Beste Bureaurekenmachine - May. 2020

265 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Quantore RD-430Q - Bureaurekenmachine

Quantore
9.5Score
2

Casio MS-88TERII Desktop Basisrekenmachine

Casio
9.4Score
3

Citizen SDC-444S Desktop Basisrekenmachine Zwart

Citizen
9.2Score
4

Texas Instruments TI-501

Texas Instruments
8.9Score
5

Calculator (groot)

Benson
8.8Score
6

Quantore MM123Q - Bureaurekenmachine

MM
8.5Score
7

Canon P23-DTSC - Pocket Rekenmachine met printer

Canon
8.4Score
8

Texas Instruments TI-1795

Texas Instruments
7.9Score
9

ACROPAQ AC890T - Bureau rekenmachine met groot kantelbaar scherm

ACROPAQ
7.4Score
10

Bureaurekenmachine Canon AS-120

Canon
7.3Score

Hoe komt deze geweldige Bureaurekenmachine ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Bureaurekenmachine ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Bureaurekenmachines, maar vandaag assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Bureaurekenmachines die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Bureaurekenmachines het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Bureaurekenmachines stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Bureaurekenmachines op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

- Bureaurekenmachine met 8-cijferig display. - Dualpower: zonne-energie en automatische batterij (LR54). - Kunststof toetsen. - Geheugen met vier functies. - Met worteltrekken en percentagetoets.

1. Quantore RD-430Q - Bureaurekenmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

- 8-cijferige EXTRA BIG LC-display - Afmetingen (H x B x T): 2,9 x 10,3 x 14,7 cm - Kunststof toetsen - Gewicht: ca. 115 g - EAN-code: 4971850090410 - Solar-/batterijfunctie - Metalen behuizing - Key rollover - Batterij: 1 x LR54

2. Casio MS-88TERII Desktop Basisrekenmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Citizen SDC-444S. - Vormfactor: Desktop - Soort: Basisrekenmachine. - Cijfers: 12 cijfers - Tekstregels: 1 regels - Beeldscherm kanteling - Belasting berekening - Stroombron: Batterij/Zonne-energie - Kleur van het product: Zwart

3. Citizen SDC-444S Desktop Basisrekenmachine Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De mini “Lifestyle“-rekenmachine voor snelle berekeningen op elke plaats. - Goed afleesbaar 8-cijferig SuperView™-display. - Ergonomisch en handzaam ontwerp. G - eheugen- en procenttoetsen. - APD™ (Automatic Power Down™) schakelt automatisch uit om de batterij te sparen. Formaat: 91 x 56 x 11 mm (l x b x d)

4. Texas Instruments TI-501

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Calculator is uitermate geschikt voor het berekenen van het dagelijkse rekenwerk. De calculator is voorzien van een gekanteld, 10 cijferig lcd display met makkelijk leesbare cijfers.

5. Calculator (groot)

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

- Zakrekenmachine met 8-cijferig display. - Dualpower: zonne-energie en automatische batterij (LR54). - Rubberen toetsen. - Geheugen met vier functies. - Met worteltrekken en percentagetoets. - Inclusief beschermhoes.

6. Quantore MM123Q - Bureaurekenmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Profiteer van draagbare productiviteit met deze 12-cijferige rekenmachine met 2-kleurenprinter. De rekenmachine biedt professionele functies voor het berekenen van btw en het omrekenen van valuta en zakelijke functies, en is uitgerust met een stijlvolle zilvermetallic behuizing. Kenmerken -Draagbare 12-cijferige rekenmachine met 2-kleurenprinter -Tijdbesparende functies voor het berekenen van btw en het omrekenen van valuta en zakelijke functies -Klok- en kalenderfunctie -Groot LCD-scherm en ruim opgezet toetsenbord -Werkt op batterijen en netstroom (optionele adapter) -Indicator voor lege batterij Draagbare rekenmachine met 2-kleurenprinter met volledige professionele zakelijke functionaliteit Draagbare rekenkracht Draagbare rekenkracht waar u maar wilt met deze 12-cijferige rekenmachine met 2-kleuren inktrolprinter. Deze rekenmachine heeft een printsnelheid van 2,3 regels per seconde. Op de 2-kleurige prints steken de positieve zwarte waarden duidelijk af tegen de negatieve rode waarden. Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta en zakelijke functies Bespaar tijd door ingewikkelde berekeningen te vereenvoudigen. Met twee handige toetsen voor het berekenen van btw bepaalt u met één druk op de knop belastingtarieven. Bereken automatisch uw winstmarges met de toetsen voor kostprijs, verkoopprijs en marge. Ingewikkelde formules zijn niet meer nodig. Met de toetsen voor het omrekenen van valuta kunt u plaatselijke valuta snel en eenvoudig omrekenen in de door u gewenste munteenheid of vice versa. Veelzijdig op elk gebied De opdrachtindicatorfunctie geeft automatisch de status van de rekenmachine weer. Tot de andere voordelen behoren een handige klok- en kalenderfunctie, rekenen met constanten en tekenwisseltoetsen. De afzonderlijke schuifschakelaars voor decimalen, afronden en productaantallen bieden nog meer functionaliteit. Groot LCD-scherm en toetsenbord De P23-DTSC is draagbaar maar heeft een verrassend groot, omhooggekanteld LCD-scherm waardoor getallen in één oogopslag zijn te lezen. Met behulp van het ruim opgezette toetsenbord en de grote, duurzame, kleurgecodeerde toetsen kunt u snel en eenvoudig getallen invoeren. Stijlvolle zilvermetallic behuizing Deze stijlvolle rekenmachine is voorzien van een fraaie zilvermetallic behuizing. De machine is efficiënt en elegant en is ideaal voor op kantoor, thuis of onderweg. Praktische stroomvoorziening: batterij en lichtnet De P23-DTSC werkt op batterijen en beschikt tevens over een functie voor automatisch uitschakelen om de batterijen te sparen. De indicator voor lege batterij zorgt voor betrouwbaar, ononderbroken gebruik. De rekenmachine kan ook rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten via de optionele AD-11-adapter.

7. Canon P23-DTSC - Pocket Rekenmachine met printer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Moderne mini bureau rekenmachine voor thuis, kantoor of winkel met grote toetsen en extra groot SuperView™-display. - Gekanteld LCD SuperView™-display met grote cijfers (14 mm) voor goede leesbaarheid. - Ruim toetsenbord met omrande toetsen voor gemakkelijke bediening. - Toets voor het wisselen van teken (+/-). - "BTW“-toets berekent automatisch de ”BTW“ en slaat het ”BTW“-bedrag op. - Werkt op zonnecellen en batterijen en kan dus overal optimaal worden gebruikt.

8. Texas Instruments TI-1795

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Onmisbaar op elk bureau! Kantelbaar scherm met achtervoet, Dual Power 12 cijfers, Geheugen, EURO, MU, Back Space, %, + / - Decimaal- en afrondingschakelaar Afmetingen: 155 x 25 x 205 mm

9. ACROPAQ AC890T - Bureau rekenmachine met groot kantelbaar scherm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Groot gekanteld LCD-scherm Dankzij de gebogen vormgeving heeft deze 12-cijferige rekenmachine een groot, gekanteld LCD-scherm waarop u onder verschillende lichtomstandigheden alle nummers goed kunt lezen. Dankzij de gebruiksvriendelijke opmaak, met een helder toetsenblok en grote gekleurde toetsen, kunt u eenvoudig en foutloos cijfers invoeren. Professioneel en stijlvol Deze donkergrijze compacte en lichtgewicht calculator heeft een slimme, professionele vormgeving. Deze calculator past perfect op een bureau. Gunstig groen Geef uw bedrijf een groen tintje met deze efficiënte en milieuvriendelijke 12-cijferige rekenmachine met een plastic behuizing die van hergebruikte Canon-kopieerapparaten is gemaakt. Dé perfecte oplossing voor openbare instellingen en privéondernemingen die bij hun aankopen rekening willen houden met het milieu, maar ook voor alle overige milieubewuste ondernemingen, onderwijsinstellingen en particulieren. Energiezuinig Of er nu wel of geen licht is, deze rekenmachine laat u nooit in de steek omdat hij zowel op zonne-energie als op een batterij werkt. De rekenmachine schakelt automatisch uit als deze 7 minuten niet wordt gebruikt, waardoor energie wordt bespaard.

10. Bureaurekenmachine Canon AS-120

Laptop 1

Vergelijkbare artikelen aan Bureaurekenmachines


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bureaurekenmachines er zijn immers 265 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Bureaurekenmachine kopen.

Beste koop maken