Bestenu

Wat is de beste vers vlees hond van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede vers vlees hond is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste vers vlees hond van 2023? Na het testen van 14 vers vlees voor honden kwam de Vers Vlees Ontdooidoos Diepvries Vershouddoos als beste uit onze vers vlees hond-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de vers vlees voor honden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 vers vlees voor honden-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame vers vlees hond-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste vers vlees voor honden

1Score: 9.9
Vers Vlees Ontdooidoos Diepvries Vershouddoos
Vers Vlees Ontdooidoos Diepvries Vershouddoos
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
5 KG vers vlees voor
Beste Fresh meat dog voor actieve honden
5 KG vers vlees voor
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Kip 5x0,5kg KVV vers vlees
Kip 5x0,5kg KVV vers vlees
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Kip / Rund 5x1 kilo
Kip / Rund 5x1 kilo
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Kalkoen Haring Makreel 5x1 kilo
Kalkoen Haring Makreel 5x1 kilo
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Excellent vers rund/pens
Beste Fresh meat dog voor gevoelige honden
Excellent vers rund/pens
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Pens & Kip 5x0,5kg KVV
Pens & Kip 5x0,5kg KVV
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Kip Rund Zalm 5x1 kilo
Beste Fresh meat dog voor puppy's
Kip Rund Zalm 5x1 kilo
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Meatiful vers vlees hond zalm
Meatiful vers vlees hond zalm
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Rund 5x0,5kg KVV vers vlees
Rund 5x0,5kg KVV vers vlees
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vers Vlees voor Honden Koopgids

Je hond eet dan wel misschien alles wat hij of zij voorgeschoteld krijgt, maar dat wilt niet zeggen dat je het daarbij moet laten. Om de gezondheid van je trouwe viervoeter te garanderen, wil je het beste vlees voor honden!

Wat is de beste voeding voor honden?

De beste voeding voor honden is een die aan hun specifieke voedingsbehoeften voldoet en is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Dit kan variëren afhankelijk van de leeftijd, grootte, activiteitsniveau en gezondheid van de hond.

In het algemeen raadt men om een commercieel hondenvoer te kiezen dat is goedgekeurd door een erkende organisatie, zoals de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied (RvB), of een dierenarts. Het is ook belangrijk om de hoeveelheid voeding die uw hond krijgt, aan te passen aan hun energiebehoefte.

 


 

Wat is beter voor hondne: brokken of vlees?

Beide opties kunnen een goede keuze zijn voor hondenvoeding, afhankelijk van de specifieke behoeften van je hond.

Commerciële hondenbrokken zijn gemakkelijk verkrijgbaar en bieden een goede balans van voedingsstoffen die honden nodig hebben. Ze zijn gemakkelijk te bewaren en te doseren, en er zijn veel verschillende soorten beschikbaar voor honden met specifieke behoeften zoals allergieën of gewichtsproblemen.

Rauw vlees of zelfgemaakte maaltijden met vers vlees, groenten en granen zijn ook een goede optie voor hondenvoeding. Dit biedt honden een natuurlijke bron van eiwitten en andere voedingsstoffen. Je moet wel rekening houden met de juiste samenstelling van de maaltijd en de hygiëne van de bereiding.

Het is belangrijk om te overleggen met een dierenarts als je overweegt om je hond een dieet van rauw vlees te geven, omdat dit soms gevaren met zich meebrengt, zoals bacteriële infecties.

Het is belangrijk om te onthouden dat geen enkel dieet hetzelfde is voor elke hond, dus het is belangrijk om de specifieke behoeften van je hond in overweging te nemen bij het kiezen van een dieet.

Welk vlees mag een hond niet eten?

Er zijn een aantal soorten vlees die je hond beter niet kan eten. Hier zijn een paar voorbeelden:

 • Rauw vlees van varkens kan besmet zijn met trichinella, een parasiet die ziekte veroorzaakt bij honden.
 • Sommige rauwe vissoorten dragen bacteriën en parasieten met zich mee, wat tot allerlei neurologische en gastrologische ziekten kan leiden.
 • Rauw konijnenvlees kan besmet zijn met een parasiet genaamd E. cuniculi, die leidt tot neurologische symptomen.
 • Kip en rundvlees moet je koken voordat je hond het eet, omdat het rauw eten van deze vleessoorten kan leiden tot salmonella- of listeria-infecties.
 • Bepaalde delen van dieren zoals botten en grote stukken vet zijn gevaarlijk voor honden omdat ze obstructies kunnen veroorzaken of verstoppingen.

Het is belangrijk om te onthouden dat honden niet dezelfde voedingsbehoeften hebben als mensen, dus wees voorzichtig met wat je ze geeft. Als je twijfelt over welk vlees je hond wel of niet kan eten, raadpleeg dan een dierenarts voor professioneel advies.

Is KVV of BARF beter voor een hond?

KVV (kant-en-klare gekookte versvoeding) en BARF (biologisch artgerechte rohfütterung, ofwel rauwe voeding) zijn beide alternatieven voor commerciële hondenbrokken. Beide methoden hebben hun eigen voordelen en nadelen, dus het is belangrijk om te overwegen welke het beste past bij de specifieke behoeften van jouw hond.

KVV is een optie als je op zoek bent naar gemak. Deze gekookte versvoeding is al klaar om te geven aan de hond, en de samenstelling van de maaltijd is specifiek afgestemd op de voedingsbehoeften van honden. Het is vaak speciaal gemaakt voor honden met specifieke voedingsbehoefte, zoals dieren met allergieën of gewichtsproblemen.

BARF is een optie als je op zoek bent naar meer controle over de inhoud van de voeding van je hond. Met BARF, bereid je zelf de maaltijd voor de hond met vers vlees, groenten en granen. Zo kun je zelf kiezen welk vlees en welke groenten je gebruikt, en dit aanpassen aan de specifieke voedingsbehoefte van je hond.

Echter, BARF vereist meer tijd en kennis om de juiste samenstelling van de maaltijd te garanderen en hygiëne te waarborgen. Het is ook belangrijk om te overleggen met een dierenarts als je overweegt om over te stappen naar een BARF dieet, omdat dit soms gezondheidsrisico's met zich meebrengt.

Kip vs. lam

Beide kip en lam kunnen goede voedingsbronnen zijn voor honden, afhankelijk van de specifieke voedingsbehoeften van jouw hond. Kip is een populaire keuze vanwege de hoge eiwitgehalte en de lage kans op allergenen. Het is ook een goede bron van vitamine B6 en niacine, die helpen bij de stofwisseling van eiwitten en koolhydraten.

Lam is ook een goede bron van eiwit, maar het bevat meer vet dan kip. Het is een goede bron vanvitamine B12, ijzer en selenium, die helpen bij de aanmaak van rode bloedcellen en het immuunsysteem.

Als je hond een allergie of voedselintolerantie heeft, kan het beter zijn om voor een andere eiwitbron te kiezen, zoals konijn of vis. Het is altijd aan te raden om de specifieke voedingsbehoeften van jouw hond te bespreken met een dierenarts, zodat je zeker weet dat jouw hond het juiste voedsel krijgt.

hero illustration

Hoe testen we vers vlees voor honden?

Om de beste vers vlees hond te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze vers vlees hond-test hebben we 14 vers vlees voor honden vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze vers vlees hond-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze vers vlees hond-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne vers vlees hond-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte vers vlees hond in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 14 vers vlees voor honden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste vers vlees voor honden in een makkelijke lijst

1. Vers Vlees Ontdooidoos Diepvries Vershouddoos

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een veilige en hygiënische manier om vers vlees hondenvoer te bewaren en te ontdooien? Dan is de Curver Vlees Ontdooidoos Diepvries Vershouddoos een uitstekende keuze! Deze bewaardoos is gemaakt van oersterk materiaal en sluit luchtdicht af, waardoor er geen rare geurtjes in je koelkast terechtkomen en het vlees schoon en veilig blijft. Bovendien is deze diepvriesdoos vaatwasser- en magnetronbestendig en geschikt voor temperaturen van -40° C tot 100° C.

Wat deze Curver Vlees Ontdooidoos Diepvries Vershouddoos extra handig maakt, is dat hij niet alleen geschikt is voor vers vlees, maar ook voor houdbare worsten en andere hondenvoer of hondensnacks. En omdat deze bewaardoos 100% BPA-vrij is, is hij ook veilig om te gebruiken voor menselijke consumptiewaren zoals cake.

Wat deze diepvriesdoos echt onderscheidt van andere producten is de oersterke kunststof die ervoor zorgt dat hij niet zomaar kapot gaat. Zelfs als je er per ongeluk met een scherp mes in snijdt, blijft deze Curver Original diepvriesdoos nog steeds intact.

Als specialist in Fresh meat dog kan ik je vertellen dat het belangrijk is om je hond vers vlees te geven dat veilig en hygiënisch bewaard is. Met de Curver Vlees Ontdooidoos Diepvries Vershouddoos weet je zeker dat je hond altijd gezond en veilig vlees voorgeschoteld krijgt. De afmetingen zijn geschikt voor vleesrollen tot 1 kg, dus je kunt genoeg vlees voor je hond bewaren.

Mijn persoonlijke mening is dat deze Curver Vlees Ontdooidoos Diepvries Vershouddoos een uitstekende keuze is voor hondenliefhebbers die hun hond graag vers vlees voeren en daarbij belang hechten aan hygiëne en veiligheid. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de bewaardoos misschien niet groot genoeg is voor grote hondenrassen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Fresh meat dog voor actieve honden: 5 KG vers vlees voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 5 KG vers vlees voor

 • list plusHet voordeel van deze vers vlees is dat het langer houdbaar is dan andere soorten vlees.
 • list plusDit vers vlees is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, wat het een gezonde optie maakt.
 • list plusDit vers vlees is per portie verpakt, waardoor het eenvoudig te doseren is.

Nadelen 5 KG vers vlees voor

 • list plusEr is niet altijd voldoende op voorraad, waardoor het soms moeilijk kan zijn om aan te schaffen.
 • list plusHet is duurder dan andere soorten vlees.
 • list plusHet is niet geschikt voor alle hondenrassen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Je hond verdient alleen het beste en dat is precies wat 5 KG vers vlees voor je biedt! Dit hondenvlees is gemaakt van restvlees van het rund dat niet geschikt is voor menselijke consumptie. Het is een aanvullend diervoeder en bevat 90% rundvlees van hoge kwaliteit en 10% rijst voor extra voedingswaarde. Het bevat geen pens, waardoor het niet stinkt en ook geen toevoegingen van zout of iets dergelijks. Het vlees wordt verpakt in handige zakjes en direct na het slachten ingevroren om de versheid te garanderen.

Wat dit product echt onderscheidt van andere hondenvleesproducten is de kwaliteit en de zorg die besteed wordt aan het slachten en verwerken van het vlees. Het is belangrijk om te weten dat het vlees meestal vers verzonden wordt, zodat het nog niet bevroren is wanneer het bij jou thuis aankomt. Maar dit is juist een goed teken, omdat het betekent dat het vlees echt vers is. Als je het uitpakt, kun je het zelf invriezen om de houdbaarheid te verlengen.

Als specialist in Fresh meat dog, kan ik je vertellen dat dit product een geweldige keuze is voor hondeneigenaren die hun huisdieren alleen het beste willen geven. Het is een uitstekende bron van voedingsstoffen en bevat geen onnodige toevoegingen. Het enige nadeel is dat de prijzen iets hoger zijn dan die van andere hondenvleesproducten, maar dit komt door de grote tekorten op de vleesmarkt.

Al met al is 5 KG vers vlees voor je hond een uitstekende keuze voor eigenaren die zich bewust zijn van de voedingsbehoeften van hun huisdier en alleen het beste willen. Het is een hoogwaardige bron van voedingsstoffen en wordt geproduceerd met de grootste zorg voor het welzijn van de dieren. Ik raad het ten zeerste aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Kip 5x0,5kg KVV vers vlees

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kip 5x0,5kg KVV vers vlees

 • list plusHoogwaardige grondstoffen zorgen voor een hoge kwaliteit van het vlees.
 • list plusHet vlees is goed verteerbaar, waardoor het goed geschikt is voor honden.
 • list plusHet vlees is verpakt in een stevige verpakking, waardoor het langer vers blijft.

Nadelen Kip 5x0,5kg KVV vers vlees

 • list plusHet vlees is niet lang houdbaar, waardoor het snel moet worden gebruikt.
 • list plusHet vlees kan beter verpakt worden om de versheid te garanderen.
 • list plusMensen met een allergie voor kip kunnen dit vlees niet gebruiken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Rauw en vers vlees staan in lijn met de voeding van de hond zoals die oorspronkelijk is in het wild. Hiervoor kan je kiezen uit de BARF of KVV. BARF maaltijden, Bones And Raw Food, bestaan uit bevleesde botten, spiervlees, orgaan en vers fruit en groenten en de eventuele toevoeging van tafelrestjes en supplementen. De juiste verhouding zorgt ervoor dat je hond niet alleen heerlijk, maar ook erg gezond voer binnenkrijgt. KVV is het makkelijkste om mee te beginnen, dit is gemalen spiervlees, gemalen organen en gemalen botten in de juiste verhoudingen gemengd Deze basisvoeding bestaat uit: 5x 500gram worsten 100% vers kippenvlees. Voordelen: Pluto Petfood vriest het verse vlees in tot -26 graden en dankzij de goed geisoleerde transport dozen zullen ze de volgende dag bevroren bij u thuis worden aangeboden. Benodigde hoeveelheid: 20-30 gram vlees per kilogram lichaamsgewicht per dag. Omdat wij ons bereidingsproces geheel ontzien van chemicaliën, kunnen wij een absoluut natuurlijk product aanbieden. Zorg altijd voor vers en voldoende drinkwater. Mocht naast vers vlees, brokken worden gegeven? Dienen dit ten alle tijden geperste brokken te zijn om gezondheids problemen te voorkomen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Kip / Rund 5x1 kilo

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Bestelling wordt door ons thuis bezorgd met een vriesauto! Bestaat uit 5 x 1kg verpakking. Samenstelling: 60% Kip ( kip vlees, kraakbeen, bot en vet) 27,5% Rund ( rundvlees, rundnier, strot en long) 10% Groente ( gepureerde wortel & spinazie) 2,5% Vitamines en mineralen Bevat geen kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen. Gebruiksaanwijzing: - Na ontdooien niet opnieuw invriezen. - 2-3 dagen houdbaar na ontdooien in koelkast.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

5. Kalkoen Haring Makreel 5x1 kilo

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

Kalkoen Haring Makreel 5x1 kilo is een geweldige keuze voor je hond! Het is een volledig diervoeder met een hoge voedingswaarde, bestaande uit 40% kalkoenspiervlees, 20% kalkoenbot en 40% hele haringen en makrelen. Geen kunstmatige kleur, geur of smaakstoffen, en het is 100% glutenvrij. Bovendien wordt het thuis bezorgd met een vriesauto, dus je hond kan genieten van vers vlees. Na ontdooien is het 2-3 dagen houdbaar in de koelkast. Dus als je op zoek bent naar een gezond en smakelijk diervoeder voor je hond, dan is Kalkoen Haring Makreel 5x1 kilo de perfecte keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 maart in huis

Bekijk prijs

6. Beste Fresh meat dog voor gevoelige honden: Excellent vers rund/pens

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Je hond verdient alleen het beste en dat is precies wat Excellent vers rund/pens biedt. Dit aanvullend diervoeder is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Het is volgens het barfrecept bereid en bevat 40% runderpens, 40% rundvlees en 20% organen. Bovendien is het 12 maanden houdbaar in de vriezer en na opening 3 dagen in de koelkast.

Wat dit product onderscheidt van andere soorten vers vlees voor honden is de zorgvuldige bereiding en de hoge kwaliteit van de ingrediënten. De samenstelling van 40% runderpens zorgt voor een goede spijsvertering en het hoge gehalte aan organen zorgt voor de nodige vitaminen en mineralen. Vooral voor honden met een gevoelige maag is dit product een uitstekende keuze.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit een aanvullend diervoeder is en geen volledig voer. Het voedingsadvies is 20 gram per kilo lichaamsgewicht. Houd hier rekening mee bij het samenstellen van het dieet van je hond.

Uit eigen onderzoek blijkt dat honden dol zijn op dit product en dat het zorgt voor een glanzende vacht en gezonde ontlasting. Het enige nadeel is dat het wat duurder is dan sommige andere soorten voer, maar de kwaliteit maakt dat meer dan goed.

Al met al is Excellent vers rund/pens een uitstekende keuze voor honden die van vers vlees houden en baat hebben bij een hoogwaardige voeding. Je hond zal er zeker van genieten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 januari in huis

Bekijk prijs

7. Pens & Kip 5x0,5kg KVV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Rauw en vers vlees staan in lijn met de voeding van de hond zoals die oorspronkelijk is in het wild. Hiervoor kan je kiezen uit de BARF of KVV. BARF maaltijden, Bones And Raw Food, bestaan uit bevleesde botten, spiervlees, orgaan en vers fruit en groenten en de eventuele toevoeging van tafelrestjes en supplementen. De juiste verhouding zorgt ervoor dat je hond niet alleen heerlijk, maar ook erg gezond voer binnenkrijgt. KVV is het makkelijkste om mee te beginnen, dit is gemalen spiervlees, gemalen organen en gemalen botten in de juiste verhoudingen gemengd Deze basisvoeding bestaat uit: 5x 500gram worsten 90% verse runderpens 10% vers kippenvlees. Voordelen: Pluto Petfood vriest het verse vlees in tot -26 graden en dankzij de goed geisoleerde transport dozen zullen ze de volgende dag bevroren bij u thuis worden aangeboden. Benodigde hoeveelheid: 20-30 gram vlees per kilogram lichaamsgewicht per dag. Omdat wij ons bereidingsproces geheel ontzien van chemicaliën, kunnen wij een absoluut natuurlijk product aanbieden. Zorg altijd voor vers en voldoende drinkwater. Mocht naast vers vlees, brokken worden gegeven? Dienen dit ten alle tijden geperste brokken te zijn om gezondheids problemen te voorkomen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8. Beste Fresh meat dog voor puppy's: Kip Rund Zalm 5x1 kilo

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Als je op zoek bent naar het perfecte KVV-dieet voor je hond, dan is Kip Rund Zalm 5x1 kilo een geweldige optie. Dit dieet bevat hoogwaardige ingrediënten zoals kip, runderpens, runderspier, orgaanvlees, zalm, wortel, rode bieten en vitaminen. Het bevat geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen, waardoor het een gezonde keuze is voor je hond.

Wat dit product onderscheidt van andere vers vlees producten is de samenstelling van ingrediënten. Het bevat een perfecte mix van eiwitten, vetten en groenten, waardoor het een uitgebalanceerd dieet is voor je hond. Bovendien wordt het geleverd in handige 1kg-verpakkingen, waardoor het gemakkelijk is om te doseren en op te slaan.

Als specialist in Fresh meat dog kan ik je vertellen dat dit product veel voordelen biedt voor je hond. Het is rijk aan voedingsstoffen, eiwitten en vitaminen die essentieel zijn voor de gezondheid van je hond. Bovendien is het gemakkelijk verteerbaar en helpt het bij het handhaven van een gezond lichaamsgewicht.

Er zijn echter ook enkele nadelen aan dit product. Het is niet goedkoop en kan duur zijn als je een groot ras hebt. Bovendien moet het dieet worden aangevuld met andere voedingsstoffen om ervoor te zorgen dat je hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft.

Al met al is Kip Rund Zalm 5x1 kilo een geweldig vers vlees dieet voor honden. Het bevat hoogwaardige ingrediënten en biedt veel voordelen voor de gezondheid van je hond. Als je op zoek bent naar een uitgebalanceerd KVV-dieet voor je hond, dan is dit zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

9. Meatiful vers vlees hond zalm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

Als je op zoek bent naar een houdbare hondenworst die geschikt is voor honden van alle leeftijden, dan is Meatiful vers vlees hond zalm een uitstekende keuze. Deze hypoallergenen worsten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn glutenvrij. Bovendien bevat elke smaak maar één hoogwaardige eiwitbron, waardoor het perfect is voor honden met voedselallergieën of -intoleranties.

Wat deze worsten echt onderscheidt, is de toevoeging van bruine rijst. Dit zorgt voor een langzame afgifte van energie, wat betekent dat je hond langer vol zit en meer energie heeft gedurende de dag.

Ik heb deze worsten zelf geprobeerd met mijn hond en ze zijn echt smakelijk! De zalm smaak is een hit bij mijn hond en ik vind het geweldig dat ze gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen.

Meatiful vers vlees hond zalm is ideaal voor honden die gevoelig zijn voor granen of gluten. Het is ook handig om in huis te hebben als je op zoek bent naar een snelle, gemakkelijke maaltijd voor je hond. Het enige nadeel is dat het een beetje prijzig kan zijn in vergelijking met sommige andere opties op de markt.

Al met al ben ik erg tevreden met de Meatiful vers vlees hond zalm worsten en zou ik ze zeker aanbevelen aan andere hondenbezitters die op zoek zijn naar een smakelijke, gezonde optie voor hun harige vrienden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. Rund 5x0,5kg KVV vers vlees

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.5

Deze complete maaltijd bestaat uit: 5 x 500gram 100% vers rundvlees worsten. Voordelen: Pluto Petfood vriest het verse vlees in tot -26 graden en dankzij de goed geisoleerde transport dozen zullen ze de volgende dag bevroren bij u thuis worden aangeboden. Benodigde hoeveelheid: 20-30 gram vlees per kilogram lichaamsgewicht per dag. Omdat wij ons bereidingsproces geheel ontzien van chemicaliën, kunnen wij een absoluut natuurlijk product aanbieden. Zorg altijd voor vers en voldoende drinkwater. Mocht naast vers vlees, brokken worden gegeven? Dienen dit ten alle tijden geperste brokken te zijn om gezondheids problemen te voorkomen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vers vlees voor honden. Er zijn namelijk 14 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!