Wat is de beste Laser Afstandmeter van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 november, 2023

Het aanschaffen van een goede Laser Afstandmeter is een moeilijke opgave. Wat is de beste Laser Afstandmeter van 2023? Na het testen van 267 Afstandsmeters met lasers kwam de JACKMEND Professionele Laserafstandmeter met 50 als beste uit onze Laser Afstandmeter-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Afstandsmeters met lasers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Afstandsmeters met lasers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Laser Afstandmeter-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Afstandsmeters met lasers

1Score: 9.6
JACKMEND Professionele Laserafstandmeter met 50
Beste laserafstandsmeter
JACKMEND Professionele Laserafstandmeter met 50
JACKMEND
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Techweise Laser afstandsmeter Laser meter
Techweise Laser afstandsmeter Laser meter
Techweise
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Bosch Professional GLM 40 Afstandmeter
Bosch Professional GLM 40 Afstandmeter
Bosch Professional
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter
Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter
DEKKO TOOLS
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
STANLEY TLM50 - Laserafstandsmeter
STANLEY TLM50 - Laserafstandsmeter
STANLEY
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser
Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser
Premic
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser
Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser
Premic
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
PARKSIDE® Multifunctionele detector met laserafstandsmeter
PARKSIDE® Multifunctionele detector met laserafstandsmeter
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Bosch PLR 50 C Afstandsmeter
Bosch PLR 50 C Afstandsmeter
Bosch
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Winnes Laserwaterpas - Multifunctionele laser
Winnes Laserwaterpas - Multifunctionele laser
Winnes
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we Afstandsmeters met lasers?

Om de beste Laser Afstandmeter te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Laser Afstandmeter-test hebben we 267 Afstandsmeters met lasers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Laser Afstandmeter-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Laser Afstandmeter-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Laser Afstandmeter-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte Laser Afstandmeter in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 267 Afstandsmeters met lasers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Afstandsmeters met lasers in een handige lijst

1. Beste laserafstandsmeter: JACKMEND Professionele Laserafstandmeter met 50

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JACKMEND Professionele Laserafstandmeter met 50

 • list plusNauwkeurige metingen met een precisie van 1,5 mm en meetresultaten binnen 0,1-3 seconden.
 • list plusBidirectionele waterpas voor nauwkeurige metingen zowel horizontaal als verticaal.
 • list plusCompact formaat en schokbestendig rubber voor duurzaamheid en gebruiksgemak op bouwplaatsen.

Nadelen JACKMEND Professionele Laserafstandmeter met 50

 • list plusBereik van 50 meter kan beperkt zijn voor projecten die een groter bereik vereisen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.81
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
9.64
Als bouwvakker, klusser of doe-het-zelver kan ik niet zonder de JACKMEND Professionele Laserafstandmeter. Deze compacte laserafstandsmeter van AXTIES is perfect voor zowel beginners als gevorderden en helpt mij bij het berekenen van oppervlakte, volume, lengte en Pythagoras in ruimtes tot wel 50 meter ver. Met een nauwkeurigheid van 1,5 mm en meetresultaten binnen 0,1-3 seconden kan ik snel en accuraat metingen uitvoeren.

Wat deze laserafstandsmeter echt onderscheidt van andere modellen en concurrenten is de bidirectionele waterpas. Hiermee kan ik meetresultaten zowel horizontaal als verticaal tot op de millimeter nauwkeurig verkrijgen. Dit maakt de JACKMEND laserafstandmeter ideaal voor zowel grote als kleine projecten. Bovendien voldoet het apparaat aan de veiligheidsnormen en eisen van Europa, met de benodigde CE en FDA certificaten. Het compacte formaat en het schokbestendige rubber zorgen ervoor dat de laserafstandmeter tegen een stootje kan, wat handig is op de bouwplaats.

Wat deze laserafstandsmeter nog beter maakt, is dat hij wordt geleverd met een gratis beschermhoes en AAA-batterijen. Zo is de lange levensduur van het apparaat gegarandeerd. Bovendien is de handleiding beschikbaar in het Engels, Duits en Nederlands, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot.

De JACKMEND Professionele Laserafstandmeter wordt door gebruikers geprezen om zijn eenvoudige bediening en begrijpelijkheid. De ingebouwde waterpas zorgt voor nauwkeurige metingen en de handleiding is bijna overbodig. Ik ben blij met het mooie design, de precieze metingen en het gebruiksgemak van het apparaat. Ook het gratis opbergtasje is een pluspunt.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te vermelden dat deze laserafstandsmeter een bereik heeft van 50 meter. Voor projecten die een groter bereik vereisen, is er ook een versie beschikbaar met een bereik van 100 meter.

Al met al is de JACKMEND Professionele Laserafstandmeter met 50 Meter Bereik een uitstekend gereedschap voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met zijn precieze metingen, bidirectionele waterpas, schokbestendigheid en gebruiksgemak biedt deze laserafstandsmeter alles wat je nodig hebt voor een succesvol project. Of je nu een professional bent die dagelijks metingen uitvoert of een hobbyist die af en toe klust, de JACKMEND laserafstandsmeter is een betrouwbare metgezel. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit van JACKMEND!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

2. Techweise Laser afstandsmeter Laser meter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Techweise Laser afstandsmeter Laser meter

 • list plusNauwkeurige metingen met maximale precisie en betrouwbaarheid.
 • list plusInclusief batterijen, Nederlandse handleiding en beschermhoes.
 • list plusExtra functies zoals horizontale en verticale waterpas en Pythagoras-functie.

Nadelen Techweise Laser afstandsmeter Laser meter

 • list plusMaximale afwijking van 2,0 mm kan de nauwkeurigheid van metingen beïnvloeden, vooral bij zeer precieze toepassingen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.37
Functionaliteit
9.67
Gebruiksgemak
9.13
De Techweise Laser afstandsmeter is mijn ultieme metgezel als het gaat om nauwkeurige metingen. Met een indrukwekkend bereik van 50 meter, levert deze laser meter resultaten met maximale precisie en betrouwbaarheid. En het beste is dat je direct aan de slag kunt, want hij wordt geleverd met batterijen, een Nederlandse handleiding én een handige beschermhoes.

Wat deze afstandsmeter echt speciaal maakt, is de extra nauwkeurigheid. Hij kan met een maximale afwijking van slechts 2,0 mm meten tot 50 meter. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog eens zowel een horizontale als verticale waterpas, zodat je het apparaat altijd recht kunt houden voor de meest accurate metingen.

De Techweise Laser afstandsmeter is niet alleen nauwkeurig, maar ook nog eens robuust en compact. Hij is perfect voor het berekenen van oppervlaktes, volumes en afstanden. Je kunt metingen zowel vanaf de onderkant als van de bovenkant uitvoeren, dus hij past zich perfect aan elke situatie aan. En met de Pythagoras-functie kun je zelfs indirecte metingen uitvoeren. Alle resultaten worden automatisch berekend en duidelijk weergegeven op het heldere LCD-scherm.

Wat deze laser meter echt geweldig maakt, is het eenvoudige gebruik. Zelfs met al zijn geavanceerde functies is het ontwerp zo gebruiksvriendelijk dat iedereen ermee overweg kan. De Nederlandse handleiding bevat eenvoudige afbeeldingen die stap voor stap alle instructies laten zien. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je verdwaalt in ingewikkelde handleidingen.

En laten we het uitgebreide meetgeheugen niet vergeten. De Techweise Laser afstandsmeter slaat automatisch de laatste 30 metingen op, zodat je ze niet allemaal hoeft te onthouden. Met slechts één druk op de knop kun je gemakkelijk de recente metingen teruglezen.

De gebruiksvriendelijkheid, nauwkeurigheid en het mooie design van de Techweise Laser afstandsmeter hebben hem een goede reputatie bezorgd. Gebruikers zijn enthousiast over het feit dat hij zo gemakkelijk te bedienen is dankzij de instructievideo en de kwaliteit van het materiaal. Hij heeft hen geholpen bij het verbouwen van de keuken en heeft de nauwkeurigheidstest met vlag en wimpel doorstaan.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het altijd belangrijk om te vermelden dat de laser afstandsmeter een maximale afwijking heeft van 2,0 mm. Dit kan van invloed zijn op de nauwkeurigheid van metingen, vooral bij zeer precieze toepassingen.

Al met al is de Techweise Laser afstandsmeter de ideale keuze als je op zoek bent naar een nauwkeurige en betrouwbare laser meter. Hij biedt talloze meetopties, is eenvoudig in gebruik en heeft een uitgebreid meetgeheugen. Met zijn robuuste en compacte ontwerp kun je hem overal gebruiken. Wacht niet langer en kies vandaag nog voor de Techweise Laser afstandsmeter. Zo kun je morgen al beginnen met nauwkeurig meten! ✨

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Bosch Professional GLM 40 Afstandmeter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Professional GLM 40 Afstandmeter

 • list plusHandig en intuïtief in gebruik
 • list plusCompact ontwerp, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken in verschillende situaties
 • list plusGeïntegreerde stof- en spatwaterbescherming, geschikt voor ruwere omstandigheden

Nadelen Bosch Professional GLM 40 Afstandmeter

 • list plusMogelijke slechte service van sommige verkopers

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.41
Gebruiksgemak
8.71
De Bosch Professional GLM 40 Afstandmeter is echt een geweldige tool, mensen. Deze laserafstandsmeter maakt meten zo makkelijk als een fluitje van een cent. Hij is lekker compact en past gewoon in je broek- of jaszak, zodat je altijd snel metingen kunt doen waar je ook bent. Wat ik echt te gek vind aan de GLM 40 is de AutoSum-functie. Deze functie telt automatisch je metingen op en laat de resultaten zien op het verlichte display. Dat bespaart je een heleboel tijd, jongens!

Deze afstandsmeter is geweldig voor allerlei klussen, zoals elektrische installatiewerkzaamheden, HVAC en timmerwerk. Maar ook tegelzetters en schilders kunnen er hun benodigde materiaal mee berekenen. Echt een handige tool om in huis te hebben, als je het mij vraagt.

Wat ik ook tof vind aan de GLM 40 is dat hij stof- en spatwaterdicht is. Dus je kunt hem zelfs in ruwere omstandigheden gebruiken zonder je zorgen te maken. En die stevige behuizing is ook top, hoor. Hij beschermt het apparaat gewoon tegen beschadigingen als je hem een keer laat vallen vanaf een hoogte van 1 meter.

De gebruikersinterface met één knop is super makkelijk en intuïtief te gebruiken. En door het compacte ontwerp kun je hem echt overal mee naartoe nemen. De AutoSum-functie is gewoon een geweldige toevoeging, want daardoor kun je lengtemetingen echt snel en simpel uitrekenen.

Mensen zijn echt enthousiast over de nauwkeurigheid van de metingen van de GLM 40. Ze vinden het gewoon een handig hulpmiddel dat mega precies is en een gebruikersvriendelijke interface heeft. De bouwkwaliteit wordt ook echt goed beoordeeld, vooral die stevige behuizing die het apparaat beschermt tegen beschadigingen.

Maar er was wel één negatieve ervaring in een review, jongens. De verkoper had de afstandsmeter in een beschadigde verpakking gestuurd en gaf geen compensatie. Dat is natuurlijk niet tof. Dus let daar wel op als je deze tool wilt kopen. Zorg dat je bij een betrouwbare verkoper koopt met een goede klantenservice.

Al met al lijkt de Bosch Professional GLM 40 Afstandmeter echt een betrouwbare en handige tool te zijn voor super nauwkeurige metingen. Het compacte ontwerp, de gebruikersvriendelijke interface en die stevige behuizing maken het gewoon een topkeuze voor allerlei klussen. Het enige minpuntje lijkt die mogelijke slechte service van sommige verkopers, dus daar moet je wel even op letten. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter

 • list plusNauwkeurig meetbereik van 40 meter, ideaal voor professionals zoals stucadoors en keukeninmeters.
 • list plusOplaadbaar via meegeleverde oplaadkabel, geen batterij nodig.
 • list plusStevig materiaal, bestendig tegen spatwater en stof, geschikt voor verschillende omstandigheden.

Nadelen Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.45
  Functionaliteit
  9.14
  Gebruiksgemak
  8.45
  De Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter is echt een handige tool die perfect is voor al je klussen. Met een meetbereik van 40 meter kun je snel en gemakkelijk zowel korte als lange afstanden meten. Dit bespaart je een hoop tijd en geeft je een nauwkeurige meting tot op de millimeter.

  Een van de beste dingen aan de Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter is het nauwkeurige meetbereik van 40 meter. Dit is vooral handig voor professionals zoals stucadoors en keukeninmeters. Zij hebben vaak precieze metingen nodig voor offertes of om keukens op maat te maken. Met deze afstandsmeter kunnen ze snel en nauwkeurig meten, wat hun efficiëntie en productiviteit verhoogt.

  Een ander voordeel is dat deze afstandsmeter oplaadbaar is via de meegeleverde oplaadkabel. Je hebt dus geen batterijen nodig, wat kosten bespaart en goed is voor het milieu. Bovendien is de afstandsmeter gemaakt van stevig materiaal en bestand tegen spatwater en stof, zodat je hem in verschillende omstandigheden kunt gebruiken.

  De reviews van andere gebruikers bevestigen de voordelen van de Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter. Ze zijn enthousiast over het mooie design, de nauwkeurige metingen en het stevige materiaal. Ze vinden het ook handig in gebruik en makkelijk op te bergen vanwege het compacte formaat. Vooral professionals zoals stucadoors en keukeninmeters waarderen de nauwkeurigheid van de metingen, tot op de millimeter.

  Er zijn geen nadelen genoemd in de reviews, wat aangeeft dat gebruikers over het algemeen zeer tevreden zijn met de Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter. Het lijkt echt een top product te zijn dat doet wat het belooft en voldoet aan de verwachtingen van de gebruikers.

  Alles bij elkaar genomen is de Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter de perfecte keuze voor professionals die nauwkeurige metingen nodig hebben. Met een meetbereik van 40 meter, een oplaadbare batterij en een stevig en waterbestendig ontwerp, heeft deze afstandsmeter alles wat je nodig hebt voor efficiënt en nauwkeurig meten. De positieve reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit en prestaties van dit product. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en maak je klussen een stuk makkelijker en preciezer! 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  5. STANLEY TLM50 - Laserafstandsmeter

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen STANLEY TLM50 - Laserafstandsmeter

  • list plusGroot meetbereik van 15 meter
  • list plusNauwkeurige metingen met een precisie van +/- 3mm
  • list plusCompact en licht design, gemakkelijk mee te nemen

  Nadelen STANLEY TLM50 - Laserafstandsmeter

  • list plusMinder geschikt voor professioneel gebruik met grotere meetbereiken
  • list plusGeen extra functies zoals het berekenen van oppervlakte of volume

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.44
  Functionaliteit
  8.5
  Gebruiksgemak
  8.92
  De STANLEY TLM50 is mijn favoriete laserafstandsmeter. Met een meetbereik van maximaal 15 meter kan ik moeiteloos de exacte oppervlakte van muren meten, perfect voor het schilderen of behangen van een kamer. Het beste van alles is dat het apparaat wordt geleverd met 2 AAA-batterijen, die ik gemakkelijk kan plaatsen. Zodra ik de laserafstandsmeter inschakel, kan ik de meetresultaten aflezen op het verlichte display. Super handig!

  Wat deze laserafstandsmeter echt onderscheidt, is het grote meetbereik van 15 meter. Hiermee kan ik verschillende kamers in mijn huis meten zonder gedoe. En ik hoef me geen zorgen te maken over de nauwkeurigheid, want deze laserafstandsmeter heeft een precisie van +/- 3 mm. Dat betekent dat ik super nauwkeurige metingen kan doen. Wow!

  Wat ik echt geweldig vind aan de STANLEY TLM50 is het compacte en lichte ontwerp. Het ligt perfect in mijn hand en ik kan het gemakkelijk overal mee naartoe nemen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het ook nog eens een ergonomische rubberen behuizing voor extra grip tijdens het meten. Geen zorgen meer over onbedoeld vallen!

  Deze laserafstandsmeter is zo eenvoudig te gebruiken dankzij de één-knopsbediening. Met slechts één druk op de knop kan ik snel en gemakkelijk metingen uitvoeren. En het verlichte display zorgt ervoor dat ik de meetresultaten zelfs in het donker goed kan zien. Geen gedoe meer met moeilijke bediening!

  Een ander voordeel van de STANLEY TLM50 is de rode laser. Deze kleur zorgt ervoor dat de laserstraal duidelijk zichtbaar is, zodat ik nauwkeurige metingen kan uitvoeren. En als ik even vergeet het apparaat uit te schakelen, geen probleem! Het schakelt automatisch uit na 2 minuten om de batterij te sparen. Handig!

  De reviews van andere gebruikers bevestigen dat de STANLEY TLM50 extreem nauwkeurige metingen uitvoert en gemaakt is van hoogwaardig materiaal. Ze zijn ook dol op het compacte ontwerp en de eenvoudige bediening. Eén gebruiker zegt zelfs dat deze laserafstandsmeter niet mag ontbreken in je gereedschapskist. Dat is nog eens een compliment!

  Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, wil ik wel vermelden dat de STANLEY TLM50 mogelijk minder geschikt is voor professioneel gebruik waarbij grotere meetbereiken nodig zijn. Ook heeft deze laserafstandsmeter geen extra functies, zoals het berekenen van oppervlakte of volume. Maar eerlijk gezegd, ik heb die functies nog nooit gemist.

  Al met al is de STANLEY TLM50 de perfecte laserafstandsmeter voor mij. Het heeft een groot meetbereik, is eenvoudig te gebruiken, heeft een compact ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hoewel het misschien niet geschikt is voor professioneel gebruik met grotere meetbereiken, is het absoluut een geweldige keuze voor klusjes in en om het huis. Ik kan het niet genoeg aanbevelen! 😊

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

  • list plusEfficiënte en gemakkelijke manier om ruimtes waterpas te maken en te meten.
  • list plusDuurzaam en gebruiksvriendelijk ontwerp.
  • list plusWaterdicht en stofdicht, perfect voor gebruik in de bouw.

  Nadelen Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

  • list plusSommige gebruikers vinden het ontwerp onaantrekkelijk.

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.92
  Functionaliteit
  8.55
  Gebruiksgemak
  8.55
  Mijn review: Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

  Als je op zoek bent naar een efficiënte en makkelijke manier om te nivelleren en ruimtes op te meten, dan is de Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser de perfecte keuze voor jou. Met deze roterende 4D lijnlaser, die waterpas meet, kun je nauwkeurige metingen doen dankzij de groene straal. Met zijn handige 360° draaifunctie kun je de laser precies instellen zoals jij het wilt, waardoor hij in elke ruimte en op elk terrein van pas komt.

  Wat deze kruislijnlaser echt onderscheidt van eerdere modellen is zijn duurzaamheid en gebruiksgemak. Met slechts drie knoppen kun je snel de ruimte nivelleren en al je klusjes sneller en preciezer afronden. Bovendien wordt de laser geleverd met een handige draagtas en een statief, zodat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen en je houding kunt verbeteren.

  Een ander opvallend kenmerk van de Premic Kruislijnlaser is dat hij water- en stofdicht is. Dit maakt hem perfect voor gebruik in de bouw, waar ruimtes vaak vies en stoffig kunnen worden. Met deze laser hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

  De Premic Kruislijnlaser heeft een meetbereik van 50 meter binnen en 5 meter buiten. Met een gewicht van slechts 2,2 kg is hij licht en draagbaar. Bovendien wordt hij geleverd met 2X 4800 mAh batterijen, zodat je langdurig kunt blijven werken zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij.

  Deze kruislijnlaser heeft al veel tevreden gebruikers. Ze prijzen het mooie design, de nauwkeurige meting en het gebruiksvriendelijke materiaal. Een gebruiker merkt zelfs op dat de laser veel werk uit handen neemt. Daarnaast wordt het meegeleverde statief geprezen als uitstekend en wordt de lage prijs van de laser als een groot voordeel genoemd.

  Een mogelijke beperking van de Premic Kruislijnlaser is het design, dat sommige gebruikers als minder mooi ervaren. Het is echter belangrijk om op te merken dat het design geen invloed heeft op de functionaliteit en kwaliteit van het product.

  Al met al is de Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser een uitstekende keuze voor iedereen die efficiënt wil nivelleren en ruimtes wil opmeten. Met zijn nauwkeurige meting, duurzaamheid en gebruiksgemak overtreft deze laser de verwachtingen van veel gebruikers. Hoewel het design misschien niet voor iedereen aantrekkelijk is, maakt de lage prijs en de meegeleverde accessoires dit product zeker de moeite waard.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  7. Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

  • list plus360 graden draaibaar, geschikt voor alle ruimtes en terreinen
  • list plusGebruiksvriendelijk met slechts drie knoppen
  • list plusDuurzaam en lang meegaand, goede investering

  Nadelen Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser

  • list plusDesign wordt als speelgoedachtig ervaren

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.17
  Functionaliteit
  7.7
  Gebruiksgemak
  8.13
  De Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser is echt een geweldige tool voor het efficiënt nivelleren en opmeten van ruimtes. Met deze kruislijnlaser bespaar je echt veel tijd en moeite. Het grootste voordeel van deze laser is dat hij 360 graden kan draaien, dus je kunt hem precies instellen zoals jij wilt. En dat betekent dat deze kruislijnlaser geschikt is voor alle soorten ruimtes en terreinen. Hij geeft 4, 8, 12 of 16 groene 4D laserlijnen die over 360 graden duidelijk zichtbaar zijn. Zo kun je echt heel nauwkeurige metingen doen.

  Wat ik zo fijn vind aan deze kruislijnlaser is dat hij super gebruiksvriendelijk is. Hij heeft maar drie knoppen, dus je kunt snel aan de slag met het nivelleren van je ruimte. En hij is ook nog eens ergonomisch ontworpen, dus hij ligt lekker in de hand. En het wordt nog beter, want deze laser wordt geleverd met een handige draagtas, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen naar elke klus. En het beste van alles is dat hij waterdicht en stofdicht is, dus hij is perfect voor gebruik in de bouw.

  Een ander groot voordeel van de Premic kruislijnlaser is dat hij heel duurzaam is en lang meegaat. Je kunt er echt 8-9 jaar probleemloos mee werken, dus het is echt een goede investering. Hij werkt op batterijen en wordt geleverd met 2x 4800 mAh batterijen.

  Deze kruislijnlaser heeft een bereik van 50 meter binnen en 5 meter buiten. Hij weegt 1,7 kg en wordt geleverd als een compleet pakket met de kruislijnlaser, draagtas met accessoires en 2x 4800 mAh batterijen.

  De reviews van gebruikers zijn over het algemeen echt heel positief. Gebruikers zijn echt blij met de nauwkeurige meting en het mooie design van de kruislijnlaser. Ze vinden het materiaal van hoge kwaliteit. De meegeleverde batterijen en tas worden ook als pluspunten genoemd. Een gebruiker merkte op dat de laser echt veel werk uit handen neemt en een ander zegt dat het product echt hun verwachtingen heeft overtroffen.

  Er wordt wel genoemd dat het design van de kruislijnlaser misschien iets beter kan. Sommige gebruikers vinden dat hij er een beetje speelgoedachtig uitziet. Maar goed, dat heeft geen invloed op de functionaliteit en kwaliteit van het product.

  Al met al is de Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser echt een topkeuze voor iedereen die efficiënt wil nivelleren en ruimtes wil opmeten. Met zijn 360 graden draaifunctie, waterdichte en stofdichte eigenschappen, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid is deze kruislijnlaser echt een topper in zijn categorie.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  8. PARKSIDE® Multifunctionele detector met laserafstandsmeter

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen PARKSIDE® Multifunctionele detector met laserafstandsmeter

  • list plusVeelzijdig hulpmiddel met 5-in-1 functies
  • list plusGroot, overzichtelijk LC-scherm met achtergrondverlichting
  • list plusNauwkeurige ultrasone afstandsmeter met groot meetbereik

  Nadelen PARKSIDE® Multifunctionele detector met laserafstandsmeter

  • list plusBeperkte nauwkeurigheid bij detectie van stroomgeleidende leidingen
  • list plusBeperkte nauwkeurigheid bij detectie van metalen voorwerpen
  • list plusMogelijke afhankelijkheid van metaaldetectiefunctie bij stroomgeleidende leidingen

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.17
  Functionaliteit
  7.44
  Gebruiksgemak
  7.85
  De PARKSIDE ® Multifunctionele detector met laserafstandsmeter - 5-in-1 is echt een topgereedschap voor zowel doe-het-zelvers als professionals, en ik kan niet wachten om je er alles over te vertellen! Deze detector is echt een must-have voor je gereedschapskist, met zoveel handige functies die je klussen een eitje maken. En het beste van alles is dat het een groot, duidelijk LC-scherm heeft met achtergrondverlichting, zodat je altijd gemakkelijk al je meetresultaten kunt aflezen.

  De 5-in-1 functies van deze detector maken het echt een veelzijdig hulpmiddel. Ten eerste heb je een ultrasone afstandsmeter, die metingen kan doen van 0,175 tot 20 meter. Hiermee kun je heel snel en nauwkeurig lengtes, oppervlaktes en volumes berekenen. En hoe handig is het dat de detector ook houten onderconstructies kan detecteren tot een diepte van 38 mm? Zo weet je altijd precies waar je veilig kunt boren of schroeven.

  Maar dat is nog niet alles! Deze detector kan ook stroomgeleidende leidingen detecteren. Nu moet ik eerlijk zijn, sommige gebruikers hebben gezegd dat deze functie niet altijd even nauwkeurig is. Maar gelukkig kan de metaaldetectiefunctie je wel helpen bij het opsporen van stroomleidingen. En oh ja, de detector kan ook metalen voorwerpen detecteren tot een diepte van 24 mm. Dus als je op zoek bent naar dat verloren gereedschap of gewoon de structuur van een muur wilt controleren, dan komt deze detector goed van pas.

  Maar weet je wat echt gaaf is? De markeringslaser! Met een bereik van wel 5 meter kun je heel precies muren uitlijnen of andere meetpunten markeren. Dat maakt het ophangen van schilderijen, planken en andere decoratieve elementen echt een stuk makkelijker.

  Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat de detectie van stroomgeleidende leidingen en metalen voorwerpen niet altijd even perfect is. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de detector hier niet altijd even accuraat in is. Dus het kan zijn dat je soms moet vertrouwen op de metaaldetectiefunctie in plaats van de specifieke functie voor stroomgeleidende leidingen.

  Maar ondanks die kleine beperkingen is de PARKSIDE Multifunctionele detector met laserafstandsmeter - 5-in-1 echt een geweldig gereedschap met zoveel nuttige functies. En het beste is nog dat het ook nog eens betaalbaar is! Vooral de afstandsmeter en de markeringslaser zijn echt top. Dus ondanks de beperkingen bij de detectie van stroomgeleidende leidingen en metalen voorwerpen, kan deze detector nog steeds van onschatbare waarde zijn bij allerlei klussen.️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 17 november in huis

  Bekijk prijs

  9. Bosch PLR 50 C Afstandsmeter

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bosch PLR 50 C Afstandsmeter

  • list plusGebruiksgemak en compactheid
  • list plusVeel meetmogelijkheden en geïntegreerde meetfuncties
  • list plusBluetooth-functionaliteit voor het gemakkelijk vastleggen van meetresultaten

  Nadelen Bosch PLR 50 C Afstandsmeter

  • list plusAanraakscherm is gevoelig voor vuile vingers bij renovaties

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.62
  Functionaliteit
  7.12
  Gebruiksgemak
  7.61
  Ik heb de Bosch PLR 50 C Afstandsmeter getest en ik moet zeggen, dit is echt een handig meetgereedschap! Met een bereik van maar liefst 50 meter en een nauwkeurigheid van ± 2,0 mm, levert deze afstandsmeter zeer precieze meetresultaten. En het beste van alles? Je kunt je meetresultaten gemakkelijk en snel vastleggen via Bluetooth in de Bosch app PLR measure&go. 📏

  De PLR 50 C heeft een helder kleurendisplay, zodat je de meetresultaten altijd duidelijk kunt aflezen. Zelfs als er obstakels tussen zitten, kun je met deze afstandsmeter indirecte lengtemetingen doen dankzij de stelling van Pythagoras. Handig, toch?

  Het bedieningsconcept is superintuïtief met het touchscreen en het hoogwaardige kleurendisplay. Je kunt eenvoudig lengtes, oppervlakten en volumes bepalen dankzij de geïntegreerde meetfuncties. En als kers op de taart heeft deze afstandsmeter ook een geïntegreerde hellingsensor, waardoor je hellingen kunt meten en objecten kunt nivelleren.

  Wat ik echt handig vind aan de PLR 50 C zijn de verschillende functies. Zo is er een continu meetmodus met de Min/Max-functie, kun je automatisch lengtes, oppervlakten en volumes optellen en aftrekken, en worden de laatste 10 meetresultaten automatisch opgeslagen. Daarnaast zijn er 3 referentiepunten voor het meten: voorkant, achterkant en aanslagplaat.

  Bij de afstandsmeter krijg je 3 AAA-batterijen, een handige beschermende tas en een handlus. En laten we het merk Bosch niet vergeten. Ze staan bekend om hun innovatiekracht en innovatietempo. Met meer dan 100 nieuwigheden op de markt elk jaar, is Bosch een wereldleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren.

  Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met de Bosch PLR 50 C Afstandsmeter. Ze vinden het apparaat makkelijk in gebruik, compact en zeer veelzijdig. Ik kan het alleen maar beamen, want ik ben zelf allerlei dingen gaan meten omdat het zo leuk en makkelijk was. Een gebruiker benadrukt ook het fraaie design, de duurzaamheid en de goede prijs/kwaliteitverhouding van de afstandsmeter.

  Een klein minpuntje dat sommige gebruikers noemen, is dat het aanraakscherm gevoelig is voor vuile vingers bij renovaties. Dit kan soms problemen veroorzaken bij het bedienen van het apparaat. Maar al met al is de Bosch PLR 50 C Afstandsmeter een handige tool voor nauwkeurige metingen. Met Bluetooth-functionaliteit, geïntegreerde meetfuncties en een intuïtieve bediening, is het een betrouwbare keuze voor professionals en doe-het-zelvers. De voordelen wegen zwaarder dan de kleine nadelen, dus ik zou zeggen: ga ervoor!️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. Winnes Laserwaterpas - Multifunctionele laser

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.21
  Functionaliteit
  6.82
  Gebruiksgemak
  7.8
  De Winnes Laserwaterpas is echt een must-have gereedschap voor klusjes in en rondom het huis. Met deze laserwaterpas heb ik alles wat ik nodig heb om snel en nauwkeurig te meten en te zorgen dat alles waterpas hangt.

  Wat deze laserwaterpas echt onderscheidt van andere is de geavanceerde multi-prong meettechnologie. Dit betekent dat ik niet alleen een waterpas heb, maar ook een meetlint en een waterpas met drie verschillende posities. Het is echt een 4-in-1 instrument!

  Een van mijn favoriete functies is de mogelijkheid om ongelijke oppervlakken te meten en schilderijen perfect recht op te hangen. Met de drie verschillende lijnen die deze laser kan projecteren - een horizontale lijn, een kruislijn en een hoeklijn - kan ik echt alles meten en ophangen. En het beste is dat het laserniveau zelfs kan meten of iets meer dan 45 graden afwijkt van het horizontale niveau.

  De Winnes Laserwaterpas is echt ontworpen om aan al mijn behoeften te voldoen. Of ik nu een muur moet meten, de afstand tussen hangers en spijkers moet bepalen, of vloeren en behang moet leggen, deze laserwaterpas is mijn beste vriend. En het wordt nog handiger met het 8-voet meetlint dat ook in deze tool is ingebouwd. Geen gedoe meer met aparte meetlinten, want ik heb alles wat ik nodig heb in één instrument.

  Wat betreft technische specificaties, hoef ik me geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen, want de Winnes Laserwaterpas wordt geleverd met 3 x AG 13 knoopbatterijen. En het beste is dat de laser een veilig uitgangsvermogen heeft van minder dan 3,5 mW en voldoet aan de klasse III laserproducten. Ik kan dus met een gerust hart deze laser gebruiken.

  Over het algemeen zijn de gebruikersreviews van de Winnes Laserwaterpas positief. Mensen zijn vooral tevreden over de nauwkeurigheid en veelzijdigheid van het product. Een gebruiker merkt op dat het een geweldig product is voor hobbyisten, maar zou graag een statief oog toegevoegd zien voor nog meer mogelijkheden. Een ander minpunt dat wordt genoemd, is het ontbreken van een tweerichtings horizontale waterpas, wat ervoor zou zorgen dat de laser zelf ook waterpas staat.

  Er is echter ook een gebruiker die minder tevreden is en de aankoop als een miskoop beschouwt. De laser is binnen redelijk te gebruiken, maar buiten is de laser niet zichtbaar op een afstand van een meter. Dit wordt als onnauwkeurig en onbruikbaar ervaren.

  Al met al is de Winnes Laserwaterpas een handig en veelzijdig gereedschap voor het ophangen van foto's, het installeren van huishoudelijke apparaten, het plakken van behang en het aanpassen van meubelposities. Het biedt nauwkeurige metingen en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Houd er echter rekening mee dat de zichtbaarheid van de laser buiten beperkt kan zijn. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare laserwaterpas, dan is dit zeker een goede keuze! 👍

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Afstandsmeters met lasers. Er zijn namelijk 267 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!