De Bestenu Luiers Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/21/2020


Heb je een baby, dan heb je luiers nodig. Pas eind jaren '60 wordt de wegwerpluier populair. Hiervoor werden wasbare luiers gebruikt. De wasbare luier is echter weer in opkomst. Ze zijn niet alleen beter voor het milieu, maar besparen je ook geld. Welke luier je ook kiest, hieronder lees je waarop je let bij je aankoop!

Wat voor wasbare luiers zijn er?

Wasbare luiers worden steeds populairder, maar er is ontzettend veel keuze. Er zijn verschillende systemen verkrijgbaar. Zo zijn er tweedelige systemen, die eigenlijk uit drie delen bestaan (om het nog ingewikkelder te maken!): de luier, de inlegger en het overbroekje. De luier zelf is hierbij niet waterdicht. Daarom gebruik je een overbroekje.

Als je je baby verschoont, vervang je alleen de luier en de inlegger(s), niet het overbroekje. Als het overbroekje erg vies is, vervang je deze uiteraard ook, maar meestal gaat deze een stuk langer mee. Overbroekjes en luiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Het nadeel van een tweedelig systeem is dat dit vaak erg dikke luiers zijn, maar daar staat wel tegenover dat ze enorm absorberend zijn. Een tweedelig systeem is ideaal voor tijdens de nacht en voor oudere baby's die veel plassen.

Dan zijn er ook nog systemen die uit één deel bestaan: de zogenaamde all-in-one luier. Deze lijkt het meeste op een wegwerpluier. De inlegger zit vaak in de luier. Deze zit met drukknopjes vast, of is erin genaaid. Je voegt eenvoudig extra inleggers toe als de luier niet absorberend genoeg blijkt te zijn.

Sommige systemen groeien met je kindje mee waardoor je, nadat je genoeg luiers hebt gekocht, geen extra luiers meer bij hoeft te kopen. Ze hebben drukknopjes waarmee je de luiers groter of kleiner maakt. Ze zijn net als bij het tweedelige systeem verkrijgbaar is allerlei kleuren en leuke printjes.

Ééndelige systemen zijn het meest eenvoudig in gebruik. Vind je de drukknopjes nog te ingewikkeld, dan zijn ze ook verkrijgbaar met klittenbandsluitingen. Dit geldt ook voor tweedelige systemen.

Je kunt ook aan de slag met hydrofiele luiers. Deze doeken zijn ideaal om als wasbare luier te gebruiken. Hier waren ze oorspronkelijk ook voor bedoeld. Het vergt wel enige oefening, maar als je het onder de knie hebt, is het simpel.

Je vouwt de doeken op een speciale manier op en spelt ze vast met veiligheidsspelden of met daarvoor bestemde klemmetjes. Sommige ouders zweren bij het gebruik van hydrofiele luiers en willen nooit meer anders.

Hoe werken wasbare luiers?

Een wasbare luier werkt in principe hetzelfde als een wegwerpluier, maar gooi je na gebruik niet in de vuilnisbak, maar in een luieremmer. Hoe je een wasbare luier om doet, hangt van het systeem af wat je gebruikt. Sommige systemen bestaan uit een overbroekje en een luier, waar je alleen de luier en de inlegger vervangt. Bij een ééndelig systeem verwissel je de hele luier.

Om het gemakkelijker te maken voor jezelf, gebruik je op de inlegger een inlegvel. Dit zijn hele dunne, zachte vellen van papier die je na gebruik in de vuilnisbak gooit (nooit in de wc!). Deze inlegvellen zorgen ervoor dat het weggooien van poep een stuk eenvoudiger wordt.

Ook bieden deze vellen bescherming aan je baby's billetjes. De inleggers van wasbare luiers, het absorberende gedeelte, is van verschillende stoffen gemaakt, waaronder microvezel. Dit is erg vochtontrekkend en kan tot irritatie van je je baby's billen leiden. Inlegvellen beschermen je baby's billen tegen deze irritatie.

Wat is het voordeel van wasbare luiers?

Gebruik je wasbare luiers, dan bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu. Afhankelijk van de wegwerpluier, duurt het ergens tussen de 200 en 500 jaar voor een luier om af te breken. Een kindje gebruikt gemiddeld zo'n 5000 luiers totdat hij zindelijk is. Deze informatie zegt genoeg.

Al kost het wassen van wasbare luiers natuurlijk energie, ze dragen niet bij aan het afval wat in ons milieu terecht komt. De initiële kosten van wasbare luiers mogen dan vrij hoog zijn, maar op lange termijn bespaar je veel.

Behalve de besparingen in je portemonnee en het milieuvriendelijke aspect, zijn wasbare luiers vriendelijker voor de babyhuid. Er worden geen vervelende materialen zoals plastic en bleek gebruikt, waardoor er minder kans is op huidirritatie.

Wat zijn hydrofiele luiers?

Hydrofiele luiers zijn de luiers die vooral rond de jaren 40 gebruikt werden en erg populair bleven totdat de wegwerpluier werd geïntroduceerd. Hydrofiele luiers zijn nog steeds erg populair. Je vouwt ze op een speciale manier en zet ze vervolgens vast met een veiligheidsspeld of een klemmetje.

Hydrofiele luiers zijn erg absorberend. Ze zijn niet alleen geschikt om te gebruiken als luier, maar ook als spuugdoekje, handdoek en zelfs vaatdoek. Hydrofiele luiers zijn eigenlijk multifunctioneel in hun gebruik.

Wat zit er in een wegwerpluier?

Een wegwerpluier is gemaakt van verschillende lagen en moet zoveel mogelijk vloeistof absorberen. De bovenste laag, die tegen de huid van je baby aan ligt, bestaat uit polyethyleen of polypropyleen. Dit is een soort ademend plastic.

De absorberende laag bestaat uit superabsorberend polymeer en fluff pulp. Dit laatste bestaat uit katoen- hout- of hennepvezels. Polymeer vind je vaak als korrels in de luier, maar dit kan ook poeder zijn. Als polymeer in aanraking komt met vocht, dan veranderd dit in een gel. Dit is onschadelijk voor je kindje.

De buitenste laag van een luier bestaat net als de eerste laag ook uit polyethyleen of polypropyleen. Een extra laagje van rubber met textiel zorgt er tenslotte voor dat er geen vloeistoffen doorheen kunnen lekken.

Hoe vaak geef ik mijn baby een schone luier?

Gemiddeld gebruikt je baby vijf luiers per dag, of dit nu wegwerpluiers of wasbare luiers zijn, maar elke baby is anders. Sommige baby's hebben een enorm gevoelige huid en hebben daarom vaker een schone luier nodig. Andere baby's plassen minder en hebben daarom juist minder vaak een schone luier nodig.

Jij kent je kindje het beste. Heeft je kindje ineens meer droge luiers dan normaal, dan kan dit een teken zijn van een infectie. Luister altijd naar je gevoel: als je je zorgen maakt, ga dan even langs de huisarts.

Welke maat wegwerpluier heb ik nodig?

Elk merk luiers hanteert verschillende richtlijnen. Kijk voor de juiste maat op de verpakking. De maten zijn vaak gebaseerd op het gewicht van je baby, maar een zwaardere baby heeft niet per sé een grotere luier nodig. Wel absorbeert een grotere luier meer.

Wederom geldt hier dat je je niet hoeft te houden aan de maten. Elke baby is anders en er is niets mis met het gebruiken van een grotere of kleinere maat luier. De pasvorm verschilt bovendien ook per merk.

In welke container mogen luiers?

Gebruikte wegwerpluiers mogen bij het restafval. Verpak ze altijd luchtdicht om op die manier vervelende geurtjes tegen te gaan. Dit hoeven niet perse speciale luierzakjes te zijn; een gebruikte plastic zak werkt ook prima. Voor wasbare luiers gebruik je een goede luieremmer.

Hoe komt deze handige Luiers lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Luiers ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Luierss, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Luierss die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Luierss het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Luierss stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Luierss in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Luiers met een superzachte en ademende bovenlaag die uiterst comfortabel aanvoelt en vocht weghoudt van de huid Zachtere rekbare zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Superabsorberende kern absorbeert het vocht onmiddellijk en houdt je baby tot 12 uur lang droog en beschermd Dubbele beschermrandjes passen zich aan de beentjes van je baby aan en beschermen zo tegen lekken Urine-indicator zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Dermatologisch getest en gecertificeerd met het onafhankelijke Standard 100 label van Oeko-Tex De Nr.1 keuze van de kraamafdelingen* *Op basis van de verdeling van Pampers Premium Protection luiers maten 0-2 in Nederlandse kraamafdelingen jan 2018-dec 2018 Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende banen Luiers met luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Zachte en rekbare zijkanten Zachte en rekbare zijkanten zorgen voor een comfortabele pasvorm. Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

1. Pampers Premium Protection Luiers - Maat 4 (9-14 kg) - 168 Stuks - Maandbox


Product informatiePlus or Show more

Luiers met een superzachte en ademende bovenlaag die uiterst comfortabel aanvoelt en vocht weghoudt van de huid Zachtere rekbare zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Superabsorberende kern absorbeert het vocht onmiddellijk en houdt je baby tot 12 uur lang droog en beschermd Dubbele beschermrandjes passen zich aan de beentjes van je baby aan en beschermen zo tegen lekken Urine-indicator zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Dermatologisch getest en gecertificeerd met het onafhankelijke Standard 100 label van Oeko-Tex De Nr.1 keuze van de kraamafdelingen* *Op basis van de verdeling van Pampers Premium Protection luiers maten 0-2 in Nederlandse kraamafdelingen jan 2018-dec 2018 Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende banen Luiers met luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Zachte en rekbare zijkanten Zachte en rekbare zijkanten zorgen voor een comfortabele pasvorm. Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

2. Pampers Premium Protection Luiers - Maat 3 (6-10 kg) - 204 stuks - Maandbox


Product informatiePlus or Show more

Pampers New Baby luiers uit de Premium Protection-lijn bieden de beste bescherming zodat je pasgeboren baby alleen liefde voelt. Ze bevatten een unieke absorptielaag die zowel nattigheid als vloeibare ontlasting bij de huid van je baby weghaalt. Hierdoor zijn het de beste luiers voor de absorptie van vloeibare ontlasting. Geef je pasgeboren baby Pampers New Baby luiers uit de Premium Protection-lijn, zodat ze kunnen genieten van Pampers beste bescherming voor pasgeboren baby's huid. Pampers' beste bescherming voor de huid van pasgeboren baby's - De urine-indicator wordt blauw wanneer je baby plast, zodat je weet dat je baby waarschijnlijk een schone luier nodig heeft - De navel-vriendelijke vorm van de luier biedt een comfortabele pasvorm rond de navel - De super flexibele en overlappende sluitingen bewegen met je baby mee en gaan zo lekkages tegen. - Katoenachtige zachtheid - Pampers New Baby luiers worden aangeboden in de maten 0, 1, 2 en 3. Pampers New Baby luiers gaan prima samen met Pampers New Baby Sensitive doekjes. Deze zijn speciaal ontworpen om de huid van je nieuwe baby voorzichtig te reinigen.

3. Pampers New Baby - Maat 2 Maandbox 240 luiers


Product informatiePlus or Show more

Luiers met een superzachte en ademende bovenlaag die uiterst comfortabel aanvoelt en vocht weghoudt van de huid Zachtere rekbare zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Superabsorberende kern absorbeert het vocht onmiddellijk en houdt je baby tot 12 uur lang droog en beschermd Dubbele beschermrandjes passen zich aan de beentjes van je baby aan en beschermen zo tegen lekken Urine-indicator zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Dermatologisch getest en gecertificeerd met het onafhankelijke Standard 100 label van Oeko-Tex De Nr.1 keuze van de kraamafdelingen* *Op basis van de verdeling van Pampers Premium Protection luiers maten 0-2 in Nederlandse kraamafdelingen jan 2018-dec 2018 Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende banen Luiers met luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Zachte en rekbare zijkanten Zachte en rekbare zijkanten zorgen voor een comfortabele pasvorm. Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

4. Pampers Premium Protection Luiers - Maat 5 (11-16 kg) - 136 stuks - Maandbox


Product informatiePlus or Show more

Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes voor eenvoudig verschonen overdag Eenvoudig in één beweging aan te trekken Eenvoudig uit te trekken door de zijkanten open te scheuren Gemakkelijk weg te gooien dankzij de plakstrip Baby-Dry Pants luierbroekjes met 360° pasvorm bieden ’s nachts bescherming tegen lekken Flexibele tailleband rondom die zich aanpast aan het buikje van je baby Superabsorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert Dubbele beschermrandjes die lekken rond de beentjes helpen voorkomen Wanneer je baby tijdens het verschonen begint te wriemelen, zijn Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes gemakkelijk te gebruiken: je trekt ze in één beweging aan, scheurt de zijkanten los om ze eenvoudig uit te trekken en gebruikt de plakstrip om ze weg te gooien. ’s Nachts helpen Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes lekken te voorkomen, voor een rustige nacht. Dankzij de 360° pasvorm met (1) een flexibele tailleband rondom die zich aanpast aan het buikje van je baby, (2) een superabsorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert en (3) dubbele beschermrandjes die lekken rond de beentjes helpen voorkomen. Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes: voor eenvoudig verschonen overdag en bescherming tegen lekken ’s nachts. Wil je weten wat de bestanddelen zijn van Pampers luiers? Bezoek Pampers.nl

5. Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes - Maat 5 (12-17 kg) - 132 stuks - Maandbox


Product informatiePlus or Show more

Luiers met een superzachte en ademende bovenlaag die uiterst comfortabel aanvoelt en vocht en zachte ontlasting weghoudt van de huid Zachtere rekbare zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Superabsorberende kern absorbeert het vocht onmiddellijk en houdt je baby tot 12 uur lang droog en beschermd Dubbele beschermrandjes passen zich aan de beentjes van je baby aan en beschermen zo tegen lekken Urine-indicator zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Navelvriendelijke vorm, ontworpen om het delicate buikje van je pasgeboren baby te beschermen Dermatologisch getest en gecertificeerd met het onafhankelijke Standard 100 label van Oeko-Tex Geef je baby het zachtste comfort en onverslaanbare huidbescherming met Premium Protection luiers, de Nr.1 keuze van de materniteiten*. Deze luier voelt ultrazacht aan en heeft een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die zowel vocht als zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. En dankzij de navelvriendelijke uitsparing van Pampers is jouw baby's gevoelige buikje beschermd. *op basis van de verdeling Pampers Premium Protection luiers maten 0-2 in Belgische materniteiten jan-dec 2018 Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende kanalen Luiers met luchtdoorlatende kanalen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Navelvriendelijke uitsparing En navelvriendelijke vorm voor pasgeboren baby’s. (beschikbaar in maat 0, 1, 2) Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

6. Pampers Premium Protection Maat 1 (2-5kg) - 3x72 Luiers


Product informatiePlus or Show more

Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes, aan en uit in één beweging: trek de zijkanten eenvoudig los • Dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst • Luchtdoorlatende banen laten lucht circuleren in het luierbroekje en zorgen voor een droge huid die kan ademen, tot 12 uur lang • Een binnenlaag met microparels die het vocht absorberen en vasthouden • Zo zacht als katoen; opdat jouw baby de hele dag beschermd is en in zachtheid gehuld wordt • De flexibele tailleband en pijpjes passen zich aan de bewegingen van je baby aan zodat de luier perfect past • Makkelijk uit te trekken: trek de zijkanten eenvoudig los Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes Wanneer een baby actief wordt en probeert weg te kruipen tijdens het verschonen, kan een luier verwisselen lastig zijn. Dan is het tijd voor Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes. Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes zijn makkelijk aan te trekken. Je trekt ze even makkelijk weer uit door de zijkanten open te scheuren. Ze passen zich aan de bewegingen van je baby aan voor comfort en optimale pasvorm. Luchtdoorlatende kanalen laten lucht in het luierbroekje circuleren voor een droge huid die kan ademen, tot 12 uur lang*. Maak verschonen snel en makkelijk met Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes, waar je baby ook heen kruipt. *ten opzichte van vorige Pampers luierbroekjes Luchtdoorlatende kanalen Luchtdoorlatende kanalen laten lucht circuleren in het luierbroekje en zorgen voor een droge huid die kan ademen, tot wel 12 uur lang. Absorberende microparels Een binnenlaag met microparels absorbeert en houdt het vocht vast. Zacht als katoen De Pampers luierbroekjes zijn zo zacht als katoen; zo voelt jouw baby zich de hele dag comfortabel in luierbroekjes die op onderbroekjes lijken. Volledig flexibel De ultra flexibele tailleband en pijpjes passen zich aan de bewegingen van je baby aan zodat de luier perfect past. Eenvoudig aan en uit Aan in één beweging. Uittrekken door eenvoudigweg de zijkanten open te scheuren.

7. Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes - Maat 6 (15+ kg) - 116 stuks - Maandbox


Product informatiePlus or Show more

Luiers met een superzachte en ademende bovenlaag die uiterst comfortabel aanvoelt en vocht weghoudt van de huid Zachtere rekbare zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Superabsorberende kern absorbeert het vocht onmiddellijk en houdt je baby tot 12 uur lang droog en beschermd Dubbele beschermrandjes passen zich aan de beentjes van je baby aan en beschermen zo tegen lekken Urine-indicator zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Dermatologisch getest en gecertificeerd met het onafhankelijke Standard 100 label van Oeko-Tex De Nr.1 keuze van de kraamafdelingen* *Op basis van de verdeling van Pampers Premium Protection luiers maten 0-2 in Nederlandse kraamafdelingen jan 2018-dec 2018 Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende banen Luiers met luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Zachte en rekbare zijkanten Zachte en rekbare zijkanten zorgen voor een comfortabele pasvorm. Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

8. Pampers Premium Protection Luiers - Maat 6 (13+ kg) - 120 stuks - Maandbox


Product informatiePlus or Show more

2x sterkere beschermrandjes (t.o.v. de vorige Pampers baby-dry luiers) • Pampers baby-dry luiers met unieke luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen, de hele nacht lang • Dermatologisch getest, zonder de 26 allergenen uit de EU lijst en onafhankelijk getest door Oeko-Tex • Een ultra absorberend laagje helpt vocht gelijkmatig te verdelen en weg te houden van de babyhuid • Een absorberende kern met microparels houdt het vocht vast. Voor dat vertrouwde droge gevoel • Rekbare zijkanten bieden een comfortabele pasvorm met een optimale bescherming tegen lekken gedurende de hele nacht • Het toplaagje maakt contact met de babyhuid en is zo zacht als katoen (bevat geen katoen) Luchtdoorlatende banen voor droge billetjes Als ouder begrijp je hoe belangrijk frisse lucht is voor de huid van je baby en daarom laten velen van jullie je baby gedurende de dag graag zonder luier rondkruipen. Pampers tilt droogheid naar een nieuw niveau: onze nieuwste luiers kunnen helpen je baby 's nachts een fris gevoel te geven en een droge huid die kan ademen. Pampers baby-dry luiers creëren namelijk ruimte waardoor de lucht vrij kan circuleren binnenin de luier. Dit zorgt voor een droge babyhuid die kan ademen gedurende de nacht en voor droge billetjes in de ochtend. Zoals altijd zijn Pampers Baby-Dry luiers dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst. Luchtdoorlatende banen Creëren ruimte zodat de lucht vrij kan circuleren binnenin de luier voor een droge huid die kan ademen gedurende de nacht. Ultra absorberend laagje Helpt vocht gelijkmatig te verdelen en weg te houden van de babyhuid. Absorberende Micro Pearls Een absorberende kern met microparels houdt vocht tot wel 12 uur lang vast. Rekbare zijkanten Bieden een comfortabele pasvorm met een geweldige bescherming tegen lekken gedurende de hele nacht. Zacht als katoen* Het toplaagje maakt contact met de babyhuid, het is zacht en droog en zorgt voor een comfortabele nachtrust. *bevat geen katoen Leuke motieven aan de buitenkant De grappige tekeningen en figuurtjes bezorgen jullie beiden plezier.

9. Pampers Baby Dry - Maat 5 Maandbox 144 luiers


Product informatiePlus or Show more

2x sterkere beschermrandjes (t.o.v. de vorige Pampers baby-dry luiers) • Pampers baby-dry luiers met unieke luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen, de hele nacht lang • Dermatologisch getest, zonder de 26 allergenen uit de EU lijst en onafhankelijk getest door Oeko-Tex • Een ultra absorberend laagje helpt vocht gelijkmatig te verdelen en weg te houden van de babyhuid • Een absorberende kern met microparels houdt het vocht vast. Voor dat vertrouwde droge gevoel • Rekbare zijkanten bieden een comfortabele pasvorm met een optimale bescherming tegen lekken gedurende de hele nacht • Het toplaagje maakt contact met de babyhuid en is zo zacht als katoen (bevat geen katoen) Luchtdoorlatende banen voor droge billetjes Als ouder begrijp je hoe belangrijk frisse lucht is voor de huid van je baby en daarom laten velen van jullie je baby gedurende de dag graag zonder luier rondkruipen. Pampers tilt droogheid naar een nieuw niveau: onze nieuwste luiers kunnen helpen je baby 's nachts een fris gevoel te geven en een droge huid die kan ademen. Pampers baby-dry luiers creëren namelijk ruimte waardoor de lucht vrij kan circuleren binnenin de luier. Dit zorgt voor een droge babyhuid die kan ademen gedurende de nacht en voor droge billetjes in de ochtend. Zoals altijd zijn Pampers Baby-Dry luiers dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst. Luchtdoorlatende banen Creëren ruimte zodat de lucht vrij kan circuleren binnenin de luier voor een droge huid die kan ademen gedurende de nacht. Ultra absorberend laagje Helpt vocht gelijkmatig te verdelen en weg te houden van de babyhuid. Absorberende Micro Pearls Een absorberende kern met microparels houdt vocht tot wel 12 uur lang vast. Rekbare zijkanten Bieden een comfortabele pasvorm met een geweldige bescherming tegen lekken gedurende de hele nacht. Zacht als katoen* Het toplaagje maakt contact met de babyhuid, het is zacht en droog en zorgt voor een comfortabele nachtrust. *bevat geen katoen Leuke motieven aan de buitenkant De grappige tekeningen en figuurtjes bezorgen jullie beiden plezier.

10. Pampers Baby-Dry Luiers - Maat 4 (9-14 kg) - 174 stuks - Maandbox


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Luierss. Er zijn immers 961 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Luiers kopen.