Wat is de beste batterijtester van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede batterijtester is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste batterijtester van 2023? Na het onderzoeken van 54 batterijstesters kwam de 12V/24V Voltmeter - Mini Voltagemeter zwart als beste getest uit onze batterijtester-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de batterijstesters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 batterijstesters-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame batterijtester-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste batterijstesters

1Score: 9.9
12V/24V Voltmeter - Mini Voltagemeter zwart
12V/24V Voltmeter - Mini Voltagemeter zwart
THAR
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
’merkloos’ Miernik XL830L digitale multimeter geen kleur
’merkloos’ Miernik XL830L digitale multimeter geen kleur
’merkloos’
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Voltmeter digitaal inbouw 6-48V |Auto, groen
Voltmeter digitaal inbouw 6-48V |Auto, groen
ZQC
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Earu® Led Digitale Voltmeter Inbouw rood
Earu® Led Digitale Voltmeter Inbouw rood
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Bigstren digitale multimeter AC / zwart | geel
Beste Batterijtester voor hobbyisten
Bigstren digitale multimeter AC / zwart | geel
Bigstren
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Led Digitale Voltmeter Inbouw 2.5
Led Digitale Voltmeter Inbouw 2.5
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Pancontrol Spanningstester, 2-polig
Beste Batterijtester voor professionals
Pancontrol Spanningstester, 2-polig
Pancontrol
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Earu® Led Digitale Voltmeter Waterdicht zwart | geel
Earu® Led Digitale Voltmeter Waterdicht zwart | geel
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Inbouw AC Voltmeter vanaf 70V zwart met blauw display
Inbouw AC Voltmeter vanaf 70V zwart met blauw display
ZQC
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Batterij Tester Model BT-168D w zwart
Batterij Tester Model BT-168D w zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Batterijtester Koopgids

Batterijen zijn handig, maar helaas gaan ze vaak onverwacht leeg. Daarom heb je de beste batterijtester nodig! Lees er hier meer over.

Hoe test je een batterij?

Er zijn verschillende manieren om een batterij te testen, afhankelijk van het type batterij en het type testapparatuur dat beschikbaar is. 

Hier zijn enkele veelvoorkomende methoden:

Multimeter: Dit is een veelgebruikt apparaat om batterijen te testen. U kunt de spanning van de batterij meten door de rode en zwarte draad van de multimeter op de polen van de batterij aan te sluiten.

Batterijtester: Dit is een apparaat speciaal ontworpen om batterijen te testen. U hoeft alleen de batterij in het apparaat te steken en de spanning van de batterij wordt op het scherm weergegeven.

LED-toetsen: Dit is een eenvoudige methode om te bepalen of een batterij nog sterk genoeg is om een apparaat aan te drijven. Sluit een LED-toets aan op de batterij en bekijk of de LED brandt. 

Als de LED helder brandt, is de batterij nog sterk. Als de LED zwak of niet brandt, is de batterij bijna leeg of is deze defect.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze richtlijnen als richtlijn moeten worden beschouwd en dat de uiteindelijke uitkomst afhankelijk is van vele factoren, zoals de kwaliteit van het apparaat dat wordt gebruikt, de leeftijd van de batterij en de omgevingsomstandigheden.

Wat is een goed batterijpercentage?

Er is geen specifiek batterijpercentage dat als "goed" of "ideaal" wordt beschouwd, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals het type apparaat, de leeftijd van de batterij en hoe vaak het wordt gebruikt.

Een batterij met een hoog percentage batterijcapaciteit zorgt ervoor dat het apparaat langer meegaat zonder op te laden. Als je batterijpercentage onder de 20% zakt, is het tijd om je apparaat op te laden. 

Bij veel moderne laptops, smartphones en andere elektronische apparaten wordt je gewaarschuwd als het batterijpercentageonder de 20% zakt.

Het is belangrijk om te onthouden dat de levensduur van een batterij afneemt naarmate de batterij ouder wordt en vaker wordt opgeladen en ontladen. Als u regelmatig problemen ondervindt met de batterij van uw apparaat, is het misschien tijd om een ​​nieuwe batterij te overwegen.

Wat zegt batterijcapaciteit?

Batterijcapaciteit geeft aan hoeveel energie een batterij kan opslaan en leveren. Het wordt uitgedrukt in milliampere-uur (mAh) of in watthour (Wh). Hoe groter de batterijcapaciteit, hoe langer het apparaat op de batterij kan werken zonder op te laden.

Batterijcapaciteit is een belangrijke factor bij het bepalen van de batterijduur van elektronische apparaten, zoals smartphones, laptops en tablets. 

Het is belangrijk om op te merken dat batterijduur ook afhankelijk is van andere factoren, zoals de vermogenseisen van het apparaat, de omgevingsomstandigheden en hoe het apparaat wordt gebruikt.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat batterijcapaciteit afneemt naarmate een batterij ouder wordt en vaker wordt opgeladen en ontladen. Als je regelmatig problemen ondervindt met de batterijduur van je apparaat, is het misschien tijd om een ​​nieuwe batterij te overwegen.

Hoeveel spanning staat er op een batterij?

De spanning die op een batterij staat, hangt af van het type batterij en het aantal cel- of serie- of parallelfasen. Hier zijn enkele richtlijnen voor enkele veelvoorkomende soorten batterijen:

Alkaline- of Zink-carbonbatterijen: Deze batterijen hebben een nominale spanning van 1,5 V per cel.

NiCad en NiMH-batterijen: Deze batterijen hebben een nominale spanning van 1,2 V per cel.

Li-Ion-batterijen: Deze batterijen hebben een nominale spanning van 3,6 V per cel.

Auto-batterijen (Lood-zuur): De spanning van een auto-batterij varieert afhankelijk van het type en de grootte, maar de meeste auto-batterijen hebben een nominale spanning van ongeveer 12 V.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze richtlijnen als richtlijn moeten worden beschouwd en dat de uiteindelijke spanning die op een batterij staat, afhankelijk is van vele factoren, zoals de leeftijd van de batterij, de omgevingsomstandigheden en de belasting die op de batterij wordt geplaatst.

Hoe lang gaat 100% batterij mee?

De duur van een 100% batterij hangt af van verschillende factoren, zoals het type batterij, de grootte van de batterij, de hoeveelheid energie die wordt gebruikt en de omgevingsomstandigheden

Hier zijn enkele richtlijnen voor enkele veelvoorkomende toepassingen:

Smartphones: De batterijduur van een smartphone varieert sterk afhankelijk van het type toestel, de grootte van de batterij, het gebruik van de telefoon en de scherminstellingen. 

Gemiddeld zou een volle batterij tussen de 8 en 12 uur mee moeten gaan, maar dit is een richtlijn en uiteindelijk hangt het af van hoeveel het apparaat wordt gebruikt.

Laptops: De batterijduur van een laptop varieert afhankelijk van het type apparaat, de grootte van de batterij, de processor, het schermformaat en het gebruik van de laptop. Gemiddeld zou een volle batterij tussen de 4 en 8 uur moeten meegaan, hoewel sommige high-end laptops langer mee kunnen gaan.

Elektrische voertuigen: De batterijduur van een elektrische voertuig varieert afhankelijk van het type voertuig, de grootte van de batterij en de omgevingsomstandigheden. Gemiddeld zou een volle batterij tussen de 200 en 400 kilometer mee moeten gaan, afhankelijk van het type voertuig.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze richtlijnen als richtlijn moeten worden beschouwd en dat de uiteindelijke batterijduur afhankelijk is van vele factoren.

hero illustration

Hoe testen we batterijstesters?

Om de beste batterijtester te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze batterijtester-test hebben we 54 batterijstesters geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze batterijtester-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze batterijtester-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne batterijtester-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte batterijtester in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 54 batterijstesters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste batterijstesters op een rijtje

1. 12V/24V Voltmeter - Mini Voltagemeter zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij ook zo benieuwd naar de conditie van de accu van je auto? Met de Mini Voltagemeter zwart kan je snel en gemakkelijk de accuspanning meten. Het is belangrijk om de accuspanning te meten wanneer de auto in rust is en met draaiende motor. Met deze voltmeter kan je exact zien wat de accuspanning is en of deze nog in goede conditie is of dat deze opgeladen moet worden.

De Mini Voltagemeter zwart is geschikt voor zowel 12V als 24V en heeft een meetbereik van DC 8V tot 30V met een nauwkeurigheid van 0,1V. Bovendien is het apparaat erg compact en licht van gewicht. Deze voltmeter is gemakkelijk in de sigarettenaansteker van je auto te steken en je kan direct de accuspanning aflezen op het LED-display.

Wat deze voltmeter zo uniek maakt is de nauwkeurigheid en het compacte formaat. Daarnaast is het erg handig dat je de accu kan checken zonder dat je hiervoor naar een garage hoeft. Je kan de Mini Voltagemeter zwart namelijk altijd bij de hand hebben in je auto.

Een nadeel van deze voltmeter is dat het alleen de accuspanning meet en niet de conditie van de accu zelf. Daarvoor zal je nog steeds naar een garage moeten gaan.

Kortom, de Mini Voltagemeter zwart is een handig apparaatje dat je in je auto kan hebben om snel en gemakkelijk de accuspanning te meten. Het is nauwkeurig en compact, en je hoeft hiervoor niet naar een garage te gaan. Echter meet het alleen de accuspanning en niet de conditie van de accu zelf.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. ’merkloos’ Miernik XL830L digitale multimeter geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.1

De digitale meter is een onmisbaar gereedschap voor elke elektricien, monteur en elektronica servicetechnicus. De spanningsmeter is voorzien van een blauwe achtergrondverlichting, zodat het scherm altijd gemakkelijk af te lezen is. De multimeter heeft ook een "hold"-functie waarmee je de laatste meting kunt onthouden. TECHNISCHE SPECIFICATIES: Productcode: 11328 Hoge maximale stroom- en gelijkspanningsmeetbereiken Hoge maximale meetbereiken voor wisselspanning Nuttige meetbereiken voor kleine gelijkstroom Heeft een behuizing die beschermt tegen elektrische schokken DE METER STAAT DE VOLGENDE SOORTEN METINGEN TOE: Doorgangstest Weerstandsmeting Diode meting Meting van gelijkstroom Meting van gelijk- en wisselspanning Transistormeting LCD-achtergrondverlichting HOLD Afmetingen: 7 cm x 14 cm x 3,5 cm TECHNISCHE GEGEVENS: Gelijkspanning (DCV) 200m/2/20/200 [V] +/-(0.5%+/-2) 1000V +/-(0.8%+/-2) 0.2 mV-1000V Wisselspanning (ACV) 200V +/-(1.2%+3) 750V +/-(1.2%+3) 0.2mV-750V Gelijkstroom (DCA) 200uA/2000uA/20mA +/-(1%+/-2) 200mA +/-(2%+/-2) 10A +/- (3%+/-2) 10uA-10A Weerstand (OHM) 200ohm +/-(0.8%+/-2) 2k/20k/200k/2M[ohm] +/-(0.8%+/-2) 200Mohm +/-(1%+/-2) 0.2ohm-200Mohm Transistortest: ja Automatische uitschakeling: ja Diode test: ja Doorgangsindicatie: ja LCD-display: ja Batterij: 9V 6F22 (meegeleverd) Displaygrootte: 15x46mm Afmetingen: 67x124x22mm Meter is CE-gecertificeerd SET BEVAT: Nieuwe XL830L digitale meter Set testkabels 9V-batterij Rubberen beschermhoes Originele verpakking

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 september in huis

Bekijk prijs

3. Voltmeter digitaal inbouw 6-48V |Auto, groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.8

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en handige voltmeter voor je auto, motorfiets of boot? Dan is de Voltmeter digitaal inbouw 6-48V |Auto, groen de perfecte keuze! Deze voltmeter is niet alleen waterdicht en stofdicht, maar heeft ook een brandvertragend materiaal. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de voltmeter beschadigd raakt tijdens het gebruik.

Met een maximaal meetbereik voltage van 48V en een LED display kleur van groen, kan je gemakkelijk het voltage meten van je voertuig. De voltmeter is geschikt voor alle auto's, motorfietsen en andere universele modellen van 6V tot max 48V. De afmetingen van de voltmeter zijn 36x16mm en het materiaal is gemaakt van milieuvriendelijk plastic.

Wat deze voltmeter uniek maakt is de mogelijkheid om zowel de anode als de kathode aan te sluiten. Dit zorgt voor een nauwkeurige meting van het voltage en voorkomt eventuele fouten. Daarnaast is de voltmeter gemakkelijk in te bouwen in je voertuig en is de interface zeer gebruiksvriendelijk.

De Voltmeter digitaal inbouw 6-48V |Auto, groen is een must-have voor elke autoliefhebber en motorrijder. Het is de perfecte tool om het voltage van je voertuig te meten en eventuele problemen op te sporen. Het enige nadeel is dat de voltmeter alleen geschikt is voor voertuigen met een voltage van maximaal 48V.

Al met al is de Voltmeter digitaal inbouw 6-48V |Auto, groen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en handige voltmeter. De voltmeter is gemakkelijk in gebruik, nauwkeurig en waterdicht. Wat wil je nog meer?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 september in huis

Bekijk prijs

4. Earu® Led Digitale Voltmeter Inbouw rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.3

Earu® Led Digitale Voltmeter Inbouw - 2.5 tot 32V DC - Volt Meter - Voltage Tester - Detector - Rood Kenmerken: Voedingsspanning: DC 2,5-30 v Meetbereik: DC 2,5 tot 32V Display: drie 0.36 LED digitale buis Refresh rate: ongeveer 200 ms/tijden Nauwkeurigheid: 1% (+/-1 Digit) Bedrijfstemperatuur -10 °C tot + 50 °C Display Kleur: Rood Display grootte: 23x14mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. Beste Batterijtester voor hobbyisten: Bigstren digitale multimeter AC / zwart | geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.8

Als je op zoek bent naar een digitale multimeter die perfect is voor het meten van spanning, stroom en weerstand, dan is de Bigstren digitale multimeter AC/zwart | geel de juiste keuze. Met een maximaal meetbereik van 750V is deze multimeter geschikt voor moderne consumentenelektronica. Wat deze multimeter onderscheidt van andere producten, is de gemakkelijk af te lezen display en de stevige rubberen behuizing. De meter heeft ook een uitklapbare standaard, die het nog gemakkelijker maakt om metingen te verrichten.

Een andere handige functie van deze multimeter is de lage batterij-indicator, waardoor je altijd weet wanneer je de batterij moet vervangen. De meter kan ook de versterking van hFE-transistoren meten en heeft een diodetestfunctie. Dit alles maakt deze multimeter de perfecte tool voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Het enige nadeel van deze multimeter is dat de maximale aflezing slechts 1999 is, wat sommige gebruikers kan beperken bij het verrichten van metingen. Maar over het algemeen is de Bigstren digitale multimeter AC/zwart | geel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en nauwkeurige multimeter voor hun elektronica.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6. Led Digitale Voltmeter Inbouw 2.5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige manier om de spanning van je batterij te meten? Dan is de Led Digitale Voltmeter Inbouw 2.5 een geweldige optie! Deze voltmeter heeft een meetbereik van 2.5 tot 32V DC en een nauwkeurigheid van 1% (+/-1 Digit), wat betekent dat je altijd de juiste metingen krijgt. Het display is voorzien van drie 0.36 LED digitale buizen die de spanning weergeven in een heldere, groene kleur. Met een refresh rate van ongeveer 200 ms/tijden, kun je erop vertrouwen dat je snel en nauwkeurig meetresultaten krijgt.

Wat deze voltmeter echt onderscheidt van andere producten is het feit dat het heel gemakkelijk is om in te bouwen. Het is gemaakt van duurzaam kunststof en metaal, en weegt slechts 12 g. Dit maakt het de perfecte oplossing voor mensen die hun batterijen willen testen zonder veel extra gewicht toe te voegen. Daarnaast is hij ook nog eens heel betaalbaar, dus je hoeft geen fortuin uit te geven om de spanning van je batterijen te kunnen meten.

Er zijn natuurlijk ook enkele nadelen aan deze voltmeter. Zo is hij niet geschikt voor het meten van AC spanningen en kan hij alleen gebruikt worden in een temperatuurbereik van -10°C tot +50°C. Ook kan het zijn dat de nauwkeurigheid iets afneemt bij hogere spanningen, maar over het algemeen is dit een uitstekende voltmeter voor de gemiddelde gebruiker.

Al met al is de Led Digitale Voltmeter Inbouw 2.5 een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en nauwkeurige manier om de spanning van hun batterijen te meten. Het is gemakkelijk te installeren, nauwkeurig en betaalbaar, waardoor het een geweldige optie is voor iedereen die zijn batterijen in topconditie wil houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Batterijtester voor professionals: Pancontrol Spanningstester, 2-polig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.3

De juiste spanningstester voor jou Ga te werk met deze spanningstester en maak gebruik van alle voordelige functies die hij bezit. Deze spanningstester is geschikt voor zowel AC- als DC-spanningen en bevat 8 LED-indicatoren die de lage en de gevaarlijke hoge spanningen aangeven. Deze spanningstester is veiliger dan anderen van zijn soort vanwege de thermische beveiliging en de contactmouwen. 8 LED's 6-400V AC/DC Groen voor lage spanningen tot 24 V en rood voor gevaarlijke spanningen van 50 V Polariteitindicator voor DC Met testknop 30 mA aardlekschakelaar Schakelbare belasting ter voorkoming van stray-voltage Met contactmouwen Stroomverbruik 25 mA bij 400 V slechts 14 mA bij 230 V Met thermische beveiliging Spatwater- en stofdicht IP 64 Geen batterijen nodig CAT III 400 V Meetbereiken: DC 6-12-24-50-120-230-400 V AC 6-12-24-50-120-230-400 V Afmetingen: 248 x 32 x 26 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. Earu® Led Digitale Voltmeter Waterdicht zwart | geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9

Met de Earu® Led Digitale Voltmeter Waterdicht zwart | geel haal je een handige en betrouwbare batterijtester in huis. De Voltmeter heeft een meetbereik van 3 tot 30V DC en een nauwkeurigheid van 1% (+/- 0.3 Digit). Het is een compact apparaatje dat je gemakkelijk kunt bevestigen en aflezen dankzij de drie LED digitale buizen. De refresh rate van ongeveer 200 ms/per keer zorgt ervoor dat je snel en accuraat de spanning van je batterij kunt aflezen.

Wat deze Battery tester uniek maakt, is dat hij waterdicht is. Dit betekent dat je hem ook buiten kunt gebruiken, zelfs als het regent. De gele display kleur maakt het aflezen van de meetwaarden nog makkelijker. Het apparaatje weegt slechts 17 gram en is gemaakt van stevig kunststof.

De Earu® Led Digitale Voltmeter Waterdicht zwart | geel is ideaal voor het testen van batterijen van bijvoorbeeld auto's, motoren, boten, drones en RC-auto's. Met deze Voltmeter weet je direct of je batterij nog voldoende spanning heeft of aan vervanging toe is.

De voedingsspanning van DC 3-30V maakt deze Battery tester geschikt voor verschillende soorten batterijen. Het apparaatje kan eenvoudig worden aangesloten en is direct klaar voor gebruik.

De grootste voordelen van deze Battery tester zijn de waterdichtheid en het compacte formaat. Het nadeel is dat het apparaatje alleen geschikt is voor het testen van spanning en niet voor het testen van de capaciteit van een batterij.

Kortom, de Earu® Led Digitale Voltmeter Waterdicht zwart | geel is een handig en betrouwbaar apparaatje dat je helpt om snel en accuraat de spanning van je batterij te meten. Dankzij de waterdichtheid en het compacte formaat kun je hem overal mee naartoe nemen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Inbouw AC Voltmeter vanaf 70V zwart met blauw display

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.1

Inbouw AC Voltmeter vanaf 70V tot 500V / Blauw LED / eenvoudig aan te sluiten AC Inbouw voltmeter met een meetbereik van 70V tot 500V. Blauw LCD weergave. Wordt aangesloten met 2 draden. Afmetingen 48mm x 29mm x 22mm. Bedrijfstemperatuur -10 °C tot + 50 °C Maximaal 1 jaar garantie Voltmeter heeft tolerantie tot 6V, dus ze kunnen afwijken maar u heeft ook mogelijkheid tot kalibreren van de spanning.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 juli in huis

Bekijk prijs

10. Batterij Tester Model BT-168D w zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Batterij Tester Model BT-168D w zwart

  • list plusDeze batterijtester is nauwkeurig in het meten van de stroom en spanning.
  • list plusEen ander voordeel is dat het design stijlvol en aantrekkelijk is.
  • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Nadelen Batterij Tester Model BT-168D w zwart

  • list plusEen nadeel is dat er geen extra functies beschikbaar zijn.
  • list plusDe kleur kan afwijken van de afbeelding.
  • list plusDaarnaast is de batterijtester niet waterdicht.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.2

Heb je ooit een lege batterij gehad, maar wist je niet zeker of deze nog bruikbaar was? Met de Batterij Tester Model BT-168D w zwart hoef je je geen zorgen meer te maken! Deze batterijtester kan verschillende afmetingen batterijen testen, inclusief standaard en oplaadbare batterijen zoals 9V, AA, AAA en meer.

De kleurgecodeerde weergave maakt het gemakkelijk om de status van je batterij te begrijpen met goede, lage en vervang/oplaadindicatoren. Het beste van alles is dat je geen extra batterijen nodig hebt om deze tester te laten functioneren. Eenvoudig de batterij in het station plaatsen, de positieve en negatieve aansluiten en de aanwijzer zal naar het overeenkomstige gebied springen.

De Batterij Tester Model BT-168D w zwart is een wijzer-type tester met een spanningsmeetbereik van 12V en een spanningsmeetnauwkeurigheid van 0.1V. Het heeft ook een weerstandmeetbereik van 10m ohm en een interne meetnauwkeurigheid van 0.1m ohm. Deze batterijtester is licht van gewicht met slechts 62g en werkt op een voedingsspanning van 1,5-9V.

Wat deze batterijtester onderscheidt van anderen is het gemak en de nauwkeurigheid van de metingen. Het is niet alleen gemakkelijk af te lezen en te gebruiken, maar het is ook zeer nauwkeurig in de metingen die het levert. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

Als het gaat om de voordelen van deze batterijtester, is het belangrijk om te benadrukken dat het je tijd en geld bespaart. Je hoeft niet langer te gissen of een batterij nog bruikbaar is of niet. Met deze tester weet je het meteen. Het enige nadeel van deze batterijtester is dat het alleen de spanning van de batterij meet en niet de capaciteit.

Al met al is de Batterij Tester Model BT-168D w zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en nauwkeurige batterijtester. Het is gemakkelijk in gebruik en bespaart je tijd en geld. Het enige nadeel is dat het alleen de spanning van de batterij meet en niet de capaciteit. Maar als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om te controleren of je batterij nog werkt, dan is deze tester zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van batterijstesters. Er zijn namelijk 54 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!