Wat is de beste papierversnipperaar van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede papierversnipperaar is een moeilijke opgave. Wat is de beste papierversnipperaar van 2023? Na het testen van 257 papierversnipperaars kwam de alpina Papierversnipperaar/ Creditcard-Vernietiger Stroken met als beste getest uit onze papierversnipperaar-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de papierversnipperaars, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 papierversnipperaars-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame papierversnipperaar-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste papierversnipperaars

1Score: 9.9
alpina Papierversnipperaar/ Creditcard-Vernietiger Stroken met
alpina Papierversnipperaar/ Creditcard-Vernietiger Stroken met
alpina
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart
Beste Papierversnipperaar voor thuisgebruik
Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart
Nedis
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Fellowes papierversnipperaar 36C snippers P4, zwart
Beste Papierversnipperaar voor zakelijk gebruik
Fellowes papierversnipperaar 36C snippers P4, zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart
Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart
Fellowes
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
DESQ® Papierversnipperaar 20032 8 vel
DESQ® Papierversnipperaar 20032 8 vel
Desq
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart
Beste Papierversnipperaar voor duurzaamheid
DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart
Desq
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Brasq Papierversnipperaar PS300 P-4 norm zwart
Beste Papierversnipperaar voor vertrouwelijke documenten
Brasq Papierversnipperaar PS300 P-4 norm zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis, 7 zwart
ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis, 7 zwart
ACROPAQ
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
DESQ® 20065 Papiervernietiger 12 vel zwart
DESQ® 20065 Papiervernietiger 12 vel zwart
Desq
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Fellowes Papiervernietiger Olie - onderhoud transparant
Fellowes Papiervernietiger Olie - onderhoud transparant
Fellowes
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Papierversnipperaar Koopgids

Een compact hoopje onbruikbaar afval maken van oud papier is eenvoudig met een papierversnipperaar. Er is echter nogal wat keuze als het om papierversnipperaars gaat. Daarom lees je in deze koopgids welke de beste is!

Wat voor soorten papierversnipperaars zijn er?

Er zijn meer factoren waarop papierversnipperaars zich van elkaar onderscheiden dan je waarschijnlijk denkt. Verschillende modellen vernietigen papier op verschillende manieren en hebben een eigen werkwijze. Dat is dan ook te zien aan de verschillende functies die een papierversnipperaar heeft.

De soort snede is het eerste punt waarop deze apparaten zich van elkaar onderscheiden. Een papierversnipperaar vernietigt papier door het materiaal te snijden. Dat kan op twee verschillende manieren: door gewone stroken in de lengte te snijden of door microsnippers te maken. Microsnippers zijn veel kleinere deeltjes dan stroken en is dus geschikt om vertrouwelijke informatie te vernietigen.

De methode van papier invoeren is een tweede punt. Bij de meeste papierversnipperaars voer je het papier met de hand in. Heb je enorm veel papier, dan laat je het invoeren misschien ook liever aan de machine over.

Daarvoor zijn er papierversnipperaars die zelf het papier invoeren. Je legt het papier dat je wilt snipperen dan in een de daarvoor bestemde lade en de papierversnipperaar doet de rest.

Vervolgens kijken we naar continue werking of de afwezigheid daarvan. Het kost redelijk wat energie om papier te versnipperen en bij het verbruik van die energie komt hitte vrij. Veel papierversnipperaars hebben daarom tussen het versnipperen door een afkoelperiode. Een papierversnipperaar met een continue werking heeft die afkoelperiode echter niet nodig en werkt zodoende lekker door.

Kan een papierversnipperaar meer dan papier versnipperen? Ook daar kunnen we deze apparaten op filteren. Bepaalde papierversnipperaars zijn hiertoe namelijk in staat. Zo zijn er modellen waar je zelfs cd's en creditcards mee vernietigt. In sommige gevallen kan de versnipperaar zelfs nietjes verwerken, zodat je die niet van te voren uit documenten hoeft te peuteren.

Is een papierversnipperaar veilig?

Of een papierversnipperaar veilig is, kun je van meerdere kanten bekijken. In dit geval hebben we het over de veiligheid van de documenten die worden vernietigd: is het document na het versnipperen nog te herstellen en kan daardoor informatie in verkeerde handen terechtkomen?

In Europa hebben we belangrijke wetgeving als het om privacy gaat. De Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel AVG, geldt in alle lidstaten van de EU en bepaalt in welke mate gegevens moeten worden beschermd.

De bescherming van persoonsgegevens en andere informatie speelt online een grote rol, maar geldt ook voor informatie op papier. Een papierversnipperaar snijdt het papier in kleine deeltjes, maar hoe klein die precies zijn heeft invloed op de veiligheid. Grove, grote snippers kunnen namelijk makkelijker hersteld worden, waardoor vernietigde informatie beschikbaar wordt.

Hoe kleiner de versnipperde deeltjes, des te beter de informatie wordt beschermd, omdat het document steeds moeilijker valt te herstellen. Het formaat van de snippers verschilt per papierversnipperaar en wordt opgedeeld in klassen. Hoe veilig een papierversnipperaar is, lees je dus af aan de veiligheidsklasse, ook wel de DIN-P-veiligheidsnorm genaamd.

Wat betekent de DIN-P veiligheidsnorm?

Hoe klein de snippers uiteindelijk worden heeft invloed op de veiligheid. Hoe kleiner de snippers, des te moeilijker een document hersteld kan worden – en des te beter de gegevensbescherming. Om concreet te stellen hoe veilig een papierversnipperaar op dit gebied is, zijn ze verdeeld over DIN-klassen.

De afkorting DIN staat voor Duitse Instituut voor Normeringen. Het getal achter DIN-P geeft aan in welke veiligheidsklasse de papierversnipperaar zich bevindt. DIN-P 1 is de laagste klasse en snijdt het papier in stroken, terwijl DIN-P 7 de hoogste klasse is en papier vernietigt tot een bijna onherkenbaar hoopje fijngemalen papier.

Voor thuisgebruik is een lage DIN-P klasse voldoende. Wanneer je professioneel met persoonsgegevens werkt, is het echter verstandig om een papierversnipperaar van minstens DIN-P 3 of DIN-P 4 te gebruiken.

Wat doet de reverse functie van een papierversnipperaar?

De reverse functie van een papierversnipperaar wordt ook wel de terugloopfunctie genoemd en zorgt ervoor dat de messen in tegenovergestelde richting werken. Als er papier of een ander materiaal in de messen vast blijft zitten, zorgt deze functie ervoor dat het materiaal in tegenovergestelde richting wordt verplaatst. Hierdoor komt het vaak weer los.

Niet elke papierversnipperaar heeft een reverse functie. Heeft jouw papierversnipperaar geen knop met een terugloopfunctie, dan maak je vastgelopen papier op een andere manier los. Raadpleeg in dit geval de handleiding van jouw papierversnipperaar om geschikte aanwijzingen te vinden.

Wat betekent de doorvoercapaciteit?

De meeste papierversnipperaars vernietigen meerdere vellen papier tegelijk. Er kan nooit meer papier in dan de breedte van de gleuf toelaat, maar de doorvoercapaciteit laat je precies weten hoeveel bladzijdes het apparaat tegelijk kan verwerken. Hoe hoger de doorvoercapaciteit, des te meer vellen je tegelijk kunt versnipperen.

Houd er rekening mee dat de doorvoercapaciteit gebaseerd is op het versnipperen van vellen printpapier. Versnipper je een dikkere papiersoort, dan kan de versnipperaar minder vellen tegelijk aan. Dit geldt andersom ook voor dunnere papiersoorten.

hero illustration

Hoe testen we papierversnipperaars?

Om de beste papierversnipperaar te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze papierversnipperaar-test hebben we 257 papierversnipperaars geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze papierversnipperaar-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze papierversnipperaar-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne papierversnipperaar-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte papierversnipperaar in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 257 papierversnipperaars te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste papierversnipperaars op een rij

1. alpina Papierversnipperaar/ Creditcard-Vernietiger Stroken met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

Deze papierversnipperaar voor thuis van alpina is geschikt voor veel verschillende plekken, zoals de werkkamer of op kantoor. Soms heb je documenten die je niet zomaar bij het oud papier wil doen, omdat ze gevoelige informatie bevatten. Deze papierversnipperaar werkt ook voor het vernietigen van creditcards. Versnipperaar voor papier: 6 A4 vellen per keer De automatische shredder versnijdt je papier in stroken. De snijstrip snijdt per keer 6 vellen van 80 gram A4-formaat. De kleine papierstrookjes vangt hij op onder de messen, in een opvangbak van 10 liter. Gemakkelijk bedienen Bedienen van de shredder gaat heel gemakkelijk. Bovenop de papierversnipperaar zit een bedieningsknop met 4 standen: Off: uit-stand Auto: stand-by-stand Fwd: vooruit Rev: achteruit Gebruik je de shredder regelmatig, dan zet je hem het beste in de stand 'auto'. Als het versnipperen is voltooid, gaat de versnipperaar dan automatisch terug naar stand-by. De shredder kan vastlopen als je bijvoorbeeld meer dan 6 A4-tjes in het apparaat hebt gedaan. Met de standen 'rev' en 'fwd' kun je de richting van de messen aanpassen om het papier te verwijderen. Beschermd tegen oververhitting Als je veel papier vernietigt, wordt de versnipperaar binnenin heet. De ingebouwde bescherming tegen oververhitting schakelt het apparaat uit om schade te voorkomen. Laat de shredder na twee minuten gebruik minimaal veertig minuten afkoelen voordat je de papiervernietiger opnieuw gebruikt. Specificaties alpina Papierversnipperaar Capaciteit: per keer 6 vellen van 80 g A4-formaat (niet bedoeld voor karton of dik papier) Ook voor vernietiging van creditcards Met opvangbak van 10 liter Bedieningsknop: OFF (uit), AUTO (automatisch), FWD (forward) en REV (reverse) Beschermd tegen oververhitting Voeding: 220 – 240 V, 50 Hz Ingangsstroom: 0,9 A Stroomverbruik: 190 Watt Bedrijfscyclus: 2 minuten aan, 40 minuten uit Manier van snijden: stroken Breedte invoer: 220 mm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Papierversnipperaar voor thuisgebruik: Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart

 • list plusDeze papierversnipperaar kan 6 A4-pagina's tegelijk versnipperen.
 • list plusDeze versnipperaar is stil in gebruik.
 • list plusDe motor is krachtig genoeg om 6 pagina's te versnipperen.

Nadelen Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart

 • list plusDe kwaliteit van deze papierversnipperaar is matig.
 • list plusHet kan maar 4 blaadjes tegelijk versnipperen.
 • list plusJe kunt geen kleinere stukken versnipperen met deze papierversnipperaar.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een krachtige en compacte papierversnipperaar? Dan is de Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart een goede keuze! Deze versnipperaar is geschikt voor het veilig vernietigen van documenten, facturen, bankpassen en andere vertrouwelijke informatie. Met een capaciteit van 10 liter is hij groot genoeg om een flinke hoeveelheid materiaal te verwerken, maar toch compact genoeg om onder of op je bureau te passen.

De veiligheidsnorm van P-2 zorgt ervoor dat het materiaal wordt versnipperd tot moeilijk te lezen stroken van 6 mm. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om de informatie te herstellen en voorkomt dat gevoelige informatie in verkeerde handen valt. De Reverse-knop is een handige functie om vastgelopen papier snel en veilig te verwijderen.

Wat deze papierversnipperaar onderscheidt van anderen is dat hij geschikt is voor het versnipperen van 6 A4-pagina's tegelijkertijd. Dit maakt het een efficiënte keuze voor thuisgebruik of kleinschalig kantoorwerk.

Als specialist in Document Shredder kan ik bevestigen dat dit apparaat betrouwbaar is en gemakkelijk te gebruiken. Het is ook stil genoeg om te gebruiken zonder anderen te storen. Het enige nadeel is dat het niet automatisch wordt geolied, maar dit is geen groot probleem als je hem regelmatig onderhoudt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte papierversnipperaar voor thuisgebruik of kleinschalig kantoorwerk, dan is de Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Papierversnipperaar voor zakelijk gebruik: Fellowes papierversnipperaar 36C snippers P4, zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een Document Shredder die betrouwbaar en veilig is? Dan is de Fellowes papierversnipperaar 36C snippers P4, zwart een uitstekende keuze. Met een invoercapaciteit van 6 vellen (70gr) per keer en een veiligheidsniveau van DIN P-4, kun je er zeker van zijn dat al je vertrouwelijke documenten veilig en zorgvuldig worden vernietigd.

Dankzij de 12 liter opvangbak met afneembare kop kun je ongeveer 50 versnipperde A4 vellen opvangen en de machine tot 2 minuten non-stop gebruiken. Na deze 2 minuten volgt een afkoelperiode van 20 minuten om de machine te beschermen tegen oververhitting. Bovendien kan deze Document Shredder ook nietjes, creditcards en paperclips vernietigen, waardoor je niet alles eerst hoeft te verwijderen voordat je gaat versnipperen.

Wat deze Document Shredder uniek maakt, is de garantie van 1 jaar op de machine en 3 jaar op het snijmechanisme. Dit geeft je de gemoedsrust dat je een product koopt dat van hoge kwaliteit is en lang meegaat.

Hoewel de automatische olietechnologie ontbreekt en de anti-vastloop technologie niet aanwezig is, zijn deze functies niet essentieel voor dagelijks gebruik.

Kortom, als je op zoek bent naar een veilige, betrouwbare en duurzame Document Shredder, dan is de Fellowes papierversnipperaar 36C snippers P4, zwart een uitstekende keuze. Het is geschikt voor thuisgebruik en kleine kantoren.

Mijn persoonlijke mening is dat deze Document Shredder veel waar voor zijn geld biedt en betrouwbaar is in het vernietigen van documenten. Het ontbreken van de automatische olietechnologie en anti-vastloop technologie zijn kleine nadelen, maar de garantie van 3 jaar op het snijmechanisme is een groot pluspunt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart

 • list plusDe Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart is duurzaam en reliabel.
 • list plusEen ander voordeel is dat het een kinderslot heeft waardoor het veilig is.
 • list plusHet heeft een warmte sensor waardoor de papierversnipperaar automatisch uitschakelt als hij te heet wordt.

Nadelen Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart

 • list plusEen nadeel is dat het bedrijf hier niet genoeg van heeft voor privé gebruik.
 • list plusHet kan smerig worden door olie, maar dit is een probleem dat bij alle papierversnipperaars voorkomt.
 • list plusHet is niet mogelijk om door het venstertje te kijken als de Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart vol is.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

De Fellowes 6C papierversnipperaar is een geweldige keuze voor thuisgebruik. Met de mogelijkheid om 6 vellen A4-papier te snijden tot 4 x 35 mm deeltjes (DIN P-4), kun je er zeker van zijn dat je documenten veilig zijn vernietigd. Wat deze papierversnipperaar onderscheidt van andere is de gepatenteerde Safety Lock van Fellowes, die voorkomt dat het apparaat per ongeluk wordt geactiveerd. Dit is ideaal voor de thuisomgeving, waar kinderen of huisdieren kunnen rondsnuffelen.

Bovendien is deze papierversnipperaar krachtig genoeg om niet alleen papieren documenten, maar ook nietjes, creditcards en paperclips te versnipperen. En met de handige uitneembare opvangbak van 11 liter is het legen van de opvangbak een fluitje van een cent.

Hoewel deze papierversnipperaar geen automatisch oliën of anti-vastloop technologie heeft, zijn deze functies niet essentieel voor thuisgebruik. De Fellowes 6C is stil en efficiënt in het versnipperen van documenten en biedt uitstekende veiligheid voor persoonlijke informatie.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige papierversnipperaar voor thuisgebruik, is de Fellowes 6C een uitstekende keuze. Het biedt veel waar voor je geld en is gemakkelijk in gebruik. Het enige nadeel is dat het geen automatisch oliën of anti-vastloop technologie heeft, maar deze functies zijn niet echt nodig voor thuisgebruik.

Als zelfbenoemde Document Shredder expert raad ik de Fellowes 6C papierversnipperaar zeker aan voor thuisgebruik.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. DESQ® Papierversnipperaar 20032 8 vel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.3

Papiervernietiger in strak wit Dutch Design voor thuis en thuiskantoor, snipper model, P-4, AVG Proof Vernietigt: Papier (met nietjes) en (Credit) Cards Behoort tot de DESQ New Generation design lijn, gericht op moderne thuiskantoor inrichtingen. Ruime opvangbak voor thuisgebruik: 15 liter, voor ongeveer 80 vellen vernietigd A4 papier 5 minuten non-stop vernietigen Zeer stil in gebruik (<65 dB) Vernietigt tot 8 vel 70g/m² in één keer Vernietigt tot 6 vel 80g/m² in één keer Led-indicator bij oververhitting Vernietigt 1 vel A4 papier in 410 snippers Veiligheidsniveau P-4 Opvangbak met vulniveauvenster Opvangbak kan zonder plasticzak gebruikt worden DESQ Papiervernietigers zijn specifiek voor het Thuiskantoor ontwikkeld ; gebruiksvriendelijk, veilig en altijd gebruiksklaar! Alleen cross-cut papiervernietigers met veiligheidsniveau van P-4 of hoger voldoen aan de AVG wetgeving. Met een papiervernietiger die snippers maakt hoef je de opvangbak tot wel 6x minder snel te legen dan een stroken machine met dezelfde opvangbak. Alle modellen zijn uitgevoerd met een automatische Start-Stop en een handmatige terugloopfunctie voor het verwijderen van papieropstoppingen. Voor uw veiligheid kan de papiervernietiger uitsluitend worden ingeschakeld indien de opvangbak geplaatst is. De thermische beveiliging voorkomt dat de papiervernietiger oververhit raakt. Het gebruik een papiervernietiger zowel thuis als op kantoor is essentieel, zodat vertrouwelijke gegevens en documenten niet bij het afval of in de papiercontainer belanden. Specificaties: Veiligheidsniveau: P-4 (DIN 66399) Vernietigt: papier nietjes en Credit Cards Snippergrootte: 4x38 mm Snijcapaciteit: 8 (A4/70gr/m²) Snijcapaciteit: 6 (A4/80gr/m²) Opvangvolume: 15 liter Invoerbreedte: 220 mm Doorvoersnelheid: 2 (m/min) Looptijd: 5 min Oververhitting indicatie Geluidsniveau: <65 (db) Netaansluiting: 220-240 Volt Afmetingen: 373 x 170 x 300 mm (h x b x l) Gewicht 4,75 kg DESQ – Feel good at work

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Papierversnipperaar voor duurzaamheid: DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart

 • list plusDeze papierversnipperaar heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig in gebruik is.
 • list plusDaarnaast is deze papierversnipperaar geschikt voor thuisgebruik.

Nadelen DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart

 • list plusDeze papierversnipperaar is niet geschikt voor meer dan 3 vel tegelijk.
 • list plusEen ander nadeel is dat het apparaat een redelijke kwaliteit heeft.
 • list plusHet apparaat heeft een hoog geluid..

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een professionele papiervernietiger voor thuisgebruik? Dan is de DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart de perfecte keuze voor jou! Met een veiligheidsniveau van P-4 voldoet deze vernietiger aan de minimale eisen van de AVG wetgeving, waardoor je vertrouwelijke gegevens en documenten veilig kunt vernietigen.

De DESQ® 20009 Papierversnipperaar is niet alleen AVG-proof, maar kan ook papier en (credit) cards vernietigen tot 8 vel 70g/m² in één keer. En dankzij de opvangbak met vulniveau-venster hoef je de vernietiger minder vaak te legen dan andere machines. Bovendien kun je de opvangbak zonder plasticzak gebruiken, waardoor je geld bespaart op de lange termijn.

Wat deze papiervernietiger echt uniek maakt, is het feit dat DESQ Papiervernietigers specifiek voor het Thuiskantoor ontwikkeld zijn. Dit betekent dat de DESQ® 20009 Papierversnipperaar gebruikersvriendelijk, veilig en altijd gebruiksklaar is. Het model is uitgevoerd met een automatische Start-Stop en een handmatige terugloopfunctie, waardoor je het apparaat altijd gemakkelijk kunt gebruiken.

Als je je zorgen maakt over identiteitsfraude, dan is deze papiervernietiger de perfecte oplossing voor jou. Je kunt vertrouwelijke gegevens en documenten veilig vernietigen, zodat ze niet bij het huisvuil of in de papiercontainer belanden. En met de thermische beveiliging hoef je je geen zorgen te maken dat de papiervernietiger oververhit raakt.

Als Document Shredder specialist kan ik je zeggen dat de DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart een uitstekende keuze is voor thuisgebruik. Het is een veilige, gemakkelijk te gebruiken en betrouwbare machine die je vertrouwelijke gegevens en documenten veilig vernietigt. Het enige nadeel is dat het geen anti-vastloop technologie heeft, maar dat is een kleinigheidje. Kortom, deze papiervernietiger is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare machine voor thuisgebruik!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Papierversnipperaar voor vertrouwelijke documenten: Brasq Papierversnipperaar PS300 P-4 norm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brasq Papierversnipperaar PS300 P-4 norm zwart

 • list plusDeze papierversnipperaar heeft een hoge veiligheidsnormering, waardoor het geschikt is voor het vernietigen van vertrouwelijke documenten.
 • list plusHet apparaat heeft een grote opvangbak, waardoor het niet vaak geleegd hoeft te worden.
 • list plusTot slot is deze papierversnipperaar compact en neemt het weinig ruimte in beslag.

Nadelen Brasq Papierversnipperaar PS300 P-4 norm zwart

 • list plusEen nadeel van deze papierversnipperaar is dat het soms vast kan lopen bij het vernietigen van grote hoeveelheden papier.
 • list plusEen ander nadeel is dat het apparaat relatief veel geluid maakt tijdens het vernietigen van papier.
 • list plusDeze papierversnipperaar is niet geschikt voor het vernietigen van andere materialen dan papier, zoals cd's of pasjes.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een betrouwbare manier om vertrouwelijke documenten te vernietigen? Dan is de Brasq Papierversnipperaar PS300 met P-4 veiligheidsnorm echt iets voor jou! Deze document shredder is ideaal voor het versnipperen van persoonlijke gegevens, vertrouwelijke documenten en andere gevoelige informatie.

Met een snippergrootte van 5 x 18 mm voldoet deze shredder aan de hoogste veiligheidsnormen en is het vrijwel onmogelijk om de vernietigde informatie weer te herstellen. Bovendien heeft de shredder een doorvoercapaciteit van 10 vellen A4-papier per keer, waardoor je snel grote stapels papier kunt vernietigen zonder dat de machine vastloopt.

Maar dat is nog niet alles! De Brasq PS300 kan ook cd's, dvd's en creditcards vernietigen, waardoor je nog meer gevoelige informatie veilig kunt stellen. De opvangbak heeft een inhoud van 21 liter, waardoor je niet vaak hoeft te legen.

Wat deze shredder echt uniek maakt, is de aparte opening voor cd's, dvd's en creditcards. Hierdoor wordt voorkomen dat deze materialen zich vermengen met de papieren snippers en het recyclen van het papier bemoeilijken.

Al met al is de Brasq Papierversnipperaar PS300 een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke shredder. Het enige nadeel is dat de shredder niet beschikt over anti-vastloop technologie en automatisch oliën, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het apparaat.

Als je op zoek bent naar een document shredder van hoge kwaliteit, dan is de Brasq PS300 zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis, 7 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis, 7 zwart

 • list plusDeze papierversnipperaar is van goede kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker.
 • list plusDeze papierversnipperaar is handig in gebruik en maakt weinig lawaai, waardoor het een ideale keuze is voor thuisgebruik.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze papierversnipperaar is zeer goed, waardoor het een betaalbare optie is voor particulieren.

Nadelen ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis, 7 zwart

 • list plusDe opvangbak van deze papierversnipperaar is aan de kleine kant, waardoor het vaker geleegd moet worden.
 • list plusHoewel het weinig lawaai maakt, kan het nog steeds een beetje geluidruchtig zijn.
 • list plusEr zijn geen extra functies beschikbaar, zoals het versnipperen van cd's of creditcards.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een goede documentvernietiger voor thuis of op kantoor? ACROPAQ Papierversnipperaar is een geweldige optie om te overwegen. Met een veiligheidsniveau van P-2, garandeert deze krachtige shredder dat jouw documenten versnipperd worden tot moeilijk leesbare stroken van 6 mm breed. Zelfs als je vier A4'tjes tegelijk invoert, versnippert deze shredder ze zonder enige moeite.

Een ander voordeel is het geluidsniveau van slechts 73 dB, wat betekent dat je geen last hebt van storende geluiden tijdens het gebruik ervan. Bovendien is het ledigen van de opvangbak een fluitje van een cent. Het bovengedeelte verwijderen en de opvangbak legen is alles wat je hoeft te doen.

Het beste van alles is dat deze shredder zeer gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk te plaatsen is op een bureau dankzij de compacte opvangbak van 7 liter. En als je veel papier in één keer wilt versnipperen, kun je de shredder eenvoudig boven een grotere bak plaatsen met de handige uitschuifbare houder.

Hoewel deze shredder geen anti-vastloop technologie of automatisch oliën heeft, is het een uitstekende keuze voor thuis of op kantoor vanwege zijn gemakkelijke gebruik en efficiënte versnipperingscapaciteit.

In mijn persoonlijke mening is ACROPAQ Papierversnipperaar een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve documentvernietiger. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat het geen anti-vastloop technologie of automatisch oliën heeft, maar dat is een kleine concessie voor de efficiëntie en het gemak van het gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. DESQ® 20065 Papiervernietiger 12 vel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.5

Verscheur vertrouwelijke documenten tot onherstelbare snippers met de DESQ 20065 papierversnipperaar voor thuis of klein kantoor. Dit model voldoet aan de DIN P-4 veiligheidsnorm, waardoor één A4'tje in enkele seconden verandert in 421 snippers. De 20065 vernietigt 12 vellen tegelijk en vernietigt naast papier creditcards en nietjes. Werk je op kantoor, dan wil je je collega's zo min mogelijk storen. De DESQ 20065 produceert slechts 60 dB, wat vergelijkbaar is met een draaiende vaatwasser. Deze papiervernietiger past daarnaast gemakkelijk onder je bureau door het compacte formaat en is gemakkelijk verrijdbaar door de wieltjes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 juli in huis

Bekijk prijs

10. Fellowes Papiervernietiger Olie - onderhoud transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fellowes Papiervernietiger Olie - onderhoud transparant

 • list plusDeze olie is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusDeze olie biedt precies wat er verwacht wordt.
 • list plusDe kwaliteit van deze olie is goed.

Nadelen Fellowes Papiervernietiger Olie - onderhoud transparant

 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze olie.
 • list plusDeze olie is niet duur.
 • list plusDeze olie is veilig voor documentvernietigingsapparatuur.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.1

Heb jij een Fellowes papiervernietiger in huis? Dan is de Fellowes Papiervernietiger Olie absoluut een must-have om ervoor te zorgen dat jouw apparaat altijd optimaal blijft functioneren. Deze olie is speciaal ontwikkeld om het messenelement van de papiervernietiger te smeren, zodat deze soepel blijft draaien en niet vastloopt.

De olie heeft een inhoud van maar liefst 350 ml en is transparant van kleur. Het is erg belangrijk om regelmatig olie toe te voegen aan je apparaat, zodat deze in topconditie blijft en je geen last krijgt van vastgelopen papier.

Wat deze olie van Fellowes uniek maakt, is dat het specifiek is ontwikkeld voor papiervernietigers. Hierdoor weet je zeker dat je de beste kwaliteit olie gebruikt voor jouw apparaat.

De olie is eenvoudig aan te brengen en de verpakking bevat één flesje met olie. Het is een kleine investering die ervoor zorgt dat jouw papiervernietiger langer meegaat en je geen gedoe hebt met vastgelopen papier.

Als specialist in Document Shredders kan ik je deze olie absoluut aanraden. Het is een essentieel onderdeel van het onderhoud van je papiervernietiger en zorgt ervoor dat deze in topconditie blijft. Het is de perfecte oplossing voor mensen die veel papier moeten vernietigen en geen tijd willen verspillen aan vastgelopen papier.

Mijn persoonlijke mening is dat de Fellowes Papiervernietiger Olie een kwalitatief hoogwaardig product is dat echt werkt. Het is een kleine investering die ervoor zorgt dat je papiervernietiger in topconditie blijft en je geen gedoe hebt met vastgelopen papier. Het enige nadeel is dat je het regelmatig moet gebruiken, maar dat is een kleine moeite voor een goed werkend apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van papierversnipperaars. Er zijn namelijk 257 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!