Bestenu

Beste luiers - dec. 2022

Met meer dan 1228 luiers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste luiers in een handige lijst
01Score: 9.8
Pampers Premium Protection Luiers
Pampers Premium Protection Luiers
Ga naar laagste prjis
02Score: 8.8
Pampers Premium Protection Luiers
Pampers Premium Protection Luiers
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.7
Pampers Premium Protection Luiers
Pampers Premium Protection Luiers
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.6
Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes
Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.2
Pampers Premium Protection Luiers
Pampers Premium Protection Luiers
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.9
Pampers Premium Protection Maat 1 (2-5kg)
Pampers Premium Protection Maat 1 (2-5kg)
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.6
Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes
Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
Pampers Baby-Dry Luiers
Pampers Baby-Dry Luiers
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.4
Pampers Baby-Dry Luiers
Pampers Baby-Dry Luiers
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Pampers Premium Protection Luiers
Pampers Premium Protection Luiers
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Luiers Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Heb je een baby, dan heb je luiers nodig. Pas eind jaren '60 wordt de wegwerpluier populair. Hiervoor werden wasbare luiers gebruikt. De wasbare luier is echter weer in opkomst. Ze zijn niet alleen beter voor het milieu, maar besparen je ook geld. Welke luier je ook kiest, hieronder lees je waarop je let bij je aankoop!

Wat voor wasbare luiers zijn er?

Wasbare luiers worden steeds populairder, maar er is ontzettend veel keuze. Er zijn verschillende systemen verkrijgbaar. Zo zijn er tweedelige systemen, die eigenlijk uit drie delen bestaan (om het nog ingewikkelder te maken!): de luier, de inlegger en het overbroekje. De luier zelf is hierbij niet waterdicht. Daarom gebruik je een overbroekje.

Als je je baby verschoont, vervang je alleen de luier en de inlegger(s), niet het overbroekje. Als het overbroekje erg vies is, vervang je deze uiteraard ook, maar meestal gaat deze een stuk langer mee. Overbroekjes en luiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Het nadeel van een tweedelig systeem is dat dit vaak erg dikke luiers zijn, maar daar staat wel tegenover dat ze enorm absorberend zijn. Een tweedelig systeem is ideaal voor tijdens de nacht en voor oudere baby's die veel plassen.

Dan zijn er ook nog systemen die uit één deel bestaan: de zogenaamde all-in-one luier. Deze lijkt het meeste op een wegwerpluier. De inlegger zit vaak in de luier. Deze zit met drukknopjes vast, of is erin genaaid. Je voegt eenvoudig extra inleggers toe als de luier niet absorberend genoeg blijkt te zijn.

Sommige systemen groeien met je kindje mee waardoor je, nadat je genoeg luiers hebt gekocht, geen extra luiers meer bij hoeft te kopen. Ze hebben drukknopjes waarmee je de luiers groter of kleiner maakt. Ze zijn net als bij het tweedelige systeem verkrijgbaar is allerlei kleuren en leuke printjes.

Ééndelige systemen zijn het meest eenvoudig in gebruik. Vind je de drukknopjes nog te ingewikkeld, dan zijn ze ook verkrijgbaar met klittenbandsluitingen. Dit geldt ook voor tweedelige systemen.

Je kunt ook aan de slag met hydrofiele luiers. Deze doeken zijn ideaal om als wasbare luier te gebruiken. Hier waren ze oorspronkelijk ook voor bedoeld. Het vergt wel enige oefening, maar als je het onder de knie hebt, is het simpel.

Je vouwt de doeken op een speciale manier op en spelt ze vast met veiligheidsspelden of met daarvoor bestemde klemmetjes. Sommige ouders zweren bij het gebruik van hydrofiele luiers en willen nooit meer anders.

Hoe werken wasbare luiers?

Een wasbare luier werkt in principe hetzelfde als een wegwerpluier, maar gooi je na gebruik niet in de vuilnisbak, maar in een luieremmer. Hoe je een wasbare luier om doet, hangt van het systeem af wat je gebruikt. Sommige systemen bestaan uit een overbroekje en een luier, waar je alleen de luier en de inlegger vervangt. Bij een ééndelig systeem verwissel je de hele luier.

