Wat is de beste naaimachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het kopen van een goede naaimachine is een moeilijke opdracht. Wat is de beste naaimachine van 2023? Na het analyseren van 238 naaimachines kwam de HYUNDAI Swing 12 naaimachine naaiset als beste uit onze naaimachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de naaimachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 naaimachines-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame naaimachine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste naaimachines

1Score: 9.9
HYUNDAI Swing 12 naaimachine naaiset
HYUNDAI Swing 12 naaimachine naaiset
Hyundai
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Crafts & Co. Naaimachine voor wit en roze - naaimachine voor kinderen en beginners alternatief singer & brother
Crafts & Co. Naaimachine voor wit en roze - naaimachine voor kinder...
Crafts & Co.
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
HYUNDAI Jazz 38C naaimachine naaiset
HYUNDAI Jazz 38C naaimachine naaiset
Hyundai
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
HYUNDAI Naaimachine 16 naaiset inbegrepen
HYUNDAI Naaimachine 16 naaiset inbegrepen
Hyundai
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Innovagoods SEWNY groen
Beste Naaimachine voor borduren
Innovagoods SEWNY groen
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Brother CS10s wit
Brother CS10s wit
Brother
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Trendwares SM-505 wit/paars
Trendwares SM-505 wit/paars
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Singer M2405 wit
Singer M2405 wit
Singer
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Singer 2250 wit
Singer 2250 wit
Singer
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Tristar SM 6000 wit
Tristar SM 6000 wit
Tristar
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Naaimachine Koopgids

Het hebben van een naaimachine bespaart je veel geld: je repareert zelf je kleding en doet er andere klusjes mee. Hieronder vertel ik je waar je op let bij aankoop van een naaimachine.

Wat voor naalden zijn er allemaal?

Er zijn verschillende naalden verkrijgbaar en ze hebben allemaal hun eigen specialiteit. Je gebruikt een jeans naald voor zwaardere stoffen zoals denim, maar je gebruikt deze ook voor bijvoorbeeld gordijnstoffen.

Jerseynaalden zijn ideaal voor de wat dikkere rekbare stoffen zoals jersey, terwijl een stretchnaald ideaal is voor dunnere, rekbare stoffen.

Als je leer wilt naaien dan heb je hiervoor een leernaald nodig. Hou er rekening mee dat leer erg zwaar is voor normale naaimachines, ik raad aan dat je het beste een industriële naaimachine kunt gebruiken voor leer.

Een Microtex naald is erg dun en heeft een lange, scherpe punt waardoor hij geschikt is om hele dunne, kwetsbare stoffen zoals organza en zijde mee te naaien.

Een quiltnaald heeft een speciale punt waarmee je de vulling van je project niet mee naar buiten trekt tijdens het naaien. Een topstitch naald is ideaal om mee door te steken: deze heeft een extra groot oog en een bredere groef.

Een universele naald gebruik je voor bijna elke project, maar niet voor hele stugge stoffen zoals denim en leer.

Hoe lang gaat een naald van een naaimachine mee?

Veel mensen denken dat je een naald pas vervangt als deze afbreekt. Niets is minder waar. Je vervangt je naald na acht uur naaien en bij ieder nieuw project. Een ietwat botte naald kan er voor zorgen dat je stof gaat scheuren of dat er zichtbare gaatjes rondom de steken tevoorschijn komen.

Hierdoor gaat je stof minder lang mee en rekbare stoffen kunnen bovendien gaan "ladderen". Daarnaast is het naaien met een botte naald niet aan te raden. De naald breekt gemakkelijker af en deze kan overal heen schieten. Dit brengt de nodige risico's met zich mee. Verwissel je naald op tijd.

Hoe vervang ik mijn spoel?

Hoe je je spoel vervangt, hangt af van je naaimachine. Maak eerst het spoelhuis open. Vervolgens haal je de spoel eruit door deze voorzichtig te draaien. Daarna plaats je de nieuwe spoel in het spoelhuis en let je op het pijltje: het draad moet richting het pijltje worden afgerold.

