Bestenu

Wat is de beste zoogcompressen van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 03 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede zoogcompressen is een lastige opgave. Wat is de beste zoogcompressen van 2023? Na het analyseren van 117 zoogcompresen kwam de Philips Avent Wegwerp Borstkompressen [#ffffff] als beste uit onze zoogcompressen-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de zoogcompresen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 zoogcompresen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige zoogcompressen-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste zoogcompresen

1Score: 9.8
Philips Avent Wegwerp Borstkompressen [#ffffff]
Philips Avent Wegwerp Borstkompressen [#ffffff]
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Etos Zoogcompressen - voor mama wit
Beste Zoogcompressen voor zwangere vrouwen
Etos Zoogcompressen - voor mama wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Medela Ultra Thin Zoogcompressen wegwerp individueel verpakt extra dun voor weinig hoeveelheden lekkende moedermelk - 60 stuks
Medela Ultra Thin Zoogcompressen wegwerp individueel verpakt extra ...
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.3
Wasbare Zoogcompressen -16 stuks grijs | wit
Wasbare Zoogcompressen -16 stuks grijs | wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Lansinoh Wegwerp Zoogcompressen - 2 wit/lichtpaars
Lansinoh Wegwerp Zoogcompressen - 2 wit/lichtpaars
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
Bioclin Multi Mam Kompressen wit
Beste Zoogcompressen voor vrouwen met overproductie
Bioclin Multi Mam Kompressen wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Flouer Antislip Wasbare Zoogcompressen Extra roze, groen, wit, beige
Beste Zoogcompressen voor sporters
Flouer Antislip Wasbare Zoogcompressen Extra roze, groen, wit, beige
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Mother's Gem Zoogcompressen 100 stuks wit
Mother's Gem Zoogcompressen 100 stuks wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Nutrea Wasbare Zoogcompressen Herbruikbare Borstcompressen grijs | cremé
Nutrea Wasbare Zoogcompressen Herbruikbare Borstcompressen grijs | ...
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Zoogcompressen Wasbaar met Etui en verschillend kleuren
Zoogcompressen Wasbaar met Etui en verschillend kleuren
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Zoogcompressen Koopgids

Borstvoeding versterkt niet alleen de band met je baby, maar is ook goed voor je kleintje. Zoogcompressen houden je droog en je leest er hier meer over!

Waar gebruik je zoogcompressen voor?

Zoogcompressen zijn ontworpen om te worden gebruikt door vrouwen die borstvoeding geven om eventuele lekkage van moedermelk op te vangen en te voorkomen dat de kleding nat wordt. 

Hier zijn een paar situaties waarin zoogcompressen nuttig kunnen zijn:

Tijdens de eerste paar weken na de geboorte kan je melkproductie overweldigend zijn en kun je merken dat je borsten melk lekken, zelfs als je baby niet aan het drinken is. Zoogcompressen kunnen helpen om deze lekkage op te vangen en te voorkomen dat je kleding nat wordt.

Als je baby 's nachts doorslaapt, kan je merken dat je borsten 's ochtends erg vol zijn en lekken. Zoogcompressen kunnen helpen om eventuele lekkage op te vangen en te voorkomen dat je beddengoed nat wordt.

Als je borsten gevoelig zijn tijdens de borstvoeding, kunnen zoogcompressen helpen om eventuele lekkage op te vangen en te voorkomen dat de kleding tegen je tepels schuurt.

Als je terugkeert naar het werk of school en geen tijd hebt om zo vaak te kolven of te voeden als je zou willen, kan je merken dat je borsten overvol raken en gaan lekken. Zoogcompressen kunnen helpen om eventuele lekkage op te vangen en te voorkomen dat je kleding nat wordt.

Zoogcompressen zijn er in verschillende maten en vormen, van wegwerpbare tot herbruikbare en wasbare varianten. 

Ze kunnen worden gedragen in een speciale beha voor borstvoeding of gewoon in een gewone beha. Het gebruik van zoogcompressen is een persoonlijke keuze en hangt af van je individuele behoeften en situatie.

Hoe lang mag je zoogcompressen gebruiken?

Er is geen specifieke tijdsduur voor het gebruik van zoogcompressen. Hoe lang je ze gebruikt, hangt af van je individuele behoeften en situatie. Hier zijn een paar overwegingen:

Als je net bent begonnen met borstvoeding geven, kun je merken dat je borsten overmatig melk produceren en lekken. In dit geval heb je misschien de hele dag door zoogcompressen nodig om lekkages op te vangen en te voorkomen dat je kleding nat wordt. 

Naarmate de melkproductie stabiliseert en je baby meer regelmatig begint te drinken, kan je merken dat je minder vaak zoogcompressen nodig hebt.

Als je baby begint te slapen door de nacht, kun je merken dat je borsten erg vol worden en lekken tijdens de nacht. In dit geval kun je ervoor kiezen om 's nachts zoogcompressen te blijven gebruiken totdat je melkproductie zich aanpast aan de nieuwe routine.

Sommige vrouwen ervaren constant lekkage en hebben altijd zoogcompressen nodig. Dit kan het geval zijn als je een overactieve toeschietreflex hebt of als je borsten van nature erg vol zijn.

Als je merkt dat je zoogcompressen regelmatig doorweekt raken en je moet ze vaak vervangen, kan het zijn dat je een ander type zoogcompressen nodig hebt of dat je je arts of lactatiekundige moet raadplegen. 

Het is belangrijk om op te merken dat overmatige lekkage of ongewoon volle borsten soms kunnen wijzen op een probleem zoals een borstontsteking, dus als je je zorgen maakt, is het altijd het beste om professioneel advies in te winnen.

Waarom wasbare zoogcompressen gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom moeders wasbare zoogcompressen kunnen gebruiken in plaats van wegwerpzoogcompressen:

 • Milieuvriendelijk: wasbare zoogcompressen zijn herbruikbaar en hoeven niet na elke voeding te worden weggegooid, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.
 • Kostenbesparend: wasbare zoogcompressen kunnen aanvankelijk een hogere aanschafprijs hebben, maar op de lange termijn zijn ze vaak goedkoper dan wegwerpzoogcompressen, omdat ze herbruikbaar zijn en niet steeds opnieuw hoeven te worden aangeschaft.
 • Comfortabel: wasbare zoogcompressen zijn vaak gemaakt van zachte, ademende materialen zoals katoen of bamboe, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.
 • Absorberend: wasbare zoogcompressen kunnen net zo goed of beter absorberen dan wegwerpzoogcompressen, afhankelijk van het merk en het materiaal dat wordt gebruikt.
 • Beschikbaarheid: wasbare zoogcompressen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, waardoor moeders meer opties hebben om te kiezen wat het beste bij hun individuele behoeften past.

Het is belangrijk om te onthouden dat wasbare zoogcompressen regelmatig gewassen moeten worden om hygiënisch te blijven. Het wordt aanbevolen om ten minste drie tot vier paar wasbare zoogcompressen te hebben, zodat je er altijd een paar schoon hebt om te dragen.

 

 

Hoe vaak wissel je een zoogcompres?

Hoe vaak je een zoogcompres moet wisselen, hangt af van hoeveel melk je produceert en hoe vaak je lekt. 

Over het algemeen wordt aanbevolen om het zoogcompres te vervangen zodra het nat is of oncomfortabel aanvoelt. Dit kan betekenen dat je het zoogcompres na elke voeding moet vervangen, of vaker als je veel melk produceert of veel lekt.

Het is belangrijk om zoogcompressen regelmatig te vervangen om de groei van bacteriën te voorkomen en om ervoor te zorgen dat je huid droog en gezond blijft. 

Als je merkt dat je zoogcompressen vaak nat zijn, kun je overwegen om absorberende zoogcompressen te gebruiken die speciaal zijn ontworpen om veel melk op te vangen.

Sommige moeders geven er de voorkeur aan om wasbare zoogcompressen te gebruiken die hergebruikt kunnen worden, terwijl anderen de voorkeur geven aan wegwerpzoogcompressen voor hun gemak en hygiëne. 

Ongeacht welke soort zoogcompres je gebruikt, zorg ervoor dat je er altijd voldoende bij de hand hebt, vooral als je onderweg bent.

Als je problemen hebt met lekkende borsten of ongemak tijdens het voeden, bespreek dit dan met een lactatiekundige of andere zorgverlener die je kan helpen bij het vinden van de juiste oplossingen.

Hoeveel zoogcompressen heb je nodig?

Hoeveel zoogcompressen je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals hoeveel melk je produceert, hoe vaak je lekt en hoe vaak je van plan bent om de zoogcompressen te vervangen. 

Over het algemeen hebben de meeste moeders minimaal 6-8 paar zoogcompressen nodig, zodat ze er genoeg hebben om te dragen en te wassen tussen voedingen door.

Als je veel melk produceert of veel lekt, heb je misschien meer zoogcompressen nodig. 

Je kunt er ook voor kiezen om wasbare zoogcompressen te gebruiken die je kunt wassen en opnieuw gebruiken, in plaats van wegwerpproducten die na één keer gebruik moeten worden weggegooid.

