Wat is de beste Draadloze oordopjes van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 14 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Draadloze oordopjes is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Draadloze oordopjes van 2024? Na het analyseren van 244 Draadloze Oordopjes kwam de Beats Studio Buds Plus als beste getest uit onze Draadloze oordopjes-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Draadloze Oordopjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Draadloze Oordopjes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Draadloze oordopjes-koopgids? Lees dan verder!

Onze Draadloze oordopjes selectie

De top 10 beste Draadloze Oordopjes

1Score: 9.7
Beats Studio Buds Plus
Beste draadloze oordopjes
Beats Studio Buds Plus
Beats
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Nothing Tech Nothing Ear (1)
Nothing Tech Nothing Ear (1)
Nothing Tech
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Sony WF-1000XM3
Sony WF-1000XM3
Sony
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Apple
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Bose QuietComfort Earbuds II Wireless
Bose QuietComfort Earbuds II Wireless
Bose
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Jabra Elite 3
Jabra Elite 3
Jabra
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Google Pixel Buds Pro Truly
Google Pixel Buds Pro Truly
Google
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
earbuds for voice calls on
earbuds for voice calls on
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
earbuds for voice calls on
earbuds for voice calls on
10Score: 7.2
earbuds for standout style
earbuds for standout style
hero illustration

De Bestenu Draadloze Oordopjes Koopgids

Zijn je oude draadloze oordopjes aan vervanging toe, of maak je nu de overstap van een bekabeld setje? Hoe dan ook: je wilt het beste voor je geld vinden, maar dan moet je wel weten waar je op moet letten. Kom er in deze koopgids achter!

Waar moet je op letten bij het kopen van oordopjes?

Type oordopjes

Er zijn verschillende soorten oordopjes beschikbaar: in-ear en half-in-ear. In-ear oordopjes zijn oordopjes die direct in de gehoorgang passen. Ze zijn ontworpen om zo diep mogelijk in de gehoorgang te komen middels siliconen of rubberen ear tips, zodat ze goed aansluiten en een goede geluidsisolatie bieden. In-ear oordopjes zijn vaak de comfortabelste optie precies om die reden.

Half-in-ear oordopjes plaats je ook in de gehoorgang, maar niet zo diep als in-ear oordopjes. Ze hebben dan ook geen ear tips. Ze worden vaak gezien als een compromis tussen in-ear en over-ear oordopjes, omdat ze een goede pasvorm bieden en toch nog een goede geluidsisolatie.

Echter, het nadeel van half-in-ear oordopjes is dat ze niet dezelfde geluidsisolatie bieden als in-ear oordopjes. Toch kan dit ook als voordeel dienen: als je deelneemt aan het verkeer, is dit een veel veiligere optie dan de in-ear variant, omdat je het verkeer om je heen ook nog kunt horen.

Geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit is een belangrijke factor om op te letten bij het kopen van oordopjes. Kijk naar de specificaties zoals frequentierespons, geluidsdrukniveau en gevoeligheid. Frequentierespons geeft aan welke frequenties de oordopjes weergeven, terwijl geluidsdrukniveau en gevoeligheid aangeven hoe hard de oordopjes geluid afspelen.

Draagcomfort

Het is belangrijk dat de oordopjes comfortabel zijn om te dragen, vooral als je van plan bent om ze gedurende langere tijd te dragen. Kijk naar de pasvorm van de oordopjes, of ze bijvoorbeeld in de oorschelp passen of rond de oorschelp liggen middels een paar oorhaken. Ook de grootte van de oordopjes speelt een rol.

Bluetooth-versie

Bluetooth kent verschillende versies, waarvan 4 en 5 de twee recentste zijn. Daaronder vallen nog updates van deze versies, zoals Bluetooth 4.1 en 5.3. In het kortst gezegd: hoe recenter de versie, hoe efficiënter de Bluetooth-verbinding omgaat met obstakels, energieverbruik en data-uitwisseling.

FeatureBluetooth 4Bluetooth 5
BereikOngeveer 10 meterOngeveer 40 meter
Bandbreedte1 Mbps2 Mbps
EnergieverbruikHoogLaag
Aantal verbonden apparaten78 of meer
BeveiligingEDR (Enhanced Data Rate)BLE (Bluetooth Low Energy)

Houd er rekening mee dat Bluetooth 5 niet noodzakelijkerwijs betekent dat het Bluetooth 4 vervangt. Beide technologieën kunnen tegelijkertijd gebruikt worden en sommige – vooral wat oudere apparaten – apparaten ondersteunen enkel Bluetooth 4.

Prijs

Tot slot is de prijs een belangrijke factor om op te letten bij het kopen van oordopjes. Bedenk welk budget je hebt en welke features je het meest belangrijk vindt. Zoek vervolgens naar oordopjes die binnen jouw budget vallen en die aan jouw eisen voldoen.

Frequentierespons, geluidsdrukniveau en gevoeligheid

Frequentierespons

Frequentierespons is een maatstaf voor hoe goed een audio-apparaat verschillende frequenties weergeeft. Een brede frequentierespons betekent dat de oordopjes in staat zijn om een groot scala aan frequenties weer te geven, terwijl een smalle frequentierespons wilt zeggen dat de oordopjes slechts een beperkt scala aan frequenties kunnen weergeven.

Het menselijk oor is in staat om geluid te horen in een breed scala van frequenties, variërend van ongeveer 20 Hz tot ongeveer 20 kHz, dus ga voor oordopjes die hierbij in de buurt komen.

Geluidsdrukniveau (SPL)

Geluidsdrukniveau, ook wel SPL (sound pressure level) genoemd, geeft aan hoe hard een audio-apparaat geluid kan afspelen. Men drukt het uit in decibel (dB), waarmee je aangeeft hoeveel geluidsdruk de oordopjes op de oren uitoefenen. Hoe hoger het SPL-niveau, hoe harder de oordopjes kunnen spelen.

Gevoeligheid

Gevoeligheid geeft aan hoeveel geluid een audio-apparaat produceert voor een bepaald niveau van ingangssignaal. Het wordt vaak uitgedrukt in dB SPL/mW. Hoe hoger de gevoeligheid, hoe meer geluid de oordopjes produceren voor een bepaald niveau van ingangssignaal.

Wat is het verschil tussen AirPods en earbuds?

AirPods zijn in principe earbuds, wat de Engelse naam is voor oordopjes, AirPods onderscheiden zich echter van het gros van de beschikbare oordopjes op verschillende wijzen …

Design

AirPods zijn ontworpen met een uniek ovaalvormig ontwerp met een steeltje, wat ze direct zeer herkenbaar maakt. Andere earbuds zijn vaak rond of ovaalvorming en zijn vaak minder opvallend.

Connectiviteit

AirPods zijn specifiek ontworpen om te werken met Apple-apparaten, zoals iPhones, iPads en Macs. Deze oordopjes gebruiken de Apple W1-chip voor een snellere en stabielere verbinding. Overige earbuds zijn vaak universeel, dus ze werken met veel verschillende soorten apparaten, zoals smartphones, tablets en computers.

Bediening

AirPods hebben een touch-bediening, waarmee je muziek kunt bedienen, oproepen kunt beantwoorden en de volume kunt aanpassen door de oordopjes aan te raken. 

Earbuds van andere merken hebben in sommige gevallen een knopbediening waarmee je muziek kunt bedienen, oproepen kunt beantwoorden en de volume kunt aanpassen door op knoppen op de oordopjes te drukken.

Batterijduur

AirPods hebben een langere batterijduur dan de meeste earbuds, met een gebruiksduur van ongeveer 5 uur met een volle batterij. Earbuds hebben vaak een gebruiksduur van ongeveer 3 uur met een volle batterij.

Prijs

AirPods zijn vaak duurder dan earbuds. De prijs van AirPods varieert afhankelijk van het model, maar ligt vaak rond de $ 150 tot $ 250, terwijl de prijs van earbuds vaak tussen de $ 20 tot $ 100 ligt.

In het algemeen zijn AirPods specifiek ontworpen voor gebruik met Apple-apparaten en bieden ze een uniek ontwerp, een touch-bediening en een langere batterijduur. Earbuds zijn universeel en bieden vaak een knopbediening en een lagere prijs. Beide AirPods en earbuds bieden draadloze connectiviteit en een goede geluidskwaliteit, maar er zijn belangrijke verschillen tussen deze twee soorten oordopjes. Je moet je eigen voorkeuren en vereisten overwegen voordat je een beslissing neemt welke oordopjes het beste bij je passen.

Wat is beter voor je oren: oordopjes of koptelefoon?

Het hangt af van de situatie en hoe je de oordopjes of koptelefoon gebruikt. In-ear oordopjes zijn vaak een betere keuze als je op zoek bent naar een goede geluidsisolatie, omdat ze direct in de oren passen, wat kan helpen om omgevingsgeluiden te weren. Dit maakt oordopjes geschikt voor gebruik in lawaaierige omgevingen of wanneer je geen storend geluid wilt veroorzaken voor anderen.

Echter, als je de oordopjes te hard zet of te vaak gebruikt, kan dit leiden tot gehoorverlies of tinnitus (oorsuizen). Koptelefoons, daarentegen, zitten op de oorschelpen en niet in de oorschelp zelf, waardoor ze minder geluidsisolatie bieden.

Het belangrijkste is bij beide varianten om het volumeniveau te beperken en af en toe een pauze te nemen tijdens het luisteren naar muziek, ongeacht of je oordopjes of een koptelefoon gebruikt. Het is niet het pasmodel dat het verschil maakt, maar de manier waarop je ermee omgaat.

Kun je doof worden van oortjes?

Het is mogelijk om doof te worden van het gebruik van oordopjes als het volume te hoog is ingesteld en/of als je ze te vaak gebruikt. Langdurige blootstelling aan hoge geluidsniveaus kan leiden tot gehoorverlies, waaronder permanent gehoorverlies. Dit wordt vaak aangeduid als "muziekgerelateerd gehoorverlies". Dit type gehoorverlies ontstaat door blootstelling aan hoge geluidsniveaus, acuut of chronisch.

Hoe sluit je draadloze oordopjes aan op je smartphone?

Het aansluiten van draadloze oortjes op een smartphone is afhankelijk zijn van het merk en model van de oortjes en de smartphone. In het algemeen volg je onderstaande stappen om draadloze oortjes aan te sluiten op een smartphone. ⬇️

 1. Zorg ervoor dat de oortjes zijn opgeladen en in de paring mode staan voor verbinding. Dit kan variëren afhankelijk van het merk en model van de oortjes, dus raadpleeg vooral je handleiding.
 2. Activeer de Bluetooth-functie op je smartphone. Ga hiervoor naar de instellingen van je smartphone en zoek naar de optie 'Bluetooth'.
 3. Zoek naar beschikbare Bluetooth-apparaten op je smartphone. Dit doe je door naar de Bluetooth-instellingen te gaan en de optie 'Zoeken naar apparaten' te selecteren.
 4. Selecteer de oortjes uit de lijst met beschikbare apparaten en volg eventuele verdere instructies die worden weergegeven op je smartphone. Bij sommige oortjes moet je mogelijk eerst een knopje indrukken op de oplaadhoes om in de pairin-modus te komen.
 5. Wanneer de oortjes zijn gekoppeld, wordt dit vaak aangegeven op je smartphone. Vanaf nu verbinden de oortjes automatisch als ze in de buurt van de smartphone zijn en niet in hun oplaadhoes zitten.
hero illustration

Hoe testen we Draadloze Oordopjes?

Om de beste Draadloze oordopjes te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Draadloze oordopjes-test hebben we 244 Draadloze Oordopjes vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Draadloze oordopjes-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Draadloze oordopjes-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Draadloze oordopjes-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Draadloze oordopjes in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 244 Draadloze Oordopjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Draadloze Oordopjes op een rijtje

1. Beste draadloze oordopjes: Beats Studio Buds Plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beats Studio Buds Plus

 • list plusVerbeterde geluidskwaliteit

Nadelen Beats Studio Buds Plus

 • list plusAfwezigheid van geavanceerde codecs zoals aptX of LDAC
 • list plusBenadrukte bass en sibilant geluiden
 • list plusGeen ondersteuning voor draadloos opladen

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.28
Functionaliteit
9.35
Gebruiksgemak
10
De Beats Studio Buds Plus hebben de draadloze oordopjeservaring verbeterd, met lof voor hun verbeterde geluidskwaliteit, verbeterde ruisonderdrukking en opvallende transparante ontwerp. Volgens The Verge maken deze upgrades ze een aantrekkelijke keuze voor liefhebbers van hoogwaardige draadloze oordopjes. De gebruiksvriendelijke ervaring die de Buds Plus bieden wordt benadrukt in de review van SoundGuys, die de eenvoudige bediening, aanpasbare functies via de Beats app en naadloze Bluetooth-connectiviteit via SBC of AAC prijst. Er wordt echter opgemerkt dat geavanceerde codecs zoals aptX of LDAC ontbreken, en het geluidsprofiel, typisch voor Beats-producten, de nadruk legt op bas en sisklanken, gericht op specifieke voorkeuren.

De Beats Studio Buds Plus zijn een geëvolueerde versie van de originele Studio Buds, met een aangepaste chipset met verbeterde ANC en batterijduur, zoals benadrukt door Tom's Guide. Het ontwerp, omschreven als iconisch, omvat de kleinste oordopjes die er zijn, en de IPX4-geclassificeerde waterbestendigheid zorgt voor duurzaamheid. De review merkt echter op dat draadloos opladen ontbreekt en dat er minder personalisatiefuncties in de app zijn in vergelijking met concurrenten in dezelfde prijsklasse. TechRadar benadrukt de verbeterde gesprekskwaliteit, ruisonderdrukking en ontwerp van de Buds Plus, samen met opmerkelijke functies zoals Siri-stemopdracht-ondersteuning, ruimtelijk geluid en Find My-integratie. Desalniettemin wordt het ontbreken van draadloos opladen als een nadeel genoemd, met name in vergelijking met andere opties in dezelfde prijsklasse.

De Beats Studio Buds Plus vallen op door hun transparante ontwerp, verbeterde geluidskwaliteit en verbeterde ruisonderdrukking, waardoor ze een solide optie zijn voor woon-werkverkeer en lichaamsbeweging. Hun concurrerende prijs van $169 / £179 / AU$269 plaatst ze tegenover zowel premium ruisonderdrukkende draadloze oordopjes als meer betaalbare alternatieven. Hoewel ze uitblinken op verschillende gebieden, wordt het ontbreken van draadloos opladen als een opmerkelijke beperking genoemd. Zoals The Verge terecht opmerkt, bieden de Beats Studio Buds Plus "significante upgrades" ten opzichte van hun voorgangers, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor gebruikers die hoogwaardige audio en ruisonderdrukking prioriteren in een strak en gebruiksvriendelijk pakket.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Nothing Tech Nothing Ear (1)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nothing Tech Nothing Ear (1)

 • list plusOnderscheidend design esthetiek

Nadelen Nothing Tech Nothing Ear (1)

 • list plusBeperkte batterijduur
 • list plusOnregelmatige audioweergave

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.91
Functionaliteit
9.34
Gebruiksgemak
9.64
Ik ben helemaal weg van de Nothing Ear (1) draadloze oortjes vanwege hun unieke design en indrukwekkende functies. Met handige aanraakbediening voor het afspelen, volume en ruisonderdrukking, bieden deze oortjes intuïtieve controle. De ruisonderdrukking is effectief en zorgt voor een gebalanceerd geluidsprofiel met heldere vocalen en instrumenten. De in-ear detectie en goede microfoonprestaties maken ze een overtuigende keuze in het betaalbare draadloze oortjes assortiment. Met een batterijduur tot wel 6 uur zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik zonder vaak op te laden.

Volgens SoundGuys zijn de Ear (1) oortjes "een goede keuze voor betaalbare draadloze oortjes," vanwege de balans tussen functies en kosten. De Nothing Ear (1) oortjes zijn geschikt voor verschillende situaties, van reizen en kantoorwerk tot draadloos gamen op Bluetooth-apparaten, dankzij goede geluidsisolatie, lage latentie modus, en IPX4 classificatie voor bescherming tegen spetters water. Echter, ze zijn misschien niet ideaal voor langdurig gebruik vanwege de vijf uur continu batterijleven en wisselende audioweergave.

In vergelijking met andere top draadloze oortjes op de markt, onderscheidt de Nothing Ear (1) zich door zijn unieke design, gebalanceerde geluidskwaliteit, en effectieve ruisonderdrukking. Terwijl de Sony WF-1000XM5 wordt geprezen om uitzonderlijke geluidskwaliteit en sterke ruisonderdrukking, en de Apple AirPods Pro 2 om gepersonaliseerde audioverbeteringen en prestaties voor iOS-gebruikers, valt de Nothing Ear (1) op als een budgetvriendelijke optie die geen concessies doet aan functies. Het kan goed concurreren met middenklasse opties zoals de Google Pixel Buds Pro, met een aantrekkelijke mix van prestaties en esthetiek voor gebruikers die een uniek design willen zonder de bank te breken.

Ondanks de beperkingen in batterijduur en wisselende audioweergave, bieden de Nothing Ear (1) draadloze oortjes een sterke prijs-kwaliteitverhouding voor gebruikers die waarde hechten aan uniek design, intuïtieve touch bediening, effectieve ruisonderdrukking, en gebalanceerde geluidskwaliteit. Deze oortjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende settings, van woon-werkverkeer tot casual luisteren, waardoor ze een opvallende optie zijn in het competitieve landschap van draadloze oortjes.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Sony WF-1000XM3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sony WF-1000XM3

 • list plusUitzonderlijke geluidskwaliteit en ruisonderdrukking
 • list plusAantrekkelijk prijspunt in vergelijking met concurrenten
 • list plusVerfijnd ontwerp en comfortabele pasvorm

Nadelen Sony WF-1000XM3

 • list plusGebrek aan waterbestendigheid
 • list plusAf en toe problemen met de aanraakbediening
 • list plusIngehaald door nieuwere modellen en felle concurrentie

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
9.12
Ik ben enthousiast om je kennis te laten maken met de Sony WF-1000XM3 draadloze oordopjes. Voor een prijs van $230 MSRP, maar vaak verkrijgbaar voor $179, bieden ze een aantrekkelijk alternatief voor de AirPods Pro, vooral voor degenen die uitzonderlijke geluidskwaliteit en ruisonderdrukking belangrijk vinden. Met hun opvallende design en aantrekkelijke kleuropties zijn ze zeker een blikvanger, hoewel sommigen ze een beetje opvallend vinden. De oplaadcase is elegant ontworpen, lijkt op een strakke sigarettenhouder en wordt geleverd met een ruime selectie accessoires. Ondanks dat ze niet waterbestendig zijn, zijn de oordopjes wel duurzaam. Ze zitten licht en comfortabel, hoewel sommige gebruikers ze een beetje los kunnen vinden. De aanraakbediening is intuïtief, maar minder responsief in vergelijking met de AirPods, en de detectie op het oor kan onregelmatig zijn.

De Sony WF-1000XM3 oordopjes worden geprezen om hun verfijnde design, comfort en indrukwekkende ruisonderdrukking. De Sony Headphones Connect app maakt moeiteloze controle en aanpassing mogelijk, terwijl de oordopjes zelf functies hebben zoals draagdetectie en een handige Quick Attention-modus. Ze missen echter volumeregeling op de oordopjes zelf en ondersteuning voor aptX HD of LDAC Bluetooth-uitbreiding. De geluidskwaliteit is over het algemeen uitstekend, met heldere middentonen en hoge tonen, en de batterijduur is prijzenswaardig. De microfoon is geschikt voor algemeen gebruik, hoewel deze mogelijk achtergrondgeluid oppikt tijdens gesprekken. Desalniettemin hebben nieuwere modellen, zoals de Sony WF-1000XM4, de WF-1000XM3 overtroffen.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Sony WF-1000XM3 zich door zijn indrukwekkende ruisonderdrukking, geluidskwaliteit en comfortabele pasvorm. Het staat echter tegenover zware concurrentie van alternatieven zoals de Bose QuietComfort Earbuds, Sennheiser CX Plus True Wireless en Jabra Elite 4 Active, die worden aanbevolen om te overwegen. Ondanks enkele nadelen, zoals het ontbreken van waterbestendigheid en af en toe problemen met de aanraakbediening, maken de aantrekkelijke prijs, opmerkelijke ruisonderdrukking en geluidskwaliteit van de WF-1000XM3 het tot een sterke concurrent op de markt voor draadloze oordopjes.

In conclusie bieden de Sony WF-1000XM3 draadloze oordopjes een aantrekkelijk pakket, met uitstekende geluidskwaliteit, ruisonderdrukking en comfort. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met kleine nadelen, zoals het ontbreken van waterbestendigheid en af en toe problemen met de aanraakbediening, vooral in vergelijking met nieuwere modellen en concurrenten. "De WF-1000XM3 biedt een goedkoper alternatief in vergelijking met de AirPods Pro en andere nieuwere ANC draadloze oordopjes" en "De Sony WF-1000XM3 oordopjes worden geprezen om hun verfijnde design, comfort en effectieve ruisonderdrukking," waardoor ze een overweging waard zijn voor degenen die hoogwaardige draadloze oordopjes zoeken tegen een aantrekkelijke prijs.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. Apple AirPods Pro 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apple AirPods Pro 2

 • list plusUSB-C poort en gevlochten USB-C naar USB-C kabel voor naadloos opladen met andere apparaten

Nadelen Apple AirPods Pro 2

 • list plusHoge prijs in vergelijking met concurrenten

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.06
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.39
Met de Apple AirPods Pro 2 met MagSafe-oplaadcase en USB-C-poort bied ik een aantrekkelijke mix van gemak en cutting-edge functies, wat een significante verandering markeert in de aanpak van Apple. De inclusie van een USB-C-poort en een gevlochten USB-C naar USB-C-kabel toont niet alleen de omarming van USB-C door Apple, maar verbetert ook de gebruikerservaring door naadloos opladen met andere apparaten mogelijk te maken. "Het gemak van het opladen van de AirPods Pro 2 met een iPhone 15 met een USB-C naar Lightning-kabel benadrukt nog meer de veelzijdigheid," zoals benadrukt in de review van Digital Trends.

Een van de opvallende kenmerken van de AirPods Pro 2 is de IP54-bescherming, waardoor het bestand is tegen stof en duurzaamheid biedt voor dagelijks gebruik. Bovendien duidt de integratie van iOS 17 verbeteringen, zoals Gepersonaliseerd Volume, Gespreksbewustzijn en Adaptieve Geluidsregeling, op een toewijding om de audiobeleving van de gebruiker te verbeteren. Deze functies passen het mediavolume intelligent aan op basis van de omgeving, verlagen het volume tijdens gesprekken en bieden adaptieve geluidsregeling, wat zorgt voor een op maat gemaakte en meeslepende luisterervaring.

Verder pronkt de AirPods Pro 2 met verbeterde actieve ruisonderdrukking, Transparantiemodus en Adaptieve Audio, aangedreven door de H2-chip, die slimmere ruisonderdrukking en adaptieve EQ mogelijk maakt voor gepersonaliseerd luisteren. De MagSafe-oplaadcase introduceert functies zoals Precisiezoeken en een ingebouwde luidspreker, wat een laag praktisch en gebruiksvriendelijkheid toevoegt. Met IP54-stof-, zweet- en waterbestendigheid zijn de AirPods Pro 2 goed uitgerust voor verschillende omgevingen en activiteiten.

Op het gebied van prestaties bieden de AirPods Pro 2 tot 6 uur luistertijd op een enkele lading, met nog eens 30 uur geleverd door de MagSafe-oplaadcase. Deze indrukwekkende batterijduur zorgt voor langdurig gebruik zonder frequente onderbrekingen. Bovendien biedt de optie voor gratis graveren bij Apple een persoonlijke touch, wat een gevoel van individualiteit toevoegt aan het product.

In vergelijking met zijn voorganger en concurrenten onderscheidt de AirPods Pro 2 zich door de omarming van USB-C, verbeterde IP-classificatie en geavanceerde iOS-integratie. De naadloze integratie met iOS-apparaten en de geavanceerde functies maken het een aantrekkelijke keuze voor Apple-gebruikers die op zoek zijn naar een premium audiobeleving. Echter, in het competitieve landschap van draadloze oortjes, vinden sommigen misschien de prijs als een beperkende factor. Hoewel de AirPods Pro 2 uitblinken in naadloze integratie en geavanceerde functies, kunnen andere opties vergelijkbare prestaties bieden tegen een lagere prijs.

Al met al tillen de Apple AirPods Pro 2 met MagSafe-oplaadcase en USB-C-poort de draadloze oortje-ervaring naar een hoger niveau met hun geavanceerde functies, naadloze connectiviteit en duurzaamheid. Voor Apple-gebruikers die op zoek zijn naar een premium, naadloos geïntegreerde audioplossing, zijn de AirPods Pro 2 een sterke concurrent, met een rijke set aan functies en betrouwbare draadloze oortje-ervaring.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Bose QuietComfort Earbuds II Wireless

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bose QuietComfort Earbuds II Wireless

 • list plusUniek ontwerp met metallic glans en touchpanel-esthetiek
 • list plusMeeslepend geluid met sterke bas, treble en ruimtelijke audiocapaciteiten
 • list plusIntuïtieve aanraakbediening en aanpassing via de Bose Music-app

Nadelen Bose QuietComfort Earbuds II Wireless

 • list plusGebrek aan multi-point connectiviteit, beperkt tot één afspeelbron tegelijk
 • list plusHogere prijs in vergelijking met vergelijkbare oordopjes op de markt
 • list plusConcurrentie biedt betere afstemming en microfoonkwaliteit tegen een lagere prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.62
Functionaliteit
8.92
Gebruiksgemak
8.35
Ik ben dolenthousiast over de Bose QuietComfort Ultra Earbuds! Deze draadloze oordopjes zijn echt een klasse apart, met een uniek design en geweldige functies. Ze zijn lekker stevig en hebben een metallic glans op de aanraakpanelen, wat hun esthetische aantrekkingskracht vergroot. Met de Bose Music app kan ik mijn audiobeleving aanpassen, met in-app EQ en intuïtieve touch controls. Echt een geweldige feature!

Wat betreft geluidskwaliteit leveren de Ultra Earbuds krachtige bass en treble, waardoor ik helemaal opga in de muziek. En met aptX Adaptive en spatial audio met 3D audio format en headtracking technology bieden ze een nog meeslepender geluidservaring. Ik moet wel vermelden dat ze geen multi-point connectivity ondersteunen, dus ik kan maar met één apparaat tegelijk verbonden zijn.

Als ik de Ultra Earbuds vergelijk met de Bose QuietComfort Earbuds 2, valt op dat de Ultra Earbuds een voorsprong hebben op het gebied van design, bediening en geluid, zij het tegen een iets hogere prijs. Toch zijn ze die prijs zeker waard vanwege hun upgrades en prestaties. Maar voor een betere afstelling en microfoon kwaliteit kan ik beter voor de Sony WF-1000XM5 gaan, ook al zijn ze minder comfortabel.

Al met al zijn de Bose QuietComfort Ultra Earbuds een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van uniek design, meeslepend geluid en intuïtieve bediening. Zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6. Jabra Elite 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jabra Elite 3

 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusSolide geluidskwaliteit over lage tonen, midden en hoge tonen
 • list plusComfortabele pasvorm met ronde oordopjes

Nadelen Jabra Elite 3

 • list plusGebrek aan geavanceerde functies zoals ANC en aanpasbare EQ
 • list plusGebrek aan multi-apparaat koppeling en compatibiliteit met gameconsoles
 • list plusBeperkingen in de kwaliteit van telefoongespreksopname en omgaan met lawaai

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
7.94
Gebruiksgemak
8.93
Ik ben erg enthousiast over de Jabra Elite 3 draadloze oordopjes! Deze oordopjes zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare optie met goede geluidskwaliteit en een comfortabele pasvorm. Met een vriendelijke prijs bieden deze oordopjes betrouwbare prestaties, zijn ze gebruiksvriendelijk en hebben ze een redelijke batterijduur. De Jabra Sound+ app voegt extra functies toe, zoals EQ-presets en initiële koppeling. Ze ondersteunen Bluetooth codecs en leveren een neutraal geluid met een licht basrijke profiel, waardoor ze goed presteren in lage, middelhoge en hoge tonen. De fysieke knopbediening en comfortabele pasvorm met ronde oortips worden geprezen, maar het ontbreken van geavanceerde functies zoals ANC en aanpasbare EQ wordt opgemerkt. De oordopjes bieden geen koppeling met meerdere apparaten en zijn niet compatibel met gameconsoles, waardoor ze minder veelzijdig zijn in sommige situaties.

Volgens SoundGuys zijn de Jabra Elite 3 oordopjes een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betaalbare draadloze oordopjes. TechRadar echoot dit, en merkt op dat ondanks het gebrek aan extra functies, de oordopjes "betrouwbare prestaties" leveren en een "verleidelijk voorstel" zijn vanwege hun betaalbare prijs. Bovendien worden de oordopjes beschreven als goed gebouwd en comfortabel, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende situaties zoals reizen, sporten en kantoorgebruik. Ze zijn echter niet ideaal voor draadloos gamen en hebben beperkingen op het gebied van opnamekwaliteit van telefoongesprekken en het omgaan met omgevingsgeluid.

In vergelijking met concurrenten valt de Jabra Elite 3 op vanwege de betaalbaarheid, solide geluidskwaliteit en comfortabele pasvorm. Maar ze schieten tekort op het gebied van geavanceerde functies zoals ANC en aanpasbare EQ, die worden aangeboden door sommige andere modellen in dezelfde prijsklasse. Voor degenen die basisfunctionaliteit en geluidsprestaties boven geavanceerde functies stellen, zijn de Jabra Elite 3 oordopjes een overtuigende optie. Aan de andere kant moeten mensen die op zoek zijn naar een rijkere ervaring misschien alternatieven op de markt verkennen.

Kortom, de Jabra Elite 3 draadloze oordopjes bieden een bewonderenswaardige balans tussen betaalbaarheid, geluidskwaliteit en comfort, waardoor ze een geschikte keuze zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare optie zonder compromissen te sluiten op essentiële prestaties. Hoewel ze misschien niet pronken met geavanceerde functies, bevestigt hun betrouwbare prestatie in verschillende situaties hun positie als een betrouwbare keuze in de categorie draadloze oordopjes.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Google Pixel Buds Pro Truly

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.97
Functionaliteit
7.84
Gebruiksgemak
8.52
Ik ben dol op de Google Pixel Buds Pro Truly Wireless oordopjes! Ze hebben een neutraal geluidsprofiel dat neigt naar extra helderheid, perfect voor rock en popmuziek. Met actieve ruisonderdrukking (ANC) zijn ze geweldig voor onderweg, met meer dan 7 uur continu afspelen en comfort. Helaas kunnen ze tijdens intensieve lichamelijke activiteit wat wiebelig zijn en uit de oren vallen, wat een beperking kan zijn voor sportliefhebbers. Maar voor de dagelijkse reis zijn ze geweldig vanwege de ANC, comfort en meer dan 7 uur continu afspelen.

De integratie met Google Assistant maakt de Pixel Buds Pro uniek, met intuïtieve bedieningselementen en ondersteuning voor koppeling met meerdere apparaten, perfect voor kantoorwerk. Maar pas op, er zijn nog steeds pasvormproblemen en de geïntegreerde microfoon voor telefoongesprekken liet te wensen over, wat een nadeel kan zijn voor professionals die veel bellen.

In vergelijking met andere topmodellen op de markt bieden de Pixel Buds Pro geweldige prestaties. Hoewel ze effectieve ANC en aanpasbare geluidsprofielen bieden, kunnen pasvormproblemen en een wat groter ontwerp sommige kopers afschrikken. Toch zijn ze een goede keuze voor gebruikers die een redelijk geprijsde optie zoeken.

Kortom, de Google Pixel Buds Pro Truly Wireless oordopjes zijn een geweldige keuze, met effectieve ANC, integratie met Google Assistant en aanpasbare bedieningselementen. Maar let wel op de pasvorm- en comfortproblemen die in de recensies worden genoemd voordat je tot aanschaf overgaat. 🎧

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. earbuds for voice calls on

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen earbuds for voice calls on

 • list plusUitzonderlijke geluidsisolatie

Nadelen earbuds for voice calls on

 • list plusKan duur zijn in vergelijking met andere opties

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.19
Functionaliteit
7.89
Gebruiksgemak
7.38
De draadloze oordopjes markt biedt tal van opties voor diverse voorkeuren, van gesprekskwaliteit tot ruisonderdrukking en apparaatintegratie. Onder deze opties, springen de Sony WF-1000XM5 Truly Wireless oordopjes eruit als een topkeuze voor telefoongesprekken, met een "geïntegreerde microfoon met goede ruisonderdrukking." Deze oordopjes bieden uitzonderlijke ruisonderdrukking, een helder en gedetailleerd geluidsprofiel, en bijna negen uur aan continu gebruik, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor naadloze telefoongesprekken op de iPhone. Daarnaast ondersteunen ze het koppelen met meerdere apparaten, waardoor ze veelzijdig in verschillende situaties zijn.

In tegenstelling hiermee bieden de Razer Hammerhead Pro HyperSpeed True Wireless oordopjes een meer budgetvriendelijk alternatief met opmerkelijke omgevingsgeluidsreductie en heldere microfoonopnamekwaliteit. Echter, ze hebben een kortere batterijduur en missen ondersteuning voor het koppelen met meerdere apparaten, waardoor ze geschikt zijn voor gebruikers die een balans zoeken tussen prestaties en betaalbaarheid. De Nothing Ear (2) Truly Wireless oordopjes presenteren ook een optie in het middensegment met ANC en goede algehele prestaties voor telefoongesprekken, waardoor ze een keuze toevoegen voor consumenten die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle draadloze oordopjes voor hun iPhone.

In vergelijking met andere toonaangevende concurrenten, zoals de AirPods Pro 2 en de Samsung Galaxy Buds 2 Pro, schitteren de Sony WF-1000XM5 oordopjes in hun algehele prestaties, vooral op het gebied van ruisonderdrukking en gesprekskwaliteit. Terwijl de AirPods Pro 2 zich richt op gespreksprestaties en ruisonderdrukking, bieden de Sony WF-1000XM5 een sterke balans van functies, waaronder uitzonderlijk geluid, ruisonderdrukking en functionaliteit in een compact ontwerp. De Sony oordopjes ondersteunen zelfs LDAC voor muziek van hogere kwaliteit, waardoor ze zich onderscheiden als een alomvattende keuze voor iPhone-gebruikers die eersteklas draadloze oordopjes zoeken.

Aan de andere kant zijn de Apple AirPods Pro (2e generatie) op maat gemaakt voor iPhone-gebruikers, met eersteklas kwaliteit, naadloze koppeling met de bijgewerkte H2-chip, adaptieve EQ en effectieve ANC voor verschillende situaties. De Apple AirPods (3e generatie) zijn bedoeld voor degenen die een meer betaalbare optie zoeken zonder in te leveren op prestaties, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn in het middensegment. De Sony WF-C700N Truly Wireless oordopjes positioneren zich ook als een sterke optie in het middensegment voor iPhone-gebruikers, met effectieve ruisonderdrukking en goede algehele prestaties.

In het licht van deze aanbiedingen, komen de Sony WF-1000XM5 Truly Wireless oordopjes naar voren als een alomvattende keuze, uitblinkend in gesprekskwaliteit, ruisonderdrukking en algehele prestaties. Terwijl andere opties zich mogelijk richten op specifieke voorkeuren of apparaatintegraties, presenteren de Sony oordopjes een compleet pakket, waardoor ze het beste budgetproduct zijn voor telefoongesprekken op de iPhone, met "uitstekende ruisonderdrukking, een helder en gedetailleerd geluidsprofiel, en bijna negen uur aan continu gebruik" als kenmerkende eigenschappen.

Uiteindelijk bieden de Sony WF-1000XM5 Truly Wireless oordopjes een overtuigende balans van functies, waardoor ze een opvallende keuze zijn voor iPhone-gebruikers die eersteklas gesprekskwaliteit en algehele prestaties van draadloze oordopjes zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. earbuds for voice calls on

Loading ...

Voordelen earbuds for voice calls on

 • list plusExceptionele gesprekskwaliteit
 • list plusUitstekende ruisonderdrukking
 • list plusSuperieure geluidsprestaties

Nadelen earbuds for voice calls on

 • list plusNiet de meest budgetvriendelijke optie

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.75
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.05
De Sony WF-1000XM5 Truly Wireless oordopjes zijn een uitstekende keuze voor Android-gebruikers die op zoek zijn naar kwalitatieve telefoongesprekken. Met een "heldere en begrijpelijke stemkwaliteit" en uitstekende ruisonderdrukking bieden deze oordopjes uitstekende isolatie en een goed uitgebalanceerd geluidsprofiel. Ze ondersteunen ook het koppelen van meerdere apparaten en hebben hoofdbewegingsbediening voor het beheren van gesprekken. De integratie van LDAC voor muziek van hogere kwaliteit en een kleiner, lichter ontwerp met 8 uur batterijduur met ANC ingeschakeld, zetten ze op een voetstuk. Sommige gebruikers kunnen echter de schuimrubberen oordopjes na langdurig dragen oncomfortabel vinden. Aan de andere kant bieden de Razer Hammerhead Pro HyperSpeed True Wireless oordopjes een meer budgetvriendelijke optie met sterke ruisonderdrukking, heldere stemkwaliteit en een goed uitgebalanceerd geluid. Ze hebben ook bedieningselementen aan boord voor het beheren van gesprekken, hoewel hun ruisonderdrukking niet zo effectief is als die van de Sony WF-1000XM5 Truly Wireless oordopjes.

In vergelijking met zijn tegenhangers excelleert de Sony WF-1000XM5 met uitzonderlijke ruisonderdrukking, uitstekende geluidskwaliteit en hoofdbewegingsbediening, waardoor het een topkeuze is voor Android-gebruikers. Aan de andere kant worden de Apple AirPods Pro 2 aanbevolen voor iPhone-gebruikers, met uitstekende ruisonderdrukking, solide audiokwaliteit en verbeterde gesprekskwaliteit met minimaal achtergrondgeluid. De Jabra Elite 5 onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke gesprekskwaliteit, met gebruik van zes verre-microfoons en een hybride ANC-systeem om conversatiehelderheid te verbeteren en afleidend geluid te minimaliseren. De Google Pixel Buds Pro zijn een uitstekende optie voor Android-gebruikers, met een breed geluidsveld met krachtige bass en alle gewenste functies voor Android-gebruikers.

Al met al zijn de Sony WF-1000XM5 Truly Wireless oordopjes een topkeuze voor telefoongesprekken op Android, met uitzonderlijke gesprekskwaliteit, ruisonderdrukking en geluidsprestaties. Hoewel ze misschien niet de meest budgetvriendelijke optie zijn, maken hun geavanceerde functies en superieure prestaties ze een waardevolle investering voor gebruikers die prioriteit geven aan telefoongesprekken op hun Android-apparaten.

Verkrijgbaar bij:

10. earbuds for standout style

Loading ...

Voordelen earbuds for standout style

 • list plusBudgetvriendelijke optie

Nadelen earbuds for standout style

 • list plusKan niet voldoen aan geavanceerde functies van concurrenten

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.27
Functionaliteit
7.28
Gebruiksgemak
7.02
Als ik op zoek ben naar draadloze oordopjes die moeiteloos stijl en inhoud combineren, kies ik voor de Google Pixel Buds A-Series. Wired prijst ze omdat ze "een comfortabele pasvorm, solide geluid en een goede uitstraling bieden voor een prijs onder de $100," waardoor ze een uitstekende budgetvriendelijke optie zijn voor de meeste gebruikers. Deze oordopjes werken naadloos samen met Android-apparaten en bieden indrukwekkende integratie met Google Assistant, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Het strakke ontwerp en diepe bas van de Google Pixel Buds Pro maken ze tot een overtuigende optie voor Android-gebruikers, waardoor ze zich onderscheiden met een breed geluidsveld en essentiële functies.

In een markt vol opties claimt de Sony WF-1000XM5 de spotlights als de beste draadloze oordopjes overall, geprezen om hun uitzonderlijke geluidskwaliteit, sterke actieve ruisonderdrukking en superieure gebruikerservaring. Tom's Guide benadrukt hun uitzonderlijke geluidskwaliteit, sterke actieve ruisonderdrukking en een superieure gebruikerservaring. Deze oordopjes overtreffen hun concurrentie met LDAC-ondersteuning voor muziek van hogere kwaliteit, adaptieve luistermodus en ondersteuning voor digitale assistenten. Bovendien raadt SoundGuys de Sony WF-1000XM5 aan voor de meeste gebruikers, met nadruk op hun favoriete microfoonkwaliteit, waardoor hun positie als topkeuze verder wordt versterkt.

Hoewel de Sony WF-1000XM5 in verschillende opzichten de leiding neemt, richten de Apple AirPods Pro (2e generatie) zich specifiek op iPhone-gebruikers, met ruisonderdrukking, geweldige gesprekskwaliteit en stof-/waterbestendigheid. Ondertussen blinken de Google Pixel Buds Pro uit voor Android-gebruikers, met een breed geluidsveld en diepe bas en essentiële functies. Deze oordopjes zijn niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een functionele en veelzijdige audiocompaan voor dagelijks gebruik.

De Google Pixel Buds A-Series vallen op als een betaalbare optie met een mix van comfort, stijl en functionaliteit. Ze hebben echter stevige concurrentie van de Sony WF-1000XM5, die uitblinkt in geluidskwaliteit, actieve ruisonderdrukking en gebruikerservaring. Voor iPhone-gebruikers bieden de Apple AirPods Pro (2e generatie) een overtuigende keuze met hun ruisonderdrukking en naadloze integratie. Ondertussen vinden Android-gebruikers bij de Google Pixel Buds Pro een breed geluidsveld en diepe bas.

Samengevat bieden de Google Pixel Buds A-Series opvallende stijl en functionaliteit tegen een betaalbare prijs, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor de meeste gebruikers. Hoewel ze misschien niet kunnen wedijveren met de Sony WF-1000XM5 wat betreft geavanceerde functies, bieden ze een overtuigend pakket voor degenen die een balans zoeken tussen stijl en inhoud in hun draadloze oordopjes.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Draadloze Oordopjes. Er zijn immers 244 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!