Hoe komt deze leuke Heteluchpistool lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Heteluchpistool ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Heteluchpistools, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Heteluchpistools die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Heteluchpistools het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Heteluchpistools stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Heteluchpistools

De beste Heteluchpistools in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Het multi-inzetbare VONROC hete luchtpistool inclusief 3 mondstukken heeft een vermogen van 2000W. Ideaal voor het verwijderen van verfresten, buigen van PC buizen of het versnellen van lijm en verf processen. Een belangrijk voordeel van dit heteluchtpistool is dat deze stationair is te gebruiken. Zo heb je twee handen vrij om bijvoorbeeld een PVC buis om te buigen of om kabels te laten krimpen. Daarnaast heeft deze verfafbrander 2 verschillende temperatuurstanden; 400°C en 600°C. Dit is ideaal om de juiste temperatuur te kiezen voor jouw toepassing. Belangrijkste voordelen Stationair te gebruiken, zo heb je twee handen vrij om bijvoorbeeld een PVC buisje te buigen 2 temperatuur standen, ideaal als je niet te warm wilt werken. 3 mondstukken om nog preciezer te werk te kunnen gaan. (lucht concentreert zicht meer op 1 plek) “Licht“ gewicht (simpel en elegant design) Over verhit beveiliging. Zorgt er voor dat als de machine te warm word hij uit gaat. Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Gebruik dit heteluchtpistool voor vele verschillende klussen zoals het inpassen van kunststof buizen of het verwijderen van lakresten. Ook voor het losmaken van vloerbedekking of het versnellen van lijm- en verfprocessen is de HA501AC een ideaal gereedschap! Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x HA501AC Heteluchtpistool – 2000W 1x Breedstraal-/vissenstaartmondstuk 1x Gereduceerd mondstuk 1x Glasbeschermings-/ombuigmondstuk 1x VONROC Toolbag Tips & Tricks Dit heteluchtpistool wordt geleverd met 3 verschillende mondstukken. Gebruik het breedstraalmondstuk voor het verwijderen van verf over grote oppervlakken. Het gereduceerde mondstuk creëert een hittestraal op 1 punt voor nauwkeurig werken in hoeken. Een glasbeschermingsmondstuk zorgt voor een ombuiging van de hittestraal. Dit is handig voor het beschermen van glazen ruiten bij het verwijderen van verf of kit op een raamkozijn. VONROC VONROC biedt gereedschap van een goede kwaliteit tegen een zeer lage prijs. De powertools van VONROC doen precies waarvoor ze gemaakt zijn, niks meer en niks minder. What you see is what you get - een functioneel gereedschap dat zijn werk goed doet voor een lage prijs. Technische specificaties Mains voltage 230 V~ Mains frequency 50 Hz Power input 2000 W Temp and air setting 1: 400° - 250l/min Temp and air setting 2: 600° - 500l/min

1. VONROC Heteluchtpistool – Verfafbrander – 2000W – 2 temperatuurstanden – Incl. Accessoires & tas


Product informatiePlus or Show more

Dit 1600W heteluchtpistool heeft twee warmtestanden en wordt geleverd inclusief 4 mondstukken. Waar is dit heteluchtpistool voor geschikt? Positie I (380°C): Drogen van verf en lak. Verwijderen van stickers. In de was zetten en verwijderen van was. Drogen van nat hout alvorens het op te vullen. Ontdooien van bevroren leidingen. Positie II (500°C): • Buigen van kunststof buizen en vellen. • Het solderen van buizen • Losmaken van vastgeroeste of erg vast aangedraaide moeren en bouten. • Verwijderen van verf en lak. Wat zijn de voordelen? De temperatuur is instelbaar van 380°C tot 500°C. Er zijn twee standen. Je krijgt 4 verschillende mondstukken meegeleverd. Dit lichte heteluchtpistool ligt comfortabel in de hand. De thermische beveiliging zet het verwarmingselement onmiddellijk stop bij oververhitting. Zo kan je in alle veiligheid werken. Wat zijn de technische kenmerken? Spanning: 220 - 240 V Vermogen: 1600 W Toerental: 17000 min-1 Positie I: 300 l/min – 380°C Positie II: 500 l/min – 500°C Snoerlengte: 2 m Gewicht: 0,66 kg Wat zit er in de verpakking? 1 x Heteluchtpistool 1 x Glasbeschermingsmondstuk: beschermt de ramen bij het strippen van de kozijnen 1 x Reflectormondstuk: voor het solderen van buizen. 1 x Reduceermondstuk: voor het lassen, krimpen van kousen (concentreert de warmte op een klein gebied) 1 x Vlak mondstuk: voor het drogen en ontdooien (verspreidt de warmte over een groter gebied) Hoeveel jaar garantie is er? 2 jaar garantie Een heteluchtpistool nodig die heter kan blazen? Dit heteluchtpistool kan maximaal 500°C blazen. De POWX1021 en de POWX1025 respectievelijk 580°C en 630°C. De POWE80040 kan maximaal 500°C blazen, heeft een vermogen van 1600 W en wordt geleverd met 4 mondstukken. De POWX1021 kan maximaal 580°C blazen, heeft een vermogen van 2000 W en wordt geleverd met 2 mondstukken. De POWX1025 kan maximaal 630°C blazen, heeft een vermogen van 2000 W, wordt geleverd met 4 mondstukken, een schraper, een koffer en heeft een LCD-scherm waarop de luchttempratuur wordt weergeven.

2. Powerplus POWE80040 Heteluchtpistool – 1600 W – Incl. 4 mondstukken


Product informatiePlus or Show more

Deze Einhell TH-HA 2000 verfafbrander is een krachtige machine, welke door doe-het-zelvers gebruikt kan worden voor diverse werkzaamheden. Waarvoor te gebruiken? De TH-HA 2000 verfafbrander van Einhell kan worden gebruikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld oude lak en verf, het ontdooien van bevroren leidingen en ook bij soldeerwerkzaamheden. Pluspunten van dit artikel Beveiligd tegen omkantelen. Bijhorende accessoires meegeleverd. Twee temperatuurstanden / luchtstromen. Opwarmtijd van slechts 0,5 minuten. Aandachtspunt Niet voor professioneel gebruik. Belangrijke specificaties Vermogen: 2000 Watt. Stand I: 350 graden / 300L/min. Stand II: 550 graden/ 500L/min. Gewicht: 1,032 kg. Snoerlengte: 2,1 meter. Wat zit er in de verpakking? Einhell TH-HA 2000 verfafbrander. Mondstuk met brede straal. Reflectormondstuk. Mondstuk met afgebogen straal. Verloopmondstuk (20mm). Verfkrabber. Opbergkoffer.

3. Einhell TH-HA 2000 Heteluchtpistool - 2000 W - Incl. koffer - Incl. 4 mondstukken en schraper


Product informatiePlus or Show more

Het FERM HAM1015 heteluchtpistool is een handige en compacte machine met een vermogen van 2000 watt. Het pistool is uitgerust met twee tempratuurstanden, 450°C en 600°C en is ook stationair te gebruiken door de handige standaard. Zo kun je het pistool gemakkelijk handsfree gebruiken en laten afkoelen. Waar is het artikel voor geschikt? Het FERM HAM1015 heteluchtpistool is een krachtig apparaat. Het is het ideale hulpmiddel bij o.a.: • het verwijderen van oude lak en verf • soldeerwerkzaamheden, • het inpassen van kunststof buizen • en veel meer De voordelen van het FERM gereedschap • Extra lang snoer (3m) zorgt voor veel bewegingsruimte en werkgemak. • Geleverd met 2 mondstukken voor een brede toepasbaarheid. • Het heteluchtpistool is ook stationair te positioneren, waardoor je handsfree kunt werken. Belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap • Opgenomen vermogen: 2000 W • Aansluitspanning: 230 V • Frequentie: 50 Hz • Luchtdoorvoer positie I: 300 l/min • Luchtdoorvoer positie II: 500 l/min • Luchttemperatuur positie I: 450 °C • Luchttemperatuur positie II: 600 °C Wat zit er in de verpakking? • FERM HAM1015 Heteluchtpistool • 2 Mondstukken • Opbergkoffer Over het merk FERM FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

4. FERM Heteluchtpistool – 2000W – Incl. koffer & 2 mondstukken


Product informatiePlus or Show more

Dit multi-inzetbare VONROC heteluchtpistool met LCD display en 2000W vermogen heeft maar liefst 60 verschillende warmtestanden! Om al dit hetelucht geweld in goede banen te leiden beschikt dit heteluchtpistool over 5 verschillende luchtstroomsnelheden. Een belangrijk voordeel van dit heteluchtpistool is dat deze stationair is te gebruiken. Zo heb je twee handen vrij om bijvoorbeeld een PVC buis om te buigen of om kabels te laten krimpen. Opzoek naar precisie? Regel eenvoudig de temperatuur met stappen van 10 graden tussen 50°C en 650°C. Je kunt zelfs 4 instellingen met betrekking tot temperatuur en luchtstroom opslaan in de handige memoryfunctie. Dit is het ideale heteluchtpistool waar jij naar op zoek bent. Belangrijkste voordelen Stationair te gebruiken, zo heb je twee handen vrij om bijvoorbeeld een PVC buis te buigen 60 temperatuur standen, ideaal als je niet te warm wilt werken. Per 10°C instelbaar tot maximaal 650°C 4 memorystanden “Licht“ gewicht (simpel en elegant design) Over verhit beveiliging. Zorgt er voor dat als de machine te warm wordt hij uit gaat 3 meter lang snoer voor optimale bewegingsvrijheid Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Gebruik dit heteluchtpistool voor vele verschillende klussen zoals; Carwrappen, het verduisteren van autoruiten Verwijderen van oude en zelfs dikke lagen olieverf, lak, vernis, synthetische pleisterlaag en het losmaken van (vinyl)vloerbedekking Het (sneller) laten drogen van verf, vulmiddel, lijmmiddelen, lakwerk etc. Verwijderen van stickers Krimpen van PVC, isolatiemateriaal en (krimp) folies van verpakkingen Versnelling van hechtprocessen, losmaken van hechtpunten en ook voor het losmaken en hechten van randafwerking of fineer Voor het ijsvrij maken van deursloten, deksels van koffers, autodeuren, waterleidingen etc. Het aanbrengen van krimpkousen Het buigen van kunststof leidingen en platen Solderen met tin van bijvoorbeeld koperen leidingen en koppelstukken Voor het losmaken van geroeste of vaste moeren of bouten Tips & Tricks Dit heteluchtpistool wordt geleverd met 4 verschillende mondstukken. Spreidingsmondstuk: verdeelt de lucht gelijkmatig over een vlak en breed gebied, bijvoorbeeld wanneer een grote oppervlakte moet drogen; Reduceermondstuk: concentreert de lucht gelijkmatig over kleine gebieden, bijvoorbeeld bij het maken van krimpverbindingen; Glasbescherming mondstuk: buigt de lucht af van bijvoorbeeld glas bij het afbranden van verf op vensters of stopverf; Lepelvormige reflectormondstuk: verdeelt de lucht rond het materiaal, bijvoorbeeld bij het solderen van leidingen; Speciaal vormgegeven schraapmes: voor het afschrapen van verf en vernis op rechte oppervlaktes, hoeken van 90° en in ronde hoeken. Wat zit er in de milieuvriendelijk verpakking? De HA502AC Heteluchtpistool / Verfafbrander wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard. Wij doneren voor iedere nieuwe VONROC-member 1 euro aan het OCEAN CLEANUP PROJECT. 1x HA502AC Heteluchtpistool – 2000W met LCD scherm 1x Spreidingsmondstuk 1x Reduceermondstok 1x Glasbescherming mondstuk 1x Lepelvormige reflectormondstuk 1x Schraper 1x VONROC Toolbag 1x VONROC Membercard VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Technische specificities Spanning: 230 - 240V Frequentie: 50Hz Vermogen: 2000W Temperatuurstanden: 60 Temperatuur: 50°C tot 650°C Gewicht: 1kg Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC HA502AC

5. VONROC Professioneel Heteluchtpistool – 2000W – LCD display – 650°C – 500L/min – Incl. accessoires


Product informatiePlus or Show more

Waar is het artikel voor geschikt? Het heteluchtpistool is geschikt voor het vervormen en lassen van kunststof, verwijderen van verflagen en verwarmen van krimpkousen. Het is ook geschikt voor het solderen en vertinnen, losmaken van lijmverbindingen en ontdooien van waterleidingen. De belangrijkste voordelen van het heteluchtpistool: - Formaat: Compact design met comfortabele grip - Eenvoudig in gebruik – 3 temperatuursinstellingen - Gebruiksgemak – Anti-slip, zodat de Easyheat neergezet kan worden om langere tijd een plek te verwarmen - Thermostop – automatisch uitschakelen van het verwarmingselement bij overbelasting - Geleverd met extra opzetstuk en koffer Wat zit er in de verpakking? - Bosch EasyHeat 600 - Nederlandstalige handleiding - Extra opzetstuk en koffer De belangrijkste specificaties van het heteluchtpistool: - Opgenomen vermogen: 1.600 W - Temperatuur: 50 / 300 / 600 °C - Luchtstroom: 240 / 450 l/min - Machinegewicht: 0,75 kg - Thermostop Tips & tricks - Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact. - Breng het mondstuk 1 niet te dicht bij het te bewerken werkstuk. De ophoping van warme lucht kan tot oververhitting van het elektrische gereedschap leiden. - Voorzichtig bij het wisselen van het mondstuk! Raak het hete mondstuk niet aan. Laat het elektrische gereedschap afkoelen en draag werkhandschoenen bij het wisselen. Onderhoud - Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact. - Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op het Bosch heteluchtpistool. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie. Over het merk Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

6. Bosch EasyHeat 600 Heteluchtpistool - 1800 W - Incl. koffer - Incl. 1 mondstuk


Product informatiePlus or Show more

Waar is het artikel voor geschikt? Het heteluchtpistool is geschikt voor het vervormen en lassen van kunststof, verwijderen van verflagen en verwarmen van krimpkousen. Het is ook geschikt voor het solderen en vertinnen, losmaken van lijmverbindingen en ontdooien van waterleidingen. De belangrijkste voordelen van het heteluchtpistool: - Formaat: Compact design met comfortabele grip - Eenvoudig in gebruik – 2 temperatuursinstellingen - Gebruiksgemak – Anti-slip, zodat de Easyheat neergezet kan worden om langere tijd een plek te verwarmen - Thermostop – automatisch uitschakelen van het verwarmingselement bij overbelasting Wat zit er in de verpakking? - Bosch EasyHeat 500 - Nederlandstalige handleiding De belangrijkste specificaties van het heteluchtpistool: - Opgenomen vermogen: 1.600 W - Temperatuur: 300 / 500 °C - Luchtstroom: 240 / 450 l/min - Machinegewicht: 0,75 kg - Thermostop Tips & tricks - Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact. - Breng het mondstuk 1 niet te dicht bij het te bewerken werkstuk. De ophoping van warme lucht kan tot oververhitting van het elektrische gereedschap leiden. - Voorzichtig bij het wisselen van het mondstuk! Raak het hete mondstuk niet aan. Laat het elektrische gereedschap afkoelen en draag werkhandschoenen bij het wisselen. Onderhoud - Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact. - Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op het Bosch heteluchtpistool. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie. Over het merk Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

7. Bosch EasyHeat 500 Heteluchtpistool - 1600 watt


Product informatiePlus or Show more

Moeite met het verwijderen van verf of lijmresten? Geen probleem! Met de BLACK+DECKER KX1650-QS heteluchtpistool doe je dit in een handomdraai. Deze machine is geschikt voor: Met dit heteluchtpistool verwijder je zonder problemen verf, vernissen en lijmresten. Wat zijn de voordelen?: •Ingebouwde standaard voor handsfree gebruik en koeling •2 warmte- & luchtstroominstellingen voor aanpassing aan de toepassing •Continuschakelaar voor meer gemak tijdens het werken •Geleverd met ophanghaak Specificaties: •Opgenomen vermogen: 1750 W •Temperatuur: 460 tot 600 °C •Luchtstroom: 570 tot 740 l/min •Warmtestanden: 2 •Snoerlengte: 2 m •Gewicht: 0,6 kg Verpakkingsinhoud: •KX1650-QS Heteluchtpistool •Handleiding Tips & Tricks: Trek voor het onderhoud van de machine steeds de stekker uit. Zo vermijd je dat je de machine per ongeluk zou kunnen inschakelen tijdens het onderhoud ervan.

8. BLACK+DECKER KX1650-QS Heteluchtpistool - 1750 W


Product informatiePlus or Show more

Met een capaciteit van 2.000 watt maakt de HyStream 200 en gebruik voor vele doeleindes nodig, van solderen, plakken of verwijderen van verf tot het vervormen van kunststof, het inkrimpen van folie of het drogen van lak. Universele heteluchtblazer met slimme tweetraps-regeling Het heteluchtpistool HyStream 200 beschikt over een tweetraps combinatieschakelaar, die heteluchttempertuur en luchthoeveelheid gecombineerd regelt. Op stand 1 blaast een 350°C hete luchtstroom met 300 liter per minuut uit het apparaat. Stand 2 verhoogt de capaciteit op 550°c bij 500 l/min. Het nauwelijks 600 gram zware gereedschap heeft een De heteluchtblazer is elektronisch gestuurd en heeft daardoor constant dezelfde werktemperatuur, ook bij langdurig gebruik. Dankzij de speciaal uitgebalanceerde gewichtsverdeling, kan dit thermogereedschap ook probleemloos stationair in de kiepbeveiligde stand gebruikt worden, voor werken zonder het apparaat te moeten vasthouden. Zo kunt u het werkstuk met beide handen vasthouden, wat heel handig is bij het buigen van leidingen. Maar ook voor langer solderen en veel andere stationaire klusjes is de stationaire stand een goede oplossing. Naast het heteluchtpistool HyStream 200 bevinden zich in de standaard-leveromvang een set met opzetstukken, welke het mogelijk maakt bijna elke opgave de baas te worden. Barbequeaansteker-opzetstuk: Diep tussen het houtskool gestoken zorgt dit speciaal geconstrueerde opzetstuk ervoor dat het houtskool binnen enkele minuten gloeit en klaar is om te barbequen. Breedstraal-opzetstuk: Voor een constant vlakke luchtverdeling, optimaal voor het verwijderen van verf of het drogen van plamuursel op grote vlaktes. Glasbeschermer/geleider – opzetstuk: Beschermd tegen oververhitting van bijvoorbeeld ruiten, door het geleiden van de hittestraal. Ideaal voor het verwijderen van oude verflagen en kit aan kozijnen of bij restauraties. Reduceer-opzetstuk: Reduceert de hittestraal voor precisiewerk, bijvoorbeeld voor het verwijderen van verf in hoeken of voor lassen. Voordelen in de praktijk Ontwikkeling,design, fabricatie: 100% Trotec 2.000 watt sterke heteluchtblazer Ergonomisch pistolendesign Luchthoeveelheid en temperatuur tweetraps regelbaar tot max. 550°C bij 500 l/min Ophanghaak aan de kabel als opslagmogelijkheid Dankzij uitgebalanceerde gewichtsverdeling kiepveilig in stationaire stand bij het werken zonder vasthouden Opzetstukken voor vele speciale klusjes reeds inbegrepen in de leveromvang Dankzij weinig gewicht, werken zonder moe te worden Praktijkgeoptimeerd duits industriedesign - beschermd design Technische gegevens: Capaciteit: 2000 W Temperatuur max.: 550 °C Luftvolumestroom min.: 300 l/min Luftvolumestroom max.: 500 l/min Ventilatiestanden: 2-traps Aansluitstekker: CEE 7/17 (contourstekker) Kabellengte: 1,8 m Spanning: 230 V / 50 Hz Afmetingen (L x B x H): 60 x 240 x 210 mm Gewicht: 600 g

9. Trotec HyStream 200 heteluchtpistool


Product informatiePlus or Show more

18V LI-ION accu heteluchtpistool MaxxPack Collection

10. Maxxpack 7063519 Batavia Heteluchtpistool - 18 V - geleverd zonder accu


Vergelijkbare artikelen aan Heteluchpistools


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Heteluchpistools er zijn immers 144 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Heteluchpistool kopen.