Wat is de beste Kruislijnlaser van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het kopen van een goede Kruislijnlaser is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Kruislijnlaser van 2024? Na het testen van 317 Kruislijnlasers kwam de VONROC TOOLS VONROC Kruislijnlaser Rood als beste uit onze Kruislijnlaser-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Kruislijnlasers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Kruislijnlasers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Kruislijnlaser-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Kruislijnlasers

1Score: 9.6
VONROC TOOLS VONROC Kruislijnlaser Rood
VONROC TOOLS VONROC Kruislijnlaser Rood
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
JACKMEND 4D Kruislijnlaser Inclusief Draagkoffer
JACKMEND 4D Kruislijnlaser Inclusief Draagkoffer
JACKMEND
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Bosch Quigo green Kruislijnlaser
Beste kruislijnlaser
Bosch Quigo green Kruislijnlaser
Bosch
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Lineforce Laserlijn Kruislijnlaser - 16
Lineforce Laserlijn Kruislijnlaser - 16
Lineforce
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser
Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser
Kibani
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Optimus Professionele 4-in-1 Laser Waterpas
Optimus Professionele 4-in-1 Laser Waterpas
Optimus
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
MAKA Groene Kruislijnlaser USB-C oplaadbaar
MAKA Groene Kruislijnlaser USB-C oplaadbaar
MAKA
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Parkside® Laserwaterpas Kruislijnlaser
Parkside® Laserwaterpas Kruislijnlaser
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Bosch UniversalLevel 2 Kruisijnlaser
Bosch UniversalLevel 2 Kruisijnlaser
Bosch
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Bosch AdvancedLevel 360° Lijnlaser
Bosch AdvancedLevel 360° Lijnlaser
Bosch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kruislijnlaser Koopgids

Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional in de bouw, een kruislijnlaser is een onmisbaar hulpmiddel bij het uitvoeren van nauwkeurige metingen en het uitlijnen van bouwprojecten. Met de beste kruislijnlaser ben je verzekerd van een hoog niveau van precisie en gemak, en dat leidt tot betere resultaten en meer efficiëntie in je werkzaamheden!

Wat is een kruislijnlaser?

Een kruislijnlaser is een precisiegereedschap dat een laserstraal uitzendt om een nauwkeurige en rechte referentielijn te creëren. 

Het gebruik van kruislijnlasers zie je voornamelijk in de bouw- en constructie-industrie om metingen uit te voeren en nauwkeurige lijnen te creëren voor het uitvoeren van bouwprojecten. 

De laserstraal van een kruislijnlaser creëert een kruispatroon op de muur of het oppervlak waarop je hem richt, waardoor het eenvoudig is om hoeken te meten en referentielijnen te maken voor het plaatsen van kasten, planken, verlichting en andere bouwprojecten. 

Kruislijnlasers zijn ook populair bij doe-het-zelvers die thuis bouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

Hoe gebruik je een kruislijnlaser?

Het gebruik van een kruislijnlaser is over het algemeen vrij eenvoudig. Hier zijn de stappen om een kruislijnlaser te gebruiken:

 1. Plaats de kruislijnlaser op een vlak en stabiel oppervlak of bevestig deze aan een statief of muurbeugel. Zorg ervoor dat de laserwaterpas waterpas staat en stevig is bevestigd.
 2. Schakel de kruislijnlaser in en richt deze op het oppervlak waarop je de lijnen wilt projecteren.
 3. Pas de hoogte en richting van de laser aan om de referentielijnen te creëren die je nodig hebt. De meeste kruislijnlasers beschikken over instelbare koppen die je draait om de laserlijnen te verplaatsen.
 4. Controleer de nauwkeurigheid van de laser door een meetlint te gebruiken om de afstand tussen de lijnen te meten. Pas de positie van de laser indien nodig aan om de lijnen perfect te maken.
 5. Gebruik de referentielijnen van de kruislijnlaser om nauwkeurige metingen te doen en bouwprojecten uit te voeren.

Het is belangrijk om te onthouden dat kruislijnlasers veilig dient te gebruiken en dat je de instructies van de fabrikant zorgvuldig moet volgen. 

Richt de laser niet direct in de ogen van mensen of dieren en draag indien nodig een veiligheidsbril. Kruislijnlasers zijn over het algemeen veilig en gemakkelijk te gebruiken, maar als je onzeker bent over hoe je een specifiek model gebruikt, raadpleeg dan de handleiding van de fabrikant of vraag advies aan een professional.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een kruislijnlaser zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Zo is het belangrijk om te letten op de nauwkeurigheid van de laser, die is aangegeven in millimeters per meter. Hoe lager dit getal, hoe nauwkeuriger de laser is.

Daarnaast is het belangrijk om de zichtbaarheid van de laserstraal in de gaten te houden. Hoewel kruislijnlasers ontworpen zijn voor gebruik binnenshuis, is de zichtbaarheid waarschijnlijk minder in fel zonlicht of buitenshuis.

Het bereik van de kruislijnlaser is ook een belangrijk aspect om te overwegen. Sommige lasers hebben een beperkt bereik van enkele meters, terwijl andere lasers tot tientallen meters meten.

