Bestenu

Wat is de beste draadloze oordopjes van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede draadloze oordopjes is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste draadloze oordopjes van 2023? Na het analyseren van 1448 draadloze oordopjes kwam de Ledwood LD-M1011-TWS-GRE HUBBLE groen als beste uit onze draadloze oordopjes-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de draadloze oordopjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 draadloze oordopjes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame draadloze oordopjes-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste draadloze oordopjes

1Score: 10
Ledwood LD-M1011-TWS-GRE HUBBLE groen
Beste Draadloze oordopjes voor sporters
Ledwood LD-M1011-TWS-GRE HUBBLE groen
Ledwood
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
HOCO SELECTED Noble zakelijke draadloze blauw
HOCO SELECTED Noble zakelijke draadloze blauw
Hoco
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Denver BTE110BLUE blauw
Denver BTE110BLUE blauw
Denver
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Ledwood LD-I9W-TWS-PAST-WHI LUNA wit
Ledwood LD-I9W-TWS-PAST-WHI LUNA wit
Ledwood
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.9
Pro Care excellent quality Pro-Care zwart 1
Pro Care excellent quality Pro-Care zwart 1
Pro Care excellent quality
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.9
JBL Wave 300 TWS Wit
JBL Wave 300 TWS Wit
JBL
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.9
Hoco ES43 zwart
Beste Draadloze oordopjes voor bellers
Hoco ES43 zwart
Hoco
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.9
JBL Tune 130NC wit
JBL Tune 130NC wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.9
Samsung Galaxy Buds 2 Wit
Samsung Galaxy Buds 2 Wit
Samsung
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.9
Samsung Galaxy Buds Live Wit
Samsung Galaxy Buds Live Wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Draadloze Oordopjes Koopgids

Zijn je oude draadloze oordopjes aan vervanging toe, of maak je nu de overstap van een bekabeld setje? Hoe dan ook: je wilt het beste voor je geld vinden, maar dan moet je wel weten waar je op moet letten. Kom er in deze koopgids achter!

Waar moet je op letten bij het kopen van oordopjes?

Type oordopjes

Er zijn verschillende soorten oordopjes beschikbaar: in-ear en half-in-ear. In-ear oordopjes zijn oordopjes die direct in de gehoorgang passen. Ze zijn ontworpen om zo diep mogelijk in de gehoorgang te komen middels siliconen of rubberen ear tips, zodat ze goed aansluiten en een goede geluidsisolatie bieden. In-ear oordopjes zijn vaak de comfortabelste optie precies om die reden.

Half-in-ear oordopjes plaats je ook in de gehoorgang, maar niet zo diep als in-ear oordopjes. Ze hebben dan ook geen ear tips. Ze worden vaak gezien als een compromis tussen in-ear en over-ear oordopjes, omdat ze een goede pasvorm bieden en toch nog een goede geluidsisolatie.

Echter, het nadeel van half-in-ear oordopjes is dat ze niet dezelfde geluidsisolatie bieden als in-ear oordopjes. Toch kan dit ook als voordeel dienen: als je deelneemt aan het verkeer, is dit een veel veiligere optie dan de in-ear variant, omdat je het verkeer om je heen ook nog kunt horen.

Geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit is een belangrijke factor om op te letten bij het kopen van oordopjes. Kijk naar de specificaties zoals frequentierespons, geluidsdrukniveau en gevoeligheid. Frequentierespons geeft aan welke frequenties de oordopjes weergeven, terwijl geluidsdrukniveau en gevoeligheid aangeven hoe hard de oordopjes geluid afspelen.

Draagcomfort

Het is belangrijk dat de oordopjes comfortabel zijn om te dragen, vooral als je van plan bent om ze gedurende langere tijd te dragen. Kijk naar de pasvorm van de oordopjes, of ze bijvoorbeeld in de oorschelp passen of rond de oorschelp liggen middels een paar oorhaken. Ook de grootte van de oordopjes speelt een rol.

Bluetooth-versie

Bluetooth kent verschillende versies, waarvan 4 en 5 de twee recentste zijn. Daaronder vallen nog updates van deze versies, zoals Bluetooth 4.1 en 5.3. In het kortst gezegd: hoe recenter de versie, hoe efficiënter de Bluetooth-verbinding omgaat met obstakels, energieverbruik en data-uitwisseling.

FeatureBluetooth 4Bluetooth 5
BereikOngeveer 10 meterOngeveer 40 meter
Bandbreedte1 Mbps2 Mbps
EnergieverbruikHoogLaag
Aantal verbonden apparaten78 of meer
BeveiligingEDR (Enhanced Data Rate)BLE (Bluetooth Low Energy)

Houd er rekening mee dat Bluetooth 5 niet noodzakelijkerwijs betekent dat het Bluetooth 4 vervangt. Beide technologieën kunnen tegelijkertijd gebruikt worden en sommige – vooral wat oudere apparaten – apparaten ondersteunen enkel Bluetooth 4.

Prijs

Tot slot is de prijs een belangrijke factor om op te letten bij het kopen van oordopjes. Bedenk welk budget je hebt en welke features je het meest belangrijk vindt. Zoek vervolgens naar oordopjes die binnen jouw budget vallen en die aan jouw eisen voldoen.

Frequentierespons, geluidsdrukniveau en gevoeligheid

Frequentierespons

Frequentierespons is een maatstaf voor hoe goed een audio-apparaat verschillende frequenties weergeeft. Een brede frequentierespons betekent dat de oordopjes in staat zijn om een groot scala aan frequenties weer te geven, terwijl een smalle frequentierespons wilt zeggen dat de oordopjes slechts een beperkt scala aan frequenties kunnen weergeven.

Het menselijk oor is in staat om geluid te horen in een breed scala van frequenties, variërend van ongeveer 20 Hz tot ongeveer 20 kHz, dus ga voor oordopjes die hierbij in de buurt komen.

Geluidsdrukniveau (SPL)

Geluidsdrukniveau, ook wel SPL (sound pressure level) genoemd, geeft aan hoe hard een audio-apparaat geluid kan afspelen. Men drukt het uit in decibel (dB), waarmee je aangeeft hoeveel geluidsdruk de oordopjes op de oren uitoefenen. Hoe hoger het SPL-niveau, hoe harder de oordopjes kunnen spelen.

Gevoeligheid

Gevoeligheid geeft aan hoeveel geluid een audio-apparaat produceert voor een bepaald niveau van ingangssignaal. Het wordt vaak uitgedrukt in dB SPL/mW. Hoe hoger de gevoeligheid, hoe meer geluid de oordopjes produceren voor een bepaald niveau van ingangssignaal.

Wat is het verschil tussen AirPods en earbuds?

AirPods zijn in principe earbuds, wat de Engelse naam is voor oordopjes, AirPods onderscheiden zich echter van het gros van de beschikbare oordopjes op verschillende wijzen …

Design

AirPods zijn ontworpen met een uniek ovaalvormig ontwerp met een steeltje, wat ze direct zeer herkenbaar maakt. Andere earbuds zijn vaak rond of ovaalvorming en zijn vaak minder opvallend.

Connectiviteit

AirPods zijn specifiek ontworpen om te werken met Apple-apparaten, zoals iPhones, iPads en Macs. Deze oordopjes gebruiken de Apple W1-chip voor een snellere en stabielere verbinding. Overige earbuds zijn vaak universeel, dus ze werken met veel verschillende soorten apparaten, zoals smartphones, tablets en computers.

Bediening

AirPods hebben een touch-bediening, waarmee je muziek kunt bedienen, oproepen kunt beantwoorden en de volume kunt aanpassen door de oordopjes aan te raken. 

Earbuds van andere merken hebben in sommige gevallen een knopbediening waarmee je muziek kunt bedienen, oproepen kunt beantwoorden en de volume kunt aanpassen door op knoppen op de oordopjes te drukken.

Batterijduur

AirPods hebben een langere batterijduur dan de meeste earbuds, met een gebruiksduur van ongeveer 5 uur met een volle batterij. Earbuds hebben vaak een gebruiksduur van ongeveer 3 uur met een volle batterij.

Prijs

AirPods zijn vaak duurder dan earbuds. De prijs van AirPods varieert afhankelijk van het model, maar ligt vaak rond de $ 150 tot $ 250, terwijl de prijs van earbuds vaak tussen de $ 20 tot $ 100 ligt.

In het algemeen zijn AirPods specifiek ontworpen voor gebruik met Apple-apparaten en bieden ze een uniek ontwerp, een touch-bediening en een langere batterijduur. Earbuds zijn universeel en bieden vaak een knopbediening en een lagere prijs. Beide AirPods en earbuds bieden draadloze connectiviteit en een goede geluidskwaliteit, maar er zijn belangrijke verschillen tussen deze twee soorten oordopjes. Je moet je eigen voorkeuren en vereisten overwegen voordat je een beslissing neemt welke oordopjes het beste bij je passen.

Wat is beter voor je oren: oordopjes of koptelefoon?

Het hangt af van de situatie en hoe je de oordopjes of koptelefoon gebruikt. In-ear oordopjes zijn vaak een betere keuze als je op zoek bent naar een goede geluidsisolatie, omdat ze direct in de oren passen, wat kan helpen om omgevingsgeluiden te weren. Dit maakt oordopjes geschikt voor gebruik in lawaaierige omgevingen of wanneer je geen storend geluid wilt veroorzaken voor anderen.

Echter, als je de oordopjes te hard zet of te vaak gebruikt, kan dit leiden tot gehoorverlies of tinnitus (oorsuizen). Koptelefoons, daarentegen, zitten op de oorschelpen en niet in de oorschelp zelf, waardoor ze minder geluidsisolatie bieden.

Het belangrijkste is bij beide varianten om het volumeniveau te beperken en af en toe een pauze te nemen tijdens het luisteren naar muziek, ongeacht of je oordopjes of een koptelefoon gebruikt. Het is niet het pasmodel dat het verschil maakt, maar de manier waarop je ermee omgaat.

Kun je doof worden van oortjes?

Het is mogelijk om doof te worden van het gebruik van oordopjes als het volume te hoog is ingesteld en/of als je ze te vaak gebruikt. Langdurige blootstelling aan hoge geluidsniveaus kan leiden tot gehoorverlies, waaronder permanent gehoorverlies. Dit wordt vaak aangeduid als "muziekgerelateerd gehoorverlies". Dit type gehoorverlies ontstaat door blootstelling aan hoge geluidsniveaus, acuut of chronisch.

Hoe sluit je draadloze oordopjes aan op je smartphone?

Het aansluiten van draadloze oortjes op een smartphone is afhankelijk zijn van het merk en model van de oortjes en de smartphone. In het algemeen volg je onderstaande stappen om draadloze oortjes aan te sluiten op een smartphone. ⬇️

 1. Zorg ervoor dat de oortjes zijn opgeladen en in de paring mode staan voor verbinding. Dit kan variëren afhankelijk van het merk en model van de oortjes, dus raadpleeg vooral je handleiding.
 2. Activeer de Bluetooth-functie op je smartphone. Ga hiervoor naar de instellingen van je smartphone en zoek naar de optie 'Bluetooth'.
 3. Zoek naar beschikbare Bluetooth-apparaten op je smartphone. Dit doe je door naar de Bluetooth-instellingen te gaan en de optie 'Zoeken naar apparaten' te selecteren.
 4. Selecteer de oortjes uit de lijst met beschikbare apparaten en volg eventuele verdere instructies die worden weergegeven op je smartphone. Bij sommige oortjes moet je mogelijk eerst een knopje indrukken op de oplaadhoes om in de pairin-modus te komen.
 5. Wanneer de oortjes zijn gekoppeld, wordt dit vaak aangegeven op je smartphone. Vanaf nu verbinden de oortjes automatisch als ze in de buurt van de smartphone zijn en niet in hun oplaadhoes zitten.
hero illustration

Hoe testen we draadloze oordopjes?

Om de beste draadloze oordopjes te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze draadloze oordopjes-test hebben we 1448 draadloze oordopjes vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze draadloze oordopjes-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze draadloze oordopjes-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne draadloze oordopjes-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste draadloze oordopjes in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1448 draadloze oordopjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste draadloze oordopjes op een rij

1. Beste Draadloze oordopjes voor sporters: Ledwood LD-M1011-TWS-GRE HUBBLE groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

De LEDWOOD HUBBLE M1011 in-ear oordopjes zijn de perfecte draadloze earphones. Met deze oordopjes kun je via bluetooth overal naar muziek luisteren of bellen. De oortjes zijn eenvoudig te bedienen via de sensitieve touch en spraakbediening. De HUBBLE M1101 biedt maar liefst drie uur afspeeltijd met hoge geluidskwaliteit. Zowel het gebruik als het design van de oordopjes zorgen voor comfort en gemak. Verder heeft de M1101 een compacte vorm met een mat rubberen coating! Dankzij de ruime keuze aan kleuren (roze, wit, zwart, groen, blauw en paars), kunt u de HUBBLE perfect afstemmen op uw stijl en voorkeur. Kortom: ren naar de winkel en laat u verrassen door de kwaliteit, design en prijs! Specificaties: • Draadloze in-ear oordopjes • Leverbaar in de kleuren roze, wit, zwart, groen, blauw en paars • Bluetooth 5.0 + EDR met een bereik van 10 meter • Geleverd met bewaar-/oplaadcase, rubber coating • Touch control voor bedienen van telefoon en muziek • Spraakbesturing • Afspeeltijd: 3 uur • Oplaadcase kan 12 uur speeltijd leveren • Laadtijd oordopjes: 70 minuten • Laadtijd oplaadcase: 1 uur • Lithium batterij: oplaadcase 300 mAh, oordopjes 30 mAh • Meegeleverd: oplaadbox en USB-kabel • Afmeting: 5,3 x 5,3 x 2,0 cm (BxDxH) • Gewicht incl. verpakking: 0,11 kg • EAN-code: 3700789508069

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. HOCO SELECTED Noble zakelijke draadloze blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Bluetooth-headset - HOCO SELECTED S15. Hiermee kunt u naar uw favoriete muziek luisteren en vrijuit praten. Geschikt voor zowel linker- als rechteroor.Dankzij draadloze overdracht kunt u zonder kabel genieten van uw favoriete muziek.Ingebouwde microfoon maakt gesprekken mogelijk.Grote batterijcapaciteit (80 mAh) zorgt voor langdurig gebruik.Compact formaat en lichtgewicht ontwerp maken het gemakkelijk om de handset te dragen en op te bergen.Verstelbaar (180 graden rotatie) het product stelt u in staat om de vorm aan te passen aan de individuele voorkeuren.Universeel - het product is geschikt voor zowel het linker- als het rechteroor.Specificatie:Bluetooth-versie: V5.0Laadspanning: DC5VOplaadtijd: 1 uurBatterijcapaciteit: 80 mAhAfmeting: 113 12,5 23 mmGewicht: 8 gramVerbinding / muziektijd: 8 uurStandby-tijd: 200 uur

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 januari in huis

Bekijk prijs

3. Denver BTE110BLUE blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Denver BTE110BLUE blauw

 • list plusDe Denver BTE110BLUE blauw heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet heeft een uitstekende kwaliteit.
 • list plusDe aanschaf van de Denver BTE110BLUE blauw is betaalbaar.

Nadelen Denver BTE110BLUE blauw

 • list plusHet heeft een moeilijke pasvorm.
 • list plusHet geluid is niet optimaal.
 • list plusHet is breekbaar.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Denver BTE-110 BLUE! Producttype: Headset, Draagwijze: Neckband, Aanbevolen gebruik: Sporten. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, USB-connector: Micro-USB, Bluetooth-profielen: A2DP,AVRCP,HFP,HSP. Positie speakers koptelefoon: Intraauraal. Microfoontype: Ingebouwd. Type accu/batterij: Ingebouwde accu, Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium, Capaciteit van de accu/batterij: 50 mAh

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Ledwood LD-I9W-TWS-PAST-WHI LUNA wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ledwood LD-I9W-TWS-PAST-WHI LUNA wit

 • list plusDeze in-ear oordopjes bluetooth hebben een hoge batterijduur.
 • list plusEen ander voordeel van deze in-ear oordopjes bluetooth is dat de kwaliteit goed is.
 • list plusDeze in-ear oordopjes bluetooth zijn klein en draagbaar.

Nadelen Ledwood LD-I9W-TWS-PAST-WHI LUNA wit

 • list plusDeze in-ear oordopjes bluetooth hebben geen geluidsonderdrukking functie.
 • list plusDeze in-ear oordopjes bluetooth hebben geen waterdichtheid.
 • list plusOok hebben deze in-ear oordopjes bluetooth geen microfoon functie.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.3

De LEDWOOD LUNA in-ear oordopjes hebben een goede sound en zijn verpakt in een mooie oplaadcase met een zacht rubberen finish. De oortjes zijn subtiel en compact. Dankzij een perfecte pasvorm en rubberen dopjes aan het uiteinde passen de oordopjes zich aan uw oren aan en blijven daarom goed zitten. Dit zorgt ook voor isolatie van omgevingsgeluiden en dus voor optimaal luistercomfort. De bluetooth-verbinding zorgt ervoor dat je overal vrij van kabels kunt bellen of naar je favoriete muziek kunt luisteren. Verder bedien je de oortjes eenvoudig via sensitieve touch. Speciaal aan de LUNA I9W-TWS earphones is dat je de oplaadcase draadloos kunt opladen met magnetische inductie. U hoeft alleen uw oplaadhoesje te plaatsen op een draadloze oplader. Het opladen van uw LEDWOOD Luna oordopjes is echt een fluitje van een cent. Specificaties: • Draadloze in-ear oordopjes • Leverbaar in de kleuren: wit, roze, zwart, blauw, groen en paars • Bluetooth 5.0 + EDR met een bereik van 10 meter • Geleverd met bewaar-/oplaadcase, rubber coating • Touch control voor bedienen van telefoon en muziek • Geschikt voor voice assistant • Afspeeltijd: 3 uur • Oplaadcase kan 12 uur speeltijd leveren • Laadtijd: ca. 1,5 uur • Draadloos opladen of via micro-USB • Lithium batterij: oplaadcase 300 mAh, oordopjes 55 mAh • Meegeleverd: oplaadcase en USB-kabel • Afmeting: 5,5 x 5,5 x 2,5 cm (BxDxH) • Gewicht incl. verpakking: 0,12 kg • EAN-code: 3700789506676

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

5. Pro Care excellent quality Pro-Care zwart 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Pro-Care Excellent Quality™ MY5 Gaming No Lag Draadloze Earbuds - Bluetooth 5.2 - LED Lader - Inline-Microfoon - IOS/Android/Bluetooth - Active Noise Reduction - Sweat and Waterproof - Zwart Pro-Care Excellent Quality™ XY-2 Gaming No Lag Draadloze Earbuds met AAC en SBC codec perfect voor gaming mode! Deze uitstekende gaming-oordopjes kunnen de lag verminderen tot slechts 45ms. Met de innovatieve 5.2 Bluetooth-technologie kun je van begin tot eind genieten van je actievolle game. Met de Pro-Care Excellent Quality™ MY5 voel je de actie op het moment dat je hem op het scherm ziet! Kristalheldere HD Hifi geluidskwaliteit en HD Hifi Microfoon. Door zijn unieke set-up hebben deze gaming-oordopjes een microfoon die effectief interferentie blokt, zelfs in een luide omgeving. Geniet volop van je actiegames luisteren, kijken of praten via de telefoon met de Hifi scherpe audiokwaliteit Opladen De Pro-Care Excellent Quality™ MY5 is ontworpen voor de beste oplaadervaring, deze draadloze Bluetooth-oordopjes beschikken over een LED Gaming Look USB-C-oplaadcase met een batterijcapaciteit van 300 mah. De bluetooth-oordopjes kunnen zonder vertraging worden gebruikt voor 8 uur non-stop gamen of uitzonderlijke muziekspeeltijd. Gaaf is dat als je bij het eruithalen de earbuds lichtgeven! Touch en Pushbutton Met de ingebouwde Touch en Pushbutton kunt u alles regelen, van het afspelen van muziek tot het aannemen van gesprekken. Bovendien gaan deze draadloze oordopjes met een microfoon automatisch aan wanneer je het deksel van de behuizing opent. Environmental Noise Cancellation Deze gaat in volle versnelling om de meeste geluid te zuiveren. Het is een combinatie die altijd geweldig is: U heeft ook de kracht om het externe geluid van uw omgeving te zuiveren, of het nu binnen, buiten of in het openbaar vervoer is. Deze oordopjes geven tevens het je het gevoel dat als je muziek afspeelt je luistert naar je favoriete artiest die optreedt in een privéconcert! Specificatie No Lag tot 45ms Twist Lock in ear 2 Extra siliconen oordopjes Long Lasting sterke constructie Sweat Proof Pure Bass Preformance Universele Control Volume/Music/Call/Siri 4 Uur Gamen of Muziek luisteren 7 Uur Praten Standby tijd 130 uur Bluetooth 5.2 Automatic Matching Kleur Zwart Compatibiliteit Alle apparaten met Bluetooth / HiFi geluidskwaliteit en bellen IOS / Android Tablets, latops en computers PRO CARE LETS GO GAMING WITH HIFI !

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. JBL Wave 300 TWS Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.8

Met de JBL Wave 300TWS kom je niet snel zonder muziek te zitten. Deze volledig draadloze oordopjes beschikken over een batterijduur van 6 uur. Zo luister je een groot gedeelte van de dag naar je favoriete afspeellijsten. Is de batterij leeg? Dankzij de snellaadfunctie gebruik je de oordopjes na 15 minuten laden weer een uur. Ben je buiten aan het wandelen en begint het te regenen? Door de IPX2 certificering treedt er geen waterschade op na licht contact met water. Zo gebruik je de oordopjes ook bij slechte weersomstandigheden.

Let op: JBL levert naast de oplaadkabel geen oplader mee. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Draadloze oordopjes voor bellers: Hoco ES43 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Sport oortjes die je zowel normaal kan geruiken als bij het sporten. Met de Hi-Res audio weet je dat je lekker muziek hebt wat je ook doet. Doormiddel van de oplaadcase kan je de oortje 10 keer volledig opladen voordat je de oplaadcase opnieuw moet opladen. Op 1 volle accu van de oortjes kan je lekker 3,5 uur muziek luisteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8. JBL Tune 130NC wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.1

Met de JBL Tune 130NC hoor jij meer van je muziek op drukke plekken. Deze volledig draadloze oordopjes beschikken over noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid gedempt wordt. Zo focus jij je beter op waar je mee bezig bent. Wil je de lage tonen prominenter naar voren laten komen bij je favoriete nummers? Dan download je de My JBL Headphones app en personaliseer je het geluid via de equalizer. Zo luister je naar het geluid dat jij mooi vindt. De oordopjes zijn waterbestendig, waardoor je er ook mee sport. Er treedt geen waterschade op door regen of zweet.Let op: vanaf 1 november is de Google Assistant niet meer beschikbaar wanneer je de oordopjes gebruikt met een iOS apparaat.Let op: JBL levert naast de oplaadkabel geen oplader mee. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. Samsung Galaxy Buds 2 Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.6

Geniet overal van je favoriete muziek met de Samsung Galaxy Buds 2. De volledig draadloze oordopjes beschikken over actieve noise cancelling, waardoor je minder van je omgeving hoort. Via de Samsung Wearable app stel je het geluid af op jouw wensen en bekijk je handige informatie over de Buds 2. Zo pas je de noise cancelling aan of bekijk je de batterij stand van de oordopjes. Wanneer je een Samsung Galaxy smartphone hebt, maken de oordopjes automatisch verbinding met je telefoon. Zo hoef je niet iedere keer de verbinding handmatig in te stellen. Gebruik je de oordopjes in het verkeer of op je werk? Schakel dan Ambient Sound in om meer van je omgeving te horen. Met de meegeleverde verschillende maten oortips, vind je eenvoudig de juiste pasvorm. Probeer deze maten oortips altijd uit.

iPhone compatibiliteit Wanneer je de oordopjes aan je iPhone koppelt, maak je gebruik van alle basisfuncties. Zo luister je muziek en bedien je deze via de touchbediening. Er is geen app waarin je alle instellingen aanpast, zoals de noise cancelling of het geluid via een equalizer.

Let op: Samsung levert naast de oplaadkabel geen oplader mee. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Samsung Galaxy Buds Live Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.8

Neem de Galaxy Buds Live mee op reis en geniet in stilte van je favoriete muziek. De oordopjes beschikken over noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid gedempt wordt. Zo hoor je minder van je omgeving en meer van je muziek. Wanneer je de oordopjes uit je oren haalt, pauzeert de muziek automatisch. Doe je ze weer in je oren? Dan gaat de muziek verder. Hierdoor mis je geen enkele noot. Met de noise cancelling ingeschakeld gaan de oordopjes op een volle lading 5,5 uur mee. Wanneer de oordopjes leeg zijn, laad je ze op in de oplaadcase. Na 15 minuten opladen, gebruik je ze weer voor 100 minuten.

Ook voor iOS Met oordopjes van Samsung luister je ook op je iOS toestel naar je favoriete muziek. Je koppelt de oordopjes zonder problemen via bluetooth draadloos aan je iPhone.

Noise cancelling De Buds Live beschikken over speciale microfoons die het omgevingsgeluid meten en analyseren. Aan de hand van deze analyse wordt een antigeluid gecreëerd. Dit antigeluid zorgt ervoor dat jij minder van je omgeving hoort.

Let op: Samsung levert naast de oplaadkabel geen oplader mee. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van draadloze oordopjes. Er zijn immers 1448 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!