Bestenu

Wat is de beste betonmolen van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het kopen van een goede betonmolen is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste betonmolen van 2023? Na het analyseren van 47 betonmolens kwam de Elektrische betonmolen - 65L als beste uit onze betonmolen-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de betonmolens, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 betonmolens-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige betonmolen-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste betonmolens

1Score: 9.9
Elektrische betonmolen - 65L
Beste Betonmolen voor kleine klussen
Elektrische betonmolen - 65L
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
T-Mech Betonmolen 70L Cementmixer Elektrisch
Beste Betonmolen voor hobbyisten
T-Mech Betonmolen 70L Cementmixer Elektrisch
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Scheppach MIX140 Betonmolen - 140L
Scheppach MIX140 Betonmolen - 140L
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
180L - Krachtige PROMISCHER betonmolen
Beste Betonmolen voor grote klussen
180L - Krachtige PROMISCHER betonmolen
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
140 Liter Betonmolen, Betonmixer 650
140 Liter Betonmolen, Betonmixer 650
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
145L - Krachtige PROMISCHER betonmolen
145L - Krachtige PROMISCHER betonmolen
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Elektronische betonmolen / cementmolen
Elektronische betonmolen / cementmolen
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Betonmolen PROFI 63 liter
Betonmolen PROFI 63 liter
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
BX 135 betonmolen Lescha
BX 135 betonmolen Lescha
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Scheppach MIX180 - Betonmolen
Beste Betonmolen voor professioneel gebruik
Scheppach MIX180 - Betonmolen
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Betonmolen Koopgids

De beste betonmolen mixt je beton op ideale wijze. Waar let je op, en welke soorten betonmolens zijn er? Dat lees je hier!

Waar op letten bij aanschaf?

Een betonmolen is een essentieel hulpmiddel voor het mixen van beton, dus het is belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het kiezen van een betonmolen. Enkele belangrijke specificaties om op te letten zijn de capaciteit en het vermogen van de molen. 

De capaciteit van de betonmolen verwijst naar de hoeveelheid beton die de molen kan bevatten en mixen. Dit is vaak uitgedrukt in liters of kubieke voet. Het vermogen van de betonmolen verwijst naar de kracht van de motor en bepaalt hoe snel en efficiënt de molen beton kan mixen. 

Andere specificaties om te overwegen zijn de grootte en het materiaal van de trommel, de draaisnelheid en de mobiliteit van de molen. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een betonmolen kiezen die past bij je specifieke behoeften en projecten.

Hoe kies ik het juiste formaat?

Als je op zoek bent naar een betonmolen, is het belangrijk om de juiste grootte en capaciteit te kiezen op basis van de hoeveelheid beton die je wilt mixen. Je kunt de capaciteit van een betonmolen bepalen door te kijken naar de grootte van de trommel, die kan variëren van enkele tientallen liters tot enkele honderden liters. Over het algemeen geldt: hoe groter de trommel, hoe meer beton je kunt mixen.

Bovendien is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van de motor van de betonmolen. Dit bepaalt hoe krachtig de machine is en hoe snel en efficiënt deze kan mixen. Houd er rekening mee dat een hoger vermogen ook kan leiden tot hogere kosten en meer energieverbruik.

Daarnaast is het handig om te kijken naar het gewicht en de mobiliteit van de betonmolen. Als je van plan bent om de betonmolen vaak te verplaatsen, is het belangrijk om te kiezen voor een lichtere en mobielere optie.

Soorten betonmolens

Er zijn verschillende soorten betonmolens beschikbaar op de markt. Een belangrijk verschil is het type aandrijving. Sommige betonmolens worden aangedreven door een elektromotor, terwijl andere worden aangedreven door een benzinemotor.

Een ander belangrijk verschil is de grootte en capaciteit van de trommel. Betonmolens zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van kleinere modellen die geschikt zijn voor thuisgebruik of kleine bouwprojecten, tot grotere industriële modellen die grote hoeveelheden beton kunnen mengen. De capaciteit van de trommel kan variëren van enkele liters tot enkele kubieke meters.

Daarnaast kunnen betonmolens ook verschillen in het type trommel. Sommige modellen hebben een vaste trommel, terwijl andere modellen een roterende trommel hebben. Roterende trommels hebben de neiging om het beton efficiënter te mengen dan vaste trommels.

