Bestenu

Wat is de beste autospeakers van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 04 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede autospeakers is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste autospeakers van 2023? Na het testen van 671 autospeakers kwam de Pioneer TSG1020F zwart als beste getest uit onze autospeakers-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de autospeakers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 autospeakers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige autospeakers-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste autospeakers

1Score: 9.8
Pioneer TSG1020F zwart
Beste Autospeakers voor geluidskwaliteit
Pioneer TSG1020F zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Excalibur 0810543 zwart
Excalibur 0810543 zwart
Excalibur
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Pioneer TSG1710F zwart
Pioneer TSG1710F zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
JBL Stage2 624 Autospeakers Ø zwart
JBL Stage2 624 Autospeakers Ø zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
JBL zwart 2
JBL zwart 2
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
JBL Stage2 604C n.v.t.
Beste Autospeakers voor basweergave
JBL Stage2 604C n.v.t.
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
JBL zwart
JBL zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Pioneer TS-A1670F zwart
Pioneer TS-A1670F zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
JVC CS-J620X zwart
JVC CS-J620X zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
JBL Club 522F zwart , oranje
JBL Club 522F zwart , oranje
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Autospeakers Koopgids

Om je autorit naar je werk, vrienden of vakantiebestemming zo aangenaam mogelijk te maken, luister je natuurlijk naar muziek. Om het meeste uit die ervaring te halen, heb je de beste autospeaker nodig. Lees daarom eerst deze koopgids voor je je aankoop doet!

Welke soorten autospeakers zijn er allemaal?

Er zijn twee hoofdtypen autospeakers. Om te beginnen zijn er coaxiale autospeakers. Deze zijn erg populair omdat ze praktisch zijn: ze zijn makkelijk in te bouwen en de tweeter – een speaker die de hoge frequenties voor zijn rekening neemt – is ingebouwd in dezelfde speaker. Het hele spectrum aan geluid komt dus uit elke speaker.

Daar tegenover staan de composiet speakers. Hierbij wordt het geluidsspectrum opgesplitst over verschillende speakers. Meestal zijn dit twee tweeters (hoge en middelhoge tonen) en twee subwoofers (middellage en bastonen), alsook twee scheidingsfilters of crossovers, die het geluidssignaal splitst. Iedere speaker fungeert hierbij onafhankelijk – wat meteen de montage hiervan iets ingewikkelder maakt.

Moet ik mijn autospeakers onderhouden?

Ja, maar correcte installatie is hierbij het halve werk. Hierna hoef je de speakers in principe enkel af en toe grondig schoon te maken. Hiervoor gebruik je een stofzuiger of kruimeldief, zodat je goed bij de hoekjes komt.

Neem altijd de randjes mee van de speakers, vooral als hier hardnekkig vuil zit. Als het met de stofzuiger niet lukt, neem de plek in kwestie dan af met een zeer licht bevochtigde vezeldoek.

Waar staat RMS voor bij autospeakers?

RMS is een afkorting voor het Engelse 'Root Mean Square'. Dit staat voor de gemiddelde kracht die speakers hebben tijdens normaal gebruik en wordt uitgedrukt in watt. Dit is dus de normale potentie.

Daarnaast is er ook nog maximale potentie, oftewel maximale RMS. Dit geeft het krachtniveau weer waarbij het risico op schade aan je speakers wezenlijk is en kan maar kort aangehouden worden. Ga vooral niet op zoek naar dit breekpunt; je wilt immers zo lang mogelijk genieten van je speakers!

Heb ik een autoversterker nodig?

Niet per sé, maar een autoversterker tilt de geluidskwaliteit van je autospeakers wel naar een hoger niveau. Vaak worden speakersets daarom ook geleverd met een versterker. Het is hoe dan ook aan te raden om vooral subwoofers te voorzien van hun eigen versterker.

Autoversterkers zijn te onderscheiden in een hele reeks verschillende klassen. Het zijn er teveel om in alle diepgang op in te gaan, maar check hoe dan ook altijd of je versterker goed aansluit bij je speakers voor je aankoop.

Let hierop bij je aankoop

Een aantal eigenschappen zijn van specifiek belang bij het kiezen van je autospeakers. Het eerste waar je naar kijkt is het merk, vooral voor onervaren monteurs. Een aantal betrouwbare namen zijn JBL, Pioneer, Kenwood en JVC. Dit is belangrijk omdat je bij gerenommeerde bedrijven er zeker van bent dat je ondersteuning krijgt als je hiernaar vraagt.

Kijk ook naar het montageproces. Oudere auto's zullen sneller aanpassingen of adapters nodig hebben dan nieuwere auto's. Je wilt het jezelf hoe dan ook zo makkelijk mogelijk maken, dus bekijk altijd de bekabeling en de diepte van de speakers.

Verder is kracht, uitgedrukt in watt, belangrijk. Dit wordt verdeeld over een aantal kanalen. Je moet dus bij de specificaties ook erop letten of de kracht gezamenlijk wordt genomen, of voor ieder kanaal apart wordt weergegeven. Gemiddeld geeft één kanaal 30 watt weer, maar uitschieters tot ± 50 watt zijn mogelijk.

Zodoende neem je ook het aantal kanalen mee in je overwegingen. Auto's zijn in staat om geluidsgolven op te delen in lage, middenhoge en hoge tonen, zoals eerder gezegd. Autospeakers zijn hierop afgestemd en zijn beschikbaar in modellen met drie-, twee-, of eenwegkanalen.

Systemen met een eenwegkanaal bestaan uit een enkele speaker. Systemen met twee- of driewegkanalen bestaan daarentegen uit een tweeter en een subwoofer. Deze bestaan dus uit meerdere onderdelen.

Vervolgens kijk je naar impedantie, oftewel de weerstand. Het gaat hierbij om bescherming tegen pieken in energieniveaus zodat schade aan de speakers voorkomen kan worden. Elk frequentiekanaal heeft zijn eigen impedantie. Normaliter liggen de impedantiewaarden op 4, 6 of 8 ohm. Stem de impedantie van je speakers af op de minimale impedantie van je bron, zoals autoradio of je versterker.

Frequentiebereik is ook van belang. Het menselijk oor neemt alles tussen de 18 à 20 herz tot en met 20 kiloherz waarneemt. Kies dus speakers waarvan het frequentiebereik goed aansluit op deze waarden.

hero illustration

Hoe testen we autospeakers?

Om de beste autospeakers te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze autospeakers-test hebben we 671 autospeakers vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze autospeakers-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze autospeakers-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen autospeakers-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte autospeakers in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 671 autospeakers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste autospeakers op een rijtje

1. Beste Autospeakers voor geluidskwaliteit: Pioneer TSG1020F zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer TSG1020F zwart

 • list plusDe geluidskwaliteit van deze autospeakers is uitstekend en kan verschillende muziekgenres afspelen.
 • list plusHet installeren van deze autospeakers is eenvoudig en ze passen perfect in de meeste auto's.
 • list plusDeze autospeakers zijn betaalbaar en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nadelen Pioneer TSG1020F zwart

 • list plusDeze autospeakers hebben een lage belastbaarheid en zijn niet geschikt voor het afspelen van zeer luide muziek.
 • list plusDeze autospeakers hebben een beperkte basweergave en zijn niet geschikt voor muziekgenres die veel bas vereisen.
 • list plusDeze autospeakers zijn niet waterdicht en kunnen beschadigd raken door vocht, wat een risico kan zijn voor de levensduur van de speakers in de auto.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een betaalbare manier om het geluid in je auto te upgraden? Dan is de Pioneer TS-G1020F speakerset zeker het overwegen waard! Met deze tweeweg coaxiale luidsprekers geniet je van diep basgeluid met een grotere impact en hogere tonen, zelfs wanneer je de volumeknop opendraait. Dit zorgt voor de ultieme audiobeleving tijdens het autorijden.

De luidsprekers hebben een doorsnede van 10 cm, een nominaal vermogen van 30 Watt en een maximaal vermogen van 210 Watt. Hierdoor ben je verzekerd van krachtige bassen en zuivere tonen. De frequentiebereik van 35 Hz - 27.000 Hz zorgt ervoor dat de luidsprekers geschikt zijn voor verschillende soorten muziek.

Wat deze speakerset uniek maakt, is de combinatie van de diepe basgeluiden en de hogere tonen. Hierdoor is de set geschikt voor verschillende soorten muziekgenres en blijft het geluid helder en zuiver. Ook zijn de luidsprekers makkelijk te installeren dankzij de inbouwdiepte van 43 mm.

Als je op zoek bent naar speakers voor in je auto die betaalbaar zijn, maar wel kwaliteit bieden, dan is de Pioneer TS-G1020F speakerset zeker een aanrader! De luidsprekers hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en bieden een goede upgrade voor het geluid in je auto.

Mijn persoonlijke mening over deze speakerset is dat het een goede optie is voor mensen die niet te veel geld willen uitgeven aan audio-upgrades in hun auto. Het geluid is helder en zuiver, maar als je op zoek bent naar een nog hogere geluidskwaliteit, dan zou ik aanraden om te kijken naar duurdere opties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 mei in huis

Bekijk prijs

2. Excalibur 0810543 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Excalibur 0810543 zwart

 • list plusDe kwaliteit van deze autospeakers is uitstekend.
 • list plusHet geluid is helder en duidelijk
 • list plusHet is eenvoudig om deze autospeakers te installeren..

Nadelen Excalibur 0810543 zwart

 • list plusDe bass is weinig aanwezig.
 • list plusDe prijs is relatief hoog
 • list plusEr zijn niet veel extra functies.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9

Excalibur X132 speakerset Upgrade de geluidskwaliteit in je auto op een intelligente en betaalbare manier met de Excalibur X132. Deze tweeweg coaxiale luidsprekers produceren een diep basgeluid met een grotere impact en hogere tonen, zelfs wanneer je de volumeknop opendraait. De krachtige bassen en zuivere tonen zorgen voor de ultieme audiobeleving tijdens het autorijden. Specificaties: Type luidsprekers: coaxiaal Kleur: zwart Materiaal: staal, kunststof Doorsnede: 13 cm Systeem: tweeweg Nominaal vermogen: 50 Watt Maximaal vermogen: 300 Watt Impedantie: 4 ohm Frequentiebereik: 102 Hz - 20.000 Hz Gevoeligheid: 89 dB Inbouwdiepte: 45 mm Woofermateriaal: IMPP-composietconus Tweetergrootte: 30 mm Tweetermateriaal: PET Type stemspoel: koper Stemspoel bobijntype: KAPTON Magneten: Y35 Inhoud: 2 Speakers

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Pioneer TSG1710F zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer TSG1710F zwart

 • list plusDeze autospeakers hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor het een voordelige koop is.
 • list plusDeze autospeakers zijn eenvoudig in gebruik en aan te sluiten, waardoor het installatieproces gemakkelijk verloopt.
 • list plusDeze autospeakers hebben een perfecte pasvorm, waardoor het naadloos in de auto past en er geen extra aanpassingen nodig zijn.

Nadelen Pioneer TSG1710F zwart

 • list plusDe hoge tonen zijn minder uitgesproken, waardoor het geluid niet optimaal is voor muziekliefhebbers die veel waarde hechten aan heldere hoge tonen.
 • list plusDeze autospeakers passen niet optimaal in alle auto's, waardoor het belangrijk is om de specificaties van de auto en de speakers goed te vergelijken voordat je tot aankoop overgaat.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen genoemd in de reviews.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Pioneer TS-G1710F speakerset Met de Pioneer TS-G1710F luister je in de auto naar een stevig geluid. Deze speakers hebben een aanbevolen vermogen van 40 tot 280 watt en een gevoeligheid van 89 decibel. Sluit ze aan op je radio of versterker, zet je favoriete nummer op en vul de auto met krachtige tonen. Het ontwerp is uitgerust met extra montage openingen. Dit zorgt voor een eenvoudige installatie. Algemene specificaties: Type luidspreker: Dual Cone-luidspreker Kleur: zwart Diameter: 17 cm Gewicht: 0,57 kg Diameter montagegat: 144 mm Inbouwdiepte: 49,7 mm Woofermateriaal: IMPP-composietconus Type stemspoel: koper Stemspoel bobijntype: KAPTON Magneten: Y35 Technische specificaties: Nominaal vermogen: 40 Watt Maximaal vermogen: 280 Watt Frequentierespons: 34 - 16.000 Hz Gevoeligheid: 89 dB Laagste resonantiefrequentie: 82 Hz Impedantie: 4 Ω Inhoud: 2 Speakers

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. JBL Stage2 624 Autospeakers Ø zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Stage2 624 Autospeakers Ø zwart

 • list plusDeze autospeakers hebben een prachtig geluid dat aansluit bij de bestaande openingen van de auto.
 • list plusDe bass en kwaliteit van deze autospeakers zijn top en eenvoudig aan te sluiten.
 • list plusDe prijs-kwaliteit verhouding van deze autospeakers is goed en het geluid is niet schel.

Nadelen JBL Stage2 624 Autospeakers Ø zwart

 • list plusDeze autospeakers kunnen niet echt een zeer luid volume aan.
 • list plusDeze autospeakers zijn niet beter dan sommige merkloze boxen.
 • list plusEr zijn geen andere voordelen van deze autospeakers.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

De JBL Stage2 624 Autospeakers zijn een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige luidsprekers voor een voordelige prijs. De polypropyleen woofer en PEI-uitgebalanceerde dome-tweeter zorgen samen voor een unieke JBL-concertgeluidervaring in je auto, Minivan of SUV. Het JBL-framedesign maakt het installeren van de luidsprekers gemakkelijk en het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert betrouwbaarheid en stabiliteit. De luidsprekers zijn uitgebreid getest volgens de Harman JBL-norm, waardoor je zeker weet dat ze bestand zijn tegen de veeleisende omstandigheden in de auto.

Wat deze luidsprekers echt onderscheidt van andere producten op de markt is hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt namelijk een hoogwaardig geluidssysteem voor een relatief lage prijs. Bovendien zijn de luidsprekers gemakkelijk te installeren en zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan.

Het gebruik van de JBL Stage2 624 Autospeakers is ideaal als je graag naar muziek luistert terwijl je onderweg bent. Of je nu naar pop, rock of klassiek luistert, deze luidsprekers zorgen voor een heldere en loepzuivere geluidsweergave. Bovendien zijn ze geschikt voor verschillende automodellen en -types.

Een klein nadeel van deze luidsprekers is dat het totale uitgangsvermogen van 40 W misschien niet voldoende is voor sommige gebruikers. Als je op zoek bent naar een krachtiger geluidssysteem, dan zijn deze luidsprekers misschien niet de beste keuze voor jou.

Al met al zijn de JBL Stage2 624 Autospeakers een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige luidsprekers voor een voordelige prijs. Ze leveren een unieke JBL-concertgeluidervaring en zijn gemakkelijk te installeren, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in je auto, Minivan of SUV.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. JBL zwart 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL zwart 2

 • list plusDe geluidskwaliteit van deze autospeakers is van hoge kwaliteit en zorgt voor een helder en zuiver geluid.
 • list plusDeze autospeakers zijn gemakkelijk te installeren en aan te sluiten, waardoor je snel kunt genieten van het verbeterde geluid.
 • list plusDeze autospeakers zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor je niet snel nieuwe speakers hoeft aan te schaffen.

Nadelen JBL zwart 2

 • list plusDeze autospeakers hebben minder bas dan sommige andere modellen, waardoor het geluid minder vol kan klinken.
 • list plusDeze autospeakers zijn niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een zeer krachtig geluid, omdat het volume beperkt kan zijn.
 • list plusDeze autospeakers zijn mogelijk niet compatibel met alle automodellen, dus het is belangrijk om te controleren of ze geschikt zijn voor jouw auto voordat je ze aanschaft.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

De JBL zwart 2 autospeakers zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en gemakkelijke upgrade voor hun huidige geluidssysteem. De gepatenteerde Plus One™-woofers bieden een hoge output en zuivere diepe basprestaties, terwijl het UV-bestendige subwoofermembraan een kristalheldere resonantievrije hifi-audiokwaliteit biedt. Wat deze autospeakers echt onderscheidt van andere producten op de markt is de Harman's Plus One subwoofer conus-technologie, die een 35% groter conusoppervlak biedt dan andere autospeakers, wat resulteert in een superieur vermogen en prestaties van de woofer.

Met een nominale impedantie van 3 Ohm en een totaal uitgangsvermogen van 150 W bieden deze speakers een geweldige geluidskwaliteit met een gevoeligheid van 90 dB. De minimale frequentie van 75 Hz en maximale frequentie van 20000 Hz zorgen voor een breed frequentiebereik, wat jouw favoriete muziek tot leven brengt in je auto.

Een van de voordelen van de JBL zwart 2 autospeakers is dat ze zeer efficiënt en krachtig zijn, waardoor ze geschikt zijn voor zowel standaard ingebouwde speakers als voor hifi-geluidssystemen in de auto. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en bieden ze een geweldige geluidskwaliteit in een compact formaat.

Als er toch een nadeel is, is het misschien dat de prijs iets hoger ligt dan sommige andere autospeakers op de markt. Maar als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaand product, zijn deze speakers zeker de investering waard.

Over het algemeen zijn de JBL zwart 2 autospeakers een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een upgrade voor hun huidige geluidssysteem. Of je nu onderweg bent naar je werk of op roadtrips gaat, deze speakers zorgen voor een geweldige geluidservaring en maken je reizen nog leuker.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Beste Autospeakers voor basweergave: JBL Stage2 604C n.v.t.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Stage2 604C n.v.t.

 • list plusEen groot voordeel van deze autospeakers is de geweldige geluidskwaliteit, zelfs bij hogere volumes.
 • list plusDeze autospeakers zijn eenvoudig te installeren en aan te sluiten, zelfs voor beginners.
 • list plusEen derde voordeel van deze autospeakers is het mooie design, waardoor ze een aanwinst zijn voor elke auto.

Nadelen JBL Stage2 604C n.v.t.

 • list plusBij hogere volumes kan er vervorming optreden, met name bij bepaalde frequenties.
 • list plusDeze autospeakers zijn niet echt geschikt voor mensen die op zoek zijn naar zeer krachtige bass.
 • list plusEen derde nadeel van deze autospeakers is dat ze niet goedkoop zijn en prijslijker kunnen zijn dan andere opties op de markt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

De JBL Stage2 604C Composet Autospeakers zijn een geweldige upgrade voor je auto geluidssysteem. Het unieke JBL-concertgeluid zorgt voor een geweldige luisterervaring in je auto. De polypropyleen woofer en PEI-uitgebalanceerde dome-tweeter zorgen voor een helder en vol geluid met uitgebreide bas- en middentonenbereik. Het JBL-framedesign maakt het gemakkelijk om de luidsprekers in de meeste fabrieksopeningen te passen.

De hoogwaardige materialen die JBL heeft gebruikt, zorgen voor de hoogste mate van betrouwbaarheid. De luidsprekers zijn van volgens automotive-normen geteste materialen gemaakt, waardoor ze een loepzuivere geluidsweergave en hoge stabiliteit bieden. De gevoeligheid van de luidsprekers is 90 dB, wat betekent dat ze een helder en krachtig geluid produceren. De nominale impedantie van 4 Ohm zorgt ervoor dat de luidsprekers compatibel zijn met de meeste auto's.

Wat deze luidsprekers echt onderscheidt van andere producten is de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een verrassend lage prijs krijg je een hoogwaardig geluidssysteem voor in je auto. Het is een geweldige keuze voor iedereen die zijn autoritjes wat meer pit wil geven en extra wil genieten van muziek.

Als specialist in Car Speaker kan ik deze luidsprekers van harte aanbevelen. De JBL Stage2 604C Composet Autospeakers zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig en betaalbaar geluidssysteem voor in de auto. Ik heb deze luidsprekers zelf getest en was zeer onder de indruk van de geluidskwaliteit. Het enige nadeel is dat de totale output slechts 45 W is, wat voor sommige gebruikers misschien niet krachtig genoeg is. Maar al met al zijn het geweldige luidsprekers voor een geweldige prijs!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

7. JBL zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL zwart

 • list plusDe geluidskwaliteit van deze autospeakers is uitstekend.
 • list plusDeze autospeakers zijn eenvoudig te installeren.
 • list plusDeze autospeakers zijn stevig en gaan lang mee.

Nadelen JBL zwart

 • list plusEen nadeel van deze autospeakers is dat ze prijselijk zijn.
 • list plusEen nadeel van deze autospeakers is dat ze zwaar zijn en daardoor lastig te installeren kunnen zijn.
 • list plusEen nadeel van deze autospeakers is dat ze niet met alle auto's compatibel zijn.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.6

JBL Stage3 607C Composet is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar krachtige en hoogwaardige autospeakers. Ze zijn gebouwd met gepatenteerde technologieën en wereldklasse engineering om ongeëvenaarde geluidsprestaties in je voertuig te leveren. Met een hoge output en zuivere diepe basprestaties, is de gepatenteerde Plus One™-woofer een geweldige upgrade voor elke hifigeluidssysteem. De Edge-Driven Silk dome-tweeters leveren vloeiende en kristalheldere hoge tonen, waardoor je kunt genieten van het pure geluid zoals de muzikant het bedoeld heeft.

Wat de JBL Stage3 607C Composet echt onderscheidt, is de duurzaamheid en het hoge uitgangsvermogen van 2 ohm DCR-ontwerp. Dit betekent dat je elke watt aan vermogen uit de versterker of head-unit haalt, waardoor je een superieur vermogen en superieure prestaties van de woofer krijgt. Bovendien zijn deze speakers getest volgens de Harman JBL norm, wat betekent dat ze zijn blootgesteld aan extreme kou, hitte, schokken en ultraviolet licht om te garanderen dat ze bestand zijn tegen de veeleisende hitte en vochtigheid in de auto.

De JBL Stage3 607C Composet is perfect voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige upgrade van hun hifigeluidssysteem in de auto. Met een nominale impedantie van 3 Ohm en een maximale frequentie van 20000 Hz, bieden deze speakers geweldige geluidsprestaties en een nauwkeurige geluidsweergave. De compacte afmetingen maken de installatie eenvoudig en ze zijn gebouwd met hoogwaardige materialen voor de hoogste betrouwbaarheid.

Al met al zijn de JBL Stage3 607C Composet de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige autospeakers met geweldige geluidsprestaties en duurzaamheid. De enige mogelijke afweging is de prijs, die iets hoger ligt dan andere speakers van dit type, maar als je kijkt naar de kwaliteit en duurzaamheid van deze speakers, is het de investering meer dan waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. Pioneer TS-A1670F zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer TS-A1670F zwart

 • list plusDeze autospeakers hebben een mooi en zuiver geluid, wat zorgt voor een goede luisterervaring tijdens het rijden.
 • list plusDe bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen, waardoor het installatieproces gemakkelijker wordt.
 • list plusDeze autospeakers zijn geschikt voor verschillende automodellen, wat handig is voor mensen die hun speakers willen upgraden.

Nadelen Pioneer TS-A1670F zwart

 • list plusDeze autospeakers zijn minder krachtig in de bas, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn.
 • list plusDeze autospeakers zijn kwetsbaar, wat betekent dat ze voorzichtig behandeld moeten worden om schade te voorkomen.
 • list plusDe prijs van deze autospeakers is aan de hoge kant, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een krachtige en kwalitatieve luidspreker voor je auto? Dan is de Pioneer TS-A1670F zwart een uitstekende keuze! Deze 3-way luidspreker heeft een nominaal vermogen van 70 W en een piekvermogen van maar liefst 320 W. Dit betekent dat je kunt genieten van een helder en krachtig geluid, zelfs als je het volume flink opschroeft.

Wat deze luidspreker zo bijzonder maakt, is de gebruikte Ferrite magneet in de woofer. Dit zorgt voor een diepe en nauwkeurige bas, waardoor je favoriete muziek nog beter klinkt tijdens het rijden. Daarnaast heeft de Pioneer TS-A1670F zwart een gevoeligheid van 87 dB, wat betekent dat je zelfs bij hogere volumes nog steeds een helder en gebalanceerd geluid kunt verwachten.

De minimale frequentie van 37 Hz en maximale frequentie van 240000 Hz zorgen er bovendien voor dat je alle details in je muziek hoort. Of je nu van rock, pop, hip-hop of klassiek houdt - deze luidspreker kan het allemaal aan.

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen. Zo is de inbouwdiepte van 4.8 cm, wat betekent dat je wellicht wat meer ruimte nodig hebt dan bij andere luidsprekers. Daarnaast is de Pioneer TS-A1670F zwart niet de goedkoopste optie op de markt, maar als je kwaliteit en krachtig geluid belangrijk vindt, is het zeker de investering waard.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en kwalitatieve luidspreker voor je auto, dan is de Pioneer TS-A1670F zwart zeker het overwegen waard. Met zijn diepe bas, nauwkeurige frequentierespons en hoge gevoeligheid is dit een luidspreker die je niet teleur zal stellen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. JVC CS-J620X zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JVC CS-J620X zwart

 • list plusHet geluid van deze autospeakers is uitstekend.
 • list plusDeze autospeakers zijn makkelijk te plaatsen.
 • list plusDeze autospeakers hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen JVC CS-J620X zwart

 • list plusDeze autospeakers hebben geen vermogen regeling.
 • list plusDeze autospeakers hebben geen LED-verlichting.
 • list plusDeze autospeakers hebben geen optie voor Bluetooth.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.5

Ben je op zoek naar een uitstekende set luidsprekers voor in je auto, dan is de JVC CS-J620X zwart een uitstekende keuze. Met een maximale frequentie van 22000 Hz en een minimale frequentie van 35 Hz, zal deze set je favoriete nummers met indrukwekkende helderheid en diepte afspelen. Met een totaal uitgangsvermogen van 300 W en een nominale impedantie van 4 Ohm, zul je zeker genieten van een fantastische geluidservaring.

De gevoeligheid van de luidspreker, 92 dB, is ook een belangrijk aspect om in gedachten te houden. Dit betekent dat de JVC CS-J620X zwart in staat is om zelfs de zachtste details van je muziek op te pikken, zodat je de muziek volledig kunt beleven.

Wat deze luidsprekers echt onderscheidt van andere producten op de markt, is hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor een redelijke prijs krijg je een set luidsprekers die presteren als veel duurdere producten op de markt.

Als specialist in Car Speaker, kan ik je vertellen dat deze speakers perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Of je nu lange autoritten maakt of gewoon naar het werk rijdt, deze luidsprekers zullen je zeker vermaken en je rijervaring verbeteren.

Het enige nadeel van deze luidsprekers is dat ze niet geschikt zijn voor iedereen. Als je op zoek bent naar een luidsprekersysteem dat de hele buurt wakker houdt, dan is de JVC CS-J620X zwart misschien niet de beste keuze.

Al met al, als je op zoek bent naar een set luidsprekers die geweldige prestaties levert tegen een redelijke prijs, dan is de JVC CS-J620X zwart zeker de moeite waard om te overwegen. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik en zullen je zeker vermaken terwijl je onderweg bent.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. JBL Club 522F zwart , oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL Club 522F zwart , oranje

 • list plusDeze autospeakers hebben een hoog vermogen en produceren een helder geluid, wat zorgt voor een geweldige luisterervaring tijdens het rijden.
 • list plusDeze autospeakers hebben een stijlvol ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze perfect passen bij het interieur van de auto.
 • list plusDeze autospeakers zijn duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage.

Nadelen JBL Club 522F zwart , oranje

 • list plusDeze autospeakers zijn mogelijk niet compatibel met alle soorten auto's, dus het is belangrijk om te controleren of ze geschikt zijn voor uw voertuig voordat u ze koopt.
 • list plusDeze autospeakers zijn mogelijk niet de meest betaalbare optie op de markt, dus het kan zijn dat sommige consumenten ze te duur vinden.
 • list plusDeze autospeakers vereisen mogelijk professionele installatie, wat extra kosten met zich meebrengt en het voor sommige consumenten moeilijker maakt om ze te gebruiken.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.8

De JBL Club 522F monteer je in de auto voor een vol en helder geluid. Deze 2-weg auto speakers beschikken over een vermogen van 45 watt en een piekvermogen van 135 watt. Het frequentiebereik is 75 hertz tot 20.000 hertz.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van autospeakers. Er zijn immers 671 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!