Bestenu

Beste massagestoelen - dec. 2022

Met meer dan 863 massagestoelen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste massagestoelen in een handige lijst
01Score: 9.9
vidaXL Massagestoel verstelbaar elektrisch kunstsuède zwart
vidaXL Massagestoel verstelbaar elektrisch kunstsuède zwart
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.2
vidaXL Massagestoel verstelbaar fluweel donkergroen
vidaXL Massagestoel verstelbaar fluweel donkergroen
Ga naar laagste prjis
03Score: 9
vidaXL Massagestoel verstelbaar stof lichtgrijs
vidaXL Massagestoel verstelbaar stof lichtgrijs
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
Seeper Massagestoel
Seeper Massagestoel
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
vidaXL Massagestoel verstelbaar stof donkergrijs
vidaXL Massagestoel verstelbaar stof donkergrijs
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
NRG Massagestoel Deluxe
NRG Massagestoel Deluxe
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
vidaXL Massagestoel verstelbaar fluweel roze
vidaXL Massagestoel verstelbaar fluweel roze
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
HOMCOM Massagestoel met warmtefunctie relaxstoel afstandsbediening USB korte pluche crème 700-119V01
HOMCOM Massagestoel met warmtefunctie relaxstoel afstandsbediening USB korte pluche crème 700-119V01
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.8
vidaXL Massagestoel verstelbaar fluweel lichtgroen
vidaXL Massagestoel verstelbaar fluweel lichtgroen
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
vidaXL Massagestoel verstelbaar stof donkergrijs
vidaXL Massagestoel verstelbaar stof donkergrijs
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Massagestoel Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Sep 02, 2022


Na een lange werkweek is niets fijner dan lekker te ontspannen. Achterover leunen in een goede massagestoel is dan een fantastische manier om al je zorgen te vergeten. De beste massagestoel vind je in onderstaande koopgids!

Is een massagestoel goed voor je?

Zo nu en dan achteroverleunen in een massagestoel heeft veel gezondheidsvoordelen. Het werkt stressverlagend, rustgevend en is uitstekend voor spierherstel na het sporten! Dit komt doordat de massage ons zenuwstelsel na het trainen in een rustigere en ontspannen toestand brengt. 

Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een massagestoel kan bijdragen aan het verhelpen van terugkerende rugpijn. De massagepunten in de stoel zijn zodanig geplaatst, dat de bekendste pijnpunten in de rug en schouders behandeld worden.

Ook al kan een massagestoel je helpen te ontspannen en klachten te verlichten, hij kan helaas niet tippen aan een professionele sportmassage. Voor echte schouder en rugklachten blijft het toch belangrijk een echte specialist op te zoeken. 

Hoe vaak kun je een massagestoel gebruiken?

Er zijn geen voorgeschreven indicaties omtrent het aantal keren dat je een massagestoel kunt gebruiken. In principe doe je dit zo vaak als dat goed voelt

Het is uiteraard raadzaam te stoppen wanneer de massage oncomfortabel of ruw begint te voelen. Het is daarbij van belang te weten dat een massagestoelnooit pijn mag veroorzaken!

Voor ontspanning raadt men aan de massagestoel minstens drie keer per week te gebruiken, maar vaker is ook geen probleem. Zo pak je elke dag na je werk even je rustmomentje door een kwartiertje in de beste massagestoel plaats te nemen. 

Welke massagestoel is de beste?

De beste massagestoel heeft hoe dan ook bepaalde functies. Lees hieronder waar je precies op moet letten!

Afstandsbediening

Het lijkt wellicht een klein detail, maar het gebrek aan een afstandsbediening kan nogal in de weg zitten. Zonder afstandsbediening ben je afhankelijk van een bedieningspaneel ergens op de massagestoel. 

Het is nogal vervelend wanneer je steeds half uit de stoel moet klimmen om de instellingen aan te passen. Zorg dus dat een afstandsbediening is meegeleverd, zodat je optimaal kunt ontspannen!

Sta-opfunctie

Kom je lastig in de benen na een heerlijk zenmomentje in je massagestoel? Check dan of je beoogde massagestoel een sta-opfunctie heeft. Met deze functie kan de stoel in een zodanige positie worden gebracht dat opstaan haast vanzelf gaat. 

Dat is vooral een handige feature als je niet zo goed ter been bent. Daarnaast wordt het onvermijdelijke moment dat je een keer uit die heerlijke massagestoel moet komen op deze manier een stuk gemakkelijker gemaakt.

Verstelbare rugleuning en voetensteun

Met een verstelbare rugleuning en voetensteun leun je heerlijk achterover in je massagestoel. Dit helpt je niet alleen om volledig te ontspannen, maar ook om de massage op de juiste plekken in je rug en schouders te ervaren. 

Kies dus bij voorkeur een massagestoel met een verstelbare rugleuning en voetensteun, zodat je bijna volledig horizontaal kunt liggen wanneer je dat wilt.

Aantal massagepunten

Om zo veel mogelijk uit je massagestoel te halen, is het aantal massagepunten een belangrijk criterium. Over het algemeen geldt: hoe meer massagepunten, hoe beter. Je wilt zo veel mogelijk opties hebben om ook de lastig bereikbare plekken in je rug en schouders aan te pakken.

Check voor het aanschaffen dus goed welk massagepunt waar in de stoel zit. 

Verwarmingsfunctie

Een massagestoel met verwarmingsfunctie is een must om je spieren volledig te laten relaxen. Warmte biedt vele voordelen voor je spieren en gewrichten. Hieronder lees je hoe dit precies werkt. 

Hoe werkt een massagestoel?

De meeste massagestoelen werken met een combinatie van trillende, rollende en verwarmde onderdelen. De doorsnee massagestoel bevat hiervoor enkele vibratiemotoren. Deze zijn vergelijkbaar met de trilling in een game-controller en helpen je spieren losser te maken.

Luxere massagestoelen bevatten rollers die in meerdere richtingen bewegen en zijn bedoeld de spieren in je rug losser te maken. Ze zijn gemaakt om het werk van een masseur na te bootsen. Het voordeel met een massagestoel in tegenstelling tot een masseur, is dat je zelf de controle hebt over de snel- en stevigheid van de massage.

Naast bewegende onderdelen, bevat een goede massagestoel ook verwarmingselementen. Deze werken meestal met infrarode straling, die wordt gericht op de kussens van de stoel en vervolgens je spieren bereikt.

De warmte helpt je spieren te ontspannen, waardoor ze soepeler en minder pijnlijk worden. Warmte verbetert je bloedcirculatie, en zorgt er op die manier voor dat meer voedingsstoffen bij je spieren terechtkomen. Hierdoor worden de spieren zachter en herstellen ze een stuk sneller! 

hero illustration

Hoe komt deze super massagestoel lijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste massagestoel ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over massagestoelen, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle massagestoelen die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke massagestoelen het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van massagestoelen stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Artikelen overeenkomstig aan massagestoelen

De beste massagestoelen op een rijtje

1 - vidaXL Massagestoel verstelbaar elektrisch kunstsuède zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze elektrische massagestoel is verstelbaar en heeft een verwarmingsfunctie. Deze verstelbare televisiestoel is een perfecte zitoplossing voor in je woonkamer. De elektrisch verstelbare massagestoel is gemaakt van kunstsuède en een ijzeren frame, en is gevuld met schuim. De fauteuil is stabiel en zit zacht. De leunstoel heeft 6 massagepunten voor de rug, het zitvlak en de voeten. Deze massagepunten bieden ontspannende vibraties. Met een druk op de knop kan de stoel ook verwarmd worden voor een nog ontspannender gevoel. Deze zetel heeft een elektromotor waardoor je de rugleuning en voetensteun met de afstandsbediening kunt verstellen. Deze zetel heeft tevens een zijvak voor de afstandsbediening. Geniet van wat ontspanning op deze massagestoel! Kleur: zwart Materiaal: kunstsuède (100% polyester) en ijzer Materiaal vulling: schuim Totale afmetingen: 73 x 93 x 104 cm (B x D x H) Afmetingen zitting: 50 x 53 x 47 cm (B x D x H) Draagvermogen: 110 kg Met elektromotor voor automatisch verstellen van rugleuning en voetensteun Invoer: 100 - 240 V~, 50 - 60 Hz Uitvoer: DC 5 V, DC 28 V Met zijvak Opties: massage en verwarming Soort massage: 6-punts trillingsmassage Verstelbare rugleuning en voetensteun Montage vereist Let op, dit product heeft een USB-aansluiting en de USB-adapter wordt niet meegeleverd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - vidaXL Massagestoel verstelbaar fluweel donkergroen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze leunstoel is een uitstekende armstoel voor in je woonkamer. De elektrische massagestoel is bekleed met zacht fluweel en wordt ondersteund door houten poten, waardoor hij duurzaam is en zacht zit. De massagefauteuil heeft 6 massagepunten voor rug, zitvlak en benen. Met de inbegrepen handbediening kan je verschillende massageprogramma's kiezen. Met 1 druk op de knop kan de stoel ook verwarmd worden, voor een nog ontspannender gevoel. Daarnaast kan de rugleuning naar achteren en de voetensteun naar boven worden versteld. Deze positie maakt het mogelijk om comfortabel te liggen. Deze elektrisch verstelbare stoel is tevens voorzien van een zijvak voor de handbediening. Kleur: donkergroen Materiaal: fluweel (100% polyester) en rubberwood Totale afmetingen: 71 x 90,5 x 101,5 cm (B x D x H) Totale afmetingen (liggend): 71 x 132,5 x 86 cm (B x D x H) Afmetingen zitting: 50 x 53 cm (B x D) Zithoogte vanaf de grond: 53 cm Hoogte armleuning vanaf de grond: 60 cm Verstelbare rugleuning en voetensteun Opties: massage en verwarming Soort massage: 6-punts trillingsmassage Montage vereist

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - vidaXL Massagestoel verstelbaar stof lichtgrijs

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze massagestoel is een uitstekende zitoplossing voor in je woonkamer. De verstelbare massagestoel is gemaakt van sterke stof, heeft een metalen en houten frame en is gevuld met schuim. De fauteuil is stabiel en zit zacht. Hij heeft 6 massagepunten voor de rug, het zitvlak en de benen. Met de meegeleverde controller kies je één van de verschillende massageprogramma's. Met een druk op de knop kan de zitting verwarmd worden voor een nog ontspannender gevoel. De rugleuning kan naar achteren en de voetensteun kan naar boven versteld worden zodat je comfortabel op de stoel kunt liggen. Deze zetel heeft een zijvak voor de controller. Geniet van wat ontspanning op deze verstelbare massagestoel! Kleur: lichtgrijs Materiaal: stof (100% polyester) en metaal Totale afmetingen: 78,5 x 93 x 96,5 cm (B x D x H) Afmetingen ligpositie: 78,5 x 136,5 x 80,5 cm (B x D x H) Afmetingen zitting: 53 x 51 cm (B x D) Zithoogte vanaf de grond: 45,5 cm Hoogte armleuning vanaf de grond: 59,5 cm Opties: massage en verwarming Soort massage: 6-punts trillingsmassage Verstelbare rugleuning en voetensteun Montage vereist

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Seeper Massagestoel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Als je dacht dat een massagestoel niet comfortabeler kon, dan had je het verkeerd! Met de kunstlederen massagestoel van Seeper kun je met één klik op het LCD-scherm uit maar liefst 20 functies kiezen, waaronder een Zero-Gravity zweef functie. Kortom, lekker lui genieten in je massagestoel terwijl al jouw spieren gemasseerd worden! ✅ 20 functies ✅ LCD-scherm ✅ Warmte massage ✅ Zero-Gravity zweef functie ✅ Ingebouwde speakers ✅Masseert heel het lichaam ✅Inclusief voetmassage Zero-Gravity functie: Met de Zero-Gravity functie worden de benen even hoog gepositioneerd als de schouders. Het zwaartepunt verplaatst zich, waardoor er even veel zwaartekracht verdeeld wordt over het hele lichaam. Dit is een ideale positie voor een massage. Warmte massage: De massagestoel is uitgerust met hitte elementen, zodat je lekker kunt genieten van een warme massage. Dit helpt de spieren extra ontspannen en boost het immuunsysteem. LCD-scherm: De massagestoel wordt met een LCD-scherm geleverd, er zijn talloze functies selecteerbaar, waaronder: Kneading mode, Massage mode, Strong mode, Pressure mode, Sleep mode, Pressure, Shoulder Arm, Cushion, Leg, Pressure Intensity, Atmosphere Lighting, Manual, Zero-Gravity, Speed -, Speed+, Foot Massage, Foot Speed, Heating, en Timing. Specificaties: Afmetingen: (LxBxH): 146x76x106cm Gewicht: 65kg Stof: Kunstleer Aantal functies: 20 Kleur: Zwart Vermogen: 110w Voltage: 220v Inhoud: 1x Massagestoel 1x LCD Scherm 1x Handleiding 1x Slaapmasker

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - vidaXL Massagestoel verstelbaar stof donkergrijs

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze leunstoel is een uitstekende armstoel voor in je woonkamer. De elektrische massagestoel is gemaakt van sterke stof en ijzer, waardoor hij stabiel, duurzaam is en zacht zit. Deze massagefauteuil heeft 6 massagepunten voor de rug, zitvlak en benen. Met de inbegrepen handbediening kan je verschillende massageprogramma's kiezen. Met 1 druk op de knop kan de stoel ook verwarmd worden, voor een nog ontspannender gevoel. Daarnaast kan de rugleuning naar achteren worden versteld, terwijl de voetensteun naar boven kan worden versteld. Deze positie maakt het mogelijk om comfortabel te gaan liggen. Deze elektrisch verstelbare stoel is tevens voorzien van een zijvak voor de handbediening. Kleur: donkergrijs Materiaal: stof (100% polyester) en ijzer Totale afmetingen: 73 x 95 x 103 cm (B x D x H) Afmetingen liggend: 73 x 143,5 x 86 cm (B x D x H) Afmetingen zitting: 47,5 x 55 cm (B x D) Zithoogte vanaf de grond: 45,5 cm Hoogte armleuning vanaf de grond: 55 cm Verstelbare rugleuning en voetensteun Opties: massage en verwarming Soort massage: 6-punts trillingsmassage Montage vereist Let op, dit product heeft een USB-aansluiting en de USB-adapter is niet inbegrepen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - NRG Massagestoel Deluxe

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de NRG Wellness massagestoel Deluxe geniet je van een heerlijke massage in je eigen huis en droom je weg terwijl je naar je favoriete muziek luistert. Door middel van maar liefst 14 verschillende rollen wordt het gehele lichaam gemasseerd. Maak een keuze uit één van de vele vooraf ingestelde opties om geheel tot rust te komen of om specifieke lichaamsdelen te masseren. Voor de ultieme inspanning is de Zero Gravity mode waarbij de stoel vrijwel geheel horizontaal kantelt zodat u helemaal tot rust komt. Een overzicht van belangrijke kenmerken: CE Gecertificeerd Houder van de afstandsbediening 14 rollers om de gehele rug te masseren Bovenlichaam massage met airbag compressie en massagerollers Transportwielen aan de achterzijde voor makkelijk verplaatsen 90% vooraf gemonteerd uit de doos. Alleen het voetengedeelte dient afgemonteerd te worden. Geen gereedschap nodig. Verkrijgbaar in het zwart of wit Voorzien van de volgende functies: Zero Gravity in twee verschillende modi 6x automatische programma's Afstandsbediening met TFT scherm Verstelbare intensiteit Verstelbare druk en snelheid Slaapmodus met wieg-optie Rugverwarming Full-body massage met airbags Rollers voor de nek, rug en taille Nek airbag massage Schouder airbag massage Armen airbag massage Heup airbags Kuiten airbag massage Taille airbag massage Voeten airbag massage Verstelbare beenhouder van 0 cm tot 16 cm voor mensen tot 195 cm Rug airbag massage 4x verschillende massagetechnieken: Dream, Refresh, Relax en Yoga Scan lichaamsbouw (ectomorph, mesomorph of endomorph) - voor gebruikers van 158 cm - 195 cm Rolmassage van de voeten Bluetooth verbinding om muziek af te spelen Ingebouwde hifi speakers Afmetingen van de massagestoel: Opgebouwd normaal (L x B x H in cm): 140 x 78 x 110 Opgebouwd plat (L x B x H in cm): 173 x 78 x 88 Netto gewicht: 80 kg Afmetingen in doos (L x B x H in cm): 143 x 79 x 89 Bruto gewicht: 96 kg Maximaal gebruikersgewicht: 120 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - vidaXL Massagestoel verstelbaar fluweel roze

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze leunstoel is een uitstekende armstoel voor in je woonkamer. De elektrische massagestoel is bekleed met zacht fluweel en wordt ondersteund door houten poten, waardoor hij duurzaam is en zacht zit. De massagefauteuil heeft 6 massagepunten voor rug, zitvlak en benen. Met de inbegrepen handbediening kan je verschillende massageprogramma's kiezen. Met 1 druk op de knop kan de stoel ook verwarmd worden, voor een nog ontspannender gevoel. Daarnaast kan de rugleuning naar achteren en de voetensteun naar boven worden versteld. Deze positie maakt het mogelijk om comfortabel te liggen. Deze elektrisch verstelbare stoel is tevens voorzien van een zijvak voor de handbediening. Kleur: roze Materiaal: fluweel (100% polyester) en rubberwood Totale afmetingen: 71 x 90,5 x 101,5 cm (B x D x H) Totale afmetingen (liggend): 71 x 132,5 x 86 cm (B x D x H) Afmetingen zitting: 50 x 53 cm (B x D) Zithoogte vanaf de grond: 53 cm Hoogte armleuning vanaf de grond: 60 cm Verstelbare rugleuning en voetensteun Opties: massage en verwarming Soort massage: 6-punts trillingsmassage Montage vereist Let op, dit product heeft een USB-aansluiting en de USB-adapter is niet inbegrepen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - HOMCOM Massagestoel met warmtefunctie relaxstoel afstandsbediening USB korte pluche crème 700-119V01

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze massagestoel van HOMCOM ziet er niet alleen goed uit, hij is ook nog eens praktisch. Een geïntegreerde opstahulp helpt om van een zittende naar een staande positie te gaan. 8 massagekoppen en een warmtefunctie zorgen voor veel ontspanning. Alle modi en instellingen kunnen worden bediend met behulp van de afstandsbediening. Een ingebouwde ligfunctie zorgt voor extra comfort. Geniet van echte momenten van welzijn met deze massagestoel van HOMCOM. Eigenschappen: · De heffunctie maakt het opstaan gemakkelijker · 8 trillende massagepunten op de rug, taille, dijen en kuiten met verschillende modi en intensiteiten · 2 regeleenheden elk voor warmte-/massagefunctie en "heffen/achterover leunen" · USB-poort voor eenvoudig opladen · Verwarmingsfunctie op de lumbale wervelkolom (lendenen) voor extra comfort · Zachte armleuningen en beklede hoofd· en lendenwervels voor veel comfort · Zacht flanellen oppervlak · Stabiele hout· en metaalconstructie Technische gegevens: · Materiaal: Polyester, hout, metaal, schuimstof · Kleur: crèmewit · Afmetingen: 94 B x 96 D x 104 H cm · Afmetingen ligstand: 94 B x 169 D x 84 H cm · Afmetingen zitje: 46 B x 51 D cm · Zithoogte: 50 cm · Lighoek: maximaal 160° · Hulp bij het opstaan: maximaal 45° · Ingangsspanning: AC 100–240 V/50–60 Hz · Vermogen: 50 W · Lengte van de netkabel: 1,7 m · Gewicht: 57 kg · Maximum draagvermogen: 150 kg · Omvang van de levering: 1 x Massagestoel · Noot van de expediteur: Levering geschiedt binnen Nederland*. *naar de stoeprand. Zorg voor het juiste adres en telefoonnummer. *uitgezonderd de Nederlandse eilanden

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - vidaXL Massagestoel verstelbaar fluweel lichtgroen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze leunstoel is een uitstekende armstoel voor in je woonkamer. De elektrische massagestoel is gemaakt van fluweel en is dik gevoerd, waardoor hij stabiel is, duurzaam is en zacht zit. De houten poten zorgen voor stabiliteit. Deze massagefauteuil heeft 4 massagepunten voor de rug en het zitvlak. Met de inbegrepen handbediening kan je verschillende massageprogramma's kiezen. Met 1 druk op de knop kan de stoel ook verwarmd worden, voor een nog ontspannender gevoel. Daarnaast kan de rugleuning naar achteren en de voetensteun naar boven worden versteld. Deze positie maakt het mogelijk om comfortabel te liggen. Deze elektrisch verstelbare stoel is tevens voorzien van een zijvak voor de handbediening. Kleur: lichtgroen Materiaal: fluweel (100% polyester), massief eucalyptus en rubberwood Totale afmetingen: 66 x 90 x 98 cm (B x D x H) Afmetingen zitting: 49 x 54 cm (B x D) Zithoogte: 50,5 cm Hoogte armleuning vanaf de grond: 64,5 cm Verstelbare rugleuning en voetensteun Opties: massage en verwarming Soort massage: 4-punts trillingsmassage Montage vereist

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - vidaXL Massagestoel verstelbaar stof donkergrijs

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze massagestoel is een uitstekende zitoplossing voor in je woonkamer. De verstelbare massagestoel is gemaakt van sterke stof, heeft een metalen en houten frame en is gevuld met schuim. De fauteuil is stabiel en zit zacht. Hij heeft 6 massagepunten voor de rug, het zitvlak en de benen. Met de meegeleverde controller kies je één van de verschillende massageprogramma's. Met een druk op de knop kan de zitting verwarmd worden voor een nog ontspannender gevoel. De rugleuning kan naar achteren en de voetensteun kan naar boven versteld worden zodat je comfortabel op de stoel kunt liggen. Deze zetel heeft een zijvak voor de controller. Geniet van wat ontspanning op deze verstelbare massagestoel! Kleur: donkergrijs Materiaal: stof (100% polyester) en metaal Totale afmetingen: 73 x 92 x 90,5 cm (B x D x H) Afmetingen liggend: 73 x 137,5 x 73 cm (B x D x H) Afmetingen zitting: 45 x 54,5 cm (B x D) Zithoogte vanaf de grond: 44,5 cm Hoogte armleuning vanaf de grond: 59 cm Opties: massage en verwarming Soort massage: 6-punts trillingsmassage Verstelbare rugleuning en voetensteun Montage vereist

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van massagestoelen. Er zijn namelijk 863 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste