Wat is de beste Luiers van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Luiers is een moeilijke opgave. Wat is de beste Luiers van 2024? Na het analyseren van 1377 Luiers kwam de Pampers Premium Protection Maat 1 als beste getest uit onze Luiers-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Luiers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Luiers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Luiers-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Luiers

1Score: 9.8
Pampers Premium Protection Maat 1
Beste luiers
Pampers Premium Protection Maat 1
Pampers
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Pampers Baby-Dry Pants Maat 5
Pampers Baby-Dry Pants Maat 5
Pampers
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Pampers Premium Protection Maat 2
Pampers Premium Protection Maat 2
Pampers
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Pampers Premium Protection Maat 5
Pampers Premium Protection Maat 5
Pampers
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Pampers Premium Protection Maat 4
Pampers Premium Protection Maat 4
Pampers
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Pampers Premium Protection Maat 6
Pampers Premium Protection Maat 6
Pampers
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Pampers Premium Protection Maat 3
Pampers Premium Protection Maat 3
Pampers
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Pampers Baby-Dry Pants Maat 6
Pampers Baby-Dry Pants Maat 6
Pampers
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Pampers Baby-Dry Pants Maat 7
Pampers Baby-Dry Pants Maat 7
Pampers
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Pampers Harmonie Luiers Maat 4
Pampers Harmonie Luiers Maat 4
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Luiers Koopgids

Heb je een baby, dan heb je luiers nodig. Pas eind jaren '60 wordt de wegwerpluier populair. Hiervoor werden wasbare luiers gebruikt. De wasbare luier is echter weer in opkomst. Ze zijn niet alleen beter voor het milieu, maar besparen je ook geld. Welke luier je ook kiest, hieronder lees je waarop je let bij je aankoop!

Wat voor wasbare luiers zijn er?

Wasbare luiers worden steeds populairder, maar er is ontzettend veel keuze. Er zijn verschillende systemen verkrijgbaar. Zo zijn er tweedelige systemen, die eigenlijk uit drie delen bestaan (om het nog ingewikkelder te maken!): de luier, de inlegger en het overbroekje. De luier zelf is hierbij niet waterdicht. Daarom gebruik je een overbroekje.

Als je je baby verschoont, vervang je alleen de luier en de inlegger(s), niet het overbroekje. Als het overbroekje erg vies is, vervang je deze uiteraard ook, maar meestal gaat deze een stuk langer mee. Overbroekjes en luiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Het nadeel van een tweedelig systeem is dat dit vaak erg dikke luiers zijn, maar daar staat wel tegenover dat ze enorm absorberend zijn. Een tweedelig systeem is ideaal voor tijdens de nacht en voor oudere baby's die veel plassen.

Dan zijn er ook nog systemen die uit één deel bestaan: de zogenaamde all-in-one luier. Deze lijkt het meeste op een wegwerpluier. De inlegger zit vaak in de luier. Deze zit met drukknopjes vast, of is erin genaaid. Je voegt eenvoudig extra inleggers toe als de luier niet absorberend genoeg blijkt te zijn.

Sommige systemen groeien met je kindje mee waardoor je, nadat je genoeg luiers hebt gekocht, geen extra luiers meer bij hoeft te kopen. Ze hebben drukknopjes waarmee je de luiers groter of kleiner maakt. Ze zijn net als bij het tweedelige systeem verkrijgbaar is allerlei kleuren en leuke printjes.

Ééndelige systemen zijn het meest eenvoudig in gebruik. Vind je de drukknopjes nog te ingewikkeld, dan zijn ze ook verkrijgbaar met klittenbandsluitingen. Dit geldt ook voor tweedelige systemen.

Je kunt ook aan de slag met hydrofiele luiers. Deze doeken zijn ideaal om als wasbare luier te gebruiken. Hier waren ze oorspronkelijk ook voor bedoeld. Het vergt wel enige oefening, maar als je het onder de knie hebt, is het simpel.

Je vouwt de doeken op een speciale manier op en spelt ze vast met veiligheidsspelden of met daarvoor bestemde klemmetjes. Sommige ouders zweren bij het gebruik van hydrofiele luiers en willen nooit meer anders.

Hoe werken wasbare luiers?

Een wasbare luier werkt in principe hetzelfde als een wegwerpluier, maar gooi je na gebruik niet in de vuilnisbak, maar in een luieremmer. Hoe je een wasbare luier om doet, hangt van het systeem af wat je gebruikt. Sommige systemen bestaan uit een overbroekje en een luier, waar je alleen de luier en de inlegger vervangt. Bij een ééndelig systeem verwissel je de hele luier.

Om het gemakkelijker te maken voor jezelf, gebruik je op de inlegger een inlegvel. Dit zijn hele dunne, zachte vellen van papier die je na gebruik in de vuilnisbak gooit (nooit in de wc!). Deze inlegvellen zorgen ervoor dat het weggooien van poep een stuk eenvoudiger wordt.

Ook bieden deze vellen bescherming aan je baby's billetjes. De inleggers van wasbare luiers, het absorberende gedeelte, is van verschillende stoffen gemaakt, waaronder microvezel. Dit is erg vochtontrekkend en kan tot irritatie van je je baby's billen leiden. Inlegvellen beschermen je baby's billen tegen deze irritatie.

Wat is het voordeel van wasbare luiers?

Gebruik je wasbare luiers, dan bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu. Afhankelijk van de wegwerpluier, duurt het ergens tussen de 200 en 500 jaar voor een luier om af te breken. Een kindje gebruikt gemiddeld zo'n 5000 luiers totdat hij zindelijk is. Deze informatie zegt genoeg.

Al kost het wassen van wasbare luiers natuurlijk energie, ze dragen niet bij aan het afval wat in ons milieu terecht komt. De initiële kosten van wasbare luiers mogen dan vrij hoog zijn, maar op lange termijn bespaar je veel.

Behalve de besparingen in je portemonnee en het milieuvriendelijke aspect, zijn wasbare luiers vriendelijker voor de babyhuid. Er worden geen vervelende materialen zoals plastic en bleek gebruikt, waardoor er minder kans is op huidirritatie.

Wat zijn hydrofiele luiers?

Hydrofiele luiers zijn de luiers die vooral rond de jaren 40 gebruikt werden en erg populair bleven totdat de wegwerpluier werd geïntroduceerd. Hydrofiele luiers zijn nog steeds erg populair. Je vouwt ze op een speciale manier en zet ze vervolgens vast met een veiligheidsspeld of een klemmetje.

Hydrofiele luiers zijn erg absorberend. Ze zijn niet alleen geschikt om te gebruiken als luier, maar ook als spuugdoekje, handdoek en zelfs vaatdoek. Hydrofiele luiers zijn eigenlijk multifunctioneel in hun gebruik.

Wat zit er in een wegwerpluier?

Een wegwerpluier is gemaakt van verschillende lagen en moet zoveel mogelijk vloeistof absorberen. De bovenste laag, die tegen de huid van je baby aan ligt, bestaat uit polyethyleen of polypropyleen. Dit is een soort ademend plastic.

De absorberende laag bestaat uit superabsorberend polymeer en fluff pulp. Dit laatste bestaat uit katoen- hout- of hennepvezels. Polymeer vind je vaak als korrels in de luier, maar dit kan ook poeder zijn. Als polymeer in aanraking komt met vocht, dan veranderd dit in een gel. Dit is onschadelijk voor je kindje.

De buitenste laag van een luier bestaat net als de eerste laag ook uit polyethyleen of polypropyleen. Een extra laagje van rubber met textiel zorgt er tenslotte voor dat er geen vloeistoffen doorheen kunnen lekken.

Hoe vaak geef ik mijn baby een schone luier?

Gemiddeld gebruikt je baby vijf luiers per dag, of dit nu wegwerpluiers of wasbare luiers zijn, maar elke baby is anders. Sommige baby's hebben een enorm gevoelige huid en hebben daarom vaker een schone luier nodig. Andere baby's plassen minder en hebben daarom juist minder vaak een schone luier nodig.

Jij kent je kindje het beste. Heeft je kindje ineens meer droge luiers dan normaal, dan kan dit een teken zijn van een infectie. Luister altijd naar je gevoel: als je je zorgen maakt, ga dan even langs de huisarts.

Welke maat wegwerpluier heb ik nodig?

Elk merk luiers hanteert verschillende richtlijnen. Kijk voor de juiste maat op de verpakking. De maten zijn vaak gebaseerd op het gewicht van je baby, maar een zwaardere baby heeft niet per sé een grotere luier nodig. Wel absorbeert een grotere luier meer.

Wederom geldt hier dat je je niet hoeft te houden aan de maten. Elke baby is anders en er is niets mis met het gebruiken van een grotere of kleinere maat luier. De pasvorm verschilt bovendien ook per merk.

In welke container mogen luiers?

Gebruikte wegwerpluiers mogen bij hetrestafval. Verpak ze altijd luchtdicht om op die manier vervelende geurtjes tegen te gaan. Dit hoeven niet perse speciale luierzakjes te zijn; een gebruikte plastic zak werkt ook prima. Voor wasbare luiers gebruik je een goede luieremmer.

hero illustration

Hoe testen we Luiers?

Om de beste Luiers te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Luiers-test hebben we 1377 Luiers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Luiers-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Luiers-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Luiers-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Luiers in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1377 Luiers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Luiers in een handige lijst

1. Beste luiers: Pampers Premium Protection Maat 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pampers Premium Protection Maat 1

 • list plusBiedt comfort en zachtheid voor de gevoelige huid van de baby
 • list plus3-voudig beschermingssysteem biedt tot 100% bescherming tegen lekken
 • list plusUrine-indicator maakt het gemakkelijk om te weten wanneer de luier moet worden verschoond

Nadelen Pampers Premium Protection Maat 1

 • list plusIndividuele behoeften en voorkeuren van de baby kunnen verschillen

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.49
Functionaliteit
9.98
Gebruiksgemak
9.9
Ik ben dol op de Pampers Premium Protection luiers. Ze zijn speciaal ontworpen om het comfort en de zachtheid van Pampers te bieden, terwijl ze tegelijkertijd de gevoelige huid van mijn baby beschermen. Met de unieke DermaComfort toplaag blijft de huid van mijn baby droog en beschermd, omdat urine en ontlasting direct worden weggehouden van de huid en in de kern van de luier worden vastgehouden.

Wat deze luiers echt onderscheidt, is het 3-voudige beschermingssysteem. Ze bieden tot 100% bescherming tegen lekken, omdat ze urine snel absorberen en lekkage rond de taille en beentjes voorkomen. Dit betekent dat mijn baby altijd comfortabel en droog blijft, en ik me geen zorgen hoef te maken.

De Pampers Premium Protection luiers zijn gemaakt van ultrazachte materialen die mijn baby in een wolk van comfort en bescherming hullen. Ze hebben ook flexibele zijkanten die zich soepel aanpassen aan het buikje van mijn baby, waardoor huidirritatie wordt voorkomen. En de navelvriendelijke vorm is speciaal ontworpen om het gevoelige buikje van mijn pasgeboren baby te beschermen.

Wat ik echt handig vind aan deze luiers, is de urine-indicator. Deze wordt blauw wanneer het tijd is om de luier te verschonen. Zo hoef ik niet te raden wanneer mijn baby een schone luier nodig heeft.

Ik ben ook gerustgesteld dat de Pampers Premium Protection luiers dermatologisch getest zijn en geen EU parfumallergenen bevatten. Ze zijn veilig voor de gevoelige huid van mijn baby, en dat is voor mij erg belangrijk. Geen wonder dat ze zo populair zijn op kraamafdelingen in Nederland.

Over het algemeen zijn gebruikers zeer tevreden met deze luiers. Ze prijzen de goede bescherming en het comfort dat ze bieden. Ze merken op dat de luiers lekkages voorkomen en er comfortabel uitzien voor hun baby's. En ze zijn ook nog eens betaalbaar, dus ik kan veel geld besparen met deze maandbox.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de beoordelingen, is het altijd belangrijk om rekening te houden met de individuele behoeften en voorkeuren van je baby. Het kan zijn dat sommige baby's beter reageren op andere luiers, dus het kan de moeite waard zijn om verschillende merken uit te proberen voordat je je definitieve keuze maakt.

Al met al vind ik de Pampers Premium Protection luiers een uitstekende keuze. Ze bieden zowel comfort als bescherming voor de gevoelige huid van mijn baby. Met hun absorptievermogen, lekbescherming en zachte materialen zijn ze de favoriete keuze op kraamafdelingen in Nederland. Geef mijn baby het beste met deze geweldige luiers! 💚

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Pampers Baby-Dry Pants Maat 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pampers Baby-Dry Pants Maat 5

 • list plusHandig in gebruik, gemakkelijk aan en uit te trekken
 • list plusStop & Protect pocket voorkomt lekken aan de achterkant
 • list plusSuperabsorberende kern biedt tot 12 uur bescherming tegen lekken

Nadelen Pampers Baby-Dry Pants Maat 5

 • list plusGrote verpakking kan moeilijk op te bergen zijn

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.84
Functionaliteit
9.06
Gebruiksgemak
9.3
Ik ben dol op de Pampers Baby-Dry Pants - Maat 5 (12-17kg) - 160 Luierbroekjes - Maandbox! Deze luierbroekjes zijn echt handig en betrouwbaar. Met de Stop & Protect pocket hoef ik me geen zorgen te maken over lekken aan de achterkant. Ze zijn ook super makkelijk aan te trekken, gewoon omhoog trekken en klaar! En als het tijd is om ze uit te doen, hoef ik alleen maar de zijkanten open te scheuren en op te rollen om weg te gooien. Zo simpel is het!

Wat ik echt geweldig vind aan deze luierbroekjes is de 360° optimale pasvorm. Ze passen perfect bij het buikje van mijn kleintje en voorkomen openingen en lekken. En de superabsorberende kern is geweldig! Het absorbeert vocht direct en biedt tot wel 12 uur bescherming tegen lekken. Geen gedoe meer met natte kleertjes! En dankzij de beschermrandjes lekken ze ook niet bij de beentjes. Mijn baby blijft de hele dag en nacht comfortabel en droog.

Wat ik ook fijn vind om te weten, is dat deze luierbroekjes dermatologisch getest zijn en gecertificeerd zijn volgens het label Standard 100 van Oeko-Tex. Ze bevatten geen EU-parfumallergenen en zijn goedgekeurd door dermatologen van de Skin Health Alliance. Dat betekent dat ik me geen zorgen hoef te maken over de huid van mijn kleintje.

De reviews van andere ouders zijn ook positief. Ze vinden het geweldig hoe makkelijk deze luierbroekjes aan en uit te trekken zijn en dat ze niet lekken. Het enige minpuntje dat genoemd wordt, is dat de verpakking vrij groot is en lastig op te bergen in een kast.

Al met al is de Pampers Baby-Dry Pants - Maat 5 (12-17kg) - 160 Luierbroekjes - Maandbox een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar betrouwbare en comfortabele luierbroekjes. Met de Stop & Protect pocket, superabsorberende kern en beschermrandjes ben ik er zeker van dat mijn kleintje beschermd is tegen lekken. En het feit dat ze dermatologisch getest zijn en geen parfumallergenen bevatten, geeft me als ouder extra gemoedsrust. Het enige nadeel is de grote verpakking, maar dat is makkelijk op te lossen met een goede opbergoplossing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Pampers Premium Protection Maat 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pampers Premium Protection Maat 2

 • list plusSpeciaal ontworpen om het comfort en de bescherming van de gevoelige huid van je baby te waarborgen.
 • list plusUnieke DermaComfort toplaag houdt urine en ontlasting direct van de huid weg en houdt ze vast in de kern van de luier.
 • list plus3-voudig beschermingssysteem zorgt voor tot 100% bescherming tegen lekken.

Nadelen Pampers Premium Protection Maat 2

 • list plusSommige ouders vinden de luiers minder prettig dan andere merken.
 • list plusEnkele reviews vermelden dat de luier vochtig aanvoelt aan de buitenkant en urine doorlaat langs boven.
 • list plusEr zijn geen specifieke voor- of nadelen genoemd in andere reviews.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.11
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.6
Ik ben dolenthousiast om je kennis te laten maken met de Pampers Premium Protection luiers! Deze luiers zijn speciaal ontworpen om het comfort en de bescherming van de gevoelige huid van je kleintje te waarborgen. Met de unieke DermaComfort toplaag blijft de huid van je baby droog en beschermd, doordat urine en ontlasting direct worden weggehouden en vastgehouden in de kern van de luier. Dat betekent dus geen zorgen meer over natte billetjes!

Wat deze luiers nog specialer maakt, is het 3-voudige beschermingssysteem dat zorgt voor tot 100% bescherming tegen lekken. Dankzij de snelle absorptie en de perfecte pasvorm rondom de taille en beentjes, hoef je je geen zorgen te maken over ongewenste lekken. Geen gedoe meer met natte kleertjes!

Ik weet zeker dat je kleintje zich heerlijk zal voelen in deze luiers. De ultrazachte materialen en flexibele zijkanten zorgen voor een wolk van comfort en voorkomen huidirritatie. En om het nog makkelijker te maken, is er zelfs een urine-indicator die blauw kleurt wanneer de luier vol is. Zo weet je precies wanneer het tijd is om te verschonen. Handig toch?

Wat deze luiers extra bijzonder maakt, is dat ze dermatologisch getest zijn en geen EU-parfumallergenen bevatten. Ze zijn dus veilig voor de gevoelige huid van je kleintje. Geen wonder dat Pampers Premium Protection luiers de nummer 1 keuze zijn van kraamafdelingen in Nederland!

Natuurlijk zijn er altijd verschillende meningen en ervaringen. Sommige ouders geven de voorkeur aan andere merken, zoals Harmonie. Maar over het algemeen zijn de meeste ouders tevreden met de kwaliteit en prestaties van de Pampers Premium Protection luiers. Elk kind is anders, dus het kan zijn dat de ervaring met luiers verschilt. Maar als je op zoek bent naar een luier die comfort en bescherming biedt voor de gevoelige huid van je baby, is de Pampers Premium Protection zeker het overwegen waard. Laten we de wereld van luiers samen ontdekken! 💚

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Pampers Premium Protection Maat 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pampers Premium Protection Maat 5

 • list plusDe unieke DermaComfort toplaag zorgt voor een comfortabel en zacht gevoel en houdt urine en ontlasting weg bij de huid.
 • list plusHet 3-voudige beschermingssysteem zorgt voor tot 100% bescherming tegen lekken rond de taille en de beentjes.
 • list plusDe ultrazachte materialen en flexibele zijkanten zorgen voor een comfortabele pasvorm en voorkomen huidirritatie.

Nadelen Pampers Premium Protection Maat 5

 • list plusSommige gebruikers hebben gemeld dat de luiers doorlekken na de recente veranderingen in de verpakking.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.62
Functionaliteit
9.36
Gebruiksgemak
8.78
Als ervaren gebruiker van Pampers Premium Protection luiers ben ik altijd tevreden geweest over hun prestaties. Maar sinds de nieuwe verpakking merk ik dat deze serie minder goed is dan zijn voorgangers. Mijn zoon wordt nu elke ochtend wakker met een natte luier, iets wat voorheen nooit gebeurde. Ik vraag me af of andere ouders ook problemen hebben met deze nieuwe serie.

Ondanks dat, hebben de Pampers Premium Protection luiers nog steeds enkele eigenschappen waar ik waarde aan hecht. Allereerst heeft de unieke DermaComfort toplaag, die urine en ontlasting weg houdt van de huid, een comfortabel en zacht gevoel. Bovendien zorgen de miljoenen microporiën ervoor dat er lucht vrij kan circuleren in de luier, waardoor de huid droog blijft. Dit is vooral belangrijk om huidirritatie te voorkomen.

Een ander positief aspect is de tot 100% bescherming tegen lekken dankzij het unieke 3-voudige beschermingssysteem. Dit systeem absorbeert urine snel en voorkomt lekken rond de taille en de beentjes. Dit geeft mij gemoedsrust, wetende dat mijn baby de hele nacht beschermd is tegen lekken.

Wat echt opvalt aan de Pampers Premium Protection luiers is het ultrazachte materiaal dat je baby omhult in een wolk van comfort en bescherming. Dit draagt bij aan het algemene gevoel van comfort voor mijn kind, zelfs tijdens langdurig gebruik. Bovendien passen de flexibele zijkanten zich soepel aan het buikje van mijn baby aan, wat huidirritatie voorkomt.

Het is ook vermeldenswaardig dat de Pampers Premium Protection luiers dermatologisch getest zijn en geen EU-parfumallergenen bevatten. Dit maakt ze veilig voor de gevoelige huid van mijn baby.

Hoewel de Pampers Premium Protection luiers enkele sterke punten hebben, zijn er ook enkele negatieve opmerkingen van andere gebruikers. Sommige ouders hebben gemeld dat bijna elke luier enorm doorlekt. Dit kan een punt van zorg zijn, vooral als het gaat om het behoud van een droge en schone omgeving voor mijn baby.

Al met al kan ik zeggen dat de Pampers Premium Protection luiers enkele uitstekende eigenschappen hebben, zoals de DermaComfort toplaag, het 3-voudige beschermingssysteem en het ultrazachte materiaal. Ze bieden ook een goede pasvorm en bescherming tegen lekken. Echter, de recente veranderingen in de verpakking lijken de kwaliteit van de luiers negatief te hebben beïnvloed, met meldingen van lekkages. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het maken van een aankoopbeslissing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Pampers Premium Protection Maat 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pampers Premium Protection Maat 4

 • list plusBiedt comfort en bescherming voor de gevoelige huid van de baby
 • list plusUnieke DermaComfort toplaag houdt urine en ontlasting weg van de huid
 • list plus3-voudig beschermingssysteem voorkomt lekken en houdt de huid droog

Nadelen Pampers Premium Protection Maat 4

 • list plusDe ervaring kan verschillen van baby tot baby

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.34
Functionaliteit
8.68
Gebruiksgemak
8.93
Review van de Pampers Premium Protection - Maat 4 (9-14kg) - 174 Luiers - Maandbox

Als het gaat om luiers voor mijn kleintje, kies ik altijd voor Pampers. De Pampers Premium Protection luiers zijn mijn absolute favoriet. Ze bieden niet alleen comfort, maar ook de beste bescherming voor de gevoelige huid van mijn baby.

Een van de opvallende kenmerken van deze luiers is de unieke DermaComfort toplaag. Deze laag houdt urine en ontlasting direct weg van de huid, zodat irritaties worden voorkomen. Daarnaast heeft deze toplaag absorberende poriën die vocht vasthouden in de kern van de luier. Hierdoor blijft de huid van mijn baby droog en beschermd.

Wat ik ook waardeer aan deze luiers is het 3-voudige beschermingssysteem. Hiermee worden lekken tot wel 100% voorkomen. Het absorbeert urine snel en voorkomt lekken rond de taille en beentjes van mijn baby. Zo hoef ik me geen zorgen te maken over natte kleding of beddengoed.

De Pampers Premium Protection luiers hebben ook ultrazachte flexibele zijkanten die perfect passen bij het buikje van mijn baby. Hierdoor wordt huidirritatie voorkomen en kan mijn kleintje vrij bewegen. De luiers zijn gemaakt van ultrazachte materialen die een wolk van comfort en bescherming bieden.

Een ander handig kenmerk van deze luiers is de urine-indicator. Deze wordt blauw wanneer de luier vol is, zodat ik precies weet wanneer mijn baby verschoond moet worden. Vooral 's nachts is dit handig, wanneer ik niet altijd de luier van mijn baby kan controleren.

Wat mij geruststelt, is dat de Pampers Premium Protection luiers dermatologisch getest zijn en 0% EU parfumallergenen bevatten. Dit betekent dat ze veilig zijn voor de gevoelige huid van mijn baby. Daarnaast hebben deze luiers schattige tekeningen, die variëren per verpakking, wat een leuk extraatje is.

Hoewel ik zeer tevreden ben met de Pampers Premium Protection luiers, realiseer ik me dat de ervaring kan verschillen van baby tot baby. Wat voor mijn kleintje werkt, kan voor een andere baby misschien minder geschikt zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat elk kind uniek is en verschillende behoeften heeft.

Al met al kan ik zeggen dat de Pampers Premium Protection luiers mijn absolute favoriet zijn. Ze bieden het comfort en de bescherming die ik zoek voor mijn baby. Dankzij de innovatieve kenmerken en het 3-voudige beschermingssysteem kan ik vertrouwen op deze luiers om mijn kleintje droog en gelukkig te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Pampers Premium Protection Maat 6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pampers Premium Protection Maat 6

 • list plusUnieke DermaComfort toplaag voor comfort en zachtheid
 • list plusBiedt tot 100% bescherming tegen lekken

Nadelen Pampers Premium Protection Maat 6

 • list plusPrijs kan als duur worden ervaren

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.79
Functionaliteit
8.68
Gebruiksgemak
8.37
Recensie: Pampers Premium Protection Maat 6

Ik ben helemaal weg van de Pampers Premium Protection Maat 6 luiers! Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je baby en met deze luiers krijg je precies dat. Ze bieden niet alleen comfort en bescherming, maar zijn ook nog eens super zacht voor de gevoelige huid van je kleintje.

Wat deze luiers echt bijzonder maakt, is de DermaComfort toplaag. Deze toplaag houdt urine en ontlasting weg van de huid, zodat je baby altijd comfortabel en droog blijft. Daarnaast zorgen de miljoenen microporiën ervoor dat de lucht vrij kan circuleren, waardoor de huid van je baby fris en gezond blijft. En maak je geen zorgen over lekkages, want het unieke 3-voudige beschermingssysteem biedt tot wel 100% bescherming tegen lekken.

Wat ik echt geweldig vind aan deze luiers is het ultrazachte materiaal. Het voelt alsof je baby in een wolk van comfort en bescherming wordt gehuld. De zachte en flexibele zijkanten passen zich perfect aan het buikje van je kleintje aan, waardoor huidirritatie wordt voorkomen. En om het nog handiger te maken, zit er ook nog een urine-indicator op de luier. Als deze blauw wordt, weet je dat het tijd is om de luier te verschonen. Super handig!

De Pampers Premium Protection Maat 6 luiers zijn dermatologisch getest en bevatten geen EU parfumallergenen. Je kunt er dus zeker van zijn dat ze veilig zijn voor de gevoelige huid van je baby. Het feit dat deze luiers populair zijn op kraamafdelingen in Nederland, zegt veel over hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Ook andere ouders zijn enthousiast over deze luiers. Ze ervaren geen lekkages, zelfs niet 's nachts. Ouders geven aan dat hun baby's geen luieruitslag meer hebben sinds ze deze luiers gebruiken. Het enige nadeel dat sommige ouders noemen, is de prijs. Ze vinden de luiers steeds duurder worden, wat begrijpelijk is. Maar ik denk dat de positieve ervaringen en de populariteit van deze luiers op kraamafdelingen in Nederland aangeven dat ze echt de moeite waard zijn.

Al met al zijn de Pampers Premium Protection Maat 6 luiers de perfecte keuze voor ouders die het beste willen voor hun baby's gevoelige huid. Ze bieden comfort, bescherming en zijn veilig. Ja, de prijs kan een obstakel zijn, maar de positieve gebruikerservaringen en de populariteit spreken voor zich.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Pampers Premium Protection Maat 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pampers Premium Protection Maat 3

 • list plusDe unieke DermaComfort toplaag voorkomt irritatie.
 • list plusHet 3-voudig beschermingssysteem zorgt voor tot 100% bescherming tegen lekken.
 • list plusDe urine-indicator helpt ouders bij het efficiënt verschonen van luiers.

Nadelen Pampers Premium Protection Maat 3

 • list plusDe prijs van de luiers is in korte tijd met 20% gestegen.

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.87
Functionaliteit
8.47
Gebruiksgemak
7.78
De Pampers Premium Protection luiers zijn dé keuze voor ouders die het beste willen voor hun baby's. Met deze luiers zorg ik ervoor dat de gevoelige huid van mijn kleintje altijd comfortabel en beschermd blijft. De unieke DermaComfort toplaag houdt urine en ontlasting weg van de huid, zodat irritatie wordt voorkomen. En het beste is, deze toplaag voelt net zo zacht en comfortabel aan als andere Pampers-producten.

Maar dat is nog niet alles! Deze luiers hebben een 3-voudig beschermingssysteem dat tot 100% bescherming tegen lekken biedt. De urine wordt snel geabsorbeerd en voorkomt lekkages rond de taille en beentjes van mijn baby. Ik hoef me dus geen zorgen te maken dat mijn kleintje nat wordt. Deze luiers houden hem droog en beschermd, hoe actief hij ook is.

En laten we het hebben over het comfort. Deze luiers zijn gemaakt van ultrazacht materiaal dat een wolk van comfort en bescherming biedt. De flexibele zijkanten passen perfect bij het buikje van mijn baby en voorkomen huidirritatie. En het beste van alles, ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen EU-parfumallergenen, dus ik weet dat ze veilig zijn voor zijn gevoelige huid.

En laten we de handige urine-indicator niet vergeten! Deze wordt blauw wanneer de luier vol is, zodat ik precies weet wanneer het tijd is om te verschonen. Geen gokwerk meer, ik kan efficiënt luiers verschonen en mijn baby comfortabel houden.

Hoewel sommige mensen opmerken dat de prijs van deze luiers een beetje is gestegen, vind ik persoonlijk dat de kwaliteit en bescherming die ze bieden het waard zijn. Mijn kleintje verdient het beste, en met de Pampers Premium Protection luiers weet ik dat hij comfortabel en beschermd is.

Dus als je op zoek bent naar luiers die comfort en bescherming bieden voor je baby, dan zijn de Pampers Premium Protection luiers in maat 3 (6-10 kg) de perfecte keuze. Ze hebben een uniek beschermingssysteem tegen lekken, een zachte toplaag en zijn veilig voor de gevoelige huid. Kies voor het beste voor je baby en kies voor Pampers Premium Protection luiers. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Pampers Baby-Dry Pants Maat 6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pampers Baby-Dry Pants Maat 6

 • list plusStop & Protect pocket helpt lekken te voorkomen
 • list plusEenvoudig en snel verschonen
 • list plus360° optimale pasvorm voorkomt openingen en lekken

Nadelen Pampers Baby-Dry Pants Maat 6

 • list plusPrijs kan hoog zijn

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.29
Functionaliteit
7.68
Gebruiksgemak
8.04
De Pampers Baby-Dry Pants zijn echt handig voor ouders die op zoek zijn naar gemak en betrouwbare bescherming voor hun kleintje. Wat maakt deze luierbroekjes zo speciaal?

Een van de geweldige eigenschappen van de Pampers Baby-Dry Pants is de Stop & Protect pocket, die lekkages aan de achterkant voorkomt. Dit slimme kenmerk geeft je als ouder gemoedsrust, omdat je weet dat je baby zelfs tijdens het spelen en bewegen droog en comfortabel blijft.

Het verschonen van deze luierbroekjes is super makkelijk en snel. Je trekt ze gewoon omhoog om aan te doen en scheurt de zijkanten open om ze uit te trekken. Vervolgens rol je ze op en plak je de plakstrip dicht om ze weg te gooien. Het verschonen is simpelweg een moeiteloze ervaring, zelfs als je baby begint te wiebelen tijdens het verschonen.

Een ander geweldig voordeel van de Pampers Baby-Dry Pants is de 360° optimale pasvorm. Deze luierbroekjes passen perfect om het buikje van je baby, waardoor er geen openingen of lekkages ontstaan. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm, zelfs tijdens actieve speelsessies.

De superabsorberende kern van de luierbroekjes neemt vocht direct op en biedt tot 12 uur bescherming tegen lekkages. Dit is echt indrukwekkend, want het geeft ouders de zekerheid dat hun kleintje droog en beschermd blijft, zelfs gedurende lange periodes.

De Pampers Baby-Dry Pants zijn dermatologisch getest en gecertificeerd volgens de Standard 100 van Oeko-Tex. Dit betekent dat ze veilig zijn voor de gevoelige huid van je baby en geen parfumallergenen bevatten. Deze certificeringen laten zien dat Pampers zich inzet voor de veiligheid en het comfort van baby's.

Hoewel de meeste gebruikers tevreden zijn over de prestaties van de Pampers Baby-Dry Pants, zijn er enkele opmerkingen over de prijs. Sommige gebruikers hebben gemerkt dat de prijzen van deze luierbroekjes de laatste tijd zijn gestegen, waardoor ze duurder zijn geworden. Dit kan een nadeel zijn voor ouders die op zoek zijn naar een meer betaalbare optie.

Al met al zijn de Pampers Baby-Dry Pants een geweldige keuze voor ouders die luierbroekjes willen die betrouwbare bescherming bieden en makkelijk te verschonen zijn. Met kenmerken zoals de Stop & Protect pocket, de 360° optimale pasvorm en de superabsorberende kern, bieden deze luierbroekjes een comfortabele en veilige ervaring voor je kleintje. Hoewel de prijs een nadeel kan zijn, is de kwaliteit en prestatie van de Pampers Baby-Dry Pants onbetwistbaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Pampers Baby-Dry Pants Maat 7

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pampers Baby-Dry Pants Maat 7

 • list plusGoede pasvorm en voorkomt lekken
 • list plusGemakkelijk aan te trekken en uit te trekken
 • list plusLeuk geprijsd, vooral in de aanbieding

Nadelen Pampers Baby-Dry Pants Maat 7

 • list plusSommige gebruikers ervaren de stof als dik

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.78
Functionaliteit
7.84
Gebruiksgemak
7.01
De Pampers Baby-Dry Pants zijn luierbroekjes die speciaal zijn ontworpen om lekken te voorkomen en het verschonen van je baby makkelijker te maken. Met de Stop & Protect pocket aan de achterkant van de broekjes zeg ik lekken gedag. Gewoon omhoog trekken en aan, en aan de zijkanten open scheuren om uit te trekken. Daarna kan het broekje worden opgerold en dichtgeplakt met de plakstrip om weg te gooien.

Een van de beste dingen aan de Pampers Baby-Dry Pants is de 360° perfecte pasvorm. Het broekje past perfect om het buikje van je baby, zodat er geen openingen en lekken zijn. En het heeft een superabsorberende kern die vocht meteen opzuigt en tot 12 uur bescherming biedt tegen lekken. De randjes rond de beentjes helpen ook om lekken te voorkomen.

De luierbroekjes zijn dermatologisch getest en gecertificeerd volgens het Oeko-Tex Standard 100-label. Ze bevatten 0% EU-parfumallergenen en zijn goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance. Dat betekent dat ze veilig zijn voor de gevoelige huid van je baby.

Gebruikers zijn over het algemeen erg blij met de Pampers Baby-Dry Pants. Ze sluiten goed aan en blijven goed zitten zonder uit te lubberen. Geen lekken meer en de absorptie is geweldig. De broekjes zijn wel wat dikker, maar dat zorgt juist voor goede absorptie. En ze zijn makkelijk aan te trekken door je kind en blijven goed zitten bij zowel de buik als de benen.

Een ander voordeel van de Pampers Baby-Dry Pants is de prijs. Ze zijn leuk geprijsd, vooral als ze in de aanbieding zijn. Dat maakt ze een aantrekkelijke keuze voor ouders.

Een mogelijke beperking van de Pampers Baby-Dry Pants is dat sommige gebruikers de stof als dik ervaren. Maar dat is misschien gewoon een persoonlijke voorkeur en heeft geen invloed op hoe goed ze werken.

Al met al zijn de Pampers Baby-Dry Pants een geweldige keuze voor ouders die luierbroekjes willen die lekken voorkomen en makkelijk te gebruiken zijn. Ze bieden een perfecte pasvorm, geweldige absorptie en zijn veilig voor de gevoelige huid van je baby. En met hun aantrekkelijke prijs zijn ze zeker het overwegen waard. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

10. Pampers Harmonie Luiers Maat 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pampers Harmonie Luiers Maat 4

 • list plusHoogwaardig katoen en zachte plantaardige vezels voor comfort en droogheid
 • list plusHypoallergeen en dermatologisch getest, beperkt het risico op allergieën
 • list plusDuurzaam geproduceerde cellulose en ISCC-gecertificeerd, gericht op bio-economie

Nadelen Pampers Harmonie Luiers Maat 4

 • list plusMogelijk hogere prijs door duurzaamheid en hoogwaardige materialen

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.53
Functionaliteit
6.68
Gebruiksgemak
7.27
Pampers Harmonie luiers maat 4: mijn nieuwste ontdekking in de wereld van babyverzorging! Deze luiers beloven tot 100% droogheid, dankzij een mix van hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels en zorgvuldig geselecteerde materialen. Het gebruik van 15% katoen in de buitenlaag zorgt voor een superzachte en comfortabele ervaring voor de gevoelige huid van mijn kleintje. Bovendien zijn ze hypoallergeen en dermatologisch getest, wat me als ouder geruststelt.

Wat deze luiers echt onderscheidt, is het feit dat ze 0% parfum en lotion bevatten - perfect voor ouders die op zoek zijn naar minimale toevoegingen. Daarnaast is het gebruik van cellulose van verantwoorde herkomst een echte winnaar voor mij, aangezien ik steeds bewuster wil zijn van duurzame producten voor mijn kleintje. En als kers op de taart zijn de Pampers Harmonie luiers ISCC-gecertificeerd en bestaat 50% van de verpakking uit materialen van plantaardige oorsprong, wat laat zien dat Pampers echt toegewijd is aan duurzaamheid.

Naast het ecologische aspect belooft deze luier tot 12 uur droogheid, wat zowel het comfort van mijn baby als mijn eigen gemoedsrust garandeert. De schattige prints en de handige Pampers urine-indicator maken deze luiers nog functioneler en leuker. En ik kan met een gerust hart zeggen dat de Pampers Harmonie luiers gemaakt zijn met verantwoord geproduceerde cellulose en gecertificeerd zijn door Standard 100 van Oeko-Tex, wat voor mij de kwaliteit en veiligheid bevestigt.

De Pampers Harmonie luiers zijn de perfecte keuze voor ouders die premium kwaliteit, zorg voor de gevoelige huid van hun baby's en milieubewuste productie waarderen. Het enige mogelijke nadeel kan de prijs zijn, aangezien duurzaamheid en hoogwaardige materialen vaak een hogere prijs met zich meebrengen. Maar voor mij is dit de investering meer dan waard, omdat ik weet dat ik het beste voor mijn kleintje kies.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Luiers. Er zijn immers 1377 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!