Bestenu

Wat is de beste papierversnipperaar van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede papierversnipperaar is een lastige opgave. Wat is de beste papierversnipperaar van 2023? Na het analyseren van 242 papierversnipperaars kwam de DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart als beste getest uit onze papierversnipperaar-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de papierversnipperaars, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 papierversnipperaars-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige papierversnipperaar-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste papierversnipperaars

1Score: 9.9
DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart
Beste Papierversnipperaar voor duurzaamheid
DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart
Beste Papierversnipperaar voor thuisgebruik
Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Fellowes papierversnipperaar 36C snippers P4, zwart
Beste Papierversnipperaar voor zakelijk gebruik
Fellowes papierversnipperaar 36C snippers P4, zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart
Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 l Veiligheidsnorm: DIN 1
Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 l Veiligheidsnorm: DIN 1
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Brasq Papierversnipperaar PS200 P-1 norm zwart | zilver
Brasq Papierversnipperaar PS200 P-1 norm zwart | zilver
Brasq
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Brasq Papierversnipperaar PS300 P-4 norm zwart
Beste Papierversnipperaar voor vertrouwelijke documenten
Brasq Papierversnipperaar PS300 P-4 norm zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis, 7 zwart
ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis, 7 zwart
ACROPAQ
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis en zwart
ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis en zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Fellowes papierversnipperaar 6M P5 zwart
Fellowes papierversnipperaar 6M P5 zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Papierversnipperaar Koopgids

Een compact hoopje onbruikbaar afval maken van oud papier is eenvoudig met een papierversnipperaar. Er is echter nogal wat keuze als het om papierversnipperaars gaat. Daarom lees je in deze koopgids welke de beste is!

Wat voor soorten papierversnipperaars zijn er?

Er zijn meer factoren waarop papierversnipperaars zich van elkaar onderscheiden dan je waarschijnlijk denkt. Verschillende modellen vernietigen papier op verschillende manieren en hebben een eigen werkwijze. Dat is dan ook te zien aan de verschillende functies die een papierversnipperaar heeft.

De soort snede is het eerste punt waarop deze apparaten zich van elkaar onderscheiden. Een papierversnipperaar vernietigt papier door het materiaal te snijden. Dat kan op twee verschillende manieren: door gewone stroken in de lengte te snijden of door microsnippers te maken. Microsnippers zijn veel kleinere deeltjes dan stroken en is dus geschikt om vertrouwelijke informatie te vernietigen.

De methode van papier invoeren is een tweede punt. Bij de meeste papierversnipperaars voer je het papier met de hand in. Heb je enorm veel papier, dan laat je het invoeren misschien ook liever aan de machine over.

Daarvoor zijn er papierversnipperaars die zelf het papier invoeren. Je legt het papier dat je wilt snipperen dan in een de daarvoor bestemde lade en de papierversnipperaar doet de rest.

Vervolgens kijken we naar continue werking of de afwezigheid daarvan. Het kost redelijk wat energie om papier te versnipperen en bij het verbruik van die energie komt hitte vrij. Veel papierversnipperaars hebben daarom tussen het versnipperen door een afkoelperiode. Een papierversnipperaar met een continue werking heeft die afkoelperiode echter niet nodig en werkt zodoende lekker door.

Kan een papierversnipperaar meer dan papier versnipperen? Ook daar kunnen we deze apparaten op filteren. Bepaalde papierversnipperaars zijn hiertoe namelijk in staat. Zo zijn er modellen waar je zelfs cd's en creditcards mee vernietigt. In sommige gevallen kan de versnipperaar zelfs nietjes verwerken, zodat je die niet van te voren uit documenten hoeft te peuteren.

Is een papierversnipperaar veilig?

Of een papierversnipperaar veilig is, kun je van meerdere kanten bekijken. In dit geval hebben we het over de veiligheid van de documenten die worden vernietigd: is het document na het versnipperen nog te herstellen en kan daardoor informatie in verkeerde handen terechtkomen?

In Europa hebben we belangrijke wetgeving als het om privacy gaat. De Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel AVG, geldt in alle lidstaten van de EU en bepaalt in welke mate gegevens moeten worden beschermd.

De bescherming van persoonsgegevens en andere informatie speelt online een grote rol, maar geldt ook voor informatie op papier. Een papierversnipperaar snijdt het papier in kleine deeltjes, maar hoe klein die precies zijn heeft invloed op de veiligheid. Grove, grote snippers kunnen namelijk makkelijker hersteld worden, waardoor vernietigde informatie beschikbaar wordt.

