Hoe komt deze fantastische Inbouw kookplaat reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Inbouw kookplaat ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Inbouw kookplaats, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Inbouw kookplaats die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Inbouw kookplaats het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Inbouw kookplaats stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Inbouw kookplaats

De beste Inbouw kookplaats in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De Inventum IKI6010 inductie kookplaat werkt op een normaal 2 polig stopcontact. Je hebt hier dus geen 5 polig stopcontact voor nodig. De 4 kookzones hebben allemaal een boostfunctie. Hierdoor breng je snel een pan spaghetti aan de kook, zodat deze tegelijk klaar is met de saus. Door panherkenning schakelt de kookzone automatisch uit als er geen pan op staat. Handig, zo blijft de kookzone niet per ongeluk aanstaan en verspil je geen energie. Elke kookzone heeft een eigen timer. Zet een pan suddervlees op, stel de tijd in, en neem even tijd voor jezelf. Als de bereidingstijd is verlopen, herinnert het alarm je dat je draadjesvlees klaar is. Na het koken maak je het gladde oppervlak snel schoon met een doekje.

1. Inventum IKI6010


Product informatiePlus or Show more

De AEG IKB64301XB maakt gebruik van het Hob2Hood-verbindingssysteem. Deze communiceert draadloos met een Hob2Hood afzuigkap, waardoor de afzuiging automatisch wordt aangepast op basis van je kookgedrag. De temperatuur pas je gemakkelijk aan door het juiste niveau op de schuifregelaar aan te raken. Wil je dat je water sneller is opgewarmd of heb je net even wat extra power nodig? Maak dan gebruik van de booster-functie. Gebruik de instelbare timer als geheugensteuntje wanneer je weleens vergeet hoelang je eten al opstaat. Let op: deze kookplaat wordt met een 3-aderige kabel geleverd. Je vervangt deze met een 5-polige Perilex kabel, die je er los bij bestelt. Laat de kabel bevestigen door een electricien voor de specifieke aansluiting voor jouw stopcontact.

2. AEG IKB64301XB


Product informatiePlus or Show more

De Inventum IKI6030 inductie inbouw kookplaat heeft 4 kookzones waar jij los gaat op heerlijke gerechten. Heb je nou even geen tijd om uitgebreid te koken? Met slechts één druk op de knop zet je de boostfunctie aan, nu zijn de pannen extra snel opgewarmd. Je hoeft je niet te verbranden aan kookzones die per ongeluk aan staan, want de kookplaat schakelt lege zones automatisch uit. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.

3. Inventum IKI6030


Product informatiePlus or Show more

Bosch POH6B6B10. Kleur van het product: Zwart, Kastontwerp: Ingebouwd, Type kookplaat: Gaskookplaat. Materiaal pannensteun: Geëmailleerd staal. Soort bediening: Draaiknop, Controle positie: Rechtsboven. Aangesloten lading (gas): 7700 W, Stroom: 3 A, AC invoer voltage: 220-240 V. Breedte: 590 mm, Diepte: 520 mm, Hoogte: 45 mm

4. BOSCH POH6B6B10 - gaskookplaat


Product informatiePlus or Show more

Deze Siemens EH845FVB1E inductie kookplaat is met 5 kookzones en een boostfunctie per kookzone een echte hulp in de keuken. De kookplaat is gemakkelijk in het gebruik door de touchscreen bediening. Dankzij de veiligheidsuitschakeling, en kinderbeveiliging is deze kookplaat kids-proof. Ook de resttijdwarmteindicatie is te zien per kookzone. Direct warm en direct koud Wat zijn de voordelen van Siemens powerInduction? De warmte wordt via de inductie kookplaat direct aan de pannen en hun inhoud toegevoerd, zonder dat de rest van de kookplaat heet wordt. Hierdoor ervaar je korte opwarmtijden, hogere veiligheid en de kookplaat is veel gemakkelijker schoon te maken. Na het koken koelen de kookzones snel weer af. Bediening zonder knoppen Met onze touchSlider technologie kun je de temperatuur van de kookzones instellen door ofwel rechtstreeks op de juiste plaats van de schaalverdeling te tikken ofwel met je vinger er naartoe te schuiven. De temperatuurregeling is gebaseerd op sensoren en gaat in stappen van 0,5 tot het maximum van 9. Kookwekker met uitschakelfunctie voor de kookzones De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone veilig uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken. Hierdoor kookt je pasta nooit te lang en hoef je niet alle pannen tegelijk in de gaten te houden. De turbo voor krachtige inductie: de powerBoost-functie Met de powerBoost-functie versnel je de kookprestaties met 35 tot 50%. Hierdoor zijn pannen zeker 35% sneller warm en zijn grote hoeveelheden ook 35% sneller klaar. Dit levert een forse tijdwinst op en zet je het eten lekker snel op tafel. 5 Elektronisch geregelde inductiekookzones Linksvoor: 1 x Ø 180 mm / 1.8 kW (met PowerBoost 3.1 kW) Linksachter: 1 x Ø 145 mm / 1.4 kW (met PowerBoost 2.2 kW) Midden: 1 x Ø 240 mm / 2.2 kW (met PowerBoost 3.7 kW) Rechtsvoor: 1 x Ø 210 mm / 2.2 kW (met PowerBoost 3.7 kW) Rechtsachter: 1 x Ø 145 mm / 1.4 kW (met PowerBoost 2.2 kW) Meer voordelen 17 kookstanden Digitaal LED display met kookstanden reStart functie quickStart functie Weergave energieverbruik 2-Voudige restwarmte-aanduiding per kookzone Panherkenning (automatische aanpassing van de kookzone aan de pan) Hoofdschakelaar Kinderbeveiliging Veiligheidsuitschakeling Inbouwmaten (hxbxd): 55 x 780-780 x 500-500 mm

5. Siemens EH845FVB1E - iQ100 - Inductie kookplaat


Product informatiePlus or Show more

Bosch PKE611B17E is keramische inbouw kookplaat van 60 cm het koken en schoonmaken is bijzonder eenvoudig.Met 4 HighSpeed kookzones, touch control bediening en 17 vermogen standen, frameloos, keramiek HighSpeed.

6. Bosch PKE611B17E - Keramische kookplaat - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De inbouw kookplaat van Bosch werk je netjes weg in je keukenblad. De keramische kookplaat stelt 4 kookzones beschikbaar zodat jij verschillende maaltijden kan bereiden. Handig is vooral de variabele kookzone. Deze verander je met 1 druk op de knop van 12 naar 21 centimeter groot. Dan past die grote pan met soep er ook prima op. Laat deze met een gerust hart even pruttelen, de timer waarschuwt je vanzelf wanneer het tijd is om op te dienen. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.

7. Bosch PKF645B17E


Product informatiePlus or Show more

De Siemens EU611BEB1E inductie kookplaat heeft 4 kookzones die je los van elkaar boost. Zo verwarm je extra snel de pan wanneer je haast hebt. Maak je een gerecht met een specifieke kooktijd? Selecteer op de timer hoelang je stoofpotje moet pruttelen. De kookplaat schakelt na de ingestelde tijd vanzelf uit. Wanneer je klaar bent met koken en je meerdere pannen op de kookplaat hebt staan, schakel je de hele kookplaat uit met slechts één druk op de knop. Dankzij de glazen kookplaat en het randloze ontwerp maak je de kookplaat na gebruik gemakkelijk schoon met een doekje.

8. Siemens EU611BEB1E


Product informatiePlus or Show more

Deze KG775ZTA vijf-pits gaskookplaat van ETNA is extra breed met zijn vijf gaspitten, toch past hij in elke standaard nis van elk aanrechtblad. Naast twee normale gasbranders, een sudderbrander en een extra grote brander, heeft deze kookplaat ook een speciale brander voor je wok. Hij is voorzien van moderne veiligheidsopties en is uitgevoerd in materialen van hoge en professionele horecakwaliteit. Vijf goed functionerende gaspitten De KG775ZTA is voorzien van vijf gaspitten. Twee standaard gaspitten leveren elk 1,75 kW, de kleine gaspit geeft je maximaal 1,0 kW en de grote snelbrander levert op zijn hoogste stand 3,0 kW. De extra sterke wokbrander brengt met zijn 3,5 kW vermogen je wokgerechten zeer snel op de juiste temperatuur. Materialen van professionele kwaliteit In een professionele keuken wordt een fornuis zeer intensief gebruikt en na elke dienst grondig gereinigd. Deze gaskookplaat is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal en heeft pandragers van massief gietijzer. Dit voldoet aan de eisen die aan materiaal voor een restaurant of instellingskeuken wordt gesteld. Moderne veiligheidsopties Mocht je gasvlam door wind of tocht uitwaaien, dan wil je niet dat je gas onverbrand je ruimte in blijft stromen. Bij deze gaskookplaat schakelt het gas zich uit als er geen vlam is. Ook heeft dit fornuis een geïntegreerde vonkontsteking, zodat je nooit meer met lucifers of aanstekers hoeft te werken. Makkelijk te bedienen en te reguleren Elke gaspit kan zo nauwkeurig mogelijk worden ingesteld met de makkelijk te hanteren draaiknoppen. Dit maakt een goed afgemeten gastoevoer en verwarming van je gerechten mogelijk, waardoor jouw kookkunsten professioneel niveau gaan benaderen. Kenmerken: De gaskookplaat bevat 5 kookzones Het vermogen per kookzone is 3500-1000-1750-1750-3000 De gaskookplaat is bedoelt voor inbouw Het materiaal van de kookplaat is van RVS

9. ETNA KG775ZTA - Gaskookplaat - Mat Zwart


Product informatiePlus or Show more

Gaskookplaat - Zwart glas - 60 cm - 4 branders - Ontsteking met één hand - Gasveiligheid door thermokoppel - Individuele geëmailleerde steunen voor eenvoudige reiniging

10. Bosch POP6B6B10 - Gaskookplaat - Zwart


Soortgelijke artikelen aan Inbouw kookplaats


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Inbouw kookplaats er zijn immers 665 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Inbouw kookplaat kopen.