Wat is de beste Massagestoel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het kopen van een goede Massagestoel is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Massagestoel van 2023? Na het testen van 1584 Massagestoelen kwam de Lifeproducts Shiatsu Massagestoel met Massagekussen als beste getest uit onze Massagestoel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Massagestoelen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Massagestoelen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Massagestoel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Massagestoelen

1Score: 9.9
Lifeproducts Shiatsu Massagestoel met Massagekussen
Lifeproducts Shiatsu Massagestoel met Massagekussen
Lifeproducts
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
CALMENTA® Shiatsu Massagestoel – Gratis
CALMENTA® Shiatsu Massagestoel – Gratis
Calmenta
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
NRG Wellness Massagestoel Deluxe Shiatsu
NRG Wellness Massagestoel Deluxe Shiatsu
NRG Wellness
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Medisana MC 826 Massagekussen
Medisana MC 826 Massagekussen
Medisana
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Tectake Shiatsu massagematras met Jade
Tectake Shiatsu massagematras met Jade
Tectake
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
Uni Z Shiatsu Massagestoel S1
Uni Z Shiatsu Massagestoel S1
Uni Z
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Innovagoods Beconfident Shiatsu Massage Stoel
Innovagoods Beconfident Shiatsu Massage Stoel
Innovagoods
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Rug Massageapparaat S-Vormig Shiatsu Massagekussen
Rug Massageapparaat S-Vormig Shiatsu Massagekussen
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
TotalSeat Elektrische Massagestoel Maurizio Relaxstoel
TotalSeat Elektrische Massagestoel Maurizio Relaxstoel
TotalSeat
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Massagestoel Koopgids

Na een lange werkweek is niets fijner dan lekker te ontspannen. Achterover leunen in een goede massagestoel is dan een fantastische manier om al je zorgen te vergeten. De beste massagestoel vind je in onderstaande koopgids!

Is een massagestoel goed voor je?

Zo nu en dan achteroverleunen in een massagestoel heeft veel gezondheidsvoordelen. Het werkt stressverlagend, rustgevend en is uitstekend voor spierherstel na het sporten! Dit komt doordat de massage ons zenuwstelsel na het trainen in een rustigere en ontspannen toestand brengt. 

Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een massagestoel kan bijdragen aan het verhelpen van terugkerende rugpijn. De massagepunten in de stoel zijn zodanig geplaatst, dat de bekendste pijnpunten in de rug en schouders behandeld worden.

Ook al kan een massagestoel je helpen te ontspannen en klachten te verlichten, hij kan helaas niet tippen aan een professionele sportmassage. Voor echte schouder en rugklachten blijft het toch belangrijk een echte specialist op te zoeken. 

Hoe vaak kun je een massagestoel gebruiken?

Er zijn geen voorgeschreven indicaties omtrent het aantal keren dat je een massagestoel kunt gebruiken. In principe doe je dit zo vaak als dat goed voelt

Het is uiteraard raadzaam te stoppen wanneer de massage oncomfortabel of ruw begint te voelen. Het is daarbij van belang te weten dat een massagestoelnooit pijn mag veroorzaken!

Voor ontspanning raadt men aan de massagestoel minstens drie keer per week te gebruiken, maar vaker is ook geen probleem. Zo pak je elke dag na je werk even je rustmomentje door een kwartiertje in de beste massagestoel plaats te nemen. 

Welke massagestoel is de beste?

De beste massagestoel heeft hoe dan ook bepaalde functies. Lees hieronder waar je precies op moet letten!

Afstandsbediening

Het lijkt wellicht een klein detail, maar het gebrek aan een afstandsbediening kan nogal in de weg zitten. Zonder afstandsbediening ben je afhankelijk van een bedieningspaneel ergens op de massagestoel. 

Het is nogal vervelend wanneer je steeds half uit de stoel moet klimmen om de instellingen aan te passen. Zorg dus dat een afstandsbediening is meegeleverd, zodat je optimaal kunt ontspannen!

Sta-opfunctie

Kom je lastig in de benen na een heerlijk zenmomentje in je massagestoel? Check dan of je beoogde massagestoel een sta-opfunctie heeft. Met deze functie kan de stoel in een zodanige positie worden gebracht dat opstaan haast vanzelf gaat. 

Dat is vooral een handige feature als je niet zo goed ter been bent. Daarnaast wordt het onvermijdelijke moment dat je een keer uit die heerlijke massagestoel moet komen op deze manier een stuk gemakkelijker gemaakt.

Verstelbare rugleuning en voetensteun

Met een verstelbare rugleuning en voetensteun leun je heerlijk achterover in je massagestoel. Dit helpt je niet alleen om volledig te ontspannen, maar ook om de massage op de juiste plekken in je rug en schouders te ervaren. 

Kies dus bij voorkeur een massagestoel met een verstelbare rugleuning en voetensteun, zodat je bijna volledig horizontaal kunt liggen wanneer je dat wilt.

Aantal massagepunten

Om zo veel mogelijk uit je massagestoel te halen, is het aantal massagepunten een belangrijk criterium. Over het algemeen geldt: hoe meer massagepunten, hoe beter. Je wilt zo veel mogelijk opties hebben om ook de lastig bereikbare plekken in je rug en schouders aan te pakken.

Check voor het aanschaffen dus goed welk massagepunt waar in de stoel zit. 

Verwarmingsfunctie

Een massagestoel met verwarmingsfunctie is een must om je spieren volledig te laten relaxen. Warmte biedt vele voordelen voor je spieren en gewrichten. Hieronder lees je hoe dit precies werkt. 

Hoe werkt een massagestoel?

De meeste massagestoelen werken met een combinatie van trillende, rollende en verwarmde onderdelen. De doorsnee massagestoel bevat hiervoor enkele vibratiemotoren. Deze zijn vergelijkbaar met de trilling in een game-controller en helpen je spieren losser te maken.

Luxere massagestoelen bevatten rollers die in meerdere richtingen bewegen en zijn bedoeld de spieren in je rug losser te maken. Ze zijn gemaakt om het werk van een masseur na te bootsen. Het voordeel met een massagestoel in tegenstelling tot een masseur, is dat je zelf de controle hebt over de snel- en stevigheid van de massage.

Naast bewegende onderdelen, bevat een goede massagestoel ook verwarmingselementen. Deze werken meestal met infrarode straling, die wordt gericht op de kussens van de stoel en vervolgens je spieren bereikt.

De warmte helpt je spieren te ontspannen, waardoor ze soepeler en minder pijnlijk worden. Warmte verbetert je bloedcirculatie, en zorgt er op die manier voor dat meer voedingsstoffen bij je spieren terechtkomen. Hierdoor worden de spieren zachter en herstellen ze een stuk sneller! 

hero illustration

Hoe testen we Massagestoelen?

Om de beste Massagestoel te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Massagestoel-test hebben we 1584 Massagestoelen vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Massagestoel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Massagestoel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Massagestoel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Massagestoel in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1584 Massagestoelen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Massagestoelen op een rij

1. Lifeproducts Shiatsu Massagestoel met Massagekussen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.76
Functionaliteit
9.38
Gebruiksgemak
10
Hou jij van een stevige massage? Het Shiatsu massagekussen met Kneed-, rol-, trillings-, en Luchtcompressiemassage bevordert de doorbloeding en verlicht de spanning in de spieren. Kom volledig tot rust door de gecombineerde massagemethoden van deze Premium Lifeproducts Shiatsu Massagestoel. De massagestoel beschikt over 4 roterende, in hoogte verstelbare, verwarmbare Shiatsu massagekoppen die uw hele rug masseren. Daarbij kunt u genieten van de nek heerlijke nekmassagefunctie. Het apparaat beschikt over 2 nekmassagekoppen. Het Lifeproducts massagekussen helpt bij spanning, evenals bij kramp of blokkades van de spieren. Zet het massagekussen op je bank, of bind het aan je favoriete stoel met het geïntegreerde gordelsysteem en kom heerlijk tot rust. Met een druk op de knop kiest u zelf de gewenste massage. Voordelen: 4 flexibele rugmassageknoppen 2 Shiatsu nekmassageknoppen 3 massagezones Afstandsbediening met uitgebreide opties Warmtefunctie Ingebouwde vibratiemassage Afneembaar en wasbaar rugkussen 4 Shiatsu Massagekoppen Het Lifeproducts massagekussen heeft 4 Shiatsu massagekoppen die je een heerlijke rug massage geven. De massagekoppen beschikken over instelbare Infraroodwarmte welke je rug op een behagelijke manier verwarmen. De massagekoppen zijn flexibel doordat ze zich automatisch op en neer kunnen bewegen. Het is ook mogelijk de massagekoppen op gewenste hoogte vast te zetten met de afstandsbediening. Zo wordt u altijd precies gemasseerd op de plek die u wilt! Zo beleef je altijd de maximale massage-ervaring. Over de massagekoppen zit een afneembare rugkussen. Dit kussen werkt verzachtend en zorgt ervoor dat de massagekoppen extra prettig aanvoelen. Het kussen kan eenvoudig gereinigd worden met een vochtige doek. Diep knedende Nekmassage De massagestoel beschikt over een in hoogte verstelbaar mechanisme voor de shiatsu-nekmassage aan de nek en de bovenkant van de schouders. Pas de draairichting aan om het gehele nekgebied te masseren. Luchtcompressiemassage Het Lifeproducts Shiatsu nek- en rugmassageapparaat levert een eersteklas luchtcompressiemassage in het zit-, en ruggedeelte. De luchtintensiteit is instelbaar en oefent druk uit op de benen en de taille. Dit bevordert de regeneratie van het weefsel en verbetert de Nachtrust. Vibratiemassage De Lifeproducts Massagestoel beschikt over 3 verschillende vibratiemassagestanden. Deze vibratiemassage zit verwerkt in het zitgedeelte van de massagestoel en heeft een ontspannende en verlichtende werking. Probeer de Lifeproducts Massagestoel nu uit en geniet van een heerlijke massage! Niet goed = Geld terug! Gebruik het apparaat NIET als je: • een elektronisch implantaat zoals een pacemaker hebt; • zwanger bent; • verwondingen, blessures of aandoeningen zoals wratten, uitslag of open wonden hebt; • een kwaadaardige tumor, een hartaandoening, osteoporose of een gebroken wervelkolom hebt; • geopereerd bent aan je voet(en); • Verkouden bent met koorts of spataderen, trombose, geelzucht, diabetes, zenuwaandoeningen, acute ontstekingen, huidziektes, kapotte huid, of pijn zonder duidelijke of directe aanleiding hebt. • aan het autorijden bent.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. CALMENTA® Shiatsu Massagestoel – Gratis

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.58
Functionaliteit
9.27
Gebruiksgemak
9.74
Heb je last van een pijnlijke rug en nek na lange dagen op je werk of ben je toe aan ontspanning? Dan is het elektrische massage apparaat met massagekussen van Calmenta jouw redder in nood! Met de krachtige shiatsu massage, compressie en vibratie biedt deze massagestoel de ultieme ontspanning. Verder is het een nekmassage apparaat en rugmassage apparaat, en kun je zelfs genieten van verwarming. Bedienen is eenvoudig met de handige afstandsbediening. De wasbare flap en cover voor de nek zorgen voor extra hygiëne. Calmenta is dé specialist in massageproducten, say goodbye to discomfort, and hello to relaxation! Jouw voordelen Gratis opbergtas Diepgaande Ontspanning Stressvermindering Verbeterde Bloedcirculatie Verlichting van Spierpijn Verjonging van de Geest Flexibiliteit en Mobiliteit Gemak en Toegankelijkheid Aanpasbare Intensiteit Verbeterde Slaapkwaliteit Luxe van een Spa Thuis Diepgaande 2D en 3D Shiatsu Massage voor Totale Ontspanning Ons rugmassage apparaat maakt gebruik van geavanceerde shiatsu-massagetechnieken om diep in de spieren van je rug en nek te dringen. De roterende massageknopen bootsen de bewegingen van professionele masseurs na, waardoor spanning en vermoeidheid in de spieren effectief worden verminderd. Laat je betoveren door de kalmerende kracht van shiatsu-massage en voel hoe de stress geleidelijk vervaagt. Verzachtende Compressiemassage voor Verjonging De inbegrepen compressiemassagefunctie omhult je lichaam zachtjes met een ritmische druk die de bloedcirculatie stimuleert en spierspanning verlicht. Of je nu kiest voor een lichte aanraking of een stevigere compressie, je zult merken hoe de vermoeidheid van de dag langzaam vervaagt en plaatsmaakt voor hernieuwde energie en vitaliteit. Kalmerende Vibratiemassage voor Ultieme Ontspanning Ervaar een gevoel van pure ontspanning terwijl de vibratiemassagefunctie zich een weg baant door je rug en benen. De subtiele trillingen kalmeren niet alleen de oppervlakkige spanning, maar helpen ook je geest te ontspannen. Laat de zorgen los terwijl de trillingen zich verspreiden, en geniet van een moment van volledige rust en kalmte. Verwarmende Warmte voor Ontspanning van Binnenuit De toegevoegde verwarmingsfunctie tilt je massage-ervaring naar een hoger niveau door een kalmerende warmte af te geven aan je rug. De warmte dringt diep door in de spieren, ontspant ze en bevordert een gevoel van welzijn dat van binnenuit straalt. Sluit je ogen, laat de warmte je omhullen en geef je over aan een weldadige rust. Gebruiksvriendelijk met Afstandsbediening Of je nu thuis bent of op kantoor, geniet van de verlichting van shiatsu, compressie, vibratie en verwarmende massages, allemaal binnen handbereik dankzij de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Creëer je eigen oase van rust en welzijn, en geef jezelf de zorg die je verdient, met slechts een druk op de knop. GRATIS opbergtas De massagestoel wordt geleverd met Gratis opbergtas. Zo neem je het makkelijk mee naar werk of andere bestemmingen. Calmenta Massagestoel Shiatsu massage Compressie massage Vibratie massage Warmte Hoogwaardige kwaliteit Afstandsbediening Wasbare flap en cover Getest door specialisten De apparaten van Calmenta® zijn uitgebreid getest en geselecteerd door specialisten en huisartsen! De werking van onze producten is wetenschappelijk bewezen en 100% veilig voor de huid. Gratis retourneren en 24/7 service Iedereen moet zonder enige risico’s de voordelen van de Calmenta® apparaten kunnen ervaren. Bent u niet tevreden en zorgt het product niet voor de gewenste resultaten? Dan kunt u binnen 30 dagen na aankoop het product gratis retourneren. Daarnaast bieden wij 24/7 service voor persoonlijk advies. Bestel voor 23:59 uur en profiteer morgen al van de positieve effecten van het rugmassage apparaat van Calmenta. FAQ 1. Welke soorten massages kan ik verwachten van dit apparaat? Dit apparaat biedt verschillende soorten massages, waaronder shiatsu massage, compressiemassage en vibratiemassage. Je kunt genieten van een veelzijdige en ontspannende ervaring! 2. Kan ik zowel mijn nek als mijn rug masseren met dit apparaat? Absoluut! Dit apparaat is speciaal ontworpen voor zowel nekmassages als rugmassages. Je kunt zelf de gewenste zone selecteren en genieten van een gerichte massage op deze gebieden. 3. Is er ook een verwarmingsfunctie beschikbaar? Ja, dit apparaat is uitgerust met een verwarmingsfunctie. De subtiele warmte kan helpen om spierspanning te verminderen en een nog diepere ontspanning te bevorderen tijdens de massage. Geniet van de ultieme ontspanning! 4. Kan ik dit apparaat op afstand bedienen? Ja, zeker! Dit apparaat wordt geleverd met een handige afstandsbediening, waardoor je de verschillende instellingen en opties gemakkelijk kunt aanpassen zonder jezelf te hoeven verplaatsen. Geniet van volledige controle en ultiem comfort! 5. Voor wie is dit massage-apparaat geschikt? Dit massage-apparaat is ideaal voor mensen die veel op kantoor zitten of te maken hebben met lichamelijke klachten. Het kan helpen om spanning en vermoeidheid te verminderen en de algehele welzijn te verbeteren. Het product wordt voornamelijk gebruikt door mensen van middelbare leeftijd. 6. Wat is het verschil tussen 2D Shiatsu en 3D Shiatsu? 2D Shiatsu betekent dat het massage-apparaat alleen in horizontale richting kan bewegen, terwijl 3D Shiatsu ook verticale bewegingen maakt. Met 3D Shiatsu kun je genieten van een diepere en intensere massage-ervaring. Kies wat het beste bij je past! 7. Is Calmenta gespecialiseerd in massageproducten? Ja, dat klopt! Calmenta is gespecialiseerd in de ontwikkeling van massageproducten en streeft naar hoogwaardige en effectieve oplossingen voor ontspanning en stressvermindering. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van hun producten! 8. Kan ik de flap en cover voor de nek wassen? Ja, absoluut! De flap en cover voor de nek zijn wasbaar, waardoor je ze gemakkelijk schoon kunt houden voor een hygiënische gebruikerservaring. Deze handige functie zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een frisse massagebeleving. "Ontspanning binnen handbereik"

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. NRG Wellness Massagestoel Deluxe Shiatsu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.42
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
8.97
Ontdek ultieme ontspanning met de NRG Wellness Massagestoel Deluxe, de perfecte manier om te genieten van een heerlijke massage in het comfort van je eigen huis. Deze massagestoel heeft maar liefst 14 verschillende rollen die je hele lichaam masseren terwijl je geniet van je favoriete muziek door HiFi speakers. Of je nu volledig tot rust wilt komen of specifieke delen van je lichaam wilt masseren, de vooraf ingestelde opties bieden een breed scala aan mogelijkheden! Een overzicht van belangrijke kenmerken Full-body massage met airbags 14 rollers om het gehele lichaam te masseren 4 verschillende massagetechnieken Slaapmodus met wieg-optie Verstelbare intensiteit Inclusief HiFi bluetooth speakers Transportwielen aan de achterzijde, voor het makkelijk verplaatsen 90% vooraf gemonteerd uit de doos Ultieme ontspanning voor elke massage behoefte De NRG Wellness Massagestoel biedt 6 automatische programma's die je kunnen helpen om specifieke delen van je lichaam te masseren. Kies uit programma's zoals ‘Waist & Back’, 'Neck & Shoulder' of ga voor een 'Full Body' massage. De stoel is ook voorzien van twee verschillende Zero Gravity modi’s. In deze stand kantelt de stoel vrijwel geheel horizontaal, waardoor je helemaal tot rust komt. Controle en gemak met de afstandsbediening met TFT scherm De NRG Wellness massagestoel Deluxe wordt geleverd met een handige afstandsbediening voorzien van een helder TFT-scherm, waarmee je altijd de volledige controle over de massagestoel hebt. Hiermee kun je niet alleen de automatische programma’s selecteren, maar ook de intensiteit, druk en snelheid van de massage aanpassen naar jouw wens. Daarnaast beschikt de massagestoel over een ingebouwde Bluetooth verbinding waarmee je gemakkelijk je favoriete muziek kunt afspelen via de HiFi speakers. Full-body massage met airbags en rollers De full-body massage met airbags, rugverwarming en rollers in de nek, rug en taille bieden je de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag. Er zijn 4 verschillende massagetechnieken zodat je altijd de massage krijgt die bij je past. Kies uit ‘Dream’, ‘Refresh’, ‘Relax’ of ‘Yoga’. Deze technieken zijn geschikt voor alle soorten lichaamsbouw (ectomorph, mesomorph of endomorph). De massagestoel biedt ook de mogelijkheid voor een massage in alleen de nek, schouder, armen, rug, taille, heupen, kuiten en voeten. Voor een ultieme ervaring verstel je de beenhouder van 0 tot 16 cm tot de juiste lengte, zodat je perfect in de stoel ligt. De NRG Wellness Massagestoel is 90% vooraf gemonteerd uit de doos. Alleen het voetengedeelte dient gemonteerd te worden. Hier is geen gereedschap voor nodig.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

4. Medisana MC 826 Massagekussen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.13
Functionaliteit
8.75
Gebruiksgemak
8.82
Het Medisana Shiatsu massagekussen MC 826 bevordert het welzijn na een vermoeiende dag. Het massage effect blijkt bijzonder effectief bij een verkrampt spierstelsel en vermoeid weefsel. Bij het bijkomen van dagelijkse stress biedt het massagekussen een aangename ontspanning. Het Comfort Shiatsu-massagekussen MC 826 is uitgerust met 4 draaiende massagekoppen voor de Shiatsu-massage voor de drie zones: bovenrug, onderrug en gehele rug. Daarnaast is het kussen voorzien van 2 Shiatsu-massagekoppen voor de nek die automatisch in hoogte kan worden versteld. Bovendien is de MC 826 uitgerust met een programmeerbare klopmassage in het ruggedeelte. Deze kan worden ingesteld in drie verschillende intensiteiten en geeft een heerlijke rustgevende klopmassage, die minder intensief is dan de Shiatsu massage maar zeker zo effectief is voor de dieperliggende spieren en bindweefsel. Buiten de rug biedt dit zeer complete massagekussen de mogelijkheid tot een luchtdrukmassage oftewel acupressuurmassage in 3 verschillende intensiteiten. Deze is voor de taille die de zijkant van het lichaam masseert ter verbetering van de balans en stabiliteit. Het zitgedeelte is uitgerust met kalmerende vibratiemassage die de bloedsomloop in het zitvlak en de bovenste dijbenen bevordert en daarmee de huid en onderliggende spieren revitaliseert. Deze unieke combinatie van intensieve shiatsu- klop- acupressuur- en vibratiemassage in combinatie met de optionele warmte maakt het massagekussen zeer doeltreffend en ontspannend. Het kussen is eenvoudig te bedienen dankzij de praktische afstandsbediening. Specificaties: •High-definition massage: doelgerichte, intensieve massagewerking voor merkbaar welzijn •Acupressuurmassage in de taille met drie selecteerbare intensiteiten •Twee massageprogramma‘s voor de rug selecteerbaar (shiatsu- en klopmassage) •Nek en schouder massage (in hoogte verstelbaar) •Aparte vibratiemassage in het zitvlak, drie intensiteiten selecteerbaar •Gerichte puntmassage tijdens de klopmassage •Voor de klopmassage zijn drie programma‘s en drie intensiteiten selecteerbaar •Automatische in hoogte verstelbare nekmassage •Roodlicht en warmtefunctie •Automatische uitschakeling na 15 minuten •Ontspannende massage voor the gehele, boven- of onderrug •Afneembaar en wasbaar nekgedeelte •Praktische afstandbediening •Onderhoudsvriendelijk materiaal •Praktisch klittenband voor eenvoudige stoelbevestiging

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Tectake Shiatsu massagematras met Jade

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.19
Functionaliteit
8.59
Gebruiksgemak
9.11
Shiatsu massage wordt als zeer heilzaam ervaren door het diepe kneden en de cirkelvormige bewegingen. Een paar minuten kan al voldoende zijn om uw rug en spieren te ontspannen en tevens uw stress te verminderen. De halfedelsteen jade wordt gebruikt in kuuroorden voor speciale warmtebehandelingen. Sinds de oudheid wordt beweerd, dat deze halfedelsteen een rustgevend en helend effect heeft op bijvoorbeeld de innerlijke balans, de nierfunctie, het zuur basen evenwicht en het zenuwstelsel (*). Product eigenschappen: Diepe, knedende en cirkelvormige bewegingen Rolmassage voor boven, midden en onderrug 11 cm Vulling Versterkte ergonomische hoofdsteun 6 Automatische programma´s 4 Massage sterktes 4 Massage zônes 10 Vibrerende motoren Afstandsbediening Tijdklok Jade mat met kalmerende functie Opvouwbare mat, incl. zwarte draagtas Materiaal: kunstleder Kleur: creme beige Afmetingen: Massage matras: ca. 186,5 x 60 x 11 cm (L x B x H) In gevouwen toestand: ca. 95 x 60 x 30 cm Hoofdsteun: ca. 60 x 32 x 20 cm Jade mat: ca. 50 x 30 x 2 cm Rugkussen: ca. 73 x 32 x 2 cm Gewicht: ca. 11 kg (*) Bron: Gienger, Michael (1995): De Steengeneeskunde, 1e ed. Saarbrücken, Nieuwe Aarde, S. 296.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

6. Uni Z Shiatsu Massagestoel S1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.29
Gebruiksgemak
8.92
Onderdompeling in ultieme verwennerij bereikt nieuwe hoogten met onze geavanceerde Luxury Shiatsu MaxRelax Massagestoel S1. Deze prachtige stoel tilt de massage-ervaring naar ongekende niveaus, met uitgebreide functionaliteiten en een verfijnde esthetiek. Geniet van de volledige ontspanning van lichaam en geest terwijl de S1 u verwent met zijn meeslepende kenmerken Tot aan in de woonkamer bezorgen mogelijk! Neem contact met ons op.. Kenmerken van de Luxury Shiatsu MaxRelax Massagestoel S1: Verbeterde Verwarming: Geniet van een nog diepere ontspanning met onze verbeterde verwarmingsfunctie. De subtiele warmte omhult uw lichaam en bereidt het voor op de meest weldadige massage-ervaring. Geavanceerde Bediening: Met een geavanceerd bedieningspaneel kunt u moeiteloos de talrijke massage-opties van de stoel aanpassen. Pas de massagetechnieken, intensiteit en verwarmingsinstellingen aan naar uw persoonlijke voorkeur. Naadloos Draadloos Opladen: Laad uw apparaten draadloos op terwijl u geniet van uw massage. De S1 is voorzien van geïntegreerde draadloze oplaadtechnologie, zodat u kunt ontspannen zonder u zorgen te maken over batterijlevensduur. Optimale Massagebalans: Dankzij de verbeterde massagerollen en geavanceerde SL-Track massagestoeltechnologie past de S1 zich perfect aan uw lichaamscontouren aan. Geniet van een nauwkeurige en doelgerichte massage die uw hele ruggengraat omhult voor maximaal comfort en effectiviteit. Uitgebreide Massagemogelijkheden: Laat u verwennen door een breed scala aan massagemogelijkheden, waaronder Shiatsu, kneden, kloppen, trillen en meer. Elke sessie kan naar wens worden aangepast om u een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Luxe Uitstraling: Het vernieuwde ontwerp van de S1 straalt verfijning en stijl uit. Met hoogwaardige afwerking en aandacht voor details past deze stoel perfect in elk interieur en wordt het een blikvanger in uw huis. Meerdere Massagerollen: Ervaar een nog diepere en meer omhullende massage dankzij de toevoeging van extra massagerollen. De S1 geeft u het gevoel van meerdere handen die tegelijkertijd uw spanning wegnemen. Ongeëvenaarde Functionaliteit: Naast de reeds genoemde kenmerken, biedt de S1 u ook uitgebreide mogelijkheden, waaronder geavanceerde massageprogramma's, aanpasbare timers en meer, alles met een simpele druk op de knop. De Luxury Shiatsu MaxRelax Massagestoel S1 is de belichaming van ontspanning en verjonging, met een harmonieuze combinatie van geavanceerde technologie en verfijnde vormgeving. Haal de S1 vandaag nog in huis en geniet elke dag van de ultieme ontspanning. Let op: De levering van de S1 wordt zorgvuldig geregeld, en we vragen u vriendelijk om aanwezig te zijn op het moment van levering. U ontvangt de leveringsdetails minimaal één dag van tevoren. Ontdek de grenzeloze weldaad van de Luxury Shiatsu MaxRelax Massagestoel S1! Afmetingen: Lengte: 161 CM Breedte: 76 CM Hoogte: 116 CM Wenst u een specifieke bezorgdatum? Neem dan contact met ons op: [email protected]

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

7. Innovagoods Beconfident Shiatsu Massage Stoel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.54
Functionaliteit
7.89
Gebruiksgemak
7.9
Beconfident Shiatsu Massage Stoel Om even helemaal tot rust te komen en te kunnen ontspannen kunt u het beste gebruik maken van deze Shiatsu Massagestoel van Beconfident. Deze handige stoelmassage mat is voorzien van een elastische band waardoor u hem eenvoudig aan uw bureaustoel, autostoel of keukenstoel kunt bevestigen waarna u heerlijk kunt relaxen van een overweldigende massage. De Beconfident Shiatsu Massage Stoel is voorzien van 5 massage settings en 3 intensiteitsniveau’s. Daarnaast kunt u kiezen voor 3 aantal snelheden, laag, medium en hoog. Of u nu toe bent aan een ontspannende massage of een shiatsu massage het kan allemaal met deze massagestoel. Door gebruik te maken van de handige bijgeleverde afstandsbediening kunt u gemakkelijk kiezen voor het soort massage dat u wilt. Aan de zijkant van de massagemat is een zijvakje gemaakt waar u de afstandsbedieing weer in op kunt bergen. Ook word er een auto-oplader meegeleverd wat er voor zorgt dat u de Beconfident Shiatsu Massage Stoel ook onderweg kunt gebruiken. Gegevens: Vermogen: 7 Watt Spanning: 12V Afmetingen: 48 x 105 x 3 cm Materiaal: polyester en sponge Comfortabel, zacht en verend Ergonomisch ontwerp Voorzien van 5 massage settings en 3 intensiteitniveaus 3 snelheden: laag, medium en hoog Werkt afzonderlijk van warmte Zijvakje om afstandsbediening op te bergen Handige elastische band om het aan de stoel te bevestigen Ontspannen in huis, in e auto of op kantoor Masseer uw nek, rug, schouders, taille, dijen en meer Wat krijgt u? Innovagoods Shiatsu Massage Stoel – met afstandsbediening Auto – oplader Stekker (100-240 V, 50-60 Hz, 200 mA / 12 V - 550 mA)

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8. Rug Massageapparaat S-Vormig Shiatsu Massagekussen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.78
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.56
Over dit item Ergonomisch S-vormig design: vergeleken met andere apparaten past dit S-vormige massagekussen perfect op de ruggengraat van de mens. Het apparaat ondersteunt de rug volledig. Geniet van een diepe massage in een correcte en gezonde houding. Het draagbare S-vormige massagekussen masseert een groter gebied waardoor het effectiever is. Masseer knopen en pijnlijke spieren waardoor je verlichting ervaart en het lichaam vermoeidheid, stress en spierpijn laat gaan. 3 massage zones & massage op bepaalde plekken: Je kunt kiezen uit 3 massage zones: de gehele rug, bovenrug of onderrug. Je kunt het apparaat instellen op één plek voor een effectieve massage. Ook heeft het apparaat 3 verschillende intensiteitsniveaus. Je kunt een handdoek of andere kleding tussen het apparaat en de huid leggen zodat de massage zachter aanvoelt. Vibratie & kalmerende warmte: de vibratie kan op 3 verschillende niveaus ingesteld worden waardoor je de heupen en dijen op een fijne manier kan masseren. Tijdens de massage wordt jouw rug opgewarmd waardoor de spieren in de gehele rug en schouders ontspannen. De rollende en vibrerende standen kunnen apart van elkaar gebruikt worden. Het apparaat is beschermd tegen oververhitting en heeft een intelligente timer van 15/20 minuten. Massage thuis & op kantoor: gebruik dit massagekussen voor de rug op een stoel, fauteuil, de bank, bureau- of eetkamerstoel om de meest comfortabele stoel te creëren thuis. De bevestigingsbanden zorgen ervoor dat het kussen perfect op de stoel blijft zitten. Het massagekussen is opvouwbaar en kan eenvoudig meegenomen worden. Is het perfecte cadeau: gemaakt van luxe PU leer en ademende stof. Het nekkussen kan eraf gehaald worden, dit maakt het rug massagekussen duurzaam, eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Koop hem voor jezelf of voor vrienden of bekenden die last hebben van pijn in de schouders en de rug. Iedereen heeft dagelijks een rug massage nodig om de gezondheid van het lichaam te verbeteren. Rug massagekussen: 28,3 inch (71.8cm). Zit massagekussen: 16,9 inch (42.9cm) X 14.6 inch (37.0cm).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

