Bestenu

Beste keukenweegschaals - feb. 2023

Met meer dan 1097 keukenweegschaals op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste keukenweegschaals in een handige lijst

De top 10 beste keukenweegschaals

01Score: 9.8
Precisie Keukenweegschaal Digitale Keukenweegschaal Tot rvs | zwart
Precisie Keukenweegschaal Digitale Keukenweegschaal Tot rvs | zwart
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.6
KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal zwart | rvs
KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal zwart | rvs
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.6
Soehnle keukenweegschaal page compact 100 zwart
Soehnle keukenweegschaal page compact 100 zwart
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.5
Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart
Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart
Ga naar laagste prijs
05Score: 9.4
Precisie Keukenweegschaal Digitaal - Weegschaal zwart
Precisie Keukenweegschaal Digitaal - Weegschaal zwart
Ga naar laagste prijs
06Score: 9.3
Princess 492944 Pure kleurenmix
Princess 492944 Pure kleurenmix
Ga naar laagste prijs
07Score: 9.3
Ease Electronicz digitale mini precisie grijs | zwart
Ease Electronicz digitale mini precisie grijs | zwart
Ga naar laagste prijs
08Score: 9.3
Mini Precisie Keukenweegschaal - Digitale zilver
Mini Precisie Keukenweegschaal - Digitale zilver
Ga naar laagste prijs
09Score: 9.1
Keuken Weegschaal Digitaal Precisie Mini zilver
Keuken Weegschaal Digitaal Precisie Mini zilver
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart/usb
Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart/usb
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Keukenweegschaal Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021

Geupdate op: Oct 02, 2022


Tijdens het koken en bakken is een keukenweegschaal bijna onmisbaar. Hoe kies en gebruik je de beste keukenweegschaal? Dat lees je in deze koopgids.

Welke soorten keukenweegschalen zijn er?

Net als andere apparaten zijn keukenwegschalen er in verschillende soorten. Zo meten keukenweegschalen digitaal of analoog. De digitale keukenweegschaal heeft een display waarop je het gemeten gewicht zeer nauwkeurig afleest, terwijl de analoge versie een klassieke wijzerplaat heeft.

Omdat het een elektronisch apparaatje is, heeft de digitale keukenweegschaal een batterij nodig om te werken. Dat nadeel heb je niet bij de analoge keukenweegschaal: het gewicht drukt de plaat naar beneden, waardoor de wijzer het bijbehorende getal aanwijst en zo het gewicht aanduidt. Daar is geen energiebron voor nodig.

Daarnaast zijn er platte keukenweegschalen en weegschalen met een kom. Gebruik je de keukenweegschaal met een kom, dan knoei je minder snel en weeg je makkelijk vloeibare producten af. Op platte keukenweegschalen kun je losse producten leggen, maar als je bijvoorbeeld bloem afweegt, heb je alsnog een schaal of kom nodig. Het gewicht daarvan trek je van het totaal af.

De manier waarop je de digitale weegschaal inschakelt, verschilt ook per model. Sommige keukenweegschalen gaan uit zichzelf aan zodra je het apparaat aanraakt en anderen schakel je in door op de knop te drukken.

Is een elektrische of analoge keukenweegschaal beter?

De elektrische en analoge keukenweegschaal hebben allebei hun eigen voor- en nadelen. Welk type beter is, hangt af van jouw voorkeuren en kies je op basis van de verschillende eigenschappen.

Het handige van de analoge keukenweegschaal is dat je nooit een batterij nodig hebt. Daardoor zijn analoge weegschalen op lange termijn betrouwbaarder en gaan ze langer mee. Aan de andere kant is het soms moeilijk om de wijzer van de analoge keukenweegschaal nauwkeurig af te lezen. Wil je precies op de enkele gram weten hoeveel iets weegt, dan zie je dat moeilijk met het blote oog.

In dat geval is de digitale keukenweegschaal de uitkomst. Je kijkt niet naar een wijzertje, maar ziet op het display in digitaal weergegeven getallen om hoeveel gram het gaat. Zorg er wel voor dat je een geschikte batterij in huis hebt, want zonder stroombron werkt dit apparaatje niet.

Hoeveel kilogram kan een keukenweegschaal meten?

Hoeveel kilogram een keukenweegschaal aankan, heet ook wel het maximale meetbereik. Net als bij gewone weegschalen is dit getal de bovengrens dat het apparaat kan meten. Het maximale meetbereik verschilt per keukenweegschaal. Kleine, compacte modellen hebben soms een meetbereik van 250 gram, terwijl sterkere keukenweegschalen tot wel 15 kilogram meten.

