Wat is de beste Zonnebank van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 13 juni, 2024

Het kopen van een goede Zonnebank is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Zonnebank van 2024? Na het analyseren van 995 Zonnebanken kwam de Hapro zonnebank Onyx 26/1 C als beste getest uit onze Zonnebank-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Zonnebanken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Zonnebanken-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Zonnebank-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Zonnebanken

1Score: 9.7
Hapro zonnebank Onyx 26/1 C
Beste zonnebank
Hapro zonnebank Onyx 26/1 C
Hapro
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Hapro zonnebank TOPAZ 24/1C
Hapro zonnebank TOPAZ 24/1C
Hapro
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White
Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White
Hapro
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Sunshower Deluxe Black UV- en
Sunshower Deluxe Black UV- en
Sunshower
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Sunshower Solo Opbouw Infrarood Lampen
Sunshower Solo Opbouw Infrarood Lampen
Sunshower
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Sunshower Ventilatierooster Set 2 Stuks
Sunshower Ventilatierooster Set 2 Stuks
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Sunshower Deluxe White UV en
Sunshower Deluxe White UV en
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Hapro voorheen Philips Geurkorrels voor
Hapro voorheen Philips Geurkorrels voor
Hapro voorheen Philips
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Sunshower Plus M opbouw vlak
Sunshower Plus M opbouw vlak
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Sunshower Ventilatierooster Set 2 Stuks
Sunshower Ventilatierooster Set 2 Stuks
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Zonnebank Koopgids

Je wilt graag een zomerkleurtje, maar zoals altijd in Nederland is het weer wisselvallig en laat de zon zich weinig zien. Een zonnebank biedt dan de juiste oplossing. Het kiezen van de juiste zonnebank kan lastig zijn: daarom leg ik je hieronder uit waar je op let bij de aankoop van een zonnebank.

Wat voor zonnebanken zijn er?

Er zijn verschillende zonnebanken voor thuis verkrijgbaar. Heb je weinig ruimte, maar wil je toch genieten van de warmte en tegelijkertijd een kleurtje krijgen, dan is een inklapbare full-body zonnehemel ideaal. Deze zijn geschikt voor je hele lichaam en verwarmen alleen van boven. Ze zijn volledig in te klappen en zijn daarmee gemakkelijk op te bergen.

Een horizontaal solarium is ideaal voor als je snel aan beide kanten van je lichaam wilt bruinen. Je gaat simpelweg in het solarium liggen, drukt op de knop en tien minuten later kom je er weer onderuit. Het nadeel van deze zonnebanken is dat ze veel ruimte in beslag nemen en er een stevig prijskaartje aan hangt.

Dan zijn er ook nog zonnebanken met alleen een bovenkant, de zogenaamde hemel of ook wel half-body zonnebank genoemd. Deze plaats je bij voorkeur boven een bed. Ze zijn niet in te klappen zoals een inklapbare full-body hemel, maar behalen wel hetzelfde effect en zijn vaak goedkoper.

Dan zijn er ook nog goede gezichtsbruiners te koop. Deze zijn, zoals het woord je al verklapt, geschikt voor het bruinen van je gezicht. Hier geldt ook: gebruik met mate, want al zijn ze kleiner, sommige gezichtsbruiners zijn net zo krachtig als een zonnebank en kunnen evenveel schade aanbrengen.

Hoe vaak mag je onder de zonnebank?

Ga niet meer dan twintig keer per jaar onder de zonnebank. Idealiter ga je zelfs niet meer dan tien keer per jaar. Als je nog geen achttien bent mag je daarnaast geen gebruik maken van een zonnebank. Hetzelfde geldt als je huidtype 1 hebt, oftewel een erg lichte huid en rood haar. Je verbrandt in dat geval snel en je wordt niet snel bruin. Je gaat ook niet onder de zonnebank als je zwanger bent.

In België is het zelfs bij wet verboden om de zonnebank te gebruiken als je huidtype 1 hebt. Als je een huidaandoening hebt of medicijnen slikt, raadpleeg dan eerst een arts voordat je aan een zonnebankkuur begint.

Dit klinkt misschien allemaal overdreven, maar als je je bedenkt dat het licht onder de zonnebank zes keer sterker is dan middagzonlicht, en daarmee ook meer schade aanricht, is dit eigenlijk helemaal niet zo gek.

Het gebruik van de zonnebank valt in de hoogste categorie voor ontwikkeling van kanker: dat is dezelfde categorie als asbest en tabak. Als je voor je 35ᵉ de zonnebank gebruikt, loop je 75% meer risico op kanker dan iemand die geen zonnebank gebruikt.

Een door de zon gekleurde huid mag dan mooi zijn, maar dit bereik je niet zonder risico's. Houd je goed aan de voorschriften en zoals met alles: geniet met mate.

Hoe lang mag je onder de zonnebank?

Hoe lang je gebruik maakt van de zonnebank, hangt af van wat voor type huid je hebt. Een donkere huid is minder gevoelig dan een hele lichte huid. Wat voor huid je echter ook hebt, ga nooit langer dan twintig minuten onder de zonnebank.

Daarnaast bouw je het gebruik van de zonnebank langzaam op. Begin bijvoorbeeld met vijf minuten en kijk hoe je huid hierop reageert. Er moet vervolgens 48 uur tussen de eerste en de tweede sessie zitten. Daarna is 24 uur voldoende.

Gaat je huid jeuken, prikken of tintelen, wacht dan niet tot de timer af gaat, maar stop de sessie. Je wilt je huid niet beschadigen. Als je met een zonnebankkuur begint is het altijd even aftasten hoe je reageert en eerder stoppen hoort daar soms bij.

Hoe vaak moet je onder de zonnebank om bruin te worden?

Om een kleurtje op te bouwen gebruik je een zonnebank ongeveerdrie keer per week. Om deze kleur te onderhouden is daarna eens per week voldoende. Gebruik de zonnebank niet teveel, want een zonnebank kan ernstige schade aanrichten aan je huid.

Wanneer vervang je de lampen van een zonnebank?

Lampen die gebruikt worden in een zonnebank voor thuis gaan meestal rond de 500 branduren mee. Het is lastig om te bepalen wanneer je nu precies de lampen moet vervangen. Er wordt daarom aangeraden deze elke vier jaar te vervangen, of iets eerder als het hele gezin gebruik maakt van de zonnebank.

Oudere lampen kunnen op zich geen kwaad, maar naar verloop van tijd werken ze minder goed . Je wordt minder snel bruin en om een goed effect te krijgen moet je daarom langer onder de zonnebank. Het is daarnaast ook erg belangrijk dat je de juiste lampen koopt. Kijk hiervoor naar het merk, het type, het wattage en de lengte van de lampen.

Vanaf welke leeftijd mag je onder de zonnebank?

Je mag onder de zonnebank als jeachttien jaar of ouder bent. Dit komt omdat bij kinderen en jongeren de huid nog volop in ontwikkeling is. Hierdoor kan het licht van de zonnebank de huid verbranden of zorgen voor beschadigingen op latere leeftijd.

Moet je zonnebrandcreme gebruiken onder de zonnebank?

Je gaat maximaal twintig minuten onder de zonnebank. Hierdoor heb je geen zonnebrand met een beschermende factor nodig. De blootstelling is hierbij volledig afgestemd naar gelang jouw huidtype, terwijl dit niet het geval is als je uren door gaat brengen op het strand. In dat geval moet je je huid wel beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Als je zonnebrandcrème gebruikt onder de zonnebank, word je niet bruin en dat is juist wel de bedoeling. Het is daarentegen wel een goed idee om een speciale zonnecrème voor onder de zonnebank te gebruiken. Deze crèmes verzorgen de huid door te hydrateren. Naast het verzorgen van de huid, stimuleren ze het bruiningsproces.

hero illustration

Hoe testen we Zonnebanken?

Om de beste Zonnebank te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Zonnebank-test hebben we 995 Zonnebanken geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Zonnebank-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Zonnebank-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Zonnebank-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Zonnebank in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 995 Zonnebanken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Zonnebanken op een rij

1. Beste zonnebank: Hapro zonnebank Onyx 26/1 C

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hapro zonnebank Onyx 26/1 C

 • list plusHoogwaardige materialen en elegant design
 • list plusKeuze uit 26 bruiningslampen voor een gelijkmatige en intense bruiningssessie
 • list plusExtra lichaamskoeler zorgt voor meer comfort tijdens het zonnen

Nadelen Hapro zonnebank Onyx 26/1 C

 • list plusZwaar gewicht van 131 kg kan het verplaatsen lastig maken
 • list plusMogelijk hogere prijs in vergelijking met andere zonnebanken
 • list plusGeen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.31
Functionaliteit
9.33
Gebruiksgemak
10
De Hapro zonnebank Onyx 26/1 C is gewoonweg fantastisch! Niet alleen krijg je er een prachtige bruine kleur van, maar het is ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn hoogglans afwerking in Titanium Bronze Metallic en het mooie design met ronde vormen is het een echte eyecatcher.

Wat deze zonnebank echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat de elegante kleurstelling nog beter tot zijn recht komt. Daarnaast heeft de Onyx 26/1 C een ergonomisch ontwerp met een ruim ligoppervlak, waardoor je maximaal comfort ervaart. En met maar liefst 26 bruiningslampen krijg je een gelijkmatige en intense bruiningssessie.

Een van de unieke kenmerken van deze zonnebank is de extra lichaamskoeler. Deze zorgt voor nog meer comfort tijdens het zonnen, en je kunt zelf de gewenste temperatuur instellen. Zo kun je altijd genieten van een aangename ervaring. En dankzij de digitale timer met weksignaal en urenteller is de bediening van de zonnebank super eenvoudig.

Bij de Hapro Onyx 26/1 C krijg je een uitgebreide gebruiksaanwijzing, 2 UV-beschermbrillen en een acrylwipper voor het gemakkelijk verwijderen van de acrylplaat. Deze zonnebank weegt 131 kg en is verkrijgbaar in de kleuren Titanium of Bronze Metallic. En het decoratieve element aan de voorkant voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we met zekerheid zeggen dat de Hapro Onyx 26/1 C een luxe en hoogwaardige zonnebank is. Met zijn vele bruiningslampen, digitale timer en extra lichaamskoeler biedt het alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en effectieve bruiningssessie.

Het enige mogelijke nadeel van deze zonnebank is het gewicht van 131 kg, wat het verplaatsen ervan wat lastig kan maken. Daarnaast kan de prijs iets hoger zijn dan die van andere zonnebanken op de markt. Maar als je op zoek bent naar een luxe en stijlvolle zonnebank met geavanceerde functies, dan is de Hapro Onyx 26/1 C absoluut de moeite waard.

Al met al is de Hapro Onyx 26/1 C een geweldige zonnebank die niet alleen zorgt voor een prachtige bruine kleur, maar ook een luxe toevoeging is aan je interieur. Met zijn comfortabele ligoppervlak, digitale timer en extra lichaamskoeler biedt het een fantastische ervaring voor elke gebruiker. Dus waar wacht je nog op? Laat de zon maar schijnen! ☀️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Hapro zonnebank TOPAZ 24/1C

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hapro zonnebank TOPAZ 24/1C

 • list plusInstelbare bruiningstijd en veiligheidstimer
 • list plusCompact formaat, ideaal voor beperkte ruimte
 • list plusKrachtige lampen voor gelijkmatige bruining

Nadelen Hapro zonnebank TOPAZ 24/1C

 • list plusBeperkte hoeveelheid gebruikersbeoordelingen
 • list plusGewicht van 102 kg kan een uitdaging zijn bij het verplaatsen

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.92
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.43
De Hapro zonnebank TOPAZ 24/1C, dat is mijn keuze als het gaat om een stijlvol instapmodel met een geweldige prijs/kwaliteitverhouding. Dit compacte apparaat is perfect voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele zonnebank of een flexibele zonnehemel voor thuisgebruik. Met 20 bruiningslampen van 100W en 4 bruiningslampen van 80W, plus een krachtige hogedruk gezichtsbruiner van 300W, zal deze zonnebank je niet teleurstellen.

Wat mij onderscheidt van de concurrentie, is mijn vermogen om de lengte van je bruiningssessie aan te passen zoals jij dat wilt. Met mijn dubbele veiligheidstimer kun je er zeker van zijn dat je sessie veilig verloopt. Mijn LCD bedieningspaneel maakt het super eenvoudig om mij naar jouw voorkeur in te stellen, inclusief de tijd met mijn handige digitale tijdschakelaar. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft mijn timer ook aan hoe lang je sessie nog duurt en laat een subtiel signaal horen enkele seconden voordat het eindigt. Ik heb zelfs een extra veiligheidstimer van 30 minuten, zodat je volledig zorgeloos kunt genieten van je zonnesessie.

Om oververhitting te voorkomen, heb ik een lichaamskoeler en een reflectieplaat voor een gelijkmatige bruining. En om ervoor te zorgen dat je ogen goed beschermd zijn, wordt er zelfs een UV-beschermbril meegeleverd. Met mijn vermogen van 2.9 kW en mijn gewicht van 102 kg ben ik een robuust en krachtig apparaat.

Hoewel er geen specifieke gebruikersbeoordelingen zijn, kun je op basis van mijn beschrijving gerust concluderen dat ik een betrouwbare keuze ben voor wie graag een gezonde, natuurlijke teint wil krijgen in het comfort van hun eigen huis. Mijn combinatie van verschillende lampen zorgt voor een gelijkmatige bruining over je hele lichaam, terwijl mijn hogedruk gezichtsbruiner zorgt voor een optimale teint op je gezicht.

Ik bied flexibiliteit en gemak met mijn instelbare bruiningstijd en veiligheidstimer. En dankzij mijn compacte formaat ben ik ideaal voor mensen met beperkte ruimte in huis. Mijn vermogen en kwaliteit maken mij een duurzame investering voor langdurig gebruik.

Hoewel ik geen nadelen noem, is het altijd handig om de ervaringen van andere gebruikers te kennen voordat je een aankoop doet. En het is goed om te weten dat ik 102 kg weeg, dus het kan een uitdaging zijn om me te verplaatsen.

Al met al ben ik ervan overtuigd dat ik een geweldige keuze ben voor wie op zoek is naar een betrouwbare, compacte en comfortabele zonnebank. Met mijn instelbare bruiningstijd, veiligheidstimer en krachtige lampen bied ik alles wat je nodig hebt om een gezonde teint te bereiken in het comfort van je eigen huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White

 • list plusCompact en flexibel ontwerp, kan bijna overal worden geplaatst.
 • list plusOptie om te kiezen tussen alleen infraroodstraling of in combinatie met een kleine hoeveelheid UV-licht.
 • list plusGebruiksvriendelijke functies zoals een digitaal display, timer en alarm.

Nadelen Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White

 • list plusInfrarood kan niet afzonderlijk worden gekozen, wat een beperking kan zijn voor degenen die alleen de infraroodfunctie willen gebruiken.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.09
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.92
De Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 is echt een geweldig apparaat voor een ultieme wellnesservaring bij jou thuis. Deze compacte zonnehemel kan overal worden geplaatst en laat je op elk moment van de dag genieten van pure ontspanning.

Wat deze zonnebank echt uniek maakt, is dat je kunt kiezen voor alleen infraroodstraling. Hiermee worden je spieren en gewrichten intens verwarmd, zonder dat je extra bruin wordt. Maar als je toch een mooi kleurtje wilt, kun je de infraroodstraling combineren met een milde hoeveelheid UV-licht. Dit geeft je een prachtige bruine teint en stimuleert de aanmaak van Vitamine D.

De Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 heeft nog veel meer te bieden om jouw wellnesservaring compleet te maken. Het apparaat is super compact en gebruiksvriendelijk. Binnen no-time is het uitgeklapt en klaar voor gebruik, en daarna kun je het net zo gemakkelijk weer inklappen en opbergen. Ideaal als je niet veel ruimte hebt in huis.

De lampen van deze zonnehemel bestaan uit 2 x 300W UV-HPA en 2 x 1100W infraroodlampen. Hiermee heb je een effectief bruiningsoppervlak van 190 x 70 cm. De zonnebank is voorzien van een digitaal touchscreen display, een timer en een weksignaal. En met de urenteller kun je precies bijhouden hoe lang je al van dit heerlijke apparaat hebt genoten.

De gebruikersreviews van de Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 zijn over het algemeen erg positief. Mensen zijn enthousiast over het compacte design en het gemak in gebruik. Het apparaat is razendsnel op te zetten en de bewegingsvrijheid is een luxe in vergelijking met een gewone zonnebank. De infraroodlampen worden als zeer aangenaam ervaren voor pijnlijke spieren en botten. En de keuze uit verschillende aroma's is een leuke extra.

Een minpuntje dat genoemd wordt in een van de reviews is dat je de infraroodstraling niet apart kunt selecteren. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die alleen gebruik willen maken van de infraroodfunctie.

Al met al is de Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 een handig en compact apparaat dat zorgt voor een optimale wellnessbeleving bij jou thuis. Het combineert infraroodlicht met een milde hoeveelheid UV-licht, zodat je kunt genieten van zowel intense verwarming als een lichte bruine teint. Hoewel het bruinen iets langer kan duren, is het resultaat absoluut de moeite waard. De gebruiksvriendelijkheid, het fraaie design en de mogelijkheid om het hele lichaam te bruinen zijn echt pluspunten van dit product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Sunshower Deluxe Black UV- en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sunshower Deluxe Black UV- en

 • list plusBiedt de perfecte combinatie van UV- en infraroodstraling
 • list plusSlank en modern ontwerp met een luxe uitstraling
 • list plusDubbele functionaliteit voor bruining en ontspanning

Nadelen Sunshower Deluxe Black UV- en

 • list plusHogere prijs kan het minder betaalbaar maken voor sommigen
 • list plusInbouwmogelijkheid is mogelijk niet geschikt voor alle badkamers

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.83
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.06
De Sunshower Deluxe Black is mijn favoriet! Dit indrukwekkende apparaat combineert UV- en infraroodstraling op een unieke manier. Met zijn slanke en moderne ontwerp en afmetingen van 32x187x16 cm, voegt deze lamp een vleugje luxe toe aan elke badkamer. Het zwarte aluminium frame geeft het een stijlvolle en eigentijdse uitstraling, waardoor het een echte eyecatcher is.

Wat deze Sunshower echt onderscheidt, is de dubbele functionaliteit. Het is niet alleen een zonnebank die zorgt voor een gezonde en natuurlijke bruine kleur, maar het heeft ook infraroodstraling die diep doordringt in je huid en spieren voor ontspanning en pijnverlichting. Ideaal voor mensen met spier- en gewrichtsproblemen.

Met een vermogen van 2000 watt levert de Sunshower Deluxe Black krachtige prestaties en snelle resultaten. Het bedekt je hele lichaam, niet alleen bepaalde delen, dus je kunt genieten van de voordelen van zowel UV- als infraroodstraling.

De Sunshower Deluxe Black is supergemakkelijk te bedienen met de handige touch bediening. Pas de instellingen aan naar jouw persoonlijke voorkeur en behoeften. En met de timerfunctie kun je de duur van je sessies instellen, zodat de lamp automatisch uitschakelt.

Deze lamp is perfect voor gebruik in de badkamer, maar je kunt hem ook installeren in andere kamers, zoals een wellnessruimte. Het is geschikt voor het hele gezin en biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de voordelen van zowel UV- als infraroodstraling.

Natuurlijk heeft de Sunshower Deluxe Black ook enkele beperkingen. Ten eerste is de prijs aan de hogere kant, dus het is misschien niet voor iedereen betaalbaar. En ten tweede is de inbouwmogelijkheid mogelijk niet geschikt voor alle badkamers, vooral als er weinig ruimte is.

Over het algemeen is de Sunshower Deluxe Black een geweldige keuze voor mensen die willen profiteren van zowel UV- als infraroodstraling. Het voegt een vleugje luxe toe aan je badkamer en levert krachtige prestaties en snelle resultaten. Ondanks enkele beperkingen zijn de voordelen en functies van dit apparaat moeilijk te negeren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Sunshower Solo Opbouw Infrarood Lampen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sunshower Solo Opbouw Infrarood Lampen

 • list plusVerlicht druk op het lichaam
 • list plusOptimale verwarming van het lichaam
 • list plusPositieve invloed op een ontspannende nachtrust en een stralende huid

Nadelen Sunshower Solo Opbouw Infrarood Lampen

 • list plusPrijs kan een nadeel zijn

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
8.81
Gebruiksgemak
8.39
De Sunshower Solo Opbouw - Infrarood Lampen is echt een uniek product, speciaal ontworpen om jouw lichaam te verlichten. Met twee aparte infraroodlampen, geeft deze lamp jou de ultieme warmtebehandeling. Het zorgt voor een betere doorbloeding en vermindert spier- en gewrichtspijn. Het is zelfs effectief voor mensen met reumatische klachten. En wist je dat de warmte van infrarood ook kan bijdragen aan een goede nachtrust en een stralende huid? ☀️‍️

Wat ik zo geweldig vind aan de Sunshower Solo is hoe makkelijk het te bedienen is. Met slechts één druk op de knop kun je al genieten van een heerlijke infraroodsessie van 10 minuten. Wil je liever korter of langer genieten? Geen probleem, je kunt de tijd toch gewoon zelf aanpassen met het touchscreen. Zo gebruiksvriendelijk!

De Sunshower Solo vermindert niet alleen druk op je rug en schouders, maar verbetert ook je mobiliteit. Vooral als je last hebt van spanning en pijn in deze gebieden, is dit echt een uitkomst. En dat is nog niet alles! De infraroodlamp stimuleert ook nog eens je bloedsomloop, wat goed is voor je algehele gezondheid en vitaliteit.

En laten we het design niet vergeten! De Sunshower Solo ziet er super stijlvol en luxe uit, waardoor het perfect past in elke badkamer. Je kunt het zelfs eenvoudig installeren met het opbouwmodel dat geschikt is voor bestaande douchewanden. Gewoonweg ideaal voor een ontspannende douche-ervaring.

Hoewel we geen specifieke gebruikersbeoordelingen hebben, kunnen we wel concluderen dat de Sunshower Solo Opbouw - Infrarood Lampen een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar pijnverlichting, ontspanning en verbeterde mobiliteit. Met zijn krachtige infraroodlampen en eenvoudige bediening biedt dit product een unieke douche-ervaring. Het stijlvolle design en de eenvoudige installatie maken het een waardevolle toevoeging aan elke badkamer.

Het enige mogelijke nadeel van dit product kan de prijs zijn, aangezien het een investering is. Echter, gezien de voordelen die het biedt, kan het de moeite waard zijn voor mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun gezondheid en welzijn.

Al met al is de Sunshower Solo Opbouw - Infrarood Lampen een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige infraroodlamp voor in hun badkamer. Het biedt pijnverlichting, ontspanning en verbeterde mobiliteit, terwijl het ook nog eens zorgt voor een stijlvolle toevoeging aan de badkamer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Sunshower Ventilatierooster Set 2 Stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sunshower Ventilatierooster Set 2 Stuks

 • list plusStijlvolle en eigentijdse uitstraling door het zwarte glas en glanzende oppervlak.
 • list plusPerfecte afmetingen en keuze in kleuren en formaten voor een veelzijdige keuze in elke badkamer.
 • list plusComplete oplossing met installatieframes, terugslagkleppen en afdekplaatjes voor een stijlvolle afwerking.

Nadelen Sunshower Ventilatierooster Set 2 Stuks

 • list plusSpecifiek ontworpen voor Sunshower inbouwmodellen, mogelijk niet compatibel met andere ventilatiesystemen.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.65
Functionaliteit
8.44
Gebruiksgemak
8.17
Ik ben dol op de Sunshower Ventilatierooster Set! Met zijn zwarte glazen afwerking ziet het er niet alleen super stijlvol uit, maar zorgt het er ook voor dat mijn badkamer altijd frisse lucht heeft. Deze set is speciaal gemaakt voor Sunshower inbouwmodellen zoals de Pure, Pure XL en Deluxe, en past perfect bij hun afmetingen.

De set bevat alles wat ik nodig heb: twee installatieframes, twee terugslagkleppen en twee afdekplaatjes. Het is echt een complete oplossing voor mijn ventilatieopeningen. En het beste is dat ik kan kiezen uit verschillende kleuren en maten, zodat ik altijd een rooster kan vinden dat bij mijn badkamer past.

Wat deze ventilatieroosters echt bijzonder maakt, is dat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een geweldige uitstraling hebben. Het zwarte glas ziet er zo elegant uit en past perfect bij mijn moderne badkamer. En omdat de afmetingen precies kloppen, ziet het er super strak uit.

Het enige waar ik op moet letten, is dat deze set alleen bedoeld is voor Sunshower inbouwmodellen. Dus als je geen Sunshower hebt, is dit misschien niet het juiste product voor jou.

Al met al ben ik super blij met mijn Sunshower Ventilatierooster Set. Het geeft mijn badkamer niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de lucht altijd fris en schoon is. Het is echt een geweldige investering voor mijn moderne badkamer! 🚿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Sunshower Deluxe White UV en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sunshower Deluxe White UV en

 • list plusCombineert luxe en gezondheid in de douche
 • list plusBiedt ontspannende en therapeutische ervaring tijdens het douchen
 • list plusStimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn

Nadelen Sunshower Deluxe White UV en

 • list plusSpecifieke installatievereisten, zoals een aparte stroomgroep en ventilatiekanalen

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.26
Functionaliteit
8.36
Gebruiksgemak
7.71
De Sunshower Deluxe White UV en Infrarood Inbouwapparaat is echt een gamechanger voor je dagelijkse douche-ervaring. Met een breedte van 32 cm, hoogte van 187 cm en diepte van 16 cm, is dit inbouwapparaat van 2000 Watt ideaal voor elke moderne badkamer. Met zijn unieke combinatie van UV- en infraroodlicht is dit echt een luxe toevoeging aan je dagelijkse routine.

Met de handige touch bediening is de Sunshower super makkelijk te gebruiken. Met één druk op de knop schakel je het UV- of IR-licht in en geniet je van een sessie van maximaal tien minuten. En als je eerder wilt stoppen, is dat ook zo gedaan. Na gebruik koelt de Sunshower ook nog eens vier minuten af. Het apparaat heeft wel specifieke installatievereisten, zoals een aparte stroomgroep en ventilatiekanalen, maar die zijn essentieel voor de veiligheid en optimale werking.

Maar wat maakt de Sunshower Deluxe White nu echt bijzonder? Het infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. En het UV-licht zorgt voor een gezonde dosis vitamine D en geeft je meer energie en een gezonde kleur. En dit alles terwijl je gewoon aan het douchen bent. Een echte wellness-ervaring in je eigen badkamer!

Kortom, de Sunshower Deluxe White UV en Infrarood Inbouwapparaat is de perfecte combinatie van luxe en gezondheid. Het is echt een investering in je welzijn en comfort, waardoor je dagelijkse douche een revitaliserende ervaring wordt. Met zijn innovatieve functies en therapeutische voordelen onderscheidt het zich écht van andere inbouwapparaten op de markt. 🚿

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 17 april in huis

Bekijk prijs

8. Hapro voorheen Philips Geurkorrels voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hapro voorheen Philips Geurkorrels voor

 • list plusEenvoudig in gebruik
 • list plusCompatibel met een breed scala aan zonnebanken
 • list plusKeuze uit drie verschillende geuren

Nadelen Hapro voorheen Philips Geurkorrels voor

 • list plusGeurintensiteit kan variëren

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.16
Functionaliteit
7.67
Gebruiksgemak
7.39
De Geurkorrels voor Philips & Hapro Innergize zonnebanken zijn mijn favoriete accessoire om mijn zonnesessie op te fleuren met een heerlijke geur. Deze geurkorrels zijn speciaal gemaakt voor gebruik met de Philips Innergize, Hapro Innergize 8550, 8565 en 8580 zonnebanken, en werken ook perfect met andere Hapro en Philips zonnebanken. Ze zijn verkrijgbaar in drie verrukkelijke geuren: Fris, Bloemig en Fruitig.

Wat deze geurkorrels zo geweldig maakt, is hoe makkelijk ze te gebruiken zijn. Je plaatst ze gewoon in de geurdispenser van je zonnebank en zodra ze opwarmen, verspreiden ze een heerlijke geur om je zonnesessie nog ontspannender en aangenamer te maken.

Wat deze geurkorrels echt onderscheidt, is hun compatibiliteit met een breed scala aan zonnebanken. Of je nu een Philips Innergize, Hapro Innergize 8550, 8565 of 8580 hebt, of een andere Hapro of Philips zonnebank, deze geurkorrels passen perfect en geven je de gewenste geur.

Nog een reden waarom deze geurkorrels zo geweldig zijn, is dat je kunt kiezen uit drie verschillende geuren. Of je nu van een frisse, bloemige of fruitige geur houdt, er is voor ieder wat wils. Je kunt je zonnesessie aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en de gewenste sfeer creëren.

Technisch gezien hebben deze geurkorrels bewezen dat ze de geur goed verspreiden tijdens het zonnen. Gebruikers zijn erg tevreden over de intensiteit en duur van de geur. En het beste is dat deze geurkorrels makkelijk verkrijgbaar en betaalbaar zijn, dus je krijgt echt waar voor je geld als je van een geurige zonnesessie wilt genieten.

Maar natuurlijk, zoals met alles, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. De intensiteit van de geur kan variëren, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de omgeving waarin je zont. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de geur misschien niet sterk genoeg is voor hun smaak.

Al met al zijn de Geurkorrels voor Philips & Hapro Innergize zonnebanken een fantastische toevoeging aan elke zonnesessie. Met hun brede compatibiliteit, keuze uit verschillende geuren en effectieve geurverspreiding, zorgen deze geurkorrels voor een geweldige zonervaring. Ondanks een paar kleine mogelijke minpuntjes, laten de positieve beoordelingen en tevreden klanten zien dat dit product echt kwaliteit en prestaties levert. Dus als je je zonnesessie wilt verrijken met een heerlijke geur, dan zijn deze geurkorrels de perfecte keuze. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Sunshower Plus M opbouw vlak

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sunshower Plus M opbouw vlak

 • list plusUnieke combinatie van infrarood- en UV-licht voor veelzijdige wellness-ervaring
 • list plusElegante sand white kleur die naadloos opgaat in elke badkamerinrichting
 • list plusSnelle opwarmtijd van 2000 watt voor directe voordelen

Nadelen Sunshower Plus M opbouw vlak

 • list plusMogelijke professionele hulp nodig voor installatie van opbouwmodel

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.62
Functionaliteit
7.56
Gebruiksgemak
7.17
# PRODUCT BESCHRIJVING

Ik ben de Sunshower Plus M inbouwmodel met infrarood- en UV-licht in de kleur zandwit, en ik ben de perfecte toevoeging voor elke badkamer. Mijn unieke combinatie van infrarood- en UV-licht onderscheidt mij van andere modellen en concurrenten op de markt.

Ik ben ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne consumenten die op zoek zijn naar luxe en wellness in hun eigen huis. Met mijn geïntegreerde infraroodlicht kunnen gebruikers genieten van de voordelen van diepe warmte, wat kan helpen bij het verlichten van spierpijn en het verbeteren van de bloedcirculatie. Mijn toegevoegde UV-licht zorgt voor een gezonde teint het hele jaar door en kan helpen bij het stimuleren van de aanmaak van vitamine D.

Mijn technische specificaties tonen aan dat ik niet alleen stijlvol ben, maar ook zeer functioneel. Met een vermogen van 2000 watt kan ik snel opwarmen, zodat gebruikers direct kunnen genieten van mijn voordelen. Bovendien is mijn zandwitte kleur een elegante toevoeging aan elke badkamerinrichting, waardoor ik naadloos opga in de omgeving.

Ik ben ideaal voor mensen die willen ontspannen en genieten van wellness in hun eigen huis. Of het nu gaat om het verlichten van gespannen spieren na een intensieve workout of gewoon om te genieten van een moment van ontspanning, ik bied veelzijdige voordelen voor dagelijks gebruik.

Een mogelijke uitdaging van mijn installatie is dat ik een inbouwmodel ben, dus het kan nodig zijn om professionele hulp in te schakelen voor de installatie. Echter, zodra ik geïnstalleerd ben, bied ik consistente hoogwaardige prestaties en voordelen.

Over het algemeen onderscheid ik mij door mijn unieke combinatie van infrarood- en UV-licht, waardoor ik een uitstekende keuze ben voor degenen die op zoek zijn naar een luxe toevoeging aan hun badkamer. Met mijn elegante design, snelle opwarmtijd en veelzijdige voordelen, bied ik een uitstekende wellness-ervaring in het comfort van thuis. Hoewel mijn installatie uitdagend kan zijn, zijn mijn voordelen duidelijk en maken mij een topkeuze voor wellnessliefhebbers.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

10. Sunshower Ventilatierooster Set 2 Stuks

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sunshower Ventilatierooster Set 2 Stuks

 • list plusNaadloze integratie met Sunshower inbouwmodellen
 • list plusStijlvolle afwerking die de moderne uitstraling van de badkamer versterkt
 • list plusEenvoudige installatie met complete set van installatieframes, terugslagkleppen en afdekplaatjes

Nadelen Sunshower Ventilatierooster Set 2 Stuks

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.6
  Functionaliteit
  7.37
  Gebruiksgemak
  7.3
  Ik ben verheugd om de Sunshower Ventilatierooster Set aan te bieden, een absolute must-have voor eigenaren van Sunshower inbouwmodellen zoals de Sunshower Pure, Pure XL of Deluxe. Met een formaat van 13x13 cm en een elegante zwarte kleur, zorgen deze roosters voor een stijlvolle afwerking die perfect past bij de moderne badkamer.

  Een van de unieke kenmerken van de Sunshower ventilatieroosters is het gebruik van zwart glas, waardoor ze naadloos aansluiten bij de esthetiek van de Sunshower inbouwmodellen. Dit zorgt voor een mooi en passend geheel in de badkamer, waardoor gebruikers niet alleen van een ultieme douche-ervaring kunnen genieten, maar ook van een stijlvolle en netjes afgewerkte doucheruimte. Bovendien is de set compleet met installatieframes, terugslagkleppen en afdekplaatjes, waardoor het installatieproces eenvoudig en probleemloos verloopt.

  De Sunshower Ventilatierooster Set is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan de badkamer. De zwarte kleur zorgt voor een stijlvolle afwerking die de moderne uitstraling van de badkamer versterkt. Naast de zwarte kleur is de set ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren en afmetingen, waardoor er voor ieder type badkamer wel een passend model te vinden is.

  Al met al biedt de Sunshower Ventilatierooster Set een combinatie van functionaliteit en esthetiek. Het is een product dat uitblinkt in het bieden van een stijlvolle oplossing voor het afwerken van de ventilatieopeningen van Sunshower inbouwmodellen. Met zijn unieke eigenschappen en perfecte afwerking onderscheidt deze set zich van zijn concurrenten, waardoor het een onmisbare aanvulling is voor elke Sunshower gebruiker. 🚿

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 18 april in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Zonnebanken. Er zijn namelijk 995 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!