9. TotalSeat Elektrische Massagestoel Maurizio Relaxstoel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.57
Functionaliteit
7.79
Gebruiksgemak
6.96
Elektrische Massagestoel Maurizio: Intens, Verrassend en Intensief Nieuw aan de Maurizio : Lagere rugmassage (L-shape massage) dus ook de billen worden gemasseerd De massagelengte is 142 cm, hetgeen wat kort is en daardoor is de stoel geschikt voor mensen tot een lengte van 175 cm Ongelofelijk goede nek & schouder massage Het wallspace systeem. De rug van de stoel gaat vanzelfsprekend naar achteren (liggend) maar dit kost geen ruimte tov de muur. De stoel schuift zelf naar voren Programma’s Fast: snelstart en demo voor all massagefuncties Comfort: nadruk op ontspannende en comfortabele massage ervaring Relax: Diepte massage met nadruk ontspanning en wegnemen vermoeidheid Stretch: bodystretch en wegnemen van stijfheid Full body : gericht op energie herstel Full Air: massage alleen op basis van de airbags Vermoeidheid : om na de massage weer vitaal uit de stoel te komen Onderrug Nek en Schouder Programma’s Fast: snelstart en demo voor all massagefuncties Comfort: nadruk op ontspannende en comfortabele massage ervaring Relax: Diepte massage met nadruk ontspanning en wegnemen vermoeidheid Stretch: bodystretch en wegnemen van stijfheid Full body : gericht op energie herstel Full Air: massage alleen op basis van de airbags Vermoeidheid : om na de massage weer vitaal uit de stoel te komen Onderrug Nek en Schouder Specs 3 massage techniek (1) Lengte massage 142 cm SL curved rail Het wallspace systeem (2) Rugverwarming M-controle & Quick acces buttons voor enkele functies Afstandsbediening USB oplaadpunt voor telefoon Massageduur is 20 minuten en per 5 minuten uit te breiden tot maximaal 40 minuten 3 geheugenposities Instellingen Nek- & schoudermassage Rug- & heupmassage Kuit- & voetmassage Nek- & rugstrech Magnetische therapy Negatieve ionen therapy 8 Automatische programma’s Massage kan handmatig worden ingesteld op elke gewenste massagevorm Hoek van de ligpositie kan worden aangepast, kuitsteun en rugleuning kunnen worden verhoogd en verlaagd Automatisch aanpassen van de beenlengte. De voetconsole kan 23cm uitschuiven Voice control, je kunt de stoel met je stem besturen (spreektaal engels) Innovatieve wallspacesysteem De innovatieve wallspacesysteem techniek zorgt dat de stoel nagenoeg geheel tegen de muur aan kan staan. Je hebt slecht 5 cm ruimte van de muur nodig. Veel nieuwe stoelen zijn tegenwoordig voorzien van deze techniek en dat zorgt voor veel ruimte besparing Als je kiest voor de ligstand dan schuift en kantelt de stoel naar voren. En daarmee staat je stoel een stuk mooier in je kamer. De afstandsbediening heeft 1 knop die direct zorgt voor de ideale lighouden. Voice Control We introduceren graag Alice, je persoonlijke massage assistent. Alice is de Engelstalige stembesturing. Z'n 12 commando's zijn beschikbaar om oa de stoel aan en uit zetten, een ander programma te kiezen of bijv. om in de handmatige modus de massage omhoog of omlaag te verplaatsen. Alle commando's vindt je op de achterzijde van de afstandsbediening. Belangrijk? Nee dat zeker niet, maar wel we zo leuk en gemakkelijk! Afmetingen, gewicht en stroom Afmeting zit positie 145 x 85 x 122 cm (lxbxh) Afmeting ligpositie 173 x 785 x 92 cm (lxbxh) Breedte bij bezorgen 75 cm Gewicht 138 kg Wattage 220 watt (standby 01,-1 watt)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Massagestoelen. Er zijn namelijk 1584 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!