Bestenu

Beste keukenweegschaals - okt. 2022

Met meer dan 1452 keukenweegschaals op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste keukenweegschaals op een rij
01Score: 9.9
KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal
KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.4
Keuken Weegschaal Digitaal Precisie Mini Weegschaal 0.01
Keuken Weegschaal Digitaal Precisie Mini Weegschaal 0.01
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
Mini precisie keuken weegschaal
Mini precisie keuken weegschaal
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.6
Digitale Precisie Keukenweegschaal
Digitale Precisie Keukenweegschaal
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.1
Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal – Weegschaal Keuken
Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal – Weegschaal Keuken
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.9
Digitale Keuken Weegschaal
Digitale Keuken Weegschaal
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.6
Inventum WS305
Inventum WS305
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
Digitale Precisie Keuken Weegschaal
Digitale Precisie Keuken Weegschaal
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
Precisie weegschaal
Precisie weegschaal
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal – Weegschaal Keuken
Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal – Weegschaal Keuken
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Keukenweegschaal Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Tijdens het koken en bakken is een keukenweegschaal bijna onmisbaar. Hoe kies en gebruik je de beste keukenweegschaal? Dat lees je in deze koopgids.

Welke soorten keukenweegschalen zijn er?

Net als andere apparaten zijn keukenwegschalen er in verschillende soorten. Zo meten keukenweegschalen digitaal of analoog. De digitale keukenweegschaal heeft een display waarop je het gemeten gewicht zeer nauwkeurig afleest, terwijl de analoge versie een klassieke wijzerplaat heeft.

Omdat het een elektronisch apparaatje is, heeft de digitale keukenweegschaal een batterij nodig om te werken. Dat nadeel heb je niet bij de analoge keukenweegschaal: het gewicht drukt de plaat naar beneden, waardoor de wijzer het bijbehorende getal aanwijst en zo het gewicht aanduidt. Daar is geen energiebron voor nodig.

Daarnaast zijn er platte keukenweegschalen en weegschalen met een kom. Gebruik je de keukenweegschaal met een kom, dan knoei je minder snel en weeg je makkelijk vloeibare producten af. Op platte keukenweegschalen kun je losse producten leggen, maar als je bijvoorbeeld bloem afweegt, heb je alsnog een schaal of kom nodig. Het gewicht daarvan trek je van het totaal af.

De manier waarop je de digitale weegschaal inschakelt, verschilt ook per model. Sommige keukenweegschalen gaan uit zichzelf aan zodra je het apparaat aanraakt en anderen schakel je in door op de knop te drukken.

Is een elektrische of analoge keukenweegschaal beter?

De elektrische en analoge keukenweegschaal hebben allebei hun eigen voor- en nadelen. Welk type beter is, hangt af van jouw voorkeuren en kies je op basis van de verschillende eigenschappen.

Het handige van de analoge keukenweegschaal is dat je nooit een batterij nodig hebt. Daardoor zijn analoge weegschalen op lange termijn betrouwbaarder en gaan ze langer mee. Aan de andere kant is het soms moeilijk om de wijzer van de analoge keukenweegschaal nauwkeurig af te lezen. Wil je precies op de enkele gram weten hoeveel iets weegt, dan zie je dat moeilijk met het blote oog.

In dat geval is de digitale keukenweegschaal de uitkomst. Je kijkt niet naar een wijzertje, maar ziet op het display in digitaal weergegeven getallen om hoeveel gram het gaat. Zorg er wel voor dat je een geschikte batterij in huis hebt, want zonder stroombron werkt dit apparaatje niet.

Hoeveel kilogram kan een keukenweegschaal meten?

Hoeveel kilogram een keukenweegschaal aankan, heet ook wel het maximale meetbereik. Net als bij gewone weegschalen is dit getal de bovengrens dat het apparaat kan meten. Het maximale meetbereik verschilt per keukenweegschaal. Kleine, compacte modellen hebben soms een meetbereik van 250 gram, terwijl sterkere keukenweegschalen tot wel 15 kilogram meten.

De gemiddelde keukenweegschaal heeft meestal een weegbereik van 1 - 5 kilogram. Om thuis te koken, bakken en brieven af te wegen is dit vaak voldoende. Weeg je regelmatig grote hoeveelheden af in de keuken, dan is het verstandig om te kiezen voor een groter weegbereik.

