Bestenu

Beste yoghurtmakers - okt. 2022

Met meer dan 54 yoghurtmakers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste yoghurtmakers in een handige lijst
01Score: 9.6
DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter
DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
Adler AD 4476
Adler AD 4476
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.8
Moulinex Yogurteo YG231E32
Moulinex Yogurteo YG231E32
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.5
Cuisinart ® 2 in 1 YM400E
Cuisinart ® 2 in 1 YM400E
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.6
Brod & Taylor Proofer: Rijsautomaat, Yoghurtmaker, Slow Cooker, Sous Vide, Chocoladesmelter
Brod & Taylor Proofer: Rijsautomaat, Yoghurtmaker, Slow Cooker, Sous Vide, Chocoladesmelter
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.5
Severin JG 3521
Severin JG 3521
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.4
Yoghurtmaker Yogurteo
Yoghurtmaker Yogurteo
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Puurmaken Yoghurtmaker met een thermostaat
Puurmaken Yoghurtmaker met een thermostaat
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Easiyo Stroomloze Yoghurtmaker
Easiyo Stroomloze Yoghurtmaker
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
Severin 3518 Yoghurtmaker Wit, Grijs
Severin 3518 Yoghurtmaker Wit, Grijs
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Yoghurtmaker Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Je eigen yoghurt maak je het beste met een goede yoghurtmaker. Hieronder lees je waarop je let bij aankoop van een yoghurtmaker.

Wat voor soorten yoghurtmakers zijn er allemaal?

Alle yoghurtmakers op de markt doen hetzelfde: het behouden van de juiste temperatuur om zo de lekkerste yoghurt te creëren. Het verschil in de yoghurtmakers zit vooral in het aantal potjes en de inhoud daarvan en enkele extra functies zoals bijvoorbeeld het hebben van een timer. Soms wordt er een lepel bijgeleverd. Er zijn geen grote verschillen tussen de yoghurtmakers.

Wat voor soort yoghurt kan ik maken met een yoghurtmachine?

Met een yoghurtmaker maak je elke soort yoghurt die je maar wilt. Het is in het begin even experimenteren, maar zolang je de juiste basis gebruikt – zoals houdbare biologische melk en biologische yoghurt – kun je hier alle kanten mee op.

Wil je bijvoorbeeld vers fruit toevoegen, dan kook je dit eerst totdat het dik wordt. Je laat het vervolgens afkoelen en voegt het aan de yoghurt toe nadat die al afgekoeld is. Honing is een andere smaakmaker die erg populair is: voeg dit toe aan je afgekoelde yoghurt en je yoghurt smaakt zacht en zoet.

Hoeveel yoghurt kan ik per keer maken met een yoghurtmaker?

Hoeveel yoghurt je maakt per keer, hangt van de yoghurtmaker af. Meestal worden er zes of acht glazen potjes met de yoghurtmaker meegeleverd wat neer komt op zo'n een liter yoghurt, soms ietsje minder. De losse yoghurtpotjes zijn bovendien los verkrijgbaar. Mocht er een potje sneuvelen, dan zijn ze te vervangen.

Hoe maak ik een yoghurtmaker schoon?

Een yoghurtmaker is eenvoudig schoon te maken: je haalt er een vochtige doek doorheen. De glazen potjes was je af met een warm sopje. Voordat je ze weer gaat gebruiken, kook je ze eerst uit om (verkeerde) bacteriegroei te voorkomen.

Glazen potjes kunnen overigens prima in een goede vaatwasser gereinigd worden. De deksels reinig je beter met de hand.

Wat heb ik nodig om yoghurt te maken met een yoghurtmaker?

Er zijn meerdere recepten te vinden op het internet, maar om heerlijke, dikke yoghurt te maken gebruik je idealiter warme biologische houdbare melk en biologische (milde) yoghurt. Als je verse melk gebruikt wordt je yoghurt vaak te slap en hetzelfde geldt voor halfvolle melk.

Je kunt er ook voor kiezen om de biologische melk niet op te warmen. De yoghurt wordt dan nog steeds dik, maar hij wordt nóg dikker wanneer je de melk warm maakt. Hij wordt bovendien ietsje zuurder zoals yoghurt hoort te zijn.

Als je yoghurt met smaak wilt, gebruik je het beste vers, gekookt fruit. Dit laat je afkoelen en voeg je toe aan de afgekoelde yoghurt. Hierdoor wordt de yoghurt wel wat dunner.

Hoe gebruik ik een yoghurtmaker?

Ga je zelf yoghurt maken met een yoghurtmaker, dan desinfecteer je allereerst de glazen waar de yoghurt in gaat. Je wilt geen ongewenste bacteriën in deze glazen potjes. Het beste doe je dit door de glazen uit te koken.

Nu ga je het mengsel maken en je voegt dit toe aan de melk. Blijf roeren totdat het geheel egaal is: er mogen geen klontjes zijn. Verdeel het mengsel nu over de glazen en sluit de potten met de bijbehorende (schone!) deksels goed af.

Nu kunnen de potten in de yoghurtmaker gezet worden. Het apparaat zorgt ervoor dat de juiste temperatuur wordt bereikt en dat deze gedurende het proces hetzelfde blijft. Als het apparaat een timer heeft, stel je deze in op zes tot acht uur. Na deze tijd zet je de glazen nog vier uur in de koelkast. Nu kun je genieten van je yoghurt!

hero illustration

Hoe komt deze fantastische yoghurtmaker ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste yoghurtmaker ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over yoghurtmakers, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle yoghurtmaker die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke yoghurtmaker het best verkopen
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste yoghurtmakers in een handige lijst

1 - DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Elektrische yoghurtmaker is ideaal voor het bereiden van heerlijke, dikke yoghurt. De yoghurtmaker heeft, in tegenstelling tot veel andere yoghurtmakers op de markt, een ruime capaciteit van 1 liter en is zeer gunstig geprijsd. Kenmerken: - Capaciteit van 1 liter - Een uitneembare container voor de yoghurt - Inclusief lepel om te roeren of de yoghurt op te eten - Schakelaar met controlelampje - Verlichte aan-/uitschakelaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Adler AD 4476

Loading..
Ga naar laagste prjis

Drie dingen zijn voldoende om verse, gezonde yoghurt te produceren: melk, bacterieculturen en het Adler AD 4476 apparaat. Met dit apparaat yoghurt op een ongelooflijk eenvoudige manier worden bereidt. Nadat de componenten zijn geplaatst, verloopt de rest van het proces automatisch zonder tussenkomst van de gebruiker. Yoghurt wordt direct in glazen potten met een inhoud van 200 ml per stuk gemaakt, wat later gemakkelijke opslag van het eindproduct in de koelkast mogelijk maakt. Voor optimale yoghurtproductie warmt het apparaat op en houdt het de temperatuur van 42 graden Celsius. Verlicht aan / uit 7 praktische glazen potten met schroefdoppen (200 ml) Transparant deksel Vermogen: 20 Watt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - Moulinex Yogurteo YG231E32

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geniet van makkelijk zelf te maken yoghurt in vele smaken! Met Yogurteo kun je heel eenvoudig heerlijke zelfgemaakte yoghurt maken. Alles wat je daarvoor nodig hebt is inbegrepen! Productvoordelen ✅Gebruiksvriendelijk ✅ Automatische stopfunctie ✅ Heerlijke zelfgemaakte yoghurt ✅ Makkelijk op te bergen ✅ Slimme deksel ✅ 7 glazen potjes Gebruiksvriendelijk Selecteer de bereidingstijd in een handomdraai op het elektronisch display. Automatische stopfunctie Programmeerbaar tot 15 uur en automatische stop met geluidsmelding. Heerlijke zelfgemaakte yoghurt Ideeën voor recepten in de instructies bij het product. Makkelijk op te bergen Compact om makkelijk op te bergen in elke keuken. Slimme deksels Selecteer de datum op het display van de deksel 7 glazen potjes Zeven glazen potjes van 160 ml inbegrepen om jouw zelfgemaakte yoghurt op te bergen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - Cuisinart ® 2 in 1 YM400E

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de 2 in 1 Yoghurt- en Kaasmaker YM400E van Cuisinart kun je gemakkelijk home made yoghurt bereiden die vol en romig van smaak is. Je hoeft slechts een liter melk te verwarmen, basis yoghurt toe te voegen en de tijd in te stellen. De yoghurtmaker doet de rest. Je kunt ook zachte en romige kazen zoals ricotta maken. Vol van smaak Je kunt verschillende soorten yoghurt maken door verschillende soorten melk en yoghurtproducten te gebruiken. Home made yoghurt is niet alleen gezonder, maar net als de traditionele yoghurt vol van smaak. Door vruchten toe te voegen maak je het dessert helemaal af! Voordelen voor jou Maak eenvoudig gezonde, smaakvolle, huisgemaakte yoghurt, kwark en (room)kaas Je kunt geheel naar eigen smaak verse vruchten of aroma toevoegen Tip van de chef Ben je lactose-intolerant of heb je een eiwitallergie? Dan kun je de melk eenvoudig vervangen door sojamelk. Alle specs op een rij 2 x 125 ml glazen potten 2 x 125 ml glazen potten 2 x zachte kaaszeefjes 2 temperatuurstanden voor yoghurt en zachte kaas Instelbare timer 1-19 uur LED-scherm geeft resterende tijd weer Geluidssignaal aan het einde van de cyclus Automatische uitschakeling Geïntegreerd snoeropbergruimte Vaatwasmachinebestendige potten en zeven 3 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Brod & Taylor Proofer: Rijsautomaat, Yoghurtmaker, Slow Cooker, Sous Vide, Chocoladesmelter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Brod en Taylor Slow Cooker-Sous Vide-Deeg Rijs-Yoghurt Automaat model: FP-205179.50 1 In Winkelwagen Brod en Taylor Slow Cooker-Sous Vide-Deeg Rijs-Yoghurt Automaat Grotere afbeelding (opent in nieuw venster) Met de Brod & Taylor proofer laat u deeg rijzen, maakt u yoghurt, smelt u chocolade en boter. Daarnaast is het toestel geschikt als slow cooker en als sous vide koker. De elektronische temperatuurregeling zorgt voor een zeer precieze constante temperatuur. Ervaren koks weten dat voor gistdeeg, zuurdesemdeeg, yoghurt en probiotische levensmiddelen een constante temperatuur het belangrijkst is voor een goed resultaat. Professionele bakkers werken daarom met rijsovens, voorwarmovens en fermentatieovens met nauwkeurige temperatuurregeling. Met de Brod en Taylor kunt u dat professionele resultaat nu ook thuis krijgen! Traditioneel zuurdesembrood zal net zo goed lukken als gistdeeg voor brood, cake of pizza. Yoghurt en kefir van traditionele melk of veganistisch van sojamelk of kokosmelk, maakt u binnen enkele uren. Ook chocolade dips maakt u eenvoudig door de chocolade even in een porceleinen bakje in de brot en taylor te plaatsen. Boter smelten gaat even makkelijk. De rijsautomaat is helemaal in te klappen, dus makkelijk op te bergen. In enkele seconden klapt u de delen uit en is het toestel klaar voor gebruik. De meegeleverde aluminium waterschaal zorgt voor het juiste klimaat bij temperaturen tussen 21 en 90 graden. Eigenschappen: -Buitenafmeting open: 46x37x27cm -Binnenafmeting open: 37.5x32x20cm -Buitenafmeting dichtgeklapt: 46x37x8 cm -Temperatuur regeling tussen 21 en 90 graden : *Proofer mode: continu van 21 tot 49C *Slow Cook mode: in 5 stappen van 30 tot 90C -Aluminium verwarmplaat onderin -Aluminium waterbakje om de luchtvochtigheid op 60-80 procent te houden voor het rijzen van deeg. -RVS-inox rooster -Optioneel (los bij te bestellen): extra etage -Huis van voedselveilig Polypropyleen met venster in deksel -Losse delen kunnen in vaatwasser (niet de onderplaat met verwarmelement!) -Losse delen passen in toestel in dichtgeklapte toestand. -Gewicht: 3.5kg -Vermogen:220-240V, 200Watt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - Severin JG 3521

Loading..
Ga naar laagste prjis

Natuurlijke yoghurt, veganistische yoghurt en nog veel meer. Moeiteloos, automatisch, altijd perfect. Moeiteloos zelf lekkere yoghurt maken die altijd lukt? Met de digitale yoghurtmaker JG 3521 geen enkel probleem! Natuurlijke yoghurt, drinkyoghurt, Griekse yoghurt, kokosyoghurt, veganistische en lactosevrije yoghurt en nog veel meer: door de geïntegreerde automatische programma’s en individuele instellingen van temperatuur en tijd kunt u eindeloos genieten. Gewoon het gewenste programma kiezen en genieten! Met het handige deksel hebt u probleemloos zicht op het fermentatieproces en dankzij het lekvaste deksel zijn de 7 serveerglazen à 150 ml ook perfect voor onderweg. Om zonder zorgen te kunnen genieten, zijn alle onderdelen die met levensmiddelen in contact komen 100% BPA-vrij.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - Yoghurtmaker Yogurteo

Loading..
Ga naar laagste prjis

Enjoy easy homemade yogurt in a multitude of flavors! With Yogurteo, prepare delicious homemade yogurt simply and easily. Everything you need is included! Easy-to-use yogurt maker With Yogurteo, you can prepare 7 pots of homemade yogurts easily thanks to an on/off button and a light indicator that shows the heating. Easy to use Easily select the cooking time thanks to the electronic display. Delicious homemade yogurt! Recipe ideas included in the product instructions. Easy to store Compact for convenient storage in any kitchen. 7 glass jars Seven 160 ml glass jars included to hold your homemade yogurt. Repairable Product - 10 years - Designed for easy repair - Low cost and fast delivery of spare parts for 10Y and more - 6500 repair centers worldwide

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Puurmaken Yoghurtmaker met een thermostaat

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bestemd voor verschillende zuivelproducten - dit apparaat zal van pas komen bij het bereiden van zelfgemaakte natuuryoghurt, Griekse yoghurt, veganistische yoghurt van sojamelk, kwark en kefir. Mogelijkheid om de werktijd aan te passen - de yoghurtmaker is uitgerust met een timer die kan worden gebruikt voor een gemakkelijke en snelle programmering van de werktijd van het apparaat binnen het bereik van 1 tot 48 uur, zodat deze overeenkomt met het product dat bedoeld is om te worden bereid. Temperatuurinstelling - de nauwkeurige temperatuurregelaar die in het apparaat is opgenomen, maakt het mogelijk om de juiste rijpingstemperatuur voor yoghurt, kwark of kefir in het bereik van 20°C tot 55°C in te stellen en het hele proces te regelen. Hoge kwaliteit - het apparaat is zeer snel en betrouwbaar, evenals mooi en esthetisch ontworpen. Het past perfect in elke keuken. Een yoghurtmaker kan ook een uitstekend cadeau zijn! Zelfgemaakte yoghurt = minder plastic afval – het gebruik van een yoghurtmaker is zeer milieuvriendelijk en draagt bij aan het verminderen van de hoeveelheid geproduceerd plastic afval, aangezien kant-en-klare yoghurt en kefir die in winkels verkrijgbaar zijn meestal in plastic verpakkingen zitten. Yoghurt is een gezond en lekker idee voor een ontbijt of tussendoortje. Het is een uitstekende bron van gemakkelijk opneembare calcium en heeft een positieve invloed op de darmflora. Het is een voedingsproduct waarvan de consumptie ook aan kinderen wordt aanbevolen tijdens de fase van hun intensieve groei. Yoghurts vormen een perfecte basis waaraan het voldoende is om fruit of graanproducten toe te voegen om een snelle volwaardige maaltijd te creëren. Daarom, als u waarde hecht aan uw eigen gezondheid en die van uw naasten, u voor uw figuur zorgt, of als u chemicaliën met chemische toevoegingen en onnodige conserveringsmiddelen wilt vermijden, dan kunt u met deze yoghurtmaker ze snel en eenvoudig thuis bereiden! Dankzij dit apparaat kun je melkyoghurt (zowel natuurlijke als Griekse stijl), veganistische yoghurt (van bijvoorbeeld sojamelk), kwark en kefir maken - en dat allemaal thuis! Om de thuisverwerking populairder te maken, kunt u deze samen met uw kinderen bereiden – met deze yoghurtmaker wordt het bereiden van uw eigen yoghurt kinderspel. Dankzij de mogelijkheid om de werktijd en temperatuur aan te passen, kunt u het apparaat programmeren volgens de instructies van het recept dat u gebruikt, en het elektronische display stelt u in staat om het yoghurtrijpingsproces te controleren. Het apparaat is erg snel en betrouwbaar, en ook mooi vormgegeven. Door zijn kleur en design past hij perfect in de stijl van elke keuken! Wil je altijd al yoghurt maken? Dan is dit echt iets voor jou! Je zult vanaf het eerste gebruik dol zijn op deze yoghurtmaker en je wilt al lang zuivelproducten in de winkel kopen! Het product omvat: 1. verwarmingsapparaat 2. container 3. scherm 4. Deksel Productafmetingen: 1. verwarmingsapparaat: breedte met oren - 19,5 cm; hoogte - 17,3 cm; buitendiameter - 16,4 cm; binnendiameter - 13,3 cm 2. bak: hoogte - 13,7 cm; binnendiameter - 12,5 cm 3. scherm: hoogte - 9,4 cm; binnendiameter - 13,7 cm 4. hoes: hoogte - 5,5 cm; buitendiameter - 16,1 cm 5. hele product: breedte met oren - 19,5 cm; hoogte - 21 cm; buitendiameter - 16,4 cm 6. kabellengte: 85 cm 7. verpakking 21,5 cm x 17,3 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - Easiyo Stroomloze Yoghurtmaker

Loading..
Ga naar laagste prjis

De EasiYo is een stroomloze yoghurtmaker die kan worden gebruikt voor de bereiding van yoghurt. De yoghurtmaker en de maatbeker zijn volledig BPA vrij.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - Severin 3518 Yoghurtmaker Wit, Grijs

Loading..
Ga naar laagste prjis

Praktische en compacte yoghurtmaker voor heerlijke zelfgemaakte bereidingen. 100% BPA-vrij voor een natuurlijk en gezond voedingspatroon. 7 potjes van elk 150 ml, 13 W, kabelhaspel, antislipvoetjes, LED-indicator, deksel met handvat, memoschaal

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van yoghurtmakers. Er zijn namelijk 54 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste