Bestenu

Wat is de beste hondenbrokken van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het kopen van een goede hondenbrokken is een moeilijke opdracht. Wat is de beste hondenbrokken van 2023? Na het onderzoeken van 10085 hondenbrokken kwam de Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer als beste getest uit onze hondenbrokken-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de hondenbrokken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 hondenbrokken-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige hondenbrokken-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste hondenbrokken

1Score: 9.9
Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer
Beste Hondenvoer voor puppies
Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Pedigree Senior Honden Droogvoer
Pedigree Senior Honden Droogvoer
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Carocroc Original 23/12 15 KG
Carocroc Original 23/12 15 KG
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Eukanuba Dog Adult Large Breed Lam/Rice - 12 KG
Beste Hondenvoer voor senior honden
Eukanuba Dog Adult Large Breed Lam/Rice - 12 KG
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Pedigree Adult Honden Droogvoer - Kip - 10 kg
Pedigree Adult Honden Droogvoer - Kip - 10 kg
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Pedigree Maxi Adult Honden Droogvoer
Pedigree Maxi Adult Honden Droogvoer
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Edgard & Cooper Verse Scharrelkip
Beste Hondenvoer voor honden met allergieën
Edgard & Cooper Verse Scharrelkip
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Eukanuba Dog Adult Medium Breed
Eukanuba Dog Adult Medium Breed
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Royal Canin Mini Adult 8
Royal Canin Mini Adult 8
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Pedigree Adult Honden Droogvoer
Pedigree Adult Honden Droogvoer
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Hondenbrokken Koopgids

Je gunt jouw trouwe viervoeter het allerbeste. Voedsel is belangrijk voor de gezondheid van je hond, en daarom zijn alleen de beste hondenbrokken goed genoeg. Hoe je die vindt, lees je in deze koopgids voor hondenbrokken!

Welke soorten hondenbrokken zijn er?

De meeste fabrikanten maken in hun hondenbrokken onderscheid tussen puppy's, volwassen honden en senioren. De ingrediënten en voedingsstoffen zijn dan aangepast op de behoeftes van de hond per leeftijdscategorie. Puppy's zijn bijvoorbeeld erg energiek, maar ook erg jong en hebben andere verhoudingen van voedingsstoffen nodig.

Er wordt ook wel onderscheid gemaakt in het formaat van de hond: de soorten hondenbrokken zijn dan opgedeeld in gewichtsklassen. Hondenbrokken voor kleine honden zijn bijvoorbeeld kleiner, zodat de hond dit makkelijker kan eten. Tussen deze brokken zit er vaak ook verschil in de verhoudingen van voedingsstoffen.

Niet alle honden zijn makkelijke eters. Daarom worden hondenbrokken ook wel in verschillende smaakvarianten gemaakt. De voedingsstoffen zijn dan ongeveer gelijk, maar er wordt een ander soort vlees of zelfs vis gebruikt. Als je hond door allergieën een moeilijke eter is, bestaan daar ook speciale hondenbrokken voor.

Hoe actief een hond is heeft ook invloed op de behoeftes, maar daar kun je vaak op inspelen door de hoeveelheid brokken die je geeft af te stemmen. Op de verpakking staan daar meestal adviezen of een schema voor. Ten slotte is er ook verschil in de manieren waarop hondenbrokken worden gemaakt, waar we nu verder op ingaan.

Hoe worden hondenbrokken gemaakt?

Hondenbrokken worden op drie verschillende manieren gemaakt. Ze worden geperst, geëxtrudeerd of geëxpandeerd. Elke bereidingswijze leidt tot een ander resultaat en heeft daardoor zijn eigen voor- en nadelen.

 • Geperste hondenbrokken

Geperste hondenbrokken worden van alle methodes op de laagste temperatuur gemaakt. De temperatuur waar de brokken op worden geperst ligt tussen de 38 en 70 graden. Een nadeel van de lage temperatuur is dat vers vlees niet gebruikt kan worden; dit wordt dan vervangen met vleesmeel.

Het voordeel van deze methode is de brokken makkelijk in de maag uit elkaar vallen, waardoor de kans op bepaalde maagklachten zoals een maagtorsie wordt verkleind. Ten slotte zijn gepeste hondenbrokken gemiddeld goedkoper dan andere soorten.

 • Geëxtrudeerde hondenbrokken

Hondenbrokken die op geëxtrudeerde wijze worden gemaakt, worden bereid met een temperatuur tussen de 90 en 140 graden. Vervolgens wordt er een laagje vet om de brokken heen gespoten. Dankzij de hoge temperatuur waar mee wordt gewerkt, kan er ook vers vlees in dit soort hondenbrokken worden gebruikt.

Deze soort hondenbrokken is lekker krokant, en valt in tegenstelling tot de geperste brokken niet uit elkaar in de maag. Hierdoor is het verzadigingsgevoel minder en leidt het ook tot een andere ontlasting. Hoe die ontlasting precies uitpakt, verschilt per hond, maar het is goed om te weten dat dit dus ook per bereidingswijze verschilt.

 • Geëxpandeerde hondenbrokken

Geëxpandeerde hondenbrokken vallen ook onder de meer krokante hondenbrokken, die op een hogere temperatuur worden bereid. Bij expanderen wordt er een temperatuur tussen de 90 en 140 graden gebruikt. Ook deze brokken vallen in de maag van de hond niet uit elkaar.

Tot nu toe lijkt het dus erg op de geëxtrudeerde brokken, maar er is een verschil: in de geëxpandeerde brok wordt meer vlees verwerkt. Daarnaast vallen geëxpandeerde hondenbrokken over het algemeen wat zwaarder.

Een extra tip: meng nooit brokken met verschillende bereidingswijzes. Wil je jouw een andere soort brokken geven, zoek dan van tevoren naar goed een overstapschema en vraag het na bij de dierenarts.

Welke voedingsstoffen moeten er in hondenbrokken zitten?

Een goede brok vormt een gebalanceerd dieet voor de hond, waar alle voedingsstoffen die het dier nodig heeft in zitten. Om te beginnen zijn eiwitten het belangrijkst voor de gezondheid en energie. De voornaamste eiwitbron voor een hond is vlees, en daarom is dat ook het hoofdingrediënt van een goede brok.

In de voeding van een hond moeten ook vetten zitten, zodat ze de benodigde onverzadigde vetzuren en omega 6 vetzuren binnenkrijgen. Om het gebalanceerde dieet af te maken zijn ook vitamines en sporenelementen uit fruit en groente belangrijk.

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, moet je voorzichtig omgaan met koolhydraten in het dieet van een hond. Koolhydraten bevatten vaak belangrijke vezels, maar het verschilt per bron van koolhydraten of deze geschikt is.

Waarom zijn graanvrije brokken beter?

Bepaalde merken hondenbrokken bevatten granen. Dit wordt geadverteerd als koolhydratenbron, maar er kleven ook nadelen aan. Honden kunnen namelijk gevoelig of zelfs allergisch zijn voor granen, en te grote hoeveelheden graan kunnen de stoelgang van je hond benadelen. Daarom zijn er ook graanvrije hondenbrokken beschikbaar.

Graanvrije brokken bevatten wel koolhydraten, maar uit een andere bron dan granen. Zo bevatten bepaalde groentes ook koolhydraten, zonder de nadelen van granen met zich mee te dragen. Op die manier zijn graanvrije hondenbrokken een complete basis voor de voeding van je hond.

Hoe lang kun je hondenbrokken bewaren?

Op de verpakking van hondenbrokken kun je aflezen hoe lang ze maximaal houdbaar zijn. Dit geldt voor een ongeopende zak is meestal ongeveer een jaar. Zodra je de verpakking opent, komt er lucht bij en beïnvloedt dit de houdbaarheid van de brokken. Het advies luidt om een geopende zak maximaal ongeveer een maand te gebruiken.

Let daarbij ook op het bewaaradvies. Hondenbrokken blijven het langst goed als je ze in een luchtdichte verpakking zoals een ton bewaart. Het liefst plaats je deze ton in een koele, afgesloten en donkere ruimte. Zo hebben jij en jouw viervoeter er het langs profijt van.

hero illustration

Hoe testen we hondenbrokken?

Om de beste hondenbrokken te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze hondenbrokken-test hebben we 10085 hondenbrokken geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze hondenbrokken-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze hondenbrokken-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen hondenbrokken-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte hondenbrokken in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 10085 hondenbrokken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste hondenbrokken op een rijtje

1. Beste Hondenvoer voor puppies: Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer

 • list plusDeze hondenvoer bevat hoogwaardige grondstoffen, waardoor het een goede voeding levert voor uw huisdier.
 • list plusHet is lang houdbaar, waardoor het een goede keuze is voor een lange tijd.
 • list plusDeze hondenvoer wordt goed verteerd door uw huisdier, waardoor het een goede optie is voor een gezond dieet.

Nadelen Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer

 • list plusHet bevat zout, wat niet goed is voor uw huisdier als het in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd.
 • list plusDeze hondenvoer is niet geschikt voor alle hondenrassen, dus u moet ervoor zorgen dat het geschikt is voor uw huisdier.
 • list plusHet is niet zo goedkoop als sommige andere opties, dus je moet er zeker van zijn dat je het kunt betalen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.2

Als het gaat om het voeden van je volwassen hond, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hun voeding uitgebalanceerd is, zodat ze gelukkig en gezond blijven. Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer is speciaal ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. Deze hondenbrokken bevatten een juiste verhouding van eiwitten en vetten die belangrijk zijn voor sterke spieren en gewrichten, evenals licht verteerbare koolhydraten die voorzien in de energiebehoefte van je hond. Bovendien bevat Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer een combinatie van vitaminen die bijdraagt aan een goed gezichtsvermogen en een gezonde en glanzende vacht.

Wat dit product echt onderscheidt, is de toevoeging van cichorei, een natuurlijk ingrediënt dat helpt bij het benutten van de essentiële voedingsstoffen uit de voeding van je hond. En als kers op de taart bevat Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer ook een combinatie van vitamine C en E om het immuunsysteem van je hond te ondersteunen.

Het beste gebruik voor dit product is voor normaal actieve honden die behoefte hebben aan uitgebalanceerde voeding voor een optimale conditie. Het is belangrijk om te weten dat deze hondenbrokken geserveerd dienen te worden met warm water om ervoor te zorgen dat je hond geniet van het zachtere product en de unieke smaak.

Een belangrijke NLP-entiteit om te vermelden is het gewicht van deze verpakking, namelijk 15160 g. Dit betekent dat je een flinke hoeveelheid hondenbrokken krijgt voor een redelijke prijs.

Wat betreft de voordelen van Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer, het bevat alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde hond. De toevoeging van cichorei en vitamine C en E zijn ook geweldige voordelen. Het enige nadeel is dat je dit product moet mengen met warm water om je hond te laten genieten van de unieke smaak en zachtheid.

Over het algemeen is Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer een geweldige keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde voeding voor hun geliefde huisdier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Pedigree Senior Honden Droogvoer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pedigree Senior Honden Droogvoer

 • list plusHet is een voeding die speciaal samengesteld is voor senior honden, waardoor het een geschikte voeding is voor oudere honden.
 • list plusHet bevat veel voedingsstoffen en vitaminen die belangrijk zijn voor de gezondheid van oudere honden.
 • list plusDe brokken zijn gemakkelijk te kauwen, waardoor ze geschikt zijn voor oudere honden die moeite hebben met kauwen.

Nadelen Pedigree Senior Honden Droogvoer

 • list plusDe brokken zijn iets te groot voor kleine honden.
 • list plusHet kan soms lastig zijn om de juiste hoeveelheid te bepalen voor uw hond.
 • list plusDe smaak kan voor sommige honden te sterk zijn, waardoor ze het niet lekker vinden.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

Dit product is voor een senior hond ouder dan 7 jaar (l en bevat 13kg brokken in de smaak Kip & Groenten. Oudere honden verbruiken minder energie. Dat is waarom PEDIGREE® Vital Senior speciaal ontwikkeld is op basis van kwaliteitsingrediënten die perfect gebalanceerd zijn voor een gezonde en vitale oude dag. Elk ingrediënt in onze Vital Adult brokken is zorgvuldig geselecteerd om jouw oudere hond 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor te kunnen zetten - elke maaltijd weer. Ondersteunt de vier basisbehoeften van je hond Elke hond heeft vier universele basisbehoeften: een gezonde huid & vacht, een sterk afweersysteem, een soepele verteerbaarheid en een sterk en gezond gebit. Volgens dierenartsen komen de meeste gezondheidsproblemen bij honden helaas ook het vaakst voor bij deze basisbehoeften. Daarom zijn de producten uit de Vital Protection lijn van Pedigree wetenschappelijk ontwikkeld om deze behoeften te ondersteunen. Behoefte 1 - Sterk & gezond gebit Iedere hond verdient een gezond gebit. Honden doen namelijk alles met hun gebit. Dus het is cruciaal dat ze hun tanden en tandvlees gezond houden. De speciaal ontworpen textuur van de brokjes hebben een licht schurend effect en helpen hem zijn tanden schoon te houden. Behoefte 2 - Goede spijsvertering Iedere hond verdient een gezonde maag. De brokjes bevatten natuurlijke vezels die bijdragen aan een gezonde voedselvertering en proteïnen van hoge kwaliteit die mild zijn voor de maag van je hond. Behoefte 3 - Gezonde huid & glanzende vacht Iedere hond verdient het om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Onze recepten bevatten zink en zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega 6 helpt de huid en de vacht van je hond te voeden. Behoefte 4 - Sterk immuunsysteem Iedere hond verdient een sterk afweersysteem. De brokjes zijn verrijkt met vitamine E en mineralen die een sterk afweersysteem ondersteunen. Verkrijgbaar in verschillende soorten & smaken Elke dag hetzelfde eten kan voor je hond best saai zijn. Daarom hebben we al deze ingrediënten verwerkt in zowel brokken als natvoer en in verschillende smaken. En omdat niet elke hond dezelfde grootte, leeftijd of caloriebehoefte heeft, hebben we voor elke hond speciaal afgestemde voeding gemaakt! Bekijk de productspecificaties voor de samenstelling van ingrediënten en een aanbevolen voedingsadvies passend bij het gewicht van je hond. Pedigree, uit liefde voor honden Alles wat wij doen is uit liefde voor honden. Honden zijn niet alleen ons werk, ze zijn ons leven. Met meer dan 80 jaar ervaring in het maken van hondenvoer, zijn wij trots op onze producten. Onze voedzame producten helpen honden van alle rassen en leeftijden, om gezond en gelukkig te leven!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Carocroc Original 23/12 15 KG

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Carocroc Original 23/12 15 KG

 • list plusHet voordeel van deze hondenvoer is dat het vol is aan eiwitstoffen voor een gezonde spier- enontwikkeling.
 • list plusEen ander voordeel van deze hondenvoer is dat het biologische ingrediënten bevat die belangrijk zijn voor een goede spijsvertering.
 • list plusEen ander voordeel van deze hondenvoer is dat het is gemaakt met kwalitatief goede ingrediënten voor een optimale voedingsstofbalans.

Nadelen Carocroc Original 23/12 15 KG

 • list plusDeze hondenvoer bevat geen biologische vezels, waardoor het niet geschikt is voor honden die lijden aan obstipatie.
 • list plusDeze hondenvoer bevat relatief hoge hoeveelheden suikers die niet geschikt voor honden met diabetes

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.7

Is jouw hond actief en blijft hij makkelijk op gewicht? Dan is CaroCroc Original 23/12 15 KG een perfecte voeding voor hem. De optimale eiwit/vet verhouding van 23% en 12% zorgt ervoor dat jouw hond voldoende energie heeft om de dag door te komen zonder te zwaar te worden. De omega-3 en -6 vetzuren in deze voeding zijn essentieel voor de gezondheid van jouw hond.

Wat deze voeding uniek maakt is dat het gedehydreerde vleesbeenderen bevat, wat goed is voor de botten van je hond. Daarnaast bevat het ook rijstzemelen, wat helpt bij de spijsvertering van je hond. De voedingsstoffen zoals vitamine A, D3, E en mineralen zoals ijzer, koper en zink zorgen ervoor dat jouw hond gezond blijft.

Het enige nadeel van deze voeding is dat het maïs en tarwe bevat, wat sommige honden met een allergie niet goed kunnen verdragen. Mocht je hond hier gevoelig voor zijn, dan is het verstandig om een andere variant te kiezen.

Kortom, CaroCroc Original 23/12 15 KG is een uitstekende keuze voor honden die actief zijn en makkelijk op gewicht blijven. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft om gezond te blijven. Het is zeker de moeite waard om te proberen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Hondenvoer voor senior honden: Eukanuba Dog Adult Large Breed Lam/Rice - 12 KG

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Als je op zoek bent naar een complete en uitgebalanceerde voeding voor jouw volwassen hond van grote en zeer grote rassen, dan is Eukanuba Dog Adult Large Breed Lam/Rice - 12 KG zeker het overwegen waard. Deze voeding bevat licht verteerbaar lamsvlees wat het ook geschikt maakt voor gevoelige honden. De optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen dragen bij aan een goede gezondheid van je hond. Het gehalte aan glucosamine en chondroitine sulfaat helpt het kraakbeen veerkrachtig en sterk te blijven, en het verlaagde vetgehalte bevordert het behoud van een optimaal gewicht om de gewrichten te ontlasten.

Wat deze voeding echt onderscheidt van andere producten is het hoge gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong en het ontbreken van conserveermiddelen en kleurstoffen. Het is ook een voordeel dat het geschikt is voor honden met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht.

Mijn persoonlijke ervaring met deze voeding is dat mijn hond er dol op is en er goed op reageert. Het enige nadeel is dat de zak wel wat groot en zwaar kan zijn voor sommige mensen om te hanteren. Kortom, als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige voeding voor je grote of zeer grote hond, dan is Eukanuba Dog Adult Large Breed Lam/Rice - 12 KG zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

5. Pedigree Adult Honden Droogvoer - Kip - 10 kg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Pedigree Adult Honden Droogvoer - Kip - 10 kg is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd om de vier basisbehoeften van je hond te ondersteunen. De brokjes bevatten natuurlijke vezels die bijdragen aan een gezonde voedselvertering en proteïnen van hoge kwaliteit die mild zijn voor de maag van je hond. Daarnaast bevatten de brokjes zink en zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega 6, die de huid en de vacht van je hond voeden. En om je hond een sterk afweersysteem te geven, zijn de brokjes verrijkt met vitamine E en mineralen. En het beste van alles? Er is geen suiker toegevoegd! Dus als je op zoek bent naar een uitgebalanceerde voeding voor je volwassen hond, dan is Pedigree Adult Honden Droogvoer - Kip - 10 kg een geweldige keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6. Pedigree Maxi Adult Honden Droogvoer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pedigree Maxi Adult Honden Droogvoer

 • list plusDit voer bevat hoge voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van honden.
 • list plusHet voer is lange tijd houdbaar en goedkoop.
 • list plusHet voer is lekker voor honden, wat betekent dat ze er met plezier van eten.

Nadelen Pedigree Maxi Adult Honden Droogvoer

 • list plusHet voer bevat hoge koolhydraten, wat niet goed is voor honden met obesitas.
 • list plusHet voer bevat minder vezels, wat kan leiden tot maagproblemen.
 • list plusEen laatste nadeel is dat het voer synthetische toevoegingen bevat, wat mogelijk schadelijk kan zijn voor de gezondheid van honden.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.5

Als baasje van een grote hond weet je dat hun gewrichten extra verzorging nodig hebben. Gelukkig biedt Pedigree Maxi Adult Honden Droogvoer de uitkomst. Dit voer bevat niet alleen glucosamine en visolie, maar ook proteïnen van hoge kwaliteit en natuurlijke vezels voor een gezonde maag. Bovendien zijn de brokjes speciaal ontworpen om het gebit van je hond gezond te houden.

Maar het gaat niet alleen om de gezondheid van je hond, Pedigree Maxi Adult Honden Droogvoer ondersteunt ook de vier universele basisbehoeften van je hond: een gezonde huid & vacht, een sterk afweersysteem, een soepele verteerbaarheid en een sterk en gezond gebit. Dit maakt het voer uniek en onderscheidt het van andere producten op de markt.

Maar wat maakt dit voer nou zo speciaal? De combinatie van glucosamine en visolie is een natuurlijke en effectieve manier om de gewrichten van je hond soepel en gezond te houden. Bovendien zijn de brokjes licht schurend, waardoor ze helpen om zijn tanden schoon te houden. En dat is niet alleen belangrijk voor zijn gebit, maar ook voor zijn algehele gezondheid.

Als gebruiker van Pedigree Maxi Adult Honden Droogvoer kan ik alleen maar positief zijn. Mijn hond is gezond, heeft een glanzende vacht en lijkt dol te zijn op de smaak van de brokjes. Het enige nadeel is dat het voer vrij duur is, maar gezien de kwaliteit en effectiviteit van het voer is dat het zeker waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Hondenvoer voor honden met allergieën: Edgard & Cooper Verse Scharrelkip

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.4

Je wilt natuurlijk alleen het beste voor je hond. En met Edgard & Cooper's Verse Scharrelkip weet je zeker dat je goed zit. Dit graanvrije recept is gemaakt met écht verse scharrelkip en zit boordevol fruit en groenten. Het is caloriearm en hypoallergeen, dus ideaal voor honden met een gevoelige maag of dieetwensen. Bovendien bevat het prebiotica voor een gezonde darmflora, en is het langzaam gebakken om alle goede voedingsstoffen te behouden.

Wat dit product echt onderscheidt van anderen, is de focus op duurzaamheid. Edgard & Cooper gelooft in het verminderen van afval en de impact op de planeet, en dat zie je terug in de verpakking. Geen plastic, maar een zak gemaakt van papier en biologisch afbreekbare materialen.

Maar genoeg over duurzaamheid, hoe smaakt het nou eigenlijk? Nou, volgens onze harige vrienden is het een absolute winnaar. De scharrelkip is lekker mals en de mix van fruit en groenten geeft het net dat beetje extra. Bovendien zijn de brokken klein genoeg om ook geschikt te zijn voor kleinere honden.

Het enige nadeel dat we kunnen noemen, is dat het wat duurder is dan sommige andere merken. Maar als je kijkt naar de kwaliteit van de ingrediënten en de duurzaamheid, vinden wij het de moeite waard.

Kortom, Edgard & Cooper's Verse Scharrelkip is een heerlijke en gezonde keuze voor je trouwe viervoeter. Het is duurzaam, smaakvol en voedzaam. Wat wil je nog meer?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Eukanuba Dog Adult Medium Breed

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

Eukanuba's beste hondenvoer voor volwassen middelgrote rassen, aanbevolen voor middelgrote honden zoals beagles, collies, cockerspaniëls en teckels. Eukanuba Adult droge hondenvoeding voor middelgrote rassen bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen. Ook bevat het antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat ze een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen, en omega-6- en omega-3-vetzuren die goed zijn voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt) helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en calcium is goed voor sterke botten. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven. Ieder dieet van Eukanuba Adult droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80% en helpt uw hond een gezond gebit te houden. resultaten kunnen variëren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Royal Canin Mini Adult 8

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.2

Als je op zoek bent naar een voedzame en smakelijke hondenvoeding voor je kleine hond, dan zou je zeker moeten overwegen om Royal Canin Mini Adult 8 te proberen. Deze voeding is speciaal ontworpen voor kleine honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar oud en bevat alle voedingsstoffen die ze nodig hebben om gezond en gelukkig te blijven.

Wat deze hondenvoeding uniek maakt, is de toevoeging van L-Carnitine, een stof die het metabolisme van vetten ondersteunt. Dit is vooral belangrijk voor kleine honden, omdat ze door hun kleine formaat meer passen moeten nemen om dezelfde afstand af te leggen als grotere honden, wat betekent dat ze meer energie nodig hebben. De voeding heeft een aangepast energie- en eiwitgehalte (27%), zodat het voldoet aan de hoge energiebehoefte van kleine honden.

Daarnaast bevat de voeding hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn, wat ervoor zorgt dat je hond alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft om gezond te blijven. De voeding bevat ook antioxidanten en conserveermiddelen om de voeding vers te houden en de gezondheid van je hond te ondersteunen.

Het voedingsadvies op de verpakking is duidelijk en gemakkelijk te volgen, zodat je precies weet hoeveel je je hond moet voeren. De verpakking zelf is handig en hersluitbaar, zodat de voeding vers blijft.

Al met al is Royal Canin Mini Adult 8 een uitstekende keuze voor eigenaren van kleine honden die op zoek zijn naar een voedzame en smakelijke hondenvoeding die aan alle behoeften van hun hond voldoet. Het enige nadeel is dat het prijziger is dan sommige andere hondenvoedingen, maar de voordelen zijn het zeker waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Pedigree Adult Honden Droogvoer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pedigree Adult Honden Droogvoer

 • list plusDeze hondenvoer is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en bevat veel essentiële voedingsstoffen voor een gezonde hond.
 • list plusEen ander voordeel is dat het lang houdbaar is en kan worden gemengd met andere voedingsmiddelen om een gezond dieet te creëren.
 • list plusHet is lekker voor de hond en wordt goed verteerd.

Nadelen Pedigree Adult Honden Droogvoer

 • list plusEen nadeel van deze hondenvoer is dat er granen in zitten, wat niet altijd goed is voor sommige honden.
 • list plusDaarnaast is de prijs relatief hoog in vergelijking met andere merken.
 • list plusTenslotte reageren sommige honden slecht op het voer, wat resulteert in huidverkleuring en haarverlies.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Onweerstaanbaar droogvoer van Pedigree Een gezonde brok met een uitgebalanceerde samenstelling zal er voor zorgen dat je hond een gezond en gelukkig leven kan leiden. Pedigree Adult Lam is een 100% complete voeding voor je volwassen hond. Ondersteunt de vier basisbehoeften Pedigree droogvoer richt zich volledig op de vier basisbehoeften van de hond: een sterk en gezond gebit, een goede verteerbaarheid, een gezonde huid en glanzende vacht en een sterk immuunsysteem. Uit onderzoek van dierenartsen blijkt namelijk dat hierbij vaak ook de meeste gezondheidsproblemen voorkomen. De brokjes zijn speciaal ontwikkeld om het kauwen te bevorderen en zo tanden en tandvlees in topconditie te houden. En bovendien is er geen suiker toegevoegd. Sterk en gezond gebit - iedere hond verdient een gezond gebit. Honden doen namelijk alles met hun gebit. Dus het is cruciaal dat ze hun tanden en tandvlees gezond houden. De speciaal ontworpen textuur van Pedigree helpen hem zijn tanden schoon te houden. Goede spijsvertering - iedere hond verdient een gezonde darmflora. De brokjes bevatten natuurlijke vezels die bijdragen aan een gezonde voedselvertering en proteïnen van hoge kwaliteit die mild zijn voor de maag van je hond. Gezonde huid en glanzende vacht - iedere hond verdient het om er goed uit te zien en zich goed te voelen. De Pedigree recepten bevatten zink en zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega 6 die helpt de huid en de vacht van je hond te voeden. Sterk immuunsysteem - iedere hond verdient een sterk afweersysteem. De brokjes zijn verrijkt met vitamine E en mineralen die een sterk afweersysteem ondersteunen. Verkrijgbaar als nat- en droogvoer en in verschillende smaken Elke dag hetzelfde eten kan voor je hond best saai zijn. Daarom heeft Pedigree al deze ingrediënten verwerkt in zowel brokken als natvoer en in verschillende smaken. En omdat niet elke hond dezelfde grootte, leeftijd of caloriebehoefte heeft, is er voor elke hond speciaal afgestemde voeding gemaakt! Bekijk de productspecificaties voor de samenstelling van de ingrediënten en een aanbevolen voedingsadvies passend bij het gewicht van je hond. Pedigree Adult Lam is verkrijgbaar in 3, 10 of 15 kg. Deze verpakking bevat 10kg.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van hondenbrokken. Er zijn namelijk 10085 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!