Wat is de weegnauwkeurigheid van een keukenweegschaal?

Alle soorten weegschalen hebben een weegnauwkeurigheid. Dit vertelt hoe exact de weegschaal meet. Bij een personenweegschaal is de weegnauwkeurigheid meestal 100 gram, oftewel 0,1 kilogram. Op het display zie je dan het gewicht in kilogram met één getal na de komma.

Keukenweegschalen hebben een veel kleinere weegnauwkeurigheid dan personenweegschalen. Dat is logisch, want het gewicht dat ze meten is ook een stuk lager. De meeste keukenweegschalen hebben een weegnauwkeurigheid van 1 gram, en sommigen zelfs 0,1 gram.

Als de weegnauwkeurigheid 1 gram is, rondt de weegschaal het gewicht af op hele grammen. Is de weegnauwkeurigheid 0,1 gram, dan rondt de keukenweegschaal af op één tiende deel van een gram en zie je op het display een cijfer achter komma staan, zoals 17,2 gram.

Wat is de Tarra-functie van een keukenweegschaal?

Veel digitale keukenweegschalen zijn uitgerust met een Tarra-functie. Vooral bij platte keukenweegschalen is dit een handige functie, omdat je er zo voor zorgt dat de keukenweegschaal het gewicht van een kom of schaal niet meerekent.

Als je met de knop de Tarra-functie indrukt, gaat de keukenweegschaal weer terug naar een gewicht van 0 gram. Zet je een schaaltje op de keukenweegschaal en druk je daarna op de Tarra-knop, dan rekent de keukenweegschaal het gewicht van het schaaltje niet meer mee. Zo weeg je de producten in het schaaltje af zonder het gewicht van het schaaltje mee te tellen.

Wil je de Tarra-functie uitschakelen? Haal dan alles van de keukenweegschaal en druk op de Tarra-knop. De keukenweegschaal geeft nu een gewicht van 0 gram aan terwijl er niks op de weegschaal staat, en dat is de oorspronkelijke balans die je wil hebben voordat je de weegschaal opruimt.

hero illustration

Hoe komt deze leuke keukenweegschaal lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de speurtocht naar de beste keukenweegschaal ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over keukenweegschaals, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle keukenweegschaal die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke keukenweegschaal het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Producten die soortgelijk zijn aan keukenweegschaals

De beste keukenweegschaals in een makkelijke lijst

1 - KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben jij een echte kookliefhebber? Dan is deze KitchenBrothers digitale keukenweegschaal ideaal voor jou! Weeg nauwkeurig de juiste hoeveelheden af voor je lievelingsrecept. Of het nou gaat om gram, oz, lb of in ml, de KitchenBrothers weegschaal kan het allemaal! De keukenweegschaal is uitgerust met een makkelijk af te lezen LCD-scherm, de tarrafunctie en schakelt na 2 min automatisch uit om batterij te besparen. Een echte must-have voor iedere kookliefhebber! Voordelen KitchenBrothers Keukenweegschaal: ✔ Weegt in gr, oz, lb:oz en ml ✔ Weegt van 1 tot 6000 gram ✔ Weegt zeer accuraat ✔ Digitaal display LCD ✔ Auto off functie ✔ Inclusief batterijen ✔ Tarra functie Digitale Keukenweegschaal Met deze handige digitale weegschaal kun je alles tussen de 1 en 6000 gram zeer accuraat afwegen. Werkelijk ideaal voor iedere kookliefhebber die gek is op koken, bakken of braden. Dankzij het digitale LCD-display kun je het gewicht makkelijk aflezen. Ook hoef je geen moeite te doen om buitenlandse recepten te vertalen, de weegschaal weegt in gr, oz, lb, oz en ml. Wel zo makkelijk! Uiteraard is de weegschaal ook ideaal voor als je bijvoorbeeld op dieet bent of een gezonde leefstijl nastreeft, binnen een handomdraai weeg je namelijk al je voeding af. Tarrafunctie De keukenweegschaal beschikt over de tarrafunctie. Dit houdt in dat je geen rekening meer hoeft te houden met het gewicht van het bakje dat je gebruikt. Wanneer je het bakje op de weegschaal zet kun je het gewicht resetten naar 0 gram. Zo kun je nog preciezer afwegen! Modern en Stijlvol Naast functioneel is de weegschaal ook nog eens compact, licht in gewicht en beschikt over een fijne vormgeving. Het moderne en stijlvolle design is een aanwinst voor iedere keuken en tevens superleuk als cadeau! Ook is de weegschaal door zijn ontwerp en materiaal goed schoon te houden, wel zo hygiënisch! CE-markering Met de KitchenBrothers keukenweegschaal sta je lekker ontspannen in de keuken. De weegschaal heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en prestatie. Het product is dus helemaal veilig in gebruik. Specificaties: ▶ Merk: KitchenBrothers ▶ Inhoud Verpakking: 1 x keukenweegschaal, 3 x AAA batterijen ▶ Materiaal: RVS, ABS plastic ▶ Kleur: RVS en Zwart ▶ Afmetingen: 19,4 cm x 15,4 cm x 3,3 cm ▶ Gewicht: 385 gram ▶ Tarra functie: Ja ▶ Display: LCD scherm (Paars) ▶ Auto off functie: Ja ▶ Weeg eenheid: gr, oz, lb, oz en ml ▶ Weeg bereik: 1 tot 6000 gram ▶ Inclusief batterijen: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Keuken Weegschaal Digitaal Precisie Mini Weegschaal 0.01

Loading..
Ga naar laagste prjis

De ideale precisie mini keukenweegschaal digitaal ✔ Zeer nauwkeurig (tot 0,01 gram) ✔ Klein handzaam formaat ✔ Tarra- en telfunctie Met de mini keuken weegschaal is het exact afwegen van medicijnen, voedingssupplementen, sieraden en kruiden heel eenvoudig. De digitale mini keuken weegschaal is nauwkeurig meet op 0,01 gram nauwkeurig en gaat tot 200 gram. De hoeveelheid is makkelijk af te lezen op het beeldscherm. Het LCD-scherm is verlicht zodat ook in het donker de hoeveelheid afgelezen kan worden. De meeteenheden van de mini weegschaal zijn Gram, Oz, TI of Ct. Er is een tarra- en telfunctie aanwezig. Het weegplatform van de mini keuken weegschaal is gemaakt van roestvrij staal. Als de zakweegschaal niet gebruikt wordt schakelt deze na 30 automatisch uit. Doordat de micro weegschaal is klein en compact is kan je het overal mee naartoe nemen. Tare functie: zet je eenvoudig het gewicht terug op 0. Plaats je iets op de keukenweegschaal en druk je op tare dan telt de mini keuken weegschaal dat gewicht niet mee. Op deze manier is het mogelijk om zeer exact, bijvoorbeeld kruiden in een kom, af te wegen. PCS: is een afkorting van pieces oftewel het aantal. Met deze optie kun je eenvoudig het aantal stuks bepalen zodat je niet handmatig hoeft te tellen. Belangrijk is wel dat het exact dezelfde items zijn. De kleine pocket weegschaal werkt op 2 AAA baterijen (exclusief). De afmeting van het weegplatform is 5 cm x 5,6 cm. Voordelen van deze mini keuken weegschaal ✅ Nauwkeurig tot 0,01 gram ✅ Verlicht LCD-scherm ✅ Meerdere meeteenden ✅ Klein en compact design Kenmerken • Tare- en telfunctie • Gram, Oz, Ti • Digitaal display • Compact design Inhoud pakket: • 1x mini keukenweegschaal digitaal • 1x handleiding specificaties • Kleur: Zilver • Gewicht: 85 gram • LCD Display met achtergrondverlichting • Afmetingen keuken weegschaal: 120 x 62 x 20 mm • Afmeting weegplatform: 50 x 56 mm • Weegcapaciteit: tot 200 gram • Weegnauwkeurigheid: 0,01 gram • Stroombron: 2 x AAA batterijen (exclusief)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - Mini precisie keuken weegschaal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Uiterst functionele pocket weegschaal voor al uw meet-behoeften! Portable pocket weegschaal 0,01 gram Helder LCD-scherm Blauwe achtergrondverlichting Weegcapaciteit van maximaal 200 gram Drie verschillende weegmodi, oz, dwt en ozt en gram Tarra functie Afneembare frontplaat om te dienen als een meet-plaat Afmeting: 12 x 6,5 x 1,8 cm Capaciteit en nauwkeurigheid: 200g/0.01g Vermogen: 2 x AAA batterijen (Let op! Niet bijgeleverd) Kleur: Zilver

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - Digitale Precisie Keukenweegschaal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Let op! Er zit een blauwgroen folie op de bovenkant ter bescherming. Verwijder deze alvorens je het product gebruikt. Met deze digitale keukenweegschaal kun je afstellen op oz, ml, lb/oz of gram. Vergeet het omrekenen van online recepten, tover nu zelfs Engelse recepten om in een heerlijke maaltijd! Van gebruiksvriendelijkheid is deze keukenweegschaal ook nog voorzien. Zitten je handen even onder de viezigheid? Na twee minuten schakelt hij zichzelf uit om onnodig batterijverbruik te voorkomen. De roestvaste plaat en anti-vingerafdruk technologie zorgen ook nog eens voor makkelijk onderhoud. Het lcd-scherm is makkelijk te lezen en de weegschaal is licht van gewicht. Tare functie De Tare functie is onmisbaar voor iedere kookfan. Je hoeft het gewicht van een leeg schaaltje of bakje nooit meer van het totaalgewicht af te trekken. Met een druk op de knop doet de weegschaal dit voor je. Multifunctioneel Gebruik de elektronische weegschaal ook voor het wegen van juwelen, andere sieraden en zelfs post! Specificaties ✔ Materiaal: RVS ✔ Kleur: Zilver ✔ Display: LCD scherm met paarse verlichting ✔ Afmetingen: 140 mm x 180 mm x 15 mm ✔ Gewicht: 220 gram ✔ Geschikt voor: Eten, Sierraden, Post, Vloeistoffen, etc.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal – Weegschaal Keuken

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een goede keukenweegschaal is het geheime ingrediënt van elke keuken! Of je nou een fanatieke bakfanaat of een echte topsporter bent, het blijft cruciaal om al je ingrediënten precies af te kunnen wegen. Met deze Lekro weegschaal kan je alles vanaf 1 gram tot 15000 gram(15kg!) zeer nauwkeurig afwegen. Daarnaast is de digitale keukenweegschaal uitgerust met een duidelijk af te lezen LCD-display, een handige tarra-functie en schakelt na 1,5 minuut automatisch uit om batterij te besparen. Kortom de perfecte weegschaal voor al jouw weegbehoefte! Multifunctioneel De weegschaal kan wegen in gram, kilogram en ml, maar ook lb:oz en fl'oz zijn geen enkel probleem. Geen gedoe dus bij het bereiden van buitenlandse recepten, een paar tikjes op de weegschaal en voilà je krijgt het gewicht in de juiste eenheid! Naast het wegen van voedsel is de weegschaal ook geschikt voor vloeistoffen zoals water en melk. En door het grote weegbereik kan je ook perfect zwaardere dingen zoals bijvoorbeeld pakketjes wegen. Digitale Keukenweegschaal ✔ Weegt vanaf 1 gram tot 15 kilogram ✔ Weegt in gr, kg, lb:oz, fl'o en ml ✔ Ruim weegplateau gecombineerd met een dun ontwerp ✔ Duidelijk afleesbaar Lcd-display ✔ Waterdicht paneel van glas ✔ Beschikt over verschillende extra functies: Tarra, Auto-off en low battery-alarm ✔ Inclusief twee AAA-batterijen(toegankelijker dan knoopcellen) Gebruiksvriendelijk Naast de onmisbare terra-functie heeft deze weegschaal nog wat andere handige functies. Zo schakelt de weegschaal na 1,5 minuut automatisch uit om onnodig batterijverbruik te voorkomen, ideaal als je zelf even vieze handen hebt! Daarnaast wordt de weegschaal geleverd met batterijen(2xAAA) en is er een melding te zien op het display wanneer deze bijna op zijn. Zo kom je nooit ineens onverwachts met een niet werkende weegschaal te zitten! Modern en stijlvol ontwerp De keukenweegschaal is uitgerust met een paneel van gehard glas voor een sterk draagvermogen en een lange gebruiksduur. Het glazen paneel is waterdicht en gemakkelijk af te nemen, waardoor je gerust natte ingrediënten kunt wegen en nauwelijks tijd kwijt zult zijn aan schoonmaken! Het Lcd-display heeft een mooie helderblauwe kleur. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zorgt er ook voor dat je het gewicht gemakkelijk kunt aflezen. Makkelijk op te bergen Hoewel de weegschaal een vrij groot weegplateau heeft, is opbergen alsnog geen enkel probleem. Door het dunne ontwerp zal de weegschaal namelijk maar weinig plek innemen in je keukenkastje. Ook beschikt de weegschaal over een onzichtbaar ophanghaakje, door deze uit te schuiven, kan je de weegschaal ook gerust ergens in je keuken op hangen. Specificaties ➤ Inhoud verpakking: 1 zwarte keukenweegschaal met 2 batterijen(AAA) ➤ Materiaal: Gehard glas, ABS plastic ➤ Kleur: Zwart ➤ Afmetingen: 22,9x16x2 ➤ Gewicht: 495 gram ➤ Extra functies: Tarra, auto-off, battery alarm en anti-slip ➤ Display: LCD(Helderblauw) ➤ Weeg eenheid: g/kg/lb:oz/fl'oz/ml ➤ Weeg bereik: 1 gram tot 15 kilogram ➤ Inclusief batterijen: JA

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - Digitale Keuken Weegschaal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Digitale Keukenweegschaal van Rheme De digitale weegschaal heeft een draagvermogen van 5 kg, nauwkeurig meetbaar vanaf 1 gram. De handige tarra-functie van de keukenweegschaal weegt alle ingrediënten bij elkaar. Kies tussen gram en ounces, u hoeft geen eenheden meer om te rekenen. Plaats de weegschaal op een harde en vlakke ondergrond (een schone, vlakke tafel is het beste) en zorg ervoor dat het stabiel is voor gebruik. De maximale capaciteit van de weegschaal is 5 kg, dat is het gewicht vóór tarra. Gebruik zachte tissues om het oppervlak schoon te maken als het vuil is. Geen zeep of andere chemicaliën. Houd het uit de buurt van bijtende vloeistoffen, hitte en extreme kou. De schaal is een meetinstrument met hoge precisie. Klop er nooit hard op en probeer het nooit te demonteren en behandel het voorzichtig om te voorkomen dat het valt of breekt tijdens het verplaatsen. De weegschaal is alleen voor gezinsgebruik en niet geschikt voor professioneel gebruik. Controleer de batterij als de weegschaal niet goed werkt, verander de batterijen indien nodig. De Knoppen: ON/TARE knop: Aan zetten, uit zetten en tarrafunctie UNIT knop: Eenheidswissel tussen g/oz/kg/lb Gebruiksaanwijzingen: - Plaats de weegschaal stabiel op een harde en vlakke ondergrond. Een schone tafel is het beste. - Druk op de ON/TARE knop om de weegschaal in te schakelen en deze is klaar voor gebruik wanneer het LCD scherm '0g' toont na volledige weergave. - Druk op de UNIT knop en u kunt kiezen tussen de vier eenheden: g, oz, lb en kg - Zet een kom of andere dingen die je wilt wegen op het platform van de weegschaal en het gewicht wordt op het scherm weergegeven. - Druk op de ON/TARE knop om het gewicht van de dingen op het platform te wissen en het scherm toont Tarra en 0g. - Plaats vervolgens het voedsel in een kom of voeg meer dingen toe op het platform en het gewicht van de spullen die je toevoegt, wordt op het scherm weergegeven. - Blijf de ON/TARE knop gebruiken en u kunt meer gewicht krijgen door de tarra gemakkelijk te herhalen. En wanneer alle spullen van het platform worden verwijderd, wordt het totale gewicht op het scherm weergegeven. - Druk op ON/TARE knop om de weegschaal uit te schakelen wanneer het scherm 0g weergeeft als er niet meer gewogen hoeft te worden, of het zal automatisch uitschakelen als het binnen enkele seconden niet meer wordt gebruikt. Meldingen: - Vervang een nieuwe batterij wanneer 'LO' op het scherm verschijnt, wat aangeeft dat de batterijen leeg zijn. - '0-ld' op het scherm geeft overbelasting aan, dit betekent dat het overbelast is en meer dan 5kg weegt. Productspecificaties: Afmetingen schaal: 23 cm x 16 cm x 2 cm Afmetingen display: 5,5 cm x 2 cm Gewicht: 330 gram Meet bereik : tot 5 KG Nauwkeurig vanaf: 1 gram Materiaal: Glas & Kunststof Eenheid selectie: g/oz/lb/kg De glazen keukenweegschaal heeft een overbelastingsindicator en schakelt automatisch uit wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt. Dit zorgt voor een langere levensduur van de batterijen. Het heeft ook een automatische nulstelling van het gewicht door, wat ook heel erg handig is. Indien de batterijen bijna leeg zijn wordt u ook gewaarschuwd en kunt u gemakkelijk de batterijen verwisselen aan de achterkant van het product. De knoppen van de keuken weegschaal werken goed en hoeft u niet hard in te drukken. Tevens heeft het artikel vier antislipvoetjes aan de onderkant, waardoor het niet weg glijd als u bezig bent met wegen. De keuken weegschaal kan ook worden opgehangen en bevat een gaatje aan de achterkant waar het aan kan worden hangen. Er passen 2 AAA batterijen in en die worden mee geleverd met de keuken weegschaal, dus hoeft u niet extra batterijen te bestellen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - Inventum WS305

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Inventum keukenweegschaal WS305 heeft een weegvermogen van maximaal 5 kilo, een schaalverdeling per gram en een handige doorweegfunctie. Met de tiptoetsen kun je de maateenheid eenvoudig wijzigen. Het gewicht wordt digitaal weergegeven. De keukenweegschaal schakelt na ongeveer 2 minuten automatisch uit, om batterijen te besparen. Productkenmerken Inventum WS305 keukenweegschaal 5 kilo weegvermogen Schaalverdeling per gram Met doorweegfunctie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Digitale Precisie Keuken Weegschaal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Hou jij van Koken? Weeg nauwkeurig het juiste aantal van uw favoriete recepten. Of het nu gram, ons, pond of milliliter is, MK weegschalen kunnen het! De keukenweegschaal is uitgerust met een gemakkelijk af te lezen LCD-display en tarrafunctie en schakelt automatisch uit na 2 minuten om de batterij te sparen. Een echte musthave voor iedere keuken! Moderne Mode Naast praktisch is de weegschaal ook compact, licht en mooi vormgegeven. Modern en stijlvol design is een aanwinst voor elke keuken, maar ook zeer geschikt als cadeau! Door de vormgeving en materialen is de weegschaal bovendien makkelijk schoon te houden en zeer hygiënisch! CE-markering Met MK keukenweegschalen kom je heerlijk tot rust in de keuken. De weegschaal heeft het CE keurmerk. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en prestatie. Daarom is het product volkomen veilig in gebruik. ▶ Weegt in gr, oz, lb:oz en ml ▶ Weegt van 1 tot 6000 gram ▶ Weegt zeer accuraat ▶ Digitaal display LCD ▶ Auto off functie ▶ Inclusief batterijen ▶ Tarra functie Specificaties: ✔ Merk: Maison & Kitchen ✔ Inhoud Verpakking: 1 x keukenweegschaal, 3 x AAA batterijen ✔ Materiaal: RVS, ABS plastic ✔ Kleur: RVS en Zwart ✔ Afmetingen: 19,4 cm x 15,4 cm x 3,3 cm ✔ Gewicht: 385 gram ✔ Tarra functie: Ja ✔ Display: LCD scherm (Paars) ✔ Auto off functie: Ja ✔ Weeg eenheid: gr, oz, lb, oz en ml ✔ Weeg bereik: 1 tot 6000 gram ✔ Inclusief batterijen: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - Precisie weegschaal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Zeer nauwkeurig precisie weegschaaltje voor het wegen van kleine voorwerpen zoals sieraden, kruiden of andere voedingssupplementen. Dit weegschaaltje weegt op de 0,1 gram nauwkeurig en tot maximaal 100 gram. Het weegschaaltje werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen). Het lcd scherm is voorzien van een blauwe ledverlichting. De oppervlakte van het weegplatform is 6,8 x 6,4 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal – Weegschaal Keuken

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een goede keukenweegschaal is het geheime ingrediënt van elke keuken! Of je nu een fanatieke bakfanaat of een echte topsporter bent, het blijft belangrijk om al je ingrediënten precies af te kunnen wegen. Met deze Lekro weegschaal kun je alles vanaf 1 gram tot 15000 gram(15kg!) zeer nauwkeurig afwegen. Daarnaast is de digitale keukenweegschaal uitgerust met een duidelijk af te lezen LCD-display, een handige tarra-functie en schakelt hij na 1,5 minuut automatisch uit om batterij te besparen. Deze uitvoering is ook nog eens milieuvriendelijk, de weegschaal is namelijk USB oplaadbaar. Kortom, de perfecte weegschaal voor al je weegbehoefte! Multifunctioneel De weegschaal kan wegen in gram, kilogram en ml, maar ook lb:oz en fl'oz zijn geen enkel probleem. Geen gedoe dus bij het bereiden van buitenlandse recepten, een paar tikjes op de weegschaal en voilà je krijgt het gewicht in de juiste eenheid! Naast het wegen van voedsel is de weegschaal ook geschikt voor vloeistoffen zoals water en melk. En door het grote weegbereik kun je ook perfect zwaardere dingen zoals pakketjes wegen. Digitale Keukenweegschaal ✔ Weegt vanaf 1 gram tot 15 kilogram ✔ Weegt in gr, kg, lb:oz, fl'o en ml ✔ Ruim weegplateau gecombineerd met een dun ontwerp ✔ Duidelijk afleesbaar Lcd-display ✔ Waterdicht paneel van glas ✔ Beschikt over verschillende extra functies: Tarra, Auto-off, low battery-alarm en USB Oplaadbaar ✔ Inclusief USB oplaadkabel ✔ Milieuvriendelijk ✔ Inclusief Batterijen Duurzaam en milieuvriendelijk Naast de onmisbare tarra-functie heeft deze weegschaal nog wat andere handige functies. Zo schakelt de weegschaal na 1,5 minuut automatisch uit om onnodig batterijverbruik te voorkomen, ideaal als je zelf even vieze handen hebt! Daarnaast wordt de weegschaal geleverd met een USB oplaadkabel en is er een melding te zien op het display wanneer de weegschaal bijna leeg is. Mocht de oplaadbare batterij even niet opgeladen kunnen worden of geef je toch de voorkeur aan batterijen dan kun je altijd nog gebruik maken van de bijgeleverde batterijen. Je kunt de batterijen gerust vanaf het begin in de weegschaal plaatsen, de weegschaal zal altijd eerst gebruik maken van de USB oplaadbare batterij en als deze leeg is automatisch overschakelen op de AAA batterijen. De batterijen zijn dus een fijne back-up. Modern en stijlvol ontwerp De keukenweegschaal is uitgerust met een paneel van gehard glas voor een sterk draagvermogen en een lange gebruiksduur. Het glazen paneel is waterdicht en gemakkelijk af te nemen, waardoor je gerust natte ingrediënten kunt wegen en nauwelijks tijd kwijt zult zijn aan schoonmaken! Het Lcd-display heeft een mooie helderblauwe kleur. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zorgt er ook voor dat je het gewicht gemakkelijk kunt aflezen. Makkelijk op te bergen Hoewel de weegschaal een vrij groot weegplateau heeft, is opbergen alsnog geen enkel probleem. Door het dunne ontwerp zal de weegschaal namelijk maar weinig plek innemen in je keukenkastje. Ook beschikt de weegschaal over een onzichtbaar ophanghaakje, door deze uit te schuiven, kun je de weegschaal ook gerust ergens in je keuken op hangen. Specificaties ➤ Inhoud verpakking: 1 zwarte keukenweegschaal met USB oplaadkabel ➤ Materiaal: Gehard glas, ABS plastic ➤ Kleur: Zwart ➤ Afmetingen: 22,9x16x2 ➤ Gewicht: 495 gram ➤ Extra functies: Tarra, auto-off, battery alarm, anti-slip en USB oplaadbaar ➤ Display: LCD(Helderblauw) ➤ Weeg eenheid: g/kg/lb:oz/fl'oz/ml ➤ Weeg bereik: 1 gram tot 15 kilogram ➤ Inclusief USB oplaadkabel ➤ Inclusief 2x AAA Batterijen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan keukenweegschaals

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van keukenweegschaals. Er zijn namelijk 1452 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste