Beste Papierversnipperaar - May. 2020

226 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

DESQ® 20009 Papierversnipperaar met mat zwarte afwerking | 8 vel | 4 x38 mm | P4 | Ook creditcards | 11 liter opvangbak

Desq
10Score
2

Rexel Momentum X308

Rexel
9.8Score
3

K\xf6nig PS10 A4 Papierversnipperaar 10 l

Konig
9.2Score
4

A4 Paper Shredder 10 L

Nedis
9.1Score
5

Pavo Papiervernietiger - 6 blads x 6mm - 10 Liter opvangbak

Pavo
8.9Score
6

HSM S5 papiervernietiger Strip shredding 22 cm 62 dB Zilver, Wit

HSM
8.8Score
7

Rexel Alpha CC

Rexel
8.4Score
8

Desq 20052 papiervernietiger - Cross cut: 4 x 29 mm, ook CD's en (bank) pasjes vernietiger

Desq
8.3Score
9

Rexel Papierversnipperaar P4 - Momentum X410-SL Slimline

Rexel
7.3Score
10

Rexel - Papiervernietiger - Style - P3

Rexel
7.2Score

Hoe komt deze fantastische Papierversnipperaar reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Papierversnipperaar ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Papierversnipperaars, maar vandaag assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Papierversnipperaars die te koop zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Papierversnipperaars het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Papierversnipperaars stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Papierversnipperaars

De beste Papierversnipperaars in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Zwarte papiervernietiger met glossy finish. Compact ontwerp, met hoog veiligheidsniveau, geschikt om confidentiële documenten te vernietigen. Automatische start/stop werking. Cross cut: 5 x 38 mm, veiligheidsniveau P-3 Vernietigt 8 vel in 1 invoer! Specificaties: Doorvoercapaciteit: 8 (A4/70gr m2) Vernietigt: Papier en (bank) pasjes Invoerbreedte: 220 mm Snijbreedte: 5x38 mm Vernietigt 1 A4 vel in 328 stukjes Veiligheidsniveau: P-3 (DIN 66399) Bediening: Automatisch Opvangvolume: 10 liter Snelheid: 2 (m/min) Netaansluiting: 220-240 (Volt) Afmetingen: 310 x 303 x 135 mm (h x b x l) Gewicht: 2 (kg) Geluidsniveau: 72 (db)

1. DESQ® 20009 Papierversnipperaar met mat zwarte afwerking | 8 vel | 4 x38 mm | P4 | Ook creditcards | 11 liter opvangbak

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Rexel Momentum X308 papierversnipperaar versnipper je handmatig 8 vellen tegelijk in stroken. Door de DIN-P3 veiligheidsnorm versnipper je alle vellen papier in kleine stroken, zo is privacygevoelige informatie niet meer te achterhalen. Eén A4 versnipper je namelijk in 320 stroken. Je krijgt geen snee in je vinger, want door de veiligheidsfunctie stoppen de messen meteen zodra er vingers in de buurt zijn. Met de Momentum X308 vernietig je niet alleen papier, maar ook nietjes en paperclips. Na 3 minuten versnipperen, heeft de papierversnipperaar één uur nodig om af te koelen. Door het handige kijkvenster zie je direct hoe vol de opvangbak is, zodat je ziet of je nog een lading papier kunt versnipperen. Het geluidsniveau van 70 decibel vergelijk je met het geluid van een elektrisch scheerapparaat.

2. Rexel Momentum X308

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Houd uw bureau overzichtelijk en vernietig brieven, dossiers, rekeningen en andere interne documenten meteen. Deze krachtige A4 papiervernietiger met een opvangbak van 10 liter past perfect onder of zelfs op uw bureau; de perfecte aanvulling voor uw werkplek of kantoor thuis. Deze papiervernietiger is ondanks zijn compacte afmetingen sterk genoeg om ook creditcards te versnipperen. Een DIN-P2 veiligheidsniveau garandeert dat de documenten versnipperd worden tot moeilijk leesbare stroken van 6 mm breed. De papiervernietiger is voorzien van een omkeerschakelaar om vastgelopen papier snel en veilig te verwijderen. Specifications: Geaccepteerde objectenPapierGeaccepteerde objectenKredietkaartenGebruiksgebiedThuiskantoorCapaciteit10 lCutting speed2.5 m/minFormaatA4KleurZwartMateriaalKunststofStandaardDIN 1VersnipperenStripsVernietigt tot grootte6 x A4 pagesGebruikKantoorWerkbreedte220 mm Package contents: 1x papiervernietiger HandleidingHoud uw bureau overzichtelijk en vernietig brieven, dossiers, rekeningen en andere interne documenten meteen. Deze krachtige A4 papiervernietiger met een opvangbak van 10 liter past perfect onder of zelfs op uw bureau; de perfecte aanvulling voor uw werkplek of kantoor thuis. Deze papiervernietiger is ondanks zijn compacte afmetingen sterk genoeg om ook creditcards te versnipperen. Een DIN-P2 veiligheidsniveau garandeert dat de documenten versnipperd worden tot moeilijk leesbare str

3. K\xf6nig PS10 A4 Papierversnipperaar 10 l

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Houd je bureau geordend en gooi brieven, documenten, facturen veilig weg. Deze krachtige A4-papierversnipperaar heeft een capaciteit van 10 liter voor versnipperd materiaal en is zo compact dat hij precies onder of op je bureau past. Documenten en kaarten worden versnipperd tot een DIN-P2-veiligheidsniveau dat ervoor zorgt dat ze worden versnipperd tot moeilijk te lezen stroken van 6 mm. De versnipperaar is uitgerust met een Reverse-knop om vastgelopen papier snel en veilig te verwijderen.

4. A4 Paper Shredder 10 L

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Pavo papiervernietiger / schredder maakt stroken van 6mm van al uw vertrouwelijke documenten. ✅ Tot 6 vellen tegelijk invoeren ✅ Grote opvangbak van 10 liter ✅ Ook geschikt voor bankpassen en pinpassen

5. Pavo Papiervernietiger - 6 blads x 6mm - 10 Liter opvangbak

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Datavernietiger HSM shredstar S5 De goedkope toegang tot databeveiliging. Deze stroken-papiervernietiger is het optimale apparaat voor privé gebruik. Start- / stop automatisme met fotocel Een geïntegreerde fotocel start het apparaat automatisch en stopt vanzelf na het vernietigen. Geruisarme werking Geruisarme werking minimaliseert het geluid bij de werkplek. Anti-papierophoping functie De automatische terugloop heft papierophoping op en staat garant voor een probleemloze werking. Eenvoudig te legen Om de opvanghouder te legen kan het bovengedeelte van de shredder eenvoudig verwijderd worden.

6. HSM S5 papiervernietiger Strip shredding 22 cm 62 dB Zilver, Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Rexel heeft met de Alpha CC een echte instap papierversnipperaar in de markt gezet, die voldoet aan de DIN P-4 veiligheidsnorm. In de opvangbak is met 14 liter voldoende ruimte om de papiersnippers op te vangen. Qua snelheid en capaciteit moet de Alpha CC uiteraard zijn meerdere erkennen in grotere en duurdere machines, maar qua veiligheidsniveau doet hij daar niet voor onder. De Alpha CC is zeer geschikt om gevoelige documenten te vernietigen zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze door kwaadwillenden weer hersteld kunnen worden.

7. Rexel Alpha CC

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Gebruiksvriendelijk ontworpen CD-Papiervernietiger. Capaciteit van 10 vel papier dat vernietigt wordt met hoge snelheid. Vernietigt 1 A4 in 538 kleine snippers van 4x29mm (DIN P4). Doormiddel van een handig kijkvenster is zichtbaar of de vernietiger vol zit. Extra milieuvriendelijk door gescheiden vernietigingsinvoer en opvang voor papier en voor CD's. Specificaties: Doorvoercapaciteit : 10 (A4/70gr m2) Vernietigt : Papier, CD en (bank) pasjes Invoerbreedte : 220 mm Snijbreedte : 4x29 mm Vernietigt 1 A4 vel in 538 stukjes Veiligheidsniveau : P-4 (DIN 66399) Bediening : Automatisch Opvangvolume : 18 liter Snelheid : 5 (m/min) Netaansluiting : 220-240 (Volt) Afmetingen : 315 x 175 x 380 mm (h x b x l) Gewicht : 3,7 (kg) Geluidsniveau : 69 (db)

8. Desq 20052 papiervernietiger - Cross cut: 4 x 29 mm, ook CD's en (bank) pasjes vernietiger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Versnippert tot 10 vellen tegelijkertijd. Hoog beveiligingsniveau van versnipperen met P4, Cross cut snippers van 4x28mm stukjes. Versnipper meer papier met een continue doorlooptijd van 6 minuten. Anti-vastloop technologie, papiervernietiger stopt automatisch en draait terug als er te veel papier is geplaatst. Vernietigt gemakkelijk meerdere documenten, ook met nietjes en paperclips op de hoeken. Simpele touch bedieningstoetsen voor een eenvoudige bediening; papiervernietiger kan worden vergrendeld als er geen toezicht is. Een grote 23L opvangbak voor 225 A4 vellen. Stille werking, dus minimale verstoring thuis of op kantoor. Een smaller design zodat hij op meerdere plekken neergezet kan worden. 2 jaar garantie. NB: het is bij deze papiervernietiger belangrijk dat de bovenkant met het snijmechanisme zodanig op de opvangbak wordt geplaatst dat merklogo zich boven het doorkijkluik van de opvangbak bevind.

9. Rexel Papierversnipperaar P4 - Momentum X410-SL Slimline

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Style-papiervernietiger vernietigt per keer 5 vel papier tot P3-snippers van 4x35 mm. Hij kan overweg met nietjes, paperclips en creditcards, en heeft een opvangbak van 7,5 liter.

10. Rexel - Papiervernietiger - Style - P3

Laptop 1

Vergelijkbare artikelen aan Papierversnipperaars


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Papierversnipperaars er zijn immers 226 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Papierversnipperaar kopen.

Beste koop maken