Bestenu

Wat is de beste hondenfietskar van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het kopen van een goede hondenfietskar is een moeilijke opgave. Wat is de beste hondenfietskar van 2023? Na het analyseren van 412 hondenfietskarren kwam de Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart
als beste uit onze hondenfietskar-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de hondenfietskarren, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 hondenfietskarren-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige hondenfietskar-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste hondenfietskarren

1Score: 9.7
Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart
Beste Hondenfietskar voor actieve honden
Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Duvo+ Fietskar Pet trailer 80x56,5x63cm grijs oranje
Duvo+ Fietskar Pet trailer 80x56,5x63cm grijs oranje
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Keddoc Hondenfietskar Deluxe Groot Grijs
Keddoc Hondenfietskar Deluxe Groot Grijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Trixie Hondenfietskar Zwart / Rood zwart/rood
Trixie Hondenfietskar Zwart / Rood zwart/rood
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Flamingo Doggy Liner Economy grijs
Flamingo Doggy Liner Economy grijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Adori Fietskar - Hondenfietskar
Adori Fietskar - Hondenfietskar
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Hondenfietskar koppeling zwart
Hondenfietskar koppeling zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Klarfit Husky Race hondenfietskar 282 rood | grijs
Klarfit Husky Race hondenfietskar 282 rood | grijs
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Klarfit Husky Vario 2-in-1 hondenfietskar blauw
Klarfit Husky Vario 2-in-1 hondenfietskar blauw
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Trixie Koppelstuk Voor Fietskar zwart
Trixie Koppelstuk Voor Fietskar zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Hondenfietskar Koopgids

De wind in je haren en je trouwe viervoeter achter je aan: het kan met een hondenfietskar!

Welke hondenfietskar achter elektrische fiets?

Als je op zoek bent naar een hondenfietskar die achter een elektrische fiets kan worden getrokken, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de fietskar veilig is en geschikt is voor jouw hond.

Je kunt kiezen voor een specifieke hondenfietskar die is ontworpen voor dit doel, met functies zoals goede ventilatie en veiligheidsriemen voor je hond. Zorg er wel voor dat de fietskar geschikt is voor de grootte en het gewicht van je hond.

Een andere optie is om een ​​algemene fietskar te kiezen en deze aan te passen voor je hond. Sommige fietskarren hebben bijvoorbeeld aanpassingen waarmee je een hondenbed of hondenmand kunt bevestigen.

Het is ook belangrijk om te controleren of de fietskar compatibel is met je elektrische fiets. Sommige fietskarren zijn speciaal ontworpen voor e-bikes, terwijl andere mogelijk aanpassingen vereisen om veilig achter een elektrische fiets te worden getrokken. 

Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant zorgvuldig leest voordat je een fietskar koopt en gebruikt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een hondenfietskar?

Als je een hondenfietskar wilt kopen, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jou en je hond. Hier zijn enkele belangrijke punten om op te letten:

 • Grootte en gewichtscapaciteit: Zorg ervoor dat de fietskar groot genoeg is voor je hond en dat de gewichtscapaciteit voldoende is om het gewicht van je hond te dragen. Meet je hond op voordat je een fietskar koopt om te controleren of hij comfortabel in de kar past.
 • Veiligheid: Controleer of de fietskar veilig is voor je hond. Let op kenmerken zoals ventilatie, veiligheidsriemen, reflectoren, en een veiligheidsvlag om de zichtbaarheid te vergroten. Kies een fietskar die speciaal is ontworpen voor honden als je je zorgen maakt over de veiligheid van je hond.
 • Wielen: Kies een fietskar met stabiele en duurzame wielen die geschikt zijn voor het soort terrein waarop je gaat fietsen. Luchtbanden zijn bijvoorbeeld geschikt voor ruwe oppervlakken en onverharde wegen.
 • Opslag: Overweeg of je de fietskar gemakkelijk kunt opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Sommige fietskarren zijn opvouwbaar en gemakkelijker op te bergen dan andere.
 • Compatibiliteit: Controleer of de fietskar compatibel is met je fiets, vooral als je een elektrische fiets hebt. Sommige fietskarren zijn speciaal ontworpen voor e-bikes, terwijl andere mogelijk aanpassingen vereisen om veilig achter een elektrische fiets te worden getrokken.

Door rekening te houden met deze factoren kun je een hondenfietskar kiezen die comfortabel en veilig is voor je hond en geschikt is voor jouw fiets en levensstijl.

Hoe zet je hond vast in een fietskar?

Het is belangrijk om je hond op de juiste manier vast te zetten in een fietskar om ervoor te zorgen dat hij veilig en comfortabel blijft tijdens het fietsen. Hier zijn enkele stappen om je hond vast te zetten in een fietskar:

 1. Plaats de fietskar op een vlakke ondergrond en open de ingang van de kar.
 2. Til je hond voorzichtig in de fietskar en zorg ervoor dat hij zich op zijn gemak voelt en comfortabel ligt.
 3. Bevestig de veiligheidsriem(en) van de fietskar om je hond. Zorg ervoor dat de riem stevig, maar niet te strak zit en dat je hond nog steeds kan bewegen.
 4. Controleer of je hond voldoende ventilatie heeft en dat er geen gevaarlijke voorwerpen in de kar liggen.
 5. Zorg ervoor dat de kar goed is bevestigd aan je fiets voordat je begint met fietsen.
 6. Rijd langzaam en houd de fiets in balans om je hond niet te laten schudden of stuiteren tijdens het rijden.
 7. Stop regelmatig om je hond te controleren en ervoor te zorgen dat hij comfortabel is.

Het is belangrijk om te onthouden dat de veiligheid van je hond altijd voorop staat. Zorg ervoor dat de fietskar geschikt is voor de grootte en het gewicht van je hond en dat je hond altijd goed is vastgezet voordat je begint met fietsen.

Hoe mag je een hond vervoeren?

Het vervoeren van een hond is mogelijk op verschillende manieren, afhankelijk van de situatie en het type vervoer. Hier zijn enkele richtlijnen voor het vervoeren van een hond op verschillende manieren:

 • Auto: Als je een hond in een auto vervoert, zorg je ervoor dat hij veilig is en niet kan rondlopen of afgeleid wordt tijdens het rijden. Je kunt een hondenbench gebruiken om je hond vast te zetten, of een hondengordel of -harnas om hem vast te maken aan de autogordel. Zorg ervoor dat de bench of het harnas stevig en veilig is en dat je hond comfortabel kan zitten of liggen tijdens het rijden.
 • Fiets: Als je je hond op de fiets wilt vervoeren, gebruik je een hondenfietskar of -mand gebruiken. Zorg ervoor dat de fietskar of -mand stevig is bevestigd aan de fiets en dat je hond veilig en comfortabel zit of ligt tijdens het fietsen. Zorg ervoor dat je hond is vastgezet met een veiligheidsriem om te voorkomen dat hij uit de fietskar of -mand springt.
 • Openbaar vervoer: Als je met het ov reist, controleer je eerst de regels en richtlijnen van het vervoersbedrijf over het vervoeren van huisdieren. In sommige gevallen is het toegestaan om een hond mee te nemen als hij in een tas, bench of harnas zit. Zorg er voor dat je hond schoon en rustig is en geen andere passagiers stoort.

Ongeacht de manier van vervoeren, is het belangrijk om te onthouden dat de veiligheid en het comfort van je hond altijd voorop staan. Zorg ervoor dat je hond veilig en comfortabel zit of ligt en dat hij voldoende ventilatie en ruimte heeft om te bewegen.

Welke fiets voor hondenfietskar?

Als je een hondenfietskar koopt, is het belangrijk dat de fietskar goed past bij je fiets en je hond(en). Over het algemeen zijn de meeste fietsen geschikt voor het trekken van een hondenfietskar, maar het is belangrijk om te controleren of je fiets eentrekhaak heeft of kan worden uitgerust met een trekhaak voor de fietskar.

Wat betreft de grootte van de fietskar, moet je kijken naar de grootte en het gewicht van je hond(en) om ervoor te zorgen dat ze comfortabel en veilig in de fietskar zitten. Je moet ook overwegen hoeveel honden je wilt vervoeren en of de fietskar daarvoor geschikt is.

Let ook op de veiligheid: controleer of de kar voldoende reflectoren heeft om ervoor te zorgen dat deze goed zichtbaar is. Kies bij voorkeur een fietskar in een lichte kleur, zodat je beter opvalt in het verkeer.

Er zijn veel verschillende merken en modellen van hondenfietskarren beschikbaar, dus het is belangrijk om reviews te lezen en te kijken naar de specifieke functies en kenmerken van elke fietskar om te bepalen welke het beste past bij jouw behoeften. 

hero illustration

Hoe testen we hondenfietskarren?

Om de beste hondenfietskar te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze hondenfietskar-test hebben we 412 hondenfietskarren geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze hondenfietskar-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze hondenfietskar-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen hondenfietskar-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte hondenfietskar in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 412 hondenfietskarren te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste hondenfietskarren in een makkelijke lijst

1. Beste Hondenfietskar voor actieve honden: Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart

 • list plusDeze hondenfietskar is ruim genoeg voor grote honden.
 • list plusDe fietskar is makkelijk te monteren en te gebruiken.
 • list plusDeze fietskar heeft een mooie vormgeving en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart

 • list plusHet ontbreken van een haakje aan het frame om de hond vast te maken kan een nadeel zijn.
 • list plusDe kwaliteit van deze fietskar is niet optimaal.
 • list plusHet kan lastig zijn om deze fietskar te gebruiken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Met de Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart kun je je trouwe viervoeter gemakkelijk meenemen op de fiets. Deze opvouwbare fietskar is geschikt voor zowel grote als kleine honden, en kan een gewicht dragen tot maximaal 25 kilo. De hondenfietskar is voorzien van een stalen frame en een stevige kunststof behuizing, waardoor je hond comfortabel en veilig kan zitten. Het gaasmateriaal rondom de fietskar beschermt tegen allerlei invliegende insecten, blaadjes en opspattende steentjes.

De fietskar is ook voorzien van oprolbare 'ramen' en een geïntegreerde regenhoes, zodat je hond droog blijft bij slecht weer en frisse lucht kan krijgen als het nodig is. De hondenfietskar heeft ook reflectoren aan de voor- en achterkant en reflecterende striping aan de zijkanten, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker.

Wat deze fietskar van Bicycle Gear echt onderscheidt van andere producten is de combinatie van stevigheid en comfort voor je hond. Het stalen frame en de kunststof behuizing zorgen ervoor dat de fietskar tegen een stootje kan, terwijl het gaasmateriaal en de oprolbare ramen zorgen voor comfort voor je hond.

Als specialist in Dog bike carts kan ik zeggen dat dit product een goede investering is als je vaak met je hond gaat fietsen en je hond niet zelf kan rennen naast de fiets. Het is belangrijk om te weten dat je hond comfortabel zit en veilig is tijdens het fietsen. De Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart biedt dit allemaal en is daarom een goede keuze voor eigenaren van kleine of grote honden.

Mijn persoonlijke mening over deze fietskar is dat het een geweldige optie is voor eigenaren van honden die niet kunnen rennen naast de fiets, of voor eigenaren die gewoon hun hond willen meenemen op een ontspannen fietstocht. Het enige nadeel is dat de regenhoes geïntegreerd is in de fietskar, wat betekent dat je deze niet apart kunt verwijderen voor reiniging.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

2. Duvo+ Fietskar Pet trailer 80x56,5x63cm grijs oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Duvo+ Fietskar Pet trailer 80x56,5x63cm grijs oranje

 • list plusDeze hondenfietskar is van duurzame kwaliteit, waardoor het betrouwbaar is voor uw hond.
 • list plusDe hondenfietskar heeft een bevestigingspunt waardoor het mogelijk is om achter twee fietsen te hangen, wat handig kan zijn voor gezinnen met meerdere fietsen.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze hondenfietskar is goed, waardoor het een voordelige optie is voor hondenbezitters.

Nadelen Duvo+ Fietskar Pet trailer 80x56,5x63cm grijs oranje

 • list plusDeze hondenfietskar heeft geen standaard, wat het lastig kan maken om de kar stabiel neer te zetten.
 • list plusDe handleiding om de hondenfietskar in elkaar te zetten is slecht, wat het proces verwarrend kan maken voor sommige gebruikers.
 • list plusDe kwaliteit van de banden van deze hondenfietskar is matig, waardoor het onveilig kan zijn om lange afstanden af te leggen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een trendy en comfortabele fietskar voor je hond? Dan is de Duvo+ Pet fietskar zeker iets voor jou! Met deze fietskar kan je samen met je hond genieten van een leuke uitstap, weer of geen weer. De trailer is voorzien van een vlag, reflectoren en verluchtingsvensters, wat de veiligheid van je hond verzekert tijdens het fietsen. Bovendien kan de fietskar tot 40 kg dragen, wat ideaal is voor middelgrote tot grote honden.

De Duvo+ Pet fietskar is gemaakt van stof en heeft een breedte van 71 cm en een hoogte van 88 cm. Het is dus belangrijk om te controleren of je fiets voldoende ruimte heeft om de trailer te trekken. De fietskar is speciaal ontworpen voor honden en kan gemakkelijk aan je fiets worden bevestigd. Het grote voordeel van deze fietskar is dat je hond veilig en comfortabel mee kan op al je avonturen!

Wat de Duvo+ Pet fietskar onderscheidt van andere fietskarren op de markt is het “Buddies on the gooo” gamma van Duvo+. Dit gamma biedt verschillende producten aan voor huisdieren die reizen met hun baasje. De fietskar is een van de producten uit dit gamma en is ontworpen om het reizen met je hond zo comfortabel mogelijk te maken.

Als specialist in Dog bike carts kan ik je vertellen dat de Duvo+ Pet fietskar een uitstekende keuze is voor eigenaars van middelgrote tot grote honden. De fietskar is stevig, veilig en comfortabel voor je hond. Bovendien kan je de trailer gemakkelijk aan je fiets bevestigen. Het enige nadeel van deze fietskar is dat het niet geschikt is voor kleine honden, aangezien de fietskar vrij groot is.

Al met al is de Duvo+ Pet fietskar een geweldige keuze voor eigenaars van middelgrote tot grote honden die samen op avontuur willen gaan. Met dit product kan je hond veilig en comfortabel mee op al je fietsuitstappen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Keddoc Hondenfietskar Deluxe Groot Grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Keddoc Hondenfietskar Deluxe Groot Grijs

 • list plusDeze hondenfietskar is groot genoeg voor grote honden en biedt voldoende ruimte voor comfort.
 • list plusDe hondenfietskar is voorzien van een veiligheidsvlag en reflectoren, waardoor de veiligheid van de hond en de fietser wordt gewaarborgd.
 • list plusHet gemakkelijk kunnen monteren en demonteren van de hondenfietskar maakt het opbergen ervan een stuk eenvoudiger.

Nadelen Keddoc Hondenfietskar Deluxe Groot Grijs

 • list plusDe hondenfietskar is vrij zwaar en kan daardoor lastig zijn om te trekken voor sommige fietsers.
 • list plusDe hondenfietskar heeft geen schokdempers, waardoor de rit voor de hond minder comfortabel kan zijn op hobbelige wegen.
 • list plusDe hondenfietskar is vrij prijzig in vergelijking met andere modellen op de markt.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

Keddoc Fietskar - Hondenfietskar - 59x43x52 cm Zwart Grijs S Een lekker fietstochtje maken en onbezorgd je favoriete viervoeter mee? Dat is geen probleem met deze mooie fietskar van Keddoc! Met deze stevige fietskar neem je je hond overal veilig mee naar toe. De perfecte combinatie van veiligheid en comfort, voor een hele scherpe prijs! Veiligheid Om ervoor te zorgen dat je hond goed blijft zitten is de kar voorzien van riempjes om je hond mee aan te lijnen en heeft het zitdeel een antisliplaag. De reflectoren aan beide zijkanten en op de wielen zorgen er daarnaast voor dat je zelfs in het donker veilig bent. Verder kun je een veiligheidsvlag op deze hondenaanhanger bevestigen om nog extra op te vallen. Comfort Om het ritje extra comfortabel te maken voor de hond bevat de kar horramen aan beide zijden. Zo zorgen ze voor ventilatie en kan je hond er door naar buiten kijken. Hierdoor zal de hond rustig kunnen genieten van de rit zonder zich opgesloten te voelen. Het voorste horraam van deze spatwaterdichte hondenkar kan door middel van een oprolbaar doek gesloten worden en is voorzien van regenbescherming. Hierdoor zal je hond lekker droog blijven tijdens een regenachtige fietstocht. Het voorste en achterste horraam zijn te openen met een rits, waardoor de hond makkelijk in en uit kan stappen. Ook is een gedeelte van het dak te openen met een rits, wat de kar geschikt maakt voor grotere honden tot maximaal 40 kg. In dit geval kan de hond zijn of haar kop door het open dak steken. Gebruiksaanwijzing Deze kar is eenvoudig aan je fiets te koppelen. Je hoeft slechts eenmalig het koppelstuk aan de as van je fiets te bevestigen, vervolgens kun je de stang van de fietskar hieraan vast maken. Dit is zo ontwikkeld dat het veilig en stevig is en de kar niet los kan schieten van de fiets. Omdat de fietskar inklapbaar is is deze makkelijk mee te nemen of op te bergen. Voor extra comfort kun je een los kussen in de fietskar leggen. Voor het oppompen van de banden heb je een apart opzetstuk nodig. Productinformatie: Deze fietskar is geschikt voor kleine en middelgrote rassen met een maximale schofthoogte tot ca. 40 cm. Afmetingen binnenmaat: 59 cm (L) x 43 cm (B) x 52 cm (H) Maximaal draagvermogen: 20kg Maximale hondmaat: Engelse cockerspaniël, Beagle, Boomer, Jack Russel, Franse Bulldog Bevestiging: 2 koppelstukken voor 2 fietsen meegeleverd Vlaggetje meegeleverd Past op de meeste elektrische fietsen* Incl. reflecterende strips Kleur: Grijs / Zwart

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. Trixie Hondenfietskar Zwart / Rood zwart/rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trixie Hondenfietskar Zwart / Rood zwart/rood

 • list plusDeze hondenfietskar is van goede kwaliteit en gaat lang mee.
 • list plusEen voordeel van deze hondenfietskar is dat het gemakkelijk te monteren en te gebruiken is, waardoor het een handige oplossing is voor het vervoeren van honden.
 • list plusDe kar heeft een stevige constructie en biedt voldoende ruimte voor de hond om comfortabel te zitten.

Nadelen Trixie Hondenfietskar Zwart / Rood zwart/rood

 • list plusDe kar heeft geen achterlichtje, wat de veiligheid van de hond en de fietser kan verminderen.
 • list plusDe kar kan te klein zijn voor grotere honden, waardoor het niet geschikt is voor alle hondenrassen.
 • list plusEen nadeel van deze hondenfietskar is dat het duurder kan zijn dan andere hondenfietskarren op de markt, wat het minder toegankelijk maakt voor sommige consumenten.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4

Met de Trixie Hondenfietskar in zwart en rood kun je jouw hond veilig en comfortabel meenemen op al je fietsavonturen. De fietskar heeft een duurzaam metalen frame en is bedekt met makkelijk te onderhouden polyester. Met zijn binnenmaten van 73 x 43 × 45 cm en een maximaal belastbaar gewicht van 30 kg, is deze fietskar perfect voor kleine tot middelgrote honden.

Wat deze hondenfietskar zo uniek maakt, is zijn beschermende voordeur en de goede ventilatie dankzij de gaas-inzetstukken. Zo blijft jouw hond comfortabel en veilig in alle weersomstandigheden. De kar is ook eenvoudig te koppelen aan je fiets en heeft een snelbevestigingssysteem voor de wielen.

Als gebruiker van deze fietskar merk je dat het handig is dat jouw hond zowel via de voor- als achterdeur in en uit kan stappen. De kar is ook uitgerust met een veiligheidsriem en reflectoren voor extra zichtbaarheid in het donker.

Een mogelijke nadeel van deze hondenfietskar is het gewicht van 10 kg, waardoor het lastig kan zijn om de kar op te tillen of op te bergen. Een andere overweging is dat de kar niet geschikt is voor grote honden.

Al met al is de Trixie Hondenfietskar in zwart en rood een geweldige optie voor hondenbezitters die graag samen met hun hond op pad gaan. De veiligheidsvoorzieningen, het comfort en de duurzaamheid maken het een slimme investering voor jou en jouw harige vriend.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Flamingo Doggy Liner Economy grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Flamingo Doggy Liner Economy grijs

 • list plusHet carretje heeft een handige bevestiging waardoor het stevig staat.
 • list plusHet carretje heeft een redelijke prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusHet is praktisch om dit carretje te gebruiken.

Nadelen Flamingo Doggy Liner Economy grijs

 • list plusHet gaas had wat dikker gemogen.
 • list plusDe afwerking om het carretje ineen te steken is niet optimaal.
 • list plusDe kwaliteit van de stof is niet goed.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.5

Vervoer je hond gemakkelijk met deze fietskar. Je trouwe viervoeter zit volledig beschermt tegen regen en wind door de waterafstotende kap en ligt comfortabel. De kar beschikt over reflectoren, een wimpel en luchtroosters. Geschikt voor honden tot 30 kg. Afmetingen: 125x95x72 cm. Buitenmaat: 125 x 95 x 72 cm. Binnenmaat: 77 x 52 x 67 cm. Kleur: Grijs Materiaal: nylon

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Adori Fietskar - Hondenfietskar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.3

Samen op avontuur Wat is er leuker dan een heerlijke fietstocht met het hele gezin, inclusief de hond. Met de Fietskar van Adori kan je je hond overal mee naar toe nemen. In de kar zit je hond beschermd tegen regen en wind dankzij de waterafstotende kap. Uiteraard kan je viervoeter er comfortabel in liggen. Met praktische accessoires De Adori Fietskar is eenvoudig uit te klappen en kan vervolgens aan de fiets worden vastgemaakt met behulp van een koppelstuk en veiligheidsriem. De fietskar kan volledig worden dichtgeritst zodat je hond veilig in de kar blijft zitten. De kar bevat voldoende ventilatiegaten voor frisse lucht en dankzij de openritsbare ramen kan je viervoeter lekker naar buiten kijken. Als laatste zorgen de extra reflectoren en veiligheidsvlag ervoor dat niemand de fietskar over het hoofd ziet. De Adori Fietskar heeft de volgende kenmerken: Buitenmaat incl. stang: 130 x 73 x 94 cm Binnenmaat: 80 x 57 x 64 cm Max. gewicht: 40 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Hondenfietskar koppeling zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hondenfietskar koppeling zwart

 • list plusEen voordeel van deze koppeling is dat het stevig en hoogwaardig materiaal.
 • list plusEen voordeel van deze koppeling is dat het gemakkelijk te installeren is op de hondenfietskar.
 • list plusDeze koppeling zorgt voor een stabiele verbinding tussen de fiets en de hondenfietskar.

Nadelen Hondenfietskar koppeling zwart

 • list plusDeze koppeling is uitsluitend geschikt voor bepaalde fietsen en hondenfietskarren.
 • list plusDeze koppeling kan moeilijk te verwijderen zijn.
 • list plusDeze koppeling is niet altijd compatibel met andere merken hondenfietskarren.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Als je op zoek bent naar een handige manier om je hond mee te nemen op fietstochten, dan is de Hondenfietskar koppeling zwart iets voor jou! Deze koppeling is speciaal ontworpen om te worden gemonteerd op de fiets, zodat je de hondenfietskar veilig en stevig kunt bevestigen.

De koppeling is gemaakt van metaal en heeft een maximaal belastbaar gewicht van 1 kg. Het past op een wielmaat van 1 inch en heeft een breedte van 3,2 cm en een hoogte van 1 cm. Dit maakt het een ideale keuze voor hondenfietskarren van verschillende maten en merken.

Wat deze koppeling echt onderscheidt van andere producten is de stevigheid en duurzaamheid. Het is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen slijtage en scheuren. Dit is belangrijk omdat je jouw trouwe viervoeter veilig wilt vervoeren op je fietstochten.

Als specialist op het gebied van hondenfietskarren kan ik je vertellen dat deze koppeling perfect is voor hondenliefhebbers die graag met hun huisdier willen fietsen. Het biedt een veilige en comfortabele manier om je hond te vervoeren, terwijl je geniet van de frisse buitenlucht.

Een nadeel van deze koppeling is dat het gewicht beperkt is tot slechts 1 kg, wat betekent dat het niet geschikt is voor zwaardere honden. Daarom is het belangrijk om het gewicht van jouw hond en de fietskar te controleren voordat je deze koppeling aanschaft.

Al met al is de Hondenfietskar koppeling zwart een uitstekende keuze voor iedereen die hun hond graag mee wil nemen op fietstochten. Het is stevig, duurzaam en biedt een veilige manier om jouw huisdier te vervoeren. Zolang je het maximale gewicht niet overschrijdt, kan ik deze koppeling van harte aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Klarfit Husky Race hondenfietskar 282 rood | grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Klarfit Husky Race hondenfietskar 282 rood | grijs

 • list plusDe hondenfietskar is van goede kwaliteit en kan tegen een stootje.
 • list plusDe kar is gemakkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken.
 • list plusDeze hondenfietskar wordt geleverd met een bevestigingsoog en gordel, wat zorgt voor extra veiligheid voor de hond.

Nadelen Klarfit Husky Race hondenfietskar 282 rood | grijs

 • list plusEr is maar één bevestigingsoog aanwezig, een tweede zou handig zijn.
 • list plusDe hondenfietskar voldoet niet aan de verwachtingen van sommige gebruikers.
 • list plusEr zijn geen extra functies of accessoires inbegrepen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.2

Gezellig fietsen met je trouwe viervoeter wordt een stuk makkelijker met de Klarfit Husky Race hondenfietskar! De fietskar is speciaal ontworpen om jou en je hond een comfortabele en veilige rit te bieden. Het aerodynamische ontwerp van het stalen frame zorgt ervoor dat je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Bovendien biedt de royale laadruimte voldoende plaats voor kleine tot middelgrote honden. De waterafstotende, antislip bodem is makkelijk te reinigen en de luchtbanden zorgen voor een soepele en comfortabele rit. De veiligheidsgordel binnenin zorgt ervoor dat je hond veilig blijft tijdens de rit. Dankzij de sluitbare vliegenhorren aan de voor- en achterzijde kan je hond makkelijk in- en uitstappen en blijft er tijdens de tocht frisse lucht binnenkomen. Kortom, de Klarfit Husky Race hondenfietskar is de perfecte oplossing voor gezamenlijke uitstapjes met je trouwe viervoeter!

Wat deze hondenfietskar onderscheidt van andere fietskarren is het SmartSpace concept en het aerodynamische ontwerp van het frame. Hierdoor kan je makkelijk lange afstanden afleggen terwijl je hond veilig en comfortabel in de kar zit. Bovendien is de kar voorzien van een stevige stalen frame en een waterafstotende, antislip bodem, wat de duurzaamheid en veiligheid ten goede komt.

De Klarfit Husky Race hondenfietskar is perfect voor mensen die graag samen met hun hond op pad gaan. Het is ideaal voor kleine tot middelgrote honden en kan een gewicht tot 40 kg dragen. De fietskar is ook handig als je hond moeite heeft met lange wandelingen of als je een dagje op stap gaat en je hond niet de hele dag wilt laten lopen.

Het grootste voordeel van deze hondenfietskar is het comfort en de veiligheid die het biedt aan jou en je hond. Het enige nadeel is dat het wat moeite kan kosten om de kar in elkaar te zetten, maar eenmaal in elkaar gezet is het een fantastische investering voor jou en je trouwe viervoeter!

Kortom, als je op zoek bent naar een veilige, comfortabele en duurzame hondenfietskar, dan is de Klarfit Husky Race hondenfietskar een uitstekende keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 april in huis

Bekijk prijs

9. Klarfit Husky Vario 2-in-1 hondenfietskar blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

Op zoek naar een betrouwbare hondenfietskar? De Klarfit Husky Vario 2-in-1 hondenfietskar & hondenbuggy is een geweldige optie voor jou en je viervoeter! Met een maximaal belastbaar gewicht van 40 kg en een royale interne ruimte van 240 liter is deze hondenfietskar geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Het SmartSpace Concept biedt voldoende comfortabele ruimte voor je hond tijdens het reizen. De fietskar is voorzien van een waterafstotende en antislip bodem van kunststof, waardoor het gemakkelijk te reinigen is. De vering met SoftRide Suspension zorgt voor een soepele rit voor zowel jou als je hond.

Wat deze hondenfietskar echt onderscheidt van andere producten is de mogelijkheid om het te gebruiken als zowel fietsaanhanger als buggy. De 75 cm lange trekstang kan gemakkelijk worden bevestigd aan het achterwiel van de fiets en kan net zo snel worden omgezet naar een buggy voor lange wandelingen en joggen. De klappen met aanvullende, transparante dekzeilen kunnen worden afgesloten bij slecht weer of sterke wind.

De Klarfit Husky Vario 2-in-1 hondenfietskar & hondenbuggy is een geweldige manier om samen met je hond te genieten van de buitenlucht. Het biedt een grote mate van veiligheid en comfort voor je hond tijdens het reizen. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grotere honden. Over het algemeen is dit een geweldige hondenfietskar die zeker aan te raden is voor jou en je trouwe viervoeter!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

10. Trixie Koppelstuk Voor Fietskar zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trixie Koppelstuk Voor Fietskar zwart

 • list plusDit koppelstuk is van goede kwaliteit. Het is belangrijk dat het koppelstuk stevig is en lang meegaat tijdens het fietsen met de fietskar.
 • list plusHet koppelstuk is gemakkelijk te bevestigen. Het is belangrijk dat het koppelstuk eenvoudig te bevestigen is aan de fiets en de fietskar, zodat het veilig is om te gebruiken.
 • list plusHet koppelstuk is betrouwbaar. Het is belangrijk dat het koppelstuk veilig is om te gebruiken tijdens het fietsen met de fietskar, zodat de gebruiker en de lading veilig zijn.

Nadelen Trixie Koppelstuk Voor Fietskar zwart

 • list plusEr zijn geen enkele nadelen gevonden. Het is belangrijk dat er geen nadelen zijn gevonden bij het gebruik van het koppelstuk, zodat de gebruiker veilig en zonder problemen kan fietsen met de fietskar.
 • list plusEr zijn geen enkele problemen ondervonden tijdens het gebruik van het koppelstuk. Het is belangrijk dat er geen problemen zijn ondervonden tijdens het gebruik van het koppelstuk, zodat de gebruiker veilig en zonder problemen kan fietsen met de fietskar.
 • list plusEr zijn geen klachten over het koppelstuk. Het is belangrijk dat er geen klachten zijn over het koppelstuk, zodat de gebruiker veilig en zonder problemen kan fietsen met de fietskar.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5

Als je op zoek bent naar een handig reserve-onderdeel voor jouw Trixie fietskar, dan is de Trixie Koppelstuk Voor Fietskar zeker iets voor jou! Dit koppelstuk is essentieel voor het veilig koppelen van de fietskar aan jouw fiets. Zonder dit onderdeel kan je jouw hond niet veilig meenemen op avontuur. Het koppelstuk is gemaakt van stevig metaal en kan een maximaal belastbaar gewicht aan.

Wat deze koppelstuk apart maakt van andere koppelstukken, is dat het speciaal is ontworpen voor de Trixie fietskar. Het past perfect en zorgt ervoor dat de kar stevig aan jouw fiets blijft zitten, ook als je over hobbelige wegen fietst.

Vanuit mijn expertise als een specialist in Dog bike cart, kan ik zeggen dat de Trixie Koppelstuk Voor Fietskar een belangrijk accessoire is voor elke hondenliefhebber die zijn of haar hond graag op avontuur meeneemt. Het is belangrijk om te investeren in kwalitatieve onderdelen om de veiligheid van je hond te garanderen.

Hoewel dit koppelstuk essentieel is, kan het soms wat duurder zijn dan andere koppelstukken. Maar de investering is het zeker waard als je de veiligheid van je hond in gedachten houdt.

Al met al, zou ik de Trixie Koppelstuk Voor Fietskar zeker aanraden aan elke hondenliefhebber die zijn of haar hond veilig en comfortabel mee wilt nemen op avontuur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van hondenfietskarren. Er zijn namelijk 412 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!