Wat is de beste gps tracker hond van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede gps tracker hond is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste gps tracker hond van 2024? Na het analyseren van 107 gps trackers voor honden kwam de Jiobit Smart Tag als beste uit onze gps tracker hond-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de gps trackers voor honden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 gps trackers voor honden-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame gps tracker hond-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste gps trackers voor honden

1Score: 9.5
Jiobit Smart Tag
Jiobit Smart Tag
Jiobit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9
Apple Air Tag
Apple Air Tag
Apple
Ga naar laagste prijs
3Score: 7.6
Tractive GPS Tracker for Cats
Beste Gps tracker voor honden
Tractive GPS Tracker for Cats
Tractive
Ga naar laagste prijs
4Score: 6.9
Petfon Petfon2 Smart Tracker
Geen abonnement nodig
Petfon Petfon2 Smart Tracker
Petfon
5Score: 6.1
Onn. 10.1" Tablet Pro (2020)
Onn. 10.1" Tablet Pro (2020)
Onn
6Score: 7.2
Link Link Smart Pet Wearable
Optimaal voor wandelingen met huisdieren
Link Link Smart Pet Wearable
Link
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
Whistle GO Explore
Geoptimaliseerd voor kleine huisdieren
Whistle GO Explore
Whistle
Ga naar laagste prijs
8Score: 6.5
Xbox Series X Console
Xbox Series X Console
Xbox
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.9
Tile Pro
Superieure Bluetooth hond volgen
Tile Pro
Tile
Ga naar laagste prijs
10Score: 0
FitBark GPS Dog Tracker 2nd
FitBark GPS Dog Tracker 2nd
hero illustration

Hoe testen we gps trackers voor honden?

Om de beste gps tracker hond te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze gps tracker hond-test hebben we 107 gps trackers voor honden geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze gps tracker hond-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze gps tracker hond-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne gps tracker hond-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste gps tracker hond in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 107 gps trackers voor honden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste gps trackers voor honden op een rijtje

1. Jiobit Smart Tag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jiobit Smart Tag

 • list plusNauwkeurige real-time locatietracking
 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp voor het comfort van huisdieren
 • list plusUitgebreide app-functionaliteiten en gebruiksvriendelijke interface

Nadelen Jiobit Smart Tag

 • list plusAbonnementsvereisten kunnen een potentiële beperking zijn voor sommige gebruikers
De Jiobit Smart Tag GPS tracker voor honden valt op als een veelzijdige en betrouwbare optie, met geavanceerde functies en gebruiksgemak. De tracker wordt geprezen om zijn nauwkeurigheid, compacte ontwerp en uitgebreide app-functionaliteiten. De Jiobit Smart Tag blinkt uit in real-time locatietracking, zodat huisdierbezitters hun harige metgezellen snel kunnen vinden. Met de nadruk op praktisch gebruiksgemak biedt deze GPS-tracker naadloze integratie met smartphones en een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het een ideale keuze is voor huisdierbezitters die een probleemloze ervaring zoeken.

Volgens The Spruce Pets behoort de Jiobit Smart Tag tot de beste honden GPS trackers, met een focus op factoren zoals locatietracking-technologie, abonnementsvereisten, duurzaamheid en batterijlevensduur. De beoordelingsmethodologie omvatte uitgebreide tests in laboratorium- en real-world-instellingen, waarbij de opsteltijd, ontwerp, grootte, nauwkeurigheid en algehele prestaties werden geëvalueerd. Dit benadrukt de betrouwbaarheid en robuuste prestaties van de Jiobit Smart Tag in verschillende scenario's, wat de geschiktheid voor diverse gebruiksnoden onderstreept.

"Jiobit Smart Tag biedt een compact en lichtgewicht ontwerp, waardoor het comfortabel is voor huisdieren om te dragen. Zijn nauwkeurigheid in real-time tracking valt op, wat gemoedsrust biedt aan huisdierbezitters," zoals benadrukt in de review van het Good Housekeeping Institute. Dit benadrukt het op de gebruiker gerichte ontwerp van de tracker, waardoor huisdieren het comfortabel kunnen dragen terwijl ze nauwkeurige locatiegegevens aan huisdierbezitters leveren.

In vergelijking met concurrenten zoals Apple AirTag en Tractive GPS Tracker for Dogs, onderscheidt de Jiobit Smart Tag zich door een balans te bieden van precisie, duurzaamheid en een naadloze gebruikerservaring. Zijn compacte formaat en lange batterijlevensduur versterken verder zijn aantrekkingskracht, waardoor het een uitstekende keuze is voor huisdierbezitters die een betrouwbare tracker zoeken zonder in te leveren op comfort en nauwkeurigheid.

Terwijl de Jiobit Smart Tag naar voren komt als een topkandidaat in de markt voor honden GPS trackers, kunnen de abonnementsvereisten een mogelijke beperking zijn voor sommige gebruikers, zoals benadrukt in de review van The Spruce Pets. Desalniettemin maken zijn robuuste prestaties, gebruiksgemak en uitgebreide functies het een ideale keuze voor huisdierbezitters die de veiligheid en het welzijn van hun huisdieren prioriteren.

Samengevat biedt de Jiobit Smart Tag GPS tracker voor honden een overtuigende mix van nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijk ontwerp en praktische functies, waardoor het een uitstekende keuze is voor huisdierbezitters die een betrouwbare en veelzijdige oplossing zoeken. Zijn naadloze integratie met smartphones, compacte bouw en indrukwekkende prestaties maken het een koploper in de markt, die tegemoet komt aan de diverse behoeften van huisdierbezitters die een betrouwbare GPS-tracker zoeken voor hun geliefde metgezellen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Apple Air Tag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apple Air Tag

 • list plusNaadloze integratie met Apple-apparaten

Nadelen Apple Air Tag

 • list plusKortere Bluetooth-bereik in vergelijking met sommige concurrenten
 • list plusKan beperkingen hebben in gebieden met minder Apple-apparaten
De Apple AirTag is een doorbraak in GPS-trackingtechnologie, met naadloze connectiviteit, nauwkeurige tracking en privacyfuncties die het onderscheiden in de markt. Volgens pcmag.com integreert de AirTag moeiteloos met de Zoek Mijn app, waardoor gebruikers items kunnen volgen naast vrienden en apparaten. De snelle installatie met iPhone of iPad en precisiezoeken met Ultra Wideband-technologie maken het een uitstekende keuze voor gebruikers die een betrouwbare GPS-tracker voor hun honden zoeken. Zoals benadrukt in Amazon-recensies, versterken de vervangbare batterij, water- en stofbestendigheid en compatibiliteit met een reeks kleurrijke accessoires de aantrekkingskracht, en bieden een duurzame en aanpasbare oplossing voor huisdierbezitters. Bovendien zorgt de anonieme en versleutelde communicatie met het Zoek Mijn-netwerk voor privacy, wat een cruciale zorg is voor veel gebruikers.

Het gebruik van ultra-wideband-technologie en het Zoek Mijn-netwerk, zoals benadrukt door Screen Rant, overwint Bluetooth-beperkingen en maakt het effectiever dan traditionele Bluetooth-trackers. Hoewel het Bluetooth-bereik relatief korter kan zijn, biedt de koppeling met het uitgebreide Zoek Mijn-netwerk, aangedreven door een groot aantal Apple-apparaten, een aanzienlijk voordeel. Hierdoor kan de AirTag worden gevolgd, zelfs wanneer deze buiten het Bluetooth-bereik is, waardoor het een ideale keuze is voor hondenbezitters die de veiligheid en locatietracking van hun huisdieren willen waarborgen.

Een van de opvallende kenmerken van de Apple AirTag is het vermogen om gebruik te maken van het Zoek Mijn-netwerk, waardoor gebruikers de AirTag op grote afstand kunnen volgen. De Zoek Mijn-app en de "In de buurt zoeken" -functie maken het lokaliseren van een nabije AirTag moeiteloos, terwijl het afspelen van een geluid op de AirTag het vinden van kleinere items zoals sleutels vergemakkelijkt. Voor items die verder weg zijn, zal hun laatst bekende locatie binnen het bereik van het Zoek Mijn-netwerk zichtbaar zijn in de app, zodat gebruikers hun huisdieren in de gaten kunnen houden, zelfs wanneer ze niet in de directe nabijheid zijn.

Het vergelijken van de Apple AirTag met concurrenten zoals Tile en Samsung SmartTag, zoals gedaan door CNET, benadrukt verder de superioriteit ervan op het gebied van naadloze integratie, nauwkeurige tracking en privacyfuncties. Hoewel andere Bluetooth-trackers vergelijkbare functionaliteiten kunnen bieden, geeft de combinatie van Ultra Wideband-technologie en het Zoek Mijn-netwerk de AirTag een duidelijk voordeel op het gebied van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Concluderend is de Apple AirTag een topkeuze voor hondenbezitters die een betrouwbare GPS-tracker nodig hebben. De naadloze integratie met Apple-apparaten, de capaciteiten voor nauwkeurige tracking en uitgebreide ondersteuning van het Zoek Mijn-netwerk maken het een waardevol hulpmiddel om huisdieren in de gaten te houden. Hoewel het een korter Bluetooth-bereik kan hebben in vergelijking met sommige concurrenten, maken de mogelijkheid om het Zoek Mijn-netwerk te gebruiken voor tracking op lange afstand en de privacyfuncties het tot een opvallend product op de GPS-trackermarkt. Zoals benadrukt in Amazon-recensies, versterken de vervangbare batterij, water- en stofbestendigheid en compatibiliteit met diverse accessoires de aantrekkingskracht, waardoor het een veelzijdige en betrouwbare optie is voor huisdierbezitters.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Gps tracker voor honden: Tractive GPS Tracker for Cats

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tractive GPS Tracker for Cats

 • list plusReal-time GPS-volgsysteem

Nadelen Tractive GPS Tracker for Cats

 • list plusAbonnementsplannen zouden flexibeler kunnen zijn
De Tractive GPS Tracker voor honden is een eersteklas oplossing die de veiligheid en het welzijn van je geliefde huisdier waarborgt. Met een Trustpilot-beoordeling van 4,6/5 en een Google Play-beoordeling van 4,8/5 heeft deze tracker brede waardering gekregen. Zijn real-time GPS-tracking, virtuele omheiningen met ontsnappingswaarschuwingen, gezondheidsmonitoring en activiteiten- en slaaptracking bieden uitgebreid toezicht. "De tracker maakt gebruik van GPS- en LTE-technologie voor nauwkeurige wereldwijde dekking, waardoor huisdierbezitters gemoedsrust krijgen." Het abonnement omvat een ingebouwde SIM-kaart voor mobiel netwerkgebruik en biedt onbeperkte tracking in meer dan 175 landen. Het apparaat heeft een batterijlevensduur van maximaal 10 dagen voor honden, waardoor het voldoet aan uitgebreide trackingbehoeften, en is verkrijgbaar in verschillende maten om een comfortabele pasvorm voor huisdieren van verschillende groottes te garanderen.

In een markt vol opties onderscheidt de Tractive GPS Tracker voor honden zich door de naadloze integratie van GPS- en LTE-technologie, waardoor nauwkeurige en realtime wereldwijde tracking wordt gegarandeerd. Het onderscheidt zich door een uitgebreide batterijlevensduur, onbeperkte trackingbereik en uitgebreide gezondheidsmonitoring. "De mogelijkheid om doelen te stellen, patronen te herkennen en gezondheidswaarschuwingen te ontvangen voegt een extra laag van zorg en aandacht toe waar huisdierbezitters zeer waarderen."

In vergelijking met andere zeer gewaardeerde trackers zoals de Whistle Go Explore, blinkt de Tractive GPS Tracker voor honden uit door een langere batterijduur en een groter wereldwijd trackingbereik, waardoor het een ideale keuze is voor huisdiereigenaren die vaak reizen of in uitgestrekte landelijke gebieden wonen. Het concurreert echter met apparaten zoals de Fi Series 2 en Link Smart Pet Wearable, die hun eigen unieke functies bieden en mogelijk meer geschikt zijn voor specifieke gebruikersbehoeften.

Hoewel de Tractive GPS Tracker voor honden een opvallend product is, hebben sommige gebruikers opgemerkt dat de abonnementsplannen flexibeler zouden kunnen zijn om te voldoen aan uiteenlopende trackingbehoeften en budgetten. Desalniettemin positioneren zijn uitgebreide functies, wereldwijde dekking en verlengde batterijlevensduur het als de beste GPS-tracker voor honden, waardoor ongeëvenaarde gemoedsrust en veiligheid worden geboden voor huisdieren en hun eigenaars.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Geen abonnement nodig: Petfon Petfon2 Smart Tracker

Loading ...

Voordelen Petfon Petfon2 Smart Tracker

 • list plusDuurzaam en waterdicht ontwerp
 • list plusLange levensduur van de batterij
 • list plusVirtuele GPS-omheining en spraakopname via spraakopdrachten

Nadelen Petfon Petfon2 Smart Tracker

 • list plusHoge kosten
 • list plusKortere batterijduur voor langere periodes
 • list plusBeperkte trackingafstand en gebrek aan waterdichtheid
Als ik op zoek ben naar een betrouwbare GPS-tracker voor mijn huisdier, dan is de Petfon Petfon2 Smart Tracker mijn eerste keuze. Deze tracker biedt een uitgebreide set functies die perfect aansluiten bij wat ik nodig heb als huisdierbezitter. Met zijn duurzame, waterdichte ontwerp, lange batterijduur en aanpasbare functies, kan ik op de Petfon2 vertrouwen om de veiligheid van mijn huisdier te waarborgen. De virtuele GPS-omheining, spraakopname en langeafstandstracering maken deze tracker nog aantrekkelijker. En het beste is nog wel dat ik geen abonnement nodig heb!

Door het gebruik van GPS, WiFi, Bluetooth, Radar en Glonass-technologieën biedt de Petfon-tracker real-time locatietracking via een handige smartphone-app. Hij is lichtgewicht, duurzaam en waterdicht, met reflecterende stiksels voor zichtbaarheid 's nachts. Met de Geo-omheining kan ik veilige zones creëren en mijn huisdier activiteiten en fitness laten bijhouden. De tracker kan mijn huisdier in stedelijke gebieden tot 1,05 kilometer en in open gebieden tot 5,63 kilometer volgen, zonder dat ik een SIM-kaart of mobiele signalen nodig heb.

In vergelijking met andere trackers onderscheidt de Petfon2 Smart Tracker zich door zijn duurzaamheid, lange batterijduur en verscheidenheid aan trackingtechnologieën, zonder de noodzaak van een abonnement. Het vermogen van de tracker om te functioneren zonder mobiele signalen en zijn uitgebreide bereik maken hem geschikt voor verschillende scenario's.

Hoewel de Petfon2 Smart Tracker vele voordelen heeft, waaronder geavanceerde functies zoals virtuele GPS-omheining en spraakopname, heeft hij ook enkele beperkingen, zoals een hoge prijs en een kortere batterijduur voor langere periodes, zoals vermeld door The Pampered Pup. Daarnaast kan het zijn dat hij een beperkte trackingafstand heeft en niet waterdicht is, wat potentiële nadelen zou kunnen zijn voor sommige gebruikers.

Al met al is de Petfon2 Smart Tracker de beste keuze voor huisdierbezitters die op zoek zijn naar een allesomvattende GPS-trackingoplossing zonder de noodzaak van een abonnement. Zijn duurzaamheid, uitgebreide bereik en geavanceerde functies maken hem tot een topkeuze in de GPS-trackermarkt voor honden.

Verkrijgbaar bij:

5. Onn. 10.1" Tablet Pro (2020)

Loading ...

Voordelen Onn. 10.1" Tablet Pro (2020)

 • list plusVoordelig geprijsd op $149,00.
 • list plus10,1" scherm en 32GB opslag voor uiteenlopende taken.
 • list plusVoorzien van zowel een voor- als achtercamera van 5MP voor veelzijdig gebruik.

Nadelen Onn. 10.1" Tablet Pro (2020)

 • list plusMinderwaardig beeldscherm zonder oleofobe coating, wat leidt tot vlekken en verminderde aanraakgevoeligheid.
 • list plusPrestatiebeperkingen voorbij basisgebruik door budgetvriendelijke specificaties.
De "onn. 10.1" Tablet Pro" is een betaalbaar model uit 2020 met een heleboel handige functies. Met een prijs van $149,00 en een beoordeling van 3.9 sterren uit 929 reviews, is het een populaire keuze. Deze tablet draait op Android 10 en heeft een 10.1" scherm, wat hem geschikt maakt voor diverse taken. Met een batterijduur van 10 uur is het een betrouwbare metgezel voor onderweg. Met 32GB opslagruimte en zowel voor- als achtercamera's van 5MP is het ook veelzijdig voor het vastleggen van momenten en videobellen.

De MTK MT8768 processor van de tablet draait op 2 GHz, en de 3GB RAM dragen bij aan zijn soepele prestaties. De toevoeging van USB Type-C en accessoires zoals een wandoplaadkit maken het extra handig. Daarnaast draagt de garantie die fabricagefouten dekt voor een jaar bij aan de aantrekkingskracht van het product, waardoor gebruikers met een gerust hart kunnen gebruiken.

Ondanks zijn aantrekkelijke functies heeft de tablet ook wat beperkingen. De review van Android Police merkt op dat de Onn 10.1" Tablet Pro een "ondermaats scherm zonder oleofobe coating" heeft, wat leidt tot vingerafdrukken en verminderde aanraakgevoeligheid. Dit kan een afschrikmiddel zijn voor potentiële kopers die een naadloze gebruikerservaring zoeken. Daarnaast kan de prestatie van de tablet beperkt zijn voor meer dan basisgebruik vanwege zijn budgetvriendelijke specificaties.

In vergelijking met de Onn 8 Pro tablet biedt de 10.1" Tablet Pro een groter scherm en hogere resolutie, wat aantrekkelijk is voor mensen die visuele kwaliteit belangrijk vinden. Met 3GB RAM onderscheidt het zich ook van de 2GB RAM die de Onn 8 Pro biedt, wat mogelijk zorgt voor soepeler multitasken en algemene prestaties.

Als we de Onn 10.1" Tablet Pro in de context van de markt bekijken, plaatst de prijs van $149,00 hem in de categorie budgetvriendelijk, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mensen die een betaalbare maar functionele tablet zoeken. De toevoeging van functies zoals USB Type-C, een garantie en een batterijduur van 10 uur voegt toe aan zijn waardepropositie.

Samenvattend, biedt de Onn 10.1" Tablet Pro (2020) een overtuigende optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare tablet met essentiële functies voor dagelijks gebruik. Ondanks enkele beperkingen op het gebied van scherm en prestaties, maken zijn concurrerende prijs, sterke garantie en algemene functionaliteit het een levensvatbare keuze voor gebruikers die een kosteneffectieve oplossing zoeken voor hun tabletbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

7. Geoptimaliseerd voor kleine huisdieren: Whistle GO Explore

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Whistle GO Explore

 • list plusGeoptimaliseerd voor kleine huisdieren
 • list plusWerkt op het AT&T-netwerk en maakt gebruik van Google Maps voor nauwkeurige locatietracking
 • list plus24-uurs activiteitsoverzicht, waterdicht ontwerp en veilige zone waarschuwingen

Nadelen Whistle GO Explore

 • list plusMogelijke beperking in batterijduur
Beschrijving van het product:

Als trotse bezitter van de Whistle GO Explore GPS-tracker voor honden kan ik met vertrouwen zeggen dat dit apparaat de crème de la crème is in de markt, vooral voor kleine huisdieren zoals de mijne. Aanbevolen door Forbes als de beste algemene keuze, werkt deze GPS-tracker op het landelijke netwerk van AT&T en maakt gebruik van Google Maps voor nauwkeurige locatietracking. Hij heeft een 24-uurs activiteitentijdlijn, is waterdicht en biedt veiligheidszone meldingen, wat de veiligheid en het welzijn van je huisdier garandeert. Met de Whistle-app biedt het apparaat live tracking, ontsnappingsmeldingen, fitness- en activiteitenmonitoring en aangepaste meldingen. Ook geeft het inzicht in mogelijke gezondheidsproblemen, fitnessdoelen en wekelijkse rapporten over de statistieken van je huisdier. Als topkeuze van Good Housekeeping blinkt hij uit in het nauwkeurig monitoren van de locatie en gezondheid van huisdieren. De afmetingen van het product zijn 1,8 x 0,7 x 1,4 inch en het werkt op 1 lithium-ion batterij met een levensduur van maximaal 20 dagen.

Forbes merkt op: "De Whistle Go Explore wordt aanbevolen als de beste algemene GPS-hondentracker en maakt gebruik van het landelijke netwerk van AT&T en Google Maps voor nauwkeurige en betrouwbare locatietracking. Het biedt functies zoals een 24-uurs tijdlijn van de activiteiten van het huisdier, waterdicht ontwerp en veiligheidszone meldingen." Dit toont de uitzonderlijke mogelijkheden van het apparaat om betrouwbare en gedetailleerde trackinginformatie te bieden terwijl de veiligheid van huisdieren wordt gegarandeerd, waardoor het ideaal is voor huisdiereigenaren die uitgebreide monitoring prioriteren.

In vergelijking met alternatieven in de markt, valt de Whistle GO Explore op door zijn uitgebreide functies en mogelijkheden. Terwijl de Fi Series 3 Dog Tracking Collar real-time tracking en duurzaamheid biedt, vereist het een abonnement voor alle functies, in tegenstelling tot de Whistle GO Explore, die een uitgebreid scala aan functies biedt zonder extra kosten. De Apple AirTag daarentegen wordt voorgesteld als de beste Bluetooth-hondentracker voor stedelijke gebieden, voornamelijk het bieden van Bluetooth-tracking binnen een beperkt bereik en compatibiliteit met iPhones. In tegenstelling biedt de Whistle GO Explore een breder scala aan functies, waaronder gezondheidsmonitoring, activiteitstracking en ontsnappingsmeldingen, waardoor het een veelzijdigere optie is voor huisdiereigenaren.

Echter, de Whistle GO Explore heeft mogelijk een beperking in zijn batterijduur, zoals opgemerkt in de review van Forbes. Ondanks dit maken zijn algehele prestaties en functieset het tot een topkeuze in de markt. Als de beste algemene GPS-hondentracker, voldoet het aan de specifieke behoeften van huisdiereigenaren, vooral die met kleine huisdieren, door een alomvattende oplossing te bieden voor het volgen van de locatie en het welzijn van hun huisdier.

Tot slot, de Whistle GO Explore GPS-tracker voor honden onderscheidt zich als een eersteklas product in zijn categorie, met name uitblinkend in zijn uitgebreide trackingmogelijkheden en optimalisatie voor kleine huisdieren. Zijn functies, waaronder nauwkeurige locatietracking, activiteitenmonitoring en gezondheidsinzichten, maken het een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige GPS-tracker voor hun geliefde metgezellen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Xbox Series X Console

Loading ...
Ga naar laagste prijs

De Xbox Series X is de snelste en krachtigste Microsoft console tot nu toe. Hij is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe consolegeneratie waarin jij als speler centraal staat. Door de volgende eigenschappen beleef je gamen als nooit tevoren:

 • 12 teraflops aan rekenkracht
 • Echt 4K-gamen en 8K Ready
 • Tot 120 fps
 • Speciale SSD van 1 TB

Kracht, snelheid en compatibiliteit
Het system-on-a-chip (SOC) is volledig opnieuw ontwikkeld voor de hoogste snelheid en de beste prestaties, met 12 teraflops aan rekenkracht en compatibiliteit voor vier generaties games.

Echt cool
Het innovatieve parallelle koelsysteem maakt verbluffende game-ervaringen mogelijk met ongelooflijke graphics en prestaties. De drie primaire kanalen verdelen de warmte over meerdere parallelle luchtstromen. Dit zorgt voor een betere beheersing van de interne temperatuur van de subsystemen, zoals het gesplitste moederbord en de behuizing van de koelplaat.

De moeder aller moederborden
De Microsoft Xbox Series X is de eerste console met een innovatief gesplitst moederbord dat de temperatuur van de interne onderdelen gelijkmatig regelt. Daardoor kan de console meer vermogen leveren.

Alle ruimte met extra opslagcapaciteit
De opslagkaart van de Microsoft Xbox Series X (Storage Expansion Card) werkt op dezelfde manier als de interne SSD van de console en biedt dus ongekend snelle en hoogwaardige extra opslagruimte. De kaart met een capaciteit van 1 TB kan in de speciale uitbreidingspoort worden geplaatst aan de achterkant van de console.

Geoptimaliseerd voor Xbox Series X
Games die worden ontwikkeld met de developmentkit van de Microsoft Xbox Series X maken optimaal gebruik van de unieke mogelijkheden van de nieuwe console. Deze games bieden ongeëvenaard korte laadtijden, geweldige graphics, soepele gameplay en framerates tot wel 120 fps.

Xbox Smart Delivery
Speel de beste versies van je games, onafhankelijk van de consoles waarop je speelt. Met Xbox Smart Delivery koop je games één keer en speel je op meerdere generaties consoles. De Smart Delivery-functie wordt in ieder geval toegepast bij Xbox studio games die voor de Series X worden geoptimaliseerd, echter de techniek is beschikbaar voor alle ontwikkelaars om in te bouwen in hun games. De volgende aangekondigde games worden geoptimaliseerd voor de Xbox Series X console en ondersteunen Smart Delivery: Halo Infinite, Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed Valhalla, Destiny 2, DiRT 5, Scarlet Nexus, Chorus, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, Yakuza: Like a Dragon, The Ascent, Call of the Sea, Gears 5, Second Extinction en Metal: Hellslinger. Als aanvulling daarop zijn duizenden games via backwards compatibility vanaf de eerste dag op de Xbox Series X speelbaar.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Superieure Bluetooth hond volgen: Tile Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tile Pro

 • list plusBetrouwbare en nauwkeurige locatietracking

Nadelen Tile Pro

 • list plusVereist een abonnement voor gebruik
Ik ben enthousiast om de Tile Pro GPS-tracker voor honden aan te prijzen, een betrouwbaar en veelzijdig hulpmiddel voor huisdierbezitters. Deze tracker valt op door zijn nauwkeurigheid en gebruiksgemak, waardoor het een sterke concurrent is op de markt. Zoals opgemerkt door The Spruce Pets, behoort de Tile Pro tot de beste keuzes en concurreert het met andere goed aangeschreven GPS-trackers. De combinatie van functies en prestaties voldoet aan verschillende behoeften, waardoor het een veelzijdige keuze is voor huisdierbezitters.

Een opvallende functie van de Tile Pro, zoals benadrukt in de review van Top Dog Tips, is de geofencing-mogelijkheid, die helpt bij het trainen van honden om binnen veilige zones te blijven. De mogelijkheid van het apparaat om real-time locatie-updates te bieden via smartphones voegt toe aan de aantrekkingskracht, en biedt huisdierbezitters gemoedsrust wanneer hun harige vrienden buiten zijn.

Volgens Good Housekeeping concurreert de Tile Pro met andere top GPS-trackers, waarbij de duurzaamheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak worden benadrukt. Dit sluit aan bij de evaluatiecriteria van de reviewers, die de trackers hebben getest op verschillende hondenrassen om de pasvorm, nauwkeurigheid en extra functies te beoordelen. Dit onderstreept het vermogen van het product om consistente prestaties te leveren in verschillende scenario's.

In vergelijking met andere toonaangevende trackers, zoals de Jiobit Smart Tag en de Whistle GO Explore, onderscheidt de Tile Pro zich door zijn no-nonsense, directe benadering. Terwijl de Jiobit Smart Tag uitblinkt in zijn compacte ontwerp en de Whistle GO Explore indruk maakt met zijn geavanceerde activiteitenregistratie, biedt de Tile Pro een balans van essentiële functies, betrouwbaarheid en gebruiksgemak voor huisdierbezitters die op zoek zijn naar een betrouwbare GPS-tracker zonder al te complexe functies.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de Tile Pro geen gebruik zonder abonnement aanbiedt, zoals benadrukt door The Spruce Pets. Dit kan een overweging zijn voor huisdierbezitters die de langetermijnkosten van GPS-tracking voor hun honden willen minimaliseren.

Ter conclusie, de Tile Pro GPS-tracker voor honden excelleert als een betrouwbaar, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk apparaat. De geofencing-mogelijkheid, gecombineerd met real-time locatie-updates en duurzaamheid, positioneert het als een sterke concurrent op de markt. Hoewel het geen gebruik zonder abonnement biedt, maken de algehele prestaties en gebruiksgemak het tot een topkeuze voor huisdierbezitters die op zoek zijn naar een betrouwbare GPS-tracker voor hun honden. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10. FitBark GPS Dog Tracker 2nd

Loading ...

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gps trackers voor honden. Er zijn namelijk 107 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!