Hoe komt deze super Hondenfietsbeugel ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Hondenfietsbeugel ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Hondenfietsbeugels, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Hondenfietsbeugels die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Hondenfietsbeugels het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Hondenfietsbeugels stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten gerelateerd aan Hondenfietsbeugels

De beste Hondenfietsbeugels in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Voor het veilig begeleiden van je hond naast je fiets. Deze hondenlijn kan op je fiets bevestigd worden en zorgt ervoor dat je hond altijd op een veilige afstand naast je fiets loopt. Het trekken van de hond wordt verzacht door de veer, veiliger voor jou en je hond dus! Ook geschikt voor grotere/zwaardere honden. • Stabiele spiraalveer • Bevestiging aan de zadelpen. • Snel te bevestigen en af te koppelen • Inclusief hondenriem - 92 cm

1. M-Wave Hondenlijn voor fiets


Product informatiePlus or Show more

De Springerveilig fietsen met de hond. Fiets je graag met de hond en wil je dat op een veilige manier doen? Dan is de Springer een aanrader! De Springer is een spiraalveer voor aan de fiets waaraan de hond op een veilige manier mee kan lopen. Hierdoor heb je twee handen vrij aan het stuur en blijft de hond op veilige afstand van verkeer, wielen en pedalen. De Spiraalveer absorbeert het trekken van de hond waardoor je prima in balans blijft en niet omver getrokken kunt worden. Een speciaal veiligheidsmechanisme bevrijdt de hond wanneer hij bijv. aan de andere kant van een paaltje terecht komt. De hond komt dan los van de Springer en kan niet bekneld raken. De Springer past op bijna iedere fiets met een framedikte van 36 mm. - Geleverd per: 1 ST Onlangs door de Consumentenbond beoordeeld met een uitstekend resultaat! In 2003 werd het product door de Consumentenbond als een Top artikel omschreven in hun Top of Flop test. Tijdens de hondenfietskarrentest gaf het panel ook deze hun voorkeur. Zeer veilig en praktisch artikel.

2. Altranet Fietsbeugel Dogrunner


Product informatiePlus or Show more

Hondenlijn Fietsbeugel Doggy Sprinter is ideaal voor lange fietstochten met jouw hond. De beugel is eenvoudig aan de fiets te monteren en door het gebruik van de beugel zal jouw hond altijd voldoende afstand houden tot de fiets. Trekt de hond aan de lijn? Dan vangt de veer de eerste klap op en kun je de hond corrigeren voor hij je mee trekt. Een stuk veiliger dan wanneer je jouw hond zelf moet vasthouden aan de lijn.

3. Flamingo Fietsbeugel Doggy sprinter - Zilver


Product informatiePlus or Show more

Fietst u graag met de hond en wilt u dat op een veilige manier doen? Dan is de Altranet Fietsbeugel een aanrader! De fietsbeugel is een spiraalveer voor aan de fiets waaraan de hond op een veilige manier mee kan lopen. Hierdoor heeft u 2 handen vrij aan het stuur en blijft de hond op veilige afstand van verkeer, wielen en pedalen. De spiraalveer absorbeert het trekken van de hond waardoor u prima in balans blijft en niet omver getrokken kunt worden. Een speciaal veiligheidsmechanisme bevrijdt de hond wanneer hij b.v. aan de andere kant van een paaltje terecht komt. De hond komt dan los van de fietsbeugel en kan niet bekneld raken. De fietsbeugel past op bijna iedere fiets met een framedikte van 36 mm. Wanneer de hond niet mee gaat met fietsen, kunt u de spiraalveer van de fietsbeugel heel eenvoudig van de fiets verwijderen. Doormiddel van een borgpin wordt de veer van de montageklem gescheiden. Voordelen - Altijd 2 handen vrij om te sturen. - Past op iedere fiets. - Zorgt voor een goede balans. - Speciaal veiligheidsmechanisme. - Gemaakt van hoogwaardig materiaal. - Levenslange garantie op ijzeren onderdelen.

4. Fietsbeugel springer


Product informatiePlus or Show more

Met de Beeztees Sportino Afstandshouder, kun je jouw hond fietsend begeleiden op een veilige manier. Monteer de afstandshouder met de bevestiging aan de zadelpen van jouw fiets en zorg ervoor dat deze haaks op de fiets staat. Maak vervolgens jouw hond vast aan de elastische begeleidingslijn, en fietsen maar! De zadelpenbevestiging is ook los verkrijgbaar, zodat je de afstandshouder op meerdere fietsen kunt gebruiken. Je kunt de afstandshouder eenvoudig losdraaien van de klem en de houder vervolgens monteren op een andere klem. Afmeting: - Elastische lijn: 32 cm, Verstelbare lijn 49-61 cm

5. Beeztees Sportino Afstandshouder - Hond - Metaal


Product informatiePlus or Show more

De Walk Dog is een veilige en ideale oplossing om samen met jouw hond te gaan fietsen. De Walk Dog is eenvoudig te monteren aan je fiets en maakt het dichtbij lopen van je hond mogelijk zonder te stoten tegen de pedalen en/of wielen. De stang is gemakkelijk van de fiets te halen en kan zo gebruikt worden als riem. Geschikt voor verschillende soorten terreinen en is geschikt voor elke fiets. Afmetingen: 60x3x3 cm Materiaal: Staal

6. Flamingo fietsbeugel Camon Walky Dog - 60 X 3 X 3 cm zilver


Product informatiePlus or Show more

Handige fietsbeugelset voor honden Niks is leuker dan samen fietsen met je hond, maar je moet wel uitkijken dat de lijn van je hond niet tussen de spaken komt of dat je hond voor de fiets rent. Met de Fiets Set van Trixie kan je veilig met je viervoeter op pad. Je monteert de zet aan de zadelpen van je fiets en de stang steekt iets uit, zo blijft je hond altijd op gepaste afstand naast je lopen aan de juiste kant van de weg. Uiteraard zal de set de fiets zelf niet beschadigen. De fiets set zorgt er onder andere voor dat rukkend trekken door je hond wordt getemperd dankzij de stabiele veer. Mocht je hond ineens héél hard trekken, dan schiet de riem los van de fiets (deze zit vast met stevig klittenband) om te voorkomen dat je omver wordt getrokken. De set bestaat uit een: Afstandhouder met bevestiging voor zadelpen Aanlijnsysteem Spiraalveer De Fiets Set is niet geschikt voor hele kleine honden en puppy’s.

7. Trixie bikerset fietsbeugel


Product informatiePlus or Show more

Biker Set FietsbeugelGa er veilig op uit met fiets en hond! Met deze set lijn je jouw hond aan jouw fiets aan zodat jij je handen vrij hebt om te sturen. Door de geïntegreerde veer in de set worden plotselinge rukken en schokken geabsorbeerd en heb jij daar geen last van. Bij een erg harde ruk schiet de riem los van de fiets (de riem zit vast met stevig klittenband), dit zorgt voor extra veiligheid. Op de set zit een "spacer" welke ervoor zorgt dat jouw hond altijd op een veilige afstand van jouw fiets loopt. Deze set kan ook worden gebruikt voor zware of grote honden.

8. Trixie bikerset fietsbeugel


Product informatiePlus or Show more

Met deze metalen fietsmandketting kunt u uw hond veilig vastzetten aan de hondenfietsmand. Zo voorkomt u dat de hond uit de mand valt of springt en op de weg terecht komt. De ketting is makkelijk te bevestigen doormiddel van de musketonhaken.

9. Fietsmandketting 50x1x1 cm


Product informatiePlus or Show more

Hondenbegeleider voor aan de fiets. De hond is op een veilige manier aangelijnd. De handen blijven vrij om te sturen. Eventuele schokken en rukken worden opgevangen door de veer. Voor fietsen met een frame dikte tot 32 mm.

10. Flamingo fietsbeugel Doggy Sprinter - 30 x 30 cm


Producten gerelateerd aan Hondenfietsbeugels


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hondenfietsbeugels. Er zijn namelijk 16 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Hondenfietsbeugel kopen.