Wat is de beste Hondenbrokken van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het kopen van een goede Hondenbrokken is een lastige opgave. Wat is de beste Hondenbrokken van 2024? Na het testen van 1966 Hondenbrokken kwam de Carocroc Premium Original 23/12 12,5 als beste uit onze Hondenbrokken-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Hondenbrokken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Hondenbrokken-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Hondenbrokken-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Hondenbrokken

1Score: 9.9
Carocroc Premium Original 23/12 12,5
Carocroc Premium Original 23/12 12,5
Carocroc
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Bonzo Menubrokken Adult Hondenvoer Kip
Beste hondenvoer
Bonzo Menubrokken Adult Hondenvoer Kip
Bonzo
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Eukanuba Dog Adult Large Breed
Eukanuba Dog Adult Large Breed
Eukanuba
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Pro Plan Medium Adult Everyay
Pro Plan Medium Adult Everyay
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Royal Canin Hypoallergenic Hond
Royal Canin Hypoallergenic Hond
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Cavom Compleet Hondenbrokken Geperst
Cavom Compleet Hondenbrokken Geperst
Cavom
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Darf Vol Bites Hondenbrokken
Darf Vol Bites Hondenbrokken
Darf
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Royal Canin Veterinary Diet Dog
Royal Canin Veterinary Diet Dog
Royal Canin Veterinary Diet
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Royal Canin Veternairy Diet Royal
Royal Canin Veternairy Diet Royal
Royal Canin Veternairy Diet
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Pro Plan Medium Adult Sensitive
Pro Plan Medium Adult Sensitive
Pro Plan
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Hondenbrokken Koopgids

Je gunt jouw trouwe viervoeter het allerbeste. Voedsel is belangrijk voor de gezondheid van je hond, en daarom zijn alleen de beste hondenbrokken goed genoeg. Hoe je die vindt, lees je in deze koopgids voor hondenbrokken!

Welke soorten hondenbrokken zijn er?

De meeste fabrikanten maken in hun hondenbrokken onderscheid tussen puppy's, volwassen honden en senioren. De ingrediënten en voedingsstoffen zijn dan aangepast op de behoeftes van de hond per leeftijdscategorie. Puppy's zijn bijvoorbeeld erg energiek, maar ook erg jong en hebben andere verhoudingen van voedingsstoffen nodig.

Er wordt ook wel onderscheid gemaakt in het formaat van de hond: de soorten hondenbrokken zijn dan opgedeeld in gewichtsklassen. Hondenbrokken voor kleine honden zijn bijvoorbeeld kleiner, zodat de hond dit makkelijker kan eten. Tussen deze brokken zit er vaak ook verschil in de verhoudingen van voedingsstoffen.

Niet alle honden zijn makkelijke eters. Daarom worden hondenbrokken ook wel in verschillende smaakvarianten gemaakt. De voedingsstoffen zijn dan ongeveer gelijk, maar er wordt een ander soort vlees of zelfs vis gebruikt. Als je hond door allergieën een moeilijke eter is, bestaan daar ook speciale hondenbrokken voor.

Hoe actief een hond is heeft ook invloed op de behoeftes, maar daar kun je vaak op inspelen door de hoeveelheid brokken die je geeft af te stemmen. Op de verpakking staan daar meestal adviezen of een schema voor. Ten slotte is er ook verschil in de manieren waarop hondenbrokken worden gemaakt, waar we nu verder op ingaan.

Hoe worden hondenbrokken gemaakt?

Hondenbrokken worden op drie verschillende manieren gemaakt. Ze worden geperst, geëxtrudeerd of geëxpandeerd. Elke bereidingswijze leidt tot een ander resultaat en heeft daardoor zijn eigen voor- en nadelen.

 • Geperste hondenbrokken

Geperste hondenbrokken worden van alle methodes op de laagste temperatuur gemaakt. De temperatuur waar de brokken op worden geperst ligt tussen de 38 en 70 graden. Een nadeel van de lage temperatuur is dat vers vlees niet gebruikt kan worden; dit wordt dan vervangen met vleesmeel.

Het voordeel van deze methode is de brokken makkelijk in de maag uit elkaar vallen, waardoor de kans op bepaalde maagklachten zoals een maagtorsie wordt verkleind. Ten slotte zijn gepeste hondenbrokken gemiddeld goedkoper dan andere soorten.

 • Geëxtrudeerde hondenbrokken

Hondenbrokken die op geëxtrudeerde wijze worden gemaakt, worden bereid met een temperatuur tussen de 90 en 140 graden. Vervolgens wordt er een laagje vet om de brokken heen gespoten. Dankzij de hoge temperatuur waar mee wordt gewerkt, kan er ook vers vlees in dit soort hondenbrokken worden gebruikt.

Deze soort hondenbrokken is lekker krokant, en valt in tegenstelling tot de geperste brokken niet uit elkaar in de maag. Hierdoor is het verzadigingsgevoel minder en leidt het ook tot een andere ontlasting. Hoe die ontlasting precies uitpakt, verschilt per hond, maar het is goed om te weten dat dit dus ook per bereidingswijze verschilt.

 • Geëxpandeerde hondenbrokken

Geëxpandeerde hondenbrokken vallen ook onder de meer krokante hondenbrokken, die op een hogere temperatuur worden bereid. Bij expanderen wordt er een temperatuur tussen de 90 en 140 graden gebruikt. Ook deze brokken vallen in de maag van de hond niet uit elkaar.

Tot nu toe lijkt het dus erg op de geëxtrudeerde brokken, maar er is een verschil: in de geëxpandeerde brok wordt meer vlees verwerkt. Daarnaast vallen geëxpandeerde hondenbrokken over het algemeen wat zwaarder.

Een extra tip: meng nooit brokken met verschillende bereidingswijzes. Wil je jouw een andere soort brokken geven, zoek dan van tevoren naar goed een overstapschema en vraag het na bij de dierenarts.

Welke voedingsstoffen moeten er in hondenbrokken zitten?

Een goede brok vormt een gebalanceerd dieet voor de hond, waar alle voedingsstoffen die het dier nodig heeft in zitten. Om te beginnen zijn eiwitten het belangrijkst voor de gezondheid en energie. De voornaamste eiwitbron voor een hond is vlees, en daarom is dat ook het hoofdingrediënt van een goede brok.

In de voeding van een hond moeten ook vetten zitten, zodat ze de benodigde onverzadigde vetzuren en omega 6 vetzuren binnenkrijgen. Om het gebalanceerde dieet af te maken zijn ook vitamines en sporenelementen uit fruit en groente belangrijk.

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, moet je voorzichtig omgaan met koolhydraten in het dieet van een hond. Koolhydraten bevatten vaak belangrijke vezels, maar het verschilt per bron van koolhydraten of deze geschikt is.

Waarom zijn graanvrije brokken beter?

Bepaalde merken hondenbrokken bevatten granen. Dit wordt geadverteerd als koolhydratenbron, maar er kleven ook nadelen aan. Honden kunnen namelijk gevoelig of zelfs allergisch zijn voor granen, en te grote hoeveelheden graan kunnen de stoelgang van je hond benadelen. Daarom zijn er ook graanvrije hondenbrokken beschikbaar.

Graanvrije brokken bevatten wel koolhydraten, maar uit een andere bron dan granen. Zo bevatten bepaalde groentes ook koolhydraten, zonder de nadelen van granen met zich mee te dragen. Op die manier zijn graanvrije hondenbrokken een complete basis voor de voeding van je hond.

Hoe lang kun je hondenbrokken bewaren?

Op de verpakking van hondenbrokken kun je aflezen hoe lang ze maximaal houdbaar zijn. Dit geldt voor een ongeopende zak is meestal ongeveer een jaar. Zodra je de verpakking opent, komt er lucht bij en beïnvloedt dit de houdbaarheid van de brokken. Het advies luidt om een geopende zak maximaal ongeveer een maand te gebruiken.

Let daarbij ook op het bewaaradvies. Hondenbrokken blijven het langst goed als je ze in een luchtdichte verpakking zoals een ton bewaart. Het liefst plaats je deze ton in een koele, afgesloten en donkere ruimte. Zo hebben jij en jouw viervoeter er het langs profijt van.

hero illustration

Hoe testen we Hondenbrokken?

Om de beste Hondenbrokken te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Hondenbrokken-test hebben we 1966 Hondenbrokken geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Hondenbrokken-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Hondenbrokken-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Hondenbrokken-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Hondenbrokken in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1966 Hondenbrokken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Hondenbrokken in een makkelijke lijst

1. Carocroc Premium Original 23/12 12,5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Carocroc Premium Original 23/12 12,5

 • list plusOptimale samenstelling van eiwitten en vetten
 • list plusIdeaal eiwitgehalte van 23% en vetgehalte van 12%
 • list plusGoed verdraagbaar voor honden met een gevoelige maag

Nadelen Carocroc Premium Original 23/12 12,5

 • list plusNiet geschikt voor honden met specifieke voedingsbehoeften of gezondheidsproblemen

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.74
Functionaliteit
9.96
Gebruiksgemak
10
Carocroc Premium Original 23/12 12,5 kg - Hond is mijn favoriete voer voor volwassen honden in topconditie. Deze brokken zitten boordevol de juiste hoeveelheid eiwitten en vetten, precies wat jouw trouwe viervoeter nodig heeft. Carocroc Original is speciaal ontwikkeld als onderhoudsvoer voor gezonde honden die gemakkelijk op gewicht blijven.

Wat deze brokken echt speciaal maakt, is de perfecte balans van omega 3- en 6-vetzuren. Deze vetzuren zijn essentieel voor het lichaam van jouw hond om optimaal te functioneren. Carocroc Original bevat ook precies de juiste hoeveelheid eiwitten (23%) en vetten (12%) voor een gemiddelde volwassen hond. De experts van Carocroc hebben de vetten en eiwitten in de brokken nauwkeurig afgestemd op de energiebehoefte van jouw hond.

De samenstelling van Carocroc Premium Original 23/12 12,5 kg - Hond bestaat uit een mix van vlees, dierlijk eiwitextract, maïs, tarwe, gevogelte, dierlijk vet, rijstzemelen, rijst, tarwegries, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaad, mineralen en cellulose. Deze ingrediënten zorgen voor een gebalanceerde voeding die perfect aansluit bij de behoeften van jouw hond.

Uit de fantastische beoordelingen blijkt dat deze brokken goed verdragen worden door honden met een gevoelige maag. Veel andere merken veroorzaken vaak spijsverteringsproblemen, maar daar hoef je je met Carocroc Premium Original 23/12 12,5 kg - Hond geen zorgen over te maken. Dit voer is een uitstekende keuze voor honden met een gevoelige maag.

De brokken hebben een lange houdbaarheid en worden goed verteerd. Gebruikers zijn dolenthousiast over de kwaliteit van het voer en zien dat hun harige vriend er echt van geniet. En als kers op de taart, zat er zelfs nog wat extra's voor de hond bij de levering. 🐾

Een klein minpuntje is dat dit voer specifiek is ontworpen voor volwassen honden in goede gezondheid. Honden met speciale voedingsbehoeften of gezondheidsproblemen hebben mogelijk baat bij een ander type voer.

Al met al is Carocroc Premium Original 23/12 12,5 kg - Hond de perfecte keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar hoogwaardig voer dat goed wordt verdragen door honden met een gevoelige maag. De ideale verhouding van eiwitten en vetten en de toevoeging van omega 3- en 6-vetzuren maken dit voer de beste keuze voor volwassen honden in goede gezondheid.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste hondenvoer: Bonzo Menubrokken Adult Hondenvoer Kip

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bonzo Menubrokken Adult Hondenvoer Kip

 • list plusBevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft
 • list plusOndersteunt de natuurlijke afweer van de hond
 • list plusBevat vitamines A, D & E voor sprankelende ogen

Nadelen Bonzo Menubrokken Adult Hondenvoer Kip

 • list plusKan duurder zijn dan goedkoper hondenvoer

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.49
Functionaliteit
9.24
Gebruiksgemak
9.86
Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer - Kip & Groenten - 15kg is een geweldig hondenvoer dat alles heeft wat jouw hond nodig heeft om gezond en blij te zijn. Ik zorg ervoor dat de natuurlijke afweer van jouw hond wordt ondersteund en ik zorg voor sprankelende ogen dankzij de vitamines A, D & E. Ook geef ik jouw hond een glanzende vacht en een gezonde huid. En weet je wat? Ik zorg ook voor stevige ontlasting en help bij het behouden van gezonde tanden en tandvlees. 🐶

Mijn gebruikers zijn super tevreden met mij, Bonzo Menubrokken. Een van mijn gebruikers vertelt dat nadat ze jarenlang goedkoper hondenvoer hadden gebruikt, de overstap naar mij heeft geleid tot betere voedselopname en minder stoelgang. Dat betekent actievere honden en minder zorgen voor hun baasje. Een andere gebruiker prijst mijn kwaliteit en zegt dat hun hond nooit klaagt. Ze raden mij aan aan alle hondenbezitters, groot of klein. En nog een andere gebruiker waardeert het gemak van het bestellen via mijn website en de gratis thuisbezorging.

Wat mij onderscheidt van andere hondenvoermerken is de hoge kwaliteit eiwitten en voedingsstoffen die ik bevat. Ik zorg niet alleen voor de algehele gezondheid van jouw hond, maar ook voor specifieke gebieden zoals de afweer, ogen, vacht, huid, spijsvertering en tanden en tandvlees. Ik ben geschikt voor alle volwassen honden en ik bied een uitgebalanceerde voeding die bijdraagt aan het welzijn van jouw huisdier.

Een mogelijk nadeel van mij, Bonzo Menubrokken, kan de prijs zijn. Hoewel een gebruiker mij als "goede prijs/kwaliteit" beschouwt, kan ik voor sommige mensen duurder zijn dan goedkoper hondenvoer. Het is belangrijk om de kosten af te wegen tegen de voordelen van mijn hoogwaardige ingrediënten en de positieve effecten op de gezondheid van jouw hond.

Over het algemeen ben ik, Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer - Kip & Groenten - 15kg, een uitstekende keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar hoogwaardig hondenvoer dat alle essentiële voedingsstoffen bevat. Mijn voer wordt gewaardeerd om de positieve effecten op de gezondheid en vitaliteit van honden. Hoewel de prijs een overweging kan zijn, zijn mijn voordelen het waard. Probeer mij eens uit en geef jouw hond de voeding die hij verdient.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Eukanuba Dog Adult Large Breed

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eukanuba Dog Adult Large Breed

 • list plusVerlaagd vetgehalte helpt bij het behouden van een optimaal gewicht en ontlast de gewrichten
 • list plusBevat natuurlijke bronnen van glucosamine voor gezonde gewrichten
 • list plusHoogwaardige dierlijke eiwitten zorgen voor een uitgebalanceerd dieet
 • list plus3D DentaDefense-technologie reinigt het gebit en vermindert tandsteenopbouw
 • list plusOnline bestelling en thuisbezorging maken het gemakkelijk en handig
 • list plusGebruikersreviews benadrukken de kwaliteit en smakelijkheid van het voer

Nadelen Eukanuba Dog Adult Large Breed

 • list plusSpecifiek ontwikkeld voor volwassen grote rassen, mogelijk minder geschikt voor honden van andere leeftijden of kleinere rassen
 • list plusIndividuele resultaten kunnen variëren, niet elke hond ervaart dezelfde voordelen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.36
Functionaliteit
9.71
Gebruiksgemak
8.75
Ik raad de Eukanuba Hondenvoer voor volwassen grote rassen ten zeerste aan aan eigenaren van grote honden zoals Duitse herders, labradors, rottweilers en golden retrievers. Dit voer is perfect omdat het een verlaagd vetgehalte heeft, wat helpt bij het behouden van een optimaal gewicht en het ontlasten van de gewrichten. Daarnaast bevat het natuurlijke bronnen van glucosamine, wat essentieel is voor gezonde gewrichten.

Wat dit voer echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige dierlijke eiwitten, waarvan kip het belangrijkste ingrediënt is. Dit zorgt voor een uitgebalanceerd dieet dat voldoet aan de voedingsbehoeften van volwassen honden van grote en zeer grote rassen. Het is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers, waardoor je weet dat het van de allerbeste kwaliteit is.

Maar dat is nog niet alles! Dit voer heeft ook de 3D DentaDefense-technologie. Elke hap reinigt het gebit en vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%. Hierdoor kan jouw hond genieten van een gezond gebit en worden tandproblemen voorkomen.

De reviews van andere gebruikers zijn ook zeer positief. Ze merken op dat het voer zorgt voor een glanzende vacht en helpt om het gewicht van hun hond onder controle te houden. En nog belangrijker, hun huisdieren vinden het gewoon lekker!

En het beste van alles is dat je dit voer online kunt bestellen en het wordt bij jou thuis afgeleverd. Super handig en gemakkelijk!

Maar let op, dit voer is specifiek ontwikkeld voor volwassen grote rassen. Het kan dus minder geschikt zijn voor honden van andere leeftijden of kleinere rassen. En natuurlijk kunnen individuele resultaten variëren, dus het kan zijn dat niet elke hond dezelfde voordelen ervaart.

Al met al is de Eukanuba Hondenvoer voor volwassen grote rassen een topvoer dat voldoet aan de voedingsbehoeften van grote honden. Het verlaagde vetgehalte en de toevoeging van glucosamine maken het perfect voor het behoud van een gezond gewicht en gewrichten. De 3D DentaDefense-technologie zorgt voor een gezond gebit. En de positieve reviews van andere gebruikers benadrukken de kwaliteit en smakelijkheid van het voer. Het gemak van online bestellen en thuisbezorging is ook een groot pluspunt. Dus, als je een grote hond hebt, is dit voer absoluut de beste keuze voor jou! 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Pro Plan Medium Adult Everyay

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pro Plan Medium Adult Everyay

 • list plusSpeciaal samengesteld voor dagelijkse gezondheid van honden
 • list plusOndersteunt gezonde gewrichten en glanzende vacht
 • list plusHoogwaardige eiwitten uit kip voor spieropbouw

Nadelen Pro Plan Medium Adult Everyay

 • list plusSommige honden kunnen gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.53
Functionaliteit
9.21
Gebruiksgemak
8.93
Als hondenliefhebber weet ik hoe belangrijk het is om mijn harige vriend de beste voeding te geven. Daarom ben ik dol op Pro Plan Medium Adult Everyday Nutrition hondenvoer. Dit voer is speciaal ontwikkeld om de dagelijkse gezondheid van middelgrote volwassen honden te ondersteunen, met een focus op gezonde gewrichten en een glanzende vacht. De kippenproteïnen dragen bij aan de spieropbouw en algehele gezondheid van mijn hond.

Wat dit voer echt onderscheidt, is de toewijding van het team van voedingsdeskundigen en dierenartsen van PURINA PRO PLAN aan geavanceerde wetenschap. Ze hebben een voedzame formule samengesteld die perfect aansluit bij de behoeften van mijn hond. Het voer bevat geen toegevoegde kleurstoffen en is verrijkt met natuurlijke antioxidanten voor de algehele gezondheid van mijn hond.

Daarnaast biedt dit voer ondersteuning voor gezonde gewrichten, wat essentieel is voor de actieve levensstijl van mijn hond. De combinatie van voedingsstoffen in het voer zorgt ervoor dat mijn hond comfortabel en actief kan blijven bewegen.

Ik waardeer het dat het Pro Plan Medium Adult Everyday Nutrition hondenvoer gemaakt is met hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde voedingswaarde. Het voer voldoet echt aan de behoeften van mijn middelgrote volwassen hond en ondersteunt zijn algehele gezondheid en welzijn. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Royal Canin Hypoallergenic Hond

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Royal Canin Hypoallergenic Hond

 • list plusSpeciaal samengesteld voor honden met voedselintoleranties of -allergieën
 • list plusOndersteunt de barrièrefunctie van de huid
 • list plusBevat belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten

Nadelen Royal Canin Hypoallergenic Hond

 • list plusAanwezigheid van soja-eiwit hydrolysaat kan een beperking vormen voor honden met soja-allergieën

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.63
Functionaliteit
8.27
Gebruiksgemak
8.72
Hey daar, hondenbezitters! Ik wil het hebben over de Royal Canin Hypoallergenic Hondenvoeding in een verpakking van 7 kg. Deze voeding is speciaal ontworpen voor honden met voedselintoleranties of -allergieën. 🐶

Als jouw harige vriend zich vaak krabt, in zijn vacht bijt of last heeft van winderigheid, dan kan deze voeding de oplossing zijn. Het is gemaakt om intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen of ingrediënten te verminderen en ondersteunt ook de barrièrefunctie van de huid.

Met ingrediënten als rijst, geïsoleerd soja-eiwit hydrolysaat, dierlijke vetten, gevogeltelever hydrolysaat, bietenpulp, visolie en verschillende essentiële toevoegingen, biedt het een uitgebalanceerd en compleet dieet voor gevoelige honden.

De voeding bevat belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen A en D3, verschillende mineralen en antioxidanten. Met een ruw eiwitgehalte van 21% en ruw vetgehalte van 19% biedt het alle benodigde voedingswaarde voor een gezond dieet. Daarnaast bevat het essentiële vetzuren en omega-3 vetzuren die bijdragen aan de algehele gezondheid van jouw hond.

Het toegevoegde Tagetes extract, een bron van luteïne, ondersteunt de huidfunctie. En de clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong draagt bij aan een optimale spijsvertering en consistentie van de ontlasting.

Deze voeding is ontwikkeld om jouw hond zijn hele leven van de juiste voeding te voorzien. Het is geruststellend om te weten dat je jouw gevoelige viervoeter de juiste voeding kunt geven.

Dus, als jouw hond last heeft van voedselintoleranties of allergieën, dan is de Royal Canin Hypoallergenic Hondenvoeding een fantastische keuze. Het biedt een uitgebalanceerde en complete oplossing, zodat jij zeker kunt zijn dat je jouw geliefde huisdier de juiste voeding geeft.

Let op: als jouw hond een soja-allergie heeft, kan het soja-eiwit hydrolysaat in de voeding een beperking vormen. Zorg ervoor dat je de ingrediënten zorgvuldig controleert voordat je jouw hond deze voeding geeft.

Kortom, de Royal Canin Hypoallergenic Hondenvoeding is een geweldige keuze voor honden met voedselintoleranties en allergieën. Met zijn uitgebalanceerde samenstelling en focus op het verminderen van intoleranties, is het een waardevolle optie voor hondenbezitters die hun huisdieren een gezonde en passende voeding willen bieden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Cavom Compleet Hondenbrokken Geperst

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cavom Compleet Hondenbrokken Geperst

 • list plusGeperst op een speciale manier, waardoor ze luchtiger zijn dan andere brokken en een onweerstaanbare geur hebben voor de hond.
 • list plusToevoeging van rund- en schapenvlees zorgt voor goede gezondheid van de hond.
 • list plusPerfecte balans tussen Omega 3 en Omega 6 dankzij toevoeging van zuiver rundvet en oliën.

Nadelen Cavom Compleet Hondenbrokken Geperst

 • list plusMogelijke veranderingen in de ontlasting bij een te snelle overstap naar deze brokken.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.68
Functionaliteit
8.39
Gebruiksgemak
8.16
De Cavom Compleet - Hondenbrokken - Geperst - 20 kg zijn perfect voor mij als hondenbezitter die alleen het beste voor mijn trouwe viervoeter wil. Deze geperste hondenbrokken zijn anders dan andere merken - ze zijn luchtiger en hebben een onweerstaanbare geur die mijn hond niet kan weerstaan.

Wat deze brokken echt speciaal maakt, is de toevoeging van rund- en schapenvlees. Dit zorgt ervoor dat mijn hond gezond blijft en vol energie zit. En alsof dat nog niet genoeg is, bevatten ze ook de perfecte balans tussen Omega 3 en Omega 6, dankzij het zuivere rundvet en oliën die eraan zijn toegevoegd.

Ik heb de reviews van andere gebruikers gelezen en ze zijn allemaal enthousiast over deze brokken. Een Alaskan Malamute had eerder last van allerlei gezondheidsproblemen, zoals braken, huidirritatie en een ruwe vacht, toen hij Royal Canin at. Maar nadat hij was overgestapt op Cavom Compleet, waren al deze problemen verdwenen als sneeuw voor de zon. De geperste brokken zorgen ervoor dat zijn tanden mooi wit blijven en het vitamine A-gehalte zorgt voor een glanzende vacht. En het beste van alles is dat de brokken goed verteerd worden, zoals blijkt uit een test waarbij ze in een glas water worden geplaatst en mooi oplossen.

Een andere gebruiker vertelt dat zijn hond dol is op deze brokken en dat ze goed vullen, waardoor hij minder voer nodig heeft. De brokken worden met veel smaak naar binnen gewerkt, gevolgd door een flinke boer.

Een derde gebruiker heeft al veel verschillende soorten brokken geprobeerd, maar is uiteindelijk bij Cavom Compleet terechtgekomen. Zijn hond had eerder last van vacht- en huidproblemen, maar die zijn nu helemaal verdwenen.

Kortom, de Cavom Compleet - Hondenbrokken - Geperst - 20 kg zijn de beste keuze voor hondenbezitters die alleen het beste voer willen voor hun trouwe viervoeter. De geperste brokken, de toevoeging van rund- en schapenvlees en de perfecte balans tussen Omega 3 en Omega 6 maken deze brokken echt uniek. De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit van dit voer, met positieve ervaringen op het gebied van gezondheid, vachtconditie en smaak. Het enige mogelijke nadeel dat genoemd wordt, is dat de hond in het begin last kan krijgen van veranderingen in de ontlasting als je te snel overstapt op deze brokken. Maar dat is gemakkelijk op te lossen door mijn hond rustig te laten wennen. Al met al zijn de Cavom Compleet - Hondenbrokken - Geperst - 20 kg de beste keuze voor mij en mijn trouwe viervoeter. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Darf Vol Bites Hondenbrokken

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Darf Vol Bites Hondenbrokken

 • list plusHoge kwaliteit
 • list plusHoog vleesaandeel
 • list plusGoede verteerbaarheid
 • list plusLekker volgens de honden
 • list plusMogelijkheid om te combineren met rauw vlees
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusLang houdbaar

Nadelen Darf Vol Bites Hondenbrokken

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.53
  Functionaliteit
  8.01
  Gebruiksgemak
  8.49
  Review Darf Vol Bites Hondenbrokken – 20kg NL-BIO-01

  Ik ben zo enthousiast over Darf Vol Bites Hondenbrokken! Ze zijn koud geperst en afkomstig van een slagerij. Deze brokken zijn de perfecte vervanger voor vers vlees. Ze zitten boordevol natuurlijke ingrediënten en hebben een ongelooflijk hoog vleesaandeel van 60%! In elke kilo brokken zit maar liefst 3200 gram vers vlees. 🐾

  Wat deze brokken extra bijzonder maakt, is de heerlijke geur. Verse grondstoffen, kokosolie en krill zorgen ervoor dat ze lekker ruiken. En wist je dat de brokken zachter zijn dan gewone brokken? Je kunt ze zelfs oplossen in water en er een feestelijk diner voor je hond van maken!

  Volgens het voedingsadvies heeft een hond onder de 5 kilo ongeveer 60 gram brokken per dag nodig. Voor een hond onder de 20 kilo is dat ongeveer 220 gram per dag en voor een hond onder de 40 kilo is dat ongeveer 400 gram per dag. Zo weet je precies hoeveel je moet geven.

  De gebruikersreviews zijn ontzettend positief. Eén gebruiker vertelt dat zijn super actieve Amerikaanse Stafford sinds hij deze brokken krijgt, veel energieker is geworden en een gezonde ontlasting heeft. En nog belangrijker, zijn hond vindt de brokken gewoonweg heerlijk! Een andere gebruiker merkt op dat zijn hond deze brokken veel beter eet dan de vorige en dat de ontlasting er veel beter uitziet. Bovendien kan hij de brokken combineren met rauw vlees. Een derde gebruiker deelt dat de brokken goed worden verteerd, geen overmatige ontlasting veroorzaken en dat de vacht er geweldig uitziet.

  Wat ik zo geweldig vind aan Darf Vol Bites Hondenbrokken is de hoge kwaliteit en het hoge vleesaandeel. En niet te vergeten, de brokken worden goed verteerd en honden zijn er dol op! Ik ben ook blij met de prijs-kwaliteitverhouding en de mogelijkheid om de brokken te combineren met rauw vlees. En laten we de lange houdbaarheid niet vergeten.

  De reviews noemen geen enkel nadeel, wat betekent dat Darf Vol Bites Hondenbrokken over het algemeen zeer goed worden ontvangen door gebruikers.

  Kortom, Darf Vol Bites Hondenbrokken zijn de perfecte keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar hoogwaardige voeding met een hoog vleesaandeel. De brokken worden goed verteerd, hebben een positieve invloed op de ontlasting en honden zijn er dol op. En het feit dat je ze kunt combineren met rauw vlees is een extra voordeel. De prijs-kwaliteitverhouding is geweldig en de brokken zijn lang houdbaar. Al met al zijn Darf Vol Bites Hondenbrokken een uitstekende voedingsoptie voor honden en zeker het proberen waard.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. Royal Canin Veterinary Diet Dog

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Royal Canin Veterinary Diet Dog

  • list plusSpeciaal ontwikkeld voor honden met voedselintoleranties
  • list plusOndersteunt de barrièrefunctie van de huid
  • list plusGoede reputatie onder gebruikers

  Nadelen Royal Canin Veterinary Diet Dog

  • list plusKan prijzig zijn

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.35
  Functionaliteit
  7.8
  Gebruiksgemak
  7.71
  De Royal Canin Veterinary Diet Dog Anallergenic is een speciaal ontwikkelde voeding voor honden zoals ik die gevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen. Met deze voeding kan ik voedselintoleranties verminderen en klachten zoals jeuk, huidontstekingen, winderigheid, diarree en braken voorkomen. Met de Anallergenic voeding hoef ik niet langer last te hebben van deze intoleranties.

  Wat deze voeding anders maakt dan andere voedingen op de markt is het gebruik van speciaal gekozen eiwit- en koolhydraatbronnen, samen met een zorgvuldig gecontroleerd productieproces. Dit helpt om intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen of ingrediënten te verminderen. Daarnaast ondersteunt deze voeding ook de barrièrefunctie van mijn huid en beschermt en behoudt gezonde cellen en weefsels.

  De Royal Canin Veterinary Diet Dog Anallergenic kan in verschillende situaties worden gebruikt, zoals bij voedingsintolerantie, chronische darmziekte (IBD) en eliminatiediëten. Het is echter belangrijk om te vermelden dat deze voeding niet geschikt is voor drachtige of zogende teefjes, pups, honden met pancreatitis of hyperlipidemie. Het is altijd raadzaam om deze voeding alleen in overleg met een dierenarts te geven.

  Wat betreft de samenstelling bevat de Anallergenic voeding onder andere maïszetmeel, hydrolysaat van veren met een laag molecuulgewicht, kopraolie, sojaolie, plantaardige vezels en visolie. Het ruwe eiwitgehalte is 18.00%, het ruwe vetgehalte is 16.50%, de ruwe as is 6.50% en de ruwe celstof is 1.70%. Bovendien bevat het ook essentiële vetzuren (linolzuur) met een gehalte van 27.20 g/kg.

  Ik en andere gebruikers van de Royal Canin Veterinary Diet Dog Anallergenic zijn over het algemeen erg tevreden met deze voeding. Ik noem het perfecte voeding voor mijn Franse Bulldog, met een snelle levering en concurrerende prijs. Een andere gebruiker noemt het de oplossing voor zijn hond, met voldoende energie en een mooie vacht. Een veelgenoemde positieve eigenschap is dat het voer lang houdbaar is, van hoge kwaliteit en dat huisdieren het lekker vinden. Een mogelijke negatieve eigenschap die wordt genoemd is dat het voer helaas wel duur is.

  Samengevat is de Royal Canin Veterinary Diet Dog Anallergenic een uitstekende keuze voor honden zoals ik met voedselintoleranties. Het biedt speciaal gekozen eiwit- en koolhydraatbronnen om intoleranties te verminderen en ondersteunt de barrièrefunctie van mijn huid. De voeding heeft een goede reputatie onder gebruikers, maar kan prijzig zijn. Het is belangrijk om deze voeding alleen in overleg met een dierenarts te geven en regelmatig contact te houden met de arts tijdens het voeren van veterinair voer.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Royal Canin Veternairy Diet Royal

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Royal Canin Veternairy Diet Royal

  • list plusGoede smakelijkheid bevordert spontane voedselopname en resulteert in sneller herstel van de hond
  • list plusOmega 3-vetzuren dragen bij aan de gezondheid van het maag-darmkanaal
  • list plusEffectief bij het verbeteren van de gezondheid van honden met spijsverteringsproblemen

  Nadelen Royal Canin Veternairy Diet Royal

  • list plusHet voer is erg duur

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.95
  Functionaliteit
  7.76
  Gebruiksgemak
  7.46
  De Royal Canin Gastro Intestinal Hond (GI 25) 15 kg is een dieetvoer dat speciaal voor honden zoals ik is ontwikkeld. Heb je last van spijsverteringsproblemen of maag-darmaandoeningen? Dan is dit voer precies wat je nodig hebt! Het is samengesteld met goed verteerbare eiwitten, rijst, voedingsvezels en visolie om ervoor te zorgen dat je darmflora in balans blijft en je voeding optimaal wordt verteerd. En weet je wat zo geweldig is? Het hoge energiegehalte van dit voer betekent dat je met een kleine portie aan je energiebehoeften kunt voldoen, waardoor je maag-darmkanaal minder belast wordt. 🐾

  Een van de grootste voordelen van de Royal Canin Gastro Intestinal Hond is dat het ontzettend lekker is. Geloof me, ik kan het weten! Het bevordert mijn spontane voedselopname, wat resulteert in een sneller herstel. En de omega 3-vetzuren EPA en DHA dragen bij aan de gezondheid van mijn maag-darmkanaal.

