De Bestenu Yoghurtmaker Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 09/08/2020


Je eigen yoghurt maak je het beste met een goede yoghurtmaker. Hieronder lees je waarop je let bij aankoop van een yoghurtmaker.

Wat voor soorten yoghurtmakers zijn er allemaal?

show product content

Alle yoghurtmakers op de markt doen hetzelfde: het behouden van de juiste temperatuur om zo de lekkerste yoghurt te creëren. Het verschil in de yoghurtmakers zit vooral in het aantal potjes en de inhoud daarvan en enkele extra functies zoals bijvoorbeeld het hebben van een timer. Soms wordt er een lepel bijgeleverd. Er zijn geen grote verschillen tussen de yoghurtmakers.

Wat voor soort yoghurt kan ik maken met een yoghurtmachine?

show product content

Met een yoghurtmaker maak je elke soort yoghurt die je maar wilt. Het is in het begin even experimenteren, maar zolang je de juiste basis gebruikt – zoals houdbare biologische melk en biologische yoghurt – kun je hier alle kanten mee op.

Wil je bijvoorbeeld vers fruit toevoegen, dan kook je dit eerst totdat het dik wordt. Je laat het vervolgens afkoelen en voegt het aan de yoghurt toe nadat die al afgekoeld is. Honing is een andere smaakmaker die erg populair is: voeg dit toe aan je afgekoelde yoghurt en je yoghurt smaakt zacht en zoet.

Hoeveel yoghurt kan ik per keer maken met een yoghurtmaker?

show product content

Hoeveel yoghurt je maakt per keer, hangt van de yoghurtmaker af. Meestal worden er zes of acht glazen potjes met de yoghurtmaker meegeleverd wat neer komt op zo'n een liter yoghurt, soms ietsje minder. De losse yoghurtpotjes zijn bovendien los verkrijgbaar. Mocht er een potje sneuvelen, dan zijn ze te vervangen.

Hoe maak ik een yoghurtmaker schoon?

show product content

Een yoghurtmaker is eenvoudig schoon te maken: je haalt er een vochtige doek doorheen. De glazen potjes was je af met een warm sopje. Voordat je ze weer gaat gebruiken, kook je ze eerst uit om (verkeerde) bacteriegroei te voorkomen.

Glazen potjes kunnen overigens prima in een goede vaatwasser gereinigd worden. De deksels reinig je beter met de hand.

Wat heb ik nodig om yoghurt te maken met een yoghurtmaker?

show product content

Er zijn meerdere recepten te vinden op het internet, maar om heerlijke, dikke yoghurt te maken gebruik je idealiter warme biologische houdbare melk en biologische (milde) yoghurt. Als je verse melk gebruikt wordt je yoghurt vaak te slap en hetzelfde geldt voor halfvolle melk.

Je kunt er ook voor kiezen om de biologische melk niet op te warmen. De yoghurt wordt dan nog steeds dik, maar hij wordt nóg dikker wanneer je de melk warm maakt. Hij wordt bovendien ietsje zuurder zoals yoghurt hoort te zijn.

Als je yoghurt met smaak wilt, gebruik je het beste vers, gekookt fruit. Dit laat je afkoelen en voeg je toe aan de afgekoelde yoghurt. Hierdoor wordt de yoghurt wel wat dunner.

Hoe gebruik ik een yoghurtmaker?

show product content

Ga je zelf yoghurt maken met een yoghurtmaker, dan desinfecteer je allereerst de glazen waar de yoghurt in gaat. Je wilt geen ongewenste bacteriën in deze glazen potjes. Het beste doe je dit door de glazen uit te koken.

Nu ga je het mengsel maken en je voegt dit toe aan de melk. Blijf roeren totdat het geheel egaal is: er mogen geen klontjes zijn. Verdeel het mengsel nu over de glazen en sluit de potten met de bijbehorende (schone!) deksels goed af.

Nu kunnen de potten in de yoghurtmaker gezet worden. Het apparaat zorgt ervoor dat de juiste temperatuur wordt bereikt en dat deze gedurende het proces hetzelfde blijft. Als het apparaat een timer heeft, stel je deze in op zes tot acht uur. Na deze tijd zet je de glazen nog vier uur in de koelkast. Nu kun je genieten van je yoghurt!

Hoe komt deze fantastische Yoghurtmaker lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Yoghurtmaker ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Yoghurtmakers, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Yoghurtmakers die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Yoghurtmakers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Yoghurtmakers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Yoghurtmakers

De beste Yoghurtmakers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Deze Elektrische yoghurtmaker is ideaal voor het bereiden van heerlijke, dikke yoghurt. De yoghurtmaker heeft, in tegenstelling tot veel andere yoghurtmakers op de markt, een ruime capaciteit van 1 liter en is zeer gunstig geprijsd. Kenmerken: - Capaciteit van 1 liter - Een uitneembare container voor de yoghurt - Inclusief lepel om te roeren of de yoghurt op te eten - Schakelaar met controlelampje - Verlichte aan-/uitschakelaar

1. DCG Elektrische Yoghurtmaker 1 liter


Product informatiePlus or Show more

Brod en Taylor Slow Cooker-Sous Vide-Deeg Rijs-Yoghurt Automaat model: FP-205179.50 Met de Brod & Taylor proofer laat u deeg rijzen, maakt u yoghurt, smelt u chocolade en boter. Daarnaast is het toestel geschikt als slow cooker en als sous vide koker. De elektronische temperatuurregeling zorgt voor een zeer precieze constante temperatuur. Ervaren koks weten dat voor gistdeeg, zuurdesemdeeg, yoghurt en probiotische levensmiddelen een constante temperatuur het belangrijkst is voor een goed resultaat. Professionele bakkers werken daarom met rijsovens, voorwarmovens en fermentatieovens met nauwkeurige temperatuurregeling. Met de Brod en Taylor kunt u dat professionele resultaat nu ook thuis krijgen! Traditioneel zuurdesembrood zal net zo goed lukken als gistdeeg voor brood, cake of pizza. Yoghurt en kefir van traditionele melk of veganistisch van sojamelk of kokosmelk, maakt u binnen enkele uren. Ook chocolade dips maakt u eenvoudig door de chocolade even in een porceleinen bakje in de brot en taylor te plaatsen. Boter smelten gaat even makkelijk. De rijsautomaat is helemaal in te klappen, dus makkelijk op te bergen. In enkele seconden klapt u de delen uit en is het toestel klaar voor gebruik. De meegeleverde aluminium waterschaal zorgt voor het juiste klimaat bij temperaturen tussen 21 en 90 graden. Eigenschappen: -Buitenafmeting open: 46x37x27cm -Binnenafmeting open: 37.5x32x20cm -Buitenafmeting dichtgeklapt: 46x37x8 cm -Temperatuur regeling tussen 21 en 90 graden : *Proofer mode: continu van 21 tot 49C *Slow Cook mode: in 5 stappen van 30 tot 90C -Aluminium verwarmplaat onderin -Aluminium waterbakje om de luchtvochtigheid op 60-80 procent te houden voor het rijzen van deeg. -RVS-inox rooster -Optioneel (los bij te bestellen): extra etage -Huis van voedselveilig Polypropyleen met venster in deksel -Losse delen kunnen in vaatwasser (niet de onderplaat met verwarmelement!) -Losse delen passen in toestel in dichtgeklapte toestand. -Gewicht: 3.5kg -Vermogen:220-240V, 200Watt

2. Brod & Taylor Proofer: Rijsautomaat, Yoghurtmaker, Slow Cooker, Sous Vide, Chocoladesmelter


Product informatiePlus or Show more

Geniet van makkelijk zelf te maken yoghurt in vele smaken! Met Yogurteo kun je heel eenvoudig heerlijke zelfgemaakte yoghurt maken. Alles wat je daarvoor nodig hebt is inbegrepen! Productvoordelen ✅Gebruiksvriendelijk ✅ Automatische stopfunctie ✅ Heerlijke zelfgemaakte yoghurt ✅ Makkelijk op te bergen ✅ Slimme deksel ✅ 7 glazen potjes Gebruiksvriendelijk Selecteer de bereidingstijd in een handomdraai op het elektronisch display. Automatische stopfunctie Programmeerbaar tot 15 uur en automatische stop met geluidsmelding. Heerlijke zelfgemaakte yoghurt Ideeën voor recepten in de instructies bij het product. Makkelijk op te bergen Compact om makkelijk op te bergen in elke keuken. Slimme deksels Selecteer de datum op het display van de deksel 7 glazen potjes Zeven glazen potjes van 160 ml inbegrepen om jouw zelfgemaakte yoghurt op te bergen.

3. Moulinex Yogurteo YG231E32 - Yoghurtmaker


Product informatiePlus or Show more

Home made yoghurt is vol en romig van smaak en gemakkelijk te bereiden. U hoeft slechts een liter melk te verwarmen, basis yoghurt toe te voegen en de tijd in te stellen. De yoghurt maker doet de rest. U kunt verschillende soorten yoghurt maken door verschillende soorten melk en yoghurtproducten te gebruiken.Home made yoghurt is niet alleen gezonder, maar net als de traditionele yoghurt vol van smaak. Door vruchten toe te voegen maakt u het dessert helemaal af!

4. Cuisinart YM400E Yoghurtmaker


Product informatiePlus or Show more

Deze yoghurtmaker is geschikt voor het maken van verse en gezonde yoghurt zonder kunstmatige kleurstoffen, additieven, of smaakstoffen. Voor het maken van yoghurt kan gebruikt worden UHT-melk, magere melk, volle melk, soja of amandelmelk. De yoghurt kan je op smaak brengen met honing, suiker, vanille, kaneel, stevia, fruit, granen enzovoorts. Slechts 2 eetlepels yoghurt van hetzelfde vetgehalte als de melk die je wilt gebruiken of 1 snufje gisting met 1 liter melk en je yoghurt is klaar na 11 tot 12 uur. De yoghurt is 4-8 dagen houdbaar in de koelkast. De yoghurtmaker wordt geleverd met 1,5 liter yoghurt container, opslagcontainer met deksel en een zeef voor de Griekse yoghurt. Materiaal: Kunststof, 16 x 22 cm (diameter x hoogte) Vermogen: 20 Watt Ideaal voor mensen met een allergie Thermostaat 20-55° C 1 L verse yoghurt Eenvoudige bereiding zonder kunstmatige kleurstoffen/additieven/smaakstoffen gebruik UHT melk, magere melk, volle melk, soja of amandelmelk 4-8 dagen houdbaar in de koelkast Wordt geleverd met Nederlandse gebruiksaanwijzing, 1,5 liter yoghurt container, opslagcontainer met deksel en een zeef voor de Griekse yoghurt

5. Yoghurtmaker, 20W kunststof


Product informatiePlus or Show more

Yoghurt maker voor heerlijke zelfgemaakte yoghurt met de beste consistentie • 8 glazen yoghurt bekers met deksel à 180 ml • 1,4 ltr totale capaciteit • Temperatuur instelbaar van 20 - 55 ° C • Timer 1 - 48 uur • LCD scherm • Aan / uit-controlelampje • Temperatuur controlelampje • Eenvoudig schoon te maken

6. Steba JM 3 joghurt-maker


Product informatiePlus or Show more

Je wilt lekkere yoghurt kopen in de supermarkt, maar je bent het meer dan zat om steeds geld uit te moeten geven aan dure yoghurt. Je vindt het broodnodig om je eigen yoghurt te maken, maar je hebt ook geen zin om urenlang stroom te moeten verbruiken. Hoe zorg je ervoor dat je op een energiezuinige en geld besparende manier toch je eigen overheerlijke selfmade (biologische) yoghurt kunt maken? De yoghurtmaker van My.Yo zal dit probleem voor je oplossen. Kinderlijk eenvoudig in gebruik/selfmade yoghurt Oké, laten we samen kijken hoe je de yoghurtmaker kunt gebruiken. Zoals je al hebt kunnen lezen is het gebruik kinderlijk eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is kokend water (750ml) in de buitenbak/grote bak, van de yoghurtmaker toe te voegen. Daarna voeg je één liter melk, met yoghurtpoeder (inbegrepen) in de binnenbak/kleine bak. Vervolgens doe je de deksel erop, laat dit 12 uur staan en klaar is kees. Je hebt je eigen selfmade yoghurt. Ten slotte laat je de yoghurt 30 minuten tot twee uur koelen in de koelkast. Dan kan het smullen eindelijk beginnen! Belangrijk om te weten is dat je de yoghurt maximaal één week in de koelkast kunt bewaren. Verder maakt het geen ene fluit uit wat voor melk of yoghurtpoeder je toevoegt. Dus mocht je lactose/melk-intolerantie hebben hoef je je geen enkele zorgen te maken. Ook jij kunt gebruik maken van de yoghurtmaker om je eigen overheerlijke selfmade yoghurt te maken. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van: soja, haver, kokos en amandel. Om alles nog duidelijker te maken hebben we een handleiding voor je gemaakt. Je kunt dit als hapklare brokken overnemen. Hiermee loop je niet vast en kun je in een handomdraai je eigen selfmade (biologische) yoghurt maken. Duurzaam Nu je weet hoe je straks fluitend je eigen yoghurt kunt maken, wordt het tijd dat we gaan kijken naar de duurzaamheid van het product. De yoghurtmaker van My.Yo is de allereerste yoghurtmaker die niet elektrisch is. Dit betekent dat je de yoghurtmaker oneindig kunt gebruiken. Het nadeel met elektrische yoghurtmakers is dat je ze urenlang aan moeten laten staan. Dit zorgt voor een hoop stroomverbruik. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de meeste elektrische yoghurtmakers de yoghurt niet goed op temperatuur weten te houden. Waardoor je yoghurt meestal te warm wordt. Bij de yoghurtmaker van My.Yo heb je hier geen last meer van. Het product verbruikt geen stroom en je hoeft ook geen bekertjes meer te kopen voor je yoghurt. Verder heb je ook niet meer de angst dat de yoghurtmaker het opeens begeeft, omdat die niet elektrisch is. Kortom, het scheelt je een hoop centjes op de energierekening en je bent ook nog eens veel milieubewuster bezig. Hierdoor ben je geen geld meer kwijt aan yoghurt of plastic yoghurtbekers en je bespaart in één klap veel geld en afval. Makkelijk schoon te maken Je bent van voldoende informatie voorzien om straks lekker aan de bak te kunnen. Echter moet je wel nog weten hoe je de yoghurtmaker schoon moet maken. Dit is een fluitje van een cent. Zoals je al weet bestaat de yoghurtmaker uit twee onderdelen: een buiten-en binnen container. De buiten container kun je eenvoudig met een vochtig doekje schoonmaken. Dan hebben we de binnen container, deze is vaatwasser bestendig. Je kunt het kleine bakje eenvoudig in de vaatwasser bonjouren. Daarna is de yoghurtmaker weer als herboren en klaar voor gebruik! Multifunctioneel Er is nog één ding wat je moet weten voordat je klaar bent om aan de slag te gaan. Wist je dat je de yoghurtmaker ook kunt gebruiken voor meerdere doeleinden? Je leest het goed, je kunt het product gebruiken om: voedsel te bewaren of warm te houden, drankjes af te koelen en om mee te nemen op reis. De grote buitenbak dient als een soort thermoskan, waardoor de warmte niet uit de bak kan ontsnappen en je eten warm blijft. Je hebt dus niet zomaar een simpele yoghurtmaker in huis, maar een multifunctioneel product! Waarom de Yoghurtmaker van My.Yo? ✅ Kinderlijk eenvoudig in gebruik/selfmade yoghurt ✅ Duurzaam ✅ Energiezuinig/milieuvriendelijk ✅ Makkelijk schoon te maken ✅ Multifunctioneel ✅ Duitse kwaliteit Risicoloos bestellen Ja, je leest het goed. Wanneer jij je bestelling plaatst, heb je automatisch 30 dagen tevredenheidsgarantie. Oftewel, het is mogelijk om het product 30 dagen uit te proberen. Mocht je toch niet tevreden zijn? Niks aan de hand. Je kunt de yoghurtmaker kosteloos retourneren en dan zullen wij je terugbetalen. Waar wacht je nog op? Bestel yoghurtmaker van My.Yo vandaag nog en voorkom dat je onnodig veel geld kwijt bent aan yoghurt en stroom!

7. Zero Waste Duurzame Yoghurtmaker - BPA Vrij - Niet Elektrisch Yoghurt - Yoghurtstarter - Whey Protein - Vegan- Lactosevrij - 1L- 21x21x20cm - 800 gram - Wit


Product informatiePlus or Show more

Drie dingen zijn voldoende om verse, gezonde yoghurt te produceren: melk, bacterieculturen en het Adler AD 4476 apparaat. Met dit apparaat yoghurt op een ongelooflijk eenvoudige manier worden bereidt. Nadat de componenten zijn geplaatst, verloopt de rest van het proces automatisch zonder tussenkomst van de gebruiker. Yoghurt wordt direct in glazen potten met een inhoud van 200 ml per stuk gemaakt, wat later gemakkelijke opslag van het eindproduct in de koelkast mogelijk maakt. Voor optimale yoghurtproductie warmt het apparaat op en houdt het de temperatuur van 42 graden Celsius. Verlicht aan / uit 7 praktische glazen potten met schroefdoppen (200 ml) Transparant deksel Vermogen: 20 Watt

8. Adler AD 4476 - Yoghurtmaker


Product informatiePlus or Show more

Yoghurtmaker 1.3 liter met thermostaat en 7 potten. Een yoghurtmaker met een elektronisch display en de mogelijkheid om de tijd en temperatuur aan te passen, een geweldig apparaat voor de bereiding van zelfgemaakte yoghurt en kefirs. Set van 7 potjes. Deze yoghurtmaker is te gebruiken om gewone yoghurt, dikke Griekse yoghurt, veganistische sojamelk en kefir te bereiden. Met de timer kunt u eenvoudig de werktijd van de yoghurtmaker programmeren in het bereik van 1-48 uur, afhankelijk van het product dat we willen bereiden. Met een nauwkeurige temperatuurregelaar kunt u de juiste temperatuur van de rijping van yoghurt of kefir instellen in het bereik van 20 ° C - 60 ° C en het proces regelen. Inclusief 7 herbruikbare glazen potten met deksel, waarin het product wordt bereid en vervolgens gekoeld kan worden bewaard. Milieuvriendelijk - het gebruik van een yoghurtmaker vermindert de hoeveelheid geproduceerd plastic, waarin kant-en-klare yoghurts en kefirs die in winkels verkrijgbaar zijn. Yoghurt is gezond en smakelijk voor een ontbijt of als tussendoortje. Het is een uitstekende bron van licht verteerbaar calcium en heeft een positieve invloed op de darmflora. Het is een voedingsproduct waarvan de consumptie ook wordt aanbevolen voor kinderen in de periode van intensieve groei. Yoghurt is de perfecte basis waaraan u alleen fruit of graanproducten hoeft toe te voegen om een gezonde en snelle maaltijd te creëren. Met deze yoghurtmaker maak je gemakkelijk je eigen zelfgemaakte zuivel-, groente- en kefiryoghurts. Ze kunnen samen met kinderen worden voorbereid door thuisverwerking te bevorderen. Dankzij de mogelijkheid om de werktijd en temperatuur aan te passen, programmeert u de werking van het apparaat in overeenstemming met de instructies in het recept dat u gebruikt. Met het elektronische display kunt u het rijpingsproces van yoghurt regelen. De glazen potjes met deksel vergemakkelijken het bewaren van het eindproduct. Het is het proberen waard! Het zal u zeker verbazen hoe eenvoudig het is. Materiaal: Kunststof Afmetingen: lengte 26 x breedte 24 x hoogte 15 cm Vermogen: 20 Watt Ideaal voor mensen met een allergie Thermostaat 20-60° C 1,3 L verse yoghurt 7 potjes met deksels (180ml) Eenvoudige bereiding zonder kunstmatige kleurstoffen/additieven/smaakstoffen gebruik UHT melk, magere melk, volle melk, soja of amandelmelk 4-8 dagen houdbaar in de koelkast Wordt geleverd met Nederlandse gebruiksaanwijzing

9. Yoghurtmaker 7 pot


Vergelijkbare producten aan Yoghurtmakers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Yoghurtmakers er zijn immers 24 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Yoghurtmaker kopen.