Wat is de beste Autoradio van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Autoradio is een lastige opgave. Wat is de beste Autoradio van 2024? Na het analyseren van 1828 Autoradios kwam de Pioneer SPH-10BT - Autoradio met als beste getest uit onze Autoradio-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Autoradios, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Autoradios-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Autoradio-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Autoradios

1Score: 9.8
Pioneer SPH-10BT - Autoradio met
Ideaal voor smartphone-integratie
Pioneer SPH-10BT - Autoradio met
Pioneer
Ga naar laagste prijs
2Score: 8.8
JVC KW-M745DBT
JVC KW-M745DBT
JVC
Ga naar laagste prijs
3Score: 7.9
Pioneer SPH-10BT
Pioneer SPH-10BT
Pioneer
Ga naar laagste prijs
4Score: 8
Alpine iLX-F903
Extra groot scherm
Alpine iLX-F903
Alpine
Ga naar laagste prijs
5Score: 7
Sony XAV-AX100
Prominente fysieke controles
Sony XAV-AX100
Sony
Ga naar laagste prijs
6Score: 6.2
Pioneer SPH-EVO62DAB-UNI
Geoptimaliseerd voor compacte ruimtes
Pioneer SPH-EVO62DAB-UNI
Pioneer
Ga naar laagste prijs
7Score: 0
JVC KW-M745DBT
Beste autoradio
JVC KW-M745DBT
JVC
hero illustration

De Bestenu Autoradio Koopgids

Vooral oudere auto's hebben baat bij een nieuwe autoradio. Voor zo'n upgrade wil je natuurlijk wel meteen de beste autoradio scoren – en zeker weten dat deze in je auto past! Lees daarom hier waar je op moet letten tijdens je zoektocht.

Welke autoradio past in mijn auto?

Dat is de hamvraag. Tegenwoordig zijn er allerlei websites waarop je terugleest welke autoradio bij jouw auto past. Idealiter gebruik je websites van de fabrikanten van autoradio's zelf, zoals die van Pioneer. Na de desbetreffende velden ingevuld te hebben, verschijnen de compatibele producten van de fabrikant vanzelf.

Loop je toch liever alles zelf na, check dan eerst altijd de aansluitingen in je auto. Weet je hier weinig over? Lees je dan in over hoe deze zogeheten autoradiokabels en de hedendaagse ISO-kabels werken.

Auto's worden hoe dan ook geleverd met hun eigen bedrading. De ingebouwde autoradio sluit hier naadloos op aan, maar je zult voor een nieuwe radio hoogstwaarschijnlijk een verloopkabel nodig hebben om de ISO-kabels en de autobedrading samen te laten werken.

Welk type verloopkabel je nodig hebt, is afhankelijk van je automerk en -model. Je vindt aan één einde van de kabel echter altijd een ISO-kabel om op de radio aan te sluiten. Als je een Google zoekopdracht uitvoert naar bijvoorbeeld 'ISO aansluitkabel Renault Clio 2006', vind je gegarandeerd een passende kabel in een webshop.

Je kunt uiteraard ook altijd een goede garage om hulp vragen bij het uitvogelen van welke kabel je nodig hebt, en/of ze de radio laten inbouwen.

Naast bekabeling moet je ook het fysieke formaat in gedachten houden. Autoradio's bestaan in DIN- en dubbel DIN-vorm. Daar lees je hieronder meer over.

Wat is een dubbel DIN autoradio?

DIN en dubbel DIN zijn formaten van autoradio's. 1-DIN radio's hebben een formaat van 180 x 50 x 150 mm; dubbel DIN – of 2-DIN – radio's hebben een formaat van 180 x 100 x 150 mm.

Het verschil zit hem in de hoogte: een dubbel DIN autoradio heeft meestal een groot scherm waar je allerlei informatie op kunt aflezen, navigatie op kunt laten lopen, enzovoorts.

Wat is een ISO-stekker?

Een ISO-stekker vind je aan de achterkant van elke hedendaagse autoradio. Deze is tweedelig: één stekker is bedoeld voor voedingsspanningen (voor de versterker, verlichting, plus, min, enzovoorts); de ander is bedoeld om vier speakers van stroom te voorzien (links voor, rechts voor, links achter, rechts achter).

Omdat beide stekkers uniek zijn, kun je ze niet verkeerd aansluiten. Dat is weer een zorg minder!

Hoe lang kan een autoradio werken op accu?

Dat is afhankelijk van een aantal zaken, zoals hoe groot de accu is, of de accu vol of halfvol is, het verbruik van je radio, of je een versterker gebruikt en zelfs of je de airconditioning en/of lampen ook nog hebt aanstaan.

Ervan uitgaande dat alleen de radio aanstaat en de accu vol is, mag je rustig aannemen dat je een à twee uur probleemloos naar je radio kunt luisteren in de auto. Toch is het een goed idee om na zo'n drie kwartier de auto even te starten zodat de accu weer bij kan laden.

Concrete berekeningen hebben ook tot uitkomsten van zeker tien uur geleid, maar dat is louter op theorie gebaseerd. Of je dit ook echt haalt, is een tweede vraag.

Wat is 'TA' op een autoradio?

'TA' staat voor 'Traffic Announcement', oftewel verkeersaankondiging. Autoradio's met zogeheten 'radio data systems' kunnen zo worden ingesteld dat muziek die vanaf een cd, telefoon of wat dan ook wordt afgespeeld, wordt onderbroken om deze verkeersaankondiging te laten horen zodra hij uitgezonden wordt.

Dit komt doordat de radio de bijgevoegde 'TA flag' herkent die vastzit aan het radiosignaal van het station dat de verkeersaankondiging uitzendt. Dit pikt de autoradio meteen op als de desbetreffende instellingen zijn geactiveerd.

De gerelateerde 'TP flag' – waarbij 'TP' staat voor 'Traffic Programme', oftewel verkeersprogramma – staat de radio toe te filteren op radiostations die regelmatig zulke verkeersaankondigingen uitzenden. Deze functie is vooral populair onder motorrijders en anderen die zich bewust bezig houden met de route die ze rijden.

hero illustration

Hoe testen we Autoradios?

Om de beste Autoradio te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Autoradio-test hebben we 1828 Autoradios geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Autoradio-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Autoradio-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Autoradio-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Autoradio in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1828 Autoradios te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Autoradios in een oogopslag

1. Ideaal voor smartphone-integratie: Pioneer SPH-10BT - Autoradio met

Loading ...
Ga naar laagste prijs
De Pioneer SPH-10BT is een autoradio die naadloos samengaat met je telefoon. Met deze autoradio luister je naar de radio of naar je favoriete muziek via bluetooth. De radio reageert op de spraakherkenning van je smartphone. Zo hoef je het scherm niet aan te raken en heb jij volle focus op de weg. Je richt het uiterlijk van de autoradio naar jouw behoefte in met de Pioneer Smart Sync applicatie. Gebruik je liever nog fysieke knoppen? Met één druk op de knop schakel je de navigatie van je telefoon in of lees je een gemist bericht terug. De telefoonhouder is te gebruiken met telefoons van 58 tot 170 millimeter hoog, 58 tot 87 millimeter breed en 4 tot 10 millimeter diep.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

2. JVC KW-M745DBT

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JVC KW-M745DBT

 • list plusHet heeft een 6.8" resistief touchscreen met aanpasbare achtergrond en digitale hoekaanpassing.
 • list plusCompatibel met Apple CarPlay en Android Auto voor naadloze smartphone-integratie en spraakbesturing.
 • list plusUitgebreide handleiding en ondersteuning voor SiriusXM satellietradio en third-party navigatie-apps.

Nadelen JVC KW-M745DBT

 • list plusVereist een bedrade verbinding met de handrem voor toegang tot bepaalde instellingen en functies.
 • list plusGeen CD-afspeelmogelijkheid.
Ik ben enthousiast over de JVC KW-M745DBT autoradio, die de in-car audio-ervaring naar een hoger niveau tilt met geavanceerde functies. Het 6,8" resistieve touchscreen display, aanpasbare achtergrond en digitale hoekaanpassing bieden een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface. Dankzij de compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto integreert deze radio naadloos met smartphones voor handsfree bellen, audio streamen en spraakbediening. Met de toevoeging van K2-technologie zorgt de radio voor een verbeterde geluidservaring, terwijl de 13-bands equalizer en diverse audio-/videofuncties zorgen voor gepersonaliseerde audio-instellingen.

De ontvanger wordt geleverd met een uitgebreide handleiding waarin de basisbediening, bronbesturing, Bluetooth, USB-gebruik, tunerbediening en probleemoplossing worden behandeld, wat het een uitstekende keuze maakt voor gebruikers die gedetailleide begeleiding zoeken. Zoals een recensie benadrukt: "De handleiding biedt uitgebreide begeleiding over de functionaliteit, inclusief basisbediening, bronbesturing, Bluetooth- en USB-gebruik, tunerbediening en probleemoplossing." Bovendien verbetert de ondersteuning voor een SiriusXM-satellietradio-ontvanger en compatibiliteit met navigatie-apps van derden de veelzijdigheid.

In vergelijking met zijn voorganger valt de JVC KW-M745DBT op door zijn verbeterde connectiviteitsopties, waaronder ingangen voor achterste USB en A/V, en twee camera-ingangen. Het is echter vermeldenswaardig dat de ontvanger een bedrade verbinding met de parkeerrem vereist voor toegang tot bepaalde instellingen en functies, wat door sommige gebruikers als een beperking kan worden gezien.

In vergelijking met de Pioneer SPH-EVO62DAB-UNI, een toonaangevend audiosysteem voor Apple CarPlay, biedt de JVC KW-M745DBT vergelijkbare functies, zoals compatibiliteit met Apple CarPlay en een gebruiksvriendelijk touchscreen. De JVC KW-M745DBT heeft echter misschien een voorsprong voor gebruikers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie, aangezien het geavanceerde connectiviteit en audiokenmerken biedt tegen een relatief lagere prijs.

De JVC KW-M745DBT autoradio blinkt uit in het bieden van een functierijke en gebruiksvriendelijke interface voor naadloze integratie met smartphones, audiocustomization en entertainmentopties. Maar de vereiste van een bedrade verbinding met de parkeerrem en het ontbreken van CD-afspelen kunnen door sommige gebruikers als beperkingen worden beschouwd. Ondanks deze overwegingen is de JVC KW-M745DBT een veelzijdige en handige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een verbeterde in-car audio-ervaring.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Pioneer SPH-10BT

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer SPH-10BT

 • list plusNaadloze smartphone-integratie voor handsfree bellen, navigatie en entertainmentbediening

Nadelen Pioneer SPH-10BT

 • list plusNiet de eerste keuze voor audiofielen die streven naar het hoogste niveau van audiofideliteit
Als ik op zoek ben naar naadloze integratie van mijn smartphone in mijn auto, dan is de Pioneer SPH-10BT autoradio een absolute game-changer. Met zijn focus op smartphone-connectiviteit biedt deze single-DIN ontvanger een betaalbare manier om handsfree te bellen, navigeren en entertainment te bedienen via een verbonden smartphone. De Pioneer Smart Sync app verbetert de rijervaring nog verder door naadloos te integreren met verschillende smartphone-functies. GearBrain merkt op dat "de ontvanger effectief een smartphone verandert in een slim display voor oudere voertuigen met een 1DIN-stereosysteem."

Een van de opvallende kenmerken van de SPH-10BT is de ingebouwde houder voor smartphones en ingebouwde Bluetooth, geschikt voor zowel iPhone- als Android-gebruikers. De toevoeging van Alexa, in combinatie met de Pioneer Smart Sync app, vergroot zijn aantrekkingskracht. Bovendien ondersteunt het apparaat de toevoeging van sensoren voor parkeerhulp, wat een uitgebreid pakket biedt voor moderne autonoden.

De nadruk van het product op eenvoudige app-toegang en geluidskwaliteitsverbeteringen komt tot uiting in de speciale hardkey-knoppen voor favoriete apps, spraakherkenning voor veiliger rijden en compatibiliteit met Spotify, allemaal gericht op een veiligere en meer verbonden rijervaring. Zoals een Amazon-beoordeling het stelt, is de SPH-10BT ontworpen om "een veiligere en meer verbonden rijervaring te bieden, met de nadruk op eenvoudige app-toegang en geluidskwaliteitsverbeteringen."

In de wereld van autoradio's onderscheidt de Pioneer SPH-10BT zich als een koploper in smartphone-integratie en is het de ideale keuze voor mensen die een verbonden rijervaring willen zonder de bank te breken. Zijn naadloze smartphone-connectiviteit, compatibiliteit met zowel grote besturingssystemen en het toegevoegde voordeel van Alexa-ondersteuning onderscheiden het van zijn tegenhangers. Het vult een niche voor individuen die hun oudere voertuigen willen moderniseren zonder te investeren in een volledig nieuw entertainmentsysteem.

Maar hoewel de SPH-10BT uitblinkt in smartphone-integratie en moderne functies, is het misschien niet de beste keuze voor audiofielen die op zoek zijn naar het hoogste niveau van audiokwaliteit. In situaties waarin een topgeluidskwaliteit de belangrijkste zorg is, zouden andere modellen met een focus op audioprestaties de leiding kunnen nemen.

Tot slot is de Pioneer SPH-10BT autoradio het budgetproduct bij uitstek voor degenen die verlangen naar een verbonden rijervaring via naadloze smartphone-integratie. Zijn belangrijkste kenmerken, waaronder de smartphone-houder, Alexa-ondersteuning en parkeerhulpcompatibiliteit, maken het tot een uitstekende keuze op de markt. Hoewel het misschien niet voldoet aan de wensen van audiofielen die streven naar het toppunt van geluidskwaliteit, positioneert zijn focus op smartphone-connectiviteit en moderne functies het als een leider in zijn niche.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Extra groot scherm: Alpine iLX-F903

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alpine iLX-F903

 • list plusHet 9-inch display vergroot mijn zichtbaarheid en maakt snelle keuzes tijdens het rijden mogelijk.
 • list plusCompatibel met Apple CarPlay en Android Auto voor naadloze smartphone-integratie en handsfree bediening.
 • list plusOndersteunt extra versterkers met drie sets van echte 4V voorversterkeruitgangen voor uitgebreidere audio-opstellingsmogelijkheden.

Nadelen Alpine iLX-F903

 • list plusBeperkte stand-alone functies in vergelijking met sommige concurrenten.
De Alpine iLX-F903 autoradio is een gamechanger in de categorie autoradio's, met een overvloed aan functies die aansluiten bij verschillende behoeften van gebruikers. Met een royaal 9-inch display zorgt deze multimediaspeler ervoor dat pictogrammen beter zichtbaar zijn voor snelle selecties tijdens het rijden, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd. Compatibel met Apple CarPlay en Android Auto, maakt het naadloze integratie van smartphones mogelijk, waardoor handsfree bediening en toegang tot verschillende apps mogelijk is. De 5-bands parametrische equalizer en 6-kanaals tijdcorrectietool zorgen voor nauwkeurige muziekaanpassing, waardoor audiofielen een gepersonaliseerde luisterervaring krijgen. Opmerkelijk is dat de ontvanger extra versterkers ondersteunt met drie sets echte 4V pre-out uitgangen, waardoor de veelzijdigheid wordt vergroot en de mogelijkheden voor audiosetups worden uitgebreid. Met zijn afmetingen van 10 x 10 x 10 inch en een gewicht van 7 pond wordt het product omschreven als een "klein bedrijfsmerk" met een sterke klantwaardering, waardoor het een compacte en draagbare keuze is voor autoliefhebbers.

De evolutie van de Alpine iLX-F903 autoradio weerspiegelt een toewijding aan innovatie, gericht op de veranderende behoeften van gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde connectiviteitstechnologieën en verbeterde audiomogelijkheden. Met zijn 9-inch display, dat de 7-inch en 11-inch alternatieven in de Alpine line-up overtreft, onderscheidt het zich door een balans te vinden tussen zichtbaarheid en ruimtegebruik. De toevoeging van een 5-bands parametrische equalizer en een 6-kanaals tijdcorrectietool benadrukt de nadruk op audiocustomization, in lijn met de wensen van kritische gebruikers die hun autoradio-ervaring willen aanpassen. De ondersteuning voor extra versterkers met drie sets echte 4V pre-out uitgangen bevestigt zijn positie als een veelzijdige en hoogwaardige autoradio.

In vergelijking met zijn voorgangers blinkt de iLX-F903 autoradio uit in het bieden van een groter en beter zichtbaar display, het aanbieden van verbeterde muziekaanpassingstools en de ondersteuning van extra versterkers met echte 4V pre-out uitgangen, waardoor het een eersteklas keuze is op de markt. Het staat echter tegenover concurrentie van modellen zoals de iLX-W650 en iLX-F411, elk met zijn eigen sterke punten. Het ondiepe ontwerp en de twee-vinger veegbediening van de iLX-W650 maken het een ideale optie voor gebruikers die een strakke en moderne interface zoeken. Aan de andere kant overtreft het 11-inch display van de iLX-F411 het 9-inch scherm van de iLX-F903, wat aansluit bij gebruikers die prioriteit geven aan een groter display voor betere zichtbaarheid en interactie.

De opvallende kenmerken van de Alpine iLX-F903 autoradio, zoals zijn 9-inch display, uitgebreide muziekaanpassingstools en ondersteuning voor extra versterkers, positioneren het als een eersteklas keuze op de markt voor autoradio's. Maar het beperkte aantal stand-alone functies in vergelijking met sommige concurrenten kan een nadeel zijn voor gebruikers die een meer alomvattende stand-alone ervaring zoeken. Als gevolg hiervan excelleert de iLX-F903 als een premium keuze voor gebruikers die geavanceerde smartphone-integratie en audiocustomization waarderen, terwijl degenen die een meer stand-alone gerichte ervaring zoeken, misschien alternatieven meer geschikt vinden.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Prominente fysieke controles: Sony XAV-AX100

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sony XAV-AX100

 • list plusOpvallende fysieke bedieningselementen voor tactiele bediening
 • list plusStembediening met Apple CarPlay en Android Auto
 • list plusErgonomische draaiknop voor afleidingsvrije bediening

Nadelen Sony XAV-AX100

 • list plusSchermgrootte van 6,4" kan beperkend zijn voor sommige gebruikers
 • list plusAfwezigheid van bepaalde geavanceerde functies die aanwezig zijn in duurdere modellen
De Sony XAV-AX100 autoradio valt op door zijn prominente fysieke bedieningselementen en is daarom een ideale keuze voor gebruikers die de voorkeur geven aan tastbare bediening. Deze autoradio biedt spraakbesturing met Apple CarPlay en Android Auto, een responsief 6,4" touchscreen en een 4 x 55 W Dynamic Reality-versterker voor krachtig geluid. Een opvallend aspect van deze autoradio is de ergonomische draaiknop, waardoor afleidingsvrije bediening mogelijk is - een functie die het onderscheidt van zijn tegenhangers. Zoals één recensie opmerkt: "Het beschikt over een draaiknop voor het volume voor eenvoudige bediening," waarbij de handigheid en gebruiksvriendelijkheid van de fysieke bedieningselementen worden benadrukt.

Naast de intuïtieve bediening biedt de Sony XAV-AX100 achteruitrijcamera gereedheid voor moeiteloos parkeren en draadloze communicatietechnologieën, waardoor de functionaliteit wordt verbeterd. De toevoeging van Dynamic Stage Organizer voor virtuele luidsprekers draagt bij aan een meeslepende audiobeleving, terwijl het compacte achterchassis zorgt voor een eenvoudige installatie en voldoende ruimte voor bekabeling en accessoires. De ontvanger zorgt ook voor krachtig en helder geluid, zelfs bij hoge volumes, met zijn 4 x 55 W versterking, zoals benadrukt in een recensie waarin staat: "Het beschikt over een responsief 6,2" touchscreen, Apple CarPlay-connectiviteit en intelligente spraakbesturing voor navigatie en muziek."

In vergelijking met opvolgers zoals de XAVAX1000 en XAV-AX8100, onderscheidt de XAV-AX100 zich als een meer budgetvriendelijke optie. Terwijl de XAV-AX8100 een groter 9-inch zwevend touchscreen en extra functies biedt zoals een resistief touchscreen met anti-glans en SiriusXM gereedheid, blijft de XAV-AX100 een sterke concurrent met zijn praktische fysieke bedieningselementen en betrouwbare prestaties. De XAV-AX1000 introduceert echter Apple CarPlay en achteruitrijcamera compatibiliteit, waardoor het een geschikt alternatief is voor degenen die op zoek zijn naar nieuwere verbindingsmogelijkheden.

De Sony XAV-AX100 autoradio is bedoeld voor bestuurders die waarde hechten aan naadloze integratie met hun mobiele apparaten, intuïtieve fysieke bedieningselementen en krachtige geluidsprestaties. De belangrijkste gebruiksscenario's zijn eenvoudige navigatie, handsfree bellen en meeslepende muziekervaringen tijdens het rijden. Sommige gebruikers kunnen echter de schermgrootte van 6,4" beperkend vinden in vergelijking met grotere alternatieven, en het ontbreken van bepaalde geavanceerde functies in duurdere modellen kan een nadeel zijn voor techliefhebbers.

Concluderend excelleert de Sony XAV-AX100 autoradio als een betrouwbare en gebruiksvriendelijke optie, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke autoradio met prominente fysieke bedieningselementen. De combinatie van tastbare bediening, krachtige geluidsprestaties en essentiële verbindingsfuncties positioneert het als een overtuigende keuze voor bestuurders die gebruiksgemak en naadloze integratie met hun smartphone prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Geoptimaliseerd voor compacte ruimtes: Pioneer SPH-EVO62DAB-UNI

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Pioneer SPH-EVO62DAB-UNI

 • list plusBrede scala aan functies

Nadelen Pioneer SPH-EVO62DAB-UNI

 • list plusSommige gebruikers ontvingen het standaardmodel in plaats van het UNI-model
 • list plusOnhandigheid van het moeten aansluiten op de handrembedrading voor bepaalde functionaliteiten
Als ik kijk naar de Pioneer SPH-EVO62DAB-UNI autoradio, zie ik een veelzijdige en boordevolle unit die geoptimaliseerd is voor compacte ruimtes. Met een 6,8-inch touchscreen display en een verbergbare bedieningseenheid is het ontworpen om te passen in voertuigen met beperkte dashboardruimte. Deze autoradio biedt een uitgebreid scala aan functies, waaronder Android Auto ™, Apple CarPlay, Bluetooth streaming, Spotify, WebLink, FLAC bestandsweergave, DAB+ digitale radio en meer. De bouwkwaliteit, brede scala aan functies en het gemak van integratie in voertuigen zijn geprezen door gebruikers, waardoor het een overtuigende optie is voor degenen die op zoek zijn naar een geavanceerde entertainment- en connectiviteitsoplossing voor hun voertuigen.

Volgens een gebruiker biedt de SPH-EVO62DAB-UNI 6,8 inch Single din Floating Dash met DAB+ een breed scala aan functies en goede bouwkwaliteit. De functionaliteit van het apparaat strekt zich uit tot compatibiliteit met Android-apparaten en Siri Eyes Free voor iPhone, waardoor een naadloze en veilige integratie met smartphones wordt gegarandeerd. De toevoeging van een 13-bands grafische EQ voor gedetailleerde audiobewerking en multi-kleurige verlichting verbetert verder de gebruikerservaring.

Sommige gebruikers hebben echter gemeld dat ze het standaardmodel in plaats van het UNI-model hebben ontvangen, wat een teleurstelling was. Bovendien zijn er opmerkingen over het ongemak van het moeten aansluiten op de handrembedrading voor bepaalde functionaliteiten. Hoewel deze problemen zijn gemeld, blijft het algemene sentiment positief, waarbij gebruikers de geweldige waarde van het product voor de prijs erkennen.

In vergelijking met andere autoradio's valt de Pioneer SPH-EVO62DAB-UNI op vanwege zijn uitgebreide functieset, inclusief zijn vermogen om in compacte ruimtes te passen, waardoor het een overtuigende keuze is voor voertuigen met beperkte dashboardruimte. De compatibiliteit met zowel Android- als Apple-apparaten, in combinatie met geavanceerde audiobewerkingsmogelijkheden, positioneert het als een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing voor de entertainment- en connectiviteitsbehoeften van bestuurders.

Tot slot vertegenwoordigt de Pioneer SPH-EVO62DAB-UNI autoradio een robuust aanbod voor degenen die op zoek zijn naar een premium upgrade-oplossing voor hun voertuigen. Hoewel er enkele kleine problemen zijn gemeld, maken de uitgebreide functies, compacte ontwerp en algehele waarde van het product het tot een sterke concurrent in de markt voor autoradio's. De specialisatie in het geoptimaliseerd zijn voor compacte ruimtes versterkt verder de positie als een topkeuze voor individuen die op zoek zijn naar een hoogwaardige autoradio die naadloos in hun voertuigen past.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste autoradio: JVC KW-M745DBT

Loading ...

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Autoradios. Er zijn namelijk 1828 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!