Beste Heteluchpistool - March 2020

144 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

VONROC Heteluchtpistool | Verfafbrander 2000W – 2 temperatuurstanden – Incl. accessoires en opbergtas

VONROC
9.9Score
2

Einhell TH-HA 2000 Heteluchtpistool - 2000 W - Incl. koffer - Incl. 4 mondstukken en schraper

Einhell
9.8Score
3

Powerplus POWE80040 Heteluchtpistool – 1600 W – Incl. 4 mondstukken

Powerplus
9.6Score
4

Trotec HyStream 200 Heteluchtpistool - 2000 W - Incl. 4 mondstukken

Trotec
9.4Score
5

FERM HAM1015 Heteluchtpistool - 2000 W - Incl. koffer - Incl. 2 mondstukken

FERM
9.1Score
6

Wagner Furno 300 Heteluchtpistool - 1600 W

Wagner
9Score
7

TROTEC HyStream 2000 Heteluchtpistool - 2000 W - Incl. 4 mondstukken

Trotec
8.8Score
8

Bosch EasyHeat 500 - Heteluchtpistool - 1600 watt

Bosch
8.3Score
9

Mannesmann DS49500 Heteluchtpistool - 2000 watt

Brüder Mannesmann
7.8Score
10

Steinel HG 2120 E 351403 heteluchtpistool elektrisch bediend

Steinel
7.7Score

Hoe komt deze super Heteluchpistool ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Heteluchpistool ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Heteluchpistools, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Heteluchpistools die aangeboden worden in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Heteluchpistools het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Heteluchpistools stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Heteluchpistools

De beste Heteluchpistools op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Het multi-inzetbare VONROC hete luchtpistool inclusief 3 mondstukken heeft een vermogen van 2000W. Ideaal voor het verwijderen van verfresten, buigen van PC buizen of het versnellen van lijm en verf processen. Een belangrijk voordeel van dit heteluchtpistool is dat deze stationair is te gebruiken. Zo heb je twee handen vrij om bijvoorbeeld een PVC buis om te buigen of om kabels te laten krimpen. Daarnaast heeft deze verfafbrander 2 verschillende temperatuurstanden; 400°C en 600°C. Dit is ideaal om de juiste temperatuur te kiezen voor jouw toepassing. Belangrijkste voordelen •Stationair te gebruiken, zo heb je twee handen vrij om bijvoorbeeld een PVC buisje te buigen •2 temperatuur standen, ideaal als je niet te warm wilt werken. •3 mondstukken om nog preciezer te werk te kunnen gaan. (lucht concentreert zicht meer op 1 plek) •“Licht“ gewicht (simpel en elegant design) •Over verhit beveiliging. Zorgt er voor dat als de machine te warm word hij uit gaat. Voor welke klussen is dit gereedschap geschikt? Gebruik dit heteluchtpistool voor vele verschillende klussen zoals het inpassen van kunststof buizen of het verwijderen van lakresten. Ook voor het losmaken van vloerbedekking of het versnellen van lijm- en verfprocessen is de HA501AC een ideaal gereedschap! Wat zit er in de milieubewuste verpakking? •1x HA501AC Heteluchtpistool – 2000W •1x Breedstraal-/vissenstaartmondstuk •1x Gereduceerd mondstuk •1x Glasbeschermings-/ombuigmondstuk •1x VONROC Toolbag Tips & Tricks Dit heteluchtpistool wordt geleverd met 3 verschillende mondstukken. Gebruik het breedstraalmondstuk voor het verwijderen van verf over grote oppervlakken. Het gereduceerde mondstuk creëert een hittestraal op 1 punt voor nauwkeurig werken in hoeken. Een glasbeschermingsmondstuk zorgt voor een ombuiging van de hittestraal. Dit is handig voor het beschermen van glazen ruiten bij het verwijderen van verf of kit op een raamkozijn. VONROC VONROC biedt gereedschap van een goede kwaliteit tegen een zeer lage prijs. De powertools van VONROC doen precies waarvoor ze gemaakt zijn, niks meer en niks minder. What you see is what you get - een functioneel gereedschap dat zijn werk goed doet voor een lage prijs. Technische specificaties •Mains voltage 230 V~ •Mains frequency 50 Hz •Power input 2000 W •Temp and air setting 1: 400° - 250l/min •Temp and air setting 2: 600° - 500l/min

1. VONROC Heteluchtpistool | Verfafbrander 2000W – 2 temperatuurstanden – Incl. accessoires en opbergtas

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Einhell TH-HA 2000 verfafbrander is een krachtige machine, welke door doe-het-zelvers gebruikt kan worden voor diverse werkzaamheden. Waarvoor te gebruiken? De TH-HA 2000 verfafbrander van Einhell kan worden gebruikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld oude lak en verf, het ontdooien van bevroren leidingen en ook bij soldeerwerkzaamheden. Pluspunten van dit artikel Beveiligd tegen omkantelen. Bijhorende accessoires meegeleverd. Twee temperatuurstanden / luchtstromen. Opwarmtijd van slechts 0,5 minuten. Aandachtspunt Niet voor professioneel gebruik. Belangrijke specificaties Vermogen: 2000 Watt. Stand I: 350 graden / 300L/min. Stand II: 550 graden/ 500L/min. Gewicht: 1,032 kg. Snoerlengte: 2,1 meter. Wat zit er in de verpakking? Einhell TH-HA 2000 verfafbrander. Mondstuk met brede straal. Reflectormondstuk. Mondstuk met afgebogen straal. Verloopmondstuk (20mm). Verfkrabber. Opbergkoffer.

2. Einhell TH-HA 2000 Heteluchtpistool - 2000 W - Incl. koffer - Incl. 4 mondstukken en schraper

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Dit 1600W heteluchtpistool heeft twee warmtestanden en wordt geleverd inclusief 4 mondstukken. Waar is dit heteluchtpistool voor geschikt? Positie I (380°C): • Drogen van verf en lak. • Verwijderen van stickers. • In de was zetten en verwijderen van was. • Drogen van nat hout alvorens het op te vullen. • Ontdooien van bevroren leidingen. Positie II (500°C): • Buigen van kunststof buizen en vellen. • Het solderen van buizen • Losmaken van vastgeroeste of erg vast aangedraaide moeren en bouten. • Verwijderen van verf en lak. Wat zijn de voordelen? De temperatuur is instelbaar van 380°C tot 500°C. Er zijn twee standen. Je krijgt 4 verschillende mondstukken meegeleverd. Dit lichte heteluchtpistool ligt comfortabel in de hand. De thermische beveiliging zet het verwarmingselement onmiddellijk stop bij oververhitting. Zo kan je in alle veiligheid werken. Wat zijn de technische kenmerken? • Spanning: 220 - 240 V • Vermogen: 1600 W • Toerental: 17000 min-1 • Positie I: 300 l/min – 380°C • Positie II: 500 l/min – 500°C • Snoerlengte: 2 m • Gewicht: 0,66 kg Wat zit er in de verpakking? 1 x Heteluchtpistool 1 x Glasbeschermingsmondstuk: beschermt de ramen bij het strippen van de kozijnen 1 x Reflectormondstuk: voor het solderen van buizen. 1 x Reduceermondstuk: voor het lassen, krimpen van kousen (concentreert de warmte op een klein gebied) 1 x Vlak mondstuk: voor het drogen en ontdooien (verspreidt de warmte over een groter gebied) Hoeveel jaar garantie is er? 2 jaar garantie Een heteluchtpistool nodig die heter kan blazen? Dit heteluchtpistool kan maximaal 500°C blazen. De POWX1021 en de POWX1025 respectievelijk 580°C en 630°C. De POWE80040 kan maximaal 500°C blazen, heeft een vermogen van 1600 W en wordt geleverd met 4 mondstukken. De POWX1021 kan maximaal 580°C blazen, heeft een vermogen van 2000 W en wordt geleverd met 2 mondstukken. De POWX1025 kan maximaal 630°C blazen, heeft een vermogen van 2000 W, wordt geleverd met 4 mondstukken, een schraper, een koffer en heeft een LCD-scherm waarop de luchttempratuur wordt weergeven.