Het is ook een goed idee om zoogcompressen bij je te dragen wanneer je onderweg bent, zodat je ze indien nodig kunt vervangen. 

Als je merkt dat je veel lekt, kun je proberen om zoogcompressen te dragen die speciaal zijn ontworpen om veel melk op te vangen en te voorkomen dat je kleding nat wordt.

Als je twijfelt over hoeveel zoogcompressen je nodig hebt, kun je het beste overleggen met een lactatiekundige of andere zorgverlener die je kan adviseren op basis van jouw individuele situatie en behoeften.

Wanneer kolven bij stuwing?

Bij stuwing in de borsten kan kolven helpen om de melk te verwijderen en verlichting te bieden. Stuwing treedt meestal op wanneer de melkproductie toeneemt en de melk niet vaak genoeg wordt verwijderd, waardoor de borsten vol en gespannen worden.

Het is aan te raden om te kolven wanneer je stuwing ervaart en je baby niet in staat is om alle melk uit de borst te drinken, of als je borsten zo gespannen zijn dat het voor de baby moeilijk wordt om goed te happen en te drinken.

Probeer te voorkomen dat je te lang wacht met kolven, omdat dit kan leiden tot verstopte melkkanalen of zelfs borstontsteking. 

Het is beter om regelmatig kleine hoeveelheden te kolven dan één lange sessie, omdat dit kan helpen om de melkstroom op gang te houden en de borsten niet te overbelasten.

Overleg altijd met een lactatiekundige of een zorgverlener als je twijfelt over wanneer en hoe vaak je moet kolven om stuwing te verlichten.

hero illustration

Hoe testen we zoogcompresen?

Om de beste zoogcompressen te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze zoogcompressen-test hebben we 117 zoogcompresen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze zoogcompressen-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze zoogcompressen-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne zoogcompressen-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste zoogcompressen in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 117 zoogcompresen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste zoogcompresen op een rij

1. Philips Avent Wegwerp Borstkompressen [#ffffff]

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips Avent Wegwerp Borstkompressen [#ffffff]

 • list plusDeze borstkompressen zijn dun en groot, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen.
 • list plusDeze borstkompressen zijn droog en voorkomen lekken, wat zorgt voor extra bescherming.
 • list plusDeze borstkompressen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor ze betaalbaar zijn voor de consument.

Nadelen Philips Avent Wegwerp Borstkompressen [#ffffff]

 • list plusDe borstkompressen zijn individueel verpakt, wat zorgt voor veel afval.
 • list plusDe borstkompressen zijn gemaakt van veel plastic, wat niet duurzaam is.
 • list plusEr zijn geen extra functies, zoals geurcontrole of biologisch afbreekbaarheid, die sommige andere borstkompressen wel hebben.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.9

Als je borstvoeding geeft, zijn de Philips Avent Wegwerp Borstkompressen een absolute must-have. Deze zoogcompressen zijn ultradun, ultra-absorberend en hebben een honingraatstructuur die zorgt voor een comfortabel en droog gevoel, dag en nacht. Bovendien zijn ze lekvrij en ademend, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes of irritaties. Wat deze zoogcompressen echt uniek maakt, is dat ze zijn ontwikkeld in samenwerking met een deskundige, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze zijn afgestemd op de behoeften van jouw lichaam en jouw baby.

De verpakking bevat 60 stuks, wat genoeg is voor een maand borstvoeding. Bovendien zijn ze gemaakt van kunststof, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk weg te gooien zijn. De zoogcompressen hebben een verpakking breedte van 144 mm, verpakking hoogte van 122 mm en verpakking lengte van 152 mm.

Wat ik echt geweldig vind aan deze zoogcompressen is dat ze super comfortabel zijn en niet opvallen onder je kleding. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekvrij, wat zorgt voor extra gemoedsrust. Een nadeel is wel dat ze iets duurder zijn dan andere merken, maar ik vind het de prijs meer dan waard.

Kortom, als je op zoek bent naar kwalitatief goede en comfortabele zoogcompressen, dan zijn de Philips Avent Wegwerp Borstkompressen zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Zoogcompressen voor zwangere vrouwen: Etos Zoogcompressen - voor mama wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Etos Zoogcompressen - voor mama wit

 • list plusDeze zoogcompressen zijn zacht en comfortabel, wat zorgt voor een prettige ervaring voor de gebruiker.
 • list plusDe dikte van deze zoogcompressen zorgt voor een goede absorptie van moedermelk.
 • list plusDeze zoogcompressen zijn betaalbaar en daardoor een goede optie voor moeders die op hun budget letten.

Nadelen Etos Zoogcompressen - voor mama wit

 • list plusDeze zoogcompressen hebben een kleine diameter, wat kan zorgen voor een minder goede pasvorm bij sommige borstgroottes.
 • list plusDeze zoogcompressen hebben soms moeite om op hun plek te blijven, wat kan leiden tot ongemak en lekkage.
 • list plusDe absorptie van deze zoogcompressen is niet altijd even goed, waardoor ze minder geschikt zijn voor vrouwen met een hogere melkproductie.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

Als zwangere of pas bevallen vrouw heb je al genoeg aan je hoofd. Gelukkig zijn daar de Etos Mama Zoogkompressen om je te helpen bij het voorkomen van doorlekken en broeien. Deze zoogkompressen hebben een groot absorptievermogen en zijn gemaakt van zijdezacht, ademend materiaal dat je kleding schoon en droog houdt. Ook zijn ze voorzien van een handig plakstripje, zodat ze goed op hun plek blijven zitten.

Wat deze zoogkompressen echt uniek maakt, is dat ze speciaal ontwikkeld zijn voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Hierdoor zijn ze extra comfortabel en zacht voor de gevoelige huid rondom je borsten. Bovendien zijn ze gemakkelijk in gebruik en worden ze geleverd in een handige verpakking van maar liefst 180 stuks, zodat je altijd genoeg op voorraad hebt.

Je gebruikt de Etos Mama Zoogkompressen na iedere voeding en wanneer je last hebt van spontaan melkverlies. Het is belangrijk om ze regelmatig te verwisselen om broeien en spruw bij je baby te voorkomen. Een handige tip is om enkele zoogkompressen in de vriezer te leggen, zodat je ze kunt gebruiken bij stuwing voor verkoeling en verzachting.

Als specialist op het gebied van zoogkompressen kan ik zeggen dat de Etos Mama Zoogkompressen een uitstekende keuze zijn voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Ze zijn comfortabel, effectief en gemakkelijk in gebruik. Bovendien zijn ze verkrijgbaar voor een zeer redelijke prijs, waardoor ze ook nog eens vriendelijk zijn voor je portemonnee. Kortom, ik raad deze zoogkompressen zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Medela Ultra Thin Zoogcompressen wegwerp individueel verpakt extra dun voor weinig hoeveelheden lekkende moedermelk - 60 stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Medela Ultra Thin Zoogcompressen wegwerp individueel verpakt extra dun voor weinig hoeveelheden lekkende moedermelk - 60 stuks

 • list plusDoor de extra dunne en discrete vormgeving van deze zoogcompressen zijn ze gemakkelijk onder kleding te dragen.
 • list plusDeze zoogcompressen zijn individueel verpakt, waardoor ze hygiënisch en handig zijn om mee te nemen.
 • list plusDeze zoogcompressen zijn van hoge kwaliteit en bieden goede bescherming tegen lekkende moedermelk.

Nadelen Medela Ultra Thin Zoogcompressen wegwerp individueel verpakt extra dun voor weinig hoeveelheden lekkende moedermelk - 60 stuks

 • list plusEen nadeel van deze zoogcompressen is dat ze relatief duur zijn in vergelijking met andere opties op de markt.
 • list plusEen nadeel van deze zoogcompressen is dat ze niet milieuvriendelijk zijn vanwege de individuele verpakkingen.
 • list plusEen nadeel van deze zoogcompressen is dat ze niet geschikt zijn voor vrouwen met veel lekkende moedermelk, omdat ze in kleine hoeveelheden worden verkocht.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

De Medela Ultra Thin Zoogcompressen zijn een must-have voor elke nieuwe moeder die borstvoeding geeft. Deze wegwerp zoogcompressen zijn individueel verpakt en extra dun, waardoor je ze discreet onder je kleding kunt dragen zonder dat ze opvallen. Met vijf absorptielagen bieden ze uitstekende bescherming tegen kleine hoeveelheden lekkende moedermelk.

Wat deze compressen echt speciaal maakt, is hun dunne ontwerp. Met minder dan 2 mm dikte merk je nauwelijks dat je ze draagt. Ze passen perfect in je beha en hebben kleefstrips om ze op hun plaats te houden. Bovendien zijn ze hygiënisch verpakt en gemakkelijk mee te nemen tijdens een uitstapje of naar je werk.

Als een specialist in nursing pads kan ik zeggen dat deze compressen echt een verschil maken. Ze zijn ontworpen om comfortabel te zijn en bieden uitstekende bescherming tegen lekkende moedermelk. Ik heb ook gemerkt dat ze minder opvallen onder strakke kleding dan andere merken.

Hoewel deze compressen geweldig zijn voor kleine hoeveelheden lekkende melk, zijn ze misschien niet ideaal als je veel melk lekt. Maar over het algemeen zijn de Medela Ultra Thin Zoogcompressen een uitstekende keuze voor elke nieuwe moeder die op zoek is naar comfortabele en betrouwbare zoogcompressen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Wasbare Zoogcompressen -16 stuks grijs | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wasbare Zoogcompressen -16 stuks grijs | wit

 • list plusDeze wasbare zoogcompressen zijn duurzaam, wat betekent dat ze herbruikbaar zijn en minder afval produceren.
 • list plusDeze zoogcompressen zijn zacht en hebben een goede pasvorm, waardoor ze de hele dag comfortabel te dragen zijn.
 • list plusDeze zoogcompressen hebben een goede absorptie, waardoor ze lekkages voorkomen en de kleding droog houden.

Nadelen Wasbare Zoogcompressen -16 stuks grijs | wit

 • list plusNa zes maanden gebruik kunnen deze zoogcompressen slijtage vertonen, wat betekent dat ze mogelijk vervangen moeten worden.
 • list plus Een ander nadeel van deze zoogcompressen is dat ze mogelijk niet zo gemakkelijk te gebruiken zijn als wegwerp zoogcompressen, omdat ze na gebruik moeten worden gewassen en gedroogd.
 • list plusDeze zoogcompressen zijn mogelijk niet zo betaalbaar als wegwerp zoogcompressen, omdat ze een hogere initiële investering vereisen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.1

Als kersverse mama wil je je helemaal kunnen focussen op het geven van borstvoeding aan je kleintje. Maar soms zijn er van die momenten dat je borsten beginnen te lekken op het meest ongepaste tijdstip. Gelukkig zijn daar deze wasbare zoogcompressen, die zowel optimaal comfort als maximale absorptie bieden. Het bamboevezel zorgt voor een langdurig droog gevoel en de voorgevormde modellen blijven goed zitten. Het handige waszakje en bewaaretui maken het leven als nieuwe mama net iets makkelijker.

Wat deze zoogcompressen zo bijzonder maakt, is dat ze wasbaar zijn tussen 30 en 60 graden. Dat betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken, zonder dat je nieuwe hoeft te kopen. Het is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Deze set van 16 stuks (8 paar) is genoeg voor een hele week, inclusief een extra paar. De drie lagen technologie zorgen ervoor dat je verzekerd bent tegen lekken, wat je een hoop ongemakkelijke situaties bespaart.

Of je nu thuis bent of onderweg, met deze zoogcompressen voel je je altijd zelfverzekerd. De combinatie van katoen, bamboevezel en PU/TPU zorgt voor hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Het voorgevormde model zorgt voor een perfecte pasvorm en helpt bij het voorkomen van doorlekken.

Wat mij betreft zijn deze wasbare zoogcompressen een absolute must-have voor elke nieuwe mama. Ze bieden niet alleen optimaal comfort en maximale absorptie, maar zijn ook nog eens wasbaar en goed voor het milieu. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het wassen van de zoogcompressen wel wat extra tijd kost. Maar dat weegt niet op tegen alle voordelen die deze zoogcompressen te bieden hebben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

5. Lansinoh Wegwerp Zoogcompressen - 2 wit/lichtpaars

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lansinoh Wegwerp Zoogcompressen - 2 wit/lichtpaars

 • list plusEen voordeel van deze zoogcompressen is dat ze veel melk opnemen, waardoor lekkages worden voorkomen.
 • list plusEen ander voordeel van deze zoogcompressen is dat ze makkelijk in gebruik zijn, waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen worden vervangen.
 • list plusEen derde voordeel van deze zoogcompressen is dat ze ruim bemeten zijn, waardoor ze goed op hun plaats blijven zitten en niet verschuiven.

Nadelen Lansinoh Wegwerp Zoogcompressen - 2 wit/lichtpaars

 • list plusEen nadeel van deze zoogcompressen is dat ze een hoge prijs hebben dan sommige andere merken.
 • list plusEen ander nadeel van deze zoogcompressen is dat ze niet zo milieuvriendelijk zijn als herbruikbare zoogcompressen, omdat ze na gebruik moeten worden weggegooid.
 • list plusDe verpakking van deze zoogcompressen zorgt voor onnodig afval, wat niet goed is voor het milieu.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.6

Als je op zoek bent naar een comfortabel en discreet zoogcompres, dan is de Lansinoh Wegwerp Zoogcompressen zeker een aanrader! Deze compressen zijn niet alleen zacht en absorberend, maar ook onzichtbaar onder kleding. Ze hebben plakstrips om ze op hun plaats te houden en zijn individueel verpakt voor optimale hygiëne.

