Bestenu

Beste inbouw kookplaten - dec. 2022

Met meer dan 579 inbouw kookplaten op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste inbouw kookplaten in een handige lijst
01Score: 9.6
Inventum IKI6010
Inventum IKI6010
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
ETNA KIS260ZT
ETNA KIS260ZT
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.1
Inventum IKI6030
Inventum IKI6030
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.9
Bosch PIE611BB1E
Bosch PIE611BB1E
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
ETNA KI1160ZT
ETNA KI1160ZT
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
Bosch PVW851FB5E
Bosch PVW851FB5E
Ga naar laagste prjis
07Score: 8
Inventum IKI7735
Inventum IKI7735
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.6
AEG HK604200IB
AEG HK604200IB
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.5
AEG IKB64301FB
AEG IKB64301FB
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Bosch PUE611BB1E
Bosch PUE611BB1E
Ga naar laagste prjis
hero illustration

Hoe komt deze geweldige inbouw kookplaat reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste inbouw kookplaat ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over inbouw kookplaten, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle inbouw kookplaten die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke inbouw kookplaten het best verkopen
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van inbouw kookplaten stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste inbouw kookplaten op een rij

1 - Inventum IKI6010

Loading..
Ga naar laagste prjis

De randloze Inventum inbouw inductiekookplaat IKI6010 is voorzien van 4 kookzones, met elk 9 verschillende standen. Het is een 1-fase plug & play kookplaat: stekker in het stopcontact en koken maar! Elke kookzone heeft een boostfunctie voor extra snelle verhitting en een instelbare timer. Handig als je even snel water wilt koken. De kookplaat is gemakkelijk te bedienen met tiptoetsen. Omdat veiligheid voorop staat, is de kookplaat voorzien van toetsenblokkering en restwarmte indicatie. En niet geheel onbelangrijk: na het koken maak je de kookplaat eenvoudig schoon met een vochtige doek. Productvoordelen van de Inventum IKI6010 inbouw inductiekookplaat 60 cm breed met 4 kookzones Randloze kookplaat Boostfunctie op alle kookzones Tiptoetsbediening Kookwekker en timer Toetsenblokkering Automatische panherkenning Restwarmte indicatie Kookduurbegrenzing 1-fase plug & play Inbouwmaten 5,6 x 56 x 49 cm (hxbxd) 5 jaar Inventum garantie Randloze kookplaat De IKI6010 inbouw inductiekookplaat heeft een randloos design. De kookplaat ligt strak op je aanrechtblad. Kookwekker en timer De kookwekker kun je gebruiken als je inductiekookplaat aan staat. De kookplaat is voorzien van 1 timer per kookzone. Als de ingestelde tijd voorbij is schakelt de kookzone automatisch uit. Boostfunctie De boostfunctie op de kookplaat geeft tijdelijk extra vermogen aan een kookzone. Handig als je snel iets aan de kook wilt brengen. Na een bepaalde tijd schakelt de boost automatisch terug naar het eerder ingestelde vermogen. Extra veiligheid Automatische panherkenning: Als je een pan van een kookzone afhaalt, schakelt deze na een korte tijd vanzelf uit. Restwarmte indicatie: Als een kookzone nog te heet is om aan te raken, zie je in het display een 'H' staan. Kookduurbegrenzing: Een kookzone schakelt automatisch uit als de zone lang aanstaat zonder dat je het vermogen aanpast. 1-fase plug & play Je kunt deze inbouw inductiekookplaat aansluiten op een normaal stopcontact. De slimme technologie in de kookplaat verdeelt het vermogen automatisch over alle kookzones. Een aanpassing in de meterkast is dus niet nodig. 5 jaar Inventum garantie Op alle Inventum kookplaten geven we 5 jaar garantie. Eerst heb je 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende Inventum garantie. Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor wel de omruilkosten. Om gebruik van de 5 jaar garantie te maken, registreer je jouw product gratis tot 45 dagen na aankoop. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - ETNA KIS260ZT

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de ETNA KIS260ZT kook je gemakkelijk jouw favoriete gerecht. Alle zones hebben 9 verschillende kookstanden. Je stelt de kookzone eenvoudig in op de juiste stand met de tiptoetsen. Wanneer je verschillende pannen op de kookplaat hebt staan is het normaal gokken wanneer iets klaar is. Dankzij de timers, die je per kookzone instelt, weet je precies wat wanneer klaar is. Door de panherkenning verbruik je geen onnodige energie en blijft de kookplaat alleen warm als er een pan op staat. Dankzij de restwarmte indicatie zie je goed of de kookzone nog warm is. Ben je klaar met koken? Schoonmaken is zo gepiept dankzij het eenvoudig te reinigen gladde glazen oppervlak.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Inventum IKI6030

Loading..
Ga naar laagste prjis

De randloze Inventum inbouw inductiekookplaat IKI6030 is voorzien van 4 kookzones, met elk 9 verschillende standen. Het is een kookplaat met powermanagement, je kunt 'm daardoor aansluiten op 1- of 2 fasen. Elke kookzone heeft een boostfunctie voor extra snelle verhitting en een instelbare timer. Handig als je even snel water wilt koken. De kookplaat is gemakkelijk te bedienen met tiptoetsen. Omdat veiligheid voorop staat, is de kookplaat voorzien van restwarmte indicatie, kookduurbegrenzing, kinderslot en pauzefunctie. En niet geheel onbelangrijk: na het koken maak je de kookplaat eenvoudig schoon met een vochtige doek. Productvoordelen van de Inventum IKI6030 inbouw inductiekookplaat 60 cm breed met 4 kookzones Randloze kookplaat Boostfunctie op alle kookzones Tiptoetsbediening Kookwekker en timer Automatische panherkenning Restwarmte indicatie Kookduurbegrenzing Kinderslot Pauzefunctie Powermanagement voor 1- of 2-fase Inbouwmaten 5,3 x 56 x 49 cm (hxbxd) Randloze kookplaat De IKI6030 inbouw inductiekookplaat heeft een randloos design. De kookplaat ligt strak op je aanrechtblad. Kookwekker en timer De kookwekker kun je gebruiken als je inductiekookplaat aan staat. De kookplaat is voorzien van 1 timer per kookzone. Als de ingestelde tijd voorbij is schakelt de kookzone automatisch uit. Boostfunctie De boostfunctie op de kookplaat geeft tijdelijk extra vermogen aan een kookzone. Handig als je snel iets aan de kook wilt brengen. Na een bepaalde tijd schakelt de boost automatisch terug naar het eerder ingestelde vermogen. Extra veiligheid Automatische panherkenning: Als je een pan van een kookzone afhaalt, schakelt deze na een korte tijd vanzelf uit. Restwarmte indicatie: Als een kookzone nog te heet is om aan te raken, zie je in het display een 'H' staan. Kookduurbegrenzing: Een kookzone schakelt automatisch uit als de zone lang aanstaat zonder dat je het vermogen aanpast. Kinderslot: In deze stand is de inductiekookplaat vergrendeld en kun je deze niet per ongeluk aanzetten. Pauzefunctie: Hiermee pauzeer je de hele kookplaat voor een korte tijd. Powermanagement voor 1- of 2-fase Deze inductiekookplaat is voorzien van powermanagement. Een slimme technologie waarmee je kunt kiezen of je de kookplaat op 1- of 2-fasen wilt aansluiten. Het vermogen van de kookplaat wordt automatisch verdeeld over de kookzones die je gebruikt. Kies je voor 1-fase dan sluit je de kookplaat aan op een normaal stopcontact (plug & play). Aanpassingen in de meterkast zijn niet nodig. 5 jaar Inventum garantie Op alle Inventum kookplaten geven we 5 jaar garantie. Eerst heb je 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende Inventum garantie. Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor wel de omruilkosten. Om gebruik van de 5 jaar garantie te maken, registreer je jouw product gratis tot 45 dagen na aankoop. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Bosch PIE611BB1E

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Bosch PIE611BB1E inductie kookplaat beschikt over 4 kookzones waarvan je het vermogen zeer nauwkeurig instelt. Zodra je de pan op het kookoppervlak plaatst, warmt de kookzone op vol vermogen op. Kies vervolgens 1 van de 17 standen om de maaltijd op de juiste manier te bereiden. Met de touchbediening stel je eenvoudig de bereidingstijd in. Is de timer verstreken? Dan klinkt een geluidssignaal. Als de maaltijd gereed is en je de pan van het kookoppervlak haalt, schakelt de kookplaat automatisch uit. Deze kookplaat is dus niet alleen snel, maar ook veilig in gebruik. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - ETNA KI1160ZT

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak de lekkerste gerechten klaar op de ETNA KI1160ZT. Je stelt de temperatuur van de kookzones gemakkelijk in met de tiptoetsen. De inductiekookplaat heeft 10 standen zodat je jouw gerechten rustig laat sudderen of juist snel verhit met de boostfunctie. Handig als je snel een pan rijst wilt koken. Kookt deze pan vervolgens over? Dan schakelen de kookzones automatisch uit. Gebruik de ingebouwde timer om jouw eieren perfect naar jouw smaak te koken. Door het kinderslot is de kookplaat veilig voor nieuwsgierige kinderhandjes. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Bosch PVW851FB5E

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Bosch PVW851FB5E inductie kookplaat is 80 cm breed en biedt extra flexibiliteit bij het koken dankzij de handige CombiZone en 3 aparte kookzones. De gecombineerde zone kun je opsplitsen en samenvoegen. Hiermee is deze Bosch inductiekookplaat geschikt voor pannen in allerlei formaten. Alle kookzones zijn voorzien van PowerBoost waarmee je tot 50% sneller kunt koken. Wanneer je een pan op de kookplaat zet, wordt deze direct herkend. Alleen het oppervlak onder de pan wordt verwarmd en niet de ruimte er omheen. Dit bespaart energie en voorkomt dat je je vingers per ongeluk verbrand. Handige extra’s van Bosch PVW851FB5E Deze Bosch kookplaat heeft een timer met uitschakelfunctie voor elke kookzone. Wanneer de tijd is verstreken, gaat de kookzone automatisch uit. Je kookt bovendien met een veilig gevoel bij kinderen in de buurt, de kookplaat heeft namelijk kinderbeveiliging. De kinderbeveiliging wordt pas uitgeschakeld als de knop een paar seconden wordt ingedrukt. Wanneer je de kookplaat wilt schoonmaken is de wrijfbeveiliging handig. Zodra je deze functie hebt ingeschakeld is het bedieningspaneel 35 seconden geblokkeerd, zodat je geen instellingen wijzigt. Extra turbo met PowerBoost PowerBoost is een toegevoegde waarde voor het koken. Pannen worden extra snel opgewarmd, waardoor je een stuk sneller kunt koken. Zo breng je twee liter water drie keer zo snel aan de kook als op een conventionele keramische plaat. Dit vermindert de wachttijd enorm. Design en bediening Deze brede Bosch inductie kookplaat is zwart en heeft een schuin aflopende rand, waardoor de kookplaat strak op het aanrechtblad valt. De kookplaat heeft een bedieningspaneel met touch, waarmee je iedere kookzone nauwkeurig kunt instellen. Technische informatie 5 kookzones met panwaarneming: Linksvoor: 1 x Ø 180 mm / 1.8 kW (met PowerBoost 3.1 kW) Linksachter: 1 x Ø 145 mm / 1.4 kW (met PowerBoost 2.2 kW) Midden: 1 x Ø 240 mm / 2.2 kW (met PowerBoost 3.7 kW) Rechtsvoor: 1 x Ø 190 mm / 2.2 kW (met PowerBoost 3.7 kW) Rechtsachter: 1 x Ø 190 mm / 2.2 kW (met PowerBoost 3.7 kW) Inbouwmaten (hxbxd): 750 x 490 x 51 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Inventum IKI7735

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Inventum inbouw inductiekookplaat IKI7735 met facetrand aan de voorzijde, is voorzien van 4 kookzones, met elk 9 verschillende standen. Het is een kookplaat met powermanagement, je kunt 'm daardoor aansluiten op 1- of 2 fasen. Met de handige bridgefunctie (flexibele kookzone) koppel je de 2 linker kookzones aan elkaar, zodat je een grote grillplaat of braadslede kunt gebruiken. Ook heeft elke kookzone een boostfunctie voor extra snelle verhitting. De kookplaat is makkelijk te bedienen met tiptoetsen en sliderfunctie per kookzone. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een timerfunctie en kookduurbegrenzing. Omdat veiligheid voorop staat, is de kookplaat voorzien van automatische panherkenning, restwarmte indicatie, pauzefunctie en een kinderslot. Productvoordelen van de Inventum IKI7735 inbouw inductiekookplaat 77 cm breed met 4 kookzones Facetrand aan voorzijde Boostfunctie op alle kookzones Flexibele kookzone - Bridgefunctie Tiptoets en sliderbediening Kookwekker en timer Automatische panherkenning Restwarmte indicatie Kookduurbegrenzing Kinderslot Pauzefunctie Powermanagement voor 1- of 2-fase Inbouwmaten 5,6 x 74 x 49 cm (hxbxd) Kookplaat met facet geslepen rand De IKI7735 inbouw inductiekookplaat heeft een facetrand. De kookplaat is aan de voorzijde schuin afgeslepen en lijnt zo mooi uit met je aanrechtblad. Kookwekker en timer De kookwekker kun je gebruiken als je inductiekookplaat aan staat. De kookplaat is voorzien van 1 timer per kookzone. Als de ingestelde tijd voorbij is schakelt de kookzone automatisch uit. Boostfunctie De boostfunctie op de kookplaat geeft tijdelijk extra vermogen aan een kookzone. Handig als je snel iets aan de kook wilt brengen. Na een bepaalde tijd schakelt de boost automatisch terug naar het eerder ingestelde vermogen. Flexibele kookzone - Bridgefunctie Deze inductiekookplaat heeft een flexibele kookzone. Met deze bridgefunctie koppel je 2 kookzones aan elkaar. Hierdoor krijg je een extra groot kookoppervlak voor bijvoorbeeld een grillplaat of een grote pan. Extra veiligheid Automatische panherkenning: Als je een pan van een kookzone afhaalt, schakelt deze na een korte tijd vanzelf uit. Restwarmte indicatie: Als een kookzone nog te heet is om aan te raken, zie je in het display een 'H' staan. Kookduurbegrenzing: Een kookzone schakelt automatisch uit als de zone lang aanstaat zonder dat je het vermogen aanpast. Kinderslot: In deze stand is de inductiekookplaat vergrendeld en kun je deze niet per ongeluk aanzetten. Pauzefunctie: Hiermee pauzeer je de hele kookplaat voor een korte tijd. Powermanagement voor 1- of 2-fase Deze inductiekookplaat is voorzien van powermanagement. Een slimme technologie waarmee je kunt kiezen of je de kookplaat op 1- of 2-fasen wilt aansluiten. Het vermogen van de kookplaat wordt automatisch verdeeld over de kookzones die je gebruikt. Kies je voor 1-fase dan sluit je de kookplaat aan op een normaal stopcontact (plug & play). Aanpassingen in de meterkast zijn niet nodig. 5 jaar Inventum garantie Op alle Inventum kookplaten geven we 5 jaar garantie. Eerst heb je 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende Inventum garantie. Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor wel de omruilkosten. Om gebruik van de 5 jaar garantie te maken, registreer je jouw product gratis tot 45 dagen na aankoop. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - AEG HK604200IB

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de AEG HK604200IB inductie kookplaat zet je eenvoudig een maaltijd op tafel. Zo kies je met de tiptoetsen welke van de 4 kookzones je wilt gebruiken. Er staan 9 vermogensstanden tot je beschikking, zodat je voor elke bereiding het juiste vermogen hebt. Zodra je een keuze hebt gemaakt start direct de verwarming van de pan. Gebruik voor wat extra vermogen de boostfunctie. Zo breng je snel een pan met water aan de kook. Rondom de kookzones blijft het glazen oppervlak koel, dus maak je geen zorgen als je tijdens het koken een beetje spettert; je hebt de kookplaat met een veeg weer schoon. Let op: deze kookplaat wordt met een 3-aderige kabel geleverd. Je vervangt deze met een 5-polige Perilex kabel, die je er los bij bestelt. Laat de kabel bevestigen door een elektricien voor de specifieke aansluiting voor jouw stopcontact.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - AEG IKB64301FB

Loading..
Ga naar laagste prjis

AEG IKB64301FB. Kastontwerp: Ingebouwd, Type kookplaat: Zone van inductiekookplaat, Kleur van het product: Zwart. Soort bediening: Touch, Controle positie: Boven voorzijde. Aangesloten lading (elektrisch): 7350 W, AC invoer voltage: 220-240/400. Breedte: 590 mm, Diepte: 520 mm, Gewicht: 11 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Bosch PUE611BB1E

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bosch Serie 4 PUE611BB1E. Kleur van het product: Zwart, Apparaatplaatsing: Ingebouwd, Type kookplaat: Zoneloze inductiekookplaat. Soort bediening: Touch. Aangesloten lading (elektrisch): 4600 W, Energie-efficiëntieklasse: A, AC invoer frequentie: 50 - 60 Hz. Breedte: 592 mm, Diepte: 522 mm, Hoogte: 51 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van inbouw kookplaten. Er zijn namelijk 579 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste