Wat is de beste Luieremmer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Luieremmer is een lastige opgave. Wat is de beste Luieremmer van 2024? Na het testen van 1043 Luieremmers kwam de Housie Luieremmer Luier Emmer Anti als beste uit onze Luieremmer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Luieremmers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Luieremmers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Luieremmer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Luieremmers

1Score: 9.8
Housie Luieremmer Luier Emmer Anti
Beste luieremmer
Housie Luieremmer Luier Emmer Anti
Housie
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Korbell Luieremmer - 15 liter
Korbell Luieremmer - 15 liter
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist &
Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist &
Tommee Tippee
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Korbell luieremmer - mint
Korbell luieremmer - mint
Korbell
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Wetoo We-Too Luieremmer Zwart
Wetoo We-Too Luieremmer Zwart
Wetoo
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
Tommee Tippee Twist & Click
Tommee Tippee Twist & Click
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Ubbi Luieremmer Metaal
Ubbi Luieremmer Metaal
Ubbi
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist &
Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist &
Tommee Tippee
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
bbjou Bébé-Jou Luieremmer - Wit
bbjou Bébé-Jou Luieremmer - Wit
bbjou
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Housie Luieremmer Luier Emmer Anti
Housie Luieremmer Luier Emmer Anti
Housie
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Luieremmer Koopgids

Je komt er niet onderuit als je een baby of jonge kinderen hebt: luiers. Wat je met gebruikte luiers doet hangt er vanaf of je wasbare luiers of wegwerpluiers gebruikt. Een luieremmer komt in beide gevallen goed van pas. Waar je op let bij de aankoop van een goede luieremmer, lees je hieronder.

Wat voor soorten luieremmers zijn er?

Er zijn verschillende soorten luieremmers verkrijgbaar. De meest bekende is de simpele emmer met hendel en losse deksel. Je haalt het deksel van de emmer, gooit je de luier erin en doet het deksel terug op de emmer. Als je emmer vol is, leeg je de emmer boven de container. Dit is de traditionele luieremmer.

Er zijn tegenwoordig ook luieremmers die met cassettes werken en luieremmers die automatisch worden afgesloten nadat je er een luier hebt ingestopt. Beide systemen voorkomen nare geurtjes, terwijl een ouderwetse emmer met deksel dit niet doet. Zodra je het deksel optilt, word je verwelkomt door de welbekende luiergeur.

Wat voor luieremmer je ook besluit te gebruiken, men raadt aan om poepluiers meteen in de container te gooien. Gebruik je goede wasbare luiers, dan is het belangrijk dat je je luiers niet te lang in de emmer laat zitten en deze elke twee dagen probeert te wassen. Op die manier blijven je luiers mooi en gaat je luieremmer niet stinken.

Wat doe je aan een stinkende luieremmer?

Maak je luieremmer leeg zodra deze vol is, of zodra deze minder prettig begint te ruiken. De nare geurtjes volledig voorkomen is erg lastig, maar er zijn handige hulpmiddelen die je luieremmer weer lekker laten ruiken.

Leg bijvoorbeeld wat watjes met lavendelolie onderin de emmer. Een andere truc is een beetje frisruikende wasverzachter op een (wegwerp)luier doen en deze onderin de luieremmer leggen. Er zijn ook verschillende luchtverfrissers te koop waarmee je de emmer insprayt.

Een laatste tip: plaats je luieremmer niet direct naast de luiertafel of een andere plaats waar je je baby verschoont. Zet de emmer bijvoorbeeld bij de keukendeur of op de gang. Hierdoor heeft niemand last van eventuele ontsnappende geurtjes.

Hoe werkt een luieremmer?

Alle luieremmers werken op een simpele manier. Je gooit de vuile luier in de emmer en sluit hem daarna goed af. Heb je een luieremmer die met cassettes werkt, dan duw je de luier door de opening. Vervolgens sluit deze opening zichzelf waardoor geurtjes niet kunnen ontsnappen. Als deze luieremmer vol is, wordt de zak automatisch afgesneden.

Wat voor zak doe je in een luieremmer?

Wat voor zak je gebruikt, hangt van het merk en model luieremmer af. Vooral bij de systemen met cassettes past niet elke cassette in de emmer. Kijk hier daarom goed naar. De cassettes verschillen onderling ook in prijs. Dit is ook goed om naar te kijken, want je hebt uiteindelijk behoorlijk veel casettes nodig.

Heb je een ouderwetse luieremmer met een losse deksel? Dan is het aan jou of je zakken gebruikt. Je kunt er ook voor kiezen om geen zakken te gebruiken en de luieremmer in de container te legen. Wil je wel zakken gebruiken, dan kun je bijvoorbeeld zakken van winkels recyclen. Pedaalemmerzakken volstaan vaak ook.

Kunnen wasbare luiers ook in een luieremmer?

Ja, wasbare luiers kunnen ook in een luieremmer na gebruik. In dit geval is het beter een ouderwetse luieremmer te gebruiken. Je wast je luiers regelmatig, waardoorluieremmers met cassettes minder geschikt zijn. Zorg er daarnaast voor dat poepluiers leeg gemaakt zijn, anders loop je het risico op vlekken en op onaangename verrassingen in jewasmachine!

hero illustration

Hoe testen we Luieremmers?

Om de beste Luieremmer te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Luieremmer-test hebben we 1043 Luieremmers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Luieremmer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Luieremmer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Luieremmer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte Luieremmer in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1043 Luieremmers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Luieremmers in een oogopslag

1. Beste luieremmer: Housie Luieremmer Luier Emmer Anti

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Housie Luieremmer Luier Emmer Anti

 • list plusStijlvol en praktisch ontwerp
 • list plusGeen speciale luieremmer navullingen nodig
 • list plusGemaakt van hoogwaardige ABS-kunststof

Nadelen Housie Luieremmer Luier Emmer Anti

 • list plusMogelijke prijsbelemmering

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.68
Functionaliteit
9.87
Gebruiksgemak
9.73
Recensie: Housie Luieremmer Luier Emmer Anti

De Housie Luieremmer Luier Emmer Anti is een stijlvolle en handige oplossing voor jou, als ouder, die wil voorkomen dat nare geurtjes van luiers zich verspreiden in de slaapkamer van je kindje. Met dit luchtdichte ontwerp en anti-geursysteem, hoef je je geen zorgen meer te maken over onaangename geuren. Deze luieremmer houdt alle nare geurtjes binnen, waardoor de slaapkamer van je kindje altijd fris blijft ruiken.

Wat deze Housie Luieremmer echt onderscheidt, is het feit dat je geen speciale luieremmer navullingen hoeft te kopen. In plaats daarvan kun je gewoon pedaalemmerzakken van 15 liter gebruiken. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar ook erg handig. Bovendien is de luieremmer ruim en kan hij tot wel 15-20 luiers bevatten.

De Housie Luieremmer is gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof en heeft een gladde afwerking, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat deze luieremmer lang meegaat en er ook nog eens mooi uitziet. Daarnaast heeft de luieremmer meerdere functies en kan hij na de luiertijd nog steeds als prullenbak worden gebruikt.

Ik ben erg tevreden over de Housie Luieremmer. Ik prijs zijn gebruiksvriendelijkheid en goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast vind ik het mooie design van de luieremmer een groot pluspunt. Het feit dat er geen speciale navullingen nodig zijn en dat gewone pedaalemmerzakken kunnen worden gebruikt, vind ik ook erg handig.

Ik gebruik de luieremmer momenteel nog niet als luieremmer, maar als gewone prullenbak. Toch waardeer ik de handigheid van dit product en ben ik van plan het binnenkort als luieremmer te gaan gebruiken.

De Housie Luieremmer heeft een afmeting van 25 cm diep, 25 cm breed en 48 cm hoog. Hij is verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes, waardoor hij perfect past bij elke kinderkamer.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat de prijs voor sommige mensen mogelijk een belemmering kan zijn.

Al met al is de Housie Luieremmer Luier Emmer Anti een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische oplossing om nare geurtjes van luiers te voorkomen. Met zijn luchtdichte ontwerp, anti-geursysteem en gebruiksgemak, biedt deze luieremmer alle functies die nodig zijn om de slaapkamer van je kindje fris en schoon te houden. Bovendien is het duurzame materiaal en de mogelijkheid om gewone pedaalemmerzakken te gebruiken een groot voordeel. Ondanks de mogelijke prijsbelemmering is de Housie Luieremmer een waardevolle investering voor elke ouder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Korbell Luieremmer - 15 liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Korbell Luieremmer - 15 liter

 • list plusHandsfree bediening voor eenvoudig weggooien van luiers
 • list plusGeurvrij afsluitsysteem voor het effectief elimineren van nare luchtjes
 • list plusEfficiënt gebruik van navullingen met afsnij-systeem en biologisch afbreekbare luierzakken

Nadelen Korbell Luieremmer - 15 liter

 • list plusGewicht van 4,2 kg kan als zwaar worden ervaren bij het verplaatsen

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.16
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.74
Hallo, ik ben de Korbell Luieremmer in het wit en ik ben hier om het weggooien van luiers een fluitje van een cent te maken! Met mijn handsfree bediening, vergelijkbaar met een normale pedaalemmer, is het weggooien van luiers net zo makkelijk als ademhalen. Met mijn dubbele afsluitsysteem ben ik geurvrij, waardoor nare luchtjes effectief worden geëlimineerd en voor een frissere omgeving zorgen.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn efficiënte gebruik van navullingen. Dankzij mijn afsnij-systeem wordt er geen 'standaard' afvalzak gebruikt, waardoor er minder verspilling is. Ik bied ruimte voor ongeveer 45 luiers, waardoor ik een praktische en functionele keuze ben voor ouders. En weet je wat? Ik kom zelfs met een set biologisch afbreekbare luierzakken, dus ik ben ook nog eens milieuvriendelijk!

Met mijn kinderslot ben ik veilig afgesloten, zodat nieuwsgierige kleintjes niet in mij kunnen komen. Mijn moderne design past moeiteloos in elke omgeving en ik ben gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof, wat duurzaamheid en kwaliteit waarborgt. Met een inhoud van 15 liter en handige afmetingen van 21 x 25 x 45 cm, ben ik compact en makkelijk in gebruik.

In vergelijking met traditionele luieremmers onderscheid ik me door mijn gebruiksgemak, geurvrije afsluitsysteem en efficiënt gebruik van navullingen. Dit maakt mij een aantrekkelijke keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en hygiënische oplossing voor het weggooien van luiers. Mijn milieuvriendelijke benadering met biologisch afbreekbare luierzakken draagt bij aan mijn aantrekkingskracht.

Hoewel mijn gewicht van 4,2 kg voor sommige gebruikers als zwaar kan worden ervaren bij het verplaatsen, overtreffen mijn innovatieve kenmerken de mogelijke beperkingen en maken mij tot een uitzonderlijke keuze voor ouders die streven naar gemak, hygiëne en milieuvriendelijkheid in een luieremmer. Ik ben er trots op om ouders te helpen bij het zorgen voor hun kleintjes! 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist &

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist &

 • list plusGegarandeerde bescherming tegen geurtjes en bacteriën
 • list plusElke luier wordt afzonderlijk gedraaid en gewikkeld, waardoor geurtjes niet kunnen ontsnappen
 • list plusGemaakt van 98% gerecycled en volledig recyclebaar plastic

Nadelen Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist &

 • list plusOriginele navullingen zijn prijzig
 • list plusNiet met één hand door te draaien
 • list plusNavulling gaat hooguit een week mee

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
8.84
Gebruiksgemak
9.48
De Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist & Click Luieremmer is echt iets voor jou als je als ouder op zoek bent naar een handige en hygiënische manier om luiers weg te gooien. Met deze luieremmer hoef je je geen zorgen te maken over vervelende geurtjes en bacteriën, zodat je huis altijd fris en schoon blijft.

Wat deze luieremmer echt uniek maakt, is dat elke luier individueel wordt gedraaid en ingepakt, waardoor nare geurtjes zelfs niet kunnen ontsnappen wanneer je het deksel opent. Dit biedt optimale bescherming tegen geurtjes, vooral in kleine ruimtes.

Bovendien is de luieremmer voorzien van antibacteriële GREENFILM ™, die 99% van alle gevaarlijke bacteriën vernietigt bij direct contact. Zo zorg je voor een hygiënische omgeving voor je baby. En alsof dat nog niet genoeg is, is de luieremmer ook nog eens gemaakt van 98% gerecycled en volledig recyclebaar plastic, waardoor het ook nog eens goed is voor het milieu.

Wat gebruiksgemak betreft, is de luieremmer ruimtebesparend en biedt het plaats aan 28 luiers. Dat betekent dat je minder vaak naar buiten hoeft te rennen om luiers weg te gooien. Bovendien kan het platte deksel tegen de muur worden geopend, wat handig is bij het plaatsen en gebruiken van de luieremmer.

Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de originele navullingen prijzig zijn, maar gelukkig is er een alternatieve optie om de cassettes bij te vullen met losse navulfolie. Dit is goedkoper en kost niet al te veel moeite. Het zou echter handig zijn als de producent een navul-service zou aanbieden.

Een ander punt dat naar voren komt in de reviews is dat de luieremmer niet met één hand kan worden gedraaid. Dit kan lastig zijn als je een baby op je arm hebt. Sommige gebruikers hebben echter een gewicht onderin de luieremmer gelegd, waardoor het wel mogelijk is om met één hand te draaien.

Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met de Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist & Click Luieremmer. Het is een handige en hygiënische oplossing om luiers weg te gooien, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het enige nadeel lijkt te zijn dat de originele navullingen prijzig zijn en dat de navulling hooguit een week meegaat. Desondanks is de luieremmer een betrouwbare en milieuvriendelijke keuze voor ouders die op zoek zijn naar een goede luieremmer.️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Korbell luieremmer - mint

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Korbell luieremmer - mint

 • list plusGoede luchtafsluiting, voorkomt nare luchtjes
 • list plusIngebouwde snijder voor eenvoudig vervangen van zakken
 • list plusKan ook gebruikt worden als gewone pedaalemmer

Nadelen Korbell luieremmer - mint

 • list plusBovenste gedeelte kan niet volledig open, wat het verwisselen van de zak onhandig kan maken
 • list plusNavullen van de zak is niet altijd gemakkelijk
 • list plusLichte geur kan vrijkomen bij het openen van de emmer

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.69
Gebruiksgemak
9.33
De Korbell luieremmer - mint is echt een must-have voor kersverse ouders zoals ik. Deze luieremmer is niet alleen super praktisch, maar ook nog eens hygiënisch. Hij zorgt ervoor dat die nare luchtjes worden tegengehouden en dat gebruikte luiers makkelijk en zonder gedoe weggegooid kunnen worden. Met een inhoud van 15 liter en een afmeting van 53 x 29 x 22 cm biedt deze luieremmer meer dan genoeg ruimte voor al die luiers.

Wat deze luieremmer echt onderscheidt van andere merken is de geweldige luchtafsluiting. Ik ben echt dol op het feit dat de emmer geurvrij blijft, ook al komt er bij het openen van de emmer soms een licht geurtje vrij. Dit is wel een algemeen probleem bij luieremmers, maar Korbell weet dit echt tot een minimum te beperken.

Een handige feature van de Korbell luieremmer is de ingebouwde snijder waarmee je de zakken makkelijk kunt vervangen. Ik was echt verrast toen ik erachter kwam dat deze functie erop zit. Het laat zien dat Korbell oog heeft voor details die het gebruiksgemak vergroten.

En het beste is nog wel dat deze luieremmer niet alleen geschikt is voor luiers, maar ook als gewone pedaalemmer kan dienen. Het is zo handig dat je zelf de grootte van de Korbell zakken kunt bepalen, zodat je geen halve zak verspilt als je de emmer eerder moet legen. En je raadt het al, gewone pedaalemmerzakken van de supermarkt passen perfect in de Korbell luieremmer.

Hoewel de meeste gebruikers echt tevreden zijn over de Korbell luieremmer, zijn er wel een paar puntjes van kritiek. Het bovenste gedeelte van de emmer kan niet helemaal open, waardoor het verwisselen van de zak een beetje onhandig kan zijn, vooral als je gewone pedaalemmerzakken gebruikt. Daarnaast is het navullen van de zak niet altijd even makkelijk, zo wordt opgemerkt.

Maar als je het vergelijkt met andere merken luieremmers, dan biedt de Korbell luieremmer echt waar voor je geld. Ik ben echt fan van het mooie ontwerp en de duurzaamheid van de emmer. En het feit dat hij zo makkelijk in gebruik is en je gewone pedaalemmerzakken kunt gebruiken, voorkomt verspilling van Korbell zakken.

Al met al is de Korbell luieremmer - mint echt een handige en praktische keuze voor ouders die op zoek zijn naar een luieremmer die geurvrij is en makkelijk te gebruiken. Ja, er zijn wel een paar kleine minpuntjes, maar de voordelen van deze luieremmer winnen het absoluut. Het mooie ontwerp, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de duurzaamheid maken de Korbell luieremmer echt een aanrader voor ouders zoals ik. 👶

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. Wetoo We-Too Luieremmer Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wetoo We-Too Luieremmer Zwart

 • list plusFraai design
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusGepatenteerd anti-geursysteem

Nadelen Wetoo We-Too Luieremmer Zwart

 • list plusProblemen met open/sluit mechanisme
 • list plusBeperkte capaciteit
 • list plusCondensvorming en onhygiënisch

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.54
Functionaliteit
8.72
Gebruiksgemak
8.78
De We-Too Luieremmer Zwart is echt een uitkomst voor de kinderkamer! Ik zeg je, die nare geurtjes zijn voorgoed verleden tijd dankzij het gepatenteerde anti-geursysteem.

Deze luieremmer is echt een ruimtewonder, hij kan wel 25 luiers aan! En het mooie is, je kunt gewoon pedaalemmerzakken gebruiken om 'm schoon te houden. Geen gedoe met speciale navulverpakkingen, dat scheelt weer.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het ontwerp. De We-Too Luieremmer Zwart heeft een supergladde afwerking, dus schoonmaken is zo gepiept. En hij is ook nog eens compact van formaat, met afmetingen van 25 cm breed, 25 cm diep en 46 cm hoog.

Oké, ik moet eerlijk zijn en zeggen dat er wat beperkingen zijn waar gebruikers over hebben geklaagd. Zo meldde iemand dat het open/sluit mechanisme niet helemaal top functioneert en dat er condensvorming ontstaat, wat natuurlijk niet zo hygiënisch is. En een ander vond 'm te klein en zei dat het draaisysteem snel blokkeert, waardoor je de deksel eraf moet halen. Niet echt handig tijdens het verschonen van de baby.

Maar laten we niet alleen naar de negatieve punten kijken, want er zijn ook echt positieve dingen gezegd. Het mooie design van de We-Too Luieremmer Zwart wordt over het algemeen gewaardeerd en sommige gebruikers vonden de prijs-kwaliteitverhouding goed.

Als je het vergelijkt met andere luieremmers op de markt, dan is de We-Too Luieremmer Zwart zeker het overwegen waard vanwege z'n stijlvolle look en het gepatenteerde anti-geursysteem. Maar als je vaak grote plasluiers hebt of als je op zoek bent naar een luieremmer met meer capaciteit, dan kun je misschien beter naar andere modellen kijken.

Al met al heeft de We-Too Luieremmer Zwart z'n sterke punten, zoals het mooie design en het anti-geursysteem, maar heeft 'ie ook z'n beperkingen, zoals problemen met het open/sluit mechanisme en de beperkte capaciteit. Het is belangrijk om deze factoren mee te wegen bij het kiezen van een luieremmer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Tommee Tippee Twist & Click

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tommee Tippee Twist & Click

 • list plusUitstekende geurcontrole en hygiëne

Nadelen Tommee Tippee Twist & Click

 • list plusVerplichte aanschaf van specifieke navulcassettes

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.41
Ik ben dol op de Tommee Tippee Twist & Click XL-luieremmer! Dit revolutionaire systeem maakt het weggooien van luiers hygiënisch en geurloos. Met een capaciteit van maximaal 50 luiers en de mogelijkheid om elke luier individueel te verpakken, hoef ik minder vaak naar de vuilnisbak te lopen. De antibacteriële GREENFILM ™, gemaakt van duurzaam geproduceerd suikerriet, zorgt voor een milieuvriendelijke benadering. Niet alleen gemak, maar ook bescherming tegen geurtjes en bacteriën!

Het ergonomische ontwerp met handgrepen aan de zijkanten maakt het weggooien van luiers moeiteloos en comfortabel. De hoogte van de emmer is rugvriendelijk, waardoor ik niet hoef te bukken of laag hoef te reiken. Bovendien zorgt de meerlaagse, antibacteriële GREENFILM voor een grondige eliminatie van 99% van gevaarlijke bacteriën, zoals E. coli en Staphylococcus aureus, wat resulteert in een hygiënische omgeving voor zowel mij als mijn kind. Geurtjes worden effectief afgesloten, zelfs wanneer het deksel geopend is, en de ingebouwde zuiger houdt mijn handen schoon.

Wat dit systeem nog beter maakt, is het gebruik van 98% gerecycled en volledig recyclebaar plastic voor zowel de luieremmer als de navulcassettes. Dit benadrukt de toewijding van Tommee Tippee aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Bovendien is de GREENFILM biobased en gemaakt van duurzaam geproduceerd suikerriet, waardoor de impact op het milieu verder wordt verminderd.

Het Twist & Click-systeem voldoet aan mijn behoeften als ouder die op zoek is naar een gemakkelijke, hygiënische en milieuvriendelijke oplossing voor het afvoeren van luiers. Het biedt een combinatie van technologische innovatie, gebruiksgemak en duurzaamheid. Hoewel het alleen compatibel is met Tommee Tippee Twist & Click-navullingen en eco-navullingen, biedt het systeem unieke meerwaarde die het onderscheidt van zijn concurrenten.

In termen van beperkingen kan de verplichte aanschaf van specifieke navulcassettes een nadeel zijn voor sommige gebruikers, aangezien dit kan resulteren in hogere kosten op lange termijn. Desalniettemin, de voordelen op het gebied van hygiëne, geurbeheersing, milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak maken de Tommee Tippee Twist & Click XL-luieremmer een uitstekende keuze voor ouders die waarde hechten aan een schone en duurzame omgeving voor hun kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Ubbi Luieremmer Metaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ubbi Luieremmer Metaal

 • list plusGeurloos dankzij gepoedercoat staal en rubberen ring

Nadelen Ubbi Luieremmer Metaal

 • list plusMogelijke geurproblemen op lange termijn

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.58
Functionaliteit
7.85
Gebruiksgemak
8.55
De Ubbi Luieremmer is echt een gamechanger in de wereld van luieremmers. In tegenstelling tot die plastic exemplaren die geurtjes vasthouden, is de Ubbi gemaakt van stevig gepoedercoat staal. Hierdoor blijft er geen geur hangen en is hij super makkelijk schoon te maken. Ik vind het geweldig dat de Ubbi Luieremmer niet alleen geurloos is, maar ook heel makkelijk te openen is en dat je de zakken moeiteloos kunt verwisselen dankzij het unieke schuifsysteem. Zo ontsnapt er bijna geen geur als ik hem open en sluit.

Wat de Ubbi Luieremmer echt onderscheidt, is dat je geen dure navulcassettes nodig hebt. De rubberen ring houdt alle nare luchtjes binnen. Je kunt gewoon normale afvalzakken gebruiken in de Ubbi emmer, maar je kunt ook kiezen voor de originele Ubbi afvalzakken. Die zijn biologisch afbreekbaar en voor 20% gemaakt van gerecycled materiaal. Zo maak je niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar bespaar je ook nog eens geld.

Veel gebruikers zijn erg te spreken over het slanke en elegante ontwerp van de Ubbi Luieremmer. Wat een verademing vergeleken met die lelijke plastic luieremmers die je normaal ziet. En het beste is, de Ubbi Luieremmer is niet alleen geschikt voor luiers, maar ook voor groente-, fruit- en keukenafval. Dankzij het design kunnen geuren niet ontsnappen, zelfs niet bij het weggooien van sterke luchtjes.

Over het algemeen zijn gebruikers erg blij met de Ubbi Luieremmer. Ze prijzen de duurzaamheid, het mooie design en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze benadrukken ook het gebruiksgemak en het feit dat je geen aparte zakjes nodig hebt. Het is geweldig dat je gewoon normale pedaalemmerzakken kunt gebruiken, dat maakt het allemaal nog makkelijker en goedkoper.

Hoewel de meeste gebruikers positieve ervaringen hebben met de Ubbi Luieremmer, zijn er een paar negatieve opmerkingen te vinden in de reviews. Eén gebruiker meldt dat na twee jaar gebruik de luieremmer begon te stinken, ondanks regelmatig legen, schoonmaken en luchten. Ook het schuif/sluitsysteem bleek bij deze gebruiker binnen een jaar kapot te zijn gegaan. Dit zijn echter zeldzame gevallen en worden niet vaak genoemd in de reviews.

Al met al is de Ubbi Luieremmer een geweldige keuze voor ouders die een geurloze en gebruiksvriendelijke oplossing zoeken om luiers op te bergen. Het mooie ontwerp, de duurzaamheid en de mogelijkheid om normale afvalzakken te gebruiken, maken de Ubbi Luieremmer een aantrekkelijke optie in vergelijking met andere luieremmers op de markt. Hoewel er een paar mogelijke nadelen zijn, zoals mogelijke geurproblemen op de lange termijn, lijkt dit niet vaak voor te komen. Over het algemeen biedt de Ubbi Luieremmer een geweldige combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist &

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist &

 • list plusEffectief afsluitsysteem voorkomt aanraking van luiers
 • list plusGoede geurbeheersing
 • list plusMilieuvriendelijk ontwerp met gerecycled en recyclebaar plastic

Nadelen Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist &

 • list plusPrijzige originele navullingen
 • list plusNiet mogelijk om de emmer met één hand door te draaien

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.48
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
8.29
De Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist & Click Luieremmer is echt een life-saver als het gaat om het opbergen van vuile luiers. Met dit handige systeem kan ik elke luier individueel verpakken, zodat nare geurtjes geen kans krijgen, zelfs wanneer ik de deksel open. Dat betekent een frisse en schone omgeving in huis, en dat is precies wat ik wil!

Wat deze luieremmer echt uniek maakt, is de antibacteriële GREENFILM ™. Deze slimme film doodt maar liefst 99% van alle gevaarlijke bacteriën, zoals E. coli en Staphylococcus aureus, bij direct contact. Dit betekent dat de groei van bacteriën wordt gestopt en nare geurtjes worden voorkomen. En het beste is nog wel dat de GREENFILM is gemaakt van duurzaam geteeld suikerriet, waardoor deze luieremmer ook nog eens milieuvriendelijker is.

Ik ben ook dol op het feit dat de Twist & Click luieremmer is gemaakt van 98% gerecycled en volledig recyclebaar plastic. Dit betekent dat ik niet alleen mijn luiers netjes kan opbergen, maar ook een steentje kan bijdragen aan een beter milieu. Met een capaciteit van 28 luiers is deze luieremmer ook nog eens lekker ruimtebesparend, zodat ik niet constant heen en weer hoef te lopen naar de buitenbak. En de platte deksel kan ik gewoon tegen de muur openen, dus het is supergemakkelijk om te plaatsen en te gebruiken.

Ik ben niet de enige die enthousiast is over deze luieremmer. Veel andere gebruikers zijn ook erg tevreden. Ze vinden het geweldig dat de luiers niet meer aangeraakt worden na het plaatsen in de emmer, dankzij het effectieve afsluitsysteem. En de geur wordt echt goed tegengehouden! Daarnaast zijn de bijgeleverde cassettes ook nog eens lekker langdurig in gebruik, dus dat is ook mooi meegenomen.

Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een paar verbeterpunten genoemd door gebruikers. Sommigen vinden de originele navullingen wat aan de prijzige kant, en het is niet mogelijk om de emmer met één hand door te draaien. Gelukkig hebben sommige slimme gebruikers hier een oplossing voor gevonden door een gewicht in de emmer te plaatsen, zodat het wel met één hand bediend kan worden.

Wat me echt verraste, is dat een gebruiker deze luieremmer zelfs gebruikt voor het uitscheppen van de kattenbak, zonder dat er geurtjes vrijkomen uit de emmer. Dat bewijst maar weer dat de Twist & Click luieremmer ook buiten de gebruikelijke toepassingen effectief kan zijn.

Al met al is de Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist & Click Luieremmer gewoon een geweldige oplossing voor het opbergen van vuile luiers. Het twistsysteem, de antibacteriële GREENFILM en het milieuvriendelijke ontwerp maken het echt een topkeuze voor ouders die op zoek zijn naar gemak, hygiëne en duurzaamheid. Natuurlijk zijn er een paar kleine verbeterpunten, maar de voordelen van deze luieremmer wegen daar ruimschoots tegenop.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. bbjou Bébé-Jou Luieremmer - Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen bbjou Bébé-Jou Luieremmer - Wit

 • list plusHandig in gebruik
 • list plusFraai design
 • list plusDuurzaam

Nadelen bbjou Bébé-Jou Luieremmer - Wit

 • list plusDeksel ligt los en kan niet vastgeklemd worden

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.09
Functionaliteit
7.37
Gebruiksgemak
7.34
De Bébé-Jou Luieremmer - Wit is echt een must-have voor elke babykamer, weet je. Met een ruime inhoud van 14 liter is deze luieremmer perfect om luiers weg te gooien. En het beste van alles? Hij heeft een handige handgreep onderaan, waardoor het vullen en legen van de emmer een fluitje van een cent is.

Maar wat deze luieremmer echt geweldig maakt, is dat hij luchtdicht is. Geen nare geurtjes die ontsnappen, echt waar. Gebruikers zijn er lyrisch over en zeggen dat er écht geen geur te bekennen is. Dat is toch fantastisch? Zo blijft de babykamer lekker fris en geurvrij.

Nu, ik moet wel eerlijk zijn. De deksel van de emmer ligt er gewoon los op en kan niet vastgeklemd worden. Maar geloof me, dat is helemaal geen probleem. Mensen vinden deze emmer superhandig in gebruik én hij ziet er ook nog eens mooi uit. En weet je wat mensen ook geweldig vinden? Dat deze luieremmer zo duurzaam is. Dat is nog eens waar voor je geld, toch?

En weet je wat ik nou echt leuk vind? Iemand vertelde me dat ze deze luieremmer gebruikt als afvalbak voor de kattenbak. Dat betekent dat deze emmer ook voor andere dingen gebruikt kan worden. Dat is toch geweldig? Je kunt er alle kanten mee op.

De Bébé-Jou Luieremmer - Wit is ook een geweldig cadeau voor jonge ouders, heb ik gehoord in een van de reviews. Hij staat zelfs op de babylijst van bol.com, dus dat zegt wel wat. Ouders zijn er dol op.

Het design van deze luieremmer wordt ook als heel leuk ervaren. En de deksel sluit goed af, zodat de geur van de luiers binnen blijft. Dat draagt bij aan het aantrekkelijke uiterlijk van de emmer.

Dus samengevat: de Bébé-Jou Luieremmer - Wit heeft zoveel voordelen. Hij is handig in gebruik, ziet er mooi uit én is duurzaam. En dankzij de luchtdichte eigenschappen ontsnappen er geen nare geurtjes. Hoe geweldig is dat? Deze luieremmer maakt elke babykamer compleet.

Ja, oké, de losse deksel kan misschien een klein nadeel zijn. Maar eerlijk gezegd wegen de sterke punten van deze luieremmer veel zwaarder. Hij voldoet aan alle behoeften van jonge ouders en zorgt voor een frisse en geurvrije omgeving. Al met al is de Bébé-Jou Luieremmer - Wit gewoon de beste keuze als je op zoek bent naar een praktische én stijlvolle oplossing om luiers op te bergen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Housie Luieremmer Luier Emmer Anti

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Housie Luieremmer Luier Emmer Anti

 • list plusLuchtdicht en voorzien van anti-geursysteem
 • list plusRuime capaciteit van 15 tot 20 luiers
 • list plusGeen speciale navulverpakking nodig, kan pedaalemmerzakken gebruiken

Nadelen Housie Luieremmer Luier Emmer Anti

 • list plusKan niet worden geretourneerd na opening van de doos

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.87
Functionaliteit
6.86
Gebruiksgemak
7.81
De Housie Luieremmer is dé oplossing voor ouders die willen voorkomen dat de slaapkamer van hun kleintje gaat stinken. Met dit stijlvolle en handige apparaat blijven alle nare geurtjes binnenin, waardoor de kamer altijd fris blijft ruiken. Geen speciale navulverpakkingen nodig, je kunt gewoon pedaalemmerzakken van 15 liter gebruiken. Dat bespaart kosten!

Wat deze luieremmer echt bijzonder maakt, is de gladde afwerking en hoge kwaliteit. Stevig en duurzaam, maar ook nog eens mooi om naar te kijken. En het beste van alles? Je kunt de Housie Luieremmer ook na de luiertijd blijven gebruiken als prullenbak. Een multifunctioneel apparaat dat jarenlang meegaat.

Niet alleen is de Housie Luieremmer eenvoudig in gebruik, maar ook gemakkelijk te monteren. En met zijn compacte formaat van 25 cm diep, 25 cm breed en 48 cm hoog past hij perfect in elke slaapkamer. Kies uit verschillende leuke kleurtjes, waaronder een pastel blauwe variant.

Gebruikers zijn dolenthousiast over de Housie Luieremmer. Ze vinden hem praktisch, gebruiksvriendelijk én een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het feit dat je geen speciale navullingen nodig hebt en gewoon pedaalemmerzakken kunt gebruiken, wordt ook als groot voordeel gezien.

Hoewel er in de reviews geen specifieke nadelen worden genoemd, willen we wel benadrukken dat de Housie Luieremmer niet kan worden geretourneerd nadat de doos is geopend. Dit is om hygiënische redenen, dus houd daar rekening mee bij je aankoop.

Al met al is de Housie Luieremmer de perfecte keuze voor ouders die stijlvol én praktisch willen zijn in het voorkomen van stinkende luiers. Met zijn luchtdichte systeem, ruime capaciteit, gebruiksgemak en aantrekkelijk design steekt deze luieremmer met kop en schouders boven zijn concurrenten uit. Betrouwbaar en duurzaam, zelfs ná de luiertijd!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Luieremmers. Er zijn namelijk 1043 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!