Hoe komt deze super Hondenfietskar opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Hondenfietskar ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Hondenfietskars, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Hondenfietskars die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Hondenfietskars het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Hondenfietskars stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Hondenfietskars

De beste Hondenfietskars op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Vervoer je hond gemakkelijk met deze fietskar. Je trouwe viervoeter zit volledig beschermt tegen regen en wind door de waterafstotende kap en ligt comfortabel. De kar beschikt over reflectoren, een wimpel en luchtroosters. Geschikt voor honden tot 40 kg. Afmetingen: 125x95x72 cm. Buitenmaat: 125 x 95 x 72 cm. Binnenmaat: 77 x 52 x 67 cm. Kleur: Grijs Materiaal: nylon

1. Flamingo Doggy Liner Economy - Hondenfietskar - Grijs/Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met deze riem zet u de hond vast in de fietskar of de buggy van Doggyride.

2. Doggyride - Aanlijnriem - Fietskar


Product informatiePlus or Show more

Doggy Liner Econ Ro/Gr 125X95X72Cm

3. KARLIE Conditioner Doggy liner fietskar ec 125x


Product informatiePlus or Show more

Met deze hondenfietskar van Trixie van 80 x 75 x 80 cm in zwart en rood neemt je je hond overal mee naartoe op reis met de fiets. Met deze fietskar raakt jouw hond niet meer oververhit of uitgeput als je op pad gaat op de fiets! Deze hondenkar voor onderweg is eenvoudig te koppelen aan de fiets door middel van het meegeleverde koppelstuk. De maten van de hondenfietskar zijn 80 x 75 x 86 cm. De handige kar is gemaakt van duurzaam, makkelijk te onderhouden polyester om een stevig metalen frame. De fietskar is geschikt voor elk weertype; de gaas- inzetstukken zorgen voor een goede ventilatie en bij slecht weer kun je de voordeur voorzien van extra bescherming tegen wind en regen. De wielen zijn bovendien uitgerust met een snelbevestigingssysteem, zodat je altijd gemakkelijk met jouw lieveling op pad kunt. - Duurzame, stevige hondenfietskar - Makkelijk te onderhouden en te monteren - In- en uitstappen is mogelijk via de voor- en achterdeur - Geschikt voor elk weertype - Uitgevoerd in zwart en rood Afmetingen: Max. belasting: 30 kg Binnenmaten: 58 × 52 × 79 cm Buitenmaten: 75 × 86 × 80 (145) cm

4. Trixie Hondenfietskar - Zwart/Rood - L - 75 x 86 x 80 (145) cm


Product informatiePlus or Show more

Koppeling voor montage op de fiets voor een hondenfietskar maten zie foto

5. Hondenfietskar koppeling


Product informatiePlus or Show more

Geniet samen met uw hond van een leuke uitstap met de fiets dankzij deze trendy en comfortabele Duvo+ Pet Trailer. Door weer en wind, uw hond kan nu altijd en overal mee! De Pet Trailer is voorzien van vlag, reflectoren en verluchtingsvensters. De trailer kan tot 30 kg dragen. Vervoer uw hond veilig & comfortabel met het Duvo+ “Buddies on the gooo” gamma.

6. Duvo+ Fietskar - 80cm x 56cm x 60cm - Grijs/Oranje


Product informatiePlus or Show more

Pet trailer 80x56,5x63cm Geniet samen met uw hond van een leuke uitstap met de fiets dankzij deze trendy en comfortabele Duvo+ Pet fietskar. Door weer en wind, uw hond kan nu altijd en overal mee! De Pet Fietskar is voorzien van vlag, reflectoren en verluchtingsvensters. De trailer kan tot 40 kg dragen. Vervoer uw hond veilig & comfortabel met het Duvo+ “Buddies on the gooo” gamma.

7. Duvo+ Fietskar Pet trailer 80x56,5x63cm Grijs Oranje


Product informatiePlus or Show more

Met deze hondenfietskar van Trixie van 63 x 68 x 75 cm in zwart en rood neemt u uw hond mee op elke reis met de fiets! Met deze fietskar raakt uw hond niet meer oververhit of uitgeput als u op pad gaat op de fiets! Deze hondenkar voor onderweg is eenvoudig te koppelen aan uw fiets door middel van het meegeleverde koppelstuk. De maten van de hondenfietskar zijn 63 x 68 x 75 cm. De handige kar is gemaakt van duurzaam, makkelijk te onderhouden polyester om een stevig metalen frame. De fietskar is geschikt voor elk weertype; de gaas- inzetstukken zorgen voor een goede ventilatie en bij slecht weer kunt u de voordeur voorzien van extra bescherming tegen wind en regen. De wielen zijn bovendien uitgerust met een snelbevestigingssysteem, zodat u altijd gemakkelijk met uw lieveling op pad kunt. - Duurzame, stevige hondenfietskar van metaal en polyester - Makkelijk te onderhouden en te monteren - In- en uitstappen is mogelijk via de voor- en achterdeur - Geschikt voor elk weertype dankzij beschermende voordeur en goede ventilatie - Uitgevoerd in zwart en rood Afmetingen: Max. belasting: 30 kg Binnenmaten: 43 × 45 × 73 cm Buitenmaten: 63 × 68 × 75 (137) c

8. Trixie Hondenfietskar - Zwart/Rood - M - 63 x 68 x 75 (137) cm


Product informatiePlus or Show more

2 in 1: Fietskar kinderen / joggers. Zeer solide kinderfietskar en buggy voor het veilig vervoeren van maximaal twee kinderen vanaf 18 maanden. De fietskar kan in enkele eenvoudige stappen worden omgebouwd tot een buggy waarmee je kan wandelen. De trekstang kan eenvoudig onder de aanhanger worden gedraaid je hebt geen gereedschap meer nodig! Kenmerken: met universele koppeling geschikt voor de meest gangbare fietsen met volledig geveerde achteras, die schokken zeer goed absorbeert - beschermt de rug van kinderen Roltop met vliegenrooster en regenhoes Veiligheidsgordels kunnen snel worden verwijderd dankzij snelsluitingen en extra veilig dankzij de veiligheidsgordel. versterkte voetruimte slijtvaste, regenafstotende, onderhoudsvriendelijke hoes, die gemakkelijk te onderhouden is. met praktisch opbergvak, eenvoudige montage en demontage meer veiligheid: 5-punts veiligheidsgordels lichte en compatibele koppeling met een eigen zekering dubbelzijdige parkeerrem twee reflectoren voor en achteraan twee reflectoren per wiel met veiligheidswimpel StVO-goedgekeurd voor het achteraf aanbrengen van een goedgekeurd achterlicht Levering inclusief: Max. Laadvermogen 40 kg (kinderen + bagage in het ruim) Opbergvak: ca. 57 x 24 cm (LxT) Luchtbanden 20'' inch Binnenafmetingen : 70 x 58 x 55 cm (LxBxH) Afmetingen ingeklapt: 73x61x11,5 cm (LxBxH)

9. HOMCOM Fietskar EN hardloop buggy 2-in-1 wit/zwart


Product informatiePlus or Show more

Deze mooie Doggy Liner Romero Fietskar is ideaal om met de hond op pad te gaan. De kar kan tot 30 kg dragen en is ook geschikt voor de e-bike. Aan de voor en aan de achterkant zitten openingen die afgesloten worden met een ritssluiting. Er zit ventilatiegaas in, het is waterafstotend en er zitten reflecterende stroken op voor extra veiligheid. De kar wordt geleverd inclusief een bevestigingssysteem.

10. Hondenfietskar Doggy Liner Romero Zwart/Grijs - Zwart - 60 x 43 x 51 cm


Producten die vergelijkbaar zijn aan Hondenfietskars


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hondenfietskars. Er zijn namelijk 69 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Hondenfietskar kopen.