Verder is het verstandig om te kijken naar de batterijduur van de laser, vooral als je van plan bent om de laser voor langere tijd te gebruiken. Sommige lasers werken op wegwerpbatterijen, terwijl andere lasers een oplaadbare batterij hebben. 

Extra functies, zoals een roterende kop of zelf-nivellerende functie, zijn mogelijk van toegevoegde waarde voor jou en je project.

Tot slot is het belangrijk om een kruislijnlaser te kiezen die past bij je budget en behoeften. Kruislijnlasers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste kruislijnlaser kiest voor je specifieke toepassingen.

Soorten kuislijnlasers

Er zijn verschillende soorten kruislijnlasers beschikbaar op de markt, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en toepassingen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten kruislijnlasers:

 • Zelf-nivellerendekruislijnlasers: deze lasers passen zich automatisch aan om waterpas te blijven, zelfs als het oppervlak niet helemaal vlak is. Dit zorgt voor een hoge nauwkeurigheid en is ideaal voor gebruik bij grote bouwprojecten waarbij nauwkeurigheid essentieel is.
 • Handmatige kruislijnlasers: deze lasers dien je handmatig aan te passen om waterpas te blijven. Hoewel ze minder nauwkeurig zijn dan zelf-nivellerende kruislijnlasers, zijn ze goedkoper en gemakkelijker te gebruiken voor kleinere klussen.
 • Roterende kruislijnlasers: deze lasers creëren niet alleen horizontale en verticale lijnen, maar draaien ook om een as om een 360-graden referentielijn te creëren. Ze zijn ideaal voor gebruik buitenshuis en voor grote bouwprojecten.
 • Projectielaser: deze lasers creëren geen kruislijnen, maar projecteren een punt op het oppervlak om nauwkeurige metingen te kunnen maken.
 • Multilijnlasers: deze lasers creëren meerdere lijnen in verschillende richtingen en hoeken om nauwkeurige metingen te kunnen maken voor complexere projecten.

Kortom, er zijn verschillende soorten kruislijnlasers beschikbaar, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en toepassingen. Het is belangrijk om te kijken naar het type projecten dat van plan bent ermee uit te voeren en welke eigenschappen je hiervoor nodig hebt.

Welke kruislijnlaser heb ik nodig?

Welke kruislijnlaser je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals het type projecten dat je ermee uitvoert, de nauwkeurigheid die je nodig hebt en je budget. 

Als je een doe-het-zelver bent die af en toe kleine klussen uitvoert, zoals het ophangen van planken of het leggen van tegels, dan kan een eenvoudige en betaalbare kruislijnlaser voldoende zijn.

Als je een professionele aannemer of bouwvakker bent, of als je veel bouwprojecten uitvoert, dan heb je waarschijnlijk een geavanceerdere kruislijnlaser nodig met een hogere nauwkeurigheid en meer functies. 

Kijk bij het kiezen van een kruislijnlaser ook naar het bereik, de zichtbaarheid, de batterijduur en de extra functies die je nodig hebt.

Wat is beter: een rode of groene kruislijnlaser?

Of een rode of groene kruislijnlaser beter is, hangt af van verschillende factoren. Over het algemeen is groen beter zichtbaar dan rood, vooral in heldere omgevingen of bij buitenwerk. Groene lasers zijn ook beter zichtbaar voor mensen met kleurenblindheid en hebben een grotere werkafstand dan rode lasers.

Aan de andere kant hebben rode lasers vaakeenbetere batterijduur dan groene lasers, zijn ze minder duur dan groene lasers en hebben ze minder energie nodig om te functioneren.

Het is belangrijk om te bepalen welke factoren je het belangrijkst vindt. Als je voornamelijk binnenshuis werkt en de nauwkeurigheid en zichtbaarheid essentieel zijn, kan een groene kruislijnlaser de beste keuze zijn. 

Als je voornamelijk buiten werkt en op zoek bent naar een laser met een langere batterijduur en lagere kosten, kan een rode kruislijnlaser een betere optie zijn.

hero illustration

Hoe testen we Kruislijnlasers?

Om de beste Kruislijnlaser te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Kruislijnlaser-test hebben we 317 Kruislijnlasers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Kruislijnlaser-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Kruislijnlaser-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Kruislijnlaser-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte Kruislijnlaser in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 317 Kruislijnlasers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Kruislijnlasers in een handige lijst

1. VONROC TOOLS VONROC Kruislijnlaser Rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC TOOLS VONROC Kruislijnlaser Rood

 • list plusMet de zelfnivellerende functie zijn de laserlijnen altijd perfect waterpas.
 • list plusDe laserdiode heeft een goede kwaliteit en een lange levensduur van ongeveer 8000 uur.
 • list plusDe bediening is gemakkelijk en het materiaal is van goede kwaliteit.

Nadelen VONROC TOOLS VONROC Kruislijnlaser Rood

 • list plusSoms kan het lastig zijn om de laser exact op de gewenste hoogte in te stellen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.87
Ik wil je graag voorstellen aan de VONROC Kruislijnlaser, het perfecte gereedschap om objecten waterpas te hangen en loodrecht uit te lijnen. Met een werkbereik van 10 meter en heldere rode laserlijnen, kun je objecten met precisie en zonder fouten uitlijnen, zelfs op grote afstand. Het beste van alles is dat deze kruislijnlaser zelfnivellerend is, wat betekent dat de laserlijnen altijd perfect horizontaal of verticaal zijn, met een indrukwekkende nauwkeurigheid van +/- 0,8 mm per meter.

Een van de geweldige functies van deze kruislijnlaser is de zelfnivellerende eigenschap. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de laserlijnen altijd perfect waterpas zijn. Je kunt dit gemakkelijk zien aan het groene lampje wanneer de laser correct is geplaatst en het rode lampje wanneer dit niet het geval is. Dit maakt het gebruik van de kruislijnlaser snel en eenvoudig.

Daarnaast heeft de kruislijnlaser een handige handmatige pendelfixatie waarmee je de laserlijnen in elke gewenste hoek kunt instellen, perfect voor het maken van diagonale lijnen. Je krijgt ook een universele klem bij de laser, waarmee je de laser gemakkelijk kunt bevestigen aan bijvoorbeeld een huishoudtrap, stoel, tafel of balk.

De kruislijnlaser is uitgerust met een hoogwaardige laserdiode van het merk Arima ®, die een lange levensduur van ongeveer 8000 uur heeft. De laser werkt op 2 AAA-batterijen, die worden meegeleverd. Met deze batterijen kun je ongeveer 14 uur lang werken.

Gebruikers zijn zeer tevreden over de VONROC Kruislijnlaser. Ze vinden het een handig en nauwkeurig apparaat dat hen helpt bij het waterpas hangen en loodrecht uitlijnen van objecten. Ze waarderen vooral het gebruiksgemak en de kwaliteit van het materiaal. Ook de klantenservice van VONROC wordt geprezen, met snelle vervanging van het apparaat bij defecten.

Een mogelijke uitdaging bij het gebruik van de kruislijnlaser is dat het soms wat oefening en precisie vereist om de laser exact op de gewenste hoogte in te stellen.

Al met al is de VONROC Kruislijnlaser een uitstekende keuze voor iedereen die nauwkeurig wilt werken bij het waterpas ophangen en loodrecht uitlijnen van objecten. Met zijn zelfnivellerende functie, hoogwaardige laserdiode en gebruiksvriendelijke bediening, biedt deze kruislijnlaser veel waar voor je geld. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en laat je klusprojecten er professioneel uitzien met de VONROC Kruislijnlaser!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. JACKMEND 4D Kruislijnlaser Inclusief Draagkoffer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JACKMEND 4D Kruislijnlaser Inclusief Draagkoffer

 • list plusZelfnivellerend vermogen
 • list plusUitgebreide lijnconfiguraties
 • list plusBetrouwbare prestaties in alle omstandigheden

Nadelen JACKMEND 4D Kruislijnlaser Inclusief Draagkoffer

 • list plusRelatief hoge prijs in vergelijking met andere modellen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.18
Functionaliteit
8.92
Gebruiksgemak
9.83
De JACKMEND 4D Kruislijnlaser is echt een geweldig gereedschap dat zichzelf automatisch nivelleert en zich helemaal aanpast aan jouw wensen. Met 4 tot 16 lijnen en 360 graden rotatie kun je allerlei verschillende configuraties maken. Met een meetbereik van 50 meter en een nauwkeurigheid van 1 mm, kun je vertrouwen op de ongeëvenaarde precisie van deze laser voor al je projecten.

De JACKMEND 4D Kruislijnlaser is ontworpen met de hoogste kwaliteit optisch glas en heeft een industriële kwaliteit. Hierdoor kan hij betrouwbare prestaties leveren in elke omgeving. Bovendien is de laser water- en stofdicht met een IP54-beschermingsklasse, zodat hij bestand is tegen de meest ruige omstandigheden. Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon graag klust in huis, deze laser biedt je precisie en kracht.

De laserstraal is duidelijk zichtbaar en blijft zelfs scherp en helder in glinsterende omgevingen. Of je nu binnen of buiten werkt, overdag of 's nachts, in de zon of in de regen, deze kruislijnlaser laat je nooit in de steek. Met een werktemperatuur van -20 tot 50 graden Celsius en een krachtige batterij van 1200mAh, ben je altijd klaar om aan de slag te gaan.

De JACKMEND 4D Kruislijnlaser is niet alleen geschikt voor professionals, maar ook voor enthousiaste doe-het-zelvers. Of je nu net begint met klussen of al een ervaren klusser bent, deze laser zal je niet teleurstellen. Hij wordt geleverd met een handige draagkoffer om je werkplek georganiseerd te houden.

De JACKMEND 4D Kruislijnlaser biedt tal van voordelen, waaronder zelfnivellering, slimme bediening, verschillende lijnconfiguraties, een meetbereik van 50 meter en een nauwkeurigheid van 1 mm. Daarnaast is de laser van industriële kwaliteit, water- en stofdicht, en levert hij betrouwbare prestaties in alle omstandigheden.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de gebruikersrecensies, kan het zijn dat sommige mensen de prijs van de laser wat aan de hoge kant vinden in vergelijking met andere modellen op de markt. Het is echter belangrijk op te merken dat de JACKMEND 4D Kruislijnlaser kwaliteit en precisie biedt die vergelijkbaar is met duurdere merken.

Al met al is de JACKMEND 4D Kruislijnlaser een geweldig gereedschap dat zowel professionals als doe-het-zelvers zal bevallen. Met zijn zelfnivellerende functie, verschillende lijnconfiguraties en betrouwbare prestaties, is deze laser onmisbaar voor iedereen die nauwkeurige metingen en precisie nodig heeft in zijn projecten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste kruislijnlaser: Bosch Quigo green Kruislijnlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Quigo green Kruislijnlaser

 • list plusGemakkelijk te gebruiken
 • list plusNauwkeurige meting
 • list plusCompacte vorm en duidelijke groene lijn

Nadelen Bosch Quigo green Kruislijnlaser

 • list plusVoorzichtig zijn met het laserlicht

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.99
Functionaliteit
9.32
Gebruiksgemak
8.81
Ik ben de Bosch Quigo groene Kruislijnlaser, een praktisch en zelfnivellerend apparaat dat perfect is voor doe-het-zelvers zoals jij. Met mij kun je je creatieve ideeën nauwkeurig uitvoeren. Ik projecteer een 100% rechte laserlijn op de muur, dankzij mijn zelfnivellering. Je kunt me direct gebruiken zodra je mijn afdekklep opent. En niet alleen dat, ik heb ook een geïntegreerde hellingsfunctie, waardoor ik zelfs schuine lijnen kan projecteren. Zo kun je snel en eenvoudig boorpunten of spijkers uitlijnen.

Wat mij onderscheidt van eerdere modellen is mijn groene lasertechnologie. Hierdoor zijn mijn laserlijnen tot wel 4x beter zichtbaar dan rode laserlijnen, zelfs bij fel licht. En ik ben ook nog eens nauwkeurig, met een afwijking van slechts +/- 0,6 mm/m. Mijn werkbereik is maximaal 12 meter, dus je kunt mij gebruiken voor het ophangen van foto's, betegelen, het aanbrengen van gordijnrails en het installeren van keukenmeubels.

Een van mijn voordelen is hoe gemakkelijk je me kunt plaatsen. Met mijn adapterplaat en universele klem MM2 kun je me eenvoudig in de juiste positie zetten. En ik ben ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk, dus je kunt mij met een gerust hart gebruiken.

Mijn gebruikersreviews zijn positief. Ik ben makkelijk in gebruik en doe precies wat je van me verwacht. Mijn nauwkeurige meting en mooie materiaal worden als pluspunten genoemd. Let wel op dat je niet in mijn laserlicht kijkt. Over het algemeen vinden gebruikers me erg handig en waarderen ze mijn compacte vorm en duidelijke groene lijn die snel kan worden uitgezet.

Kortom, ik ben een betrouwbare en gebruiksvriendelijke tool voor doe-het-zelvers. Met mijn groene lasertechnologie, verbeterde nauwkeurigheid en handige functies zoals zelfnivellering en een geïntegreerde hellingsfunctie, onderscheid ik me van de rest. Ik ben perfect voor diverse klussen, zoals het ophangen van foto's, betegelen en het installeren van meubels. Wees wel voorzichtig met mijn laserlicht, maar de voordelen van mij wegen zwaarder. Ik ben compact, handig en betrouwbaar - ik maak mijn beloftes waar.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. Lineforce Laserlijn Kruislijnlaser - 16

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lineforce Laserlijn Kruislijnlaser - 16

 • list plusIngebouwde zelfnivellerende functie maakt schakelen tussen horizontale en verticale lijnen moeiteloos.
 • list plusWaterdicht en stofdicht, kan in verschillende omstandigheden gebruikt worden.
 • list plusScherp prijskaartje en meegeleverde accessoires zijn goed bruikbaar.

Nadelen Lineforce Laserlijn Kruislijnlaser - 16

 • list plusProblemen met vastzetten van de nivellering en zelfnivellerend vermogen niet waterpas.
 • list plusAfwijking van 5 tot 6 mm op 4 meter afstand bij het draaien van de laser, resulterend in een scheve lijn.
 • list plusMeegeleverde batterij werkte niet, apparaat moest altijd op netstroom worden aangesloten.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.06
Functionaliteit
8.38
Gebruiksgemak
9.02
De Laserlijn Kruislijnlaser - 16 Lijnen Groene Zelfnivellerende-360° Schakelbaar Horizontaal-Verticaal met magnetische draaibasis 1 lithium-ion batterij is echt een indrukwekkend meetinstrument. Ik ben dol op de nauwkeurigheid en het gebruiksgemak ervan. Het heeft een ingebouwde zelfnivellerende functie, dus schakelen tussen horizontale en verticale lijnen gaat moeiteloos. Geen gedoe meer met handmatig instellen! En het beste is dat het waterdicht en stofdicht is, dus je kunt het in allerlei omstandigheden gebruiken. 🌧️

Technisch gezien is deze kruislijnlaser geweldig. Hij heeft maar liefst 16 lijnen die je kunt instellen op 4, 8, 12 of 16 lijnen, en een werkgebied van ongeveer 20m tot 30m. De nauwkeurigheid is ±0,2 mm / 10 m en het zelfnivellerend bereik is ±3°. En weet je wat nog cooler is? De laserlijnen zijn groen, wat betekent dat je ze zelfs in fel zonlicht kunt zien! De batterij gaat tot wel 5 uur mee bij continu gebruik en wordt geleverd met een 3.7V batterij en een AC 100-240V stekkeroplader. Je kunt 'm ook bevestigen op een statief met een 1/4'' aansluiting en hij weegt maar 1,7 kg. Lekker licht dus!

Maar laten we eerlijk zijn, er zijn ook enkele problemen met deze kruislijnlaser. Sommige gebruikers hebben gemerkt dat de nivellering niet goed blijft zitten en dat het zelfnivellerend vermogen niet helemaal waterpas is. Dat kan best vervelend zijn als je een scheve lijn krijgt. Ook is er een gebruiker die meldt dat de batterij die werd meegeleverd niet werkte, dus moest hij altijd de laser op het stopcontact aansluiten. Niet echt handig, toch?

Maar laten we het positief houden! Er zijn ook goede dingen te zeggen over deze kruislijnlaser. Ten eerste is de prijs echt scherp en krijg je er ook nog eens handige accessoires bij. De afstandsbediening is super handig en de tas biedt goede bescherming. Het enige minpuntje is dat de batterijduur wat kort kan zijn. Een extra batterij zou wel van pas komen. Oh, en ik raad je aan om een statief te gebruiken, vooral als je op hoogte werkt. De Huepar laser telescoopstang is een goede aanvulling voor een beter bereik van vloer tot plafond.

Dus al met al, deze kruislijnlaser is top voor wie op zoek is naar een betaalbaar meetinstrument met technische excellentie en gebruiksgemak. Het kan misschien niet de grote merken evenaren in termen van kwaliteit, maar het doet zeker zijn werk goed. Ik ben er blij mee!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser

 • list plusPrecieze nauwkeurigheid voor scherpe en rechte lijnen.
 • list plusWerkt op een oplaadbare accu voor gemak en langdurig gebruik.
 • list plusWordt geleverd met handige accessoires zoals een opberg box, beschermbril en statief-opzetstuk.

Nadelen Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser

 • list plusEnkele meldingen van beschadigde lasers.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
9.02
Gebruiksgemak
8.64
De Kibani kruislijnlaser met statief is een handige tool voor allerlei bouwprojecten. Ik kan gemakkelijk kaarsrechte lijnen op de muur creëren zonder te hoeven tekenen, dankzij de verticale en horizontale lijnen die in het rood worden geprojecteerd. Met het bijgeleverde statief kan ik ook op hoogte werken. En weet je wat echt geweldig is? De bouwlaser kan zelfs schuine lijnen maken of werken op schuine oppervlaktes, omdat hij 180 graden kantelbaar is. En als hij eenmaal gemonteerd is op het statief, kan ik hem ook nog eens 360 graden draaien! Geen gedoe met wiebelige lasers hier!

Een van de beste dingen aan de Kibani bouwlaser is de precieze nauwkeurigheid. Ik kan scherpe en rechte lijnen maken met een lijndikte van 1 tot 2 mm, afhankelijk van de afstand tot het oppervlak. En het beste van alles? In tegenstelling tot veel andere bouwlasers werkt deze op een oplaadbare accu! Geen gedoe meer met batterijen die leeg raken op het verkeerde moment. Met de meegeleverde oplader is de bouwlaser snel opgeladen en kan ik er ongeveer drie uur mee werken. Dat is meer dan genoeg tijd om mijn project af te maken!

Maar dat is nog niet alles. De Kibani bouwlaser wordt geleverd met een aantal handige accessoires. Hij zit verpakt in een zilveren opberg box, waardoor ik hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. En ik hoef me geen zorgen te maken over mijn ogen, want er zit een sterke beschermbril bij die laserstralen tegenhoudt. Superhandig! Ook is er een opzetstuk voor het statief meegeleverd, zodat ik de bouwlaser kan kantelen als dat nodig is. Geen gedoe met extra accessoires kopen!

Het statief zelf is ook geweldig. Ik kan het in hoogte verstellen en het is lekker compact wanneer het ingeklapt is. Met de draaihendel kan ik de middelste stang van het statief omhoog draaien, waardoor werken op hoogte een eitje is. Geen gedoe met wiebelige statieven die instorten!

Wat betreft specificaties, heeft de Kibani bouwlaser een meetbereik van 7 meter en een meetnauwkeurigheid van 1-2 mm. Hij kan gebruikt worden bij temperaturen van -10°C tot +40°C en heeft een beschermingsklasse van IP54. Hij weegt 2,5 kg en heeft een rode laserdiode van 660 nm. En weet je wat nog beter is? Er wordt een garantie van één jaar gegeven. Zo weet ik zeker dat ik een kwaliteitsproduct in handen heb!

Gebruikers zijn over het algemeen tevreden met de Kibani bouwlaser. Een van de reviews noemt het een uitstekende laser voor een goede prijs en beveelt hem aan. Een andere review meldt dat de laser beschadigd was en teruggestuurd moest worden, maar vermeldt verder geen nadelen. Een derde review is kort en simpelweg "goed". Klinkt als een product waar ik op kan vertrouwen!

Al met al is de Kibani kruislijnlaser met statief een handig en betrouwbaar gereedschap voor bouwprojecten. De zelfnivellerende functie en de mogelijkheid om zowel horizontale als verticale lijnen te projecteren maken het gemakkelijk om nauwkeurig te werken. En laten we de handige accessoires niet vergeten! Met de opberg box, de beschermbril en de oplaadbare accu ben ik helemaal klaar om aan de slag te gaan. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, met de Kibani bouwlaser maak je altijd de juiste keuze! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Optimus Professionele 4-in-1 Laser Waterpas

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Optimus Professionele 4-in-1 Laser Waterpas

 • list plusGebruiksgemak en eenvoudige bediening
 • list plusCompact, roestvrij en gemakkelijk mee te nemen
 • list plusCombineert verschillende functies in één apparaat

Nadelen Optimus Professionele 4-in-1 Laser Waterpas

 • list plusMogelijke onnauwkeurigheid van de waterpas
 • list plusBeperkt meetbereik van de laser
 • list plusMinder zichtbare laserlijnen bij fel zonlicht of buitengebruik

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.67
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
7.7
Ik presenteer je de Professionele 4-in-1 Laser Waterpas, dé gadget voor alle doe-het-zelvers! Met deze handige waterpas kun je niet alleen metingen doen, maar ook rechte lijnen projecteren met behulp van de laser. Hoe cool is dat? Met een meetlint van 2,5 meter en een laser meetbereik van 10 meter heb je alles wat je nodig hebt om de klus te klaren. Nou ja, meestal dan. Sommige gebruikers zeggen dat de laserlijnen niet altijd even krachtig zijn en dat het meetbereik niet altijd gehaald wordt. Maar hé, niemand is perfect, toch?

Wat deze waterpas echt geweldig maakt, is het gebruiksgemak. Met een simpele aan- en uitknop en de mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende laserlijnmodi, is het echt een eitje om te gebruiken. En het beste van alles? Het is compact, roestvrij én makkelijk mee te nemen. Dus of je nu planken, kasten, tegels of fotolijsten wilt ophangen, deze waterpas is jouw beste maatje. Oh, en het heeft ook nog een zelfnivellerende functie, hoewel sommige gebruikers zeggen dat het niet altijd even goed werkt. Maar hé, het is beter dan niets, toch?

Maar laten we eerlijk zijn, deze waterpas heeft ook zijn beperkingen. Sommige gebruikers merken op dat de waterpas niet helemaal waterpas is, waardoor de laserlijnen ook niet helemaal recht zijn. En de basis van de waterpas is een beetje smal, waardoor het moeilijker is om nauwkeurige metingen te doen. En als kers op de taart kan de laser minder goed zichtbaar zijn bij fel zonlicht of als je buiten werkt. Maar hé, niets is perfect in het leven, toch?

Maar laten we niet vergeten dat de Professionele 4-in-1 Laser Waterpas ook zijn sterke punten heeft! Het heeft een prachtig design en is super handig voor al je doe-het-zelf klussen. En het beste van alles? Je hebt niet meerdere gereedschappen nodig, want deze waterpas combineert alle functies die je nodig hebt in één apparaat. En om het nog beter te maken, het is ook nog eens betaalbaar én wordt gratis verzonden. En als je toch niet helemaal tevreden bent, kun je het binnen 30 dagen retourneren. Hoe fijn is dat?

Dus, als je op zoek bent naar een waterpas voor kleine klusjes binnenshuis, dan is de Professionele 4-in-1 Laser Waterpas echt een handige tool. Maar als je echt nauwkeurige metingen nodig hebt of buiten wilt werken, dan zijn er misschien betere opties beschikbaar. Maar hé, het is jouw keuze! Ik ben gewoon hier om je te helpen. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. MAKA Groene Kruislijnlaser USB-C oplaadbaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAKA Groene Kruislijnlaser USB-C oplaadbaar

 • list plusOpvallende groene laser voor uitstekende zichtbaarheid, zowel binnen als buiten
 • list plusZelfnivellerend vermogen tot 4° zorgt voor moeiteloze en perfecte lijnen, zelfs op oneffen oppervlakken
 • list plusOplaadbaar via USB-C met een levensduur van 5 uur

Nadelen MAKA Groene Kruislijnlaser USB-C oplaadbaar

 • list plusKnippert wanneer vergrendeld voor gebruik op het plafond, wat aangeeft dat het niet zelfnivellerend is

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.24
Functionaliteit
8.01
Gebruiksgemak
7.69
Ik ben super enthousiast over de MAKA Groene Kruislijnlaser! Deze laserwaterpas biedt uitstekende zichtbaarheid met zijn opvallende groene laser, zowel binnen als buiten. Zelfs op oneffen oppervlakken zorgt het zelfnivellerende vermogen tot 4° voor moeiteloze en perfecte lijnen. Dit is echt een game changer ten opzichte van de traditionele rode laserlijnen die vaak minder zichtbaar zijn, vooral bij fel licht of buiten. En het beste van alles? Je kunt 'm opladen via USB-C, met een indrukwekkende levensduur van 5 uur. Hoe handig is dat! 🌟

De MAKA kruislijnlaser is super robuust en IP54-gecertificeerd voor spatwater- en stofbestendigheid, wat betekent dat je hem zonder zorgen kunt gebruiken op verschillende werklocaties. En de flexibele ophangmogelijkheden met magneten en 1/4 inch schroefdraad zorgen voor veelzijdigheid in bevestiging. Met een nauwkeurigheid van 0,3 mm per meter en een werkberiek van 20 meter, kun je altijd rekenen op professionele resultaten.

Ik ben niet de enige die razend enthousiast is over deze laser. Gebruikers zijn super tevreden over de nauwkeurigheid van de metingen en het gemak in gebruik. Het feit dat de laser snel en eenvoudig op vrijwel elke hoogte kan worden afgesteld, wordt zeer gewaardeerd. En de sterke magneet en schroefdraad maken het geschikt voor verschillende toepassingen. Plus, het compacte formaat en de meegeleverde opbergetui maken opslag en transport super handig.

Hoewel de laser geschikt is voor non-professioneel gebruik, biedt het ook professionele resultaten, zoals blijkt uit de vele positieve beoordelingen. Een gebruiker merkt op dat de laser ideaal is voor de doe-het-zelver, terwijl een andere gebruiker opmerkt dat het een goede robuuste laser is voor een aantrekkelijke prijs.

Een mogelijke beperking die door een gebruiker wordt genoemd, is dat de laser knippert wanneer deze vergrendeld is voor gebruik op het plafond, om aan te geven dat deze niet zelfnivellerend is. Dit kan een punt van overweging zijn bij het gebruik in specifieke situaties.

Al met al biedt de MAKA Groene Kruislijnlaser indrukwekkende functies en prestaties, waardoor het een waardevolle investering is voor verschillende toepassingen. Met zijn nauwkeurigheid, duurzaamheid, en handige oplaadmogelijkheden, is het een product dat zowel de professionele vakman als de enthousiaste doe-het-zelver zal aanspreken.️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

8. Parkside® Laserwaterpas Kruislijnlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Parkside® Laserwaterpas Kruislijnlaser

 • list plusNauwkeurige metingen
 • list plusHandige magneten voor bevestiging op ijzerhoudende oppervlakken
 • list plusLED-verlichte libellen voor precisie

Nadelen Parkside® Laserwaterpas Kruislijnlaser

 • list plusStabiliteitsproblemen bij het staan
 • list plusMogelijke kwaliteitskwesties bij verzending

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.26
Functionaliteit
7.67
Gebruiksgemak
7.99
Ik ben de Parkside ® Laserwaterpas, jouw handige partner voor het nauwkeurig uitlijnen van klussen zoals het betegelen van wanden en het ophangen van schilderijen. Met mijn kruislijnlaser, pointerfunctie en LED-verlichte libellen zorg ik voor een precieze en haakse werkwijze, waardoor jij op de millimeter nauwkeurig kunt meten. Mijn nauwkeurigheid van 1 millimeter tot 1 meter en mijn bereik van 2 meter bieden de nodige precisie voor diverse klussen. En met een maximale hoogte van 31,5 centimeter voor de laserprojectie, inclusief een handig mini-statief, ben ik klaar voor elke klus.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn mogelijkheid om gemakkelijk vast te klikken op ijzerhoudende oppervlakken dankzij mijn geïntegreerde magneten. Hierdoor blijf ik stevig op mijn plaats, waardoor jouw metingen betrouwbaar zijn. En als je mijn statief gebruikt, krijg je nog nauwkeurigere metingen. Mijn LED-verlichte libellen hebben een levensduur van ongeveer 1.000 uur, hoewel deze niet verwisselbaar zijn.

Mijn handzaamheid, gebruiksgemak en nauwkeurige metingen worden geprezen, wat mijn prijs-kwaliteitverhouding rechtvaardigt. Mijn strakke design draagt bij aan mijn aantrekkelijkheid en mijn intuïtieve bediening maakt het eenvoudig voor jou om met mij te werken. Maar ik moet eerlijk zijn, sommige gebruikers hebben kritiek op mijn stabiliteit. Een gebruiker gaf aan dat ik niet stabiel blijf staan en de draaiende ligt er al vanaf. Dit is iets om in gedachten te houden als je op zoek bent naar een zeer stabiele laserwaterpas.

Een andere gebruiker was teleurgesteld over de slordige verzending van mij in een reeds geopende verpakking, wat de indruk wekt van tweedehands levering. Dit soort kwaliteitskwesties kunnen de algehele beoordeling van mij beïnvloeden en moeten in overweging worden genomen bij het overwegen van de aankoop.

Al met al ben ik, de Parkside Laserwaterpas, met mijn nauwkeurige metingen, handige magneten en LED-verlichte libellen een waardevolle aanwinst voor klussers. Ondanks enkele kritiekpunten met betrekking tot stabiliteit en verzending, kan ik voor velen nog steeds een handig hulpmiddel zijn bij verschillende klussen.️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Bosch UniversalLevel 2 Kruisijnlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch UniversalLevel 2 Kruisijnlaser

 • list plusZelfnivellerend vermogen binnen enkele seconden voor snelle en nauwkeurige metingen.
 • list plusAutomatische zelfnivellering bespaart tijd en verzekert een precieze meting.
 • list plusWordt geleverd met handig statief, opbergtas en batterijen voor direct gebruik.

Nadelen Bosch UniversalLevel 2 Kruisijnlaser

 • list plusProfessionals kunnen op zoek zijn naar meer geavanceerde functies.
 • list plusMogelijk niet geschikt voor gebruikers die behoefte hebben aan geavanceerdere functies.
 • list plusKan wat aan de zware kant zijn voor langdurig gebruik.

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.56
Functionaliteit
7.49
Gebruiksgemak
6.88
Hey daar! Ik ben de Bosch UniversalLevel 2 Kruislijnlaser, en ik ben hier om je te helpen met al je meetklussen. Met mijn werkbereik tot 10 meter en mijn zelfnivellerende vermogen, maak ik het meten snel en nauwkeurig. Of het nu gaat om het ophangen van planken, het plaatsen van tegels of het recht ophangen van schilderijen, ik sta klaar om je te helpen.

Een van mijn beste eigenschappen is mijn automatische zelfnivellering, waardoor handmatige aanpassingen niet nodig zijn. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor precieze metingen. Ik projecteer een laserkruis met een nauwkeurigheid van +/- 0,5 mm/m, dus je kunt op me vertrouwen voor exacte resultaten.

Ik kom met een handig statief en een opbergtas, zodat je me gemakkelijk en veilig kunt opbergen. Mijn hellingfunctie zorgt ervoor dat je objecten kunt uitlijnen op oneffen oppervlakken, en mijn softgrip zorgt ervoor dat ik comfortabel vast te houden ben. Met mijn openingshoek van 120° kun je lange lijnen op de muur maken, zelfs op korte afstand.

Technisch gezien heb ik een laserdiode van 635 nm en behoor ik tot laserklasse 2, wat betekent dat ik veilig in gebruik ben. Met mijn gewicht van slechts 0,50 kg ben ik ook super draagbaar. Ik kom zelfs met 3 x 1,5 V LR6 (AA) batterijen, zodat je meteen aan de slag kunt.

Bosch staat bekend om zijn hoogwaardige elektrische gereedschappen, en ik ben daar geen uitzondering op. Met 2 jaar garantie kun je erop vertrouwen dat ik duurzaam en betrouwbaar ben.

Oké, ik geef toe dat ik misschien niet de meest geavanceerde functies heb, maar voor de meeste klussen ben ik perfect geschikt. Ik ben een betrouwbare en nauwkeurige metgezel voor al je meettaken.

Kortom, ik bied een geweldige combinatie van precisie, gebruiksgemak en draagbaarheid. Dus of je nu een professionele klusser bent of een enthousiaste doe-het-zelver, ik ben er om je te helpen. Met mijn indrukwekkende specificaties en handige functies ben ik klaar om je te ondersteunen bij een breed scala aan meetklussen. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Bosch AdvancedLevel 360° Lijnlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch AdvancedLevel 360° Lijnlaser

 • list plusUitstekende zichtbaarheid dankzij groene lasertechnologie
 • list plusNauwkeurigheid van +/- 0,4 mm/m voor precisie in het werk
 • list plusVeelzijdig ontwerp met 360° horizontale laserlijn, twee verticale lijnen en loodpunt onder

Nadelen Bosch AdvancedLevel 360° Lijnlaser

 • list plusKan duurder zijn vanwege geavanceerde functies en groene lasertechnologie

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.94
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
6.65
Ik ben enthousiast om de veelzijdige Bosch AdvancedLevel 360° Lijnlaser te introduceren, een geavanceerd gereedschap dat alle essentiële referentiepunten combineert voor eenvoudig uitlijnen, rechtzetten en overbrengen. Met projectie van een 360° horizontale laserlijn en twee verticale lijnen, samen met een loodpunt onder, bied ik ongeëvenaarde precisie voor al jouw projecten. En het beste van alles? Dankzij de groene lasertechnologie is de zichtbaarheid tot wel 4 keer beter, zelfs bij fel licht! 🌟

Mijn groene lasertechnologie maakt me perfect voor het monteren van verlaagde plafonds, het plaatsen van meubels op dezelfde hoogte, het installeren van gipswanden en douchecabines, of het ophangen van lampen. Mijn kwaliteiten garanderen optimale resultaten, zelfs op iets ruwe oppervlakken.

Mijn nauwkeurigheid van +/- 0,4 mm/m zorgt voor uiterst precieze resultaten, waardoor jij vol vertrouwen kunt werken aan jouw projecten. En met mijn 120° openingshoek en plafondkruis, ben ik zo veelzijdig dat ik perfect ben voor allerlei projecten.

Nu, ik begrijp dat mijn geavanceerde functies en groene lasertechnologie mijn prijs kunnen verhogen. Maar voor professionals die streven naar precisie en efficiëntie, is mijn investering absoluut gerechtvaardigd. Ik bied uitstekende prestaties, ongeëvenaarde zichtbaarheid en een veelzijdig ontwerp dat voldoet aan al jouw behoeften.

Kortom, ik, de Bosch AdvancedLevel 360° Lijnlaser met statief en batterijen, bied jou de precisie en efficiëntie die van onschatbare waarde zijn voor professionals en doe-het-zelvers die streven naar hoogwaardige resultaten.️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Kruislijnlasers. Er zijn immers 317 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!