Bestenu

Beste massage apparaten - okt. 2022

Met meer dan 2445 massage apparaten op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste massage apparaten op een rij
01Score: 9.9
LifeGoods Shiatsu Massagekussen
LifeGoods Shiatsu Massagekussen
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Sanbo® Massage Gun Prime
Sanbo® Massage Gun Prime
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.7
LifeGoods Shiatsu Massage Kussen
LifeGoods Shiatsu Massage Kussen
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.2
Sanbo WL30 Draadloos Shiatsu Massagekussen
Sanbo WL30 Draadloos Shiatsu Massagekussen
Ga naar laagste prjis
05Score: 9
Massage gun
Massage gun
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.6
LifeGoods Massage Gun
LifeGoods Massage Gun
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.4
Northwall® Massage Gun PRO
Northwall® Massage Gun PRO
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.7
Sanbo® Massage gun Elite
Sanbo® Massage gun Elite
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
Lifeproducts Draadloos Shiatsu Massagekussen | Massageapparaat met Verwarming
Lifeproducts Draadloos Shiatsu Massagekussen | Massageapparaat met Verwarming
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
BackStretcher | Rug
BackStretcher | Rug
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Massage-Apparaat Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: May 12, 2022


Pijn in je nek, een zere schouder of een gevoelige knie? Geen nood, een goed massage-apparaat helpt de pijn te verminderen en soms zelfs voorkomen. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen, dus aan keuze geen gebrek. Lees je daarom hieronder in over hoe je de beste kiest voor jou!

Voordelen van een massage

Voor veel mensen is er niets beter dan een heerlijke, ontspannende massage. Het is goed voor lichaam en geest en zorgt ervoor dat je volledig tot rust komt. Het stimuleert de aanmaak van endorfine en oxytocine, wat stressverlagend werkt en een geluksgevoel opwekt.

Je doorbloeding wordt bovendien gestimuleerd en afvalstoffen worden afgedreven. Je krijgt hierdoor meer energie en voelt je simpel gezegd stukken beter.

Heb je last van spierpijn? Dan komt dit hoogstwaarschijnlijk door een ophoping van melkzuur. Door deze ‘knopen’ te masseren voer je deze ophopingen af, maak je je spieren weer soepel en verzacht je de pijn.

Door regelmatig te masseren, blijven je spieren bovendien soepel en voorkom je mogelijk toekomstige pijnklachten. Maak je je echter zorgen of houd de pijn vast, dan breng je een bezoek aan de huisarts.

Wat voor soorten massage-apparaten zijn er?

Massage-apparaten zijn er in allerlei soorten en maten. Welke het beste voor jou is, hangt af van welk lichaamsdeel je wilt masseren. Zo zijn er handmatige massage-apparaten, maar ook elektrische massage-apparaten die op batterijen werken.

Een massage gun heeft bijvoorbeeld verschillende opzetstukken, waardoor het apparaat geschikt is voor gebruik over zo'n beetje je hele lichaam. Het voordeel van zo’n massage-apparaat met meerdere opzetstukken is dat je aan één apparaat genoeg hebt.

Er zijn daarnaast draadloze massage-apparaten en bedrade massage-apparaten. Het voordeel van een bedraad massage-apparaat is dat het altijd werkt, zolang je maar een stopcontact in de buurt hebt. Een nadeel is dat je minder flexibel bent wat betreft de plaats waar je het massage-apparaat gebruikt: je moet je altijd dicht bij een stopcontact bevinden.

Een draadloos massage-apparaat biedt meer flexibiliteit: je gebruikt het apparaat waar je maar wilt zonder na te hoeven denken waar het stopcontact zich bevindt. Je moet echter niet vergeten om je massage-apparaat regelmatig op te laden. Doe je dit niet, dan kan het voorkomen dat je middenin massage moet stoppen omdat de batterij leeg is.

Een handmatig massage-apparaat werkt niet op elektriciteit en ziet er vaak een beetje gek uit: ze zijn meestal van hout, met balletjes aan het uiteinde. Ze zijn echter verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Met de uiteinden van het massage-apparaat oefen je zelf druk uit op de plaats waar je spieren wat gevoelig zijn.

Wat voor types massages zijn er?

Er zijn enorm veel verschillende soorten massages. De populairste massage is de ontspanningsmassage. Deze ken je waarschijnlijk wel: het heeft als doel ontspanning en is voor iedereen toegankelijk. Sportmassage heeft als doel spieren te herstellen en ontspannen. Een sportmassage zorgt ook voor een betere doorbloeding, wat leidt tot vermindering van vermoeidheid en stijfheid in de spieren.

Bij zwangerschapsmassage wordt er extra aandacht besteed aan de benen, armen en andere gevoelige lichaamsdelen. Zwangerschap trekt op velen een zware wissel en sommigen krijgen last van ongemakken. Denk hierbij aan spierpijn en oedeem (vocht dat uit de aderen loopt en ‘onder de huid’ blijft hangen). Deze kunnen worden verholpen door massage. De meeste zwangere vrouwen genieten dan ook enorm van zo'n massage! 🤗

Hotstone massage is een massage waarbij je stenen gebruikt die een temperatuur van 45 °C hebben. De hitte en het gewicht dringen tot diep in de spieren door, wat diepe ontspanning tot gevolg heeft. Men vermoedt ook dat het helpt bij het ontgiften.

Een bindweefselmassage is een stevige massage die op een sportmassage lijkt. Het verbetert de doorbloeding in de spieren en de onderhuid. Hierdoor verbetert niet alleen de huidconditie, maar voel je je naderhand heerlijk ontspannen.

Behalve de bovenstaande massages zijn er ook nog andere massages, zoals massage met aromatherapie, massage-apparaten en medische massages.

Wat zijn de eigenschappen van een goed massage-apparaat?

Een goed massage-apparaat heeft ten eerste verschillende instellingen, waarmee je de intensiteit van de massage instelt. Daarnaast is het handig wanneer het apparaat meerdere opzetstukken heeft, waardoor je het op verschillende lichaamsdelen gebruikt.

Is je massage-apparaat draadloos, dan moet de batterij lang meegaan. Je wilt niet continue je apparaat aan de oplader moeten hangen. Is je massage-apparaat niet draadloos, let dan op de lengte van het snoer. Je wilt minimaal een snoer van 2 meter, anders heb je geen flexibiliteit.

hero illustration

Hoe komt deze super massage apparaat lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste massage apparaat ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over massage apparaten, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle massage apparaat die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke massage apparaat het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Artikelen overeenkomstig aan massage apparaten

De beste massage apparaten in een makkelijke lijst

1 - LifeGoods Shiatsu Massagekussen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ervaar de ontspanning van dit rug-, schouder- of nekmassagekussen met 8 roterende Shiatsu massagekoppen. Kies uit drie verschillende intensiteitsstanden en zet de warmtefunctie aan of uit. Dankzij de handige armlussen hoef je het LifeGoods nek- en schoudermassagekussen nergens aan te bevestigen. Het warmte-element wordt 40°C en is daarmee ideaal om alle spieren los te masseren. Het kussen is geschikt voor het hele lichaam en gaat automatisch uit na een 15 minuten durende welverdiende massage! Acht massagekoppen met variabele intensiteit De acht Shiatsu massagekoppen kneden en draaien zowel met de klok mee als tegen de klok in. Het massagekussen is daarmee minstens zo effectief als een handmassage voor onder andere nek en schouders. Kies uit drie intensiteitsstanden en beslis hoe hard er op de spieren gedrukt wordt. Het apparaat kan daarmee zowel voor een ontspannende als een intensere massage gebruikt worden. Warmtefunctie Om de massage nog luxer te maken heeft het massagekussen ook een warmtefunctie. Deze kan je aan- of uitzetten, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Druk driemaal op de aan-/uitknop om de warmtefunctie aan of uit te zetten. Armlussen De meeste massagekussens hebben een riem of gesp die je bevestigt aan de hoofdsteun van een stoel. Dit LifeGoods massagekussen heeft in plaats daarvan twee comfortabele armlussen die werken als handvatten. Dankzij de armlussen heb je meer flexibiliteit in hoe je het massagekussen toepast. Het ontwerp zorgt bovendien dat je niet afhankelijk bent van een hoofdsteun om het kussen goed op z’n plek te houden. LifeGoods Massagekussen ▶ Automatisch uit na 15 minuten ▶ Beschermd tegen oververhitting ▶ Selecteerbare warmtefunctie (tot 40°C) ▶ Makkelijk schoon te maken ▶ 8 Shiatsu massagekoppen ▶ 3 variabele intensiteitsstanden Geschikt voor het hele lichaam Naast de nek en schouders kan dit massagekussen gebruikt worden voor de (onder)rug, buik, benen, kuiten, armen of je middel. Dankzij de armlussen is het massagekussen zeer flexibel in gebruik. Je kunt praktisch elk lichaamsdeel een ontspannen of juist intense massage geven. Uit na 15 minuten Een massage is heerlijk, maar overstimulatie van de spieren is niet wenselijk. Om te voorkomen dat spieren te veel gestimuleerd worden, schakelt het massagekussen zichzelf automatisch uit na 15 minuten. Uiteraard is het massagekussen beveiligd tegen oververhitten en zal het zichzelf uitschakelen als dat dreigt te gebeuren. Val je uit ontspanning in slaap, dan ben je dus veilig en beschermd. CE-markering Met het LifeGoods massagekussen kan je altijd helemaal ontspannen. Het massagekussen heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en prestatie. Het massagekussen is dus altijd veilig in gebruik. Specificaties ✔ Inhoud Verpakking: 1 x Massageapparaat, 1 x Stekker, 1 x Gebruiksaanwijzing ✔ Merk: LifeGoods ✔ Materiaal: PU leer ✔ Kleur: Zwart en Grijs ✔ Gewicht: 1,2 kg ✔ Afmetingen: 41 x 17 x 50 cm ✔ Input: 100-240V - 50/60Hz - 0.8A Max ✔ Output: 12V - 2000mA ✔ Stroombron: Stekker ✔ Inclusief autostekker: Nee ✔ Certificaten: CE, RoHS ✔ Geschikt voor lichaamsdeel (massage): Benen, Bovenrug, Nek, Onderrug, Schouders, Voeten, Kuiten, Armen ✔ Automatische uitschakeling: 15 min ✔ Oververhittingsbeveiliging: Ja ✔ Massage type: Shiatsu massage ✔ Aantal massagekoppen: 8 ✔ Variabele intensiteit: Ja ✔ Aantal intensiteit standen: 3 ✔ Warmtefunctie: Ja (tot 40°C) ℹ Let op: Gebruik dit apparaat niet langer dan 15 minuten achter elkaar en niet meer dan 30 minuten per dag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Sanbo® Massage Gun Prime

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil jij spierherstel bevorderen en/of blessures voorkomen? Profiteer van bevorderende Deep-Tissue of ontspanning massage met de SANBO Massage Gun Prime! Spier percussietherapie De SANBO Massage Gun helpt bij herstel van de spieren na een (intensieve)training en voorkomt blessures. Met de vernieuwde klopmassage technologie worden je spieren intensief gemasseerd. Door de spieren te behandelen met de SANBO Massage Gun bevorder je de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen in de spier. Dit is de beste manier om herstel te optimaliseren en jouw spieren voor te bereiden op een zware inspanning. Door het gebruik van een Massage Gun, reduceer je de kans op een vervelende blessure tot 60%. Ontworpen in combinatie met specialisten, gebruikt door professionals! De SANBO Massage Gun is ontwikkeld in samenwerking met verschillende massage en fysiotherapeuten. Dit alles om ervoor te zorgen dat het maximale uit de SANBO Massage Gun gehaald kan worden en de werking van de SANBO Massage Guns te waarborgen. De SANBO Massage Gun wordt gebruikt in verschillende praktijken in Nederland en België. In deze praktijken helpt de SANBO Massage Gun bij het assisteren van therapeuten bij massage maar wordt het ook aangeraden als “after-care” na een behandeling van een therapeut om herhaling van blessures te voorkomen. SANBO Massage App Door middel van uitleg over de massage richting, tijdsduur van de massage, opzetstukken en anatomie zorgt de SANBO Massage App ervoor dat jij het maximale uit jouw massage sessie kan halen! Ook kan er in het E-Book gelezen worden over verschillende studies die met Massage Guns zijn uitgevoerd. Zo krijg jij de professionele begeleiding die jouw spieren verdienen! Gratis te downloaden in de iOS & Google Play Store! De SANBO Massage Gun Prime: ▶️ Professioneel Massage Merk ▶️ Inclusief Gratis App met uitleg ▶️ Europees geassembleerd ▶️ RX60–Motoren ▶️ 2500 mAh Accu ▶️ 30-45 dB ▶️ Beschermd tegen oververhitting RX Type-Motoren – Dring dieper door in uw spieren Doordat SANBO gebruik maakt van haar eigen ontwikkelde RX-60 motor kan er tot 60% dieper gemasseerd worden t.o.v. de standaard Massage-Apparaten. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die dieper in de spier liggen ook afgevoerd worden wat het herstel optimaliseert. Specificaties: ✔Merk: SANBO ✔Inclusief Gratis App & E-Book ✔2600-3600 RPM (6 verschillende standen) ✔Verpakking: Massage gun, Oplader, handleiding en 5 opzetstukken ✔Kleur: Zwart ✔6 Snelheidsstanden ✔Lichtgewicht & Stevige grip ✔Draadloos te gebruiken ✔1 jaar garantie ✔Anti val en verhittingsbeveiliging ✔Sterke Lithium-ion batterij ✔Materiaal: ABS ✔Gewicht: 700 Gram ✔30-45 DB Geluid Inhoud Verpakking: 1 x Sanbo Massage Gun 1 x Sanbo Oplader 5 x Sanbo opzetstuk 1 x Sanbo APP 1 x Sanbo Draagkoffer 1 x Gebruiksaanwijzing LET OP: Gebruik dit apparaat niet langer 15 minuten aan een stuk op hetzelfde lichaamsdeel! Bij blessureleed of andere klachten/aandoeningen, raadpleeg eerst uw begeleidende arts.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - LifeGoods Shiatsu Massage Kussen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bevestig dit luxe massagekussen aan je (bureau)stoel en ervaar een diepe Shiatsu massage. Het apparaat heeft vier massagekoppen met warmtefunctie voor een ontspannen ervaring. Na 15 minuten schakelt het kussen automatisch uit. Masseer je nek, schouders, (onder)rug of zelfs de kuiten. Kom op kantoor of tijdens het bankhangen heerlijk tot ontspanning! Thuis of op kantoor Door spanning, stress of blessures kun je last krijgen van stijve, pijnlijke spieren. Ervaar hoe het LifeGoods massagekussen in slechts 15 minuten je nek, schouders of rug los masseert. Geniet van een heerlijke massage tijdens het werk of lekker thuis met een film erbij. Bevestigen aan je (bureau)stoel Aan de achterkant van het LifeGoods massagekussen zit een verstelbare riem. Hiermee kan het kussen vastgemaakt worden aan bijvoorbeeld je bureaustoel. Zo kun je je focussen op werk terwijl het kussen goed op z’n plek blijft zitten! Je kan hem natuurlijk ook thuis aan je favoriete stoel bevestigen, zodat je altijd volledig kan ontspannen. 4 Shiatsu massagekoppen Het kussen is uitgerust met vier knedende massagekoppen. De massagekoppen draaien zowel met de klok mee als tegen de klok in. Je voelt dat je lichaam diep gemasseerd wordt en spanning langzaam wegtrekt. Warmtefunctie Om de massage nog luxer te maken heeft het Massagekussen ook een warmtefunctie. Deze kan je aan- of uitzetten, afhanklijke van jouw persoonlijke voorkeur. Druk driemaal op de aan-uitkop om de warmtefunctie aan of uit te zetten. LifeGoods Massagekussen ▶ Bevestiging aan (bureau)stoel ▶ Selecteerbare warmtefunctie ▶ Lang massagekoord (1,5m) ▶ 15 minuten massage ▶ 4 Shiatsu massagerollers ▶ Zacht en ademend materiaal Uit na 15 minuten Een massage is heerlijk, maar overstimulatie van de spieren is niet wenselijk. Om te voorkomen dat spieren teveel gestimuleerd worden, schakelt het massagekussen zichzelf automatisch uit na 15 minuten. Uiteraard is het massagekussen beveiligd tegen oververhitten en zal zichzelf uitschakelen als dat dreigt te gebeuren. Val je uit ontspanning in slaap ben je dus veilig en beschermd. Geschikt voor alle lichaamsdelen Het kussen is uiteraard ideaal voor het masseren van de nek en schouders. Echter kun je het kussen voor het gehele lichaam gebruiken. Denk aan buikspieren, de boven- of onderrug, kuiten of zelfs de voeten. Specificaties ✔ Inhoud Verpakking: 1 x massagekussen, 1 x stekker, 1 x gebruiksaanwijzing ✔ Merk: LifeGoods ✔ Materiaal: PU Leer ✔ Kleur: Zwart ✔ Gewicht: 1 kg ✔ Afmetingen: 36 x 10 x 12,5 cm ✔ Input: 100-240V - 50/60Hz - 0.8A Max ✔ Output: 12V - 2000mA ✔ Stroombron: Stekker ✔ Certificaten: CE, MSDS, EMC, LVD, RoHS ✔ Geschikt voor lichaamsdeel (massage): Benen, Bovenrug, Nek, Onderrug, Schouders, Voeten, Kuiten, Armen ✔ Automatische uitschakeling: 15 min ✔ Oververhittingsbeveiliging: Ja ✔ Massage type: Shiatsu massage ✔ Aantal massagekoppen: 4 ✔ Warmtefunctie: Ja ℹ Let op: Gebruik dit apparaat niet wanneer je gebruik maakt van een pacemaker

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - Sanbo WL30 Draadloos Shiatsu Massagekussen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Last van uw rug na een lange werkdag? Of wilt u liever lekker ontspannen en genieten van een welverdiende massage? Profiteer van bevorderende Shiatsu en/of ontspanningsmassage met het SANBO Draadloze Massage Kussen. Het apparaat heeft 8 massage koppen met warmtefunctie voor de ultieme ervaring! Het SANBO Draadloze Massage Kussen is multifunctioneel in gebruik en geschikt voor vrijwel elke spiergroep! Het helpt spieren bij het afvoeren van afvalstoffen en helpt spieren daarnaast flexibel te blijven. Shiatsu Massage/ Ontspanning massage Steeds meer mensen hebben een zittend beroep. Dit zorgt er voor dat bepaalde spiergroepen minder doorbloedt worden en “vast” komen te zitten met afvalstoffen. Om complicaties, blessures of klachten te voorkomen/verhelpen is het essentieel om spieren flexibel en goed doorbloedt te houden. Het SANBO Draadloze Massage kussen kan hiervoor perfect gebruikt worden! Door de spieren te behandelen met het SANBO Massage Kussen bevorder je de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen in de spier. Dit is de beste manier om herstel te optimaliseren en preventief op te treden tegen pijntjes die kunnen ontstaan bij onder andere een kantoorbaan of fysiek werk. Draadloos te gebruiken – Uw eigen moment Doordat het SANBO Massage Kussen Draadloos is kan deze overal gebruikt worden! Of het nu op het werk, in de auto, thuis op de bank of in de tuin is, u kunt overal profiteren van de Shiatsu/ ontspanning massage! En dit alles, zonder dat u zich zorgen maakt over vervelende kabels of dat u rekening moet houden met stopcontacten. 8 Shiatsu Massage Koppen – Alleen het beste voor uw lichaam Het SANBO Massage kussen heeft in tegenstelling tot veel andere massage kussens maar liefst 8 Shiatsu Massage koppen. Dit zorgt voor nóg meer toegang tot de diepste plekken van de spier zonder dat het als vervelend wordt ervaren. U zult snel voelen dat de spanning op uw spier wordt weggenomen. Ontworpen in combinatie met specialisten, gebruikt door professionals! Het SANBO Massage Kussen is ontwikkeld in samenwerking met verschillende massage- en fysiotherapeuten. Dit alles om ervoor te zorgen dat het maximale uit het SANBO Massage Kussen gehaald kan worden en de werking hiervan te waarborgen. Het SANBO Massage Kussen wordt gebruikt in verschillende praktijken in Nederland en België. In deze praktijken wordt het aangeraden als “after-care” na een behandeling van een therapeut, om herhaling van blessures te voorkomen en spieren flexibel te houden. Tot slot stimuleert het ook de doorbloeding! Eenvoudig te bevestigen aan uw (bureau)stoel – Massage zonder zorgen Aan de achterkant van het SANBO Massage kussen zit een verstelbare riem waarmee het kussen vastgemaakt kan worden aan bijvoorbeeld een bureaustoel, autostoel, of tuinstoel. Zo kunt u overal geniet van Shiatsu of ontspanning massage zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de positie van het massage kussen. Het SANBO Massage Kussen gaat automatisch uit na 15 minuten om over stimulatie van de spieren te voorkomen. Over stimulatie heeft een averechts effect op het flexibel houden van de spier doordat cortisol zich ophoopt. Valt u uit ontsnapping in slaap of bent u druk bezig? U hoeft zich geen zorgen te maken! ▶️ Professioneel Massage Merk ▶️ 8 Shiatsu Massage koppen ▶️ Europees geassembleerd ▶️ RX–Motoren ▶️ 2000 mAh Accu ▶️ Draadloos te gebruiken ▶️ Warmte functie RX Type-Motoren – Dring dieper door in uw spieren Doordat SANBO gebruik maakt van haar eigen ontwikkelde QW-Type motoren kan er tot 60% dieper gemasseerd worden t.o.v. de standaard Massage-Apparaten. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die dieper in de spier liggen ook afgevoerd worden wat het herstel optimaliseert en bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Specificaties: ✔Erkend massage merk: Sanbo ✔Professionele QW-Motoren ✔CE & RoHS Certificaten ✔Draadloos te gebruiken ✔Aantal massage koppen: 8 ✔Beschermd tegen verhitting ✔Oplaadtijd gemiddeld 75-90 minuten ✔Kleur: Zwart ✔Massage type: Shiatsu massage ✔Dringt diep door in de spieren ✔Batterij: 2600 mAh ✔Warmtefunctie: Ja ✔Variabele intensiteit: Ja ✔Verstelbare riem: Ja ✔Gewicht: 1200 Gram ✔20W, 12V & 50HZ Inhoud Verpakking: 1 x SANBO Draadloze massage kussen 1 x Universele adapter 1 x Auto adapter 1 x Gebruiksaanwijzing LET OP: Gebruik dit apparaat niet langer 15 minuten aan een stuk op hetzelfde lichaamsdeel! Bij blessureleed of andere klachten/aandoeningen, raadpleeg eerst uw begeleidende arts.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Massage gun

Loading..
Ga naar laagste prjis

Laat je spieren ontspannen en herstel sneller dan ooit met de Massage Gun! Welke sport je ook beoefent het apparaat biedt je professioneel, therapeutische ontspanning voor je spieren zodat jij weer klaar bent om hard te trainen. Spierpijn kan heel vervelend zijn als atleet, met name als je je moet voorbereiden voor een belangrijke wedstrijd. Als je dit apparaat gebruikt verbeter je de doorbloeding in je spieren. Daardoor herstel je sneller en word je een stuk mobieler. De Massage Gun is over het hele lichaam te gebruiken. Je kan kiezen van level 1 t/m 6 qua sterkte. De 4 kopstukken die er bij meegeleverd worden maakt het nog makkelijker om bepaalde lichaamsdelen echt goed aan te spreken: Small Ball; voor ontspanning U-vorm; met name voor de rug Small Round; o.a. voor rondom de gewrichten Small Flat; geschikt voor alles De Massage Gun is te bedienen via het touchscreen. Daar kan je de sterkte instellen, zie je hoe vol de accu nog is en zet je het apparaat mee aan/uit. Door de verschillende sterktes en kopstukken is de Massage Gun de perfecte toevoeging voor elke atleet, (fysio)therapeut of andere fitness/revalidatie gerelateerde beroepen. Of je het nou thuis, in de sportschool of in je praktijk gebruikt. De Massage Gun is overal mee naar toe te nemen in de duurzame, lichte beschermkoffer. Met de Massage Gun is het net alsof je een therapeut bij je hebt die je overal mee aar toe kan nemen. Het helpt je te herstellen waarmee jij een beter, gezonder en sterker lichaam creëert! Specificaties: Gewicht: 1100 gram Afmetingen: 25*23*6,5CM Oplaadbare lithium accu 12V accu 2-4 uur te gebruiken op een volle accu

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - LifeGoods Massage Gun

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil jij je spieren behandelen met een gerichte klopmassage? Ontspan en kom helemaal tot rust, of pak die irritante blessure aan met de LifeGoods Massagegun. Gebruik 6 verschillende massagekoppen om je gehele lichaam aan te pakken. Ga voor een deep tissue massage of warm alleen je spieren op met de 30 verschillende snelheidsstanden. De batterij is in 2,5 uur volledig opgeladen en gaat 4 to 5 uur lang mee. Op het LCD-scherm zie je precies hoeveel batterij er over is en in welke stand het apparaat staat. Met slechts 35-45 dB is het apparaat enorm stil waardoor je lekker kan relaxen. Neem de massagegun daarnaast makkelijk overal mee naartoe in de luxe carry case!. 6 massagekoppen Elke spiergroep is anders en elk doeleinde vereist een andere aanpak. Daarom krijg je bij de LifeGoods massagegun 6 opzetstukken voor verschillende spiergroepen: Bolvormige kop - Fullbody massage Platte ronde kop - Fullbody massage, nek, heupen, bolspieren Gebogen kop - Fullbody massage U-vormige kop - Rug, nek, dijen, kuiten, enkels, voeten Kogelvormige kop - Voetzolen, triggerpunten Halve maan kop - Schouders en benen Je dient een opzetstukken max. 180 seconden per spier en max. 20 minuten achter elkaar gebruiken op je lichaam te gebruiken. 30 snelheden De LifeGoods Massage gun heeft 30 verschillende snelheden. Met 1200-3200 rpm en een druk van 20,4 kg kan je het massageapparaat voor zowel ontspanning als blessureherstel gebruiken. Kies voor een lagere stand als je je spieren op wilt warmen. Met de middelste standen kan je lekker ontspannen. Zet de massage gun op de hoogste stand voor een meer deep tissue massage. Aan het genieten van de massage en helemaal de tijd vergeten? Geen probleem! Door de oververhittingsbeveiliging gaat het apparaat na 20 minuten vanzelf uit. Oplaadbare 2500 mAh accu De batterij van de massage gun is niet alleen oplaadbaar, maar gaat ook erg lang mee. Je kan de massage gun per laadbeurt 4 tot 5 uur gebruiken. In 2,5 uur is de LifeGoods Massage Gun volledig opgeladen. Zodra de batterij minder dan 20% vol is, gaat er een rood licht aan. Is de batterij lager dan 10%, dan verschijnt er E1 op het LCD-scherm. Zo kan je de massage gun altijd op tijd opladen. LifeGoods Massage Gun ✔ 30 snelheidsstanden (1200-3200 rpm) ✔ 4-5 uur gebruikstijd (2500 mAh accu) ✔ LCD-display met batterij-indicatie ✔ Beschermd tegen oververhitting ✔ 6 massagekoppen ✔ Luxe carry case LCD-display Het verlichte LCD-display achterop de massage gun is helder en intuitief. Je ziet precies op welke snelheid de massage gun staat en hoeveel batterij er nog over is. Het touchscreen is eenvoudig te bedienen. Zo zet je soepel en traploos de snelheid hoger of lager. Prima te zien in zowel licht of donker! Stil in gebruik Écht ontspannen kan natuurlijk niet als je massageapparaat veel geluid maakt. Daarom heeft de LifeGoods Massage gun een geluidsniveau van slechts 35-45 dB. Zo kan je helemaal tot rust komen. Luxe carry case Neem de massage gun overal mee naartoe! Perfect als opwarming voor de wedstrijd, of om mee te nemen naar vrienden. De massage gun weegt maar 860 gr waardoor je hem prima een langere tijd vast kan houden. Stop hem in de meegeleverde luxe carry case en maak van elke ruimte je persoonlijke massagesalon. CE-markering Met de LifeGoods massagegun kan je helemaal ontspannen. Het product heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Het product is dus helemaal veilig in gebruik. Specificaties: ▶ Merk: LifeGoods ▶ Inhoud: 1x Massage Gun - 6x Massagekop - 1x Draagtas - 1x EU-adapter - 1x Handleiding ▶ Afmeting: 27,50 x 22,00 x 9,50 cm ▶ Kleur: Zwart ▶ Materiaal: ABS ▶ Gewicht: 860 gr ▶ Snoerlengte: 110 cm ▶ Voltage: DC12,6V 1A ▶ Wattage: 20W ▶ Type Batterij: Lithium-ion ▶ Batterijduur: 4-5 uur ▶ Oplaadtijd: 2,5 uur ▶ Aantal snelheden: 30 ▶ Aantal massagekoppen: 6 - Ronde massagekop, U-vormige massagekop, kogelvormige massagekop, platte ronde massagekop, halve maan massagekop, gebogen kop ▶ Toerental: 1200-3200 rpm ▶ Oververhittingsbeveiliging: ja ▶ Geluid: 35-45 dB

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - Northwall® Massage Gun PRO

Loading..
Ga naar laagste prjis

NORTHWALL Massage Gun PRO Met het Northwall Massage Gun bevorder je het spierherstel na een zware training. Dit apparaat wordt gebruikt door professionele sporters en kinesisten en is dan ook een perfecte aanvulling voor elke atleet, fysiotherapeut of andere fitness en revalidatie gerelateerde professionals. Het gebruik van de Northwall massage gun bevordert de doorbloeding van de spieren wat zorgt voor een beter herstel en een verbetering van de mobiliteit. Met de vernieuwde Northwall technologie dringt het massageapparaat tot 80% dieper door in de spieren ten opzichte van andere massageapparaten. Verder is deze massage gun de stilste in zijn prijsklasse! Het compacte en lichte ontwerp gecombineerd met de lange batterijduur maakt van deze gun een ideale reisgezel voor atleten die zich regelmatig verplaatsen. Daarnaast zorgt de stille motor voor een laag geluidsniveau en het antislip handvat voor meer grip wat het gebruiksgemak optimaliseert. Het massage gun beschikt over een handige universele USB-C oplaadpoort en valt eenvoudig op te laden met een gewone telefoonadapter of via een powerbank. Het Northwall Massage Gun heeft vijf inbegrepen kopstukken met onderstaande fucties: ✔ Round Head: Verbetert het spierherstel en vermindert pijnlijke spieren na een training ✔ Spinal Head: Ontspant vaste rugspieren en verbetert de flexibiliteit ✔ Bullet Head: Speciaal ontworpen om gewrichten, trigger points en spierknopen te behandelen ✔ Flat Head: Voor de spieren die extra massage nodig hebben. Simuleert een “Deep tissue massage” ✔ Air Plug Head: Het lage intensiteitsniveau maakt deze kop geschikt voor alle spieren en gewrichten. Product Voordelen van het Northwall Massage Gun: ✔ Professioneel en Krachtig - 2600 mAh ✔ Vijf verschillende massage koppen inbegrepen ✔ 5 Vibratie standen (2.000 tot 3.200 Rpm) ✔ Extra Lange Batterijduur (Tot 4 uur in gebruik) ✔ Bevordert Spierherstel & Spierontspanning ✔ Sterke Lithium-ion batterij ✔ Laag Geluidsniveau ✔ Zeer licht (680 gram) met verbeterd handvat voor optimaal gebruiksgemak ✔ Ingebouwde Timer (Veiligheidsstop na 10 min) ✔Handige opbergkoffer inbegrepen Product Specificaties van het Northwall Massage Gun: ✔ Merk: Northwall ✔ Product: Massage Gun PRO ✔ Kleur: Zwart ✔ Afmetingen: 19 x 15 x 6 cm ✔ Gewicht: 0.68 Kg ✔ Verkoper: Northwall ✔Certificaten: CE, RoHS Kies voor NORTHWALL: ✅ 30 DAGEN BEDENKTIJD Test het product 30 dagen lang uit. Niet tevreden? Geld terug! ✅ KOSTELOOS RETOURNEREN Niet tevreden? Retourneer het product kosteloos binnen 30 dagen na aankoop. ✅ TEVREDENHEIDSGARANTIE Meer dan 125.000 gelukkige klanten. Wij doen er alles aan om je als klant een aangename ervaring te bezorgen. Bij problemen staan wij voor je klaar. ✅ KWALITEITSCONTROLE Bovenop het gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen werken wij nauwgezet samen met onze fabrikant om topkwaliteit te garanderen. ✅2 JAAR GARANTIE NORTHWALL staat garant voor Kwaliteit en daarom bieden wij 2 JAAR GARANTIE

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Sanbo® Massage gun Elite

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heb jij ook zo vaak last van spierpijn na het sporten en belemmert dit je opeenvolgende training? Dan is de SANBO Massage Gun Elite perfect geschikt voor jou! Met de SANBO Massage Gun Elite laat je je spieren sneller herstellen dan ooit! Welke sport je ook beoefent, dit apparaat maakt professionele, therapeutische en ontspannende herstel massage toegankelijk voor iedereen! Spier percussietherapie De SANBO Massage Gun Elite helpt bij herstel van de spieren na een (intensieve)training en voorkomt blessures. Met de vernieuwde klopmassage technologie worden je spieren intensief gemasseerd. Door de spieren te behandelen met de SANBO Massage Gun bevorder je de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen in de spier. Dit is de beste manier om herstel te optimaliseren en jouw spieren voor te bereiden op een zware inspanning. Door het gebruik van een Massage Gun, reduceer je de kans op een vervelende blessure tot 60%. 30 standen - 8 Verschillende opzetstukken - Intensiteit level 1 t/m 10 Met zijn 30 verschillende snelheidsstanden is de SANBO Massage Gun Elite perfect geschikt voor iedereen! De 8 unieke opzetstukken kunnen voor het gehele lichaam gebruikt worden en door middel van de “Intensiteit levels” en omschrijving kan er gekozen worden voor het juiste opzetstuk! Intensiteit level 1/10 Air Plug Head: Geschikt voor alle spieren vanwege het lage intensiteitslevel. Intensiteit level 3/10 Dampener: Het best geschikt voor gevoelige spieren en plekken waar het bot dicht op de huid zit. Intensiteit level 5/10 Round Ball: Perfect te gebruiken voor grote en kleine spiergroepen. Intensiteit level 6/10 U – Fork: Perfect voor het masseren van de rug, schouders en nek vanwege zijn design. Intensiteit level 7/10 Flat Head: Geschikt voor moeilijk bereikbare plekken en precisie. Thiad: Geschikt voor de benen en armen. Intensiteit level 9/10 Finger: Met dit opzetstuk kan Deep-Tissue massage perfect worden nagebootst. Intensiteit level 10/10 Bullet: Perfect voor intensieve Deep-Tissue massage en vervelende knopen in de spier. Ontworpen in combinatie met specialisten, gebruikt door professionals! De SANBO Massage Gun is ontwikkeld in samenwerking met verschillende massage en fysiotherapeuten. Dit alles om ervoor te zorgen dat het maximale uit de SANBO Massage Gun gehaald kan worden en de werking van de SANBO Massage Guns te waarborgen. De SANBO Massage Gun wordt gebruikt in verschillende praktijken in Nederland en België. In deze praktijken helpt de SANBO Massage Gun bij het assisteren van therapeuten bij massage maar wordt het ook aangeraden als “after-care” na een behandeling van een therapeut om herhaling van blessures te voorkomen. SANBO Massage App Door middel van uitleg over de massage richting, tijdsduur van de massage, opzetstukken en anatomie zorgt de SANBO Massage App ervoor dat jij het maximale uit jouw massage sessie kan halen! Ook kan er in het E-Book gelezen worden over verschillende studies die met Massage Guns zijn uitgevoerd. Zo krijg jij de professionele begeleiding die jouw spieren verdienen! Gratis te downloaden in de iOS & Google Play Store! De SANBO Massage Gun Elite: ▶️ Professioneel Massage Merk ▶️ Inclusief Gratis App met uitleg ▶️ Europees geassembleerd ▶️ RX–Motoren ▶️ 2500 mAh Accu ▶️ 25-40 dB ▶️ Beschermd tegen oververhitting ▶️ 8 verschillende opzetstukken ▶️ 30 snelheidsstanden ▶️ Accu indicatie lamp (groen/geel/rood) Unieke RX Type-Motoren – Dring dieper door in uw spieren Doordat SANBO gebruik maakt van haar eigen ontwikkelde RX-Type motoren kan er tot 60% dieper gemasseerd worden t.o.v. de standaard Massage-Apparaten. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die dieper in de spier liggen ook afgevoerd worden wat het herstel optimaliseert. Specificaties: ✔Merk: Sanbo ✔Inclusief Gratis App & E-Book ✔2600-4000 RPM ✔Verpakking: Massage gun, Oplader, handleiding en 8 opzetstukken ✔Kleur: Zwart ✔30 Snelheidsstanden ✔Lichtgewicht & Stevige grip ✔Draadloos te gebruiken ✔1 jaar garantie ✔Anti val en verhittingsbeveiliging ✔Sterke Lithium-ion batterij ✔Materiaal: ABS ✔Gewicht: 880 Gram ✔25-40 DB Geluid Inhoud Verpakking: 1 x Sanbo Massage Gun 1 x Sanbo Draagkoffer 1 x Sanbo Oplader 8 x Sanbo opzetstuk 1 x Sanbo APP 1 x Gebruiksaanwijzing LET OP: Gebruik dit apparaat niet langer 15 minuten aan een stuk op hetzelfde lichaamsdeel! Bij blessureleed of andere klachten/aandoeningen, raadpleeg eerst uw begeleidende arts.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - Lifeproducts Draadloos Shiatsu Massagekussen | Massageapparaat met Verwarming

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heeft u last van stress of spierpijn in uw nek? Dit luxe, draadloze Shiatsu massagekussen van Lifeproducts is alles wat u nodig heeft! Geniet elke dag van een verlichtende massage. Het massageapparaat is te gebruiken voor het masseren van uw nek, schouders, (onder) rug en benen. Het massagekussen van Lifeproducts heeft 4 bedienings knoppen en is tevens in de auto te gebruiken. Met de elastische band aan de achterkant bevestigt u het kussen gemakkelijk aan elke hoofdsteun. Met de ingebouwde accu gebruikt u het massagekussen nu ten minste 2 uur draadloos! Voordelen: ▶ Ingebouwde accu. Zo kunt u ook buiten het bereik van een stopcontact genieten van een massage! ▶ Snelle verlichtende Shiatsu massage tegen spierpijn en stress ▶ Infrarood massagekoppen voor verwarmend en ontspannend effect ▶ Instelbare draairichting ▶ Instelbare snelheid ▶ Gebruik in auto mogelijk ▶ Compact en handbaar design Massagekoppen Het massagekussen van Lifeproducts heeft in totaal 4 massagekoppen. De roterende beweging zorgt voor een heerlijke massage. De massagekoppen zijn voorzien van speciale infrarood technologie. Dit heeft een verwarmend en ontspannend effect op de massageplek. Zo kunt u nog meer ontspannen en genieten van de massage. Geniet van een heerlijke Shiatsu massage met het massagekussen van Lifeproducts!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - BackStretcher | Rug

Loading..
Ga naar laagste prjis

Blauwe BackStretcher | met Magnetische Acupunctuur Punten | Rug - Back Cracker | Massage Klachten van spanning of krampen in uw boven- en/of onderrug? Vanwege de lange uren achter de computer of achter het stuur kunt u last krijgen door de verkeerde houding. Met behulp van de Rugstrecher zullen deze klachten in een korte tijd verdwijnen en zal u rug versterken zodatu er in de toekomst minder snel last van zal hebben! Wanneer te gebruken? Heeft u soms moeite met het bewegen van uw onderrug of een kramp na het verkeerd slapen of kent u mensen die hier last van hebben? Dan is de Rug Stretcher de perfecte oplossing voor een efficentie en goedkope herstel! U hoeft uiteraard niet te wachten tot het te laat is. De Strechter verhelpt niet alleen pijn maar maakt je rug ook nog eens sterker en flexibeler. Ook helpt helpt het met rekken voor een harde trainig of erna voor een beter bloed-doorstroom. Zeg dag tegen rugklachten! Met onze ergonomisch ontworpen zelf masseur verlicht u chronische rugpijn en verlicht u de stress. Licht van gewicht maar enorm stevig! Gemaakt van premium kwaliteit Polypropeen & NBR rubber. Gebruik het voor altijd! Ideaal voor thuisgebruik, op de bureaustoel, in de sportschool, in de auto of op de yogamat. Een perfecte kado voor jezelf of iemand uit je omgeving die het goed kan gebruiken! Trakteer uzelf of de mensen om u heen op het herstellen van de vermoeide en gespannen spieren. Geen extra kosten op uw energie! Geen stroom of batterij nodig, maar u kunt nog steeds genieten van voldoende druk met uw eigen lichaamsgewicht. Hoe te gebruiken? Voor beginners of mensen met een pijnlijke lumbale wervelkolom kunnen een zachte doek of handdoek op de stretcher leggen wanneer ze het voor het eerst gaan gebruiken om direct contact met de harde stretch noppen te minimaliseren, maar zei zullen wel na verloop van tijd de handdoek moeten verwijderen voor optimale effectiviteit. Er is ook een blad aanwezig om te helpen met opzetten en gebruiken van het product in het Engels, maar de afbeeldingen leggen het goed genoeg uit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van massage apparaten. Er zijn immers 2445 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste