Wat is de beste keukenweegschaal van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het aanschaffen van een goede keukenweegschaal is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste keukenweegschaal van 2023? Na het testen van 1198 keukenweegschaals kwam de Precisie Keukenweegschaal Digitale Keukenweegschaal Tot rvs , zwart als beste getest uit onze keukenweegschaal-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de keukenweegschaals, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 keukenweegschaals-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige keukenweegschaal-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste keukenweegschaals

1Score: 9.9
Precisie Keukenweegschaal Digitale Keukenweegschaal Tot rvs , zwart
Precisie Keukenweegschaal Digitale Keukenweegschaal Tot rvs , zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Soehnle keukenweegschaal page compact 100 zwart
Soehnle keukenweegschaal page compact 100 zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Kitchenwell Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart
Kitchenwell Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart
Kitchenwell
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart/usb
Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart/usb
Lekro
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
COLLIE Keukenweegschaal Weegschaal Keuken Digitaal zwart
COLLIE Keukenweegschaal Weegschaal Keuken Digitaal zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
KitchenBrothers Keukenweegschaal Weegschaal Keuken Digitaal zwart , rvs
KitchenBrothers Keukenweegschaal Weegschaal Keuken Digitaal zwart ,...
KitchenBrothers
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Rheme Digitale Keukenweegschaal Tot 5kg zwart
Rheme Digitale Keukenweegschaal Tot 5kg zwart
Rheme
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Princess 492944 Pure kleurenmix
Princess 492944 Pure kleurenmix
Princess
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Soehnle keukenweegschaal page comfort 300 zilver
Soehnle keukenweegschaal page comfort 300 zilver
Soehnle
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Keukenweegschaal Digitaal Weegschaal Keuken zwart
Beste Keukenweegschaal voor thuisgebruik
Keukenweegschaal Digitaal Weegschaal Keuken zwart
s.old
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Keukenweegschaal Koopgids

Tijdens het koken en bakken is een keukenweegschaal bijna onmisbaar. Hoe kies en gebruik je de beste keukenweegschaal? Dat lees je in deze koopgids.

Welke soorten keukenweegschalen zijn er?

Net als andere apparaten zijn keukenwegschalen er in verschillende soorten. Zo meten keukenweegschalen digitaal of analoog. De digitale keukenweegschaal heeft een display waarop je het gemeten gewicht zeer nauwkeurig afleest, terwijl de analoge versie een klassieke wijzerplaat heeft.

Omdat het een elektronisch apparaatje is, heeft de digitale keukenweegschaal een batterij nodig om te werken. Dat nadeel heb je niet bij de analoge keukenweegschaal: het gewicht drukt de plaat naar beneden, waardoor de wijzer het bijbehorende getal aanwijst en zo het gewicht aanduidt. Daar is geen energiebron voor nodig.

Daarnaast zijn er platte keukenweegschalen en weegschalen met een kom. Gebruik je de keukenweegschaal met een kom, dan knoei je minder snel en weeg je makkelijk vloeibare producten af. Op platte keukenweegschalen kun je losse producten leggen, maar als je bijvoorbeeld bloem afweegt, heb je alsnog een schaal of kom nodig. Het gewicht daarvan trek je van het totaal af.

De manier waarop je de digitale weegschaal inschakelt, verschilt ook per model. Sommige keukenweegschalen gaan uit zichzelf aan zodra je het apparaat aanraakt en anderen schakel je in door op de knop te drukken.

Is een elektrische of analoge keukenweegschaal beter?

De elektrische en analoge keukenweegschaal hebben allebei hun eigen voor- en nadelen. Welk type beter is, hangt af van jouw voorkeuren en kies je op basis van de verschillende eigenschappen.

Het handige van de analoge keukenweegschaal is dat je nooit een batterij nodig hebt. Daardoor zijn analoge weegschalen op lange termijn betrouwbaarder en gaan ze langer mee. Aan de andere kant is het soms moeilijk om de wijzer van de analoge keukenweegschaal nauwkeurig af te lezen. Wil je precies op de enkele gram weten hoeveel iets weegt, dan zie je dat moeilijk met het blote oog.

In dat geval is de digitale keukenweegschaal de uitkomst. Je kijkt niet naar een wijzertje, maar ziet op het display in digitaal weergegeven getallen om hoeveel gram het gaat. Zorg er wel voor dat je een geschikte batterij in huis hebt, want zonder stroombron werkt dit apparaatje niet.

Hoeveel kilogram kan een keukenweegschaal meten?

Hoeveel kilogram een keukenweegschaal aankan, heet ook wel het maximale meetbereik. Net als bij gewone weegschalen is dit getal de bovengrens dat het apparaat kan meten. Het maximale meetbereik verschilt per keukenweegschaal. Kleine, compacte modellen hebben soms een meetbereik van 250 gram, terwijl sterkere keukenweegschalen tot wel 15 kilogram meten.

De gemiddelde keukenweegschaal heeft meestal een weegbereik van 1 - 5 kilogram. Om thuis te koken, bakken en brieven af te wegen is dit vaak voldoende. Weeg je regelmatig grote hoeveelheden af in de keuken, dan is het verstandig om te kiezen voor een groter weegbereik.

Wat is de weegnauwkeurigheid van een keukenweegschaal?

Alle soorten weegschalen hebben een weegnauwkeurigheid. Dit vertelt hoe exact de weegschaal meet. Bij een personenweegschaal is de weegnauwkeurigheid meestal 100 gram, oftewel 0,1 kilogram. Op het display zie je dan het gewicht in kilogram met één getal na de komma.

Keukenweegschalen hebben een veel kleinere weegnauwkeurigheid dan personenweegschalen. Dat is logisch, want het gewicht dat ze meten is ook een stuk lager. De meeste keukenweegschalen hebben een weegnauwkeurigheid van 1 gram, en sommigen zelfs 0,1 gram.

Als de weegnauwkeurigheid 1 gram is, rondt de weegschaal het gewicht af op hele grammen. Is de weegnauwkeurigheid 0,1 gram, dan rondt de keukenweegschaal af op één tiende deel van een gram en zie je op het display een cijfer achter komma staan, zoals 17,2 gram.

Wat is de Tarra-functie van een keukenweegschaal?

Veel digitale keukenweegschalen zijn uitgerust met een Tarra-functie. Vooral bij platte keukenweegschalen is dit een handige functie, omdat je er zo voor zorgt dat de keukenweegschaal het gewicht van een kom of schaal niet meerekent.

Als je met de knop de Tarra-functie indrukt, gaat de keukenweegschaal weer terug naar een gewicht van 0 gram. Zet je een schaaltje op de keukenweegschaal en druk je daarna op de Tarra-knop, dan rekent de keukenweegschaal het gewicht van het schaaltje niet meer mee. Zo weeg je de producten in het schaaltje af zonder het gewicht van het schaaltje mee te tellen.

Wil je de Tarra-functie uitschakelen? Haal dan alles van de keukenweegschaal en druk op de Tarra-knop. De keukenweegschaal geeft nu een gewicht van 0 gram aan terwijl er niks op de weegschaal staat, en dat is de oorspronkelijke balans die je wil hebben voordat je de weegschaal opruimt.

hero illustration

Hoe testen we keukenweegschaals?

Om de beste keukenweegschaal te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze keukenweegschaal-test hebben we 1198 keukenweegschaals vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze keukenweegschaal-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze keukenweegschaal-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen keukenweegschaal-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste keukenweegschaal in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1198 keukenweegschaals te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste keukenweegschaals op een rijtje

1. Precisie Keukenweegschaal Digitale Keukenweegschaal Tot rvs , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Let op! Er zit een blauwgroen folie op de bovenkant ter bescherming. Verwijder deze alvorens je het product gebruikt. Met deze digitale keukenweegschaal kun je afstellen op oz, ml, lb/oz of gram. Vergeet het omrekenen van online recepten, tover nu zelfs Engelse recepten om in een heerlijke maaltijd! Van gebruiksvriendelijkheid is deze keukenweegschaal ook nog voorzien. Zitten je handen even onder de viezigheid? Na twee minuten schakelt hij zichzelf uit om onnodig batterijverbruik te voorkomen. De roestvaste plaat en anti-vingerafdruk technologie zorgen ook nog eens voor makkelijk onderhoud. Het lcd-scherm is makkelijk te lezen en de weegschaal is licht van gewicht. Tare functie De Tare functie is onmisbaar voor iedere kookfan. Je hoeft het gewicht van een leeg schaaltje of bakje nooit meer van het totaalgewicht af te trekken. Met een druk op de knop doet de weegschaal dit voor je. Multifunctioneel Gebruik de elektronische weegschaal ook voor het wegen van juwelen, andere sieraden en zelfs post! Specificaties Materiaal: RVS Kleur: Zilver Display: LCD scherm met paarse verlichting Afmetingen: 140 mm x 180 mm x 15 mm Gewicht: 220 gram Geschikt voor: Eten, Sierraden, Post, Vloeistoffen, etc.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Soehnle keukenweegschaal page compact 100 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Soehnle keukenweegschaal page compact 100 zwart

 • list plusHet voordeel van deze keukenweegschaal is dat hij klein is en weinig plaats in beslag neemt.
 • list plusDeze keukenweegschaal heeft een aantrekkelijk ontwerp en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusEen voordeel is dat het gemakkelijk te bedienen is met een knop aan de voorkant.

Nadelen Soehnle keukenweegschaal page compact 100 zwart

 • list plusEen nadeel is dat de uit-knop onhandig geplaatst is.
 • list plusEen ander nadeel is dat de weegschaal kwetsbaar is.
 • list plusEen laatste nadeel is dat de weegschaal niet altijd goed meet.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

Met zijn aantrekkelijk, tijdloos moderne design en gemakkelijke bediening past de Soehnle keukenweegschaal Page Compact 100 perfect in de starterskeuken. Deze weegschaal is klein en compact, maar presteert daarom zeker niet minder. Hij weegt maximaal 5 kg en tot op 1 gram nauwkeurig. Met goed leesbaar lcd-display en praktische bijweegfunctie (tarra) – belangrijke functies bij het dagelijks gebruik. De Page Compact 100 is een bijzonder platte compacte weegschaal die zeer plaatsbesparend opgeborgen kan worden. De weegschaal gaat automatisch uit. Dat bespaart veel energie. De meegeleverde batterijen gaan zelfs bij tweemaal daags gebruik wel twee jaar mee. De batterijen zitten veilig in de batterijbehuizing dat stevig vastgeschroefd kan worden. Zo blijven ze buiten bereik van kinderhandjes. Belangrijkste kenmerken 5 kg weegvermogen (tot op 1 g nauwkeurig) LCD-scherm met 12 mm hoge cijfers Praktische weegfunctie (tarra) voor het eenvoudig wegen van verschillende ingrediënten in één kom Ruimtebesparende opslag dankzij het platte ontwerp Vooral energiezuinig dankzij de automatische aan / uit-functie Antislipvoeten voor een stabiele weging Batterijen ingesloten voor onmiddellijk gebruik (batterij type: CR 2032) Bijzonder lange levensduur van de batterij van meer dan twee jaar bij gebruik gemiddeld tweemaal daags Kindveilige batterijbehuizing bevestigd met schroeven Uitleesbaar in g / kg en lb / oz 5 jaar garantie Over Soehnle Het Duitse bedrijf Soehnle is groot geworden door de ontwikkeling en productie van elektronische weegschalen voor zowel gebruik in het ziekenhuis als thuis. Waar vroeger de oprichter de eerste weegschaal maakte met de hand, is op de dag van vandaag het productieproces volledig geautomatiseerd. De precieze techniek gecombineerd met topkwaliteit en een uitmuntend gebruiksgemak blijft kenmerkend voor de weegschalen van Soehnle.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Kitchenwell Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Een goede keukenweegschaal is onmisbaar uit de keuken. Of u nu een lekkere taart gaat bakken of een heerlijk gerecht, de Kitchenwell keukenweegschaal helpt je erbij. Met de weegschaal voor in de keuken weeg je tussen de 1gr en 15KG zeer nauwkeurig af, zo kun je gemakkelijk alle juiste hoeveelheden afwegen. Met het verlichte LCD-scherm en de tarra-functie is deze weegschaal perfect uitgerust voor in uw keuken. Nu is koken nog leuker! Voordelen Kitchenwell keukenweegschaal Weegt tussen 1 en 15.000 gram op 1 gram nauwkeurig Hoogwaardig verlicht LCD scherm Aflezen in: gram, ml, oz, lb, lb'oz Inclusief tara functie Flinterdun design, past in iedere lade Beschikt over handige functies: auto-off en de tarra functie Waterbestendig, (let op: alleen de glazen plaat) Werkt op 2x CR2032 batterijen, (inclusief) Extra veel weegcapaciteit Als je een fanatieke sporter bent of een grote taart gaat maken is het wel zo fijn om wat te kunnen afwegen. Daarom is er bij het design van de Kitchenwell keukenweegschaal rekening gehouden met extra veel weegcapaciteit. Waar anderen stoppen bij 6kg of 10kg gaat Kitchenwell verder tot wel 15KG! Door het grote weegbereik kun je ook eenvoudig je pakketen of andere zwaardere dingen afwegen. Dat is nog een handig! Bereid alles met gemak Je kunt eenvoudig afwegen in gram, kilogram en ml, zo kun je ook melk of water afwegen! Heb je een buitenlands recept met weegeenheden als lb of oz dan is dat bij deze keukenweegschaal geen probleem. Paar tikjes op de knop en je weegt zo het gewicht af in de gewenst weegeenheid! Modern en gebruiksvriendelijk ontwerp Het design van de keukenweegschaal is speciaal ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak. Door haar flinterdunne ontwerp kan de weegschaal gemakkelijk opgeborgen worden in een van de keukenlades. Daarnaast is het glazenafweegplateau extra groot ontworpen zodat je nog eenvoudiger kunt afwegen! Waterbestendig weegplatform Het ruime glazen weegplatform is zo ontworpen dat die waterbestendig is! Zo kun je ook natte ingrediënten afwegen zoals tomaten, dit bespaar je niet alleen een hoop tijd maar ook schoonmaken. Want je kunt de weegschaal makkelijk schoonmaken met een lichtvochtig doekje. Automatische uitschakeling Hoe vervelend is het als uw keukenweegschaal de batterijen snel leeg zijn. Wij hebben daar een oplossing voor bedacht, want we weten hoe vervelend dat kan zijn. Daarom zit er automatisch een functie ingebouwd voor automatische uitschakeling. Hierdoor schakelt de weegschaal automatisch uit na 1 minuut zonder te wegen. Op deze manier gaat de batterij tot wel 1,5 jaar mee! Tot slot, mocht de batterij toch bijna leeg zijn, dan krijg je direct een alarm zodat je ze optijd kunt vervangen. Bent u klaar om altijd precies de juiste dosering te gebruiken in gerechten en voor supplementen? Bestel de keukenweegschaal nu en u heeft hem morgen in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal zwart/usb

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Een goede keukenweegschaal is het geheime ingrediënt van elke keuken! Of je nu een fanatieke bakfanaat of een echte topsporter bent, het blijft belangrijk om al je ingrediënten precies af te kunnen wegen. Met deze Lekro weegschaal kun je alles vanaf 1 gram tot 15000 gram(15kg!) zeer nauwkeurig afwegen. Daarnaast is de digitale keukenweegschaal uitgerust met een duidelijk af te lezen LCD-display, een handige tarra-functie en schakelt hij na 1,5 minuut automatisch uit om batterij te besparen. Deze uitvoering is ook nog eens milieuvriendelijk, de weegschaal is namelijk USB oplaadbaar. Kortom, de perfecte weegschaal voor al je weegbehoefte! Multifunctioneel De weegschaal kan wegen in gram, kilogram en ml, maar ook lb:oz en fl'oz zijn geen enkel probleem. Geen gedoe dus bij het bereiden van buitenlandse recepten, een paar tikjes op de weegschaal en voilà je krijgt het gewicht in de juiste eenheid! Naast het wegen van voedsel is de weegschaal ook geschikt voor vloeistoffen zoals water en melk. En door het grote weegbereik kun je ook perfect zwaardere dingen zoals pakketjes wegen. Digitale Keukenweegschaal ✔ Weegt vanaf 1 gram tot 15 kilogram ✔ Weegt in gr, kg, lb:oz, fl'o en ml ✔ Ruim weegplateau gecombineerd met een dun ontwerp ✔ Duidelijk afleesbaar Lcd-display ✔ Waterdicht paneel van glas ✔ Beschikt over verschillende extra functies: Tarra, Auto-off, low battery-alarm en USB Oplaadbaar ✔ Inclusief USB oplaadkabel ✔ Milieuvriendelijk ✔ Inclusief Batterijen Duurzaam en milieuvriendelijk Naast de onmisbare tarra-functie heeft deze weegschaal nog wat andere handige functies. Zo schakelt de weegschaal na 1,5 minuut automatisch uit om onnodig batterijverbruik te voorkomen, ideaal als je zelf even vieze handen hebt! Daarnaast wordt de weegschaal geleverd met een USB oplaadkabel en is er een melding te zien op het display wanneer de weegschaal bijna leeg is. Mocht de oplaadbare batterij even niet opgeladen kunnen worden of geef je toch de voorkeur aan batterijen dan kun je altijd nog gebruik maken van de bijgeleverde batterijen. Je kunt de batterijen gerust vanaf het begin in de weegschaal plaatsen, de weegschaal zal altijd eerst gebruik maken van de USB oplaadbare batterij en als deze leeg is automatisch overschakelen op de AAA batterijen. De batterijen zijn dus een fijne back-up. Modern en stijlvol ontwerp De keukenweegschaal is uitgerust met een paneel van gehard glas voor een sterk draagvermogen en een lange gebruiksduur. Het glazen paneel is waterdicht en gemakkelijk af te nemen, waardoor je gerust natte ingrediënten kunt wegen en nauwelijks tijd kwijt zult zijn aan schoonmaken! Het Lcd-display heeft een mooie helderblauwe kleur. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zorgt er ook voor dat je het gewicht gemakkelijk kunt aflezen. Makkelijk op te bergen Hoewel de weegschaal een vrij groot weegplateau heeft, is opbergen alsnog geen enkel probleem. Door het dunne ontwerp zal de weegschaal namelijk maar weinig plek innemen in je keukenkastje. Ook beschikt de weegschaal over een onzichtbaar ophanghaakje, door deze uit te schuiven, kun je de weegschaal ook gerust ergens in je keuken op hangen. Specificaties ➤ Inhoud verpakking: 1 zwarte keukenweegschaal met USB oplaadkabel ➤ Materiaal: Gehard glas, ABS plastic ➤ Kleur: Zwart ➤ Afmetingen: 22,9x16x2 ➤ Gewicht: 495 gram ➤ Extra functies: Tarra, auto-off, battery alarm, anti-slip en USB oplaadbaar ➤ Display: LCD(Helderblauw) ➤ Weeg eenheid: g/kg/lb:oz/fl'oz/ml ➤ Weeg bereik: 1 gram tot 15 kilogram ➤ Inclusief USB oplaadkabel ➤ Inclusief 2x AAA Batterijen

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. COLLIE Keukenweegschaal Weegschaal Keuken Digitaal zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen COLLIE Keukenweegschaal Weegschaal Keuken Digitaal zwart

 • list plusDeze keukenweegschaal heeft een groot weegoppervlak, waardoor het gemakkelijk is om grote hoeveelheden voedsel te wegen.
 • list plusDe tarra-functie maakt het mogelijk om ingrediënten in een kom te wegen zonder het gewicht van de kom mee te tellen.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze keukenweegschaal is goed.

Nadelen COLLIE Keukenweegschaal Weegschaal Keuken Digitaal zwart

 • list plusHet ophanghaakje van deze keukenweegschaal is zwak en kan afbreken bij veelvuldig gebruik.
 • list plusDeze keukenweegschaal heeft geen automatische uitschakelfunctie, waardoor de batterij sneller leeg kan raken.
 • list plusDeze keukenweegschaal heeft geen mogelijkheid om te wegen in verschillende eenheden, zoals ounces of pounds.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.5

Voor degenen die graag koken en in vorm blijven, is de COLLIE digitale keukenweegschaal een onmisbare tool. Deze weegschaal heeft een maximale weegvermogen van 15 kg en weegt tot op de gram nauwkeurig. Met de tarra functie is het mogelijk om eenvoudig af te wegen in een bakje of kom naar keuze. Het grote voordeel van deze weegschaal is dat het LCD-scherm je precies vertelt hoeveel er is afgewogen, zodat je nooit te veel of te weinig ingrediënten in je gerechten doet.

De COLLIE keukenweegschaal is ook zeer handig voor het afwegen van zwaardere producten, zoals pakketjes. Mocht je per ongeluk toch te veel willen wegen, dan geeft de overbelasting detectie aan wanneer het product zwaarder is dan 15 kg.

Het is niet alleen handig voor het afwegen van ingrediënten, maar ook voor het bijhouden van voedingswaarden. Met de verschillende meeteenheden, zoals milliliters, ounces, gram of pounds, is het mogelijk om nauwkeurig te wegen voor buitenlandse recepten. De COLLIE keukenweegschaal heeft zeer precieze sensors waardoor het gebruikt kan worden voor precisiewerk.

Een groot voordeel van deze weegschaal is dat het een tarra functie heeft waarmee je eenvoudig afweegt in een bakje of kom naar keuze. Dit bespaart tijd en je hoeft niet meer te optellen of aftrekken. Een nadeel is dat de weegschaal niet draadloos is en dus op een stopcontact aangesloten moet worden.

Al met al is de COLLIE digitale keukenweegschaal een zeer handige en nauwkeurige tool voor de keukenprins(es) en sportschool fanatiekeling. Het is een goede investering voor degenen die graag koken en in vorm blijven.

Persoonlijke mening: De COLLIE digitale keukenweegschaal is een fantastische tool voor in de keuken en sportschool. Het is zeer nauwkeurig en het grote voordeel is dat het een tarra functie heeft. Het nadeel is dat de weegschaal niet draadloos is, maar dit is geen groot probleem. Ik zou deze keukenweegschaal zeker aanbevelen aan iedereen die graag kookt en gezond wil blijven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. KitchenBrothers Keukenweegschaal Weegschaal Keuken Digitaal zwart , rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.6

Ben jij een echte kookliefhebber? Dan is deze KitchenBrothers digitale keukenweegschaal ideaal voor jou! Weeg nauwkeurig de juiste hoeveelheden af voor je lievelingsrecept. Of het nou gaat om gram, oz, lb of in ml, de KitchenBrothers weegschaal kan het allemaal! De keukenweegschaal is uitgerust met een makkelijk af te lezen LCD-scherm, de tarra functie en schakelt na 2 min automatisch uit om batterij te besparen. Een echte must-have voor iedere kookliefhebber! Jouw voordelen Weegt in g, oz, lb:oz en ml Weegt van 1 tot 6.000 gram Weegt zeer accuraat Digitaal display LCD Auto off functie Inclusief batterijen Tarra-functie Digitale Keukenweegschaal Met deze handige digitale weegschaal kun je alles tussen de 1 en 6.000 gram zeer accuraat afwegen. Werkelijk ideaal voor iedere kookliefhebber die gek is op koken, bakken of braden. Dankzij het digitale LCD-display kun je het gewicht makkelijk aflezen. Ook hoef je geen moeite te doen om buitenlandse recepten te vertalen, de weegschaal weegt in g, oz, lb, oz en ml. Wel zo makkelijk! Uiteraard is de weegschaal ook ideaal voor als je bijvoorbeeld op dieet bent of een gezonde leefstijl nastreeft, binnen een handomdraai weeg je namelijk al je voeding af. Tarra functie De keukenweegschaal beschikt over de tarrafunctie. Dit houdt in dat je geen rekening meer hoeft te houden met het gewicht van het bakje dat je gebruikt. Wanneer je het bakje op de weegschaal zet kun je het gewicht resetten naar 0 gram. Zo kun je nog preciezer afwegen! Modern en Stijlvol Naast functioneel is de weegschaal ook nog eens compact, licht in gewicht en beschikt over een fijne vormgeving. Het moderne en stijlvolle design is een aanwinst voor iedere keuken en tevens superleuk als cadeau! Ook is de weegschaal door zijn ontwerp en materiaal goed schoon te houden, wel zo hygiënisch! Verpakkingsinhoud Keukenweegschaal (1x) AAA batterijen (3x) Specificaties: Merk: KitchenBrothers Materiaal: RVS, ABS plastic Kleur: RVS en Zwart Afmetingen: 19,4 cm x 15,4 cm x 3,3 cm Gewicht: 385 gram Tarrafunctie: Ja Display: LCD scherm (Blauw) Auto off functie: Ja Weeg eenheid: g, oz, lb, oz en ml Weeg bereik: 1 tot 6.000 gram Inclusief batterijen: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Rheme Digitale Keukenweegschaal Tot 5kg zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.5

Digitale Keukenweegschaal van Rheme De digitale weegschaal heeft een draagvermogen van 5 kg, nauwkeurig meetbaar vanaf 1 gram. De handige tarra-functie van de keukenweegschaal weegt alle ingrediënten bij elkaar. Kies tussen gram en ounces, u hoeft geen eenheden meer om te rekenen. Plaats de weegschaal op een harde en vlakke ondergrond (een schone, vlakke tafel is het beste) en zorg ervoor dat het stabiel is voor gebruik. De maximale capaciteit van de weegschaal is 5 kg, dat is het gewicht vóór tarra. Gebruik zachte tissues om het oppervlak schoon te maken als het vuil is. Geen zeep of andere chemicaliën. Houd het uit de buurt van bijtende vloeistoffen, hitte en extreme kou. De schaal is een meetinstrument met hoge precisie. Klop er nooit hard op en probeer het nooit te demonteren en behandel het voorzichtig om te voorkomen dat het valt of breekt tijdens het verplaatsen. De weegschaal is alleen voor gezinsgebruik en niet geschikt voor professioneel gebruik. Controleer de batterij als de weegschaal niet goed werkt, verander de batterijen indien nodig. De Knoppen: ON/TARE knop: Aan zetten, uit zetten en tarrafunctie UNIT knop: Eenheidswissel tussen g/oz/kg/lb Gebruiksaanwijzingen: - Plaats de weegschaal stabiel op een harde en vlakke ondergrond. Een schone tafel is het beste. - Druk op de ON/TARE knop om de weegschaal in te schakelen en deze is klaar voor gebruik wanneer het LCD scherm '0g' toont na volledige weergave. - Druk op de UNIT knop en u kunt kiezen tussen de vier eenheden: g, oz, lb en kg - Zet een kom of andere dingen die je wilt wegen op het platform van de weegschaal en het gewicht wordt op het scherm weergegeven. - Druk op de ON/TARE knop om het gewicht van de dingen op het platform te wissen en het scherm toont Tarra en 0g. - Plaats vervolgens het voedsel in een kom of voeg meer dingen toe op het platform en het gewicht van de spullen die je toevoegt, wordt op het scherm weergegeven. - Blijf de ON/TARE knop gebruiken en u kunt meer gewicht krijgen door de tarra gemakkelijk te herhalen. En wanneer alle spullen van het platform worden verwijderd, wordt het totale gewicht op het scherm weergegeven. - Druk op ON/TARE knop om de weegschaal uit te schakelen wanneer het scherm 0g weergeeft als er niet meer gewogen hoeft te worden, of het zal automatisch uitschakelen als het binnen enkele seconden niet meer wordt gebruikt. Meldingen: - Vervang een nieuwe batterij wanneer 'LO' op het scherm verschijnt, wat aangeeft dat de batterijen leeg zijn. - '0-ld' op het scherm geeft overbelasting aan, dit betekent dat het overbelast is en meer dan 5kg weegt. Productspecificaties: Afmetingen schaal: 23 cm x 16 cm x 2 cm Afmetingen display: 5,5 cm x 2 cm Gewicht: 330 gram Meet bereik : tot 5 KG Nauwkeurig vanaf: 1 gram Materiaal: Glas & Kunststof Eenheid selectie: g/oz/lb/kg De glazen keukenweegschaal heeft een overbelastingsindicator en schakelt automatisch uit wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt. Dit zorgt voor een langere levensduur van de batterijen. Het heeft ook een automatische nulstelling van het gewicht door, wat ook heel erg handig is. Indien de batterijen bijna leeg zijn wordt u ook gewaarschuwd en kunt u gemakkelijk de batterijen verwisselen aan de achterkant van het product. De knoppen van de keuken weegschaal werken goed en hoeft u niet hard in te drukken. Tevens heeft het artikel vier antislipvoetjes aan de onderkant, waardoor het niet weg glijd als u bezig bent met wegen. De keuken weegschaal kan ook worden opgehangen en bevat een gaatje aan de achterkant waar het aan kan worden hangen. Er passen 2 AAA batterijen in en die worden mee geleverd met de keuken weegschaal, dus hoeft u niet extra batterijen te bestellen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Princess 492944 Pure kleurenmix

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Princess 492944 Pure kleurenmix

 • list plusHet unieke design van deze keukenweegschaal zal een mooie toevoeging zijn aan elke keuken.
 • list plusDeze weegschaal is zeer nauwkeurig en kan zelfs kleine hoeveelheden wegen.
 • list plusDe weegschaal heeft een groot weegoppervlak, waardoor het gemakkelijk is om grote items te wegen.

Nadelen Princess 492944 Pure kleurenmix

 • list plusDeze weegschaal is niet erg duurzaam en kan gemakkelijk beschadigd raken.
 • list plusDe weegschaal heeft geen automatische uitschakelfunctie, wat kan leiden tot een kortere levensduur van de batterij.
 • list plusDeze weegschaal is niet geschikt voor het wegen van vloeistoffen, wat een beperking kan zijn in de keuken.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.3

Ben jij op zoek naar een nieuwe keukenweegschaal die er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook nog eens nauwkeurig weegt? Dan is de Princess Pure een goede keuze voor jou! Deze unieke weegschaal is namelijk gemaakt van hout en heeft een digitaal scherm waarop je het gewicht tot op één gram nauwkeurig afleest. Bovendien kan je ingrediënten in een bakje wegen zonder dat je het bakje meeweegt dankzij de tarra-functie.

Wat deze keukenweegschaal van Princess echt uniek maakt, is de combinatie van het moderne design met het natuurlijke materiaal. De bamboe uitstraling past perfect in een moderne keuken en geeft de weegschaal een warme uitstraling. Daarnaast kan je de weegschaal eenvoudig opbergen en schoonmaken omdat hij plat is en op batterijen werkt.

Wat betreft de functionaliteit zit je ook goed met de Princess Pure. De weegschaal kan tot 5 kilogram wegen en kan worden ingesteld in gram of pond. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de weegeenheid. Het enige nadeel is dat de tarra functie ontbreekt waardoor je niet tussen het wegen door de weegschaal op nul kunt zetten.

Al met al is de Princess Pure een mooie en functionele keukenweegschaal die perfect past in een moderne keuken. Het ontbreken van de tarra functie is jammer, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door het unieke ontwerp.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. Soehnle keukenweegschaal page comfort 300 zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.4

Een highlight in je keuken! Keukenweegschaal Page Comfort 300 Slim met ultraslank en vlak design past in iedere la en iedere kast. Deze chique weegschaal heeft een extragroot lcd-display waarop het gewicht tot maximaal 10 kg aangegeven wordt in precieze 1-gram-stappen. Ingewikkelde recepten met veel ingrediënten zijn met deze weegschaal geen probleem. Met de bijweegfunctie (tarra) kun je ieder volgend ingrediënt gemakkelijk toevoegen en afwegen. Superhandig: met gepatenteerde sensor-touch en groot weegplateau, waarop ook grote schalen en pannen met veel ingrediënten gemakkelijk neergezet kunnen worden. Ook heeft de Page Comfort 300 Slim een automatische uitschakelfunctie. Hoeft er niet gewogen te worden, dan gaat de weegschaal vanzelf uit. Dat bespaart energie en bovendien gaan de batterijen zo heel lang mee. Ook aan de kleintjes is gedacht: het batterijvak is stevig dichtgeschroefd, wat de weegschaal bijzonder kindveilig maakt. Belangrijkste kenmerken Ultradun design voor plaatsbesparend opbergen Extragroot lcd-display voor optimaal leesbare cijfers Hoge draagkracht tot een maximaal totaalgewicht van 10 kg (op 1 g nauwkeurig) Praktische bijweegfunctie oftewel tarra-functie: je kunt de weegschaal steeds op nul zetten om ingrediënten in dezelfde kom een voor een af te wegen Comfortabele bediening dankzij gepatenteerde Sensor Touch. Heel gemakkelijk schoon te maken Groot weegvlak voor grote schalen en pannen Zeer energiezuinig dankzij de automatische uitschakelfunctie Veilig wegen dankzij de antislipvoetjes Inclusief batterijen, dus startklaar De batterijen gaan zeer lang mee: meer dan twee jaar bij tweemaal daags gebruik Kindveilig dicht te schroeven batterijvak Weergave gemakkelijk in te stellen op g (gram) of lb (pounds) 5 jaar garantie. Over Soehnle Het Duitse bedrijf Soehnle is groot geworden door de ontwikkeling en productie van elektronische weegschalen voor zowel gebruik in het ziekenhuis als thuis. Waar vroeger de oprichter de eerste weegschaal maakte met de hand, is op de dag van vandaag het productieproces volledig geautomatiseerd. De precieze techniek gecombineerd met topkwaliteit en een uitmuntend gebruiksgemak blijft kenmerkend voor de weegschalen van Soehnle.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Keukenweegschaal voor thuisgebruik: Keukenweegschaal Digitaal Weegschaal Keuken zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Deze Keukenweegschaal Digitaal Weegschaal Keuken zwart is een must-have voor elke keuken. Met een weegnauwkeurigheid van 2 gram kun je alle ingrediënten nauwkeurig afwegen, van kleine hoeveelheden tot maximaal 10 kg. De tarra functie is ook erg handig, want hiermee kun je het gewicht van bakjes en schaaltjes eenvoudig resetten naar 0 gram. Het ruime weegplateau van 23x16 cm biedt genoeg ruimte voor grote kommen en pannen.

Wat deze keukenweegschaal nog beter maakt dan andere weegschalen is het heldere digitale LCD-scherm en de mogelijkheid om te wegen in verschillende eenheden, zoals gram, kilogram, pond, ons, milliliter en fluid ounces. Hierdoor is het zeer eenvoudig om buitenlandse recepten te maken. Bovendien is de keukenweegschaal hitte- en vochtbestendig, en schakelt deze na 3 minuten automatisch uit om batterij te besparen.

Een ander groot voordeel is dat deze keukenweegschaal oplaadbaar is en wordt geleverd met een USB-kabel, waardoor je een duurzamere keuze maakt. Het enige nadeel is dat de werking van het apparaat kan worden beïnvloed door een inductie kookplaat.

Al met al is deze Keukenweegschaal Digitaal Weegschaal Keuken zwart een geweldig product dat perfect is voor zowel professionele koks als hobbykoks. Het biedt nauwkeurige metingen, handige functies en is makkelijk in gebruik. Ik kan het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een goede keukenweegschaal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van keukenweegschaals. Er zijn immers 1198 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!