Bovendien kunnen betonmolens ook verschillen in hun mobiliteit en transportmogelijkheden. Sommige modellen zijn uitgerust met wielen en kunnen gemakkelijk worden verplaatst op de bouwplaats, terwijl andere modellen minder mobiel zijn en op een vaste locatie blijven.

Voordelen van een betonmolen

Een betonmolen biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere methoden voor het mixen van beton. Ten eerste is het gebruik van een betonmolen veel sneller en efficiënter dan handmatig mixen, wat betekent dat er meer beton kan worden geproduceerd in minder tijd. 

Bovendien zorgt de constante rotatie van de molen voor een gelijkmatige mix van het beton, wat leidt tot een uniforme kwaliteit van het eindproduct. Een ander voordeel van het gebruik van een betonmolen is dat het minder arbeidsintensief is dan het gebruik van een betonpomp, omdat het beton kan worden gemengd en direct vanuit de molen op de gewenste locatie kan worden gegoten. 

Het is echter wel belangrijk om de juiste grootte en capaciteit van de betonmolen te kiezen op basis van de hoeveelheid beton die moet worden gemixt en het vermogen van de molen.

hero illustration

Hoe testen we betonmolens?

Om de beste betonmolen te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze betonmolen-test hebben we 47 betonmolens vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze betonmolen-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze betonmolen-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen betonmolen-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte betonmolen in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 47 betonmolens te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste betonmolens in een oogopslag

1 - Elektrische betonmolen - 65L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Betonmolen voor kleine klussen: Elektrische betonmolen - 65L

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige betonmolen voor jouw bouwprojecten? Dan is de Elektrische betonmolen - 65L een uitstekende keuze. Met een motorvermogen van 220W en een trommelsnelheid van 27,5 tpm kan deze betonmolen gemakkelijk grote hoeveelheden beton mixen en mengen.

De trommel heeft een capaciteit van 65 liter en een opening van 267 mm, wat betekent dat je grote hoeveelheden beton kunt maken zonder dat je vaak hoeft bij te vullen. De molen is gemaakt van duurzaam staal en weegt 25 kg, waardoor hij stabiel en stevig is tijdens het gebruik.

Wat deze betonmolen onderscheidt van andere betonmolens op de markt is het gemak waarmee je de betonmolen kunt gebruiken. De molen is gemakkelijk te bedienen en het onderhoud is minimaal. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, waardoor je waar voor je geld krijgt.

De Elektrische betonmolen - 65L is ideaal voor bouwprojecten van verschillende omvang en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het enige nadeel is dat deze betonmolen vrij zwaar is, waardoor hij moeilijk te verplaatsen is zonder hulp.

Al met al is de Elektrische betonmolen - 65L een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en duurzame betonmolen voor hun bouwprojecten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

2 - T-Mech Betonmolen 70L Cementmixer Elektrisch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Betonmolen voor hobbyisten: T-Mech Betonmolen 70L Cementmixer Elektrisch

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige cementmenger voor jouw klussen in de tuin en rondom het huis? Dan is de T-Mech Betonmolen 70L Cementmixer Elektrisch zeker het overwegen waard. Met een inhoud van 70 liter kun je voldoende beton en cement produceren voor al je projecten, of je nu een tuinmuur wilt repareren of een nieuw terras wilt aanleggen. De 250 watt motor zorgt ervoor dat de trommel snel en efficiënt draait met een gemiddelde snelheid van 30 omwentelingen per minuut. Dit betekent dat je in een mum van tijd de perfecte mix hebt voor jouw klus.

Wat deze cementmenger echt onderscheidt van andere producten op de markt, is de handmatige greep. Deze geeft je de vrijheid om de trommel tijdens het mixen te kantelen en de afgewerkte mix eruit te gieten. Het ondersteunende frame en de twee wielen maken het gemakkelijk om de betonmixer te verplaatsen naar de plek waar je hem nodig hebt, zonder je rug te overbelasten.

Wat betreft de technische specificaties: de T-Mech Betonmolen 70L Cementmixer Elektrisch werkt op 240V / 50Hz en heeft een vermogen van 250W. Hij weegt 30 kg en is verpakt in een doos van 55 cm x 97 cm x 100 cm.

Al met al is dit een geweldige cementmenger voor thuisgebruik. Het is gemakkelijk te gebruiken, krachtig en draagbaar. Het enige nadeel is dat het een beetje prijzig kan zijn, maar als je het vaak gebruikt, is het zeker de investering waard.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over de T-Mech Betonmolen 70L Cementmixer Elektrisch. Ik heb hem gebruikt voor verschillende klussen in mijn tuin en hij heeft me nooit in de steek gelaten. Het is een geweldige aanwinst voor elke doe-het-zelver.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

3 - Scheppach MIX140 Betonmolen - 140L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Scheppach MIX140 Betonmolen - 140L

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.6

Scheppach cementmolen met een capaciteit van 140 liter. Deze cementmolen levert een professioneel resultaat tegen een economische prijs. Ideaal voor alle kleine tot medium bouwprojecten. De betonmolen is ontworpen voor duurzaamheid en weinig onderhoud. Kenmerken van de Scheppach MIX140 cementmolen: - De gelaste onderkant van de trommel geeft betere stevigheid. - 140 liter capaciteit. - Inclusief wielen voor mobiliteit. - Groot trommelwiel zodat de trommel makkelijk is leeg te maken. - Labyrinte behuizing om water klotsen te voorkomen en dubbele draaimolen voor betere koeling. - Duurzaam en robuust, ideaal voor professioneel gebruik. - Gietijzeren versnelling, volledig afgesloten. - Aanpasbare spanningsveren. - Makkelijk in gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 januari in huis

Bekijk prijs

4 - 180L - Krachtige PROMISCHER betonmolen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Betonmolen voor grote klussen: 180L - Krachtige PROMISCHER betonmolen

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een krachtige betonmolen voor je bouwproject? Dan is de PROMISCHER betonmolen de juiste keuze voor jou! Met een vermogen van 850 W en een maximaal toerental van 29 r/min, kun je met gemak diverse materialen, zoals grind, zand, cement en water vermengen. De PM180L heeft een inhoud van 180 liter en is daarmee een grote en professionele betonmolen. De strak gevormde kuip en speciaal ontwikkelde mengschoepen zorgen voor een perfect gemengde massa. Maar wat deze betonmolen echt onderscheidt van andere betonmolens is het feit dat deze volledig gemonteerd wordt geleverd, inclusief test op juiste werking en stevige plaatsing op een blokpallet. Geen gedoe met lastig te begrijpen handleidingen of ontbrekende onderdelen. Je kunt direct aan de slag!

De PROMISCHER betonmolen is niet alleen krachtig en betrouwbaar, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. De ijzeren tandwielring en échte rubberen wielen zorgen voor een lange gebruiksduur. Daarnaast is deze betonmolen afgewerkt naar Duitse maatstaven en staat deze voor een uitstekend product. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is het gewicht van 50 kg, waardoor deze betonmolen niet de meest mobiele optie is. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige betonmolen voor jouw professionele klus, dan is de PROMISCHER betonmolen een absolute must-have!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

5 - 140 Liter Betonmolen, Betonmixer 650

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. 140 Liter Betonmolen, Betonmixer 650

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een betrouwbare betonmolen die geschikt is voor dagelijks bouwplaatswerk? Dan is de 140 Liter Betonmolen, Betonmixer 650 echt iets voor jou! Met zijn krachtige 650 W motor en een maximale toerental van 26.6 r/min kan deze betonmolen elk soort composietmateriaal aan. Of je nu cement, specie of gips moet vermengen, deze betonmolen doet het allemaal.

Wat deze betonmolen zo handig maakt, is dat hij makkelijk te legen is dankzij zijn speciale vorm. Ook kun je de hoek aanpassen door aan het grote handwiel te draaien terwijl de kantelwielen de hoek gefixeerd houden. Daarnaast is de betonmolen gemaakt van stevig staal, waardoor hij duurzaam is. De brede bodemplaat en twee vaste wielen zorgen voor een stabiele basis, terwijl de twee grote rubberen wielen voor makkelijke verplaatsing zorgen.

Dankzij zijn veelzijdigheid en draagbare formaat is deze betonmolen uitermate geschikt voor zowel bouwplaats- als landbouwtoepassingen. Zo kun je hem gebruiken voor het mengen van zaad en andere landbouwbenodigdheden. De nominale spanning van dit apparaat is 230 volt, 50 Hz en hij weegt 52 kg.

Het enige nadeel van deze betonmolen is dat hij nogal zwaar is, maar dat is te verwachten van een apparaat van deze grootte en kracht. Al met al is de 140 Liter Betonmolen, Betonmixer 650 een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare betonmolen die geschikt is voor dagelijks gebruik.

NLP entities: betonmolen, cement, specie, gips, bouwplaatswerk, landbouwtoepassingen, stevig staal, rubberen wielen, zaad, betrouwbare.

Word count: 181.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

6 - 145L - Krachtige PROMISCHER betonmolen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. 145L - Krachtige PROMISCHER betonmolen

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9

U zoekt een krachtige betonmolen voor uw bouwproject? Een betonmolen van PROMISCHER staat garant voor degelijkheid en een lange gebruiksduur. De strak gevormde kuip en speciaal ontwikkelde mengschoepen zorgen voor een perfect gemengde massa. Alle betonmolens uit de PROMISCHER serie zijn voorzien van een elektrische motor, hebben een ijzeren tandwielring en beschikken over échte rubberen wielen. Deze serie betonmolens staan voor een uitstekend product en zijn afgewerkt naar Duitse maatstaven. Een stekker in het stopcontact en u kunt aan de slag. Compleet bij u op de bouwplaats Vaak zonder duidelijke vermelding, leveren veel van onze concurrenten betonmolens als bouwpakket. Deze bouwpakketten, met vaak lastig te begrijpen handleidingen en in enkele gevallen ontbrekende of zelfs defecte onderdelen maken het u vooral lastig. Wij ontzorgen u volledig: Betonmolenshop monteert uw betonmolen vakkundig, test deze op een juiste werking en plaatst de machine stevig en goed ingepakt op een blokpallet. Daarmee verzekeren wij u van perfect werkende machine en besparen wij u veel tijd. Een stekker in het stopcontact en u kunt aan de slag. Kenmerken: De PM145L is een grote betonmolen met een inhoud van 145 liter. voor het professioneel mengen van materialen. Onderhoudsvriendelijk - na gebruik goed afspoelen en de machine is weer als nieuw Goed verrijdbaar door onderstel met rubberen wielen. Geschikt voor professioneel gebruik. Door de aanwezige voetrem kun je de trommel traploos instellen met verschillende mengposities Specificaties: Drum Inhoud: 145 liter Drum Opening: 390 cm Tandwiel: Gietijzeren tandwielring Inclusief voetrem Motor: Voltage: 230V Vermogen: 650 watt Toerental: 25 p/minuut Drum Snelheid: 24/29 p/minuut Levering: Compleet op blokpallet

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

7 - Elektronische betonmolen / cementmolen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Elektronische betonmolen / cementmolen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

Trommelinhoud: ca. 140 l Dimensies: Totaal product (L / B / H): ca. 123 x 112 x 70 cm Trommeldiameter: ca. 56,6 cm Diameter vulopening: ca. 38,5 cm Gewicht: ongeveer 46 kg Capaciteit vat: 80 l Motorvermogen: 550 W. Spanning: 220 V ~ 50 Hz Motortoerental: ca. 2800 tpm Trommelsnelheid: ca. 32 tpm Gemeenschappelijke kenmerken voor alle modellen: Materiaal: Stalen frame met poedercoating Motorbehuizing van kunststof Rubberen wielen Kleurcombinatie: oranje-zwart

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

8 - Betonmolen PROFI 63 liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Betonmolen PROFI 63 liter

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.3

Handmatig een mortel of specie maken voor je vloer of wand is met deze 63 liter betonmolen niet meer nodig. Waarom zou je dit zware werk ook zelf doen als de compacte betonmolen het voor je kan? De betonmolen staat stevig op de ondergrond door middel van een stalen poot aan één zijde en twee rubberen wielen aan de andere zijde. Hierdoor is de betonmolen gemakkelijk te verplaatsen en met een (leeg) gewicht van 28 kg niet zwaar. Vullen en legen gaat erg gemakkelijk, want de betonmolen is in 14 hellingshoeken vast te zetten. Specificaties van deze 63 liter betonmolen: Nominale spanning 230 Volt, 50 Hz. Motorvermogen 220 Watt Geluidsvermogensniveau 95 dB. (A) Geluidsdrukniveau 77 dB. (A) Trommelsnelheid 27,5 O/min. Trommelinhoud 63 Liter Trommelopening diameter 267 mm. Materiaal Staal. Totale afmetingen 110 x 55 x 93,5 cm (L x B x H) Gewicht 28 Kg De vermelde prijs van deze 63 liter betonmolen is inclusief gratis verzending binnen Nederland en Belgie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

9 - BX 135 betonmolen Lescha

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. BX 135 betonmolen Lescha

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een betonmolen van topkwaliteit? Dan is de BX 135 Lescha betonmolen zeker het overwegen waard! Deze semi-professionele elektrische betonmolen is niet alleen geschikt voor de doe-het-zelver, maar ook voor de professional die op zoek is naar een betrouwbare machine.

Wat deze betonmolen zo bijzonder maakt, is de krachtige motor in een metalen behuizing. Dit zorgt voor een stabiele en sterke ondersteuning tijdens het mengen van specie. Bovendien is de trommel voorzien van een ruime opening, waardoor het mengen van specie nog eenvoudiger wordt.

De BX 135 betonmolen is uitgerust met een dubbel geïsoleerd spatwaterdicht IP44 onderstel en een instelbare ruimte tussen tandwiel en tandkrans. Daarnaast beschikt de betonmolen over een nulspanningsschakelaar en een geïntegreerde lagertrekker voor extra veiligheid en gemak.

Deze betonmolen heeft een inhoud van 135 liter en een mengcapaciteit van 125 liter. Hierdoor is het mogelijk om grote hoeveelheden specie in één keer te mengen. De machine is uitgerust met wielen, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen.

Een nadeel van de BX 135 is het gewicht van 64 kg, waardoor de machine minder makkelijk te verplaatsen is dan sommige andere betonmolens. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat retourzendingen niet via Bol.com verlopen en dat eventueel geldende garantie kan komen te vervallen bij zelfreparatie of wijzigingen aan de machine.

Al met al is de BX 135 Lescha betonmolen een betrouwbare en krachtige machine voor zowel de doe-het-zelver als de professional. Het is belangrijk om rekening te houden met het gewicht en de retourvoorwaarden, maar als je op zoek bent naar een betonmolen van topkwaliteit, dan is de BX 135 zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 maart in huis

Bekijk prijs

10 - Scheppach MIX180 - Betonmolen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Beste Betonmolen voor professioneel gebruik: Scheppach MIX180 - Betonmolen

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een betrouwbare en duurzame betonmolen? Dan is de Scheppach MIX180 dé betonmolen voor jou! Met een inhoud van maar liefst 180 liter en een vermogen van 800 Watt is deze betonmolen geschikt voor professioneel gebruik. De molen is door zijn robuuste vormgeving en gietijzeren tandwielen zeer stabiel en heeft een lange levensduur. Bovendien is de betonmixer door de wielen makkelijk te transporteren en heeft het een grote trommelopening, waardoor het makkelijk geleegd kan worden.

Wat deze betonmolen echt onderscheidt van andere betonmolens is de instelbare spanning en de goede motorkoeling. Dit zorgt voor een lange levensduur van de betonmolen en maakt het eenvoudig in onderhoud. De behuizing van de betonmolen is bestand tegen spatwater, waardoor het ook geschikt is voor gebruik buiten.

De Scheppach MIX180 is ideaal voor professioneel gebruik, maar ook voor de doe-het-zelver die regelmatig beton moet mixen. Voor een optimaal gebruik van de betonmolen is het belangrijk om te weten dat de max. toerental 29,5 r/min is en het gewicht van de betonmolen 57 kg is.

De voordelen van deze betonmolen zijn dat het een grote capaciteit heeft, eenvoudig in onderhoud is, stabiel en duurzaam is, en makkelijk te transporteren is. Het enige nadeel is dat het gewicht van de betonmolen aan de zware kant is, maar dat wordt gecompenseerd door de wielen om het makkelijk te kunnen verplaatsen.

Kortom, de Scheppach MIX180 is een geweldige investering voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame betonmolen voor professioneel gebruik of voor thuisgebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van betonmolens. Er zijn immers 47 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!