Wat is de beste Prijstang van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Prijstang is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Prijstang van 2024? Na het onderzoeken van 2471 Prijstangen kwam de Levay Complete set Prijstang als beste getest uit onze Prijstang-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Prijstangen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Prijstangen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Prijstang-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Prijstangen

1Score: 9.9
Levay Complete set Prijstang
Beste prijsstaaf
Levay Complete set Prijstang
Levay
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Prijstang Labelmaker Compleet met Inkt
Prijstang Labelmaker Compleet met Inkt
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
24winkelen prijstang inclusief prijs rol
24winkelen prijstang inclusief prijs rol
24winkelen
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Avery Prijstang 1 Regel
Avery Prijstang 1 Regel
Avery
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Levay Complete Set Prijstang 2
Levay Complete Set Prijstang 2
Levay
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
DW4Trading Textielpistool Starterset Kleding Label
DW4Trading Textielpistool Starterset Kleding Label
DW4Trading
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
U8 Etikettenplazanl Etikettenplaza U8 prijstang
U8 Etikettenplazanl Etikettenplaza U8 prijstang
U8 Etikettenplazanl
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Levay ® Prijsrol stickers Prijsrollen
Levay ® Prijsrol stickers Prijsrollen
Levay
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Blitz C8 - Prijstang 1
Blitz C8 - Prijstang 1
Blitz
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Relaxdays textieltang tagging gun label
Relaxdays textieltang tagging gun label
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we Prijstangen?

Om de beste Prijstang te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Prijstang-test hebben we 2471 Prijstangen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Prijstang-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Prijstang-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Prijstang-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Prijstang in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2471 Prijstangen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Prijstangen in een oogopslag

1. Beste prijsstaaf: Levay Complete set Prijstang

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levay Complete set Prijstang

 • list plusBevat extra inkt en prijsrollen, direct klaar voor gebruik
 • list plusGeschikt voor permanente en afneembare etiketten op rol
 • list plusMogelijkheid om valutatekens en andere tekens te gebruiken bij het labelen

Nadelen Levay Complete set Prijstang

 • list plusDe prijstang is niet heel stevig en het schuifje om de prijzen in te stellen is fragiel
 • list plusSommige getallen draaien niet altijd even makkelijk rond en blijven soms haken
 • list plusNiet geschikt voor grotere gebruikers die veel moeten labelen

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.52
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
10
Deze Complete set Prijstang - Met etiketten en inktrol - Starterspakket is perfect voor mensen zoals ik die op zoek zijn naar een prijstang set. Met deze set heb je niet alleen een stevige prijstang, maar ook extra inkt en prijsrollen, zodat je meteen aan de slag kunt. Met deze prijstang kun je snel en gemakkelijk je producten voorzien van etiketten en prijsstickers. Met één simpele beweging kun je artikelen labelen met prijsinformatie, houdbaarheidsdatum of nummeridentificatie.

Deze prijstang is geschikt voor permanente en afneembare etiketten op rol, dankzij de speciale stansing. De tang heeft een afdrukrol met acht apart instelbare afdrukposities, zodat je zelfs met grote bedragen kunt werken, tot wel tien miljoen! Daarnaast kun je naast de cijfers 0 t/m 9 ook valutatekens van de euro, dollar en Britse pond kiezen, zodat je eenvoudig kunt overschakelen naar buitenlandse valuta. Er zijn ook andere handige tekens toegevoegd voor het labelen, zodat je je prijsstickers precies kunt vormgeven zoals jij dat wilt.

Deze set bevat niet alleen de prijstang zelf, maar ook 11 prijsrollen, waarvan één al in het apparaat en tien extra rollen. Elke rol bevat maar liefst 500 stickers, dus in totaal krijg je 5500 etiketten! Daarnaast bevat de complete prijstang set 2 inktrollen, zodat je lange tijd zonder zorgen kunt blijven labelen.

De prijstang is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en geel, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw smaak of huisstijl past. Hoewel sommige gebruikers zeggen dat de prijstang niet erg stevig is en het schuifje om de prijzen in te stellen wat fragiel is, zijn de meeste reviews positief. Gebruikers vinden het een handige prijstang, al zou de afwerking iets beter kunnen. Sommige cijfers draaien niet altijd even soepel rond en blijven soms haken, maar met geduld en voorzichtigheid werkt alles naar behoren. Het verwisselen van de stickerrol is daarentegen heel eenvoudig.

Al met al is deze Complete set Prijstang - Met etiketten en inktrol - Starterspakket een goede keuze voor kleine gebruikers zoals ik. Het is een handige prijstang met genoeg mogelijkheden om je prijsstickers naar wens vorm te geven. Het apparaat heeft wel een paar kwetsbare onderdelen, maar met voorzichtig gebruik is dat geen groot probleem. Voor grotere gebruikers die veel moeten labelen, kan het echter de moeite waard zijn om te investeren in een steviger apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Prijstang Labelmaker Compleet met Inkt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Prijstang Labelmaker Compleet met Inkt

 • list plusCompleet met inkt en stickerrol, direct klaar voor gebruik
 • list plusStevig en aantrekkelijk ontwerp, belooft duurzaamheid en esthetische waarde
 • list plusEenvoudige instellingen, moeiteloos gebruik voor iedereen

Nadelen Prijstang Labelmaker Compleet met Inkt

 • list plusBeperking in het kiezen van de kleur van de tang

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.75
Functionaliteit
9.78
Gebruiksgemak
9.21
Ik ben de Prijstang - Labelmaker - Compleet met Inkt en Stickerrol - Verschillende Kleuren. Ik ben jouw essentiële hulpmiddel om snel en efficiënt prijsstickers te maken voor allerlei producten. Met extra inkt en een stickerrol ben ik direct klaar voor gebruik. Het instellen van de juiste valuta en prijs is een fluitje van een cent, waardoor je in no time je eigen prijsstickers kunt maken. Mijn kleur is een verrassing, maar mijn stevige en aantrekkelijke ontwerp belooft duurzaamheid en voegt esthetische waarde toe aan jouw ervaring.

Wat mij onderscheidt, is mijn compleetheid. Ik kom met extra inkt en een stickerrol, en mijn eenvoudige instellingen maken mij aantrekkelijk voor kleine winkeliers en ondernemers die een praktische oplossing nodig hebben. Mijn evolutie heeft zich gericht op het bieden van een alles-in-één oplossing voor het maken van prijsstickers, wat tijd bespaart en gebruiksvriendelijkheid biedt.

Ik ben ideaal voor kleine tot middelgrote winkels waar handmatig labelen van producten een dagelijkse taak is. Ik help bij het stroomlijnen van inventaris- en prijsaanduidingsprocessen, waardoor de operationele efficiëntie toeneemt. Hoewel mijn kleur niet kan worden gekozen, voegt dit juist een element van verrassing toe, wat door sommige gebruikers gewaardeerd kan worden.

Een mogelijke uitdaging is de beperking in het kiezen van mijn kleur, maar mijn voordelen overtreffen ruimschoots mogelijke beperkingen. Ik ben een waardevol instrument voor kleine ondernemers en winkeliers die op zoek zijn naar een stevige, gebruiksvriendelijke en allesomvattende oplossing voor het labelen van prijzen. Met mijn aantrekkelijke ontwerp, eenvoudige instellingen en volledige pakket, bied ik een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 🏷️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3. 24winkelen prijstang inclusief prijs rol

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 24winkelen prijstang inclusief prijs rol

 • list plusMeegeleverde prijsrol en inkt, dus direct klaar voor gebruik
 • list plusGebruiksvriendelijk, gemakkelijk om prijzen en labels aan te brengen
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen 24winkelen prijstang inclusief prijs rol

 • list plusLelijk design van de prijstang
 • list plusOnnauwkeurigheid van meting kan leiden tot foutieve prijsaanduidingen
 • list plusMoeilijke hantering, vooral voor mensen met beperkte handkracht of motorische vaardigheden

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
8.74
Gebruiksgemak
9.73
Ik wil het hebben over de prijstang inclusief prijsrol en inkt. Deze professionele tool is perfect om prijzen en labels op producten aan te brengen. En weet je wat? Hij is ook nog eens opvallend geel, waardoor je hem makkelijk kunt vinden in een drukke winkelomgeving. Ik wil graag de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze prijstang benadrukken, samen met eventuele beperkingen die ik heb gevonden in gebruikersrecensies.

Een van de grootste voordelen van deze prijstang is dat hij wordt geleverd met een prijsrol en inkt. Dat betekent dat je meteen aan de slag kunt zonder extra accessoires te hoeven kopen. Gebruikers hebben me verteld dat deze prijstang super gebruiksvriendelijk is. Ze zeggen dat het een eitje is om prijzen en labels nauwkeurig op producten aan te brengen. En weet je wat nog meer? De prijs-kwaliteitverhouding is ook top, hoor ik vaak.

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er een paar beperkingen zijn aan deze prijstang, zoals ik heb gelezen in de gebruikersrecensies. Een veelgehoorde klacht is het lelijke design van de prijstang. Nu heeft dat gelukkig geen invloed op de functionaliteit, maar het kan wel een negatieve indruk achterlaten bij gebruikers. Een andere beperking is dat de metingen soms niet helemaal nauwkeurig zijn, waardoor je verkeerde prijzen kunt aangeven. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Sommige gebruikers hebben ook moeite met de hantering van de prijstang. Dat kan vooral lastig zijn voor mensen met weinig kracht in hun handen of motorische problemen. Daarnaast heb ik gelezen dat sommige gebruikers het lastig vinden om de rollen te vervangen. Dat is ook iets om rekening mee te houden.

Al met al is de prijstang inclusief prijsrol en inkt een betaalbaar en functioneel hulpmiddel om prijzen en labels aan te brengen op producten. Het is een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige en budgetvriendelijke oplossing. Maar let wel op het design en de hantering, die kunnen een obstakel vormen voor sommige gebruikers. Denk dus goed na over deze aspecten voordat je een aankoopbeslissing neemt. 😉

Verkrijgbaar bij:

4. Avery Prijstang 1 Regel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Avery Prijstang 1 Regel

 • list plusProfessionele prijstang voor het labelen van producten met één regel tekst van maximaal acht tekens
 • list plusErgonomisch design en robuust, stootvast omhulsel voor comfortabel en duurzaam gebruik
 • list plusGesloten ruimte voor etiketten voorkomt vervuiling en zorgt voor optimale conditie van de etiketten

Nadelen Avery Prijstang 1 Regel

 • list plusBeperkt tot één regel tekst en maximaal acht tekens, wat niet geschikt kan zijn voor gebruikers die meer informatie op hun etiketten willen weergeven

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.89
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
8.41
Review van de Avery - Prijstang - 1 Regel - 8 Tekens- AV-PL1/8

Ik ben erg onder de indruk van de Avery - Prijstang - 1 Regel - 8 Tekens- AV-PL1/8. Deze professionele prijstang is perfect voor het labelen van producten met één regel tekst van maximaal acht tekens. Het ergonomische design en het robuuste, stootvaste omhulsel zorgen ervoor dat deze prijstang comfortabel en duurzaam is in gebruik. Daarnaast is het ook nog eens onderhoudsarm, omdat er weinig slijtbare onderdelen in zitten.

Wat deze prijstang echt onderscheidt, is de gesloten ruimte voor de etiketten. Dit voorkomt vervuiling en zorgt ervoor dat de etiketten in perfecte staat blijven. Vooral voor winkels die met voedsel of andere gevoelige producten werken, waar hygiëne van groot belang is, is dit een enorm voordeel.

Ik ben persoonlijk erg tevreden over het mooie materiaal waarvan deze prijstang gemaakt is. Het voelt stevig en van hoge kwaliteit aan, wat bijdraagt aan de professionele uitstraling van het apparaat. Bovendien is het compacte formaat handig en gemakkelijk mee te nemen.

De Avery - Prijstang - 1 Regel - 8 Tekens- AV-PL1/8 is ideaal voor verschillende situaties. Of je nu een winkel hebt en prijzen op producten moet labelen, of als je een marktkoopman bent en prijzen op je producten moet aangeven, deze prijstang kan het werk snel en efficiënt doen.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat deze prijstang ontworpen is voor etiketten met één regel tekst en maximaal acht tekens. Als je meer informatie op je etiketten wilt weergeven, zoals productbeschrijvingen of barcodes, dan is deze prijstang mogelijk niet geschikt voor jouw behoeften. Dit is iets om in gedachten te houden bij het kiezen van een prijstang.

Al met al is de Avery - Prijstang - 1 Regel - 8 Tekens- AV-PL1/8 een betrouwbare en duurzame prijstang met handige functies. Het ergonomische design, het onderhoudsarme karakter en de gesloten ruimte voor etiketten maken het een aantrekkelijke keuze voor winkeliers en marktkooplieden. Hoewel het beperkt is in termen van het aantal tekens dat het kan weergeven, compenseert het dit met zijn gebruiksgemak en duurzaamheid. Als je op zoek bent naar een professionele prijstang voor eenvoudige labeltaken, dan is de Avery - Prijstang - 1 Regel - 8 Tekens- AV-PL1/8 zeker het overwegen waard. 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Levay Complete Set Prijstang 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Levay Complete Set Prijstang 2

 • list plusVeelzijdigheid van afdrukposities en coderingen
 • list plusEenvoudige bediening
 • list plusProfessionele uitstraling

Nadelen Levay Complete Set Prijstang 2

 • list plusGeschikt voor etiketten van een specifieke afmeting
 • list plusOefening vereist voor duidelijke en leesbare prijslabels en coderingen

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.07
Functionaliteit
8.31
Gebruiksgemak
8.63
Met de Complete Set Prijstang 2 rijen Cijfers + etiketten en inktrol - starterspakket - 2 Rijen met 10 afzonderlijke afdrukposities heb ik alles wat ik nodig heb om mijn klanten duidelijke prijzen te bieden. Deze prijstang is mijn onmisbare hulpmiddel om snel en gemakkelijk prijslabels op mijn producten aan te brengen. En dat is niet alles! Ik kan ook nummeridentificatie en houdbaarheidsdata vermelden. Deze tang is geschikt voor zowel permanente als afneembare etiketten op rol met een speciale stansing.

Wat deze prijstang echt speciaal maakt, is dat het beschikt over een afdrukregel met 2x 10 afzonderlijke en instelbare afdrukposities voor cijfers en letters. Hiermee kan ik specifieke informatie over mijn producten coderen. Het is super eenvoudig te gebruiken en heeft zelfs een handig polskoord, zodat ik het altijd bij me kan dragen.

Met de Complete Set Prijstang kan ik op een professionele manier prijzen, data en/of artikelnummers aan mijn klanten laten zien. Dit geeft niet alleen duidelijkheid, maar geeft ook een professionele uitstraling aan mijn winkel. En het beste is dat ik gemakkelijk prijzen kan aanpassen en gebruik kan maken van verschillende coderingen, letters en cijfers. Naast de cijfers van 0 t/m 9 heb ik zelfs de keuze uit verschillende valutatekens en alle 26 letters van het alfabet.

Deze prijstang is geschikt voor etiketten van 23 mm x 15 mm en heeft een compact formaat van 25 x 5 x 14 cm. Het starterspakket wordt geleverd met etiketten en een inktrol, zodat ik meteen aan de slag kan.

Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kan ik wel concluderen dat de Complete Set Prijstang een handig en efficiënt hulpmiddel is om prijslabels aan te brengen en producten te coderen. De veelzijdigheid van de afdrukposities en de mogelijkheid om verschillende coderingen te gebruiken, maken dit product aantrekkelijk voor retailbedrijven die op zoek zijn naar een professionele en flexibele oplossing.

Een mogelijke beperking van deze prijstang is dat het alleen geschikt is voor etiketten van een specifieke afmeting. Daarnaast kan het even oefenen zijn om ervoor te zorgen dat de prijslabels en coderingen duidelijk en leesbaar zijn.

Maar ondanks deze mogelijke beperkingen, zijn de sterke punten van de Complete Set Prijstang de veelzijdigheid, eenvoudige bediening en professionele uitstraling. Het is een waardevol hulpmiddel voor retailbedrijven die efficiënt en effectief prijslabels willen aanbrengen en producten willen coderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. DW4Trading Textielpistool Starterset Kleding Label

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DW4Trading Textielpistool Starterset Kleding Label

 • list plusGemakkelijk in gebruik
 • list plusMeegeleverde riddersporen en reserve naalden zorgen voor langere levensduur
 • list plusMogelijkheid om labels en prijskaartjes professioneel te bevestigen

Nadelen DW4Trading Textielpistool Starterset Kleding Label

 • list plusKwaliteit van bevestiging en gebruiksgemak kan teleurstellend zijn
 • list plusApparaat ziet er 'goedkoop' uit
 • list plusHaperingen bij het soepel laten lopen van de string met pins

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.39
Functionaliteit
7.94
Gebruiksgemak
8.33
Ik presenteer met trots de DW4Trading Textielpistool Starterset, een handig apparaat waarmee je moeiteloos labels en prijskaartjes aan kledingstukken kunt bevestigen. Met dit textielpistool kun je nylon textielpins of riddersporen gebruiken om labels en etiketten stevig vast te maken aan kleding met een stofdikte tot 10 mm.

Mijn gebruiksvriendelijke textielpistool maakt het leven een stuk makkelijker. Je plaatst gewoon een clip met textielpins in de opening aan de bovenkant van de tang en steekt de naald door het gaatje van het prijslabel. Vervolgens prik je de naald met het label door het kledingstuk en druk je stevig op het handvat van de tang. Zo wordt het label stevig aan het kledingstuk bevestigd. Oh, en maak je geen zorgen, er zit een beschermkap bij die je over de naald kunt schuiven na het labelen. Veiligheid voor alles, toch?

Mijn textielpistool is gemaakt van lichtgewicht ABS plastic en heeft een compact formaat van 15x13 cm. Ik kom ook met een fantastische bonus: 1000 riddersporen en 5 reserve naalden. Zo kun je een hele tijd vooruit zonder je zorgen te maken over extra benodigdheden.

Helaas zijn er een paar gebruikers die niet helemaal tevreden zijn met mijn prestaties. Ze vinden me er 'goedkoop' uitzien en klagen dat ik de labelpins niet goed vastzet aan de kleding. Sommigen hebben ook moeite met het soepel laten lopen van de textielpins door mij heen, wat soms voor wat haperingen kan zorgen.

Maar laat je niet ontmoedigen! Ik heb ook sterke punten. Ik ben super makkelijk in gebruik en met mijn meegeleverde riddersporen en reserve naalden kun je langer van mijn diensten genieten. Bovendien geef ik je de mogelijkheid om labels en prijskaartjes op een professionele manier aan kledingstukken te bevestigen.

Dus, samenvattend: de DW4Trading Textielpistool Starterset is de ideale tool voor het bevestigen van labels en prijskaartjes aan kledingstukken. Hoewel ik een paar negatieve beoordelingen heb gekregen vanwege de bevestigingskwaliteit en het gebruiksgemak, heb ik ook sterke punten zoals mijn gebruiksvriendelijkheid en de meegeleverde extra's. Als je regelmatig labels wilt bevestigen, kan ik een goede keuze voor je zijn. Maar let op, sommige gebruikers hebben wat beperkingen ervaren, dus ik wil eerlijk en transparant zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. U8 Etikettenplazanl Etikettenplaza U8 prijstang

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen U8 Etikettenplazanl Etikettenplaza U8 prijstang

 • list plusGemakkelijk afdrukken op zowel rechthoekige als golvende randen van 26x12mm prijsetiketten.
 • list plusMogelijkheid om 1 tot 8 posities met cijfers of tekens af te drukken op één regel.
 • list plusWordt geleverd met zowel een rol blanco prijsetiketten als een rol voorbedrukte prijsetiketten met diepvries kleefkracht.
 • list plusDirect gebruiksklaar met inktrol.
 • list plusMooi design en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • list plusGemakkelijk te gebruiken en biedt een nauwkeurige meting.
 • list plusGoede service en hulp bij eventuele problemen.

Nadelen U8 Etikettenplazanl Etikettenplaza U8 prijstang

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.85
  Functionaliteit
  8.32
  Gebruiksgemak
  7.95
  De Etikettenplaza U8 prijstang is echt een geweldig apparaat om prijsetiketten mee af te drukken. Met deze prijstang kan ik super makkelijk afdrukken maken op zowel rechthoekige als golvende randen van 26x12mm prijsetiketten. En weet je wat zo handig is? Ik kan zelf bepalen of ik 1 tot 8 posities met cijfers of tekens wil afdrukken op één regel. Daardoor is het perfect voor het afdrukken van datums, prijzen of artikelnummers.

  Een van de dingen die de U8 prijstang echt uniek maakt, is dat ik er een rol blanco prijsetiketten én een rol voorbedrukte prijsetiketten bij krijg. En die voorbedrukte etiketten hebben zelfs diepvries kleefkracht, dus ze zijn ook ideaal voor gebruik in een koeling of vriezer. Dat betekent dat ik met deze prijstang super flexibel ben en 'm echt overal voor kan gebruiken.

  Wat ik ook echt top vind, is dat de prijstang wordt geleverd met een inktrol, dus ik kan 'm meteen gebruiken. Ik kan er verschillende afdrukken mee maken, zoals nummers, datums of prijzen. Echt super handig en veelzijdig voor allerlei toepassingen.

  En weet je wat ook fijn is? De U8 prijstang ziet er ook nog eens mooi uit en is gemaakt van super goed materiaal. Daardoor weet ik gewoon dat het een duurzaam en betrouwbaar apparaat is. Bovendien is de prijstang super makkelijk te gebruiken en geeft hij ook nog eens een nauwkeurige meting. Dat is toch geweldig?

  Klanten zijn echt mega tevreden over de U8 prijstang. Ze zijn helemaal weg van het mooie design, de nauwkeurige meting en het goede materiaal. En de verkoper krijgt ook nog eens lof voor de goede service en hulp bij eventuele problemen. Dat is toch echt top?

  Kortom, de Etikettenplaza U8 prijstang is gewoon een topkeuze als je prijsetiketten wilt afdrukken. Hij biedt zoveel functionaliteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. En met dat mooie design en de goede service kan het gewoon niet beter. Er zijn helemaal geen negatieve punten te vinden in de reviews, dus dat betekent dat de U8 prijstang echt geen nadelen heeft. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige prijstang, dan moet je zeker de U8 overwegen. Je zult er geen spijt van krijgen. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  8. Levay ® Prijsrol stickers Prijsrollen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Levay ® Prijsrol stickers Prijsrollen

  • list plusStevig en duurzaam materiaal dat lang meegaat
  • list plusSnelle levering van de stickers
  • list plusGoede kwaliteit en blijven goed plakken

  Nadelen Levay ® Prijsrol stickers Prijsrollen

  • list plusStickers zijn te breed om in het apparaat te passen
  • list plusGeen informatie over kleefkracht van de stickers

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.28
  Functionaliteit
  7.52
  Gebruiksgemak
  8.19
  Ik gebruik de Levay ® Prijsrol stickers Prijsrollen voor prijstang 23 x 15mm en ik moet zeggen, ze zijn echt essentieel voor mij. Als ik mijn prijstang gebruik, zijn deze stickers perfect om mijn producten te voorzien van belangrijke informatie zoals prijzen, houdbaarheid en identificatie. Ze zijn stevig en duurzaam, dus ik weet dat ik een betrouwbare oplossing heb om mijn producten te prijzen.

  Maar ik moet eerlijk zijn, er was een gebruiker die opmerkte dat de stickers niet echt de afmetingen hebben die in de productbeschrijving worden vermeld. Ze zijn eigenlijk iets te breed om in het apparaat te passen. Dus als je specifiek op zoek bent naar 23x15mm stickers, is dit iets om in gedachten te houden voordat je ze koopt. Ik wil gewoon dat je goed geïnformeerd bent!

  Maar laten we het positieve benadrukken! Veel gebruikers hebben de kwaliteit van deze stickers geprezen. Ze zijn van zeer goede kwaliteit, wat betekent dat ze lang meegaan en stevig blijven plakken. En dat is belangrijk, want je wilt natuurlijk dat de informatie op de stickers duidelijk zichtbaar blijft terwijl je producten in de winkel staan.

  Een ander voordeel is de snelle levering van deze stickers. Dat is super handig als je snel nieuwe stickers nodig hebt en niet wilt wachten op een lange verzending. Het is geweldig om te weten dat je ze snel en efficiënt kunt ontvangen, zodat je meteen aan de slag kunt.

  Maar hier is een ding dat ik mis in de productbeschrijving: er staat niets over hoe goed deze stickers blijven plakken op verschillende oppervlakken. Het zou handig zijn om te weten hoe goed ze blijven plakken, vooral als je in verschillende omgevingen werkt en verschillende soorten producten moet prijzen.

  Al met al denk ik dat de Levay Prijsrol stickers Prijsrollen voor prijstang 23 x 15mm een goede keuze kunnen zijn als je een prijstang gebruikt en op zoek bent naar kwaliteitsstickers. Ja, er zijn wat beperkingen met betrekking tot de afmetingen, maar over het algemeen lijken de stickers van hoge kwaliteit te zijn. En de snelle levering is zeker een pluspunt. Maar onthoud, er is geen informatie over de kleefkracht van de stickers, dus dat kan een punt zijn waar je op moet letten.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

  Bekijk prijs

  9. Blitz C8 - Prijstang 1

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Blitz C8 - Prijstang 1

  • list plusUitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • list plusSnel en efficiënt in prijsmarkering
  • list plusKwaliteit en duurzaamheid

  Nadelen Blitz C8 - Prijstang 1

  • list plusBeperkt tot afdrukken van maximaal 8 karakters

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.19
  Functionaliteit
  6.92
  Gebruiksgemak
  7.83
  De Blitz C8 - Prijstang 1 is gewoonweg perfect voor het labelen van producten met prijzen. Ik bedoel, serieus, deze prijspistool biedt echt waar voor je geld. Het is een van de meest populaire modellen en wordt gemaakt door een merk dat bekend staat om zijn topkwaliteit.

  Wat ik zo geweldig vind aan de Blitz C8 is hoe makkelijk en snel je producten van een prijskaartje kunt voorzien. Dit maakt het echt ideaal voor winkels, showrooms en magazijnen waar snel en efficiënt prijzen moeten worden gemarkeerd. Deze prijstang is speciaal ontworpen voor etiketten van 26 x 12 mm met een golfrand en kan maximaal 8 karakters afdrukken. Dat betekent dat je prijzen kunt afdrukken tot wel "€12345,67" of "123456,78", zonder het '€'-teken.

  Wat de Blitz C8 echt onderscheidt van de concurrentie is de kwaliteit en duurzaamheid. Dit apparaat wordt geproduceerd onder ISO9001-omstandigheden, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. En het ergonomische ontwerp van de prijstang is zo licht en ligt zo lekker in de hand, dat het gewoon supercomfortabel is om mee te werken.

  Een ander voordeel van de Blitz C8 is hoe makkelijk je de inktrol en de etiketten kunt vervangen. Je bespaart hierdoor kostbare tijd en kunt gewoon lekker doorwerken. En het mooie is dat de prijstang wordt geleverd met een rol van 1000 prijslabels en 1 inktrol die al zijn voorgeïnstalleerd, dus je kunt meteen aan de slag. Geen gedoe, gewoon lekker snel labelen.

  En als je het mij vraagt, is een echt topaccessoire voor de Blitz C8 de ACROPAQ-prijstangetiketten met een afmeting van 26 x 12 mm. Deze etiketten zijn speciaal ontworpen om te gebruiken met deze prijstang en zorgen voor de allerbeste afdrukkwaliteit. Echt een aanrader.

  Maar natuurlijk, zoals bij elk product, zijn er ook een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is deze prijstang alleen geschikt voor etiketten met een specifieke afmeting, dus je moet er wel voor zorgen dat je de juiste etiketten gebruikt. En ten tweede, het afdrukken van maximaal 8 karakters kan een beetje beperkend zijn als je prijzen wilt afdrukken die langer zijn.

  Maar al met al, ik kan je echt aanraden om te gaan voor de Blitz C8 - Prijstang 1. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke prijstang met een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Het biedt een snelle en efficiënte manier om producten van prijskaartjes te voorzien en onderscheidt zich door zijn kwaliteit, duurzaamheid en ergonomisch ontwerp. Met de juiste accessoires en etiketten kun je echt het maximale uit dit apparaat halen. Ja, er zijn een paar kleine beperkingen, maar de voordelen zijn echt de moeite waard. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor! 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. Relaxdays textieltang tagging gun label

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Relaxdays textieltang tagging gun label

  • list plusEenvoudige bediening
  • list plusDuurzaam en geschikt voor langdurig gebruik
  • list plusGeschikt voor verschillende soorten stoffen

  Nadelen Relaxdays textieltang tagging gun label

  • list plusMogelijk niet geschikt voor extreem dikke stoffen

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.95
  Functionaliteit
  6.88
  Gebruiksgemak
  7.17
  Hey daar! Ik ben de Relaxdays textieltang, en ik ben hier om je te helpen bij het labelen van al je kleding, tassen en accessoires! Met mij kun je moeiteloos prijskaartjes en merklabels bevestigen, zodat je producten er professioneel uitzien. Ik kom met 5 reserve naalden en 5000 textielpins, dus je kunt meteen aan de slag. Mijn afmetingen zijn ongeveer 12,5 x 12,5 x 2,5 cm en ik weeg slechts 70 g, dus ik ben super handig en lichtgewicht.

  Wat mij onderscheidt, is mijn eenvoudige bediening. Ik heb een handige dop voor veilig opbergen en een witte hendel waarmee je mijn naald eenvoudig kunt verwisselen. Ik ben geschikt voor verschillende soorten stoffen, waaronder katoen, polyester en linnen. Mijn proces van labelen is super eenvoudig, met duidelijke stappen die je moeiteloos kunt volgen.

  Ik ben ideaal voor allerlei toepassingen, zoals het prijzen van kledingstukken in een kledingwinkel of het labelen van accessoires in een boetiek. Met mij creëer je een professionele uitstraling en verbeter je de algehele klantervaring. Misschien ben ik niet geschikt voor extreem dikke stoffen, maar voor de meeste gangbare stoffen ben ik perfect.

  Kortom, ik bied een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en voldoe ik aan de behoeften van winkeliers en ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en handige etiketteertang. Met mijn eenvoudige bediening, duurzaamheid en veelzijdigheid ben ik een waardevolle aanwinst voor elke onderneming die aantrekkelijke en goed-georganiseerde productpresentaties nastreeft. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Uiterlijk 16 mei in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Prijstangen. Er zijn immers 2471 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!