  Deze geweldige voeding heeft al heel wat gebruikers blij gemaakt. Een van hen vertelde dat sinds ze dit voer aan hun hond met maag-darmproblemen geven, er geen diarree of braken meer is. En de vacht van hun hond is ook verbeterd. Een andere gebruiker vertelde dat hun hond dit voer ontzettend lekker vindt en dat het goed gaat met hun trouwe viervoeter.

  Natuurlijk, zoals bij elk product, zijn er ook enkele kritische opmerkingen. Zo is er een gebruiker die vindt dat dit voer erg duur is. Dat kan een uitdaging zijn voor sommige baasjes, vooral als je bedenkt dat je als hond van 15 kg best wel wat voer nodig hebt.

  Al met al is de Royal Canin Gastro Intestinal Hond een kwalitatief hoogwaardig voer dat speciaal voor honden met maag-darmaandoeningen is ontwikkeld. Het zorgt voor een evenwichtige darmflora en optimale verteerbaarheid. En het is nog lekker ook! Met de toevoeging van omega 3-vetzuren draagt het ook nog bij aan de gezondheid van mijn maag-darmkanaal. Ja, de prijs kan een nadeel zijn, maar het lijkt wel effectief te zijn bij het verbeteren van de gezondheid van honden zoals ik met spijsverteringsproblemen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. Pro Plan Medium Adult Sensitive

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Pro Plan Medium Adult Sensitive

  • list plusSpeciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht
  • list plusHoogwaardige ingrediënten, zoals stukken zalm, die belangrijke voedingsstoffen behouden en een heerlijke smaak bieden
  • list plusOndersteunt gezonde gewrichten en is ideaal voor honden met een gevoelige huid

  Nadelen Pro Plan Medium Adult Sensitive

  • list plusGeen negatieve aspecten vermeld in de reviews

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.41
  Functionaliteit
  7.35
  Gebruiksgemak
  6.61
  Ik presenteer je het Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin Honden droogvoer Zalm! 🐾 Dit is het perfecte hondenvoer voor jouw harige vriend met een gevoelige huid en vachtproblemen. Met hoogwaardige zalmstukjes die zijn ingevroren om belangrijke voedingsstoffen te behouden, zal jouw hond smullen van de heerlijke smaak.

  Dit voer zit boordevol belangrijke voedingsstoffen die de gezondheid van de gewrichten ondersteunen, wat het ideaal maakt voor actieve honden zoals die van jou. Bovendien zorgen de hoogwaardige eiwitten uit zalm ervoor dat de gevoelige huid van jouw trouwe viervoeter goed verzorgd wordt.

  Wat dit voer echt bijzonder maakt, is dat het is ontwikkeld door de slimme koppen van Purina. Deze voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben met behulp van geavanceerde wetenschap de perfecte combinatie van voedingsstoffen voor jouw huisdier samengesteld. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat dit voer geen kunstmatige kleurstoffen en zit het boordevol natuurlijke antioxidanten.

  De positieve reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit van dit voer. Baasjes zijn dolenthousiast en merken op dat hun honden geen last meer hebben van huidproblemen sinds ze dit voer geven. Ze vinden het niet alleen lekker, maar zien ook een verbetering in de vacht van hun trouwe viervoeter. Eén blije gebruiker merkte zelfs op dat dit voer het beste is voor zijn hond met een gevoelige huid die snel jeukt.

  En laten we het hebben over de houdbaarheid van dit voer! Je kunt het gemakkelijk opslaan en regelmatig bestellen zonder je zorgen te maken over de versheid. Dat is nog eens handig!

  En weet je wat het beste is? Er zijn geen negatieve aspecten genoemd in de reviews! Dit betekent dat dit voer over het algemeen zeer goed wordt ontvangen en geen enkel probleem heeft.

  Al met al is het Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin Honden droogvoer Zalm een geweldige keuze voor jouw harige vriend met een gevoelige huid of vachtproblemen. Het is wetenschappelijk ontworpen, bevat hoogwaardige ingrediënten en heeft bewezen resultaten. De combinatie van een gezonde huid, een glanzende vacht en ondersteuning van gezonde gewrichten maakt dit voer een topper in zijn categorie. Waar wacht je nog op? Geef jouw trouwe viervoeter het beste met dit fantastische voer!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hondenbrokken. Er zijn immers 1966 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!