Trek de loshangende draad door het geleidingsleufje. Trek de draad tot ongeveer tien centimeter door de sleuf en richt vervolgens de draad naar boven. Nu plaats je het dekseltje van het spoelhuis terug.

Ik raad aan om altijd even de gebruiksaanwijzing te lezen. Gebruiksaanwijzing kwijt? Zoek op je modelnummer + gebruiksaanwijzing, ze staan tegenwoordig allemaal online.

Kan ik met een normale naaimachine ook zware stoffen naaien?

Of je ook zware stoffen kunt naaien hangt af van het vermogen en de motor van je naaimachine. Heeft je naaimachine een AC-motor dan is deze vooral geschikt voor lichtere stoffen. Een naaimachine met een DC-motor kan zwaardere stoffen naaien.

Let ook op het vermogen van de naaimachine. Hoe hoger het vermogen is, hoe sterker de naaimachine is. De lichtste modellen hebben een vermogen van 50 watt, terwijl de zwaarste modellen een vermogen van 105 watt hebben. Een gemiddelde naaimachine heeft een vermogen tussen de 60 en 70 watt.

Waarom breekt mijn garen?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor constant brekende garen. Het eerste wat je doet, is alle garen opnieuw door de machine rijgen: de bovendraad en je spoel. Vaak zit er ergens iets niet goed en door alles opnieuw te rijgen, is je probleem opgelost.

Het kan ook zijn dat er ergens een knoopje in je draad zit. Deze vind je meestal meteen achter je naald waar het garen zich ophoopt. Knip het draad af bij het knoopje en rijg het opnieuw door de naald.

Controleer ook je spoelhuis. Soms zit je spoel niet goed waardoor er teveel spanning op je garen staat en deze afbreekt.

Wat is het beste: een mechanische of een elektronische naaimachine?

Een mechanische naaimachine is goedkoper dan een elektronische naaimachine en is daarmee geschikter voor beginners. Een mechanische naaimachine is gemakkelijk in gebruik en heeft vaak minder mogelijkheden dan een elektronische naaimachine waardoor je je kunt richten op de basisbeginselen van het naaien.

Ben je al wat gevorderd, dan biedt een elektronische naaimachine je meer mogelijkheden. Daarnaast zijn ze nauwkeuriger en hebben ze meer steekprogramma's om uit te kiezen. De meeste elektronische naaimachines zijn computer gestuurd waardoor ze makkelijk in te stellen zijn.

hero illustration

Hoe testen we naaimachines?

Om de beste naaimachine te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze naaimachine-test hebben we 238 naaimachines geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze naaimachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze naaimachine-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen naaimachine-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste naaimachine in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 238 naaimachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste naaimachines in een makkelijke lijst

1. HYUNDAI Swing 12 naaimachine naaiset

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Met de Hyundai Swing 12c naaimachine kunt u gemakkelijk beginnen met naaien! Hij wordt geleverd met een 100-delige naaiset (garen, naalden, klosjes, spelden, meetlint, enz.) zodat u meteen kunt beginnen met naaien! Hij is klein maar krachtig en biedt u veel gebruikscomfort dankzij : Zijn voetpedaal, Zijn knoopsgatfunctie Twee naaisnelheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Crafts & Co. Naaimachine voor wit en roze - naaimachine voor kinderen en beginners alternatief singer & brother

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.4

Handige Naaimachine voor Kinderen en Beginners die alle functionaliteiten heeft die je van een naaimachine voor beginners mag verwachten. Uitermate geschikt voor kleine naaiklusjes in huis of snelle reparaties van kleding of andere huisraad! De naaimachine heeft een pedaal waarmee je de snelheid reguleert. Je kunt kiezen uit 12 verschillende naaipatronen en de machine heeft een automatische spoelwinder die je eenvoudig verwisselt. Compacte lichtgewicht huishoudelijke naaimachine Geschikt voor lichte stoffen en kleine projecten 12 verschillende naaipatronen Snelheid verstelbaar met voetpedaal Automatische spoelwinder Huishoudelijke naaimachine die iedereen makkelijk bedient De ideale naaimachine voor in ieder huishouden. Of je het nu gewend bent met naaimachines om te gaan of hem slechts zo nu en dan even pakt voor wat hobby- of verstelwerk: met dit exemplaar kan iedereen overweg. De naaimachine heeft een draaiknop waarmee je schakelt tussen de 12 verschillende naaipatronen. Ideaal voor: het vermaken van lichte stoffen en kledingstukken kleine herstelklusjes stikken van etiketten hobbywerk zoals het verfraaien van stoffen met leuke stiksels Mensen die niet het budget hebben voor een Singer of Brother naaimachine De naaimachine is daarmee perfect voor iedereen die op zoek is naar een compacte naaimachine voor kleine projecten. Voor zware stoffen zoals gordijnen en spijkerbroeken is deze machine niet geschikt. Handige functies Verder is er een knop om te wisselen tussen voor- en achterwaarts naaien en reguleer je met het voedpedaal de naaisnelheid. Dankzij een ingebouwd LED-lampje zie je ook bij schemering of kunstlicht nog steeds goed waar je mee bezig bent. De huishoudnaaimachine heeft een handige lade waarin je je speldenkussen, naaigaren en naalden bewaart. De automatische spoelwinder is gemakkelijk te gebruiken en te verwisselen. De naaimachine werkt op stroom, een lange stroomkabel is inbegrepen. Specificaties AV/DC Adapter of 4 x AA-batterijen (niet inbegrepen) Ingebouwd LED-licht Automatische spoelwinder Handzaam formaat: 26 x 27 x10 cm In de verpakking Naaimachine 2 Draadspoelen 2 Metalen klossen 1 Naald 1 Inrijgnaald 1 Voetpedaal 1 AC Adapter Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

3. HYUNDAI Jazz 38C naaimachine naaiset

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9

Découvrez les nombreuses possibilités de couture offertes par la machine à coudre HYUNDAI Jazz 38C! Grâce à sa table de travail amovible, vous pourrez coudre confortablement. Le kit de 100 pièces inclus (fil, aiguilles, bobines, épingles, mètre ruban, ciseaux, etc.) vous permettra de démarrer vos projets de couture immédiatement. Avec 38 points de couture différents et un système automatique pour les boutonnières en 4 étapes, vous pouvez créer une grande variété d'ouvrages. La machine dispose d'une pédale de commande, de deux vitesses de couture et de lampe LED intégrées pour votre confort. Découvrez une nouvelle façon de coudre avec la machine à coudre HYUNDAI Jazz 38C. Cette machine est idéale pour débuter en couture.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. HYUNDAI Naaimachine 16 naaiset inbegrepen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.9

Met deze naaimachine en zijn complete naaiset kunt u gemakkelijk al uw projecten zelf maken. Kleding, decoratie, modeaccessoires, alles is mogelijk! Highlights : Afneembare werktafel 38 programma's/steken 100-delig naaisetje inbegrepen Opberglade Verwisselbare voet Programmeerwiel Automatische knoopsgatfunctie in 4 stappen Automatisch spoelen Draaiknop voor eenvoudige steekkeuze Vrije arm voor het naaien van manchetten en mouwen

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Naaimachine voor borduren: Innovagoods SEWNY groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Innovagoods SEWNY groen

 • list plusHet voordeel van deze naaimachine is dat hij klein en licht is, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is.
 • list plusEen voordeel van deze naaimachine is dat het eenvoudig te bedienen is.
 • list plusDeze naaimachine is snel en nauwkeurig.

Nadelen Innovagoods SEWNY groen

 • list plusDeze naaimachine maakt meer dan een grotere naaimachine.
 • list plusEen ander nadeel van deze naaimachine is dat het alleen kleine projecten aan kan.
 • list plusEen laatste nadeel van deze naaimachine is dat het niet achteruit naaien kan.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een compacte en draagbare naaimachine die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Innovagoods SEWNY groen wellicht iets voor jou! Deze mini naaimachine is voorzien van handige functies, zoals een LED-lampje om het naaigebied te verlichten en een automatische draadsnijder om het naaien nog gemakkelijker te maken.

De SEWNY groen heeft twee snelheden en een dubbel stiksysteem, waardoor je snel en efficiënt kunt naaien. Dankzij de twee bedieningsopties kun je de machine op jouw manier gebruiken, met een handmatige schakelaar of het bijgeleverde voetpedaal. De machine werkt op batterijen of met de meegeleverde stroomadapter, waardoor je hem zowel thuis als onderweg kunt gebruiken.

Wat deze naaimachine echt bijzonder maakt, is zijn compacte ontwerp. Hij is zo klein dat je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen, zelfs op vakantie. En met zijn anti-slip onderstel staat hij stevig op elk oppervlak. Bovendien wordt de SEWNY groen geleverd met verschillende accessoires, zoals garenklossen en een afneembare spindel voor terugdraaien.

Hoewel deze naaimachine misschien niet geschikt is voor al je naaiprojecten, is hij perfect voor kleine reparaties en aanpassingen. Denk aan het inzetten van een nieuwe rits, het repareren van een gescheurde naad of het inkorten van een broekspijp. Je kunt er ook creatief mee aan de slag en bijvoorbeeld je eigen kledingaccessoires maken.

Al met al is de Innovagoods SEWNY groen een handige en veelzijdige mini naaimachine die perfect is voor mensen die graag snel en gemakkelijk willen naaien. Zijn compacte ontwerp en draagbaarheid maken hem ideaal voor thuisgebruik en onderweg. Het enige nadeel is dat de machine niet beschikt over een automatische draadinrijger of variabele steekbreedte- en lengte.

Persoonlijk vind ik de SEWNY groen een geweldige aankoop voor degenen die alleen kleine reparaties en aanpassingen willen doen en geen grote naaimachine nodig hebben. Hij is gemakkelijk te gebruiken en op te bergen, en ik ben vooral blij met de automatische draadsnijder en het LED-lampje. Het is een handig apparaat dat ik zeker vaak zal gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

6. Brother CS10s wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Deze electronische naaimachine is eenvoudig in gebruik, levert performante resultaten en beschikt over tal van naaisteken en functies, zowel qua nuttige steken als decoratieve steken. Voor de beginner Eenvoudig in gebruik (ingebouwde draadinrijger, selectie dmv toetsen), dit toestel is ideaal voor het nuttige naaiwerk maar heeft ook genoeg in huis aan decoratieve steken. Voor de meer geoefende naaister Dit betrouwbaar toestel omvat naast nuttige steken oa ook decoratieve steken en 5 automatische knoopsgaten in 1 stap, en dit voor alle mogelijke soorten stof. Voor de creatieve naaister Gepassioneerd door binnenhuis decoratie.., dit toestel voldoet aan al uw creatieve wensen (steeklengte en steekbreedte zijn aan te passen, kruisjessteek en quiltsteek, verzinken van het transport om te naaien uit de vrije hand, …). Gebruiksvriendelijk LCD scherm en selectie dmv toetsen Het LCD scherm geeft meteen alle nodige informatie aan, de steeklengte,steekbreedte, welk voetje te gebruiken. Het volstaat om even te drukken om een steek te kiezen en deze aan te passen. LED verlichting (nieuw vs CS10) Voor een performant en rustgevende verlichting, dit geeft u een beter zicht op donkere stoffen. Vrije arm Handig voor het naaien van zakken, mouwen, broekspijpen en en andere cylindrische stukken. Groot werkgebied (nieuw vs CS10) Groot werkgebied rechts van de naald om het manipuleren van de stof makkelijker te maken. Eenvoudig in gebruik Draadinrijger Eenvoudig en snel. Gedaan met het onnodig tijdverlies bij het draden van de naald ! Quick Set* plaatsen van de spoel Plaats een volle spoel en begin onmiddellijk te naaien. Door de horizontale spoel ziet u ook steeds of er nog genoeg draad overblijft. *Snelle plaatsing van de spoel Naaisnelheid van max 750 steken per minuut (nieuw vs CS10) Achteruitnaaifunctie/verstevigingssteek Gebruik de toets om achteruit te naaien of de steek aan het begin en/of einde vast te leggen. Manuele regeling van de bovendraadspanning. Knop fixeren van de naaivoet Voor homogene en uniforme naairesultaten in stoffen die verschillen in dikte Creativiteit 40 naaisteken Rechte steek, zig-zag, afwerken, elastische, quilting, enz. 5 knoopsgaten 100% automatisch Aan de hand van de grootte van de knoop maakt u steeds gelijkmatige knoopsgaten, zoveel u er maar wilt, in 1 stap. Regelbare steeklengte en steekbreedte Met een breedte van max 7 mm en een lengte van 5 mm. Verzinken van de 6 transporttanden Deze functie laat u toe om uit de vrije hand te naaien, en monogrammen te borduren. Sterk en licht van gewicht Grijper en chassis in metaal. Gefixeerde naaldbaar voor een nog betere kwaliteit van de steken. (nieuw vs CS10) Licht en compact Weegt maar 5 kg. U draagt dit toestel met het grootste gemak overal heen dmv het ingebouwde handvat. Compleet uitgerust met accessoires Soepele stofhoes, zig-zag voet (op de machine), knoopsgatenvoet, spoeltjes,borsteltje,schroevendraaier, voetpedaal, enz

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 2 oktober in huis

Bekijk prijs

7. Trendwares SM-505 wit/paars

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trendwares SM-505 wit/paars

 • list plusDeze naaimachine is compact en neemt weinig ruimte in beslag, waardoor het gemakkelijk op te bergen is.
 • list plusDe naaimachine werkt op batterijen, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is naar bijvoorbeeld naailes of op reis.
 • list plusDe handleiding is makkelijk te begrijpen, waardoor zowel beginners als gevorderden ermee aan de slag kunnen.

Nadelen Trendwares SM-505 wit/paars

 • list plusDe naaimachine wordt geleverd zonder dustbag, wat kan leiden tot stofophoping in de machine.
 • list plusDe naaimachine is niet geschikt voor dikke stoffen, waardoor het beperkt is in gebruik.
 • list plusDe naaimachine heeft geen automatische draadinsteker, wat het inrijgen van de naald lastiger kan maken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.5

Ben je op zoek naar een naaimachine die geschikt is voor zowel beginners als professionals? Dan is de Trendwares SM-505 naaimachine de perfecte keuze voor jou. Met 12 verschillende naaipatronen en een handige voetpedaal om de snelheid te reguleren, is deze machine ideaal voor het maken van lichte kledingstukken, het verstellen van stoffen en het stikken van etiketten. Het compacte formaat en de mogelijkheid om deze machine zonder stroomaansluiting te gebruiken, maken het ook perfect voor reizen.

Wat deze naaimachine echt onderscheidt van andere exemplaren is de ingebouwde LED-verlichting, waardoor je zelfs in slecht belichte ruimtes goed kunt zien waar je mee bezig bent. Daarnaast heeft de machine een automatische spoelwinder en een eigen lade om al je benodigdheden in op te bergen.

Het enige nadeel van deze naaimachine is dat het geen automatische draadinrijger heeft, wat het inrijgen van de naald wat lastiger maakt. Maar voor de prijs en de veelzijdigheid van deze machine is dat een kleine prijs om te betalen.

Al met al is de Trendwares SM-505 naaimachine een geweldige keuze voor zowel beginners als gevorderden. Met zijn compacte formaat, veelzijdige steken en handige functies, is het een betrouwbare en duurzame machine die je keer op keer kunt gebruiken. Zeker als je op zoek bent naar een machine die je makkelijk kunt meenemen op reis, dan is dit een must-have.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Singer M2405 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Als u graag voor elk detail van uw huis zorgt en op de hoogte bent van producten die uw leven aangenamer maken, koopt dan Naaimachine Singer M2405 voor de beste prijs. Inclusief: Accessoires Vermogen: 70 W Type stekker: EU-stekker Kleur: Wit Batterijen inbegrepen: Nee Gewicht: 5,4 Kg

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

9. Singer 2250 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

De Singer 2250 naaimachine is in te stellen in tien verschillende programma’s. De naaimachine is geschikt voor (lichte) naaiprojecten en verstelwerkzaamheden. Deze naaimachine is geschikt voor zowel gevorderden als beginners. Verder beschikt de naaimachine over een ingebouwde accessoiresbox, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Productspecificaties Traploos regelbare steeklengte Automatisch 4-fase knoopsgat 5 basissteken, 1 elastieksteek, 1 borduursteek Automatische bovenspanning Eenvoudige draadrijging Regelbare steekbreedte en steeklengte Met ingebouwd licht Gewicht: 6 kg Standaard meegeleverd Standaardpersvoet Ritsvoet Knoopsgatenvoet Knoopaanzetvoet Haakse schroevendraaier Tornmesje/stofkwastje Set naalden Spoelen: 3 stuks Kantgeleider Stopplaat Garenkloshouder Stoffen beschermhoes

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Tristar SM 6000 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

De Tristar SM-6000 is een instapmodel naaimachine met 10 ingebouwde patronen. Eenvoudig te bedienen, maar met alle functionaliteiten die je van een eenvoudige naaimachine mag verwachten. Naai makkelijk mouwen en broekspijpen met de vrije armmogelijkheid. Ook zeer geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Makkelijk in gebruik Dankzij de eenvoudige bediening van de Tristar naaimachine is deze machine zeer geschikt voor beginners. Selecteer een van de 10 ingebouwde patronen met de draaiknop om zo makkelijk een rechte of een zigzagsteek te kunnen maken. Door het eenvoudige inrijgsysteem is het inrijgen van de draad snel gedaan en kan je makkelijk even snel iets naaien. Eenvoudig en toch compleet De Tristar naaimachine is zeer compleet wat betreft zijn functionaliteiten. Dankzij de spoelopwindas is het eenvoudig om snel een spoeltje op te winden met draad. Door de dubbele naald is het ook makkelijk om gelijktijdig twee steken te naaien waardoor je niet nog een extra keer over de naad hoeft. Daarnaast heeft de naaimachine een eenvoudige knop om achterwaarts te steken. Ook geschikt voor jonge beginners Met zijn lichte gewicht en makkelijke bediening is de naaimachine geschikt voor jong en oud. Dankzij het kleinere voetpedaal kan iedereen de Tristar naaimachine eenvoudig bedienen. Op alle producten van Tristar ontvang je 24 maanden garantie Wat vind je in de doos: Naaimachine, adapter, dubbele naald, rijgdraad, 4 Spoeltjes, pedaal Redenen om voor de Tristar Rijstkoker te kiezen: Altijd de juiste steek met 10 ingebouwde patronen Compleet met dubbele naald, draadsnijder en ingebouwd lampje Makkelijk te bedienen dankzij het kleine voetpedaal Eenvoudig broekspijpen naaien met de vrije armmogelijkheid Perfect instapmodel voor volwassen of kinderen vanaf 12 jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van naaimachines. Er zijn immers 238 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!