Hoe kleiner de versnipperde deeltjes, des te beter de informatie wordt beschermd, omdat het document steeds moeilijker valt te herstellen. Het formaat van de snippers verschilt per papierversnipperaar en wordt opgedeeld in klassen. Hoe veilig een papierversnipperaar is, lees je dus af aan de veiligheidsklasse, ook wel de DIN-P-veiligheidsnorm genaamd.

Wat betekent de DIN-P veiligheidsnorm?

Hoe klein de snippers uiteindelijk worden heeft invloed op de veiligheid. Hoe kleiner de snippers, des te moeilijker een document hersteld kan worden – en des te beter de gegevensbescherming. Om concreet te stellen hoe veilig een papierversnipperaar op dit gebied is, zijn ze verdeeld over DIN-klassen.

De afkorting DIN staat voor Duitse Instituut voor Normeringen. Het getal achter DIN-P geeft aan in welke veiligheidsklasse de papierversnipperaar zich bevindt. DIN-P 1 is de laagste klasse en snijdt het papier in stroken, terwijl DIN-P 7 de hoogste klasse is en papier vernietigt tot een bijna onherkenbaar hoopje fijngemalen papier.

Voor thuisgebruik is een lage DIN-P klasse voldoende. Wanneer je professioneel met persoonsgegevens werkt, is het echter verstandig om een papierversnipperaar van minstens DIN-P 3 of DIN-P 4 te gebruiken.

Wat doet de reverse functie van een papierversnipperaar?

De reverse functie van een papierversnipperaar wordt ook wel de terugloopfunctie genoemd en zorgt ervoor dat de messen in tegenovergestelde richting werken. Als er papier of een ander materiaal in de messen vast blijft zitten, zorgt deze functie ervoor dat het materiaal in tegenovergestelde richting wordt verplaatst. Hierdoor komt het vaak weer los.

Niet elke papierversnipperaar heeft een reverse functie. Heeft jouw papierversnipperaar geen knop met een terugloopfunctie, dan maak je vastgelopen papier op een andere manier los. Raadpleeg in dit geval de handleiding van jouw papierversnipperaar om geschikte aanwijzingen te vinden.

Wat betekent de doorvoercapaciteit?

De meeste papierversnipperaars vernietigen meerdere vellen papier tegelijk. Er kan nooit meer papier in dan de breedte van de gleuf toelaat, maar de doorvoercapaciteit laat je precies weten hoeveel bladzijdes het apparaat tegelijk kan verwerken. Hoe hoger de doorvoercapaciteit, des te meer vellen je tegelijk kunt versnipperen.

Houd er rekening mee dat de doorvoercapaciteit gebaseerd is op het versnipperen van vellen printpapier. Versnipper je een dikkere papiersoort, dan kan de versnipperaar minder vellen tegelijk aan. Dit geldt andersom ook voor dunnere papiersoorten.

hero illustration

Hoe testen we papierversnipperaars?

Om de beste papierversnipperaar te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze papierversnipperaar-test hebben we 242 papierversnipperaars geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze papierversnipperaar-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze papierversnipperaar-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne papierversnipperaar-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste papierversnipperaar in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 242 papierversnipperaars te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste papierversnipperaars in een handige lijst

1. Beste Papierversnipperaar voor duurzaamheid: DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart

 • list plusEen voordeel van deze papierversnipperaar is de goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik.
 • list plusDeze papierversnipperaar is geschikt voor thuisgebruik.

Nadelen DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart

 • list plusEen nadeel van deze papierversnipperaar is dat het niet geschikt is voor meer dan 3 vel tegelijk.
 • list plusEen ander nadeel is dat het apparaat een matige kwaliteit heeft.
 • list plusTot slot heeft deze papierversnipperaar een hoog geluid..

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een professionele papiervernietiger voor thuisgebruik? Dan is de DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart de perfecte keuze voor jou! Met een veiligheidsniveau van P-4 voldoet deze vernietiger aan de minimale eisen van de AVG wetgeving, waardoor je vertrouwelijke gegevens en documenten veilig kunt vernietigen.

De DESQ® 20009 Papierversnipperaar is niet alleen AVG-proof, maar kan ook papier en (credit) cards vernietigen tot 8 vel 70g/m² in één keer. En dankzij de opvangbak met vulniveau-venster hoef je de vernietiger minder vaak te legen dan andere machines. Bovendien kun je de opvangbak zonder plasticzak gebruiken, waardoor je geld bespaart op de lange termijn.

Wat deze papiervernietiger echt uniek maakt, is het feit dat DESQ Papiervernietigers specifiek voor het Thuiskantoor ontwikkeld zijn. Dit betekent dat de DESQ® 20009 Papierversnipperaar gebruikersvriendelijk, veilig en altijd gebruiksklaar is. Het model is uitgevoerd met een automatische Start-Stop en een handmatige terugloopfunctie, waardoor je het apparaat altijd gemakkelijk kunt gebruiken.

Als je je zorgen maakt over identiteitsfraude, dan is deze papiervernietiger de perfecte oplossing voor jou. Je kunt vertrouwelijke gegevens en documenten veilig vernietigen, zodat ze niet bij het huisvuil of in de papiercontainer belanden. En met de thermische beveiliging hoef je je geen zorgen te maken dat de papiervernietiger oververhit raakt.

Als Document Shredder specialist kan ik je zeggen dat de DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel zwart een uitstekende keuze is voor thuisgebruik. Het is een veilige, gemakkelijk te gebruiken en betrouwbare machine die je vertrouwelijke gegevens en documenten veilig vernietigt. Het enige nadeel is dat het geen anti-vastloop technologie heeft, maar dat is een kleinigheidje. Kortom, deze papiervernietiger is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare machine voor thuisgebruik!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Papierversnipperaar voor thuisgebruik: Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart

 • list plusDeze papierversnipperaar kan 6 A4-pagina's tegelijk versnipperen.
 • list plusHet is een stille versnipperaar.
 • list plusHet heeft een krachtige motor.

Nadelen Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart

 • list plusDe kwaliteit van deze papierversnipperaar is matig.
 • list plusDeze papierversnipperaar kan maar 4 blaadjes tegelijk versnipperen.
 • list plusJe kunt geen kleinere stukken versnipperen met deze papierversnipperaar.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een krachtige en compacte papierversnipperaar? Dan is de Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart een goede keuze! Deze versnipperaar is geschikt voor het veilig vernietigen van documenten, facturen, bankpassen en andere vertrouwelijke informatie. Met een capaciteit van 10 liter is hij groot genoeg om een flinke hoeveelheid materiaal te verwerken, maar toch compact genoeg om onder of op je bureau te passen.

De veiligheidsnorm van P-2 zorgt ervoor dat het materiaal wordt versnipperd tot moeilijk te lezen stroken van 6 mm. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om de informatie te herstellen en voorkomt dat gevoelige informatie in verkeerde handen valt. De Reverse-knop is een handige functie om vastgelopen papier snel en veilig te verwijderen.

Wat deze papierversnipperaar onderscheidt van anderen is dat hij geschikt is voor het versnipperen van 6 A4-pagina's tegelijkertijd. Dit maakt het een efficiënte keuze voor thuisgebruik of kleinschalig kantoorwerk.

Als specialist in Document Shredder kan ik bevestigen dat dit apparaat betrouwbaar is en gemakkelijk te gebruiken. Het is ook stil genoeg om te gebruiken zonder anderen te storen. Het enige nadeel is dat het niet automatisch wordt geolied, maar dit is geen groot probleem als je hem regelmatig onderhoudt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte papierversnipperaar voor thuisgebruik of kleinschalig kantoorwerk, dan is de Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 zwart zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

3. Beste Papierversnipperaar voor zakelijk gebruik: Fellowes papierversnipperaar 36C snippers P4, zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een Document Shredder die betrouwbaar en veilig is? Dan is de Fellowes papierversnipperaar 36C snippers P4, zwart een uitstekende keuze. Met een invoercapaciteit van 6 vellen (70gr) per keer en een veiligheidsniveau van DIN P-4, kun je er zeker van zijn dat al je vertrouwelijke documenten veilig en zorgvuldig worden vernietigd.

Dankzij de 12 liter opvangbak met afneembare kop kun je ongeveer 50 versnipperde A4 vellen opvangen en de machine tot 2 minuten non-stop gebruiken. Na deze 2 minuten volgt een afkoelperiode van 20 minuten om de machine te beschermen tegen oververhitting. Bovendien kan deze Document Shredder ook nietjes, creditcards en paperclips vernietigen, waardoor je niet alles eerst hoeft te verwijderen voordat je gaat versnipperen.

