Hoe komt deze handige Inbouw kookplaat ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Inbouw kookplaat ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Inbouw kookplaats, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Inbouw kookplaats die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Inbouw kookplaats het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Inbouw kookplaats stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Inbouw kookplaats

De beste Inbouw kookplaats in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

De Inventum IKI6010 inductie kookplaat werkt op een normaal 2 polig stopcontact. Je hebt hier dus geen 5 polig stopcontact voor nodig. De 4 kookzones hebben allemaal een boostfunctie. Hierdoor breng je snel een pan spaghetti aan de kook, zodat deze tegelijk klaar is met de saus. Door panherkenning schakelt de kookzone automatisch uit als er geen pan op staat. Handig, zo blijft de kookzone niet per ongeluk aanstaan en verspil je geen energie. Elke kookzone heeft een eigen timer. Zet een pan suddervlees op, stel de tijd in, en neem even tijd voor jezelf. Als de bereidingstijd is verlopen, herinnert het alarm je dat je draadjesvlees klaar is. Na het koken maak je het gladde oppervlak snel schoon met een doekje.

1. Inventum IKI6010


Product informatiePlus or Show more

De Inventum inbouw inductiekookplaat IKI6030 is voorzien van vier kookzones, met elk negen verschillende standen. Ook heeft elke kookzone een boostfunctie voor extra snelle verhitting. Handig als je even snel water wilt koken. De kookplaat is makkelijk te bedienen met tiptoetsen. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een pauzefunctie en kookduurbegrenzing. De kookplaat heeft een randloze afwerking. Omdat veiligheid voorop staat, is de kookplaat voorzien van een kinderslot en restwarmte indicatie. Zone linksvoor Ø 160 mm / 1,8 kW Zone linksachter Ø 210 mm / 2,5 kW Zone rechtsvoor Ø 210 mm / 2,5 kW Zone rechtsachter Ø 160 mm / 1,8 kW

2. Inventum IKI6030 - Inductie kookplaat


Product informatiePlus or Show more

De AEG IKB64301XB maakt gebruik van het Hob2Hood-verbindingssysteem. Deze communiceert draadloos met een Hob2Hood afzuigkap, waardoor de afzuiging automatisch wordt aangepast op basis van je kookgedrag. De temperatuur pas je gemakkelijk aan door het juiste niveau op de schuifregelaar aan te raken. Wil je dat je water sneller is opgewarmd of heb je net even wat extra power nodig? Maak dan gebruik van de booster-functie. Gebruik de instelbare timer als geheugensteuntje wanneer je weleens vergeet hoelang je eten al opstaat. Let op: deze kookplaat wordt met een 3-aderige kabel geleverd. Je vervangt deze met een 5-polige Perilex kabel, die je er los bij bestelt. Laat de kabel bevestigen door een elektricien voor de specifieke aansluiting voor jouw stopcontact.

3. AEG IKB64301XB


Product informatiePlus or Show more

De ETNA KG775ZTA is een brede gaskooplaat die past in een standaardnis van 56 centimeter. Zonder de nis te vergroten, plaats je toch een brede kookplaat. Gebruik de krachtige wokbrander voor het bereiden van een gezonde maaltijd. Door groenten op een extra hoge temperatuur te bakken behouden ze smaak en vitaminen. De kookplaat heeft ruwe gietijzeren pannendragers. Ze geven een robuuste uitstraling en zorgen dat je pannen stevig staan. Ze verschuiven niet als in een pan soep roert. Wil je beginnen met koken? Met 1 hand draai je het gas aan. Je hebt geen aansteker of lucifers nodig.

4. ETNA KG775ZTA


Product informatiePlus or Show more

Met de ETNA KIF672DS deel jij de kookplaat in zoals je het zelf wil. Aan beide kanten zijn de kookzones met elkaar te koppelen, waardoor je gemakkelijk van 4 kleine naar 2 grote kookzones gaat. Handig, want zo maak je gemakkelijk plek voor bijvoorbeeld een grillpan. Stel per kookzone de timer en het vermogen apart in, zodat je altijd weet wanneer alles precies klaar is. Gebruik de boostfunctie wanneer het water snel moet koken. Ben je te snel klaar en wil je jouw eten juist warm houden tot iedereen thuis is? Schakel dan de warmhoudfunctie in. De smeltfunctie is handig wanneer je vaak bakt. Chocolade smelt hiermee zonder aan te branden.

5. ETNA KIF672DS


Product informatiePlus or Show more

Gaskookplaat - Zwart glas - 60 cm - 4 branders - Ontsteking met één hand - Gasveiligheid door thermokoppel - Individuele geëmailleerde steunen voor eenvoudige reiniging

6. Bosch POP6B6B10 - Gaskookplaat - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Siemens EU611BEB1E inductie kookplaat heeft 4 kookzones die je los van elkaar boost. Zo verwarm je extra snel de pan wanneer je haast hebt. Maak je een gerecht met een specifieke kooktijd? Selecteer op de timer hoelang je stoofpotje moet pruttelen. De kookplaat schakelt na de ingestelde tijd vanzelf uit. Wanneer je klaar bent met koken en je meerdere pannen op de kookplaat hebt staan, schakel je de hele kookplaat uit met slechts één druk op de knop. Dankzij de glazen kookplaat en het randloze ontwerp maak je de kookplaat na gebruik gemakkelijk schoon met een doekje.

7. Siemens EU611BEB1E


Product informatiePlus or Show more

Bosch PKE611B17E - keramische kookplaat - zwart

8. Bosch PKE611B17E - Keramische kookplaat - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Bosch PIV851FC5E is een 75 centimeter brede inductie kookplaat met 5 kookzones en een braadsensor. Hiermee bepaal jij precies of je biefstuk rare, medium of well done moet zijn. Terwijl je biefstuk langzaam gaart, breng jij alvast een pan met water aan de kook met de boostfunctie. Maak je gerechten klaar met verschillende bereidingstijden? Het is mogelijk om voor elke kookzone een aparte eindtijd in te stellen. Wanneer deze tijd is afgelopen, schakelt de kookzone automatisch uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je groentes doorkoken. Na het bereiden van je avondeten zie je precies hoeveel energie je verbruikt hebt. Hierdoor houd jij handig je eigen energieverbruik in de gaten. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.

9. Bosch PIV851FC5E


Product informatiePlus or Show more

De T106HRVSA gaskookplaat is een voordelige degelijke 4-pits RVS inbouw gaskookplaat. De kookplaat heeft lichte bandstalen pandragers die je gemakkelijk schoon kan maken. De vlambeveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer direct wordt afgesloten als de vlam uitwaait. Deze kookplaat heeft geen automatische vonkontsteker. Koken met 4 gaspitten De kookplaat is voorzien van 4 gaspitten die te bedienen zijn door middel van draaiknoppen. De draaiknoppen bevinden zich aan de rechterkant van de kookplaat. 2 normale branders 0,50-1,75 kW 1 sterkbrander 0,90-3,00 kW 1 sudderbrander 0,30-1,00 kW Kenmerken van de T106HRVSA inbouw gaskookplaat handmatige ontsteking RVS vangschaal tweedelige branders met geëmailleerde deksels twee bandstalen pandragers vlambeveiliging: geen vlam = geen gas inbouwmaten (hxbxd) 39 x 560 x 490 mm buitenmaten kookplaat (bxd) 580 x 510 mm 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etna.nl/garantie/. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar. LET OP: deze kookplaat is enkel geschikt voor een Nederlandse gasaansluiting Voor een kookplaat direct geschikt voor propaan/butaan flessengas bekijk: T106HRVSF

10. ETNA T106HRVSA - Gaskookplaat


Producten die vergelijkbaar zijn aan Inbouw kookplaats


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Inbouw kookplaats. Er zijn immers 665 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Inbouw kookplaat kopen.