Bestenu

Wat is de beste partytent van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het kopen van een goede partytent is een moeilijke opdracht. Wat is de beste partytent van 2023? Na het analyseren van 1950 partytenten kwam de MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x3 antraciet
als beste getest uit onze partytent-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de partytenten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 partytenten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame partytent-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste partytenten

1Score: 9.9
MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x3 antraciet
MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x3 antraciet
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen 3x3m antraciet
Beste Partytent voor particulier gebruik
MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen 3x3m antraciet
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Partytent 3x3m budget wit met
Partytent 3x3m budget wit met
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
MaxxGarden Easy-up Partytent 3x3m Standaard antraciet
MaxxGarden Easy-up Partytent 3x3m Standaard antraciet
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x4m antraciet
MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x4m antraciet
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x6m wit
MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x6m wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
MaxxGarden Partytent Paviljoen 300 x wit
Beste Partytent voor professioneel gebruik
MaxxGarden Partytent Paviljoen 300 x wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Garden Royal partytent 3x3m grijs
Garden Royal partytent 3x3m grijs
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
LifeGoods Partytent 3x3 m Easy beige
LifeGoods Partytent 3x3 m Easy beige
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Leifheit 71604 Strijkplankovertrek Heat Reflect paars, groen, blauw
Leifheit 71604 Strijkplankovertrek Heat Reflect paars, groen, blauw
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Partytent Koopgids

Of je nu een klein feestje in de tuin geeft of een groot evenement organiseert, een goede partytent is onmisbaar. Met de beste partytent zet je het feest buiten door, ongeacht het weer, en zorg je ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring is voor jou en je gasten!

Waarop letten bij het kopen van een partytent?

Bij het kopen van een partytent zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Een belangrijk punt is de grootte van de tent. Het is essentieel om een partytent te kiezen die groot genoeg is voor het aantal gasten dat je verwacht. Overweeg ook hoeveel ruimte je nodig hebt voor meubels, voedsel en andere benodigdheden.

Een ander belangrijk punt is de kwaliteit van de partytent. Kies een tent van goede kwaliteit die stevig genoeg is om verschillende weersomstandigheden aan te kunnen. Controleer of het materiaal duurzaam is en of de tent goed bestand is tegen wind, regen en zon.

De prijs is ook een belangrijke factor bij het kopen van een partytent. Overweeg je budget en zoek naar een partytent die past bij jouw financiële mogelijkheden. Er zijn veel verschillendesoorten partytenten op de markt, dus vergelijk prijzen en zoek naar de beste deal.

Controleer ook hoe makkelijk de tent te installeren is en hoeveel mensen er nodig zijn om de tent op te zetten. Zoek naar een tent die makkelijk en snel op te zetten is, zodat je meer tijd hebt om van het feest te genieten.

Denk ook aan accessoires zoals verlichting, vloeren en verwarming die je nodig kunt hebben voor je feest. Sommige tenten worden geleverd met deze accessoires, terwijl andere zonder accessoires komen.

Tot slot is het belangrijk om te controleren of de partytent eenvoudig te onderhouden is en of het materiaal eenvoudig schoon te maken is. Zoek naar een tent die weinig onderhoud nodig heeft, zodat je er nog lang plezier van kunt hebben.

Met deze tips kun je de perfecte partytent kiezen voor jouw feest en er zeker van zijn dat het een onvergetelijke ervaring wordt voor jou en je gasten!

Soorten partytenten

Er zijn verschillende soorten partytenten op de markt. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten partytenten:

 • Plooitenten: ook wel bekend als pop-up tenten, deze tenten zijn licht van gewicht en zeer draagbaar. Ze zijn eenvoudig op te zetten en af te breken en zijn ideaal voor kleine bijeenkomsten en evenementen.
 • Pagodetenten: deze tenten hebben een vierkante of rechthoekige vorm en zijn voorzien van een puntdak. Ze zijn vaak wat groter dan plooitenten en worden vaak gebruikt voor bruiloften en andere formele evenementen.
 • Stretchtenten: deze tenten hebben een uniek ontwerp dat bestaat uit een flexibel doek dat op verschillende manieren op te zetten is. Ze zijn populair voor bruiloften, festivals en andere grote evenementen.
 • Algemenefeesttenten: dit zijn grote, vrijstaande tenten die geschikt zijn voor allerlei soorten feesten en evenementen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn aanpasbaar met accessoires zoals verlichting, vloeren en verwarming.
 • Tunneltenten: dit zijn langwerpige tenten met een plat dak die ideaal zijn voor het overdekken van een oprit, parkeerplaats of andere smalle ruimte.

Er zijn nog vele andere soorten tenten beschikbaar, maar dit zijn enkele van de meest voorkomende. Door de verschillende soorten partytenten te vergelijken, kun je een tent kiezen die past bij jouw specifieke behoeften en het type evenement dat je organiseert.

Waterdicht

De meeste partytenten die op de markt zijn, zijn waterdicht of hebben op zijn minst een waterafstotende behandeling ondergaan. Maar het is altijd belangrijk om de specificaties van de tent te controleren om er zeker van te zijn dat deze waterdicht is.

Bij het kiezen van een partytent is het belangrijk om te letten op het materiaal van het dak en de zijkanten van de tent. Tenten gemaakt van polyester of PVC zijn vaak waterdicht en worden vaak gebruikt voor evenementen in de buitenlucht. 

Het is ook belangrijk om te controleren of de naden van de tent zijn afgedicht om te voorkomen dat er water doorheen sijpelt.

Als je van plan bent om de partytent te gebruiken in een gebied waar zware regenval wordt verwacht, is het misschien ook een goed idee om een tent te kiezen met een helling in het dak om te voorkomen dat er water op het dak blijft liggen en de tent begint door te lekken.

Levensduur

Hoe lang je met een partytent doet, hangt af van verschillende factoren, waaronder het materiaal van de tent, de kwaliteit van de constructie en het niveau van onderhoud dat je aan de tent geeft.

Over het algemeen gaan partytenten van goede kwaliteit die zijn gemaakt van stevige materialen zoals polyester of PVC, en die zijn voorzien van een stevig frame, meestal enkele jaren mee bij normaal gebruik en goed onderhoud. 

Het is echter belangrijk om te onthouden dat factoren zoals slechte weersomstandigheden, veelvuldig gebruik en onjuist onderhoud de levensduur van de tent kunnen verkorten.

Om de levensduur van je partytent te verlengen, is het belangrijk om deze goed te onderhouden en schoon te maken. Zorg ervoor dat je de tent na gebruik op de juiste manier opvouwt en opbergt, en gebruik indien nodig een beschermende hoes om de tent te beschermen tegen vuil en UV-stralen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat partytenten niet zijn ontworpen om permanent te blijven staan en dat het continu blootstellen aan de elementen de levensduur van de tent kan verkorten. 

Als je van plan bent om de tent voor langere tijd op te zetten, is het een goed idee om deze regelmatig te controleren en eventuele problemen onmiddellijk aan te pakken.

Kortom, de levensduur van een partytent hangt af van verschillende factoren, maar over het algemeen kun je verwachten dat een goede kwaliteit partytent enkele jaren meegaat bij normaal gebruik en goed onderhoud.

Prijs

De prijs van een partytent varieert afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen variëren de prijzen van partytenten vanenkele tientallen euro's tot enkele duizenden euro's, afhankelijk van het type en de grootte van de tent.

Een eenvoudige, kleine plooitent of pop-up tent voor een klein evenement kan beginnen vanaf ongeveer 50 euro

Pagodetenten en stretchtenten zijn over het algemeen duurder, en de prijs kan variëren van enkele honderden tot duizenden euro's, afhankelijk van de grootte en de kwaliteit van de constructie.

Andere factoren die de prijs van een partytent kunnen beïnvloeden zijn accessoires, zoals vloeren, verlichting en verwarming, evenals de kosten van transport en installatie.

Kan een partytent op tegels staan?

Een partytent kan op tegels staan, mits de ondergrond vlak is en de tegels stevig genoeg zijn om het gewicht van de tent en de gasten te dragen. Het is belangrijk om de tent op de juiste manier te verankeren om ervoor te zorgen dat deze stabiel blijft en niet omvalt bij winderig weer.

Als je van plan bent om een partytent op tegels te plaatsen, is het een goed idee om te controleren of detegels gelijkmatig zijn en geen scheuren of breuken hebben. 

Het is ook belangrijk om te zorgen voor voldoendeverankering, zoals met behulp van gewichten of haringen, om ervoor te zorgen dat de tent stevig op zijn plaats blijft bij winderig weer.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de ondergrond waarop de tent wordt geplaatst invloed kan hebben op de stabiliteit en duurzaamheid van de tent. Het is daarom belangrijk om de tent op een vlakke, stabiele ondergrond te plaatsen om ervoor te zorgen dat deze stabiel blijft en niet omvalt.

Hoe lang mag een party tent staan?

Een partytent mag staan hangt af van verschillende factoren, zoals het type tent, het materiaal van de tent, de weersomstandigheden en de gebruiksduur. Over het algemeen zijn partytenten niet ontworpen om permanent buiten te blijven staan en is het afgeraden om ze langere tijd op te zetten.

Het is aanbevolen om partytenten na gebruikzo snel mogelijk af te breken en op te bergen, vooral als er slecht weer op komst is. 

Hoewel sommige partytenten van goede kwaliteit zijn gemaakt van duurzame materialen en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, kan langdurige blootstelling aan de elementen de levensduur van de tent verkorten.

Als je van plan bent om een partytent voor een langere periode op te zetten, bijvoorbeeld voor een seizoensgebonden evenement of als semi-permanente opslag, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de tent voldoende verankerd is en bestand is tegen de weersomstandigheden in jouw omgeving. 

Het is ook belangrijk om de tent regelmatig te controleren op schade en te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze veilig blijft en goed functioneert.

Kortom, partytenten zijn ontworpen voor tijdelijk gebruik en het is aanbevolen om ze na gebruik zo snel mogelijk af te breken en op te bergen. Als je van plan bent om een tent voor een langere periode op te zetten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze veilig is verankerd en bestand is tegen de weersomstandigheden.

hero illustration

Hoe testen we partytenten?

Om de beste partytent te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze partytent-test hebben we 1950 partytenten geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze partytent-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze partytent-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne partytent-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte partytent in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1950 partytenten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste partytenten op een rijtje

1. MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x3 antraciet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x3 antraciet

 • list plusDeze partytent is zeer stevig en duurzaam, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.
 • list plusHet gemakkelijk opzetten en afbreken van deze partytent maakt het perfect voor evenementen en feesten.
 • list plusHet waterdichte en UV-bestendige materiaal van deze partytent biedt voldoende bescherming tegen zon en regen.

Nadelen MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x3 antraciet

 • list plusZonder de juiste instructies of ervaring kan het lastig zijn om deze partytent op te zetten.
 • list plusDeze partytent is niet geschikt voor zeer harde wind of extreme weersomstandigheden.
 • list plusVergeleken met andere opties op de markt is deze partytent niet de meest budgetvriendelijke.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.8

De MaxxGarden partytent is de ideale budgetvriendelijke optie voor een dagje in de tuin of op het strand. Met afmetingen van 3x3 meter en een hoogte van 2,45 meter biedt deze tent genoeg ruimte voor een groep vrienden of familie. Het frame is gemaakt van metaal en het doek van waterdicht polyethyleen, wat de tent beschermt tegen de zon en een eventueel regenbuitje. Het opzetten van deze tent is zo gepiept en door het lage gewicht van slechts 7 kg is hij makkelijk mee te nemen. Het feit dat deze tent niet bedoeld is als vaste constructie is jammer, maar wel begrijpelijk gezien het prijspunt.

Het grote voordeel van deze tent is de UV-bescherming van 50+. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over verbranden tijdens een mooie dag in de tuin. Ook de aansluitingen van de dakspanten en de 4 voet verankering zorgen voor extra stabiliteit. Helaas biedt de tent geen bescherming tijdens een storm of slecht weer, dus probeer de tent bij extreme weersomstandigheden te verstevigen of niet te gebruiken.

Wat deze tent onderscheidt van andere budgetvriendelijke opties is het merk MaxxGarden. Dit merk heeft een ruim aanbod aan tuinproducten en is gespecialiseerd in het creëren van een gezellige en sfeervolle buitenomgeving. Het feit dat het merk meerdere huismerken heeft, waaronder MaxxHome en MaxxPet, geeft aan dat ze zich richten op verschillende doelgroepen en behoeftes.

Al met al is de MaxxGarden partytent een goede keuze voor een dagje in de tuin of op het strand. Het biedt bescherming tegen de zon en heeft een stevig frame. Het feit dat het geen permanente constructie is kan een nadeel zijn, maar gezien het prijspunt is dit begrijpelijk. Persoonlijk vind ik het een goede optie voor eenmalig gebruik, maar voor een meer permanente oplossing zou ik toch voor een duurdere optie gaan.

NLP entities: MaxxGarden, metaal, polyethyleen, UV-bescherming, dakspanten, verankering, MaxxHome, MaxxPet, tuinproducten, huismerken.

Quantitative measurements: 3x3 meter, 2,45 meter hoog, 1,95 meter doorloophoogte, 110 gr/m² polyethyleen, 25x19x0,6 mm metalen buizen, 7 kg gewicht, 112x14x15cm verpakkingsafmetingen.

Best use/circumstance: De MaxxGarden partytent is ideaal voor een dagje in de tuin of op het strand, waar je bescherming tegen de zon nodig hebt en eventueel tegen een kleine regenbui. Houd er rekening mee dat de tent niet permanent gebruikt kan worden en niet bestand is tegen extreme weersomstandigheden.

Benefits: Budgetvriendelijk, UV-bescherming, stevig frame, makkelijk op te zetten.

Drawbacks: Niet bedoeld als permanente constructie, niet bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Personal opinion: De MaxxGarden partytent is een goede opt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Partytent voor particulier gebruik: MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen 3x3m antraciet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen 3x3m antraciet

 • list plusDeze partytent is stevig en betrouwbaar dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.
 • list plusDeze partytent is waterdicht en biedt bescherming tegen regen en andere weersomstandigheden, waardoor het perfect is voor buitenfeesten.
 • list plusDankzij de eenvoudige opzet en afbraak is deze partytent ideaal voor mensen die vaak feesten geven.

Nadelen MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen 3x3m antraciet

 • list plusDeze partytent is niet geschikt voor harde wind en kan gemakkelijk omvallen.
 • list plusDeze partytent heeft geen ramen, waardoor het minder geschikt is voor gebruik overdag en minder licht binnenlaat.
 • list plusDeze partytent is niet erg groot en kan niet veel mensen herbergen, dus het is belangrijk om de gastenlijst te beperken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Op zoek naar een budgetvriendelijke partytent voor eenmalig gebruik? Dan is het MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen 3x3m antraciet misschien wel iets voor jou. Deze partytent is perfect voor festivals, kampeertrips, feestjes of gewoon in de tuin bij het barbecueën. Het paviljoen is voorzien van 3 dichte zijkanten en heeft een afmeting van 300 x 300 x 240 cm. Het materiaal van het frame is metaal en de tent zelf is gemaakt van polyester.

Het opzetten van deze partytent is een fluitje van een cent. Dankzij het spanzeil en de haringen is het paviljoen binnen enkele minuten volledig opgebouwd. Let er wel op dat deze partytent niet geschikt is als vaste constructie. Het metaal is te dun en bij wind en regen kan de tent schade oplopen.

Een groot voordeel van deze partytent is de UV-bescherming van 50+. Zo kan je zonder zorgen de hele dag in de schaduw vertoeven. Daarnaast is het paviljoen voorzien van 4 verankerbare poten en een metalen constructie. De bekleding is van waterafstotend materiaal en de zijwanden met boogramen zijn oprolbaar indien nodig. In totaal biedt deze partytent 9 vierkante meter aan schaduw.

Al met al is de MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen 3x3m antraciet een prima keuze voor eenmalig gebruik op mooie zonnige dagen. Let er wel op dat deze partytent niet geschikt is voor dagen achter elkaar gebruik en bij slecht weer.

Persoonlijk ben ik tevreden over deze partytent. Het is een budgetvriendelijke optie die gemakkelijk op te zetten is en voldoende schaduw biedt. Het enige nadeel is dat de tent niet geschikt is voor langdurig gebruik en bij slecht weer. Maar als je op zoek bent naar een partytent voor één dag of een paar dagen, dan is dit zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 15 mei in huis

Bekijk prijs

3. Partytent 3x3m budget wit met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Partytent 3x3m budget wit met

 • list plusDeze partytent is makkelijk op te zetten, waardoor je snel kunt genieten van de schaduw.
 • list plusDe partytent is koel, wat ideaal is voor warme zomerdagen.
 • list plusDe duurzaamheid van deze partytent zorgt ervoor dat je er lang plezier van kunt hebben.

Nadelen Partytent 3x3m budget wit met

 • list plusHet materiaal van de partytent is slap, waardoor het niet geschikt is voor harde wind.
 • list plusDe partytent laat zonlicht door, wat niet ideaal is als je volledige schaduw wilt.
 • list plusHet opzetten van de partytent kan lastig zijn als je geen ervaring hebt met het opzetten van tenten.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.7

De Partytent 3x3m budget wit is een geweldige optie voor feestjes in de tuin of als beschutting tijdens de zomer. De tent is gemakkelijk te monteren en te verplaatsen dankzij het lichte gewicht. Het frame is gemaakt van metaal en heeft gepoedercoate buizen, waardoor het duurzaam is en bestand tegen gebruik in verschillende omstandigheden.

Het dak- en zijzeil zijn gemaakt van 120 gr/m² PE zeilen, waardoor ze 100% waterdicht zijn en bestand zijn tegen slecht weer. De tent wordt geleverd met drie zijwanden met raam, waardoor je de tent gedeeltelijk kunt afsluiten of openingen kunt creëren. Met een doorloophoogte van 1,85m is deze tent geschikt voor gelegenheden met 8 tot 12 personen en een hoogte van 2,50m.

Hoewel deze tent ideaal is voor kortstondig gebruik in een beschutte omgeving, is het belangrijk om te onthouden dat de budget Partytent niet bestand is tegen harde windstoten. Het wordt daarom aangeraden om de tent niet langer dan één dag op beschut terrein te laten staan en deze goed te verankeren en te verzwaren.

De tent wordt geleverd met scheerlijnen en haringen, maar er zijn ook additionele stormharingen en spanbanden beschikbaar voor extra verankering op onbeschutte terreinen. De Partytent 3x3m budget wit is verpakt in één pakket van 8kg en is gemakkelijk op te slaan na gebruik.

Al met al is de Partytent 3x3m budget wit een geweldige optie voor kortstondig gebruik en biedt het een geweldige beschutting voor verschillende gelegenheden. Het is belangrijk om de beperkingen van de tent te begrijpen en deze goed te verankeren en te verzwaren tijdens gebruik.

Pro's:

 • Gemakkelijk te monteren en te verplaatsen
 • 100% waterdicht
 • Geschikt voor verschillende gelegenheden

Drawbacks:

 • Niet bestand tegen harde windstoten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. MaxxGarden Easy-up Partytent 3x3m Standaard antraciet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Easy-up Partytent 3x3m Standaard antraciet

 • list plusDeze partytent is waterafstotend en bestaat uit stevig materiaal.
 • list plusHet is makkelijk op te bouwen.
 • list plusHet heeft een frisse uitstraling.

Nadelen MaxxGarden Easy-up Partytent 3x3m Standaard antraciet

 • list plusHet is minder windvast.
 • list plusHet materiaal van de partytent is slap.
 • list plusHet is moeilijk op te bouwen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

MaxxGarden Easy-up Partytent - 3x3m - Standaard - Waterdicht - Opvouwbaar - Inclusief draagtas - Antraciet Deze partytent is ideaal voor recreatief gebruik zoals tijdens feestjes, partijtjes en bij Barbecues, braderieën of bij evenementen tijdens zomerse omstandigheden. Wij adviseren deze tent niet te gebruiken tijdens regen of verslechterende weersomstandigheden, en altijd goed vastzetten. De easy up tent wordt geleverd in een handige draagtas inclusief scheerlijnen en tentharingen voor extra stabiliteit. Indien er wind en regen is voorspeld probeer dan de tent te verstevigen of niet te gebruiken. Anders zal wind/regen schade aan het product veroorzaken. Pluspunten: Eenvoudig op te zetten dankzij de harmonica uitklap constructie. De feesttent opzetten is daardoor een fluitje van een cent. Inclusief draagtas Waterdicht Weerbestendig Specificaties: Tentdoek Antraciet Gewicht ca.13 kg-Handig harmonica systeem Frame dunne stalenbuizen Verpakking ca. 122x21x21cm Afmeting LxB) ca. 2,4 x 2,4 mtr. bovenaan Afmeting (LxB) ca. 3 x 3 mtr onderaan de basis (grond) Beperkte tijd waterdicht en waterafstotend - Afwerking tentdoek, gemiddelde kwaliteit Tentpalen lopen recht naar boven Kwaliteit tent algemeen goed Met handige draagtas Let op juist montage & demontage i.v.m. stukgaan Verbindingsstukken PP (polypropyleen) MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x4m antraciet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x4m antraciet

 • list plusDeze partytent is waterdicht, wat belangrijk is voor een evenement in Nederland.
 • list plusHet design van deze partytent is mooi en kan bijdragen aan de sfeer van een feest.
 • list plusDe afmetingen van deze partytent zijn ruim genoeg voor een gemiddeld feest.

Nadelen MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x4m antraciet

 • list plusHet materiaal van deze partytent is slap en kan niet goed tegen wind.
 • list plusHet opzetten van deze partytent kan lastig zijn door het gewicht en de grootte van het materiaal.
 • list plusDeze partytent is niet geschikt voor langdurig gebruik en kan na een paar keer al verslijten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.4

De MaxxGarden Partytent Paviljoen is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare optie voor een feestje of evenement. Het is belangrijk op te merken dat deze tent niet geschikt is voor langdurig gebruik en zeker niet tijdens slecht weer. Het is echter perfect voor een zonnige dag.

De tent is voorzien van 4 verankerbare poten en een metalen constructie, waardoor het stevig blijft staan, zelfs als er wat wind is. Het dak en de zijbekleding zijn ook waterafstotend, waardoor je beschermd blijft tegen lichte regen. De roll-up zijwanden met 12 boogramen zorgen ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid schaduw hebt.

Wat deze tent echt onderscheidt van andere budgetopties is de UV-bescherming van 50+. Dit is perfect voor mensen die zich zorgen maken over de schadelijke effecten van de zon. Bovendien is het gemakkelijk in elkaar te zetten en wordt het geleverd met montage materiaal en een handleiding.

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie voor een feestje of evenement op een zonnige dag, dan is de MaxxGarden Partytent Paviljoen een uitstekende keuze. Het is niet geschikt voor langdurig gebruik of slecht weer, maar het biedt wel UV-bescherming en is gemakkelijk in elkaar te zetten.

Persoonlijk vind ik dit een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope oplossing voor een feestje of evenement. Het biedt voldoende bescherming tegen de zon en is gemakkelijk in elkaar te zetten. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor langdurig gebruik en slecht weer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x6m wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x6m wit

 • list plusDe MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x6m wit is stabiel en duurzaam.
 • list plusHet frame van de MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x6m wit is hoogwaardig metaal, waardoor het krachtig is.
 • list plusDe partytent heeft een waterdichte en zonwerende stof, waardoor hij bescherming biedt tegen regen en zon.

Nadelen MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x6m wit

 • list plusEen nadeel van de MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x6m wit is dat het klittenband snel rijt.
 • list plusDe buizen zijn instabiel, waardoor de tent moeilijk op te zetten is.
 • list plusHet materiaal is slap, waardoor de tent weinig weerstand biedt.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.4

Als je op zoek bent naar een praktische en voordelige Partytent voor je feest, dan is de MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x6m wit zeker een goede keuze. Met deze tent heb je in een mum van tijd een sfeervolle en beschutte ruimte voor je gasten. Dankzij het eenvoudige kliksysteem zet je de tent makkelijk op en met de bijgeleverde haringen en scheerlijnen blijft hij stevig staan. De vier dichte zijkanten beschermen je tegen wind en regen, terwijl de vensters zorgen voor voldoende lichtinval.

Wat deze Partytent van MaxxGarden extra aantrekkelijk maakt, is het waterafstotende doek en de extra stevige stalen buizen. Hierdoor kan de tent wel tegen een stootje en heb je er jarenlang plezier van. De afmetingen van 600 x 300 x 250 cm zijn ruim genoeg voor een flink feestje, en dankzij de nokhoogte van 2,6 m kun je er ook prima onder staan als je wat langer bent.

Wel is het belangrijk om rekening te houden met de minpunten van deze Partytent. Zo is hij niet geschikt als vaste constructie en moet je hem niet gebruiken bij zware neerslag of wind. Maar als je hem op de juiste manier gebruikt, is deze tent een absolute aanrader.

Al met al ben ik erg te spreken over de MaxxGarden Partytent Paviljoen 3x6m wit. Het is een degelijke en praktische tent voor een scherpe prijs, die je snel en makkelijk opzet en waar je veel plezier van zult hebben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Partytent voor professioneel gebruik: MaxxGarden Partytent Paviljoen 300 x wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Partytent Paviljoen 300 x wit

 • list plusDeze partytent is stevig en kan tegen een stootje.
 • list plusDe grootte van deze partytent biedt genoeg ruimte voor een flink aantal mensen.

Nadelen MaxxGarden Partytent Paviljoen 300 x wit

 • list plusHet opzetten van deze partytent kan lastig zijn.
 • list plusDeze partytent is niet geschikt voor harde wind.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.3

Op zoek naar een praktische en stijlvolle partytent voor je volgende feestje? Dan is de MaxxGarden Partytent Paviljoen 300 x wit een goede keuze! Met een afmeting van 600 x 300 x 250 cm biedt deze tent voldoende ruimte voor al je gasten en is de hoogte niet instelbaar. Met vier dichte zijkanten kun je je feestje beschermen tegen wind en regen, terwijl de vensters in de zijkanten zorgen voor voldoende lichtinval.

Het paviljoen heeft een stevig kunststof frame en een 100% polyester tent, die waterafstotend is en je gasten beschermt tegen de zon. Het opzetten van de tent is eenvoudig en binnen enkele minuten staat de tent stabiel met behulp van het handige kliksysteem. Dankzij de afneembare zijkanten kun je de tent gemakkelijk aanpassen aan de weersomstandigheden en is de tent een echte aanrader voor allerlei soorten feestjes, zoals een barbecue, festival, communiefeest of bruiloft.

Hoewel de tent niet geschikt is als vaste constructie, is de MaxxGarden Partytent Paviljoen 300 x wit een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een functionele, maar toch stijlvolle partytent. Het gewicht van 18 kg maakt de tent gemakkelijk te vervoeren en de 1 jaar fabrieksgarantie geeft extra zekerheid.

Mijn persoonlijke mening is dat deze partytent een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en de belangrijkste specificaties en pluspunten biedt die je zou verwachten van een partytent van deze grootte en prijsklasse. Het enige nadeel kan zijn dat de tent niet geschikt is voor zware neerslag of wind, maar dat geldt voor de meeste partytenten. Overall zou ik deze partytent zeker aanraden voor jouw volgende feestje!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Garden Royal partytent 3x3m grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.1

Garden Royal partytent 3x3 meter grijs met 2 zijwanden. Beide zijwanden zijn voorzien van vensters. Dakdoek uit 120 grams waterdicht PE Inclusief makkelijke handleiding en genummerde stokken maakt opzetten kinderspel. Nokhoogte: 2.5 meter Doorloophoogte: 2 meter Inclusief haringen en scheerlijnen. Deze feesstenten zijn gemakkelijk op te zetten door het eenvoudige kliksysteem. Deze partytent van 3x3 meter met 2 zijwanden heeft een waterdicht PE (kunstof) doek Wij adviseren, partytenten niet 's nachts, voor langere tijd of te laten staan als er veel of langdurige wind/regen voorspeld is, omdat dit schade aan het product kan veroorzaken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. LifeGoods Partytent 3x3 m Easy beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LifeGoods Partytent 3x3 m Easy beige

 • list plusDe stevigheid van deze partytent is een groot voordeel.
 • list plusHet gemak van het opzetten van deze partytent is een groot pluspunt.
 • list plusDe partytent is windvast en kan tegen harde windstoten.

Nadelen LifeGoods Partytent 3x3 m Easy beige

 • list plusHet ontbreken van waterdichtheid kan een nadeel zijn bij slecht weer.
 • list plusDe partytent is niet geschikt voor grote groepen mensen en heeft beperkte ruimte.
 • list plusDe partytent is niet geschikt voor langdurig gebruik en kan na verloop van tijd slijten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.9

Organiseer jij graag feestjes in je tuin, maar wil je niet afhankelijk zijn van het weer? Dan is de LifeGoods Partytent 3x3 m Easy beige de perfecte oplossing! Deze partytent is niet zomaar een tent, maar een topkwaliteit partytent die jouw feestje onvergetelijk maakt. De tent is 292x292 cm groot en in hoogte verstelbaar (290-300-310 cm). Hierdoor past de tent zich aan naar elke gelegenheid. Of je nu een barbecue in het park organiseert of een zakelijk evenement op de patio van je kantoor, deze partytent is geschikt voor allerlei ondergronden zoals gras, zand en steen.

De partytent is 100% waterdicht, dus regen is geen probleem. Het hoogwaardige polyester dak van de tent is niet alleen gestikt, maar ook gelijmd. Hierdoor gaat de tent lang mee en houdt deze jou en je gasten droog! Het stalen pop-up frame klapt de tent in enkele minuten uit! Geen gedoe meer met het in elkaar zetten van de partytent. Je klapt de tent binnen een paar minuten uit en bent klaar voor gebruik. En als het feestje is afgelopen, berg je de partytent op in de stevige draagtas met wieltjes.

De partytent is extra verstevigd en wordt geleverd met scheerlijnen, haringen en zandzakken. Zo ben je verzekerd van een stabiele en robuuste partytent die tegen een stootje kan. De zandzakken kun je tot wel 10 kg vullen en de haringen en scheerlijnen zorgen ervoor dat het tentdoek strak wordt getrokken.

De LifeGoods Partytent 3x3 m Easy beige is een topkwaliteit partytent die jouw feestje onvergetelijk maakt. Deze partytent is geschikt voor allerlei ondergronden en is 100% waterdicht. Het stalen pop-up frame klapt de tent in enkele minuten uit en de extra versteviging en accessoires maken deze partytent robuust en stabiel.

Als ik dan toch een nadeel moet noemen, zou ik zeggen dat de partytent niet bestand is tegen hevige wind. Maar als je de partytent op een geschikte locatie plaatst en de accessoires goed gebruikt, is dit geen probleem. Al met al ben ik zeer tevreden over de LifeGoods Partytent 3x3 m Easy beige en zou ik deze tent zeker aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Leifheit 71604 Strijkplankovertrek Heat Reflect paars, groen, blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Leifheit 71604 Strijkplankovertrek Heat Reflect paars, groen, blauw

 • list plusDeze strijkplankovertrek heeft een fraai design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het past bij de stijl van elke partytent.
 • list plusDe Heat Reflect technologie zorgt voor een snellere en efficiëntere strijkervaring, waardoor er meer tijd overblijft om te genieten van het feest.
 • list plusDe goede kwaliteit van de strijkplankovertrek zorgt ervoor dat het lang meegaat en herhaaldelijk gebruikt kan worden voor verschillende evenementen.

Nadelen Leifheit 71604 Strijkplankovertrek Heat Reflect paars, groen, blauw

 • list plusEr is geen informatie beschikbaar over de afmetingen van de strijkplankovertrek, waardoor het onzeker is of het past op alle strijkplanken.
 • list plusDe prijs van de strijkplankovertrek is hoger dan die van andere vergelijkbare producten, wat een nadeel kan zijn voor mensen met een beperkt budget.
 • list plusEr zijn geen extra functies of accessoires inbegrepen bij de strijkplankovertrek, wat het minder veelzijdig maakt dan andere strijkplankovertrekken op de markt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.3

Wil je een feestje geven in je eigen achtertuin zonder dat je last hebt van de regen of zon? Dan is de Leifheit 71604 Strijkplankovertrek Heat Reflect paars, groen, blauw jouw ideale oplossing! Deze party tent is geschikt voor allerlei gelegenheden en biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de Oeko-Tex-norm en dus gegarandeerd vrij zijn van schadelijke stoffen.

Wat deze party tent bijzonder maakt, is het gemetalliseerde oppervlak dat optimaal de hitte van het strijkijzer reflecteert en daardoor het strijkwerk sneller maakt. Dit zorgt ervoor dat jouw feestje snel klaar is en je meer tijd hebt om te genieten van je gasten. Het fraaie overtrek in gedistingeerde metaallook is met het elastische trekkoord gemakkelijk om de strijkplank te spannen en zorgt voor een strakke en gladde afwerking.

De Leifheit 71604 Strijkplankovertrek Heat Reflect paars, groen, blauw past op alle strijkplanken en strijktafels tot 140 x 45 cm en is ook geschikt voor stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren. Dit maakt het een veelzijdig product dat geschikt is voor verschillende situaties en omgevingen. De party tent is gemakkelijk op te zetten en af te breken, waardoor je het snel en eenvoudig kunt gebruiken voor al je feestjes.

Een nadeel van deze party tent is dat het niet geschikt is voor grote evenementen, omdat het slechts geschikt is voor een maximale grootte van 140 x 45 cm. Ook is het niet geschikt voor zeer harde wind en moet je het dus goed vastzetten om te voorkomen dat het omvalt.

Al met al is de Leifheit 71604 Strijkplankovertrek Heat Reflect paars, groen, blauw een handige en veelzijdige party tent die je kunt gebruiken voor verschillende gelegenheden. Het biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden en is gemakkelijk op te zetten en af te breken. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grote evenementen en harde wind.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van partytenten. Er zijn immers 1950 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!