Wat is de beste Yoghurtmaker van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 19 april, 2024

Het kopen van een goede Yoghurtmaker is een lastige uitdaging. Wat is de beste Yoghurtmaker van 2024? Na het testen van 152 Yoghurtmakers kwam de Kiwi KYM-7205 Yoghurt Maker 1 als beste getest uit onze Yoghurtmaker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Yoghurtmakers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Yoghurtmakers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Yoghurtmaker-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Yoghurtmakers

1Score: 9.7
Kiwi KYM-7205 Yoghurt Maker 1
Beste yoghurtmaker
Kiwi KYM-7205 Yoghurt Maker 1
Kiwi
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Moulinex Yogurteo YG231E32 - Yoghurtmaker
Moulinex Yogurteo YG231E32 - Yoghurtmaker
Moulinex
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Puurmaken Yoghurtmaker met een thermostaat
Puurmaken Yoghurtmaker met een thermostaat
Puurmaken
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Lacor 69243 - Yoghurtmaker
Lacor 69243 - Yoghurtmaker
Lacor
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Zenzee Yoghurtmaker Yoghurt maker Yoghurt
Zenzee Yoghurtmaker Yoghurt maker Yoghurt
Zenzee
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Brod & Taylor Proofer: Rijsautomaat,
Brod & Taylor Proofer: Rijsautomaat,
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Adler AD 4476 - Yoghurtmaker
Adler AD 4476 - Yoghurtmaker
Adler
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Severin JG 3520 Yoghurtmaker Wit/Grijs
Severin JG 3520 Yoghurtmaker Wit/Grijs
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter
DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter
DCG
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Yoghurtmaker 1.3 liter met 7
Yoghurtmaker 1.3 liter met 7
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Yoghurtmaker Koopgids

Je eigen yoghurt maak je het beste met een goede yoghurtmaker. Hieronder lees je waarop je let bij aankoop van een yoghurtmaker.

Wat voor soorten yoghurtmakers zijn er allemaal?

Alle yoghurtmakers op de markt doen hetzelfde: het behouden van de juiste temperatuur om zo de lekkerste yoghurt te creëren. Het verschil in de yoghurtmakers zit vooral in het aantal potjes en de inhoud daarvan en enkele extra functies zoals bijvoorbeeld het hebben van een timer. Soms wordt er een lepel bijgeleverd. Er zijn geen grote verschillen tussen de yoghurtmakers.

Wat voor soort yoghurt kan ik maken met een yoghurtmachine?

Met een yoghurtmaker maak je elke soort yoghurt die je maar wilt. Het is in het begin even experimenteren, maar zolang je de juiste basis gebruikt – zoals houdbare biologische melk en biologische yoghurt – kun je hier alle kanten mee op.

Wil je bijvoorbeeld vers fruit toevoegen, dan kook je dit eerst totdat het dik wordt. Je laat het vervolgens afkoelen en voegt het aan de yoghurt toe nadat die al afgekoeld is. Honing is een andere smaakmaker die erg populair is: voeg dit toe aan je afgekoelde yoghurt en je yoghurt smaakt zacht en zoet.

Hoeveel yoghurt kan ik per keer maken met een yoghurtmaker?

Hoeveel yoghurt je maakt per keer, hangt van de yoghurtmaker af. Meestal worden er zes of acht glazen potjes met de yoghurtmaker meegeleverd wat neer komt op zo'n een liter yoghurt, soms ietsje minder. De losse yoghurtpotjes zijn bovendien los verkrijgbaar. Mocht er een potje sneuvelen, dan zijn ze te vervangen.

Hoe maak ik een yoghurtmaker schoon?

Een yoghurtmaker is eenvoudig schoon te maken: je haalt er een vochtige doek doorheen. De glazen potjes was je af met een warm sopje. Voordat je ze weer gaat gebruiken, kook je ze eerst uit om (verkeerde) bacteriegroei te voorkomen.

Glazen potjes kunnen overigens prima in een goede vaatwasser gereinigd worden. De deksels reinig je beter met de hand.

Wat heb ik nodig om yoghurt te maken met een yoghurtmaker?

Er zijn meerdere recepten te vinden op het internet, maar om heerlijke, dikke yoghurt te maken gebruik je idealiter warme biologische houdbare melk en biologische (milde) yoghurt. Als je verse melk gebruikt wordt je yoghurt vaak te slap en hetzelfde geldt voor halfvolle melk.

Je kunt er ook voor kiezen om de biologische melk niet op te warmen. De yoghurt wordt dan nog steeds dik, maar hij wordt nóg dikker wanneer je de melk warm maakt. Hij wordt bovendien ietsje zuurder zoals yoghurt hoort te zijn.

Als je yoghurt met smaak wilt, gebruik je het beste vers, gekookt fruit. Dit laat je afkoelen en voeg je toe aan de afgekoelde yoghurt. Hierdoor wordt de yoghurt wel wat dunner.

Hoe gebruik ik een yoghurtmaker?

Ga je zelf yoghurt maken met een yoghurtmaker, dan desinfecteer je allereerst de glazen waar de yoghurt in gaat. Je wilt geen ongewenste bacteriën in deze glazen potjes. Het beste doe je dit door de glazen uit te koken.

Nu ga je het mengsel maken en je voegt dit toe aan de melk. Blijf roeren totdat het geheel egaal is: er mogen geen klontjes zijn. Verdeel het mengsel nu over de glazen en sluit de potten met de bijbehorende (schone!) deksels goed af.

Nu kunnen de potten in de yoghurtmaker gezet worden. Het apparaat zorgt ervoor dat de juiste temperatuur wordt bereikt en dat deze gedurende het proces hetzelfde blijft. Als het apparaat een timer heeft, stel je deze in op zes tot acht uur. Na deze tijd zet je de glazen nog vier uur in de koelkast. Nu kun je genieten van je yoghurt!

hero illustration

Hoe testen we Yoghurtmakers?

Om de beste Yoghurtmaker te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Yoghurtmaker-test hebben we 152 Yoghurtmakers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Yoghurtmaker-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Yoghurtmaker-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Yoghurtmaker-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte Yoghurtmaker in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 152 Yoghurtmakers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Yoghurtmakers in een oogopslag

1. Beste yoghurtmaker: Kiwi KYM-7205 Yoghurt Maker 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kiwi KYM-7205 Yoghurt Maker 1

 • list plusGemakkelijk te gebruiken en probleemloze werking
 • list plusTemperatuurregeling voor consistente resultaten en romige yoghurt
 • list plusEnergiezuinig met een laag verbruik van slechts 20 Watt

Nadelen Kiwi KYM-7205 Yoghurt Maker 1

 • list plusMogelijk niet voldoende capaciteit voor grote gezinnen of mensen die veel yoghurt consumeren

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.22
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
10
De Kiwi KYM-7205 - Yoghurt Maker - 1 Liter - Makkelijk te reinigen is echt een geweldige yoghurtmaker. Ik gebruik hem altijd om mijn eigen dikke en heerlijke yoghurt te maken. Met een capaciteit van 1 liter is het perfect voor mijn behoeften. Het enige wat ik nodig heb is melk, bacterieculturen en natuurlijk deze yoghurtmaker.

Wat deze yoghurtmaker zo geweldig maakt, is het gemak waarmee ik yoghurt kan maken. Nadat ik alle ingrediënten heb toegevoegd, doet de yoghurtmaker al het werk voor mij. Ik hoef er niet eens naar om te kijken! De yoghurt wordt bewaard in een ruime afsluitbare container die ik direct in de koelkast kan zetten voor een optimale versheid.

Een ander voordeel van de Kiwi KYM-7205 is de temperatuurregeling. Het apparaat warmt op en houdt de temperatuur tussen 37 en 40 graden Celsius, precies goed voor het maken van yoghurt. Zo krijg ik altijd consistente resultaten en heerlijk romige yoghurt.

Wat betreft gebruiksgemak heeft deze yoghurtmaker een aantal handige functies. Het heeft een indicatielampje dat aangeeft wanneer de yoghurtmaker aan staat. De 1 liter bewaarcontainer kan gewoon in de vaatwasser en heeft een deksel om de yoghurt vers te houden. Het transparante deksel maakt het ook mogelijk om het fermentatieproces in de gaten te houden.

De Kiwi KYM-7205 verbruikt slechts 20 Watt, wat betekent dat het energiezuinig is. Dat vind ik erg belangrijk, want ik let graag op mijn energieverbruik.

En de reviews van andere gebruikers bevestigen alleen maar de kwaliteit van deze yoghurtmaker. Ze vinden het geweldig om allerlei soorten yoghurt te maken, zoals kefir, yoghurt en zure room. Ze prijzen het gebruiksgemak en het probleemloze proces. En het design wordt ook gewaardeerd, omdat het mooi en licht is. Bovendien is het super makkelijk te gebruiken en maakt het heerlijk romige yoghurt.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, wil ik wel opmerken dat de capaciteit van 1 liter misschien niet genoeg is voor grote gezinnen of mensen die veel yoghurt eten. In dat geval moet je misschien meerdere batches maken.

Al met al is de Kiwi KYM-7205 - Yoghurt Maker - 1 Liter - Makkelijk te reinigen echt een geweldige keuze voor iedereen die zelf yoghurt wil maken. Het biedt gemak, kwaliteit en is energiezuinig. Met zijn handige functies en consistente resultaten is het echt de beste in zijn categorie. 🥣

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Moulinex Yogurteo YG231E32 - Yoghurtmaker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Moulinex Yogurteo YG231E32 - Yoghurtmaker

 • list plusGebruiksvriendelijk apparaat met handige functies
 • list plusAutomatische stopfunctie zorgt voor perfect gemaakte yoghurt zonder constant toezicht
 • list plusSlimme deksel met datumselectie voorkomt verspilling en helpt bij het op tijd consumeren van de yoghurt

Nadelen Moulinex Yogurteo YG231E32 - Yoghurtmaker

 • list plusSlechts zeven potjes tegelijk kunnen worden gemaakt, wat mogelijk niet genoeg is voor grotere gezinnen of grote hoeveelheden yoghurt

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.69
Functionaliteit
8.89
Gebruiksgemak
9.5
De Moulinex Yogurteo YG231E32 - Yoghurtmaker is echt iets voor mij! Als liefhebber van zelfgemaakte yoghurt is deze yoghurtmaker een geweldige toevoeging aan mijn keuken. Met dit handige apparaat kan ik eenvoudig en snel heerlijke yoghurt maken in verschillende smaken. En het beste van alles is dat het super gebruiksvriendelijk is, met handige functies die het hele proces een eitje maken.

Een van de geweldige kenmerken van deze yoghurtmaker is de automatische stopfunctie. Ik kan gewoon de bereidingstijd instellen op het elektronisch display en het apparaat zal vanzelf stoppen met een geluidsmelding zodra de yoghurt klaar is. Zo hoef ik er niet constant bij te blijven en heb ik altijd perfect gemaakte yoghurt.

En dan hebben we nog de slimme deksel van de yoghurtmaker. Op het display van de deksel kan ik de datum selecteren, zodat ik altijd weet wanneer de yoghurt is gemaakt en hoelang het nog goed is. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik de yoghurt op tijd consumeer en verspilling voorkom.

De yoghurtmaker wordt geleverd met zeven glazen potjes van 160 ml, waarin ik mijn zelfgemaakte yoghurt kan bewaren. En als ik extra potjes nodig heb, kan ik ze ook apart kopen in sets van zes stuks. Het apparaat zelf is compact en gemakkelijk op te bergen in mijn keuken.

Deze yoghurtmaker is een evolutie van eerdere modellen en heeft enkele verbeteringen en extra functies. De toevoeging van de automatische stopfunctie en de slimme deksel maken het gebruik nog gemakkelijker en handiger. En het beste is dat het ontworpen is om gemakkelijk gerepareerd te worden en er goedkope onderdelen beschikbaar zijn gedurende 15 jaar. Zo kan ik nog langer genieten van dit geweldige product.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Moulinex Yogurteo YG231E32 - Yoghurtmaker. Gebruikers zijn enthousiast over het gemak van het apparaat, het mooie design en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze merken op dat de yoghurtmaker heerlijke yoghurt produceert en dat de extra potjes en de slimme deksel handige toevoegingen zijn.

Een mogelijke beperking kan zijn dat het apparaat slechts zeven potjes tegelijk kan maken, wat mogelijk niet genoeg is voor grotere gezinnen of wanneer je meer yoghurt wilt maken om op voorraad te hebben.

Al met al is de Moulinex Yogurteo YG231E32 - Yoghurtmaker een uitstekende keuze voor liefhebbers van zelfgemaakte yoghurt. Het combineert gebruiksgemak, handige functies en een aantrekkelijk design. Met de automatische stopfunctie en de slimme deksel is het maken en bewaren van yoghurt nog nooit zo eenvoudig geweest. Hoewel het misschien niet ideaal is voor grotere gezinnen, is het een geweldige optie voor individuen en kleinere huishoudens die genieten van versgemaakte yoghurt. 🥣

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Puurmaken Yoghurtmaker met een thermostaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Puurmaken Yoghurtmaker met een thermostaat

 • list plusIk kan verschillende zuivelproducten bereiden.
 • list plusIk heb een aanpasbare werktijd en temperatuurregelaar.
 • list plusIk bied hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nadelen Puurmaken Yoghurtmaker met een thermostaat

 • list plusMijn capaciteit is klein, slechts 1.5 liter.
 • list plusDe yoghurt wordt pas bij de tweede keer bereiden echt lekker.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.91
Functionaliteit
9.16
Gebruiksgemak
9.38
Recensie: Puurmaken Yoghurtmaker met thermostaat 1.5L

De Puurmaken Yoghurtmaker met thermostaat 1.5L is een geweldige toevoeging aan mijn keuken. Met dit apparaat kan ik verschillende zuivelproducten maken, zoals mijn eigen natuurlijke yoghurt, Griekse yoghurt, veganistische yoghurt van sojamelk, kwark en kefir. Dankzij de instelbare werktijd en nauwkeurige temperatuurregeling kan ik gemakkelijk de juiste instellingen kiezen voor het bereiden van mijn favoriete zuivelproducten.