De gemiddelde keukenweegschaal heeft meestal een weegbereik van 1 - 5 kilogram. Om thuis te koken, bakken en brieven af te wegen is dit vaak voldoende. Weeg je regelmatig grote hoeveelheden af in de keuken, dan is het verstandig om te kiezen voor een groter weegbereik.

Wat is de weegnauwkeurigheid van een keukenweegschaal?

Alle soorten weegschalen hebben een weegnauwkeurigheid. Dit vertelt hoe exact de weegschaal meet. Bij een personenweegschaal is de weegnauwkeurigheid meestal 100 gram, oftewel 0,1 kilogram. Op het display zie je dan het gewicht in kilogram met één getal na de komma.

Keukenweegschalen hebben een veel kleinere weegnauwkeurigheid dan personenweegschalen. Dat is logisch, want het gewicht dat ze meten is ook een stuk lager. De meeste keukenweegschalen hebben een weegnauwkeurigheid van 1 gram, en sommigen zelfs 0,1 gram.

Als de weegnauwkeurigheid 1 gram is, rondt de weegschaal het gewicht af op hele grammen. Is de weegnauwkeurigheid 0,1 gram, dan rondt de keukenweegschaal af op één tiende deel van een gram en zie je op het display een cijfer achter komma staan, zoals 17,2 gram.

Wat is de Tarra-functie van een keukenweegschaal?

Veel digitale keukenweegschalen zijn uitgerust met een Tarra-functie. Vooral bij platte keukenweegschalen is dit een handige functie, omdat je er zo voor zorgt dat de keukenweegschaal het gewicht van een kom of schaal niet meerekent.

Als je met de knop de Tarra-functie indrukt, gaat de keukenweegschaal weer terug naar een gewicht van 0 gram. Zet je een schaaltje op de keukenweegschaal en druk je daarna op de Tarra-knop, dan rekent de keukenweegschaal het gewicht van het schaaltje niet meer mee. Zo weeg je de producten in het schaaltje af zonder het gewicht van het schaaltje mee te tellen.

Wil je de Tarra-functie uitschakelen? Haal dan alles van de keukenweegschaal en druk op de Tarra-knop. De keukenweegschaal geeft nu een gewicht van 0 gram aan terwijl er niks op de weegschaal staat, en dat is de oorspronkelijke balans die je wil hebben voordat je de weegschaal opruimt.

hero illustration

Hoe komt deze leuke keukenweegschaal reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste keukenweegschaal ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over keukenweegschaals, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle keukenweegschaals die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke keukenweegschaals het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van keukenweegschaals stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste keukenweegschaals op een rij

1 - Precisie Keukenweegschaal Digitale Keukenweegschaal Tot rvs | zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Precisie Keukenweegschaal Digitale Keukenweegschaal Tot rvs | zwart

 • list plusEen voordeel van deze keukenweegschaal is dat hij een strak design en een mooie kleur heeft.
 • list plusHet is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik.
 • list plusDeze keukenweegschaal wordt snel geleverd.

Nadelen Precisie Keukenweegschaal Digitale Keukenweegschaal Tot rvs | zwart

 • list plusEen nadeel van deze keukenweegschaal is dat de prijs/kwaliteit verhouding matig is.
 • list plusEen ander nadeel is dat de knoppen te snel defect zijn.
 • list plusEen laatste nadeel is dat de meet sensors in de voetjes niet accuraat zijn.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Let op! Er zit een blauwgroen folie op de bovenkant ter bescherming. Verwijder deze alvorens je het product gebruikt. Met deze digitale keukenweegschaal kun je afstellen op oz, ml, lb/oz of gram. Vergeet het omrekenen van online recepten, tover nu zelfs Engelse recepten om in een heerlijke maaltijd! Van gebruiksvriendelijkheid is deze keukenweegschaal ook nog voorzien. Zitten je handen even onder de viezigheid? Na twee minuten schakelt hij zichzelf uit om onnodig batterijverbruik te voorkomen. De roestvaste plaat en anti-vingerafdruk technologie zorgen ook nog eens voor makkelijk onderhoud. Het lcd-scherm is makkelijk te lezen en de weegschaal is licht van gewicht. Tare functie De Tare functie is onmisbaar voor iedere kookfan. Je hoeft het gewicht van een leeg schaaltje of bakje nooit meer van het totaalgewicht af te trekken. Met een druk op de knop doet de weegschaal dit voor je. Multifunctioneel Gebruik de elektronische weegschaal ook voor het wegen van juwelen, andere sieraden en zelfs post! Specificaties Materiaal: RVS Kleur: Zilver Display: LCD scherm met paarse verlichting Afmetingen: 140 mm x 180 mm x 15 mm Gewicht: 220 gram Geschikt voor: Eten, Sierraden, Post, Vloeistoffen, etc.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

2 - KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal zwart | rvs

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal zwart | rvs

 • list plusEen voordeel van deze keukenweegschaal is dat hij klein is en weinig ruimte inneemt.
 • list plusEen ander voordeel is dat het display verlicht is en heldere af te lezen is.
 • list plusHet weegt nauwkeurig tot 6 kg.

Nadelen KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal zwart | rvs

 • list plusEen nadeel van deze keukenweegschaal is dat de batterijen snel leeg gaan.
 • list plusEr is geen bakje of schaal bijgeleverd.
 • list plusDe levensduur van de batterijen is kort.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.4

Ben jij een echte kookliefhebber? Dan is deze KitchenBrothers digitale keukenweegschaal ideaal voor jou! Weeg nauwkeurig de juiste hoeveelheden af voor je lievelingsrecept. Of het nou gaat om gram, oz, lb of in ml, de KitchenBrothers weegschaal kan het allemaal! De keukenweegschaal is uitgerust met een makkelijk af te lezen LCD-scherm, de tarra functie en schakelt na 2 min automatisch uit om batterij te besparen. Een echte must-have voor iedere kookliefhebber! Jouw voordelen Weegt in g, oz, lb:oz en ml Weegt van 1 tot 6.000 gram Weegt zeer accuraat Digitaal display LCD Auto off functie Inclusief batterijen Tarra functie Digitale Keukenweegschaal Met deze handige digitale weegschaal kun je alles tussen de 1 en 6.000 gram zeer accuraat afwegen. Werkelijk ideaal voor iedere kookliefhebber die gek is op koken, bakken of braden. Dankzij het digitale LCD-display kun je het gewicht makkelijk aflezen. Ook hoef je geen moeite te doen om buitenlandse recepten te vertalen, de weegschaal weegt in g, oz, lb, oz en ml. Wel zo makkelijk! Uiteraard is de weegschaal ook ideaal voor als je bijvoorbeeld op dieet bent of een gezonde leefstijl nastreeft, binnen een handomdraai weeg je namelijk al je voeding af. Tarra functie De keukenweegschaal beschikt over de tarrafunctie. Dit houdt in dat je geen rekening meer hoeft te houden met het gewicht van het bakje dat je gebruikt. Wanneer je het bakje op de weegschaal zet kun je het gewicht resetten naar 0 gram. Zo kun je nog preciezer afwegen! Modern en Stijlvol Naast functioneel is de weegschaal ook nog eens compact, licht in gewicht en beschikt over een fijne vormgeving. Het moderne en stijlvolle design is een aanwinst voor iedere keuken en tevens superleuk als cadeau! Ook is de weegschaal door zijn ontwerp en materiaal goed schoon te houden, wel zo hygiënisch! Verpakkingsinhoud Keukenweegschaal (3x) AAA batterijen (3x) Specificaties: Merk: KitchenBrothers Materiaal: RVS, ABS plastic Kleur: RVS en Zwart Afmetingen: 19,4 cm x 15,4 cm x 3,3 cm Gewicht: 385 gram Tarrafunctie: Ja Display: LCD scherm (Blauw) Auto off functie: Ja Weeg eenheid: g, oz, lb, oz en ml Weeg bereik: 1 tot 6.000 gram Inclusief batterijen: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Soehnle keukenweegschaal page compact 100 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Soehnle keukenweegschaal page compact 100 zwart

 • list plusHet voordeel van deze keukenweegschaal is dat hij compact is en weinig plaats in beslag neemt.
 • list plusDeze keukenweegschaal heeft een aantrekkelijk ontwerp en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusEen voordeel is dat het eenvoudig te bedienen is met een knop aan de voorkant.

Nadelen Soehnle keukenweegschaal page compact 100 zwart

 • list plusEen nadeel is dat de uit-knop onhandig geplaatst is.
 • list plusEen ander nadeel is dat de weegschaal kwetsbaar is.
 • list plusEen laatste nadeel is dat de weegschaal niet altijd goed meet.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
8.5

Met zijn aantrekkelijk, tijdloos moderne design en gemakkelijke bediening past de Soehnle keukenweegschaal Page Compact 100 perfect in de starterskeuken. Deze weegschaal is klein en compact, maar presteert daarom zeker niet minder. Hij weegt maximaal 5 kg en tot op 1 gram nauwkeurig. Met goed leesbaar lcd-display en praktische bijweegfunctie (tarra) – belangrijke functies bij het dagelijks gebruik. De Page Compact 100 is een bijzonder platte compacte weegschaal die zeer plaatsbesparend opgeborgen kan worden. De weegschaal gaat automatisch uit. Dat bespaart veel energie. De meegeleverde batterijen gaan zelfs bij tweemaal daags gebruik wel twee jaar mee. De batterijen zitten veilig in de batterijbehuizing dat stevig vastgeschroefd kan worden. Zo blijven ze buiten bereik van kinderhandjes. Belangrijkste kenmerken 5 kg weegvermogen (tot op 1 g nauwkeurig) LCD-scherm met 12 mm hoge cijfers Praktische weegfunctie (tarra) voor het eenvoudig wegen van verschillende ingrediënten in één kom Ruimtebesparende opslag dankzij het platte ontwerp Vooral energiezuinig dankzij de automatische aan / uit-functie Antislipvoeten voor een stabiele weging Batterijen ingesloten voor onmiddellijk gebruik (batterij type: CR 2032) Bijzonder lange levensduur van de batterij van meer dan twee jaar bij gebruik gemiddeld tweemaal daags Kindveilige batterijbehuizing bevestigd met schroeven Uitleesbaar in g / kg en lb / oz 5 jaar garantie Over Soehnle Het Duitse bedrijf Soehnle is groot geworden door de ontwikkeling en productie van elektronische weegschalen voor zowel gebruik in het ziekenhuis als thuis. Waar vroeger de oprichter de eerste weegschaal maakte met de hand, is op de dag van vandaag het productieproces volledig geautomatiseerd. De precieze techniek gecombineerd met topkwaliteit en een uitmuntend gebruiksgemak blijft kenmerkend voor de weegschalen van Soehnle.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart

 • list plusHet is waterbestendig, wat het betrouwbaar maakt voor gebruik.
 • list plusHet is geschikt voor grote mengkommen, waardoor het ideaal is voor het bereiden van gerechten.
 • list plusHet heeft een duidelijk leesbare display, waardoor het gemakkelijk is om de gewichtswaarden te zien.

Nadelen Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart

 • list plusHet is gemaakt van glas, waardoor het vatbaar is voor breken als het valt.
 • list plusHet is niet zo nauwkeurig als sommige andere weegschalen op de markt.
 • list plusHet is niet zo compact als sommige andere weegschalen, waardoor het meer ruimte inneemt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.3

Een goede keukenweegschaal is het geheime ingrediënt van elke keuken! Of je nou een fanatieke bakfanaat of een echte topsporter bent, het blijft cruciaal om al je ingrediënten precies af te kunnen wegen. Met deze Lekro weegschaal kan je alles vanaf 1 gram tot 15000 gram(15kg!) zeer nauwkeurig afwegen. Daarnaast is de digitale keukenweegschaal uitgerust met een duidelijk af te lezen LCD-display, een handige tarra-functie en schakelt na 1,5 minuut automatisch uit om batterij te besparen. Kortom de perfecte weegschaal voor al jouw weegbehoefte! Multifunctioneel De weegschaal kan wegen in gram, kilogram en ml, maar ook lb:oz en fl'oz zijn geen enkel probleem. Geen gedoe dus bij het bereiden van buitenlandse recepten, een paar tikjes op de weegschaal en voilà je krijgt het gewicht in de juiste eenheid! Naast het wegen van voedsel is de weegschaal ook geschikt voor vloeistoffen zoals water en melk. En door het grote weegbereik kan je ook perfect zwaardere dingen zoals bijvoorbeeld pakketjes wegen. Digitale Keukenweegschaal ✔ Weegt vanaf 1 gram tot 15 kilogram ✔ Weegt in gr, kg, lb:oz, fl'o en ml ✔ Ruim weegplateau gecombineerd met een dun ontwerp ✔ Duidelijk afleesbaar Lcd-display ✔ Waterdicht paneel van glas ✔ Beschikt over verschillende extra functies: Tarra, Auto-off en low battery-alarm ✔ Inclusief twee AAA-batterijen(toegankelijker dan knoopcellen) Gebruiksvriendelijk Naast de onmisbare terra-functie heeft deze weegschaal nog wat andere handige functies. Zo schakelt de weegschaal na 1,5 minuut automatisch uit om onnodig batterijverbruik te voorkomen, ideaal als je zelf even vieze handen hebt! Daarnaast wordt de weegschaal geleverd met batterijen(2xAAA) en is er een melding te zien op het display wanneer deze bijna op zijn. Zo kom je nooit ineens onverwachts met een niet werkende weegschaal te zitten! Modern en stijlvol ontwerp De keukenweegschaal is uitgerust met een paneel van gehard glas voor een sterk draagvermogen en een lange gebruiksduur. Het glazen paneel is waterdicht en gemakkelijk af te nemen, waardoor je gerust natte ingrediënten kunt wegen en nauwelijks tijd kwijt zult zijn aan schoonmaken! Het Lcd-display heeft een mooie helderblauwe kleur. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zorgt er ook voor dat je het gewicht gemakkelijk kunt aflezen. Makkelijk op te bergen Hoewel de weegschaal een vrij groot weegplateau heeft, is opbergen alsnog geen enkel probleem. Door het dunne ontwerp zal de weegschaal namelijk maar weinig plek innemen in je keukenkastje. Ook beschikt de weegschaal over een onzichtbaar ophanghaakje, door deze uit te schuiven, kan je de weegschaal ook gerust ergens in je keuken op hangen. Specificaties ➤ Inhoud verpakking: 1 zwarte keukenweegschaal met 2 batterijen(AAA) ➤ Materiaal: Gehard glas, ABS plastic ➤ Kleur: Zwart ➤ Afmetingen: 22,9x16x2 ➤ Gewicht: 495 gram ➤ Extra functies: Tarra, auto-off, battery alarm en anti-slip ➤ Display: LCD(Helderblauw) ➤ Weeg eenheid: g/kg/lb:oz/fl'oz/ml ➤ Weeg bereik: 1 gram tot 15 kilogram ➤ Inclusief batterijen: JA

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Precisie Keukenweegschaal Digitaal - Weegschaal zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Precisie Keukenweegschaal Digitaal - Weegschaal zwart

 • list plusHet design van deze weegschaal is stijlvol.
 • list plusDeze weegschaal is nauwkeurig in het wegen.
 • list plusDeze weegschaal is stevig gebouwd.

Nadelen Precisie Keukenweegschaal Digitaal - Weegschaal zwart

 • list plusEr zijn soms onbetrouwbaarheid problemen met deze weegschaal.
 • list plusNa 60 seconden kan deze weegschaal af vallen.
 • list plusDeze weegschaal is iets kleiner dan verwacht.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.1

Haal de heerlijkste recepten in huis met de Precisie Keukenweegschaal van Broba. Ben jij een echte bakliefhebber? Dan is deze Digitale Keukenweegschaal ideaal voor jou! Hoe dat precies zit lees je hier! Digitale Keukenweegschaal Weeg nauwkeurig de juiste hoeveelheden af voor je lievelingsrecepten. Met de Broba precisie keukenweegschaal weeg je alles vanaf 1 gram tot 15.000 gram (15kg!) nauwkeurig af. Daarnaast is de digitale keukenweegschaal uitgerust met een helder LCD-display, een handige tarra-functie en schakelt hij na 1,5 minuut automatisch uit om je batterij te besparen. Ook hoef je geen moeite te doen om buitenlandse recepten te vertalen: Of het nou gaat om gram, oz, lb of in ml, met de Broba weegschaal komt alles voor de bakker. Kortom: de perfecte weegschaal voor al jouw weegbehoeftes! Ben je op dieet of heb jij een gezondere leefstijl als doel? Ook dan is de weegschaal uitermate geschikt: je weegt in een handomdraai al je voeding af. Voordelen Broba Precisie Keukenweegschaal Weegt in gr, oz, lb:oz en ml Weegt van 1 tot 15.000 gram Weegt zeer accuraat Digitaal display LCD Auto off functie Inclusief batterijen Tarra functie Tarrafunctie Bij Broba denken we graag met jou mee. De keukenweegschaal beschikt over een tarrafunctie. Wanneer je jouw bakje of schaaltje op de weegschaal zet, kun je met één druk op de knop het gewicht resetten. Hierdoor hoef je geen rekening meer te houden met het gewicht van het schaaltje dat je gebruikt. Een superprecisie keukenweegschaal dus! CE-markering Met de Broba Keukenweegschaal geniet je extra ontspannen in de keuken. De weegschaal heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en prestatie. Het product is dus helemaal veilig in gebruik. Welk recept ga jij proberen? Doe het morgen nog met de Broba Precisie Keukenweegschaal!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Princess 492944 Pure kleurenmix

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Princess 492944 Pure kleurenmix

 • list plusDe Princess 492944 Pure kleurenmix heeft een stijlvol design.
 • list plusDe Princess 492944 Pure kleurenmix is eenvoudig te gebruiken en compact genoeg om op te bergen.
 • list plusHet heeft twee batterijen, waardoor het langer meegaat.

Nadelen Princess 492944 Pure kleurenmix

 • list plusDe Princess 492944 Pure kleurenmix is lastig om knopjes in te drukken.
 • list plusHet is niet geschikt voor precisiewerk.
 • list plusHet is niet mogelijk om secuur te wegen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8

Met de Princess Pure haal je een moderne keukenweegschaal in huis met een uniek uiterlijk. De keukenweegschaal is namelijk van hout. De weegschaal heeft een digitaal scherm waarop je het gewicht op één gram nauwkeurig afleest. De keukenweegschaal is geschikt om tot 5 kg te wegen. Met de tarra-functie zet je de weegschaal tussendoor weer op nul. Handig, want zo weeg je ingrediënten in een bakje zonder dat je het bakje meeweegt. De weegschaal is plat en werkt op batterijen, zodat 'ie weinig ruimte in beslag neemt en jij de weegschaal gemakkelijk opbergt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

7 - Ease Electronicz digitale mini precisie grijs | zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ease Electronicz digitale mini precisie grijs | zwart

 • list plusHet voordeel van deze keukenweegschaal is dat het klein en makkelijk mee te nemen is.
 • list plusDeze keukenweegschaal is precies en betrouwbaar.
 • list plusDeze keukenweegschaal heeft een helder display en is makkelijk in gebruik.

Nadelen Ease Electronicz digitale mini precisie grijs | zwart

 • list plusEen nadeel van deze keukenweegschaal is dat het soms beschadigd is bij aankomst.
 • list plusEen ander nadeel is dat de behuizing van deze keukenweegschaal soms vervormd is.
 • list plusEen laatste nadeel is dat het bakje van deze keukenweegschaal soms broos is.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.9

De Ease Electronicz digitale precisie weegschaal is het ideale product voor in de keuken. U weegt met deze mini weegschaal gemakkelijk de juiste hoeveelheden af. Deze miniweegschaal is mulitifunctioneel en kan ook gebruikt worden om sieraden en medicatie af te wegen. Daarnaast heeft de keukenweegschaal 2 handige functies! De tarafunctie en de telfunctie, zo kunt de mini weegschaal zelfs gebruiken om schroefjes te tellen! Specificaties Weegt tussen 0 en 200 gram, op 0,01 gram nauwkeurig Hoogwaardig LCD scherm Aflezen in: gram, ct, tl, Oz en gn Inclusief tara functie Inclusief tel functie Inclusief kunststof houdertje Werkt op 2x AAA batterijen, (inclusief) Nauwkeurigheid Met deze mini weegschaal meet u elk gewicht tussen 0 en 200 gram op 0,01 gram nauwkeurig. Ideaal als u een specifieke hoeveelheid nodig heeft voor een gerecht. Tevens is deze mini weegschaal ook uitermate geschikt om sieraden, thee en medicijnen af te wegen. Deze mini weegschaal zoals u ziet is dus echt multifunctioneel. Functies Deze mini weegschaal komt met maar liefst 2 handige functies. De eerste functie is de tara functie, met het meegeleverde kunststof afweegbakje heeft u altijd een handig afweegbakje ter beschikking. Plaats het kunststof afweegbakje op de miniweegschaal en druk op de tara functie. De miniweegschaal zal nu kalibreren zodat het gewicht weer op 0,01 gram nauwkeurig is als u iets in het afweegbakje legt. De tweede functie die beschikbaar is, is de telfunctie. Deze functie is handig om bijvoorbeeld schroefjes te tellen. Leg hetgeen dat u wilt wegen in een voor een in het bakje en maak handig gebruik van de telfunctie. Meeteenheid Het fijne van de Ease Electronicz mini weegschaal is dat u niet alleen in gram kan aflezen. Maar zelfs in totaal in 7 verschillende meeteenheden. Zo heeft u altijd een meeteenheid die past bij uw behoeftes. U kunt kiezen uit: gram, ct, Oz, Ozt, dwt, tl en gn. Automatische uitschakeling Hoe vervelend is het als uw keukenweegschaal de batterijen snel leeg zijn. Wij hebben daar een oplossing voor bedacht, want we weten hoe vervelend dat kan zijn. Daarom zit er automatisch een functie ingebouwd voor automatische uitschakeling. Hierdoor schakelt de weegschaal automatisch uit na 1 minuut zonder te wegen. Op deze manier gaat de batterij tot wel 1,5 jaar mee! Tot slot, mocht de batterij toch bijna leeg zijn, dan krijg je direct een alarm zodat je ze optijd kunt vervangen. Bent u klaar om altijd precies de juiste dosering te gebruiken in gerechten, supplementen en medicatie? Bestel de keukenweegschaal nu en u heeft hem morgen in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Mini Precisie Keukenweegschaal - Digitale zilver

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mini Precisie Keukenweegschaal - Digitale zilver

 • list plusDeze keukenweegschaal heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet bedienen van deze keukenweegschaal is simpel.
 • list plusDe kwaliteit van deze keukenweegschaal is top.

Nadelen Mini Precisie Keukenweegschaal - Digitale zilver

 • list plusHet is fragiel.
 • list plusHet is soms uit balans.
 • list plusDe nauwkeurigheid van deze keukenweegschaal is matig.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.8

Uiterst functionele pocket weegschaal voor al uw meet-behoeften! Portable pocket weegschaal 0,01 gram Helder LCD-scherm Blauwe achtergrondverlichting Weegcapaciteit van maximaal 200 gram Drie verschillende weegmodi, oz, dwt en ozt en gram Tarra functie Afneembare frontplaat om te dienen als een meet-plaat Afmeting: 12 x 6,5 x 1,8 cm Capaciteit en nauwkeurigheid: 200g/0.01g Vermogen: 2 x AAA batterijen (Let op! Niet bijgeleverd) Kleur: Zilver

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Keuken Weegschaal Digitaal Precisie Mini zilver

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Keuken Weegschaal Digitaal Precisie Mini zilver

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze keukenweegschaal is uitstekend.
 • list plusHet is makkelijk te dragen mee te nemen.
 • list plusEr zijn meerdere opties beschikbaar, ook al zijn ze niet gebruikt.

Nadelen Keuken Weegschaal Digitaal Precisie Mini zilver

 • list plusHet is kwetsbaar.
 • list plusHet is lastig in gebruik.
 • list plusHet is niet nauwkeurig onder 50mg.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.4

De ideale precisie mini keukenweegschaal digitaal Zeer nauwkeurig (tot 0,01 gram) Klein handzaam formaat Tarra- en telfunctie Met de mini keuken weegschaal is het exact afwegen van medicijnen, voedingssupplementen, sieraden en kruiden heel eenvoudig. De digitale mini keuken weegschaal is nauwkeurig meet op 0,01 gram nauwkeurig en gaat tot 200 gram. De hoeveelheid is makkelijk af te lezen op het beeldscherm. Het LCD-scherm is verlicht zodat ook in het donker de hoeveelheid afgelezen kan worden. De meeteenheden van de mini weegschaal zijn Gram, Oz, TI of Ct. Er is een tarra- en telfunctie aanwezig. Het weegplatform van de mini keuken weegschaal is gemaakt van roestvrij staal. Als de zakweegschaal niet gebruikt wordt schakelt deze na 30 automatisch uit. Doordat de micro weegschaal is klein en compact is kan je het overal mee naartoe nemen. Tare functie: zet je eenvoudig het gewicht terug op 0. Plaats je iets op de keukenweegschaal en druk je op tare dan telt de mini keuken weegschaal dat gewicht niet mee. Op deze manier is het mogelijk om zeer exact, bijvoorbeeld kruiden in een kom, af te wegen. PCS: is een afkorting van pieces oftewel het aantal. Met deze optie kun je eenvoudig het aantal stuks bepalen zodat je niet handmatig hoeft te tellen. Belangrijk is wel dat het exact dezelfde items zijn. De kleine pocket weegschaal werkt op 2 AAA baterijen (exclusief). De afmeting van het weegplatform is 5 cm x 5,6 cm. Voordelen van deze mini keuken weegschaal Nauwkeurig tot 0,01 gram Verlicht LCD-scherm Meerdere meeteenden Klein en compact design Kenmerken • Tare- en telfunctie • Gram, Oz, Ti • Digitaal display • Compact design Inhoud pakket: • 1x mini keukenweegschaal digitaal • 1x handleiding specificaties • Kleur: Zilver • Gewicht: 85 gram • LCD Display met achtergrondverlichting • Afmetingen keuken weegschaal: 120 x 62 x 20 mm • Afmeting weegplatform: 50 x 56 mm • Weegcapaciteit: tot 200 gram • Weegnauwkeurigheid: 0,01 gram • Stroombron: 2 x AAA batterijen (exclusief)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart/usb

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart/usb

 • list plusDeze weegschaal heeft een waterdichte bovenkant.
 • list plusHet is geschikt voor het gebruik met grote mengkommen.
 • list plusDe display is goed leesbaar.

Nadelen Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart/usb

 • list plusHet is gemaakt van glas, wat betekent dat het kwetsbaar is als het valt.
 • list plusHet is niet zo nauwkeurig als sommige andere weegschalen.
 • list plusHet is niet zo makkelijk schoon te maken als sommige andere weegschalen.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.3

Een goede keukenweegschaal is het geheime ingrediënt van elke keuken! Of je nu een fanatieke bakfanaat of een echte topsporter bent, het blijft belangrijk om al je ingrediënten precies af te kunnen wegen. Met deze Lekro weegschaal kun je alles vanaf 1 gram tot 15000 gram(15kg!) zeer nauwkeurig afwegen. Daarnaast is de digitale keukenweegschaal uitgerust met een duidelijk af te lezen LCD-display, een handige tarra-functie en schakelt hij na 1,5 minuut automatisch uit om batterij te besparen. Deze uitvoering is ook nog eens milieuvriendelijk, de weegschaal is namelijk USB oplaadbaar. Kortom, de perfecte weegschaal voor al je weegbehoefte! Multifunctioneel De weegschaal kan wegen in gram, kilogram en ml, maar ook lb:oz en fl'oz zijn geen enkel probleem. Geen gedoe dus bij het bereiden van buitenlandse recepten, een paar tikjes op de weegschaal en voilà je krijgt het gewicht in de juiste eenheid! Naast het wegen van voedsel is de weegschaal ook geschikt voor vloeistoffen zoals water en melk. En door het grote weegbereik kun je ook perfect zwaardere dingen zoals pakketjes wegen. Digitale Keukenweegschaal ✔ Weegt vanaf 1 gram tot 15 kilogram ✔ Weegt in gr, kg, lb:oz, fl'o en ml ✔ Ruim weegplateau gecombineerd met een dun ontwerp ✔ Duidelijk afleesbaar Lcd-display ✔ Waterdicht paneel van glas ✔ Beschikt over verschillende extra functies: Tarra, Auto-off, low battery-alarm en USB Oplaadbaar ✔ Inclusief USB oplaadkabel ✔ Milieuvriendelijk ✔ Inclusief Batterijen Duurzaam en milieuvriendelijk Naast de onmisbare tarra-functie heeft deze weegschaal nog wat andere handige functies. Zo schakelt de weegschaal na 1,5 minuut automatisch uit om onnodig batterijverbruik te voorkomen, ideaal als je zelf even vieze handen hebt! Daarnaast wordt de weegschaal geleverd met een USB oplaadkabel en is er een melding te zien op het display wanneer de weegschaal bijna leeg is. Mocht de oplaadbare batterij even niet opgeladen kunnen worden of geef je toch de voorkeur aan batterijen dan kun je altijd nog gebruik maken van de bijgeleverde batterijen. Je kunt de batterijen gerust vanaf het begin in de weegschaal plaatsen, de weegschaal zal altijd eerst gebruik maken van de USB oplaadbare batterij en als deze leeg is automatisch overschakelen op de AAA batterijen. De batterijen zijn dus een fijne back-up. Modern en stijlvol ontwerp De keukenweegschaal is uitgerust met een paneel van gehard glas voor een sterk draagvermogen en een lange gebruiksduur. Het glazen paneel is waterdicht en gemakkelijk af te nemen, waardoor je gerust natte ingrediënten kunt wegen en nauwelijks tijd kwijt zult zijn aan schoonmaken! Het Lcd-display heeft een mooie helderblauwe kleur. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zorgt er ook voor dat je het gewicht gemakkelijk kunt aflezen. Makkelijk op te bergen Hoewel de weegschaal een vrij groot weegplateau heeft, is opbergen alsnog geen enkel probleem. Door het dunne ontwerp zal de weegschaal namelijk maar weinig plek innemen in je keukenkastje. Ook beschikt de weegschaal over een onzichtbaar ophanghaakje, door deze uit te schuiven, kun je de weegschaal ook gerust ergens in je keuken op hangen. Specificaties ➤ Inhoud verpakking: 1 zwarte keukenweegschaal met USB oplaadkabel ➤ Materiaal: Gehard glas, ABS plastic ➤ Kleur: Zwart ➤ Afmetingen: 22,9x16x2 ➤ Gewicht: 495 gram ➤ Extra functies: Tarra, auto-off, battery alarm, anti-slip en USB oplaadbaar ➤ Display: LCD(Helderblauw) ➤ Weeg eenheid: g/kg/lb:oz/fl'oz/ml ➤ Weeg bereik: 1 gram tot 15 kilogram ➤ Inclusief USB oplaadkabel ➤ Inclusief 2x AAA Batterijen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

Artikelen gerelateerd aan keukenweegschaals

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van keukenweegschaals. Er zijn immers 1097 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste