De Bestenu Hondentuig Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/21/2020


Doe je jouw hond liever een hondentuigje om in plaats van een halsband? Dan kom je voor een flink aanbod in hondentuigjes te staan. Hoe je daaruit het beste hondentuigje kiest, lees je in deze koopgids!

Welke soorten hondentuigjes zijn er?

hide product content

Hondentuigjes komen in allerlei soorten, maten en vormen voor. De grootste verschillen zitten in de het model en manier waarop je ze omdoet.

Zo hebben borsttuigen een horizontale band die over de borst loopt. Achter de voorpoten klik je het tuigje vast. Dit model is niet volledig waterdicht tegen ontsnappingsgevaar, want de hond kan zich uit dit tuigje persen door de poten te strekken en zijn kop naar achteren te trekken.

Y-tuigen hebben banden die in de vorm van een Y over de hals en buik lopen. Het lijkt op een laag zittende halsband die in Y-vorm verbonden is met een extra band die achter de voorpoten en om de buik loopt. Ze lijken erg op H-tuigen, maar het verschil is dat de banden van H-tuigen iets ronder aflopen.

Instaptuigen komen in verschillende vormen voor, maar bevestig je op een andere manier. Zoals de naam al doet vermoeden, kan de hond hier instappen en hoef je het tuig niet over de kop van de hond te doen.

Als jouw viervoeter veel aan de lijn trekt, is een anti-trektuig een optie. Deze tuigen hebben ingebouwde slipkettingen, waardoor het knelt als de hond aan de lijn trekt. Omdat hard trekken de hond zeer doet, trekt hij minder hard, maar het is ook de reden dat sommige hondenspecialisten anti-trektuigjes afraden. Overmatig gebruik kan tot verwonding leiden.

Waarom een hondentuig in plaats van een halsband?

hide product content

Vooral als een hond aan de lijn trekt, belast een halsband de nek van de hond heel erg. Hondentuigen verdelen die belasting beter over het lichaam. Tuigjes worden om die reden vaak aangeraden als de hond veel aan de lijn trekt.

De hals wordt met een tuigje dus een stuk minder belast, maar houd er rekening mee dat een tuigje het gedrag van de hond niet verandert. Wil je dat jouw hond stopt met trekken aan de lijn? Overweeg dan een speciaal anti-trektuig of probeer hierop gerichte trainingen.

Hoe moet een hondentuig zitten?

hide product content

Een hondentuig moet niet te strak en niet te los zitten, maar waar herken je een te strak of te los zittend tuig aan? Om te beginnen heeft de hond wat bewegingsvrijheid nodig om zonder belemmering te rennen en spelen. Let er dus op dat de banden niet strak gespannen over het lijf lopen. De banden mogen ietwat losjes zitten.

Als een tuig echt te groot is of veel te los zit, kan de hond ontsnappen, wat je ook niet wilt. Bekijk dus of de hond makkelijk de poten of kop uit het tuigje kan trekken. Als dat het geval is, verstel je het hondentuigje zodat het iets strakker zit, maar houd altijd een beetje ruimte voor beweging over.

Hoe kies je de juiste maat bij een hondentuig?

hide product content

Omdat hondentuigen verstelbaar zijn, zijn er niet ontzettend veel verschillende maten. Meestal lopen ze van XS - XL, net zoals bij kleding. Je kunt waarschijnlijk op het oog wel een redelijke inschatting van de maat van jouw hond maken, maar om het zeker te weten meet je jouw hond op.

Om de perfecte maat te kiezen, meet je de borstomvang en ruglengte van de hond. De ruglengte is de afstand tussen het midden van de schouderbladen en het begin van de staart. De borstomvang meet je direct achter de voorpoten, waar de borst het grootst is. Met deze afmetingen kijk je simpelweg in de maattabel van het hondentuig en kies je de bijpassende maat.

Hoe doe je een hondentuig om?

hide product content

Hoe je een hondentuig precies omdoet, verschilt per vorm en model. De meeste hondentuigen trek je eerst over de kop van de hond, zoals de Y- en H-tuigjes. Vervolgens doe je de extra band om de buik of borst en klik je het tuigje vast. Met de schuifjes verstel je het hondentuigje zodat het optimaal zit.

Instaptuigjes doe je anders om: daar laat je de hond eerst met zijn poten in stappen. Daarna klik je de banden vast en zit het tuigje goed. Houd er wel rekening mee dat het per model verschilt hoe je een tuigje precies omdoet. Bekijk daarom de handleiding van het merk, vraag het na in de dierenspeciaalzaak of zoek online een voorbeeldvideo.

Hoe komt deze geweldige Hondentuig opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Hondentuig ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Hondentuigs, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Hondentuigs die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Hondentuigs het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Hondentuigs stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen die overeenkomstig zijn aan Hondentuigs

De beste Hondentuigs in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

"De tuigen van Julius K9 zijn stevig en robuust die ervoor gemaakt zijn om tegen een stootje te kunnen. De tuigen zijn naar innovatief, sportief en dynamisch design ontworpen, wat bijdraagt aan een ergonomische perfectie. Het tuig is voorzien van Öko binnen bekledingsmateriaal. Dit materiaal is ademend en huidvriendelijk. Voorzien van een geharde gesp draagt het tuig bij aan veiligheid en comfort. Het tuig beschikt over een reflecterende borstband en randbescherming, met geteste veiligheidsriemen om het tuig vast te maken. Een extra handvat op het tuig geeft u een extra houvast om uw hond in het gareel te houden. Met stevige ring om de riem aan te bevestigen. Er is de mogelijkheid om labels met diverse teksten op het harnas te bevestigen. Maat: Borstomvang 49 t/m 67 cm. Geschikt voor honden met een gewicht van 7-15 kg. Afmetingen: Borstomvang: 49-67 cm Maat: Middel" Belangrijke informatie om de maat van K9 en IDC-tuigjes te bepalen. Bij het bepalen van de maat is het zeer belangrijk dat je een afstand van vier vingers achter de voorpoten aanhoudt wanneer je de borstomvang opmeet. Bij de maat baby 1 (XXXS) en baby 2 (XXS) neem je best twee vingers afstand. Zaken om rekening mee te houden. Wanneer je het tuigje aandoet bij je hond, zorg er dan voor dat het tuigje niet te losjes zit anders kan je hond er makkelijk onderuit komen. Maar maak hem natuurlijk ook niet te strak, want dat kan zorgen voor pijnlijke wrijving wat zeer oncomfortabel is voor je hond. Bij het passen van het tuigje moet je vooral rekening houden met het feit dat je die vier of twee vingers afstand achter de poten hebt. Om helemaal zeker te weten dat het tuigje goed zit kun je kijken of je vingers onder de rugzijde van het tuigje passen wanneer je hond hem aanheeft. Als deze twee stappen het gewenste resultaat geven ben je klaar om samen met je hond op pad te gaan. Indien de hond probeert te ontsnappen of zijn hoofdje uit het tuigje probeert te trekken is het aangeraden niet aan de riem te trekken.

1. Julius K9 Powertuig/Harnas - Zwart - S - 49-67 cm


Product informatiePlus or Show more

Merk jij dat jouw hond veel trekt tijdens het uitlaten? Dan is het hondentuigje van GoodsYouNeed een goede uitkomst voor jou, het No Pull systeem leert de hond om rustig naast zijn baasje te lopen. Dit zorgt er voor dat jouw maatje voortaan minder trekt. Waarom een hondentuigje? Een hondentuig richt zich op de borst en rug van de viervoeter. De krachtimpact wordt zo beter verdeeld, de dagelijkse wandeling is zachter en minder vervelend voor de hond. De druk wordt namelijk niet uitgeoefend op de nek, maar verdeeld over de borstkas van de hond en dat is een stuk minder schadelijk. Dit voorkomt tevens ook verstikkingen. Waarom dit hondentuigje? Het hondentuigje van GoodsYouNeed is voorzien van twee haken waaraan je de looplijn kunt bevestigen, namelijk aan de borst en aan de bovenzijde. In tegenstelling tot andere hondentuigen is hij ook voorzien van een handvat, waardoor je jouw hond kort kunt houden als dit nodig is. Het hondentuigje is gemaakt van kwalitatief ademend en comfortabel materiaal. Doordat dit sneldrogend materiaal is, is het geen probleem dat je hond het water in gaat met het hondentuigje om. Reflecterende randen Het hondentuigje is voorzien van reflecterende randen. Dit zorgt voor veiligheid tijdens het uitlaten wanneer het donker is. Wanneer er bijvoorbeeld autolampen op je hond schijnen, geeft het hondentuigje duidelijk reflectie weer. Verstelbaar Dit hondentuigje is verstelbaar doormiddel van twee gespen aan de zijkant. Hierdoor is hij gemakkelijk aan te passen aan afmetingen van jouw maatje. Het is belangrijk dat hij niet te strak zit, zorg er daarom voor dat er ongeveer twee vingers speling zit tussen de gespen en je hond. Maten LET OP! Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. Aan de hand van bijgaande maattabel tussen de afbeeldingen kunt u de juiste maat kiezen voor uw hond. Mocht de maat niet goed zijn, mag het tuigje uiteraard omgeruild worden voor een maat groter of kleiner. Voordelen ▶ Vermindert verstikkingen ▶ Anti trek ▶ Hoogwaardige kwaliteit ▶ Lichtreflecterende borstband en randversiering ▶ Twee haken om de looplijn aan te bevestigen ▶ Gemakkelijk aan te trekken ▶ Verstelbaar

2. Hondentuig - Honden Harnas - Reflecterend - Verstelbaar - Hondentuigje - Anti trek - Hond - Maat S - 36/56 cm borstomvang


Product informatiePlus or Show more

Heb je ook altijd zoveel moeite om je hond in zijn tuigje te krijgen? Dan is dit comfortabele hondentuig met anti-trek en anti-verstikking eigenschappen de perfecte oplossing voor je. Dit hondentuigje is gemaakt voor comfort, gemaakt van zacht en ademend materiaal. Makkelijk in te stellen en vooral makkelijk aan te doen. Ontworpen met anti-trek, anti-verstikking en anti-wegloop eigenschappen. Meet eerst de nek- en borstmaten. Voordat je gaat bestellen is het aan te raden om eerst de nek en borstmaten van je hond goed op te meten, zodat teleurstellingen voorkomen worden. XS (nek 22 cm, borst 30-35 cm) S (nek 28 cm, borst 35-45 cm) M (nek 32 cm, borst 45-55 cm) Deze hondentuigjes vallen soms klein, dus bij twijfel kan je beter een grotere maat bestellen. Alle voordelen op een rij: ✔ Makkelijk aantrekken ✔ Zeer comfortabel ✔ Verstelbaar ✔ Vermindering van wrijvings pijnen ✔ Anti-trek eigenschappen ✔ Anti-stik eigenschappen ✔ Anti-wegloop eigenschappen ✔ Licht gewicht ✔ Dierveilige materialen ✔ Milieuvriendelijke materialen Hondentuig gemaakt voor comfort. Onze hondentuigen zijn eenvoudig aan te trekken, zodat u snel klaar bent om uw hond mee te nemen voor een wandeling. Je doet het tuigje over het hoofdje van uw hond, riempje vastklikken en klaar. Anti-trek en anti-verstikking eigenschappen. Dit hondenharnas is gemaakt van een dubbellaagse mesh materiaal en gemaakt om lang mee te gaan. Het is sterker dan een typisch harnas, terwijl het zacht en extreem ademend blijft. Onze hondentuigen hebben anti-wrijftechnologie met op maat gestikte hoes, ontworpen om je huisdier te beschermen tegen letsel door de riem die tegen zijn been wrijft voor ultiem comfort. In tegenstelling tot een halsband, wordt de druk beter over het lichaam verdeelt waardoor de kans op stikken een stuk kleiner wordt. De reflecterende elementen rond de nek voor extra veiligheid in het donker. Innovatief hondenvest. Het hondentuigje is gemaakt om iets hoger te zitten dan de meeste hondentuigen. Dit zorgt ervoor dat het moeilijker is voor je pup of volwassen hond om te ontsnappen. Speciaal gemaakt om luchtpijp niet te vernauwen. Snel aan- en uittrekken over het hoofd. Geweldig voor puppy's en kleine honden. Ons vakkundig ontworpen harnas stelt je in staat om met weinig inspanning te besturen, wat beter is voor zowel hond als eigenaar. Milieu vriendelijk Er is zoveel mogelijk duurzaam materiaal gebruikt voor dit hondentuigje en meegeleverd hondenriempje. Maat S Ideale Nekmaat: 28 cm Ideale Borstmaat: 35-45 cm Gewicht Ongeveer: 2 - 5 kg

3. Luxyana Pets Hondentuigje - S - 35-45cm - Geschikt voor Kleine Honden (oa Chihuahua, Pomeriaan) en Katten - Easy Step-in Honden Harnas - Inclusief Bijpassend Riempje - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Hurtta hondentuig. model Y harness van de serie weekend warrior ECO. Kleur 'Hedge' mosgroen. Een comfortabel neopreen hondentuig gemaakt volgens Fins design. goede pasvorm. Soepel en stevig borststuk voor een goede drukverdeling. Zeer geschikt voor lange wandelingen en sport. Het tuig is voorzien van een handgreep op de rug zo is de hond gemakkelijk even vast te houden bij het in en uit de auto stappen of tijdens de wandeling. Bovenop het tuig zit een stevige gelaste ring om de hondenriem aan te bevestigen. een reflecterende bies rondom het boven dekje op het tuig zorgt ervoor dat U goed zichtbaar bent tijdens de avond wandeling. Het tuig is geheel gevoerd. Rondom de hals is het goed verstelbaar en een poot optillen om het tuig aan te trekken is niet nodig. twee kliksluitingen aan beide kanten van het tuig maken het heel gemakkelijk om het tuig aan te doen. Dit is het mosgroene Hurtta hondentuigje voor kleine tot medium hondenrassen met een omvang tussen de 45 en 60 cm. meet de omvang vanaf ca. 4 cm achter de voorpoot,over de schouders geheel rondom.

4. Hurtta weekend Warrior Eco harness Hedge 45-60


Product informatiePlus or Show more

De tuigen van Julius K9 zijn stevig en robuust die ervoor gemaakt zijn om tegen een stootje te kunnen. De tuigen zijn naar innovatief, sportief en dynamisch design ontworpen, wat bijdraagt aan een ergonomische perfectie. Het tuig is voorzien van Öko binnen bekledingsmateriaal. Dit materiaal is ademend en huidvriendelijk. Voorzien van een geharde gesp draagt het tuig bij aan veiligheid en comfort. Het tuig beschikt over een reflecterende borstband en randbescherming, met geteste veiligheidsriemen om het tuig vast te maken. Een extra handvat op het tuig geeft je een extra houvast om je hond in het gareel te houden. Met stevige ring om de riem aan te bevestigen. Er is de mogelijkheid om labels met diverse teksten op het harnas te bevestigen. Maat: Buikband 61 t/m 74 cm, borstband 43 t/m 55 cm en 4 cm breed. Geschikt voor honden met een gewicht van 14-25 kg.

5. Julius K9 IDC Power-Harnas/Tuig Voor Labels - Zwart - 58-76 cm


Product informatiePlus or Show more

Merk jij dat jouw hond veel trekt tijdens het uitlaten? Dan is het hondentuigje van GoodsYouNeed een goede uitkomst voor jou, het No Pull systeem leert de hond om rustig naast zijn baasje te lopen. Dit zorgt er voor dat jouw maatje voortaan minder trekt. Waarom een hondentuigje? Een hondentuig richt zich op de borst en rug van de viervoeter. De krachtimpact wordt zo beter verdeeld, de dagelijkse wandeling is zachter en minder vervelend voor de hond. De druk wordt namelijk niet uitgeoefend op de nek, maar verdeeld over de borstkas van de hond en dat is een stuk minder schadelijk. Dit voorkomt tevens ook verstikkingen. Waarom dit hondentuigje? Het hondentuigje van GoodsYouNeed is voorzien van twee haken waaraan je de looplijn kunt bevestigen, namelijk aan de borst en aan de bovenzijde. In tegenstelling tot andere hondentuigen is hij ook voorzien van een handvat, waardoor je jouw hond kort kunt houden als dit nodig is. Het hondentuigje is gemaakt van kwalitatief ademend en comfortabel materiaal. Doordat dit sneldrogend materiaal is, is het geen probleem dat je hond het water in gaat met het hondentuigje om. Reflecterende randen Het hondentuigje is voorzien van reflecterende randen. Dit zorgt voor veiligheid tijdens het uitlaten wanneer het donker is. Wanneer er bijvoorbeeld autolampen op je hond schijnen, geeft het hondentuigje duidelijk reflectie weer. Verstelbaar Dit hondentuigje is verstelbaar doormiddel van twee gespen aan de zijkant. Hierdoor is hij gemakkelijk aan te passen aan afmetingen van jouw maatje. Het is belangrijk dat hij niet te strak zit, zorg er daarom voor dat er ongeveer twee vingers speling zit tussen de gespen en je hond. Maten LET OP! Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. Aan de hand van bijgaande maattabel tussen de afbeeldingen kunt u de juiste maat kiezen voor uw hond. Mocht de maat niet goed zijn, mag het tuigje uiteraard omgeruild worden voor een maat groter of kleiner. Voordelen ▶ Vermindert verstikkingen ▶ Anti trek ▶ Hoogwaardige kwaliteit ▶ Lichtreflecterende borstband en randversiering ▶ Twee haken om de looplijn aan te bevestigen ▶ Gemakkelijk aan te trekken ▶ Verstelbaar

6. Hondentuig - Honden Harnas - Reflecterend - Verstelbaar - Hondentuigje - Anti trek - Hond - Maat M - 45/66 cm borstomvang


Product informatiePlus or Show more

Het Easy Walk®-tuigje is ontworpen om honden voorzichtig te ontmoedigen om te trekken als ze aan de lijn lopen. In tegenstelling tot traditionele halsbanden veroorzaakt het Easy Walk-tuigje geen neiging tot hoesten, kokhalzen of verstikking omdat de borstband laag over het borstbeen rust. De unieke bevestiging voor de lijn aan de voorkant stopt het trekken door de hond naar de zijkant te sturen en zijn aandacht op zijn baas te richten. Met de snel sluitbare gespen is het tuigje eenvoudig aan te doen en te verwijderen, terwijl vier verstelpunten de hond maximaal comfort bieden. Beschikbaar in de maten L.. Productkenmerken • De Martingale-borstlus verlegt voorwaartse beweging • Twee snelklik-gespen voor een gemakkelijker pasvorm • Constructie van zacht nylon • 1 jaar garantie • Pasgids meegeleverd • Nylon riem inbegrepen Aanbevolen door dierenartsen en trainers Borstomvang: L 63-89 cm Voorbeeld rassen: Boxer, Bulldog, Dalmatiër, Labrador, Golden Retriever, Duitse herder, Rottweiler

7. PetSafe Easy Walk® - Hondentuigje - Zwart - L - 66-91 cm


Product informatiePlus or Show more

Een ergonomisch en robuust hondentuig Voor sterke honden is het van belang dat ze een fijn tuig hebben dat comfortabel zit, ook wanneer een hond veel trekkracht heeft. Het Powertuig van Julius-K9 heeft een ergonomische vorm door optimale instelling van het borsttuig, waardoor de trekkracht over de borstkas verdeeld wordt zodat er geen druk op de hals komt. Dit tuig is camouflagegroen van kleur. Kenmerken van het Powertuig Doordat de trekkracht over de borst verdeeld wordt, voorkom je dat je hond te weinig lucht krijgt en in combinatie met de smalle, naar achteren geplaatste buikriem zal het Powertuig zorgen voor meer bewegingsvrijheid. Het tuig is verder zeer robuust met een ademingsactieve, huidvriendelijke binnenvoering. Het tuig kan je traploos verstellen voor een optimale pasvorm. Verder zorgt de robuuste handgreep (behalve bij de maten 29 – 36 en 33 – 45) ervoor dat je je hond altijd onder volledige controle hebt en je kan je lijn bevestigen aan de roestvrijstalen ring. Dankzij de reflecterende afwerking creëer je meer zichtbaarheid in het donker, zodat je veilig samen op pad kunt gaan. Maak jouw tuig uniek Je kan je Julius-K9 tuig aan jouw wensen aanpassen dankzij de klittenbandlabels. Standaard zitten er twee basislabels op, maar deze kan je vervangen met een andere Julius-K9 labels uit het assortiment. Alle Julius-K9 tuigen worden gefabriceerd in de EU. Powertuig of IDC Powertuig? Julius-K9 heeft twee soorten tuigen in het assortiment: de ‘normale’ en de IDC tuigen. In tegenstelling tot het normale tuig, ligt de borstband lager bij het IDC-tuig. Ook heeft het IDC-tuig enkele extra’s zoals een sluitbaar handvat en ruimte voor zaklampjes. Dit product is het normale Powertuig. Het Julius-K9 Powertuig Camouflage is verkrijgbaar in meerdere maten, waarbij wordt uitgegaan van de buikomvang: 26 - 36 33 - 45 40 - 53 51 - 67 58 - 76 66 - 85 71 - 96 82 - 116

8. Julius K9 IDC Powertuig/Harnas - Hondentuigje - Army - S - Mini 49-67 cm


Product informatiePlus or Show more

Hoe leuk voor jouw kleine viervoeter. Een honden harnas in panter print! Jouw hond steelt de show buiten. De voering van dit honden harnas in panterprint is ademend en huidvriendelijk, zodat hij jouw hond niet irriteert bij het spelen. De vorm zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Aan de bovenzijde van het tuigje vind je een handig handvat, zodat je jouw hond kort vast kunt houden, indien noodzakelijk. Ook aan de veiligheid is gedacht; door de reflecterende strepen is jouw hond ook in het donker en bij slecht weer goed zichtbaar met dit honden tuigje. Kenmerken honden harnas in panterprint: - Tuig is geschikt voor zowel huishonden als werkhonden - Comfortabel te dragen door een goede pasvorm en ademende voering - Met reflecterende oppervlakken voor goede zichtbaarheid - Verstelbaar bij zowel de borst als de buik - In één beweging aan te trekken Afmetingen honden tuig: Borstomvang (op tekening hond afb. A) 39 cm minimaal tot maximaal 52 cm Nekomvang (op tekening hond afb. C) 36 cm minimaal tot maximaal 42 (Zorg dat er een ruimte tussen je hond en het tuig blijft van 1 duim dik) n.b: de maat S is slechts een indicatie. (Een oudere hond kan ook een S dragen evenals een puppie of een 3-jarige hond). Meten = zeker weten!

9. Honden Harnas Panterprint - Panterprint Honden Harnas - Honden Tuig - Maat S - Puppy - Kleine & Middelgrote Honden - Anti Trek - Leopard-/Panter Print - Reflecterend


Product informatiePlus or Show more

Heb je ook altijd zoveel moeite om je hond in zijn tuigje te krijgen? Dan is dit comfortabele hondentuig met anti-trek en anti-verstikking eigenschappen de perfecte oplossing voor je. Dit hondentuig is gemaakt voor comfort, gemaakt van zacht en ademend materiaal. Makkelijk in te stellen en vooral makkelijk aan te doen. Ontworpen met anti-trek, anti-verstikking en anti-wegloop eigenschappen. Meet eerst de nek- en borstmaten. Voordat je gaat bestellen is het aan te raden om eerst de nek en borstmaten van je hond goed op te meten, zodat teleurstellingen voorkomen worden. - XS (nek 22 cm, borst 30-35 cm) - S (nek 28 cm, borst 35-45 cm) - M (nek 32 cm, borst 45-55 cm) Deze hondentuigjes vallen soms klein, dus bij twijfel kan je beter een grotere maat bestellen. Alle voordelen op een rij: ✔ Makkelijk aantrekken ✔ Zeer comfortabel ✔ Verstelbaar ✔ Vermindering van wrijvings pijnen ✔ Anti-trek eigenschappen ✔ Anti-stik eigenschappen ✔ Licht gewicht ✔ Dierveilige materialen ✔ Milieuvriendelijke materialen Hondentuig gemaakt voor comfort. Onze hondentuigen zijn eenvoudig aan te trekken, zodat u snel klaar bent om uw hond mee te nemen voor een wandeling. Je doet het tuigje over het hoofdje van uw hond, riempje vastklikken en klaar. Anti-trek en anti-verstikking eigenschappen. Dit hondenharnas is gemaakt van een dubbellaagse mesh materiaal en gemaakt om lang mee te gaan. Het is sterker dan een typisch harnas, terwijl het zacht en extreem ademend blijft. Onze hondentuigen hebben anti-wrijftechnologie met op maat gestikte hoes, ontworpen om je huisdier te beschermen tegen letsel door de riem die tegen zijn been wrijft voor ultiem comfort. In tegenstelling tot een halsband, wordt de druk beter over het lichaam verdeelt waardoor de kans op stikken een stuk kleiner wordt. De reflecterende elementen rond de nek voor extra veiligheid in het donker. Innovatief hondenvest. Het hondentuigje is gemaakt om iets hoger te zitten dan de meeste hondentuigen. Dit zorgt ervoor dat het moeilijker is voor je pup of volwassen hond om te ontsnappen. Speciaal gemaakt om luchtpijp niet te vernauwen. Snel aan- en uittrekken over het hoofd. Geweldig voor puppy's en kleine honden. Ons vakkundig ontworpen harnas stelt je in staat om met weinig inspanning te besturen, wat beter is voor zowel hond als eigenaar. Milieu vriendelijk. Er is zoveel mogelijk duurzaam materiaal gebruikt voor dit hondentuigje en meegeleverd hondenriempje. Maat XS Ideale Nekmaat: 22 cm Ideale Borstmaat: 30-35 cm Gewicht Ongeveer: 1 - 3 kg

10. Luxyana® Honden Tuigje - XS - 30-35cm - Geschikt voor Pups en Kleine Katten - Easy Step-in Hondenharnas - Inclusief Bijpassend Riempje - Zwart


Artikelen die overeenkomstig zijn aan Hondentuigs


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hondentuigs. Er zijn immers 3233 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Hondentuig kopen.