Wat is de beste Auto subwoofer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 16 juli, 2024

Het kopen van een goede Auto subwoofer is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Auto subwoofer van 2024? Na het analyseren van 1431 Auto subwoofers kwam de Pioneer TS-WX130EA - Active autosubwoofer als beste getest uit onze Auto subwoofer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Auto subwoofers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Auto subwoofers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Auto subwoofer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Auto subwoofers

1Score: 9.9
Pioneer TS-WX130EA - Active autosubwoofer
Pioneer TS-WX130EA - Active autosubwoofer
Pioneer
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
JBL BassPro Nano - Subwoofer
Beste Auto Subwoofer
JBL BassPro Nano - Subwoofer
JBL
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Caliber Subwoofer Auto met Versterker
Caliber Subwoofer Auto met Versterker
Caliber
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Edge EDBX10A-E0 Subwoofer Auto Met
Edge EDBX10A-E0 Subwoofer Auto Met
Edge
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Pioneer TS-WX140DA Subwoofer Auto met
Pioneer TS-WX140DA Subwoofer Auto met
Pioneer
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Caliber Subwoofer Auto Met Versterker
Caliber Subwoofer Auto Met Versterker
Caliber
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Pioneer GXT-3730B-SET Subwoofer (TS-A30S4) +
Pioneer GXT-3730B-SET Subwoofer (TS-A30S4) +
Pioneer
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
JBL BassPro Lite Subwoofer Auto
JBL BassPro Lite Subwoofer Auto
JBL
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
JBL BassPro 12 - Actieve
JBL BassPro 12 - Actieve
JBL
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Necom 800W JBL Subwoofer +
Necom 800W JBL Subwoofer +
Necom
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Auto Subwoofer Koopgids

Wil je het ultieme geluid in je auto ervaren en de beats in je botten voelen? Dan is een subwoofer een absolute must-have! Met de beste subwoofer produceer je diepe, krachtige bassen die je muziek tot leven brengen en je autorit een stuk aangenamer maken.

Waarom wil je een subwoofer in je auto?

Een subwoofer in de auto tilt de muziekervaring naar een hoger niveau door diepe en krachtige bassen toe te voegen aan het geluidssysteem. 

Dit is vooral belangrijk bij muziekgenres zoals hiphop, elektronische dansmuziek en rock, waarbij de lage frequenties van de muziek de emotie en energie van het nummer bepalen. 

Een subwoofer verbetert ook dealgehele geluidskwaliteit door de belasting van de andere luidsprekers in het systeem te verminderen. Kortom, als je van muziek houdt en je autoritten wilt opfleuren, dan is het toevoegen van een subwoofer aan je auto-audiosysteem zeker de moeite waard.

Aankoopcriteria

Als je op zoek bent naar een auto subwoofer, zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. 

Allereerst moet je ervoor zorgen dat de subwoofer past bij het vermogen van je versterker, anders loop je het risico dat de subwoofer overbelast raakt of dat je versterker beschadigd raakt. Zorg ervoor dat je subwoofer en versterker compatibel zijn.

Daarnaast moet je letten op de grootte van de subwoofer en de frequentierespons. De grootte van de subwoofer heeft invloed op de frequentierespons en het basgeluid.

Grotere subwoofers zijn in staat om lager en luider geluid te produceren, maar zijn ook zwaarder en nemen meer ruimte in beslag. De meest voorkomende maten zijn 20 cm, 25 cm, 30 cm en ongeveer 38 cm.

De frequentierespons van de subwoofer bepaalt de lage frequenties die hij produceert. Hoe lager de frequentierespons, hoe dieper de bassen die de subwoofer kan produceren.

Ook is het belangrijk om te kijken naar de impedantie en de gevoeligheid van de subwoofer. 

De impdantie van de subwoofer bepaalt de weerstand van de subwoofer. Een lage impedantie betekent dat de subwoofer meer vermogen levert, maar kan ook leiden tot overbelasting. Een hogere impedantie resulteert een zwakker geluid.

Degevoeligheid van de subwoofer bepaalt de geluidsproductie per watt. Een hogere gevoeligheid betekent dat de subwoofer luider is bij minder vermogen.

Zorg er tot slot voor dat jesubwoofer past in de beschikbare ruimte in je auto. Meet de ruimte waar je de subwoofer wilt plaatsen voordat je een subwoofer aanschaft.

Kortom, bij het kopen van een auto subwoofer is het belangrijk om rekening te houden met het vermogen, de grootte, de frequentierespons, de impedantie, de gevoeligheid en de ruimte in je auto.

Door deze factoren in overweging te nemen, zorg je ervoor dat je de perfecte subwoofer voor je auto vindt en genieten je straks van een fantastische geluidservaring onderweg!

Vermogen

Het ideale vermogen van een subwoofer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de subwoofer, de impedantie, de gevoeligheid en het type muziek dat je wilt afspelen. 

Over het algemeen geldt dat een subwoofer met een hoger vermogen luider is en een krachtiger basgeluid produceert, maar ook meer stroom verbruikt en duurder is.

Als je een subwoofer koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze compatibel is met de versterker die je gebruikt. Het is aan te raden om een subwoofer te kiezen met een RMS-vermogen dat past bij het RMS-vermogen van de versterker, omdat een subwoofer die te weinig vermogen krijgt, niet goed presteert.

Over het algemeen is een subwoofer met eenRMS-vermogen tussen 200 en 500 watt aanbevolen voor de meeste auto-audiosystemen, maar dit is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de andere componenten van je geluidssysteem.

Frequentierespons

De frequentierespons van een subwoofer, uitgedrukt in Hertz (Hz), bepaalt welke lage frequenties de subwoofer weergeeft. 

Over het algemeen is het aanbevolen om een subwoofer te kiezen met een frequentierespons tussen 20 Hz en 200 Hz voor een volledige bassweergave. De lagere frequenties, zoals 20-30 Hz, helpen bij het creëren van diepe, krachtige bassen die de muziek tot leven brengen.

Het is belangrijk om op te merken dat de frequentierespons van een subwoofer niet alles bepalend is voor de geluidskwaliteit en het vermogen van de subwoofer. Andere factoren, zoals de grootte van de subwoofer en de gevoeligheid, zijn ook van invloed op de prestaties van de subwoofer.

Waar plaats je het best een subwoofer in de auto?

Er zijn verschillende plaatsen in de auto om je een subwoofer te plaatsen, afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare ruimte in je auto. Hier zijn enkele van de meest voorkomende plaatsen om een subwoofer te plaatsen:

 • Kofferbak: dit is een populaire plaats om een subwoofer te installeren, vooral als bij grotere subwoofers. Je zet de subwoofer bij voorkeur in een speciale subwooferkist en bevestigt deze op de juiste manier om ervoor te zorgen dat deze veilig en stabiel blijft tijdens het rijden.
 • Achterbank: een andere optie is om de subwoofer bij de achterbank te plaatsen. Dit helpt om de subwoofer te beschermen tegen eventuele schade in de kofferbak en zorgt meestal ook voor een betere basweergave in de auto.
 • Voetruimte: sommige mensen kiezen ervoor om de subwoofer in de voetruimte van de passagierszijde te plaatsen. Dit is een goede optie als je beperkte ruimte hebt in de kofferbak of als je de subwoofer graag dicht bij de luisteraar hebt voor een betere basweergave.
 • Ingebouwd in de deuren: sommige auto's hebben de mogelijkheid om subwoofers in de deuren in te bouwen. Dit bespaart ruimte in de auto en zorgt voor een aantrekkelijke, naadloze look.

Het is belangrijk om de plaatsing van de subwoofer te overwegen bij het installeren van het systeem. Door de subwoofer op de juiste manier te plaatsen, zorg je voor de beste geluidskwaliteit.

Kan in iedere auto een subwoofer?

In principe kan je in iedere auto een subwoofer installeren. Er zijn enkele factoren om rekening mee te houden bij het installeren van een subwoofer in een auto.

Ten eerste dien je ervoor te zorgen dat jevoldoende ruimte hebt om de subwoofer te installeren. Afhankelijk van de grootte van de subwoofer die je van plan bent te installeren, kan het nodig zijn om de achterbank of kofferbakruimte aan te passen.

Ten tweede behoor je ervoor te zorgen dat de elektrische voeding van de subwoofer compatibel is met de elektrische voeding van de auto. Dit betekent dat je de juiste bedrading en aansluitingen nodig hebt om de subwoofer op de juiste manier aan te sluiten.

Ten derde moet je ervoor zorgen dat je de subwoofer op een veilige manier installeert. Een subwoofer is al snel behoorlijk zwaar. Zorg er daarom voor dat deze stevig en veilig is bevestigd aan de auto. Een subwoofer die niet goed is bevestigd, is gevaarlijk en veroorzaakt mogelijk letsel bij een ongeluk.

Wat is het verschil tussen een subwoofer en woofer?

Een woofer is een luidspreker die verantwoordelijk is voor deweergave van lage tonen of bassen, terwijl een subwoofer specifiek is ontworpen om de allerlaagste frequenties te reproduceren. 

Over het algemeen hebben subwoofers een grotere diameter dan woofers, wat helpt bij het produceren van diepe en krachtige bassen.

Een woofer is doorgaans onderdeel van een volledig luidsprekersysteem dat hoge, midden- en lage frequenties kan reproduceren, terwijl men een subwoofer gewoonlijk gebruikt als aanvulling op een bestaand luidsprekersysteem om de lage frequenties te versterken en de algehele geluidskwaliteit te verbeteren.

hero illustration

Hoe testen we Auto subwoofers?

Om de beste Auto subwoofer te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Auto subwoofer-test hebben we 1431 Auto subwoofers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Auto subwoofer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Auto subwoofer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Auto subwoofer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte Auto subwoofer in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1431 Auto subwoofers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Auto subwoofers in een handige lijst

1. Pioneer TS-WX130EA - Active autosubwoofer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer TS-WX130EA - Active autosubwoofer

 • list plusRijke en diepe bas die je kunt voelen
 • list plusMogelijkheid om versterkerinstellingen rechtstreeks aan te passen
 • list plusEenvoudige installatie onder de voorstoelen of in de koffer

Nadelen Pioneer TS-WX130EA - Active autosubwoofer

 • list plusMogelijke bijgeluiden na langdurig gebruik

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.94
Functionaliteit
9.61
Gebruiksgemak
10
De Pioneer TS-WX130EA is echt een indrukwekkende toevoeging aan de nieuwe generatie versterkte subwoofers van Pioneer. Met een vermogen van 160 Watt blaast deze subwoofer je omver met zijn rijke en diepe bas. En het beste van alles? Je hoeft geen ruimte op te geven om van dat geweldige geluid te genieten. Deze subwoofer is slank en compact, perfect om onder je stoel te monteren of in de kofferbak te plaatsen.

Wat deze subwoofer echt onderscheidt van de rest, is dat je de versterkerinstellingen rechtstreeks op het product zelf kunt aanpassen. Geen gedoe met externe apparaten of ingewikkelde instellingen. Met een paar tikjes kun je het basgeluid helemaal naar jouw smaak afstemmen. Het is net alsof je je eigen DJ bent, maar dan zonder de moeite.

En weet je wat? Deze subwoofer is supergemakkelijk te installeren. Geen gedoe met ingewikkelde instructies of onbegrijpelijke technische termen. Gewoon aansluiten, vastzetten en klaar! Je kunt meteen genieten van die geweldige bas.

Maar laten we het even hebben over de geluidskwaliteit. Jongens, ik kan je vertellen, het is echt boven verwachting. Het geluid is diep, vol en gewoonweg hemels. Je voelt de bas in elke vezel van je lichaam. Het is alsof je in je eigen persoonlijke concertzaal bent. En de gebruikers zijn het met me eens. Ze zijn helemaal weg van de bas en hoe makkelijk het is om deze subwoofer in te stellen. En laten we niet vergeten dat het ook nog eens betaalbaar is. Je krijgt echt waar voor je geld.

Nu moet ik eerlijk zijn, er was één opmerking over bijgeluiden na een jaar dagelijks gebruik. Maar, laten we realistisch zijn, dat kan gebeuren. Het lijkt echter geen veelvoorkomend probleem te zijn, omdat er geen andere opmerkingen over zijn. Dus ik zou me daar niet te veel zorgen over maken.

Al met al, als je op zoek bent naar een subwoofer die je geluidssysteem naar een hoger niveau tilt, dan is de Pioneer TS-WX130EA echt iets voor jou. Met zijn geweldige geluidskwaliteit, eenvoudige installatie en handige functies, is het een subwoofer die je niet wilt missen. Dus waar wacht je nog op? Voel de bas en laat je muziek tot leven komen! 🎵

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs

2. Beste Auto Subwoofer: JBL BassPro Nano - Subwoofer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL BassPro Nano - Subwoofer

 • list plusLevert diepe bassen in een compacte vorm
 • list plusIngebouwde versterker zorgt voor krachtige bas en vereist minimale stroom
 • list plusMeegeleverde afstandsbediening voor gemakkelijke geluidsregeling

Nadelen JBL BassPro Nano - Subwoofer

 • list plusFelle blauwe led lamp van de regelaar kan als storend worden ervaren

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.27
Functionaliteit
9.14
Gebruiksgemak
10
Ik ben de JBL BassPro Nano, een compacte subwoofer die diepe bassen produceert en tegelijkertijd weinig ruimte inneemt. Mijn robuuste aluminium behuizing en geanodiseerde matzwarte textuurstructuur geven me ook een geweldige uitstraling. Ik ben klein maar krachtig en kan gemakkelijk onder de autostoel worden verstopt, waardoor ik uitzonderlijke prestaties toevoeg aan elk autoradiosysteem.

Wat me echt onderscheidt, is mijn ingebouwde 100 watt versterker. Hierdoor kan ik de krachtige bas leveren waar JBL bekend om staat, terwijl ik slechts een minimale hoeveelheid stroom van de auto nodig heb. Mijn versterker is speciaal afgestemd op mij om heldere en strakke bassen te leveren. Ik maak gebruik van high-pass filters en begrenzers voor maximale prestaties.

Ik heb ook een handige meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je mijn geluid regelen vanuit elke plek in de auto, zonder dat je in onveilige situaties terechtkomt. Dit zorgt voor extra gemak en stelt je in staat om optimaal te genieten van je favoriete muziek.

Wat betreft mijn technische specificaties, ik heb een driver complement van 6" x 8", een versterkervermogen van 100Wrms (200W max), en een frequentierespons van 30Hz - 150Hz. Mijn crossover-frequentie is 50Hz - 150Hz en ik heb een bass boost van 0dB tot +12dB @ 50Hz. Met een gewicht van 7.78 lbs (3,53kg) en afmetingen van 10-1/4" x 7-11/16" x 2-15/16" (260mm x 195mm x 74,6mm), ben ik compact en gemakkelijk te installeren.

Gebruikers zijn enthousiast over mij. Ze prijzen mijn diepe bas, de handige bass regelaar en mijn mooie design. Ook wordt mijn eenvoudige installatie en goede geluidskwaliteit genoemd. Een minpuntje dat genoemd wordt, is de felle blauwe led lamp van de regelaar.

Ik word aanbevolen voor verschillende voertuigen, zoals campers en shovels. Gebruikers merken op dat het geluid dat uit mij komt geweldig is en zelfs de ramen doet trillen. Kortom, ik ben een top product dat zorgt voor een geweldige geluidservaring in je auto. 🎵

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Caliber Subwoofer Auto met Versterker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Caliber Subwoofer Auto met Versterker

 • list plusKrachtige baservaring
 • list plusBrede frequentiebereik van 25 tot 3500 Hz
 • list plusGemakkelijke installatie en verwijdering

Nadelen Caliber Subwoofer Auto met Versterker

 • list plusGeluidskwaliteit kan niet tippen aan high-end merken

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
9.01
Gebruiksgemak
9.55
De Caliber Subwoofer Auto met Versterker is echt iets voor autoliefhebbers zoals ik die op zoek zijn naar een krachtige baservaring. Met een vermogen van 200 watt RMS en een piekvermogen van 600 watt, blaast deze subwoofer je favoriete nummers echt nieuw leven in met diepe, intense basgeluiden.

Wat deze subwoofer echt onderscheidt, is het brede frequentiebereik van 25 tot 3500 Hz. Hierdoor hoor je details in je muziek die je nog nooit eerder hebt opgemerkt, of je nu van hiphop, house of hardstyle houdt. De bas is zo diep dat je helemaal opgaat in de muziek.

Met de geïntegreerde versterker kun je de bas naar jouw smaak aanpassen. Met de cross-over knop stem je de subwoofer perfect af op de andere speakers in je auto, voor een gebalanceerd geluid met een heerlijke bas.

Wat ik ook geweldig vind aan deze subwoofer, is hoe makkelijk hij te installeren is. Je plaatst hem gewoon in de kofferbak van je auto en sluit de kabels aan. Alles wat je nodig hebt, inclusief een quick release stroomaansluiting en een zekering, zit erbij. En als je meer ruimte in je kofferbak nodig hebt, kun je de subwoofer gewoon loskoppelen en weghalen.

Caliber is al meer dan 30 jaar een bekend merk in de wereld van incar-entertainment. Ze staan bekend om hun hoogwaardige producten en handige multimedia-oplossingen voor in de auto. Deze subwoofer laat zien dat ze ook op het gebied van geluidskwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding indruk maken.

Hoewel sommige veeleisende luisteraars opmerkingen hebben over de geluidskwaliteit in vergelijking met high-end merken, ben ik zelf erg tevreden met de prestaties van deze subwoofer. Hij biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en een krachtige baservaring.

Kortom, de Caliber Subwoofer Auto met Versterker is een geweldige aanvulling op elke autorit. Met zijn krachtige geluid, eenvoudige installatie en brede frequentiebereik zorgt deze subwoofer voor een indrukwekkende baservaring. Hoewel hij misschien niet kan concurreren met high-end merken, is het zeker een goede keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbare en kwalitatieve subwoofer. 🎵

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Edge EDBX10A-E0 Subwoofer Auto Met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Edge EDBX10A-E0 Subwoofer Auto Met

 • list plusCompact ontwerp dat onder autostoelen past en in kleine ruimtes
 • list plusKrachtige basweergave ondanks het kleine formaat
 • list plusPrecieze geluidscontrole met een 180W versterker en afstandsbediening

Nadelen Edge EDBX10A-E0 Subwoofer Auto Met

 • list plusGeen Bluetooth-connectiviteit

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.91
Gebruiksgemak
9.11
De Edge EDBX10A-E0 Subwoofer Auto Met Versterker is een baanbrekende toevoeging aan de wereld van auto-audio. Met zijn compacte ontwerp en krachtige bas is het de perfecte oplossing voor voertuigen met beperkte ruimte. Dankzij de ingebouwde versterker van 180 W biedt deze subwoofer niet alleen volledige controle over het geluid, maar levert het ook nauwkeurig lage-frequentiegeluid.

Een van de opvallende kenmerken van de Edge EDBX10A-E0 is zijn vermogen om krachtige bassen te produceren in kleine ruimtes. Je zult versteld staan van de kracht van deze compacte subwoofer. De ingebouwde versterker van 180 W zorgt voor een ongekende baservaring, zonder concessies te doen aan de audiokwaliteit in je voertuig.

Een ander opmerkelijk kenmerk is de precisie in geluidsregeling. Met de meegeleverde externe afstandsbediening kun je eenvoudig de bas aanpassen aan je muzikale voorkeuren terwijl je onderweg bent. Deze mate van controle zorgt ervoor dat je elke keer de perfecte geluidservaring krijgt.

De Edge EDBX10A-E0 biedt betrouwbare en efficiënte werking, met zorgvuldig ontworpen schakelingen die zorgen voor consistente en krachtige bas. De 10-inch luidspreker, gehuisvest in een MDF-behuizing, bestrijkt een breed spectrum van lage-frequentiegeluiden. Met het extra gemak van de externe afstandsbediening kun je in real-time aanpassingen aan het geluid maken zonder gedoe.

Met de Edge EDBX10A-E0 beleef je muziek in je auto als nooit tevoren. Deze subwoofer levert uitzonderlijke bas, zelfs in de kleinste ruimtes, zonder concessies te doen aan de audiokwaliteit. Hoewel het geen Bluetooth-connectiviteit heeft, blijft het een uitstekende keuze voor liefhebbers van hoogwaardige auto-audio-ervaringen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Pioneer TS-WX140DA Subwoofer Auto met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer TS-WX140DA Subwoofer Auto met

 • list plusGemak van installatie en bediening
 • list plusGoede geluidskwaliteit
 • list plusCompatibiliteit met verschillende geluidssystemen

Nadelen Pioneer TS-WX140DA Subwoofer Auto met

 • list plusMogelijk niet geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een extreem krachtige bas

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.53
Functionaliteit
8.61
Gebruiksgemak
8.72
De Pioneer TS-WX140DA is dé subwoofer die jouw muziek naar een hoger niveau tilt, zonder een hoop ruimte in beslag te nemen in je auto. Met zijn ingebouwde Class-D-versterker en DIGITAL BASS CONTROL zorgt deze subwoofer voor een diepe, natuurlijke en dynamische bass. Ondanks zijn compacte formaat levert de TS-WX140DA een intense en diepe bas, met een maximum vermogen van 170 Watt.

Wat deze subwoofer echt onderscheidt, is het gemak van installatie en bediening. Dankzij zijn kleine afmetingen kun je hem gemakkelijk onder je voorstoelen of in de kofferbak plaatsen. Met de handige bedrade afstandsbediening kun je eenvoudig schakelen tussen de drie basmodi: DEEP, NATURAL en DYNAMIC. Zo kun je de bass precies afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur en de muziekstijl die je op dat moment wilt beluisteren.

Een ander voordeel van de TS-WX140DA is dat hij moeiteloos geïntegreerd kan worden in zowel aftermarket stereo-installaties als originele fabrieksinstallaties. Dankzij de geavanceerde Class-D-technologie kan deze subwoofer zowel hoge als lage ingangssignalen verwerken. Dit maakt het upgraden van je geluidssysteem een fluitje van een cent.

De positieve gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit van de Pioneer TS-WX140DA. Gebruikers zijn enthousiast over de geweldige geluidskwaliteit en de eenvoudige installatie. Ook het compacte formaat van de subwoofer, waardoor hij gemakkelijk onder de voorstoel past, wordt erg gewaardeerd. De meegeleverde bedrade afstandsbediening en de mogelijkheid om de basmodi aan te passen, worden ook positief beoordeeld.

Hoewel er geen negatieve punten worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te vermelden dat de TS-WX140DA mogelijk niet geschikt is voor gebruikers die op zoek zijn naar een extreem krachtige bas. Met een maximum vermogen van 170 Watt kan deze subwoofer weliswaar een intense bas leveren, maar sommige gebruikers zoeken misschien naar een nog krachtigere optie.

Al met al is de Pioneer TS-WX140DA een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een compacte actieve subwoofer met geweldige geluidskwaliteit en eenvoudige installatie. Met zijn ruimtebesparende ontwerp, instelbare basmodi en compatibiliteit met verschillende geluidssystemen, biedt deze subwoofer een upgrade voor jouw geluidssysteem en een ongeëvenaarde muziekervaring. 🎵

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Caliber Subwoofer Auto Met Versterker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Caliber Subwoofer Auto Met Versterker

 • list plusCompact formaat, perfect voor onder de stoelen of in de kofferbak van je auto
 • list plusKrachtige prestaties met een RMS vermogen van 100 watt en een maximaal vermogen van 500 watt
 • list plusEenvoudige installatie, zelfs voor mensen zonder technisch inzicht

Nadelen Caliber Subwoofer Auto Met Versterker

 • list plusMogelijk niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een zeer diepe bas of professionele geluidskwaliteit

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.73
Functionaliteit
8.07
Gebruiksgemak
8.28
De Caliber Subwoofer Auto Met Versterker - 500 Watt Piekvermogen - Actieve Subwoofer - Underseat - 8 Inch Woofer (BC120US) is echt iets voor jou als je een krachtige baservaring in je auto wilt. Met deze actieve subwoofer komen de bastonen in je muziek tot leven, waardoor je een compleet nieuwe muziekbeleving krijgt.

Wat deze subwoofer zo bijzonder maakt, is zijn compacte formaat. Met afmetingen van slechts 29 x 21 x 7,2 cm past hij perfect onder je stoel of in de kofferbak van je auto. Zo neemt hij nauwelijks ruimte in beslag en houd je genoeg plek over voor passagiers en bagage.

Bij de subwoofer krijg je een handige bedrade afstandsbediening van 5 meter lang, zodat je hem vanuit elke plek in de auto kunt bedienen. Daarnaast heeft hij een RCA-ingang, waardoor je ook externe luidsprekers of versterkers kunt aansluiten.

Qua prestaties stelt deze subwoofer zeker niet teleur. Hij heeft een RMS-vermogen van 100 watt en een piekvermogen van 500 watt, met een frequentiebereik van 50 Hz - 150 Hz. Hiermee geniet je van een indrukwekkende geluidservaring en genoeg volume om van je favoriete muziek te genieten.

De Caliber BC120US is het nieuwste model in de Caliber-serie en bouwt voort op het succes van zijn voorgangers. Met meer dan 30 jaar ervaring in de incar-entertainmentindustrie is Caliber een vertrouwd merk geworden in Europa. Ze zijn marktleider op het gebied van universele autoradio's, autospeakers, autoversterkers en autosubwoofers.

Wat deze subwoofer onderscheidt van zijn concurrenten is de combinatie van compact formaat, krachtige prestaties en gebruiksgemak. Zelfs als je niet technisch bent, kun je hem eenvoudig installeren en genieten van een geweldige geluidservaring voor een betaalbare prijs.

Gebruikers van deze subwoofer zijn over het algemeen zeer tevreden. Ze prijzen de krachtige bas, het compacte formaat en de eenvoudige installatie. Het is dan ook een uitstekende keuze voor iedereen die zijn autogeluid naar een hoger niveau wil tillen.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat deze subwoofer mogelijk niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een zeer diepe bas of professionele geluidskwaliteit. Maar voor dagelijks gebruik en lange autoritten is hij absoluut perfect.

Kortom, de Caliber Subwoofer Auto Met Versterker - 500 Watt Piekvermogen - Actieve Subwoofer - Underseat - 8 Inch Woofer (BC120US) is een geweldige toevoeging aan je auto als je meer bas wilt en een betere geluidservaring wilt. Het compacte formaat, de krachtige prestaties en het gebruiksgemak maken hem ideaal voor autoliefhebbers zoals jij. 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Pioneer GXT-3730B-SET Subwoofer (TS-A30S4) +

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer GXT-3730B-SET Subwoofer (TS-A30S4) +

 • list plusGoede kwaliteit van het product
 • list plusCompleet setje inclusief versterker en kabels
 • list plusMogelijkheid om de subwoofer naar persoonlijke voorkeuren in te stellen

Nadelen Pioneer GXT-3730B-SET Subwoofer (TS-A30S4) +

 • list plusService van Pioneer kan verbeterd worden

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.05
Functionaliteit
8.11
Gebruiksgemak
8.11
Ik ben erg enthousiast over de Pioneer GXT-3730B-SET Subwoofer (TS-A30S4) + Versterker (GM-A3702) + kabels. Dit complete pakket zorgt voor een enorme verbetering van je geluidssysteem. De 30 cm subwoofer is uitgerust met een verstevigde IMPP ™-subwooferconus, wat zorgt voor minimale vervorming en maximale betrouwbaarheid. En laten we niet vergeten de bijgeleverde versterker, die zowel krachtig als compact is. Hij kan gemakkelijk worden aangesloten op audiosystemen met luidsprekeringangen. Daarnaast heeft de subwoofer een ingebouwd laagdoorlaatfilter (LPF) om het ideale frequentiebereik voor krachtige basklanken te ontvangen. Het installeren en configureren van dit systeem is een fluitje van een cent, dus je kunt snel genieten van diepe basklanken.

De reviews van andere gebruikers van de Pioneer GXT-3730B-SET Subwoofer (TS-A30S4) + Versterker (GM-A3702) + kabels zijn over het algemeen erg positief. Ze zijn tevreden over de goede kwaliteit van het product en de volledigheid van het setje. De handleiding wordt als duidelijk ervaren en de verschillende knopjes op de versterker worden goed uitgelegd. Het bassniveau van de subwoofer kan volledig worden aangepast aan je persoonlijke voorkeuren, zodat je de perfecte basklanken kunt creëren voor jouw muziek. En laten we niet vergeten de prijs-kwaliteitverhouding, die wordt ook zeer positief beoordeeld.

Een gebruiker merkte op dat de service van Pioneer verbeterd kan worden, maar dat neemt niet weg dat ze nog steeds erg tevreden zijn over de subwoofer. Een andere gebruiker noemde de goede bass van het product voor een betaalbare prijs. Ze gebruiken de subwoofer al bijna een jaar in de auto en zijn uitermate tevreden. Het geluid is luid en neemt niet veel ruimte in beslag.

Ik raad de Pioneer GXT-3730B-SET Subwoofer (TS-A30S4) + Versterker (GM-A3702) + kabels zeker aan voor liefhebbers van diepe basklanken. Dit complete pakket is van goede kwaliteit en biedt de mogelijkheid om de subwoofer volledig naar jouw persoonlijke voorkeuren in te stellen. De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed, hoewel de service van Pioneer nog verbeterd kan worden. Al met al is dit product een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige subwoofer met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. JBL BassPro Lite Subwoofer Auto

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL BassPro Lite Subwoofer Auto

 • list plusCompact ontwerp dat weinig ruimte inneemt
 • list plusIntelligent elektronisch ontwerp met duurzame behuizing van gegoten aluminium
 • list plusMogelijkheid om in serie te worden aangesloten voor verbeterde audioprestaties

Nadelen JBL BassPro Lite Subwoofer Auto

 • list plusNiet zo krachtig als sommige concurrenten in dezelfde prijsklasse

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.52
Functionaliteit
7.81
Gebruiksgemak
7.65
De JBL BassPro Lite - Subwoofer Auto - Actieve Underseat Autosubwoofer - 200 W tilt mijn autorit naar een nieuw niveau! Met zijn compacte ontwerp neemt hij weinig ruimte in beslag, maar zorgt toch voor een indrukwekkende super bass prestatie. Perfect voor iedereen die tijdens het autorijden wil genieten van diep en meeslepend geluid.

Wat deze subwoofer echt onderscheidt, is het intelligente elektronische ontwerp. De behuizing is gemaakt van duurzaam die-cast aluminium, wat niet alleen zorgt voor optimale geluidskwaliteit, maar ook voor een goede warmteafvoer. Dus zelfs tijdens lange ritten blijft deze subwoofer koel en betrouwbaar.

Een ander groot voordeel van de JBL BassPro Lite is dat je meerdere units kunt toevoegen door ze in serie aan te sluiten. Zo kun je je audioprestaties nog verder verbeteren. Dit maakt het een flexibele optie voor iedereen die zijn geluidssysteem wil upgraden.

Met de Bass Boost Volume Control kun je de bas naar wens aanpassen en personaliseren. Zo kun je de perfecte geluidsweergave creëren die past bij jouw voorkeuren en muziekstijl. 🎶

Deze subwoofer is ideaal voor mensen die veel tijd in de auto doorbrengen, zoals forenzen of roadtrippers. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan je geluidservaring en zorgt voor een rijervaring vol krachtige prestaties.

Hoewel de JBL BassPro Lite veel sterke punten heeft, moeten we ook eerlijk zijn over enkele potentiële nadelen. Sommige gebruikers merken op dat de subwoofer niet zo krachtig is als sommige concurrenten in dezelfde prijsklasse. Dus als je op zoek bent naar een subwoofer met een extreem krachtige bas, is het belangrijk om dat in gedachten te houden.

Al met al is de JBL BassPro Lite - Subwoofer Auto - Actieve Underseat Autosubwoofer - 200 W een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte subwoofer met goede prestaties. Het intelligente elektronische ontwerp, de mogelijkheid om in serie te worden aangesloten en de Bass Boost Volume Control zijn allemaal sterke punten van dit product. Hoewel het misschien niet de krachtigste subwoofer op de markt is, biedt het nog steeds een indrukwekkende geluidservaring tijdens autoritten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. JBL BassPro 12 - Actieve

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL BassPro 12 - Actieve

 • list plusUitstekend geluid
 • list plusMooie vormgeving
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen JBL BassPro 12 - Actieve

 • list plusInstallatie is niet 'plug and play'
 • list plusBedrading is niet gemakkelijk los te koppelen
 • list plusOntbreken van handvatten op de behuizing

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.27
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.51
De JBL BassPro 12 is mijn ultieme metgezel op de weg! Met zijn krachtige 12-inch (300 mm) actieve subwoofer en 150 watt RMS vermogen, laat hij elke beat voelen alsof je in een concertzaal bent. Ik ben dol op de integratie van de versterker, subwoofer en slipstream-poort in één stoere MDF houten behuizing. En de gepatenteerde Slipstream-poorttechnologie zorgt ervoor dat ik die diepe, ruisvrije bas krijg zonder enige vervorming.

Wat ik echt geweldig vind aan de BassPro 12 is de afstandsbediening die wordt meegeleverd. Ik kan het basvolume eenvoudig aanpassen vanaf mijn bestuurdersstoel. Geen gedoe met het bereiken van de subwoofer, ik kan gewoon zitten en genieten van de perfecte balans tussen bas en de rest van mijn muziek.

Ik ben niet de enige die onder de indruk is van de JBL BassPro 12. De gebruikersreviews zijn overweldigend positief! Mensen zijn echt onder de indruk van het geluid dat deze subwoofer produceert. Ze beschrijven de bas als diep, laag en vol, zonder enige vervorming. Het vermogen van 150 watt RMS wordt ook geprezen, zelfs bij nummers met een laag volume blijft de subwoofer indrukwekkend.

Sommige gebruikers hebben een paar kleine nadelen genoemd. Ze zeggen dat de installatie niet echt "plug and play" is en dat de bedrading niet gemakkelijk los te koppelen is. Ook missen sommige gebruikers handvatten op de behuizing van de subwoofer. Maar eerlijk gezegd, deze kleine ongemakken wegen niet op tegen de geweldige geluidskwaliteit en het gemak van de afstandsbediening.

De JBL BassPro 12 is niet alleen een krachtpatser, maar ook een schoonheid om naar te kijken. Met zijn strakke vormgeving voegt hij een vleugje stijl toe aan elk autosysteem. En het beste van alles is dat hij niet veel ruimte inneemt, dus hij past perfect in mijn auto zonder al te veel gedoe.

Als je op zoek bent naar een subwoofer die je autorit echt naar een hoger niveau tilt, dan is de JBL BassPro 12 de juiste keuze voor jou. Met zijn uitstekende geluid, prachtige vormgeving en geweldige prijs-kwaliteitverhouding, zal hij je zeker niet teleurstellen. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en laat de bas knallen! 🎵

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

10. Necom 800W JBL Subwoofer +

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Necom 800W JBL Subwoofer +

 • list plusKrachtige basweergave in compact formaat
 • list plusIdeaal voor beperkte ruimtes in voertuigen
 • list plusEenvoudige installatie met bijgeleverde kabelset

Nadelen Necom 800W JBL Subwoofer +

 • list plusMogelijk niet geschikt voor diepere basweergave

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.83
Functionaliteit
7.12
Gebruiksgemak
7.41
Met de 800W JBL Subwoofer + 10L Kist + JBL Versterker + Kabelset krijg je alles wat je nodig hebt voor een krachtige bas in je auto. Met 800 Watt MAX en 200 Watt RMS @ 4Ohm levert deze subwoofer een diepe, strakke bas die elke beat tot leven brengt. De compacte 10L kist past perfect in kleine ruimtes, en de JBL Concert A652 versterker zorgt voor een naadloze integratie met je audiosysteem. Met de toegevoegde kabelset is de installatie super eenvoudig, zodat je snel van je verbeterde geluid kunt genieten.

De subwoofer, kist en versterker zijn ontworpen voor een naadloze integratie in verschillende voertuigen, waardoor dit systeem een veelzijdige keuze is voor liefhebbers van hoogwaardige audio. Met filtermogelijkheden van Full Range tot HP/LP en een bereik van 40 Hz – 400 Hz, kun je de basweergave precies afstemmen op jouw voorkeur. Het systeem is veelzijdig inzetbaar en levert consistente prestaties, ongeacht het muziekgenre.

De 800W JBL Subwoofer + 10L Kist + JBL Versterker + Kabelset is perfect voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een krachtige, compacte bas. Dit systeem is een waardevolle toevoeging aan elk audiosysteem vanwege de combinatie van vermogen, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Let op: als je op zoek bent naar een nog diepere basweergave, is deze subwoofer misschien niet de beste keuze voor jou. 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Auto subwoofers. Er zijn namelijk 1431 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!