Bestenu

Beste flesverwarmers - dec. 2022

Met meer dan 222 flesverwarmers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste flesverwarmers op een rij
01Score: 9
Philips Avent SCF358/00
Philips Avent SCF358/00
Ga naar laagste prjis
02Score: 8.9
Alecto BW-500
Alecto BW-500
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.7
Alecto BW-700
Alecto BW-700
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.4
Luvion Eco Fast Deluxe 4 in 1 Flessenwarmer
Luvion Eco Fast Deluxe 4 in 1 Flessenwarmer
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.2
Alecto BW-700 Zwart
Alecto BW-700 Zwart
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.1
Alecto BW-70
Alecto BW-70
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.8
Alecto BW-512 CAR
Alecto BW-512 CAR
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
Alecto BW-512 CAR+
Alecto BW-512 CAR+
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
MyBambini's Bottle Warmer Pro™
MyBambini's Bottle Warmer Pro™
Ga naar laagste prjis
10Score: 7
Florevita | 5-in-1 ECO Fast Digitale Flessenwarmer – Sterilisator
Florevita | 5-in-1 ECO Fast Digitale Flessenwarmer – Sterilisator
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Flesverwarmer Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Sep 02, 2022


Om babymelk snel en veilig op de juiste temperatuur te krijgen, zweren veel ouders bij het gebruik van een flessenwarmer. Sommige flesverwarmers zijn nét wat beter dan de andere. Deze koopgids helpt je met het kiezen van beste flesverwarmer. Lees dus snel verder.

Waarom een flesverwarmer kopen?

Een flesverwarmer is een gadget die je taak als nieuwe ouder een stuk makkelijker maakt. Met een flesverwarmer verwarm je de voeding voor je baby in een enkele handeling. Vervolgens hoef je zelf alleen maar te wachten tot de opwarmtijd voorbij is! Ondertussen kun je alvast je baby'tje uit bed halen, een luier verschonen of even een (welverdiend) kopje koffie voor jezelf zetten.

Een ander voordeel is de nauwkeurigheid: een flesverwarmer zorgt dat de melk op exact de gewenste temperatuur wordt gebracht. Dit voorkomt de kans op oververhitting, zodat je kindje zijn mond niet verbrandt aan de melk!

Een flesverwarmer is daarmee een stuk veiliger dan wanneer je de melk opwarmt in de magnetron, of met een pannetje met warm water.  Aangezien je al voor een paar tientjes een prima flesverwarmer hebt, is die veiligheid zeker de moeite waard.

Hoe snel werkt een flessenwarmer?

Hoe snel de fles klaar is, verschilt per flesverwarmer. Een flesverwarmer brengt de temperatuur van de melk op exact 35 °C. Sommige flessenwarmers kunnen dit sneller dan andere. De opwarmtijd van een vol flesje verschilt van 90 seconden tot wel 15 minuten

Houd daarbij rekening met de begintemperatuur van het flesje. Het duurt veel langer om bevroren melk op te warmen dan melk die al op kamertemperatuur is. 

Laten we wel wezen: elke minuut dat je huilende kindje wacht op voeding, is er één te veel. Hoe sneller, hoe beter! ⏱️

Hoelang mag een flesje in een flesverwarmer?

Sommige flesverwarmers hebben een speciale warmhoudfunctie. Hiermee houd je de melk soms wel urenlang op de ingestelde temperatuur. Voor in 's nachts is dit een perfecte oplossing. Door de fles alvast op te warmen is de melk al op de juiste temperatuur wanneer je kindje honger heeft. 

Laat het flesje echter niet te lang in een flesverwarmer staan! Net als bij gewone melk, kan gekolfde moedermelk of een poederformule bederven. Baby's hebben nog geen sterk afweersysteem, dus wees liever te voorzichtig met de bewaartijd van melk.

Voor moedermelk geldt een maximum van 4 uur buiten de koelkast. Laat de melk daarom nooit langer dan dit in de flessenwarmer staan. Bij flesvoeding op basis van melkpoeder is deze bewaartijd nog korter. Het beste is deze zo kort mogelijk voor het voeden klaar te maken. Laat deze dan ook niet langer dan 30 minuten in de flesverwarmer staan. 

Welke soorten flesverwarmers zijn er?

Flesverwarmers komen in verschillende soorten met zo hun eigen voor- en nadelen. Let in ieder geval op de aanwezigheid van de onderstaande functies. 👇

Draagbare flesverwarmers

Allereerst moet je nadenken over hoe compact de flesverwarmer is, want op stap gaan met je baby vraagt om voorbereiding. Gelukkig zijn er geschikte flesverwarmers voor onderweg. Deze flesverwarmers hebben naast een reguliere stekker, een 12V-adapter. Deze sluit je aan op dashboardaansluiting van je auto. Onderweg je baby voeden is op deze manier peanuts!

Flesverwarmers met warmhoudfunctie

Flesverwarmers met een warmhoudfunctie houden babyvoeding voor een langere tijd op de juiste temperatuur. Dit komt van pas wanneer je van tevoren een flesje wilt klaarmaken. Zodra je kindje honger krijgt, heb je direct een flesje klaar. Dit voorkomt veel gestres en gehuil.

Sterilisator

Een goede flesverwarmer bevat een ingebouwde sterilisatiefunctie. Het proces van sterilisatie doodt ziektekiemen of maakt deze inactief. Het steriliseren van een babyflesje hoeft niet na elk gebruik te gebeuren. Raadzaam is om dit eens per week te doen, maar doe dit in ieder geval elke keer na de aanschaf van een nieuw flesje, voordat je hem gebruikt.

Ook wanneer je kindje te vroeg geboren of ziek is, is sterilisatie na elk gebruik verstandig. Een flesverwarmer met een ingebouwde sterilisator maakt dit proces erg gemakkelijk. 

Compatibiliteit met flesje

Let goed op welke soorten flesjes allemaal in de flesverwarmer kunnen. Een goede flesverwarmer ondersteunt vrijwel alle formaten en merken. Let hier tijdens de aanschaf goed op! Sommige flesverwarmers accepteren enkel hun eigen merk flesje. Is het flesje eenmaal aan vervanging toe, loop je het risico dat de beste babyfles niet geschikt is voor de verwarmer! 

Hoelang kun je een babyfles gebruiken?

Voor plastic babyflesjes geldt een levensduur van ongeveer 4 tot 6 maanden. Zie je in deze periode al eerder beschadigingen of verkleuring ontstaan? Vervang het flesje het liefst dan al gelijk.

Het is belangrijk de kwaliteit van het speentje wat vaker te checken. Meestal is de speen al naar 2 maanden aan vervanging toe. Zo mag de melk niet in één straal uit het speentje komen, maar moet deze rustig druppelen. Ook verkleuring, verharding en afbrokkeling zijn tekenen van kwaliteitsvermindering. 

hero illustration

Hoe komt deze super flesverwarmer ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste flesverwarmer ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over flesverwarmers, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle flesverwarmers die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke flesverwarmers het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van flesverwarmers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste flesverwarmers op een rij

1 - Philips Avent SCF358/00

Loading..
Ga naar laagste prjis

Verwarm voeding binnen enkele minuten met een flessenwarmer die de temperatuur voor je regelt. De slimme temperatuurregeling van de Philips Avent SCF358/00 voorkomt dat melk en babyvoeding oververhit raken en past het verwarmingspatroon aan voor een snelle opwarming. Belangrijkste kenmerken van de Philips Avent SCF358/00: Beheert de temperatuur voor je Stel het melkvolume in, druk op start en laat de slimme temperatuurregeling de rest regelen. Het apparaat detecteert de begintemperatuur van de melk en verwarmt de melk snel tot de ideale temperatuur, waar hij tot wel 60 minuten op wordt gehouden. Ontdooit bevroren voeding gemakkelijk Bewaar je graag extra voeding in de vriezer? De flessenwarmer kan melk en babyvoeding snel ontdooien. Ondersteunt de overgang naar vast voedsel Wanneer je kleintje klaar is om over te stappen op vast voedsel, is de flessenwarmer ook ideaal om babyvoeding te ontdooien en op te warmen. Minder tijd in de keuken Het design uit één stuk is gemakkelijk schoon te maken zodat je meer tijd kunt doorbrengen met je kleintje. Altijd klaar voor gebruik Onze flessenwarmer handhaaft de perfecte temperatuur gedurende maximaal 60 minuten, voor het geval je wat flexibiliteit nodig hebt rond etenstijd. Past bij de favorieten van je baby Ontworpen voor de favorieten van je baby: Philips Avent-flessen en de meeste toonaangevende merken babyflessen en babyvoeding. Overige kenmerken: Verwarmt melk in slechts drie minuten Slimme temperatuurregeling verwarmt tot de ideale temperatuur Ontdooifunctie voor bevroren melk en babyvoeding Ontdooit melk en babyvoeding Verwarmt zowel babyvoeding als melk Gemakkelijk schoon te maken Gemakkelijk schoon te maken Verwarmt automatisch tot de ideale temperatuur Behoudt de ideale temperatuur gedurende maximaal 60 minuten Voor Philips Avent-flessen en andere toonaangevende merken Geschikt voor de meeste toonaangevende merken flesjes en babyvoeding Specificaties Land van herkomst Ontworpen in: Europa Geproduceerd in: China Inclusief Flessenwarmer: 1 stk Productmateriaal ABS PP Gewicht en afmetingen Productafmetingen (B x H x D): 160,4 x 139,9 x 148,55 millimeter Afmetingen detailhandelpakket (b x h x d): 175 x 185 x 160 millimeter Technische specificaties Energieverbruik: 400 W Veiligheidsklasse: Klasse 1 Voltage: 220-240 V, 50/60 Hz Ontwikkelingsfases Fases: Alles

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Alecto BW-500

Loading..
Ga naar laagste prjis

Flessenwarmer, verwarmt snel en gelijkmatig Alecto Baby BW-500 Flessenwarmer Zeer snelle opwarming (vermogen 500W) Geleidelijke en gelijkmatige opwarming van babyvoeding en (moeder)melk Verkrijgbaar in de kleur wit Wat is de BW-500 flessenwarmer? Het is heerlijk om te zien hoe je kleintje zijn of haar fles tot de laatste druppel leegdrinkt. De oogjes genietend dicht, of juist vol interesse op jouw gezicht gericht. Hoe klein baby’s ook zijn, ze kunnen al met veel enthousiasme het signaal ‘honger!’ afgeven. Dan wil je graag snel en veilig een fles of potje verwarmen. Met deze flessenwarmer breng je babyvoeding, (moeder)melk en potjes binnen een aantal minuten gelijkmatig op de juiste temperatuur. Hoe werkt deze flessenwarmer? Bij Alecto Baby weten we veel over de verzorging van baby’s en wensen van jonge ouders. We ontwikkelen onze producten om je veilig, makkelijk en snel te ondersteunen. Deze flessenwarmer heeft bijvoorbeeld niets anders nodig dan een beetje kraanwater en wat stroom om een flesje of potje te verwarmen. Ben je het water op een druk moment vergeten, of is het niet voldoende? Dan doet de droogkookbeveiliging z’n werk. Zo kan er niks misgaan. Voor het opwarmen van een potje zet je de flessenwarmer op stand drie. Wil je melk opwarmen, dan kun je alle drie de standen gebruiken: Stand 1: het opwarmen gaat geleidelijk. Dit is ook de warmhoud stand, voor als je het flesje niet meteen aan de baby geeft. Stand 2: het opwarmen gaat ongeveer twee keer zo snel dan op stand 1. Stand 3: deze kun je gebruiken als je haast hebt om het flesje warm te krijgen. Het water waarin je de fles verwarmt wordt bij deze stand echt heet, dus pas op met spetters als je het flesje uit de flessenwarmer pakt. Wat is belangrijk bij een flessenwarmer? Kies altijd een flessenwarmer die de melk of voeding geleidelijk en gelijkmatig verwarmd. Je wilt niet dat het ene hapje lauw is en het andere heet. Deze flessenwarmer zorgt voor een prachtig gelijkmatige opwarming en is nog snel ook. Nog een aantal andere voordelen van deze flessenwarmer: Door de snelle verwarming blijven vitaminen en voedingsstoffen behouden. De flessenwarmer kan nooit droogkoken, dankzij de beveiliging. Is het flesje klaar, maar heeft de kleine eerst een schone luier nodig? Met de warmhoudfunctie blijft de melk/voeding lekker op temperatuur. Het reservoir is ruim genoeg voor flessen en potjes in allerlei formaten. BPA vrij Als ouder ken je Alecto Baby vast van onze babyfoons, maar we hebben nog veel méér fijne babycare producten. Zoals deze flessenwarmer. Onze artikelen komen regelmatig als beste uit de (onafhankelijke) test. Met Alecto Baby kies je voor een doordacht product van hoge kwaliteit. Wat zit er in de doos? Flessenwarmer Handleiding NL / EN / DE / FR / IT

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Alecto BW-700

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Alecto BW-700 weet je zeker dat de flessenvoeding de juiste temperatuur heeft. Deze digitale flessenwarmer warmt niet alleen de fles op, je gebruikt 'm ook voor sterilisatie van flessen en spenen en ontdooit bevroren melk in een handomdraai. Selecteer een programma, voeg de gevraagde hoeveelheid water toe en zet de fles of het potje voeding erin. Na de verwarmingstijd klinken 5 piepjes en schakelt de flessenwarmer zichzelf uit. Neem het flesje of potje uit en schud de melk of roer het eten om de temperatuur gelijkmatig te verdelen. Zo heb je alles in huis voor jouw baby of peuter. De handleiding vertelt nauwkeurig hoe je elk programma precies gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Luvion Eco Fast Deluxe 4 in 1 Flessenwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

- NIEUW! - INTRODUCTIEAANBIEDING - 4 in 1 Flessenwarmer - Alle functies die je nodig hebt zijn aanwezig! De belangrijkste functie is natuurlijk het (zeer) snel opwarmen van een babyflesje. Daarnaast is hij door de meegeleverde stoomkap ook te gebruiken als sterilisator. Verder kun je de flessenwarmer met speciale verhittingsprogramma's ook gebruiken om een flesje op temperatuur te houden. Tot slot gebruik je de flessenwarmer om een ingevroren potje voeding of flesje moedermelk makkelijk en gelijkmatig te ontdooien. Door het hoge vermogen (500W) van de Luvion Eco Fast Deluxe blinkt hij uit in al zijn functies. Met behulp van het LCD display stel je alles bovendien eenvoudig in en zie je in één oogopslag hoe lang het nog duurt. Snel is daarbij het toverwoord bij deze flessenwarmer. Binnen no time heb je wat je nodig hebt of het nu gaat om opwarmen, steriliseren, ontdooien of warm houden. Alles gaat snel, gelijkmatig en gemakkelijk! De Eco Fast Deluxe Flessenwarmer is geschikt voor flesjes van alle bekende merken, de flesjes van onder andere Difrax, Nuby, Philips Avent en Dr. Brown passen allemaal. Snelwarmfunctie verwarmt binnen 3 minuten gelijkmatig naar de juiste temperatuur Met de snelwarmfunctie verhit je de (moeder)melk snel naar de juiste temperatuur. Je stelt afhankelijk van de hoeveelheid melk de juiste tijd in en hebt vervolgens binnen en enkele minuten het flesje gereed. De fles wordt gelijkmatig verwarmt waardoor alle voedingsstoffen optimaal behouden blijven. De flessenwarmer schakelt automatisch uit waardoor het flesje nooit te warm zal worden! Steriliseert ook snel je flesjes en speentjes Met de meegeleverde stoomkap creëer je snel en makkelijk een sterilisator! Het uitkoken van de flesjes en speentjes is hiermee verleden tijd, gebruik gewoon de flessenwarmer om dit praktischer en sneller te doen. Praktischer door de in te stellen timer die ervoor zorgt dat je er niet continue bij hoeft te blijven. En sneller doordat je niet eerst een hele pan water aan de kook hoeft te brengen! Een klein beetje water heb je slechts nodig om voldoende hete stoom te maken om de flessen en speentjes te steriliseren. Nog niet klaar om een flesje te geven? Houd hem gewoon warm met de warmhoudfunctie! Komt het toch niet uit om de fles te geven? Is de kleine toch weer in slaap gevallen voor het flesje klaar was? Hoewel misschien bijna onmogelijk dankzij de snelle verwarmingsfunctie wil je de kleine dan niet wekken. Geen zorgen je hoeft het flesje niet weg te gooien, dankzij de warmhoudfunctie hou je het flesje makkelijk langdurig op de juiste temperatuur! Snel ontdooien zonder kwaliteitsverlies! Tot slot beschikt de flessenwarmer ook nog over de mogelijkheid te ontdooien. Gebruik je ingevroren moedermelk of groentenhapjes? Warm deze snel op zonder dat er onnodig veel voedingsstoffen verloren gaan(magnetron) of je het al een dag eerder uit de vriezer moet halen. De top kwaliteit van Luvion Luvion is de marktleider in baby elektronica en heeft een breed scala van handige baby producten zoals babyfoons, thermometers, weegschalen, slaapsensoren en slaaptrainers. Luvion probeert met alle producten het leven van jou als ouder iets makkelijker te maken, dus ook met deze flessenwarmer! Alle voordelen op een rij Eenvoudig te bedienen via het LCD display Timer zorgt ervoor dat de flessenwarmer automatisch weer uitschakelt Voert alle functies snel maar met behoud van alle belangrijke voedingsstoffen uit Warmt snel al je flesjes op Steriliseert gemakkelijk je flesjes en speentjes Ontdooit moedermelk en ingevroren babyhapjes Houd je flesje op temperatuur Met flessenmand met diameter van 7,5 cm Zonder flessenmand diameter van 8,5 cm Geschikt voor flesjes van alle bekende merken

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Alecto BW-700 Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Alecto BW-700 weet je zeker dat de flessenvoeding de juiste temperatuur heeft. Deze digitale flessenwarmer warmt niet alleen de fles op. Je gebruikt hem ook voor sterilisatie van flessen en spenen en ontdooit bevroren melk in een handomdraai. Selecteer een programma, voeg de gevraagde hoeveelheid water toe en zet de fles of het potje voeding erin. Na de verwarmingstijd klinken 5 piepjes en schakelt de flessenwarmer zichzelf uit. Neem het flesje of potje uit en schud de melk of roer het eten om de temperatuur gelijkmatig te verdelen. Zo heb je alles in huis voor jouw baby of peuter. Pakt je kindje alles op? De buitenkant van de flessenwarmer blijft koel en is dus veilig om aan te raken. De handleiding vertelt nauwkeurig hoe je elk programma precies gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Alecto BW-70

Loading..
Ga naar laagste prjis

Veilige flessenwarmer: werkt snel, simpel en gezond Als je kindje wordt geboren staat de wereld even stil: dit is een dag die je nooit meer zal vergeten. Maar daarna gaat het leven op volle snelheid verder, met voedingen, knuffelen, luiers schoonmaken en heerlijk badderen. Je bent er mooi druk mee. Dan is het fijn als je voor je dagelijkse zorgritueel op goede producten kunt vertrouwen, zoals deze flessenwarmer. Een ideale en veelzijdige warmer die je thuis kunt gebruiken, maar die ook overal mee naartoe kan. In deze flessenwarmer passen flesjes van verschillende formaten en ook potjes eten. Dus zolang je kindje uit de fles drinkt – of het nou gekolfde melk of flesvoeding is – en potjes eet, kun je erop vertrouwen. Elke dag, bij elke voeding of maaltijd. Flessenwarmer met handige functies Je kiest de ideale flessenhouder op basis van gebruiksgemak en handige opties. Als je kindje honger heeft wil je lekker snel én veilig een warm flesje of potje klaar maken. Deze flessenwarmer is een goede keuze, want: Je verwarmt het eten of drinken gelijkmatig tot de gewenste temperatuur. Je kunt het apparaat heel eenvoudig bedienen. Zelfs met één hand als je je kindje op de andere arm hebt, omdat die graag mee wil kijken. De flessenwarmer is geschikt voor kleine en grotere flessen. Als het water warm is gaat het led-lampje aan. Je kunt de temperatuur traploos instellen. BPA vrij Hoe gebruik je de flessenwarmer? Deze flessenwarmer is heel gemakkelijk in gebruik en dat is niet voor niks. Als je kleintje honger heeft wil jij graag snel een lekkere fles of bordje op tafel zetten, op exact de juiste temperatuur. Letterlijk in een handomdraai, dus zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing. Het gaat als volgt: je doet water in de flessenwarmer, zet de fles of het potje erin, stelt de gewenste temperatuur in en wacht een paar minuutjes. Dan gaat het LED lampje branden ter indicatie dat het eten of drinken gelijkmatig is verwarmd. En het is tijd om het buikje rond te eten of drinken! Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit. Wat zit er in de doos? Flessenwarmer Flessenhouder Handleiding NL / EN / DE / FR / IT

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Alecto BW-512 CAR

Loading..
Ga naar laagste prjis

Flessenwarmer auto, snel warm, ook voor thuis Alecto Baby BW-512 CAR Flessenwarmer voor thuis en onderweg Zeer snelle opwarming (vermogen 500W via 230V, 100W via 12V) Met 12V auto adapter voor onderweg Verkrijgbaar in de kleur wit Wat is de BW-512 CAR flessenwarmer auto? Met deze flessenwarmer kun je jouw kindje een heerlijk warm flesje of potje voorschotelen, zowel thuis als onderweg. Baby’s en peuters veranderen in de verschillende groeifases ook hun eetritme. Zitten jullie in de auto en krijgt de kleine trek? Dan gebruik je de 12V auto adapter voor het gelijkmatig en vlot verwarmen van een babyhapje of fles. Natuurlijk kun je deze flessenwarmer niet alleen in de auto gebruiken, maar ook thuis. Daar werkt het apparaat nog sneller. Hoe werkt deze flessenwarmer auto? De flessenwarmer is heel eenvoudig te bedienen. Steek de stekker in het stopcontact thuis (230V) of in de auto (12V), zorg dat er genoeg water onderin de flessenwarmer zit, kies de gewenste stand en plaats de fles of het potje erin. Voor het opwarmen van een potje zet je de flessenwarmer op stand drie. Wil je melk opwarmen, dan kun je alle drie de standen gebruiken: Stand 1: het opwarmen gaat geleidelijk. Dit is ook de warmhoud-stand, voor als je het flesje niet meteen aan de baby geeft. Stand 2: het opwarmen gaat ongeveer twee keer zo snel dan op stand 1. Stand 3: deze kun je gebruiken als je haast hebt om het flesje warm te krijgen. Het water waarin je de fles verwarmt wordt bij deze stand echt heet, dus pas op met spetters als je het flesje uit de flessenwarmer pakt. Waar let ik op bij een flessenwarmer auto? Bij Alecto Baby ontwikkelen we producten die het dagelijks leven van jonge ouders en hun baby’tje gemakkelijker, veiliger en leuker maken. Deze flessenwarmer bijvoorbeeld, warmt voeding en melk snel en gelijkmatig op. Daar hoef je niks voor te doen, behalve een aantal minuten wachten. Zo kun jij intussen je kleintje sussen en vertellen dat het eten bijna klaar is. De gelijkmatige verwarming zorgt ervoor dat de melk of babyvoeding overal even warm is. Want koud is niet lekker en te warm is niet veilig. Deze flessenwarmer auto zal bovendien niet droog-koken, dankzij de ingebouwde droogkookbeveiliging. Hoe kies ik een flessenwarmer auto? Deze flessenwarmer auto heeft alle eigenschappen die je van een flessenwarmer mag verwachten: Hele snelle opwarming. 12V auto adapter voor onderweg. Geleidelijke en gelijkmatige opwarming. Vitaminen en voedingstoffen blijven behouden. Het ruime reservoir biedt plek aan alle gangbare flesformaten en potjes. BPA vrij Als ouder ken je Alecto Baby vast van onze babyfoons, maar we hebben nog veel méér fijne babycare producten. Zoals deze flessenwarmer auto. Onze artikelen komen regelmatig als beste uit de (onafhankelijke) test. Met Alecto Baby kies je voor een doordacht product van hoge kwaliteit. Wat zit er in de doos? Flessenwarmer 12V stekker Handleiding NL / FR / DE / EN / IT

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Alecto BW-512 CAR+

Loading..
Ga naar laagste prjis

Flessenwarmer, voeding snel warm, zowel thuis als in de auto! Alecto Baby BW-512 CAR+ Flessenwarmer voor thuis en onderweg Zeer snelle opwarming (vermogen 500W via 230V, 100W via 12V) Met 12V autoadapter voor onderweg Inclusief sterilisatie functie en stoomkap Verkrijgbaar in de kleur wit Wat is de BW-512 CAR+ flessenwarmer? Met deze flessenwarmer kun je jouw kindje een heerlijk warm flesje of potje voorschotelen, zowel thuis als onderweg. Baby’s en peuters veranderen in de verschillende groeifases ook hun eetritme. Zitten jullie in de auto en krijgt de kleine trek? Dan gebruik je de 12V autoadapter voor het gelijkmatig en vlot verwarmen van een babyhapje of fles. Natuurlijk kun je deze flessenwarmer niet alleen in de auto gebruiken, maar ook thuis. Daar werkt het apparaat nog sneller. Speciale sterilisatiefunctie De BW-512 CAR is voorzien van een sterilisatiefunctie. Stoomsterilisatie doodt 99,9% van alle bacteriën. Ideaal bij het gebruik bij kleine kinderen. De BW-512 CAR+ wordt standaard geleverd met stoomkap. De stoomkap zorgt voor optimale sterilisatie en voorkomt spatgevaar. Hoe werkt deze flessenwarmer? De flessenwarmer is heel eenvoudig te bedienen. Steek de stekker in het stopcontact thuis (230V) of in de auto (12V), zorg dat er genoeg water onderin de flessenwarmer zit, kies de gewenste stand en plaats de fles of het potje erin. Voor het opwarmen van een potje zet je de flessenwarmer op stand drie. Wil je melk opwarmen, dan kun je alle drie de standen gebruiken: - Stand 1: het opwarmen gaat geleidelijk. Dit is ook de warmhoud-stand, voor als je het flesje niet meteen aan de baby geeft. - Stand 2: het opwarmen gaat ongeveer twee keer zo snel dan op stand 1. - Stand 3: deze kun je gebruiken als je haast hebt om het flesje warm te krijgen. Het water waarin je de fles verwarmt wordt bij deze stand echt heet, dus pas op met spetters als je het flesje uit de flessenwarmer pakt. Waar let ik op bij een flessenwarmer voor in de auto? Bij Alecto Baby ontwikkelen we producten die het dagelijks leven van jonge ouders en hun baby’tje gemakkelijker, veiliger en leuker maken. Deze flessenwarmer bijvoorbeeld, warmt voeding en melk snel en gelijkmatig op. Daar hoef je niks voor te doen, behalve een aantal minuten wachten. Zo kun jij intussen je kleintje sussen en vertellen dat het eten bijna klaar is. De gelijkmatige verwarming zorgt ervoor dat de melk of babyvoeding overal even warm is. Want koud is niet lekker en te warm is niet veilig. Deze flessenwarmer auto zal bovendien niet droog-koken, dankzij de ingebouwde droogkookbeveiliging. Deze flessenwarmer auto heeft alle eigenschappen die je van een flessenwarmer mag verwachten: Hele snelle opwarming. 12V auto adapter voor onderweg. Geleidelijke en gelijkmatige opwarming. Vitaminen en voedingstoffen blijven behouden. Het ruime reservoir biedt plek aan alle gangbare flesformaten en potjes. BPA vrij Als ouder ken je Alecto Baby vast van onze babyfoons, maar we hebben nog veel méér fijne babycare producten. Zoals deze flessenwarmer auto. Onze artikelen komen regelmatig als beste uit de (onafhankelijke) test. Met Alecto Baby kies je voor een doordacht product van hoge kwaliteit. Wat zit er in de doos? Flessenwarmer 12V stekker Stoomkap Handleiding NL / EN / DE / FR / IT Universele handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - MyBambini's Bottle Warmer Pro™

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dit is ‘s werelds eerste oplaadbare flessenwarmer! Als ouder weet u hoe stressvol en tijdrovend het is om altijd kant-en-klare borstvoeding of water voor uw baby (op de perfecte temperatuur) te hebben. En omdat je het beste voor je baby wilt, weet je dat je een eenvoudigere en handigere manier nodig hebt om ervoor te zorgen dat je lieve baby perfect verwarmde melk heeft vanaf het moment dat hij of zij op deze wereld komt. Dat is waar MyBambini's Bottle Warmer Pro™ je leven zo veel gemakkelijker maakt. Geen zware thermosflessen meer, vragen om warm water in restaurants, of langdurige voedingen midden in de nacht. Deze flessenwarmer bereidt de voeding van je baby doormiddel van warmte retentie in minder dan 1 minuut. Perfect voor onderweg en thuis, deze flessenwarmer verwarmt melk (of babyvoeding) tot de gewenste temperatuur (en houdt het daar) zodat je baby altijd goed gevoed, veilig en gezond is. ✓ Snelle opwarming. 10 minuten of minder. ✓ Temperatuur instellingen. 37°, 40°, 45°. ✓ Warmtebehoud. Tot 5 uur; de vloeistof blijft op de gekozen temperatuur tot de warmer wordt verwijderd. Voor een aantal merken is een adapter tussen de flessenwarmer en fles vereist, zie hieronder welke flessenmerken wel en geen adapter nodig hebben. Merken zonder adapter: AVENT Pigeon Wide Neck Chicco Combi Dodie Lansinoh Richell Spectra Adapter 1 DrBrown's Narrow Neck Medela Minbie Nanobebe Narrow Neck Pigeon Narrow Neck Sepal Difrax Adapter 2 MAM Nanobebe Wide Neck NIP Nuby Adapter 3 Tommee Tippee Adapter 4 Comotomo Haakaa Olababy Boon Adapter 5 DrBrown's Wide Neck Suavinex Adapter 6 NUK Wide Neck Adapter 7 NUK Ultra Wide Neck Adapter 8 Hegen (square bottle)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Florevita | 5-in-1 ECO Fast Digitale Flessenwarmer – Sterilisator

Loading..
Ga naar laagste prjis

Nieuw! De innovatieve 5-in-1 Eco Fast digitale flessenwarmer van Florevita Jouw melk of voedsel warm houden zonder vitaminen of andere belangrijke voedingsstoffen te verliezen? Dan is deze energiebesparende 5-in-1 digitale flessenwarmer iets voor jou! Met onze multifunctionele flessenwarmer bent u van alle gemakken voorzien. Onze flessenwarmer maakt gebruik van warm water, waarmee op een verantwoorde en efficiënte manier opwarmen, ontdooien en steriliseren in slechts enkele minuten te realiseren is. Hierdoor blijven vitaminen en alle andere belangrijke voedingsstoffen intact. Ideaal dus voor jou en jouw baby! Eigenschappen & Voordelen ✅ Efficiënt en veilig – Met onze flessenwarmer heb je binnen enkele minuten jouw baby melk en potjesvoeding opgewarmd. Het apparaat slaat automatisch af wanneer de functie gedaan is. Het apparaat is gemaakt van BPA vrij materiaal. ✅ Altijd het gewenste resultaat – Je kan alles instellen zodat je met elke begintemperatuur aan de slag kan en zo altijd de gewenste temperatuur van je melk of babyvoeding bereikt. Niet te warm en niet te koud, ideaal dus voor jouw baby! ✅ Slim geheugen – Het apparaat onthoud automatisch jouw laatst gebruikte instellingen, eenmaal je de gewenste instellingen gevonden hebt, hoef je niets meer te veranderen en heb je elke keer opnieuw het gewenste resultaat. ✅ Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend – In jouw drukke leven als moeder zijnde is het fijn dat jij geen omkijken hebt naar het opwarmen van jouw voeding. In slechts 4 minuten warm je 180 ml melk op! Onze flessenwarmer is heel eenvoudig te bedienen via het touchscreen display. Met 1 druk op de knop start je een vooraf ingesteld programma welke vervolgens automatisch uitschakelt als de gewenste temperatuur bereikt is. Snel nog een luier verschonen? Dankzij de constante verwarming functie, zal jouw voeding nooit meer te koud of te warm worden. ✅ Multifunctioneel bruikbaar – Onze flessenwarmer is geschikt voor zowel glas, silicone als kunststof flessen tot 18 cm hoog en 8.5 cm breed. Daarnaast kan onze multifunctionele flesverwarmer ook gebruikt worden voor het opwarmen van zowel babymelk als voor potjesvoeding. Moedermelk flessen van de merken Avent, Difrax, Dr. Brown, NUK, Pigeon passen allen in onze flessenwarmer. Functies 5-in-1 Flessenwarmer 1. Snel opwarmen Snelle, efficiënte en energiezuinige opwarming met voorgeprogrammeerde tijd en temperatuur. Schakelt over op constante opwarming als de melk klaar is. Standaardtijd kan aangepast met de touchscreen afhankelijk van de begin temperatuur van je melk of babyvoeding. De resterende tijd is af te lezen op het display. Heb je niet direct tijd om jouw baby de fles te geven? Geen probleem! De flessenwarmer van Florevita schakelt automatisch over op de functie "Constante opwarming" als de melk klaar is zodat de melk voor een lange tijd op de gewenste temperatuur blijft. 2. Ontdooien Snel jouw voeding ontdooien middels de voorgeprogrammeerde ontdooifuncties. De temperaturen en tijden zijn aan te passen. Dankzij de stoomkap zal jouw melk of babyvoeding snel de gewenste temperatuur bereiken! 3. Steriliseren Sterilisatie programma’s zonder chemische middelen die schadelijk zijn voor jouw baby. Verwijdert 99,9% van de bacteriën en schakelt automatisch uit na 30 minuten te steriliseren. 4. Constante / normale opwarming Aangeraden functie voor normale opwarming van de moedermelk of formule voor optimaal behoud van de vitmaninen en mineralen. Voorgeprogrammeerde temperatuur van 40°C, welke aan te passen is via het touchscreen te kiezen tussen 37°C en 60°C per graad instelbaar. Stopt automatisch na 24 uur verwarmen. 5. Babyvoeding opwarmen Houdt het voedsel van je baby warm voor 6u, schakelt automatisch uit als de tijd verstreken is. Temperatuur in te stellen van 60°C tot 90°C. Wat zit er in de doos? 1x Flessenwarmer 1x Stoomrek 1x Stoomkap 1x Handleiding NL / FR / DE / EN Afmetingen van het product (H*L*B) - product: 270*120*120mm - Stoomkap : 23*87.6*87.6mm - Grootst mogelijke melkflesje die in flessenwarmer past: 180*85*85mm Op onze flessenwarmers zit 2 jaar onvoorwaardelijke garantie. Mocht je vragen hebben, met onze 24/7 service zijn wij je graag van dienst. Wij doen er alles aan je zo goed mogelijk te helpen. Bestel vandaag nog jouw Flessenwarmer!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van flesverwarmers. Er zijn immers 222 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste