Hoe komt deze geweldige Inbouw kookplaat reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Inbouw kookplaat ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Inbouw kookplaats, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Inbouw kookplaats die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Inbouw kookplaats het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Inbouw kookplaats stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan Inbouw kookplaats

De beste Inbouw kookplaats op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Inventum IKI6010 inductie kookplaat werkt op een normaal 2 polig stopcontact. Je hebt hier dus geen 5 polig stopcontact voor nodig. De 4 kookzones hebben allemaal een boostfunctie. Hierdoor breng je snel een pan spaghetti aan de kook, zodat deze tegelijk klaar is met de saus. Door panherkenning schakelt de kookzone automatisch uit als er geen pan op staat. Handig, zo blijft de kookzone niet per ongeluk aanstaan en verspil je geen energie. Elke kookzone heeft een eigen timer. Zet een pan suddervlees op, stel de tijd in, en neem even tijd voor jezelf. Als de bereidingstijd is verlopen, herinnert het alarm je dat je draadjesvlees klaar is. Na het koken maak je het gladde oppervlak snel schoon met een doekje.

1. Inventum IKI6010


Product informatiePlus or Show more

De AEG IKB64301XB maakt gebruik van het Hob2Hood-verbindingssysteem. Deze communiceert draadloos met een Hob2Hood afzuigkap, waardoor de afzuiging automatisch wordt aangepast op basis van je kookgedrag. De temperatuur pas je gemakkelijk aan door het juiste niveau op de schuifregelaar aan te raken. Wil je dat je water sneller is opgewarmd of heb je net even wat extra power nodig? Maak dan gebruik van de booster-functie. Gebruik de instelbare timer als geheugensteuntje wanneer je weleens vergeet hoelang je eten al opstaat. Let op: deze kookplaat wordt met een 3-aderige kabel geleverd. Je vervangt deze met een 5-polige Perilex kabel, die je er los bij bestelt. Laat de kabel bevestigen door een elektricien voor de specifieke aansluiting voor jouw stopcontact.

2. AEG IKB64301XB


Product informatiePlus or Show more

De Inventum inbouw inductiekookplaat IKI6030 is voorzien van vier kookzones, met elk negen verschillende standen. Ook heeft elke kookzone een boostfunctie voor extra snelle verhitting. Handig als je even snel water wilt koken. De kookplaat is makkelijk te bedienen met tiptoetsen. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een pauzefunctie en kookduurbegrenzing. De kookplaat heeft een randloze afwerking. Omdat veiligheid voorop staat, is de kookplaat voorzien van een kinderslot en restwarmte indicatie. Zone linksvoor Ø 160 mm / 1,8 kW Zone linksachter Ø 210 mm / 2,5 kW Zone rechtsvoor Ø 210 mm / 2,5 kW Zone rechtsachter Ø 160 mm / 1,8 kW

3. Inventum IKI6030 - Inductie kookplaat


Product informatiePlus or Show more

T110VZTA inbouw gaskookplaat van ETNA Als je de T110VZTA inbouw gaskookplaat van ETNA aanschaft, krijg je meer dan alleen maar een goed functionerende kookplaat met vier pitten in professionele horecakwaliteit. Je krijgt ook een stuk design met een luxueuze uitstraling die zowel in een klassieke als in een moderne keuken geheel tot zijn recht komt. Daarnaast is deze kookplaat ook nog voorzien van moderne veiligheidsfuncties. Je kookt hier efficiënt, in stijl en veilig op. Kenmerken Geintegreerde vonkontsteking in draaiknop Solide gietijzeren pandragers De kookplaat is niet voorzien van een speciale wokbrander Luxueuze uitvoering Deze gaskookplaat heeft vier mooie draaiknoppen aan de rechterzijde en wordt geleverd met twee mooi vormgegeven pandragers van robuust en makkelijk te reinigen gietijzer. De bovenplaat en de opvangschaal zijn voorzien van een glanzend zwarte emaillaag die stijl en luxe uitstraalt en vele jaren meegaat. Veiligheid voor alles Heb je ooit je vingers verbrand aan een aansteker of lucifers terwijl je het gas probeerde aan te steken? De ETNA T110VZTA maakt die ervaring tot voltooid verleden tijd. De geïntegreerde vonkontsteking werkt door een simpele druk op een knop. En mocht je vlam uitwaaien, door wind of door tocht, dan houdt het gas onmiddellijk op met stromen. Dat moet een veilig gevoel geven. Professionele horecakwaliteit De gietijzeren pandragers en de glanzend zwarte emaillaag zien er wat uiterlijk betreft aantrekkelijk uit, maar het is vooral hun kwaliteit waardoor zij onderdeel van deze gaskookplaat zijn. Met normale schoonmaakwerkzaamheden blijven ze vele jaren in optimale conditie, ook als je jouw kookplaat dagelijks gebruikt. Ook de matzwarte deksels van de tweedelige branders zijn van professionele kwaliteit. Goed te combineren Als je aangetrokken bent tot deze luxueuze zwarte uitvoering, dan is het goed om te weten dat ETNA in dezelfde kleurstelling nog meer apparatuur aan te bieden heeft. Zo heb je snel je eigen design keuken waar je met plezier zult koken. Kenmerken • De gaskookplaat bevat 4 kookzones • Het vermogen per kookzone is 3 | 1.75 | 1 | 1 • De gaskookplaat is bedoelt voor inbouw • Het materiaal van de kookplaat is geëmailleerd Voor de vrienden van techniek • inbouwmaten (hxbxd) 39 x 560 x 490 mm • buitenmaten (bxd) 580 x 510 mm • 2 normale branders 0,50-1,75 kW • 1 sterkbrander 0,90-3,00 kW • 1 sudderbrander 0,30-1,00 kW 5 jaar garantie Door je apparaat binnen 30 dagen na aankoop te registreren op etna.nl/service ontvang je 3 jaar extra garantie.

4. ETNA T110VZTA - Inbouw gaskookplaat


Product informatiePlus or Show more

Gaskookplaat - Zwart glas - 60 cm - 4 branders - Ontsteking met één hand - Gasveiligheid door thermokoppel - Individuele geëmailleerde steunen voor eenvoudige reiniging

5. Bosch POP6B6B10 - Gaskookplaat - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De ETNA KIS577ZT heeft 4 kookzones met boostfunctie. Hiermee zijn je pannen extra snel warm en kookt je water sneller. Met de 10 verschillende kookstanden stel je de inductie kookplaat precies zo in om je biefstuk medium gaar te bakken. Omdat elke kookzone een eigen timer heeft, weet je precies wanneer wat klaar is. Haal je de pannen van de kookplaat? Dan schakelt de kookplaat automatisch uit dankzij de panherkenning. Als je nog even wil wachten met eten, laat dan gerust de pannen nog even op de kookplaat staan. Je eten blijft warm door de warmhoudfunctie. Zo dek je de tafel nog even als je eten al gaar is.

6. ETNA KIS577ZT


Product informatiePlus or Show more

De ETNA KG775ZTA is een brede gaskooplaat die past in een standaardnis van 56 centimeter. Zonder de nis te vergroten, plaats je toch een brede kookplaat. Gebruik de krachtige wokbrander voor het bereiden van een gezonde maaltijd. Door groenten op een extra hoge temperatuur te bakken behouden ze smaak en vitaminen. De kookplaat heeft ruwe gietijzeren pannendragers. Ze geven een robuuste uitstraling en zorgen dat je pannen stevig staan. Ze verschuiven niet als in een pan soep roert. Wil je beginnen met koken? Met 1 hand draai je het gas aan. Je hebt geen aansteker of lucifers nodig.

7. ETNA KG775ZTA


Product informatiePlus or Show more

AEG IKB64301FB. Kastontwerp: Ingebouwd, Type kookplaat: Zone van inductiekookplaat, Kleur van het product: Zwart. Soort bediening: Touch, Controle positie: Boven voorzijde. Aangesloten lading (elektrisch): 7350 W, AC invoer voltage: 220-240/400. Breedte: 590 mm, Diepte: 520 mm, Gewicht: 11 kg

8. AEG IKB64301FB - Inductie kookplaat - Inbouw


Product informatiePlus or Show more

Deze Siemens EH651FEB1E inductie kookplaat heeft 4 kookzones met handige boosterfunctie. Hiermee wordt het water in de pan extra snel aan de kook gebracht. Deze Siemens kookplaat heeft een strak design met facet geslepen randen, waardoor de kookplaat mooi op het aanrecht valt. Bediening zonder knoppen Met de innovatie touchSlider technologie kun je de temperatuur van de kookzones instellen door ofwel rechtstreeks op de juiste plaats van de schaalverdeling te tikken ofwel met je vinger er naartoe te schuiven. De temperatuurregeling is gebaseerd op sensoren en gaat in stappen van 0,5 tot het maximum van 9. Snel, veilig en gemakkelijk schoon te maken De kookzones zijn direct warm en direct koud. De warmte wordt via inductiespoelen direct aan de pannen en hun inhoud toegevoerd. De kookplaat wordt alleen onder de pannen verwarmd. Met deze Siemens inductiekookplaat heb je korte opwarmtijden, hogere veiligheid en de kookplaat is veel gemakkelijker schoon te maken. Kookwekker met uitschakelfunctie voor de kookzones De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone veilig uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken. Zo hoef je niet meer op alle pannen tegelijk te letten. powerBoost-functie voor extra kracht Met de powerBoost-functie versnel je de kookprestaties met 35 tot 50%. Hierdoor zijn pannen zeker 35% sneller warm en zijn grote hoeveelheden ook 35% sneller klaar. Dit levert een forse tijdwinst op. Algemene informatie 4 Elektronisch geregelde inductiekookzones met 17 vermogensstanden Linksvoor: Ø 180 mm / 1.8 kW (met powerBoost 3.1 kW) Linksachter: Ø 180 mm / 1.8 kW (met powerBoost 3.1 kW) Rechtsvoor: Ø 210 mm / 2.2 kW (met powerBoost 3.7 kW) Rechtsachter: Ø 145 mm / 1.4 kW (met powerBoost 2.2 kW) Technische data Inbouwmaten (hxbxd): 51 x 560-560 x 490-500 mm Minimale werkbladdikte: 30 mm Aansluitwaarde: 7,4 kW Aansluitsnoer: 1,1 m

9. Siemens EH651FEB1E - iQ100 - Inductie kookplaat


Producten die overeenkomstig zijn aan Inbouw kookplaats


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Inbouw kookplaats. Er zijn namelijk 665 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Inbouw kookplaat kopen.