dekt een groter gebied Een groot mesoppervlak dekt een groter deel van het kledingstuk. Hierdoor zijn er minder bewegingen nodig om je kleding weer nieuw leven in te blazen. Tot 8800 mesbewegingen per minuut voor effectieve verwijdering De mesjes draaien tot 8800 toeren/min om stofpluisjes effectief en snel van je kleding te verwijderen. Met het bijgeleverde borsteltje maak je je apparaat schoon na gebruik Met het bijgeleverde borsteltje maak je je apparaat eenvoudig schoon na gebruik. Volg de meegeleverde snelstartgids in de verpakking om het apparaat schoon te maken. 3 maasgrootten om stofpluisjes van elk formaat te verwijderen Dankzij de 3 verschillende maasgrootten kunnen stofpluisjes van elk formaat worden meegenomen en effectief uit de stof worden verwijderd. De opvangbak is eenvoudig te verwijderen en te legen De opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen, is gemakkelijk te verwijderen en te legen. In hoogte verstelbaar kapje voor de meest tere stoffen Door het in hoogte verstelbare kapje kan je zelfs pluisjes verwijderen van de meest tere stoffen

2. Ontpluizer – Pluizenverwijderaar – Pluizentondeuse oplaadbaar Elektrisch – Wit


Product informatiePlus or Show more

De LifeGoods ontpluizer maakt je favoriete kledingstukken of meubilair in 3 minuten weer zo goed als nieuw. Draadloos en 60 minuten non-stop te gebruiken. Van meubels tot dekbedden, door de 3 verschillende maasgrootten is de LifeGoods ontpluizer overal voor in te zetten. Makkelijk schoon te maken met het borsteltje en mee te nemen in de bijgevoegde opbergtas. De batterij van de ontpluizer is gewoon oplaadbaar, dus geen milieuonvriendelijke batterij verspilling! Voor alle textielsoorten Kan je lievelingstrui een oppepper gebruiken, of heeft de kat weer de pluizen aan je bank gekrabd? De LifeGoods ontpluizer heeft een scheerkop met 3 verschillende maasgrootten, waardoor hij voor elk soort textiel gebruikt kan worden. Kleding, meubels, lakens of gordijnen, noem maar op. De LifeGoods ontpluizer verwijdert overal zowel de dikke pluizen als de kleine bolletjes. Oplaadbaar en draadloos Met de LifeGoods ontpluizer hoef je je geen zorgen te maken over lege batterijen of snoeren die in de weg zitten. De ontpluizer is draadloos en makkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Zo beperkt de LifeGoods ontpluizer onnodige batterijverspilling, goed voor je portemonnee en het milieu! In 2 uur volledig opgeladen en 60 minuten non-stop te gebruiken. Iets meer haast? Ook tijdens het opladen is de ontpluizer gewoon te gebruiken. Makkelijk te reinigen De LifeGoods ontpluizer heeft een grote container van 160 ml. Druk de hendel naar beneden en de container komt gemakkelijk los. Terwijl je de ontpluizer gebruikt wordt het losse pluis direct weggezogen, waardoor de messen niet verstopt raken. Haal de maaskap er na gebruik af en maak de roestvrijstalen messen snel en goed schoon met het bijgevoegde borsteltje. Berg de ontpluizer op in de speciale opbergtas en hij is de volgende keer gelijk weer te gebruiken. LifeGoods Ontpluizer ▶ Geschikt voor elke textielsoort ▶ Oplaadbaar via USB-kabel ▶ 2 extra opzetstukken ▶ 6,5 CM scheerkop ▶ Draadloos 3-kleurig laadlampje Weet je niet meer zeker of je de ontpluizer hebt opgeladen? Geen probleem: het laadlampje onder de startknop geeft middels 3 kleuren aan wat de status van de ontpluizer is. Groen licht: opgeladen Rood licht: aan het opladen Blauw licht: in gebruik Knipperend blauw licht: batterij bijna leeg 3-voudige bescherming De LifeGoods ontpluizer is uitgerust met 3 verschillende beschermingsfuncties. Als eerste voorkomt het honingraatontwerp van de maaskap eventuele schade bij gebruik. Zit de kap niet goed vast, dan stopt de ontpluizer direct. Als tweede heeft de ontpluizer een ingebouwde oplaadcontrole en is zo veilig tijdens het opladen te gebruikt. Tenslotte heeft de ontpluizer een kinderslot om nieuwsgierige kinderen op een afstand te houden. Specificaties ✔ Merk: LifeGoods ✔ Inhoud: 1x Ontpluizer - 1x Pluizenborstel - 2x extra opzetstukken - 1x draagtas - 1x handleiding - 1x borsteltje - 1x USB kabel 1x EU stekker ✔ Materiaal: ABS ✔ Kleur: Zwart, hendel is zilver ✔ Gewicht: 320 GR ✔ Afmeting: 16,00 x 8,50 x 12,50 CM ✔ Oplaadtijd: 2 uur ✔ Accuduur: 60 minuten ✔ Accu Notificatie: ja ✔ Lengte USB-kabel: 130 CM ✔ Gebruiken tijdens laden: ja ✔ Grootte scheerkop: 6,50 CM ✔ Soort mes: 6 bladen 400T3 roestvrij staal, 9000-rpm ✔ Geschikt voor kleding: Ja ✔ Geschikt voor meubels: Ja ✔ Inclusief meubilair opzetstuk: Ja ✔ Zuigapparaat: ja ✔ Formaat reservoir: 160 ml ✔ Input: DC 5V 1A ✔ Output: 3.7V ✔ Power: LI-ion Batterij 3.7V 800 mAh ✔ 180-graden draaiende hendel ✔ Certificatie: CE - ROHS Opmerkingen: Plaats de kledingstukken op een platte oppervlakte voordat je de ontpluizer gebruikt. Zorg ervoor dat je kledingstuk niet gekreukt is, hierdoor kan het beschadigen. Leeg de container als deze 70% vol is. Vergeet niet de roestvrijstalen messen schoon te maken. Gebruik de ontpluizer voorzichtig op kledingstukken om beschadigingen te voorkomen Verwijder nu gemakkelijk al het onnodige pluis uit je leven met de oplaadbare LifeGoods ontpluizer. Vandaag bestelt, morgen in huis!

3. LifeGoods - Elektrische Pluizenverwijderaar - Oplaadbaar en Draadloos - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Geef je oude kleding direct een nieuw leven. Met de Philips Ontpiller verwijder je gemakkelijk pluizen van alle soorten kleding. Alles van truien tot dekens ziet er weer als nieuw uit. Productvoordelen Philips GC026/00: Inclusief 2 AA-batterijen. Met het bijgeleverde borsteltje maak je je apparaat na gebruik eenvoudig schoon. Grote verwijderbare opvangbak waarin de verwijderde pluisjes worden opgeslagen. Stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de stof verwijderd. Een groot mesoppervlak dekt een groter deel van het kledingstuk waardoor er minder bewegingen nodig zijn om je kleding weer nieuw leven in te blazen.

4. Philips GC026/00 - Pluizentondeuse - blauw


Product informatiePlus or Show more

✔️ Kleeft goed ✔️ Makkelijk af te halen (vellen zijn voorgesneden en zitten niet aan elkaar, zodat je de rol niet doortrekt) ✔️ 60 Vellen Ook zoon last van kattenharen of hondenharen op uw kleding voordat u de deur uit gaat en u wilt er toch snel netjes uit zien? Deze Kleefroller verwijderd gemakkelijk en snel al uw problemen. Voor het snel verwijderen van vlekken , pluizen , haren , roos. Ook is de kleefroller te gebruiken op meubels en autostoelen! Wat zit er in de verpakking; - 1 kleefroller met een geinstalleerde rol - 2 navul rollen

5. Kleefroller - Kledingroller - 3 Rollen


Product informatiePlus or Show more

De Salincio kledingroller met 2 handvatten en 6 navullingen is het meest ideale product, als het gaat om het verwijderen van dierenharen, pluizen en stof op uw kleding. Deze pluizenroller is ook geschikt voor uw autostoelen, meubilair en vloerkleden. Elke rol bevat 60 kleefvellen met de beste kwaliteit lijm, waardoor u elke haar of pluis mee neemt op het papier. Dankzij deze kleefroller is uw kledij binnen enkele seconden haar of pluis vrij. Grote aantallen! De Salincio kledingroller set bestaat uit 2 comfortabele handvatten en 6 navullingen. Elke navulling heeft 60 kleefvellen. Dit betekend dat u in totaal 360 kleefvellen heeft, zodat u lang profijt heeft van dit product. Onze handvatten liggen comfortabel en stevig in de hand, hierdoor hoeft u geen extra kracht te zetten, om het vieze oppervlak schoon te maken. Kortom, met de Salincio Kledingroller set krijgt u de beste kwaliteit en meeste kwantiteit tegen de scherpste prijs. Salincio kledingroller ✔ Verwijdert dierenharen, stof en pluis ✔ Behoudt de kwaliteit van kleding en meubilair ✔ Comfortabele en stevige handvatten ✔ 60 kleefvellen per rol ✔ Kleefvel makkelijk te verwijderen ✔ Compact formaat ✔ Makkelijk op te bergen ✔ 100% Waterbestendig Kies voor Salincio kleefrollen! Salincio kleefrollen bestaan uit milieuvriendelijk papier waar hotmelt lijm op verwerkt is. Dit is synthetische lijm die voor 100% uit een vaste stof bestaat en door verhitting vloeibaar wordt. Deze lijm is goed modificeerbaar, waardoor men een hechting kan bereiken op vrijwel alle materialen. De lijm is dan ook goed verspreid over elk vel zodat je met 1 keer rollen elke haar of stofje mee neemt. 100% Waterbestendig De Salincio kledingrollers zijn 100% waterbestendig. Als u de kledingroller onder de kraan houdt of per ongeluk in het water laat vallen, zal alleen het bovenstaande vel zijn werk niet volledig doen. De vellen onder het bovenste vel zullen niet nat zijn. U kunt gemakkelijk het natte vel verwijderen en doorgaan met schoonmaken. Specificaties: ► Merk: Salincio ► Inhoud: 2 handvatten, 6 navullingen ► Gebruiksaanwijzing: Op de verpakking ► Materiaal: Plastic, papier ► Kleur handvat: Zwart ► Kleur papier: Wit ► Gewicht set: 480g ► Gewicht handvat: 22g ► Gewicht kleefrol: 62g ► Afmeting handvat: 22x3.5x3.5cm ► Afmeting kleefrol: 5x5x5cm ► Waterbestendig: Ja Salincio biedt altijd een 100% tevredenheidgarantie. Wij van Salincio bieden een klantenservice voor, tijdens en na de aankoop. Bent u niet tevreden of heeft u vragen over dit product? Deze kunt u altijd sturen naar info@salincio.com of via het vragenpanel van Bol.com.

6. Salincio kledingroller met 2 handvatten en 6 navullingen – Kleefroller – 360 kleefvellen – Verwijdert haren en stof – Pluizenroller


Product informatiePlus or Show more

Verwijder

7. Ontpluizer - Pluizenverwijderaar - Kopere kop


Product informatiePlus or Show more

Of het nou gaat om (dieren)haren of pluisjes op je kleding of meubels: met deze ontpluizer ben je daar snel van af! Met deze ontpluizer hoef je nooit meer zorgen te maken om lege batterijen, opladen of het vervangen van plakkertjes! DE SUPER ONTPLUIZER 3.0, voor nog beter resultaat! Blaas je kleding/stoffen nieuw leven in door ze snel en makkelijk te behandelen. Zo blijven ze schoon, zacht en zien ze als nieuw uit. Verwijder pluisjes en (dieren)haren van gordijnen, tapijt, stoffering en meer. Jouw voordelen: ✅ GEEN BATTERIJEN NODIG ✅ WERKT EFFECTIEF EN SNEL ✅ VERWIJDERT OOK HONDEN- EN KATTENHAREN ✅ ECHTE KOPEREN KOP! De Super Ontpluizer 3.0 staat bekend om zijn sterke en effectieve werking. In tegenstelling tot vele andere ontpluizers heeft deze ontpluizer een lange levensduur. ●Herstel uw kleding en stoffen. Uitstekend voor het verwijderen van dierenhaartjes op kleding en zelfs van de bank. ●Zonder batterijen -Geen batterijen verspillen in tegenstelling tot elektrische ontpluizers, die niet altijd krachtig vermogen leveren. Deze Ontpluizer levert een stabiele en constante vermogen om pluisjes en donshaartjes te verwijderen. ● Snel en gemakkelijk te gebruiken -Het verwijdert veilig en efficiënt dons en pluisjes van dekens, gordijnen, tapijten en meer, zonder dat je zorgen hoeft te maken over minder stroomverbruik. ●Geen gedoe met het vervangen van plakkertjes. Altijd gereed voor gebruik. Deze ontpluizer laat daarnaast geen (lijm)resten achter zoals de meeste rol-ontpluizers. Niet gebruiken op gebreide en dunne stoffen. Test de ontpluizer daarom altijd eerst op onbruikbaar materiaal voor resultaat. Let op: Nu krijg je de ATV PERFECTUM mini ontpluizer cadeau!

8. ATV PERFECTUM Super Ontpluizer 3.0 - Pluizenverwijderaar - Inclusief Mini Ontpluizer


Product informatiePlus or Show more

Heb jij ook regelmatig pluisjes of haren op jouw kleren die je het liefst direct verwijdert? En heb je dan net geen pluizerroller bij je of zijn de navul rolletjes precies op? Dan is deze Cluffert® kledingontpluizer echt iets voor jou! Het geschikte product om snel en probleemloos van je haren en pluisjes af te komen. Deze haar- en pluis verwijderaar haalt snel en nauwkeurig alle haren en pluizen van jouw kleding of meubel zonder dat het oppervlak beschadigd. In een hand omdraai laat je de opgenomen haren verdwijnen en kun je de opvangbak van de ontpluizer legen. Je hoeft dus nooit meer de plakkerige stickers van de ontpluizer te verwijderen en nieuwe rolletjes te kopen! VOORDELEN ✔ Een pluis- en haar vrij huis ✔ Verwijderd dierenharen ✔ Behoud de kwaliteit van jouw kleding en meubilair ✔ Opberg reservoir ✔ Herbruikbaar & Duurzaam ✔ Bespaart je geld ✔ Handig formaat, om overal mee naar toe te nemen ✔ Stijlvol design in diverse kleuren EXTRA VOORDELEN 100% tevredenheidsgarantie: Niet tevreden? 30 dagen kosteloos retourneren De ultieme kledingroller Deze herbruikbare kledingroller verwijdert snel en moeiteloos al het haar en pluizen van jouw kleding of meubilair. Dankzij het compacte en stijlvolle design neem je de kledingroller overal mee naar toe. Door het handige reservoir sla je de pluisjes en het haar gemakkelijk op. Dit kan je later eenvoudig legen. Op deze manier hoef je je nooit meer zorgen te maken over haar en pluis op jouw kleding en meubilair. Handig mee te nemen Met een lengte van 18,3 cm en een diameter van 4,3 cm is dit product perfect om mee te nemen in je tas. Met een handig draaisysteem haal je de borstel naar voren om het oppervlakte schoon te kunnen maken. Met hetzelfde draaisysteem sla je het vuil weer op in het reservoir. Opberg reservoir Na het afnemen van je kleding of meubilair draai je de haren en pluisjes het reservoir in. Wanneer je in de gelegenheid bent om het vuil weg te kunnen gooien druk je de bovenkant van de kledingroller in om het reservoir te legen. Kleurrijk en stijlvol Lelijke grote borstels en plakrollen zijn verleden tijd. De kledingroller heeft een cilindervorm zodat je het makkelijk mee onderweg kan nemen en is beschikbaar in de 4 stijlvolle kleuren: wit, blauw, groen en roze. Milieuvriendelijk en bespaard geld Bij deze kledingroller maak je geen gebruik van een plakrol die je om de zoveel tijd moet veranderen, maar met een borstel waar de haartjes en pluis in vast komen te zitten. Hierdoor is de kledingroller herbruikbaar, zuinig en milieuvriendelijk! Specificaties: ✔ Inhoud verpakking: 1x pluizenverwijderaar, 1x handleiding ✔ Materiaal: Plastic ✔ Kleur: Wit, Blauw, Groen, Roze ✔ Afmetingen: Lengte 18,3 cm en diamter 4,3 cm ✔ Gewicht: 107 gram Gebruiksaanwijzing: 1.Draai de kleding ontpluizer open 2.Haal de ontpluizer over het gewenste oppervlak (tip: oefen wat extra druk uit voor maximaal effect) 3.Draai de ontpluizer een aantal keer open en dicht om de opgenomen haren te laten verdwijnen 4.Pop-up systeem: druk aan de bovenkant om de ontpluizer te openen 5.Leeg het vak waar de opgenomen haren in zitten. Zo kun je hem eindeloos gebruiken Zet de kledingroller nu in je “winkelmand” en ga haar- & pluisvrij door het leven!

9. Cluffert® Haarverwijderaar Kledingroller Ontpiller Groen - Pluizenverwijderaar – Kleefroller -Pluizenroller – Ontpluizer – Kledingborstel – Verwijderen Dierenharen


Product informatiePlus or Show more

Bent u op zoek naar een oplaadbare en draadloze pluizendief waarmee u eenvoudig en snel uw kleding of meubilair pluisvrij kunt maken? Dan is deze pluizendief van Flavourzz® wat u zoekt! Dankzij deze pluizendief zijn uw favoriete kledingstukken weer zo goed als nieuw en kunt u bij een volle batterij gedurende 60 minuten gebruik blijven maken van de pluizendief. De ingebouwde batterij is makkelijk oplaadbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over onnodige energieverspilling. De pluizendief is gemaakt van zeer hoogwaardig kunststof materiaal en is tegelijkertijd duurzaam in gebruik, waardoor u er jarenlang plezier aan kan beleven. Met deze pluizendief kunt u van meubilair, dekbedden en kledingstukken de pluizen verwijderen. Daarnaast beschikt de pluizendief over een compact en ergonomisch ontwerp, waardoor u het overal kan opbergen zonder dat dit veel ruimte in beslag zal nemen. Waarom de Flavourzz® pluizendief: Gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal en duurzaam in gebruik Volledig draadloos en makkelijk oplaadbaar Bij een volle batterij een maximale gebruiksduur van 60 minuten Beschikt over een compact en ergonomisch ontwerp Heeft een moderne en stijlvolle uitstraling Binnen enkele minuten uw favoriete kleding, meubilair of dekbedden pluisvrij Geschikt voor alle textielsoorten en veelzijdig Eenvoudig en snel schoon te maken Volledig oplaadbaar en draadloos: Bij aankoop van de pluizendief ontvangt u een oplaadsysteem waarmee u het veilig en binnen 2 uur kunt opladen. Bij een volledig gevulde batterij kunt u er gedurende 60 minuten gebruik van blijven maken zonder het tussentijds te moeten opladen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over losliggende kabels of snoeren. De ingebouwde batterij is eveneens gemaakt van hoogwaardig materiaal en is milieuvriendelijk, waardoor het energieverspilling tegengaat. Ook tijdens het opladen kunt u gewoon gebruik blijven maken van de pluizendief. Eenvoudig en snel te reinigen: De pluizendief beschikt over een compact ontwerp en is zeer licht gewicht, waardoor u het makkelijk kan opbergen en schoonmaken. U kunt op een eenvoudige manier de container loskoppelen van het apparaat om het vervolgens in de prullenbak te legen. De los te koppelen onderdelen kunt u daarna onder de waterkraan schoonmaken of door middel van een vochtige doek. Na gebruik kunt u de pluizendief opbergen op de gewenste plek en kunt u het de volgende keer direct weer gebruiken. Gebruiksvriendelijk en duurzaam: De pluizendief is gebruiksvriendelijk en zeer duurzaam in gebruik. Het gebruiksgemak kunt u terugvinden in alle onderdelen van deze pluizendief. De pluizendief is zeer licht in gewicht en is daarmee heel wendbaar, waardoor u het makkelijk kunt vasthouden. Daarnaast zorgt het compacte design ervoor dat u het makkelijk kunt opbergen of meenemen. Wilt u een handige en efficiënte pluizendief waarmee u al uw favoriete kledingstukken, meubilair of dekbed pluisvrij kunt maken? Bestel dan direct de pluizendief van Flavourzz®! Kwaliteits garantie: We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

10. Flavourzz Ontpluizer - Pluizenverwijderaar - Pluizentondeuse oplaadbaar Elektrisch - Ontpiller - Wit - Met hoes - Kledingontpluizer


Producten die overeenkomstig zijn aan Pluizentondeuses


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Pluizentondeuses. Er zijn namelijk 158 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Pluizentondeuse kopen.