Wat is de beste betonmolen van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede betonmolen is een lastige opgave. Wat is de beste betonmolen van 2023? Na het testen van 35 betonmolens kwam de Elektrische betonmolen - 65L als beste uit onze betonmolen-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de betonmolens, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 betonmolens-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige betonmolen-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste betonmolens

1Score: 9.8
Elektrische betonmolen - 65L
Beste Betonmolen voor kleine klussen
Elektrische betonmolen - 65L
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Hyundai Power Products Hyundai betonmolen geen kleur
Hyundai Power Products Hyundai betonmolen geen kleur
Hyundai Power Products
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Hyundai betonmolen 160 liter Cementmolen geen kleur
Hyundai betonmolen 160 liter Cementmolen geen kleur
Hyundai
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
120L - Krachtige PROMISCHER betonmolen geen kleur
120L - Krachtige PROMISCHER betonmolen geen kleur
Promischer
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.1
145L - Krachtige PROMISCHER betonmolen
145L - Krachtige PROMISCHER betonmolen
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.1
180L - Krachtige PROMISCHER betonmolen geen kleur
180L - Krachtige PROMISCHER betonmolen geen kleur
Promischer
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.1
BX 135 betonmolen Lescha
BX 135 betonmolen Lescha
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.9
Hbm Betonmolen PROFI 63 liter geen kleur
Hbm Betonmolen PROFI 63 liter geen kleur
Hbm
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.9
Lescha kunststof wiel voor betonmolens
Lescha kunststof wiel voor betonmolens
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.8
Atika Betonmolen expert 185 liter
Atika Betonmolen expert 185 liter
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Betonmolen Koopgids

De beste betonmolen mixt je beton op ideale wijze. Waar let je op, en welke soorten betonmolens zijn er? Dat lees je hier!

Waar op letten bij aanschaf?

Een betonmolen is een essentieel hulpmiddel voor het mixen van beton, dus het is belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het kiezen van een betonmolen. Enkele belangrijke specificaties om op te letten zijn de capaciteit en het vermogen van de molen. 

De capaciteit van de betonmolen verwijst naar de hoeveelheid beton die de molen kan bevatten en mixen. Dit is vaak uitgedrukt in liters of kubieke voet. Het vermogen van de betonmolen verwijst naar de kracht van de motor en bepaalt hoe snel en efficiënt de molen beton kan mixen. 

Andere specificaties om te overwegen zijn de grootte en het materiaal van de trommel, de draaisnelheid en de mobiliteit van de molen. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een betonmolen kiezen die past bij je specifieke behoeften en projecten.

Hoe kies ik het juiste formaat?

Als je op zoek bent naar een betonmolen, is het belangrijk om de juiste grootte en capaciteit te kiezen op basis van de hoeveelheid beton die je wilt mixen. Je kunt de capaciteit van een betonmolen bepalen door te kijken naar de grootte van de trommel, die kan variëren van enkele tientallen liters tot enkele honderden liters. Over het algemeen geldt: hoe groter de trommel, hoe meer beton je kunt mixen.

Bovendien is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van de motor van de betonmolen. Dit bepaalt hoe krachtig de machine is en hoe snel en efficiënt deze kan mixen. Houd er rekening mee dat een hoger vermogen ook kan leiden tot hogere kosten en meer energieverbruik.

Daarnaast is het handig om te kijken naar het gewicht en de mobiliteit van de betonmolen. Als je van plan bent om de betonmolen vaak te verplaatsen, is het belangrijk om te kiezen voor een lichtere en mobielere optie.

Soorten betonmolens

Er zijn verschillende soorten betonmolens beschikbaar op de markt. Een belangrijk verschil is het type aandrijving. Sommige betonmolens worden aangedreven door een elektromotor, terwijl andere worden aangedreven door een benzinemotor.

Een ander belangrijk verschil is de grootte en capaciteit van de trommel. Betonmolens zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van kleinere modellen die geschikt zijn voor thuisgebruik of kleine bouwprojecten, tot grotere industriële modellen die grote hoeveelheden beton kunnen mengen. De capaciteit van de trommel kan variëren van enkele liters tot enkele kubieke meters.

Daarnaast kunnen betonmolens ook verschillen in het type trommel. Sommige modellen hebben een vaste trommel, terwijl andere modellen een roterende trommel hebben. Roterende trommels hebben de neiging om het beton efficiënter te mengen dan vaste trommels.

Bovendien kunnen betonmolens ook verschillen in hun mobiliteit en transportmogelijkheden. Sommige modellen zijn uitgerust met wielen en kunnen gemakkelijk worden verplaatst op de bouwplaats, terwijl andere modellen minder mobiel zijn en op een vaste locatie blijven.

Voordelen van een betonmolen

Een betonmolen biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere methoden voor het mixen van beton. Ten eerste is het gebruik van een betonmolen veel sneller en efficiënter dan handmatig mixen, wat betekent dat er meer beton kan worden geproduceerd in minder tijd. 

Bovendien zorgt de constante rotatie van de molen voor een gelijkmatige mix van het beton, wat leidt tot een uniforme kwaliteit van het eindproduct. Een ander voordeel van het gebruik van een betonmolen is dat het minder arbeidsintensief is dan het gebruik van een betonpomp, omdat het beton kan worden gemengd en direct vanuit de molen op de gewenste locatie kan worden gegoten. 

Het is echter wel belangrijk om de juiste grootte en capaciteit van de betonmolen te kiezen op basis van de hoeveelheid beton die moet worden gemixt en het vermogen van de molen.

hero illustration

Hoe testen we betonmolens?

Om de beste betonmolen te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze betonmolen-test hebben we 35 betonmolens vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze betonmolen-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze betonmolen-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen betonmolen-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte betonmolen in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 35 betonmolens te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste betonmolens in een handige lijst

1. Beste Betonmolen voor kleine klussen: Elektrische betonmolen - 65L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige betonmolen voor jouw bouwprojecten? Dan is de Elektrische betonmolen - 65L een uitstekende keuze. Met een motorvermogen van 220W en een trommelsnelheid van 27,5 tpm kan deze betonmolen gemakkelijk grote hoeveelheden beton mixen en mengen.

De trommel heeft een capaciteit van 65 liter en een opening van 267 mm, wat betekent dat je grote hoeveelheden beton kunt maken zonder dat je vaak hoeft bij te vullen. De molen is gemaakt van duurzaam staal en weegt 25 kg, waardoor hij stabiel en stevig is tijdens het gebruik.

Wat deze betonmolen onderscheidt van andere betonmolens op de markt is het gemak waarmee je de betonmolen kunt gebruiken. De molen is gemakkelijk te bedienen en het onderhoud is minimaal. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, waardoor je waar voor je geld krijgt.

De Elektrische betonmolen - 65L is ideaal voor bouwprojecten van verschillende omvang en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het enige nadeel is dat deze betonmolen vrij zwaar is, waardoor hij moeilijk te verplaatsen is zonder hulp.

Al met al is de Elektrische betonmolen - 65L een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en duurzame betonmolen voor hun bouwprojecten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 augustus in huis

Bekijk prijs

2. Hyundai Power Products Hyundai betonmolen geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.9

Deze Hyundai robuuste betonmolen, ook wel een cemtentmolen of een betonwagen genoemd, is met een capaciteit van 120 liter een ideale hulp voor het mixen van materialen op kleine tot medium bouwplaatsen. Door de 96 liter mix capaciteit en 2 speciaal ontwikkelde mengschoepen is het mogelijk om grote consistente hoeveelheden van cement of beton te produceren. De drum wordt aangedreven door een onderhoudsvrije 800W elektrische motor en maakt 28 omwentelingen per minuut. De drum draait 360º in zijn frame en is op 14 standen handmatig vast te zetten. Door de brede drum opening van 33cm is het erg makkelijk om materialen in de mixer te scheppen. Unieke productvoordelen; - Krachtige, maar energiezuinige 375W Hyundai motor. - Zeer stabiel dankzij vrijstaand, stalen frame. - Eenvoudig te verplaatsen dankzij twee anti-lek wielen. - Mengcapaciteit van maar liefst 96 liter. - Eenvoudig in én uitscheppen dankzij opening van 39cm op kruiwagen hoogte. Unieke specificaties: - Merk; Hyundai. - Vermogen; 375W. - Netspanning; 230V - 50Hz. - Capaciteit trommel; 120 liter. - Mixcapaciteit; 96 liter. - Opening trommel; 330mm (diameter 55cm). - Dikte drumwand; 3mm. - Aantal mengschoepen; 2 stuks. - Bedrijfscyclus; 40%. - Toerental; 28 rotaties per minuut. - Snoerlengte; 1,5 meter. - Geluidsniveau; 58dB (A). - Gewicht (onbelast); 45 kilogram. - Garantie; 2 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

3. Hyundai betonmolen 160 liter Cementmolen geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.6

Deze Hyundai robuuste betonmolen, ook wel een cemtentmolen of een betonwagen genoemd, is met een capaciteit van 160 liter een ideale hulp voor het mixen van materialen op kleine tot medium bouwplaatsen. Door de 130 liter mix capaciteit en 2 speciaal ontwikkelde mengschoepen is het mogelijk om grote consistente hoeveelheden van cement of beton te produceren. Zeer energiezuinig! De drum wordt aangedreven door een onderhoudsvrije 800W elektrische motor en maakt 28 omwentelingen per minuut. De drum draait 360º in zijn frame en is op 14 standen handmatig vast te zetten. Door de brede drum opening van 39cm is het erg makkelijk om materialen in de mixer te scheppen. Unieke productvoordelen; • Zeer stabiel dankzij vrijstaand, stalen frame. • Eenvoudig te verplaatsen dankzij twee anti-lek wielen. • Mengcapaciteit van maar liefst 130 liter. • Eenvoudig in én uitscheppen dankzij opening van 39cm op kruiwagen hoogte. Unieke specificaties: - Merk; Hyundai - Vermogen; 800W - Netspanning; 230V - 50Hz - Capaciteit trommel; 160 liter - Mixcapaciteit; 130 liter - Opening trommel; 390mm (diameter 64cm) - Dikte drumwand; 3mm - Aantal mengschoepen; 2 stuks - Bedrijfscyclus; 40% - Toerental; 28 rotaties per minuut - Snoerlengte; 1,5 meter - Geluidsniveau; 58dB (A) - Gewicht (onbelast); 55 kilogram - Garantie; 2 jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

4. 120L - Krachtige PROMISCHER betonmolen geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.1

U zoekt een krachtige betonmixer voor uw bouwproject? Een betonmixer van PROMISCHER staat garant voor degelijkheid en een lange gebruiksduur. De strak gevormde kuip en speciaal ontwikkelde mengschoepen zorgen voor een perfect gemengde massa. Alle betonmolens uit de PROMISCHER serie zijn voorzien van een elektrische motor, hebben een ijzeren tandwielring en beschikken over échte rubberen wielen. Deze serie betonmolens staan voor een uitstekend product en zijn afgewerkt naar Duitse maatstaven. Een stekker in het stopcontact en u kunt aan de slag. Wij ontzorgen u volledig: Betonmolenshop monteert uw betonmolen vakkundig, test deze op een juiste werking en plaatst de machine stevig en goed ingepakt op een blokpallet. Daarmee verzekeren wij u van perfect werkende machine en besparen wij u veel tijd. Een stekker in het stopcontact en u kunt aan de slag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

5. 145L - Krachtige PROMISCHER betonmolen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.3

Op zoek naar een krachtige betonmolen voor je bouwproject? Dan is de PROMISCHER betonmolen met een inhoud van 145 liter een uitstekende keuze! Deze betonmolen garandeert degelijkheid en langdurig gebruik. De kuip en de speciaal ontwikkelde mengschoepen zorgen voor een perfect gemengde massa. Het feit dat deze betonmolen een elektrische motor heeft, een ijzeren tandwielring en echte rubberen wielen maakt het een uitstekend product. Bovendien is de betonmolen onderhoudsvriendelijk en goed verrijdbaar door het onderstel met rubberen wielen.

Wat deze betonmolen echt onderscheidt van andere betonmolens is dat deze compleet gemonteerd en getest wordt geleverd op een blokpallet. Dit bespaart je veel tijd en moeite, en je kunt direct aan de slag na het aansluiten van de stekker! De aanwezige voetrem zorgt ervoor dat je de trommel traploos kunt instellen met verschillende mengposities. De PM145L is geschikt voor professioneel gebruik en heeft een drumopening van 390 cm.

Als we kijken naar de specificaties, heeft deze betonmolen een maximaal toerental van 25 r/min en een vermogen van 650 W. Het gewicht van de betonmolen is 75 kg en de verpakking is 100 x 120 x 130 cm.

Deze betonmolen is ideaal voor professioneel gebruik en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is een betrouwbare en duurzame machine die zorgt voor een perfect gemengde massa. Het enige nadeel is dat het gewicht van de betonmolen vrij zwaar is.

Al met al is de PROMISCHER betonmolen met een inhoud van 145 liter een uitstekende keuze voor professioneel gebruik. Het is een betrouwbare en duurzame machine die zorgt voor een perfect gemengde massa. Het enige nadeel is het gewicht van de betonmolen, maar dat is iets waar je mee kunt leven als je gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 mei in huis

Bekijk prijs

6. 180L - Krachtige PROMISCHER betonmolen geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9

U zoekt een krachtige betonmolen voor uw bouwproject? Een betonmolen van PROMISCHER staat garant voor degelijkheid en een lange gebruiksduur. De strak gevormde kuip en speciaal ontwikkelde mengschoepen zorgen voor een perfect gemengde massa. Alle betonmolens uit de PROMISCHER serie zijn voorzien van een elektrische motor, hebben een ijzeren tandwielring en beschikken over échte rubberen wielen. Deze serie betonmolens staan voor een uitstekend product en zijn afgewerkt naar Duitse maatstaven. Een stekker in het stopcontact en u kunt aan de slag. Compleet bij u op de bouwplaats Vaak zonder duidelijke vermelding, leveren veel van onze concurrenten betonmolens als bouwpakket. Deze bouwpakketten, met vaak lastig te begrijpen handleidingen en in enkele gevallen ontbrekende of zelfs defecte onderdelen maken het u vooral lastig. Wij ontzorgen u volledig: Betonmolenshop monteert uw betonmolen vakkundig, test deze op een juiste werking en plaatst de machine stevig en goed ingepakt op een blokpallet. Daarmee verzekeren wij u van perfect werkende machine en besparen wij u veel tijd. Een stekker in het stopcontact en u kunt aan de slag. Kenmerken: De betonmolen voor de professional! De PRO MISCHER betonmolen is een betrouwbare machine die doet wat er van hem wordt gevraagd, waardoor deze betonmolen voor de vakman een must is. Diverse materialen zoals grind, zand, cement en water worden gemakkelijk vermengd. De PM180L is een grote en professionele betonmolen met een inhoud van 180 liter. voor het professioneel mengen van materialen. Onderhoudsvriendelijk - na gebruik goed afspoelen en de machine is weer als nieuw Goed verrijdbaar door onderstel met rubberen wielen. Geschikt voor professioneel gebruik. Door de aanwezige voetrem kun je de trommel traploos instellen met verschillende mengposities Specificaties: Drum Inhoud: 180 liter Drum Opening: 390 cm Tandwiel: Gietijzeren tandwielring Inclusief voetrem Motor: Voltage: 230V Vermogen: 850 watt Toerental: 25 p/minuut Drum Snelheid: 24/29 p/minuut Levering: Compleet op blokpallet

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

7. BX 135 betonmolen Lescha

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een betonmolen van topkwaliteit? Dan is de BX 135 Lescha betonmolen zeker het overwegen waard! Deze semi-professionele elektrische betonmolen is niet alleen geschikt voor de doe-het-zelver, maar ook voor de professional die op zoek is naar een betrouwbare machine.

Wat deze betonmolen zo bijzonder maakt, is de krachtige motor in een metalen behuizing. Dit zorgt voor een stabiele en sterke ondersteuning tijdens het mengen van specie. Bovendien is de trommel voorzien van een ruime opening, waardoor het mengen van specie nog eenvoudiger wordt.

De BX 135 betonmolen is uitgerust met een dubbel geïsoleerd spatwaterdicht IP44 onderstel en een instelbare ruimte tussen tandwiel en tandkrans. Daarnaast beschikt de betonmolen over een nulspanningsschakelaar en een geïntegreerde lagertrekker voor extra veiligheid en gemak.

Deze betonmolen heeft een inhoud van 135 liter en een mengcapaciteit van 125 liter. Hierdoor is het mogelijk om grote hoeveelheden specie in één keer te mengen. De machine is uitgerust met wielen, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen.

Een nadeel van de BX 135 is het gewicht van 64 kg, waardoor de machine minder makkelijk te verplaatsen is dan sommige andere betonmolens. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat retourzendingen niet via Bol.com verlopen en dat eventueel geldende garantie kan komen te vervallen bij zelfreparatie of wijzigingen aan de machine.

