Wat is de beste honden nagelknipper van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede honden nagelknipper is een lastige uitdaging. Wat is de beste honden nagelknipper van 2023? Na het testen van 263 honden nagelknippers kwam de Nagelknipper Hond + Gratis Nagelvijl rood | zwart als beste getest uit onze honden nagelknipper-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de honden nagelknippers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 honden nagelknippers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame honden nagelknipper-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste honden nagelknippers

1Score: 9.9
Nagelknipper Hond + Gratis Nagelvijl rood | zwart
Nagelknipper Hond + Gratis Nagelvijl rood | zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Hubert Wyoming - Nagelknipper voor blauw
Beste Honden nagelknipper voor grote honden
Hubert Wyoming - Nagelknipper voor blauw
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Trixie Nagelschaar 16 cm zwart
Trixie Nagelschaar 16 cm zwart
Trixie
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Woodoro Nagelknipper Nagelvijl Nagelschaar voor blauw
Woodoro Nagelknipper Nagelvijl Nagelschaar voor blauw
Woodoro
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Zetamo Professionele Nagelschaar|Nagelschaar Hond blauw/zwart
Zetamo Professionele Nagelschaar|Nagelschaar Hond blauw/zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
FluffyCare Professionele Nagelschaar- Nagelschaar Hond blauw/zwart
FluffyCare Professionele Nagelschaar- Nagelschaar Hond blauw/zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper rood | zwart
Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper rood | zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Mister Mill Professionele Nagelknipper Hond knipper zwart/geel groot
Mister Mill Professionele Nagelknipper Hond knipper zwart/geel groot
Mister Mill
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart
Beste Honden nagelknipper voor kleine honden
Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart
Mister Mill
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Professionele Nagelknipper Hond en Kat blauw
Professionele Nagelknipper Hond en Kat blauw
Northwall
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Honden Nagelknipper Koopgids

Als trotse hondenbezitter begrijp je dat het verzorgen van je harige metgezel essentieel is. Met de beste honden nagelknipper in handen zorg je ervoor dat de nagels van je trouwe viervoeter netjes en comfortabel blijven, waardoor ze vol vertrouwen kunnen rondrennen en spelen. Begroet de wereld van zorg en comfort voor je harige metgezel!

Kan je zelf de nagels van je hond knippen?

Het is zeker mogelijk om zelf de nagels van je hond te knippen. Het vereist de nodige zorg en aandacht om het op eenjuiste en veilige manier te doen.

Om te beginnen heb je eengeschikte honden nagelknipper nodig die past bij de grootte en dikte van de nagels van je hond. Het is belangrijk om de juiste tools te gebruiken om ongemak of ongelukken te voorkomen.

Zorg ervoor dat je hond ontspannen is voordat je begint. Geef ze wat tijd en aandacht om ze op hun gemak te stellen. Neem één pootje tegelijk en plaats de nagelknipper net boven het "levende deel" van de nagel, om pijnlijke situaties te vermijden.

Knip voorzichtig en met precisie de punt van de nagel af. Het kan handig zijn om lichtgekleurde nagels te hebben, zodat je beter kunt zien waar het "levende deel" begint. Als je twijfelt, knip dan liever een klein stukje af om ongelukken te voorkomen.

Beloon je hond met lof en eventueel wat lekkers voor hun geduld en kalmte tijdens het proces. Herhaal deze stappen voor alle pootjes van je hond.

Als je niet zeker bent van je eigen vaardigheden of als je hond erg nerveus is, is het raadzaam om een professionele dierenarts of hondentrimmer te raadplegen. Ze kunnen je begeleiden bij het knippen van de nagels van je hond en ervoor zorgen dat het veilig en comfortabel verloopt.

Kortom: ja, het is zeker mogelijk om zelf de nagels van je hond knippen, maar wees altijd voorzichtig en bereid om professionele hulp in te schakelen indien nodig. De gezondheid en het welzijn van je hond staan altijd voorop!

Aankoopcriteria

Het knippen van de nagels is belangrijk om te lange nagels en de gevolgen daarvan te voorkomen. Bij het kopen van een honden nagelknipper zijn er enkele belangrijke zaken waar je op moet letten:

 • Grootte en type: kies een nagelknipper die geschikt is voor de grootte en het type nagels van je hond. Er zijn verschillende maten en modellen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je er een kiest die past bij de grootte van je hond en het gewenste niveau van precisie.
 • Kwaliteit en duurzaamheid: kijk naar nagelknippers van goede kwaliteit die lang meegaan. Controleer de materialen en de stevigheid van de knipper om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen herhaaldelijk gebruik en dat het scherpe, betrouwbare snijbladen heeft.
 • Veiligheid: veiligheid is van het grootste belang bij het kiezen van een nagelknipper. Zoek naar een knipper met een ingebouwde veiligheidsfunctie, zoals een snijblad met een stop, om te voorkomen dat je per ongeluk te veel van de nagel afknipt en in het levende deel knipt.
 • Comfort en gebruiksgemak: overweeg een nagelknipper met een ergonomisch ontwerp dat comfortabel in je hand ligt en gemakkelijk te gebruiken is. Zachte handgrepen of antislipmateriaal helpen om de grip te verbeteren en vermoeidheid tijdens het knippen te verminderen.
 • Aanvullende functies: sommige nagelknippers bieden extra functies, zoals geïntegreerde nagelvijlen of ledverlichting om de nagels beter te zien. Overweeg of deze extra functies nuttig voor jou en je hond zijn.
 • Reviews en aanbevelingen: lees beoordelingen en vraag aanbevelingen van andere hondeneigenaren of professionals in de dierenverzorging. Dit helpt je om inzicht te krijgen in de kwaliteit en prestaties van verschillende nagelknippers op de markt.

Bij het kiezen van een honden nagelknipper is het essentieel om te investeren in een kwaliteitsproduct datveilig en comfortabel is voor zowel jezelf als je hond. 

Neem de tijd om verschillende opties te vergelijken en kies er een die voldoet aan je specifieke behoeften en voorkeuren. Zo verzorg je met vertrouwen de nagels van je trouwe viervoeter!

Prijs

De prijs van een nagelknipper voor honden varieert en is afhankelijk van het merk, de kwaliteit en de functionaliteit van het product. Honden nagelknippers vind je in een breed prijsbereik.

In hetlagere prijssegment vind je eenvoudige nagelknippers voor honden voor ongeveer €5 tot €15. Dit zijn meestal basismodellen die hun werk goed doen, maar mogelijk niet over extra functies of geavanceerdere ontwerpen beschikken.

Voor meer geavanceerde nagelknippers met extra functies zoals veiligheidsmogelijkheden, ergonomische handgrepen of ingebouwde nagelvijlen, variëren de prijzen van €15 tot €30 of hoger.

Het is belangrijk om te weten dat prijs niet altijd wat zegt over de kwaliteit en functionaliteit van een nagelknipper. Het is verstandig om verschillende opties te vergelijken, beoordelingen te lezen en indien mogelijk aanbevelingen te vragen van andere hondeneigenaren of professionals in de dierenverzorging.

Onthoud dat het belangrijk is om te investeren in een kwaliteitsnagelknipper die veilig en comfortabel is voor jezelf en je hond. Een goede nagelknipper helpt je om de nagels van je trouwe viervoeter op een effectieve en zorgzame manier te onderhouden.

Hoe vaak dien je de nagels van je hond te knippen?

Hoe vaak je de nagels van een hond dient te knippen, hangt af van verschillende factoren, waaronder de groeisnelheid van de nagels en de levensstijl van je hond. 

Over het algemeen geldt dat honden met langzamer groeiende nagels minder vaak hoeven te worden geknipt dan honden met sneller groeiende nagels.

Een goede vuistregel is om de nagels van je hond regelmatig te controleren. Als je een klikkend geluid hoort wanneer je hond loopt, is dat meestal een teken dat de nagels te lang zijn en geknipt moeten worden. Je kunt ook letten op andere tekenen, zoals nagels die de grond raken of kromming van de nagels.

Gemiddeld dien je de nagels van de meeste honden ongeveer eens in de vier tot zes weken te knippen. Houd er rekening mee dat dit verschilt per hond. 

Honden die veel buiten lopen op harde oppervlakken, zoals beton, hebben vaak minder vaak een knipbeurt nodig omdat de nagels vanzelf slijten. 

Aan de andere kant kunnen honden die minder actief zijn of voornamelijk op zachte oppervlakken lopen, zoals tapijt, vaker een knipbeurt nodig hebben.

Onthoud dat regelmatig controleren en bijwerken van de nagels van je hond een belangrijk onderdeel is van de algehele verzorging en gezondheid van je harige vriend. 

Je hond laten wennen aan de nagelknipper

Het wennen van een hond aan het knippen van nagels kan een proces van geduld en positieve associaties zijn. Hier zijn enkele stappen om te volgen om je hond te helpen wennen aan het knippen van nagels:

 • Introduceer de nagelknipper geleidelijk: laat je hond wennen aan de aanwezigheid van de nagelknipper door deze eerst in de buurt van je hond te laten liggen. Laat hem eraan snuffelen en beloon hem met lof en een traktatie voor zijn nieuwsgierigheid.
 • Raak de pootjes aan: begin met het voorzichtig aanraken en vasthouden van de pootjes van je hond, zonder de nagels daadwerkelijk te knippen. Beloon je hond met lof en beloningen tijdens deze oefening, zodat hij een positieve associatie krijgt met het vasthouden van de pootjes.
 • Oefen met aanraking van de nagels: nadat je hond comfortabel is met het vasthouden van de pootjes, raak je voorzichtig de nagels aan met je vingers. Begin met lichte aanrakingen en verhoog geleidelijk de druk. Beloon je hond tijdens deze oefening en geef hem positieve versterking.
 • Gebruik beloningen en positieve versterking: beloon je hond regelmatig met lof, traktaties of zijn favoriete speeltje tijdens de nagelknip-oefeningen. Dit helpt hem te associëren dat het knippen van nagels iets positiefs en leuks is.
 • Maak korte knipsessies: begin met het daadwerkelijk knippen van een klein stukje van één nagel en beloon je hond onmiddellijk met een traktatie en veel lof. Herhaal dit proces geleidelijk met elke nagel, waarbij je altijd positieve versterking geeft.
 • Bouw het langzaam op: verleng geleidelijk de duur van de knipsessies en knip steeds iets meer van de nagels af, zolang je hond comfortabel blijft. Als je hond angstig of gestrest lijkt, neem dan een stapje terug en ga terug naar eerdere stappen om hem gerust te stellen.

Onthoud dat elk dier individueel is en het even kan duren voordat je hond volledig gewend is aan het knippen van nagels. Geduld, positieve versterking en het belonen van gewenst gedrag zijn essentieel tijdens dit proces. 

Als je merkt dat je hond te gestrest of angstig blijft, is het een optie om professionele hulp in te schakelen van een ervaren dierenarts of hondentrainer.

De nagelknipper schoonmaken

Het schoonmaken van een nagelknipper voor honden is een belangrijk onderdeel van het onderhoud en de hygiëne. Hier zijn de stappen om een nagelknipper voor honden schoon te maken:

 1. Verwijder eventuele nagelresten: na het knippen van de nagels van je hond blijven er vaak nagelresten achter in de knipper. Gebruik een borstel met stevige haren of een tandenborstel om voorzichtig alle resten te verwijderen. Zorg ervoor dat je alle hoeken en spleten bereikt.
 2. Reinig met water en zeep: vul een kom of gootsteen met warm water en voeg een mild reinigingsmiddel, zoals afwasmiddel, toe. Laat de nagelknipper enkele minuten in het zeepwater weken. Gebruik vervolgens een zachte borstel om de knipper grondig te reinigen, waarbij je vuil en bacteriën verwijdert.
 3. Desinfecteer: desinfecteer de knipper om eventuele bacteriën of ziektekiemen te doden. Gebruik een desinfectiemiddel dat veilig is voor gebruik op gereedschap en materialen. Volg de instructies op het desinfectiemiddel en zorg ervoor dat je de nagelknipper volledig onderdompelt of grondig besprenkelt. 
 4. Spoel grondig af: spoel de nagelknipper grondig af onder stromend water om zeepresten en desinfectiemiddel te verwijderen. Zorg ervoor dat er geen reinigingsmiddel of desinfectiemiddel achterblijft, omdat dit irritatie aan de huid van je hond veroorzaakt wanneer je de nagelknipper opnieuw gebruikt.
 5. Droog de nagelknipper: gebruik een schone, droge doek om de nagelknipper volledig droog te maken. Zorg ervoor dat er geen vocht achterblijft, aangezien dit mogelijk roestvorming veroorzaakt.

Optioneel doe je een beetje alcohol op een wattenschijfje en veeg je de snijbladen van de nagelknipper af om extra desinfectie te bieden.

Door regelmatig je nagelknipper schoon te maken en te desinfecteren, zorg je ervoor dat deze vrij is van bacteriën en hygiënisch is voor gebruik bij je hond. Dit draagt bij aan de algehele gezondheid en welzijn van je trouwe viervoeter.

hero illustration

Hoe testen we honden nagelknippers?

Om de beste honden nagelknipper te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze honden nagelknipper-test hebben we 263 honden nagelknippers geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze honden nagelknipper-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze honden nagelknipper-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen honden nagelknipper-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte honden nagelknipper in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 263 honden nagelknippers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste honden nagelknippers op een rijtje

1. Nagelknipper Hond + Gratis Nagelvijl rood | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

Bent u op een zoek naar een goede nagelknipper voor zowel honden als katten? Kijk dan niet verder! Nu bieden wij een actie aan waarbij u tijdelijk een gratis nagelvijl geleverd krijgt bij de aankoop van deze nagelknipper. Zo kun je de nagels van jouw huisdier nog beter verzorgen. ✅ Geschikt voor honden, katten, konijnen en andere huisdieren met lange nagels ✅ Gemakkelijk en veilig in gebruik ✅ Tijdelijk gratis nagelvijl inbegrepen ✅ Geschikt voor alle soorten rassen ✅ Ontgrendel bescherming voor kinderen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Honden nagelknipper voor grote honden: Hubert Wyoming - Nagelknipper voor blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een professionele nagelknipper voor je trouwe viervoeter? Dan is de Hubert Wyoming - Nagelknipper voor Honden en Katten - Blauw de perfecte keuze! Deze nagelknipper is ontworpen met comfort en kwaliteit in gedachten, zodat je met vertrouwen en zorgvuldigheid de nagels van je huisdier kunt knippen. De ingebouwde afstandhouder voorkomt dat je de nagels te kort afknipt en de vergrendelingsfunctie zorgt ervoor dat je de klauwrand veilig kunt opbergen.

Wat deze nagelknipper echt onderscheidt van andere producten op de markt, is de splintervrije nagelverzorging. Dankzij de nauwkeurig snijdende roestvrijstalen messen zullen de klauwen nooit meer versplinteren. Bovendien is het precisiemes scherp en gemaakt van roestvrij staal, waardoor je gemakkelijk en snel kunt knippen.

Als specialist in hondennagelknippers kan ik met zekerheid zeggen dat de Hubert Wyoming - Nagelknipper voor Honden en Katten - Blauw een uitstekende keuze is voor elke honden- of kattenbezitter. De nagelknipper is gemakkelijk te gebruiken en biedt splintervrije nagelverzorging, waardoor je huisdier geen pijn zal hebben. Bovendien is de nagelknipper van hoge kwaliteit en gaat hij lang mee.

Mijn persoonlijke mening over deze nagelknipper is dat het een fantastisch product is dat ik ten zeerste aanbeveel. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt veel voordelen. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de nagelknipper alleen geschikt is voor honden en katten. Maar als je een honden- of kattenbezitter bent, dan is de Hubert Wyoming - Nagelknipper voor Honden en Katten - Blauw zeker de moeite waard om te proberen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Trixie Nagelschaar 16 cm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.5

Trixie Nagelschaar Deze Trixie Nagelschaar is geschikt voor honden. De nagelschaar is zeer veilig in gebruik, heeft een veiligheidssluiting en een extra bescherming om het té kort knippen van de nagels te voorkomen. Zeer veilig 16 cm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Woodoro Nagelknipper Nagelvijl Nagelschaar voor blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Woodoro Nagelknipper Nagelvijl Nagelschaar voor blauw

 • list plusEen voordeel van deze honden nagelknipper is dat het stevig en scherp is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het makkelijk te gebruiken is en veilig in gebruik.
 • list plusEen derde voordeel is dat het een mooi design heeft.

Nadelen Woodoro Nagelknipper Nagelvijl Nagelschaar voor blauw

 • list plusHet is prijzig vergeleken met andere honden nagelknippers.
 • list plusEen ander nadeel is dat het moeilijk te gebruiken is voor mensen met kleine handen.
 • list plusEen laatste nadeel is dat het niet zo sterk is als andere honden nagelknippers.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een nagelknipper voor je hond die veilig en gemakkelijk te gebruiken is? Dan is de Woodoro Nagelknipper Nagelvijl Nagelschaar een goede keuze voor jou! Met deze nagelknipper knip je de nagels van je hond gemakkelijk en veilig, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je te veel afknipt. De veiligheidsstop zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid afknipt en de nagelvijl in het handvat maakt het afwerken van de nagels een fluitje van een cent.

Naast het knippen van de nagels, is het bijwerken van de nagels erg belangrijk voor de gezondheid van je hond. Te lange nagels kunnen leiden tot afwijkende standen van de voeten en pijnlijke poten. Met de Woodoro Nagelknipper Nagelvijl Nagelschaar zorg je ervoor dat de nagels van je hond altijd goed verzorgd en gezond zijn.

Wat deze nagelknipper onderscheidt van andere nagelknippers is de ontgrendel bescherming die voorkomt dat kinderen de nagelknipper gebruiken. Daarnaast is de nagelvijl gemakkelijk op te bergen in het handvat, zodat je deze nooit kwijtraakt.

De Woodoro Nagelknipper Nagelvijl Nagelschaar is geschikt voor kleine, middelgrote en grote rassen en is ergonomisch ontworpen met antisliphandvatten, waardoor het knippen van de nagels met weinig inspanning gaat.

Als ik deze nagelknipper zou beoordelen vanuit gebruikersperspectief, zou ik zeggen dat het een uitstekende keuze is voor zowel beginners als ervaren hondenbezitters. Het is veilig en gemakkelijk te gebruiken, en de nagelvijl in het handvat is een handige extra functie. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het misschien een beetje zwaar kan aanvoelen voor sommige mensen.

Kortom, als je op zoek bent naar een nagelknipper voor je hond die veilig, gemakkelijk en betrouwbaar is, dan is de Woodoro Nagelknipper Nagelvijl Nagelschaar zeker de moeite waard om te proberen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Zetamo Professionele Nagelschaar|Nagelschaar Hond blauw/zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zetamo Professionele Nagelschaar|Nagelschaar Hond blauw/zwart

 • list plusDeze nagelknipper kat is stevig gemaakt, wat betekent dat hij lang meegaat.
 • list plusDeze nagelknipper kat ligt goed in de hand, waardoor het eenvoudig te bedienen is.
 • list plusHet knipt goed, waardoor je efficiënt de nagels van je kat kunt knippen.

Nadelen Zetamo Professionele Nagelschaar|Nagelschaar Hond blauw/zwart

 • list plusDeze nagelknipper kat heeft geen extra functies, waardoor het moeilijker is om nauwkeurig te knippen.
 • list plusHet heeft geen vergrendeling, waardoor er kans is dat het openklapt als je het vervoert.
 • list plusHet heeft geen antislipgreep, waardoor het moeilijker is om goed vast te houden.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.4

Houd je van het verzorgen van je huisdier, maar wil je ook geld en tijd besparen? Dan is de Zetamo Professionele Nagelschaar iets voor jou! Deze nagelknipper is speciaal gemaakt voor het veilig knippen van de nagels van je hond, kat of knaagdier. Het is gemaakt van RVS en weegt slechts 0.1 kg, dus het is gemakkelijk vast te houden en te gebruiken.

Het belangrijkste punt om te onthouden bij het knippen van nagels is om het bloedvat te vermijden. Dit kan pijn en bloedingen veroorzaken voor je huisdier. Met de Zetamo Professionele Nagelschaar is dit gemakkelijker te doen omdat je tussen de snijvlakken kunt knippen en in een vloeiende beweging kunt knippen.

Een ander voordeel van deze nagelknipper is dat het ideaal is voor alle maten van honden en katten. Of je nu een kleine, middelgrote of grote hond hebt, deze nagelknipper is geschikt voor jouw huisdier. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, dus je hoeft geen professionele trimmer te zijn om het te gebruiken.

Een nadeel van deze nagelknipper is dat sommige huisdieren zich kunnen verzetten tegen het knippen van hun nagels. Daarom is het belangrijk om je huisdier te laten wennen aan de nagelknipper voordat je begint. Als je nog steeds bang bent om de nagels van je huisdier te knippen, raadpleeg dan eerst je dierenarts voor meer informatie.

Al met al is de Zetamo Professionele Nagelschaar een geweldige keuze voor huisdierbezitters die graag zelf de nagels van hun huisdier willen knippen. Het is gemakkelijk te gebruiken, geschikt voor alle maten van honden en katten, en kan geld en tijd besparen. Het enige nadeel is dat sommige huisdieren zich kunnen verzetten tegen het knippen van hun nagels. Gebruik dit product met zorg en liefde voor je huisdier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. FluffyCare Professionele Nagelschaar- Nagelschaar Hond blauw/zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.3

Ben jij opzoek naar een goede Nagelknipper voor je hond of kat? Met de Fluffy Care Nagelknipper zorg je voor de juiste pootverzorging. Het is echt belangrijk dat je de nagels van een hond of kat regelmatig knipt. Als dit namelijk niet gebeurd krijgt je hond of kat hier last van. Ze kunnen zelfs mank gaan lopen of kramp gaan krijgen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Bij deze set krijg je zowel een Nagelknipper als een Nagelvijl voor je hond of kat. Hiermee kan je zorgen voor schone, veilige en mooie nagels. Het is gemaakt van sterk materiaal waardoor de kwaliteit goed zal blijven. De lichtblauwe kleur in combinatie met de zwarte kleur zorgt voor een strak design. Voordelen ☑ 2 in 1: Nagelknipper + Nagelvijl ☑ Veiligheid staat voorop ☑ Zorgt voor betere hygiëne ☑ Voorkomt klachten bij je hond of kat ☑ Strak design Inhoud Nagelknipper Nagelvijl Productverpakking 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat je goed geholpen wordt! Mocht je niet tevreden zijn over het product dan accepteren wij de retour. Hiermee bouwen wij zekerheid voor je in.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper rood | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper rood | zwart

 • list plusDeze nagelknipper kat is sterk en duurzaam.
 • list plusHet is handig in gebruik.
 • list plusHet heeft een mooi design.

Nadelen Nagelschaar Nagelschaartje Nagelknipper rood | zwart

 • list plusHet is niet geschikt voor grotere honden.
 • list plusDe kwaliteit is minder dan verwacht.
 • list plusTot slot is het niet geschikt voor kleinere katten.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

Deze nagelknipper is gebaseerd op een Zweeds ontwerp dat ervoor zorgt dat je de nagel in één vloeiende beweging kan knippen, hiermee voorkomt schade u aan de nagel van uw hond, kat, cavia of konijn. De nagelknipper is gemaakt van roestvrijstaal en geschikt voor de kleinere hondenrassen, cavia´s, katten, konijnen en vogels. De nageltang is voorzien van precisiemessen die zijn gehard zodat ze zorgen voor een gelijkmatige knip. Bovendien zijn de mesjes door het hardingsproces zowel extra sterk als duurzaam. Instructie: Inspecteer de nagels en stel de plaats van het bloedvat vast. Plaats de nagel tussen de snijvlakken en houdt de poot stevig vast om beweging te voorkomen. Knip snel in een soepele beweging. Het regelmatig knippen van de nagels verbeter het snel terug trekken van het bloedvat wat minder kans op bloedingen geeft. 12CM versie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 september in huis

Bekijk prijs

8. Mister Mill Professionele Nagelknipper Hond knipper zwart/geel groot

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mister Mill Professionele Nagelknipper Hond knipper zwart/geel groot

 • list plusDeze nagelknipper heeft een krachtig ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om de nagels van de hond te knippen.
 • list plusDeze nagelknipper is betrouwbaar in gebruik, waardoor het risico op letsel bij de hond wordt verminderd.
 • list plusDeze nagelknipper is praktisch in gebruik en kan gemakkelijk worden opgeborgen.

Nadelen Mister Mill Professionele Nagelknipper Hond knipper zwart/geel groot

 • list plusDeze nagelknipper is omvangrijk, waardoor het moeilijk kan zijn om de nagels van kleine honden te knippen.
 • list plusDeze nagelknipper is kostbaar in vergelijking met andere nagelknippers op de markt.
 • list plusDeze nagelknipper moet regelmatig worden bijgesteld om de beste resultaten te behalen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.3

Als je op zoek bent naar een professionele nagelknipper voor je hond, kat of knaagdier, dan is de Mister Mill Nagelknipper een uitstekende keuze! Deze nagelknipper is niet alleen veilig en gebruiksvriendelijk, maar ook ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort tijdens het knippen. De knipper is voorzien van een veiligheidsstop die voorkomt dat je per ongeluk te ver knipt, waardoor je huisdier pijn kan ervaren. Bovendien is deze nagelknipper geschikt voor dieren van alle maten, van kleine rassen tot grote rassen.

Wat deze nagelknipper echt onderscheidt van andere nagelknippers op de markt, is de niet-goed-geld-terug-garantie en het feit dat het aanbevolen wordt door professionele trimmers. Dit geeft je de zekerheid dat je een hoogwaardig product aanschaft dat aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Een ander voordeel van de Mister Mill Nagelknipper is dat je geld en tijd bespaart door thuis de nagels van je huisdier te kunnen knippen. Je hoeft niet langer naar de dierenarts of dierenkapper te gaan voor deze behandeling. En het is ook beter voor je huisdier, omdat lange nagels leiden tot ongemak en zelfs problemen met het lopen kunnen veroorzaken.

Als je op zoek bent naar een nagelknipper die veilig, comfortabel en gebruiksvriendelijk is, dan is de Mister Mill Nagelknipper een uitstekende keuze. Het is geschikt voor alle soorten huisdieren, van honden en katten tot knaagdieren.

Mijn persoonlijke mening is dat dit een geweldige nagelknipper is die aan alle verwachtingen voldoet. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het misschien niet geschikt is voor eigenaren die liever een elektrische nagelknipper gebruiken. Maar voor iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare nagelknipper, is de Mister Mill Nagelknipper een uitstekende keuze!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Honden nagelknipper voor kleine honden: Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart

 • list plusDe Mister Mill Nagelknipper Kat heeft een aantrekkelijk design.
 • list plusDe Mister Mill Nagelknipper Kat is sterk en handig in gebruik.
 • list plusHet is van uitstekende kwaliteit.

Nadelen Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart

 • list plusDe kniptafstand is redelijk groot.
 • list plusDe tang is redelijk groot.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.2

Altijd al op zoek geweest naar een veilige manier om de nagels van je huisdier te knippen? Dan is de Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart echt iets voor jou! Deze nagelknipper is niet alleen geschikt voor katten, maar ook voor kleine honden, konijnen, cavia's, kippen en andere vogels. Met de ergonomisch ontworpen antislip handvaten knip je op een veilige en eenvoudige manier de nagels van je huisdier.

Het is belangrijk om de nagels van je huisdier op tijd te knippen, omdat te lange nagels zorgen voor een constante hoge druk op de poten. Dit kan leiden tot een verkeerde houding van de voeten en uiteindelijk tot pijnlijke klachten. De Mister Mill nagelknipper knipt in één vloeiende beweging de nagels zonder schade aan de nagel te veroorzaken.

Wat deze nagelknipper uniek maakt ten opzichte van andere nagelknippers, is de ontgrendel bescherming voor de veiligheid van kinderen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je kinderen per ongeluk de nagelknipper in handen krijgen. Bovendien is deze nagelknipper aanbevolen door professionele trimmers, dus je weet dat je een kwalitatief goed product in huis haalt.

De Mister Mill nagelknipper heeft een productlengte van 11 cm en weegt slechts 32 gram. De nagelknipper is gemaakt van roestvrij staal en kunststof, waardoor het duurzaam en makkelijk schoon te maken is. Het is belangrijk om te weten dat deze nagelknipper alleen geschikt is voor kleine honden tot ca. 10 kg. Voor middelgrote en grote honden is er een andere nagelknipper beschikbaar.

Kortom, de Mister Mill Nagelknipper Kat geel | zwart is een veilige, gebruiksvriendelijke en kwalitatief goede nagelknipper voor huisdieren. Het is een handig hulpmiddel om zelf de nagels van je huisdier te knippen zonder een dierenarts of dierenkapper te hoeven bezoeken. Enige nadeel is dat deze nagelknipper niet geschikt is voor middelgrote honden, dus als je een middelgrote hond hebt, zul je toch een andere nagelknipper moeten aanschaffen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Professionele Nagelknipper Hond en Kat blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Professionele Nagelknipper Hond en Kat blauw

 • list plusDeze nagelknipper is handig in gebruik en makkelijk te bedienen.
 • list plusHet voordeel van deze nagelknipper is dat het een mooi design heeft en duurzaam is.
 • list plusDeze nagelknipper is van hoge kwaliteit.

Nadelen Professionele Nagelknipper Hond en Kat blauw

 • list plusEr wordt geen gebruiksaanwijzing meegeleverd.
 • list plusDe nagelknipper is niet geschikt voor kleine huisdieren.
 • list plusEen nadeel van deze nagelknipper is dat hij niet geschikt is voor het knippen van korte nagels.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

Op zoek naar een veilige en gemakkelijke manier om de nagels van je hond of kat te knippen? Dan is de Professionele Nagelknipper Hond en Kat blauw van Northwall de perfecte keuze! Deze nagelschaar is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een veiligheidsstop om overknippen te voorkomen. Daarnaast is er een handige vijl ingebouwd in het handvat, zodat je de nagels van je huisdier bij kunt werken en glad kunt maken.

Met deze nagelknipper kun je gemakkelijk en veilig de nagels van je huisdier knippen, waardoor je voorkomt dat je huisdier pijnlijke voeten krijgt of verkrampt gaat lopen. Het ergonomisch ontworpen antisliphandvat zorgt ervoor dat je de nagelknipper met weinig inspanning kunt gebruiken en is geschikt voor kleine, middelgrote en grote rassen.

Wat deze nagelknipper van andere onderscheidt, is de ontgrendel bescherming die voorkomt dat kinderen de nagelschaar kunnen gebruiken. Daarnaast biedt Northwall een niet-goed-geld-terug-garantie en kun je het product kosteloos retourneren binnen 30 dagen na aankoop.

Als specialist in nagelknippers voor honden en katten kan ik zeggen dat deze nagelknipper van Northwall een geweldige keuze is. De nagelknipper is veilig, gemakkelijk te gebruiken en van hoge kwaliteit. Het enige nadeel is dat het handvat misschien iets te groot kan zijn voor mensen met kleine handen.

Als je op zoek bent naar een nagelknipper voor je huisdier, dan is deze Professionele Nagelknipper Hond en Kat blauw van Northwall zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van honden nagelknippers. Er zijn namelijk 263 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!