Wat is de beste automatische voerbak hond van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede automatische voerbak hond is een lastige opgave. Wat is de beste automatische voerbak hond van 2023? Na het analyseren van 205 automatische voerbakken voor honden kwam de Automatische Hond Kattenbak Automatische voerbak zwart als beste getest uit onze automatische voerbak hond-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de automatische voerbakken voor honden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 automatische voerbakken voor honden-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige automatische voerbak hond-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste automatische voerbakken voor honden

1Score: 9.8
Automatische Hond Kattenbak Automatische voerbak zwart
Automatische Hond Kattenbak Automatische voerbak zwart
Purlov
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Hipidog Automatische Dierenvoeder (Voer) Kat blauw, wit of roze, wit
Hipidog Automatische Dierenvoeder (Voer) Kat blauw, wit of roze, wit
Hipidog
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
PetChamp Automatische voerbak kat en zwart
PetChamp Automatische voerbak kat en zwart
PetChamp
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Toivo Voerautomaat Pro Zwart 4
Toivo Voerautomaat Pro Zwart 4
Toivo
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Quality4Less™ | automatische voerbak kat wit
Beste Automatische voerbak hond voor reizende baasjes
Quality4Less™ | automatische voerbak kat wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
PetFriends Automatische voerbak voor Hond wit
PetFriends Automatische voerbak voor Hond wit
PetFriends
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Animali Automatische Voerbak Kat Voerbak
Animali Automatische Voerbak Kat Voerbak
Animali
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Bowkam Automatische Voerautomaat Voerbak Voerautomaat wit
Bowkam Automatische Voerautomaat Voerbak Voerautomaat wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Zedar Automatische voerbak kat en zwart
Zedar Automatische voerbak kat en zwart
Zedar
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
PETALO® Fresh Voerautomaat Kat/Hond zwart
PETALO® Fresh Voerautomaat Kat/Hond zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Automatische Voerbak Hond Koopgids

Honden houden van vaste eetritmes. Een automatische hondenvoerbak is daarom uitermate geschikt om te zorgen dat je trouwe viervoeter volgens zijn of haar gewenning altijd het voedsel op tijd krijgt. Duik in de koopgids!

Hoe werkt een automatische hondenvoerbak?

Een automatische hondenvoerbak werkt op basis van een vooraf ingesteld schema. Je kunt de voerbak zo programmeren dat het op bepaalde tijden voedsel uitgeeft aan je trouwe viervoeter. Sommige voerbakken hebben ook instellingen waarmee je de hoeveelheid voedsel kunt regelen. 

Op die manier hoef je je geen zorgen meer te maken over het geven van eten aan je hond, vooral als je een druk leven hebt of als je niet altijd thuis bent. Een automatische hondenvoerbak kan je dus veel gemak bieden, terwijl je er zeker van bent dat je hond altijd op tijd zijn of haar eten krijgt!

Aandrijving en gebruik

Een automatische hondenvoerbak kan op verschillende manieren worden aangedreven, afhankelijk van het type voerbak dat je hebt gekocht. Sommige voerbakken werken op batterijen, terwijl andere voerbakken met een adapter op het elektriciteitsnet zijn aangesloten. Het is belangrijk om te weten welk type voeding de voerbak gebruikt en hoe vaak de batterijen moeten worden vervangen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Over het algemeen zijn automatische hondenvoerbakken gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft de voerbak alleen maar te programmeren en de hoeveelheid voedsel in te stellen die je hond nodig heeft. Sommige voerbakken hebben ook extra functies, zoals een timer of een spraakbediening. Op die manier kun je de voerbak gemakkelijk en snel bedienen en erop vertrouwen dat je hond altijd op tijd zijn of haar eten krijgt. 

Welk type voedsel kan er in?

Een automatische hondenvoerbak kan over het algemeen verschillende soorten droogvoer aan, afhankelijk van het type voerbak dat je hebt gekocht. Het is echter belangrijk om te controleren welk soort voedsel geschikt is voor je automatische hondenvoerbak. Sommige voerbakken zijn namelijk niet geschikt voor natvoer of vers vlees. 

Let er daarom op dat je de gebruiksaanwijzing goed leest voordat je verschillende soorten voedsel in de voerbak plaatst. Over het algemeen kun je er vanuit gaan dat de meeste automatische hondenvoerbakken geschikt zijn voor verschillende soorten droogvoer.

Capaciteit

Een automatische hondenvoerbak is er in verschillende maten en capaciteiten, dus het is belangrijk om te controleren welke het beste geschikt is voor jouw hond. De capaciteit van de voerbak hangt af van het type voerbak dat je hebt gekocht. Sommige voerbakken kunnen tot wel 2 kilogram droogvoer bevatten, terwijl andere voerbakken geschikt zijn voor kleinere porties. 