Al met al is de BX 135 Lescha betonmolen een betrouwbare en krachtige machine voor zowel de doe-het-zelver als de professional. Het is belangrijk om rekening te houden met het gewicht en de retourvoorwaarden, maar als je op zoek bent naar een betonmolen van topkwaliteit, dan is de BX 135 zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 maart in huis

Bekijk prijs

8. Hbm Betonmolen PROFI 63 liter geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.8

Handmatig een mortel of specie maken voor je vloer of wand is met deze 63 liter betonmolen niet meer nodig. Waarom zou je dit zware werk ook zelf doen als de compacte betonmolen het voor je kan? De betonmolen staat stevig op de ondergrond door middel van een stalen poot aan één zijde en twee rubberen wielen aan de andere zijde. Hierdoor is de betonmolen gemakkelijk te verplaatsen en met een (leeg) gewicht van 28 kg niet zwaar. Vullen en legen gaat erg gemakkelijk, want de betonmolen is in 14 hellingshoeken vast te zetten. Specificaties van deze 63 liter betonmolen: Nominale spanning 230 Volt, 50 Hz. Motorvermogen 220 Watt Geluidsvermogensniveau 95 dB. (A) Geluidsdrukniveau 77 dB. (A) Trommelsnelheid 27,5 O/min. Trommelinhoud 63 Liter Trommelopening diameter 267 mm. Materiaal Staal. Totale afmetingen 110 x 55 x 93,5 cm (L x B x H) Gewicht 28 Kg De vermelde prijs van deze 63 liter betonmolen is inclusief gratis verzending binnen Nederland en Belgie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

9. Lescha kunststof wiel voor betonmolens

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een kunststof wiel voor je Lescha betonmolen van het type Euromix 125 of SM 145? Dan is het kunststof wiel voor Lescha betonmolens echt iets voor jou! Dit wiel wordt per stuk geleverd en is speciaal ontworpen voor deze betonmolens, wat betekent dat het perfect past en zorgt voor een stabiele werking.

Het wiel heeft een gewicht van slechts 800 gram, wat het gemakkelijk maakt om te installeren en te gebruiken. Bovendien heeft het wiel een vermogen van 0 W, wat betekent dat het geen extra energie verbruikt en je betonmolen dus niet zwaarder belast.

Wat dit wiel echt onderscheidt van andere wielen, is dat het speciaal is ontworpen voor de Lescha betonmolens. Hierdoor weet je zeker dat het perfect past en zorgt voor een stabiele werking, waardoor je betonmolen langer meegaat en je betere resultaten krijgt.

Als specialist in betonmolens kan ik je vertellen dat het wiel een belangrijk onderdeel is van je betonmolen. Het zorgt voor de juiste stabiliteit en beweging, waardoor je betonmix optimaal wordt gemengd. Voor de beste resultaten raad ik aan om dit wiel te gebruiken in combinatie met andere originele Lescha-onderdelen.

Een groot voordeel van dit wiel is dat het licht van gewicht is, wat het gemakkelijk maakt om te gebruiken en te installeren. Een nadeel kan zijn dat het wiel alleen geschikt is voor de Lescha betonmolens van het type Euromix 125 en SM 145.

Mijn persoonlijke mening is dat het kunststof wiel voor Lescha betonmolens een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een wiel dat specifiek is ontworpen voor je Lescha betonmolen. Het is licht van gewicht, gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor optimale stabiliteit en beweging. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor andere betonmolens.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

10. Atika Betonmolen expert 185 liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.8

Atika Betonmolen expert 185 liter 230V 322351| Afname Per: 1 Stuk| Merk: Atika | Spanning (V): 230 | Korte beschrijving: Model Expert 185. Met platte riemaandrijving en stofdichte op levensduur gesmeerde kogellagers. Mengtrommel bestaande uit afzonderlijk te verwisselen onder- en bovenhelft. De ondertrommel heeft een versterkingskruis en verwisselbaar tandkranssegment. Max. vulling 185 l. Met handwiel en voetrem. Met GS/CE keur. Geïsoleerde motor 230 V - 0,9 kW. Voorzien van kunststof velgen met massieve rubberen banden.\n ###\n Ook leverbaar met een motor van 400 V en/of benzinemotor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van betonmolens. Er zijn namelijk 35 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!