Wat is de beste auto subwoofer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 september, 2023

Het kopen van een goede auto subwoofer is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste auto subwoofer van 2023? Na het analyseren van 270 auto subwoofers kwam de Caliber BC112SA zwart als beste getest uit onze auto subwoofer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de auto subwoofers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 auto subwoofers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige auto subwoofer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste auto subwoofers

1Score: 9.6
Caliber BC112SA zwart
Beste Subwoofer auto voor basliefhebbers
Caliber BC112SA zwart
Caliber
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Kenwood Audio KSC-SW11 zwart
Kenwood Audio KSC-SW11 zwart
Kenwood Audio
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Caliber BC108US zwart
Beste Subwoofer auto voor geluidskwaliteit
Caliber BC108US zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Pioneer TS-WX300A zwart
Pioneer TS-WX300A zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
JBL BassPro Nano - Subwoofer zwart
JBL BassPro Nano - Subwoofer zwart
JBL
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
Excalibur X2 Trunkpack zwart
Excalibur X2 Trunkpack zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Pioneer TS-WX1010LA - Actieve Subwoofer
Pioneer TS-WX1010LA - Actieve Subwoofer
Pioneer
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Pioneer zwart 6
Beste Subwoofer auto voor ruimtebesparing
Pioneer zwart 6
Pioneer
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Excalibur BM X1BP multicolor
Excalibur BM X1BP multicolor
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Pioneer GXT-3730B-SET zwart
Pioneer GXT-3730B-SET zwart
Pioneer
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Auto Subwoofer Koopgids

Wil je het ultieme geluid in je auto ervaren en de beats in je botten voelen? Dan is een subwoofer een absolute must-have! Met de beste subwoofer produceer je diepe, krachtige bassen die je muziek tot leven brengen en je autorit een stuk aangenamer maken.

Waarom wil je een subwoofer in je auto?

Een subwoofer in de auto tilt de muziekervaring naar een hoger niveau door diepe en krachtige bassen toe te voegen aan het geluidssysteem. 

Dit is vooral belangrijk bij muziekgenres zoals hiphop, elektronische dansmuziek en rock, waarbij de lage frequenties van de muziek de emotie en energie van het nummer bepalen. 

Een subwoofer verbetert ook dealgehele geluidskwaliteit door de belasting van de andere luidsprekers in het systeem te verminderen. Kortom, als je van muziek houdt en je autoritten wilt opfleuren, dan is het toevoegen van een subwoofer aan je auto-audiosysteem zeker de moeite waard.

Aankoopcriteria

Als je op zoek bent naar een auto subwoofer, zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. 

Allereerst moet je ervoor zorgen dat de subwoofer past bij het vermogen van je versterker, anders loop je het risico dat de subwoofer overbelast raakt of dat je versterker beschadigd raakt. Zorg ervoor dat je subwoofer en versterker compatibel zijn.

Daarnaast moet je letten op de grootte van de subwoofer en de frequentierespons. De grootte van de subwoofer heeft invloed op de frequentierespons en het basgeluid.

Grotere subwoofers zijn in staat om lager en luider geluid te produceren, maar zijn ook zwaarder en nemen meer ruimte in beslag. De meest voorkomende maten zijn 20 cm, 25 cm, 30 cm en ongeveer 38 cm.

De frequentierespons van de subwoofer bepaalt de lage frequenties die hij produceert. Hoe lager de frequentierespons, hoe dieper de bassen die de subwoofer kan produceren.

Ook is het belangrijk om te kijken naar de impedantie en de gevoeligheid van de subwoofer. 

De impdantie van de subwoofer bepaalt de weerstand van de subwoofer. Een lage impedantie betekent dat de subwoofer meer vermogen levert, maar kan ook leiden tot overbelasting. Een hogere impedantie resulteert een zwakker geluid.

Degevoeligheid van de subwoofer bepaalt de geluidsproductie per watt. Een hogere gevoeligheid betekent dat de subwoofer luider is bij minder vermogen.

Zorg er tot slot voor dat jesubwoofer past in de beschikbare ruimte in je auto. Meet de ruimte waar je de subwoofer wilt plaatsen voordat je een subwoofer aanschaft.

Kortom, bij het kopen van een auto subwoofer is het belangrijk om rekening te houden met het vermogen, de grootte, de frequentierespons, de impedantie, de gevoeligheid en de ruimte in je auto.

Door deze factoren in overweging te nemen, zorg je ervoor dat je de perfecte subwoofer voor je auto vindt en genieten je straks van een fantastische geluidservaring onderweg!

Vermogen

Het ideale vermogen van een subwoofer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de subwoofer, de impedantie, de gevoeligheid en het type muziek dat je wilt afspelen. 

Over het algemeen geldt dat een subwoofer met een hoger vermogen luider is en een krachtiger basgeluid produceert, maar ook meer stroom verbruikt en duurder is.

Als je een subwoofer koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze compatibel is met de versterker die je gebruikt. Het is aan te raden om een subwoofer te kiezen met een RMS-vermogen dat past bij het RMS-vermogen van de versterker, omdat een subwoofer die te weinig vermogen krijgt, niet goed presteert.

Over het algemeen is een subwoofer met eenRMS-vermogen tussen 200 en 500 watt aanbevolen voor de meeste auto-audiosystemen, maar dit is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de andere componenten van je geluidssysteem.

Frequentierespons

De frequentierespons van een subwoofer, uitgedrukt in Hertz (Hz), bepaalt welke lage frequenties de subwoofer weergeeft. 

Over het algemeen is het aanbevolen om een subwoofer te kiezen met een frequentierespons tussen 20 Hz en 200 Hz voor een volledige bassweergave. De lagere frequenties, zoals 20-30 Hz, helpen bij het creëren van diepe, krachtige bassen die de muziek tot leven brengen.

Het is belangrijk om op te merken dat de frequentierespons van een subwoofer niet alles bepalend is voor de geluidskwaliteit en het vermogen van de subwoofer. Andere factoren, zoals de grootte van de subwoofer en de gevoeligheid, zijn ook van invloed op de prestaties van de subwoofer.

Waar plaats je het best een subwoofer in de auto?

Er zijn verschillende plaatsen in de auto om je een subwoofer te plaatsen, afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare ruimte in je auto. Hier zijn enkele van de meest voorkomende plaatsen om een subwoofer te plaatsen:

 • Kofferbak: dit is een populaire plaats om een subwoofer te installeren, vooral als bij grotere subwoofers. Je zet de subwoofer bij voorkeur in een speciale subwooferkist en bevestigt deze op de juiste manier om ervoor te zorgen dat deze veilig en stabiel blijft tijdens het rijden.
 • Achterbank: een andere optie is om de subwoofer bij de achterbank te plaatsen. Dit helpt om de subwoofer te beschermen tegen eventuele schade in de kofferbak en zorgt meestal ook voor een betere basweergave in de auto.
 • Voetruimte: sommige mensen kiezen ervoor om de subwoofer in de voetruimte van de passagierszijde te plaatsen. Dit is een goede optie als je beperkte ruimte hebt in de kofferbak of als je de subwoofer graag dicht bij de luisteraar hebt voor een betere basweergave.
 • Ingebouwd in de deuren: sommige auto's hebben de mogelijkheid om subwoofers in de deuren in te bouwen. Dit bespaart ruimte in de auto en zorgt voor een aantrekkelijke, naadloze look.

Het is belangrijk om de plaatsing van de subwoofer te overwegen bij het installeren van het systeem. Door de subwoofer op de juiste manier te plaatsen, zorg je voor de beste geluidskwaliteit.

Kan in iedere auto een subwoofer?

In principe kan je in iedere auto een subwoofer installeren. Er zijn enkele factoren om rekening mee te houden bij het installeren van een subwoofer in een auto.

Ten eerste dien je ervoor te zorgen dat jevoldoende ruimte hebt om de subwoofer te installeren. Afhankelijk van de grootte van de subwoofer die je van plan bent te installeren, kan het nodig zijn om de achterbank of kofferbakruimte aan te passen.

Ten tweede behoor je ervoor te zorgen dat de elektrische voeding van de subwoofer compatibel is met de elektrische voeding van de auto. Dit betekent dat je de juiste bedrading en aansluitingen nodig hebt om de subwoofer op de juiste manier aan te sluiten.

Ten derde moet je ervoor zorgen dat je de subwoofer op een veilige manier installeert. Een subwoofer is al snel behoorlijk zwaar. Zorg er daarom voor dat deze stevig en veilig is bevestigd aan de auto. Een subwoofer die niet goed is bevestigd, is gevaarlijk en veroorzaakt mogelijk letsel bij een ongeluk.

Wat is het verschil tussen een subwoofer en woofer?

Een woofer is een luidspreker die verantwoordelijk is voor deweergave van lage tonen of bassen, terwijl een subwoofer specifiek is ontworpen om de allerlaagste frequenties te reproduceren. 

Over het algemeen hebben subwoofers een grotere diameter dan woofers, wat helpt bij het produceren van diepe en krachtige bassen.

Een woofer is doorgaans onderdeel van een volledig luidsprekersysteem dat hoge, midden- en lage frequenties kan reproduceren, terwijl men een subwoofer gewoonlijk gebruikt als aanvulling op een bestaand luidsprekersysteem om de lage frequenties te versterken en de algehele geluidskwaliteit te verbeteren.

hero illustration

Hoe testen we auto subwoofers?

Om de beste auto subwoofer te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze auto subwoofer-test hebben we 270 auto subwoofers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze auto subwoofer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze auto subwoofer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne auto subwoofer-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste auto subwoofer in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 270 auto subwoofers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste auto subwoofers op een rijtje

1. Beste Subwoofer auto voor basliefhebbers: Caliber BC112SA zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Caliber BC112SA zwart

 • list plusDeze subwoofer auto heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is compact en past perfect in de kofferbak.
 • list plusEen ander voordeel is dat het een goede kwaliteit heeft.

Nadelen Caliber BC112SA zwart

 • list plusHet heeft geen aan/uit knop.
 • list plusEen ander nadeel is dat de kabelset CPK 15D apart bijbesteld moet worden.
 • list plusHet past niet optimaal.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Met de Caliber BC112SA Subwoofer breng je jouw autorit naar een hoger niveau. Deze subwoofer zorgt ervoor dat je de muziek nog intenser beleeft en dat je de basgeluiden voelt tot in je botten. Met een vermogen van 600 watt en een frequentiebereik van 25 tot 3500 Hz ben je verzekerd van een optimaal geluid. Deze complete set inclusief versterker is makkelijk te installeren en de geïntegreerde versterker kun je naar eigen wens instellen.

Wat deze subwoofer bijzonder maakt is de cross-over knop die ervoor zorgt dat de subwoofer gemakkelijk functioneert samen met je autospeakers. Hierdoor blijft het geluid van je muziek in balans en komen de lage tonen nog beter uit de verf. Dit is vooral ideaal als je graag naar hiphop, house of hardstyle luistert.

De Caliber BC112SA Subwoofer is geschikt voor alle autotypen en is eenvoudig te plaatsen in de kofferbak van je auto. De plug-and-play RCA-ingang en quick release stroomaansluiting maken het aansluiten van de subwoofer heel gemakkelijk. De frekwentiebereik van 25 tot 3500 Hz zorgt voor een gedefinieerd geluid waardoor je zelfs in je platgedraaide favoriete nummers nieuwe dingen ontdekt.

Het enige nadeel van deze subwoofer is dat hij wat groot is en veel ruimte in beslag neemt. Maar als je op zoek bent naar een complete set met een krachtige bass en een optimaal geluid, dan is de Caliber BC112SA Subwoofer zeker een aanrader.

Al met al, deze subwoofer is perfect voor iedereen die van muziek houdt en zijn autorit nog intenser wilt beleven.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Kenwood Audio KSC-SW11 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kenwood Audio KSC-SW11 zwart

 • list plusEen voordeel van deze subwoofer auto is dat deze van goede kwaliteit is en betaalbaar geprijsd is.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusHet past perfect in je auto.

Nadelen Kenwood Audio KSC-SW11 zwart

 • list plusEr is weinig bass.
 • list plusDaarnaast kan deze subwoofer auto een blikkerig geluid maken.
 • list plusTot slot wordt er geen complete set geleverd met deze subwoofer auto.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.7

De Kenwood Audio KSC-SW11 zwart is een compacte underseat subwoofer met een piekvermogen van 150 watt en een minimale frequentie van 35 Hz. Dankzij de kleine afmetingen past hij gemakkelijk onder je stoel en zorgt hij toch voor een vollere geluidsweergave van je favoriete muziek. Wat deze subwoofer echt onderscheidt van andere modellen is de handige bedrade afstandsbediening en de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt, zoals het gegoten aluminium chassis en de stalen luidsprekerkorf.

De installatie van de Kenwood Audio KSC-SW11 zwart is bovendien super eenvoudig dankzij de plug-and-play RCA-aansluiting. Het enige wat je hoeft te doen is de onderseat subwoofer aansluiten op je bestaande car audio systeem en genieten van het extra basgeluid. De nominale impedantie van 4 Ohm en de gevoeligheid van 110 dB maken deze subwoofer geschikt voor vrijwel alle auto's.

Het enige nadeel van de Kenwood Audio KSC-SW11 zwart is dat hij niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een zeer krachtige subwoofer. Hij is vooral bedoeld als aanvulling op je bestaande car audio systeem en niet als hoofdsubwoofer.

Al met al is de Kenwood Audio KSC-SW11 zwart een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en gemakkelijk te installeren underseat subwoofer met een goede geluidskwaliteit. Hij is ideaal voor dagelijks gebruik of lange autoritten waarbij je optimaal wilt genieten van je muziek.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Subwoofer auto voor geluidskwaliteit: Caliber BC108US zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Caliber BC108US zwart

 • list plusDe ingebouwde versterker zorgt voor een krachtig geluid zonder extra apparatuur.
 • list plusDankzij het compacte formaat past deze subwoofer in vrijwel elke auto.
 • list plusDe makkelijke installatie zorgt ervoor dat je snel kunt genieten van een betere geluidskwaliteit.

Nadelen Caliber BC108US zwart

 • list plusHet ontbreken van een RCA/tulpstekker kabel kan voor sommige gebruikers een probleem zijn.
 • list plusHet inregelen van de subwoofer kan lastig zijn voor mensen zonder technische kennis.
 • list plusDe handleiding is beperkt, waardoor het voor sommige gebruikers lastig kan zijn om de subwoofer goed in te stellen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.3

Ben je op zoek naar een compacte en krachtige underseat subwoofer? Dan is de Caliber BC108US zwart de ideale keuze voor jou! Met een piekvermogen van 500 watt en een RMS-vermogen van 100 watt geniet je van een stevige en gedefinieerde bas. Het bereik van 50 tot 160 Hz zorgt voor een heldere en diepe klank.

Wat deze subwoofer echt onderscheidt van andere modellen is het platte ontwerp en de eenvoudige installatie onder een stoel, in de voetenruimte van de bijrijder of aan de zijkant van je kofferbak. Zo houd je genoeg ruimte over voor andere spullen, zoals boodschappen. Bovendien heeft deze subwoofer een thermische bescherming, waardoor je altijd veilig geniet van je muziek, zonder risico op oververhitting.

Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de geluidsinstellingen naar eigen smaak aanpassen. Kies voor een subtiele of juist zwaar dreunende bas, afhankelijk van je stemming en muzieksmaak. De bedrade afstandsbediening heeft een bereik van 4 meter en is daardoor makkelijk te gebruiken tijdens het rijden.

De Caliber BC108US zwart is geschikt voor lange autoritten en het luisteren naar muziek met vrienden. Deze subwoofer biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is een perfecte aanvulling op je autogeluidssysteem.

Mijn persoonlijke mening is dat de Caliber BC108US zwart een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en krachtige subwoofer voor in de auto. Het platte ontwerp zorgt voor meer ruimte in de kofferbak, en de geluidskwaliteit is indrukwekkend. Het enige nadeel is dat de subwoofer misschien niet krachtig genoeg is voor hardcore muziekliefhebbers die op zoek zijn naar extra lage frequenties.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Pioneer TS-WX300A zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.7

Wow, de Pioneer TS-WX300A is echt een beest van een subwoofer! Met een maximale vermogen van 1300 W en een nominaal vermogen van 350 W, kan je echt voelen hoe de bass je omringt terwijl je rijdt. De subwoofer is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met kabels, behalve de RCA kabel voor naar de radio toe. Maar wat deze subwoofer echt onderscheidt van andere is de geïntegreerde klasse D-versterker. De versterker heeft verschillende instellingen, zodat je het soort basgeluid kan verkrijgen dat je wil, in functie van je muzieksmaak.

Met een sterke en lichte IMPP™ composietluidsprekerkegel die een krachtig en ritmisch basgeluid produceert, is de TS-WX300A perfect voor iedereen die op zoek is naar een verbetering van het audiosysteem in hun auto. De subwoofer heeft een minimale frequentie van 20 Hz, wat betekent dat je de laagste tonen in de muziek kan horen, en een maximale frequentie van 130 Hz, zodat je kan genieten van de punchy bass zonder dat het de andere geluiden in de muziek overstemt.

Het enige nadeel van deze subwoofer is dat het vrij groot is, dus het kan wat lastig zijn als je niet veel ruimte hebt in je auto. Maar als je op zoek bent naar een subwoofer die je muziek naar een hoger niveau tilt en je kan laten genieten van een krachtige bas, dan is de Pioneer TS-WX300A zeker iets voor jou!

Overall, ik ben erg tevreden met de Pioneer TS-WX300A. Het is een geweldige upgrade voor iedereen die van muziek houdt en vaak onderweg is. Het is krachtig, eenvoudig te installeren en heeft verschillende instellingen om het basgeluid aan te passen aan je muzieksmaak. Ja, het is wat groot, maar de voordelen wegen zeker op tegen de nadelen. Ik zou deze subwoofer zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een verbeterde muziekervaring in hun auto!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. JBL BassPro Nano - Subwoofer zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JBL BassPro Nano - Subwoofer zwart

 • list plusHet voordeel van deze subwoofer auto is dat hij een compact formaat heeft en weinig plaats inneemt.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze subwoofer auto een diepe bas heeft, waardoor het geluid vol klinkt.
 • list plusDeze subwoofer auto is eenvoudig te installeren.

Nadelen JBL BassPro Nano - Subwoofer zwart

 • list plusDeze subwoofer auto heeft geen losse bass regelaar, waardoor je minder controle hebt over het geluid.
 • list plusDeze subwoofer auto heeft geen externe aansluiting, waardoor je het geluid niet kunt versterken.
 • list plusDeze subwoofer auto heeft geen ingebouwde versterker, waardoor je een externe versterker nodig hebt.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een krachtige subwoofer die weinig ruimte in beslag neemt? Dan is de JBL BassPro Nano de perfecte oplossing voor jouw autoradiosysteem. Met zijn compacte ontwerp kan deze underseat subwoofer makkelijk onder je autostoel worden verborgen. De BassPro Nano is uitgerust met een 100 Watt versterker en levert de krachtige bas die je van JBL verwacht.

Wat deze subwoofer echt onderscheidt van andere, is de ingebouwde 100Wrms-versterker die qua prestaties is afgestemd op de subwoofer. Dit zorgt voor heldere, strakke bassen. Bovendien is de robuuste aluminium behuizing in geanodiseerd mat zwart niet alleen stijlvol, maar elimineert ook trillingen om een heldere bas te garanderen ondanks beperkte ruimtes.

Een ander groot voordeel van de BassPro Nano is de Bass Volume Afstandsbediening die inbegrepen is. Hiermee kun je het geluid van de subwoofer regelen vanuit elke plek in de auto zonder dat je hiervoor in onveilige situaties terecht komt. Zo kun je nog lang genieten van je favoriete muziek.

Met een minimale frequentie van 50 Hz en een maximale frequentie van 150 Hz, is de JBL BassPro Nano geschikt voor alle muziekgenres. Het vermogen van 200 W is meer dan genoeg om een diepe, krachtige bas te leveren. De subwoofer is daarom perfect voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een compacte oplossing zonder in te leveren op geluidskwaliteit.

Over het algemeen is de JBL BassPro Nano een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige subwoofer die weinig ruimte in beslag neemt. Het enige nadeel dat we kunnen noemen, is dat de prijs hoger is dan die van concurrenten. Maar als je op zoek bent naar kwaliteit en stijl, dan is de BassPro Nano zeker de investering waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Excalibur X2 Trunkpack zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een complete car audio set die je auto laat trillen op zijn grondvesten? Dan is de Excalibur X2 Trunkpack zwart een uitstekende keuze. Deze set bevat een 12inch basreflex boombox met maar liefst 1000 watts aan vermogen, samen met een 6x9 inch speakerset voor de hoedenplank en een 4-kanaals versterker. De complete kabelset inclusief extra Y splitters maakt het geheel af.

Wat deze set onderscheidt van andere is de krachtige basreflex boombox. Deze zorgt voor een diepe en heldere bas die je niet snel zult vergeten. Daarnaast is de set makkelijk te installeren en past het comfortabel in de kofferbak van je auto.

Vanuit een gebruikersperspectief is het belangrijk om te weten dat deze set compatibel is met de meeste auto's. Het is ook handig om te weten dat de set een RMS-vermogen van 600 watt heeft, wat betekent dat het continu 600 watt aan vermogen levert zonder te overbelasten.

Als je deze set aanschaft, is het belangrijk om te beseffen dat het geluidsniveau behoorlijk hoog kan zijn. Dit kan mogelijk leiden tot irritatie bij medepassagiers of andere weggebruikers. Het is daarom belangrijk om het volume op een verantwoorde manier te gebruiken.

Al met al is de Excalibur X2 Trunkpack zwart een uitstekende keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een krachtige en complete car audio set. De set biedt veel vermogen en een diepe bas, maar het is belangrijk om verantwoord met het volume om te gaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Pioneer TS-WX1010LA - Actieve Subwoofer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.2

De Pioneer TS-WX1010LA Actieve Autosubwoofer staat garant voor een krachtige, loepzuivere bas. De TS-WX1010LA is een dunne afgesloten subwoofer van 25 cm met ingebouwde versterker (600 W). De Subwoofger heeft een maximaal vermogen van 600 Watt en een nominaal vermogen van 300 Watt. Met deze subwoofer met behuizing upgrade je eenvoudig het audiosysteem van je auto. Het product wordt geleverd als compleet pakket en wordt geleverd met afstandsbediening en kabels. Behuizing De behuizing van de TS-WX1010LA is uitgerust met een robuuste 25 cm subwoofer, die door het regelen van de luchtstroom in de behuizing een scherpe basweergave produceert. Dit is een unieke eigenschap van de gesloten subwoofer, met als doel: topprestaties leveren, zodat jij optimaal kunt genieten wanneer je onderweg bent. Ruimtebesparing De TS-WX1010LA is speciaal ontworpen om gemakkelijk te kunnen installeren in je bestaande audiosysteem. Door het dunne ontwerp kan je hem plaatsen om meerdere plekken in je auto. De afmetingen van de subwoofer inclusief behuizing zijn: 533 x 300 x 150 mm (breedte x hoogte x diepte). Technische Specificaties Type: dun gevoed subwoofersysteem Met ingebouwde versterker: ja CarSoundFit App: ja Diameter speaker: 25 cm (10") Type: shallow powered subwoofer system Maximum power: 600 Watt Nominaal Power: 300 Watt Frequentie respons: 20Hz - 3.4kHz Gevoeligheid: 111 dB (in car, 2V) dB Impedantie: 0.25 Ω Woofer materiaal: pulp Surround: urethane Type stemspoel: Enkele voice coil van rond 4-laags koperdraad Stermspoel bobijntype: kapton Terminals: Faston Magneettype: Ferriet LPF: 50 Hz - 200 Hz (-12dB / oct) Gewicht: 7.8 kg Afmetingen: 533 x 300 x150 mm (B x H x D)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. Beste Subwoofer auto voor ruimtebesparing: Pioneer zwart 6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer zwart 6

 • list plusHet voordeel van de Pioneer zwart 6 is dat het makkelijk aan te sluiten is op de auto.
 • list plusDe Pioneer zwart 6 heeft een goed geluid met sterke bass.
 • list plusDe Pioneer zwart 6 is voordelig in aanschaf.

Nadelen Pioneer zwart 6

 • list plusEen nadeel van de Pioneer zwart 6 is dat het redelijk zwaar is.
 • list plusEen nadeel van de Pioneer zwart 6 is dat het enige kennis vereist om in te bouwen.
 • list plusDe Pioneer zwart 6 wordt niet geleverd met een cinch kabel.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een diepe, rijke bas die je kunt voelen zonder ruimte te verliezen? Dan is de Pioneer zwart 6 subwoofer iets voor jou! Met een vermogen van 160 W en een gevoeligheid van 98 dB is deze subwoofer in staat om een frequentiebereik van 40 Hz tot 200 Hz te produceren, waardoor je een geweldige luisterervaring krijgt. Wat deze subwoofer zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de versterkerinstellingen rechtstreeks op het product zelf te wijzigen. Hierdoor kun je gemakkelijk het basgeluid regelen en aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien is de Pioneer zwart 6 subwoofer een underseat subwoofer, wat betekent dat je hem gemakkelijk onder de voorstoelen of in de kofferbak kunt monteren. Dat maakt hem perfect voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige bas zonder dat het ten koste gaat van de ruimte in hun auto. Een nadeel zou kunnen zijn dat sommige gebruikers teleurgesteld zijn in de minimale frequentie van 40 Hz, omdat het niet zo laag is als sommige andere subwoofers. Maar als je op zoek bent naar een subwoofer die je gemakkelijk kunt installeren en die een geweldige luisterervaring biedt, dan is de Pioneer zwart 6 subwoofer zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Excalibur BM X1BP multicolor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.8

Excalibur X1 Basspack subwoofer Met deze complete set bouw jij zonder moeite een subwoofer in jouw auto. De set bevat een subwoofer, versterker en aansluitmateriaal zodat je in één koop alles in huis hebt. Specificaties subwoofer: Type: X12.1BR Kleur: zwart Materiaal: hout, kunststof, staal Afmetingen: 40 x 26/42 x 35,5 cm (B x D x H) Doorsnede: 12 inch (30 cm) RMS vermogen: 300 Watt Piekvermogen: 1000 Watt Impendantie: 4 Ohm Gevoeligheid: 94 dB Frequentiebereik: 35 ~ 1000 Hz Specificaties versterker: Type: X280.2 Kleur: zwart Materiaal: aluminium Afmetingen: 30 x 22,5 x 5 cm (L x B x D) Aantal kanalen: 2 RMS vermogen: 2 x 50 Watt (4 ohm) Piekvermogen (totaal): 560 Watt (4 ohm) THD: ≤ 0,2% Frequentiebereik: 10 Hz ~ 25.000 kHz Signaal-ruisverhouding (SNR): > 88 dB Gevoeligheid: 150 mV ~ 8 V Specificaties kabelset: Type: X8GA Kleur: blauw/wit Materiaal: PVC, koper Lengte remotekabel: 5,2 meter Lengte tulp-kabel: 5,2 meter Lengte stroomkabel: 5 meter Lengte massakabel: 1 meter Geleiderdoorsnede massa- en stroomkabel: 10 mm² (8 AWG) Zekering: 60 Ampère Inhoud: 1 Subwoofer 1 Versterker 1 Stroomkabel 1 Massakabel 1 Tulpkabel 1 Remote-kabel 1 Zekeringhouder 1 Zekering 60 Ampère 2 Ringterminals 2 Vorkterminals Remotekabel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Pioneer GXT-3730B-SET zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer GXT-3730B-SET zwart

 • list plusDeze subwoofer is ideaal voor het verbeteren van de geluidskwaliteit in de auto.
 • list plusEen ander voordeel is dat het volume goed regelbaar is.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Nadelen Pioneer GXT-3730B-SET zwart

 • list plusEen nadeel is dat de service van Pioneer niet optimaal is.
 • list plusEr zit geen lampje op de versterker.
 • list plusDe bass kan te hard staan.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een krachtige subwoofer voor in je auto? Dan is de Pioneer GXT-3730B-SET zwart misschien wel iets voor jou! Dit pakket bevat een subwoofer van 30 cm in een afgesloten behuizing en een gebrugde versterker met 2 kanalen. Het installeren van deze subwoofer is super makkelijk en je hebt geen technische kennis nodig.

Wat deze subwoofer zo bijzonder maakt, is de sterk verstevigde IMPP™-subwooferconus. Deze zorgt voor minimale vervorming en maximale betrouwbaarheid. Bovendien is de bijgeleverde versterker krachtig en compact. Hij heeft een handige functie voor automatisch in- en uitschakelen en een ingebouwde LPF (laagdoorlaatfilter) voor het ideale frequentiebereik.

Met een vermogen van 400 W en een frequentiebereik van 22 Hz tot 1600 Hz, ben je verzekerd van een krachtig en helder geluid. Deze subwoofer is perfect voor liefhebbers van diepe basklanken en voor mensen die vaak onderweg zijn. Het is ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie die van muziek houden.

Hoewel deze subwoofer geweldig is, zijn er een paar nadelen. Zo kan het zijn dat het geluid soms te hard is en dat je buren er last van hebben. Daarnaast kan het installeren van de subwoofer een beetje lastig zijn als je geen ervaring hebt met auto-elektronica. Toch zijn deze nadelen klein in vergelijking met de voordelen.

Al met al is de Pioneer GXT-3730B-SET zwart een geweldige subwoofer voor mensen die houden van krachtig en helder geluid. Het is gemakkelijk te installeren en het is perfect voor in de auto. Ik zou deze subwoofer zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een geweldige geluidservaring onderweg!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van auto subwoofers. Er zijn immers 270 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!