Wat deze yoghurtmaker echt onderscheidt van eerdere modellen is de toevoeging van een timer, waarmee ik de werktijd kan programmeren tussen 1 en 48 uur. Zo kan ik het apparaat perfect afstemmen op het specifieke product dat ik wil maken. Daarnaast kan ik met de temperatuurregeling de rijpingstemperatuur voor yoghurt, kwark of kefir instellen tussen 20°C en 55°C, waardoor ik volledige controle heb over het hele proces.

Een van de grootste voordelen van deze yoghurtmaker is de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het apparaat bereidt zuivelproducten snel en efficiënt en heeft ook nog eens een mooi en esthetisch ontwerp dat perfect in mijn keuken past. Bovendien is het gebruik van deze yoghurtmaker milieuvriendelijk, omdat het helpt om de hoeveelheid plastic afval te verminderen die ontstaat door het kopen van kant-en-klare yoghurt en kefir in de winkel.

De Puurmaken Yoghurtmaker met thermostaat 1.5L is niet alleen handig, maar ook gezond. Yoghurt is een uitstekende bron van calcium en heeft een positieve invloed op mijn darmflora. Het kan dienen als een gezond ontbijt of tussendoortje en ik kan het gemakkelijk aanpassen door fruit of graanproducten toe te voegen. Met deze yoghurtmaker kan ik snel en eenvoudig thuis gezonde zuivelproducten maken, zonder toevoeging van chemicaliën en conserveringsmiddelen.

De gebruikersrecensies bevestigen de kwaliteit en prestaties van de Puurmaken Yoghurtmaker met thermostaat 1.5L. Gebruikers zijn erg tevreden over het gebruiksgemak en de mogelijkheid om verschillende zuivelproducten te maken. De yoghurt wordt beschreven als zacht, romig en heerlijk. De temperatuurregeling en timerfunctie worden ook geprezen als handige functies.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de gebruikersrecensies, is het belangrijk om op te merken dat de Puurmaken Yoghurtmaker met thermostaat 1.5L een kleinere capaciteit heeft van 1.5 liter. Dit kan een beperking zijn als je grote hoeveelheden yoghurt wilt maken. Ook wordt vermeld dat de yoghurt pas bij de tweede keer bereiden echt lekker wordt, volgens een van de gebruikers.

Over het algemeen is de Puurmaken Yoghurtmaker met thermostaat 1.5L een uitstekende keuze voor mensen die graag hun eigen gezonde zuivelproducten willen maken. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, van hoge kwaliteit en biedt volledige controle over het bereidingsproces. Met zijn milieuvriendelijke karakter en gezondheidsvoordelen is het een waardevolle aanvulling op elke keuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Lacor 69243 - Yoghurtmaker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lacor 69243 - Yoghurtmaker

 • list plusRoyale capaciteit van 2 liter voor grote porties yoghurt
 • list plusProgrammeerbare functie tot 48 uur voor flexibiliteit in bereidingstijd
 • list plusGeschikt voor het maken van Griekse yoghurt, kaas en kefir voor veelzijdigheid in productiemogelijkheden

Nadelen Lacor 69243 - Yoghurtmaker

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.36
  Functionaliteit
  9.01
  Gebruiksgemak
  8.41
  Ik ben dol op zelfgemaakte yoghurt, verse kaas en kefir, en de Lacor 69243 Yoghurtmaker - 2L is de perfecte toevoeging aan mijn keuken. Met een capaciteit van 2 liter kan ik in één keer een grote portie yoghurt maken, wat erg handig is voor mijn gezin. De meegeleverde containers van 2 liter maken het gemakkelijk om altijd een verse voorraad in de koelkast te hebben, terwijl ik de andere kan gebruiken voor de volgende lading.

  Het apparaat heeft een programmeerbare functie tot 48 uur en schakelt automatisch uit met een signaalfunctie aan het einde van het proces, wat het super makkelijk in gebruik maakt. Bovendien is het 100% BPA-vrij, dus ik kan genieten van natuurlijk en gezond eten. De LED-display maakt het gebruiksgemak compleet en de containers en zeef zijn vaatwasserbestendig, waardoor het onderhoud een eitje is.

  Een van de beste kenmerken van dit model is de speciale zeef voor het maken van Griekse yoghurt en kaas, waardoor ik extra veelzijdigheid heb in de bereiding van zuivelproducten. Ook is het geschikt voor het maken van kefir, wat het een uitgebreide oplossing maakt voor het bereiden van diverse zuivelproducten.

  Hoewel er niet veel gebruikersreviews beschikbaar zijn, ben ik blij om te zien dat de algehele tevredenheid hoog is. De gebruikers benadrukken het gemak en de tevredenheid met het product, wat een positieve indicatie is van de algehele klantervaring.

  In vergelijking met andere yoghurtmakers op de markt onderscheidt dit model zich door zijn royale capaciteit, programmeerbare functie en de mogelijkheid om verschillende zuivelproducten te produceren. De combinatie van deze functies, samen met het gebruiksgemak en de gezondheidsgerichte constructie, maakt de Lacor 69243 Yoghurtmaker - 2L een aantrekkelijke keuze voor liefhebbers van zelfgemaakte zuivelproducten.

  Al met al biedt de Lacor 69243 Yoghurtmaker - 2L een uitstekende manier om thuis op een eenvoudige en gezonde manier van diverse zuivelproducten te genieten. Met zijn royale capaciteit, programmeerbare functie en veelzijdigheid in productiemogelijkheden, is dit apparaat een waardevolle aanwinst voor liefhebbers van zelfgemaakte yoghurt, kaas en kefir. 🥄

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Zenzee Yoghurtmaker Yoghurt maker Yoghurt

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Zenzee Yoghurtmaker Yoghurt maker Yoghurt

  • list plusGemakkelijk in gebruik
  • list plusGelijkmatige warmteoverdracht voor optimale fermentatie
  • list plusMogelijkheid om verschillende smaken yoghurt en rijstwijn te maken

  Nadelen Zenzee Yoghurtmaker Yoghurt maker Yoghurt

  • list plusKwaliteit van de potjes kan beter
  • list plusGeen gebruiksaanwijzing beschikbaar

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.42
  Functionaliteit
  8.96
  Gebruiksgemak
  8.48
  Ik ben de Yoghurtmaker Yoghurt maker Yoghurt machine, dé perfecte yoghurtmaker voor iedereen die graag thuis zijn eigen yoghurt maakt. Mijn unieke ontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht en behoudt de activiteit van de lactobacillus. Met mij kun je genieten van heerlijke en gezonde zelfgemaakte yoghurt.

  Wat mij onderscheidt van andere yoghurtmakers is dat ik maar liefst 8 glazen potten van 180 ml bevat. Daardoor kun je een goede hoeveelheid maken en ben je flexibel met verschillende smaken. Voeg bijvoorbeeld fruit, sap en honing toe om je eigen smaak te creëren. En wist je dat je met mij zelfs rijstwijn kunt maken door de tijd en temperatuur in te stellen?

  Dankzij mijn PTC-technologie zorg ik voor een constante temperatuur en een soepele werking. En met een vermogen van slechts 25 W bespaar ik ook nog eens kosten. Mijn ontwerp voorkomt besmetting van de yoghurt voor het eten, wat natuurlijk ontzettend belangrijk is voor de hygiëne.

  Ik ben voorzien van microcomputerbesturingstechnologie, waardoor je de temperatuur en timer eenvoudig kunt instellen met behulp van mijn knoppen. En wanneer de yoghurt klaar is, laat ik dat met een geluidssignaal weten. Mijn transparante bovenkap stelt je in staat om het fermentatieproces duidelijk te observeren.

  Technisch gezien ben ik zilver van kleur en gemaakt van PC, PP plastic, roestvrij staal en glas. Mijn afmetingen zijn 36L x 18,8B x 14H cm en ik heb een capaciteit van 1440 ml in totaal, ofwel 180 ml per pot. Mijn spanning is 220V-240V/50Hz-60Hz en mijn kabellengte is 0,8 m. Mijn temperatuurbereik is 20-55℃ en je kunt mijn timer instellen van 1 tot 48 uur.

  Helaas kan ik geen productbeschrijving vinden op Coolblue.nl, maar uit de informatie die beschikbaar is, blijkt dat ik verschillende voordelen bied. Ik ben gemakkelijk in gebruik en zorg voor een optimale fermentatie dankzij mijn goede warmteoverdracht. En dankzij mijn veelzijdigheid kun je niet alleen verschillende smaken yoghurt maken, maar zelfs rijstwijn!

  Er is echter een negatieve gebruikersreview beschikbaar. De gebruiker klaagt over de kwaliteit van de potjes en geeft aan dat er geen gebruiksaanwijzing is. Dit is zeker een belangrijk punt dat de fabrikant moet aanpakken.

  Ondanks deze beperkingen ben ik ervan overtuigd dat ik een goede keuze ben voor iedereen die graag zelf yoghurt maakt. Mijn unieke kenmerken, zoals de gelijkmatige warmteoverdracht en de mogelijkheid om verschillende smaken te maken, maken mij bijzonder. Let wel op de mogelijke kwaliteitsproblemen die in de gebruikersreview werden genoemd, maar over het algemeen ben ik een veelbelovende yoghurtmaker.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  6. Brod & Taylor Proofer: Rijsautomaat,

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Brod & Taylor Proofer: Rijsautomaat,

  • list plusVeelzijdige functionaliteit voor rijzen, yoghurt maken, slow cooking, sous vide koken en chocoladesmelten
  • list plusNauwkeurige en constante temperatuurregeling voor professionele resultaten
  • list plusCompact ontwerp en eenvoudig op te bergen

  Nadelen Brod & Taylor Proofer: Rijsautomaat,

  • list plusHet gewicht en de omvang kunnen voor sommigen als een nadeel worden beschouwd

  Beoordeling

  8.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.89
  Functionaliteit
  8.21
  Gebruiksgemak
  8.41
  De Brod & Taylor Proofer is een veelzijdig apparaat dat een rijstijger, yoghurtmaker, slowcooker, sous-videkoker en chocoladesmelter in één combineert. Met nauwkeurige en constante temperatuurregeling voor gistdeeg, zuurdesemdeeg, yoghurt en probiotische voedingsmiddelen. Het apparaat levert professionele resultaten vergelijkbaar met die van rijsovens, voorwarmovens en fermentatieovens, maar dan voor thuisgebruik.

  Een opvallend kenmerk van de Brod & Taylor Proofer is de mogelijkheid om traditioneel zuurdesembrood, gistdeeg voor brood, cake of pizza, yoghurt, kefir en zelfs veganistische varianten te bereiden. Daarnaast maakt het apparaat chocoladedips en kan het gebruikt worden om boter te smelten. Het compacte ontwerp is handig, want het apparaat kan volledig ingeklapt worden voor gemakkelijke opslag wanneer het niet in gebruik is.

  Met een elektronische temperatuurregeling, een aluminium verwarmplaat en waterbakje, een roestvrijstalen rooster en een behuizing van voedselveilig polypropyleen, biedt de Brod & Taylor Proofer een combinatie van functionaliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn de losse onderdelen vaatwasmachinebestendig voor eenvoudig onderhoud.

  Met een buitenafmeting van 46x37x27cm (open) en 46x37x8 cm (ingeklapt), biedt de Brod & Taylor Proofer een temperatuurregeling tussen 21 en 90 graden Celsius, met verschillende kookmodi, waaronder proofer mode en slow cook mode. Het vermogen van 220-240V en 200Watt zorgt voor efficiënte werking.

  De Brod & Taylor Proofer is een veelzijdige toevoeging aan elke keuken, die een breed scala aan kookmogelijkheden biedt. Het combineert functionaliteit, precisie en gemak in een enkel apparaat, waardoor het een waardevolle investering is voor kookliefhebbers die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing. Met zijn diverse toepassingen en eenvoudige bediening is het een aanwinst voor thuisbakkers, yoghurtliefhebbers en kookliefhebbers in het algemeen.

  Hoewel de Brod & Taylor Proofer een indrukwekkende veelzijdigheid biedt, kan het gewicht van 3.5kg en de omvang ervan voor sommigen als een nadeel worden beschouwd, vooral voor mensen met beperkte ruimte in hun keuken. Echter, gezien de veelzijdigheid en prestaties van het apparaat, wegen deze mogelijke nadelen mogelijk niet op tegen de voordelen voor veel gebruikers.

  Kortom, de Brod & Taylor Proofer blinkt uit in zijn vermogen om meerdere kookfuncties te vervullen met precisie en betrouwbaarheid. Het is een waardevolle aanwinst voor kookliefhebbers die op zoek zijn naar een veelzijdige en hoogwaardige kookoplossing. 🍞

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  7. Adler AD 4476 - Yoghurtmaker

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Adler AD 4476 - Yoghurtmaker

  • list plusGemakkelijk in gebruik
  • list plusPraktische glazen potten met schroefdoppen
  • list plusEnergiezuinig en efficiënt

  Nadelen Adler AD 4476 - Yoghurtmaker

   Beoordeling

   8.0 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   8.21
   Functionaliteit
   8.12
   Gebruiksgemak
   7.67
   De Adler AD 4476 - Yoghurtmaker is echt geweldig, hoor. Met dit apparaat maak je super gemakkelijk je eigen verse, gezonde yoghurt. Je hebt alleen maar melk, bacterieculturen en dit apparaat nodig. Het is echt zo simpel! En het beste is dat je je geen zorgen hoeft te maken, want het apparaat doet al het werk voor je.

   Een handige feature van de Adler AD 4476 is dat de yoghurt direct in glazen potjes van 200 ml wordt gemaakt. Dat maakt het super makkelijk om je yoghurt in de koelkast te bewaren. Het apparaat warmt op tot 42 graden Celsius en houdt die temperatuur vast, zodat je de allerbeste yoghurt krijgt.

   Je krijgt er ook nog eens 7 handige glazen potjes met schroefdop bij. Zo kun je je yoghurt makkelijk bewaren en meenemen. En het transparante deksel zorgt ervoor dat je de yoghurt in de potjes kunt zien. Handig om de consistentie en kwaliteit te checken!

   Met een vermogen van 20 Watt is de Adler AD 4476 energiezuinig en efficiënt. En hij wordt keurig netjes geleverd en is super makkelijk in gebruik. De duidelijke handleiding zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt en je yoghurt kunt maken zoals jij dat wilt.

   De reviews van andere gebruikers zijn heel positief. Ze zijn blij met hoe praktisch en makkelijk het apparaat werkt. Het is echt een must-have als je een gezonde levensstijl wilt en het is ook nog eens goed voor je portemonnee. En iedereen waardeert de duidelijke handleiding, omdat het zorgt voor een probleemloze ervaring.

   Er wordt helemaal niks negatiefs gezegd over de Adler AD 4476 yoghurtmaker in de reviews. Dat betekent dat het apparaat gewoon geen nadelen heeft en dat gebruikers over het algemeen heel tevreden zijn met de prestaties en kwaliteit.

   Kortom, de Adler AD 4476 - Yoghurtmaker is echt geweldig om verse yoghurt mee te maken. Het is super makkelijk, efficiënt en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je op zoek bent naar een yoghurtmaker die simpel is in gebruik en heerlijke, gezonde yoghurt maakt, dan is de Adler AD 4476 echt een aanrader. 😉

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs

   8. Severin JG 3520 Yoghurtmaker Wit/Grijs

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Severin JG 3520 Yoghurtmaker Wit/Grijs

   • list plusEenvoudig en ongecompliceerd gezonde yoghurt maken
   • list plusVerlichte aan- en uitschakelaar voor handige visuele indicatie
   • list plusRubberen antislipvoetjes voor stabiliteit tijdens gebruik

   Nadelen Severin JG 3520 Yoghurtmaker Wit/Grijs

   • list plusHet apparaat bevat 14 portieglazen, wat voor sommige gebruikers misschien meer is dan nodig

   Beoordeling

   7.7 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.79
   Functionaliteit
   8.04
   Gebruiksgemak
   7.36
   Hallo daar! Ik ben de Severin JG 3520 Yoghurtmaker, jouw nieuwe beste vriend als het gaat om het maken van zelfgemaakte yoghurt. Met mij aan je zijde, kun je moeiteloos en zonder gedoe gezonde yoghurt maken. Of je het nu als snel ontbijt of als tussendoortje wilt gebruiken, ik heb je gedekt! Met mijn 14 portieglazen van 150 ml kun je zelfs grote hoeveelheden heerlijke yoghurt bereiden. En het beste van alles? Mijn lekvrije deksel zorgt ervoor dat je je yoghurt fris kunt bewaren, zelfs onderweg. Oh, en laten we niet vergeten dat ik 100% BPA-vrij ben, dus je kunt genieten van je yoghurt met totale gemoedsrust.

   Een van mijn coolste kenmerken is mijn verlichte aan- en uitschakelaar. Dit maakt het super makkelijk voor jou om te zien wanneer ik aan het werk ben. En die rubberen antislipvoetjes van mij? Die zorgen ervoor dat ik stevig op mijn plek blijf staan terwijl ik bezig ben. Mijn transparante deksel met MEMO-schaal maakt het ook een eitje om het fermentatieproces in de gaten te houden.

   Als je mij in huis haalt, krijg je niet alleen mij, maar ook die 14 glazen en een gebruiksaanwijzing met recepten. Zo kun je meteen aan de slag, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde yoghurtmaker.

   Wat mij echt onderscheidt van de rest, is mijn aandacht voor detail en gebruiksgemak. Ik ben ontworpen met zowel kwaliteit als gemak in gedachten, wat betekent dat ik niet alleen functioneel ben, maar ook nog eens lang meega. Mijn verlichte schakelaar en rubberen antislipvoetjes zorgen ervoor dat ik opval tussen de rest.

   Met mij kun je alle kanten op. Of je nu een individuele portie yoghurt voor onderweg wilt maken of een grote hoeveelheid voor thuis, ik kan het allemaal aan. Ik bied je een handige manier om gezonde en smakelijke yoghurt te bereiden, terwijl jij de controle houdt over de ingrediënten die je gebruikt. Het enige mogelijke nadeel is dat ik 14 portieglazen heb, wat misschien meer is dan je nodig hebt.

   Kortom, ik ben de Severin JG 3520 Yoghurtmaker en ik ben hier om jou te helpen thuis heerlijke yoghurt te maken. Met mijn handige functies, aandacht voor kwaliteit en gebruiksgemak, ben ik een absolute must-have voor iedereen die graag zelf yoghurt maakt. 🥄

   Verkrijgbaar bij:

   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs

   9. DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter

   • list plusRuime capaciteit van 1 liter
   • list plusGunstig geprijsd
   • list plusHandige functies zoals een uitneembare container en eenvoudige bediening

   Nadelen DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter

   • list plusGebruiksaanwijzing ontbreekt
   • list plusPlastic container kan een onaangename geur hebben

   Beoordeling

   7.3 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.54
   Functionaliteit
   7.44
   Gebruiksgemak
   6.95
   Recensie: DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter

   Ik ben dol op heerlijke, dikke yoghurt en daarom is de DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter de perfecte keuze voor mij. Deze yoghurtmaker heeft een ruime capaciteit van 1 liter en is ook nog eens betaalbaar. Met zijn handige functies is het een geweldige toevoeging aan mijn keuken.

   Het belangrijkste kenmerk van deze yoghurtmaker is de grote capaciteit van 1 liter, waardoor ik genoeg yoghurt kan maken voor mijn hele gezin. De uitneembare container maakt het gemakkelijk om de yoghurt te bereiden en op te slaan. Bovendien wordt de yoghurtmaker geleverd met een lepel, zodat ik gemakkelijk kan roeren of de yoghurt kan opeten.

   Met de schakelaar en het controlelampje is het bedienen van de yoghurtmaker super eenvoudig. Het verlichte aan-/uitschakelaar geeft me een visuele indicatie van de status van het apparaat. Zo ben ik altijd op de hoogte van mijn yoghurtmaker.

   Ik ben erg tevreden met de prestaties van de DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter. Het apparaat maakt het maken van yoghurt simpel en efficiënt. Bovendien is het energiezuinig en kan de container gewoon in de vaatwasser. Het schoonmaken is dus een fluitje van een cent.

   Sommige gebruikers raden wel aan om een glazen pot in de yoghurtmaker te gebruiken, omdat de plastic container niet zo lekker ruikt. Dit is een handige tip om de ervaring te verbeteren.

   Een minpuntje is dat er geen gebruiksaanwijzing bij het apparaat zit. Sommige gebruikers waren teleurgesteld dat ze zelf moesten uitzoeken hoe ze de yoghurtmaker moesten gebruiken. Het zou handig zijn als er een duidelijke en begrijpelijke gebruiksaanwijzing bij het product wordt geleverd.

   Al met al is de DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter een uitstekende keuze voor het maken van heerlijke, dikke yoghurt. Het heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en handige functies, zoals de grote capaciteit en de eenvoudige bediening. Ondanks het ontbreken van een gebruiksaanwijzing wegen de voordelen van dit product zwaarder. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte yoghurtmaker, is de DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter zeker het overwegen waard. 💚

   Verkrijgbaar bij:

   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   Bol.com

   Bekijk bij bol.com

   Bekijk prijs

   10. Yoghurtmaker 1.3 liter met 7

   Loading ...
   Ga naar laagste prijs

   Voordelen Yoghurtmaker 1.3 liter met 7

   • list plusCapaciteit om diverse yoghurtvarianten te bereiden
   • list plusMilieuvriendelijk door herbruikbare glazen potten
   • list plusEenvoudige bereiding zonder kunstmatige toevoegingen

   Nadelen Yoghurtmaker 1.3 liter met 7

   • list plusBeperkende capaciteit van 1.3 liter voor grotere huishoudens

   Beoordeling

   7.1 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.39
   Functionaliteit
   6.63
   Gebruiksgemak
   7.25
   Ik ben dol op de Yoghurtmaker 1.3 liter met 7 potten! Met dit handige apparaat maak ik gemakkelijk en snel mijn eigen heerlijke yoghurt en kefirs. Het elektronische display en de nauwkeurige temperatuurregelaar maken het super makkelijk om de perfecte yoghurt te bereiden. En met de 7 herbruikbare glazen potten hoef ik me nooit zorgen te maken over het bewaren van mijn zelfgemaakte creaties.

   Deze yoghurtmaker is echt veelzijdig - ik kan gewone yoghurt, dikke Griekse yoghurt, veganistische sojamelk en kefir maken. En het beste van alles is dat ik bijdraag aan het verminderen van plastic afval doordat ik mijn eigen yoghurt maak. Met zijn vermogen van 20 Watt en thermostaat met een temperatuurbereik van 20°C - 60°C is dit apparaat perfect voor iedereen. En ik hoef me geen zorgen te maken over kunstmatige toevoegingen, want mijn zelfgemaakte yoghurt is helemaal natuurlijk en gezond.

   Niet alleen is de Yoghurtmaker 1.3 liter met 7 potten geweldig voor het maken van heerlijke yoghurt, maar het is ook een leuke en educatieve ervaring voor kinderen. Met het elektronische display kan ik het hele proces volgen, en met de handige glazen potjes kan ik mijn yoghurt gemakkelijk bewaren. Het enige nadeel is dat het formaat van 1.3 liter misschien niet genoeg is voor huishoudens die veel yoghurt consumeren, maar voor mij is het perfect.

   Al met al ben ik echt blij met mijn Yoghurtmaker 1.3 liter met 7 potten. Het is super veelzijdig, makkelijk in gebruik en milieuvriendelijk - wat wil je nog meer? 🥄

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

   Bekijk prijs
   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   hero illustration
   Bestenu

   Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

   Bestenu

   Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Yoghurtmakers. Er zijn namelijk 152 verschillende op de markt ...

   Bedankt voor het lezen!