3. Powerplus POWE80040 Heteluchtpistool – 1600 W – Incl. 4 mondstukken

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met een capaciteit van 2.000 watt maakt de HyStream 200 en gebruik voor vele doeleindes nodig, van solderen, plakken of verwijderen van verf tot het vervormen van kunststof, het inkrimpen van folie of het drogen van lak. Universele heteluchtblazer met slimme tweetraps-regeling Het heteluchtpistool HyStream 200 beschikt over een tweetraps combinatieschakelaar, die heteluchttempertuur en luchthoeveelheid gecombineerd regelt. Op stand 1 blaast een 350°C hete luchtstroom met 300 liter per minuut uit het apparaat. Stand 2 verhoogt de capaciteit op 550°c bij 500 l/min. Het nauwelijks 600 gram zware gereedschap heeft een De heteluchtblazer is elektronisch gestuurd en heeft daardoor constant dezelfde werktemperatuur, ook bij langdurig gebruik. Dankzij de speciaal uitgebalanceerde gewichtsverdeling, kan dit thermogereedschap ook probleemloos stationair in de kiepbeveiligde stand gebruikt worden, voor werken zonder het apparaat te moeten vasthouden. Zo kunt u het werkstuk met beide handen vasthouden, wat heel handig is bij het buigen van leidingen. Maar ook voor langer solderen en veel andere stationaire klusjes is de stationaire stand een goede oplossing. Naast het heteluchtpistool HyStream 200 bevinden zich in de standaard-leveromvang een set met opzetstukken, welke het mogelijk maakt bijna elke opgave de baas te worden. Barbequeaansteker-opzetstuk: Diep tussen het houtskool gestoken zorgt dit speciaal geconstrueerde opzetstuk ervoor dat het houtskool binnen enkele minuten gloeit en klaar is om te barbequen. Breedstraal-opzetstuk: Voor een constant vlakke luchtverdeling, optimaal voor het verwijderen van verf of het drogen van plamuursel op grote vlaktes. Glasbeschermer/geleider – opzetstuk: Beschermd tegen oververhitting van bijvoorbeeld ruiten, door het geleiden van de hittestraal. Ideaal voor het verwijderen van oude verflagen en kit aan kozijnen of bij restauraties. Reduceer-opzetstuk: Reduceert de hittestraal voor precisiewerk, bijvoorbeeld voor het verwijderen van verf in hoeken of voor lassen. Voordelen in de praktijk Ontwikkeling,design, fabricatie: 100% Trotec 2.000 watt sterke heteluchtblazer Ergonomisch pistolendesign Luchthoeveelheid en temperatuur tweetraps regelbaar tot max. 550°C bij 500 l/min Ophanghaak aan de kabel als opslagmogelijkheid Dankzij uitgebalanceerde gewichtsverdeling kiepveilig in stationaire stand bij het werken zonder vasthouden Opzetstukken voor vele speciale klusjes reeds inbegrepen in de leveromvang Dankzij weinig gewicht, werken zonder moe te worden Praktijkgeoptimeerd duits industriedesign - beschermd design Technische gegevens: Capaciteit: 2000 W Temperatuur max.: 550 °C Luftvolumestroom min.: 300 l/min Luftvolumestroom max.: 500 l/min Ventilatiestanden: 2-traps Aansluitstekker: CEE 7/17 (contourstekker) Kabellengte: 1,8 m Spanning: 230 V / 50 Hz Afmetingen (L x B x H): 60 x 240 x 210 mm Gewicht: 600 g

4. Trotec HyStream 200 Heteluchtpistool - 2000 W - Incl. 4 mondstukken

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Het FERM HAM1015 heteluchtpistool is een handige en compacte machine met een vermogen van 2000 watt. Het pistool is uitgerust met twee temperatuurstanden, 450°C en 600°C en is ook stationair te gebruiken door de handige standaard. Zo kun je het pistool gemakkelijk handsfree gebruiken en laten afkoelen. Waar is het artikel voor geschikt? Het FERM HAM1015 heteluchtpistool is een krachtig apparaat. Het is het ideale hulpmiddel bij o.a.: • het verwijderen van oude lak en verf • soldeerwerkzaamheden • het inpassen van kunststof buizen De voordelen van het FERM gereedschap • Extra lang snoer (3m) zorgt voor veel bewegingsruimte en werkgemak. • Geleverd met 2 mondstukken voor een brede toepasbaarheid. • Het heteluchtpistool is ook stationair te positioneren, waardoor je handsfree kunt werken. Belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap • Opgenomen vermogen: 2000 W • Aansluitspanning: 230 V • Frequentie: 50 Hz • Luchtdoorvoer positie I: 300 l/min • Luchtdoorvoer positie II: 500 l/min • Luchttemperatuur positie I: 450 °C • Luchttemperatuur positie II: 600 °C Wat zit er in de verpakking? • FERM HAM1015 Heteluchtpistool • 2 Mondstukken • Opbergkoffer Over het merk FERM FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

5. FERM HAM1015 Heteluchtpistool - 2000 W - Incl. koffer - Incl. 2 mondstukken

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Furno 300 is uitstekend voor beginnende gebruikers, kleine projecten of werkzaamheden in en rond het huis. Met de twee temperatuurstanden van 400 °C en 575 °C kunnen de meest uiteenlopende taken worden uitgevoerd. Naast het verwijderen van verf, het losmaken van roest en ontdooien is het apparaat ook nuttig voor vormen, aansteken van houtskool, krimpen en nog veel meer- een echt multi-talent. Het pistool beschikt over een ergonomisch gevormde greep voor een perfecte balans en comfort bij het werken. Voor de veiligheid zorgen een thermisch uitschakelmechanisme en een hitteschild met afstandhouders ter bescherming van de oppervlakken. Dankzij de stabiele standvlakken aan de achterkant kan er ook met twee handen worden gewerkt. Na gedane arbeid kan de Furno 300 dankzij de ophangvoorziening probleemloos worden opgeborgen. strongWaar is het artikel voor geschikt?/strong De nieuwe, veelzijdige heteluchttools van Wagner kan je gebruiken voor een breed scala aan projecten. Ze zijn perfect voor klassieke toepassingen zoals verf strippen, vloertegels verwijderen, ramen opknappen, leidingen ontdooien, enz. Daarnaast kan je ze ook gebruiken als oplossing voor meer specifieke projecten zoals smartphone of tablet repareren, buizen krimpen, emblemen verwijderen, enz. Afhankelijk van je wensen, kies je voor het basismodel met 2 temperatuurinstellingen of voor een van de meer geavanceerde modellen met meerdere temperatuurinstellingen en extra snufjes. Alle toestellen zijn gemakkelijk uit te breiden met accessoires.

6. Wagner Furno 300 Heteluchtpistool - 1600 W

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

TROTEC Heteluchtpistool HyStream 2000 Universeel inzetbare heteluchtblazer in handige pistoolvorm Of het nu gaat om het aanbrengen van folie op auto’s, kunststoflassen, materiaalvervorming, kabels kleiner maken, lak en materiaalresten verwijderen, behang verwijderen of het versneld drogen van plaksel of verf – het heteluchtpistool HyStream 2000 is een universele hulp bij veel klusjes. Met het ergonomische pistooldesign van ons multitalent HyStream 2000 zijn zelfs langdurige heteluchtbehandelingen probleemloos mogelijk. Door de speciaal uitgebalanceerde gewichtsverdeling, is het zelfs mogelijk het apparaat stationair te gebruiken voor handsfree werken. Om het heteluchtpistool HyStream 2000 optimaal voor elke klus voor te bereiden beschikt het apparaat over 60 vooraf in te stellen temperatuuropties van 50°C tot 650°C en een luchtstroomregelaar met 5 niveaus. De voortdurende veilige werking verzekert een automatische temperatuurregeling met geintegreerde beveiliging tegen oververhitting. Alle instellingen zijn comfortabel op het geintegreerde LCD-display af te lezen en met behulp van een memoryfunctie worden de laatst gekozen instellingen opgeslagen, ook als het apparaat niet ingeschakeld is. Of het nu gaat om precisieklusjes of warmtebehandeling op een breed vlak of zelfs voor het precieze geleiden van hittestralen ter bescherming van warmtegevoelige ondergrondmaterialen. Met dank aan de set opzetstukken die standaard bij de levering zit, beschikt u met het heteluchtpistool HyStream 2000 over een optimale Thermogereedschap voor bijna elke klus. Zelfs voor het professioneel aanmaken van de barbecue, voor het snel verhitten van houtskool kan deze duizendpoot gebruikt worden. Voordelen in de praktijk: * Ergonomisch pistooldesign * LCD-display met gekozen instellingen * Luchthoeveelheid en temperatuur onafhankelijk in meerdere niveaus te reguleren * Opzetstukken-set voor veel speciale klusjes al bij de standaard levering inbegrepen * Veilige werking door beveiliging tegen oververhitting * Met dank aan uitgebalanceerde gewichtsverdeling ook optimaal stationair handsfree te gebruiken Inclusief veelzijdig te gebruiken opzetstukken-set: Barbequeaansteker-opzetstuk: Diep tussen het houtskool gestoken zorgt dit speciaal geconstrueerde opzetstuk ervoor dat het houtskool binnen enkele minuten gloeit en klaar is om te barbequen. Breedstraal-opzetstuk: Voor een constant vlakke luchtverdeling, optimaal voor het verwijderen van verf of het drogen van plamuursel op grote vlaktes. Glasbeschermer/geleider – opzetstuk: Beschermd tegen oververhitting van bijvoorbeeld ruiten, door het geleiden van de hittestraal. Ideaal voor het verwijderen van oude verflagen en kit aan kozijnen of bij restauraties. Reduceer-opzetstuk: Reduceert de hittestraal voor precisiewerk, bijvoorbeeld voor het verwijderen van verf in hoeken of voor lassen. Technische Gegevens: * Stroomverbruik: 2000 W * Temperatuurbereik: 50 tot 650 °C (in 10 °C-Stappen) * Luchthoeveelheid: 15 - 30 m³/h (in 5 treden) * Lengte kabelvoeding: 1,9 m * Spanning: 230 V / 50 Hz * Afmetingen (Greepstuk): Lengte 150 mm * Afmetingen (Mondstuk): Lengte 30 mm / Ø 30 mm * Afmetingen (Pistool): Lengte 255 mm / Breedte 70 mm / Ø 90 mm * Gewicht: 940 g

7. TROTEC HyStream 2000 Heteluchtpistool - 2000 W - Incl. 4 mondstukken

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Waar is het artikel voor geschikt? Het heteluchtpistool is geschikt voor het vervormen en lassen van kunststof, verwijderen van verflagen en verwarmen van krimpkousen. Het is ook geschikt voor het solderen en vertinnen, losmaken van lijmverbindingen en ontdooien van waterleidingen. De belangrijkste voordelen van het heteluchtpistool: - Formaat: Compact design met comfortabele grip - Eenvoudig in gebruik – 2 temperatuursinstellingen - Gebruiksgemak – Anti-slip, zodat de Easyheat neergezet kan worden om langere tijd een plek te verwarmen - Thermostop – automatisch uitschakelen van het verwarmingselement bij overbelasting Wat zit er in de verpakking? - Bosch EasyHeat 500 - Nederlandstalige handleiding De belangrijkste specificaties van het heteluchtpistool: - Opgenomen vermogen: 1.600 W - Temperatuur: 300 / 500 °C - Luchtstroom: 240 / 450 l/min - Machinegewicht: 0,75 kg - Thermostop Tips & tricks - Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact. - Breng het mondstuk 1 niet te dicht bij het te bewerken werkstuk. De ophoping van warme lucht kan tot oververhitting van het elektrische gereedschap leiden. - Voorzichtig bij het wisselen van het mondstuk! Raak het hete mondstuk niet aan. Laat het elektrische gereedschap afkoelen en draag werkhandschoenen bij het wisselen. Onderhoud - Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact. - Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op het Bosch heteluchtpistool. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie. Over het merk Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

8. Bosch EasyHeat 500 - Heteluchtpistool - 1600 watt

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met deze heteluchtblazer van Brüder Mannesmann wordt het gemakkelijk om stickers, verf en coatings te verwijderen. Het is ook mogelijk om er bevroren sloten mee te ontdooien. Voorzien van een schakelaar om de luchtstroom en temperatuur te regelen. Dit krachtige 2.000 W heteluchtpistool kan zelfs de meeste hardnekkige verflagen verwijderen. Dankzij het compacte design is hij makkelijk te gebruiken en te dragen. Levering bevat een heteluchtblazer, een reduceermondstuk, een platmondstuk, een glasbeschermingsmondstuk, een reflectiemondstuk Kleur: geel Materiaal: metaal en kunststof Spanning/frequentie: 230 V / 50 Hz Vermogen: 2.000 W Verstelbare luchtstroom en temperatuur: Niveau I: 300 L/min bij 350° C Niveau II: 500 L/min bij 550° C Geschikt voor het verwijderen van stickers, verf, coatings en het ontdooien van bevroren sloten Levering bevat: 1 x heteluchtblazer 1 x reduceermondstuk 1 x platmondstuk 1 x glasbeschermingsmondstuk 1 x reflectiemondstuk

9. Mannesmann DS49500 Heteluchtpistool - 2000 watt

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Dit kwalitatief hoogwaardige, efficiënte en betrouwbare Steinel HG 2120 E heteluchtpistool is ideaal voor vervormen, warmte krimpen, installatiewerkzaamheden, drogen van vochtige oppervlakken en verwijderen van verf en lijm.De temperatuur van de digitale keramische verwarmers kan variëren van 80 °C tot 630 °C. De temperatuur kan met het duimwiel in 9 stappen ingesteld worden. Deze praktische behuizing is lichtgewicht en weegt slechts 840 g (zonder netsnoer), zodat je kunt blijven werken zonder moe te worden. De duurzame HG 2120 E heeft een ergonomisch handvat met zachte inleg en gewichtsbalans waardoor het met één hand bediend kan worden. Afmetingen: 253 x 86,5 x 200 mm (L x B x H) Spanning: 220 - 230 V~, 50/60 Hz Stroomverbruik: 2.200 W Luchtstroom stadium: 3 Luchtstroom: 150 L/min, 150 - 300 L/min, 300 - 500 L/min Temperatuur: 80 °C, 80 - 630 °C, 80 - 630 °C Luchtvolume: 500 L/min Temperatuurinstelling traploos verstelbaar in 9 stappen met duimwiel Verwarmingselement: keramiek Leveringsmondstuk: 34 mm Beschermingsklasse (zonder aardklem): II Emissie geluidsdrukniveau: niet hoger dan 70 dB(A) Totale trillingswaarde: niet groter dan 2,5 m/s / K = 0,04 m/s² Lengte stroomsnoer: 2,2 m Powerhouse gewicht: 840 g (zonder netsnoer) Resterende warmteindicator: Nee Geheugenknop: Nee Thermostaat: Nee Thermische uitschakeling: Ja Elektronisch gestuurd: Ja Uitwisselbare mondstukken: Ja Accessoires: STEINEL Standaard accessoires inbegrepen

10. Steinel HG 2120 E 351403 heteluchtpistool elektrisch bediend

Laptop 1

Vergelijkbare artikelen aan Heteluchpistools


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Heteluchpistools er zijn immers 144 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Heteluchpistool kopen.

Beste koop maken