Hoe komt deze super Waterpomptang ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Waterpomptang ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Waterpomptangs, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Waterpomptangs die op de markt zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Waterpomptangs het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Waterpomptangs stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Gerelateerde artikelen aan Waterpomptangs

De beste Waterpomptangs in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De Stanley FatMax Waterpomptang 250 mm blinkt uit in gebruikscomfort dankzij de lange, eenvoudig te verstellen benen en stevige bek. Gebruik Deze Stanley waterpomptang is ideaal voor klussen in en rondom het huis of op de werkplaats. De tang is te gebruiken voor uiteenlopende klussen. Voordelen De lange benen van deze waterpomptang bieden optimale grip tijdens het klussen. Ligt prettig in de hand dankzij het ergonomische ontwerp met bimateriale handgreep. Met de PushLock drukknop verstel je de benen met slechts één druk op de knop in een van de 17 instelbare posities. Je hebt tijdens het klussen optimale grip met het inductie geharde bekken. Dankzij de smalle kop van deze watertang kun je ook in kleine, moeilijk te bereiken hoeken te werken. Specificaties - Bekkencapaciteit: 200 mm tot 50 mm - 250 mm tot 62 mm - 300 mm tot 75 mm - Lengte: 254 mm - Gewicht: 380 gram - Binnenbekbreedte: 51 mm - Type tang: waterpomptang

1. STANLEY FatMax Waterpomptang - 250mm


Product informatiePlus or Show more

KNIPEX WATERPOMPT 8801 ALLIGATOR 300MM

2. Knipex Waterpompt 8801 Alligator 300mm


Product informatiePlus or Show more

Kraansleutel, wastafelmoersleutel, wastafeltang of sanitairtang. Vele namen de ongelofelijk veelzijdige tang. U gebruikt hem voor het vastzetten en opendraaien van kraanmoeren van een bad-, douche-, of wastafelkraan. Door de twee scharnierende delen en de lange bouw is het mogelijk om moeren te bereiken en te draaien op de lastigste plekken. Bijvoorbeeld onder een keukenkast of wastafel. Met deze wastaftang schroeft u probleemloos kraanmoeren van 10 tot 35 mm los én vast. Unieke specificaties; - Lengte; 280 mm. - Klembereik; 10-35 mm. - Materiaal; stalen, verchroomde tang met carbon stalen klemmen. - Gewicht; 454 gram. - Geschikt voor diverse kranen zoals douche-, wastafel- en badkranen.

3. Wastafeltang 10-35 mm - kraansleutel / kraanmoersleutel / wastafelmoersleutel


Product informatiePlus or Show more

De Stanley FatMax Waterpomptang 300 mm blinkt uit in gebruikscomfort dankzij de lange, eenvoudig te verstellen benen en stevige bek. Gebruik Deze Stanley waterpomptang is ideaal voor klussen in en rondom het huis of op de werkplaats. Hij is te gebruiken voor uiteenlopende klussen. Voordelen De lange benen van deze waterpomptang bieden optimale grip tijdens het klussen. De tang ligt prettig in de hand dankzij het ergonomische ontwerp met bimateriale handgreep. Met de PushLock drukknop verstel je de benen met slechts één druk op de knop in een van de 17 instelbare posities. Je hebt tijdens het klussen optimale grip met het inductie geharde bekken. Dankzij de smalle kop van deze watertang kun je ook in kleine, moeilijk te bereiken hoeken werken. Specificaties - Bekkencapaciteit: 200 mm tot 50 mm - 250 mm tot 62 mm - 300 mm tot 75 mm - Lengte: 304 mm - Gewicht: 630 gram - Binnenbekbreedte: 75 mm - Type tang: waterpomptang

4. STANLEY FatMax Waterpomptang - 300mm


Product informatiePlus or Show more

De Stanley FatMax Waterpomptang 200 mm blinkt uit in gebruikscomfort dankzij de lange, eenvoudig te verstellen benen en stevige bek. Gebruik Deze Stanley waterpomptang is ideaal voor klussen in en rondom het huis of op de werkplaats. Hij is te gebruiken voor uiteenlopende klussen. Voordelen De lange benen van deze waterpomptang bieden optimale grip tijdens het klussen. Hij ligt prettig in de hand dankzij het ergonomische ontwerp met bimateriale handgreep. Met de PushLock drukknop verstel je de benen met slechts één druk op de knop in één van de 17 instelbare posities. Je hebt tijdens het klussen optimale grip met het inductie geharde bekken. Dankzij de smalle kop van deze watertang kun je ook in kleine, moeilijk te bereiken hoeken te werken. Specificaties Stanley FatMax Waterpomptang 200 mm Bekkencapaciteit: 200 mm tot 50 mm, 250 mm tot 62 mm, 300 mm tot 75 mm Lengte: 203 mm Gewicht: 198 gram Binnenbekbreedte: 42 mm Type tang: waterpomptang Verpakkingsinhoud Stanley FatMax Waterpomptang 200 mm Over het merk Stanley Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien.

5. Stanley FatMax Waterpomptang 200mm


Product informatiePlus or Show more

Met doorgestoken scharnier, waardoor de beide delen van grijpbek altijd stabiel tegenover elkaar blijven liggen. Elfvoudig verstelbaar. Chroom-Vanadium Elektrostaal, in olie gehard en getemperd. zwart geatramenteerd met gepolijste bekken en scharnier. Benen rood geplastificeerd. Grijpvlakken met speciaal geharde tanden, hardheid ca. 61 HRC. Zelfklemmend op pijpen en moeren, geen afglijden van het werkstuk. Beveiliging tegen het klemmen van vingers. .

6. Knipex Cobra® - HiTech waterpomptang


Product informatiePlus or Show more

Uitstekend geschikt voor het grijpen, klemmen, aandrukken en buigen van werkstukken. Voor de montage van veredelde armaturen zonder ze te beschadigen. Geen beschadiging van de kanten bij gevoelige armaturen dankzij de spelingsvrije drukvlakken van de bekken. Snelle instelling door druk op de knop direct op het werkstuk. Geen ongewilde verstelling van de klembekken en geen doorschieten van het scharnier. Vervangt een volledige set schroefsleutels. Traploos klemmen van alle sleutelwijdtes tot de aangegeven capaciteit d.m.v. parallel staande bekken. De slag tussen de grijpbekken maakt een snel aantrekken en losmaken van schroefverbindingen mogelijk volgens het ratelprincipe. Hoge klemkracht dankzij 10-voudige krachtoverbrenging. Chroom-Vanadium elektrostaal, in olie gehard en getemperd.Kop: vernikkeldMerk: KNIPEXGewicht 536 gLengte 250 mmBenen met kunststof bekleed Bijzonderheden Capaciteit voor moeren (sleutelwijdte) 46 mm

7. Knipex Sleuteltang 8603 250mm 0-46mm


Product informatiePlus or Show more

Slip-joint gripping pliers 150 mm Grootte van bek: 0...1 " Jaw capacity max.: 27 mm Jaw capacity min.: 0 mm Klembereik: 27 mm Lengte: 150 mm

8. Knipex Schroefsleutel + Sleuteltang 150mm


Product informatiePlus or Show more

Waterpomptang met isolatie en stevige grip. Deze waterpomptang is van gehard staal en heeft een lengte van 10" (25,4cm).

9. Waterpomptang - Tang - Isolatie - 10" - 25,4cm - Profi


Product informatiePlus or Show more

Waterpomptang/knijptang 25 cm. Deze tang is geschikt om bijvoorbeeld koppelingen van waterleidingen los of vast te draaien. Klembereik: 0mm tot 35mm. Lengte: ca. 25 cm. Materiaal: metaal/kunststof. Klusbenodigdheden gereedschappen waterpomptangen/knijptangen tangen voor het los/vastdraaien van o.a. koppelingen.

10. Waterpomptang/knijptang 25 cm - Klusbenodigdheden - Gereedschap - Kniptang voor o.a. vast/losdraaien van koppelingen


Gerelateerde artikelen aan Waterpomptangs


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Waterpomptangs er zijn immers 124 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Waterpomptang kopen.