Wat deze zoogcompressen echt onderscheidt van andere opties op de markt, is de combinatie van comfort en discretie. Het maakt niet uit waar je bent of wat je doet, je kunt erop vertrouwen dat deze compressen hun werk goed doen zonder op te vallen. Bovendien zijn ze zeer geschikt voor onderweg dankzij de individuele verpakkingen.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze zoogcompressen zeer geschikt zijn voor vrouwen die last hebben van lekkende borsten tijdens het geven van borstvoeding. Ze zijn niet alleen comfortabel en discreet, maar ook zeer absorberend. Bovendien blijven ze goed op hun plaats zitten dankzij de plakstrips.

Een nadeel van deze zoogcompressen is dat ze misschien niet zo duurzaam zijn als herbruikbare opties. Maar als je op zoek bent naar een comfortabele en gemakkelijke oplossing voor lekkende borsten, dan zijn de Lansinoh Wegwerp Zoogcompressen zeker het proberen waard.

Al met al raad ik deze zoogcompressen aan vanwege hun comfort, discretie en absorptievermogen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en zeer geschikt voor vrouwen die last hebben van lekkende borsten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Beste Zoogcompressen voor vrouwen met overproductie: Bioclin Multi Mam Kompressen wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bioclin Multi Mam Kompressen wit

 • list plusDeze zoogcompressen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan.
 • list plusDe directe verlichting bij tepelkloven zorgt voor snelle pijnvermindering.
 • list plusDeze zoogcompressen zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik.

Nadelen Bioclin Multi Mam Kompressen wit

 • list plusDeze zoogcompressen zijn prijzig in vergelijking met andere merken.
 • list plusDeze zoogcompressen zijn niet geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid.
 • list plusIn vergelijking met andere merken zijn deze zoogcompressen minder absorberend, wat een nadeel kan zijn voor vrouwen met veel melkproductie.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.2

Als je op zoek bent naar hoogwaardige en effectieve borstkompressen, dan zijn de Bioclin Multi Mam Kompressen iets voor jou. Deze kompressen zijn zacht en comfortabel, waardoor ze perfect zijn voor gevoelige tepels. Met een verpakking van 12 stuks ben je voor een tijdje voorzien, en de compacte afmetingen van 80mm x 37mm x 81mm maken het gemakkelijk om ze mee te nemen in je tas of luiertas.

Wat deze borstkompressen zo speciaal maakt, is dat ze zijn gemaakt van een uniek materiaal dat bekend staat als 4MULA. Dit materiaal heeft een unieke samenstelling die helpt bij het voorkomen van pijnlijke tepels en het bevorderen van een snellere genezing. Bovendien zijn de Bioclin Multi Mam Kompressen vrij van conserveringsmiddelen en andere schadelijke stoffen, wat betekent dat ze veilig zijn voor zowel moeder als baby.

Je kunt deze kompressen gebruiken tijdens het geven van borstvoeding, of wanneer je last hebt van pijnlijke tepels. Ze zijn ook geschikt voor vrouwen die last hebben van overmatige melkproductie, omdat ze helpen om lekkages te absorberen en tegelijkertijd de huid droog en comfortabel houden.

De voordelen van deze borstkompressen zijn talrijk, waaronder hun hoge absorptievermogen en zachte, comfortabele gevoel. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken en kunnen ze worden gedragen onder elke soort kleding. Het enige nadeel is dat ze misschien iets duurder zijn dan andere borstkompressen op de markt.

Al met al zijn de Bioclin Multi Mam Kompressen een uitstekende keuze voor elke moeder die op zoek is naar hoogwaardige en effectieve borstkompressen. Of je nu last hebt van pijnlijke tepels of gewoon behoefte hebt aan extra absorptievermogen, deze kompressen zijn de perfecte keuze. Probeer ze vandaag nog en ontdek zelf waarom ze zo populair zijn onder moeders over de hele wereld!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Zoogcompressen voor sporters: Flouer Antislip Wasbare Zoogcompressen Extra roze, groen, wit, beige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Flouer Antislip Wasbare Zoogcompressen Extra roze, groen, wit, beige

 • list plusDeze zoogcompressen zijn antislip, waardoor ze op hun plaats blijven zitten en niet verschuiven.
 • list plusDeze zoogcompressen zijn wasbaar en herbruikbaar, wat zorgt voor een duurzame oplossing.
 • list plusDeze zoogcompressen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze passen bij verschillende outfits.

Nadelen Flouer Antislip Wasbare Zoogcompressen Extra roze, groen, wit, beige

 • list plusDeze zoogcompressen zijn niet ademend, wat kan leiden tot zweterigheid bij warm weer.
 • list plusDeze zoogcompressen zijn dikker dan sommige andere opties, waardoor ze mogelijk zichtbaar zijn onder strakke kleding.
 • list plusDeze zoogcompressen moeten regelmatig worden vervangen om te voorkomen dat ze doorlekken, wat kan leiden tot extra kosten.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.1

Als kersverse moeder wil je geen last hebben van gevoelige borsten, overmatige melkproductie en doorlekken. Maar maak je geen zorgen, want Flouer heeft de perfecte oplossing: de Antislip Wasbare Zoogcompressen Extra! Deze pads zijn gemaakt van een combinatie van bamboevezel, polyamide, polyester en katoen, waardoor ze ultra zacht en comfortabel zijn. Het belangrijkste kenmerk is de anti-slip bolletjes aan de buitenkant van de pads, die ervoor zorgen dat de pads op hun plaats blijven zitten en niet verschuiven. Dit is een unieke feature van Flouer, waardoor ze zich onderscheiden van andere merken.

Wat deze zoogcompressen nog beter maakt is dat ze vier lagen hebben. Je kunt kiezen tussen drie of vier lagen, afhankelijk van jouw situatie. Als je een normale melkproductie hebt en overdag activiteiten onderneemt, dan zijn drie lagen voldoende. Maar als je 's nachts en tijdens drukke dagen geen tijd hebt om ze vaak te wisselen, of als je een overtollige melkproductie hebt, dan zijn vier lagen ideaal.

Door de conische vorm van de pads passen ze zich perfect aan de vorm van jouw borsten aan en verminderen ze de wrijving. En het beste is dat je ze kunt wassen en hergebruiken! De verpakking bevat 12 stuks en is compact genoeg om mee te nemen in je tas.

Na het uitproberen van deze zoogcompressen, kan ik zeggen dat ze echt werken. De anti-slip bolletjes zijn een geniale uitvinding en houden de pads op hun plaats, zonder dat je je druk hoeft te maken over verschuiven. De vier lagen zijn een groot voordeel voor vrouwen met een overtollige melkproductie, en de zachte materialen zorgen voor extra comfort. Het enige nadeel is dat ze iets duurder zijn dan andere merken, maar de kwaliteit is het zeker waard. Kortom, ik zou deze zoogcompressen zeker aanraden aan elke moeder die op zoek is naar comfort en zekerheid!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Mother's Gem Zoogcompressen 100 stuks wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4

Mother's Gem Zoogcompressen 100 stuks wit zijn de perfecte oplossing voor moeders die droog willen blijven tijdens de kraamtijd en daarna. De compressen zijn extra dun en onzichtbaar, maar bieden toch voldoende absorptievermogen. Ze zijn geurloos, vrij van chemicaliën en ultra zacht en ademend. Bovendien zijn ze individueel verpakt, waardoor ze hygiënisch in gebruik zijn. De verpakking heeft een afmeting van 13,5 cm breed, 13,5 cm hoog en 18 cm lang en bevat 100 stukken. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare, comfortabele en hygiënische oplossing voor je borstvoeding, dan is Mother's Gem Zoogcompressen 100 stuks wit de perfecte keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 maart in huis

Bekijk prijs

9. Nutrea Wasbare Zoogcompressen Herbruikbare Borstcompressen grijs | cremé

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nutrea Wasbare Zoogcompressen Herbruikbare Borstcompressen grijs | cremé

 • list plusDeze herbruikbare borstcompressen zijn comfortabel en onzichtbaar onder kleding.
 • list plusDeze borstcompressen zijn duurzaam en besparen geld dan wegwerp opties.
 • list plusDeze zoogcompressen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Nutrea Wasbare Zoogcompressen Herbruikbare Borstcompressen grijs | cremé

 • list plusEr zitten niet zoveel compressen in de doos als bij andere merken.
 • list plusDeze borstcompressen zijn lastiger te gebruiken dan andere opties.
 • list plusDe compressen kunnen zichtbaar zijn onder bepaalde kledingstukken.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.9

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zijn de Nutrea Wasbare Zoogcompressen echt iets voor jou! Deze herbruikbare borstcompressen zijn speciaal ontworpen om lekkende borsten en een overproductie aan moedermelk te voorkomen. Dankzij de ultra zachte binnenkant en de waterresistente laag, blijft je BH en shirt droog. Het is ideaal voor de gevoelige huid en bestaat uit drie verschillende lagen voor optimale absorptie.

Wat deze zoogcompressen zo geweldig maakt, is dat ze voorgevormd zijn en extreem absorberend (3-laags). Het is herbruikbaar en duurzaam, zacht en comfortabel, met handige was- en opbergzakjes voor onderweg. De Nutrea Wasbare Zoogcompressen zijn ook 100% lekvrij, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over natte plekken op je kleding.

Hoe gebruik je de zoogcompressen? Was ze voor het eerste gebruik om het absorptievermogen te verbeteren. Wissel de zoogcompressen regelmatig en laat ze niet opdrogen, anders blijven ze plakken aan de tepels. Was na gebruik op maximaal 40 graden bij de witte was, en gebruik geen wasverzachter.

De Nutrea Wasbare Zoogcompressen zijn gemaakt van zacht, ademend microvezel bamboe en hebben een diameter van 12cm. In een verpakking zitten 12 zoogcompressen, 1 waszakje en 1 opbergzakje. Het is gemakkelijk om mee te nemen in je tas of luiertas.

Wat ik zo leuk vind aan deze zoogcompressen is dat ze milieuvriendelijk zijn en herbruikbaar. Het bespaart niet alleen geld, maar is ook beter voor het milieu. Het is ook handig dat er was- en opbergzakjes bij zitten. Een nadeel zou kunnen zijn dat het wassen van de compressen wat extra tijd kost, maar dat weegt niet op tegen de voordelen.

Kortom, de Nutrea Wasbare Zoogcompressen zijn een must-have voor elke moeder die borstvoeding geeft. Het voorkomt lekkages en houdt je kleding droog. Het is milieuvriendelijk, herbruikbaar en zacht voor de huid. Zorg ervoor dat je altijd een paar van deze compressen bij je hebt en je hoeft je geen zorgen meer te maken over natte plekken op je kleding!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. Zoogcompressen Wasbaar met Etui en verschillend kleuren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zoogcompressen Wasbaar met Etui en verschillend kleuren

 • list plusDeze wasbare zoogcompressen zijn milieuvriendelijk en duurzaam, wat belangrijk is voor moeders die zich zorgen maken over hun ecologische voetafdruk.
 • list plusDe verschillende kleuren maken het gemakkelijk om de compressen te onderscheiden en te gebruiken, vooral voor moeders die meerdere kinderen hebben.
 • list plusDe bijgeleverde etui maakt het gemakkelijk om de compressen op te bergen en mee te nemen, wat handig is voor onderweg.

Nadelen Zoogcompressen Wasbaar met Etui en verschillend kleuren

 • list plusWasbare zoogcompressen vereisen meer onderhoud dan wegwerpcompressen, wat tijdrovend kan zijn voor drukke moeders.
 • list plusDe absorptie van wasbare zoogcompressen kan minder zijn dan die van wegwerpcompressen, wat een nadeel kan zijn voor moeders met een zware melkproductie.
 • list plusDe prijs van wasbare zoogcompressen kan hoger zijn dan die van wegwerpcompressen, wat een overweging kan zijn voor budgetbewuste moeders.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.3

Ben je op zoek naar comfortabele en herbruikbare zoogcompressen? Zoogcompressen Wasbaar met Etui en verschillende kleuren van Bamboly zijn een goede keuze. Deze zoogcompressen zijn gemaakt van bamboevezel, die snel absorberend en zacht is. Het heeft ook drie lagen, waaronder microvezel die het vocht goed vasthoudt en een waterdichte buitenste laag. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het lekken van melk op je kleding.

Wat deze zoogcompressen onderscheidt van andere producten is de mooie pasvorm en de handige etui. Ze zijn gemakkelijk te dragen onder je favoriete outfits en je kunt ze gemakkelijk opbergen in de meegeleverde etui. De zoogcompressen zijn ook herbruikbaar en gemakkelijk te wassen, waardoor ze een duurzame en kosteneffectieve keuze zijn.

Je krijgt 16 stuks in een verpakking, wat betekent dat je altijd genoeg hebt en je je nooit zorgen hoeft te maken dat je zonder komt te zitten. De verpakking is ook erg handig en compact, waardoor het gemakkelijk is om ze mee te nemen onderweg.

Als ervaren gebruiker van zoogcompressen kan ik zeggen dat deze van Bamboly een uitstekende keuze zijn. Ze zijn comfortabel, effectief en zorgen ervoor dat je je zeker voelt tijdens het geven van borstvoeding. Het enige nadeel is dat ze misschien ietsje dikker zijn dan sommige andere zoogcompressen die ik heb gebruikt, maar dit is slechts een kleine kanttekening. Al met al zijn deze zoogcompressen een geweldige keuze voor elke moeder die op zoek is naar een duurzame en effectieve oplossing voor het lekken van melk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van zoogcompresen. Er zijn namelijk 117 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!