Om het gemakkelijker te maken voor jezelf, gebruik je op de inlegger een inlegvel. Dit zijn hele dunne, zachte vellen van papier die je na gebruik in de vuilnisbak gooit (nooit in de wc!). Deze inlegvellen zorgen ervoor dat het weggooien van poep een stuk eenvoudiger wordt.

Ook bieden deze vellen bescherming aan je baby's billetjes. De inleggers van wasbare luiers, het absorberende gedeelte, is van verschillende stoffen gemaakt, waaronder microvezel. Dit is erg vochtontrekkend en kan tot irritatie van je je baby's billen leiden. Inlegvellen beschermen je baby's billen tegen deze irritatie.

Wat is het voordeel van wasbare luiers?

Gebruik je wasbare luiers, dan bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu. Afhankelijk van de wegwerpluier, duurt het ergens tussen de 200 en 500 jaar voor een luier om af te breken. Een kindje gebruikt gemiddeld zo'n 5000 luiers totdat hij zindelijk is. Deze informatie zegt genoeg.

Al kost het wassen van wasbare luiers natuurlijk energie, ze dragen niet bij aan het afval wat in ons milieu terecht komt. De initiële kosten van wasbare luiers mogen dan vrij hoog zijn, maar op lange termijn bespaar je veel.

Behalve de besparingen in je portemonnee en het milieuvriendelijke aspect, zijn wasbare luiers vriendelijker voor de babyhuid. Er worden geen vervelende materialen zoals plastic en bleek gebruikt, waardoor er minder kans is op huidirritatie.

Wat zijn hydrofiele luiers?

Hydrofiele luiers zijn de luiers die vooral rond de jaren 40 gebruikt werden en erg populair bleven totdat de wegwerpluier werd geïntroduceerd. Hydrofiele luiers zijn nog steeds erg populair. Je vouwt ze op een speciale manier en zet ze vervolgens vast met een veiligheidsspeld of een klemmetje.

Hydrofiele luiers zijn erg absorberend. Ze zijn niet alleen geschikt om te gebruiken als luier, maar ook als spuugdoekje, handdoek en zelfs vaatdoek. Hydrofiele luiers zijn eigenlijk multifunctioneel in hun gebruik.

Wat zit er in een wegwerpluier?

Een wegwerpluier is gemaakt van verschillende lagen en moet zoveel mogelijk vloeistof absorberen. De bovenste laag, die tegen de huid van je baby aan ligt, bestaat uit polyethyleen of polypropyleen. Dit is een soort ademend plastic.

De absorberende laag bestaat uit superabsorberend polymeer en fluff pulp. Dit laatste bestaat uit katoen- hout- of hennepvezels. Polymeer vind je vaak als korrels in de luier, maar dit kan ook poeder zijn. Als polymeer in aanraking komt met vocht, dan veranderd dit in een gel. Dit is onschadelijk voor je kindje.

De buitenste laag van een luier bestaat net als de eerste laag ook uit polyethyleen of polypropyleen. Een extra laagje van rubber met textiel zorgt er tenslotte voor dat er geen vloeistoffen doorheen kunnen lekken.

Hoe vaak geef ik mijn baby een schone luier?

Gemiddeld gebruikt je baby vijf luiers per dag, of dit nu wegwerpluiers of wasbare luiers zijn, maar elke baby is anders. Sommige baby's hebben een enorm gevoelige huid en hebben daarom vaker een schone luier nodig. Andere baby's plassen minder en hebben daarom juist minder vaak een schone luier nodig.

Jij kent je kindje het beste. Heeft je kindje ineens meer droge luiers dan normaal, dan kan dit een teken zijn van een infectie. Luister altijd naar je gevoel: als je je zorgen maakt, ga dan even langs de huisarts.

Welke maat wegwerpluier heb ik nodig?

Elk merk luiers hanteert verschillende richtlijnen. Kijk voor de juiste maat op de verpakking. De maten zijn vaak gebaseerd op het gewicht van je baby, maar een zwaardere baby heeft niet per sé een grotere luier nodig. Wel absorbeert een grotere luier meer.

Wederom geldt hier dat je je niet hoeft te houden aan de maten. Elke baby is anders en er is niets mis met het gebruiken van een grotere of kleinere maat luier. De pasvorm verschilt bovendien ook per merk.

In welke container mogen luiers?

Gebruikte wegwerpluiers mogen bij hetrestafval. Verpak ze altijd luchtdicht om op die manier vervelende geurtjes tegen te gaan. Dit hoeven niet perse speciale luierzakjes te zijn; een gebruikte plastic zak werkt ook prima. Voor wasbare luiers gebruik je een goede luieremmer.

hero illustration

Hoe komt deze handige luiers ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de het winkelonderzoek naar de beste luiers ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over luiers, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle luiers die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke luiers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van luiers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste luiers in een oogopslag

1 - Pampers Premium Protection Luiers

Loading..
Ga naar laagste prjis

De unieke DERMA COMFORT toplaag biedt het comfort en de zachtheid van Pampers, door urine en ontlasting weg te houden bij de huid Voor deze luiers werden ultrazachte materialen geselecteerd zodat ze super aangenaam aanvoelen op de huid van je baby Zachte flexibele zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Uniek 3-voudig beschermingssysteem biedt tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken Urine-indicator kleurt blauw zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Navelvriendelijke vorm, ontworpen om het delicate buikje van je pasgeboren baby te beschermen Dermatologisch getest en zonder de 26 EU parfumallergenen Pampers N°1 luiers voor comfort en bescherming van de gevoelige huid. Langdurig contact met urine en ontlasting kan de gevoelige huid van je baby irriteren, wat ongemakkelijk en pijnlijk kan zijn voor je baby. Pampers Premium Protection luiers zijn speciaal ontworpen zodat ze heel zacht aanvoelen en tegelijk de huid beschermen, en dit dankzij: 1) een unieke DERMA COMFORT toplaag met poriën die urine en ontlasting onmiddellijk weghoudt van de huid en dit in de kern van de luier vasthoudt. Zo blijft de gevoelige huid van je baby droog en beschermd. 2) geselecteerde ultrazachte materialen die super aangenaam aanvoelen op de huid van je baby. 3) een uniek 3-voudig beschermingssysteem dat urine snel absorbeert en lekken ter hoogte van de taille en rond de beentjes helpt voorkomen. Pampers Premium Protection luiers, zijn de N°1 in Nederlandse kraamafdelingen*, en zijn 100% veilig voor de huid van je baby: ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen van de 26 EU parfumallergenen. *Gebaseerd op de distributiecijfers van november 2021 binnen de kraamafdelingen in Nederland Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende banen Luiers met luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Pampers Premium Protection Luiers

Loading..
Ga naar laagste prjis

De unieke DERMA COMFORT toplaag biedt het comfort en de zachtheid van Pampers, door urine en ontlasting weg te houden bij de huid Voor deze luiers werden ultrazachte materialen geselecteerd zodat ze super aangenaam aanvoelen op de huid van je baby Zachte flexibele zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Uniek 3-voudig beschermingssysteem biedt tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken Urine-indicator kleurt blauw zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Navelvriendelijke vorm, ontworpen om het delicate buikje van je pasgeboren baby te beschermen Dermatologisch getest en zonder de 26 EU parfumallergenen Pampers N°1 luiers voor comfort en bescherming van de gevoelige huid. Langdurig contact met urine en ontlasting kan de gevoelige huid van je baby irriteren, wat ongemakkelijk en pijnlijk kan zijn voor je baby. Pampers Premium Protection luiers zijn speciaal ontworpen zodat ze heel zacht aanvoelen en tegelijk de huid beschermen, en dit dankzij: 1) een unieke DERMA COMFORT toplaag met poriën die urine en ontlasting onmiddellijk weghoudt van de huid en dit in de kern van de luier vasthoudt. Zo blijft de gevoelige huid van je baby droog en beschermd. 2) geselecteerde ultrazachte materialen die super aangenaam aanvoelen op de huid van je baby. 3) een uniek 3-voudig beschermingssysteem dat urine snel absorbeert en lekken ter hoogte van de taille en rond de beentjes helpt voorkomen. Pampers Premium Protection luiers, zijn de N°1 in Nederlandse kraamafdelingen*, en zijn 100% veilig voor de huid van je baby: ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen van de 26 EU parfumallergenen. *Gebaseerd op de distributiecijfers van november 2021 binnen de kraamafdelingen in Nederland Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende banen Luiers met luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Navelvriendelijke uitsparing En navelvriendelijke vorm voor pasgeboren baby’s. (beschikbaar in maat 0, 1, 2) Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Pampers Premium Protection Luiers

Loading..
Ga naar laagste prjis

De unieke DERMA COMFORT toplaag biedt het comfort en de zachtheid van Pampers, door urine en ontlasting weg te houden bij de huid Voor deze luiers werden ultrazachte materialen geselecteerd zodat ze super aangenaam aanvoelen op de huid van je baby Zachte flexibele zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Uniek 3-voudig beschermingssysteem biedt tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken Urine-indicator kleurt blauw zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Navelvriendelijke vorm, ontworpen om het delicate buikje van je pasgeboren baby te beschermen Dermatologisch getest en zonder de 26 EU parfumallergenen Pampers N°1 luiers voor comfort en bescherming van de gevoelige huid. Langdurig contact met urine en ontlasting kan de gevoelige huid van je baby irriteren, wat ongemakkelijk en pijnlijk kan zijn voor je baby. Pampers Premium Protection luiers zijn speciaal ontworpen zodat ze heel zacht aanvoelen en tegelijk de huid beschermen, en dit dankzij: 1) een unieke DERMA COMFORT toplaag met poriën die urine en ontlasting onmiddellijk weghoudt van de huid en dit in de kern van de luier vasthoudt. Zo blijft de gevoelige huid van je baby droog en beschermd. 2) geselecteerde ultrazachte materialen die super aangenaam aanvoelen op de huid van je baby. 3) een uniek 3-voudig beschermingssysteem dat urine snel absorbeert en lekken ter hoogte van de taille en rond de beentjes helpt voorkomen. Pampers Premium Protection luiers, zijn de N°1 in Nederlandse kraamafdelingen*, en zijn 100% veilig voor de huid van je baby: ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen van de 26 EU parfumallergenen. *Gebaseerd op de distributiecijfers van november 2021 binnen de kraamafdelingen in Nederland Pampers Premium Protection luiers, zijn de N°1 in Nederlandse kraamafdelingen*, en zijn 100% veilig voor de huid van je baby: ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen van de 26 EU parfumallergenen. *Gebaseerd op de distributiecijfers van november 2021 binnen de kraamafdelingen in Nederland Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende banen Luiers met luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes

Loading..
Ga naar laagste prjis

Luierbroekjes met een Stop & Protect pocket om lekken aan de achterkant helpen te voorkomen Eenvoudig verschonen: Trek ze gewoon omhoog om ze aan te doen Eenvoudig uit: Scheur de zijkanten los om ze uit te trekken. Rol ze op en plak ze dicht met de plakstrip om ze weg te gooien 360° optimale pasvorm: Past zich aan het buikje van je baby aan om openingen en lekken helpen te voorkomen Superabsorberende kern: absorbeert vocht onmiddellijk en biedt tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken Dubbele beschermrandjes die lekken rond de beentjes helpen voorkomen Coole tekeningen duiden voor- en achterkant van het luierbroekje aan Getest en gecertificeerd Standard 100 van Oekotex Pampers werkt continu aan verbetering. In dat kader zijn de verpakkingen onlangs gewijzigd. Pampers Baby-Dry luierbroekjes bieden tot 12 uur rondom bescherming tegen lekken dankzij de combinatie van een revolutionaire Stop & Protect Pocket en een 360° pasvorm. Ze hebben ook een superabsorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert en dubbele beschermrandjes die lekken rondom de beentjes helpen voorkomen. Wanneer je baby tijdens het verschonen begint te wriemelen, zijn de Pampers Baby-Dry luierbroekjes eenvoudig om te verschonen: dankzij hun flexibele tailleband trek je ze in één beweging aan. Je scheurt de zijkanten los om ze uit te trekken, rolt ze op en plakt ze dicht met de plakstrip om ze weg te gooien. Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij ons op de eerste plaats: Pampers Baby-Dry luierbroekjes zijn dermatologisch getest en bevatten 0% EU-parfumallergenen (zoals gereglementeerd in de regelgeving voor cosmetica (EC) No 1223/2009). Ze zijn goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance en getest en gecertificeerd Standard 100 van Oekotex. Wil je weten wat de bestanddelen zijn van onze producten? Bezoek Pampers.nl Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes zijn eenvoudig aan en uit te trekken. Dankzij de 360° pasvorm sluit het luierbroekje mooi aan, helpt zo lekken voorkomen, en zorgt voor een rustige nacht. 360° pasvorm Past zich aan de lichaamsvorm van je baby aan om mooi aan te sluiten en lekken te helpen voorkomen. Flexibele tailleband Flexibele tailleband die zich aanpast aan het buikje van je baby. Superabsorberende kern Superabsorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert. Dubbele* beschermrandjes Helpen lekken rond de beentjes voorkomen. *maat 3 tot maat 5+ Rekbaar Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes zijn eenvoudig te verwisselen dankzij hun ultra-rekbare 360° tailleband. Aantrekken Eenvoudig in één beweging aan te trekken. Uittrekken Eenvoudig uit te trekken door de zijkanten open te scheuren. Weggooien Gemakkelijk weg te gooien dankzij de plakstrip.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Pampers Premium Protection Luiers

Loading..
Ga naar laagste prjis

De unieke DERMA COMFORT toplaag biedt het comfort en de zachtheid van Pampers, door urine en ontlasting weg te houden bij de huid Voor deze luiers werden ultrazachte materialen geselecteerd zodat ze super aangenaam aanvoelen op de huid van je baby Zachte flexibele zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Uniek 3-voudig beschermingssysteem biedt tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken Urine-indicator kleurt blauw zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Navelvriendelijke vorm, ontworpen om het delicate buikje van je pasgeboren baby te beschermen Dermatologisch getest en zonder de 26 EU parfumallergenen Pampers N°1 luiers voor comfort en bescherming van de gevoelige huid. Langdurig contact met urine en ontlasting kan de gevoelige huid van je baby irriteren, wat ongemakkelijk en pijnlijk kan zijn voor je baby. Pampers Premium Protection luiers zijn speciaal ontworpen zodat ze heel zacht aanvoelen en tegelijk de huid beschermen, en dit dankzij: 1) een unieke DERMA COMFORT toplaag met poriën die urine en ontlasting onmiddellijk weghoudt van de huid en dit in de kern van de luier vasthoudt. Zo blijft de gevoelige huid van je baby droog en beschermd. 2) geselecteerde ultrazachte materialen die super aangenaam aanvoelen op de huid van je baby. 3) een uniek 3-voudig beschermingssysteem dat urine snel absorbeert en lekken ter hoogte van de taille en rond de beentjes helpt voorkomen. Pampers Premium Protection luiers, zijn de N°1 in Nederlandse kraamafdelingen*, en zijn 100% veilig voor de huid van je baby: ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen van de 26 EU parfumallergenen. *Gebaseerd op de distributiecijfers van november 2021 binnen de kraamafdelingen in Nederland Pampers Premium Protection luiers, zijn de N°1 in Nederlandse kraamafdelingen*, en zijn 100% veilig voor de huid van je baby: ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen van de 26 EU parfumallergenen. *Gebaseerd op de distributiecijfers van november 2021 binnen de kraamafdelingen in Nederland Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende banen Luiers met luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Pampers Premium Protection Maat 1 (2-5kg)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Luiers met een superzachte en ademende bovenlaag die uiterst comfortabel aanvoelt en vocht en zachte ontlasting weghoudt van de huid Zachtere rekbare zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Superabsorberende kern absorbeert het vocht onmiddellijk en houdt je baby tot 12 uur lang droog en beschermd Dubbele beschermrandjes passen zich aan de beentjes van je baby aan en beschermen zo tegen lekken Urine-indicator zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Navelvriendelijke vorm, ontworpen om het delicate buikje van je pasgeboren baby te beschermen Dermatologisch getest en gecertificeerd met het onafhankelijke Standard 100 label van Oeko-Tex Geef je baby het zachtste comfort en onverslaanbare huidbescherming met Premium Protection luiers, de Nr.1 keuze van de materniteiten*. Deze luier voelt ultrazacht aan en heeft een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die zowel vocht als zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. En dankzij de navelvriendelijke uitsparing van Pampers is jouw baby's gevoelige buikje beschermd. *op basis van de verdeling Pampers Premium Protection luiers maten 0-2 in Belgische materniteiten jan-dec 2018 Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende kanalen Luiers met luchtdoorlatende kanalen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Navelvriendelijke uitsparing En navelvriendelijke vorm voor pasgeboren baby’s. (beschikbaar in maat 0, 1, 2) Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes

Loading..
Ga naar laagste prjis

Luierbroekjes met een Stop & Protect pocket om lekken aan de achterkant helpen te voorkomen Eenvoudig verschonen: Trek ze gewoon omhoog om ze aan te doen Eenvoudig uit: Scheur de zijkanten los om ze uit te trekken. Rol ze op en plak ze dicht met de plakstrip om ze weg te gooien 360° optimale pasvorm: Past zich aan het buikje van je baby aan om openingen en lekken helpen te voorkomen Superabsorberende kern: absorbeert vocht onmiddellijk en biedt tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken Dubbele beschermrandjes die lekken rond de beentjes helpen voorkomen Coole tekeningen duiden voor- en achterkant van het luierbroekje aan Getest en gecertificeerd Standard 100 van Oekotex Pampers werkt continu aan verbetering. In dat kader zijn de verpakkingen onlangs gewijzigd. Pampers Baby-Dry luierbroekjes bieden tot 12 uur rondom bescherming tegen lekken dankzij de combinatie van een revolutionaire Stop & Protect Pocket en een 360° pasvorm. Ze hebben ook een superabsorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert en dubbele beschermrandjes die lekken rondom de beentjes helpen voorkomen. Wanneer je baby tijdens het verschonen begint te wriemelen, zijn de Pampers Baby-Dry luierbroekjes eenvoudig om te verschonen: dankzij hun flexibele tailleband trek je ze in één beweging aan. Je scheurt de zijkanten los om ze uit te trekken, rolt ze op en plakt ze dicht met de plakstrip om ze weg te gooien. Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij ons op de eerste plaats: Pampers Baby-Dry luierbroekjes zijn dermatologisch getest en bevatten 0% EU-parfumallergenen (zoals gereglementeerd in de regelgeving voor cosmetica (EC) No 1223/2009). Ze zijn goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance en getest en gecertificeerd Standard 100 van Oekotex. Wil je weten wat de bestanddelen zijn van onze producten? Bezoek Pampers.nl Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes zijn eenvoudig aan en uit te trekken. Dankzij de 360° pasvorm sluit het luierbroekje mooi aan, helpt zo lekken voorkomen, en zorgt voor een rustige nacht. 360° pasvorm Past zich aan de lichaamsvorm van je baby aan om mooi aan te sluiten en lekken te helpen voorkomen. Flexibele tailleband Flexibele tailleband die zich aanpast aan het buikje van je baby. Superabsorberende kern Superabsorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert. Dubbele* beschermrandjes Helpen lekken rond de beentjes voorkomen. *maat 3 tot maat 5+ Rekbaar Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes zijn eenvoudig te verwisselen dankzij hun ultra-rekbare 360° tailleband. Aantrekken Eenvoudig in één beweging aan te trekken. Uittrekken Eenvoudig uit te trekken door de zijkanten open te scheuren. Weggooien Gemakkelijk weg te gooien dankzij de plakstrip.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Pampers Baby-Dry Luiers

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op: er vindt momenteel een verpakkingswijziging plaats binnen dit assortiment. Het kan zijn dat de verpakking die u ontvangt, daarom anders is dan de verpakking op de afbeelding. Het product zelf is ongewijzigd. Het unieke 3-voudig beschermingssysteem biedt tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken Luiers met een superabsorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert Dubbele beschermrandjes helpen lekken rond de beentjes voorkomen Flexibele zijkanten passen zich comfortabel aan de taille van je baby aan voor een perfecte pasvorm Klinisch en dermatologisch getest, bevatten geen van de 26 EU-allergenen STANDARD 100 gecertificeerd door het onafhankelijke instituut OEKO-TEX De bovenlaag voelt zo zacht aan als katoen op de huid van je baby (bevat geen katoen) Het Extra Droog laagje helpt vocht gelijkmatig te verdelen en houdt het weg van je baby’s huid Pampers werkt continu aan verbetering. In dat kader zijn de verpakkingen onlangs gewijzigd. Luchtdoorlatende banen voor droge billetjes Als ouder begrijp je hoe belangrijk frisse lucht is voor de huid van je baby en daarom laten velen van jullie je baby gedurende de dag graag zonder luier rondkruipen. Pampers tilt droogheid naar een nieuw niveau: onze nieuwste luiers kunnen helpen je baby 's nachts een fris gevoel te geven en een droge huid die kan ademen. Pampers baby-dry luiers creëren namelijk ruimte waardoor de lucht vrij kan circuleren binnenin de luier. Dit zorgt voor een droge babyhuid die kan ademen gedurende de nacht en voor droge billetjes in de ochtend. Zoals altijd zijn Pampers Baby-Dry luiers dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst. Luchtdoorlatende banen Creëren ruimte zodat de lucht vrij kan circuleren binnenin de luier voor een droge huid die kan ademen gedurende de nacht. Ultra absorberend laagje Helpt vocht gelijkmatig te verdelen en weg te houden van de babyhuid. Absorberende Micro Pearls Een absorberende kern met microparels houdt vocht tot wel 12 uur lang vast. Rekbare zijkanten Bieden een comfortabele pasvorm met een geweldige bescherming tegen lekken gedurende de hele nacht. Zacht als katoen* Het toplaagje maakt contact met de babyhuid, het is zacht en droog en zorgt voor een comfortabele nachtrust. *bevat geen katoen Leuke motieven aan de buitenkant De grappige tekeningen en figuurtjes bezorgen jullie beiden plezier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Pampers Baby-Dry Luiers

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op: er vindt momenteel een verpakkingswijziging plaats binnen dit assortiment. Het kan zijn dat de verpakking die u ontvangt, daarom anders is dan de verpakking op de afbeelding. Het product zelf is ongewijzigd. Het unieke 3-voudig beschermingssysteem biedt tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken Luiers met een superabsorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert Dubbele beschermrandjes helpen lekken rond de beentjes voorkomen Flexibele zijkanten passen zich comfortabel aan de taille van je baby aan voor een perfecte pasvorm Klinisch en dermatologisch getest, bevatten geen van de 26 EU-allergenen STANDARD 100 gecertificeerd door het onafhankelijke instituut OEKO-TEX De bovenlaag voelt zo zacht aan als katoen op de huid van je baby (bevat geen katoen) Het Extra Droog laagje helpt vocht gelijkmatig te verdelen en houdt het weg van je baby’s huid Pampers werkt continu aan verbetering. In dat kader zijn de verpakkingen onlangs gewijzigd. Luchtdoorlatende banen voor droge billetjes Als ouder begrijp je hoe belangrijk frisse lucht is voor de huid van je baby en daarom laten velen van jullie je baby gedurende de dag graag zonder luier rondkruipen. Pampers tilt droogheid naar een nieuw niveau: onze nieuwste luiers kunnen helpen je baby 's nachts een fris gevoel te geven en een droge huid die kan ademen. Pampers baby-dry luiers creëren namelijk ruimte waardoor de lucht vrij kan circuleren binnenin de luier. Dit zorgt voor een droge babyhuid die kan ademen gedurende de nacht en voor droge billetjes in de ochtend. Zoals altijd zijn Pampers Baby-Dry luiers dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst. Luchtdoorlatende banen Creëren ruimte zodat de lucht vrij kan circuleren binnenin de luier voor een droge huid die kan ademen gedurende de nacht. Ultra absorberend laagje Helpt vocht gelijkmatig te verdelen en weg te houden van de babyhuid. Absorberende Micro Pearls Een absorberende kern met microparels houdt vocht tot wel 12 uur lang vast. Rekbare zijkanten Bieden een comfortabele pasvorm met een geweldige bescherming tegen lekken gedurende de hele nacht. Zacht als katoen* Het toplaagje maakt contact met de babyhuid, het is zacht en droog en zorgt voor een comfortabele nachtrust. *bevat geen katoen Leuke motieven aan de buitenkant De grappige tekeningen en figuurtjes bezorgen jullie beiden plezier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Pampers Premium Protection Luiers

Loading..
Ga naar laagste prjis

De unieke DERMA COMFORT toplaag biedt het comfort en de zachtheid van Pampers, door urine en ontlasting weg te houden bij de huid Voor deze luiers werden ultrazachte materialen geselecteerd zodat ze super aangenaam aanvoelen op de huid van je baby Zachte flexibele zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid Uniek 3-voudig beschermingssysteem biedt tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken Urine-indicator kleurt blauw zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen Navelvriendelijke vorm, ontworpen om het delicate buikje van je pasgeboren baby te beschermen Dermatologisch getest en zonder de 26 EU parfumallergenen Pampers N°1 luiers voor comfort en bescherming van de gevoelige huid. Langdurig contact met urine en ontlasting kan de gevoelige huid van je baby irriteren, wat ongemakkelijk en pijnlijk kan zijn voor je baby. Pampers Premium Protection luiers zijn speciaal ontworpen zodat ze heel zacht aanvoelen en tegelijk de huid beschermen, en dit dankzij: 1) een unieke DERMA COMFORT toplaag met poriën die urine en ontlasting onmiddellijk weghoudt van de huid en dit in de kern van de luier vasthoudt. Zo blijft de gevoelige huid van je baby droog en beschermd. 2) geselecteerde ultrazachte materialen die super aangenaam aanvoelen op de huid van je baby. 3) een uniek 3-voudig beschermingssysteem dat urine snel absorbeert en lekken ter hoogte van de taille en rond de beentjes helpt voorkomen. Pampers Premium Protection luiers, zijn de N°1 in Nederlandse kraamafdelingen*, en zijn 100% veilig voor de huid van je baby: ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen van de 26 EU parfumallergenen. *Gebaseerd op de distributiecijfers van november 2021 binnen de kraamafdelingen in Nederland Pampers Premium Protection luiers, zijn de N°1 in Nederlandse kraamafdelingen*, en zijn 100% veilig voor de huid van je baby: ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen van de 26 EU parfumallergenen. *Gebaseerd op de distributiecijfers van november 2021 binnen de kraamafdelingen in Nederland Superzacht Ultrazachte materialen werden geselecteerd voor een optimaal zachte aanraking met je baby’s huidje. Absorberende toplaag Een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die niet alleen vocht maar ook zachte ontlasting weghoudt van je baby’s huid. Drie absorberende banen Luiers met luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen en tot wel 12 uur droog blijft. Urine-indicator De urine-indicator geeft aan wanneer je je baby zou kunnen verschonen. Pampers Veiligheidsbelofte Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij Pampers op de eerste plaats. De luiers worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Producten die soortgelijk zijn aan luiers

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van luiers. Er zijn namelijk 1228 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste