Wat is de beste hondenautogordel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 september, 2023

Het aanschaffen van een goede hondenautogordel is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste hondenautogordel van 2023? Na het testen van 279 hondenautogordels kwam de LUQ Honden Autogordel Verstelbaar Hondenriem zwart als beste getest uit onze hondenautogordel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de hondenautogordels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 hondenautogordels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige hondenautogordel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste hondenautogordels

1Score: 9.9
LUQ Honden Autogordel Verstelbaar Hondenriem zwart
LUQ Honden Autogordel Verstelbaar Hondenriem zwart
LUQ
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
ZISU® ZISU Autogordel hond Honden zwart
ZISU® ZISU Autogordel hond Honden zwart
ZISU®
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
BOTC Autogordel hond 2 IN zwart/r
BOTC Autogordel hond 2 IN zwart/r
BOTC
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels
VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels
VEDIC
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Doggz Autogordel hond Nieuw Past zwart
Doggz Autogordel hond Nieuw Past zwart
Doggz
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Autogordel Voor Hond Hondengordel voor zwart
Autogordel Voor Hond Hondengordel voor zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
BOTC Autogordel hond Hondengordel 3 zwart 3 in 1
BOTC Autogordel hond Hondengordel 3 zwart 3 in 1
BOTC
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
AdroitGoods Honden Auto Gordel kliksysteem zwart
AdroitGoods Honden Auto Gordel kliksysteem zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
LUQ Honden Autogordel Verstelbaar Hondenriem rood
LUQ Honden Autogordel Verstelbaar Hondenriem rood
LUQ
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
De Blaffende Kat Luxe Hondengordel zwart
De Blaffende Kat Luxe Hondengordel zwart
De Blaffende Kat
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Hondenautogordel Koopgids

Je hebt een energieke viervoeter die altijd klaar staat voor een autoritje, of niet, maar veiligheid gaat hoe dan ook boven alles, toch? Daar komt de beste hondenautogordel om de hoek kijken! Het is net als een gewone autogordel, maar dan op maat gemaakt voor onze trouwe viervoeters.

Hoe werkt een hondenautogordel?

Je bevestigt de hondenautogordel aan het harnas van je hond. Het harnas verdeelt de krachten gelijkmatig over het lichaam van je hond in geval van plotselingremmen of een scherpe bocht

De andere kant van de hondenautogordel klik je vast in de veiligheidsgordel van je auto. 

Wanneer je de weg op gaat, zorgt de hondenautogordel ervoor dat je harige vriend veilig op zijn plek blijft zitten. Geen plotselinge sprongen naar voren, geen poten die de bestuurdersstoel proberen te veroveren. 

Het is een win-winsituatie voor zowel baasje als hond. Laat die avontuurlijke ritjes maar komen!

Redenen om een hondenautogordel aan te schaffen

Waarom zou je kiezen voor een hondenautogordel? Daar zijn vele goede redenen voor! Hieronder heb ik er een aantal voor je op een rijtje gezet:

 • Veiligheid voorop: je wens is logischerwijs dat je hond veilig blijft tijdens autoritten. Een hondenautogordel helpt om je hond op zijn plaats te houden en voorkomt dat hij door de auto slingert bij abrupt remmen of een onverwachte beweging. 
 • Concentratie op de weg: een hond los in de auto kan de bestuurder afleiden. Met een hondenautogordel hoef je je geen zorgen te maken over je viervoeter die in je nek springt of probeert je stuur over te nemen. Zo concentreer je je volledig op de weg en geniet je van een stressvrije rit. 
 • Voorkomt ongewenst gedrag: een hondenautogordel helpt ook om ongewenst gedrag in de auto te beperken. Je hond blijft op zijn plaats en kan rustig genieten van de rit. 
 • Bescherming bij ongevallen: bij een ongeval biedt een hondenautogordel extra bescherming voor je hond. Het verdeelt de kracht van een impact gelijkmatig over het lichaam, waardoor de kans op letsel kleiner is.
 • Comfort en gemoedsrust: een hondenautogordel is niet alleen veilig, maar kan ook comfort bieden aan je hond tijdens de rit. Het geeft hem een gevoel van stabiliteit en geborgenheid. Bovendien geeft het jou gemoedsrust, wetende dat je je trouwe metgezel de best mogelijke bescherming biedt.

Ofwel: waarom een hondenautogordel? Simpelweg omdat het de veiligheid, concentratie, gedragsbeheersing, bescherming en comfort van je hond bevordert.

Aankoopcriteria

De zoektocht naar de perfecte hondenautogordel: dat is misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Om het wat makkelijker te maken, geef ik je hieronder enkele belangrijke dingen om op te letten bij het kopen van een hondenautogordel:

 • Veiligheidsnormen: controleer of de hondenautogordel voldoet aan de geldende veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Je wilt immers een betrouwbaar product dat de veiligheid van je hond waarborgt.
 • Grootte en pasvorm: zorg ervoor dat je de juiste maat hondenautogordel kiest die past bij het formaat en de bouw van je hond. Een goed passende gordel zorgt voor comfort en optimale veiligheid.
 • Sterk en duurzaam materiaal: kijk naar de materialen waarvan de hondenautogordel is gemaakt. Sterke en duurzame stoffen en metalen onderdelen zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat de gordel lang meegaat.
 • Bevestigingssysteem: controleer het bevestigingssysteem van de hondenautogordel. Deze dient stevig te zijn en behoor je gemakkelijk te bevestigen aan de veiligheidsgordel van je auto.
 • Bewegingsvrijheid: let op of de hondenautogordel voldoende bewegingsvrijheid biedt voor je hond. Je hond behoort comfortabel te zitten, liggen en zich om te draaien, maar tegelijkertijd veilig op zijn plek te blijven.
 • Klantbeoordelingen: lees beoordelingen en ervaringen van andere hondenbezitters over de hondenautogordel. Dit geeft je een idee van de prestaties en betrouwbaarheid van de hondenautogordel.
 • Gemakkelijk schoon te maken: laten we eerlijk zijn, avonturen met je hond brengen meer dan een enkele keer viezigheid met zich mee! Kies daarom voor een hondenautogordel die je gemakkelijk schoonmaakt.

Onthoud datveiligheid en comfort voor je harige vriend voorop staan bij het kiezen van een hondenautogordel. 

Hoe veilig is een hondenautogordel?

Als het gaat om de veiligheid van je hond, begrijp ik dat je alleen het allerbeste wilt. Een goed ontworpen en correct gebruikte hondenautogordel biedt zeker een extra laag bescherming tijdens autoritten. 

Het is belangrijk om te benadrukken dat geen enkel systeem100% garantie biedt. Het is vergelijkbaar met het dragen van een veiligheidsgordel voor mensen. Hoewel het de kans op letsel aanzienlijk vermindert, is het geen magische kracht die alle risico's elimineert. 

Om deveiligheid te maximaliseren, is het essentieel om de instructies van de fabrikant op te volgen bij het bevestigen en gebruiken van de hondenautogordel. Zorg er in ieder geval voor dat het harnas stevig en comfortabel zit, zonder beperking van de bewegingsvrijheid. 

Onthoud dat elk hondenautogordelmerk en -model verschillend kan zijn. Het is belangrijk om er een te kiezen vangoede kwaliteit en betrouwbare beoordelingen. 

Prijs van een hondenautogordel

Net als bij elk productvariëren de prijzen afhankelijk van het merk, de kwaliteit en de functies die je zoekt. Gelukkig zijn eropties voor elk budget.

Over het algemeen vind je een hondenautogordel in een prijsklasse van ongeveer €20 tot €70.

Goedkopere gordels zijn vaak eenvoudigere modellen die nog steeds voldoen aan de basisvereisten voor veiligheid. Deze zijn een goede keuze als je op zoek bent naar een betaalbare optie.

Aan de hogere kant van het prijsbereik vind je vaak hondenautogordels met extra functies, zoals verstelbaarheid, gevoerde materialen, reflecterende details of zelfs crashbestendige eigenschappen. Deze modellen kosten wat meer, maar bieden doorgaans extra comfort en veiligheid voor je harige vriend.

Onthoud dat het belangrijk is om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit en veiligheidskenmerken van de hondenautogordel.

Is een hondenautogordel verplicht in Nederland?

In Nederland hebben we geen specifieke wet die het gebruik van een hondenautogordel verplicht stelt. Maar dat betekent niet dat we de veiligheid van onze trouwe metgezellen moeten negeren!

Onze harige vrienden verdienen de best mogelijke bescherming en comfort tijdens het reizen. Daarom is hetten zeerste aan te raden om een hondenautogordel te gebruiken, zelfs als het niet wettelijk verplicht is. 

hero illustration

Hoe testen we hondenautogordels?

Om de beste hondenautogordel te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze hondenautogordel-test hebben we 279 hondenautogordels geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze hondenautogordel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze hondenautogordel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne hondenautogordel-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte hondenautogordel in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 279 hondenautogordels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste hondenautogordels in een oogopslag

1. LUQ Honden Autogordel Verstelbaar Hondenriem zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Met deze zwarte honden autogordel van LUQ® neem je makkelijk en veilig je trouwe viervoeter mee in de auto! ✱ Verstelbare honden autogordel ✱ Makkelijk te bevestigen hondengordel ✱ Universele hondenriem Op pad met de hond? Met deze honden autogordel zorg je ervoor dat je hond altijd veilig mee op reis kan. De hondenriem autogordel is makkelijk te bevestigen met één klik in de gordelhouder. Doormiddel van de musketonhaak kan de honden autogordel makkelijk bevestigd worden aan de halsband, het harnas of het tuigje van de hond. De hondengordel kan vervolgens makkelijk worden afgesteld op de juiste lengte. Veilig op reis Deze gordelhouder van LUQ® zorgt ervoor dat je samen met je hond veilig en comfortabel op reis kan. Door middel van de hondengordel zullen er geen onveilige situaties ontstaan doordat de honden autoriem ervoor zorgt dat je huisdier niet op avontuur kan gaan in de auto. Je hond blijft op de plek zitten en zal blij plotseling remmen niet naar voren schieten. Honden autogordel verstelbaar De honden autogordel is gemaakt van nylon waardoor deze zeer sterk is maar wel zacht aanvoelt. De honden autogordel beschikt tevens over een gesp welke in lengte versteld kan worden. De maximale lengte van de hondenriem autogordel is 70 cm lang. De minimale lengte van de honden autogordel is 44,5 cm. Doordat de hondengordel in lengte versteld kan worden is deze geschikt voor bijna alle soorten honden. Aan beide uiteinden van de hondengordel zit een bevestigingsmechanisme. Met de musketonhaak kan de riem bevestigd worden aan de halsband, het harnas of het tuigje. De musketonhaak is 360 graden draaibaar waardoor je trouwe viervoeter zich toch vrijuit kan bewegen en de hondenriem autogordel niet in de knoop raakt. Het andere uiteinden van de honden autoriem kan vervolgens bevestigd worden in de gordelhouder door middel van de gordelclip. De voordelen van de hondenriem autogordel verstelbaar Veilig je hond mee in de auto Honden autoriem is in lengte verstelbaar Makkelijk in gebruik Van zacht en sterk materiaal Diervriendelijk Kenmerken verstelbare hondengordel: • Universele honden auto riem • Maximale lengte: 70 cm • Minimale lengte: 44.5 cm • Met handige gordelclip • 350 graden draaibare musketonhaak • Zeer sterk en zacht materiaal Specificaties honden autogordel: • Kleur: Zwart • Materiaal: Nylon

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. ZISU® ZISU Autogordel hond Honden zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Verstelbare luxe RVS autogordel hond met elastische band geschikt voor elke auto. + Lekker snackje voor je hond Autogordel hond Neem uw hond veilig mee op reis met deze speciale autogordel. De honden autogordel is uitgevoerd met een elastische band zodat eventuele schokken door de autobeweging wordt gedempt. Voldoet aan alle wettelijke eisen en is gemaakt van stevige materialen, waaronder scheurbestendig nylon en RVS. Ook als hondenriem te gebruiken. Honden autogordel Deze honden autoriem klikt, net als een normale autogordel, vast in de gordelsluiting. De honden autogordel voorkomt dat de hond door het voertuig beweegt en u niet afleidt tijdens het rijden. De honden autogordel wordt met een karabijnhaak aan de hondenhalsband of het hondentuig van de hond bevestigd. Geschikt voor elke auto behalve Volvo! De gordelsystemen in Volvo’s wijkt af van de standaard en komt moeilijk los na bevestiging. Hondengordel Zware kwaliteit RVS sluitingen Verstelbare lengte Houdt uw hond op een veilige plek Makkelijk te monteren en demonteren Geschikt voor alle type auto’s (behalve Volvo) Specificaties Inhoud verpakking: 1x Autogordel hond Materiaal: RVS & nylon Kleur: zwart Lengte autoriem: verstelbaar van 55cm tot 75cm Breedte autoriem: 2.5cm 100% garantie Bij ZISU heb je altijd 100% garantie. Voldoet een artikel niet aan jouw wensen dan lossen wij het op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. BOTC Autogordel hond 2 IN zwart/r

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Veiligheid voorop - Onze hondentuigen geven u gemoedsrust in de wetenschap dat uw beste vriend bestand is tegen plotselinge stops en bochten. Laat uw hond bewegen terwijl hij beschermd wordt door uw auto, vrachtwagen of SUV! Uw hoofdsteun autogordel wordt bevestigd aan het harnas van uw huisdier, waardoor u verwondingen door ongelukken kunt voorkomen. Elastisch dempend ontwerp - Het gebruik van elastische dempende pads kan uw hond beschermen tegen plotseling remmen of schokken, waardoor het huisdier zich vrij kan bewegen in een bepaalde ruimte zonder streng gecontroleerd te worden. Houd uw hond veilig in de auto terwijl hij comfortabel zit, staat of ligt. Geef uw hond de vrijheid die hij verdient. Praktisch - Geniet van de veelzijdigheid van een hondentuigje! Onze duurzame riem is niet alleen bruikbaar in de auto, maar kan op elk moment worden omgezet in een traditionele hand-riem. Plus, het is gemakkelijk om uw huisdier vast te maken aan een boom of andere stevige paal om uw huisdier veilig te houden wanneer dat nodig is. Met reflecterende stiksels, geschikt voor gebruik bij weinig licht. AANSTELBARE LENGTE - Met verstelbare schouderbanden van 60cm tot 73cm, hoeft u niet te kiezen tussen een riem voor kleine honden, een hondentuig voor middelgrote honden of een hondentuig voor grote honden. Pas de hondengordel gewoon aan de grootte van uw hond aan! DUURZAAM EN BETROUWBAAR - Ultra-duurzaam ripstop nylon, sterk elastisch bungeekoord en 360° draaibare gesp. Met onze hondenriem kunt u op de veiligste en gemakkelijkste manier reizen, waardoor u de rijervaring krijgt die u en uw puppy verdienen - een auto-autotuigje waar u op kunt vertrouwen. Op pad met de hond? Met deze honden autogordel zorg je ervoor dat je hond altijd veilig mee op reis kan.Deze honden riem/gordel is heel gemakkelijk te verstellen en gemakkelijk vast te maken aan de hoofdsteun van de auto. Veilig transport van uw hond is met de Dog Seat Belt gegarandeerd. De Seat Belt is te bevestigen aan het harnas van de hond, steek het andere uiteinde in het hoofd van de passagiersstoel, dan is uw hond veilig tijdens het rijden. Deze autoriem, ook wel autogordel voor huisdieren, is gemakkelijk te gebruiken door eenvoudig vast te klikken in een het hoofd van de passagiersstoel zoals deze in elke auto te vinden is. Specificaties Merk: BOTC Inhoud Verpakking: 1*Elastische Hondenriem Kleur: Zwart Materiaal: nylon, polyester en metaal Afmetingen: 72-84cm Gewicht: 120g Geschikt voor: Geschikt voor elk ras

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels

 • list plusDe VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels is sterk en betrouwbaar.
 • list plusHet is gemakkelijk om de VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels te bevestigen.
 • list plusHet design van de VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels is mooi.

Nadelen VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels

 • list plusEen nadeel van de VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels is dat deze niet waterbestendig is.
 • list plusHet is niet geschikt voor zware honden om de VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels te gebruiken.
 • list plusDe VEDIC® Autogordel hond Zwart Hondenautogordels is niet verstelbaar.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.6

Ben jij op zoek naar de perfecte autogordel voor jouw trouwe viervoeter? Dan is de VEDIC® Autogordel Hond Zwart echt iets voor jou! Deze autogordel biedt niet alleen de nodige veiligheid tijdens het autorijden, maar ook comfort en bewegingsvrijheid voor je hond.

Met de verstelbare en elastische hondenautogordel kan jouw hond veilig en comfortabel zitten of staan. Zo kan jouw hond genieten van het uitzicht tijdens de rit en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw hond. De autogordel is heel eenvoudig te gebruiken, je plaatst de gordel in de houder, je lijnt je hond aan en je bent klaar om te vertrekken!

De VEDIC® autogordel is verstelbaar en past daardoor op bijna alle hondenrassen. De gordel is gemaakt van elastisch materiaal waardoor je hond zich gemakkelijk kan bewegen. Je kunt de lengte van de riem aanpassen, zodat je hond voldoende bewegingsruimte heeft tijdens het autorijden. Dit maakt de autogordel niet alleen veilig, maar ook comfortabel voor je hond.

De VEDIC® Autogordel Hond Zwart is gemaakt van nylon en is 56-74 cm lang. De autogordel is elastisch en verstelbaar, wat ervoor zorgt dat hij geschikt is voor bijna alle hondenrassen. De autogordel is gemakkelijk te installeren en biedt jouw hond de nodige veiligheid tijdens het autorijden.

Deze autogordel is een geweldige oplossing voor het veilig vervoeren van jouw hond in de auto en voorkomt boetes die kunnen worden opgelegd als je je hond niet veilig vervoerd! Kies voor de veiligheid van je hond en jezelf en koop nu de VEDIC® autogordel!

Mijn persoonlijke mening over de VEDIC® Autogordel Hond Zwart is dat het een geweldig product is dat niet alleen veiligheid biedt, maar ook comfort voor jouw hond. De autogordel is gemakkelijk te gebruiken en is geschikt voor bijna alle hondenrassen. De enige mogelijke drawback die ik kan bedenken is dat sommige honden misschien niet van het idee houden om vast te zitten tijdens het autorijden, maar met de VEDIC® Autogordel Hond Zwart zorg je wel voor hun veiligheid en dat is uiteindelijk het belangrijkste!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Doggz Autogordel hond Nieuw Past zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9

Voorkomen dat je hond jou hindert tijdens het rijden? Of bij plots remmen door de auto wordt geslingerd? Deze extra verstevigde autogordel zorgt ervoor dat je je viervoeter gemakkelijk veilig kunt vervoeren. Doordat het bevestigingssysteem bestaat uit een haak en een kliksysteem, past de gordel in alle auto's en kun je de hondenriem overal in de wagen vastmaken. Kan ook een oplossing zijn voor een angstige hond of een hond gevoelig voor reisziekte, door de mogelijkheid om zelf te kiezen waar je de hond vastmaakt. Ook bruikbaar in combinatie met bankbeschermers, beschermhoes, hondendeken of hondenmat. Belangrijkste kenmerken: - Voorzien van een kliksysteem en een simplexhaak - Kan overal worden bevestigd, op de zetels maar ook in de kofferruimte. - Past hierdoor in alle auto's, ook in auto's met een afwijkend gordelsysteem. - Gordel is in lengte verstelbaar, min 62 en max 77 cm - Super stevige gordelband - Voorzien van een schok opvangende elastische band waardoor je hond of kat niet van de bank valt bij het remmen - Extra verstevigde metalen sluiting - Extra slotbeveiliging om over de sluiting te schuiven - De Sluiting kan 360° draaien, waardoor je viervoeter nog meer bewegingsvrijheid heeft - Is reflecterend Heb je vrienden of familie met huisdieren en weet je niet wat cadeau te geven dan zorgt deze veiligheidsgordel vast voor een mooie verrassing. Korting: 12% bij aankoop van 2 of meer autogordels voor honden Persoonlijke service omdat we veel belang hechten aan een goede en correcte dienstverlening. Vragen ? Stuur een mailtje naar de klantendienst en ze brengen jou in contact met ons! We zullen jullie met onze jarenlange ervaringen met honden en katten zo goed mogelijk helpen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 oktober in huis

Bekijk prijs

6. Autogordel Voor Hond Hondengordel voor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

Neem nu veilig jouw hond mee in de auto met deze handige hondenriem! Deze honden riem/gordel is heel gemakkelijk te verstellen en gemakkelijk vast te maken aan de hoofdsteun van de auto. Je hond kan veilig staan, zitten of liggen met deze riem om. Maat: 42.5-75 CM lang. Deze riem is onmisbaar voor iedereen die vaak met een huisdier reist.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. BOTC Autogordel hond Hondengordel 3 zwart 3 in 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.2

Wanneer u een hond heeft, wilt u hem misschien overal mee naartoe nemen, dan heeft u een goede hondengordel nodig. Onze hondengordels zijn ontworpen om afgeleid rijden te voorkomen, zorgen voor de ultieme hondenveiligheid en leukere autoritten voor u en uw hond, ideaal voor sterke trekkers, middelgrote tot grote honden tot 150 lbs. Universele compatibiliteit voor alle auto's: Opgewaardeerd 2 verschillende soorten auto gespen ontwerp, deze duurzame honden veiligheidsgordel kan gemakkelijk klikken recht in de vrouwelijke gordel sleuf, de kinderstoel en hecht aan het harnas van uw pup met de stevige karabijnhaak. Geschikt voor de meeste gewone en premium voertuigen. De hoogwaardige metalen gesp maakt het gemakkelijk en snel te bevestigen of los te maken. Op pad met de hond? Met deze honden autogordel zorg je ervoor dat je hond altijd veilig mee op reis kan.Deze honden riem/gordel is heel gemakkelijk te verstellen en gemakkelijk vast te maken aan de hoofdsteun van de auto. Dubbele gesp ontwerp Wordt bevestigd aan de vergrendelingshendel van de auto, meestal gebruikt voor kinderzitjes. Bevestig de karabijnhaak voor uw hondentuigje aan uw hond en bevestig het andere uiteinde zoals een normale autogordel. HOGE KWALITEIT Gemaakt van duurzaam, stevig en sterk nylon voor, de riem is scheur- en krasbestendig. De reflecterende band kan honden 's nachts zichtbaar houden, de snelkoppeling met anti-release veiligheidssysteem is zeer praktisch en snel te bevestigen. Verstelbaar in lengte De lengte kan worden aangepast van 50cm tot 80cm. Het elastische deel absorbeert de krachten bij plotseling remmen, waardoor het remmen aangenamer wordt voor de hond. Geschikt voor alle auto's De haken zijn gemaakt van metaal, De karabijnhaak kan 360° draaien, Geschikt voor alle soorten auto's en voor alle voertuigen, Geschikt voor kleine, middelgrote en grote honden. Veilig transport van uw hond is met de Dog Seat Belt gegarandeerd. De Seat Belt is te bevestigen aan het harnas van de hond, het andere uiteinde van de Seat Belt klikt u in de veiligheidssluiting van de autogordel. Deze verstelbare autoriem, ook wel autogordel voor huisdieren, is gemakkelijk te gebruiken door eenvoudig vast te klikken in een gordelhouder/ kliksysteem/ gesp/ veiligheidssluiting zoals deze in elke auto te vinden is. Specificaties Inhoud Verpakking: 1*Elastische Hondenriem Kleur: Zwart Materiaal: nylon, polyester en metaal Afmetingen: 72-84cm Gewicht: 120g Geschikt voor: Geschikt voor elk ras

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. AdroitGoods Honden Auto Gordel kliksysteem zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AdroitGoods Honden Auto Gordel kliksysteem zwart

 • list plusHet voordeel van deze hondenautogordel is dat het duurzaam en veilig is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het kliksysteem het snel maakt om de hondenautogordel te gebruiken.
 • list plusDe verstelbare gordel is handig voor verschillende hondenmaten.

Nadelen AdroitGoods Honden Auto Gordel kliksysteem zwart

 • list plusEen nadeel is dat de gordel alleen verkrijgbaar is in zwart.
 • list plusHet kliksysteem kan lastig te bedienen zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe beperkte draagkracht van de gordel is een nadeel.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
7.8

Word jij altijd afgeleid door het gedrag van jouw hond in de auto? Of is jouw hond altijd onrustig in de auto? De Adroitgoods Honden Gordel Riem is de oplossing voor het vervoeren van uw honden in de auto. Met een stevige band van nylon en verzinkte gespen is hij eenvoudig te gebruiken voor grote sterke honden maar natuurlijk ook voor de kleine viervoeters. De riem is makkelijk verstelbaar en kan bevestigd worden door middel van de autoriemgesp. Producteigenschappen: Materiaal: Nylon en zink. Bevestiging: Autoriemgesp. Verstelbare lengte: 50 cm tot 85 cm. 100% Tevredenheidsgarantie Wij staan voor kwaliteit. Ben je niet tevreden met ons product? Laat het ons weten en dan kijken we samen naar een gepaste oplossing. Ook kan het product altijd binnen 30 dagen gratis worden geretourneerd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. LUQ Honden Autogordel Verstelbaar Hondenriem rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.1

Met deze rode honden autogordel van LUQ® neem je makkelijk en veilig je trouwe viervoeter mee in de auto! ✱ Verstelbare honden autogordel ✱ Makkelijk te bevestigen hondengordel ✱ Universele hondenriem Op pad met de hond? Met deze honden autogordel zorg je ervoor dat je hond altijd veilig mee op reis kan. De hondenriem autogordel is makkelijk te bevestigen met één klik in de gordelhouder. Doormiddel van de musketonhaak kan de honden autogordel makkelijk bevestigd worden aan de halsband, het harnas of het tuigje van de hond. De hondengordel kan vervolgens makkelijk worden afgesteld op de juiste lengte. Veilig op reis Deze gordelhouder van LUQ® zorgt ervoor dat je samen met je hond veilig en comfortabel op reis kan. Door middel van de hondengordel zullen er geen onveilige situaties ontstaan doordat de honden autoriem ervoor zorgt dat je huisdier niet op avontuur kan gaan in de auto. Je hond blijft op de plek zitten en zal blij plotseling remmen niet naar voren schieten. Honden autogordel verstelbaar De honden autogordel is gemaakt van nylon waardoor deze zeer sterk is maar wel zacht aanvoelt. De honden autogordel beschikt tevens over een gesp welke in lengte versteld kan worden. De maximale lengte van de hondenriem autogordel is 70 cm lang. De minimale lengte van de honden autogordel is 44,5 cm. Doordat de hondengordel in lengte versteld kan worden is deze geschikt voor bijna alle soorten honden. Aan beide uiteinden van de hondengordel zit een bevestigingsmechanisme. Met de musketonhaak kan de riem bevestigd worden aan de halsband, het harnas of het tuigje. De musketonhaak is 360 graden draaibaar waardoor je trouwe viervoeter zich toch vrijuit kan bewegen en de hondenriem autogordel niet in de knoop raakt. Het andere uiteinden van de honden autoriem kan vervolgens bevestigd worden in de gordelhouder door middel van de gordelclip. De voordelen van de hondenriem autogordel verstelbaar Veilig je hond mee in de auto Honden autoriem is in lengte verstelbaar Makkelijk in gebruik Van zacht en sterk materiaal Diervriendelijk Kenmerken verstelbare hondengordel: • Universele honden auto riem • Maximale lengte: 70 cm • Minimale lengte: 44.5 cm • Met handige gordelclip • 350 graden draaibare musketonhaak • Zeer sterk en zacht materiaal Specificaties honden autogordel: • Kleur: Rood • Materiaal: Nylon

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. De Blaffende Kat Luxe Hondengordel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8

Met de De Blaffende Kat Autogordel Hond zorg je ervoor dat je harige vriend veilig en comfortabel met je meereist in de auto. Deze 3-in-1 hondengordel combineert functionaliteit, kwaliteit en stijl, en is een onmisbaar accessoire voor elke hondeneigenaar. De hondengordel beschikt over 2 veilige bevestigingshaken waardoor je deze overal in (elke) auto goed kan bevestigen. Het maakt dus niet uit of je viervoeter in de kofferbak, op de achterbank, of voorin zit, met de hondengordel ga je altijd veilig op pad Anti-Trek Riem Door de elastische riem voorkomt de hondengordel trekken van de riem tijdens remmen of scherpe bochten. Hierdoor ga je samen met je viervoeter veilig op pad. De Autogordel hond is ook geschikt om aan je riem/broek te klikken. Hierdoor kan je viervoeter goed leren om kort naast je te lopen. E-Book Bij bestelling van een van onze producten krijg je standaard een gratis E-Book toegestuurd via het mailadres dat bij ons bekend is. In het E-Book staan handige tips over het opvoeden van honden, zodat jij je huisdier voortaan nog beter kan begrijpen. 100% Niet tevreden geld terug garantie We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie of vervanging van het product. 100% tevredenheid garantie voor risicoloos online winkelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van hondenautogordels. Er zijn immers 279 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!