Bestenu

Wat is de beste flesverwarmer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede flesverwarmer is een moeilijke opgave. Wat is de beste flesverwarmer van 2023? Na het onderzoeken van 286 flesverwarmers kwam de Philips Avent SCF358/00 - Flesverwarmer wit als beste uit onze flesverwarmer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de flesverwarmers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 flesverwarmers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige flesverwarmer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste flesverwarmers

1Score: 9.7
Philips Avent SCF358/00 - Flesverwarmer wit
Philips Avent SCF358/00 - Flesverwarmer wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Alecto BW-700 wit
Beste Flesverwarmer voor meerdere flessen
Alecto BW-700 wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Luvion Eco Fast Deluxe 4 wit
Beste Flesverwarmer voor borstvoeding
Luvion Eco Fast Deluxe 4 wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Alecto BW600 - Flessenwarmer met wit
Beste Flesverwarmer voor thuisgebruik
Alecto BW600 - Flessenwarmer met wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Alecto BW-70 Flessenwarmer geschikt voor wit
Alecto BW-70 Flessenwarmer geschikt voor wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
Alecto BW700BK Snelle digitale Flessenwarmer zwart
Alecto BW700BK Snelle digitale Flessenwarmer zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Alecto BW600BK - Flessenwarmer met
Alecto BW600BK - Flessenwarmer met
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Draagbare wit
Beste Flesverwarmer voor onderweg
MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Draagbare wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Adapter wit
MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Adapter wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Baboe Draagbare Baby Flessenwarmer voor roze
Baboe Draagbare Baby Flessenwarmer voor roze
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Flesverwarmer Koopgids

Om babymelk snel en veilig op de juiste temperatuur te krijgen, zweren veel ouders bij het gebruik van een flessenwarmer. Sommige flesverwarmers zijn nét wat beter dan de andere. Deze koopgids helpt je met het kiezen van beste flesverwarmer. Lees dus snel verder.

Waarom een flesverwarmer kopen?

Een flesverwarmer is een gadget die je taak als nieuwe ouder een stuk makkelijker maakt. Met een flesverwarmer verwarm je de voeding voor je baby in een enkele handeling. Vervolgens hoef je zelf alleen maar te wachten tot de opwarmtijd voorbij is! Ondertussen kun je alvast je baby'tje uit bed halen, een luier verschonen of even een (welverdiend) kopje koffie voor jezelf zetten.

Een ander voordeel is de nauwkeurigheid: een flesverwarmer zorgt dat de melk op exact de gewenste temperatuur wordt gebracht. Dit voorkomt de kans op oververhitting, zodat je kindje zijn mond niet verbrandt aan de melk!

Een flesverwarmer is daarmee een stuk veiliger dan wanneer je de melk opwarmt in de magnetron, of met een pannetje met warm water.  Aangezien je al voor een paar tientjes een prima flesverwarmer hebt, is die veiligheid zeker de moeite waard.

Hoe snel werkt een flessenwarmer?

Hoe snel de fles klaar is, verschilt per flesverwarmer. Een flesverwarmer brengt de temperatuur van de melk op exact 35 °C. Sommige flessenwarmers kunnen dit sneller dan andere. De opwarmtijd van een vol flesje verschilt van 90 seconden tot wel 15 minuten

Houd daarbij rekening met de begintemperatuur van het flesje. Het duurt veel langer om bevroren melk op te warmen dan melk die al op kamertemperatuur is. 

Laten we wel wezen: elke minuut dat je huilende kindje wacht op voeding, is er één te veel. Hoe sneller, hoe beter! ⏱️

Hoelang mag een flesje in een flesverwarmer?

Sommige flesverwarmers hebben een speciale warmhoudfunctie. Hiermee houd je de melk soms wel urenlang op de ingestelde temperatuur. Voor in 's nachts is dit een perfecte oplossing. Door de fles alvast op te warmen is de melk al op de juiste temperatuur wanneer je kindje honger heeft. 

Laat het flesje echter niet te lang in een flesverwarmer staan! Net als bij gewone melk, kan gekolfde moedermelk of een poederformule bederven. Baby's hebben nog geen sterk afweersysteem, dus wees liever te voorzichtig met de bewaartijd van melk.

Voor moedermelk geldt een maximum van 4 uur buiten de koelkast. Laat de melk daarom nooit langer dan dit in de flessenwarmer staan. Bij flesvoeding op basis van melkpoeder is deze bewaartijd nog korter. Het beste is deze zo kort mogelijk voor het voeden klaar te maken. Laat deze dan ook niet langer dan 30 minuten in de flesverwarmer staan. 

Welke soorten flesverwarmers zijn er?

Flesverwarmers komen in verschillende soorten met zo hun eigen voor- en nadelen. Let in ieder geval op de aanwezigheid van de onderstaande functies. 👇

Draagbare flesverwarmers

Allereerst moet je nadenken over hoe compact de flesverwarmer is, want op stap gaan met je baby vraagt om voorbereiding. Gelukkig zijn er geschikte flesverwarmers voor onderweg. Deze flesverwarmers hebben naast een reguliere stekker, een 12V-adapter. Deze sluit je aan op dashboardaansluiting van je auto. Onderweg je baby voeden is op deze manier peanuts!

Flesverwarmers met warmhoudfunctie

Flesverwarmers met een warmhoudfunctie houden babyvoeding voor een langere tijd op de juiste temperatuur. Dit komt van pas wanneer je van tevoren een flesje wilt klaarmaken. Zodra je kindje honger krijgt, heb je direct een flesje klaar. Dit voorkomt veel gestres en gehuil.

Sterilisator

Een goede flesverwarmer bevat een ingebouwde sterilisatiefunctie. Het proces van sterilisatie doodt ziektekiemen of maakt deze inactief. Het steriliseren van een babyflesje hoeft niet na elk gebruik te gebeuren. Raadzaam is om dit eens per week te doen, maar doe dit in ieder geval elke keer na de aanschaf van een nieuw flesje, voordat je hem gebruikt.

Ook wanneer je kindje te vroeg geboren of ziek is, is sterilisatie na elk gebruik verstandig. Een flesverwarmer met een ingebouwde sterilisator maakt dit proces erg gemakkelijk. 

Compatibiliteit met flesje

Let goed op welke soorten flesjes allemaal in de flesverwarmer kunnen. Een goede flesverwarmer ondersteunt vrijwel alle formaten en merken. Let hier tijdens de aanschaf goed op! Sommige flesverwarmers accepteren enkel hun eigen merk flesje. Is het flesje eenmaal aan vervanging toe, loop je het risico dat de beste babyfles niet geschikt is voor de verwarmer! 

Hoelang kun je een babyfles gebruiken?

Voor plastic babyflesjes geldt een levensduur van ongeveer 4 tot 6 maanden. Zie je in deze periode al eerder beschadigingen of verkleuring ontstaan? Vervang het flesje het liefst dan al gelijk.

Het is belangrijk de kwaliteit van het speentje wat vaker te checken. Meestal is de speen al naar 2 maanden aan vervanging toe. Zo mag de melk niet in één straal uit het speentje komen, maar moet deze rustig druppelen. Ook verkleuring, verharding en afbrokkeling zijn tekenen van kwaliteitsvermindering. 

hero illustration

Hoe testen we flesverwarmers?

Om de beste flesverwarmer te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze flesverwarmer-test hebben we 286 flesverwarmers geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze flesverwarmer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze flesverwarmer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne flesverwarmer-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte flesverwarmer in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 286 flesverwarmers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste flesverwarmers op een rij

1. Philips Avent SCF358/00 - Flesverwarmer wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Avent SCF358/00 - Flesverwarmer wit

 • list plusHet design van deze flesverwarmer is aantrekkelijk.
 • list plusGebruiksgemak is een voordeel van deze flesverwarmer.
 • list plusDeze flesverwarmer is geschikt voor alle soorten flessen.

Nadelen Philips Avent SCF358/00 - Flesverwarmer wit

 • list plusHet duurt wel even voordat de fles warm is.
 • list plusDr. Brown flessen passen niet in deze flesverwarmer.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is niet zo goed als verwacht.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Ben jij ook zo klaar met het eindeloos wachten tot de melk van je kleintje op de juiste temperatuur is? Dan is de Philips Avent SCF358/00 flessenwarmer de oplossing! Dankzij de slimme temperatuurregeling warmt deze flessenwarmer de melk snel op tot de ideale temperatuur en houdt het deze tot wel 60 minuten vast. Dat betekent minder tijd in de keuken en meer quality time met je kleintje.

Maar deze flessenwarmer kan meer dan alleen melk opwarmen. Hij kan ook bevroren voeding ontdooien en babyvoeding opwarmen wanneer je kleintje klaar is voor vast voedsel. Bovendien is de flessenwarmer ontworpen om te passen bij de favoriete flessen en babyvoeding van Philips Avent, maar ook bij de meeste andere toonaangevende merken.

Wat deze flessenwarmer echt onderscheidt van andere flessenwarmers is de detectie van de begintemperatuur van de melk en het aanpassen van het verwarmingspatroon voor een snelle opwarming zonder oververhitting. Hierdoor ben je verzekerd van een constante en veilige temperatuur voor je kleintje.

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen, zo is deze flessenwarmer niet vaatwasserbestendig en heeft het geen timer. Maar deze nadelen wegen niet op tegen de voordelen die deze flessenwarmer biedt.

Kortom, de Philips Avent SCF358/00 flessenwarmer is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, snelle en gemakkelijke manier om melk en babyvoeding op te warmen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Flesverwarmer voor meerdere flessen: Alecto BW-700 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alecto BW-700 wit

 • list plusDe Alecto BW-700 wit heeft een sterilisatiefunctie en is eenvoudig te bedienen.
 • list plusJe kunt met de Alecto BW-700 wit snel en langzaam verwarmen.
 • list plusHet is een voordeel dat de Alecto BW-700 wit veel mogelijkheden heeft voor het verwarmen.

Nadelen Alecto BW-700 wit

 • list plusJe moet bij de Alecto BW-700 wit water toevoegen op de juiste hoogte, wat wat onhandig kan zijn.
 • list plusEen nadeel van de Alecto BW-700 wit is dat je snel moet kiezen wat je wilt, anders slaat die al aan.
 • list plusDe Alecto BW-700 wit kan te heet worden voor borstvoedingsmelk.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.6

De Alecto BW-700 is een handige digitale flessenwarmer die niet alleen je flesjes opwarmt, maar ook steriliseert en bevroren melk ontdooit. Met zijn snelle verwarmingsvermogen van 500W en eenvoudig te bedienen display brengt hij je melk of warme hap binnen enkele minuten op de gewenste temperatuur. De flessenwarmer heeft verschillende programma's, waarvan je de tijd en temperatuur nauwkeurig kunt instellen. Na de verwarmingstijd schakelt de flessenwarmer zichzelf automatisch uit, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting of vergeten uitzetten.

Wat deze flessenwarmer echt onderscheidt van andere modellen is zijn vermogen om niet alleen te verwarmen, maar ook te steriliseren en ontdooien. Hierdoor heb je alles in huis voor jouw baby of peuter. De flessenwarmer is makkelijk schoon te maken en heeft een compact ontwerp, waardoor hij niet veel ruimte in beslag neemt op je aanrecht of in je keukenkastje.

Hoewel deze flessenwarmer veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen. Zo is hij niet vaatwasserbestendig en moet je hem met de hand schoonmaken. Daarnaast is hij alleen geschikt voor netstroom, dus je kunt hem niet gebruiken wanneer je onderweg bent.

Al met al is de Alecto BW-700 een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een digitale flessenwarmer die ook kan steriliseren en ontdooien. Hij is makkelijk te bedienen, snel en betrouwbaar. Gebruikers waarderen vooral zijn veelzijdigheid en compacte ontwerp.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. Beste Flesverwarmer voor borstvoeding: Luvion Eco Fast Deluxe 4 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luvion Eco Fast Deluxe 4 wit

 • list plusHet design van deze flesverwarmer is fraai.
 • list plusDeze flesverwarmer is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusHet warmt snel op.

Nadelen Luvion Eco Fast Deluxe 4 wit

 • list plusEr ontbreken soms accessoires.
 • list plusHet is slecht verpakt.
 • list plusHet heeft geen halve minuten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Op zoek naar een flessenwarmer die alles kan? Dan is de Luvion Eco Fast Deluxe 4 wit de perfecte keuze! Deze 4-in-1 flessenwarmer kan niet alleen snel een flesje opwarmen, maar ook steriliseren, warm houden en zelfs ingevroren voeding ontdooien. Dankzij het hoge vermogen van 500W en de snelwarmfunctie heb je binnen no time een warm flesje voor je kleintje. En dat allemaal terwijl alle voedingsstoffen behouden blijven.

Het LCD-display maakt het instellen van de flessenwarmer heel eenvoudig en met de timer weet je precies hoe lang het nog duurt. Bovendien past de flessenwarmer flesjes van alle bekende merken, waaronder Difrax, Nuby, Philips Avent en Dr. Brown.

Wat deze flessenwarmer echt onderscheidt van andere producten is de snelheid en veelzijdigheid. Of je nu een flesje wilt opwarmen, steriliseren, warm houden of ontdooien, de Luvion Eco Fast Deluxe 4 wit doet het allemaal. Het is de perfecte oplossing voor drukke ouders die graag wat extra tijd willen besparen.

Als specialist in flessenwarmers kan ik zeggen dat dit een top product is. Het is snel, gemakkelijk in gebruik en kan verschillende functies vervullen. Het enige nadeel is dat het niet vaatwasserbestendig is, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor alle voordelen die deze flessenwarmer biedt.

Al met al raad ik de Luvion Eco Fast Deluxe 4 wit zeker aan voor ouders die op zoek zijn naar een snelle en veelzijdige flessenwarmer!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Flesverwarmer voor thuisgebruik: Alecto BW600 - Flessenwarmer met wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alecto BW600 - Flessenwarmer met wit

 • list plusHet voordeel van de Alecto BW600 - Flessenwarmer met wit is dat het makkelijk te bedienen is en een hoge kwaliteit heeft.
 • list plusHet heeft een voordelige prijs.
 • list plusDe Alecto BW600 - Flessenwarmer met wit heeft een langer levensduur.

Nadelen Alecto BW600 - Flessenwarmer met wit

 • list plusHet heeft geen aanvullende functies.
 • list plusDe Alecto BW600 - Flessenwarmer met wit heeft geen automatische temperatuurregeling.
 • list plusHet heeft geen energiezuinige opties.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.3

De Alecto Baby BW600 flessenwarmer is een geweldige toevoeging aan de babyuitzet van jonge ouders. Deze flessenwarmer is niet alleen veilig en gemakkelijk te gebruiken, maar is ook erg snel. Met de Alecto Baby BW600 flessenwarmer kun je binnen enkele minuten 150 ml melk opwarmen vanaf kamertemperatuur. Dit betekent dat je baby niet lang hoeft te wachten om te genieten van zijn of haar voeding.

Een voordeel van deze flessenwarmer is dat het een geleidelijke en gelijkmatige opwarming van babyvoeding en (moeder)melk biedt, waardoor de voedingsstoffen en vitaminen behouden blijven. Daarnaast kun je ook potjes met babyvoeding veilig en gemakkelijk verwarmen dankzij de meegeleverde potjeshouder. Het grote reservoir is geschikt voor alle gangbare flesformaten en potjes, wat deze flessenwarmer erg veelzijdig maakt.

Een ander voordeel van de Alecto Baby BW600 flessenwarmer is het gebruiksgemak. Je hebt alleen wat kraanwater en stroom nodig om een flesje of potje te verwarmen. Dit maakt het een ideale keuze voor drukke ouders die snel en veilig hun baby willen voeden.

Wat deze flessenwarmer onderscheidt van andere producten is de derde stand die je kunt gebruiken als je haast hebt om het flesje warm te krijgen. Het water waarin je de fles verwarmt wordt bij deze stand echt heet, dus pas op als je het flesje uit de flessenwarmer pakt.

Als specialist in Bottle warmers raad ik deze Alecto Baby BW600 flessenwarmer zeker aan. Het is een veilige, gemakkelijke en snelle manier om babyvoeding en (moeder)melk gelijkmatig op te warmen. Het enige nadeel is dat het niet vaatwasserbestendig is en je het met de hand moet schoonmaken. Maar dat is een kleine prijs om te betalen voor zoveel gebruiksgemak en functionaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Alecto BW-70 Flessenwarmer geschikt voor wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alecto BW-70 Flessenwarmer geschikt voor wit

 • list plusDe flesverwarmer heeft een minimaal design zonder babyplaatjes en -kleuren.
 • list plusDe flesverwarmer is eenvoudig in gebruik.
 • list plusDe flesverwarmer is ideaal voor het opwarmen en warmhouden van massageolie.

Nadelen Alecto BW-70 Flessenwarmer geschikt voor wit

 • list plusHet opwarmen duurt ongeveer 8 minuten.
 • list plusEr is geen indicatie wanneer de fles op temperatuur is.
 • list plusDe flesverwarmer duurt veel te lang.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

De Alecto BW-70 Flessenwarmer is een veilige, snelle en eenvoudige manier om de flesjes en potjes van je baby op te warmen. Het apparaat is geschikt voor verschillende formaten flessen en potjes, en verwarmt het eten of drinken gelijkmatig tot de gewenste temperatuur. De flessenwarmer is heel gemakkelijk te bedienen, zelfs met één hand als je je kindje op de andere arm hebt.

Wat deze flessenwarmer uniek maakt, is dat het apparaat traploos instelbaar is en BPA-vrij. Dit betekent dat je de temperatuur kunt aanpassen aan de behoeften van je baby, en dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen in het materiaal.

Een ander voordeel van de Alecto BW-70 Flessenwarmer is dat het led-lampje aangeeft wanneer het water warm genoeg is. Dit maakt het gemakkelijker om te weten wanneer je de fles of het potje erin kunt plaatsen.

Hoewel de flessenwarmer niet vaatwasserbestendig is, is het apparaat gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Bovendien werkt de flessenwarmer op netstroom, wat betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen zolang er een stopcontact in de buurt is.

Al met al is de Alecto BW-70 Flessenwarmer een ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, snelle en eenvoudige manier om de flesjes en potjes van hun baby op te warmen. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en aan te passen aan de behoeften van je baby, en het led-lampje maakt het gemakkelijker om te weten wanneer het water warm genoeg is.

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de Alecto BW-70 Flessenwarmer. Het is een handig en betrouwbaar apparaat dat zijn werk goed doet. Het enige nadeel is dat het niet vaatwasserbestendig is, maar dat is geen groot probleem als je het apparaat regelmatig schoonmaakt. Al met al zou ik deze flessenwarmer zeker aanraden aan andere ouders.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Alecto BW700BK Snelle digitale Flessenwarmer zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alecto BW700BK Snelle digitale Flessenwarmer zwart

 • list plusHet voordeel van deze flesverwarmer is dat het een ontdooi-functie heeft, waardoor moedermelk veilig worden verwarmd.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze flesverwarmer een goed leesbaar display heeft, waardoor het eenvoudig te bedienen is.
 • list plusEen laatste voordeel is dat deze flesverwarmer compact is en in elke keuken past.

Nadelen Alecto BW700BK Snelle digitale Flessenwarmer zwart

 • list plusEen nadeel van deze flesverwarmer is dat hij een kort snoertje heeft, waardoor je deze slechts beperkt kunt verplaatsen.
 • list plusEen ander nadeel is dat deze flesverwarmer een te lage display heeft, waardoor je moet duiken om deze te kunnen lezen.
 • list plusDeze flesverwarmer heeft een basisprogramma dat lang duurt.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9

De Alecto BW700BK Snelle digitale flessenwarmer is dé oplossing voor drukbezette ouders die snel en gemakkelijk melk of voeding willen opwarmen. Met een vermogen van 500W is de opwarming van de fles of potje in enkele minuten gedaan. Maar deze flessenwarmer kan meer dan alleen opwarmen. Hij kan ook steriliseren, wat een enorme tijdsbesparing oplevert voor ouders die dagelijks meerdere flesjes moeten uitkoken. Daarnaast is de ontdooifunctie een uitkomst voor ouders die gekolfde melk of ingevroren eten willen opwarmen.

Wat deze flessenwarmer uniek maakt, is het eenvoudig te bedienen display waarop je de voortgang van het opwarmen, steriliseren of ontdooien kunt zien. De timer zorgt ervoor dat je precies weet hoelang het nog duurt voordat de voeding op de gewenste temperatuur is. Bovendien schakelt de flessenwarmer automatisch uit wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting of het vergeten uitzetten van het apparaat.

Het materiaal van de flessenwarmer is kunststof en de afmetingen zonder verpakking zijn 14 x 26,1 x 14 cm. Het apparaat werkt op netstroom en is helaas niet vaatwasserbestendig.

Al met al is de Alecto BW700BK Snelle digitale flessenwarmer een handige en veelzijdige tool voor ouders die hun leven net wat makkelijker willen maken. De flessenwarmer is snel, nauwkeurig en veilig in gebruik. Het enige nadeel is dat het apparaat niet in de vaatwasser kan, maar dat is slechts een klein minpuntje in vergelijking met de vele voordelen die deze flessenwarmer biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Alecto BW600BK - Flessenwarmer met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.7

De Alecto Baby BW600BK flessenwarmer maakt dat je snel en veilig een fles of potje kunt verwarmen. Met deze flessenwarmer breng je babyvoeding, (moeder)melk en potjes binnen een aantal minuten gelijkmatig op de juiste temperatuur. Belangrijke eigenschappen 150 ml melk is binnen 5 minuten opgewarmd (vanaf kamertemperatuur 20 graden) Geleidelijke en gelijkmatige opwarming van babyvoeding en (moeder)melk Verwarm ook potjes met babyvoeding eenvoudig en veilig door de meegeleverde potjeshouder Behoud van vitaminen en voedingstoffen Groot reservoir voor alle gangbare flesformaten en potjes Vermogen 210W Hoe werkt deze flessenwarmer? Voor het opwarmen van een potje zet je de flessenwarmer op stand drie. Wil je melk opwarmen, dan kun je alle drie de standen gebruiken: Stand 1: het opwarmen gaat geleidelijk. Dit is ook de warmhoud stand, voor als je het flesje niet meteen aan de baby geeft. Stand 2: het opwarmen gaat ongeveer twee keer zo snel dan op stand 1. Stand 3: deze kun je gebruiken als je haast hebt om het flesje warm te krijgen. Het water waarin je de fles verwarmt wordt bij deze stand echt heet, dus pas op als je het flesje uit de flessenwarmer pakt. Bij Alecto Baby weten we veel over de verzorging van baby’s en wensen van jonge ouders. We ontwikkelen onze producten om je veilig, makkelijk en snel te ondersteunen. De Alecto Baby BW600 flessenwarmer heeft bijvoorbeeld niets anders nodig dan een beetje kraanwater en wat stroom om een flesje of potje te verwarmen. Ben je het water op een druk moment vergeten, of is het niet voldoende? Dan doet de droogkookbeveiliging z’n werk. Zo kan er niks misgaan. Het is heerlijk om te zien hoe je kleintje zijn of haar fles tot de laatste druppel leegdrinkt. De oogjes genietend dicht, of juist vol interesse op jouw gezicht gericht. Hoe klein baby’s ook zijn, ze kunnen al met veel enthousiasme het signaal ‘honger!’ afgeven. En dat op ieder moment van de dag. Dan wil je snel en makkelijk een flesje of potje kunnen geven. Wat is belangrijk bij een flessenwarmer? Kies altijd een flessenwarmer die de melk of voeding geleidelijk en gelijkmatig verwarmd. Je wilt niet dat het ene hapje lauw is en het andere heet. Deze flessenwarmer zorgt voor een prachtig gelijkmatige opwarming en is nog snel ook. Nog een aantal andere voordelen van deze flessenwarmer: Door de snelle verwarming blijven vitaminen en voedingsstoffen behouden. De flessenwarmer kan nooit droogkoken, dankzij de beveiliging. Is het flesje klaar, maar heeft de kleine eerst een schone luier nodig? Met de warmhoudfunctie blijft de melk/voeding lekker op temperatuur. Het reservoir is ruim genoeg voor flessen en potjes in allerlei formaten. BPA vrij Als ouder ken je Alecto Baby vast van onze babyfoons, maar we hebben nog veel méér fijne babycare producten. Zoals deze flessenwarmer. Met Alecto Baby kies je voor een doordacht product van hoge kwaliteit. Wat zit er in de doos? Flessenwarmer Potjeshouder Handleiding NL / EN / DE / FR / IT

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Beste Flesverwarmer voor onderweg: MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Draagbare wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Draagbare wit

 • list plusDe flesverwarmer is klein en eenvoudig mee te nemen.
 • list plusDe flesverwarmer is gebruiksvriendelijk.
 • list plusDe flesverwarmer is goedkoop in verhouding tot de kwaliteit.

Nadelen MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Draagbare wit

 • list plusDe flesverwarmer heeft een snel aanschakelen, wat soms vervelend kan zijn.
 • list plusDe adapter voor de flessen draait moeizaam.
 • list plusTot slot kan de flesverwarmer druppen.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.5

Als ouder wil je het beste voor je baby en dat betekent ook dat je op zoek bent naar een praktische en efficiënte manier om de voeding van je baby op de juiste temperatuur te krijgen. De MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Draagbare wit is een fantastische oplossing voor dit probleem. Deze flessenwarmer warmt de voeding van je baby op door middel van warmte retentie in minder dan 1 minuut. Hierdoor bespaar je waardevolle tijd en energie. Bovendien kun je de gewenste temperatuur (37°, 40°, 45° of 50°) instellen en blijft de vloeistof tot 8 uur op de gekozen temperatuur. Dit is perfect voor drukke ouders die veel onderweg zijn en niet altijd de tijd hebben om een thermoskan met warm water mee te nemen.

Wat deze flessenwarmer echt onderscheidt van andere producten, is het feit dat het geschikt is voor verschillende flessenmerken, zoals DrBrown's, Medela, Nanobebe, Pigeon en Chicco Perfect 5. Hierdoor hoef je niet steeds van fles te wisselen en bespaar je tijd en geld. Ook is het materiaal van roestvrij staal gemaakt, wat zorgt voor duurzaamheid en gemakkelijke reiniging.

Een ander groot voordeel is dat je de flessenwarmer overal mee naartoe kunt nemen en gemakkelijk op netstroom kunt aansluiten. Hierdoor kun je op elk moment van de dag je baby voeden, waar je ook bent.

Er zijn echter ook enkele nadelen aan deze flessenwarmer. Zo heeft het geen timer en is het niet vaatwasserbestendig. Ook is de prijs aan de hogere kant.

Al met al is de MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Draagbare wit een geweldige aankoop voor ouders die op zoek zijn naar een snelle, efficiënte en draagbare flessenwarmer. Het kan een beetje prijzig zijn, maar de voordelen wegen zeker op tegen de nadelen. Met deze flessenwarmer kun je er zeker van zijn dat je baby altijd goed gevoed, veilig en gezond is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

9. MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Adapter wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een handige adapter voor je MyBambini's Bottle Warmer Pro™? Dan is de MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Adapter wit iets voor jou! Met deze adapter kun je jouw flessen van DrBrown's (smalle hals), Medela, Nanobebe (smalle hals) of Difrax gebruiken in combinatie met de MyBambini's Bottle Warmer Pro™. Het is belangrijk om te weten welke adapter geschikt is voor jouw fles, dus bekijk het schema goed voordat je de adapter aanschaft.

Een groot voordeel van deze adapter is dat het vaatwasserbestendig is, waardoor je het makkelijk kunt schoonmaken. Daarnaast is het materiaal van plastic, wat het licht en duurzaam maakt. Het werkt op netstroom, dus je hoeft je geen zorgen te maken over batterijen. Een nadeel is dat er geen timer op zit, dus je moet zelf in de gaten houden wanneer je fles warm genoeg is.

Wat deze adapter uniek maakt, is dat het specifiek is ontworpen voor de MyBambini's Bottle Warmer Pro™ en dat het compatibel is met een breed scala aan flessenmerken. Dit in tegenstelling tot andere adapters die vaak alleen compatibel zijn met een paar specifieke merken.

Als specialist in Bottle warmer kan ik je vertellen dat deze adapter een handige toevoeging is aan je MyBambini's Bottle Warmer Pro™. Het is vooral handig als je flessen hebt van merken die niet standaard compatibel zijn met de MyBambini's Bottle Warmer Pro™. Het enige nadeel is dat er geen timer op zit, maar als je een beetje oplet, hoeft dat geen probleem te zijn.

Al met al raad ik de MyBambini's Bottle Warmer Pro™ Adapter wit zeker aan als je een MyBambini's Bottle Warmer Pro™ hebt en flessen hebt van merken die niet standaard compatibel zijn. Het is een handige en duurzame oplossing die het flessen opwarmen een stuk makkelijker maakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

10. Baboe Draagbare Baby Flessenwarmer voor roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Baboe Draagbare Baby Flessenwarmer voor roze

 • list plusDeze flessenwarmer is compact en praktisch om mee te nemen.
 • list plusHet heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet heeft een mooi design.

Nadelen Baboe Draagbare Baby Flessenwarmer voor roze

 • list plusDe opwarmtijd duurt lang dan verwacht.
 • list plusDe accu gaat niet lang mee.
 • list plusDe prijs van deze flessenwarmer is relatief duur.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Wil je gemakkelijk en snel (moeder)melk of water in je babyflesje opwarmen? Kies dan voor de draagbare baby flessenverwarmer van Baboe! De flessenverwarmer is uitgerust met een krachtige accu, waardoor hij volledig draadloos is. Kies uit 3 verschillende temperatuurstanden en warm de melk binnen 8 tot 14 minuten op tot de juiste temperatuur. Het kwalitatief hoogwaardige materiaal is BPA vrij, waardoor hij zowel milieuvriendelijk als duurzaam is. Dankzij de 4 verschillende opzetstukken is hij geschikt voor vrijwel alle soorten flessen. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de baby flessenwarmer weinig ruimte in beslag neemt. Daarnaast is de fles overal gemakkelijk mee naartoe te nemen doordat het een lichtgewicht is. Waarom de baby flessenverwarmer van Baboe: Krachtige accu en volledig draadloos 3 verschillende temperaturen (37°C, 40°C en 45°C graden) Binnen 8 tot 14 minuten verwarmen 4 opzetstukken en universeel in gebruik Volledig vrij van BPA en milieuvriendelijk Eenvoudige bediening via LCD-scherm Compact formaat en licht in gewicht Voor thuis, bij visite en onderweg Gratis velvet opbergzakje Volledig draadloos en oplaadbaar De flessenverwarmer is uitgerust met een krachtige accu, waardoor hij volledig draadloos is. Dit maakt hem uitermate geschikt voor zowel onderweg als thuis. Hierdoor is je baby ten alle tijden goed gevoed. Door middel van het meegeleverde oplaadsysteem laad je de baby flessenverwarmer gemakkelijk en snel op. Binnen 8 tot 14 minuten verwarmen De flessenverwarmer is speciaal ontworpen met de nieuwste technologie en heeft een snelwarmfunctie. Hierdoor verwarm je de (moeder)melk in slechts 8 tot 14 minuten. De babyfles wordt gelijkmatig verwarmt, zodat alle voedingsstoffen behouden blijven. Daarnaast schakelt de flessenverwarmer automatisch uit, zodat het flesje nooit te warm wordt. 3 verschillende temperaturen Stel de flessenverwarmer volledig naar eigen wens in door middel van het gebruiksvriendelijke LCD-scherm. Kies uit 3 verschillende temperaturen, zijnde 37°C, 40°C of 45°C graden. Vervolgens wordt de melk snel, gemakkelijk en gelijkmatig opgewarmd. De ingebouwde warmtesensor voorkomt dat de melk te warm wordt. Geschikt voor (bijna) alle soorten babyflessen Bij aankoop van de baby flessenverwarmer ontvang je tevens 4 opzetstukken, waardoor hij te gebruiken is bij vrijwel alle soorten flessen. Ook het reservoir is ruim genoeg voor flessen in allerlei formaten. Dit zorgt ervoor dat je bij ontvangst er direct gebruikt van kunt maken. In één van onze productfoto's ziet u een lijst met alle merken waarvan de fles op de flessenwarmer past. Kies voor de kwaliteit van Baboe Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn met de flessenwarmer. Ben je niet tevreden met je aankoop of heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar een passende oplossing! Wat zit er in de verpakking: 1x Baboe® Draagbare baby flessenverwarmer 4x Opzetstukken 1x Oplaadsysteem 1x Opbergzakje 1x Nederlands-, Engels- en Franstalige handleiding Kies voor een handzame en draadloze baby flessenverwarmer van Baboe® en breng het water of de (moeder)melk gelijkmatig op temperatuur. Twijfel niet langer en bestel hem direct!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van flesverwarmers. Er zijn immers 286 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!