Hoe komt deze handige Laser Afstandmeter lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Laser Afstandmeter ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Laser Afstandmeters, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Laser Afstandmeters die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Laser Afstandmeters het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Laser Afstandmeters stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen vergelijkbaar aan Laser Afstandmeters

De beste Laser Afstandmeters in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Deze professionele afstandsmeter is voorzien van een laser die tot 50 meter bereik heeft. De meter is voorzien van een kleine waterpas zodat u zeker weet dat de juiste lengte wordt gemeten. Met 1 druk op de knop activeert u de laser en met nog een druk meet u de afstand. Het apparaat is zeer accuraat en meet tot wel 3 cijfers achter de komma. De digitale afstandsmeter met laser wordt geleverd met 2 AAA batterijen zodat u hem meteen kan gebruiken. Kenmerken: Afstandsmeter met laser Meetbereik 50 meter Voeding 2 x AAA batterijen Meetnauwkeurigheid +/- 1,5 mm Meettijd 0,5-1 seconden Merk SNDWAY Model SW-T40 Gewicht 90 gram CE keurmerk Aantal geheugenwaarden 30 Stof- en spatwaterdicht Verpakkingsinhoud: 1 x Afstandsmeter 50M 2 x AAA Batterijen

1. Sndway Professionele Laser Afstandsmeter - 50 meter bereik - Incl. batterijen


Product informatiePlus or Show more

Professionele afstandsmetingen gemakkelijk gemaakt – de praktische gebruikersinterface met één knop van de laserafstandsmeter GLM 40 Professional maakt meten gemakkelijk en intuïtief. Hij kan dankzij het compacte ontwerp gemakkelijk in een broek- of jaszak worden vervoerd voor snelle afstandsmetingen waar dat nodig is. Het toestel beschikt ook over een tijdsbesparende AutoSum-functie die automatisch metingen optelt en de resultaten voor controle op het verlichte display presenteert. Deze laserafstandsmeter is geschikt voor enkelvoudige lengtemetingen binnenshuis voor elektrische installatiewerkzaamheden, HVAC en timmerwerk. Hij kan ook worden gebruikt voor het berekenen van benodigd materiaal voor tegelzetters en schilders. Naast de geïntegreerde stof- en spatwaterbescherming beschikt de laserafstandsmeter GLM 40 Professional ook over een robuuste, schokbestendige behuizing die het toestel beschermt tegen beschadiging bij een val vanaf een hoogte van 1 meter. Gebruikersinterface met één knop zorgt voor gemakkelijke en intuïtieve metingen Past dankzij het compacte ontwerp gemakkelijk in elke broek- of jaszak voor snelle afstandsmetingen AutoSum-functie voor snel, gemakkelijk en comfortabel berekenen van lengtes De belangrijkste specificaties Laserdiode: 635 nm, 1 mW Meetbereik: 0,15 – 40,00 Laserklasse: 2 Meetnauwkeurigheid, type.: +/- 2 mm Meettijd, typ.: 0,5 s Meettijd max.: 4 s Elektrische voeding: 2 x 1,5 V LR03 (AAA) Uitschakelautomaat: 5 min. Gewicht, ca.: 0,09 kg Lengte: 105 mm Breedte: 41 mm Hoogte: 24 mm Maateenheden: metrisch Batterijlevensduur, individuele metingen ca.: 5.000 Stof- en spatwaterbescherming: IP 54 Wat zit er in de verpakking? Bosch Professional GLM 40 laserafstandsmeter Certificaat fabrikant Beschermhoes 2 x 1,5 V LR03 (AAA) batterij Waarom de Bosch Professional GLM 30 Afstandsmeter GLM 40 Bosch Professional laserafstandsmeters zijn ontwikkeld voor nauwkeurige meettechniek op de bouwplaats. Alle apparaten voldoen aan de ISO-normen voor meetapparatuur. Onderhoud Houd de laserafstandsmeter altijd schoon en gebruik voor het schoonmaken slechts een vochtige doek zonder schoonmaakmiddelen. Houd het apparaat niet onder water en wees extra voorzichtig met de ontvangstlens. Maak het gereedschap nooit zelf open, maar laat het bij defecten repareren bij een erkend Bosch-servicepunt. Tips & Tricks Zorg dat de uitgang van de laserstraal en de ontvangstlens niet afgedekt zijn of dat de laserstraal geblokkeerd wordt door objecten tussen het meetapparaat en het eindpunt. Voorkom bewegingen tijdens de metingen door het meetgereedschap stabiel neer te zetten. Houd rekening met foutmetingen door bijvoorbeeld sterk omgevingslicht, transparante oppervlakken en spiegelende oppervlakken.

2. Bosch Professional GLM 40 - Afstandsmeter - Tot 40 meter - Verlichte display


Product informatiePlus or Show more

Professioneel of thuis bouwvakker? Beginner of gevorderde klusser? De compacte JACKMEND Laserafstandsmeter van AXTIES kan iedereen gebruiken! Bereken de oppervlakte, het volume, de lengte of Pythagoras in een ruimte tot wel 100 meter ver. Tot op de 1,5mm accuraat en binnen 0,1-3 seconden heb je al de benodigde cijfers. Met de benodigde CE en FDA certificaten. Inclusief gratis beschermhoes voor de schokbestendige lasermeter en AAA-batterijen. Bestel vandaag nog en breng de ultieme kwaliteitsproducten in huis met JACKMEND! Alle kanten op Gebruik de bidirectionele waterpas die zowel horizontaal als verticaal zorgt voor meetresultaten die tot op de 1,5mm accuraat zijn. Je hebt binnen 0,1-3 seconden de oppervlakte, het volume, de lengte of Pythagoras gemeten in een ruimte. Deze laserafstandsmeter kan tot wel 100 meter ver komen en is hierdoor uitermate geschikt voor grote en kleine projecten. Veiligheid eerst De JACKMEND lasermeter heeft de CE en FDA certificaten om te voldoen aan de veiligheidsnormen en eisen van Europa. Hierdoor is het apparaat geschikt om zowel thuis als voor je bedrijf te gebruiken. Het compacte formaat en het schokbestendige rubber zorgt dat de laserafstandmeter goed tegen een stootje kan, wat zeker handig is op een bouwplaats natuurlijk. De simpele bediening zorgt ervoor dat iedereen die het nodig heeft zonder een al te lange uitleg gebruik kan maken van het apparaat. Gratis is altijd leuk Ondanks dat het apparaat al van een stevig materiaal gemaakt is, hebben wij van JACKMEND er toch een gratis hoesje bij gedaan, zodat je echt helemaal zeker bent van een lange levensduur. Daarnaast zitten er ook al de 2 benodigde AAA-batterijen bij, zo kan jij direct aan de slag met je DIY project! Voordelen ✔ Meet lengte, oppervlakte, volume en Pythagoras ✔ Met bidirectionele waterpas ✔ Supersnelle meetresultaten binnen 0,1-3 seconden ✔ Tot op de 1,5mm accuraat ✔ Met CE en FDA certificaten ✔ Schokbestendig ✔ Batterijen inbegrepen ✔ Inclusief gratis hoesje ✔ Ook beschikbaar in 50 meter ✔ Meerdere JACKMEND producten verkrijgbaar bij AXTIES ✔ Bij AXTIES profiteer je altijd van Select bezorgopties Inhoud verpakking ➜ 1x JACKMEND Laserafstandmeter ➜ 1x JACKMEND Laserafstandmeter Beschermhoes ➜ 2x AAA Batterijen ➜ 1x Handleiding 100% Tevredenheidsgarantie Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder. Bestel vandaag nog en breng de ultieme kwaliteitsproducten in huis met JACKMEND!

3. JACKMEND Professionele Laserafstandmeter met 100 Meter Bereik


Product informatiePlus or Show more

Met deze nauwkeurige en handige laser afstandsmeter van VONROC meet jij alles voortaan snel, eenvoudig en precies op. Het verlichte display met donkere achtergrond en witte tekst zorgt ervoor dat jij in verschillende lichtomstandigheden alsnog goed kunt meten. Geleverd met een handige beschermtas met riembevestiging, zo heb jij de afstandsmeter dus altijd binnen handbereik! Bovendien heeft deze afstandsmeter een geheugenfunctie waarmee je tot 20 metingen kunt opslaan. Belangrijkste kenmerken van de laser afstandsmeter Geheugencapaciteit van 20 metingen Bereik tot 40 meter Indirect hoogte en lengte meten Softgrip handgreep voor een comfortabele handligging en valbescherming. Hoe werkt de laser afstandsmeter? De laser afstandsmeter heeft een bereik tot 40 meter en meet afstanden (m1), oppervlakten(m2) en volumes (m3). Door de Pythagoras functie kun je indirect de hoogte of lengte meten. Bijvoorbeeld de hoogte van een gebouw. Dit kan door de diagonale afstand vanaf het apparaat naar het hoogste punt te meten, vervolgens meet je de afstand vanaf het apparaat horizontaal naar het laagste punt. Oppervlaktes snel meten Ook is het mogelijk om snel twee wanden te meten met de dubbele oppervlakte meting functie. Je hoeft dan slechts één keer de hoogte te meten en twee keer de lengte. De meet referentie is aanpasbaar en het is hierdoor mogelijk om vanaf de voorzijde of achterzijde van het apparaat te meten. Gebruik deze afstandsmeter o.a. voor: Meet de inhoud (m3) van je woonkamer. Meet wat de lengte en breedte moet worden van bijvoorbeeld de raambekleding Het meten van de wandoppervlakte voor wandbekleding, zoals bijvoorbeeld behang Het meten van de vloeroppervlakte voor de aanschaf van vloerbedekking of laminaat Indirect meten (door indirecte meetfunctie) van de hoogte van je huis om te berekenen hoeveel muurverf je nodig hebt Eenvoudig meetresultaten optellen en aftrekken, ideaal voor meerdere ruimtes Tip voor als je meer wilt Wil je een groter meetbereik? Bekijk dan eens de LD503DC laser afstandsmeter met 60 meter meetbereik. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x VONROC Laser afstandsmeter 40m 1x Opbergtasje met riembevestiging 2x Alkaline batterij LR03, AAA, 1.5V Technische specificaties: Meetbereik: 0.05 ~ 40 m Afstand meten: m, ft, in Continu afstandsmeten: m, ft, in Oppervlakte meten: m², ft², in² (automatische berekening) Dubbele oppervlakte meten: m², ft², in² (automatische berekening) Volume meten: m³, ft³, in³ (automatische berekening) Indirecte meting volgens Pythagoras: m, ft, in (automatische berekening) Optellen en aftrekken functie Geheugencapaciteit van 20 metingen Meettijd 0.20 sec Meetnauwkeurigheid: ± 1.5 mm Verlicht display Laser type: 620 ~ 690 nm Laserklasse: 2 Waterpas in behuizing: ja Automatische uitschakeltijd laser: na 15 seconden Automatische uitschakeltijd: na 30 seconden Aantal metingen per batterijen set: ± 2000 2 x 1,5 V LR03 (AAA) batterijen (bijgevoegd) Afmetingen: 119 x 52 x 26 mm Gewicht: 108 g

4. VONROC Laser afstandsmeter – 40 meter bereik – Aanpasbare meetreferentie


Product informatiePlus or Show more

Het plannen van renovaties heeft u in de vingers. Niet alleen meet de PLR 30 C afstanden tot 30 m met laserprecisie, maar laat ook meubelafmetingen in een oogwenk zien. Met de geïntegreerde functies kunnen oppervlakte en inhoud worden berekend om de hoeveelheid materiaal te bepalen die nodig is voor klussen zoals het leggen van vloeren en zelfs het behangen en verven van muren. Resultaten verschijnen op een hoogwaardig kleurendisplay voor optimale leesbaarheid. Alle gegevens kunnen naar de Bosch app worden verzonden voor digitaal documenteren en plannen van projecten, zodat tijd wordt bespaard en fouten worden vermeden. Lasernauwkeurig meten van afstanden tot 30 m Bluetooth-connectiviteit voor overbrengen van resultaten naar de Bosch app Geïntegreerde functies voor gemakkelijk meten van lengte, oppervlakte en inhoud Ideaal bij het berekenen van vierkante meters voor de hoeveelheid behang of verf Functies omvatten het optellen/aftrekken van metingen en min/max-metingen Dit meetgereedschap is geschikt voor de volgende meetklussen: Eenvoudig meten van lengtes tot 30 meter Oppervlakten meten Volumes meten Optellen, aftrekken Permanente meting De belangrijkste specificaties van het meetgereedschap: Laserdiode: 635 nm Laserklasse: 2 Meetbereik: 0,05 – 30,00 m Meetnauwkeurigheid, type.: ± 2,0 mm Meettijd, typ.: 0,5 s Meettijd, max.: 4 s Batterij: 2 x 1,5 V LR03 (AAA) Uitschakelautomaat: 5 min Gewicht: 0,084 kg Wat zit er in de verpakking? Bosch Afstandsmeter PLR 30 C 2 x 1,5 V LR03 (AAA) batterijen Beschermende tas

5. Bosch PLR 30 C Afstandsmeter - Tot 30 meter bereik - Bluetooth


Product informatiePlus or Show more

Meten is weten! Maar nauwkeurig meten is zeker weten. Verschil LS-1 en LS-1S; LS-1 heeft een 40 meter bereik met 180 mAh accu (circa 3000 metingen), LS-1s heeft 30 meter bereik met een 220 mAh accu (circa 3,500 metingen) Deze compacte digitale AtuMan Duka LS-1 herlaadbare laser afstandmeter zorgt voor een nieuwe efficientere meetervaring. Plafondhoogtes, ruimtes en metingen van bijvoorbeeld gordijnen en keukens zijn zo gepiept! In 2019 heeft de laser afstandmeter de Duitse Reddot design award gewonen. Met de grootte van een aanstekker en slechts 28 gram is deze unit eenvoudig maar zeer nauwkeurig te bedienen met slechts 1 knop. In het kort de voordelen: Compact (ter grootte van een aansteker) en weegt slechts 28 gram Gemakkelijke 1 drukknop bediening Eerdere metingen terug te lezen Meet afstanden snel en gemakkelijk. Breed meetbereik van 3 centimeter tot 40 meter met een hoge nauwkeurigheid tot ± 2mm. 180 mAh batterij tot wel 3.000 keer aaneengesloten metingen Makkelijk switchen tussen meter (m), inch (in), feet (ft), handig om de meetresultaten te lezen. LCD met achtergrondverlichting Toepassingsgebieden zijn o.a.: binnenhuisarchitectuur, ontwerpfase, bouwgebied, gordijnen opmeten, keuken inmeten, bouwwerkzaamheden, ruimte analyses. Specificaties: Merk: ATuMan Model: LS-1 (verbeterde generatie) Materiaal: aluminiumlegering Producttype: Draagbare laser afstandsmeter Product gewicht: 28 g Verpakkings gewicht: 47 g Afmeting (L x B x H): 8.60 x 2.20 x 1.10 cm Verpakking (L x B x H): 12.70 x 6.70 x 1.50 cm Maateenheid: m (meter), ft (feet), in (inch) Meetnauwkeurigheid: ± 2 mm Werkingstemperatuur: 0 tot -40 graden Opslagtemperatuur: -20 tot 60 graden Batterij: 180 mAh / Ongeveer 3000 metingen Meetbereik: 0,03 - 40m Lasertype: Class2.620 ~ 670nm, <1mw Laadmethode: DC 5V <0.2A Inbegrepen: LS-1 laserafstandmeter Handleiding (NL versie zie LS-1s digitaal beschikbaar) USB kabel Ophangkoordje

6. Atuman LS-1 (standaard generatie) - Digitale Nauwkeurig Laser 40 meter bereik - Compacte Afstandmeter - USB power - REDDOT 2019


Product informatiePlus or Show more

Vergeet het worstelen met onhandige duimstokken en rolmaten. Met deze nauwkeurige en handige laser afstandsmeter van VONROC meet jij alles voortaan snel, eenvoudig en precies op. Sla gemakkelijk je meetresultaten op, de afstandsmeter heeft een geheugencapaciteit van maar liefst 20 metingen. De laser afstandsmeter wordt geleverd met een beschermtas met riembevestiging, zo heb jij de afstandsmeter altijd binnen handbereik! Het verlichte display met donkere achtergrond en witte tekst zorgt ervoor dat jij in verschillende lichtomstandigheden alsnog goed kunt meten. Belangrijkste kenmerken van de laser afstandsmeter Geheugencapaciteit van 20 metingen Bereik tot 60 meter Indirect hoogte en lengte meten Softgrip handgreep voor een comfortabele handligging en valbescherming Hoe werkt de laser afstandsmeter? De laser afstandsmeter heeft een bereik tot 60 meter en meet afstanden (m1), oppervlakten(m2) en volumes (m3). Door de Pythagoras functie kun je indirect de hoogte of lengte meten. Bijvoorbeeld de hoogte van een gebouw. Dit kan door de diagonale afstand vanaf het apparaat naar het hoogste punt te meten, vervolgens meet je de afstand vanaf het apparaat horizontaal naar het laagste punt. Oppervlaktes snel meten Ook is het mogelijk om snel twee wanden te meten met de dubbele oppervlakte meting functie. Je hoeft dan slechts één keer de hoogte te meten en twee keer de lengte. De meet referentie is aanpasbaar en het is hierdoor mogelijk om vanaf de voorzijde of achterzijde van het apparaat te meten. Gebruik deze afstandsmeter o.a. voor: Meet de inhoud (m3) van je woonkamer. Meet wat de lengte en breedte moet worden van bijvoorbeeld de raambekleding Het meten van de wandoppervlakte voor wandbekleding, zoals bijvoorbeeld behang Het meten van de vloeroppervlakte voor de aanschaf van vloerbedekking of laminaat Indirect meten (door indirecte meetfunctie) van de hoogte van je huis om te berekenen hoeveel muurverf je nodig hebt Eenvoudig meetresultaten optellen en aftrekken, ideaal voor meerdere ruimtes Tip voor als je meer wilt Wil je een kleiner meetbereik? Bekijk dan eens de LD502DC laser afstandsmeter met 40 meter meetbereik. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x VONROC Laser afstandsmeter 60m 1x Opbergtasje met riembevestiging 2x Alkaline batterij LR03, AAA, 1.5V Technische specificaties: Meetbereik: 0.05 ~ 60 m Afstand meten: m, ft, in Continu afstandsmeten: m, ft, in Oppervlakte meten: m², ft², in² (automatische berekening) Dubbele oppervlakte meten: m², ft², in² (automatische berekening) Volume meten: m³, ft³, in³ (automatische berekening) Indirecte meting volgens Pythagoras: m, ft, in (automatische berekening) Optellen en aftrekken functie Geheugencapaciteit van 20 metingen Meettijd 0.20 sec Meetnauwkeurigheid: ± 1.5 mm Verlicht display Laser type: 620 ~ 690 nm Laserklasse: 2 Waterpas in behuizing: ja Automatische uitschakeltijd laser: na 15 seconden Automatische uitschakeltijd: na 30 seconden Aantal metingen per batterijen set: ± 2000 2 x 1,5 V LR03 (AAA) batterijen (bijgevoegd) Afmetingen: 119 x 52 x 26 mm Gewicht: 108 g

7. VONROC Laser afstandsmeter – 60 meter bereik – Aanpasbare meetreferentie


Product informatiePlus or Show more

multifunctie Digitale Laser afstandmeter van het merk Lomvum meet tot 50 meter. incl. batterijen en waterpas meting Hij kan verschillende inhoud meten m2 of m3 etc. Super nauwkeurig! We kennen het allemaal: je wilt iets verbouwen of ophangen en pakt de duimstok of rolmaat erbij om de afstand te meten. Zeker als je alleen werkt is dit bijna niet te doen. Je moet je al snel in allerlei bochten wringen, om de juiste afstanden op te meten. En voor de zekerheid meet je het vaak nog een keer. Want zeker als de te meten afstand groter wordt dan de lengte van de duimstok of rolmaat, wordt de kans op meetfouten een stuk groter. Handleiding NL kunt u hier downloaden.

8. Laser afstandmeter - waterpas - Meet tot 50 meter


Product informatiePlus or Show more

Alle bouwvakkers, klussers en doe-het-zelvers opgelet! Meten is nog nooit zo makkelijk geweest met deze professionele digitale laser afstandsmeter van LifeGoods. Met een nauwkeurigheid van 2mm, vijf verschillende meetfuncties en een maximale meetafstand van 40 meter, is iedere klus binnen no-time gedaan! Geen batterijen nodig Het is je vast wel eens overkomen: net wanneer je ze nodig hebt zijn alle batterijen in huis op. Gelukkig is onze laser afstandsmeter USB oplaadbaar. Met één laadbeurt doe je 3000 metingen! Laad de afstandsmeter op in het stopcontact, of in de auto via USB. Dankzij de batterij indicatie op het LED scherm weet je altijd wanneer je hem moet opladen. Binnen een uurtje is de meter alweer volledig opgeladen! Ononderbroken meten Naast het meten van de afstand van A naar B, heeft de afstandsmeter van LifeGoods meerdere handige functies. Je kunt namelijk een continue meting doen (rolmaat functie). Hierbij wordt de afstand live weergegeven op het scherm. Als jij bijvoorbeeld een paar stappen achteruit zet, verandert de afstand op het scherm direct mee. Oppervlakte, kubieke meter en Pythagoras Naast directe en continue metingen heeft onze afstandsmeter nog drie andere functies. Met een druk op de knop heb je inzicht in de oppervlakte (m2) van een willekeurig oppervlak of het volume (m3) van een kamer. Met behulp van de stelling van Pythagoras kan de afstandsmeter zelfs de diagonaal van een oppervlakte voor je berekenen! Digitale Laser Afstandsmeter ✔ Automatisch uit na 1 min (laser na 15 sec) ✔ 3000 metingen op één laadbeurt ✔ Opgeladen binnen een uur ✔ Zeer nauwkeurig (2mm) ✔ USB oplaadbaar ✔ 5 handige functies ✔ Continue metingen ✔ Bereik van 40 meter Ligt comfortabel in de hand Het compacte design is ontworpen voor aangenaam en efficiënt gebruik. Het stevige ABS ligt fijn in de hand. Het kleine ontwerp past in je broek- of borstzak zodat je er altijd makkelijk en snel bij kan. Daarnaast heeft de afstandmeter een lanyard die je om je pols kunt doen. Zo valt hij nooit uit je hand! Stof- en Spat Waterbestendig Een verbouwing is stoffig en soms zul je buiten staan in de regen. De LifeGoods laser afstandsmeter heeft een IP54 rating. Dat houdt in dat stof en een klein beetje water geen enkel probleem is! Specificaties ▶ Inhoud Verpakking: 1 x Digitale laser afstandsmeter, 1 x USB kabel, 1 x handleiding, 1 x polsbandje ▶ Merk: LifeGoods ▶ Materiaal: ABS Plastic ▶ Kleur: Zwart ▶ Afmetingen: 10 x 3,2 x 1,2 cm ▶ Gewicht: 30 gram ▶ Maximale meetafstand: 40 meter ▶ Waterafstotend: Ja ▶ Input: 5V ▶ Nauwkeurigheid: ± 2mm ▶ Oplaadbaar: Ja ▶ Oplaadsysteem: USB kabel ▶ Tijd volledig opladen: 1 uur ▶ Batterij: 200mAh lithium ℹ Tip: werkt het best met een witte ondergrond

9. LifeGoods Laser Afstandsmeter - USB Oplaadbaar incl. Kabel - 40 Meter Bereik - 2mm Nauwkeurig - Digitaal Meetapparaat voor Lengte (m) / Oppervlakte (m2) / Volume (m3) - Binnen en Buiten - Stof- en Spatwaterdicht - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving Ze zeggen meten is weten! De Dekko Tools Laser Afstandsmeter bewijst dat en is geschikt voor elke klus. Opmeten is nooit zo makkelijk en snel geregeld met deze nauwkeurige afstandsmeter. Met de ideale meetbereik van 40 meter kan je aan een stuk door, zowel korte als lange, afstanden opmeten. Bespaart elke klusser tijd en geeft een nauwkeurige weergave van de oppervlakte die wordt opgemeten tot in de mm. Voordelen van de Dekko Tools Laser Afstandsmeter: Nauwkeurige meetbereik tot 40 meter Oplaadbaar middels meegeleverde oplaadkabel (geen batterij nodig). Duurzaam en stevig materiaal Bestendig tegen spatwater en stof Nauwkeurig opmeten tot in de mm Ingebouwde duurzame batterij Nieuw model! Klein en makkelijk in gebruik en opbergen.

10. Dekko Tools Professionele laser Afstandsmeter - 40 meter bereik - USB oplader


Artikelen vergelijkbaar aan Laser Afstandmeters


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Laser Afstandmeters. Er zijn namelijk 92 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Laser Afstandmeter kopen.