Het is belangrijk om te weten hoeveel voedsel je hond per dag nodig heeft en hoe vaak je de voerbak wilt vullen. Zo kun je bepalen welke capaciteit het beste bij je hond past. Kortom, het is verstandig om de capaciteit van de automatische hondenvoerbak te controleren voordat je tot aankoop overgaat, zodat je zeker weet dat het geschikt is voor je hond.

hero illustration

Hoe testen we automatische voerbakken voor honden?

Om de beste automatische voerbak hond te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze automatische voerbak hond-test hebben we 205 automatische voerbakken voor honden geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze automatische voerbak hond-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze automatische voerbak hond-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne automatische voerbak hond-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste automatische voerbak hond in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 205 automatische voerbakken voor honden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste automatische voerbakken voor honden in een makkelijke lijst

1. Automatische Hond Kattenbak Automatische voerbak zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Automatische Hond Kattenbak Automatische voerbak zwart

 • list plusEen voordeel van deze automatische voerbak hond is dat het een grote capaciteit heeft, waardoor uw huisdier langer kan genieten van voedsel zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bijvullen.
 • list plusEen voordeel van deze automatische voerbak hond is dat het een timerfunctie heeft, waardoor u de voedingstijden van uw huisdier kunt regelen en aanpassen aan uw dagelijkse routine.
 • list plusEen voordeel van deze automatische voerbak hond is dat het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het spelen met uw huisdier.

Nadelen Automatische Hond Kattenbak Automatische voerbak zwart

 • list plusDeze automatische voerbak hond kan soms vastlopen of storingen vertonen, waardoor uw huisdier niet op tijd kan worden gevoed.
 • list plusDeze automatische voerbak hond kan luidruchtig zijn tijdens het voeden, wat uw huisdier kan afschrikken.
 • list plusDeze automatische voerbak hond kan duur zijn in vergelijking met andere voerbakken op de markt, waardoor het misschien niet de beste optie is voor mensen met een beperkt budget.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
7.7

Heb je het druk en geen tijd om je hond of kat op vaste tijden te voeden? Dan is de Automatische Hond Kattenbak Automatische voerbak zwart jouw redding! Deze voerautomaat is ideaal voor huisdieren die op gezette tijden moeten eten. Met zes kamers en een capaciteit van 150 ml per kamer, kan je huisdier tot zes keer per dag gevoed worden. Het getimede openingssysteem opent een voedselkamer op een bepaald moment wanneer het deksel wordt gedraaid. En als een extra bonus heeft deze voerautomaat een LED-display en stemherinnering om je huisdier eraan te herinneren dat het tijd is om te eten.

Een ander voordeel van deze voerautomaat is dat alle onderdelen verwijderbaar zijn en sommige onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn. Dus, het schoonmaken van de automatische voerbak is een fluitje van een cent. Bovendien is het apparaat batterij-aangedreven, dus er zijn geen vervelende kabels die in de weg zitten. Het is ook handig dat de timer geprogrammeerd kan worden tussen 1 minuut en 24 uur. Hierdoor krijgt je huisdier altijd op tijd en regelmatig zijn maaltijden.

Wat de Automatische Hond Kattenbak Automatische voerbak zwart onderscheidt van andere voerautomaten, is het geluidssignaal dat aangeeft dat de voedselkamer geopend is. Het is het geluid van een fluitende vogel, wat jouw huisdier misschien leuk zal vinden. De capaciteit van alle zes de kamers is 900 ml. Dit betekent dat je veel voedsel kunt opslaan en je je geen zorgen hoeft te maken dat je huisdier zonder voedsel komt te zitten.

Over het algemeen is de Automatische Hond Kattenbak Automatische voerbak zwart een geweldige keuze voor huisdierenbezitters die vaak weg zijn en hun huisdieren toch willen voeden op gezette tijden. Het is gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en heeft een groot opslagvermogen. Het enige nadeel is dat het apparaat alleen op batterijen werkt, dus je moet er wel voor zorgen dat je altijd extra batterijen bij de hand hebt. Maar dat is een klein offer voor de voordelen die deze voerautomaat biedt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Hipidog Automatische Dierenvoeder (Voer) Kat blauw, wit of roze, wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Let op dit is alleen 1x voerbak Automatische voerdispenser zodat je huisdier gedoseerd eten krijgt. De dispenser heeft een inhoud van 3.8 liter. Dit staat gelijk aan 1.8 kilogram voer. De dispensers zijn 30 cm hoog, 28.5 cm lang en 17 cm breed. Deze voerbak werkt NIET op stroom Bekijk ook de gehele set bij Pallets&Co, deze is nog voordeliger!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. PetChamp Automatische voerbak kat en zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.4

Nooit meer zorgen over of je kat of hond op tijd te eten krijgt. Katten en honden hebben veel aan structuur en ook voor hen is het belangrijk om op tijd te eten. Stel gemakkelijk vaste tijden in via de bijbehorende app en ga zonder zorgen van huis in de wetenschap dat jouw viervoeter altijd op tijd te eten krijgt. De automatische voerbak van PetChamp heeft een voerinhoud van maar liefst 6 liter en je kan zelfs je stem instellen zodat jouw kat of hond zich niet meer alleen voelt wanneer je van huis bent. Structuur Om ervoor te zorgen dat jouw kat of hond altijd op tijd te eten krijgt beschikt de voerbak over een eigen app genaamd "Pet Zero". Met deze app is het mogelijk om een op maat gemaakt eetschema in te stellen welke precies past bij de eetgewoontes van jouw viervoeter. Het werkt als volgt: Je download de app "Pet Zero" op je smartphone. Vervolgens verbindt je de voerbak met onze app en stel je de gewenste voertijden en hoeveelheden in. Op deze manier krijgt jouw viervoeter altijd structureel te eten en blijft het natuurlijke eetgedrag op peil. Onderzoek heeft overigens uitgewezen dat zowel honden als katten aanzienlijk langer leven en gelukkiger zijn wanneer zij structureel te eten krijgen. Altijd dichtbij! Nadat je de gewenste voertijden en hoeveelheden hebt ingesteld zal jouw kat of hond altijd op tijd te eten krijgen zelfs als je weg van huis bent. Daarnaast is het met de PetChamp voerautomaat mogelijk om via een ingebouwde speaker een spraakopname van maximaal 10 seconden in te stellen. Hiermee zal je viervoeter jouw spraakopname horen wanneer het etenstijd is. Zo heeft hij/zij altijd het gevoel dat je dichbij bent en zal jouw kat of hond zich meer op zijn/haar gemak voelen. Low food alarm Onze efficiënte voerbak beschikt over een capaciteit van maar liefst 6 liter. Dit is een aanzienlijke inhoud vergeleken met andere voerbakken. Hierdoor zal het voer niet zo snel opgaan en komt het niet gauw voor dat jouw kat of hond zonder voer komt te zitten. Mocht het voer bijna op zijn beschikt onze voerbak over een 'low food alarm'. Dit houdt in dat je via de 'Pet Zero' app een melding op je telefoon zult krijgen zodat je weet dat het voer bijgevuld moet worden. Je hoeft de voorraad niet elke dag te controleren. Het stijlvolle apparaat zal door middel van een rode LED indicator aangeven dat het voer bijna op is. En om ervoor te zorgen dat het voer vers blijft en het de smaak behoudt is de voerbak hermetisch afgesloten. Noodbatterij Ik hoor je al denken: "Wat nou als de stroom uitvalt wanneer ik van huis ben?". Geen zorgen, ook dan zal jouw viervoeter gewoon op tijd te eten krijgen. Onze automatische voerbak beschikt over 3 noodbatterijen die automatisch aan zullen gaan wanneer de stroom eraf gaat. Productspecificaties Merk: PetChamp Capaciteit: 6 Liter Kleur: Zwart Stroomaansluiting: Netstroom en batterij (nood) Geschikt voor alle huisdieren bijvoorbeeld: honden, katten of konijnen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Toivo Voerautomaat Pro Zwart 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.3

Wil jij jouw huisdier op elk gewenst moment voorzien van eten? Je geen zorgen hoeven maken wanneer jij een keer een avond of dag weg bent? Geen gedoe met het downloaden van een app om jouw kat te voorzien van eten? Genieten van Europees Geassembleerde kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan is de Toivo Voerautomaat 4L PRO perfect geschikt voor jou! Voeding op maat - Draagt bij aan de gezondheid van uw huisdier - Spraakbericht Stel eenvoudig voedingsschema's samen en bepaal het tijdstip en hoeveelheid brokken die jouw huisdier krijgt op elk gewenst moment van de dag. Dit helpt te voorkomen dat uw huisdier te veel eet of juist maaltijden over slaat. Volgens meerdere studies is het voor zowel katten als honden belangrijk om structuur m.b.t. uitlaten maar ook eten aan te brengen. Door het voeden op vaste tijdstippen verbeter je het welzijn en het gelukshormoon dopamine en oxytocine van jouw huisdier. Plan 4 maaltijden per dag in met een portiegrootte van 1-9 en kies de gewenste tijd om deze maaltijden te serveren aan jouw huisdier. Voeg een spraakbooschap toe voor wanneer het eten wordt geserveerd en aanschouw hoe jouw huisdier door het dolle heen is wanneer die dit berichtje hoort. Modern tijdloos design - Europees Geassembleerd De Toivo Voerautomaat 4L Pro heeft een stijvol en modern design waardoor deze in vrijwel elk denkbare woonkamer past. De deksel is voorzien van sluitbeveiliging waardoor zelfs de slimme huisdieren op geen enkele manier brokken buiten de geplande voertijd kunnen bemachtigen. Daarnaast is de Toivo Voerautomaat 4L Pro geassembleerd in Europa en voldoet deze aan alle wet-en-regelgeving conform de europese normen. Jij hoeft dus niet bang te zijn dat er restjes plastic in het eten terecht komen of dat de voerbak van B-kwaliteit ABS plastic is gemaakt. Voordelen Voedingsschema op maat Porties zijn zelf te bepalen Spraakbericht toevoegen aan voermoment Europees Geassembleerd 1 jaar fabrieksgarantie Geschikt voor honden en katten Sluitbeveiliging Thuiswinkel Waarborg Keurmerk Specificaties Merk: Toivo Materiaal: Plastic Kleur: Zwart Gewicht: 2,2 kg Afmetingen: 16 cm x 16 cm x 31 cm Inhoud voerautomaat: 4 liter Power: DC 5V 1.0A Batterij: 3 x D Cell batterij Energieverbruik: 5W BPA-vrij: Ja Geschikt voor honden: Ja Geschikt voor katten: Ja Geschikt voor droog voer: Ja Geschikt voor nat en vochtig voer: Nee Certificaten: CE , Thuiswinkel Waarborg & RoHS

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Automatische voerbak hond voor reizende baasjes: Quality4Less™ | automatische voerbak kat wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Quality4Less™ | automatische voerbak kat wit

 • list plusEen voordeel van deze automatische voerbak kat is dat het zowel nat als droog voer kan bevatten, waardoor het een veelzijdige optie is voor kattenbezitters.
 • list plusDeze automatische voerbak kat is van goede kwaliteit, waardoor het duurzaam is en lang meegaat.
 • list plusEen voordeel van deze automatische voerbak kat is dat het gemakkelijk in gebruik is, waardoor het handig is voor drukke kattenbezitters.

Nadelen Quality4Less™ | automatische voerbak kat wit

 • list plusDeze automatische voerbak kat heeft geen luchtdichte deksel, waardoor het voer niet vers blijft bij gebruik van meerdere dagen.
 • list plusDeze automatische voerbak kat heeft een timer die te snel loopt, waardoor het voer te vroeg wordt vrijgegeven.
 • list plusEen nadeel van deze automatische voerbak kat is dat het een draaiende deksel heeft in plaats van draaiende bakjes, waardoor het voer niet gelijkmatig wordt verdeeld.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een manier om jouw huisdier automatisch te voeren, zonder gedoe met apps en ingewikkelde instellingen? Dan is de Quality4Less™ Automatische Voerbak de perfecte oplossing voor jou! Deze voerautomaat heeft 6 bakken die tot 60 gram voer kunnen opslaan, wat zorgt voor een gebalanceerde en verantwoorde maaltijd voor jouw huisdier. Het elegante en luxe design past perfect in jouw woonplaats en de langdurige AA-batterijen gaan tot wel een jaar mee.

Wat deze automatische voerbak zo uniek maakt, is het feit dat er geen app nodig is om hem te bedienen. Je kan hem direct gebruiken dankzij de gratis bijgeleverde batterijen. Daarnaast is hij geschikt voor zowel nat als droog voer door de afgesloten deksel. De automatische timing zorgt ervoor dat jouw hond of kat altijd op tijd kan genieten van een heerlijke maaltijd, ook als je er even niet bent. En het geluidsalarm zorgt ervoor dat jouw dierenvriend weet wanneer het etenstijd is!

Het beste gebruik voor deze automatische voerbak is voor huisdieren die regelmatig maaltijden nodig hebben, maar waarvan de eigenaar niet altijd thuis is om ze te voeren. Bijvoorbeeld als je lange dagen werkt of regelmatig weg bent voor een weekendje weg. Het is een handige tool om jouw huisdier toch van een regelmatige en gebalanceerde maaltijd te voorzien.

Een voordeel van deze voerbak is dat hij makkelijk te installeren en te gebruiken is. Ook is het handig dat er geen app nodig is om hem te bedienen. Een nadeel kan zijn dat er maar 6 bakken beschikbaar zijn. Als je meerdere huisdieren hebt of als jouw huisdier meer dan 60 gram voer per maaltijd nodig heeft, kan dit een beperking zijn.

Al met al is de Quality4Less™ Automatische Voerbak een handige en gebruiksvriendelijke oplossing voor huisdieren die regelmatige maaltijden nodig hebben. Dankzij het elegante design past hij perfect in jouw woonplaats.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. PetFriends Automatische voerbak voor Hond wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PetFriends Automatische voerbak voor Hond wit

 • list plusDeze automatische voerbak voor honden is geschikt voor zowel nat als droog voer, waardoor het een veelzijdige optie is voor huisdieren.
 • list plusHet klepje over de toetsen is handig om te voorkomen dat huisdieren per ongeluk op de verkeerde knop drukken.
 • list plusDe voerbak werkt op batterijen, waardoor er geen snoeren zijn die huisdieren kunnen beschadigen.

Nadelen PetFriends Automatische voerbak voor Hond wit

 • list plusEr is geen signaal wanneer de voerbak doordraait, wat een nadeel kan zijn voor eigenaren die niet altijd in de buurt zijn om te controleren.
 • list plusHet is niet mogelijk om de voerbak per dag in te stellen, maar alleen in uren, wat een beperking kan zijn voor eigenaren die een specifiek voedingsschema voor hun huisdieren hebben.
 • list plusEr is geen tijdsduur instelbaar, wat betekent dat de voerbak alleen op vaste tijden kan worden ingesteld, wat een nadeel kan zijn voor eigenaren die meer flexibiliteit nodig hebben.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.2

Met de PetFriends Automatische voerbak voor Hond wit, hoef je je geen zorgen meer te maken of jouw hond wel genoeg te eten krijgt. Deze voerbak zorgt ervoor dat jouw huisdier altijd dagelijks vers voer krijgt door middel van zijn automatisch instelbare voedingsschema. Het heeft 6 voercompartimenten die tot 6 maaltijden per 24 uur kunnen serveren. De timer kan ingesteld worden vanaf 1 minuut tot 24 uur. Het is belangrijk om jouw hond op een betrouwbare dagelijkse eetroutine te zetten om een geruststellende structuur in het dagelijkse leven van je hond te brengen. Het is ook belangrijk om te weten hoe vaak en wanneer je jouw hond eten moet geven, afhankelijk van zijn ras, grootte, en levensstijl. Met deze voerbak hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig voeren van jouw hond en heb je de vrijheid om eens een keer lekker weg te gaan.

Wat deze voerbak uniek maakt, is dat het een batterij indicatie heeft waardoor je altijd weet wanneer het tijd is om de batterijen te vervangen. Het komt ook standaard met drie gratis AA batterijen. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken omdat het gemaakt is van kunststof.

De PetFriends Automatische voerbak voor Hond wit is een geweldig product voor hondenbezitters die hun hond regelmatig moeten voeren en de vrijheid willen hebben om eens een keer lekker weg te gaan. Het is ook een geweldig product voor hondenbezitters die hun hond op een betrouwbare dagelijkse eetroutine willen zetten. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid eten te geven afhankelijk van het ras, de grootte en de levensstijl van jouw hond.

Persoonlijk gezien vind ik dit een geweldig product voor hondenbezitters die een druk leven hebben. Het geeft mij de vrijheid om eens een keer lekker weg te gaan zonder mij zorgen te hoeven maken of mijn hond wel genoeg te eten krijgt. De batterij indicatie is ook een geweldige functie omdat ik altijd weet wanneer het tijd is om de batterijen te vervangen. Het enige nadeel is dat het alleen geschikt is voor honden en niet voor katten. Maar als hondenbezitter raad ik dit product zeker aan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Animali Automatische Voerbak Kat Voerbak

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.7

Regelmatig weg van huis, maar merk je dat je hierdoor in de knel kunt komen met de voedermomenten van jouw lieve viervoeter? Wil je in de ochtend wat langer blijven liggen? Maak het jouw eigen leven en dat van jouw lieve huisdier een stuk gemakkelijker met onze Animali automatische voerbak! De voerautomaat is voorzien van vele functies waaronder een timer voor de regulatie van de voermomenten, een spraak opname voor bij het voeren en meer! Het moderne en strakke design past perfect in elk interieur en de voerbak kan zowel op kabel- als batterijvoeding werken. Voordelen Animali automatische voerbak Speciaal ontworpen voor jouw lieve viervoeter! Geschikt voor katten en honden Spraakopname 6 liter voercontainer Timer met 1 – 4 voermomenten per dag 2 voeding rotators voor kleine- en grote porties Modern en strak design Kabel en batterijvoeding (Batterijen niet inbegrepen) Geschikt voor droog voer Eenvoudige reiniging Uitgebreide functies De Animali voerautomaat is voorzien van alle benodigde functies om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ben je regelmatig van huis? Is er een weekendje weg gepland of wil je in de ochtend iets langer blijven liggen? Maak het voedingsschema en stel hier de timer op in, je kan tot wel 4 voermomenten instellen per dag. De voerbak is ontworpen om de hoeveelheid voedsel per portie te reguleren, zodat je huisdier niet te veel of te weinig eet. Naast een vast voedingsschema kun jij ook een voicebericht opnemen om je trouwe viervoeter erop te attenderen dat zijn voeding klaarstaat. Voedingsplan op maat Honden en katten zijn gewoontedieren. Regelmaat maakt jou kat of hond gelukkiger en zelfverzekerder. Daarom is het voor voedingstijd ook belangrijk dat jou viervoeter op vaste momenten van de dag zijn brokjes krijgt. Via het menupaneel stel je eenvoudig een voedingschema samen, zodat je je huisdier altijd op tijd kunt voeren. De voerautomaat biedt ook de mogelijkheid om een voedingsplan op maat te maken voor je huisdier, zodat je kunt instellen hoeveel en hoe vaak je huisdier moet eten. Ruime 6 liter capaciteit Met een capaciteit van 6 liter is deze voerbak groot genoeg om meerdere huisdieren te voeden en de handige timer zorgt ervoor dat je huisdier op regelmatige tijdstippen kan eten. De voerbak is in te stellen met 1 tot 4 voermomenten per dag waarbij jij voor de juiste rotator kiest, voor de kleine óf de grote portie. Met de ruime inhoud is er plaats voor 39 porties: zo weet jij zeker dat jouw huisdier het eten op het schema krijgt zonder dat jij je zorgen hoeft te maken wanneer je moet overwerken. *Let op! Om te voorkomen dat de brokken vast blijven zitten dienen de brokken niet groter te zijn dan 1 centimeter. Ook raden wij aan om zowel de batterijvoeding als de kabel voeding beiden te gebruiken om te voorkomen dat de automatische voerbak uitschakelt wanneer de stroom onverhoopt een keer uitvalt. Specificaties Merk: Animali Kleur: Zwart Gewicht: 2.8 kg Materiaal: ABS Afmetingen: 25,5 x 22,5 x 40,5 centimeter (lxbxh) Reservoir: 6 liter Voermomenten: 1 – 4 per dag Timer: ja Maximale afmeting brok: 1 centimeter Geschikt voor: droog voer Voedingstype: kabel en batterijvoeding Grote rotator: tot 39 porties (10 – 200 gr) Kleine rotator: tot 20 porties (5 – 100 gr) Handleiding: Nederlands Certificering: CE, RoHS, FCC Bestel vandaag nog de Animali automatische voerbak en zorg ervoor dat je lieve viervoeter altijd op tijd te eten krijgt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

8. Bowkam Automatische Voerautomaat Voerbak Voerautomaat wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Heeft u het ook gehad om elke dag na te moeten denken wanneer u eten moet gaan geven aan uw kat en/of hond? De luxe automatische voerbak van Bowkam is de oplossing hiervoor! In deze voerautomaat kunnen op 4 verschillende momenten gedurende de dag eetmomenten ingesteld worden. Uw huisdieren zullen volop genieten van op tijd & gevarieerd eten. Door te kiezen voor Bowkam, kiest u voor een voordelig, kwalitatief en duurzaam product. Daarnaast, kunt u ons altijd bereiken en staan wij altijd voor u klaar! Waarom kiezen voor de Bowkam voerbak? Display is gemakkelijk in te stellen Plan de timing van voeden i.c.m. de hoeveelheid Voice Recorder, hierdoor kan je zelf je eigen stem terug laten komen tijdens het voeden Gezonder voor de kat omdat je kleinere porties kan toedienen Met 1 klik op de knop kan je je huisdier handmatig voeden Makkelijk schoon te maken door modulair design 30 dagen geld terug garantie Gratis verzending Altijd eten voor uw huisdier! Met de Bowkam voerbak is het eenvoudig om de tijdstippen voor de voermomenten in te stellen. Dit is mogelijk via het display waarbij de voerbak automatisch de gekozen tijdstippen onthoudt. Hierdoor hoeven de tijdstippen niet elke keer opnieuw ingesteld te worden. Nadat de tijdstippen ingesteld zijn, kunt u uw huisdier voorzien van grote of kleine porties. Na het gebruik, is het mogelijk om een deel van de voerbak in de vaatwasser te doen. Voice Recording U kunt uw eigen stem of een bepaald geluid opnemen en automatisch af laten spelen tijdens het voeren van uw huisdier. Hierdoor zal uw huisdier getriggerd worden om te gaan eten. Dit zorgt ervoor dat u er niet meer over in te zitten of uw huisdier wel genoeg te eten krijgt. Zelfs als u de hele dag of voor een langere periode niet thuis bent. Product Specificaties Merk: Bowkam Type dier: Hond en kat Materiaal: Kunststof Kleur: Wit Wij staan altijd voor u klaar! Stuur een mail, naar info@bowkam.com, met al uw vragen en wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Voor al uw klachten vinden wij een oplossing Wacht niet langer en schaf de Automatische Bowkam Voerbak aan en vergeet nooit meer uw hond of kat te voeren! U kunt gebruik maken van gratis verzending als u vandaag nog bestelt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Zedar Automatische voerbak kat en zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9

Heb je onregelmatige werktijden of wil je spontaan een weekendje weg? Dankzij de Zedar voerautomaat is dit geen probleem meer. Katten houden van structuur, daarom is het belangrijk om op vaste tijden te voeden. Met de automatische voerbak van Zedar kan je jouw kat of hond voeren op vaste tijdstippen. Je hebt dus geen zorgen meer als een afspraak iets langer duurt of als je een weekend weg bent. Met deze automatische voerbak hoeft jouw kat je niet te missen. Je kan gemakkelijk spraakopnames instellen via de app. zo ben je er altijd bij! Het natuurlijke eetgedrag Gemiddeld moet een zelfvoorzienende kat zo’n zes muizen per dag vangen om voldoende voedsel binnen te krijgen. Met de automatische voerbak stimuleer je het natuurlijke jacht patroon van de kat. Je stelt gemakkelijk tijdschema’s in waardoor de kat op vaste tijden gevoed word. Hierdoor creëer je een belangrijke structuur en zal jouw kat gelukkiger zijn. Altijd in de buurt! Nadat je een tijdschema hebt ingesteld is de automatische voerbak klaar om jouw huisdier te voeren. Daarnaast beschikt het apparaat over een ingebouwde speaker waarmee je een persoonlijk bericht kan inspreken voor jouw kat. Deze zal afspelen wanneer de kat gevoerd word, zo ben je altijd in de buurt! Voeren met spraakopname Om jouw huisdier duidelijk te maken dat het etenstijd is, kan je een spraakopname inspreken. Huisdieren herkennen hun baasjes aan onze stem. Om ze op hun gemak te stellen kan je een audio bericht inspreken van maximaal 10 seconden. Grote capaciteit De automatische voerbak van Zedar beschikt over een capaciteit van maar liefst 6 liter. Het wordt luchtdicht afgesloten waardoor de brokjes zijn smaak en knapperigheid behouden. Daarnaast kan uw huisdier de bak zelf niet openen waardoor het veilig ligt opgeborgen. Noodbatterij Om te voorkomen dat jouw kat of hond geen eten krijgt bij een stroomstoring kan je de voerautomaat voorzien van 3 batterijen. Deze zal fungeren als noodaccu mocht de stroom er af gaan. Zo krijgt jouw kat of hond altijd op tijd te eten. LED indicator Je hoeft de voorraad niet elke dag te controleren. De automatische voerbak van Zedar zal doormiddel van het rode LED indicator aangeven dat het voer bijna op is. Zo ben je altijd op tijd met bijvullen. Merk: Zedar Model: ZDR-A600 Capaciteit: 6 Liter Kleur: Zwart Stroomaansluiting: Netstroom en batterij (nood) Geschikt voor alle huisdieren bijvoorbeeld: honden, katten of konijnen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. PETALO® Fresh Voerautomaat Kat/Hond zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PETALO® Fresh Voerautomaat Kat/Hond zwart

 • list plusHet is eenvoudig om de PETALO® Fresh Voerautomaat Kat/Hond zwart te installeren.
 • list plusHet is eenvoudig om de PETALO® Fresh Voerautomaat Kat/Hond zwart te gebruiken.
 • list plusDe portiegrootte is gemakkelijk in te stellen via de app.

Nadelen PETALO® Fresh Voerautomaat Kat/Hond zwart

 • list plusHet is niet mogelijk om zowel nat als droog voer te gebruiken met de PETALO® Fresh Voerautomaat Kat/Hond zwart.
 • list plusDe PETALO® Fresh Voerautomaat Kat/Hond zwart is wat aan de kleine kant in vergelijking met andere voerautomaten.
 • list plusDe verbinding/app van de PETALO® Fresh Voerautomaat Kat/Hond zwart werkt soms niet.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

Altijd weten of uw huisdier gegeten heeft wanneer u niet thuis bent? De Petalo maakt verzorgen van uw huisdier nog nooit zo makkelijk. Gezonde eetgewoontes ontwikkelen? Met de Petalo kunt u tot wel 12 maaltijden per dag samenstellen welke zijn op te delen in 1-99 porties. 1 portie is ongeveer gelijk aan 5 gram. De Petalo is geschikt voor zowel katten als honden van klein tot middelgroot formaat en heeft een voerinhoud van 6 liter. Creëer een gezonde eetgewoonte voor uw huisdier met voedingsschema's op maat Stel een automatisch voedingsschema samen door de tijdstippen en de hoeveelheden te bepalen. Dit helpt te voorkomen dat uw huisdier te veel eet of een maatlijd overslaat. De Petalo 3 maakt het voeren van huisdieren gemakkelijk en handig. Plan tot wel 12 maaltijden per dag waarbij de maaltijd is op te delen in 1-99 porties. Stel verschillende schema's in voor slechts 1 keer, 1 dag per week, 2 dagen per week, 3 dagen per week, 4 dagen per week, 5 dagen per week, 6 dagen per week of elke dag. Met de "Feed Now" optie kunt u uw huisdier handmatig voeren buiten de ingestelde voertijden. Help het lichaamsgewicht onder controle te houden en ontwikkel goede eetgewoonten waardoor uw huisdier een lang en gezond leven kan leiden. Makkelijk te besturen via uw smartphone met behulp van de Smart Life app Regel de maaltijd van uw huisdier vanaf elke locatie en op ieder tijdstip met uw smartphone zowel automatisch als handmatig. Krijg automatisch bericht wanneer de voerautomaat bijna leeg is doormiddel van de infrarood sensor. De sensor zorgt er ook voor dat de voerautomaat automatisch stopt wanneer de voerbak vol is. Maak uw huisdier enthousiast voor de maaltijd met behulp van een spraak bericht. Neem een spraakbericht op van maximaal 10 seconden dat wordt afgespeeld wanneer een maaltijd wordt toegediend. Wanneer u niet thuis bent geeft u uw huisdier toch het gevoel dat u bij hem/haar bent. Unique en modern design dat past in uw huiskamer De Petalo is voorzien van een modern design met verstelbare camera en is zodanig ontworpen dat het gebruiksgemak voorop staat. De voerautomaat is voorzien van een sluitbeveiliging zodat uw huisdier niet in staat is de brokken te eten buiten de geplande voertijden wanneer de voerautomaat bijvoorbeeld omgeduwd wordt. Tevens zorgt de sluitbeveiliging ervoor dat er geen vocht bij het voer komt waardoor het voer vers blijft. Dankzij "Intelligent Reversal" loopt de PetHero voerautomaat nooit vast wanneer brokken blijven vast zitten. Let op. ❗ De Petalois alleen geschikt voor droogvoer van 5-15 mm ❗ Slimme apparaten werken alleen met een 2.4 GHZ Wi-Fi signaal voor meer informatie download de digitale handleiding Voordelen ▶ Eenvoudig te besturen via uw smartphone. ▶ Voedingsschema's op maat. ▶ Tot wel 12 maaltijden per dag. ▶ Maaltijd is op te delen in 1-99 porties. ▶ 1 portie is ongeveer gelijk aan 5 gram. Let op: dit kan afwijken afhankelijk van de afmeting van de brokjes. ▶ Anti-stuck technologie waardoor de automaat niet blijft vast hangen. ▶ Geschikt voor zowel katten als honden. ▶ Altijd voldoende voer door een inhoud van 6 liter. ▶ Doorzichtige voercontainer. Inhoud verpakking ➜ 1 x Voerautomaat ➜ 1 x AC adapter ➜ 1 x Handleiding Specificaties ✔ Merk: Petalo ✔ Materiaal: Plastic ✔ Kleur: Zwart ✔ Gewicht: 2,2 kg ✔ Afmetingen: 36 cm x 20 cm x 36 cm ✔ Inhoud voerautomaat: 6 liter ✔ Power: DC 5V 1.0A ✔ Batterij: 3 x D Cell batterij ✔ Energieverbruik: 5W ✔ BPA-vrij: Ja ✔ Geschikt voor honden: Ja ✔ Geschikt voor katten: Ja ✔ Geschikt voor droog voer: Ja ✔ Geschikt voor nat en vochtig voer: Nee ✔ Certificaten: CE & RoHS ℹ Advies: Voor de gezondheid van uw huisdier dient u de voercontainer en de voerbak regelmatig te reinigen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van automatische voerbakken voor honden. Er zijn immers 205 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!