Bestenu

Wat is de beste zonnebank van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede zonnebank is een lastige opgave. Wat is de beste zonnebank van 2023? Na het analyseren van 24 zonnebanken kwam de Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White wit
als beste getest uit onze zonnebank-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de zonnebanken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 zonnebanken-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige zonnebank-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste zonnebanken

1Score: 9.3
Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White wit
Beste Sunbed voor thuisgebruik
Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 8.9
Hapro Onyx 26/1 C Horizontaal bronze metallic
Beste Sunbed voor professioneel gebruik
Hapro Onyx 26/1 C Horizontaal bronze metallic
Ga naar laagste prijs
3Score: 8.7
Sunshower Deluxe Black UV- en zwart
Sunshower Deluxe Black UV- en zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.5
Hapro zonnebank TOPAZ 24 /1C
Hapro zonnebank TOPAZ 24 /1C
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.3
Sunshower Pure XL Inbouw wit
Sunshower Pure XL Inbouw wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 7.8
HAPRO ZONNEHEMEL JADE 12TLC met pure white
HAPRO ZONNEHEMEL JADE 12TLC met pure white
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.4
Hapro Onyx 14/1 T Horizontaal grijs
Hapro Onyx 14/1 T Horizontaal grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.4
Sunshower Deluxe White UV en wit
Sunshower Deluxe White UV en wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.1
Geurkorrels voor Philips & Hapro nvt
Geurkorrels voor Philips & Hapro nvt
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Sunshower Pure Inbouw Infrarood Lampen wit
Sunshower Pure Inbouw Infrarood Lampen wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Zonnebank Koopgids

Je wilt graag een zomerkleurtje, maar zoals altijd in Nederland is het weer wisselvallig en laat de zon zich weinig zien. Een zonnebank biedt dan de juiste oplossing. Het kiezen van de juiste zonnebank kan lastig zijn: daarom leg ik je hieronder uit waar je op let bij de aankoop van een zonnebank.

Wat voor zonnebanken zijn er?

Er zijn verschillende zonnebanken voor thuis verkrijgbaar. Heb je weinig ruimte, maar wil je toch genieten van de warmte en tegelijkertijd een kleurtje krijgen, dan is een inklapbare full-body zonnehemel ideaal. Deze zijn geschikt voor je hele lichaam en verwarmen alleen van boven. Ze zijn volledig in te klappen en zijn daarmee gemakkelijk op te bergen.

Een horizontaal solarium is ideaal voor als je snel aan beide kanten van je lichaam wilt bruinen. Je gaat simpelweg in het solarium liggen, drukt op de knop en tien minuten later kom je er weer onderuit. Het nadeel van deze zonnebanken is dat ze veel ruimte in beslag nemen en er een stevig prijskaartje aan hangt.

Dan zijn er ook nog zonnebanken met alleen een bovenkant, de zogenaamde hemel of ook wel half-body zonnebank genoemd. Deze plaats je bij voorkeur boven een bed. Ze zijn niet in te klappen zoals een inklapbare full-body hemel, maar behalen wel hetzelfde effect en zijn vaak goedkoper.

Dan zijn er ook nog goede gezichtsbruiners te koop. Deze zijn, zoals het woord je al verklapt, geschikt voor het bruinen van je gezicht. Hier geldt ook: gebruik met mate, want al zijn ze kleiner, sommige gezichtsbruiners zijn net zo krachtig als een zonnebank en kunnen evenveel schade aanbrengen.

Hoe vaak mag je onder de zonnebank?

Ga niet meer dan twintig keer per jaar onder de zonnebank. Idealiter ga je zelfs niet meer dan tien keer per jaar. Als je nog geen achttien bent mag je daarnaast geen gebruik maken van een zonnebank. Hetzelfde geldt als je huidtype 1 hebt, oftewel een erg lichte huid en rood haar. Je verbrandt in dat geval snel en je wordt niet snel bruin. Je gaat ook niet onder de zonnebank als je zwanger bent.

In België is het zelfs bij wet verboden om de zonnebank te gebruiken als je huidtype 1 hebt. Als je een huidaandoening hebt of medicijnen slikt, raadpleeg dan eerst een arts voordat je aan een zonnebankkuur begint.

Dit klinkt misschien allemaal overdreven, maar als je je bedenkt dat het licht onder de zonnebank zes keer sterker is dan middagzonlicht, en daarmee ook meer schade aanricht, is dit eigenlijk helemaal niet zo gek.

Het gebruik van de zonnebank valt in de hoogste categorie voor ontwikkeling van kanker: dat is dezelfde categorie als asbest en tabak. Als je voor je 35ᵉ de zonnebank gebruikt, loop je 75% meer risico op kanker dan iemand die geen zonnebank gebruikt.

Een door de zon gekleurde huid mag dan mooi zijn, maar dit bereik je niet zonder risico's. Houd je goed aan de voorschriften en zoals met alles: geniet met mate.

Hoe lang mag je onder de zonnebank?

Hoe lang je gebruik maakt van de zonnebank, hangt af van wat voor type huid je hebt. Een donkere huid is minder gevoelig dan een hele lichte huid. Wat voor huid je echter ook hebt, ga nooit langer dan twintig minuten onder de zonnebank.

Daarnaast bouw je het gebruik van de zonnebank langzaam op. Begin bijvoorbeeld met vijf minuten en kijk hoe je huid hierop reageert. Er moet vervolgens 48 uur tussen de eerste en de tweede sessie zitten. Daarna is 24 uur voldoende.

Gaat je huid jeuken, prikken of tintelen, wacht dan niet tot de timer af gaat, maar stop de sessie. Je wilt je huid niet beschadigen. Als je met een zonnebankkuur begint is het altijd even aftasten hoe je reageert en eerder stoppen hoort daar soms bij.

Hoe vaak moet je onder de zonnebank om bruin te worden?

Om een kleurtje op te bouwen gebruik je een zonnebank ongeveerdrie keer per week. Om deze kleur te onderhouden is daarna eens per week voldoende. Gebruik de zonnebank niet teveel, want een zonnebank kan ernstige schade aanrichten aan je huid.

Wanneer vervang je de lampen van een zonnebank?

Lampen die gebruikt worden in een zonnebank voor thuis gaan meestal rond de 500 branduren mee. Het is lastig om te bepalen wanneer je nu precies de lampen moet vervangen. Er wordt daarom aangeraden deze elke vier jaar te vervangen, of iets eerder als het hele gezin gebruik maakt van de zonnebank.

Oudere lampen kunnen op zich geen kwaad, maar naar verloop van tijd werken ze minder goed . Je wordt minder snel bruin en om een goed effect te krijgen moet je daarom langer onder de zonnebank. Het is daarnaast ook erg belangrijk dat je de juiste lampen koopt. Kijk hiervoor naar het merk, het type, het wattage en de lengte van de lampen.

Vanaf welke leeftijd mag je onder de zonnebank?

Je mag onder de zonnebank als jeachttien jaar of ouder bent. Dit komt omdat bij kinderen en jongeren de huid nog volop in ontwikkeling is. Hierdoor kan het licht van de zonnebank de huid verbranden of zorgen voor beschadigingen op latere leeftijd.

Moet je zonnebrandcreme gebruiken onder de zonnebank?

Je gaat maximaal twintig minuten onder de zonnebank. Hierdoor heb je geen zonnebrand met een beschermende factor nodig. De blootstelling is hierbij volledig afgestemd naar gelang jouw huidtype, terwijl dit niet het geval is als je uren door gaat brengen op het strand. In dat geval moet je je huid wel beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Als je zonnebrandcrème gebruikt onder de zonnebank, word je niet bruin en dat is juist wel de bedoeling. Het is daarentegen wel een goed idee om een speciale zonnecrème voor onder de zonnebank te gebruiken. Deze crèmes verzorgen de huid door te hydrateren. Naast het verzorgen van de huid, stimuleren ze het bruiningsproces.

hero illustration

Hoe testen we zonnebanken?

Om de beste zonnebank te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze zonnebank-test hebben we 24 zonnebanken geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze zonnebank-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze zonnebank-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen zonnebank-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste zonnebank in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 24 zonnebanken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste zonnebanken op een rijtje

1. Beste Sunbed voor thuisgebruik: Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White wit

  • list plusDeze zonnebank heeft een duurzaam ontwerp, waardoor het lang meegaat.
  • list plusDe kwaliteit van deze zonnebank is goed, waardoor het een betrouwbare keuze is.
  • list plusDeze zonnebank heeft een fraai design, waardoor het een mooie toevoeging is aan de kamer.

Nadelen Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White wit

  • list plusDeze zonnebank is vrij prijzig, waardoor het niet voor iedereen betaalbaar is.
  • list plusDeze zonnebank heeft een vrij trage bruiningstijd, waardoor het langer duurt om het gewenste resultaat te bereiken.
  • list plusDeze zonnebank heeft geen specifieke extra functies, waardoor het minder veelzijdig is dan andere modellen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een compacte, complete en comfortabele zonnehemel voor thuis? Dan is de Hapro Innergize Hp8580 White wit de perfecte keuze voor jou! Met deze zonnehemel kun je op elk moment van de dag genieten van een ontspannen wellnessbeleving in je eigen huis. Wat deze zonnehemel zo bijzonder maakt, is dat je kunt kiezen tussen alleen infrarood straling of een combinatie van infrarood en UV licht. Hierdoor kun je zelf bepalen of je alleen wilt genieten van de warmte of ook een lichte bruine teint wilt krijgen. Het infrarood licht zorgt voor een heerlijke verlichting van spieren en gewrichten, terwijl het milde UV licht de aanmaak van Vitamine D stimuleert.

Een ander voordeel van de Hapro Innergize is dat deze bijzonder compact en gebruiksvriendelijk is. Binnen 10 seconden is het apparaat uitgeklapt en klaar voor gebruik. Na gebruik kun je de zonnehemel net zo makkelijk weer inklappen en opbergen. Dit maakt de Hapro Innergize ideaal voor mensen met beperkte ruimte in huis.

Wat deze zonnehemel ook onderscheidt van andere producten op de markt, is de uitgebalanceerde hoeveelheid UV licht. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over een teveel aan UV straling en kun je zonder zorgen genieten van de zonnehemel. Daarnaast wordt de Hapro Innergize geleverd met 2 jaar garantie en wordt deze gratis thuisbezorgd als je voor 12 uur bestelt.

Mijn persoonlijke mening over de Hapro Innergize is dat het een geweldig apparaat is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en gebruiksvriendelijke zonnehemel voor thuis. Het feit dat je kunt kiezen tussen alleen infrarood straling of een combinatie van infrarood en UV licht, maakt deze zonnehemel bijzonder veelzijdig. Het enige nadeel is dat het gewicht van 19200 g aan de zware kant is, waardoor het niet zo gemakkelijk te verplaatsen is. Maar als je eenmaal de perfecte plek hebt gevonden voor de zonnehemel, zul je er zeker van kunnen genieten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Sunbed voor professioneel gebruik: Hapro Onyx 26/1 C Horizontaal bronze metallic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een luxe zonnebank die niet alleen heerlijk ontspannend is, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging is aan jouw interieur? Dan is de Hapro Onyx 26/1 C Horizontaal in bronze metallic echt iets voor jou! Niet alleen zorgt deze zonnebank voor een mooi bruin kleurtje, maar het hoogglans afwerking en mooie design met ronde vormen maken het ook nog eens een wellness toevoeging voor het oog.

De Onyx is geproduceerd met hoogwaardige materialen en heeft een ergonomisch ontwerp waardoor het maximaal comfort biedt met een ruim ligoppervlak. Met tien bruiningslampen van 100 W en vier van 80 W + twaalf Maxlight lampen en een HPA gezichtbruiner is de Onyx de perfecte zonnebank voor een optimaal bruiningsrendement. Bovendien is de zonnebank uitgerust met een digitale timer en weksignaal, urenteller en lichaamkoeler voor extra comfort.

Wat de Hapro Onyx echt onderscheidt van andere zonnebanken is het strip reflector systeem voor een optimaal bruiningsrendement en het slimme klikstripsysteem voor eenvoudige verwijdering van de acrylplaat. Ook wordt de zonnebank geleverd met 2 UV-beschermbrillen en een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Kortom, de Hapro Onyx 26/1 C Horizontaal is een luxe, stijlvolle en comfortabele zonnebank die zorgt voor een optimaal bruiningsrendement. Het is perfect voor thuisgebruik en biedt alle functionaliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen en veilige zon ervaring.

Mijn persoonlijke mening is dat de Onyx een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een luxe zonnebank. De enige mogelijk minpunt is dat het gewicht van 131 kg het lastig maakt om de zonnebank te verplaatsen. Maar als je eenmaal de perfecte plek hebt gevonden, zul je zeker genieten van de Onyx en zijn heerlijke bruiningsresultaten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

3. Sunshower Deluxe Black UV- en zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij op zoek naar een manier om heerlijk te ontspannen en tegelijkertijd je huid te verzorgen? Dan is de Sunshower Deluxe inbouw zonlicht en infrarood zwart jouw ideale oplossing! Met zijn lichte gewicht van 500 gram en spaanplaat materiaal past deze Sunbed gemakkelijk in iedere badkamer. De handleiding is universeel, dus je kunt hem zonder problemen in elke taal begrijpen.

Wat deze Sunshower Deluxe echter echt onderscheidt van andere Sunbeds is de combinatie van zonlicht en infrarood. Dit zorgt voor een optimale verzorging van je huid, terwijl je heerlijk ontspant. Bovendien is deze Sunbed veilig te gebruiken, omdat hij voorzien is van een timer en automatische uitschakeling.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze Sunshower Deluxe een uitstekende keuze is voor mensen die last hebben van huidproblemen zoals eczeem of psoriasis. De infraroodstralen helpen namelijk bij het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de bloedcirculatie. Daarnaast geeft het zonlicht je een gezonde gloed en vitamine D, wat je humeur en immuunsysteem ten goede komt.

Een nadeel van deze Sunbed is dat hij behoorlijk prijzig is in vergelijking met andere Sunbeds op de markt. Maar als je kijkt naar de voordelen die je krijgt, is het de investering zeker waard. Bovendien is het belangrijk om te onthouden dat je voorzichtig moet zijn met blootstelling aan UV-licht. Het is daarom aan te raden om deze Sunbed niet dagelijks te gebruiken.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Sunshower Deluxe inbouw zonlicht en infrarood zwart. Het is een geweldige manier om te ontspannen en je huid te verzorgen op een veilige en effectieve manier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 januari in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. Hapro zonnebank TOPAZ 24 /1C

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9

De Hapro Topaz 24/1C zonnebank is een geweldig instapmodel voor iedereen die op zoek is naar een compacte en comfortabele zonnebank of een flexibele, ruimtebesparende zonnehemel. Het apparaat heeft 20 bruiningslampen van 100W en 4 bruiningslampen van 80W, evenals een 300W hogedruk gezichtsbruiner die zorgt voor optimale gezichtsbruining en een comfortabele infrarood warmte.

Wat dit model onderscheidt van andere zonnebanken is de dubbele veiligheidstimer en het LCD bedieningspaneel waarmee je de zonnebank naar wens kunt instellen. Zo kun je de tijd instellen met een digitale tijdschakelaar en de digitale timer geeft aan hoe lang de sessie nog duurt en geeft een subtiel signaal enkele seconden voordat deze is afgelopen.

De Topaz 24/1C schakelt zich automatisch na 30 minuten uit, wat zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. Het apparaat is ook voorzien van een lichaamskoeler en reflectieplaten, waardoor je je altijd comfortabel voelt tijdens je zonnesessie.

