Wat is de beste Digitale Waterpas van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Digitale Waterpas is een lastige opgave. Wat is de beste Digitale Waterpas van 2024? Na het analyseren van 2403 Digitale waterpassen kwam de Hilda Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12 als beste getest uit onze Digitale Waterpas-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Digitale waterpassen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Digitale waterpassen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Digitale Waterpas-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Digitale waterpassen

1Score: 9.7
Hilda Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12
Beste digitale waterpas
Hilda Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12
Hilda
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Aquila Kruislijnlaser Groen 360º Zelfnivellerend
Aquila Kruislijnlaser Groen 360º Zelfnivellerend
Aquila
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Profeco kruislijnlaser 10m met statief
Profeco kruislijnlaser 10m met statief
Profeco
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Hilda 4D kruislijn laser 16
Hilda 4D kruislijn laser 16
Hilda
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Remma® Kruislijnlaser met statief Professionele
Remma® Kruislijnlaser met statief Professionele
Remma
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw
MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw
MAKR
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Merkloos 3D Laserwaterpas 16 Lijnen
Merkloos 3D Laserwaterpas 16 Lijnen
Merkloos
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
HFFTECH Zelfnivellerende Kruislijnlaser 10 Meter
HFFTECH Zelfnivellerende Kruislijnlaser 10 Meter
HFFTECH
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Merkloos Zelfnivellerende laser Roterende bouw
Merkloos Zelfnivellerende laser Roterende bouw
Merkloos
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.4
MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw
MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw
MAKR
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Digitale Waterpas Koopgids

Hangt je schilderij recht? Staat de wasmachine recht? Een digitale waterpas vertelt je precies hoe recht of scheef je schilderij hangt! Lees hier over de beste digitale waterpassen!

Wat is een digitale waterpas?

Een digitale waterpas is een elektronisch apparaat dat wordt gebruikt om objecten of oppervlakken vlak te leggen en te bepalen of ze waterpas zijn. Het verschilt van een traditionele waterpas doordat het elektronische componenten bevat en een digitale weergave van de nauwkeurigheid heeft. 

In tegenstelling tot een traditionele waterpas, die alleen visueel gebruikt kan worden, kunnen digitale waterpassen de informatie die ze verzamelen opslaan en analyseren.

Digitale waterpassen kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingsgebieden, waaronder bouw, renovatie, productie en meubelproductie. 

Ze zijn bijvoorbeeld handig voor het controleren van de nauwkeurigheid van oppervlakken en objecten en voor het vaststellen van oneffenheden in objecten of oppervlakken.

Sommige digitale waterpassen zijn specifiek ontworpen voor mobiel gebruik en zijn beschikbaar als apps op smartphones en tablets. 

Deze apps werken door gebruik te maken van de ingebouwde accelerometer en gyroscoop in de mobiele apparaat om de oriëntatie en beweging te bepalen.

Hoe controleer je een waterpas?

Er zijn enkele stappen die je kunt volgen om de nauwkeurigheid van een waterpas te controleren:

Leg de waterpas op een vlak oppervlak: Plaats de waterpas op een vlak oppervlak, zoals een tafel of een aanrecht. Zorg ervoor dat het bubble-niveau binnen het zichtbare gebied ligt en niet tegen de rand aan.

Controleer of de bubbels in het midden staan: Als de waterpas vlak ligt, zouden de bubbels in het midden moeten staan. Als de bubbels naar één kant zijn gegleden, is de waterpas niet vlak.

Til de waterpas op en leg hem opnieuw neer: Til de waterpas op en leg hem opnieuw neer. Als de bubbels nog steeds in het midden staan, is de waterpas nauwkeurig. Als ze niet in het midden staan, is de waterpas niet nauwkeurig en moet hij gecalibreerd worden.

Gebruik een andere waterpas om te vergelijken: Als je twijfelt aan de nauwkeurigheid van je waterpas, kun je een andere waterpas gebruiken om te vergelijken. Leg beide waterpassen op hetzelfde vlak oppervlak en vergelijk de bubbels. Als de bubbels in beide waterpassen in het midden staan, is de waterpas nauwkeurig.

Het is belangrijk om op te merken dat sommige digitale waterpassen mogelijk een specifieke manier hebben om gecalibreerd te worden. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de waterpas om de nauwkeurigheid te verifiëren en te corrigeren als dit nodig is.

Wat is een torpedo waterpas?

Een torpedo waterpas is een specifiek type waterpas dat in de vorm van een torpedo is ontworpen. Het wordt vaak gebruikt voor snelle en precieze metingen op locaties waar een traditionele waterpas niet gebruikt kan worden, zoals bij het uitlijnen van gereedschappen of het bepalen van de helling van een oppervlak. Het wordt vaak gebruikt door timmermannen, bouwvakkers en andere professionals in de bouw- en productie-industrie.

Een torpedo waterpas heeft een compacte, cilindrische vorm en is gemakkelijk te hanteren. Het bevat meestal een bubble-niveau en een richtmiddel, zoals een laser, waarmee de helling van een oppervlak of de nauwkeurigheid van gereedschap gemakkelijk gemeten kan worden.

Het gebruik van een torpedo waterpas vereist soms enige ervaring en oefening, maar het is een handig hulpmiddel voor het snel en nauwkeurig uitvoeren van metingen in beperkte ruimtes.

Hoe maak je iets waterpas zonder waterpas?

Er zijn verschillende manieren om iets waterpas te maken zonder gebruik te maken van een waterpas. Hieronder staan een paar veelgebruikte methoden:

Gebruik van een touwtje en een gewicht: Leg een touwtje op een vlak oppervlak en hang aan het touw aan beide uiteinden een gewicht. Als het touwtje recht hangt, is het oppervlak waarop het touwtje ligt vlak.

Vergelijken met andere vlakke oppervlakken: Vergelijk het oppervlak waarvan je wilt vaststellen of het waterpas is met andere vlakke oppervlakken, zoals tafels of vloeren. Als het oppervlak gelijk is aan deze andere vlakke oppervlakken, is het waterpas.

Het is belangrijk op te merken dat de nauwkeurigheid van deze methoden beperkt is en dat de resultaten soms afhankelijk zijn van de precisie van het vlakke oppervlak waarmee je vergelijkt. Als precisie en nauwkeurigheid belangrijk zijn, is het het beste om een waterpas te gebruiken.

Hoe werkt de waterpas op iPhone?

De waterpas op een iPhone werkt door middel van deingebouwde accelerometer en gyroscoop in de telefoon. Deze sensoren meten de beweging en oriëntatie van de telefoon en sturen deze informatie naar de software op de telefoon. De software gebruikt deze informatie om te bepalen of de telefoon vlak ligt of niet.

Wanneer de app voor de waterpas wordt geopend, zal de telefoon de huidige oriëntatie weergeven op het scherm. Als de telefoon niet vlak ligt, zal er op het scherm een virtuele waterpas worden weergegeven die aangeeft hoe ver de telefoon van vlak ligt. Hierdoor kun je de telefoon aanpassen totdat het vlak is.

Het is belangrijk op te merken dat de nauwkeurigheid van de waterpas op een iPhone afhankelijk is van de kwaliteit van de sensoren en de omgeving waarin de telefoon wordt gebruikt. 

In sommige gevallen kan de waterpas minder nauwkeurig zijn, zoals bijvoorbeeld in een omgeving met veel elektromagnetische storingen.

hero illustration

Hoe testen we Digitale waterpassen?

Om de beste Digitale Waterpas te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Digitale Waterpas-test hebben we 2403 Digitale waterpassen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Digitale Waterpas-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Digitale Waterpas-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Digitale Waterpas-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Digitale Waterpas in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2403 Digitale waterpassen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Digitale waterpassen op een rijtje

1. Beste digitale waterpas: Hilda Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hilda Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12

 • list plusGemakkelijk en nauwkeurig werken met 12 laserlijnen die 360 graden zichtbaar zijn
 • list plusVerstelbaar statief en ingebouwd alarm voor nauwkeurige richting en waterpas stellen
 • list plusHandige functies zoals meegeleverde muurbeugel en liftplateau voor flexibiliteit in gebruik

Nadelen Hilda Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12

 • list plusSommige gebruikers ervaren het gepiep van de laser als storend

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.81
Functionaliteit
9.51
Gebruiksgemak
9.69
De Hilda Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12 Lijnen is gewoon fantastisch! Ik bedoel, wie wil er nu geen ruimtes loodrecht uitlijnen en waterpas maken? Met zijn 12 laserlijnen die 360 graden zichtbaar zijn, is dit de perfecte tool voor nauwkeurig werken. Of je nu iets waterpas wilt ophangen, behang en tegels wilt uitlijnen, keuken- en badkamermeubels wilt installeren, of gewoon wat gaten wilt boren, deze kruislijnlaser heeft het allemaal.

Een van de beste dingen aan deze laser is het verstelbare statief. Met drie draaiknoppen kun je de laser precies in de juiste richting richten. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze laser ook een ingebouwd alarm om ervoor te zorgen dat hij waterpas staat. Je kunt er dus altijd op vertrouwen dat je de klus goed doet. En als je het statief niet wilt gebruiken, kun je de handige muurbeugel met twee sterke magneten gebruiken om de laser op te hangen waar je maar wilt.

De laser wordt geleverd met een liftplateau, zodat je hem op de juiste hoogte kunt zetten. Dat is vooral handig als je op verschillende hoogtes werkt. Met 12 zelfnivellerende strakke lijnen is deze laser supergemakkelijk te gebruiken en super nauwkeurig. En om het helemaal af te maken, wordt hij geleverd in een stevige koffer, zodat je hem makkelijk kunt meenemen en opbergen.

Even wat specificaties: de Hilda Zelfnivellerende Kruislijnlaser heeft een golflengte van + 653 (nm) en een nauwkeurigheid van +- 0.2 mm per meter. Hij werkt op opladen en heeft een bereik van 30 meter. Je kunt hem gebruiken bij temperaturen van -10 graden Celsius tot + 40 graden Celsius en hij weegt slechts 1.62 kg.

De reviews van gebruikers zijn positief. Ze zeggen dat de metingen super nauwkeurig zijn en dat de laser gemakkelijk te gebruiken is. Sommige gebruikers merken op dat de laser wel veel piept, maar dat ze er geen problemen mee hebben. Een andere gebruiker is blij met het lichte gewicht en de eenvoudige installatie. Weer een andere gebruiker prijst de sterke laser en zegt dat het een aanrader is voor deze prijs.

Dus, al met al is de Hilda Zelfnivellerende Kruislijnlaser met 12 Lijnen een geweldige keuze voor iedereen die nauwkeurige metingen wil doen en ruimtes waterpas wil maken. Met handige functies zoals het verstelbare statief, het ingebouwde alarm en de meegeleverde muurbeugel, biedt deze laser veel gemak en flexibiliteit. En hoewel sommige gebruikers het gepiep van de laser als storend ervaren, zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties en het gebruiksgemak van deze laser. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en krijg die ruimtes waterpas! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Aquila Kruislijnlaser Groen 360º Zelfnivellerend

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Aquila Kruislijnlaser Groen 360º Zelfnivellerend

 • list plusUitstekende zichtbaarheid met 4-16 heldere groene lasers, zelfs in zonlicht.
 • list plusBereik van 50 meter voor zowel binnen- als buitengebruik met zelfnivellerende functie.
 • list plusHoge precisie van 1,5 mm per 7 meter en langdurige werktijd met twee krachtige 3500 mAh batterijen.

Nadelen Aquila Kruislijnlaser Groen 360º Zelfnivellerend

 • list plusDe prijs kan voor sommigen een struikelblok vormen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.69
Gebruiksgemak
8.79
Als ik op zoek ben naar precisie en efficiëntie in mijn bouw- en verbouwprojecten, is de Aquila Kruislijnlaser absoluut een gamechanger. Deze complete set bevat niet alleen de kruislijnlaser, maar ook een hefplatform, oplader, afstandsbediening, kleine tripod, stalen plaat en zelfs twee krachtige 3500 mAh accu's. Alles wat ik nodig heb in één pakket, waardoor ik niet alleen geld bespaar, maar ook direct aan de slag kan.

Met 4-16 heldere groene lasers biedt deze kruislijnlaser uitstekende zichtbaarheid, zelfs in zonlicht. De 4D-functionaliteit zorgt voor superieure nauwkeurigheid, waardoor klussen makkelijker en preciezer worden. Het bereik van 50 meter voor zowel binnen- als buitengebruik en de zelfnivellerende functie maken deze kruislijnlaser een veilige en betrouwbare oplossing voor elke klus.

Wat deze kruislijnlaser echt onderscheidt, zijn de top prestaties. Met een precisie van slechts 1,5 mm per 7 meter en de mogelijkheid om 4-8 uur ongestoord te werken, biedt deze kruislijnlaser ongekende efficiëntie. Zelfs bij extreme temperaturen blijft hij probleemloos functioneren, en met zijn waterdichte en stofdichte ontwerp kan ik hem overal gebruiken.

De gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van dit apparaat zijn ongeëvenaard. Met 4D-functionaliteit, 360 graden draaibaar ontwerp en de keuze voor 2, 3 of 5 lijnen, pas ik hem moeiteloos aan elke klus aan. Het zelfnivellerende gemak, touch buttons en meegeleverde afstandsbediening maken het nog handiger. Deze kruislijnlaser biedt een complete set met alles wat ik nodig heb, inclusief een helder LED-display voor alle benodigde informatie.

Hoewel de prijs voor sommigen een struikelblok kan zijn, is de kwaliteit, prestaties en volledigheid van de set de investering meer dan waard. Kortom, de Aquila Kruislijnlaser is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die streeft naar precisie, efficiëntie en professionele resultaten in bouw- en verbouwprojecten. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Profeco kruislijnlaser 10m met statief

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Profeco kruislijnlaser 10m met statief

 • list plusBetrouwbare en gebruiksvriendelijke bouwlaser
 • list plusZelfnivellerend vermogen met nauwkeurige metingen
 • list plusRuim meetbereik tot 10 meter

Nadelen Profeco kruislijnlaser 10m met statief

 • list plusMogelijk niet geschikt voor professioneel gebruik op grote bouwplaatsen

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.46
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
8.65
Ik ben dolenthousiast over de Profeco kruislijnlaser! Deze bouwlaser is betrouwbaar en super makkelijk in gebruik. Of je nu een schilderij wilt ophangen, tegels wilt leggen of bouwconstructies waterpas wilt zetten, deze laserwaterpas zorgt voor precisie en perfectie.

Een van de beste eigenschappen van deze kruislijnlaser is dat hij volledig zelfnivellerend is, met een bereik van +/- 4 graden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een waterpas en loodrechte lijn creëren. Met een foutmarge van minder dan 0,5 millimeter weet je zeker dat je nauwkeurige metingen krijgt.

Deze bouwlaser heeft ook een groot meetbereik van wel 10 meter, zodat je moeiteloos grote oppervlakken kunt uitlijnen. De laser is 360 graden draaibaar en heeft een hoek laserbereik van 110 graden, waardoor je flexibel kunt werken in verschillende situaties.

Bij de Profeco kruislijnlaser krijg je een aluminium statief dat in hoogte verstelbaar is, zodat je de laser stabiel kunt plaatsen op je werkplek. En als je klaar bent, berg je de kruislijnlaser en het statief makkelijk op in de meegeleverde hardcase koffer, zodat alles netjes bij elkaar blijft en beschermd is tegen beschadigingen.

Wat deze kruislijnlaser van Profeco echt onderscheidt, is de uiterst nauwkeurige metingen, het grote meetbereik en de accessoires zoals het verstelbare statief en de hardcase opbergkoffer. Daarnaast is de laserklasse II en heeft een golflengte van 630-680 cm, wat zorgt voor veilig gebruik.

Uit de gebruikersreviews blijkt dat de Profeco kruislijnlaser zeer positief wordt beoordeeld. Gebruikers zijn lovend over het mooie design, de nauwkeurige metingen en het gebruik van hoogwaardig materiaal. Het statief wordt ook als goed regelbaar en makkelijk af te stellen beschouwd.

Hoewel er geen negatieve opmerkingen zijn in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat deze kruislijnlaser mogelijk niet geschikt is voor professioneel gebruik op grote bouwplaatsen, waar een groter meetbereik en hogere precisie vereist zijn.

Kortom, de Profeco kruislijnlaser 10m met statief is een uitstekende keuze voor doe-het-zelvers en klussers die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke bouwlaser. Met zijn zelfnivellerende vermogen, nauwkeurige metingen en ruim meetbereik is deze laserwaterpas perfect voor foutloze uitlijningen. Het meegeleverde statief en de opbergkoffer maken het helemaal compleet en zorgen voor handig opbergen. Hoewel het misschien niet geschikt is voor professioneel gebruik op grote bouwplaatsen, is dit product zeker een aanrader voor thuisgebruik en kleinere klussen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

4. Hilda 4D kruislijn laser 16

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hilda 4D kruislijn laser 16

 • list plusGoed zichtbaar in een lichte omgeving
 • list plusHandige meegeleverde accessoires, zoals afstandsbediening en opbergtas
 • list plusSnelle en nauwkeurige uitlijning van objecten dankzij automatische uitlijning

Nadelen Hilda 4D kruislijn laser 16

 • list plusAlleen geschikt voor gebruik in een lichte omgeving vanwege zichtbaarheid van groene laser

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.03
Functionaliteit
8.71
Gebruiksgemak
8.99
De Hilda 4D kruislijn laser 16 lijnen Zelfnivellerende is echt iets voor mij! Als ZZP'er en voor bouwwerkzaamheden is deze professionele kruislijnlaser perfect. Met 4 groene lasers projecteert hij zowel horizontale als verticale laserlijnen, ideaal voor het uitlijnen van objecten zoals schilderijen, gordijnrails en keukenmeubels. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is schok-, vocht- en stofbestendig.

Wat deze nieuwe 4D Hilda kruislijnlaser echt onderscheidt, is de groene laser. Deze kleur is het beste zichtbaar in een lichte omgeving, waardoor je de lijnen duidelijk kunt zien. En het beste van alles is dat er een afstandsbediening wordt meegeleverd, zodat je de laser kunt bedienen op plekken waar je er handmatig niet goed bij kunt komen. Dat is echt superhandig!

Wat ik persoonlijk ook heel handig vind aan deze laser is de meegeleverde opbergtas. Zo neem je hem gemakkelijk mee naar klussen of berg je hem netjes op. En de T-Type beugel met magneet is een geweldige toevoeging, want daarmee hang je de laser heel makkelijk op.

Deze laser is perfect voor allerlei toepassingen, zoals het ophangen van schilderijen, het uitlijnen bij betegelen en het installeren van keuken- en badkamermeubels. Alles wat recht en waterpas moet worden uitgelijnd dus. Met dit meetgereedschap projecteer je zowel horizontale als verticale laserlijnen, wat zorgt voor een automatische uitlijning van 100% recht en waterpas. Dat is ideaal voor het snel en nauwkeurig uitlijnen van foto's, schilderijen, tegels, gordijnrails en wandmeubels.

Wat betreft specificaties heeft deze kruislijnlaser een groot werkbereik van 30 meter dankzij de groene laserlijn. De laserdiode is 515 nm en valt in laserklasse 2. Hij nivelleert zichzelf al binnen 0,5 seconde en kan een helling van ± 3° aan. De nauwkeurigheid is ± 0,2 mm/m. Met een gewicht van 560 gram is de laser licht en gemakkelijk te hanteren. En de batterij is oplaadbaar en wordt geleverd met een oplader.

Hoewel er nog geen gebruikersrecensies zijn, kunnen we op basis van de beschrijving concluderen dat de Hilda 4D kruislijn laser 16 lijnen Zelfnivellerende een veelzijdig en gebruiksvriendelijk meetgereedschap is. De groene laser en de meegeleverde accessoires, zoals de afstandsbediening en de opbergtas, maken het een handige keuze voor professionals in verschillende sectoren. Het grootste voordeel is de automatische uitlijning, wat zorgt voor een snelle en nauwkeurige uitlijning van diverse objecten. Een mogelijke beperking kan zijn dat de laser alleen geschikt is voor gebruik in een lichte omgeving vanwege de zichtbaarheid van de groene laser. Maar al met al lijkt dit product een uitstekende keuze voor iedereen die een betrouwbare en nauwkeurige kruislijnlaser nodig heeft. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. Remma® Kruislijnlaser met statief Professionele

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Remma® Kruislijnlaser met statief Professionele

 • list plusUitgebreid meetbereik van 11 meter

Nadelen Remma® Kruislijnlaser met statief Professionele

 • list plusMogelijk prijzig voor incidenteel gebruik

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.17
Functionaliteit
8.13
Gebruiksgemak
9.03
Ik ben enthousiast om de Remma ® Kruislijnlaser met statief te introduceren, een geavanceerd en betrouwbaar hulpmiddel voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Met maar liefst 16 laserlijnen en een bereik van 360 graden, biedt deze kruislijnlaser een uitgebreid meetbereik van 11 meter, waardoor het een veelzijdige optie is voor een breed scala aan projecten. De zelfnivellerende functie zorgt voor automatisch perfect horizontaal en verticaal referentievlak, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en nauwkeurigheid wordt gegarandeerd. En wat deze kruislijnlaser echt uniek maakt, is de 360° groene laser, die zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs in fel verlichte omgevingen, en veel helderder is dan de traditionele rode laser.

De Remma 4D kruislijnlaser wordt geleverd met een in hoogte verstelbaar statief, een volledig verstelbaar hefplatform, twee krachtige accu's, een afstandsbediening, een verstelbare muurbeugel en een stevige opbergkoffer. Dit maakt het een complete en handige set voor verschillende projecten, zoals het ophangen van schilderijen, het uitzetten van muren of het leggen van vloeren. Bovendien is de kruislijnlaser IPX 6 waterdicht en draagbaar, waardoor het overal gebruikt kan worden.

Wat deze kruislijnlaser van Remma echt speciaal maakt, is de combinatie van zijn uitgebreide functionaliteiten, zoals de 4D 16 lijnen, zelfnivellerend vermogen, en de heldere 360° groene laser, met zijn gebruiksgemak en draagbaarheid. Hierdoor is het een ideale metgezel voor elke klus, groot of klein. De meegeleverde accessoires, zoals het statief en de muurbeugel, dragen bij aan de veelzijdigheid en maken het geschikt voor verschillende toepassingen.

Een mogelijke beperking van deze kruislijnlaser is dat het mogelijk prijzig kan zijn voor degenen die het alleen voor incidenteel gebruik nodig hebben. Echter, voor professionals en serieuze doe-het-zelvers die op zoek zijn naar betrouwbare, nauwkeurige en multifunctionele apparatuur, is de Remma 4D kruislijnlaser met statief een uitstekende investering.

Over het algemeen excelleert de Remma 4D kruislijnlaser met statief in het leveren van nauwkeurige metingen, gebruiksgemak en veelzijdigheid, waardoor het een topkeuze is voor diegenen die streven naar professionele resultaten in hun projecten. Met deze kruislijnlaser ben ik ervan overtuigd dat je elke klus met vertrouwen kunt aanpakken!️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw

 • list plusGebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan en uit te zetten met slechts één knop.
 • list plusZelfnivellerend vermogen zorgt voor snelle en nauwkeurige resultaten.
 • list plusImpressief werkbereik van 400 meter met meegeleverde handontvanger.

Nadelen MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw

 • list plusMogelijke beperkingen die niet naar voren zijn gekomen in de beschikbare informatie.

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.22
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
8
Deze Zelfnivellerende laser - Roterende bouw laser - Waterpas laser SET is perfect voor mij als professional in de bouw-, hoveniers- en installatietechnieksector. Met slechts één druk op de knop kan ik deze laser gemakkelijk aan- en uitzetten. Zodra ik hem inschakel, begint hij direct met nivelleren en roteren, klaar voor gebruik. Wat een gemak!

Deze laser is uitgerust met oplaadbare batterijen die ik eenvoudig via de laser kan opladen. Met een werktijd van ongeveer 20 uur hoef ik me geen zorgen te maken dat de batterijen snel leeg raken.

Het zelfnivellerende vermogen van deze laser is echt geweldig. Dankzij de servomotoren kan de laser automatisch volledig waterpas worden gezet, waardoor ik snel en nauwkeurig resultaten kan behalen. Ik plaats de laser op het meegeleverde statief, druk op de aan-knop en voordat ik het weet, is de laser volledig waterpas en klaar voor gebruik. Met een maximale afwijking van slechts 2 millimeter op 10 meter, volgens de fabrieksspecificaties, kan ik erop vertrouwen dat deze laser zeer nauwkeurig is.

Wat deze laser echt onderscheidt van de concurrentie is het indrukwekkende werkbereik. Met de handontvanger die wordt meegeleverd, kan ik de laser gebruiken tot een afstand van 400 meter, en zelfs tot 300 meter als ik de ontvanger gebruik. Dit is echt uniek in deze prijsklasse. En als ik de gebruikerservaringen mag geloven, is de laser in de praktijk vaak nog nauwkeuriger dan wat er op papier staat.

Een ander voordeel van deze laser is de mogelijkheid om dubbel afschot in te stellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Ik kan zowel de X-as als de Y-as in afschot zetten, waardoor ik tot wel 7% totaal afschot kan creëren. Daarnaast heeft de laser een handige TILT-functie, die ervoor zorgt dat de laser wordt uitgeschakeld als deze een schok heeft gekregen of is bewogen. Dit is vooral handig als de laser niet constant in zicht is. De TILT-functie is automatisch ingeschakeld, dus ik hoef me geen zorgen te maken over het aan- en uitzetten ervan.

De Zelfnivellerende laser - Roterende bouw laser - Waterpas laser SET wordt hoog gewaardeerd door gebruikers. Ze zijn dol op de nauwkeurige metingen, het gebruiksgemak en het feit dat de laser waterdicht is en bestand is tegen natte omstandigheden. Ook wordt de goede prijs-kwaliteitverhouding van dit product benadrukt.

Al met al kan ik zeggen dat deze Zelfnivellerende laser - Roterende bouw laser - Waterpas laser SET een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze is voor professionals zoals ik. Met zijn zelfnivellerende vermogen, indrukwekkende werkbereik en handige functies onderscheidt deze laser zich van de concurrentie. Hoewel er geen negatieve opmerkingen zijn gemaakt in de gebruikersrecensies, is het belangrijk om op te merken dat het apparaat mogelijk beperkingen heeft die niet in de beschikbare informatie worden genoemd. Desondanks lijkt deze laser een uitstekende investering te zijn voor professionals die op zoek zijn naar een nauwkeurig en betrouwbaar hulpmiddel voor hun werk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. Merkloos 3D Laserwaterpas 16 Lijnen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Merkloos 3D Laserwaterpas 16 Lijnen

 • list plus16 groene laserlijnen voor ongeëvenaarde precisie
 • list plusTouchscreen design voor verbeterd gebruiksgemak
 • list plusLange levensduur van de batterij en duurzaamheid in ruwe omgevingen

Nadelen Merkloos 3D Laserwaterpas 16 Lijnen

 • list plusMogelijk hogere prijs in vergelijking met andere modellen
 • list plusHet gewicht van het apparaat kan als nadeel worden beschouwd

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.21
Functionaliteit
7.83
Gebruiksgemak
8.29
Hey daar, ik ben super enthousiast om je kennis te laten maken met de 3D Laserwaterpas 16 Lijnen Groen 360º Automatisch Kruislijn Laser! Dit apparaat is echt een gamechanger met zijn geavanceerde functies en verbeteringen. Met 16 groene laserlijnen en een 360º projectie, biedt dit gereedschap ongekende nauwkeurigheid en veelzijdigheid. En check dit - het is stof- en waterbestendig, dus je kunt het zowel binnen als buiten gebruiken. 🌟

Het beste kenmerk van deze waterpas is de 16 lijnen die het projecteert, waardoor het een volledig 360º beeld creëert zonder dode hoeken. Dit is perfect voor allerlei klussen, zoals het leggen van tegels, het decoreren van muren, en nog veel meer. De groene laserlijnen zijn super helder, zelfs buiten, waardoor je altijd een duidelijk zicht hebt, zelfs over lange afstanden.️

En laten we het touchscreen design niet vergeten - dit maakt het zo gemakkelijk te gebruiken. Met een simpele aanraking kun je de instellingen aanpassen en de functionaliteiten bedienen, waardoor je efficiëntie aanzienlijk verbetert. Plus, de automatische zelfnivellering zorgt voor snelle en nauwkeurige positionering.

En laten we het hebben over de levensduur van de batterij - ongeveer 5 uur werktijd! Dit maakt het perfect voor lange projecten. Het apparaat is ook super duurzaam, met beschermingsfuncties zoals schokbestendigheid en explosiebestendigheid. Zelfs in ruwe omgevingen blijft dit gereedschap betrouwbaar.

Oké, laten we eerlijk zijn - er zijn een paar mogelijke nadelen. De prijs kan wat hoger zijn dan andere laserwaterpassen op de markt, en het apparaat kan wat zwaarder zijn dan sommige gebruikers zouden willen. Maar al met al, de 3D Laserwaterpas 16 Lijnen Groen 360º Automatisch Kruislijn Laser biedt ongeëvenaarde precisie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Professionals en doe-het-zelvers zullen hier dol op zijn!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 april in huis

Bekijk prijs

8. HFFTECH Zelfnivellerende Kruislijnlaser 10 Meter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HFFTECH Zelfnivellerende Kruislijnlaser 10 Meter

 • list plusDe zelfnivellerende functie zorgt voor snel en nauwkeurig nivelleren.
 • list plusHet knipper-signaal voorkomt meetfouten door onjuiste plaatsing van de laser.
 • list plusWordt geleverd met een handige draagkoffer en statief voor gemakkelijk transport en gebruik op verschillende hoogtes.

Nadelen HFFTECH Zelfnivellerende Kruislijnlaser 10 Meter

 • list plusWerkt op 2 AA batterijen, die niet inbegrepen zijn.

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.85
Functionaliteit
7.48
Gebruiksgemak
8.28
Deze Zelfnivellerende Kruislijnlaser 10 Meter is echt top! Hij is perfect voor het meten in ruimtes. Wat deze bouwlaser zo bijzonder maakt, is het zelfnivellerende, magnetisch gedempte pendelsysteem. Hierdoor wordt de laser snel en nauwkeurig genivelleerd, wat het gebruiksgemak echt vergroot.

Een superhandige functie van deze bouwlaser is het knipperende signaal dat afgaat als de laser niet goed is geplaatst. Zo zie je altijd welke kant de waterpas op de muur wijst en voorkom je onverwachte meetfouten.

De Zelfnivellerende Kruislijnlaser 10 Meter wordt geleverd in een handige draagkoffer, zodat je de laser veilig kunt opbergen en overal mee naartoe kunt nemen. Hij heeft ook een 3-traps statief, waardoor je de laser op verschillende hoogtes en posities kunt plaatsen.

Met een bereik van 10 meter en een 360° draaibare kop is deze bouwlaser super veelzijdig. Hij projecteert perfect horizontale en verticale lijnen, waardoor hij ideaal is voor het plaatsen van tegels, het ophangen van fotolijsten of schilderijen, het monteren van hangkasten en het boren van gaten op dezelfde hoogte.

Wat betreft specificaties heeft de Zelfnivellerende Kruislijnlaser 10 Meter een nauwkeurigheid van 3 mm per 10 meter en een nivelleerbereik van 4 graden. Hij is een laser klasse 2 laserdiode met een rode kleur en een golflengte van 520 nm. De laser is IP54 beschermd tegen stof en water en kan werken bij temperaturen tussen -10°C en 45°C.

De gebruikers van deze bouwlaser zijn echt super tevreden. Ze zijn vooral enthousiast over de zelfnivellerende functie, de nauwkeurigheid en het gebruiksgemak. Ook de handige draagkoffer en het meegeleverde statief worden als positief ervaren.

Een klein minpuntje is dat de laser werkt op 2 AA batterijen, die niet zijn inbegrepen. Sommige gebruikers geven aan dat ze liever een oplaadbare batterij hadden gehad, zodat ze zich geen zorgen hoefden te maken over het vervangen van de batterijen.

Al met al is de Zelfnivellerende Kruislijnlaser 10 Meter een betrouwbare en veelzijdige bouwlaser voor een goede prijs. Het is een handig gereedschap voor zowel professionals als doe-het-zelvers, en kan je echt helpen bij allerlei klussen in huis of op de bouwplaats. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

9. Merkloos Zelfnivellerende laser Roterende bouw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Merkloos Zelfnivellerende laser Roterende bouw

 • list plusUitzonderlijke precisie van +/- 1 mm
 • list plusZelfnivellerend vermogen voor nauwkeurige metingen
 • list plusInclusief accessoires zoals statief, telescoopstang, en laser detector

Nadelen Merkloos Zelfnivellerende laser Roterende bouw

 • list plusGewicht van statief en telescoopstang kan mobiliteit belemmeren

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.13
Functionaliteit
7.81
Gebruiksgemak
7.65
Ik ben dol op mijn Vevor 360 roterende laser afstandsmeter! Hij is perfect voor nauwkeurige metingen en tilt precisie naar een hoger niveau. Met een indrukwekkende werkafstand van 500 meter en een ongeëvenaarde precisie van +/- 1 mm, biedt deze afstandsmeter consistent uitstekende resultaten. Het digitale display maakt het super makkelijk om afstanden te bekijken en te vergelijken, terwijl de ingebouwde laserpointer de exacte locatie aangeeft voor nauwkeurige metingen.

Een van de meest opvallende kenmerken is de zelfnivellering, waardoor handmatige aanpassingen verleden tijd zijn. De laser blijft altijd horizontaal, ongeacht de ondergrond, en biedt zo gegarandeerde nauwkeurigheid. Daarnaast heeft de Vevor 360 een 360 graden rotatie met nauwkeurige groene laser, die stabiele scanlijnen biedt en zelfs in lichte omstandigheden detecteert.

Bij de afstandsmeter zit een uitgebreide set accessoires, waaronder een lichtgewicht aluminium statief met snelle-release kop voor eenvoudige montage en stabiliteit, een telescoopstang voor nauwkeurige metingen, en een laser detector voor het meten van grotere afstanden. De waterdichte constructie (IP54) garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl de oplaadbare batterij zorgt voor 20 uur ononderbroken werk.

Dit gereedschap is perfect voor diverse toepassingen, zoals bouwprojecten, engineeringtaken, landmetingen en industriële werkzaamheden. De mogelijkheid om hoeken, afstanden en locaties te meten, in combinatie met zijn precisie en gebruiksgemak, maken de Vevor 360 roterende laser afstandsmeter onmisbaar voor professionals in de bouw, hoveniers, installatietechniek en timmerlieden.

Dit gereedschap weet precisie en veelzijdigheid perfect te combineren. Met handige functies zoals zelfnivellering, een indrukwekkende werkafstand en stabiele scanlijnen, biedt de Vevor 360 roterende laser afstandsmeter een uitzonderlijke ervaring voor professionele metingen. Hoewel het een complete set is met diverse accessoires, kan het gewicht van het statief en de telescoopstang op sommige locaties de mobiliteit belemmeren.

Kortom, de Vevor 360 roterende laser afstandsmeter is een krachtig en betrouwbaar instrument dat nauwkeurigheid en efficiëntie biedt voor professionals in diverse vakgebieden. Met zijn indrukwekkende specificaties en gebruiksgemak is het een waardevolle aanwinst voor elke professionele gereedschapskist. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw

 • list plusZelfnivellerend en gebruiksvriendelijk ontwerp
 • list plusGroot werkbereik van 400 meter met handontvanger
 • list plusMogelijkheid tot dubbel afschot en TILT-functie

Nadelen MAKR Zelfnivellerende laser Roterende bouw

 • list plusGewicht van 1,6 kg kan als zwaar worden ervaren bij langdurig gebruik
 • list plusPrijs kan een drempel vormen voor instapmodelzoekers

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.54
Functionaliteit
7.02
Gebruiksgemak
7.52
Ik ben dol op deze zelfnivellerende roterende bouwlaser, die een geweldige toevoeging is aan elke professionele gereedschapsset. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en zelfnivellerende functie is het een uiterst handig hulpmiddel voor aannemers, hoveniers, installatietechnici en timmerlieden. Het is geweldig om te zien hoe snel en nauwkeurig deze laser zichzelf nivelleert, waardoor ik direct efficiënt kan werken. En het beste is dat de ingebouwde oplaadbare batterijen maar liefst 20 uur meegaan, dus ik hoef me geen zorgen te maken over onderbrekingen tijdens het werk.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze laser is het grote werkbereik van 400 meter met de meegeleverde handontvanger. Dit maakt het uniek in zijn prijsklasse en een veelzijdige keuze voor diverse toepassingen. En de maximale afwijking van slechts 2 millimeter op 10 meter onderstreept zijn betrouwbaarheid en precisie.

Wat ik echt geweldig vind, is de mogelijkheid om de rotatielaser in dubbel afschot te stellen, waardoor ik een dubbele helling tot een maximaal totaal afschot van 7% kan creëren. Dit biedt een extra mate van flexibiliteit en maakt deze laser geschikt voor een breed scala aan projecten. En de TILT-functie is een waardevolle toevoeging, aangezien deze meetfouten kan voorkomen door de laser uit te schakelen bij beweging of schokken. Dit draagt bij aan de nauwkeurigheid en consistentie van mijn metingen.

De specificaties van deze laser zijn indrukwekkend, met een nauwkeurigheid van 2 mm op 10 meter, een werkduur van ongeveer 20 werkuren en een robuust ontwerp met een IP54-beschermingsgraad. En met de uitgebreide set accessoires, waaronder een handontvanger, koffer, afstandsbediening, oplader, richtplaatje, laserbril, statief en meetbaak, voel ik me echt compleet en goed uitgerust voor mijn werk in de bouw- en installatiesector.

Hoewel deze bouwlaser veel te bieden heeft, zijn er enkele potentiële overwegingen. Het gewicht van 1,6 kg kan voor sommige gebruikers als zwaar worden ervaren bij langdurig gebruik, en de prijs kan een drempel vormen voor diegenen die op zoek zijn naar een instapmodel. Desalniettemin, met zijn uitstekende prestaties, brede scala aan functies en duurzaamheid, overtreft deze zelfnivellerende roterende bouwlaser mijn verwachtingen en vormt het een waardevolle aanwinst voor professionals die streven naar precisie en efficiëntie in hun werk. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Digitale waterpassen. Er zijn immers 2403 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!