Bestenu

Wat is de beste digitale waterpas van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 03 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede digitale waterpas is een lastige opgave. Wat is de beste digitale waterpas van 2023? Na het onderzoeken van 22 digitale waterpassen kwam de Hilda 12 Laser kruislijnlaser als beste uit onze digitale waterpas-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de digitale waterpassen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 digitale waterpassen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame digitale waterpas-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste digitale waterpassen

1Score: 9.9
Hilda 12 Laser kruislijnlaser
Hilda 12 Laser kruislijnlaser
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
parkside PKLLP 360 A1
parkside PKLLP 360 A1
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
2 in 1 dubbele laser
2 in 1 dubbele laser
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
MAKA MK115PG
Beste Digitale Waterpas voor doe-het-zelvers
MAKA MK115PG
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Premic
Premic
Premic
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Professionele Hilda 4D kruislijnlaser 16
Professionele Hilda 4D kruislijnlaser 16
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Bolture Kira
Bolture Kira
Bolture
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.7
XEOD XO0025
XEOD XO0025
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.6
R.P. Tools Geel
R.P. Tools Geel
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.3
HILDA Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12
HILDA Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Digitale Waterpas Koopgids

Hangt je schilderij recht? Staat de wasmachine recht? Een digitale waterpas vertelt je precies hoe recht of scheef je schilderij hangt! Lees hier over de beste digitale waterpassen!

Wat is een digitale waterpas?

Een digitale waterpas is een elektronisch apparaat dat wordt gebruikt om objecten of oppervlakken vlak te leggen en te bepalen of ze waterpas zijn. Het verschilt van een traditionele waterpas doordat het elektronische componenten bevat en een digitale weergave van de nauwkeurigheid heeft. 

In tegenstelling tot een traditionele waterpas, die alleen visueel gebruikt kan worden, kunnen digitale waterpassen de informatie die ze verzamelen opslaan en analyseren.

Digitale waterpassen kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingsgebieden, waaronder bouw, renovatie, productie en meubelproductie. 

Ze zijn bijvoorbeeld handig voor het controleren van de nauwkeurigheid van oppervlakken en objecten en voor het vaststellen van oneffenheden in objecten of oppervlakken.

Sommige digitale waterpassen zijn specifiek ontworpen voor mobiel gebruik en zijn beschikbaar als apps op smartphones en tablets. 

Deze apps werken door gebruik te maken van de ingebouwde accelerometer en gyroscoop in de mobiele apparaat om de oriëntatie en beweging te bepalen.

Hoe controleer je een waterpas?

Er zijn enkele stappen die je kunt volgen om de nauwkeurigheid van een waterpas te controleren:

Leg de waterpas op een vlak oppervlak: Plaats de waterpas op een vlak oppervlak, zoals een tafel of een aanrecht. Zorg ervoor dat het bubble-niveau binnen het zichtbare gebied ligt en niet tegen de rand aan.

Controleer of de bubbels in het midden staan: Als de waterpas vlak ligt, zouden de bubbels in het midden moeten staan. Als de bubbels naar één kant zijn gegleden, is de waterpas niet vlak.

Til de waterpas op en leg hem opnieuw neer: Til de waterpas op en leg hem opnieuw neer. Als de bubbels nog steeds in het midden staan, is de waterpas nauwkeurig. Als ze niet in het midden staan, is de waterpas niet nauwkeurig en moet hij gecalibreerd worden.

Gebruik een andere waterpas om te vergelijken: Als je twijfelt aan de nauwkeurigheid van je waterpas, kun je een andere waterpas gebruiken om te vergelijken. Leg beide waterpassen op hetzelfde vlak oppervlak en vergelijk de bubbels. Als de bubbels in beide waterpassen in het midden staan, is de waterpas nauwkeurig.

Het is belangrijk om op te merken dat sommige digitale waterpassen mogelijk een specifieke manier hebben om gecalibreerd te worden. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de waterpas om de nauwkeurigheid te verifiëren en te corrigeren als dit nodig is.

Wat is een torpedo waterpas?

Een torpedo waterpas is een specifiek type waterpas dat in de vorm van een torpedo is ontworpen. Het wordt vaak gebruikt voor snelle en precieze metingen op locaties waar een traditionele waterpas niet gebruikt kan worden, zoals bij het uitlijnen van gereedschappen of het bepalen van de helling van een oppervlak. Het wordt vaak gebruikt door timmermannen, bouwvakkers en andere professionals in de bouw- en productie-industrie.

Een torpedo waterpas heeft een compacte, cilindrische vorm en is gemakkelijk te hanteren. Het bevat meestal een bubble-niveau en een richtmiddel, zoals een laser, waarmee de helling van een oppervlak of de nauwkeurigheid van gereedschap gemakkelijk gemeten kan worden.

Het gebruik van een torpedo waterpas vereist soms enige ervaring en oefening, maar het is een handig hulpmiddel voor het snel en nauwkeurig uitvoeren van metingen in beperkte ruimtes.

Hoe maak je iets waterpas zonder waterpas?

Er zijn verschillende manieren om iets waterpas te maken zonder gebruik te maken van een waterpas. Hieronder staan een paar veelgebruikte methoden:

Gebruik van een touwtje en een gewicht: Leg een touwtje op een vlak oppervlak en hang aan het touw aan beide uiteinden een gewicht. Als het touwtje recht hangt, is het oppervlak waarop het touwtje ligt vlak.

Vergelijken met andere vlakke oppervlakken: Vergelijk het oppervlak waarvan je wilt vaststellen of het waterpas is met andere vlakke oppervlakken, zoals tafels of vloeren. Als het oppervlak gelijk is aan deze andere vlakke oppervlakken, is het waterpas.

Het is belangrijk op te merken dat de nauwkeurigheid van deze methoden beperkt is en dat de resultaten soms afhankelijk zijn van de precisie van het vlakke oppervlak waarmee je vergelijkt. Als precisie en nauwkeurigheid belangrijk zijn, is het het beste om een waterpas te gebruiken.

Hoe werkt de waterpas op iPhone?

De waterpas op een iPhone werkt door middel van deingebouwde accelerometer en gyroscoop in de telefoon. Deze sensoren meten de beweging en oriëntatie van de telefoon en sturen deze informatie naar de software op de telefoon. De software gebruikt deze informatie om te bepalen of de telefoon vlak ligt of niet.

Wanneer de app voor de waterpas wordt geopend, zal de telefoon de huidige oriëntatie weergeven op het scherm. Als de telefoon niet vlak ligt, zal er op het scherm een virtuele waterpas worden weergegeven die aangeeft hoe ver de telefoon van vlak ligt. Hierdoor kun je de telefoon aanpassen totdat het vlak is.

Het is belangrijk op te merken dat de nauwkeurigheid van de waterpas op een iPhone afhankelijk is van de kwaliteit van de sensoren en de omgeving waarin de telefoon wordt gebruikt. 

In sommige gevallen kan de waterpas minder nauwkeurig zijn, zoals bijvoorbeeld in een omgeving met veel elektromagnetische storingen.

hero illustration

Hoe testen we digitale waterpassen?

Om de beste digitale waterpas te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze digitale waterpas-test hebben we 22 digitale waterpassen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze digitale waterpas-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze digitale waterpas-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne digitale waterpas-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte digitale waterpas in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 22 digitale waterpassen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste digitale waterpassen in een handige lijst

1. Hilda 12 Laser kruislijnlaser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hilda 12 Laser kruislijnlaser

 • list plusDeze kruislijnlaser heeft een nauwkeurige meting, wat essentieel is voor digitale waterpassen.
 • list plusHet mooie design van deze kruislijnlaser zorgt voor een professionele uitstraling.
 • list plusDe laserlijn heeft veel contrast, wat het makkelijker maakt om te zien.

Nadelen Hilda 12 Laser kruislijnlaser

 • list plusHet materiaal van deze kruislijnlaser is van slechte kwaliteit, wat kan leiden tot beschadigingen.
 • list plusDe kruislijnlaser voelt goedkoop aan, wat afbreuk kan doen aan de professionele uitstraling.
 • list plusDe voet van deze kruislijnlaser is niet vlak, wat kan leiden tot onnauwkeurige metingen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.5

Wil jij perfectie tot in de puntjes? Dan is de Hilda 12 Laser kruislijnlaser de tool die je nodig hebt. Deze kruislijnlaser is essentieel voor elke klusser die nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan. Het apparaat projecteert 12 strakke laserlijnen in een 360 graden hoek, waardoor je alles in een handomdraai loodrecht kunt uitlijnen en waterpas kunt hangen. Of het nu gaat om het ophangen van een fotolijstje of het betegelen van een badkamer, deze laser is jouw redder in nood.

Het apparaat wordt geleverd met een verstelbaar statief met drie draaiknoppen, zodat je de laserlijnen nauwkeurig in de juiste richting kunt richten. Daarnaast beschikt de kruislijnlaser over een ingebouwd alarm voor het waterpas zetten van de laser, zodat je altijd zeker van je zaak bent. De muurbeugel met twee sterke magneten is een handig alternatief voor gebruik op de grond. Zo hang je de laser met de magneet op de gewenste hoogte. Met het meegeleverde liftplateau zet je de laser op de juiste hoogte.

De kruislijnlaser heeft een meetbereik van 1500 cm en een nauwkeurigheid van 0,2 mm per meter, wat zorgt voor foutloze metingen en een perfect resultaat. Bovendien heeft de laser een maximale batterijduur van 24 uur, waardoor je hem de hele dag door kunt gebruiken zonder hem op te laden.

Het enige nadeel van deze kruislijnlaser is dat hij iets aan de zwaardere kant is, met een netto gewicht van 1,62 kg. Maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de stevige koffer waarin je hem makkelijk mee kunt nemen en opbergen.

Kortom, de Hilda 12 Laser kruislijnlaser is een onmisbare tool voor iedereen die graag klust met precisie en perfectie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. parkside PKLLP 360 A1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.4

De Parkside® kruislijnlaser is een fantastisch hulpmiddel bij het ophangen van schilderijen, het tegelen van een badkamer of het ophangen van een kastje. Wat deze lijnlaser zo bijzonder maakt, is de groene kleur die zorgt voor een betere zichtbaarheid. Hierdoor is het lichtrendement maar liefst 4 keer hoger dan bij een vergelijkbare rode laser. De 360°-roterende laser met horizontale projectie rondom en verticaal kruisende laserlijn zorgt ervoor dat je nauwkeurige en gelijktijdige markeringen op alle kamerwanden kunt maken.

De laserwaterpas heeft talloze gebruiksmogelijkheden, zoals automatische waterpassen, loodrechte uitlijning met LED-statusweergave en een naar wens instelbare hoek bij gefixeerde laserpendel. De kruislijnlaser heeft een compacte behuizing met een 6,35 mm-statiefhouder en laadaansluiting. Het driepootstatief met verlengbare middenzuil via zwengel zorgt ervoor dat je laser altijd nauwkeurig meet en dat je gemakkelijk op hoogte kunt werken (max. hoogte 1,5 m).

Het zelfnivellerende bereik van ±3° en de nauwkeurigheid van ±0,4 mm/m maken deze digitale waterpas een must-have voor elke klusser. Het werkgebied van 15 m is ook indrukwekkend en maakt deze kruislijnlaser ideaal voor grote projecten.

Het enige nadeel van dit product is dat het niet zo budgetvriendelijk is als sommige andere digitale waterpassen op de markt. Maar als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige digitale waterpas die nauwkeurig is en lang meegaat, dan is de Parkside® kruislijnlaser zeker de investering waard.

Al met al is deze digitale spirit level een geweldige en handige tool voor elke klusser die op zoek is naar nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in hun werk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

3. 2 in 1 dubbele laser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 2 in 1 dubbele laser

 • list plusDe 2 in 1 dubbele laser is extreem precisie.
 • list plusHet heeft een lange afstand.
 • list plusHet is makkelijk te gebruiken.

Nadelen 2 in 1 dubbele laser

 • list plusEen nadeel van de 2 in 1 dubbele laser is dat het geen zelfsturende functionaliteit heeft.
 • list plusEen nadeel van de 2 in 1 dubbele laser is dat het geen waterbestendige bouw heeft.
 • list plusEen nadeel van de 2 in 1 dubbele laser is dat het geen laserstraal waarschuwing heeft.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

De 2 in 1 dubbele laser gradenboog liniaal is een innovatief gereedschap dat je helpt bij het snel en nauwkeurig meten van hoeken en lijnen. De liniaal is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is daardoor duurzaam en licht van gewicht. De lasergradenboog is voorzien van twee laserpunten, waardoor je nog preciezer kunt meten. Het gereedschap is eenvoudig te bedienen en heeft een helder LCD-scherm waarop je gemakkelijk de gemeten hoeken kunt aflezen. Met de 2 in 1 dubbele laser gradenboog liniaal ben je altijd verzekerd van nauwkeurige metingen, of je nu op de bouwplaats bent of in de werkplaats. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die professioneel werkt met metingen. Dubbele lasergietlijn Dubbelzijdig LED-scherm Nauwkeurige 360 ° -hoekmeting Vorstberijpte aluminium behuizing Type-C snelladende lithiumbatterij Productgrootte: 120 20 35 mm Netto gewicht product: 70g Lasergolflengte: 660nm Laserklasse: Klasse II Beschermingsniveau: IP54 Binnenafstand: 10m Horizontale nauwkeurigheid: 1mm/5m Verticale nauwkeurigheid: 1mm/5m Werktemperatuur: -10 ~ 50 Opslagtemperatuur: -20 ~ 55° Specificaties batterij : 730mAh oplaadbare lithiumbatterij Werkmodus: absolute hoek + relatieve hoek 1 hoekmeter 1 USB-kabel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Beste Digitale Waterpas voor doe-het-zelvers: MAKA MK115PG

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAKA MK115PG

 • list plusDeze digitale waterpas heeft een nauwkeurigheid van 0,05 graden.
 • list plusHet ruime display maakt het gemakkelijk om de metingen af te lezen.
 • list plusDeze digitale waterpas heeft een magnetische basis waardoor het eenvoudig is om het op metalen oppervlakken te bevestigen.

Nadelen MAKA MK115PG

 • list plusDeze digitale waterpas heeft geen zelfkalibratie functie.
 • list plusDe batterijduur is beperkt.
 • list plusDeze digitale waterpas is niet geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Op zoek naar een digitale waterpas die je helpt bij het ophangen van schilderijen, het tegelen van de badkamer of het monteren van een nieuw keukenkastje? Dan is de MAKA MK115PG de perfecte oplossing voor jou! Wat deze digitale waterpas zo bijzonder maakt, is de groene laser die gebruikt wordt. Hierdoor is de laser binnen erg goed zichtbaar en ook buiten doet hij het uitstekend. Dat is handig als je bijvoorbeeld een schilderij in de tuin wilt ophangen op een mooie zonnige dag.

Daarnaast is de MAKA MK115PG zelf nivellerend tot wel 4°, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken of het oppervlak waarop je de digitale waterpas plaatst wel helemaal waterpas is. En dankzij de verschillende ophangmogelijkheden kun je de digitale waterpas op verschillende manieren bevestigen. Zo kun je het apparaat stabiel neerzetten of met de 6 sterke magneten op de achterkant eenvoudig aan elk metalen oppervlakte bevestigen.

De MAKA MK115PG heeft ook een aantal andere handige functies, zoals een digitale waterpas en een meetbereik van 2000 cm. De maximale batterijduur van 5 uur is ook erg fijn, zo hoef je niet steeds de batterijen te vervangen.

Al met al is de MAKA MK115PG een handige digitale waterpas die je veel tijd en moeite kan besparen bij het klussen. Het enige nadeel is dat de nauwkeurigheid 0,3 mm is, wat iets minder nauwkeurig is dan sommige andere digitale waterpassen op de markt. Maar voor de meeste klussen is dit meer dan voldoende nauwkeurigheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Premic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Premic

 • list plusDe nauwkeurige meting van deze digitale waterpas is van hoge kwaliteit en zorgt voor precieze resultaten.
 • list plusHet makkelijk instellen van deze digitale waterpas maakt het gebruik ervan efficiënt en tijdbesparend.
 • list plusHet mooie design van deze digitale waterpas zorgt voor een professionele uitstraling en maakt het aantrekkelijk voor gebruikers.

Nadelen Premic

 • list plusHet feit dat deze digitale waterpas niet schuin gezet kan worden voor bijvoorbeeld handrails, kan een beperking zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusHet tasje dat bij deze digitale waterpas wordt geleverd is niet super handig, wat het transporteren ervan minder gemakkelijk kan maken.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen genoemd in de reviews.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Wil jij snel, nauwkeurig en gemakkelijk meten? Dan is de Premic kruislijnlaser echt iets voor jou! Deze laser is ideaal voor het waterpas meten en nivelleren van ruimtes. Met de groene straal krijg je een zeer precieze meting. Wat deze lijnlaser bijzonder maakt, is dat hij 360° draaibaar is, hierdoor is hij in alle ruimtes en op alle terreinen te gebruiken.

Deze kruislijnlaser is ook nog eens ergonomisch en gebruiksvriendelijk, met maar drie knoppen nivelleer jij snel de ruimte. Werk al jouw klusjes sneller en nauwkeuriger af! En het handige draagtasje zorgt ervoor dat je de laser gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

De Premic kruislijnlaser is water- en stofdicht, wat hem perfect maakt voor in de bouw. En het is ook nog eens duurzaam, je kunt hem zeker 8-9 jaar effectief gebruiken.

Deze lijnlaser is tevens voorzien van een digitale waterpas en automatische nivellering, waardoor je nog sneller en gemakkelijker kunt werken. Met een nauwkeurigheid van 0,1 mm en een maximale batterijduur van 5 uur, is dit een uitstekende investering voor klusjesmannen en doe-het-zelvers.

De Premic kruislijnlaser is ideaal voor het nivelleren en opmeten van ruimtes. Door zijn draaibaarheid en de groene straal is hij in alle ruimtes en op alle terreinen te gebruiken. De laser is ergonomisch en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel en nauwkeurig kunt werken. Het apparaat is water- en stofdicht en is daarom perfect voor in de bouw. De laser is ook nog eens duurzaam en gaat zeker 8-9 jaar mee. Het enige nadeel is de maximale batterijduur van 5 uur, wat soms te kort kan zijn voor grote klussen. Over het algemeen is dit een uitstekende investering voor de klusser of doe-het-zelver!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Professionele Hilda 4D kruislijnlaser 16

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.9

De Proffesionele 4D Hilda kruislijnlaser is een zelfnivellerende kruislijnlaser met 4 groene lasers die zowel een horizontale als een verticale laserlijn projecteert tot 16 lijnen. Zo kun je eenvoudig schilderijen, gordijnrails, keukenmeubels en vele andere objecten uitlijnen die recht en of waterpas wilt plaatsen. Dit is Ideaal voor zzpers of werkzaamheden op de bouw en nog veel meer sectoren, er zijn talloze gevallen waarbij de laser eenvoudig en functioneel te gebruiken is. De laser is van de Hoogste kwaliteit materialen gemaakt is Schok\ Vocht \ Stof bestendig. dit product krijgt een 10\10 voor gebruiksvriendelijkheid. Deze nieuwe 4D Hilda kruislijnlaser heeft een groene laser deze kleur is het beste zichtbaar in een lichte omgeving. Er word een afstandbediening bij geleverd perfect voor plekken waar u er handmatig minder goed tot niet bij kunt komen , dit is zeker een aanrader bij een laser. De laser word in een mooie opbergtas geleverd en hierdoor makkelijk mee te nemen op klus of optebergen Handig met de T-Type Beugel met magneet is de laser eenvoudig op te hangen. Waar is het artikel voor geschikt? Ophangen van schilderijen en nog veel meer! Uitlijnen bij betegelen & nog veel meer! ZZPERS & Bouw werkzaamheden Installeren van keuken- en badkamermeubels En ga zo maar door. Voor alles wat juist recht & waterpas uitgelijnd moet worden! De voordelen van het meetgereedschap: Projecteert tegelijk een horizontale en verticale laserlijn Automatisch uitlijnen - altijd 100% recht & Waterpas Perfect voor snel en recht uitlijnen van foto's, schilderijen, tegels, gordijnrails en wandmeubels Uiterst eenvoudige bediening zowel handmatig als op afstand! Incl. Afstandbediening. Groot werkbereik van 25m dankzij de groene laserlijn. Vastzetten van de adapterplaat aan boven-, onderkant mogelijk. Ook te gebruiken op statief hiervoor zitten er accesoires bij. De belangrijkste specificaties van het meetgereedschap: Werkbereik, ca.: 30 m Laserdiode: 515 nm Laserklasse: 2 Zelfnivelleertijd, typ.: 0.5 s Nivelleerbereik: ± 3 ° Openingshoek in: 360 ° Nauwkeurigheid: ± 0.2 mm/m Gewicht : 560 gr Batterij : Oplaadbare litium Accu + Oplader 4 lasers (16 Lijnen) Wat zit er in de verpakking? Hilda Green Kruislijnlaser oplaadbare litium accu afstandbediening ophoog plateau T-Type ophang beugel Oplader Out: 5V 2.0 A Statief accesoires Gebruiksaanwijzing Opbergtas.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

7. Bolture Kira

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Ben je aan het verbouwen of werken en moet je rechte waterpas lijnen trekken? De laser waterpas van Bolture is een zelfnivellerende kruislijnlaser. Het is voorzien van een zelfnivellerende functie tot wel 3°. Dit betekend dat de laser zich vanzelf waterpas zal projecteren. Geen problemen meer als de laser op een plaats staat waar het niet recht is. De bouwlaser is water en stofdicht. In de bouw kan het nog wel is vies zijn. Deze lijnlaser gaat niet kapot! Met de groene lasers heb je een hoge zichtbaarheid waar het zich precies bevind. Met de meegeleverde set heb je alles wat je nodig hebt om het overal mee naartoe te nemen. Voordelen + Zelfnivillerend tot 3° + Stof en waterdicht + Inclusief gehele set + Kan tegen stoten en vallen + Compact van formaat Productspecificaties - Kleur: Groen - Afmetingen: 80 x 90 x 60 mm - Lijnen: 2 - Laser kracht: 10mw/5mw - Bereik: 15 en 10 meter - Gewicht: 530 gram - Waterdichtheid: IP54 Weten waarom deze laser waterpas de bestseller is? Zelfnivillerend tot 3° De laser waterpas is Zelfnivillerend. Dit betekend dat de laser zich vanzelf waterpas zal projecteren. Geen problemen meer als de laser op een plaats staat waar het niet recht is. Stof en waterdicht Wanneer je aan het klussen bent kan het nog wel is vies en vochtig zijn. Gelukkig is deze laser waterpas stof en waterdicht en zal die niet snel kapot gaan. Kan tegen stoten en vallen In de bouw kan je nog wel is wat laten vallen. Deze laser waterpas is stootbestendig en kan dus tegen een stootje! Ruime ervaring in laser waterpassen! Bolture werkt al geruime tijd in las branche en hebben daarom dus een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede laser waterpas aan moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de laser waterpas! Inhoud van uw bestelling 1 x Laser waterpas 1 x Aansluitkabel 1 x Opbergtas Bestel de laser waterpas en meet alles zeer nauwkeurig!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 januari in huis

Bekijk prijs

8. XEOD XO0025

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een kruislijnlaser die je helpt bij het klussen? De XEOD XO0025 is een zelfnivellerende kruislijnlaser die tot wel 4° zichzelf waterpas zal projecteren. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken als het oppervlak niet perfect recht is. De groene laser is tot wel 6 keer beter zichtbaar dan een rode laser, waardoor je nog makkelijker kunt werken. De laser is volledig water- en stofdicht en kan tegen een stootje, zelfs op een stoffige bouwplaats.

Met een meetbereik van 1500 cm en een nauwkeurigheid van 1 mm is de XEOD XO0025 een van de meest nauwkeurige kruislijnlasers op de markt. Dankzij de automatische nivellering hoef je niet langer tijd te verspillen aan het handmatig afstellen van de laser. De digitale waterpas maakt het nog makkelijker om te werken, zelfs als je geen ervaring hebt met het gebruik van een kruislijnlaser. En met een maximale batterijduur van 5 uur kun je de hele dag doorwerken zonder onderbrekingen.

De XEOD XO0025 is ideaal voor klussen waarbij je rechte waterpas lijnen moet trekken, zoals bij het leggen van tegels, het ophangen van planken of het installeren van verlichting. Maar ook voor professionele bouwprojecten is deze kruislijnlaser een uitkomst. Het enige nadeel is dat de laser niet geschikt is voor buitengebruik bij fel zonlicht, maar dat geldt voor de meeste kruislijnlasers.

Al met al is de XEOD XO0025 een geweldige kruislijnlaser die je veel tijd en moeite zal besparen. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint, deze laser maakt je werk een stuk makkelijker en nauwkeuriger.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. R.P. Tools Geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.5

Deze zelfnivellerende laser is speciaal gemaakt voor gebruiksvriendelijkheid. De laser is gemakkelijk met één knop aan en uit te zetten. Wanneer de laser is ingeschakeld begint deze direct te nivelleren. Wanneer de laser klaar is met nivelleren gaat de laser roteren en kan er gewerkt worden. Ook is de laser voorzien van oplaadbare batterijen die via de laser op te laden zijn. De ingebouwde batterijen gaan gemakkelijk 20 uur mee. Zelf nivellerend: De laser nivelleert volledig automatisch door middel van servomotoren. Hierdoor nivelleert de roterende laser snel en nauwkeurig. Zet de laser op het (meegeleverde) statief, druk op de aan-knop en wanneer de laserstraal gaat draaien is de bouwlaser volledig genivelleerd (waterpas) en kan direct gewerkt worden. Door de hoge nauwkeurigheid is deze laser geschikt voor het professionele gebruik. Bereik: Met de meegeleverde handontvanger heeft de rotatielaser een werkbereik van 400 meter. Het bereik van de rotatielaser tot de ontvanger is 300 meter. Met dit grote werkbereik is deze laser uniek in zijn prijsklasse. Daarnaast is het een nauwkeurige bouwlaser, met een maximale afwijking van 2 millimeter op 10 meter volgens de fabrieksspecificaties. Echter blijkt deze afwijking in de praktijk vaak nauwkeuriger te zijn. * Afschot: Het is mogelijk om deze rotatielaser in dubbel afschot te stellen. Dit kan simpel gedaan worden met de bijgeleverde afstandsbediening. De X-as kan in afschot gesteld worden en tegelijkertijd kan de Y-as ook in afschot gesteld worden. Hiermee is er een dubbele helling te creëren tot een maximaal totaal afschot tot 7%. Dit afschot dient manueel te worden ingesteld door middel van de afstandsbediening. TILT functie: De laser is voorzien van een TILT functie. Wanneer de TILT functie is ingeschakeld kunnen meetfouten voorkomen worden. In de TILT functie schakelt de laser zichzelf uit wanneer deze een schok heeft gekregen of is bewogen. Op deze manier is te merken dat de roterende laser is bewogen en dus opnieuw zal moeten worden ingesteld. Ideaal wanneer de roterende laser niet elk moment in het zicht is. TILT functie is automatisch aan. Specificaties: Nauwkeurigheid: 2 mm op 10 m Bereik: 400 m Werkbereik: 300 m Nivelleerbereik: ± 5° Werkduur: ca. 20 werkuren Laser: 635 nm, klasse 2 Voeding: 4x Accu 1.2V Temperatuurbereik: -20°C tot +50°C Aansluiting: 5/8“ Bescherming: IP54 Gewicht: 1,6 kg Inbegrepen: - Roterende zelfnivellerende laser - Handleiding - Handontvanger - Koffer - Afstandsbediening - Oplader - Richtplaatje - Laserbril - Sleutel van de draagkoffer - Aluminium verstelbaar statief - Meetbaak (uitschuifbaar) inc draagtas

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. HILDA Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.4

Wilt u het beste hulpmiddel om ruimtes loodrecht uit te lijnen en waterpas te krijgen? U kunt alles voortaan netjes ophangen met behulp van deze kruislijnlaser. Richt het op de ruimte of object en u heeft een waterpas lijn waar u met gemak vanuit kunt werken Gebruikerstips: - Het waterpas ophangen van ieder object. - Het loodrecht uitlijnen van bijvoorbeeld behang- en tegelwerk. - Het installeren van keuken- en badkamermeubels. - Als u meerdere gaten waterpas wilt boren. de voordelen Verstelbaar statief met draaiknoppen. Zo richt u de lasers nauwkeurig in de juiste richting. met gemak te gebruiken klein product met statief met behulp van de Hilda laser kunt u gemakkelijk de schilderijen, klokken of kasten ophangen met verven van perfecte rechte lijnen specificaties -Merk: Hilda Type: infrarood laser niveau De golflengte van de laser: + 653 (nm) Nauwkeurigheid: +- 0.2 mm per meter Voeding: opladen Maat: 8cm X 8,3cm X 6cm Werkafstand: 30m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 mei in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van digitale waterpassen. Er zijn namelijk 22 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!