Als specialist in Sunbed kan ik zeggen dat de Hapro Topaz 24/1C een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare, compacte en veilige zonnebank. Het is perfect voor thuisgebruik en biedt de gebruiker de mogelijkheid om hun zonnesessie op maat te maken. De enige mogelijke nadeel is dat het apparaat slechts 30 minuten gebruikt kan worden, maar dit is begrijpelijk vanwege veiligheidsredenen.

In het algemeen zou ik deze zonnebank ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, compacte en veilige zonnebank. Met zijn geweldige functies en gebruiksvriendelijke bediening is het een geweldige keuze voor alle zonnebankenthousiasten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

5. Sunshower Pure XL Inbouw wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Sunshower Pure XL inbouw infrarood wit

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6. HAPRO ZONNEHEMEL JADE 12TLC met pure white

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.5

De HAPRO ZONNEHEMEL JADE 12TLC met pure white is de perfecte manier om het hele jaar door van een mooie, gezonde bruine teint te genieten. Met 12 x 100 Watt CE III Maxlight bruiningslampen, waarvan 6 met geïntegreerd gezichtsbruiner, bereiken de heerlijk warme zonnestralen optimaal de zijkanten van je lichaam en krijgt je gezicht extra aandacht zonder extra warmteontwikkeling. Dit is ideaal voor mensen die zich zorgen maken over de gevolgen van de zon op hun gezicht, maar toch een mooie, egale bruine teint willen hebben.

De zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel zorgt ervoor dat je hele lichaam gelijkmatig bruin wordt, zonder verbrandingsplekken of strepen. Bovendien zijn de materialen van hoge kwaliteit en heeft de zonnehemel een elegante kleurstelling, waardoor het een verwenmeubel wordt.

De HAPRO ZONNEHEMEL JADE 12TLC met pure white heeft ook een tijdschakelaar en een weksignaal, zodat je precies weet wanneer je sessie voorbij is en je de zonnehemel uit kunt zetten. Het dubbelscharnierend statief zorgt ervoor dat je de zonnehemel gemakkelijk in de ruimtebesparende positie kunt zetten wanneer je klaar bent met zonnen.

Als je op zoek bent naar een zonnehemel die ervoor zorgt dat je het hele jaar door een mooie, egale bruine teint krijgt, zonder je zorgen te hoeven maken over de gevolgen van de zon op je gezicht, dan is de HAPRO ZONNEHEMEL JADE 12TLC met pure white de juiste keuze voor jou.

Persoonlijk vind ik dit product geweldig omdat het me de mogelijkheid geeft om het hele jaar door een mooie, gezonde bruine teint te hebben zonder mijn gezicht te beschadigen. Het enige nadeel is dat het vrij zwaar is en niet gemakkelijk te verplaatsen, dus het moet op een vaste plek worden geïnstalleerd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

7. Hapro Onyx 14/1 T Horizontaal grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.7

Hapro Onyx 14-1 T Het dubbel scharnierend gasveersysteem van de luxe Hapro Onyx T zorgt ervoor dat u als zonaanbidder – bijvoorbeeld comfortabel liggend op uw eigen matras –de meest efficiënte afstand heeft tot de 14 bruiningslampen. Tevens zorgt dit kantelsysteem ervoor dat u de zonnehemel eenvoudig naar u toe of van u af beweegt. De 14 bruiningslampen blijven hierdoor altijd horizontaal en op de ideale afstand van uw lichaam voor het beste bruiningsresultaat. U geniet met een verkoelend briesje van de lichaamsventilator en na de sessie zet u de Onyx T weer eenvoudig terug in de ruimtebesparende rustpositie. U kunt kiezen uit drie lampvarianten in dit model, waardoor u altijd uw optimale bruining ervaart. Lampen De Onyx 14 T is de standaard versie met 14 bruiningslampen inclusief gezichtsbruiner van 400w. De Onyx 14/1 T heeft een speciale 400 Watt hogedruklamp voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De speciale lamp levert bovendien een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint. De derde variant is de Onyx 14/5 T met vijf speciale spaghettilampjes (25 Watt) voor optimale gezichtsbruining en indirecte pigmentatie door meer UVB. De lampen worden afgeschermd door een UV-doorlatende acrylplaat. De digitale timer zorgt voor de juiste duur van de zonnesessie, toont via het display aan hoe lang de sessie nog duurt en geeft een subtiel wekgeluid enkele seconden voor het einde van de sessie. Ook voor het onderhoud is er aan u als gebruiker gedacht, waardoor u met de gemakkelijk clickstrip-functie en de speciale acryl wipper de acrylplaten en de lampen reinigt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 april in huis

Bekijk prijs

8. Sunshower Deluxe White UV en wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4

Gebruik De Sunshower Deluxe White heeft touch bediening U schakelt de Sunshower met één druk op de UV- of IR-knop in Een sessie duurt maximaal tien minuten U kunt een sessie eenvoudig eerder beëindigen Na gebruik koelt de Sunshower vier minuten af Voorwaarden voor Installatie Een aparte stroomgroep is noodzakelijk 16,5 cm inbouwdiepte in een lege (voorzet)wand Ventilatiekanalen voor de aan- en afvoer van droge koellucht 45 cm afstand van de glasplaat tot de douchekop Een combinatie met een stoomcabine is mogelijk Waarom Sunshower Pure? Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn Sunshower geeft een veilige, gezonde dosis UV-licht UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D UV-licht geeft u meer energie en een gezonde kleur U gebruikt Sunshower terwijl u doucht Breedte: 32 cm Hoogte: 187 cm Diepte: 16 cm Aansluitwaarde: 2000 Watt Stijl: Modern Type kraan: Geen kraan Kleur: Wit Materiaal: Aluminium Montagewijze: Inbouw Infraroodstralers: 2 stuks 1000 W Merk: Sunshower Garantie: 2 jaar Installatie handleiding: Ja, Nederlands en Engels

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

9. Geurkorrels voor Philips & Hapro nvt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.1

Geurkorrels voor omgevingsgeur tijdens gebruik van Philips Innergize, Hapro Innergize 85580, 8565 of 8580 en diverse Hapro en Philips zonnebanken. Geuren: Fris Bloem Fruitig Deze Hapro scent granules geurkorrels zijn als hervulling voor een aangename geur tijdens de bruining.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. Sunshower Pure Inbouw Infrarood Lampen wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.8

De Sunshower Pure inbouw infrarood lampen wit is een fantastische toevoeging aan je badkamer. Deze Sunshower is speciaal ontworpen om druk op je lichaam te verlichten en je te voorzien van een ontspannende ervaring. Met zijn 1000 watt infraroodlampen wordt je lichaam optimaal verwarmd, wat resulteert in betere bloedsomloop en minder spier- en gewrichtspijn. Dit is vooral belangrijk voor mensen die last hebben van reumatische klachten. Bovendien zorgt de warmte van infrarood ook voor een ontspannende nachtrust en een stralende huid.

Wat deze Sunshower uniek maakt is dat het paneel zowel op sta- als zithoogte kan worden geplaatst, zodat je gedurende 10 minuten van een effectieve en optimale verwarming van het lichaam kunt genieten. Je kunt de tijd eenvoudig zelf instellen aan de hand van de touchscreen bediening. De Sunshower is geschikt voor gebruik in een stoomcabine en verbetert de mobiliteit en verlicht druk op de rug en schouders. Het is een fantastische manier om je fitter en vitaler te voelen.

De Sunshower Pure inbouw infrarood lampen wit is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een garantie van 2 jaar. Het is een geweldige investering voor mensen die op zoek zijn naar een manier om te ontspannen en hun lichaam te verwarmen. De Sunshower Pure biedt vele voordelen en weinig nadelen, behalve dat het een aparte stroomgroep nodig heeft. Over het algemeen beveel ik de Sunshower Pure inbouw infrarood lampen wit aan voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende en verkwikkende ervaring in hun badkamer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van zonnebanken. Er zijn namelijk 24 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!