Wat is de beste Digitale Schuifmaat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 december, 2023

Het kopen van een goede Digitale Schuifmaat is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Digitale Schuifmaat van 2023? Na het testen van 384 Digitale schuifmaten kwam de MAKA Digitale Schuifmaat 150mm RVS als beste uit onze Digitale Schuifmaat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Digitale schuifmaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Digitale schuifmaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Digitale Schuifmaat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Digitale schuifmaten

1Score: 9.6
MAKA Digitale Schuifmaat 150mm RVS
Beste digitale schuifmaat
MAKA Digitale Schuifmaat 150mm RVS
MAKA
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Rheme Digitale Schuifmaat Nauwkeurig Meter
Rheme Digitale Schuifmaat Nauwkeurig Meter
Rheme
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Optimus Professionele Digitale Schuifmaat met
Optimus Professionele Digitale Schuifmaat met
Optimus
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Mitutoyo Digimatic Digitale Schuifmaat
Mitutoyo Digimatic Digitale Schuifmaat
Mitutoyo
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Digitale Schuifmaat - 150 mm
Digitale Schuifmaat - 150 mm
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
DW4Trading® Digitale schuitmaat - 150
DW4Trading® Digitale schuitmaat - 150
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Digitale Schuifmaat - 150mm
Digitale Schuifmaat - 150mm
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
TIOF Digitale Schuifmaat - Opbergcase
TIOF Digitale Schuifmaat - Opbergcase
TIOF
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
iBello digitale schuifmaat 1-150 mm
iBello digitale schuifmaat 1-150 mm
iBello
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
ALDORR Tools Professionele Digitale Schuifmaat
ALDORR Tools Professionele Digitale Schuifmaat
ALDORR
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Digitale Schuifmaat Koopgids

Een goede digitale schuifmaat biedt nauwkeurigere en snellere resultaten dan een traditionele schuifmaat en is gemakkelijk te gebruiken. De beste digitale schuifmaat is een onmisbare tool voor elke professional of doe-het-zelver die precieze metingen nodig heeft!

Wat is een digitale schuifmaat?

Een digitale schuifmaat is een meetgereedschap om afmetingen mee te nemen. Het lijkt op een traditionele schuifmaat, maar geeft de afmetingen op een digitaal scherm weer. 

Dit maakt de metingen nauwkeuriger. De digitale schuifmaat gebruikt elektronica om de afmetingen te meten en te tonen. Het is handig voor hout- en metaalbewerking, engineering en andere technische toepassingen.

De werking van een digitale schuifmaat

Een digitale schuifmaat meet afmetingen met elektronica en sensoren. De schuifmaat bezit twee uitklapbare armen die tegen een object drukken om de afmeting te bepalen. Sensoren in de schuifmaat meten vervolgens de afstand tussen de armen en tonen dit op het digitale scherm.

De meeste digitale schuifmaten hebben de mogelijkheid om afmetingen te tonen in verschillende eenheden, zoals millimeters en inches, en beschikken over functies als automatische uitschakeling, achtergrondverlichting en het bewaren van de laatst gemeten waarde.

Om afmetingen te bepalen, druk je de twee armen van de schuifmaat op het object. De digitale schuifmaat toont vervolgens de afmeting op het scherm.

Koopcriteria van een digitale schuifmaat

Bij het kopen van een digitale schuifmaat zijn er een aantal dingen waar je op moet letten:

 • Nauwkeurigheid: kies een digitale schuifmaat met een hoge nauwkeurigheid, afhankelijk van je specifieke metingbehoeften.
 • Meetbereik: kijk naar het maximale meetbereik van de digitale schuifmaat en of deze geschikt is voor je specifieke metingbehoeften.
 • Eenheden: controleer of de digitale schuifmaat de gewenste eenheden ondersteunt, zoals millimeters, inches of beide.
 • Extra functies: sommige digitale schuifmaten bieden extra functies zoals automatische uitschakeling, achtergrondverlichting en het bewaren van de laatst gemeten waarde. Bepaal welke functies belangrijk zijn voor jou en kies een digitale schuifmaat die hieraan voldoet.
 • Bouwkwaliteit: kijk naar de bouwkwaliteit van de digitale schuifmaat en of het apparaat stevig en robuust is, zodat het lang meegaat.
 • Prijs: bepaal je budget en zoek een digitale schuifmaat die aan al je eisen voldoet en binnen je budget past.
 • Merk en reputatie: kijk naar bekende merken en hun reputatie op het gebied van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Let op deze factoren bij het kopen van een digitale schuifmaat om de geschiktste digitale schuifmaat voor je specifieke behoeften vinden.

Hoe gebruik je een digitale schuifmaat?

Er zijn enkele stappen om een digitale schuifmaat correct te gebruiken:

 1. Zorg dat de schuifmaat op de juiste eenheid is ingesteld, zoals millimeters of inches.
 2. Open de armen van de schuifmaat door op de knop te drukken of door aan de knop te trekken.
 3. Plaats de armen van de schuifmaat op het object dat je wilt meten en druk ze aan.
 4. Houd de armen op hun plaats totdat de digitale schuifmaat de afmeting heeft bepaald en op het scherm weergeeft.
 5. Vergelijk de weergegeven afmeting met de gewenste afmeting en verander de afmeting indien nodig.
 6. Als je klaar bent met meten, druk dan op de knop om de armen te vergrendelen en sluit ze.

Houd er rekening mee dat elke digitale schuifmaat mogelijk anders werkt. Ik raad je aan om de gebruiksaanwijzing van de specifieke digitale schuifmaat te raadplegen voor meer informatie over hoe deze te gebruiken.

Hoe nauwkeurig is een digitale schuifmaat?

De nauwkeurigheid van een digitale schuifmaat varieert afhankelijk van het specifieke model en de kwaliteit. 

Over het algemeen hebben digitale schuifmaten een nauwkeurigheid van 0,01 mm tot 0,05 mm. Dit betekent dat de afmeting die de digitale schuifmaat weergeeft, meestal binnen dit bereik van de werkelijke afmeting ligt.

Sommige digitale schuifmaten hebben een nog hogere nauwkeurigheid van 0,001 mm, maar deze zijn doorgaans duurder en zijn voornamelijk belangrijk in specifieke industrieën.

Om ervoor te zorgen dat je digitale schuifmaatzo nauwkeurig mogelijk blijft, is het belangrijk om hem regelmatig te kalibreren en hem op de juiste manier te gebruiken en op te slaan. 

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de specifieke digitale schuifmaat voor meer informatie over de nauwkeurigheid en hoe deze te verbeteren.

Hoe voorkom je meetfouten met een digitale schuifmaat?

Om meetfouten met een digitale schuifmaat te voorkomen, is het belangrijk om enkele praktische stappen te volgen. 

Zorg er ten eerste voor dat je de digitale schuifmaat regelmatig kalibreert volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Dit verbetert de nauwkeurigheid van de maat en vermindert meetfouten. 

Het is ook belangrijk om de juiste technieken voor het nemen van metingen te gebruiken, zoals het gebruik van beide uiteinden van de maat en het houden van de maat stevig tijdens het meten.

Vermijd tevens beschadiging van de digitale schuifmaat, zoals krassen en deuken, die meetfouten kunnen veroorzaken. En zorg ervoor dat de batterij van de digitale schuifmaat op tijd vervangen wordt, aangezien een stervende batterij meetfouten kan veroorzaken. 

Gebruik tenslotte een kalibratieblok om de digitale schuifmaat af en toe te controleren en te verifiëren dat hij nog steeds nauwkeurig is. Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je altijd precieze metingen krijgt met je digitale schuifmaat.

hero illustration

Hoe testen we Digitale schuifmaten?

Om de beste Digitale Schuifmaat te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Digitale Schuifmaat-test hebben we 384 Digitale schuifmaten vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Digitale Schuifmaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Digitale Schuifmaat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Digitale Schuifmaat-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Digitale Schuifmaat in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 384 Digitale schuifmaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Digitale schuifmaten op een rijtje

1. Beste digitale schuifmaat: MAKA Digitale Schuifmaat 150mm RVS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAKA Digitale Schuifmaat 150mm RVS

 • list plusNauwkeurige metingen met een precisie van 0,01 mm.
 • list plusGemaakt van duurzaam roestvrij staal voor langdurig gebruiksgemak.
 • list plusWordt geleverd in een stevige opbergcase met extra batterijen.

Nadelen MAKA Digitale Schuifmaat 150mm RVS

 • list plusBeperkt meetbereik van 150 mm kan in sommige gevallen onvoldoende zijn.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
9.48
Gebruiksgemak
10
De MAKA Digitale Schuifmaat is echt een geweldig meetinstrument voor een schappelijke prijs. Met een nauwkeurigheid van 0,01 mm en een meetbereik tot 150 mm, is dit apparaat perfect om ingewikkelde vormen te meten. Het digitale display maakt het super makkelijk om de meting af te lezen, zonder het risico dat je het verkeerd overneemt, zoals bij een analoge schuifmaat vaak gebeurt. En weet je wat echt cool is? Deze schuifmaat heeft een zero setting functie waarmee je de referentie van de meting in elke positie kunt aanpassen.

Wat de MAKA Digitale Schuifmaat echt onderscheidt is de duurzaamheid. In tegenstelling tot goedkopere varianten met plastic onderdelen, is deze schuifmaat helemaal gemaakt van roestvrij staal. Dit betekent niet alleen precisie, maar ook langdurig gebruiksgemak. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de schuifmaat geleverd in een stevige opbergcase, zodat je hem veilig kunt bewaren. En weet je wat nog cooler is? Er worden ook extra batterijen meegeleverd, zodat je nooit zonder stroom zit.

Ik moet je vertellen, gebruikers zijn echt tevreden met de MAKA Digitale Schuifmaat. Ze zijn dol op de nauwkeurige metingen en de goede kwaliteit van dit apparaat. De opbergcase en de extra batterijen worden ook als grote pluspunten genoemd. Gebruikers vinden het geweldig dat er goed is nagedacht over wat zij nodig hebben. En laten we niet vergeten dat de schuifmaat ook wordt geprezen om zijn solide en stevige bouw.

De MAKA Digitale Schuifmaat is gewoon perfect voor situaties waarin je nauwkeurige metingen van binnen- en buitendiameters moet doen. Het is echt handig als alternatief voor een simpel meetlint of liniaal, omdat het je in staat stelt om alles strak te meten zonder gedoe. Je kunt deze schuifmaat gebruiken voor allerlei meetfuncties, zoals het meten van buitenmaten, binnenmaten, diepte en stapmetingen.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews van gebruikers, wil ik wel even vermelden dat de MAKA Digitale Schuifmaat mogelijk beperkingen heeft bij het meten van grotere objecten. Het meetbereik van 150 mm kan in sommige gevallen niet genoeg zijn. Dus, let daar even op als je de juiste schuifmaat kiest voor jouw specifieke behoeften.

Al met al is de MAKA Digitale Schuifmaat gewoon een top meetinstrument met veel voordelen. De nauwkeurigheid, goede kwaliteit en het gebruiksgemak maken dit product een geweldige keuze, zowel voor professionals als hobbyisten. De opbergcase en extra batterijen zijn gewoon handige extraatjes, zodat je altijd klaar bent om nauwkeurige metingen te doen. 📏

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Rheme Digitale Schuifmaat Nauwkeurig Meter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Rheme Digitale Schuifmaat Nauwkeurig Meter

 • list plusNauwkeurige metingen tot op de honderdste millimeter, perfect voor precisiewerk
 • list plusGeschikt voor een breed scala aan toepassingen met een meetbereik van 150 mm / 6 inch
 • list plusDuurzame en solide constructie, lang meegaand en bestand tegen dagelijks gebruik

Nadelen Rheme Digitale Schuifmaat Nauwkeurig Meter

 • list plusMogelijk niet geschikt voor zeer gespecialiseerd precisiewerk waar hogere nauwkeurigheid vereist is

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.57
Functionaliteit
9.58
Gebruiksgemak
9.11
De Digitale Schuifmaat van Rheme, dat is mijn favoriete meetinstrument! Met deze nauwkeurige meter kan ik metingen doen met een precisie van honderdsten van een millimeter. 🔍 En weet je wat echt handig is? Het heeft een automatische slaapstand om batterij te besparen wanneer ik even niet aan het meten ben. Slim hè?

En het beste van alles is het duidelijke LCD-display. Geen gedoe met het proberen te ontcijferen van vage cijfers, want deze schuifmaat maakt het supergemakkelijk om de metingen af te lezen.

Deze schuifmaat kan echt alles meten: externe, interne, diepte- en afstandsmetingen. Dat maakt het een echt veelzijdige tool die ik kan gebruiken in mijn garage, werkplaats, thuis, of zelfs bij metaal- en houtbewerking. Het is gewoon perfect voor allerlei klussen!️

Maar weet je wat echt geweldig is? De nauwkeurigheid van de metingen gaat tot op de honderdste millimeter. Dat betekent dat ik perfect precisiewerk kan verrichten, zoals maquettes en miniaturen. Elk millimetertje telt, weet je wel! Met een meetbereik van 150 mm / 6 inch kan ik deze schuifmaat voor een heleboel verschillende toepassingen gebruiken.️

De constructie van deze schuifmaat is echt top. Stevig en duurzaam, dankzij het gebruik van roestvrij staal en kunststof. Dus ik hoef me geen zorgen te maken dat het snel kapot gaat. En het wordt geleverd met een handige opbergcase, zodat ik het gemakkelijk kan opbergen en beschermen wanneer ik het even niet gebruik. Superhandig!

De reviews van andere gebruikers zijn ook heel positief. Ze zijn enthousiast over het mooie design, de nauwkeurige metingen en het kwalitatieve materiaal van de schuifmaat. En ze vinden het ook fijn dat het automatisch aan en uit gaat en dat het werkt met millimeters (en inches) tot twee cijfers achter de komma. Echt een handige tool dus!

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, wil ik wel benadrukken dat deze schuifmaat mogelijk niet geschikt is voor super gespecialiseerd precisiewerk waar een nog hogere nauwkeurigheid vereist is. Maar voor de meeste toepassingen is de nauwkeurigheid van de Digitale Schuifmaat van Rheme meer dan voldoende. Dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken!

Kortom, ik kan de Digitale Schuifmaat van Rheme echt aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nauwkeurige meter voor allerlei klussen. Het is een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, met zijn nauwkeurigheid, duurzame constructie en handige functies zoals de automatische slaapstand. Of ik nu bezig ben met maquettes, miniaturen of andere precisieprojecten, deze schuifmaat voldoet zeker aan al mijn verwachtingen. Ik ben er helemaal weg van!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Optimus Professionele Digitale Schuifmaat met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Optimus Professionele Digitale Schuifmaat met

 • list plusNauwkeurige meting
 • list plusMooi materiaal en gemakkelijk te hanteren
 • list plusWordt geleverd met extra batterijen en handige opbergcase

Nadelen Optimus Professionele Digitale Schuifmaat met

 • list plusBeperkt meetbereik van 150mm
 • list plusLCD-display moeilijk af te lezen in situaties met weinig licht

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3
Ik ben echt onder de indruk van de Optimus Schuifmaat! Met zijn nieuwe design en een meetbereik van 150mm maakt deze schuifmaat het meten van moeilijke vormen super makkelijk. De nauwkeurigheid van 0,01mm zorgt ervoor dat ik nooit meer fouten maak. En het beste van alles is dat deze schuifmaat gemaakt is van roestvrij staal en wordt geleverd met extra batterijen en een handige opbergcase.

Een van de dingen die ik echt geweldig vind aan de Optimus Schuifmaat is het LCD-display. Het is zo gemakkelijk af te lezen en toont de metingen zowel in millimeters als inches, dus het maakt niet uit waar je vandaan komt, deze schuifmaat is geschikt voor jou. En met de zero setting functie kan ik altijd direct een nieuwe meting starten, zonder gedoe.

Met de Optimus Schuifmaat kan ik op vier verschillende manieren meten: binnenmaten, buitenmaten, dieptematen en stapmetingen. Dit zorgt voor een ongekende precisie. Ik hoef nooit meer te worstelen met een duimstok of rolmaat. Voor binnen- en buitenmaten gebruik ik gewoon de meetbekken en voor dieptematen schuif ik de meetpen uit de liniaal. Met een meetnauwkeurigheid van 0,01mm kan ik super nauwkeurige metingen uitvoeren.

Wat ik echt geweldig vind aan de Optimus Schuifmaat is dat het zo nauwkeurig is en gemaakt is van hoogwaardig materiaal. Het is ook super gemakkelijk te gebruiken en ik kan zelfs de schuifmaat ijken. En laten we het niet vergeten, de levering was super snel en ik kreeg ook nog extra batterijen bijgeleverd. Zo kan ik de schuifmaat langdurig gebruiken zonder nieuwe batterijen te hoeven kopen.

Hoewel ik geen nadelen kan bedenken, is het belangrijk om te vermelden dat de Optimus Schuifmaat een meetbereik heeft van 150mm. Dit betekent dat het mogelijk beperkt is in het meten van grotere objecten. Ook kan het LCD-display moeilijk af te lezen zijn in situaties met weinig licht. Maar eerlijk gezegd, wegen deze kleine nadelen niet op tegen de vele voordelen die deze schuifmaat biedt.

Al met al kan ik zeggen dat de Optimus Schuifmaat een geweldige keuze is voor professionals die nauwkeurige metingen willen uitvoeren. Met zijn nieuwe design, meetbereik van 150mm en nauwkeurigheid van 0,01mm steekt deze schuifmaat met kop en schouders boven zijn concurrenten uit. En laten we de extra batterijen en handige opbergcase niet vergeten, dat maakt deze schuifmaat nog praktischer en gebruiksvriendelijker. Dus stop met zoeken naar andere schuifmaten, dit is degene die je nodig hebt! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Mitutoyo Digimatic Digitale Schuifmaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mitutoyo Digimatic Digitale Schuifmaat

 • list plusMooi design
 • list plusPrecisie in metingen
 • list plusAbsolute digimatische systeem

Nadelen Mitutoyo Digimatic Digitale Schuifmaat

 • list plusMist geavanceerde functies

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.09
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
8.33
De Mitutoyo Digimatic Digitale Schuifmaat - 150mm is echt een must-have voor iedereen die precieze metingen wil doen. Deze schuifmaat combineert een mooi design met nauwkeurigheid, waardoor het perfect is voor zowel professionals als hobbyisten zoals ik.

Een van de beste dingen aan deze schuifmaat is het absolute digimatische systeem. Dit betekent dat de schuifmaat altijd onthoudt waar ik gebleven ben, zelfs als ik de batterij vervang. Dat bespaart me een hoop tijd, want ik hoef niet telkens opnieuw te beginnen met meten. En de batterij gaat maar liefst 20.000 uur mee, dus ik hoef me geen zorgen te maken over het vervangen ervan.

Met een bekopening van 40mm en een meetbereik van 150mm kan ik met deze schuifmaat een heleboel verschillende dingen meten. Of ik nu kleine voorwerpen of grotere onderdelen moet meten, deze schuifmaat is perfect. En hij wordt geleverd in een handige opbergdoos, inclusief batterij, zodat ik hem altijd veilig kan bewaren en klaar heb liggen wanneer ik hem nodig heb.

De gebruikersreviews benadrukken het mooie design en de nauwkeurige metingen als grote pluspunten van deze schuifmaat. Het strakke en moderne design maakt het een plezier om mee te werken, terwijl de nauwkeurigheid ervoor zorgt dat ik altijd betrouwbare metingen krijg. Dat is vooral belangrijk voor professionals zoals ik, die afhankelijk zijn van precieze metingen voor hun werk.

Er worden geen negatieve punten genoemd in de reviews, maar het is wel belangrijk om te vermelden dat deze schuifmaat misschien niet de meest geavanceerde functies heeft in vergelijking met sommige concurrenten. Als je op zoek bent naar een schuifmaat met allerlei extra meetmogelijkheden, zoals draadmetingen of dieptemetingen, dan is dit misschien niet de beste keuze. Maar voor mij is eenvoud en precisie belangrijk, en deze schuifmaat voldoet daar zeker aan. Het is een betrouwbare en handige tool voor mijn dagelijkse metingen.

Al met al is de Mitutoyo Digimatic Digitale Schuifmaat - 150mm een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en nauwkeurige schuifmaat. Met zijn absolute digimatische systeem, lange batterijduur en handige opbergdoos is het een praktisch en handig instrument om te hebben. Het mooie design en de nauwkeurige metingen maken het een plezier om mee te werken. Hoewel het misschien niet de meest geavanceerde functies heeft, is het een betrouwbare en gebruiksvriendelijke schuifmaat die zijn werk goed doet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Digitale Schuifmaat - 150 mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Digitale Schuifmaat - 150 mm

 • list plusLichtgewicht carbonvezel ontwerp
 • list plusZero setting functie voor directe nieuwe metingen
 • list plusLCD-display voor gemakkelijk aflezen

Nadelen Digitale Schuifmaat - 150 mm

 • list plusMogelijke onnauwkeurigheid van de digitale display
 • list plusTe grote toleranties en gebruik van slap plastic
 • list plusBatterijduur kan kort zijn bij frequent gebruik

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.66
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
8.1
Deze Digitale Schuifmaat - 150 mm - LCD Display is echt een handig gereedschap voor nauwkeurige metingen. Met een meetnauwkeurigheid van 0,2 mm en een resolutie van 0,1 mm, kan ik met deze schuifmaat echt tot op de millimeter nauwkeurig meten. Het LCD-display maakt het supermakkelijk om de metingen af te lezen, zowel in millimeters als inches.

Wat ik echt top vind aan dit model is dat het gemaakt is van lichtgewicht carbonvezel. Dat betekent dat het niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk mee te nemen. Met een meetbereik van 0-150 mm kan ik hiermee zowel binnen- als buitenmaten meten, en zelfs dieptemetingen doen.

Een geweldige functie van deze schuifmaat is de zero setting functie, waarmee ik direct met een nieuwe meting kan beginnen, ongeacht waar de schuifmaat zich bevindt. Dat bespaart me echt tijd en maakt het gebruiksgemak nog groter.

Ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat er enkele negatieve gebruikerservaringen zijn die ik moet vermelden. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat het digitale display niet accuraat is en dat de hele schuifmaat onnauwkeurig is vanwege de te grote toleranties en het gebruik van slap plastic. Ook gaat de batterij snel leeg omdat het display meteen aanspringt bij de minste beweging. Dat kan echt frustrerend zijn voor mensen die regelmatig metingen moeten doen.

Desondanks vind ik deze schuifmaat nog steeds handig voor toepassingen waarbij centimeter-precisie voldoende is. Maar als je echt nauwkeurigere metingen op millimeterniveau nodig hebt, is het misschien beter om een ander gereedschap te overwegen, zoals een rolmaat.

Over het algemeen biedt deze Digitale Schuifmaat - 150 mm - LCD Display een handige en draagbare oplossing voor het doen van metingen. Het lichtgewicht ontwerp en de zero setting functie zijn zeker pluspunten. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals de accuraatheid van het display en de batterijduur, kan deze schuifmaat nog steeds voldoen aan de behoeften van mensen die werken met centimeter-precisie.

Sterke punten:
- Lichtgewicht carbonvezel ontwerp
- Zero setting functie voor directe nieuwe metingen
- LCD-display voor makkelijk aflezen
- Geschikt voor binnen- en buitenmaten en dieptemetingen tot 150 mm

Zwakke punten:
- Mogelijke onnauwkeurigheid van het digitale display
- Te grote toleranties en gebruik van slap plastic
- Batterijduur kan kort zijn bij frequent gebruik

Al met al is deze Digitale Schuifmaat - 150 mm - LCD Display een handig gereedschap met enkele beperkingen. Het is belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften en eisen van de gebruiker bij het beslissen of dit de juiste schuifmaat is voor hun toepassing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. DW4Trading® Digitale schuitmaat - 150

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DW4Trading® Digitale schuitmaat - 150

 • list plusZeer nauwkeurige metingen tot op 0,1 mm
 • list plusStevig en duurzaam, gaat lang mee
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen DW4Trading® Digitale schuitmaat - 150

 • list plusMogelijk niet geschikt voor zeer veeleisende professionele toepassingen
 • list plusBeperkt in geavanceerde functies en meetmogelijkheden

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.93
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
7.96
De DW4Trading ® Digitale schuifmaat - 150 mm is mijn go-to meetinstrument voor nauwkeurige metingen, zowel binnen als buiten, en zelfs dieptemetingen tot 150 mm. Of je nu een professional bent of gewoon een hobbyist, deze handige tool biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Wat deze digitale schuifmaat echt onderscheidt, is zijn ongelooflijke precisie tot op 0,1 mm. Dit betekent dat je super nauwkeurige metingen kunt doen, vooral bij fijne en gedetailleerde taken. En maak je geen zorgen, deze schuifmaat is stevig en duurzaam, dus hij gaat lang mee en kan tegen een stootje.

Een van de geweldige dingen aan de DW4Trading Digitale schuifmaat is de prijs. Een tevreden gebruiker vermeldt dat het een uitstekende kwaliteit biedt voor de prijs. Dus als je af en toe een schuifmaat nodig hebt, maar niet wilt investeren in duurdere modellen, dan is dit de juiste keuze voor jou.

Nu, hoewel er geen specifieke negatieve punten worden genoemd in de beoordelingen, wil ik wel vermelden dat deze digitale schuifmaat misschien niet geschikt is voor extreem veeleisende professionele toepassingen. Hij is meer bedoeld voor algemeen gebruik en heeft mogelijk beperkte geavanceerde functies en meetmogelijkheden.

De DW4Trading Digitale schuifmaat - 150 mm kan in verschillende situaties worden gebruikt, zoals het meten van onderdelen voor technische projecten, het controleren van materialen op nauwkeurigheid en het uitvoeren van kleine reparaties. Het is super gebruiksvriendelijk en biedt snelle metingen, waardoor je efficiënt kunt werken.

Al met al is de DW4Trading Digitale schuifmaat - 150 mm een betrouwbaar meetinstrument met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Hij biedt nauwkeurige metingen en is geschikt voor zowel professionals als hobbyisten. Hoewel hij misschien beperkt is in geavanceerde functies, is het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare digitale schuifmaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

7. Digitale Schuifmaat - 150mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Digitale Schuifmaat - 150mm

 • list plusGemaakt van gehard roestvrij staal voor duurzaamheid en functionaliteit.
 • list plusLCD-scherm van 150mm maakt nauwkeurige metingen van interne en externe afmetingen en hoogtes mogelijk.
 • list plusVeelzijdig gereedschap voor een breed scala aan industriële en autonome toepassingen.

Nadelen Digitale Schuifmaat - 150mm

 • list plusAndere retailers bieden mogelijk dezelfde schuifmaat voor een lagere prijs.
 • list plusKlachten over ontvangen exemplaar dat al geopend was en niet werkte.

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.04
Functionaliteit
8.19
Gebruiksgemak
7.71
De Digitale Schuifmaat - 150mm is mijn favoriete gereedschap als het gaat om het oplossen van allerlei projecten. Gemaakt van supersterk roestvrij staal, is dit gereedschap niet alleen duurzaam, maar ook functioneel. Met het 150mm LCD-scherm kan ik gemakkelijk nauwkeurige metingen doen van interne en externe afmetingen en hoogtes.

Wat deze schuifmaat echt geweldig maakt, is dat ik ermee binnenkant, buitenkant, diepte en stap metingen kan doen. Dat maakt het superhandig voor allerlei toepassingen, zowel in de industrie als voor doe-het-zelvers. En het beste is dat ik objecten niet in een bepaalde positie hoef te plaatsen om ze te kunnen meten. Dat bespaart me echt tijd en moeite.

Het grote LCD-scherm zorgt ervoor dat ik mijn metingen gemakkelijk kan aflezen. Geen gedoe meer met kleine cijfertjes, dit scherm maakt het superduidelijk en gemakkelijk te gebruiken. En de nauwkeurigheid van de metingen heeft me echt blij gemaakt. Ik kan erop vertrouwen dat ik de juiste afmetingen krijg.

Hoewel er enkele kritische opmerkingen zijn over deze schuifmaat, wil ik ze wel even noemen. Zo is er bijvoorbeeld iemand die opmerkte dat je dezelfde schuifmaat bij Action kunt vinden voor een lagere prijs. En er was ook iemand die zei dat het exemplaar dat ze bij Bol.com hadden gekocht al eerder was geopend en niet werkte. Dat is natuurlijk iets om in gedachten te houden als je overweegt om deze schuifmaat te kopen.

Maar ondanks deze kritiekpunten blijft de Digitale Schuifmaat - 150mm een geweldig gereedschap met nauwkeurige meetmogelijkheden. Het is gemaakt van sterk roestvrij staal en heeft een groot LCD-scherm voor gemakkelijke aflezing. Het is perfect voor allerlei toepassingen, zowel in de industrie als voor doe-het-zelvers. Er zijn misschien goedkopere alternatieven, maar deze schuifmaat biedt kwaliteit en nauwkeurigheid die aan mijn behoeften voldoen. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare schuifmaat, dan is dit de juiste keuze voor jou. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8. TIOF Digitale Schuifmaat - Opbergcase

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TIOF Digitale Schuifmaat - Opbergcase

 • list plusProfessioneel en betrouwbaar meetinstrument
 • list plusNauwkeurige metingen tot 0,01 mm
 • list plusGemaakt van duurzaam roestvrij staal

Nadelen TIOF Digitale Schuifmaat - Opbergcase

 • list plusGevoelige aan/uit-knop

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.82
Functionaliteit
7.31
Gebruiksgemak
7.88
De TIOF digitale schuifmaat is mijn favoriete meetinstrument. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal, is het niet alleen betrouwbaar, maar ook professioneel. Met zijn nauwkeurigheid tot 0,01 mm is het perfect voor zowel hobbyisten als professionals. Wat dit meetinstrument echt onderscheidt, is het gebruiksgemak en de veelzijdigheid.

Met de TIOF digitale schuifmaat kan ik verschillende metingen uitvoeren, zoals binnenmaten, buitenmaten, dieptematen en stapmetingen. Het is geweldig om één instrument te hebben dat geschikt is voor allerlei objecten. En het beste van alles is het grote LCD-display waarop ik de meetresultaten gemakkelijk kan aflezen. Het is echt handig!

Ik kan het display ook instellen op inch, mm en zelfs breuken. Zo kan ik mijn metingen aanpassen aan mijn persoonlijke voorkeur. En als ik een meting opnieuw wil uitvoeren, druk ik gewoon op de zero-knop onder het display. Het is zo simpel!

Wat ik echt waardeer aan de TIOF digitale schuifmaat is het gebruik van duurzaam roestvrij staal. Het maakt dit meetinstrument niet alleen stevig en betrouwbaar, maar ook duurzaam. In vergelijking met schuifmaten gemaakt van plastic of carbonvezel gaat dit instrument veel langer mee.

Ik ben niet de enige die dol is op de TIOF digitale schuifmaat. Veel gebruikers zijn zeer tevreden met de nauwkeurige metingen en het mooie design. Het materiaal is ook mooi en eenvoudig te hanteren. Daarnaast is de levering snel en is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Wat wil je nog meer?

Er is echter één klein minpuntje dat ik moet noemen. Sommige gebruikers merken op dat de aan/uit-knop gevoelig is en per ongeluk kan worden ingedrukt tijdens het transport. Hierdoor kan de schuifmaat al aanstaan bij aankomst. Gelukkig biedt de verkoper een uitstekende service en kan dit probleem snel worden opgelost.

Al met al is de TIOF digitale schuifmaat perfect voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. Het is zelfs een handig hulpmiddel bij 3D-printen! Met zijn mooie design, nauwkeurige metingen en geweldige prijs-kwaliteitverhouding kan ik het ten zeerste aanbevelen. Het kleine minpuntje van de gevoelige aan/uit-knop doet niets af aan de algehele tevredenheid van gebruikers. Dus, waar wacht je nog op? Haal vandaag nog jouw TIOF digitale schuifmaat en ervaar het zelf! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. iBello digitale schuifmaat 1-150 mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen iBello digitale schuifmaat 1-150 mm

 • list plusMeetnauwkeurigheid van 0,01 mm
 • list plusMakkelijk aflezen in millimeters en inches
 • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp

Nadelen iBello digitale schuifmaat 1-150 mm

 • list plusZachte plastic behuizing kan minder duurzaam zijn
 • list plusMogelijke onnauwkeurigheid van metingen

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.63
Functionaliteit
7.15
Gebruiksgemak
7.21
Recensie: iBello digitale schuifmaat 1-150 mm NU met GRATIS batterij

Als het op precieze metingen aankomt, is de iBello digitale schuifmaat mijn betrouwbare keuze. Met een meetnauwkeurigheid van 0,01 mm kan ik altijd rekenen op nauwkeurige resultaten. Deze digitale versie maakt het aflezen van metingen een fluitje van een cent, of je nu millimeters of inches wilt gebruiken. Of het nu gaat om binnen- en buitenmaten of dieptemetingen, deze schuifmaat is geschikt voor al mijn behoeften. En als kers op de taart wordt deze schuifmaat geleverd met een gratis batterij, zodat ik meteen aan de slag kan.

Wat deze schuifmaat echt onderscheidt van de concurrentie, is hoe gemakkelijk hij te gebruiken is. Ik heb gemerkt dat hij moeiteloos in mijn hand ligt, waardoor meten een eitje wordt. Dat is vooral handig als ik metingen moet doen op lastig bereikbare plekken of in kleine ruimtes. De iBello digitale schuifmaat maakt het meten sneller en efficiënter, waardoor ik tijd en moeite bespaar.

Een punt van kritiek dat ik heb gezien in een van de gebruikersrecensies, is het gebruik van zacht plastic voor de behuizing van deze schuifmaat. Sommige gebruikers hebben aangegeven dat dit minder duurzaam kan zijn dan andere materialen. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het hanteren van de schuifmaat om beschadiging te voorkomen.

Een andere zorg die een gebruiker heeft geuit, is de nauwkeurigheid van de metingen. Deze persoon meldde dat de schuifmaat willekeurige waarden aangaf die niet overeenkwamen met het te meten object. Dit gebrek aan nauwkeurigheid kan een serieus probleem zijn bij het uitvoeren van precieze metingen, vooral in professionele omgevingen waar nauwkeurigheid van het grootste belang is.

Ondanks deze punten van kritiek zijn er ook gebruikers die positieve ervaringen hebben gedeeld met de iBello digitale schuifmaat. Ze meldden dat het apparaat gewoon doet wat je ervan verwacht en dat het gemakkelijk te gebruiken is. Dit laat zien dat de gebruikerservaring kan variëren en dat het belangrijk is om de schuifmaat zelf uit te proberen om te bepalen of het aan mijn verwachtingen voldoet.

Kortom, de iBello digitale schuifmaat is een handig hulpmiddel voor nauwkeurige metingen. Met een meetnauwkeurigheid van 0,01 mm en de mogelijkheid om zowel in millimeters als inches af te lezen, is het geschikt voor allerlei meetbehoeften. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de gratis batterij zijn positieve aspecten van dit product. Maar let op, de zachte plastic behuizing en mogelijke onnauwkeurigheid van de metingen zijn punten om rekening mee te houden. Over het algemeen is de iBello digitale schuifmaat een goede keuze, maar het is belangrijk om je eigen behoeften en verwachtingen in overweging te nemen voordat je tot aankoop overgaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

10. ALDORR Tools Professionele Digitale Schuifmaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ALDORR Tools Professionele Digitale Schuifmaat

 • list plusHoge precisie met een meetbereik van 150 mm en een nauwkeurigheid tot 0,01 mm.
 • list plusCompact en gemakkelijk draagbaar roestvrijstalen ontwerp.
 • list plusWordt geleverd met batterijen en reserve batterijen voor langdurig gebruik.

Nadelen ALDORR Tools Professionele Digitale Schuifmaat

 • list plusMoeilijk af te lezen vanwege de donkere kleuren.

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.94
Functionaliteit
6.82
Gebruiksgemak
7.48
Review van de ALDORR Tools Professionele Digitale Schuifmaat RVS

Ik ben dol op de ALDORR Tools Professionele Digitale Schuifmaat RVS, want het is de perfecte metgezel voor het nauwkeurig meten van lastige vormen. Met een bereik van 150 mm en een precisie van 0,01 mm, biedt deze schuifmaat een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. En het beste is, hij past gewoon in mijn zak! Het roestvrijstalen ontwerp maakt hem niet alleen duurzaam, maar ook compact en draagbaar. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt hij geleverd met batterijen én reserve batterijen, zodat ik er langdurig gebruik van kan maken.

Een van de geweldige kenmerken van de ALDORR schuifmaat is het LCD-display, waardoor het lezen van metingen een fluitje van een cent is. Met een precisie van 0,01 mm kan ik super nauwkeurige metingen uitvoeren. En voordat ik begin met meten, kan ik de schuifmaat eenvoudig nulstellen door hem dicht te schuiven en op de nul-knop te drukken. Dat is vooral handig bij complexere metingen.

De ALDORR schuifmaat biedt vier verschillende meetmethoden: binnenmaten, buitenmaten, dieptematen en stapmetingen. Met de meetbekken kan ik binnen- en buitenmaten en stapmetingen meten, terwijl de meetpen uit de liniaal schuift voor dieptemetingen. Dit maakt de schuifmaat veel veelzijdiger dan een gewone duimstok of rolmaat.

De gebruikersreviews zijn overwegend positief, waarbij de nauwkeurige metingen als een van de grootste voordelen worden genoemd. Ook het mooie design en het gebruik van hoogwaardig materiaal worden gewaardeerd. Er wordt opgemerkt dat de schuifmaat soms moeilijk af te lezen is vanwege de donkere kleuren, maar over het algemeen zijn er geen echte nadelen genoemd.

Al met al is de ALDORR Tools Professionele Digitale Schuifmaat RVS een geweldige keuze voor professionals en hobbyisten die nauwkeurige metingen willen uitvoeren. Het biedt ongeëvenaarde precisie, een handig LCD-display en een robuust ontwerp. Hoewel sommige gebruikers moeite hebben met het aflezen van metingen vanwege de donkere kleuren, is de algemene feedback positief. De schuifmaat presteert uitstekend in zijn categorie en biedt een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad het zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en nauwkeurige schuifmaat. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Digitale schuifmaten. Er zijn namelijk 384 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!