Wat deze Document Shredder uniek maakt, is de garantie van 1 jaar op de machine en 3 jaar op het snijmechanisme. Dit geeft je de gemoedsrust dat je een product koopt dat van hoge kwaliteit is en lang meegaat.

Hoewel de automatische olietechnologie ontbreekt en de anti-vastloop technologie niet aanwezig is, zijn deze functies niet essentieel voor dagelijks gebruik.

Kortom, als je op zoek bent naar een veilige, betrouwbare en duurzame Document Shredder, dan is de Fellowes papierversnipperaar 36C snippers P4, zwart een uitstekende keuze. Het is geschikt voor thuisgebruik en kleine kantoren.

Mijn persoonlijke mening is dat deze Document Shredder veel waar voor zijn geld biedt en betrouwbaar is in het vernietigen van documenten. Het ontbreken van de automatische olietechnologie en anti-vastloop technologie zijn kleine nadelen, maar de garantie van 3 jaar op het snijmechanisme is een groot pluspunt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart

 • list plusDe Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart is duurzaam en reliabel.
 • list plusEen ander voordeel is dat het een vergrendelingssysteem heeft waardoor het veilig is.
 • list plusDaarnaast heeft het een warmte sensor waardoor de papierversnipperaar automatisch uitschakelt als hij te heet wordt.

Nadelen Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart

 • list plusHet bedrijf heeft hier niet genoeg van voor privé gebruik.
 • list plusDaarnaast kan het smerig worden door olie, maar dit is een probleem dat bij alle papierversnipperaars voorkomt.
 • list plusTot slot is het niet mogelijk om door het venstertje te kijken als de Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 zwart vol is.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.2

De Fellowes 6C papierversnipperaar is een geweldige keuze voor thuisgebruik. Met de mogelijkheid om 6 vellen A4-papier te snijden tot 4 x 35 mm deeltjes (DIN P-4), kun je er zeker van zijn dat je documenten veilig zijn vernietigd. Wat deze papierversnipperaar onderscheidt van andere is de gepatenteerde Safety Lock van Fellowes, die voorkomt dat het apparaat per ongeluk wordt geactiveerd. Dit is ideaal voor de thuisomgeving, waar kinderen of huisdieren kunnen rondsnuffelen.

Bovendien is deze papierversnipperaar krachtig genoeg om niet alleen papieren documenten, maar ook nietjes, creditcards en paperclips te versnipperen. En met de handige uitneembare opvangbak van 11 liter is het legen van de opvangbak een fluitje van een cent.

Hoewel deze papierversnipperaar geen automatisch oliën of anti-vastloop technologie heeft, zijn deze functies niet essentieel voor thuisgebruik. De Fellowes 6C is stil en efficiënt in het versnipperen van documenten en biedt uitstekende veiligheid voor persoonlijke informatie.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige papierversnipperaar voor thuisgebruik, is de Fellowes 6C een uitstekende keuze. Het biedt veel waar voor je geld en is gemakkelijk in gebruik. Het enige nadeel is dat het geen automatisch oliën of anti-vastloop technologie heeft, maar deze functies zijn niet echt nodig voor thuisgebruik.

Als zelfbenoemde Document Shredder expert raad ik de Fellowes 6C papierversnipperaar zeker aan voor thuisgebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Nedis Papierversnipperaar 6x A4-pagina's 10 l Veiligheidsnorm: DIN 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Houd je bureau geordend en gooi brieven, documenten, facturen en zelfs bankpassen veilig weg. Deze krachtige A4-papierversnipperaar heeft een capaciteit van 10 liter voor versnipperd materiaal en is zo compact dat hij precies onder of op je bureau past. Documenten en kaarten worden versnipperd tot een DIN-P2-veiligheidsniveau dat ervoor zorgt dat ze worden versnipperd tot moeilijk te lezen stroken van 6 mm. De versnipperaar is uitgerust met een Reverse-knop om vastgelopen papier snel en veilig te verwijderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Brasq Papierversnipperaar PS200 P-1 norm zwart | zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brasq Papierversnipperaar PS200 P-1 norm zwart | zilver

 • list plusDe kwaliteit van deze papierversnipperaar is goed.
 • list plusHet is handig om deze papierversnipperaar te gebruiken.
 • list plusDeze papierversnipperaar voldoet aan de verwachtingen.

Nadelen Brasq Papierversnipperaar PS200 P-1 norm zwart | zilver

 • list plusEr is geen Nederlandse uitleg bij deze papierversnipperaar.
 • list plusHet onderhouden van deze papierversnipperaar is moeilijk.
 • list plusDe prijs van deze papierversnipperaar is hoog.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

Documenten met gevoelige informatie en oud papier onleesbaar maken voordat ze in de papierbak verdwijnen? Dat kan probleemloos met de PS200 papiervernietiger. Versnippering in stroken van 7 mm Deze papierversnipperaar veranderd A4 papier binnen enkele seconden in stroken met een breedte van 7 mm. Hierdoor is het onmogelijk om de versnipperde documenten alsnog te kunnen lezen. Dit handige apparaat voldoet hiermee aan een P-1 veiligheidsniveau. Doorvoercapaciteit van 7 vellen A4 papier per keer De PS200 is met de capaciteit van 7 A4’tjes een vlotte en gemakkelijke papierversnipperaar. De opvangbak van 13 liter zorgt ervoor dat het versnipperen niet regelmatig onderbroken hoeft te worden om de bak te legen. Ook geschikt voor cd’s, dvd’s en creditcards Niet alleen papier vernietigen is mogelijk met de PS200. Ook cd’s, dvd’s en creditcards kunnen probleemloos versnipperd worden. Zo bent u er zeker van dat alle privé informatie die u weggooit nooit achterhaald kan worden. Kenmerken Geschikt voor: Papier, cd’s, dvd’s en creditcards Doorvoercapaciteit: 7 vellen A4 papier / 1 cd, dvd of creditcard Papierinvoer: Automatisch Reverse / terugdraaifunctie: Ja Inhoud opvangbak: 13 liter Snijwijze: Stroken ( 7 mm ) Veiligheidsniveau: P-1 Continuwerking: 2 minuten (1 uur afkoelen) Geluidsniveau: 74 dB Geschikt voor: Thuisgebruik Afmetingen: 29,5 x 18,2 x 33,9 cm ( l x b x h ) Gewicht: 2,2 kg Kleur: Zwart / zilver

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Papierversnipperaar voor vertrouwelijke documenten: Brasq Papierversnipperaar PS300 P-4 norm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een betrouwbare manier om vertrouwelijke documenten te vernietigen? Dan is de Brasq Papierversnipperaar PS300 met P-4 veiligheidsnorm echt iets voor jou! Deze document shredder is ideaal voor het versnipperen van persoonlijke gegevens, vertrouwelijke documenten en andere gevoelige informatie.

Met een snippergrootte van 5 x 18 mm voldoet deze shredder aan de hoogste veiligheidsnormen en is het vrijwel onmogelijk om de vernietigde informatie weer te herstellen. Bovendien heeft de shredder een doorvoercapaciteit van 10 vellen A4-papier per keer, waardoor je snel grote stapels papier kunt vernietigen zonder dat de machine vastloopt.

Maar dat is nog niet alles! De Brasq PS300 kan ook cd's, dvd's en creditcards vernietigen, waardoor je nog meer gevoelige informatie veilig kunt stellen. De opvangbak heeft een inhoud van 21 liter, waardoor je niet vaak hoeft te legen.

Wat deze shredder echt uniek maakt, is de aparte opening voor cd's, dvd's en creditcards. Hierdoor wordt voorkomen dat deze materialen zich vermengen met de papieren snippers en het recyclen van het papier bemoeilijken.

Al met al is de Brasq Papierversnipperaar PS300 een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke shredder. Het enige nadeel is dat de shredder niet beschikt over anti-vastloop technologie en automatisch oliën, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het apparaat.

Als je op zoek bent naar een document shredder van hoge kwaliteit, dan is de Brasq PS300 zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis, 7 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis, 7 zwart

 • list plusDeze papierversnipperaar is handig in gebruik.
 • list plusHet voldoet aan verwachtingen.
 • list plusDe papierversnipperaar heeft een goede kwaliteit.

Nadelen ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis, 7 zwart

 • list plusEr is misschien een klein beetje geluidruchtigheid bij deze papierversnipperaar.
 • list plusDe bak is aan de kleine kant.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een goede documentvernietiger voor thuis of op kantoor? ACROPAQ Papierversnipperaar is een geweldige optie om te overwegen. Met een veiligheidsniveau van P-2, garandeert deze krachtige shredder dat jouw documenten versnipperd worden tot moeilijk leesbare stroken van 6 mm breed. Zelfs als je vier A4'tjes tegelijk invoert, versnippert deze shredder ze zonder enige moeite.

Een ander voordeel is het geluidsniveau van slechts 73 dB, wat betekent dat je geen last hebt van storende geluiden tijdens het gebruik ervan. Bovendien is het ledigen van de opvangbak een fluitje van een cent. Het bovengedeelte verwijderen en de opvangbak legen is alles wat je hoeft te doen.

Het beste van alles is dat deze shredder zeer gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk te plaatsen is op een bureau dankzij de compacte opvangbak van 7 liter. En als je veel papier in één keer wilt versnipperen, kun je de shredder eenvoudig boven een grotere bak plaatsen met de handige uitschuifbare houder.

Hoewel deze shredder geen anti-vastloop technologie of automatisch oliën heeft, is het een uitstekende keuze voor thuis of op kantoor vanwege zijn gemakkelijke gebruik en efficiënte versnipperingscapaciteit.

In mijn persoonlijke mening is ACROPAQ Papierversnipperaar een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve documentvernietiger. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat het geen anti-vastloop technologie of automatisch oliën heeft, maar dat is een kleine concessie voor de efficiëntie en het gemak van het gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. ACROPAQ Papierversnipperaar Voor thuis en zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8

Scheurt u ook altijd meermaals uw briefpapier doormidden voor u het weggooid? Wel er is een betere oplossing! Deze papiervernietiger versnipperd moeiteloos al uw documenten in snippers van 4x40mm Informatie wordt zo quasi onmogelijk te achterhalen Kortom de perfecte aanvulling voor bij u thuis of op uw werkplek of op kantoor DIN-P4 Deze versnipperaar heeft als veiligheidsniveau 'P4' Het garandeert dat de documenten herleid worden tot snippers van 4x40mm en zo onherstelbaar worden vernietigd Max 6 vellen A4 Een doorvoercapaciteit van max 6 A4’tjes per keer maakt deze papiervernietiger erg gebruiksvriendelijk Ook nietjes en bankkaarten (max 1 per keer) kunnen vernietigd worden Enkel papier ? Nee hoor, deze shredder kan ook bankkaarten en een nietje versnipperen (uiteraard niet overdrijven met nietjes, best is ze er toch op voorhand uit te doen) Opvangbak 14 Liter Deze krachtige A4 papiervernietiger heeft een ruime opvangbak van 14 liter en past hierdoor perfect onder uw bureau Door het kijkvenster weet u ook exact hoeveel snippers er al in zitten en wanneer het tijd is om de bak te ledigen Het ledigen van de opvangbak is tevens ook een makkie; gewoon het bovengedeelte verwijderen en de opvangbak legen Geluidsniveau 70 dB Geruisarme werking minimaliseert het geluid bij de werkplek Automatische stop-start bij invoeren papier Een geïntegreerd 'oog' start het apparaat automatisch bij het invoeren van een vel en stopt vanzelf na het vernietigen Ai...problemen!!??? Geen probleem, naast een automatische invoer beschikt deze papierversnipperaar ook over een handige reverse-knop Vastgelopen papier wordt hiermee gemakkelijk teruggedraaid en kan vervolgens alsnog vernietigd worden Eigenschappen: Vernietigingswijze: Cross-cut - snippers zijn 4x40 mm Veiligheidsniveau P4: Documenten worden onherstelbaar vernietigd Deze shredder heeft een 13L afvalbak Invoercapaciteit: tot 6 vellen van 80 g/m² papier per keer / of 1 credit kaart Invoerbreedte voor het papier: max 220 mm Automatische uitschakeling in het geval van oververhitting Automatische stop-start bij invoeren papier Continuwerking: 3 minuten (30min afkoelen) Schakelaar voor OFF-AUTO-omgekeerd Opvangbak 14 Liter mét kijkvenster Snijsnelheid: 2 m/min Geluidsniveau: max. 70 dB Certificaten: CE, RoHS, GS Gewicht: 3,6 kg Voeding: 220-240V-50Hz-1,3A-300W Snoerlengte: 1.2m Afmetingen: 303x170x408 mm Kleur: Zwart

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Fellowes papierversnipperaar 6M P5 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.9

U kent de uitspraak vast wel: een georganiseerd huis is een georganiseerd hoofd. Dat geld hetzelfde voor uw werkplek! Om zo optimaal en efficiënt mogelijk te werken is het belangrijk dat uw bureau niet helemaal vol ligt met papier en documenten. Met de Fellowes papierversnipperaar 6M kunt u moeiteloos uw papier laten versnipperen in een handomdraai. Deze papiervernietiger doet al het werk voor u! Zo maakt u uw huis en bureau weer een fijne en geordende (werk)plek! Deze papiervernietiger versnippert uw A4 documenten in wel 1000 snippers! De papierversnipperaar 6M van Fellowes is geschikt voor thuis of uw thuiskantoor en versnippert niet alleen papier maar ook nietjes, creditcards en paperclips. De 6M kan 6 vellen A4-papier versnipperen per keer in meer dan 1000 4x12mm mini-cut snippers, dat is 4 keer meer dan een standaard cross-cut shredder! Als u er zeker van wilt zijn dat uw documenten veilig zijn vernietigd maak dan kennis met de papierversnipperaar 6M van Fellowes! De ideale aanvulling voor uw huis of thuiskantoor! Waarom de Fellowes papierversnipperaar 6M: · Veilig vernietigen van uw gevoelige informatie: De Fellowes 6M vernietigt tot 6 vellen A4 per keer (70g/m2) in minisnippers van 4x12mm (veiligheidsniveau DIN P-4), zodat u er zeker van kunt zijn dat uw documenten veilig en snel vernietigd worden! De papiervernietiger versnippert non-stop voor 5 minuten voordat er een afkoelingsperiode van 30 minuten nodig is. · Veiligheidsslot: De gepatenteerde Safety Lock van Fellowes voorkomt dat de 6M papierversnipperaar voor thuisgebruik of uw thuiskantoor per ongeluk wordt geactiveerd. De papiervernietiger wordt hiermee geblokkeerd om per ongeluk inschakelen te voorkomen. De ideale beveiliging voor de thuisomgeving dus! · Meer dan papier: Het apparaat is krachtig genoeg om niet alleen papieren documenten te versnipperen tot onleesbare stukjes, maar ook nietjes, creditcards en paperclips te versnipperen. · Ruime opvangbak 13 liter: Deze papierversnipperaar is voorzien van een ruime opvangbak van 13 liter. De 13 liter opvangbak is daarmee ideaal voor het regelmatig gebruik en kan minstens 150 vellen opvangen. Door de kleinere mini-cut deeltjes hoeft de bak minder vaak geleegd te worden dan bij de traditionele cross-cut papierversnipperaars. Voor het legen van de opvangbak, kunt u dit gemakkelijk doen doormiddel van een handige afneembare deksel. Middels het kijkvenster weet u ook wanneer u de bak moet ledigen. Daarnaast past de papierversnipperaar perfect onder uw bureau. Voor optimale prestatie van de papierversnipperaar is het essentieel om de messen regelmatig te oliën. Wanneer de machine niet goed geolied blijft kan de plaatcapaciteit afnemen en kunnen onprettige geluiden ontstaan tijdens het versnipperen. Om dat te voorkomen, is het aangeraden om de papierversnipperaar te oliën elke keer dat u de opvangbak leegt met de Fellowes Olie of Olievellen voor Papierversnipperaars. Specificaties eigenschappen: · Invoeren: Traditioneel invoeren · Automatische start/stop functie: Ja - Mechanisch · Type opvangbak: Opvangbak met afneembare kop · Inhoud opvangbak: 13 liter · Vernietigt ook: Nietjes, creditcards, paperclips · Kleur: Zwart · Snippergrootte: 4x12 mm · Type snede: Minisnippers · Veiligheidsniveau DIN – papier: P-4 · Bedrijfscyclus: 5 minuten · Invoerbreedte: 220 mm · Afmetingen product (hxbxd in cm): 37.47 x 31.43 x 17.15 · Gewicht product: 3.54 kg · Aanbevolen aantal gebruikers: 1 · Bedrijfscyclus (min.): Tot en met 5 · Geavanceerde veiligheid: Veiligheidsslot · Doorvoercapaciteit: 6 · Aantal snippers per A4 vel: 1299 · Gemiddelde doorvoersnelheid (m/min): 3 · Gebruik: Licht · Garantie: 1 jaar machine, 3 jaar snijmechanisme Bestel vandaag nog uw Fellowes papierversnipperaar 6M voor uw ideale thuiswerkplek!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van papierversnipperaars. Er zijn namelijk 242 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!